Pamburu – Pandhuan Destiny 2 – IGN, Destiny 2 – Kabeh Kelas, Subkelas, lan Wit Perk | Shacknews

Destiny 2 – Kabeh Kelas, Subkelas, lan Wit Perk

Contents

Arcstrider bisa dilengkapi jinis grenade ing ngisor iki:

Pamburu minangka salah sawijining telu subkelas ing Destiny 2 kasedhiya kanggo kabeh wali nalika miwiti perjalanan.

. Sadurunge para wali teka, wong-wong sing bakal dadi pemburu kasebut minangka scavers pisanan lan panjelajah sing mlebu menyang wilayah sing golek bandha lan misteri ing jagad iki.

Estetika, tampilan tradisional pamburu yaiku 50/50 pamisah ing sandhangan lan kain kanthi potongan sing disandhang, katon ora ana waja sing dipasang saka bahan-bahan scavenged sing ditemokake ing alam bébas. Sanadyan, sanadyan, bisa ngenali pamburu kanthi munculé garb, helm sing katon kaya desain hazmat utawa sing duwe slit sing abot (kayata lambang lan cloaks.

Kemampuan Kelas

Kemampuan kasebut universal kanggo kabeh pemburu, preduli saka subkelas sing dipilih.

  • Dodge Markman: Nindakake maneuver sing apik lan bebarengan nambah senjata sing dilengkapi.
  • Dodge Gambler: Enerping sing cedhak ngasilake energi Melee.

Subkelas

Ana telung subkelas kanggo pamburu ing Destiny 2: Gunslinger, Arcstrider, lan Nightstrik.

Gunslinger

Subkelang gunslinger nggawe bali saka judhul pisanan nanging wis dirombak kanggo terusan. Gunslinger Harnesses Kekuwatan Energi Solar lan dibangun kanthi fokus ing tliti kanthi ngluncurake gunane, lading banjir lan gun emas.

Kemampuan Super: Gun Emas

Super kanggo nyulikake nyulikake pistol murub sing nyingkirake mungsuh kanthi cahya solar.

Grenades solar

Ana telung variasi grenade solar ing subkelas iki.

  • Grenade Incendiary: Granat njeblug sing nyekel mungsuh, nyebabake karusakan tambahan ing wektu.
  • Grenade Swarm: Granat sing ngrusak pengaruh, ngeculake pirang-pirang dron sing golek mungsuh sing cedhak.
  • Grenade Tripmine: Grenade njeblug sing nempel ing permukaan lan detonat nalika mungsuh liwat pemicu laser.

Kabisan Gerakan

Ana telung pemain lompat sing beda bisa digunakake ing bedhil, saben nyedhiyakake dhuwur lan kacepetan.

  • Langsung Dhuwur: Nganyarke Langsung Dobel karo sing paling dhuwur.
  • StafeLangsung: Nawakake kontrol arah sing luwih apik sajrone mlumpat kaping pindho.
  • Langsung Triple: Nambah pilihan kanggo mlumpat normal kaping tiga nalika ing udara.

Cara nglanggar

Spesialisasi subclass iki fokus kanggo nambah dawa tim mateni tim lan jumlah mungsuh sing tiwas nganggo bedhil emas.

  • MatiShot: Kanthi nyata ningkatake kemampuan kanggo mencet nganggo bedhil emas
  • Rantai bilai: Pembunuhan tliti nambah senjata ulang kanthi cepet kanggo sampeyan lan cedhak Sekutu.
  • Piso Letupan: Uncalan piso saka jarak sing njeblug sakcepete sawise pengaruh karo kemampuan melee iki.
  • Sambet enem: Gun Emas bisa dipecat kanthi cepet nganti 6 kaping, nanging duwe durasi sing luwih cendhek.

Cara sharpshooter

Skills skill iki fokus kanggo ngluwihi durasi bedhil emas lan ngundhakake karusakan.

  • Knife-juggler: Uncalan piso saka kadohan. Piso presisi Kills karo kemampuan Melee iki langsung mbayar ulang.
  • Laku nggawe sampurna: Ketik Trance karo saben presisi, nyuda cooldown super.
  • Gagasan-Pleaser: Mbisakake karusakan tliti kanthi bedhil emas. Tliti cocog karo bedhil emas ngasilake orbs cahya.
  • Line ‘Em Up: Tliti cocog karo bedhil emas nambah kerusakan lan ngluwihi durasi

Arcstrider

Subclass iki anyar kanggo takdir 2 lan bakal ngganti subkulas bladredancer saka game pisanan. ARCStrider minangka pamburu sing mobile lan agile bisa nggunakake staf sing digawe saka busur busur. Kanthi staf iki, arcstrider bisa ngeblug lan maneuver ngubengi peta nalika ngantem satrune kanthi serangan kanthi cepet.

Kemampuan Super: Staff Arc

.

Granad Arc

Arcstrider bisa dilengkapi jinis grenade ing ngisor iki:

  • Skip Grenade: Granat sing nyembah pengaruh, nggawe macem-macem proyek sing golek mungsuh.
  • Flux Grenade: Grenade njeblug sing ngrebut karusakan tambahan nalika dipasang karo mungsuh.
  • Chain bolt kilat kanggo mungsuh sing cedhak karo detonasi.

Kabisan Gerakan

Ana telung pemain lompat sing beda bisa digunakake ing arcstrider, saben nyedhiyakake dhuwur lan kacepetan.

  • Langsung Dhuwur: Nganyarke Langsung Dobel karo sing paling dhuwur.
  • StafeLangsung: Nawakake kontrol arah sing luwih apik sajrone mlumpat kaping pindho.
  • Langsung Triple: Nambah pilihan kanggo mlumpat normal kaping tiga nalika ing udara.

Cara prajurit

Ing pamblokiran kapisan, arcstriders fokus ing Sinergi Antarane Kemampuan Melee lan Dodge.

  • Maksude tekan: Dodging Nambah sawetara MEEE sampeyan, supaya sampeyan bisa ndeleng mungsuh sing bakal nyerang mungsuh.
  • Aliran Pertempuran: Melee mateni ngisi ulang kemampuan sampeyan.
  • Jotosan kombinasi: Mateni mungsuh karo kemampuan Melee iki kanggo micu regenerasi kesehatan lan tambah kerusakan Melee sampeyan kanthi sementara.
  • Matren Matren: Sawise nyusup, saben staf arc kena pengaruh peti pethak sing ngrusak.

Cara angin

Kemampuan kapindho mindhah ngubengi ketahanan lan kacepetan gerakan arcstrider.

  • Serangan mungsuh karo kemampuan melee iki kanggo ngrusak target lan mungsuh sing cedhak.
  • Nafas sing fokus: Sprinting Recharges Kemampuan Dodge Sampeyan. Tambah kacepetan sprint maksimal.
  • Dene kritis tatu, melee lan granat recharge kanthi cepet.
  • Refleks Lightning: Sampeyan luwih angel mateni nalika nyakot.

