Pandhuan perang perang lan mbangun perang – Donya Anyar – Vena Icy, Best Hamer Best Best – Pandhuan Donya Anyar – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

Contents

Nalika nggawe keputusan iki sampeyan uga kudu mikir babagan lirless sampeyan bakal dipateni. Yen sampeyan lagi muter bangunan waja entheng, utawa salah siji sing asring dicelup menyang Melee, sampeyan duwe kemungkinan gedhe kanggo mati. . Kaya ngono, bisa uga luwih migunani kanggo nggunakake paukuman sing ora disenengi .

Pandhuan perang perang lan mbangun kanggo jagad anyar

Sugeng Rawuh ing Pandhuan Kita kanggo Hammer War, Senjata ing World New World. Ing kaca kasebut, sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo ngerti kepiye cara kanggo gaman iki ing loro lan Pvp.

Tabel konten kaca iki

  • 1. Ringkesan War Hammer
  • 2. Kekuwatan lan kekerasan perang lan kelemahane
  • 3. Perang palu mbangun
  • 4. Senjata Kapindho
  • 5.
  • 6. Tunjangan penting
  • 7. Heartrune
  • 8. Permata lan cacat
  • 9. Rotasi lan Game
  • 10. Tips Game
  • 11. FAQ – War Hammer
  • 12. Apa sing kudu dakgunakake kanggo nyuda cooldown?
  • 13. Apa Gems sing daklakoni ing gawai?
  • 14. Apa Gems sing daklakoni ing palu perang

Ringkesan War Hammer

Perang palu minangka senjata sing duwe kekarepan paling apik ing PvP lan Pve, lan biasane bakal dadi senjata sekunder ing bangunan apa wae. Biasane bakal katon minangka gaman sarana. Ing sembarang jinis konten mesthi ana gunakake kanggo gaman iki. Iki minangka salah sawijining senjata sing paling umum kanggo ndeleng ing PVP Thanks kanggo sinergy sing gedhe karo Bruiser mbangun sing nggunakake Ax Agung. Sorotan perang perang perang yaiku kontrol akeh. Saben kemampuan wis teka karo potensial kanggo ngetrapake efek status sawetara. Nduwe stun, kalah, lan slows, iki bakal ngimpi kerusakan Dealer amarga bakal nyiyapake kanthi sampurna kanggo para sekutu utawa nganggo senjata kapindho.

Kekuwatan lan kekerasan perang lan kelemahane

  • Kontrol gedhe-gedhe sing bisa dikendhaleni kanthi stun, slows, lan kalah
  • Pecah pertahanan gedhe
  • Nduwe kesepakatan sing apik kanthi macem-macem sumber awakmu
  • Sregep ing pvp lan pve
  • Mobilitas rendah
  • Duwe serangan rusak, nanging kacepetan swing pancen alon banget
  • Mung bakal digunakake minangka senjata sekunder ing paling kasus
  • Lucks Nggawe Bhinéka

Perang palu mbangun

Ana siji standar standar sing digunakake ing isi PVP lan Gve. Iki bakal nggunakake kabisan sing padha, nanging ana sawetara variasi sing sethithik gumantung saka jinis konten utawa amarga pilihan pribadi.

Standar

Standard WH

  • Bola WreckingBola Wrecking – Iki minangka alat sing apik kanggo kendhali lan kontrol akeh. Yen digunakake bakal ngetrapake buff buff sing bakal mbantu slamet. .
  • ShockwaveShockwave – Umume kasus, iki kudu digunakake sanalika target dikalahake dening Bola WreckingBola Wrecking . Ora mung kanthi menehi stun aoe gedhe. Saben target bakal didegtuffed lan dirajut sajrone sampeyan nggunakake perke. Iki nggawe kabeh target banget ngremehake.
  • Dalan TakdirJalur Takdir – Iki pancen sampurna kanggo karusakan Aoe gratis lan iku ndadekake stagger, dadi sampeyan bisa nggunakake kanggo ngganggu para penyembuhan utawa pemain liyane. Utamane digunakake kanggo nyekel target sing mlayu amarga stagger lan delau kalem. Uga bisa digunakake kanthi defensif karo perk kanggo menehi penyembuhan cepet.

Pve rend

Standard WH

Armor BreakerArmor Breaker – Iki bakal ngatasi karusakan sing cepet, nanging biasane penting kanggo pasif sing bakal ngetrapake tumpukan gedhe. Shockwave ShockwwaveShockwave sundering bakal nyebabake kerusakan dhewe lan kabeh sekutu sampeyan.

Dalan Takdir

Bangunan iki bakal digunakake dening tank utawa DPS ing Pve. Jalur Takdir ora dibutuhake, saengga bisa dadi pangerten sing paling gedhe kanggo pertukaran.

Senjata Kapindho

Ax gedhe

Kanggo entuk pangerten sing luwih jero babagan kapak gedhe, waca pandhuan AX sing gedhe.

Standard – Mauler

Mauler standar

Mauler

Iki minangka pilihan bangunan sing luwih umum dipasangake karo palu perang nalika main ing waja medium, utawa kanthi loading cahya. Luwih disenengi ing bangunan sing luwih defensif amarga ngidini sampeyan ngasilake tumpukan murub Mauler kanthi cepet nambah kerusakan amarga kemampuan sampeyan tetep ing pertempuran. Bangunan iki menehi pedhot pertahanan sing luar biasa ora preduli saka bobot lengen sampeyan, penyembuhan, lan sawetara pihak-kari sing paling apik ing jagad anyar. Kemampuan nggunakake karusakan, mobilitas, opsi CC, penyembuhan dhewe, lan defensif; Iku pilihan sing kuwat banget.

