Pandhuan acara Wawasan Genshin Impact Pandhuan – Kabeh lokasi Conch Phantasmal kanggo kulit fischl gratis! Pandhuan game pro, dampak Genshin: Pandhuan Visions Resonating

Efek Genshin: Phantasmal Conches lan Pandhuan Resonating

Contents

Conches Final Enem Phantasmal mung bisa dikunci kanthi muter liwat usysey nggoleki musim panas. Iki carane sampeyan nemokake:

Pandhuan acara Wawasan Genshin Impact Pandhuan – Kabeh lokasi Conch Phantasmal kanggo kulit fischl gratis!

Acara Vektions resonating Genshin Impact saka 15 Juli 2022, tanggal 24 Agustus 2022, lan dumadi ing Nusantara Emas Apple, ing ngendi sampeyan bisa nemokake Conches Phantasmal sing diarani Conches Concho lan Imaging Convation Scattered ing pulau. Ngempalaken kabeh 20 conches bakal mantu akeh ganjaran sing nggumunake, kalebu kulit gratis kanggo Fischl!

Apa kumbang phantasmal ing dampak Genshin?

Conches Phantasmal yaiku conching cemlorot sing wis nyathet acara sing kedadeyan ing pulau kasebut sepisan. Kanthi sesambungan karo conches kasebut, sampeyan bisa ngrungokake swara lan potongan bareng karo pengalaman.

Ana rong jinis Conches Phantasmal: kendel lan imaging konvong. Dheweke pancen padha, kajaba conto imaging bakal menehi ramalan kanggo menehi ide sing luwih jelas babagan acara kasebut.

Kabeh lokasi Conch Phantasmal ing Nusantara Emas Nusantara Golden Genshin Impak

Ana 20 Conjak Phantasmal sing sumebar ing Nusantara Emas Apple, nanging sampeyan mung kudu ngumpulake 16 kanggo ngijolake klambi ImmernachTstraum sing fiskl.

Isle Minious

Genshin Impak Minacious Isle Phantasmal Conches

Ana Telung Conches Phantasmal Ing pulau sing mencium – lokasi sing ditandhani ing gambar ing ndhuwur. Siji-sijine ing sisih tengen bisa dipikolehi tanpa pendakian, nanging sampeyan kudu menek cabang ngubengi gunung nganti tekan loro ing sisih kiwa. Kabeh konkon bakal tetep ing posisi sing padha sanajan sesambungan karo dheweke, kajaba kanggo konvensi imagam sing paling kiwa, yaiku barang sing digoleki Misplaced Conch 1.

Pudding Isle

Puding Impact Genshin Isle Phantasmal Conches

Ana Telung Conches Phantasmal Ing Pudding Isle, Pulau Southwestern ing Nusantara. Lokasi sing tepat ditampilake ing gambar ing ndhuwur. Dheweke cukup gampang ditemokake uga apik-bener Ing ngarep dalan teleport, dene loro liyane ana ing sekitar shoreline. Jejere salah siji saka shoreline, sampeyan bakal nemokake titik investigasi sing bisa diteliti sing bisa dituntut kanggo nuntut barang sing nyebutake Insignia lawas.

Broken Isle

Impak Genshin Broken Conches

Ana Limang conches Phantasmal Ing pulau sing rusak, kalebu islet kanggo sisih tengen. Kabeh lokasi sing ngubengi gambar ing ndhuwur. Sampeyan ora kudu menek gunung kanggo golek kanaluran, nanging elinga yen ana ing sisih ndhuwur Imaging Imaging, sampeyan bakal nemokake titik investigasi sing bisa digunakake kanggo nuntut barang sing digoleki Watch Perak Pocket.

Kembar Isle

Kembar Impact Genshin Isle Phantasmal Conches

Ana Telung Conches Phantasmal Ing pucuk kembar. Rujuk gambar ing ndhuwur kanggo lokasi. Sampeyan kudu menek gunung kanggo njaluk menyang sisih cedhak ing dalan teleport.

Minangka platter ing Spring nate katon part 3

Sampeyan bisa nemokake siji conch Phantasmal Ing bagean katelu saka domain Kazuha sing diarani minangka plataran ing musim semi sing wis katon. Nanging, sampeyan kudu ngrampungake rong bagean pisanan sadurunge bisa mlebu kamar katelu. Iku domain dawa, dadi aja ngenteni nganti menit pungkasan sadurunge miwiti!

Blazin ’tilase (Mirage opsional)

Sampeyan bisa nemokake siji conch Phantasmal Ing domain Xinyan Acara sing diarani Blazin ’tilase. Sampeyan kudu ngrampungake tilase blazin ‘! Nggoleki jagad sadurunge mlebu mirage sing cocog, banjur umume teka-teki nganti pungkasan sampeyan bisa nuntut konkon kasebut.

