Pandhuan pungkasan sing paling apik: Kepiye nyimpen kabeh – GameSpot, Quarry paling apik: Kepiye apik lan nyimpen kabeh wong – gameki

Quarry paling apik: Kepiye apik lan nyimpen kabeh wong

Contents

Pandhuan ing ngisor iki bakal nuntun sampeyan liwat corak lan giliran quarry Hackett kanggo nggawa kabeh wong urip. Aku bakal nyritakake keputusan lan pilihan sing cocog kanggo saben bab kanggo mbantu kabeh karakter slamet wengi. Sawise rampung, sampeyan bakal entuk tropi / prestasi wengi atos. Minangka aturan jempol, Priksa manawa sampeyan bisa sukses ing kabeh acara tahan lan saben qte; Sampeyan bisa kantun sawetara sing dipilih ing mburi yen sampeyan arep nggawe tropi / prestasi tartamtu Lan isih nylametake kabeh wong, nanging ora ana kesempatan.

Pandhuan pungkasan sing paling apik ing kuari: Cara nyimpen kabeh wong

Mangkene carane nggawe manawa kabeh wong urip ing wayah wengi ing kuar.

Tanggal 10 Juni 2022 ing 3:36 PM PDT

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Quarry minangka game medeni narasi paling anyar saka game supermassive, produsen nganti esuke. Quarry ndeleng klompok pelajaran kemah seneng ing wayah wengi ing kamp sawise kabeh kamper wis mulih, nanging ana sing lucu. Saindhenging kuar sing sampeyan kudu nggawe pilihan lan acara cepet-cepet kanggo njaga penasehat. Pandhuan iki bakal mbantu sampeyan ing wayah wengi tanpa sapa wae, kajaba para penjahat kasebut, nyandhak bledug. Penting kanggo ngetutake pandhuan kasebut kanthi rapet, kaya sing dadi siji pilihan utawa QE bisa nyebabake temenan mati. Spoilers ing ngarep.

Prologue

Prolog mbukak karo Laura lan Max ing mobil bebarengan. Ana siji qte qte sing ana gandhengane karo peta sadurunge sampeyan metu kendharaan. Ing njaba mobil, sirah menyang batang lan mbukak, ing ngendi Laura bakal nemokake surat sing nolak. Laura bakal ngomong kanthi maksimal lan sampeyan kudu milih Netepi Pilihan. Laura bakal cepet-cepet ngliwati alas, ngetutake dalan utama. Sawise bali menyang mobil cop, travis, bakal nyedhaki sampeyan lan sampeyan kudu milih opsi dialog ing ngisor iki; Jujur, jujur, grapyak, netepi, lan Lega.

Klik kanggo unmute

  • Miwiti:
  • Pungkasane:
  • Autoplay
  • Loop

Pengin kita ngelingi setelan iki kanggo kabeh piranti sampeyan?

Mangga nggunakake Browser Video HTML5 kanggo nonton video.
Video iki duwe format file sing ora bener.
Nyuwun sewu, nanging sampeyan ora bisa ngakses konten iki!

Mangga ketik tanggal lair kanggo ndeleng video iki

Kanthi ngeklik ‘Enter’, sampeyan setuju karo GameSpot
Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan

Saiki muter: Quarry | Trailer Bukak resmi

Sanajan nyritakake pulisi dheweke bakal lunga menyang motel tinimbang kemah kasebut, Laura lan Max Kepala menyang Camp Musim Panas Hackett. Sawise potongan ringkes, sirah ing ngisor mudhun lan goleki arah lampu mobil mobil yaiku nuding. Laura pengin istirahat lan sampeyan kudu milih Njupuk wrenches karo Yakin Pilihan dialog. Pasangan kasebut bakal mudhun menyang bunker lan maksimal bakal diserang. Pilih pilihan kanggo Nulung Max lan prolog bakal mungkasi. Bakal ana potongan ringkes kanthi narator sadurunge bab pisanan, pilih kanggo Ngelalikne.

Bab 1

Bab 1 diwiwiti karo penulis kutipan ngucapake pamit marang kemah. Nalika ngumbara pamuji kamper bakal ujar saben liyane lan sampeyan bakal diwenehi pilihan dialog, pilih Refleksi Pilihan. Sampeyan saiki bakal mbayar nalika Yakub lan duwe kemampuan kanggo mlaku-mlaku. Pilih tas ing tangga nganti maju, ing ngendi sampeyan bakal ngomong karo Kaitlyn. Ing kene sampeyan kudu milih Playful, Nakal, lan Wani. Sawise iku sampeyan kudu nyolong lengen rotator. Sawise iku bakal ana acara QTE kanggo nyekel telpon sadurunge pacelathon rampung karo Mesra Opsi dialog.

Sampeyan saiki bakal ngalih menyang Abigail, sing nggantung karo Emma. Bakal ana qte cepet, banjur sampeyan kudu milih Istirahat ing Pilihan. Sirah menyang sisih kiwa lan pilih teddy bear lan pilih Terus. Saiki pindhah menyang mburi wilayah sing ana Emma. Nalika ngobrol karo Emma urutan yaiku Antusias, qte rute sing apik, lan Dhukungan.

Sawise iku, sampeyan bakal nyetir maneh karo klompok ing ngendi sampeyan kudu Nuduh, grapyak, dhukungan, lan Pangerten. Saiki, direktur Camp Chris Hackett muncul lan Ryan ndherek dheweke menyang kantor, ing ngendi Chris njupuk telpon. Ing kene sampeyan kudu Eavesdrop, prihatin, njaluk ngapura, lan Inquisitive.

Pasangan kasebut ing njaba, ing endi bakal ana Loro qes, ngiringan pacelathon ing ngendi sampeyan kudu milih Tundhuk, ngeyel, dhukungan, lan Wegah. Iki mungkasi bab lan sampeyan kudu milih maneh Ngelalikne pilihan karo narator.

Bab 2

Saben bab rampung kanthi recap saka narator

Bab diwiwiti karo sampeyan muter minangka Ema lan sampeyan kudu milih Kick Door Yen dijaluk. Iki minangka wilayah sing bisa panjelajah, nanging ora ana barang sing dibutuhake kanggo sampeyan. Nanging menyang lawang ing ngendi sampeyan bakal nelpon Nelpon Yakub. Ing njero ruangan, Yakub bakal nyekel bir lan sampeyan kudu njupuk bedhil sing duwe kode aman ing. Ninggalake ruangan lan tumuju menyang dalan. Kanthi kode EMMA aman bakal mbukak kanthi aman ing ngendi sampeyan kudu milih Ninggalake kembang api lan Tresno.

Sabanjure kita pindhah menyang Dylan lan Ryan ing kantor Chris ‘. Pilih Mesra Pilihan banjur sampeyan bisa njelajah ruangan minangka Dylan. Sepisan maneh, ora ana interaksi sing perlu ing kene supaya maju menyang lawang ing jejere bedhil ing tembok, sing bakal njaluk Qte. Sesambungan karo lemari klambi lan pilih Nakal Pilihan lan mriksa kabeh ing jero lemari klambi. Sawise iku, bali menyang telpon pangisi daya ing Mejo ‘lan pilih Kepala menyang pesta Pilihan kanggo pindhah ing.