Nightstrik

Hunter Nightstalker minangka salah sawijine energi tanpa tenaga. Iku dadi master sing ora bisa sirna lan nyepetake musuh.

Kemampuan Super: Bayangan

Conjure lan geni ora ana jangkar lan menehi tandha mungsuh.

Grenades Void

The Nightstalker bisa dilengkapi jinis grenade ing ngisor iki:

  • Grenex Vorteks: Granat sing nggawe vorteks sing terus ngrusak mungsuh ing jero.
  • Grenade Spike: Granat sing nempel ing permukaan apa wae lan ngetokake torrent ngrusak cahya.
  • Grenade Voidwall: Grenade sing duwe tembok horisontal cahya sing kobong.

Kabisan Gerakan

Ana telung pemain lompat sing beda bisa digunakake ing wengi wengi, saben nyedhiyakake dhuwur lan kacepetan.

  • Langsung Dhuwur: Nganyarke Langsung Dobel karo sing paling dhuwur.
  • StafeLangsung: Nawakake kontrol arah sing luwih apik sajrone mlumpat kaping pindho.
  • Langsung Triple: Nambah pilihan kanggo mlumpat normal kaping tiga nalika ing udara.

Cara trapper

  • Bom Snare: Mbuwang trap bom asap saka jarak kanthi kemampuan melee iki. Kumbang kumelun bom nganti permukaan lan detonat nalika mungsuh cedhak, alon-alon lan ora sabar.
  • Keen Pramuka: Sprint lan Sneak luwih cepet, lan entuk tracker sing ditingkatake. Mungsuh sing ditandhani ditandhani kanggo gampang nelusuri.
  • Mati: Jangkar Void dipecat saka bayangan dadi traps lan ngenteni mangsa. Jangkar Void wis tambah akeh lan luwih suwe.
  • Langkah-langkah sirna: Dodging ndadekake sampeyan sirna saka ngarsane kanggo wektu sing cendhak.

Cara pathfinder

  • Nganti ngrokok: Uncalan bom asap njeblug saka jarak kanthi kemampuan melee iki. Bom kumelun nggawe mega sing nggawe sampeyan lan cedhak Sekies ora katon.
  • Kunci total: Efek grenade lan kumelun kaping pindho kaping pindho, saéngga kanggo kontrol wilayah sing kuwat lan potensial karusakan.
  • Ati Paket: Mateni mungsuh sing ditandur nggawe orbs cahya lan nambah mobilitas, pemulihan, lan tahan kanggo sampeyan lan cedhak sekutu.
  • Quiver Moebius: Bayangan Fire kaping pirang-pirang kanthi sukses. Deal Shadowsshot ngrusak mungsuh sing tether.

Destiny 2 – Kabeh Kelas, Subkelas, lan Wit Perk

Destiny 2 - Kabeh Kelas, Subkelas, lan Wit Perk

Risak kabeh subkelas lan perk kanggo saben kelas 2 takdir, pamburu, titan, lan warlock.

21 Nopember 2019 10:45 PM

Ana telung kelas utama ing Destiny 2 – Hunter, Titan, lan Warlock – lan saben-saben nawakake papat subkelas, kanthi wit-witan, lan fragmen. Kanthi nilar nasibe 2: nilar, katrampilan iki wit kasebut ditambahi karo kluster tunjangan tambahan, sing diowahi saben kelas. Kanthi Luwih entheng, subkelas anyar ditambahake Stasis, sing uga ngenalake aspek lan fragmen. Saka luwih saka cahya ing ndhuwur, saben subclass cahya dianyari kanggo 3.0 Versi. Kanthi rilis cahya, pemain duwe akses menyang subclass sing nomer loro, strand. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake risak saben kelas ing Destiny 2, bebarengan karo subkelas lan wit perk.

Kabeh kelas, subkelas, lan wit perk

Saiki ana telung kelas ing Destiny 2: Hunter, Titan, Warlock. Nalika ora ana sing luwih kuat tinimbang liyane, saben masing-masing duwe kekuwatan lan kelemahane dhewe. Bentenane sing paling penting ing antarane kabeh yaiku kabisan sing ditemokake ing subkelas lan wit perk.

Saben kelas duwe limang subkelas: busur, solar, ora cetha, stasis lan strand. Ing njero subkelas kasebut minangka aspek lan fragmen sing bisa ngowahi uga opsional super beda. Gunakake link ing ngisor iki kanggo mlumpat menyang subkelas sing dipilih.

Hunter Titan Warlock
Solar Gunslinger 3.0 Sunbreaker 3.0 DawnBlade 3.0
Arc Arcstrider 3.0 Striker 3.0 Stormallerler 3.0
Kosong Nightstalker 3.0 Sentinel 3.0 Voidwalker 3.0
Stasis Revenant Shadebinder
Strand Waca rangkeng- Berserker Broodweaver
Subkelas lawas
Solar Gunslinger Sunbreaker Dawnblade
Arc Arcstrider Striker Stormaller
Kosong Nightstrik Sentinel Voidwalker

Subkenal lan efek subclass

Saben unsur subclass duwe set kata kerja ing Destiny 2. Kata kunci kasebut nggambarake sawetara jinis efek sing bisa ditrapake kanggo sampeyan, sekutu, utawa mungsuh. Ngerti kriyo kasebut, kepiye sesambungan, lan apa sing ditindakake yaiku kritis kanggo nggawe mbangun sinergis kanthi apik uga karo sekutu sampeyan. Ing ngisor iki minangka set tabel sing ngemot kriyo lan efek kanggo saben jinis unsur.

