Pandhuan Destiny 2: Cara Mbukak kunci, Kabeh Aspek & Fragmen, Stasis – Destiny 2 Wiki – Wiki, Database lan Pandhuan

Subkelas stasis 2 takdir

Yen wis ngrampungake takdir 2: ngluwihi kampanye cahya, wong liya sing anyar bakal nawarake usaha anyar .

Pandhuan Destiny 2 Stasis: Cara Mbukak kunci, Kabeh Aspek & Fragmen

Pandhuan Destiny 2 Stasis: Cara Mbukak kunci, Kabeh Aspek & Fragmen

Ditulis dening COOMBES LLOYD

  • DESTINY 2 Bentuk pungkasan bakal teka taun ngarep, mula iki kabeh ngerti babagan iki.

Cara Mbukak kunci Stasis ing Destiny 2

Warlock nganggo kemampuan super stasis ing Destiny 2

Pisanan yaiku pisanan – sampeyan kudu Nduwe Destiny 2 Ngluwihi cahya cahya Kanggo duwe pangarep-arep entuk stasis. Nalika sampeyan bisa muter Destiny 2 tanpa ngono, lan uga ngunjungi bimbingan beku Europa, sampeyan kudu ekspansi kanggo mbukak kunci stasis.

Sampeyan uga mbutuhake ing platform apa wae sing sampeyan mainake – yen sampeyan ngalih ing antarane platform sing sampeyan kudu tuku ekspansi maneh supaya bisa nggunakake stasis.

Kanthi cara kasebut, entuk subclass stasis sampeyan dadi prakara sing gampang . Ing titik-titik ing kampanye, sampeyan bakal entuk rasa stasis, nanging sampeyan kudu ngrampungake kampanye kanthi akeh supaya entuk kekuwatan anyar lan njupuk mode apa wae.

Iki kudu ditindakake sapisan kanggo saben karakter, dadi yen sampeyan muter kabeh telung kelas sampeyan kudu ngrampungake kampanye kaping telu.

  • .

?

Wallpaper simbol stasis saka bungie.net

Stasis ing takdir 2 yaiku . Iku jinis karusakan anyar sing pertama sing ditambahake wiwit Dakiny 1 Debumsi, diikuti kanthi strand ing lightfall.

  • – Kekuwatan Kilat
  • Solar (oranye / abang) – Kekuwatan srengenge
  • Void (Ungu)
  • Strand (Green) – Kekuwatan eling

Ana uga karusakan kinetik, sing ora bisa dicenthang karo properti khusus.

  • Kanggo owah-owahan jangkah, priksa kegiatan fishing Destiny 2 anyar.

Cara Mbukak kunci Aspek & Fragmen Stasis

Pejabat beku kanthi stasis

Sadurunge Subclass 3.0 rework for batlas, solar, lan busur ing saindenging taun 5 taun, stasis ngenalake aspek lan fragmen kanggo takdir 2.

Minangka takdir 2 musim 22, sampeyan bisa nuntut kabeh aspek lan fragmen kanggo stasis saka wong liya.

  • Entuk Grip Kanthi Sistem Rangking Destiny 2 Anyar, uga sawetara owah-owahan cara kerjane.

Kabeh aspek & fragmen nasibe 2

?

, Dadi pamburu, titans, lan Warlocks kabeh duwe pilihan.

Fragmen, ing sisih liya, universal. Dheweke bisa diluncurake menyang bangunan apa wae, lan ana sing teka karo buffs utawa paukuman kanggo statistik inti sampeyan.

Ing ngisor iki saben aspek stasis 2 sing takdir:

Destiny 2 Guardian Guardian WaniTing Stasis

Hunter:

  • Panen Grim: Ngalahake petugas beku utawa beku nggawe shards stasis. Shards iki nggawa energi melee nalika dijupuk sampeyan utawa sekutu sampeyan.
  • : Aktifake nalika midair kanthi cepet lan target sing cedhak target.
  • Tutul ing mangsa: Sampeyan glasier, Duskfield, lan coldsnap granat duwe fungsi sing ditingkatake. Grenades glacier ngasilake kristal tambahan lan bentuk ing pola ring, granat Duskfield luwih gedhe lan nggawe kristal stasis cilik ing dampak, lan granintes coldsnap bisa nggawe tambahan kristal stasis cilik lan nyebarake kristal stasis cilik ing detonasi.
  • Shroud mangsa: Dodging alon-alon target.