Sabanjure yaiku Nick lan Abigail mlaku-mlaku ing alas. Sampeyan bakal diwenehi garpu ing dalan, sirah menyang Rocky Road. Sawise mlaku-mlaku jarak cendhak, sampeyan bakal entuk potongan ing ngendi sampeyan kudu milih ora mesthi Pilihan. Tumuju tangga kanggo cutcene sabanjure Ikhlas, Qte, Qte, lan Nyenengake.

Ana pemandangan sing cepet karo Kaitlyn ing tlaga sing dadi Qte, serius, lan Stern. Sabanjure yaiku pemandangan sing cepet karo Nick lan Yakub sing dadi Muga-muga, diikuti karo prastawa ing ngendi sampeyan kudu motret melon (ora bisa gagal) Sarung akhire. Bab kasebut rampung ing campfire ing ngendi sampeyan kudu milih Ngganggu, bebener, nakal, kaitlyn, lan Nakal. Bab kasebut rampung karo narator.

Bab 3

Iki mbukak karo Abigail, sing kudu maju lan metu saka kayu kanggo micu potongan karo Nick. Cutscene iki Nelpon maneh, jujur, ati-ati, ngambung, sawise monster bakal nyerang Nick. Saka titik iki Gagal Qte bakal nyebabake pati karakter, Dadi ati-ati. Saiki sampeyan kudu Mbantu Nick, Qte, Run, Smash, aja menek wit, lan Tahan ambegan. Yen sukses, monster kasebut bakal ninggalake tanpa ngegel Abigail.

Sabanjure minangka potongan potongan karo Yakub lan Emma ngomong, nanging ora ana pilihan sing kudu ditindakake. Sawise iku sampeyan bisa mlaku-mlaku kaya Yakub. Tumuju menyang omah Boat lan sesambungan karo Emma luwih maju, miwiti pacelathon. Nalika ngomong karo EMMA pilihan sampeyan kudu lunga Sregep, aja cipratan, flirt, nyilem, nyekel, qte, qte. Sabanjure minangka pemandangan minangka Ryan, ing ngendi sampeyan kudu milih Kuwatir, negesake, trabasan, qe, trabasan, qte, bengok, lan Moto. Iki ndadékaké adegan cepet karo Yakub sadurunge bab kasebut, sing kudu dipilih Aja nyebut, smash, njaluk, lan Aja mbuwang rereget.

Bab 4

Iku

Sabanjure minangka potongan minangka Ryan, ing ngendi sampeyan mriksa tatu nick. Ing kene sampeyan kudu Aplikasi tekanan, smash, ngilangi, nelpon, aja njupuk, aja njupuk, takon, ayo, qe. Yen sampeyan milih motret, sampeyan bakal mateni Yakub. Sabanjure yaiku Emma mlaku ing pulo kasebut. Ana rong dalan, loro-lorone kanggo omah wit. Sawise mlebu omah wit, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo mbukak lawang trap utawa telusuran tas. Sampeyan kudu telusuran tas, gunakake taser, lan Njupuk foto saka monster. Isih ana ing jero omah wit sing kudu sampeyan lakoni Qte, smash, semprotan, qte, qte, blok, gunakake trapdoor, qte, qte, smash. Asil iki ing Emma Sealing Trapdoor ditutup, saengga monster ora bisa mlebu lan mateni dheweke.

Sabanjure sampeyan lagi muter minangka Dylan, mlebu menyang bangunan kanthi pasangan karakter liyane. Ing kene sampeyan kudu milih Optimis, ngarep-arep, ditemtokake, curiga, tenang, defensif, lan Menehi bedhil. Kita bali menyang Emma, ​​ing ngendi sampeyan mung kudu nindakake rong perkara sadurunge bab pungkasan, Reel alon-alon lan Ora nyepetake, sawise bab kasebut rampung.

Bab 5

Bab iki mbukak karo Nick lan Abigail ngomong, ing ngendi sampeyan kudu milih Matur nuwun, aja ngomong, lan Reassuring. Kita ngethok Kaitlyn ing papan, ing ngendi sampeyan kudu nindakake Qte, qe, tahan ambegan, qe, sawise game kasebut bisa dipotong maneh menyang Nick lan Abigail. Ing kene, sampeyan kudu Manteb ing ati-ati, kepengin banget, ndhelikake, lan Tahan ambegan.

Sabanjure yaiku Dylan lan Ryan mlaku menyang Lodges. Ora ana pilihan ing kene nganti tekan Lodge, sampeyan kudu milih Yakin. Ing njero ana sekelompok pilihan sing kudu dipilih nalika diserang dening monster. Aliran kene Kasengsem, prihatin, njaluk ngapura, aja njupuk, agresif, yakin, tenang, nekat, chainaw, lan Ora mesthi. Sawise iku, ora ana pilihan maneh nalika sisa potongan sing dipotong, ngrampungake bab kasebut.

Bab 6

Bab 6 diwiwiti karo Yacob Roaming sekitar. Kepala ing sisih tengen kanggo mbukak ing Emma, ​​sing diwiwiti potongan. Ing kene sampeyan kudu lunga Seneng, njaluk ngapura, qe, ndhelikake, nahan napas, lan Pry mbukak. Sabanjure kita cepet pindhah menyang Kaitlyn, ing ngendi sampeyan kudu milih Welas asih, campur tangan, lan Nulungi nick. Saiki kita pindhah menyang Abigail ing omah kolam, ing ngendi sampeyan bisa ngubengi. Kepala kanggo Nick to Nick, ing ngendi sampeyan kudu milih Tenang lan Welas asih. Sawise iku, sampeyan bakal dijaluk motret nick karo bedhil. Moto nick. Iki bisa uga katon counterinUt, nanging yen sampeyan ora njupuk motret abigail, nanging yen sampeyan njupuk, nick dadi monster lan urip.

Saiki kita ngalih menyang Emma sing kudu mlaku liwat alas. Ana rong dalan ing ngarep, nanging loro-lorone timbal menyang papan sing padha lan ora ana sing penting ing dalan, dadi mung maju. Sawise sampeyan tekan ndhuwur bukit, cutcene sabanjure bakal kick. Ing kene sampeyan kudu Aja mbukak, negesake, curiga, lan Kasengsem, sing bakal mungkasi bab kasebut.

Bab 7

Bab 7 diwiwiti karo Laura ing kunjara, ngomong karo pulisi. Ing potongan pisanan, urutan tumindak yaiku Aja ngundang, netepi, netepi, kepengin banget, njaluk tulung, ora kesusu, prihatin, kuciwa, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir, kuwatir. Saiki sampeyan bakal mlaku-mlaku ing sel. Kepala menyang sudhut kiwa lan sesambungan karo amben, sampeyan bakal nemokake sendok. Pulisi bali kanggo potongan cutscene, sing dadi Wedi, serius, nyengkuyung, sempit, tenang, tenang, optimis, ora sopan, aja njaluk bantuan, ora kepenak.

