MW2 Cronen Zero-p Optic – Perang Modern 2, Warzone 2 Optik: Saben lampiran optik dibandhingake | Shotgun Kertas Rock

Optik Warzone 2: saben tampilan lan lampiran optik ing warzone 2.0

Contents

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Cronen Zero-p Optic – Warfare Modern 2

The Cronen Zero-p Optic minangka lampiran senjata sing diterbitake ing panggilan tugas: perang modern 2 (2022) lan telpon tugas: warzone 2.

Iku salah sawijining Optik Lampiran sing kasedhiya ing MW2.

The Crynen Zero-p optik yaiku Lampiran universal, tegese bisa digunakake ing kabeh platform senjata ing game.

Advanced 4X Optik saka Cronen. Dirancang dadi pilihan sing dibutuhake kanggo nutup pertempuran pertengahan.

Info Optik Cronen Zero-P

Jinis lampiran: Optik Rilis: Bukak Game Cara Mbukak kunci: Entuk TAQ-56 nganti Tingkat 4 Dikunci liwat: TAQ-56

Cara Mbukak kunci Elika Cronen Zero-P ing MW2 lan Warzone 2:

Mangkene Mbukak kunci Lampiran Cronen Zero-P ing Perang Waral Modern 2 lan Warzone Cod 2: Entuk TAQ-56 nganti Tingkat 4 .

Senjata Blueprints sing nglengkapi Cronen Zero-p Optic:

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar blueprints senjata sing kalebu lampiran Cronen Zero-P ing perang modern modern 2 lan Warzone 2:

Optik Warzone 2: saben tampilan lan lampiran optik ing warzone 2.0

A sniper ing Warzone 2.0 ngarahake skop sniper kanggo nutupi dalan sing dawa mudhun dalan

Pengin katon luwih cedhak apa saben optik Warzone? Pilihan optik sampeyan ing senjata minangka pertimbangan penting banget nalika masang persiyapan kelas sing cocog. Kadhangkala senjata teka kanthi ringkes utawa skop sing resik, nanging umume sampeyan kudu milih antarane optik sing bisa, saben-saben nawakake gambar sing beda, level zoom, lan fungsionalitas liyane saliyane.

Ing pandhuan iki, kita wis nyusun gambar saben lampiran optik sing kasedhiya ing Warzone 2 lan Telpon saka tugas: perang modern 2, dadi sampeyan bisa kanthi gampang mbandhingake sing cocog. Gunakake link ing ngisor iki kanggo lebokake ing ngarep pilihan sing dipilih.

Langsung menyang optik sing dipilih:

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran Optik Slimline Pro

  • Slimline pro
  • Sz mini
  • Dot Mini Mini
  • Pro Pro Cronen Mini
  • Sz sigma-IV optik
  • Sz minitac-40
  • Xrk optik optik
  • DF105 Refleks Pandang
  • Monocle CT90
  • Corvus Sol-76
  • Sz recharge-dx
  • Sz sro-7
  • Pro-Corio Re-X
  • Corio Easfer Optik
  • Sz lonewolf optik
  • Kazan-holo
  • Corvus DownRange-00
  • Sz holotherm
  • Xten Angel-40
  • VLK 4.0 Optic
  • SCHLAGER 3.4x
  • Formulir Tac Delta 4
  • Cronen Zero-p Optic
  • Sz bullseye optik
  • Sz agresor-ir optik
  • Pemandangan Night Schlager
  • Optik Thermal VX350
  • Skop Teplo-op3
  • Dr582 SYRIDD SYNID
  • Firapy Hybrid
  • Sz vortex-90
  • BPZ40 Hybrid
  • Angel-40 4.8x
  • Thermo-optik x9
  • Teplo Clear Shot
  • Scope Corio CQC
  • Daunt C80
  • Ftac charlie7
  • Hmw-20 optik
  • Scope Luca Bandera
  • DREXSOM PRIME-90
  • Ares bening
  • Luca Canis 4X Optik
  • DXS Coriolis V4
  • Lachmann Impact 9
  • SP-X 80 6.6x
  • FTAC LOCUS SP
  • Sz heatource 800
  • Cronen iron
  • McPR-300 9.5x
  • の uson
  • Sinyal 50 8x
  • Certio 13x VRS
  • Raptor FVM40

Sz mini

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik SZ mini

Dot Mini Mini

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik Cronen Mini Abang

Pro Pro Cronen Mini

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran Cron Mini Pro OPTIK

Sz sigma-IV optik

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik SZ Sigma-IV

Sz minitac-40

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake SZ Minitac 40 lampiran optik

Xrk optik optik

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake XRK ing Lampiran Optik Optik Titik Optik

DF105 Refleks Pandang

Pamuter ing warzone 2.0 tujuane ing weteng kanthi nggunakake DF105 Reflex Lampiran DF105

Monocle CT90

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik Monocle CT90

Corvus Sol-76

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake Corvus Sol 76 lampiran optik

Sz recharge-dx

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran Optik SZ Recharge DX

Sz sro-7

Pamuter ing warzone 2.0 tujuane ing latihan dummy nggunakake lampiran optik SZ SRO7

Pro-Corio Re-X

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik Corio Re-X

Corio Easfer Optik

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik corio Corio Enformer optik