Broken Isle (sawise blazin ’tilase! Quest World)

Sawise ngrampungake tilase blazin ‘! Quest World, Isle Kembar Bakal Transformasi menyang Pulo Tema Musik. Conch Phantasmal sing didhelikake bisa dipikolehi kanthi ngganti gaya gunung lan ngrampungake rong teka-teki obor pyro lemah.

Kontra sing didhelikake gandha 2 Conch 2, digunakake kanggo tujuan liyane ing Nusantara Apple Nusantara. Yen sampeyan durung ngaku confes sadurunge saka Isle Kembar, aja kuwatir amarga isih bisa ditemokake ing lokasi sing wis ditemtokake, ora preduli saka gaya gunung.

Immernachtrich Fokokalypse Part 2

Sampeyan bisa nemokake siji conch Phantasmal Mirage loro Mirage AperlAlYpse Fischl. Sampeyan kudu ngrampungake kabeh cilaka Kazuha, pencarian acara Xinyan, lan miring pisanan fischl sadurunge entuk akses menyang konkon iki.

Kembar Isle (Immernachtreich)

siji liyane conch Phantasmal. Conch iki dikunci karo objektif sing didhelikake. Yen sampeyan durung ngangkat kumbang ing kembar isin sadurunge malih, aja kuwatir, amarga sampeyan isih bisa nemokake ing saindenging wilayah kasebut.

Lintang Azure Kuno

Sawise ngrampungake bagean saka mirage Mona, sampeyan bakal mbukak kunci candhi Star Latitudes ing pulit bintang, sing bisa digunakake kanggo ngetik Mirage kanggo mlebu 15 dada lan conch Phantasmal. Rampungake teka-teki astral ing kamar pertama sing bakal ditemokake siji conch Phantasmal Jejere teka-teki plate tekanan.

Cara ngakoni klambi gratis Fischl ing dampak Genshin

Kepala menyang menu acara banjur pilih visi resonating. Klik ing Konton Phantasmal sing diklumpukake Kanggo ngaku hadiah kanggo ngoleksi 4/8/12/16/20 Conches Phantasmal. Kulit fischl bisa dituntut minangka hadiah bonus sawise ngempalaken 16 Conches.

Priksa pandhuan kita babagan ngrampungake tantangan Surfpiercer ing Genshin Impact acara musim odyssey kanggo muter liwat mode game eksklusif acara liyane.

Tindakake kita ing Twitter lan Facebook kanggo entuk nganyari babagan game favorit!

Babagan penulis

Nicki minangka penulis lepas kanthi pengalaman nulis 5 taun. Dheweke dadi penggemar apa-apa saka gegaman, saka dampak Genshin kanggo nangis Themis lan Honkai: Star Rail. Dheweke uga seneng game Irama kaya ngimpi! lan d4dj.

Liyane Crita dening Nicki Si

Tulis komentar

Pandhuan acara Wawasan Genshin Impact Pandhuan – Kabeh lokasi Conch Phantasmal kanggo kulit fischl gratis!

Batal reply

Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan kabijakan privasi Google lan Katentuan Pangginaan supados langkung.

Efek Genshin: Phantasmal Conches lan Pandhuan Resonating

Impak Genshin Phantasmal Conches Phantasmal Conch Lokasi Resonating Fischl Alternate Outfit

Pemain bisa goleki Phantasmal Conches ing Efek GenshinEmas Nusantara Emas. Kondhang iki dadi ungu ungu, lan ngempalaken kanggo menehi hadiah khusus: sandhangan anyar kanggo Fischl. Mangkene kita Efek Genshin Pandhuan vision sing resonasi Phantasmal kanggo mbantu sampeyan nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo busur sulih Fischl.

Cathetan: Kanggo informasi luwih lengkap babagan game, priksa kita Efek Genshin Pandhuan lan Fitur Hub.

Efek Genshin Pandhuan Visions Reson lan Phantasmal kanggo Klambi Alternatif Fischl

Visi resonating yaiku jeneng acara mini ing Efek Genshin (sing minangka bagean saka musim panas sing diarepake ing Nusantara Emas Emas). Acara kasebut mbutuhake sampeyan nemokake ing ngisor iki:

  • 16x Conches Phantasmal kanggo mbukak kunci sulih sulih ein Immernachtstraum Ein Immernachtstraum Fischl. Sampeyan uga bakal nampa hadiah liyane kayata prigogems, bukaan bakat, lan booklet XP.
  • 20x Conches Phantasmal ana total. Nanging, yen lelaran zona iki yaiku indikasi, mula kita bisa ndeleng luwih akeh ing dina sing bakal teka. Ana uga kemungkinan “kedadeyan tartamtu sing bakal kedadeyan, nyebabake pulo-pulo kasebut kanthi shift utawa ngganti drastis (kaya acara sadurunge).
  • Lokasi kasebut meh padha karo ngendi sampeyan nemokake kendel kanggo nglangi Barbara.