Sampeyan saiki kudu bebas Roam polisi polisi minangka Laura. Sing paling penting ing kene yaiku kepala ing ndhuwur menyang kantor katelu, bukak lemari, lan tangkap jarum syringe. Rumangsa ora bisa njelajah, nanging ora liya ing stasiun polisi. Tumuju ing sel, ndhelikake jarum suntik ing tembok kiwa lan turu.

Laura tangi kanggo pemandangan sing ana ing travis, sing dadi Jujur, yakin, ora njupuk bedhil, bingung, nyengkuyung, nyerah, qte, qte, qte, waspada, reassured, nuduhake cokotan. Amarga sampeyan ndhelikake jarum suntik, sampeyan bisa ngalahake travis tanpa wara-wara. Sabanjure minangka potongan cekak karo Yakub ing ngendi sampeyan kudu milih Pleading.

Bab 8

Sabanjure minangka potongan cutscene karo Ryan lan Laura, ing ngendi sampeyan kudu milih pilihan Ora yakin, penasaran, curiga, dijaga, welas asih, grapyak, takon, takon, refleksi, welas asih. Saiki sampeyan bakal bisa njelajah guwa iki minangka Laura. Sirah menyang terowongan metu lan liwat lawang. Sabanjure minangka potongan minangka Kaitlyn, ing ngendi sampeyan kudu milih Jujur lan Nyengkuyung.

Iki mindhah sampeyan mlaku-mlaku kaya Ryan karo Laura ing ruang paling ngisor hackett. Tumuju trowongan nganggo lampu abang kanggo micu potongan sabanjure. Siji iki mili Qte, aja mbukak kandhang, mungkasi Laura, mbantu Yakub, pilih breaker 1 lan 2, terus, pilih breaker 2 lan 3. Rilis Yakub saka kandhang, sing ngirit dheweke saka pati mengko. Sawise sawetara potongan, bab rampung.

Bab 9

Ana pirang-pirang potongan potongan cendhak kanthi mung sawetara pilihan. Diwiwiti karo Dylan lan Kaitlyn, ing ngendi sampeyan kudu milih Positif lan Penasaran. Sabanjure yaiku Abigail lan Emma, ​​ing ngendi sampeyan kudu milih Penasaran lan Penasaran.

Kita bali menyang Laura lan Ryan, ing ngendi Laura berjuang karo wanita lawas. Nalika berjuang Nembak bedhil, qte, aja narik piso. Wong tuwa bakal mati, nanging wiwit salah sawijining hackett dheweke ora perlu urip kanggo pungkasan. Ryan Bakal Diwenehi Dijupuk ing kene, nanging ora apik. Saiki, kaya Ryan, sampeyan bakal pindhah menyang kamar. Sesambungan karo kabinèt lan amben. Sawise mriksa lawang kiwa, sing nyebabake potongan sabanjure. Ing kene sampeyan kudu milih Singidaken, ing Kabinet, tahan ambegan, qe. Iki mindhah kita menyang Laura, ing ngendi sampeyan kudu Ndhelikake lan Tahan ambegan.

Laura pindhah menyang kamar anyar. Tumuju ing lawang, sing bakal nyebabake Jyarah Hackett mlebu. Ing potongan cutscene bakal ana telu Qutes, serangan, lan Smash, nyebabake pati jiah. Saiki kita pindhah menyang Ryan. Urutan iki terus Qte, qe, tahan napas, stab, simpatik, nampa, aja narik.

Sabanjure yaiku Dylan lan Kaitlyn ing scrapingard. Sampeyan bakal njelajah sethithik, kanthi kren kuning maju menyang potongan sabanjure. Nyedhaki Crane Kuning wiwit seri sabanjure, sing lunga Nyengkuyung, ngelingake Kaitlyn, Qte, sungu, smash, qte, smash.

Iki mindhah kita menyang Abigail ing ruang paling ngisor bunker. Tumuju ing sisih kiwa, tengen saka tangga, ing ngendi sampeyan bakal nemokake kothak sekring. Ing njero sawetara peluru salaka, sing perlu. Sawise judhule tangga. Iki mindhah kita menyang Laura ing loteng omah hackett, ing ngendi rong potongan bakal muter sawise sampeyan mlaku maju. Laura dadi monster lan mateni hackett bobby. Sabanjure sampeyan muter minangka Ryan, ing ngendi sampeyan kudu Tembak monster. Iki mateni Chris Hackett, sing ngangkat kutukan ing Laura. Travis teka lan ora mateni Laura amarga sampeyan ora njupuk dheweke ing kantor polisi. Sampeyan kudu milih Curiga Pilihan, sing mungkasi bab.

Bab 10

Kaitlyn kanggo miwiti perang pungkasan, karo Laura mungkasi

Wiwit sampeyan mateni Chris, kutukan Max diangkat lan sampeyan miwiti bab iki minangka dheweke. Minangka Max tumuju menyang campfire ing ngendi sampeyan bakal nemokake tutup pink. Sawise mlaku menyang dermaga, micu potongan ing ngendi sampeyan kudu Tetep.

Sabanjure yaiku Kaitlyn ing Lodge. Sampeyan bisa gratis roam maneh, kanthi pilihan kanggo micu pertemuan pungkasan kanthi sesambungan karo potret. Urutan iki terus Run, Beam, Smash, Run, Investigate, Shoot. Iki mateni Kaleb Hackett lan ngalih menyang Laura karo Travis lan Ryan.

Ing kene sampeyan kudu ngetutake urutan: Takon, qte, bedhil, njupuk tutup, qe, nekad, menehi ryan, reflektif, reflektif, ora ngunggahake bedhil, ora gagal qte, njupuk monster silas. Iki pungkasan game. Penting kanggo dicathet yen iki mung qte sing sampeyan kudu gagal. Alesan kasebut nyebabake tiwas travis lan yen sampeyan ngliwati Qte kasebut bisa nyebabake pati Laura, sing bakal ngilangi sing apik. Ana epilog sawise iki, nanging ora ana pilihan sing bakal ditindakake sajrone.

Produk sing dibahas ing kene padha dipilih kanthi mandiri dening editors kita. GameSpot bisa uga entuk bagean saka pendapatan yen sampeyan tuku apa-apa sing ditampilake ing situs iki.

Entuk tips berita utawa pengin hubungi kita langsung? Email Berita @ GameSpot.com

Quarry paling apik: Kepiye apik lan nyimpen kabeh wong

Mangkene carane njaga kabeh wong urip lan entuk paling apik ing kuari.

Mangkene carane njaga kabeh wong urip lan entuk paling apik ing kuari.

