Paling apik 1.20 wiji Minecraft ing 2023 – Dexerto, 30 wiji Minecraft paling apik kanggo njelajah (2023 Februari) | Beebom

30 Wiji Minecraft paling apik kanggo para pemain kanggo njelajah

Contents

Platform: Jawa

Paling apik 1.20 wiji Minecraft ing 2023

Wiji Minecraft paling apik

Mojang Studios

Apa sampeyan nggoleki jagad anyar sing apik kanggo miwiti Minecraft sing luwih gedhe ing kabeh wiji sing paling apik ing game kasebut bisa mbantu. Mangkene dhaptar curated wiji Minecraft sing paling apik sing kasedhiya ing 1.20 versi game.

Nganyari & Tales Update wis nemu papan ing saindenging jagad Minecraft, kanthi komunitas sing nresnani eksplorasi kabeh, blok, lan fitur sing adhem. Iki uga tegese ana dash mad kanggo golek minecraft paling apik 1.20 wiji metu ing kana. Lan ayo ngadhepi, sing ora pengin papane pristine kanggo omah impen utawa sensai kesandhung ing antarane biomes sing langka lan epik?

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Dadi, kita wis squted liwat lan nemu sawetara wiji ndhuwur kanggo njaluk sampeyan ing trek cepet menyang jagad minecraft sing apik. Mangkene Minecraft paling apik 1.20 wiji kanggo 2023.

Isi

  • Wiji Minecraft paling apik kanggo 1.20
  • Wiji desa minecraft paling apik
  • Cara nggunakake wiji ing Minecraft

Wiji Minecraft paling apik kanggo 1.20

Nggolek sawetara wiji Minecraft Minecraft New Minecraft New? Kita entuk akeh pilihan sing hebat banget sing kudu dipilih ing kene.

Kita wis nyoba metu kabeh sing paling disenengi.20 wiji ing edition Java of Minecraft kanggo awake dhewe ing versi paling anyar saka game.

Ice spike lan guwa

Minecraft es spike biome

Lemah es minangka biome langka ing wiji jagad minecraft, kene siji karo loro spike es lan sistem guwa ekstensif kanggo njelajah.

Wiji: 12000

Artikel terus sawise ad

Platform: Bedrock

Nalika bisa uga ora akeh babagan struktur utawa ing endi wae kanggo nyekel kayu sing penting, sampeyan bakal bisa entuk akses menyang salah sawijining biom sing paling langka ing Minecraft.

Artikel terus sawise ad

Slome licik es minangka lokasi tantangan kanggo manggon ing endi sing cocog kanggo pemain sing pengin beda. Utawa, yen sampeyan nggoleki sawetara guwa sing migunani kanggo njelajah, akeh wiji Minecraft sing apik kanggo 1.20.

Artikel terus sawise ad

Outpost, shipwreck, candhi, lan liya-liyane

Jagad karo desa, piramida, kapal, lan outpost

Entuk papat landmark kanthi wiji siji.

Wiji: 3546842701776989958

Platform: Bedrock

Wiji Minecraft iki menehi papat ing sanalika sampeyan bakal mudhun ing jagad iki. Kapenuhan ing desa pasamunan, candhi, ana njaba, lan kapal sing bisa ditliti karo sampeyan uga melu mangrove.

Sampeyan bisa uga pengin nyiyapake sadurunge ngrampok papan kasebut wiwit ana landskap diisi kanthi bantalan. Nanging yen sampeyan wis siyap, iki bakal menehi sampeyan paling apik lan gampang dadi siji sing paling apik.20 wiji Minecraft saka 2023.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mineshaft Kuno Kuno

Nyawang kutha kuna ing ngisor

Priksa manawa sampeyan ngerti carane ngalahake Warden sadurunge teka mudhun ing kene.

Wiji: 4189766944005904899

Platform: Jawa

Thanks kanggo nganyari guwa anyar, kita wis diberkahi karo sawetara guwa sistem sing apik banget, khusus kutha kuno. Kutha kaya mangkene kasedhiya sing cendhak adoh saka spawn ing koordinat 189 / -27 / 179 dadi spesifik. Tumuju ing mineshaft lan njelajah pemandangan sing apik iki – langsung adoh saka warden.

Allay sugih omah gedhong kayu

Mansion Woodland ing lapangan

Simpen allay ing omah gedhong kayu iki.

Wiji: -702411727950161736

Platform: Jawa

Allays minangka tambahan anyar kanggo Minecraft lan wis ngenalake tingkat sing apik kanggo game kasebut. Mung masalah yaiku biasane kepepet ing papan kaya omah gedhong kayu. Matur nuwun, ana siji sing cedhak karo kene, dadi sampeyan bisa mbebasake makhluk iki – mung sirah kanggo koordinat 229/97/476.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan nggoleki sawetara eksplorasi utawa omah sing wis dibangun, iki minangka salah sawijining sing paling apik 1.20 wiji Minecraft ing 2023.