Solar
Scorch Target kasebut diencengi lampu solar sing ngrusak, ngrusak wektu. Kerusakan scorch mundhak minangka target nglumpukake tumpukan scorch liyane. Sawise cukup tumpukan scorch ditrapake kanggo target, dheweke ora ngganggu.
Gangguan / Gangguan Jeblugan solar gedhe sing ngrusak karusakan ing wilayah kasebut. Ignitions Stun Juara sing ora bisa dibatalake.
Sumringah Senjata sampeyan ditambah karo kekuwatan lelungan lan ngrampungake karusakan kanggo para pemapat. Senjata Senjata Sinar Stun Juara Barrier.
Pemugaran Sampeyan regenerate kesehatan lan tameng liwat wektu. Ora bisa diganggu kanthi ngrusak.
Cure Sampeyan wis waras kanthi bledosan cahya solar.
Firesprite Konsentrasi energi solar. Nalika ngangkat, Firesprites Energi Grant.
Arc
Nggedhekake Kacepetan Gerakan lan Penanganan Senjata Sampeyan tambah akeh. Sawise sprinting kanggo wektu sing cendhak, kacepetan gerakan sampeyan tambah akeh. Kanthi cepet ngalahake target kanthi kerusakan arc ndadekake sampeyan digedhekake.
Wuta Petugas disengajaientasi lan ora bisa murub gaman. HUD Guardian Lawan wis dibuang lan sesanti kasebut ora jelas. Buta Stuns Juara sing ora bisa dibuwang.
Target kasebut disimpen kanthi lampu busur sing ngrusak. Dheweke njupuk kerusakan tambahan nalika jolted lan chain lightning menyang target sing cedhak. Kerusakan Jolt Stuns Overload Juara.
Trace ion Lambat energi busur murni sing mlaku ing sadhuwure lemah, ngupayakake nitahake. Nalika ngangkat, ion-jejak tilas energi.
Kosong
Molah malih Target kasebut nandhang energi sing ora stabil lan bakal njeblugake karusakan tambahan. Rounds sing ora bisa dibuang saka juara barrier sing ora jelas.
Suppression Target kasebut dijupuk saka kemampuan aktif lan ora bisa ngaktifake kabisan utawa mode gerakan bakal dipuntunake. Pejuang nandhang kasangsaran ora bisa murub gaman. Suppression Stuns Overload Juara.
Devour Riyaya ing energi saka mungsuh sampeyan kalah. Final Blows mulihake kesehatan, menehi energi granat, lan ngluwihi devour.
Ngremehake Target njupuk karusakan tambah lan duwe kacepetan gerakan alon-alon. Petugas kasangsaran ngalami kangelan sing nembak kanthi tepat.
Sampeyan sirna saka ngarsane lan ora katon ing radar. Nalika ora katon, kisaran radar sampeyan dikurangi. Nindakake tumindak sing nyerang bakal mungkasi invisiibites.
Oversiplay Sampeyan nganggo alangan karo alangan pelindung. Nyuda karusakan sing dijupuk saka petugas.
Void Croch Tempel Dimensi Dimensi kanthi Energi Void. Nalika ngangkat, ora bisa ngilangi energi kemampuan kelas.
Stasis
Slow Target wis alon-alon lan kemampuan reged; kinerja senjata sing dikurangi. Komersial sing kalem duwe kesulitan sing nembak kanthi tepat. Efek alon Stun overload juara. Sawise nglumpukake tumpukan alon sing cukup, target ing beku.
Beku / beku Target kepepet ing stasis masalah lan ora bisa obah. Sawise njupuk kerusakan tambahan nalika beku, target target.
Shatter Nalika target beku, padha ngrusak lan ngrusak karusakan ing target sing cedhak. Kerusakan Shatter Stuns Juara sing ora bisa dibuwang.
Crystal Stasis . Sawise nggawe, mbebasake petugas kartaran sing cedhak lan slows para pemain sing cedhak. Crystals bisa uga ngrusak, ngrampungake karusakan ing wilayah.
Stasis Shard Shaster cilik stasis sing bisa diklumpukake kanggo mulihake energi melee.
Strand
Unlavel Target kasebut diluncurake karo masalah sing ngrusak. . Target unraveled sing ora ana gandhengane karo tangle nalika kalah. Babak Unraveling Saka Juara Barrier Strands Strand.
SEVER Sambungan target menyang jagad saubengé dipotong, lan karusakan sing metu bakal dikurangi sacara signifikan. Target sing ora ditepungi kanthi tangle nalika ngalahake.
Nundha Target ora dikandhakake karo web perkara sing bener, ngangkat menyang udhara. Nalika digantung, para wali ora bisa mindhah kanthi bebas, petugas ora bisa mindhah utawa ngobong gamane. Tundha juara sing ora bisa dibuwang. Target digantung kanthi tangfe nalika ngalahake.
Benang Titah sing ditenun saka alangan sing murni sing ngupaya target lan serangan cedhak, ngrusak karusakan.
Mail Woven Awak sampeyan diuripake ing bolong pelindung sing ora diresiki, saya nyuda karusakan non-presisi sing mlebu.
Tangle Simpul tali sing bener, swirling kanthi potensial. Tangles bisa ditembak lan rusak, utawa ngangkat lan dibuwang, ngrusak karusakan. Ngalahake Target dening Diwasa Strand bakal nyingkirake lan nggawe tangle.

Hunter

Pamburu yaiku Marksman kelas lan luwih saka serigala lone. Kabisanipun fokus ing mungsuh mungsuh, mateni mungsuh saka kadohan, lan nggunakake akrobatik kanggo mungsuh mungsuh. Kemampuan Kelas Pamburu lan mode gerakan padha ing kabeh subkelas. .0, pamburu duwe kemampuan kelas tambahan, Dodge Acrobat. Kanthi introduksi busur busur 3.0, mburu uga duwe akses kanggo blink nalika nggunakake busur.

  • Dodge Markman: Dodge kanggo nindakake maneuver sing apik kanthi tangan sing mantep. Nglumpukake kanthi otomatis nganggo senjata.
  • Dodge Gambler: Dodge kanggo nindakake def defir, ngindhari serangan mungsuh. Dodging Cedhak Musuh kanthi Recharges Kemampuan Melee Sampeyan.
  • .
  • Stafe Langsung: Nalika Airborne, mlumpat kaping pindho kanthi kontrol arah sing kuwat.
  • Langsung Triple: Nalika Airborne, Ngrampungake Ngontrol Udara Kanthi Langsung utawa Kapedhi.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake subclasses pamburu: Gunlinger, Arcstrider, Nightstalker, Revenant, lan Breadrunner.

Hunter – Gunslinger – Solar 3.0

Destiny 2 Hunter Solar 3.0

  • Gun Emas: Deadshot – Nelpon Pistol Flaming Rapis sing nyingkirake target solar. Nimbulake solar kesemuan nalika super sampeyan aktif mbalekaken bedhil emas. Mupangat saka radiant.
  • Gun Emas: Marksman – Nelpon Pistol Floining Precision sing Disintang Karawitan Kanthi Lampu Suria. Semalas emas gun sampeyan tambah akeh karusakan tliti, overpenetrates target, lan nggawe orane daya kanggo hits tliti. Mupangat saka radiant.
  • Blade Barrage – Vault menyang udhara lan ngeculake volley saka lading eksplosive solar.
  • Piso trick – uncalan penggemar pisau pisau sing target scorch ing hit.
  • Pisah sing entheng – cepet-cepet nyemplungake piso sing ngrancang kerusakan moderat. Precision cocog karo piso iki nggawe sampeyan sumunar kanggo durasi cendhak.
  • Piso sing nggegirisi – uncalan piso sing ngrebut karusakan tliti ekstra lan nyebabake target sing disengiti. Precision Final Final karo piso iki langsung mbayar ulang kemampuan kelas sampeyan.
  • Piso Letupan Proximitas – Uncalan piso sing nempel ing permukaan lan njeblug nalika ndeteksi target sing cedhak.
  • Grenade Tripmine – grenade eksplosif sing nempel ing permukaan lan ngrusak nalika target ngliwati pemicu laser, urusan kerusakan lan sregep.
  • Grenade Thermite – grenade sing ngirimake geni geni sing murub, ngatasi target lan target sing nggegirisi.
  • Grenade Incendiary – granat sing njeblug ing bledosan sing murub lan disusoni sing akeh target.
  • Grenade solar – grenade sing nggawe suar simpenan solar sing kerusakan lan target scorches sing kepepet.
  • Grenade Swarm – grenade sing ngrusak pengaruh, ngeculake pirang-pirang drone sing golek target sing cedhak. Saben drone rada scorong sing kena pengaruh.
  • Grenade Fusion – grenade sing njeblug sing nempelake target, ngrusak lan ngrusak.
  • Grenade Firebolt – grenade sing ngeculake bolts ngrusak lampu solar ing target sing cedhak lan rada cemlorot.
  • Penyembuhan Grenade – grenade sing bisa nyebabake pengaruh lan nggawe orb lampu solar sing gedhe, menehi pemulihan kanggo sekutu nalika ngangkat.
  • Dodge Markman – Dodge kanggo nindakake maneuver sing apik kanthi tangan sing mantep. Nglumpukake kanthi otomatis nganggo senjata.
  • Dodge Gambler – Dodge kanggo nindakake defit mudhun, ngindhari serangan mungsuh. Dodging Cedhak Musuh kanthi Recharges Kemampuan Melee Sampeyan.
  • Dodge Acrobat – Dodge kanggo nindakake kabisat akrobatik. Sawise kebangkrutan, nggawe dhewe lan cedhak karo seksi radi.