Hawa nepsu getih

Mauler standar

Kanggo mbangun sing fokus nggunakake waja entheng lan nyilem menyang mburi backlines kanggo milih penyembuhan lan target prioritas liyane, Hawa nepsu getihHawa nepsu getih minangka pilihan sing luar biasa. Iki kanggo rong sebab, sampeyan ora bakal bisa tumpukan MaulerTumpukan Fury Mauler kanthi gampang amarga kurang defensif, nanging uga mbantu nambah karusakan bledosan lan cepet-cepet ngoyak target. Bangunan iki uga bakal digunakake PanenPanen kanggo narik mungsuh, nyonto karusakan cepet, lan duwe awake dhewe kanggo efek marasake.

Blunderbuss

Kanggo risak kanthi tliti ing bledbuss lan kepiye bisa digunakake, waca Pandhuan Blunderbuss.

BB Double Down

Iki minangka pilihan standar standar sing dipasangake karo meh kabeh senjata. Nduwe kemampuan kanggo siklus liwat cooldowns kanthi cepet. Banget banget amarga ora mung amarga potensial bledosan, nanging kemampuan kanggo mungsuh anti-heal, lan ngunci target.

Blunderbuss lan War Hammer minangka combo lethal bebarengan. Yen digunakake kanthi bener, sampeyan bakal bisa nindakake kombinasi siji-nembak ShockwaveShockwave , Bola WreckingBal wrecking, lan Azoth Shraphnel JebluganAzoth Shraphnel Jeblugan .

Tanking

Peran tank minangka salah sawijine sing mesthi njupuk pedhang lan tameng, nanging pilihan sing dipilih dadi pilihan tank. .

Tanks bakal duwe kemampuan kanggo lentur dadi akeh sing dibangun, nanging ing ngisor iki minangka bangunan sing apik sing bisa diputer ing persiyapan sing abot utawa cahya.

Tank standar

Atribut

Kekuwatan Bruiser

300str200con

Kekuatan tradisional mbangun titik kanthi waja medium bakal nggunakake pamisah iki. Iki minangka persiyapan Bruiser standar ing jagad anyar. Ing mbangun lampu, sampeyan bisa ngalih menyang 150 Konstitusi.

Hybrid – Blunderbuss

3 200str150Eccon

Iki mung kudu digunakake nalika fokus ing buruh palu ing bledosan lan blunderbuss, utawa yen sampeyan pengin nggunakake senjata kekuatan liyane. Blunderbuss minangka gegaman utama lan bakal duwe skala kerusakan gedhe amarga dioptimalake kanggo ngatasi saben atribut skala utama lan sekunder nalika akuntansi ngasilake ngasilake. Sampeyan uga penting kanggo nyathet 200 pasif kekuatan kanggo nambah kerusakan luwih akeh. Yen sampeyan muter karo penyembuhan utawa golek kerusakan sing paling bisa, aja nganti mudhun nganti 100 Konstitusi kanggo ngatasi kerusakan luwih akeh.

Kuburan Mortal

Sampeyan biasane bisa muter kanthi luwih akeh kesehatan amarga iki cocog karo varian perang Hammer sing bakal nggunakake pemberuan mortal kanggo entuk output karusakan sing luar biasa.

Kanggo padhang waja Assassin mbangun bisa mupangate karo 100 Konstitusi lan skala luwih akeh kekuatan.

Tunjangan penting

Kemampuan tunjangan

  • Shockwave ShockwwaveShockwave Sundering – (Senjata) ing Hamer Hammer sing dibangun kanthi penting kanggo gegaman sampeyan. Bakal ngetrapake rendah sing akeh kanggo sapa wae sing cocog, nggawe dheweke gampang rawan. Iki perlu ing PVP lan pve.
  • Dalan sing takdirDalan sing takdir – (Armor) iki minangka sustor dhiri sing hebat banget. Minangka pilihan penting banget yen sampeyan bisa pas menyang GEAR.

Perks Senjata

  • Counter thwartingCounter thwarting – iki bakal nambah bledosan gedhe kanggo target paling gedhe. Nalika muter minangka Bruiser, sampeyan bakal cedhak mungsuh sing asring duwe grit. Nalika iki cocog karo kabeh karusakan tambahan liyane, sampeyan bakal weruh bledosan kasebut.
  • Perks Attunements – Iki bisa uga kurang karusakan tinimbang shirking, nanging mesthi bakal njupuk, dadi luwih apik amarga konsistensi.
  • Ngengkel bangetNgrusak – iki bisa digunakake minangka pilihan perk katelu alternatif, nanging mung bakal bisa digunakake yen sampeyan kena kanthi kritis. Iki bisa migunani, nanging umume luwih konsisten duwe karusakan saka Attunement.
  • Tunjangan shicking – iki bisa digunakake minangka anggaran perk katelu. Nduwe potensial kanggo nyedhiyakake karusakan bledosan sing signifikan, nanging ora mesthi ditrapake kanggo saben hit.

PVP Perks

  • ResilienResilien – Yen bisa, target duwe limang tumpukan ing waja sing disetel kanggo PVP, saben potongan kudu duwe iki.
  • KamardikanKamardikan – iki bakal ngidini sampeyan muter kanthi agresif kanthi nyuda durasi-kontrol. Sampeyan kudu muter nganggo 3 utawa 5 tumpukan.
  • ADSION EMEUnsur Aversion – Gunakake perkh iki tinimbang Benteng ShirkingShirking forfication ing musim siji. .
  • SumilirNyegerake – Iki bisa dadi perk katelu pilihan nalika sampeyan pengin sumber pengurangan cooldown ing bangunan sampeyan. Iki bisa dadi gedhe nalika dipasangake karo kabeh pengurangan cooldown ing blunderbuss.
  • Paukuman sing ora sopanPaukuman.