Destiny 2 Stasis Titan Guardian Waining

Titan

  • Cryoclasm: Sawise Sprinting kanggo wektu sing cendhak, ngidini slide lan luwih kuat. .
  • Intan Lance. Uncalan lance kanggo mbeku target ing dampak. Melee karo lathe kanggo mbanting lemah, target pembekuan ing wilayah cilik.
  • Howl of Storm: Nalika ngusapake, aktifake kemampuan melee sampeyan kanggo miwiti gelombang energi stasis maju yen mbebasake target lan nggawe kristal stasis.
  • Panen Tectonis: Ngilangake Crystal Stasis nggawe syaji stas. Iki shard menehi energi Melee nalika milih sampeyan utawa sekutu sampeyan.

Destiny 2 Stasis Warisan Guardian Waining

Warlock

  • Bleak Watcher.
  • Frostpulse: Casting rift sampeyan ngasilake shockwave sing mbebasake petugas kartaran.
  • Panen Glasi: Target pembekuan nggawe stids shards ing sekitar target beku. Komersial Trier sing luwih dhuwur nggawe luwih akeh Shards.
  • Bolt iceflare: Ngrusak target barang-barang sing beku sing bisa nglacak lan beku target liyane.

  • Bisik saka ikatan: Ngalahake target beku menehi energi super energi (-10 kapinteran, -10 disiplin).
  • Bisik saka rantai: Nalika sampeyan cedhak target beku utawa kristal stasis sing ramah, sampeyan nyuda karusakan saka target (+10 pemulihan).
  • Bisik-bisik konduksi: Track Stasis sing cedhak karo posisi sampeyan (+10 ketahanan, +10 intelektual).
  • Bisikane sabren: Alon saka kabisan sampeyan luwih suwe. Kanggo kabisan sing isih ana, mula dheweke uga bakal tambah (+10 kekuatan).
  • Bisik-bisik fissures: Nambah karusakan lan ukuran bledosan stasis nalika sampeyan ngrusak kristal stasis utawa ngalahake target beku.
  • Bisik saka fraktur: Energi Melee sampeyan luwih cepet nalika sampeyan cedhak loro utawa luwih target (-10 disiplin).
  • Bisik-bisik: Nambah stabilitas senjata, senjata temonan, mobilitas, tahan, lan pemulihan sawise beku target kanthi stasis (-10 kekuatan).
  • Bisik saka keluwen: Nambah energi melee sing entuk njupuk shards stasis (-10 mobilitas, -10 pemulihan).
  • Bisik-bisik saka impetus: Target karo Stasis Mealee Reloads senjata sing dipasang lan menehi sampeyan penghosuhan sementara kanggo kacepetan siap gaman.
  • Bisik saka refraksi: Ngalahake target target utawa beku sing alon-alon entuk energi kemampuan kelas sampeyan.
  • Bisik-bisik rending: Senjata kinetik nggawe karusakan ing kristal stasis lan target beku.
  • Bisik saka rime: Ngempalaken stas stas menehi akeh overshield, sing tiba sawise 10 detik. .
  • Bisik-bisik shards: Nglereni kristal stasis sementara nambah tingkat recharge grenade sampeyan. Ngiringan kristal stasis tambahan nambah durasi entuk manfaat (+10 residilence).
  • Bisik-bisik nyiksa: Sampeyan entuk energi grenade saben sampeyan ngrusak saka petugas pemanggang.

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti babagan Destiny 2 stasis, kalebu saben aspek lan fragmen. Kanggo liyane ing game, priksa Destiny 2 Homepage, utawa njupuk sawetara kode promo sing takdir 2 kanggo sawetara lambang lan shaders gratis.

Stasis

Stasis iku unsur berbasis peteng. Efek kasebut digandhengake karo es. Ditambahake ngluwihi cahya.

Isi

Tembung kunci

Katentuan iki nuduhake buffs lan debuff sing ana gandhengane karo stasis.

Beku

Target kepepet ing stasis masalah lan ora bisa obah.

Sawise njupuk kerusakan tambahan nalika beku, target target.

Shatter

Nalika target beku, padha ngrusak lan ngrusak karusakan ing wilayah kasebut.

Slow

. Komersial sing kalem duwe kesulitan sing nembak kanthi tepat.

Sawise nglumpukake tumpukan alon sing alon, target wis beku.

Crystal Stasis

Crystal saka stasis stas sing solidified. .

.

Stasis Shard

Shaster cilik stasis sing bisa diklumpukake kanggo mulihake energi melee.

Subkelas

Saben kelas duwe subkelas stasis:

Aspek

Aspek minangka barang sing ngowahi subkelas, nambah kabisan anyar utawa ngowahi sing ana. Saben kelas duwe aspek unik kanggo saben subkelas.