Aku weruh meh kabeh kesimpulan sadurunge aku sinau babagan sing paling apik Quarry. Dadi apik lan nyimpen kabeh wong ora gampang. Malah pilihan cilik sing sampeyan lakoni bisa duwe akibat sing akeh. Nanging, kamungkinan sawise finale iki kanggo salah siji saka rong sebab: kanggo ndeleng kabeh wong sing slamet utawa entuk tropi sing gegandhengan: wengi atos.

Pandhuan ing ngisor iki bakal nuntun sampeyan liwat corak lan giliran quarry Hackett kanggo nggawa kabeh wong urip. Aku bakal nyritakake keputusan lan pilihan sing cocog kanggo saben bab kanggo mbantu kabeh karakter slamet wengi. Sawise rampung, sampeyan bakal entuk tropi / prestasi wengi atos. Minangka aturan jempol, Priksa manawa sampeyan bisa sukses ing kabeh acara tahan lan saben qte; Sampeyan bisa kantun sawetara sing dipilih ing mburi yen sampeyan arep nggawe tropi / prestasi tartamtu Lan isih nylametake kabeh wong, nanging ora ana kesempatan.

Keputusan lan pilihan ing ngisor iki digarisake kanthi sawetara spoiler sing bisa, nanging sawetara banget Sithik tukang ngrusak ora bisa diendhani.

Sampeyan kudu nyebutake manawa ana Antarlude antarane saben bab, ing ngendi sampeyan ngunjungi wanita misterius. Yen sampeyan wis ngangkat kertu tarot, dheweke ngandhani babagan dheweke lan takon yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh. Milih “pindhah” utawa sinau luwih akeh ora mengaruhi pungkasan sing paling apik – utawa salah sawijining mburi.

Ing cathetan liyane, Mangkene golek kabeh koleksi Nalika sampeyan muter liwat prolog lan bab sakteruse. CATETAN: Sampeyan mung bisa entuk kabeh kertu tarot utawa kabeh petunjuk amarga pilihan ing bab 2 – Ora Loro. Yen sampeyan ora entuk paling apik ing coba pisanan, sampeyan mesthi bisa bali mengko.

Kepiye cara mungkasi paling apik ing kuari

Mangkene kabeh pilihan sing ditindakake nalika njaluk paling apik ing Quarry.

Prologue

  • Minangka Laura ing mobil, pilih katon ing peta ing mburi.
  • Ing alas, pilih kanggo snoop ing batang nalika golek alat.
  • Yen prekara-prekara sing surem ing alas, pilih netepi.
  • Rampungake qutes minangka Laura ing alas, banjur cop, pilih jujur, Mesra, netepi, lega.
  • Ing Lodge, njupuk wrenches ing bunker banjur pilih yakin. Dadi manawa Nulung Max.

Bab 1: Kuali Hackett ing salawas-lawase

  • Sampeyan miwiti bab iki minangka Yakub. Pilih ing ngisor iki nalika dheweke ngomong karo Kaitlyn: refleksi, Playful, nakal, wani.
  • Nalika mriksa mesin van, sampeyan bisa milih salah siji kanggo nyopot baris bahan bakar utawa Rip metu / nyolong lengen rotor. Sing terakhir mbantu sampeyan kolekbIn mengko.
  • Milih dadi Mesra.
  • Yen sampeyan ngalih menyang Abi lan Emma ing Kabin Camp, mbentuk nasibe kanthi milih istirahat kanggo njaluk tas.
  • Temokake emma kanthi cart golf abang ing sisih adoh saka wilayah kasebut lan pilih sregep.
  • Sawise sampeyan bali menyang pondok karo kunjungan liyane (sawise ndeleng asap), Pilih kanggo ngganggu / nakal nick.
  • Ryan bakal ngomong babagan podcast. Minangka Dylan, Pilih Mesra, Banjur Dhukungan.
  • Sampeyan banjur takon babagan telpon lan biaya. Pilih Pangerten.
  • Ryan lan Chris bakal mlebu. Eavesdrop Nalika Hackett ana ing telpon ing kantor.
  • Pilih prihatin Yen sampeyan ngobrol karo Hackett sawise telpon telpon lan ngomong babagan kulawarga.
  • Topik kasebut bakal ngalih crita memedi. Pilih njaluk ngapura, banjur pilih Inquisitive.
  • Sawise qut ing van, pilih netepi. Sawise godhong Chris, pilih ngeyel, Dhukungan, wegah.

Bab 2: Bebener utawa Wani

  • Sampeyan bakal miwiti bab iki minangka Emma ing Toko Camp Qactart. Yen tekan mburi ruangan panyimpenan, coba mbukak lawang ing sisih tengen lan Nelpon Yakub.
  • Pilih bedhil dening rak-rak ing kamar cilik iki.
  • Yen sampeyan mbukak aman, Ninggalake kembang api.
    Pilih tresno Nalika Yakub nyekel kupu-kupu mati rak.
  • Minangka Dylan ing Kantor Hackett. Pilih Mesra, siscastik Nalika mriksa telpon ing meja Hackett, lan serius Nalika mriksa bedhil. (Cathetan: Aku gagal qte ing kene lan ora kena pengaruh apa-apa).
  • Sawise lemari klambi, pilih salah, Priksa manawa sampeyan seneng, banjur tumuju ing pesta kasebut.
  • Karo nick ing alas hackett, njupuk Rocky Road Kanggo kertu tarot lan tindakake path kiwa kaping pindho (sampeyan bakal ngliwati kertu tarot ing sisih kiwa kiwa).
  • Pilih ora mesthi Nalika filosofis karo Abi.
    Mudhun tangga lan tetep bener. Banjur pilih tulus lan Simpen Abi sajrone Qte.
  • Pilih serius Nalika ngomong babagan hog.
  • Pilih Stern Nalika ngomong babagan njupuk butterpops.
    Sampeyan banjur tindakake Kaitlyn, Yakub, lan Nick. Pilih Muga-muga ing kampanye kemah nalika ngomong babagan abi.
  • Mbalik ing Firepit, ngganggu Sajrone bebener utawa wani.
  • Sampeyan bakal ngubengi bunder karakter. Pilih Bebener Nalika Emma njaluk Ryan babagan Hackett, banjur nakal Nanggepi quaint Hack of Hackett. Pilih Kaitlyn, banjur pilih nakal.

Bab 3: Alangan Paradise

  • Minangka AB ing alas, pilih kanggo nelpon maneh menyang nick, banjur pilih jujur lan Ngati-ati ing log. Pilih ngambung.
  • Nalika kabeh neraka ngilangi, nulungi nick, Banjur Run.
  • Aja menek wit, banjur ngrampungake Tahan Acara Nafas (ora ana abang ing layar).
    Nalika Yakub, sawise golek andhuk, pilih sregep. Sabanjure, pilih flirt (Yen sampeyan nyilem sawise [lengen rotor], pilih dering nalika diwenehi kasempatan).
  • Bali ing Puteri Kem, pilih kuwatir Nalika takon babagan Nick, banjur Assertive.
  • Njupuk trabasan loro lan bengok ing mburi. Pilih kanggo moto.
  • Nalika Yakub, plead, Banjur aja mbuwang rereget.