Kuburan Mortal vs. Paukuman sing ora sopan

Ing paling entheng ing pambiji, utawa dibangun, bisa uga kuwat kanggo mateni salju salju kanthi pemberdayaan fana, lan ningkatake potensial karusakan. Iki minangka kasus kanggo Blunderbuss lan Waraper Jammer mbangun jabatan cahya. Nanging kanggo mbangun cahya liyane sing bisa nindakake karusakan bledosan sing dhuwur banget, kayata blunderbuss lan gauntlet es, senjata duwe akeh sumber karusakan utawa efek dot sing terus-terusan. Ing sawetara kasus, sanajan kemampuan ngrebut jotosan pungkasan, pitungan karusakan bisa ndhaptar manawa sumber karusakan, utawa titik, ngatasi jotosan akhir. Emperment Mortal ora bakal tumpukan yen teknis mateni target, nggawe ora konsisten lan ora larang regane.

Paukuman sing ora sopan

Nalika nggawe keputusan iki sampeyan uga kudu mikir babagan lirless sampeyan bakal dipateni. . Nalika iku yen sampeyan ilang tumpukan, iku perkakas sing borong, utamane yen kedadeyan kaping pirang-pirang, utawa ing tengah tumpukan bangunan. Kaya ngono, bisa uga luwih migunani kanggo nggunakake paukuman sing ora disenengi .

TLDR: Yen sampeyan waja medium, pengin karusakan sing luwih konsisten, utawa sampeyan duwe kasempatan mati, Paukuman sing ora sopanPaukuman sing ora diraguk yaiku pilihan sing luwih apik. Yen sampeyan pengin salju salju lan duwe karusakan sing dhuwur, sampeyan duwe penyayang kanthong, sampeyan minangka mbangun sing darmabakti, utawa sampeyan mung ora peduli lan pengin gamble, Kuburan MortalEmperter Mortal minangka pilihan sing luwih apik.

Pve tunjangan

  • ADSION EMEUnsur Aversion – Perk iki minangka alternatif sing apik ing PVP uga, nanging ora dibayangake karo pilihan PVP liyane. Nyedhiyakake ekspedisi mutasi pertahanan gedhe kanggo mbantu nyuda efek gaib.
  • Aversion fisikAverion fisik – mung proyek sing bisa ditindakake dening karusakan fisik sing bakal diciptakake dening perk iki. Kaya ngono, bisa migunani ing Pve minangka pilihan potensial liyane. Iki uga kalebu jumlah pvp jumlah, nanging ADSION EMEUnsur Aversion lan Perks Pendhapa MUSIKAL mesthi dadi pilihan pertahanan luwih akeh.
  • Ward sing rusakWadhah sing rusak – gunakake ing shipyard shipyard, atimu tempest, lan ambane, amarga karusakan rusak karo jinis mungsuh sing rusak.
  • Ward Bumi WardWard Bumi Angry – Gunakake Iki ing Taman Purwaning Dumadi Kanggo Rusak Pengurangan Karos Saka Jenis Esemy Angry Bumi.
  • Pendhapa kunoPendhapa kuna – Gunakake iki ing instrumen Lazarus, ennead, lan Starstone barrows kanggo nyuda karusakan saka jinis mungsuh kuno.
  • Wadhah ilangWard ilang – Gunakake iki ing Barnecles & bubuk ireng lan penggalian amarine kanggo nyuda karusakan saka jinis mungsuh sing ilang.

Perhiasan Perhiasan

Amulet

  • KesehatanKesehatan – Iki minangka pilihan standar kanggo kabeh bangunan, iku kesehatan gratis sing bakal nambah defensif kit sampeyan.
  • Pamulihan StaminaPamulihan STAMINA – Iki minangka backpocket ngirit nalika fokus lan njupuk karusakan sing abot. Sampeyan bakal nampa bledosan stamina sing bakal ngidini sampeyan entuk Dodge cepet sing bisa nylametake iife lan terus gelut.
  • Perlindhungan SlashPerlindhungan Slash – Iki tumindak minangka slot Perk katelu sing nyedhiyakake kekurangan luwih akeh nglawan omah-omah, dubur gedhe, hatchets, lan pedhang.

Cincin

  • Kerusakan slashKerusakan Slash (AX Gedhe)
  • Kesadaran keenKesadaran keen (gedhe AX)
  • LintahLintah (AX Sedheng Apik)
  • Paukuman sing ora sopanPaukuman sing ora disenengi (blokir medium)
  • Kuburan MortalKuburan Mortal (Blunderbuss Cahya)
  • Kerusakan geniKerusakan geni (Blunderbuss)
  • AtiAti – iki perlu kanggo bangunan waja sing entheng.
  • Sumilir

Anting

  • Roti PanggangRoti Panggang Refreshing – Ing anting-anting Perk iki kudu. Sampeyan ngidini sampeyan nggunakake luwih akeh kesehatan, Mana, lan regenerasi kanthi nyuda potion cooldown. Apik banget kanggo marasake awakmu kanthi cepet ing jiwit.
  • Roti PanggangRoti Panggang Sumbang – Perk iki kudu ana ing pirang-pirang persiyapan ngarep. Iki bisa digunakake kanggo mbusak slows lan akar, utawa bisa ngilangi debuff sing ora dikarepake utawa ngrusak efek wektu sing ora dikarepake.
  • Pendhapa nyegerakePendhapa nyegerake
  • RegenerasiRegenerasi – Iki minangka penyembuhan gratis sajrone wektu sing bisa ditindakake kanggo slamet Pendhapa nyegerakePendhapa nyegerake .

Heartrune

Jantung cilik detonate

Jantung-jantung cilik Detonate kudu digunakake kanggo waja sing entheng.

Ana rong pilihan upgrade sing sregep:

  • Hiddrune Brutal saka Detonate
  • Nyenengake detonate detonate

Hiddrune Brutal saka Detonate

Hiddrune Brutal saka Detonate nggawe sampeyan luwih rawan, nanging bakal nyebabake kerusakan AoE sing gedhe banget. Iki pilihan sing disenengi.