Kampung Skyblocks

Pilar Skyblocks Dhuwur

Coba aja nganti tiba saka cipta gaya skyblocks iki.

Wiji: 6332276367529012205

Platform: Jawa

Iki bisa uga cedhak karo sampeyan bakal muter skyblocks tanpa mods. Iki entuk sawetara struktur sing dhuwur lan yaiku jinis game kanggo meksa sampeyan menyang bangunan unik lan PlaySty umume. Iki gampang salah siji saka wiji Minecraft donya 2023, utamane yen sampeyan seneng skyblocks.

Artikel terus sawise ad

Kapal metu saka banyu

Tampilan Arial saka kapal lan desa

Telung landmark kanggo siji ing wiji sing apik banget iki.

Wiji: 9008355401877120259

Sumber: Colesean

Platform: Bedrock

Biasane, kapal ora mesthine bisa metu saka banyu, nanging iki lan kapenuhan ing brahane, sumber daya, lan uga olahraga sing apik banget. Sekeliling Kapal Docked Iki minangka desa sing ayu lan outpost kanggo njelajah. Kanggo ngakses, Kepala menyang koordinat ing ngisor iki: 200/63/250.

Artikel terus sawise ad

A moat pas kanggo istana

Pulo gedhe sing dikepung dening tlaga lan tebing

Yen sampeyan pengin mbangun kraton sampeyan dhewe, ora katon luwih saka wiji sing apik banget iki.

Wiji: 2
Sumber: Yggdrasil_2
Platform: Jawa

Yep, sampeyan maca sing bener. Winih Donya Minecraft 2023 iki yaiku ‘2’ – Makna, sampeyan bakal lali. Pulo sing ana ing tengah tlaga riant wis cocog kanggo sapa wae sing pengin mrentah ing kraton dhewe, lan sampeyan bakal bisa nemokake guwa sing bisa diteliti.

Artikel terus sawise ad

Wiji pulo iki kanggo Minecraft sampurna kanggo ngisolasi, utawa mbangun kastil sing sampurna, kanggo, utawa wilayah mandhiri.

Gunung raksasa nganggo guwa jero

Gunung sing nampilake guwa jero karo lahar

Gunung iki ndhelikake guwa jero kanthi lahar sing mili.

Wiji: 7032811939885349881

Platform: Jawa

Wiji iki duwe gunung raksasa sing ana ing njero guwa sing raksasa, guwa sing raksasa karo mili lava. Iki cocog karo update caves lan tebing sing anyar dianyari. Ing wilayah sekitar, sampeyan bakal nemokake alas sing subur lan bukit rolling.

Artikel terus sawise ad

Guwa cedhak cedhak

Outpost karo desa sing cedhak ing Minecraft

Kanthi outpost lan sawijining desa, iki mesthi winih unik.

Wiji: 5575193881835237220

Sumber: Sailgado

Platform: Jawa

Artikel terus sawise ad

Nampilake Outpost Langka ing tengah lapangan, wiji iki uga sampeyan cedhak karo guwa sing cocog kanggo petualang bawah tanah.

Desa pesisir kanthi kapal sing dibungkus

Semenanjung gunung gedhe banget

Iki minangka salah sawijining wiji sing paling apik sing sampeyan deleng.

Wiji: 2083747154327962073

Platform: Jawa

Apik lelungan menyang segara? Semenanjung gunung iki nawakake sawetara tampilan sing paling narik ati ing Minecraft. Apa sampeyan pengin mbangun dhasar ing ndhuwur semenanjung, ing salah sawijining guwa sing didhelikake, utawa sanajan banyu, sampeyan bakal duwe bledosan kanthi cara.

Artikel terus sawise ad

Kabeh biomes (kalebu kabeh varian biome langka)

Peta kabeh biomes minecraft

Wiji iki nampilake kabeh sing sampeyan butuhake lan liya-liyane.

Wiji: 64971835648254

Platform: Download Java (download Bedrock)

Bigbrain5head nemokake salah sawijining sing paling apik 1.20 wiji Minecraft saka 2023 sing manggon ing kabeh biome sing kasedhiya ing 1.20 nganyari, kalebu kabeh varian biome langka. Iki tegese sampeyan bisa nyiyapake omah lan entuk akses menyang sumber daya sing paling apik ing game.

Artikel terus sawise ad

Kanggo nggawe masalah luwih apik, saben biome ana ing radius 2500-blokir saka spawn. Iki langsung ngethok treks sing ngganggu antarane saben wilayah, nylametake sampeyan akeh wektu. Bigbrain5head mesthi pantes jenenge.