Bab 4: Aja Gupuh

  • Berinteraksi karo qte pisanan, banjur pilih Ngilangi. Ana bakal qe kanggo nelpon; Sampeyan bisa sesambungan karo utawa ora, nanging ora sesambungan karo loro qtes sabanjure.
  • Pilih Pitakon Sawise loro angka, banjur pilih Ayo lunga. Sesambungan karo qte sabanjure.
  • Minangka emma, pilih Telusuri tas, Banjur gunakake konser (kanggo potongan bukti; bear Semprotan duwe akibat sing padha nanging ora entuk bukti). Sawise, pilih Semprotan, Blok lawang, lan Gunakake lawang trap.
  • Bali ing Lodge minangka Dylan, Pilih optimis sadurunge nemokake landline, banjur pilih Muga-muga ing kantor hackett.
  • Pilih ditemtokake Kanggo nelpon pulisi nalika Ryan duwe telpon. Banjur pilih curiga, ditututi karo tenang Sawise ngomong babagan gubuk radio lan Ryan njaluk sampeyan sijine.
  • Pilih Pertahanan Nalika ngomong babagan Kaitlyn, mula menehi barang kasebut.
    Minangka Emma (maneh), reel alon-alon kanggo ngethok swara, banjur Aja sesambungan karo Qte sing katon kacepetan (sanajan ana bebaya).

Bab 5: Noise Putih

  • Nalika Nick ing wiwitan bab, pilih matur nuwun, Aja sesambungan karo Qte, banjur pilih reassuring.
  • Sampeyan banjur bakal ngalih menyang Kaitlyn sing nyelidiki swara (ora pilih nanging qutes), banjur bali menyang Nick. Pilih yakin, Banjur Intiigued. Banjur pilih ndhelikake lan terus napas Nanging maneh nganti abang ilang saka layar.
  • Minangka ryan ing njero radio gubuk, pilih kasengsem, prihatin, lan njaluk ngapura. Ana swara ing payon gubug, lan Ryan bakal target ing langit-langit. Aja sesambungan karo Qte.
  • Sawise, pilih agresif, yakin, tenang, nekat, lan Chainaw. Pungkasan, pilih ora mesthi.

Bab 6: Ndonga ing wayah wengi

  • Sampeyan bakal miwiti bab iki nalika Yakub. Tindakake dalan kayu ing sekitar lan mudhun, banjur ing sisih ngisor tangga. Pilih seneng, Banjur njaluk ngapura. Ndhelikake banjur napas kaya normal lan milih pry mbukak trap.
  • Sampeyan bakal ngalih maneh ing klompok ing kolam renang. Ing kene, pilih Welas asih lan menyang nulungi nick.
  • Minangka AB ing kolam renang, pilih tenang, Banjur Welas asih. Nalika diwenehi kasempatan, moto.
  • Minangka emma, Aja mbukak Yen sampeyan duwe kasempatan.
  • Mbalik ing omah kolam renang minangka Ryan, pilih reassuring, curiga, lan kasengsem.

Bab 7: kepungkur ing ngarep kita

  • Nalika bab diwiwiti, banjur ngalih menyang pemandangan anyar karo pulisi kasebut, Aja sesambungan karo Qte. Banjur pilih COMPUTER X2, Intiigued, pleading. Ana liyane Qte sampeyan ora kudu sesambungan karo Ing kene. Banjur pilih prihatin, kuciwa, netepi, kuwatir.
  • Sawise entuk kontrol lan bisa mriksa sel, adegan liyane bakal diputer, sampeyan kudu milih wedi, serius, refleksi, Nyengkuyung, lan Kasedhiya.
  • Sampeyan bakal pindhah menyang omah kolam renang kanggo pemandangan cendhak. Pilih tenang. Sawise, pilih Penasaran, optimis, Ora Sekel.
  • Aja sesambungan karo QTE ing kunjara kasebut, banjur pilih Welas asih.
  • Jelajahi stasiun polisi lan entuk Syringe Saka kantor katelu ing lantai loro yen sampeyan pengin (ora perlu). Ndhelikake lan turu. Tangi lan pilih jujur, yakin, lan Aja sesambungan karo Qte Ing sel kunjara sawise nampa informasi / geguritan.
  • Sawise iku, pilih bingung, Nyengkuyung, mundur, Kasedhiya.
  • Nalika pemandangan diganti, sesambungan karo qte sabanjure, Banjur nalika ganti maneh, sesambungan karo qe kanthi bedhil (Yen sampeyan kantun kaping pisanan, sampeyan entuk kasempatan kaping pindho; iki kedadeyan yen sampeyan ora njaluk jarum suntik).
  • Yen sampeyan milih ing ngarep syringe, pilih njaluk ngapura.
  • Pilih kuatir ing kantor, banjur reassuring lan Tampilake Ing kolam renang.
  • Pungkasan, pilih pleading Yen sampeyan ngalih karakter.

Bab 8: weteng kéwan

  • Ing wiwitan bab ing omah kolam, pilih ora mesthi, Penasaran, curiga. Banjur pilih dijaga, Welas asih, lan Mesra.
  • Ing alas, pilih Inquisitive, refleksi, Welas asih.
  • Sapisan ing guwa, pilih Sabar (ilang qte ing kene ora masalah).
  • Sawise urutan guwa, sampeyan bakal ngontrol Kaitlyn. Pilih jujur Ing pondokan lan Nyengkuyung Ing van.
  • Sabanjure, sampeyan bakal ngontrol Ryan ing ruang tua / ruang paling ngisor. Sawise mlebu ing wilayah lampu abang, ngrampungake qte pertama nanging ngliwati qte sabanjure ing kandhang.
  • Pilih kanggo mungkasi Laura Ing qte sabanjure.
  • Banjur pilih nulungi Yakub.
  • Flip breaker pisanan lan kaloro, terus, banjur lebokake breaker nomer loro lan katelu.