Nyenengake detonate detonate

Nyenengake detonate yaiku pilihan sing menarik sing bisa dijupuk. Bakal nyebabake kurang detonate bledosan. Nanging sampeyan ora bakal ngrugekke lan bisa ngatasi kerusakan kanthi gaman melee sampeyan.

Heartrune Brutal saka Vine Grasping

Heartrune brutal saka wit anggur bisa dadi alternatif yen sampeyan pengin fokus ing kontrol akeh.

Stalwart heartrune stoneger

Yen sampeyan nggoleki pilihan sing luwih pertahanan, stalwart heartrune stonega bakal paling apik. Iki biasane digunakake dening para pemain waja medium sing kepengin nyurung menyang benteng menyang benteng ing perang, utawa mung bisa nahan titik kanthi luwih efektif.

Tips panggunaan Heartlune

Hiddrune Brutal saka Detonate

Coba aja nggunakake nyeri dendam sing brutal nalika sampeyan duwe kesehatan kurang utawa wis fokus ing. Tujuane yaiku kanggo miwiti kemampuan lan ngenteni durasi sing cendhak lan nyoba nyilem kanthi bener minangka kemampuan ngrusak supaya sampeyan bisa nyekel mungsuh lan ora dibedhekake.

Biaya

Sampeyan bisa ngaktifake detonate banjur nggunakake biaya “ngirim” jeblugan lan wektu sing cocog nalika sampeyan nemoni clump pemain. Iki bakal nyekel wong-wong mau lan ora bakal dibuwang pirang-pirang kasus.

Simpen detonate nalika ana macem-macem target sing ditumpuk ing ndhuwur siji liyane. Luwih becik target kasebut bakal ana ing sawetara jinis efek CC, utawa kesel lan ora bisa dibuwang. Paling apik dipasangake karo kaya Gravitasi kanthi becikGravitasi kanthi becik utawa ShockwaveShockwave .

Nalika nggunakake DETONATE Coba wektu kanthi bener nalika sampeyan kenek karo kemampuan senjata karusakan ing bledosan, utawa sing bakal ana target CC, kaya ShockwaveShockwave utawa Bola WreckingBola Wrecking . Yen Masangake Iki Karo Ax Banget, gunakake barang maneh kanthi target, utawa tarik menyang sampeyan, kaya MaelstromMaelstrom utawa PanenPanen . Iki bisa nyebabake mateni sanajan target wis kebak kesehatan.

Mupangate wektu mudhun kanggo ngisi ati. Kayata yen sampeyan adoh sampeyan uga bisa terus nyoba target target utawa struktur kanggo mbangun biaya.

Heartrune sampeyan bakal ngisi cepet. Nalika iku temenan migunani kanggo tahan wektu sing ana mungsuh mungsuh gedhe. Aja ngenteni dawa lan terus mbuwang cooldown sampeyan nalika sampeyan duwe wektu kanggo njaluk maneh. Kenalan kanthi cepet, sampeyan bisa bali maneh kanthi online lan ora ragu-ragu kanggo nggunakake prioritas sing dhuwur.

Hiddrune Brutal saka Detonate

. Iki bakal ngisi luar biasa amarga output karusakan sing terus-terusan ing target siji. Nalika nggunakake prekara kaya deteram sing apik banget iki paling apik digunakake ing nomer mungsuh tinimbang target siji. Kanthi ujar manawa, gunakake kaping pirang-pirang ing pesta boss wiwit bakal kasedhiya lan ora bakal dibuwang.

Permata lan cacat

Kanggo informasi sing luwih rinci babagan cara nggunakake permata ing palu perang sampeyan, waca Payudang Perang Gems Perang Kita.

Mutiara

Elinga, runeglass mung bisa diluncurake dadi potongan sing waja sing dudu barang perhiasan, lan gaman.

Gems runeglass BAKAL ORA dadi paling optimal utawa efisien ing waja sing digawe saka bangunan Bruiser sing ketat . Mangga referensi bagean FAQ ing ngisor iki kanggo ngapa.

Gems Senjata

Kanggo jinis Bruiser sing bakal digunakake luwih apik kanggo nggunakake varian runeglass Ngethok opal pristineCut opal Pristine sing ngetrapake kerusakan ing wektu. Tuladhane : Runeglass saka opal sing ora diluncurakeRuneglass saka opal sing ora diluncurake

Runeglass saka ruby ​​sing diserbu

Yen sampeyan lagi mbangun karo palu lan blunderbuss perang sampeyan meh bakal nggunakake runeglass sing diluncurake ruby ​​ing palu perang sampeyan amarga ngrusak intelijen lan karusakan unsur.

Gem pvp

Ing pertempuran pvp distribusi tahan optimal sampeyan kudu prioritas tahan slash, banjur fisik, lan pungkasan unsur unsur. Iki minangka standar kanggo bangunan apa wae sing sampeyan kerep ing sawetara MEEE.

Kanggo mencet 22..5 (fisik) / 7.5 (Persiyapan resistansi unsur) Sampeyan kudu:

  • Ngethok pristine onyxCut Pristine Onyx X5 & Ngethok opal pristineCut pristine opal x3 + Perlindhungan SlashPerlindhungan Slash ing Amulet

Runeglass ngukum onyx

Runeglass ngukum asil Onyx ing gaman sing nyerang marginal kanggo mbangun Bruiser amarga efek cooldown internal sing didhelikake. Kaya ngono, luwih disenengi njupuk keuntungan pertahanan tinimbang.

Gems Pve

Ing pertempuran pight, sing luwih spesifik mutators, resistensi unsur minangka prihatin utama.

Sampeyan bisa nggunakake permata ing ngisor iki ing Gear sampeyan:

  • Rintangan unsur GEM X8 + AMulet Perlindungan Perking (adhedhasar efek unsur Mutator.)