Artikel terus sawise ad

Pulo Shipwreck

Pulo Shipwreck ing Minecraft

Wiji iki bakal siram sampeyan menyang pulo sepi sing hebat.

Wiji: -72066902419829648

Platform: Jawa

Apa sampeyan nggoleki wiji pulo ing Minecraft sing kebak sumber daya? Iki kanggo sampeyan. Nampilake ravine sing intersek karo ing jero banyu liyane, sampeyan bakal bisa njelajah dhuwur lan sithik karo pulo sepi iki.

Iku ora kabeh, sanajan. Kanthi tawon, shipwrecks, lan mineshaft sing ora ditinggalake sing ngemot dada lan sampeyan loro berlian lan woh wohan beri cemlorot, sampeyan bakal duwe jeblugan karo wiji iki.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Pulo gunung

Pulo Moel Mountain ing Minecraft

Pulo iki nawakake sumber sumber.

Wiji: 937250616

Sumber: Daging sapi_nad

Platform: Bedrock

Wiji Pulo sing kompatibel-kompatibel-bedrock iki kanggo minecraft nawakake hadiah kayu sing ora bisa dipateni, lan pancen apik banget. Ana biomes sing luwih cilik sing kalebu uga, mula kudu ana kabeh sing dibutuhake kanggo urip fantasi Castaway sampeyan.

Plains gunung

Gambar saka biome gunung gedhe ing Minecraft

Bukit urip karo swarane creepers.

Wiji: 7229962402130211473

Platform: Jawa

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Gunung-gunung ora mung menehi titik vantase sing hebat kanggo sampeyan neliti Kraton, nanging uga nggawe lokasi omah sing apik tenan. Nalika gunung ora persis ing Minecraft, jarang banget kanggo dheweke rampung ngubengi lembah polos. Terrain pegunungan malah duwe kali banyu segara dhewe sing mili lan ngubengi tebing craggy.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Tanah geni lan es

Kampung ara-ara samun sing didhelikake ing Minecraft ngubengi banyu

Desa didhelikake iki minangka barang sing paling apik.

Wiji: 45721884739527

Platform: Jawa

Winih minefraft iki kaya boneka Rusia amarga ndhelikake papan rahasia. Kanggo nemokake desa sing didhelikake, sampeyan kudu ngliwati tundra salju lan nggawe dalan sampeyan ing gunung sing ana ing ndhuwur sampeyan nemokake pulo gurun. Ing pinggir wedhi iki, sampeyan bakal nemokake basking desa cilik ing srengenge.

Iki minangka pemandangan sing unik kanggo ndeleng lan siji sing nuduhake mung carane jagad forecraft’s Proscedrally.

Artikel terus sawise ad

World Water World

Karakter minecraft ing tengah peta jagad banyu

Apik Nambah Dipasang ing World Watery iki?

Wiji: 301006479808378592

Platform: Jawa

Wiji iki ora bakal nyekel mripat sing apik, lan uga ora bakal nggawe omah sing penting banget. Nanging, bakal nggawe katrampilan kaslamane kanggo tes. Pemain diwiwiti kanthi spawning ing jero kapal ing jero banyu lan sampeyan kudu uwal kanggo urip.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan mung kanggo nyelamet kapal, iwak kanggo cacat, lan goleki sekitar banyu kanggo sumber sing migunani. Biome Hydropunkbot ora kanggo ringkes, nanging yen sampeyan lagi golek tantangan, mula wiji donya iki bakal nindakake iki.

Artikel terus sawise ad

Pulo Gurun

Peta Pulo Gurun sing digawe nganggo wiji ing Minecraft

Wiji Pulo Gurun iki duwe desa lan karang karang!

Wiji: 43203781

Platform: Bedrock

Wiji pulo iki kanggo fitur Minecraft kabeh saka karang karang kanggo kuil, bandha, balung, lan uga laba-laba! Sampeyan uga wis dadi benteng lan beteng – apa sing sampeyan pengin?

Pulo Lonely

Wiji sing sepi kanggo minecraft

Urip Urip ing Pulo Piyambak Karo Wiji Minecraft sing adhem.

Wiji: -180712982499944018

Sumber: Heliozz0

Platform: Jawa lan bedrock

Winih Pulo Lonely iki kanggo Minecraft pancen hebat yen sampeyan pengin jinis tantangan ing papan sing sampeyan tuan ing lanskap Baron. Untunge, akeh wit supaya sampeyan bisa miwiti kanthi gampang.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Iki minangka jinis wiji ing ngendi sampeyan bisa nggawe gampang urip utawa angel. Ana pulo sing cukup kanggo ngumpulake sumber daya utawa ngunjungi landmark sing beda nanging pulo gedhe mesthi lokasi utama kanggo omah sing hebat.