Saiki, aku saranake tag kabeh titik perjalanan cepet lan cara perjalanan waveret kanggo mbantu sampeyan njelajah zona iki. Sawetara teleporters ngumumake bagean ing wilayah kasebut, tegese Conches Phantasmal bakal katon ing minimap nalika sampeyan wis cedhak. Ing kasus apa wae, sampeyan bisa mriksa kaca ing ngisor iki kanggo wilayah sing sampeyan butuhake:

Cathetan: Aku bakal terus nganyari pandhuan iki kanthi lokasi konkon Phantasmal liyane ing Efek Genshin, dadi tetep dirungokake.

Kabeh lokasi konklik Genshin Impact ing 2.8 Nusantara Emas Emas

Lokasi Konklik Genshin Impact 2.8 Emas Nusantara Emas

Nggolek kabeh lokasi conch Phantasmal ing dampak Genshin? Loro-lorone imaging lan kendel Echoing, minangka koleksi utama ing Nusantara Emas Apple Nusantara. Dheweke wis didhelikake, nanging yen sampeyan bisa nemokake saben lokasi conch impak Genshin, sampeyan bakal diganjar nganggo klambi fischl gratis.

Conches Phantasmal minangka bagean saka acara wahyu resonating, dadi priksa manawa sampeyan ngumpulake sadurunge wis entek. Mangkene Cara Nggoleki Saben Lokasi Conch Conch Genshin Impak.

Yen sampeyan nggoleki pitulung karo prekara liyane sing duwe pengaruh aprilypse apokalypse kanggo sawetara teka-teki sing angel ing domain fischl, sing uga kalebu cara ngirit leon ing dampak Genshin. Ana uga pandhuan Pandhuan Puzzle Brokzle Broken Pandhuan yen sampeyan wis ngoyak dada sing larang regane uga. Utawa .

Nglumpukake Conches kanggo klambi fischl gratis

Lokasi dendroculus

Yen sampeyan wis nemokake kabeh conches banjur waktune kanggo miwiti golek kabeh lokasi dendroculus pengaruh Genshin. Kita wis entuk kabeh ing kene, ditandhani peta kanggo golek kabeh 110 (!) gampang.

Ayo ngobrol dhisik, kita bakal? Yen sampeyan nemokake paling ora 14 lokasi conch, sampeyan bakal diganjar karo klambi anyar kanggo Fischl. Ganjaran iki bisa diklumpukake ing menu acara visions resonating. Aja lali kanggo ngaku barang liya uga: Bahan level-up bakat, bahan level-karakter, bahan senjata, lan akeh prigegem.

Perlu 20 conches Phantasmal kanggo ngumpulake pahala lengkap, nanging mung 16 kanggo nuntut klambi lan primogems fischl.

Cara Golek Lokasi Lokasi Conch Phantasmal ing Efek Genshin

Konfigurasi Genshin Katon Kaya … Uga, Conches Normal. Nanging, dheweke bakal menehi cemlorot samar. Iku salah siji biru (kumbangan echoing) utawa ungu / oranye (imaging conces). Sing paling penting, lambang conek putih bakal muncul ing Peta Mini sanalika sampeyan wis cedhak.

Saben kondhang duwe jeneng unik. Yen sampeyan pengin mriksa apa sing sampeyan wis ilang, bukak lagu “Sojourner” lan “tembung fotografer” tab ing menu acara sing resonating. Apa conch kasebut minangka echoing utawa imaging, ora masalah.

Lokasi Konkon Konflik Genshin: Broken Isle

Kita bakal miwiti karo lokasi konkon ing pulau sing rusak, sisih kiwa ndhuwur Peta Nusantara Emas Nusantara Emas. Peta iki uga kalebu Pulo Tengah (Lokasi 5). Kabeh lokasi kasebut ana ing segara, saengga ora butuh pendakian.

  • Conch 1: Misi Rahasia Log III. Ing watu ing jejere pantai.
  • Conch 2: Log Misi Rahasia IV. Ing pangkalan gunung, ing lereng sing nggegirisi.
  • Conch 3: Log Rahasia Log V. Ing watu cilik ing sisih tengen banyu.
  • Conch 4: Misi Misi Gambar II. Cedhak ing pantai, ing ngisor tangga kayu gedhe.
  • Conch 5: Gambar Camp Tengah III. Ing tengah kemah, ing ndhuwur kothak kayu. Alamiah, sampeyan butuh waverer kanggo nggayuh.