Kerusakan maksimal

Runeglass ngukum onyx

Ing PVP lan Pve Sampeyan isih bisa nggunakake varian runeglass saka permata sampeyan yen sampeyan mung ngurus kerusakan mentah, lan ora ngrusak efektif adhedhasar Survivivability. Contone, sampeyan bakal nggunakake runeglass ngukum Onyx X5 ing PVP

Umur tuwa ujar: “DPS Mati ora ana DPS.”, kudu eling nalika njupuk keputusan iki.

Consumables

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngatur hotbar cooldown, apa sing kudu digunakake, panganan apa sing kudu dipangan, utawa tips babagan cara luwih efektif karo panggunaan ing PvP lan pve, waca Waral MainMormed Pandhuan.

Rotasi lan Game

  • Gunakake Bola WreckingBal bal yen target ditumpuk utawa target prioritas dhewe
  • Gunakake ShockwaveShockwave yen target ditumpuk utawa target prioritas dhewe
  • Kanggo karusakan sing optimal, swap menyang gegaman nomer loro lan nindakake combo karusakan. Utawa, serangan abot utawa entheng kanthi palu
  • Gunakake Dalan TakdirJalur takdir kanggo karusakan Aoe, gangguan, utawa kanggo ngetrapake pemain sing alon lan nyekel. Uga bisa digunakake nalika outnumbered kanggo waras bledosan karo Dalan sing takdirDalan sing takdir
  • Tukar senjata kanggo serangan pangalihan lan ngrusak
  • Yen mungsuh duwe kesehatan sing kurang, sampeyan bisa ngrampungake kanthi cepet kanthi cepet yen luwih cepet tinimbang gegaman gegaman.

Dhaptar prioritas nomer loro lan mbangun rotasi

Kanggo mangerteni cara nggunakake senjata kapindho kanthi bener, lan rotasi lengkap, waca pvve lan PvP mbangun kaca kita:

Tips Game

Feinting

Sampeyan bisa nyerang serangan nganggo gaman melee, kayata perang palu utawa kapak sing gedhe, kanggo nyoba lan umpan siji-mungsuh kanggo nyembah lan mbuwang stamina lan mbuwang stamina. Iki bisa ditindakake kanggo nyoba mungsuh sing luwih gedhe supaya bisa entuk hits gratis. Kanggo nindakake, ngisi serangan abot lan blok sadurunge serangan diwiwiti. Iki bakal katon kaya sampeyan ngayun, banjur sampeyan mbatalake serangan nganti sampeyan bisa nyerang kesempatan sing bener.

Kemampuan tenun (bola shockwave + wrecking)

Kanthi akeh gaman melee mupangate kemampuan tenunan karo kabisan liyane utawa kanthi serangan sing entheng lan abot. Contone, bisa dadi mupangate target target Bola WreckingBal wrecking lan langsung tindakake ShockwaveShockwave ing paling kahanan. Iki minangka kombinasi sing nyebabake karusakan sing signifikan, nanging meh mesthi ngidini sampeyan entuk stun gratis ing target. Sawise dheweke nggumunake, sampeyan bisa ngganti senjata lan kenek kanthi kemampuan kerusakan sing luwih dhuwur, utawa mung mencet kanthi cepet serangan cahya.

Bola Wrecking

Penting kanggo nyoba lan nyelinep kanthi kerusakan gratis. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa ngilangi target target lan langsung nenun menyang bal sing wrecking, saengga entuk tekanan kerusakan luwih akeh.

Ing kabeh bangunan, utamane nalika main minangka Bruiser, penting kanggo sinergis kemampuan lan serangan kanggo nyiyapake gabungan.

Panganggoan Shockwave

Shockwave bisa diblokir utawa gampang banget amarga animasi. Penting nalika nggunakake kemampuan iki sing ditawakake target iki ora bisa ngilangi, utawa dheweke ora bisa ndeleng sampeyan.

Kanggo Nyekel Pemain Of Pengawal Sampeyan bisa nggunakake terrain menyang kauntungan sampeyan. Sampeyan bisa posisi kanthi apik lan ngayunake amba lan mbukak target utawa gumpalan sajrone pertempuran. Utawa, sampeyan bisa nggunakake shockwave saka ndhuwur. Yen sampeyan posisi dhewe ing ndhuwur struktur, rock, utawa apa-apa kanthi sithik, sampeyan bisa ngusapake menyang lemah lan nggunakake shockwave sing bener nalika sampeyan bakal nggawa menyang target ing ngisor iki. Iki minangka cara sing apik kanggo nyetel mateni nalika mungsuh paling ora ngarep-arep sampeyan teka saka ndhuwur.

Dalan panggunaan sing ora diajeni

Iki minangka kemampuan sing kuwat banget nalika mikir babagan sarana sing kudu ditawakake perang. Luwih becik digunakake kanggo potensial obah utawa pil dhewe. Sampeyan bisa nggunakake iki lan nduweni macem-macem dawa lan akeh. Iku meh mesthi mencet target sanajan dheweke nyoba. Thanks kanggo pasif utama iki bakal ngetrapake dheweke alon lan stagger, ngidini sampeyan bisa nyekel, utawa supaya target adoh supaya sampeyan bisa mlayu.

Dalan sing takdirDalan sing takdir banget yaiku waras banget amarga sinergis Roh sing anaRoh sing ana . Ora mung Perkusi nyedhiyakake kesehatan adhedhasar kekarepan sing rusak, akeh pasif wit crusher nambani sampeyan kanggo 35% karusakan saka cidra kemean, saengga bisa nambani bledosan bledosan nalika ngepit target pirang-pirang. . Luwih becik ora nggunakake langsung ing pasuryane amarga sampeyan bakal rawan, nanging kadhangkala bisa urip sampeyan minangka upaya selokan pungkasan.