Hunter – Gunslinger – Sistem Suria lawas

Destiny 2 Gunlinger Hunter

  • Gun Emas: Nelpon pistol murub sing nyalahake mungsuh kanthi cahya solar.
  • Incendiary Grenade: Grenade sing jeblugan nyekel mungsuh.
  • Granat grenade: grenade sing ngrusak pengaruh, ngeculake pirang-pirang drone sing golek mungsuh sing cedhak.
  • Grenade Tripmine: grenade njeblug sing nempel ing permukaan lan ngrusak mungsuh sing ngliwati pemicu laser.

Hunter – arcstrider – arc 3.0

  • Staff ARC – mbentuk staf energi arc murni lan acrobatically njupuk mungsuh sampeyan. Tahan tombol target kanggo nyingkirake projectiles mlebu karo Staff Arc sampeyan.
  • Storm Gathering – Hurl Staff Arc sampeyan, nampilake menyang permukaan utawa target gedhe lan jotosan cedhak target. Sawise wektu sing cendhak, Bolt kilat sing cilaka nyerang staf, nglumpukake energi busur. Nalika overcharged, staf sampeyan ngilangi kilat ing musuh.
  • Edge Storm – Dagger ing tangan, dadi thhe Arc sumunar ing pepeteng; pinggir badai mungsuh sampeyan ora bisa ngatasi.
  • Nyuda jotosan – Energi kanthi energi kanthi kemampuan melee iki kanthi buta lan nggedhekake sampeyan.
  • Jotosan kombinasi – serangan cepet sing nambah kerusakan melee nalika ngalahake target, tumpukan kaping telu. Ngalahake target kanthi kemampuan iki uga bisa ngisi energi kemampuan kelas sampeyan lan mulihake kesehatan sithik.
  • Grenade Pulsa – grenade sing ngrusak target kanthi jeblugan.
  • Grenade Lightning – grenade sing nempel menyang permukaan apa wae lan ngetokake bolt saka kilat.
  • Grenade Ribut – granat sing nyebutake badai kilat sing fokus.
  • Flashbang Grenade – Grenade sing njeblug sing ngrusak lan mbedakake target sing cedhak.
  • Skip Grenade – grenade sing nyemburake pengaruh, nggawe macem-macem proyek sing golek target.
  • Grenade flux – granat njeblug sing nempel target.
  • ArcBolt Grenade – grenade sing nyuwil bolts petir ing target cedhak.
  • Dodge Gambler – Dodge kanggo nindakake defit mudhun, ngindhari serangan mungsuh. Dodging Cedhak Musuh kanthi Recharges Kemampuan Melee Sampeyan.
  • Dodge Markman – Dodge kanggo nindakake maneuver sing apik kanthi tangan sing mantep. Nglumpukake kanthi otomatis nganggo senjata.

Hunter – Arcstrider – Sistem Arc Lawas

Destiny 2 Hunter Arcstrider

  • Mbentuk staf energi arc murni lan acrobatically njupuk mungsuh sampeyan.
  • Skip Grenade: grenade sing nyembah pengaruh, nggawe macem-macem proyek sing golek mungsuh.
  • Flux Grenade: Grenade sing njeblug sing nempel mungsuh.
  • ArcBolt Grenade: Grenade sing nyuwek bolts ing Mahamat.

Hunter – Nightstalker

Destiny 2 pamburu wengi wengi sing ora ana 3.0

  • Shadowshot: Deadeful: Tether mungsuh jangkar sing ora kuwat, lemes lan nyuda dheweke lan sekutu sampeyan. Jangkar Void dipecat saka bayangan tarik target menyang titik pengaruh, sing banjur dadi traps lan ngenteni mangsa. Jangkar Void wis tambah akeh lan luwih suwe.
  • Shadowshot: Moebius Quiver: Tether mungsuh jangkar sing ora kuwat, saya ringkih lan nyuda sampeyan lan sekutu sampeyan. Geni rong volid telung panah kiriman sing golek target sing cedhak. Bayangan nggawe target sing ora bisa diluncurake lan entuk karusakan ing target tether. Ngalahake Target Tethered Nggawe Orbs Kekuwatan.
  • Bledes spektral: Nimbali sepasang agul-agul sing mbebayani lan stalk paprangan ing kudung bayangan. MEEE nindakake serangan cepet-cepet. Pencet moto kanggo nindakake serangan abot lan yen wis ilang saka ngarsane.
  • Bom Snare: mbuwang bom asap, sing nempel ing permukaan lan pings mungsuh. Target meneh ing detonasi.
  • Spike Void: Grenade sing nempelake permukaan apa wae lan ngetokake torrent saka ngrusak cahya.
  • Tembok Void: grenade sing nggawe tembok horisontal cahya sing kobong.
  • Grenade Suppressor: Grenade njeblug sing nyuda, nyegah target nggunakake kabisan kanggo wektu sing cendhak.
  • Grenex Vortex: granat sing nggawe vorteks sing narik target ing njero lan terus-terusan ngrusak sing kepepet.
  • Grenade Magnetik: grenade sing nempel target lan mbledhos kaping pindho.
  • Axion Bolt: Bolt Larangan lampu sing njaluk pengaruh menyang bolt sing luwih cilik sing golek target.

Hunter – wengi wengi – sistem kosong lawas

Informasi ing ngisor iki ana gandhengane karo sistem Nightstalker lawas, sadurunge void 3.0 sing ditambah karo ekspansi ratu penyihir ing 2022. Kita lagi njaga kene kanggo riwayat lan minangka referensi kanggo pemain.

Destiny 2 Hunter Nightstalker

  • Shadowshot: Tether musna kanggo jangkar sing ora sumpah, kalem, lemes lan nyuda kanggo sampeyan lan sekutu sampeyan.
  • Grenex Vortex: granat sing nggawe vorteks sing terus ngrusak mungsuh sing kepepet.
  • Grenade Spike: Grenade sing nempelake permukaan apa wae lan ngetokake torrent saka ngrusak cahya.
  • Voidwall Grenade: grenade sing nggawe tembok horisontal cahya sing kobong.