Bab 9: Matriarch

  • Bab iki diwiwiti karo Dylan lan Kaitlyn ing dalan menyang scrapapyard. Pilih positif lan Penasaran.
  • Sampeyan bakal cepet pindhah menyang Abi lan Emma ing papan perlindungan / badai. Pilih penasaran x2.
  • Sampeyan banjur bakal ngalih ryan lan Laura. Berinteraksi karo Qte kanggo moto, Banjur Aja narik piso.
  • Berinteraksi karo Kabinet dening pangilon sing ngadeg lan perapian sadurunge sesambungan karo lawang supaya sampeyan bisa ndhelikake kabinet lan terus napas Nanging maneh nganti abang metu layar. Banjur Blokir lawang karo qte.
  • Minangka Laura, pilih ndhelikake lan terus napas maneh. Sampeyan bisa njelajah, mula bakal ana pemandangan liyane kanthi qute. Sawise iku, milih serangan lan ngrampungake qte liyane.
  • Sampeyan bakal ngontrol Ryan Maneh. Sawise rong qes, pilih terus napas Banjur ngganggu. Banjur pilih simpatik, Ditampa, Banjur Aja ngganggu.
    Sampeyan bakal bali menyang Dylan lan Kaitlyn. Sawise sampeyan tekan kren kuning, pilih Nyengkuyung, Banjur warn kaitlyn (iki bakal muni sungu).
  • Muni sungu maneh sawise qte, banjur ngrampungake kabeh angka liyane.
  • Sampeyan banjur bali menyang bunker kanggo ngontrol ABI. Lumaku langsung mudhun ing tengah-tengah ing fusebox ing ngisor cahya ing mburi. Pilih kerang perak.
    Saiki sampeyan bakal bali menyang Laura lan Ryan. Pilih kanggo njupuk nalika sampeyan duwe kasempatan Sawise ninggalake loteng. Banjur pilih curiga.

Bab 10: Bata lan mortir

  • Minangka Max, milih tetep ing dermaga.
  • Sabanjure, sampeyan bakal bali menyang Kaitlyn ing Lodge. Sawise nyiapake serangan, sampeyan bakal menyang Yakub kanggo potongan cekak, banjur deleng pemandangan sing cendhak karo Abi lan Emma. Banjur, bali menyang Lodge. Pilih Run lan balok sadurunge qte.
  • Pilih Run, neliti, lan moto.
  • Sampeyan banjur bali menyang Laura ing Rute 919. Pilih Inquisitive, GUN GUN, lan njupuk tutup. Banjur pilih ditemtokake lan Menehi menyang Ryan.
  • Ing alas milih probing lan refleksi.
  • Aja ngunggahake bedhil lan aja sesambungan karo qe. Banjur moto.

Lan carane njaluk paling apik ing Quarry – lan simpen kabeh wong ing dalan. Epilog sing dimainake, lan ora ana keputusan maneh kanggo digawe. Satemah, sanajan sampeyan bakal sinau sawetara perkara sing wis ditemokake. Lan yen luwih becik mateni kabeh wong, Mangkene carane njaluk ala (paling ala). Pilih kanggo ngirit Chris Sadawane uga.

Babagan penulis

Jonathan Moore

Jonathan Moore minangka Editor-ing-Kepala Gameskinny lan wis nulis babagan game wiwit taun 2010. Kanthi luwih saka 1.200 Artikel diterbitake, dheweke ditulis babagan macem-macem jinis, saka tukang kutha lan ARPG menyang penembak wong katelu lan judhul olahraga. Nalika sabar ngenteni apa-apa Krisis sing Dino, dheweke nggunakake kabeh lintang Star Wars. Dheweke duwe bfa ing tulisan kreatif saka Georgia Southern University lan MFA ing tulisan kreatif saka Universitas Sailing, sing terakhir fokus ing desain nulis lan narasi. Dheweke sadurunge wis dadi koran editor editor editor, penulis iklan, lan editor buku. Ing wektu luang, dheweke seneng muter musik, nonton bal-balan, lan mlaku-mlaku telu. Dheweke manggon ing bumi lan percaya marang wong asing, thanks kanggo rubah Muler.

Quarry pungkasan: Kepiye nyimpen kabeh wong

Kaya nganti esuke, kortuer nampilake cairan sing gedhe banget kanggo dipateni. Nanging, kanthi pilihan sing tepat, sampeyan bisa nyimpen (meh) kabeh wong.

Dening Aaron Greenbaum | 15 Juni 2022 |

  • Nuduhake ing Facebook (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing Twitter (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing LinkedIn (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing email (mbukak ing tab anyar)

Kèndêl ingsun | Komentar Count: 0

Quarry

Game Supermassive ‘ Nganti esuke yaiku salah sawijining judhul sing paling apik (lan mung kosong) kanggo Grace PlayStation 4. Wiwit game kasebut menang kritis sing kritis, game supermassive wis nyoba mbaleni manawa sukses karo game narasi medeni medeni sing padha karo fitur, lan ton pemandangan pati. Entri paling anyar ing barisan petualangan trope-trope Quarry.

Ing Quarry, Pemain kudu nuntun tim kunjungan kemah taruna kanggo safety liwat medeni medeni. Urip lan Pati Teeter ing saben pemain keputusan nggawe, lan critane adoh saka ngapura. Salah sawijining pamindhahan sing salah bisa nyebabake efek domino sing mungkasi mateni kabeh wong. Nanging, yen pemain tetep waspada lan nggawe keputusan sing cerdas, ora mung bisa nggedhekake jumlah sing slamet, nanging sejatine bisa nggawe manawa kabeh wong isih urip. Iki ora ana tugas sing gampang, nanging bisa uga kanthi eksperimen lan sithik luck. Utawa, sampeyan mung bisa maca pandhuan iki.

Mangkene saben pilihan narasi penting sing dibutuhake kanggo nyimpen saben karakter utama Quarry, ora ngetung acara Qte. Kanggo kesederhanaan, kita mung bakal milih pilihan crita. Kajaba nyatakake, Aja gagal kabeh. Nindakake supaya gampang nyebabake tiwas karakter.

Salajengipun, pandhuan iki dirancang kanggo mbantu sampeyan tetep Laura, Max, Abigail, Kaitlyn, Nick, Ema, Dyan, lan Yakub Urip. Yen karakter ora ana ing dhaptar kasebut, tegese saiki ora katon tetep urip.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkasi: Saben pilihan Prolog sing bener

  • Minangka Laura, pilih peta tinimbang leaflet, lan mengko pilih pilihan snoop.
  • Sajrone pacelathon karo Max, pilih “netepi”.”
  • Sajrone pacelathon karo sheriff, pilih “,” banjur “jujur” maneh, banjur “grapyak,” banjur “mbenerake,” lan pungkasane “lega.”
  • Nalika Laura ngaso ing kuar, njupuk bengok-bengok tinimbang palu, lan pilih pilihan “Perang” dialog.
  • Nalika Max diserang, pilih “Bantuan Max.”

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan bab 1 sing bener

  • Nalika Yakub, pilih opsi dialog “reflektif” sajrone ngobrol pisanan karo Kaitlynn.
  • Sajrone pacelathon sabanjure antara Kaitlyn lan Yakub, pilih “Playful,” “nakal,” banjur “wani.”
  • Nalika nyabotaging mobil, nyolong lengen rotor tinimbang ngilangi garis bahan bakar
  • Nalika Yakub, pilih tanggapan “Friendly” sawise QTE.
  • Minangka emma, milih “break-in” supaya bisa njupuk tas.
  • Yen ana ing njero kabin, pilih teddy bear banjur pilih “Terusake”.
  • Nalika Abigail, nalika pacelathon karo Emma, ​​pilih “antusias,” banjur “rute Scenic,” lan pungkasane “Dhukungan.”
  • Minangka Dylan nalika ing kabin, “nudge” Dylan kanggo ngobrol karo Abigail, banjur pilih “Penting”, “lan” pangerten “.
  • Nalika Chris Hackett nampa telpon, nggawe Ryan Eavevesdrop tinimbang ngrungokake podcast. Sajrone pacelathon sing nderek, pilih “prihatin,” “njaluk ngapura,” lan pungkasane “takon.”
  • Sawise acara cepet, pilih “netepi,” “ngeyel,” “prewangan,” lan “wegah” ing urutan kasebut.