Sz lonewolf optik

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran Optik Optik SZ Lonewolf

Kazan-holo

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran Optik Kazan Holo

Corvus DownRange-00

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy kanthi nggunakake lampiran Corvus DownRange-00 optik

Sz holotherm

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik SZ Holotherm

Xten Angel-40

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake Xten Angel 40 lampiran

VLK 4.0 Optic

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake VLK 4.0 lampiran optik optik optik

SCHLAGER 3.4x

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan sing nggunakake schlager 4X Optik lampiran

Formulir Tac Delta 4

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake Formulir Tac Delta 4 lampiran optik

Cronen Zero-p Optic

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran Cronen Zero P optik

Sz bullseye optik

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik optik SZ Bullseye

Sz agresor-ir optik

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik optik sing agresor

Pemandangan Night Schlager

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake Schlager Night Tampilan Optik Lampiran

Optik Thermal VX350

Pamuter ing warzone 2.0 tujuane ing weteng kanthi nggunakake lampiran optik optik VX350 termal VX350

Skop Teplo-op3

Pamuter ing warzone 2.0 tujuane ing kalataran nggunakake teplo op-3 lampiran topik optik

Dr582 SYRIDD SYNID

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy kanthi nggunakake lampiran optik Dr582 Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy kanthi nggunakake lampiran optik Dr582

Firapy Hybrid

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik Sato Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik Sato

Sz vortex-90

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake SZ Vortex 90 lampiran optik Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake SZ Vortex 90 lampiran optik

BPZ40 Hybrid

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik BPZ40 Hybrid Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik BPZ40 Hybrid

Angel-40 4.8x

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake Lampiran Malaekat-40 4 8X Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake Lampiran Malaekat-40 4 8X

Thermo-optik x9

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik optik Thermo Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik optik term

Teplo Clear Shot

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan sing nggunakake teplo sing jelas optik lampiran Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan sing nggunakake teplo sing jelas optik lampiran

Scope Corio CQC

Pamuter ing warzone 2.0 tujuane ing kasusahan latihan kanthi nggunakake lampiran optik Corio CQC Corio CQC

Daunt C80

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik sing apik

Ftac charlie7

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik ftac Charlie7

Hmw-20 optik

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan sing nggunakake lampiran optik optik hmw-20

Scope Luca Bandera

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik Luca Bandera Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik Luca Bandera

DREXSOM PRIME-90

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy kanthi nggunakake drexsom Perdana 90 lampiran optik

Ares bening

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik sing jelas Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik sing jelas

Luca Canis 4X Optik

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan sing nggunakake lampiran optik optik Luca Canis 4X

DXS Coriolis V4

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran DXS Coriolis v4 optik

Lachmann Impact 9

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake Lachmann Impact 9 lampiran optik

SP-X 80 6.6x

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran Sp-x 80 6.6X Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran Sp-x 80 6.6X

FTAC LOCUS SP

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik FTAC Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran optik FTAC

Sz heatource 800

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake Sz Heatsource 800 optik lampiran SZ heatsource 800 optik

Cronen iron

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran Cronen Irons optik

McPR-300 9.5x

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan Dummy nggunakake lampiran Optik McPR-300.5X

の uson

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake anggur optik anggur

Sinyal 50 8x

Pamuter ing warzone 2.0 tujuane ing latihan sing nggunakake signal 50 8x lampiran Pamuter ing warzone 2.0 tujuane ing latihan sing nggunakake signal 50 8x lampiran

Certio 13x VRS

Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik Corio 13x Pamuter ing Warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy nggunakake lampiran optik Corio 13x

Raptor FVM40

Pamuter ing warzone 2.0 Tujuan ing latihan dummy kanthi nggunakake lampiran optik raptor FVM40

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

Sing nyimpulake pandhuan kanggo kabeh lampiran optik sing kasedhiya ing Warzone 2. Kanggo ringkesan Meta bedhil saiki, priksa Warzone 2 Dhaptar Guns Paling Anyar. Sampeyan uga bisa mriksa Pandhuan Warzone 2 Pandhuan sing paling apik, lan pandhuan stats WARZONE 2 kita kanggo entuk bedhil sing paling efektif ing Warzone 2 saiki.

Blizzard aktif saiki minangka subjek saka tumindak legal, pertelakan lan tuduhan pelecehan kerja ing papan kerja. Shotgun Kertas Rock bakal terus nulis babagan masalah kasebut, uga sing kalebu game aktivasi blizzard dadi bagean saka komitmen kita kanggo nutupi subjek kanggo para pamaca. Warta paling anyar bisa ditemokake ing Tag aktif Blizzard.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aktivitas Tindakake
  • Peperangan Royale Tindakake
  • Blockbuster Tindakake
  • Telpon saka tugas: Warzone 2.0 tindakake
  • Gratis-kanggo-Play Tindakake
  • Tanpa wates Ward
  • Penembake tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 2 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Ollie yaiku Sheriff saka GuideTown ing RPS, lan wiwit gabung karo tim ing taun 2018, dheweke ditulis luwih saka 1.000 pandhuan kanggo situs kasebut. Dheweke seneng main game kompetitif lan pabrik sing mbebayani, cilaka awake Muter badminton, lan ngubur raine ing wulu anget saka kucing loro.