Hunter – Revenant

Daya Sabuk Destiny 2 Hunter Subclass

  • Meneng lan Squall: Nimbulake loro Kamas stasis, nggawe bisu lan squall, yen sampeyan mbuwang siji liyane. Meneng nggawe jeblugan beku kilat sing beku lan ngrusak target. Suid nggawe badai stasis sing alon-alon lan ngrusak target sing dicekel.
  • Blade Withering: Tos stasis shuraken ing target kanggo ngrusak lan alon-alon. Nyedhiyakake macem-macem biaya.
  • Duskfield Grenade: Grenade sing dadi pecah, ninggalake lapangan sing target target lan mbebasake wong sing ora ninggalake volume.
  • .
  • Coldsnap Grenade: grenade sing mbebasake pengaruh lan ngirim wong sing golek wong liya golek lan beku target.
  • Grenade glacier: nambah kristal stasis lan ngganti pambentukan.
  • Duskfield Grenade: Ningkatake ukuran alon-alon lan nggawe kristal stasis cilik ing dampak.
  • Coldsnap Grenade: Nggoleki perjalanan kanthi luwih cepet, luwih cepet, lan rantai wektu tambahan.

Hunter – KrekulerRunner

  • Silkstrike: Tenun tali sing ganas lan nyuwek target sampeyan. Serangan Cahya kanggo ngayun tali ing ngarep sampeyan kanggo ngatasi karusakan. Tip saka karusakan bonus DAFT, lan ngalahake targtes kanthi tip nyebabake dheweke njeblug. Serangan abot kanggo ngayunake tali tali ing gerakan bunder kanggo ngatasi karusakan abot ing sekitar sampeyan.
  • Spike benang: buwang tali sing nggedhekake antarane target, ngrusak lan ngusir. Dart bakal bali maneh yen wis rampung, ngasilake energi melee kanggo sampeyan kanggo saben target. Pencet MEEE kaya DART bakal bali menyang sampeyan kanggo nyekel lan nambah jumlah energi sing dibalekake.
  • Grunki: Nambahi grumbulan tipis lan narik dhewe menyang titik. Bisa dibuwang ing mungsuh lan unsur lingkungan liyane.
  • Grenade Threadling: Splits menyang telung proyek sing bisa nenun menyang benang kasebut.
  • Grenade Shackle: bola sing negesake mungsuh ing detonasi lan ngirim bola sekunder sing luwih cilik kanggo mungsuh sing cedhak.

Titan

Titan minangka tangki kelas lan fokus ing strategi agresif. Kabisan sing ana hubungane karo nglindhungi sekutu, nyerang nalika pindhah, lan nyilem sirah menyang pertempuran. Kemampuan Kelas Titan nawakake macem-macem tingkat pangayoman nalika mode Gerakan duwe kacepetan gedhe. Titan Sunbreaker minangka siji-sijine 3.0 sistem sing ora nampa kemampuan kelas tambahan. Nanging, kanthi busur 3.0, Titans nampa kemampuan kelas anyar sing diarani Threndter.

  • Barricade towering: Gawe penghalang gedhe sing bisa digunakake kanggo nguatake posisi kanthi tutup saka geni mungsuh.
  • Barricade Rally: Gawe alangan cilik sing bisa sampeyan lakoni nalika ngarahake pemandangan lan nambahake senjata kanthi cepet, stabilitas, lan kisaran nalika sampeyan ngadeg ing mburi.
  • Angkat dhuwur: mlumpat nalika udhara kanggo ngaktifake angkat lan diluncurake ing udhara kanthi luwih dhuwur.
  • Langsung Langsung: mlumpat nalika udhara kanggo ngaktifake angkat lan diluncurake ing udhara kanthi kontrol arah sing kuwat.
  • Angkat catapult: mlumpat nalika udhara kanggo ngaktifake angkat lan diluncurake ing udhara kanthi bledosan momentum awal.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake subkines Titan: Striker, Sentinel, Sunbreaker, Behemoth, lan Berserker.

Titan – Sunbreaker – Solar 3.0

Destiny 2 Titan Solar 3.0

  • Palu saka sol – nimbali palu lan ngrusak mungsuh sampeyan. Pencet MEEE kanggo mbuwang palu ing musuh. Sawise dampak, puyuh sampeyan ora nggronjal menyang Shards Molten.
  • Burning Maul – Nelpon Maul Flaming lan Tresna Musuh Kanthi Kekuwatan Gempa. Pencet MEEE kanggo muter Maul ing bunder sing ngubengi sampeyan, ngrusak target sing cedhak. Pencet moto kanggo mbanting Maul menyang lemah lan nggawe siklon geni sing ngupaya target.
  • Mbuwang palu – mbuwang palu saka jarak. Njupuk tukul sing dibuwang kanthi lengkap. Yen palu nyerang target, njupuk munggah ngobati ngobati.
  • Mogok mogok – sawise sprinting wektu sing cendhak, gunakake mealee iki kanggo ngayun palu sing nyusoni sing nyuwil target lan menehi karusakan ing mburi. Yen target sampeyan dikalahake dening serangan tukul, dheweke ora sabar.
  • Grenade Tripmine – grenade eksplosif sing nempel ing permukaan lan ngrusak nalika target ngliwati pemicu laser, urusan kerusakan lan sregep.
  • Grenade Thermite – grenade sing ngirimake geni geni sing murub, ngatasi target lan target sing nggegirisi.
  • Grenade Incendiary – granat sing njeblug ing bledosan sing murub lan disusoni sing akeh target.
  • .
  • Grenade Swarm – grenade sing ngrusak pengaruh, ngeculake pirang-pirang drone sing golek target sing cedhak. Saben drone rada scorong sing kena pengaruh.
  • Grenade Fusion – grenade sing njeblug sing nempelake target, ngrusak lan ngrusak.
  • Grenade Firebolt – grenade sing ngeculake bolts ngrusak lampu solar ing target sing cedhak lan rada cemlorot.
  • Penyembuhan Grenade – grenade sing bisa nyebabake pengaruh lan nggawe orb lampu solar sing gedhe, menehi pemulihan kanggo sekutu nalika ngangkat.

Titan – Sunbreaker – Sistem Suria lawas

  • Hammer of Sol: Nelpon palu lan ngrusak karusakan ing mungsuhmu.
  • Grenade Incendiary: grenade sing nyetel mungsuh nalika mbledhos.
  • Grenade Thermite: grenade sing ngirim nerusake garis geni sing kobong.
  • Fusion Grenade: Grenade sing njeblug sing nempel mungsuh.