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan bab 2 sing bener

  • Nalika mecah ing kabin, nyepak lawang mudhun.
  • Minangka Emma, ​​nelpon Jacob kanggo ndeleng ruangan sing dikunci. Dadi manawa kanggo milih bedhil.
  • Sawise mbukak aman, tinggalake kembang api, banjur pilih tanggapan “tresno”.
  • Minangka Dylan, ngisi telpon sampeyan, pilih pilihan “Friendly”.
  • Mlaku-mlaku ing mejo ing kantor, mirsani lawang sworo cangkem, pilih “curiga,” banjur “menek mudhun.”
  • Sawise metu ruang paling ngisor, pilih “Playful.”
  • Mriksa bedhil ing tembok, banjur pilih tanggapan “serius”. Sabanjure, sesambungan karo lawang ing jejere bedhil, lan sesambungan karo lemari klambi ing njero. Pilih tanggapan “nakal”.
  • Yen wis rampung njelajah, bali menyang telpon banjur pilih “Kepala Pesta.”
  • Minangka Nick, Nalika mlaku-mlaku menyang pesta kasebut karo Abigail, sampeyan bisa ngubengi glade utawa rocky dalan. Yen sampeyan milih Road Rocky, pilih tanggapan “sing ora dingerteni” sajrone pacelathon sakteruse. Yen sampeyan milih glade sing surem, pilih tanggepan “tulus”.
  • Sawise dalan Rocky, pilih pilihan “tulus” lan “ceria”. Yen sampeyan ngunjungi Glade Shady, pilih pilihan “cheerful”.
  • Ing tlaga, sawise Kaitlyn njupuk gambar, pilih “Jujur,” banjur “serius,” lan, pungkasane, “Stern.”
  • Sawise Kaitlyn mlaku, pilih “Muga-muga” minangka Nick.
  • Sawise nembak botol, pilih “sarung.”
  • Ing campfire, “ngganggu” pitakon, banjur pilih “Bebener,” “nakal,” kaitlyn, “lan” nakal.”

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan 3 sing bener

  • Minangka abigail, pilih “Telpon Bali.”Sajrone pacelathon karo nick, pilih” “” “Ngati-ati,” lan “Kiss.”
  • Sajrone serangan monster, pilih “Bantuan Nick.”Banjur,” Run, “” smash, “lan” ora menek wit.”Pungkasane, terus napas Abigail kanthi nyekel tombol X.
  • Nalika Yakub, sesambungan karo kothak andhuk kosong.
  • Ing tlaga, pilih “antusias,” diikuti “ora cipratane,” “flirt,” “nyilem,” “tangkap,” lan pungkasane “,” lan pungkasane “.”
  • Minangka Ryan, pilih “kuwatir,” banjur “assertive.”
  • Nalika mlaku ngluwari Nick, njupuk trabasan, banjur njupuk trabasan liyane. Sabanjure, “Shout” banjur “motret” target (aja lali).
  • Nalika Yakub, pilih “Aja Nelpon,” pilih “pilihan” pleading “, lan banjur” Aja mbuwang rereget.”

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan BAB 4 sing bener

  • Nalika urusan karo tatu nick, dhisik “aplikasi tekanan.”Sabanjure, pilih tanggapan” pembuangan “.
  • Minangka Ryan, pilih “Telpon.”Sawise grumbulan rustle, pilih” aja motret “lan” aja motret “nalika grumbulan rustle kaping pindho. Banjur pilih “Pitakon,” lan pungkasane “Ayo lunga.”
  • Minangka Emma, ​​pilih “reflektif,” banjur “welas asih.”Sabanjure, pilih” Tas Panelusuran.”
  • Nalika Emma diserang Pilih “Gunakake Taser,” banjur “njupuk foto.”Nalika mlayu saka makhluk, pilih” Smash “lan” semprotan.”
  • Kanggo uwal saka titah, “Pintu blok”, “banjur” nggunakake trapdoor “lan” smash.”
  • Minangka Dylan, pilih optimis, “” Muga-muga, “” ditemtokake, “” tenang, “lan” defensif.”Pilihan. Pungkasane, mutusake kanggo menehi bedhil menyang Kaitlyn.
  • Minangka Emma, ​​”Reel alon-alon.”Uga, kudu milih” Aja cepet-cepet “nalika dijaluk.

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan bab 5 sing bener

  • Sajrone ngobrol karo Abigail, pilih “Matur nuwun.”Nalika krungu swara, pilih” Aja ngomong “banjur pilih pilihan” reassuring “.
  • Nalika Kaitlyn evading Bobby Hackett, yen gagal qte, Bobby bakal pungkasane njupuk meja. Tembak. Yen sampeyan ora gagal angka, sampeyan isih kudu ngliwati acara “napas” kanthi nyekel tombol X.
  • Mbalik karo Nick lan Abigail, pilih “yakin,” “kepengin banget,” lan “Singidaken.”Banjur,” tahan napas.”
  • Minangka Dylan, pilih “Percaya.”Banjur ryan, pilih” kasengsem, “” prihatin, “banjur” njaluk ngapura.”
  • Yen sampeyan krungu swara ing payon, pilih “aja motret.”
  • Minangka Ryan maneh, pilih “agresif,” “percaya,” “tenang,” lan pungkasane “nekat.”
  • Supaya bisa ngethok tangan Dylan, pilih “Chainaw.”
  • Nalika Kaitlyn takon yen aman, pilih “ora mesthi.”

Waca liyane

Game medeni

25 Game medeni sing paling sithik

Fortnite RTX

Fortnite: Napa Nvidia Reflex Nvidia pancen ora cocog kanggo mode mbangun

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan Bab 6 Sing Mbenerasi

  • Sawise Emma Screams ing Yakub, pilih “seneng,” banjur “njaluk ngapura.”
  • Nalika makhluk tuwuh, “ndhelikake” sawise qte banjur “tahan napas.”
  • Sikil Yakub bakal kejiret ing trap bear. Kanggo uwal, pilih “pry mbukak.”
  • Sawise nemokake awak Kaylee, kaya ing Kaitlyn, pilih “Welas asih.”Banjur, nalika Nick wiwit tumindak aneh, pilih” campur tangan.”
  • Nalika Nick Perjuangan Ngrampungake, Pilih “Bantuan Nick.”
  • Minangka pilihan, pilih pilihan “tenang” nalika ngomong karo nick, diikuti “welas asih.”
  • Nalika serangan nick, nembak karo bedhil.
  • Dene Emma nemokake hacket, pilih “Aja Run.”
  • Sawise Abigail entuk istilah karo nicking nick, pilih “Reasururing,” “curiga,” lan pungkasane “kasengsem.”