. Nglengkapi aspek mbukak sawetara slot tartamtu kanggo nglengkapi fragmen subclass sing subclass.

Fragmen

Fragmen minangka barang sing bisa dilengkapi karo subkelas kanggo nyedhiyakake bonus pasif kanggo subkelas kasebut. Nglengkapi fragmen bisa uga menehi stat mundhak, utawa ngasilake paukuman stat. Fragmen ora diikat menyang kelas tartamtu, lan kasedhiya kanggo entuk kabeh subkelas saka jinis unsur sing diwenehake.

Stasis Destiny 2: Banget paling apik, kepiye mbukak kunci kabeh aspek & fragmen

Destiny 2 Gambar sing nuduhake Stasis Wali

Bungie

DESTINY 2 Nambah unsur stasis kanggo pemain kanthi ngluwihi ekspansi DLC DLC DLC. Pramila kita nglumpukake pandhuan babagan destiny 2 stasis sing paling apik, uga cara mbukak kunci kabeh aspek lan fragmen.

Unsur Stasis Destiny 2 wis dadi subjek sing bisa ditetepake wiwit cepet-cepet ngluwihi cahya, lan kemungkinan sampeyan wis beku lan besar nalika main pvp nalika main pvp.

Kanthi Destiny 2: Lightfall mung ngubengi pojok lan pemain sing nglacak bungkus ekspansi paling anyar ing waralaba FPS sing dawa, sampeyan bisa uga kepingin weruh kekuwatan es kosmis kanggo awake dhewe.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Matur suwun, ora angel banget, nanging sampeyan butuh akses menyang ekspansi sing ngluwihi lampu sing diluncurake ing 2020. Tanpa, sampeyan isih bisa entuk gaman stasis kanthi stasis, nanging sampeyan ora bakal bisa nggunakake tasion 2 sing paling apik sing paling apik kanggo ngrusak mungsuh.

Saiki manawa ekspansi Ratu Penyihir wis metu, ing kene Cara Mbukak kunci Stasis, uga aspek lan fragmen, lan destiny 2 stasis sing paling apik.

Isi

  • Apa stasis?
  • Cara Mbukak kunci Stasis
  • Cara Mbukak kunci Aspek & Fragmen Stasis
  • Kabeh aspek & fragmen stasis
  • Destiny 2 Destiny Stasis Bangunan
    • Hunter
    • Titan
    • Warlock

    Apa stasis ing takdir 2?

    Stasis aspek fragmen ing Destiny 2 ngluwihi cahya

    Cukup mung, Stasis yaiku jinis es, karusakan unsur sing bisa nyebabake mungsuh. Kaya DESTINDINY TINDAKAN TESTROYE, INGGRIS ING KABUPATEN sing duwe kelemahane. Stasis minangka unsur sing serba guna sing bisa digunakake kanthi serep lan defensif kanggo efek gedhe.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Yen sampeyan anyar kanggo takdir, unsur-unsur non-stasis liyane yaiku:

    Cara Mbukak kunci Stasis ing Destiny 2

    Stasis mung Kasedhiya kanggo para wali sing duwe ekspansi sing ngluwihi cahya. Yen sampeyan duwe, banjur golek tangan, sampeyan kudu ngalahake kampanye kasebut, lan yen sampeyan duwe salah sawijining kelas, sampeyan kudu nindakake kaping telu.

    Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
    Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

    Sampeyan uga bakal bisa nggunakake kaping pirang-pirang ing saindenging kampanye kanggo njupuk kanthong cilik, sadurunge entuk tangan sawise crita rampung.

    Related:

    Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

    Artikel terus sawise ad

    Cara Mbukak kunci Stasis Aspek & Fragmen ing Destiny 2

    Stasis aspek fragmen ing Destiny 2 ngluwihi cahya

    Yen wis ngrampungake takdir 2: ngluwihi kampanye cahya, wong liya sing anyar bakal nawarake usaha anyar Lair ing pepeteng.

    Artikel terus sawise ad

    Sampeyan uga kudu ngomong karo drifter kanggo nampa upaya kanggo entuk genggeman Grenade Salvation. Senjata iki bisa ngrusak Shards Enropis.

    Kaya sing sampeyan bayangake, langkah sabanjure yaiku ngrusak shards entropis sing. Gunakake pandhuan kanggo nemokake lan tindakake upaya kanggo entuk aspek anyar.

    Artikel terus sawise ad

    Kabeh aspek stasis lan fragmen

    Penjaga bisa ngatur subkelas stas ing pirang-pirang cara, lan wis rampung liwat pilihan khusus lan fragmen (universal). Iki penting kanggo Destiny 2 stasis mbangun.