Wiji sepur minecraft paling apik

Gurun Minecrat kanthi karang, Mesa lan liya-liyane

Rampung karo karang sing apik, desa, candhi, lan outpost. Wiji iki ora bakal dilalekake.

Wiji: -3373198683487676029

Platform: Java lan bedrock

Jelajahi campuran karang, candhi, desa, lan outpost kanthi wiji sing hebat iki, sing bisa digunakake karo pemain bedrock utawa jawa.

Iki minangka lokasi sing apik kanggo mbangun omah pantai sing cerah utawa nemokake sawetara unta sing teka sing teka ing 1.20 nganyari. Salah siji cara, iki minangka Paradise Beach-Lovelers lan gampang wiji sepi Minecraft paling apik.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Raksasa Mangrove Swamp

Stanine Biome Minecraft

Dadi penyihir utawa tuntunan misterius karo wiji iki.

Wiji: 402580417232371830787

Platform: Bedrock lan jawa

Nggolek kanggo mbangun gubug penyihir sing nggumunake nalika diubengi bakau tegalan, kodhok teyeng, lan akeh lilypads? Banjur wiji iki sampurna kanggo sampeyan.

Iki entuk rawa rawa sing apik banget lan gedhe banget nalika sampeyan duwe bandha, kapal sing dikubur, kapal susil, lan ateges sing sampeyan ora bakal macet utawa bosen.

Wiji desa minecraft paling apik

Slamet lingkungan sing angel ing Minecraft bisa dadi tantangan ing jaman, mula Penting kanggo golek desa awal ing petualangan sampeyan kanggo ngakses sumber kaya panganan, waja, lan gaman. Dhaptar wiji desa Minecraft paling apik duwe kabeh, saka tundur beku menyang pulo sing adoh dikubengi segara.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Desa zombie lemah

Wiji Donya Minecreprofrogram Donya Minecraft

Spawn Mbebayani ing Wiji Desa Zombie Underground iki.

Wiji: -2404910741640601849

Sumber: Protagnst

Platform: Jawa

Saka wayahe sampeyan lagi macet ing guwa sing diisi zombie supaya wiji minang mineng iki ora kanggo ati-ati.

Nanging, minangka tantangan sing luar biasa lan sing ngidini sampeyan urip ing njero lemah nalika isih duwe desa kanggo njelajah, mung waspada kanggo nir.

Plains desa Tik ing lembah

Dalang Plain Tucked ing Lembah ing Minecraft

Desa iki pancen unik banget ing lembah gedhe.

Wiji: 1635965210870703300

Platform: Jawa

Yen sampeyan nggoleki tampilan sing narik ati, sampeyan kudu ora katon luwih saka wiji lintang iki sing nduwe desa sing dicekel ing lembah. Apa maneh, malah ana guwa kanggo njelajah ing Rockface – menehi kasempatan kanggo mudhun menyang jerone jagad iki sing hebat iki.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Sawise rawuh, priksa manawa nggunakake koordinat ing ngisor iki kanggo mesthekake sampeyan bisa nemokake ing jiwit: 3271.37 / 142.12 / -3747.87 / 525.25 / 21.72.

Lake desa ing pojok tebing sing curam

Tlaga Minecraft World Bibit

Village Tlaga-sisih iki lenggah ing pinggir tebing sing luar biasa.

Wiji: -865209853

Platform: Jawa

Wiji iki nawakake para pemain: lingkungan langka sing ngrayakake desa ing tlaga, lan tebing litter karo curug lan guwa sing didhelikake, iku wiji minecraft sing hebat banget, utamane ing 2023.

Pillager Outpost ing tebing

Outpost Pillager nyingkirake tebing ing Minecraft

Biji iki nawakake tampilan Cliffside sing nggumunke

Wiji: -7197014500117473475

Platform: Jawa

Wiji iki nampilake Pillager Outpost ing tebing sing ndeleng tampilan sing nggumunke. Diubengi dening alas lan banyu, iku situs sing narik ati kanggo ndeleng.

Artikel terus sawise ad

Desa kanthi tlaga multi-ternes

Wijil Minecraft Minecraft Minecraft Minecraft Minecraft Minecraft 2023

Tlaga multi-teri nggawe kesempatan bangunan sing hebat

Wiji: 4344633995751933050

Platform: Jawa

Iki minangka salah sawijining wiji sing paling unik sing sampeyan deleng ing Minecraft, nyedhiyakake kesempatan sing ora ana kanggo mbangun kraton sampeyan dhewe sing ndeleng tlaga, utawa apa wae sing kedadeyan inspirasi.

Artikel terus sawise ad

Mountain Valley Village

Desa Minecraft lan guwa Minecraft paling apik 2023

Wiji iki bakal menehi villages lan guwa kanggo njelajah.