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan 7 sing bener

  • Nalika miwiti flashback karo Laura ing sèl, pilih “Aja Nelpon.”
  • Sajrone interogasi kasebut, pilih pilihan “Cocog”, banjur pilih “COMPLTIANT pilihan.”Sabanjure, pilih” Intrigued, “banjur” pleading.”
  • Sawise interogasi, pilih “Aja Lash Metu.”
  • Bali ing sel kunjara, pilih pisanan “prihatin,” banjur “kuciwa,” “tundhuk,” lan pungkasane “kuwatir.”
  • Pilih sendok ing jejere amben, banjur pilih “wedi” nalika ngomong karo sheriff maneh.
  • Nalika ngomong karo Max, pilih “serius,” “reflektif,” “nyengkuyung,” lan “empitis.”
  • Sawise Flashback mungkasi, pilih Respon “Tenang”.
  • Mbalik ing flashback, pilih pilihan dialog “penasaran” penasaran, diikuti “optimis,” lan “ora mangu-mangu.”
  • Nalika Sheriff nampa telpon, pilih “Aja Nelpon.”
  • Nalika max katon nandhang susah, pilih “Welas asih.”
  • Sawise ninggalake sel lan njelajah, mriksa kertu ulang taun lan tanggalan ing kantor pusat ndhuwur. Banjur, pilih jarum suntik ing lemari.
  • Bali menyang sèl, nanging sadurunge turu, elinga ndhelikake jarum jarum suntik ing tembok.
  • Sawise ngasilake Sheriff, pilih tanggapan “jujur”, diikuti “kanthi manteb.”
  • Ora preduli kepiye sampeyan digodha, kudu milih “Aja njupuk bedhil.”
  • Sawise nolak nyolong bedhil Sheriff, pilih “bingung” banjur “nyengkuyung,” diikuti “mundur” lan “sregep.”
  • Gunakake jarum suntik ing sheriff, banjur pilih “kuatir.”
  • Sawise Flashback mungkasi, pilih “Reasurur,” banjur “Tampilake cokotan.”
  • Nalika Jacob, pilih pilihan “pleading”.

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan 8 sing bener

  • Minangka Ryan, pilih “Ora dingerteni,” “Penasaran,” “curiga,” “dijaga,” “welas asih,” banjur “grapyak”.”
  • Dene Laura mlaku-mlaku karo Ryan, pilih “Inquisitive,” “reflektif,” lan pungkasane “welas asih.”
  • Sawise mlaku-mlaku luwih akeh karo Ryan, pilih “sabar” minangka Laura.
  • .”
  • Sawise nemokake Yakub, pilih “Aja mbukak kandhang.”Banjur pilih” Stop Laura, “sawise iku milih” mbantu Yakub.”
  • Kanggo mbukak kandhang sing bener lan uwal, breaker flip pisanan 1 lan 2, pilih “Terusake,” banjur flip breakers 2 lan 3
  • Minangka abigail, pilih “break ing.”
  • Pilih “Terus” Teddy Bear sing sampeyan temokake.
  • Minangka Emma, ​​pilih “rute sing apik, lan prewangan.”
  • Nyetak, pilih “Nudge,” “Friendly,” prewangan, “lan” pangerten.”
  • Nalika Direktur kemah ing telpon, pilih “Eavuvesdrop,” “prihatin,” “njaluk ngapura,” lan “inqusitiv.”
  • Sawise qe, pilih “tundhuk,” “ngeyel,” “prewangan,” lan “ora gelem.”

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan 9 sing bener

  • Sajrone pacelathon Dylan karo Kaitlyn, pilih “positif” lan “penasaran.”
  • Minangka Abigail, nalika ngobrol karo Emma, ​​pilih tanggapan loro “penasaran”.
  • Nalika Laura ngrebut hackett Constance, menang qte.
  • Sawise hacket ninggalake Ryan mung, pilih “Aja narik piso.”
  • Minangka Ryan, goleki Kabinet. Nalika nyedhaki Bobby Hackett, “ndhelikake” ing kabinèt lan napas.”
  • Minangka Laura, “ndhelikake,” banjur “napas.”
  • Sawise Jedediah nyerang Laura, lan sawise menang qte, pilih “Serangan” lan “Smash.”
  • Minangka Ryan maneh, “tahan” sawise qte, lan kapan serangan bobby Hackett, pilih “stab.”Yen bali bali, pilih” Safatik, “diikuti” Ditampa.”Pungkasane,” Aja narik.”
  • Nalika Dylan sepi karo Katilyn ing sampah, pilih “nyengkuyung.”
  • Nalika Dylan ndeleng lampu sing arep, pilih “Warn Kaitlyn.”Kanggo nylametake dheweke saka monster, muni sungu. Saka ing kono, sampeyan kudu milih “smash” lan “smash.”
  • Nalika Abigail mung siji, priksa kothak sekring.
  • Mbalik karo Ryan A Monster nyerang Sheriff lan Hackett Bobby. Sawise Bobby mati, Ryan milih bedhil. “Tembak” monster kanggo mateni, banjur pilih “curiga.”

Quarry Simpen Kabeh Wong Mungkin: Saben pilihan 10 sing bener

  • Ing Dock minangka maksimal, pilih “Tetep” tinimbang nglangi menyang pesisir.
  • Nalika ngumbara liwat omah, Kaitlyn bakal nemokake lukisan minyak. Yen sampeyan siyap, pilih “Siapke kanggo serangan” kanggo ngetik final.
  • Nalika serangan monster, “Run,” banjur pilih “BEAM.”Sawise nyebrang balok, pilih” smash “lan” mlayu “maneh, banjur” nyelidiki.”Monster bakal nyerang, saengga wektu kanggo” motret.”Aja Kangen.
  • Nalika ing mobil, pilih “Inquisitive. Nalika serangan werewolf pilih “Gun Gun,” banjur “Tutup.”
  • Sawise Sheriff narik, pilih tanggapan “sing ditemtokake”. Ryan bakal nyoba menehi vial; Nolak kanthi milih “Menehi Ryan.”Banjur pilih” probing, “diikuti” reflektif.”
  • Nalika Laura pungkasane nemokake SILAS, pilih “Aja ngunggahake bedhil.”Sheriff bakal nyoba njupuk, sing bakal ngaktifake QTE. Iki mung qte sing kudu sampeyan gagal. Pungkasane, njupuk Silas.

Lan iku. Sugeng, sampeyan wis luput Quarry Kanthi saben protagonis urip, yen isih cilik kanggo nyandhang. Nanging game kasebut duwe pungkasan kanggo njelajah, mulane miwiti maneh game lan nggawe sawetara keputusan sing beda. Sing ngerti apa sing bakal kelakon.