    Aspek

    Fragmen

    Jeneng Fragment Efek Owah-owahan Stat
    Bisik saka ikatan Ngalahake target beku menehi energi super sampeyan. -10 intelektual, -10 disiplin
    Bisik saka rantai Nalika sampeyan cedhak target beku utawa kristal stasis sing ramah, sampeyan nyuda karusakan saka target. +10 Recovery
    Track Shards Shards Track menyang posisi sampeyan. +10 Resilience, +10 kapinteran
    Bisikane sabren . Kanggo kabisan sing linger, mula dheweke uga bakal mundhak. +10 Kekuwatan
    Bisik-bisik fissures Nambah karusakan lan ukuran bledosan stasis nalika sampeyan ngrusak kristal stasis utawa ngalahake target beku.
    Bisik saka fraktur Energi Melee sampeyan luwih cepet nalika sampeyan cedhak loro utawa luwih target. -10 Disiplin
    Bisik-bisik Stabilitas Senjata kanthi dramatis, Senjata Tujuam, Mobilitas, Ketahanan, lan Recovery Sawise Pembekuan Target karo Stasis. -10 Kekuwatan
    Bisik saka keluwen Nambah energi melee sing entuk njupuk shards stasis. -10 Mobilitas, -10 Recovery
    Bisik-bisik saka impetus Target Damaging karo Stasis Mealee Reloads Senjata sing Diselehake lan Menehi Sampeyan Ngembangake Seminggu Kanggo Cepet Gaman.
    Bisik saka refraksi Ngalahake target target utawa beku sing sumunar sampeyan energi kemampuan kelas.
    Bisik-bisik rending Senjata kinetik nggawe karusakan ing kristal stasis lan target beku.
    Bisik saka rime Ngempalaken shaster stas menehi akeh oversiplay, sing tiba sawise 10 detik. Ngempalaken shards tambahan nambah ing oversiplay lan nyegerake wektu.
    Bisik-bisik shards Ngalahake Crystal Stasis sementara nambah tingkat recharge grenade sampeyan. Nyemprotake kristal stasis tambahan nambah durasi entuk manfaat iki. +10 Ketahanan
    Bisik-bisik nyiksa Sampeyan entuk energi grenade saben sampeyan ngrusak saka petugas pemanggang.

    Destiny 2 stasis mbangun

    Mangkene Destiny 2 Stasis sing paling apik sing wis ditemokake nganti kabeh mlebu ing Hunter, Titan, lan Warlock Classes.

    Hunter

    Destiny 2 pamburu stasis

    Destiny 2 pamburu stasis

    Kemampuan Stasis Hunter bisa nggawe Kelas A bisa dipikirake karo ing salib, utamane amarga nggawe bisu & squall tetep dadi kontrol area super sing kuat. Bangunan iki wis siyap menyang pembekuan, lan banjur ngremehake, kabeh sing katon.

    • Aspek: Shatterdive, tutul mangsa
    • MEEE: Withering Withering
    • Granat : Duskfield Grenade
    • Fragmen: Rantai, angel, siksa
    • Mods: Harmonik siphon, melee kickstart

    Titan

    DESTINY 2 STASIS TITAN Mbangun

    . Sampeyan bakal bisa njupuk kerusakan luwih akeh, regenerasi kemampuan luwih cepet, lan umume nyuwek minion saka pepeteng kanthi gampang.

    • Aspek: Howl of Badai, Panen Tectonic
    • MEEE: Mogok guncang
    • Granat : Sembarang
    • Fragmen: Rantai, konduksi, rime, shards
    • Mods: Dilat wektu, font saka kemungkinan

    Warlock

    Destiny 2 Staslock Warlock

    Destiny 2 Staslock Warlock

    Muter Solo bisa sepi, nanging mbangun warlock iki ngidini Buddy Stasis mbantu sampeyan njupuk ing pepeteng kanthi nggawe turret. Piandel ing kene yaiku sarung tangan Osmiomancy eksotik kanggo grannap coldsnap ekstra, dadi sampeyan bisa nggawe turret lan mbuwang siji kaya biasane.

    • Aspek: Wutah jerawat, bolt iceflare
    • MEEE: Jeblugan penumbral
    • Granat : Coldnap Grenade
    • Fragmen: Rantai, fissure, rending, siksa
    • Mods: Firek├ęp, Grenade Kickstart

    Mangkono cara mbukak kunci stasis ing Destiny 2, uga Destiny 2 Destiny Stasis mbangun lan aspek lan fragmen. Kanggo luwih akeh game, priksa manawa priksa tuntunan ing ngisor iki.