Pungkasan, kemampuan stagger iki. Iki bisa tumindak minangka ngganggu kanggo akeh calon, nanging sing paling penting bakal ngganggu penjual sing target. Waspada nalika sampeyan bisa nggunakake kemampuan iki kanggo ngganggu penyembuhan supaya mungsuh ditolak lan mateni.

Pentinge Senjata kapindho

Sing paling penting kanggo dicathet karo hammer perang yaiku minangka gegaman keperluan sekunder, ora dadi gegaman utama saka pembentukan amarga wektu ayunan lan deteksi hit angel. Sampeyan mung bakal nggunakake kabisan, mula priksa manawa sampeyan duwe kawruh babagan cara sing cocog karo senjata sing sampeyan pasangake.

Manajemen Cooldown sing tepat

Shockwave

Minangka dhukungan sampeyan duwe sawetara cooldowns sing luar biasa kaya shockwave . Ngerteni nalika ana kesempatan kanggo nggunakake kabeh kabisan kasebut. Contone, coba nyimpen CC utama kanggo mungsuh gedhe utawa target prioritas sing dhuwur. Ora apa-apa kanggo nggunakake cooldowns iki, nanging aja sampah nalika ngerti yen ana perang utama mlebu.

Gerakan

Gerakan efektif penting ing bangunan kaya iki, utamane nalika main ing medium. Aja gupuh lan gunakake kabeh stamina bar lan exhaust dhewe, amarga bisa nyebabake pati. Sampeyan bisa njupuk kauntungan kanggo mlumpat, nyilem (bakal rame nalika obah), lan ngganti arah kanthi cepet mindhah mouse utawa njupuk kauntungan cepet ing tombol gerakan sampeyan.

. Yen sampeyan mindhah kiwa lan nengen utawa yen sampeyan mlumpat lan tengen sampeyan bakal sok dong mirsani ana wayahe sing bakal ngadeg. Kanggo nyegah iki sampeyan kudu nggunakake input penting nalika karakter sampeyan ana ing animasi. Contone, yen sampeyan terus tombol arah kiwa lan mlumpat banjur langsung sadurunge sampeyan ndharat tombol arah sing bener lan mlumpat, sampeyan bakal langsung mlumpat. Yen sampeyan mung mbukak kiwa lan nengen nggunakake tombol arah sampeyan kanthi karakter sing bakal ditanggapi. Kanggo ngindhari iki, sampeyan bisa mindhah kiwa lan banjur sadurunge sampeyan pivot kanggo nengen, tekan tombol arah mburi lan langsung tindakake tombol arah langsung sampeyan. Yen sampeyan terus nindakake maneh lan sampeyan bakal ngindhari animasi geser.

Panggunaan Ax gedhe

Gravitasi kanthi becik

Nalika milih nggunakake kapak sing apik ing bangunan apa wae bakal penting kanggo prioritas manajemen Cooldown kanggo nggedhekake output karusakan. Muter nganggo gabungan gaman iki gumantung karo kemampuan sinergi sampeyan loro gaman, nenun cooldownes dadi siji liyane, utawa muter saka cooldowns sekutu sampeyan. Ax gedhe duwe salah sawijining kabisan sing paling akeh ing game, kanthi apik – bisa ngrusak perang yen cooldown iki disalahake utawa dibuwang. Ngerti manawa perang palu ngrawat minangka suplemen kanggo kapak gedhe sampeyan, lan kapak gedhe bakal dadi karusakan utama.

Kanggo mangerteni sing luwih akeh babagan panggunaan kemampuan lan intrasi kapak gedhe, waca pandhuan AX sing gedhe.

Panggunaan Blunderbuss

Nalika mutusake nggunakake bleduk kanthi palu perang, sampeyan kudu kepenak karo gambe senjata. Iki butuh pamikiran lan pangerten suasan babagan potensial karusakan. Blunderbuss duwe karusakan bledosan sing luar biasa, saengga bisa prioritas target lan nalika nyilem dadi perang yaiku pivotal menyang sukses.

Mangga deleng Tips Blunderbuss kanggo luwih akeh babagan PlayStyle iki.

FAQ – War Hammer

Apa sing kudu dakgunakake kanggo nyuda cooldown?

Umume, ing bangunan Bruiser ing ngendi sampeyan terus-terusan gelut ing Gumpalan Melee, Perk sampeyan paling apik kanggo pengurangan cooldown bakal Pendhapa nyegerakePendhapa nyegerake . Nalika ditumpuk ing pirang-pirang potongan gear, iki bakal nyebabake nyuda cooldown sing akeh lan ngidini sampeyan nggunakake kabisan sing luwih akeh. Meta Bruiser Melee dumadi saka utamane medium Armor Ax lan Waraper Jamul mbangun. Amarga sampeyan luwih pertahanan lan bisa njupuk luwih akeh tinimbang pamuter waja sing entheng, utamane kanthi penyembuhan ing grup sampeyan, bedane karo perkir SumilirRefreshing Versus Pendhapa nyegerakePendhapa nyegerake bakal katon banget.

  • SumilirRefreshing – Ngurangi Max Cooldowns dening 2.9% saben tumpukan.
  • Pendhapa nyegerakeWard Refreshing – Nyuda cooldown sing aktif dening 1.9% sawise kena kaping 4. Ora micu mateni karusakan sing terus-terusan, efek dot utawa serangan sing diblokir.

Apa Gems sing daklakoni ing gawai?

Runeglass ngukum onyx

Nalika muter Bruiser mbangun bakal nggodha nggunakake runeglass ngukum onyx . Nalika iki bakal menehi paningkatan kerusakan, ana cooldown internal nalika nggunakake kapet banget, yaiku kerusakan utama ing jinis-jinis kasebut, sing mung bakal ngidini proit saben liyane. Dadi, iki ora bakal dadi akeh karusakan amarga dianggep. Ing kasus paling, mung nggunakake permata biasa kanggo defensif luwih akeh. Kerusakan karusakan marginal bakal digawe kanthi slamet.