Wiji: 10532435

Sumber: Protagennst

Platform: Bedrock

Napa siji desa yen sampeyan bisa duwe loro ing jarak cedhak? Wiji iki dilengkapi karo salah sawijining desa gedhe lan desa medium, kanthi mung siji-sijine spawn.

Mung nonton langkah sampeyan nalika njelajah wiwit wiji Minecraft sing apik iki diisi guwa jero lan kesempatan eksplorasi sing apik.

Artikel terus sawise ad

Cara nggunakake wiji ing Minecraft

Gambar sing nuduhake layar menu kanggo nggunakake wiji minecraft minecraft paling apik 2023

Kanggo mlumpat menyang jagad anyar kanthi wiji, sampeyan kudu nempel menyang kothak sing ditampilake ing ndhuwur.

Saiki sampeyan wis milih jagad sing pengin dituju ing petualangan, sampeyan bisa uga mikir babagan nggunakake wiji ing Minecraft. Untunge, langkah-langkah kasebut cukup gampang:

  1. Saka menu utama Minecraft, klik ‘Singleplayer‘.
  2. Pilih Gawe Donya Anyar
  3. Jendhela anyar bakal katon kanthi pirang-pirang pilihan beda. Pilih ‘Pilihan liyane‘.
  4. Ing sisih ndhuwur menu sabanjure sing muncul, sampeyan bakal weruh kothak ing sisih ndhuwur sing ujar ‘Wiji kanggo Generator Donya‘.
  5. Tempel kode wiji winih ing ndhuwur menyang kothak kasebut. Klik ‘Rampung‘.
  6. Nggawe owah-owahan kanggo game sampeyan pengin kayata ngganti game, kangelan, utawa ngidini cidra.
  7. Pilih ‘Gawe Donya Anyar’ lan wiji sampeyan bakal wiwit ngasilake.
  8. Iku iku! Sampeyan saiki bakal katon ing titik udud Kanggo wiji tartamtu sampeyan.

Ana sampeyan duwe, sawetara sing paling apik 1.20 wiji Minecraft ing 2023. Kita bakal nganyari dhaptar iki karo wiji Minecraft anyar, mula bali maneh kanggo kabeh nganyari paling anyar.

Artikel terus sawise ad

Priksa manawa mriksa iki:

30 Wiji Minecraft paling apik kanggo para pemain kanggo njelajah

25 Wiji Minecraft paling apik sing bisa digunakake ing 2022

Apa sampeyan minangka pelari sing cepet utawa mung pamuter biasa, akeh game sampeyan gumantung ing jagad sing ditangkep. Kanthi titik timah sisih tengen, sampeyan bisa ngumpulake sumber daya kanggo ngalahake naga Ender ing sawetara menit pisanan. Nanging yen jagad iki ora bener, sampeyan bisa uga ora suwe bisa urip cukup kanggo nggawe meja kerajinan. Lan kanggo mbantu sampeyan, kita wis ngrokok dhaptar wiji Minecraft sing paling apik sing ditemokake lan diuji pribadi. Ora lali, yen sampeyan ngerti carane teleport ing Minecraft, sampeyan bisa nggunakake sawetara koordinat utama kanggo njelajah kabeh papan sing penting ing donya pisanan. Kanthi ngandika, ayo priksa wiji Minecraft sing paling sampeyan kudu digunakake ing 2023.

Wiji Minecraft paling apik (Dianyari 2023 Februari)

Dhaptar kita kasusun saka wiji unik sing nampilake bintik glitched, terrain langka, lan uga struktur sing mokal kanggo Minecraft Java 1.19.3. Nanging ora ditingkat kanthi cara, dadi gunakake tabel ing ngisor iki kanggo njelajah kabeh wiji kaya sing sampeyan minat.

Apa wiji Minecraft?

Bibit digawe kode digawe kanthi acak kanggo jagad minecraft ngidini sampeyan main ing. Saben jagad anyar sing digawe bakal duwe wiji unik sing ndadékaké panggonan sing ana, loots, desa, lan liya-liyane. Elinga yen kabeh kode wiji bakal dadi pirang-pirang integer, sing bisa diwakili kanthi nilai negatif utawa positif. Biasane, wiji acak iki menehi sampeyan kesempatan kanggo nyedhaki game sing ora direncanakake lan kanthi dhasar adaptasi.

Nanging, kanthi wiji khusus kaya sing kapacak ing ngisor iki, sampeyan bisa mlebu ing jagad kanthi rencana lan ide sing alus ing sirah sampeyan. Sampeyan bisa nggawe kabeh bedane gamelan lan kepiye perjalanan Minecraft sampeyan. Saiki, ayo ngerti babagan sampeyan bisa nggunakake wiji Minecraft paling apik ing game kanggo nggawe jagad khusus kanggo sampeyan.

