MW2, WARZONE 2 Rilis wektu 2 Rilis: Nalika diluncurake musim anyar? Polygon, Warzone 2 Rilis tanggal, gamelan, roadmap | Loadout

Tanggal Rilis 2 WARZONE 2, gamelan, roadmap

Sing kabeh ngerti babagan tanggal rilis Warzone 2 musim saiki. Sadurunge musim mbesuk bakal teka, priksa manawa sampeyan bakal nemokake bedhil perang Warzone 2 Serangan utawa Warzone paling apik 2 sniper supaya sampeyan bisa level munggah. Kajaba iku, cocog karo setelan Warzone 2 sing paling apik supaya sampeyan duwe kesempatan sing luwih apik kanggo menang pertandhingan sabanjure.

Kapan perang modern 2 lan warzone 2.0 Season 2 Bukak?

Telung prajurit posing minangka bagean saka perang modern 2 lan Warzone 2.0 promosi musim 2

Perang modern 2 lan Warzone 2.0 Musim 2 minangka update paling gedhe kanggo loro Telpon saka tugas Game wiwit diluncurake pungkasan taun kepungkur.

Headliner minangka peta anyar ing Warzone 2.0 – Pulo Ashika – Minangka bagean saka mode Resurgence lan pengalaman 1-v-1 Gulag.

Perang modern 2.0, Kangge, ndeleng papat peta anyar lan sawetara mode penggemar – kalebu mode rangking, infeksi, hardcore, lan game gun.

Ringkesan, kanggo suwe-suwe Telpon saka tugas para penggemar, akeh banget kanggo ngarep. Mangkene Nalika musim 2 bakal ngeculake ing wilayah sampeyan, lan apa sing diarepake.

Apa wektu perang modern 2 lan warzone 2.0 Season 2 Bukak?

Perang modern 2 lan Warzone 2.0 Musim 2 diluncurake Feb. 15, 2023, Ing wektu sing padha ing kabeh wilayah ing saindenging jagad. Mangkene nalika bakal ngeculake zona wektu sampeyan:

  • 9 a.M PST Kanggo pesisir kulon Amerika Utara
  • 12 p.m. Est Kanggo pesisir w├ętan Amerika Utara
  • 6 p.m. Cet Kanggo Eropa Kulon / Paris
  • 5 p.m. Gmt .K.
  • 2 a.m. Jst ing Feb. 16 kanggo Tokyo

Adhedhasar musim sadurunge, nganyari musim 2 kudu muter udakara 24 jam luwih dhisik, muga-muga menehi sampeyan wektu kanggo download.

Apa anyar ing perang modern 2 lan warzone 2.0 mangsa 2?

Sanadyan musim 2 perang bakal nuduhake macem-macem tambahan – senjata anyar, operator, lan mbongkar ing antarane – Perang modern 2 lan Warzone 2.0 bakal nambah pirang-pirang mode lan fitur anyar.

Warzone 2.0 musim 2 pangowahan lan tambahan

  • Anyar Warzone 2.0 Peta Pulau Ashika Island minangka bagean Mode Resurgence, sing ndeleng Resurgmaws aktif nalika salah sawijining pamuter ing tim isih urip.

Pagelaran Peta Sorotan Tampilan Minat kanggo Warzone 2.0 map peta Ashika Island

  • Mid-Season, Island Ashika ndeleng kontrak telusuran lan rampasan anyar (sing terakhir bakal manggon ing pertengahan musim), data modern, ana ing balon redeger Caldera.
  • Pulo Ashika uga bakal bisa dimainake ing mode DMZ, lan Boss anyar sing didhelikake – bombmaker – bisa ditemokake lan entuk hadiah kanggo ganjaran senjata anyar.
  • Liya-negara – Al Mazrah bakal nampa sawetara kapentingan anyar, ana ngasilake gelut 1-V-1 Gulag, pangaturan kanggo ekonomi sing cocog (tambah nilai kontrak lemah), paket Percaya sing luwih lengkap, pangaturan Tuku penempatan stasiun, lan pungkasane, kabeh pemain saiki bakal miwiti karo rompi 3 plato kanggo menehi luwih akeh lapisan pangayoman.

Potret layar Bombmaker BOSS POINTING LAMPIRAN ITSI ING ING WARZONE 2.0

Perang modern 2 musim 2 owah-owahan lan tambahan

Telung prajurit sing ngadeg ing ngarep kubah ing perang modern 2 Multiplayer

  • Perang modern 2Multiplayer, lengkap karo “aturan, watesan, peta, peta, lan mode”.
  • Sekawan peta anyar uga kasedhiya; Dome, Museum Valderas (Map inti), Zaya Observatorium, lan Al Malik International (loro peta perang sing luwih gedhe).
  • Sawetara mode klasik bali menyang Perang modern 2 .