Runeglass saka onyx

Nalika ing karusakan hibrida kanthi bleduk, runeglass ora dilalekake Onyx luwih migunani lan bisa dilebokake ing loro gaman.

Apa Gems sing daklakoni ing palu perang

Ing bangunan apa wae, sampeyan pengin duwe permata runeglase supaya bisa nambah kerusakan ing wektu kanggo mbantu ngisi ati kanthi cepet.

Runeglass saka opal sing ora diluncurake

.

Runeglass saka ruby ​​sing diserbu

Nalika ing karusakan hibrida kanthi bleduk, runeglass saka diluncurake ruby ​​luwih migunani amarga skala intelijen lan nambah karusakan unsur.

Changelog

  • 29 Mar. 2023 (kaca permata): Gems Pve Dianyari.
  • 29 Mar. 2023 (Kaca iki): Perks, heartrunes sing dianyari, lan mutiara.
  • 27 Jan. 2023 (PVP Pemberites Kaca): Pandhuan ditambahake.
  • 27 Jan. Kaca 2023 (kaca Pve Builes): Pandhuan ditambahake.
  • 27 Jan. 2023 (kaca permata): Pandhuan ditambahake.
  • 27 Jan. 2023 (kaca Perks): .
  • 27 Jan. 2023 (Kaca Kabisan): Pandhuan ditambahake.
  • 27 Jan. 2023 (Kaca iki): Pandhuan ditambahake.

Mbangun Hamer Paling Apik

Aernum

Mbangun Hamer Paling Apik ing jagad anyar! Pandhuan iki ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Mbangun Hamer Paling Apik kalebu katrampilan sing aktif lan pasif, atribut, tunjangan paling apik, gaman paling apik kanggo kelas, lan liya-liyane.

Apa sing dadi palu perang?

Perang palu minangka senjata tank tangan loro ing donya anyar. Apik banget kanggo ngontrol akeh, nalika uga nyebabake karusakan sing angel kanggo kabeh mungsuh sing nyabrang dalane.

New War Hammer.jpg.jpg

Sudhut gerakan knockback sing cocog kanggo loro lan pvp, utamane nalika ana klompok. Yen dipasangake karo ngrusak sub-senjata sing ana sub-senjata, sampeyan bisa uga ora bisa dibatalake.

Atribut

Ora kaya senjata liyane, timbangan palu perang kanthi mung Kekuwatan Dadi, iki sampeyan kudu menehi paling akeh poin. .

Konstitusi bakal ngunggahake hp maksimal nanging mung nindakake iki yen sampeyan bisa ngirit utawa loro nalika sampeyan level. Aja nggawe sifat utama sampeyan, sampeyan bakal entuk hit utama serangan.

Atributes World War Hammer New.jpg

Penguasaan Senjata perang perang

Ana rong wit senjata perang perang palu: Juggernaut lan Akeh Crusher.

Juggernaut kabeh babagan ngatasi karusakan lan geger penembak, nggawe sing paling dislametake dadi kue. Akeh crusher fokus fokus ing kontrol akeh, nggawe karya sing gampang kanggo macem-macem mungsuh ing sekaligus sing migunani banget nalika ana klompok.

New World War Hammer 2.jpg

Juggernaut Aktif Perjanjian Skill Rekomendasi

Ing wit Juggernaut, ana telung katrampilan sing aktif, saben upgrade dhewe, lan enem pasif. Bersjangan lan nembus minangka bagean gedhe saka wit iki lan penting banget yen sampeyan pengin nguwasani perang perang, dadi milih kabisan sing paling apik yaiku kudu.

Ing ngisor iki pilihan sing paling apik kanggo milih wit Jugggernaut perang perang:

  • Armor Breaker – Swing sing nembus 35% waja lan tawaran target 140%
  • Kasar – Nambah Grit, Nggawe Serangan sing ora bisa dibuwang
  • Trauma sing terakhir – Breaker Armor menehi target target, nyuda penyerapan karusakan 15% kanggo 10s
  • Bola Wrecking – mogok ing sekitar target, ngatasi karusakan senjata senjata 120% lan mungsuh sing rata
  • Langkah-langkah safety – Ing hit sukses, pamuter entuk buaya, menehi resistensi karusakan 20% kanggo 4S
  • Kamar ambegan – Kabeh target ing 1.5 meter target target uga dirata
  • Epitome bonk! – Nambah seng nembus Armor kanthi 10% kanggo kabeh serangan standar
  • Serangan exhaustive – Kabeh kabisan Hammer ngetrapake exhaust, kalih regenerasi Stamina target 15% kanggo 5S
  • Wektu Hammer – Entuk nguatake serangan abot, nambah kerusakan 20% kanggo 4S
  • Baja sing keras – Nambah grit ing serangan abot lan menehi abang nyuda 20% amarga grit aktif
  • Kekuwatan liwat nyeri – Deal 3 3% karusakan ekstra kanggo 1S sawise ngrusak

Skills Aktif Perang Dunia Anyar.jpg

Kom rekomendasi wit kasir

Ing wit crusher wong akeh, ana telung katrampilan sing aktif, saben upgrade dhewe, lan sangang pasif. Pikirake minangka accompaniment kanggo katrampilan Juggernaut sing luwih apik tinimbang wit sing mandhiri, nambah kontrol akeh kontrol sakabèhé lan nambah buff.