Titan – Striker – Arc 3.0

  • Thundercrash – Hardle liwat udhara kaya pluru lan nabrak target kanggo ngrusak kerusakan meteoritis.
  • Tumindak Havoc – Supercharge sampeyan lan mbanting lemah kanthi pasukan Maelstrom. . Penet moto kanggo mbantingake sampeyan menyang lemah, ngrusak karusakan ing wilayah sampeyan lan ninggalake aftershocks nalika tangi. Nindakake slam saka udhara tundha karusakan tambahan.
  • Serat SEISISIK – Sawise Sprinting Kanggo Wektu Singkat, Aktifake Kemampuan Melee Sampeyan Kanggo Mbukak Bahu-Pisanan menyang target, ngrusak lan mungsuh mungsuh ing sawijining wilayah. Nalika sampeyan digedhekake, radius buta saya tambah.
  • Thunderclap – Hold Melee nalika diombe kanggo nandur sikil sampeyan lan wiwit ngisi ajiné karo ENTER ENDER. Ngeculake melee kanggo ngeculake jeblugan sing ngrusak ing ngarepe sampeyan, urusan kerusakan sing luwih dawa.
  • Ballistic slam – sawise sprinting lan nalika udhara, aktifake kemampuan sing diisi kanggo mbanting lemah, urusan karusakan kanggo mungsuh sing cedhak.
  • Grenade Pulsa – grenade sing ngrusak target kanthi jeblugan.
  • Grenade Lightning – grenade sing nempel menyang permukaan apa wae lan ngetokake bolt saka kilat.
  • Grenade Ribut – granat sing nyebutake badai kilat sing fokus.
  • Flashbang Grenade – Grenade sing njeblug sing ngrusak lan mbedakake target sing cedhak.
  • Skip Grenade – grenade sing nyemburake pengaruh, nggawe macem-macem proyek sing golek target.
  • Grenade flux – granat njeblug sing nempel target.
  • ArcBolt Grenade – grenade sing nyuwil bolts petir ing target cedhak.
  • .
  • Barricade Rally – Gawe alangan cilik sing bisa sampeyan lakoni nalika ngarahake pemandangan lan nambah kacepetan, stabilitas, lan kisaran nalika sampeyan ngadeg ing mburi.
  • Threndter – Nalika Grounded, Cepet Evade ing arah tambahan.
  • Flashbang Grenade: ngetokake lampu buta tambahan kanggo mumbul.
  • Grenade Pulsa: Nggawe traces ion kanthi regifikasi amarga ngrusak target lan mundhak kerusakan sajrone wektu.
  • Grenade Lightning: Menehi biaya grenade tambahan, lan Jolts target hit dening jeblugan dhisikan.
  • Granat Ribut: Sawise mbuwang, nggawe glasrloud roaming sing nglacak target sing cedhak lan bolt bledosan ing mungsuh ing ngisor iki.

Titan – Striker – Sistem Arc Old

Striker Titan 2 Titan 2

  • Tumindak havoc: Supercharge ical lan mbanting lemah kanthi pasukan Maelstrom.
  • Flashbang Grenade: grenade njeblug sing disengaja saka mungsuh.
  • Grenade Pulsa: grenade sing kerusakan mungsuh ing njero radius jeblugan.
  • Grenade Lightning: Grenade sing nempel ing permukaan apa wae lan ngetokake bolt of kilat.

Titan – Sentinel

Destiny 2 Titan Sentinel Void 3.0

  • Sentinel Shield: Aktifake Super kanggo nimbali tameng cahya. Sampeyan bisa nyerang, mblokir, lan gunakake tombol granat kanggo nglakokake peran tameng. Njaga karo tameng sentinel kanggo nggawe tembok pertahanan. Sekutu sing nembak tembok wis nambah karusakan senjata, lan njaga sekutu ndadekake tameng luwih suwe.
  • Ward Dawn: Gawe kubah sing ora bisa dingerteni kanggo nglindhungi sampeyan lan sekutu sampeyan. Ngliwati pendhapa-wara-wara-ésuk ngawèhaké sampeyan lan sekutu sauntara sauntara karusakan senjata.
  • Senja Arsenal: Blades matur suwi kanthi cetha. Angkat saka sikil saka mungsuh sampeyan lan terus serangan.
  • Shield Thlack: Hurl tameng sing ora cocog karo target. Shield bisa mateni target lan permukaan, menehi oversiplatield kanggo saben target target.
  • Shield Bash: Sawise Sprinting kanggo wektu sing cendhak, gunakake Melee iki kanggo ngeculake Shield Shield Bash Thuking Target. Final ngunek nganggo Shield bash menehi oversiplay.
  • Spike Void: Grenade sing nempelake permukaan apa wae lan ngetokake torrent saka ngrusak cahya.
  • Tembok Void: grenade sing nggawe tembok horisontal cahya sing kobong.
  • Grenade Suppressor: Grenade njeblug sing nyuda, nyegah target nggunakake kabisan kanggo wektu sing cendhak.
  • Grenex Vortex: granat sing nggawe vorteks sing narik target ing njero lan terus-terusan ngrusak sing kepepet.
  • Grenade Magnetik: grenade sing nempel target lan mbledhos kaping pindho.
  • Axion Bolt: Bolt Larangan lampu sing njaluk pengaruh menyang bolt sing luwih cilik sing golek target.

Titan – Sentinel – Sistem Void lawas

Ing ngisor iki minangka sistem titan sentinel lawas. Kita lagi njaga iki ing kene kanggo turunan lan minangka titik referensi kudu para pemain kudu informasi babagan wit keahlian khusus.

Destiny 2 Titan Sentinel

  • . Nalika Sentinel Shield aktif, penet moto kanggo nyerang. Tanduran kanggo njaga. Pencet Grenade kanggo nglakokake peran tameng.
  • Grenade Magnetik: grenade sing nempel mungsuh lan njeblug kaping pindho.
  • Voidwall Grenade: grenade sing nggawe tembok horisontal cahya sing kobong.
  • Grenade Suppressor: Grenade njeblug sing nyuda, nyegah mungsuh nggunakake kabisan kanggo wektu sing cendhak.

Titan – Behemoth

Destiny 2 Titan Titan Behemoth

  • Gempa Glacial: Nimbali Stasis Gauntlet. Nalika super aktif penet moto kanggo mbanting gauntlet sampeyan kanggo nggawe shockwave sing mbebasake target lan ngirim kristal kanggo mbebasake tambahan. Mraguk Super Serat Sampeyan Kanggo Kerusakan Bonus. Sprint liwat kristal utawa target beku kanggo ngrusak dheweke kanthi cepet.
  • Mogok guncang: tahan melee supaya mlumpat liwat udhara. Ngeculake ngeculake serangan sing kuat sing ngalahake target, alon-alon lan ngrusak dheweke.
  • Duskfield Grenade: Grenade sing dadi pecah, ninggalake lapangan sing target target lan mbebasake wong sing ora ninggalake volume.
  • Grenade Glacier: Grenade sing nggawe tembok metu saka kristal stasis kanggo mblokir karusakan lan mbebasake target; Tembok-tembok kasebut bisa diremehake.
  • .

