Ngendi emote ing ngarep Grafo Shaffo ing Fortnite – Dexerto Shady Shady Doggo Graffiti Tantangan – Fortnite Insider

Lokasi Graffiti Dogo Benteng Bumi Shady kanggo Tantangan Balenciaga

Yen sampeyan nggoleki luwih akeh tantangan kanggo entuk XP lan tingkatake perang, priksa manawa sampeyan mriksa pandhuan menyang musim benteng 8 saben minggu lan karakter.

Ing ngendi emote ing ngarep graffiti doggo shaff ing Fortnite

Game Epik

Minangka bagean saka Balenciaga Punchcard New Constnite ing Season Musim 8, pemain kudu emote ing ngarep graffiti doggo ing ngarep baris eceran, pantai wong mukmin, utawa tumpukan sing akeh uwabe.

Kita mung seminggu menyang Fortnite Bab 2 musim 8, lan wis devs ing game epik wis ngirim crosover utama kanthi balenciaga utama kanthi bahasa online lan mbukak kunci semprotan gratis.

Supaya bisa entuk sambungan gratis, sampeyan kudu ngrampungake Balenciaga Punchcard. Beda karo punchcards mingguan lan karakter, iki ditampilake ing ngisor tab ‘Tab Punchcards’ lan sampeyan bakal duwe wektu winates kanggo ngrampungake.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Penggalangan pisanan ing Balenciaga Punchcard takon sampeyan kanggo ngrameke ing ngarep graffiti DOFFITI. Game kasebut ora pitutur marang kowe ing endi graffiti, nanging bisa uga cukup angel ditemokake. Ing ngisor iki, kita entuk pandhuan lokasi sing gampang kanggo sampeyan.

Lokasi graffiti DogoGo Shaffiti lokasi ing Fortnite

Lokasi graffiti buffiti buffedi buah bufad

Rasa Eceran. Sirah ing sisih w├ętan poi lan cara sampeyan ing mburi pasar noms. Ing kene, sampeyan bakal nemokake Graffiti ing tembok sing nggambarake dogo dogo.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

Mung emote ing ngarep graffiti (ora masalah sing sampeyan pilih) lan sampeyan bakal nggawe tandha-tandha saka Balencia Balenciaga Balenciaga Balenciaga iki, entuk semprotan Fashion Delego ing proses kasebut.

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Cara Tingkat cepet ing Fortnite Musim 8

Sampeyan uga bisa ngrampungake upaya iki kanthi ngunjungi pantai wong sing ngunjungi utawa tumpukan sing akeh uwabe, nanging kita nemokake graffiti ing retail baris luwih gampang ditemokake.

Elingi, sampeyan wis tekan nganti 28 September 2021 ing 10AM EDT Kanggo ngrampungake Balenciaga Punchcard lan mbukak kunci loro gratis (doggo fashion lan light katon), dadi ora ngenteni suwe.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan nggoleki luwih akeh tantangan kanggo entuk XP lan tingkatake perang, priksa manawa sampeyan mriksa pandhuan menyang musim benteng 8 saben minggu lan karakter.

Lokasi Graffiti Dogo Benteng Bumi Shady kanggo Tantangan Balenciaga

Fortnite Evenver Beaffiti

Game Epik terus nambahake merek anyar lan seniman kanggo kolaborasi ing jagad Fortnite lan ana sawetara kolaborasi sing kaget banget, kanthi salah sawijining Ferrari. Akun Media Sosial Fortnite Fortnite ngumumake manawa Ferrari 296 GTB Mode bakal ditampilake ing game, diwiwiti tanggal 22 Juli 2021. “Rampungake impen nyopir mobil olahraga Italia legendaris.”

Ferrari X Fortnite

Epik ngumumake manawa dheweke wis kerja karo Balenciaga, merek fashion sing dhuwur, lan ana kulit sing kasedhiya kanggo tuku ing toko barang kanggo V-DOH lan uga ana sawetara tantangan sampeyan bisa ngrampungake kanggo entuk SHRRYS. Salah sawijining tantangan yaiku golek kabeh lokasi graffiti doggo sing surem ing baris eceran, pantai sing dipercaya, utawa tumpukan sing akeh uwabe lan kita bakal nuduhake sampeyan kudu ngrampungake tantangan iki. Mangkene apa graffiti doggo sing surem kaya:

Semprotan Fortnite X Balenciaga

Graffiti Dogo Benteng Fortnite ing lokasi pantai wong sing percaya

Mangkene sampeyan bisa nemokake graffiti ing pantai wong sing percaya:

Fortnite Evenver Beaffiti Pantai Care

Sampeyan bakal bisa ndeleng graffiti ing tembok stasiun gas, ing antarane mesin payphone lan vending. Mangkene kaya ing game:

Fortnite Evenver Beaffiti

Sampeyan mung kudu nari ing ngarep siji supaya bisa ngrampungake tantangan lan mbukak semprotan.