Ing ngisor iki pilihan sing paling apik kanggo milih wit kontrol perang Hammer:

  • Shockwave – Slam menyang lemah nyebabake gempa bumi 3m Radius sing duwe karusakan senjata 80%. Ditrapake stun kanggo kabeh target sing kena pengaruh kanggo 2s
  • Draatty – Nimbulaké ngrusak, nyuda karusakan target target 10% kanggo 10s
  • Kawah meteoric – Ngembangake macem-macem Shockwave nganti 4m
  • Outnumbered – nambah panyerepan karusakan kanthi 10% yen diubengi 2 utawa luwih mungsuh ing 3m pamuter
  • Ekspedisi sing Nggampangake – Sawise ngewangi target karo debuff aktif, entuk cepet-cepet, nambah kacepetan gerakan kanthi 15% kanggo 3S
  • Nyepetake – Ngurangi cooldowns kanthi 7% nalika nggunakake serangan cahya marang target kanthi debuff aktif
  • Efek Concussive – + 15% Kerusakan marang target sing kena pengaruh ing perbelai dawau perang
  • Roh sing ana – Entuk maneh 35% karusakan sing ditangani nalika nggunakake kemampuan crusher wong akeh

Senjata sing paling apik

Bangunan sing disaranake kanggo perang palu paling apik karo senjata liyane saka jinis utawa gaman DPS. Urusan kerusakan kaya bangunan iki minangka kunci, saengga milih kaya staf geni utawa gauntlet es bakal nggawe ora efektif.

Hatchet World War Hammer New World Hatchet.jpg

The Ax gedhe minangka pilihan sing hebat banget amarga wis ngontrol akeh wong sing ngontrol lan uga nggunakake titik atribut kekuatan. Nggunakake kanthi gabung karo palu perang, utamane ing mobs utawa gelut boss, tegese mungsuh bakal ora aktif lan ora bisa ngrusak sampeyan. Nanging, sanajan sampeyan bakal nggunakake rong senjata tangan loro sing alon-alon sampeyan mudhun.

Pilih liyane sing apik yaiku Hatchet. Ora mung bisa duwe kemampuan Rush Feral sing ngrusak mungsuh supaya sampeyan bisa nyerang cepet lan banjur ngalahake, nanging uga duwe awak dhewe. Kanthi loro gaman bisa uga regenerate HP, sampeyan bakal arang butuh poti utawa panganan. Uga sisik kanthi kekuwatan.

Perks Paling Apik Kanggo Hammer War

Nalika nyipta gaman (priksa cara pandhuan Weaponsmithing), sampeyan bisa ngetrapake perke tartamtu yen sampeyan duwe sumber khusus kanggo nindakake, utawa sampeyan bisa nggunakake pesona. Sampeyan mung bisa duwe perke aktif ing wektu.

New War Hammer Hammer Hammer New.jpg

Amarga kita sing disaranake perang Hammer mbangun fokus ing katrampilan aktif tartamtu, sampeyan butuh tunjangan sing entuk manfaat sing migunani. Contone, amarga sampeyan wis milih armor breaker, sing nguatake Armor Breaker Perk ndadekake sampeyan ngatasi kerusakan ekstra yen sampeyan ngilangi blok mungsuh.

Ana liyane perang hammer-tartamtu-tunjangan, nanging ora bakal bisa digunakake kanthi mbangun sing paling apik sing kita gunakake ing pandhuan iki.

Perks paling apik kanggo mbangun perang sing disaranake yaiku:

  • Nguatake Armor Breaker – Yen Armor Breaker ngilangi blok, serangan sabanjure ing 5 detik menehi 3 karusakan tambahan
  • Penetrating Wall – Bal Wrecking nembus 5% saka sandhangan target
  • Shockwave Shockwwave – Shockwave ditrapake kanthi nyuda, nyuda penyerapan karusakan target kanthi 5.0% kanggo 10s

Hammer perang paling apik ing jagad anyar

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake hammer perang paling apik kanggo saben level level lan cara nemokake dheweke. Tingkat 0-20 ora klebu nalika sampeyan bakal mbukak kanthi cepet yen ora bisa mburu senjata tartamtu.

Hammer perang paling apik kanggo level 20-30:

  • Palu perang kuno – Ditemokake ing dada lan tingkat 20-30 tetes mungsuh
  • Earthen Smasher – digawe ing forge
  • Hammer sing direndhem – Dropped dening mungsuh 20-30
  • Najis palu perang – Ditemokake ing dada lan tingkat 20-30 tetes mungsuh

Hammer perang paling apik kanggo level 31-40:

  • Befender peteng – digawe ing forge
  • Obelisk Pengawal War Hammer – digawe ing forge
  • SCOBITOR WARNA WARNA WARNA – Dituku saka Armorant Prajanjian (kudu ana fraksi perjanjian)
  • Marauder Gladiator War Hammer – Dituku saka armory Marauder (kudu ing fraksi Marauder)
  • Sindikasi perang sindikasi perang hammer – tuku saka armory sindikasi (kudu ana fraksi syndicate)

Hammer perang paling apik kanggo level 41-50:

  • Palu saka impen sing lali – digawe ing forge
  • Serendipity – digawe ing forge
  • Muga-muga ngarep-arep – digawe ing forge
  • Shipyarard Sentinel Perang Hammer – digawe ing forge

Hammer perang paling apik kanggo level 51-60:

  • Graiths Maul – digawe ing forge
  • Demise Suci – digawe ing forge
  • Yul’kithir – digawe ing forge
  • Impracrusher – Dropped kanthi mungsuh 50-60 mungsuh utawa ing dada kuno
  • Pungkasane dina – Ditemokake ing Cache Spriggan Cache
  • Dendam Gaea – diturunake dening Tadeas ing EDENGROVE
  • Ajiné mirepaw – Dropped dening mirepaw ing reekwater
  • Sarcoskasi – Ditemokake ing Cache Roush Outpost ing PVP
  • Fury – Ditis dening Chardis ing Expedition Instrumentalitas Lazarus

Anyar Perang Warga Dunia 3.jpg

Saiki sampeyan minangka master perang perang perang, priksa pandhuan lan trik trik anyar kanggo mesthekake yen sampeyan entuk paling akeh ing perjalanan sampeyan ing sisih.