Wiji Minecraft paling apik karo koordinat

1. Pulo vertikal lan desa ngambang

Pulo vertikal lan desa ngambang

Apa seri YouTube utawa petualangan solo, Pulo slamet minangka salah sawijining unsur paling populer ing Spawn Minecraft. Nanging ora ana pulo sing cedhak karo tiwas titik winih minecraft iki. Sampeyan ndharat ing daratan gedhe karo a ngambang desa savanna ing sisih siji lan segara gedhe ing liyane. Sawetara bagean struktur desa uga wis digawe ing sisih ndhuwur pulo dhuwur sing biasane disa savanna.

  • Kode Winih: -6537256334104833826
  • DesaKoordinates: 146, 63, 166

2. Kapal ngambang

Shipwrecks minangka struktur umum segara Minecraft lan sumber pirate-based based ing game kasebut. Kapal meh mesthi ngasilake ing jero banyu, ngambang, utawa tengen jejere banyu. Lan meh kabeh kasus, kapal kapal kasebut duwe bejat ing strukture, tetep bener kanggo jenenge.

ngambang nanging ora rusak kapal

  • Kode Winih: -8496735434209012290
  • Spawn Biome: Rawa
  • Koordinat shipwreck: 598, 78, 145

3. Diwenehi kanthi 6 inten sing kapapar

Apa sampeyan nimbang wiji iki kanthi apik utawa ala gumantung marang katrampilan sampeyan. Sampeyan nambah sampeyan ing jero bolongan gedhe, sing langsung ana ing tengah banyu sing mili. Yen sampeyan ora obah, banyu bakal alon-alon nyurung sampeyan menyang tlaga lahar ing sisih ngisor bolongan iki. Sampeyan bisa milih karo aliran kasebut lan golek fosil ing cedhak Laha kanthi 6 blok Ore inten ing.

Dibagi agawe kanthi 6 intan sing kapapar - wiji minecraft paling apik

Nanging masalah kasebut muncul nalika nyoba metu saka jurang. Sanajan wis kebak sumber, sampeyan ora bakal bisa ngumpulake apa wae tanpa kuwe. Kanggo iku, sampeyan kudu munggah saka bolongan kasebut, thanks kanggo bintik-bintik tajem lan mobs musuhan, ora bakal dadi tugas sing gampang.

  • Kode Winih: 1870652620
  • Spawn Biome: Gurun
  • Fosil kanthi intenKoordinat: -145, -48, -58

4. Guwa gembur ing segara

Guwa subur bisa uga kalebu guwa guwa sing paling apik ing game kasebut. Dheweke duwe vegetasi unik lan terrain eksklusif, lan sampeyan bisa nemokake axolotls ing Minecraft mung ing guwa kasebut. Nanging sanajan nganggo fitur sing nggumunke, Minecraft wis ngunci ing jero lemah.

Kapapar guwa subur

  • Kode Winih: -1058557249
  • Spawn Biome: Alas
  • Koordinat mlebu guwa: 123, 72, -393

5. Guwa Driptone sing kapapar

Guwa Driptone sing kapapar

  • Kode Winih: -1895276179
  • Spawn Biome: Alas
  • Guwa koordinat: -31, 73, 749

6. Village In Ravine

Village ing Ravine - Wiji Minecraft paling apik

  • Kode Winih: -2411962888717872099
  • Spawn Biome: Lereng salju salju
  • Koordinat desa: 1001654, 15, 1001117

7. Penjara ing spawn

Penjara ing spawn

Pillager Outpost minangka salah sawijining struktur musuhan sing paling menarik ing game kasebut. Dheweke minangka papan sing paling apik kanggo nemokake allam lan entuk sungu wedhus ing game. Nanging apa sing ndadekake dheweke saestu menarik yaiku kandhang eksklusif sing ngasilake ing jejere, lan wiji iki ngasilake sangang sanalika. Biasane, sampeyan mung bisa nemokake maksimal saka telu ing sawijining titik.

  • Kode Winih: -516246313528282983
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat Outpost: 48, 63, 144

8. Pulo Mansion

Pulo Mansion

Ing salah sawijining sisih Minecraft Survival, kita duwe pulo sing slamet sing kurang sumber daya lan ninggalake sampeyan ora siap. Ing sisih liyane, kita duwe mansisi kayu sing dimuat karo sumber daya, Nanging matur nuwun kanggo pilagagers ing wong-wong mau, sampeyan kudu disiapake sadurunge ngrampok omah gedhong.