Titan – Berserker

  • Bladefury: Gawe rong bledosan sing dirajut lan Roam paprangan. Serangan cahya kanggo nindakake slash leaping menyang target sing cedhak, terus-terusan ing Hit lan ngrusak karusakan bonus kanggo diterjemah target. Saben sukses tiba kanthi cepet nambah kacepetan serangan lan menehi energi kanggo serangan abot sampeyan. Serangan abot kanggo ngeculake slash sing gedhe, nggawe proyek loro sing digantung sing golek target.
  • Blade Frenzied: Aktifake kemampuan sing diisi kanggo mlayu maju, slash ing target ing ngarep sampeyan lan bisa nyunting.
  • Grunki: Nambahi grumbulan tipis lan narik dhewe menyang titik. Bisa dibuwang ing mungsuh lan unsur lingkungan liyane.
  • Grenade Threadling: Splits menyang telung proyek sing bisa nenun menyang benang kasebut.
  • Grenade Shackle: bola sing negesake mungsuh ing detonasi lan ngirim bola sekunder sing luwih cilik kanggo mungsuh sing cedhak.

Warlock

Warlock minangka kontrol mob lan sekelap sing dadi kelas. . Kemampuan Kelas Fokus kanggo nambani utawa nguatake sekutu nalika mode Gerakan kabeh babagan maneuverabilitas ing udara. .0 karo musim saka angker, subklads Dawnblade duwe kemampuan kelas tambahan.

  • .
  • Nguatake Rift: Ngrampungake kekuwatan sing nambah karusakan senjata kanggo sing ana ing njero.
  • Phoenix nyilem: Nyilem menyang lemah lan nggawe bledosan cahya solar sing ngobati sekutu sing cedhak. Nalika panas wis dadi aktif, sampeyan entuk pemulihan nalika nyilem lan target scorch nalika ndharat (Dawnblade mung).
  • .
  • Glide Burst: mlumpat nalika udhara kanggo ngaktifake glide lan miwiti hanyut udara kanthi kacepetan awal.
  • Balung imbang: mlumpat nalika udhara kanggo ngaktifake glide lan miwiti hanyut udara kanthi kontrol kecepatan lan arah moderat.
  • .

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake subklock Warlock: Dawnblade, Stormaller, Voidwalker, Shadebinder, lan Broodweaver.

Warlock – Dawnblade

Destiny 2 Warlock Solar 3.0

  • Daybreak – Lampu surya fashion dadi lading lan esem sampeyan saka langit. Proyekils Daybreak sampeyan nglancarake geni murub kanthi mateni.
  • Uga radiasi – nyandhang pedhang sampeyan menyang lemah, ngrusak lan scorching target cedhak. Pedhang Pedhang sing terus-terusan, menehi efek pemugaran lan efek radiant kanggo Sekutu sing cedhak, nglindhungi saka efek stasis.
  • Lagu Flame – Ngilangi Inner Phoenix sampeyan kanthi saben serangan. Buff gaman, sekutu, lan gantung geni solar sing urip.
  • Incinererator Snap – Jupuk driji kanggo nggawe penggemar cemara sing njeblug lan target scorch.
  • Bakar Celestial – Kirimi spirasi telung jeblugan energi solar.
  • Grenade Tripmine – grenade eksplosif sing nempel ing permukaan lan ngrusak nalika target ngliwati pemicu laser, urusan kerusakan lan sregep.
  • Grenade Thermite – grenade sing ngirimake geni geni sing murub, ngatasi target lan target sing nggegirisi.
  • Grenade Incendiary – granat sing njeblug ing bledosan sing murub lan disusoni sing akeh target.
  • Grenade solar – grenade sing nggawe suar simpenan solar sing kerusakan lan target scorches sing kepepet.
  • Grenade Swarm – grenade sing ngrusak pengaruh, ngeculake pirang-pirang drone sing golek target sing cedhak. Saben drone rada scorong sing kena pengaruh.
  • Grenade Fusion – grenade sing njeblug sing nempelake target, ngrusak lan ngrusak.
  • .
  • Penyembuhan Grenade – grenade sing bisa nyebabake pengaruh lan nggawe orb lampu solar sing gedhe, menehi pemulihan kanggo sekutu nalika ngangkat.
  • Healing Rift – Ngrampungake kekuwatan sing terus-terusan nambani wong-wong sing ana ing njero.
  • Nguatake Rift – Ngrampungake kekuwatan sing nambah karusakan senjata kanggo sing ana ing njero.
  • Phoenix nyilem – nyilem menyang lemah lan nggawe bledosan solar cahya sing ngobati sekutu sing cedhak. Dene Panas Rises aktif, sampeyan entuk pemulihan nalika nyilem lan target scorch nalika kebangkrutan.

Penyembuhan, solar, firebolt, lan granat Fusion duwe fungsi sing ditingkatake.

  • Penyembuhan Grenade: Mbenakake kekuatan obat kasebut lan efek restorasi sing ditrapake.
  • Grenade solar: nambah durasi linger. Blobs empot périodik lava ing sekitar perimeteripun.
  • Grenade Firebolt: Ningkatake target search radius lan target target maksimal.
  • Grenade Fusion: njeblug kaping pindho.

Warlock – Dawnblade – Sistem Suria lawas

Destiny 2 Warlock Dawnblade

  • Daybreak: Cahya solar dadi lading lan sumunar saka langit.
  • Grenade Solar: grenade sing nggawe suar simpenan solar sing terus-terusan ngrusak mungsuh sing kepepet.
  • .
  • Fusion Grenade: Grenade sing njeblug sing nempel mungsuh.

Warlock – Stormaller – Arc 3.0

  • StormTrance – Chain Arc Lightning saka tangan sampeyan kanggo electrify target kanthi aliran busur busur sing ambegan luwih akeh. Casting StormTrance nggawe shockwave ing ngisor sampeyan. Penet moto menyang teleport maju, ngonsumsi energi super super.
  • Chaos Ngubungi – ngeculake balok saluran sing dawa saka energi busur konsentrasi. Penet tombol super nalika aktif kanggo mateni energi super super, ngirit energi super.
  • Chain Lightning – Melee sing luwih lengkap sing target lan mateni kilat menyang mungsuh sing cedhak. Nalika dikharuhi, nggawe set chain tambahan.
  • Lightning Ball – Geni ARC projectile maju sing ngeculake serangan kilat sing jejeg sawise wektu sing cendhak. Nalika nggedhekake, Ball kilat ngeculake serangan kilat tambahan sadurunge nyingkirake.
  • Grenade Pulsa – grenade sing ngrusak target kanthi jeblugan.
  • Grenade Lightning – grenade sing nempel menyang permukaan apa wae lan ngetokake bolt saka kilat.
  • Grenade Ribut – granat sing nyebutake badai kilat sing fokus.
  • .
  • Skip Grenade – grenade sing nyemburake pengaruh, nggawe macem-macem proyek sing golek target.
  • Grenade flux – granat njeblug sing nempel target.
  • ArcBolt Grenade – grenade sing nyuwil bolts petir ing target cedhak.
  • Healing Rift – Ngrampungake kekuwatan sing terus-terusan nambani wong-wong sing ana ing njero.
  • Nguatake Rift – Ngrampungake kekuwatan sing nambah karusakan senjata kanggo sing ana ing njero.