Lokasi Konstruksi Konflik Genshin Impe: Kembar

Kembar Isle dumunung ing pojok sisih ndhuwur ing peta. Mangkene lokasi konkon:

  • Conch 1: Misi Rahasia Mlebu Aku. Cedhak ing pantai, ing lereng sing nggegirisi.
  • Conch 2: Misi Rahasia Log II. Menek watu ngisor ing sisih kulon (lokasi conch sadurunge yaiku titik wiwitan sing apik). Conch ing “jembatan” ing antarane pucuk kembar. Yen sampeyan mlaku saka ndhuwur pucuk sing luwih cilik menyang sing luwih dhuwur, conch kasebut ana ing suket ing sisih kiwa kiwa.
  • Conch 3: Gambar Misi Mising Aku. Ing pulo sing rada cilik, cedhak karo pantai. Gunakake waverer kanggo njaluk ana.

Lokasi Konkut Konflik Genshin: Isle Minusous

Kanggo nemokake pulo sing mencious, pindhah menyang pojok kiwa ing peta.

  • CONCH 1: Log Rahasia Log VIII. Ing ngisor watu gedhe, cedhak pantai. Ing ndhuwur rock cilik.
  • Conch 2: Misi Misi Gambar iv. Iku cedhak sisih ndhuwur bukaan bunder ing tengah gunung. Kanggo nggayuh, menek watu banjur mlaku liwat akar sing gedhe banget. Yen sampeyan tindakake dalan iki, sampeyan bakal bisa ndeleng conch sing ana ing ngarep sampeyan, ing rabung cilik ing ngisor puncak pulo.
  • Conch 3: Gambar Camp Tengah I. Ing ndhuwur Isle Minious.

Lokasi Konflik Dadika Genshin: Pudding Isle

Pudding Isle ana ing pojok sisih ngisor ing ngisor peta Apple Nusantara Emas Nusantara.

  • Conch 1: Misi Rahasia Log VI. Lungguh ing pantai, ora bisa luput.
  • Conch 2: Misi Misi Rahasia VII. Uga ana ing pantai, sisih kidul-wadhah pulo.
  • Conch 3: Misi Misi Gambar III. Puncak Pudding Puding Isle, ing jejere Waypoint Teleport. Cara paling apik kanggo menek yaiku kanthi miwiti ing tengah, banjur nggunakake akar kanggo nyedhaki lemes sing luwih angel.

Lokasi Konkon Konflik Genshin Impact: Domain

Conches Final Enem Phantasmal mung bisa dikunci kanthi muter liwat usysey nggoleki musim panas. Iki carane sampeyan nemokake:

  • Minangka PUTIH PUTIH Bagean Ether lan Bumi. Ing Domain Kazuha. Lagi ngapusi ing meja ing salah sawijining ruangan ngambang. Sampeyan bakal nemokake ing fase akhiron Hills Misty, Quest Vales Vales.
  • Minangka virtuo virtuoso kanggo verity lan valor. Iki siji ing xinyan domain. Wangsul sawise rampung awal, lan sampeyan bakal nemokake dhewe ing jejere kembang biru sing gedhe. Ninggalake ruangan lan tekan gendang ing lawang guwa ing sisih kiwa sampeyan (sethithik ing ngisor iki). Iki bakal nggawe undhak-undhakan anyar. Tindakake lan ngrampungake teka-teki mekar melodik ing tahap domain ing mburi kanggo entuk conch Phantasmal.
  • Gambar Camp II. Conch Phantasmal iki ana ing njero guwa sing katon ing pulau sing rusak sawise entuk domain xinyan. Sampeyan bisa kanthi gampang ing Peta Mini, nanging guwa mung bisa diakses yen sampeyan nambah ukuran gunung kanthi nggunakake mekanisme domain XINIm. Mangkene pandhuan pua puzzle sing rusak kanggo mbantu sampeyan entuk conch Phantasmal iki.
  • Minangka mutusake moble: Ing njero domain Fischl. Sampeyan bakal nemoni ing tahap kaping loro, mula, priksa manawa sampeyan ora luput! Kanggo informasi sing luwih rinci, gunakake Pandhuan Apokalypse Immernachtrich.
  • Gambar Camp Central iv. Iku ing pulo sing luwih cilik mung sisih lor isin kembar, ing njero sumur sing diubengi dening telung manuk gagang. Sampeyan kudu ngrampungake domain fischl supaya bisa ndeleng. Dhiskusi kanggo kabeh telu banjur mbuwang telung watu kanggo njaluk Phantasmal Conch.
  • Minangka lintang mbukak rahasia. Ing njero Domain Mona (kudu rampung dhisik). Ketik lawang ngarep ing sisih kiwa (sing pertama sampeyan ngliwati nggoleki stars azure) lan ngrampungake teka-teki ing mburi lorong. Nalika lintang ing tembok njupuk wujud panah, sesambungan karo tembok sing ditunjuk. Conch Phantasmal ana ing kamar sing ana ing mburi.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.