  • Kode Winih: -2867948536818844204
  • Spawn Biome: Hutan Peteng

9. Spawn kosong kanggo nggawe dhasar

Spawn kosong kanggo nggawe basis - wiji Minecraft paling apik

  • Kode Winih: 873506786
  • Spawn Biome: Plains

10. Basing ing ngisor saka beteng neter

Basing ing ngisor saka beteng neter

  • Kode Winih: 5154957738255504112
  • Spawn Biome: Taiga
  • Benteng Koordinat: -40, 72, -160

11. Desa gunung dripstone

Desa Dripstone - Wiji Minecraft paling apik

Ya, sampeyan wis maca kanthi bener. Wiji iki nawakake desa taiga, sing kalebu gunung kanthi Guwa Driptone sing kapapar. Saben aspek saka desa iki ngilangi aturan generasi donya ing Minecraft. Nanging minangka pemain, wiji iki menehi sampeyan salah sawijining lokasi sing paling luar biasa ing sembarang wiji. Mung priksa manawa sampeyan ngerti carane ora ngrusak karusakan ing Minecraft nalika ketemu warga desa.

  • Kode Winih: -1557631284
  • Spawn Biome: Taiga
  • Koordinat desa: -165, 80, 390

12. Desain Swamp UnanNunced

Desain Swamp UnanNunced

  • Kode Winih: 1835704
  • Spawn Biome: Plain salju salju
  • Koordinat desa: 2522, 75, -1562

13. Spawn ing jejere Allay & Shipwreck Gratis

Spawn ing jejere Allay Gratis - Wiji Minecraft paling apik

Ing Minecraft, Allay biasane kepepet ing njero kandhang ing jejere outpost. Wiji Minecraft iki uga nyoba nindakake sing padha nanging gagal ninggalake bukaan ing ngisor kandhang kasebut. Dadi, sepisanan, sampeyan bisa nemokake allays sing alami gratis ing Minecraft.

  • Kode Winih: 759733268
  • Spawn Biome: Savanna

14. Perang ing Spawn

Perang ing Spawn

  • Kode Winih: 1191078912
  • Spawn Biome: Rawa

15. Outpost ngambang

Outpost ngambang

  • Kode Winih: 547107664487
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat Outpost: 214, 63, 715
  • Koordinat desa: 64, 63, 727

Minangka judhul kasebut mbukak, wiji Minecraft iki minangka sisih njaba sing ana ing ndhuwur blumbang lan desa sing cedhak banget. Umume, outpost biasane mung dienggo ing ndhuwur gunung sing dhuwur. Dadi, wiji kaya iki meh ora bisa ditemokake maneh. Mung priksa manawa sampeyan nggawe prau ing Minecraft supaya bisa uwal saka pillagers.

16. Wiji gunung paling apik kanggo minecraft

Wiji gunung paling apik kanggo minecraft

  • Kode Winih: 4383755911485894549
  • Spawn Biome: Lereng salju salju

17. BASAAN IGLOO

Igloos minangka salah sawijining struktur langka ing Minecraft nanging uga menarik. Yen sampeyan begja, sampeyan bisa nemokake siji kanthi ruang paling ngisor lemah sing katon minangka eksperimen kanggo nundha para warga Zombie. Nanging, wiji iki ora peduli karo luck sampeyan cukup kanggo menehi hadiah sampeyan.

BASAR BASAR IGLOO - Wiji Minecraft paling apik

  • Kode Winih: 90446634405962441
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat igloo: 339, 130, -284

18. Pirate desa ing spawn

Apa sampeyan seneng segara, pirates, kapal, utawa port? Yen jawaban ya ya, wiji iki nawakake versi alami sing utama Nyemprotake kita ing desa Plain Seaside. Wiji iki digawe liwat samodra, menehi vibes saka dermaga. Banjur kanggo ngrampungake gambar, uga duwe kapal sing bener ing tengah.

Pirate desa ing spawn - wiji minecraft paling apik

Ora kaya umume kapal, siji iki ana ing bentuk a Kapal lengkap sing katon nunggu lelayaran. Dadi, yen sampeyan ora pengin nginstal sawetara peta adat paling apik ing Minecraft, wiji iki mesthi alternatif sing bisa dipercaya.

19. Desa sing padha. Cerita beda.

Loro desa beda crita

Wiji khusus iki menehi loro desa ing papan sing padha nanging siji wis sambutan lan liyane mbebayani. Ing tangan siji, sampeyan entuk desa plato sing dimuat karo macem-macem rampokan lan klompok desa kanthi macem-macem proyek. Kangge, ing sisih liya, sampeyan entuk desa Zombie sing ditinggalake sing mbebayani mobs ing wayah wengi lan katon kaya film pasca apokaliptik.