Warlock – Stormaller – Sistem Arc lawas

Destiny 2 Warlock Stormaller

  • StormTrance: Kayu larangan chain saka tangan sampeyan lan listrik mungsuh kanthi aliran busur busur sing ngganggu wektu.
  • ArcBolt Grenade: Grenade sing nyuwek bolts ing Mahamat.
  • Grenade Pulsa: grenade sing kerusakan mungsuh ing njero radius jeblugan.
  • Grenade Ribut: Grenade sing nyebutake badai kilat sing fokus.

Warlock – Voidwalker

Destiny 2 kelas warlock voidwalker void 3.0

  • Nova Warp: langkah ing antarane dimensi kanggo nyuda ukum fisika. Pencet MEEE menyang teleport jarak cendhak. Penet moto kanggo ngeculake jeblugan batang sing agawe.
  • Bom Nova: Vorteks: Hurl sing nyembelake cahya sing ora ana gandhengane ing target, mbanting wong sing kejiret. Bom Nova nggawe singularitas sing narik target ing njero lan terus-terusan ngrusak sing kepepet.
  • Bom Nova: cataclysm: hurl bolt sing njeblug cahya ing target, mbanting wong sing kejiret. Bom Nova mlaku alon-alon lan ngupaya target. Detonations tundha menyang projectiles sing luwih cilik.
  • Pocket Singularity: Bukak bal sing ora stabil saka energi sing ora stabil sing ngrusak nalika ora adoh saka jeblugan lan nggawe volatile.
  • Spike Void: Grenade sing nempelake permukaan apa wae lan ngetokake torrent saka ngrusak cahya.
  • Tembok Void: grenade sing nggawe tembok horisontal cahya sing kobong.
  • Grenade Suppressor: Grenade njeblug sing nyuda, nyegah target nggunakake kabisan kanggo wektu sing cendhak.
  • Grenex Vortex: granat sing nggawe vorteks sing narik target ing njero lan terus-terusan ngrusak sing kepepet.
  • Grenade Magnetik: grenade sing nempel target lan mbledhos kaping pindho.
  • .

Warlock – sistem swara Voidwalker lawas

Ing ngisor iki minangka kelas Voidwalker lawas kanggo Warlocks sing digunakake sadurunge ekspansi ratu penyihir ing 2022. Kita lagi njaga informasi iki ing kene kanggo nglacak apa sing sadurunge.

Destiny 2 Warlock Voidwalker

  • Bom Nova: Hurl bolt sing njeblug ing mungsuh, mbanting wong sing kejiret.
  • Grenex Vortex: granat sing nggawe vorteks sing terus ngrusak mungsuh sing kepepet.
  • Axion Bolt: BolT saka cahya sing garpu sing garpu sing luwih cilik ing dampak sing golek mungsuh.
    • Grenade nyebarake: grenade sing dadi submunan lan nutupi akeh wilayah kanthi jeblugan.

    Warlock – Shadebinder

    • Wrath Wrath: Nelpon staf stasis. Nalika sampeyan super aktif, penet moto kanggo ngusir barrage shards stas sing beku target. Pencet MEEE kanggo ngusir ajur sing nyemburake kabeh target beku.
    • . Kirimi jeblugan stasis maju kanggo beku target sampeyan.
    • Duskfield Grenade: Grenade sing dadi pecah, ninggalake lapangan sing target target lan mbebasake wong sing ora ninggalake volume.
    • Grenade Glacier: Grenade sing nggawe tembok metu saka kristal stasis kanggo mblokir karusakan lan mbebasake target; Tembok-tembok kasebut bisa diremehake.
    • Coldsnap Grenade: grenade sing mbebasake pengaruh lan ngirim wong sing golek wong liya golek lan beku target.

    Warlock – broodweaver

    • Jaringan: Ngrampungake jarum sing ditenun kanthi mateni. Sawise nampilake awake ing lingkungane, jarum wkon nenun maneh menyang sawijining bangunan. Throgram sing sampeyan lakoni bakal bali menyang sampeyan lan perch yen ora bisa nemokake target sing cedhak. Target Damaging karo Senjata utawa Melee sampeyan bakal ngirim benang sing diserang.
    • Arcane jarum: nyolong jarum sing ditenun sing bakal mlebu target, ora bisa digunakake. Aktifake kemampuan Melee sampeyan maneh kanggo ngrampungake rong serangan tambahan.
    • Grapple: Nenun pancing grappling, lan cepet narik dhewe. . Sajrone lan ora suwe sawise grappling, Melee nyerang karusakan wilayah lan target Unrazels.
    • Grenade Threadling: Proyek sing Rampung sing REWEAVE dhewe menyang benang nalika mabur.
    • Grenade Shackle: Senjata sing dibuwang saka strande bobot sing ngrusak pengaruh ing dampak, nundha target lan nggawe tambahan subprojectiles.

    Gendhing sampeyan, shackle grenade, lan benang grenade duwe fungsi sing ditingkatake:

    Grapple: Gendhing sampeyan grumbulan sampeyan telung endhog.
    Shackle Grenade: Tahan kanggo ngombe grenade shackle lan ngaktifake trance Weaaver. Final ngunekke nalika Trance Weaver aktif nggawe detonasi sing digantung.
    Grenade Threadling: Tahan kanggo nggunakake granat benang lan langsung ngasilake lima brok.

    Tangles sing sampeyan mbuwang serangan kanggo target lan nyembur menyang bledosan sing digantung.

    Benang final bledosan nggawe tangle.

    Dodge nalika udhara mlebu tenunan, entuk resistensi karusakan saka petugas pemanggang lan pemain. Ngaktifake Udhara Udha utawa Dodge Sampeyan Kanggo Metu Tenun.

    Nalika ing nenun, sampeyan ngasilake benang sing wis suwe.

    Apa sampeyan milih kelas sing cocog kanggo main ing Destiny 2, nindakake riset babagan subkelas, utawa ndeleng keruwetan saben wit Perk, ing ndhuwur kudu larang regane. Priksa Pandhuan Stratyne Shacknews 2 Pandhuan Strategi Lengkap kanggo konten liyane.

    Ngalahake saka tanah ing ngisor, Sam Chandler nggawa sawetara hemisfera kidul sing nyambut gawe. Sawise mumbul sawetara universitas, entuk gelar sarjana, lan ngetik industri game video, dheweke nemokake kulawarga anyar ing kene ing Shacknews minangka editor tuntunan. Ora ana sing seneng banget tinimbang ngrancang pandhuan sing bakal nulungi wong liya. Yen sampeyan butuh pitulung karo pandhuan, utawa sok dong mirsani apa wae sing cukup, sampeyan bisa tweet: @samuelchandler

    • Pandhuan
    • Takdir 2
    • Takdir 2:
    • Destiny 2: Shadokokeep