Musim liyane 2 Owah-owahan lan tambahan

Potret layar Ronin Operator, Bersenjata Blades Kodachi, ing Warfare Modern 2

  • Musim 2 bakal diluncurake karo ‘Dalan Ronin’, sing bisa rampung kanthi muter Warzone 2.0 utawa Perang modern 2.
  • Limang Senjata Anyar bakal kasedhiya ing musim: ISO Hemlock Serangan Serangan, KV BOADSside Melee Senjata (uga silang torbow Marksbow (Mid-Season).
  • Operator anyar bakal kasedhiya minangka bagean saka Musim Pass lan Simpen Bundles, kalebu Wangsul Perang modernRonin ronin.
  • Mid-Season bakal weruh episode 2 mode RAID sing didorong crita, sing bakal rinci kanggo diluncurake.
  • Kanggo sing nyritakake watesan prestasine, tutup max bakal tambah kanggo prestise 10, utawa level 450.

Yen sampeyan durung nyoba Warzone 2.0 mode DMZ, kene pikirane ora main liwat perayaan; Singkat, iku “(meh) apik banget kanggo gratis”.

Tanggal Rilis 2 WARZONE 2, gamelan, roadmap

Tanggal rilis 2 musim 2 musim: operator nguji jendhela ing truk

Nalika iku Tanggal Rilis Warzone 2 Season 2? Iku pitakonan sing akeh penggemar perang Royale dijaluk, minangka musim pertama sing dawa terus terus nyeret. Warzone 2 lan DMZ butuh sawetara konten anyar lan njiwet game, lan musim 2 nyekel kunci kasebut.

Mangsa mbesuk bakal goyangake warzone 2 meta, saengga ngarep-arep rundown 2 bedhil paling apik kanggo katon rada beda nalika musim 2 bakal maju. Yen sampeyan duwe bedhil kabeh (utawa paling ora sing disenengi), sampeyan bisa nyetel supaya cocog karo Loadzone 2 Loadzone Paling Apik, Dadi sampeyan wis siyap kanggo mungsuh nalika musim 2 pungkasane.

Tanggal Rilis Warzone 2 Season 2

Tanggal rilis Warzone 2 musim 2 wis disetel kanggo Rebo, 15 Februari 2023, Miturut pendhapa tanpa wates. Iki bakal ngluncurake jejere perang modern 2 musim 2.

Game game Warzone 2 musim

Gamelan Warzone 2 musim 2 wis ringkes ditampilake ing trailer kanggo merek anyar peta Ashika Island.

Miniatur YouTube

Kita ngerti manawa inovasi gamelan anyar kasebut kalebu dron redeploy, sing ngidini sampeyan munggah menyang Zipline lan mbukak dhewe supaya bisa muter menyang posisi anyar, lan Skis jet ditambahake minangka kendaraan anyar kanggo mbantu navigasi ing banyu Ashika Island.

Ana uga jinis pertengahan AI sing diarani Rushers, sing dadi mungsuh sing ora agresif lan agresif sing bakal teka karo gaman mealee ing tangan.

Owah-owahan gamelan sing luwih akeh bisa dideleng ing dalan ing ngisor iki.

Warzone 2 musim 2

Roadmap kanggo Warzone 2 musim 2 nyorot sawetara konten anyar sing bakal teka ing Pertempuran Royale lan DMZ.

Warzone 2 musim 2

Uga pangerten sing diarepake senjata anyar, operator anyar, lan mesthi, pertempuran perang anyar, isih ana luwih akeh sing kudu diarepake.

Musim anyar bakal nggawa peta sing luwih cilik, pulo ashika. Tanggal Warzone 2 Rilis Island Island bakal teka ing jejere tanggal rilis Warzone 2.

Dalan kasebut uga nuduhake acara basis tantangan anyar sing diarani ronin kasebut bakal teka ing musim 2, kaya misi anyar lan bos anyar ing DMZ.

Tanggal rilis 2 musim 2 musim: Pulo Ashika bisa katon

Sing kabeh ngerti babagan tanggal rilis Warzone 2 musim saiki. Sadurunge musim mbesuk bakal teka, priksa manawa sampeyan bakal nemokake bedhil perang Warzone 2 Serangan utawa Warzone paling apik 2 sniper supaya sampeyan bisa level munggah. Kajaba iku, cocog karo setelan Warzone 2 sing paling apik supaya sampeyan duwe kesempatan sing luwih apik kanggo menang pertandhingan sabanjure.

Luwih saka loadout

Sebut poto yen dheweke ora ngepang babagan laba-laba-laba-laba-laba Marvel, utawa ana ing antarane royales sing paling apik kaya Fortnal, utawa nonton trailer Mortal Kombat 1, Callum bisa ditemokake kanthi apik PS5, Xbox, utawa Nintendo Switch.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.