  • Winih COde: 1124043070
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat desa: -3095, 119, 940
  • Koordinat desa Zombie: -2881, 123, 1113

20. Jero nanging ora peteng

Jero nanging ora peteng - wiji minecraft paling apik

  • Kode Winih: 5752666048925918564
  • Spawn Biome: Hutan Birch
  • Koordinat Kutha kuno: -1998, -44, 3689

21. Spawn jero banyu

Aku rumangsa Minecraft tetep

  • Kode Winih: 2607133457590840792
  • Spawn Biome: Samodra

22. Mineshaft ing kutha kuno

Kutha kuno karo mineshat

Nilar aside tenang, mineshafts lan kutha kuno yaiku struktur utama ing Minecraft sing nguasake guwa game kasebut. Sampeyan bisa entuk rampokan sing luar biasa, metuk musuhan, lan sawetara trep sing paling kreatif. Lan matur nuwun kanggo entri sabanjure menyang wiji Minecraft sing paling apik, sampeyan bisa ngalami kalorone sekaligus. Wiji iki nyedhiyakake langka mineshaft glitched ing kutha kuno. Resiko kaping pindho. Treasity Dobel.

23. Pulo Survival Mangrove Swamp

Pulo Survival Mangrove Swamp

  • Kode Winih: -7135175970849399448
  • Spawn Biome: Alas

24. Bali saka Farlands

Bali saka Farlands

  • Kode Winih: -5326459052469485554
  • Spawn Biome: Hutan Peteng
  • Koordinat utama: -549, 64, -1864

25. Desa lan Tugu Ngambang ing Spawn

Desa lan Tugu Ngambang ing Spawn

  • Kode Winih: 24434696
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat monumen: 271, 61, 97
  • Koordinat desa: 237, 62, 34

26. Pulau Jamur kura sing cedhak karo Spawn

Pulau Jamur kura sing cedhak karo Spawn

  • Kode Winih: 740933252

27. Rawa pamisah

Rawa pamisah

Masyarakat Minecraft kabeh padha nyingkiri rawa ing rawa amarga kekurangan migunani lan penampilan unelwell. Kabeh sing diganti karo rawuh saka biome rawa mangrove. Sampeyan entuk pengalaman sing unik ing wiji iki.

  • Kode Winih: -8118835637104252212212
  • Spawn Biome: Alas
  • Koordinat: 1263, 64, 895

28. Badai gedhe

Badai gedhe

  • -386406484181298513
  • Badlands
  • 35, 72, 155

29. Tes pangkar pokok

Tes Parkour

  • 6498999856499601911
  • Alas
  • -388, 63, 285

30. Spawn ing ndhuwur kutha kuno

Spawn ing ndhuwur kutha kuno

  • Kode Winih: -7969402200478764570
  • Lereng salju salju
  • A8, -43, 136

Cara nggunakake wiji Minecraft?

Yen sampeyan wis ngerti cara nggunakake wiji, ora bisa langsung ngliwati dhaptar ing ngisor iki. Kita duwe sawetara donya sing apik nunggu sampeyan. Kanggo sing butuh pangeling babagan carane nggawe jagad Minecraft anyar nggunakake wiji, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

1. Ing layar mbukak Minecraft, klik ing Singleplayer Pilihan.

Kaca Ngarep Minecraft - Wiji Minecraft paling apik

2. Bakal nuntun sampeyan menyang dhaptar jagad sampeyan sing ana. Ing kene, klik ing “Gawe Donya Anyar“Tombol kanggo nggawe jagad khusus.

Dhaptar Worlds Minecraft

3. Ing layar sabanjure sing muncul, klik ing “Pilihan liyane” tombol ing pojok sisih ngisor layar. Sampeyan bisa ngeset kesulitan lan setelan liyane minangka pilihan sampeyan dhewe nalika nyetel jagad.

20 Wiji Minecraft paling apik kanggo para pemain kanggo njelajah

4. Ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal bisa ndeleng teks ireng kanggo ngetik nomer winih. Ing kene, Ketik kode winih Kanggo jagad sing pengin njelajah. Banjur, klik “Gawe Donya Anyar “ lan sampeyan wis rampung. Etekna yen nalika ngetik kode wiji, kalebu tandha negatif ing nilai kasebut, yen ana, yen sampeyan bakal mbukak menyang jagad sing beda tinimbang sing sampeyan pengin melu.

Gawe Wiji Custom ing Minecraft

Jelajahi wiji Minecraft ndhuwur saiki

Saka struktur unik nganti jagad mokal, kita wis nutupi macem-macem wiji Minecraft lan nyenengake ing artikel iki. Yen wiji kasebut gagal ngematake sampeyan, kutha Minecraft kabèh dibangun dening para profesional bisa uga segel kanggo sampeyan. Kanggo sing nggoleki macem-macem ing jagad game kothak wedhi, kita uga duwe game sing nyenengake kaya Roblox sing bisa sampeyan lakoni ngliwati Minecraft. Nanging saiki, sampeyan duwe kekuwatan wiji Minecraft paling apik ing tangan sampeyan. Aja ngenteni luwih dawa lan wiwiti njelajah wiji Minecraft kasebut!