Musim telu (perang modern II) | Telpon saka tugas wiki | Fandom, Warzone 2 Season 2 Cathetan Patch: Intervensi, Snipers Siji-Shot, Gerakan Owah-owahan, Liyane – Charlie Intel

Warzone 2 musim 3 cathetan cathetan: intervensi, sniper siji-shot, owah-owahan gerakan, luwih akeh

Contents

Fitur tambahan

Musim telu (perang modern II)

, Musim 03, Apa kumpulan katelu saka konten sing diluncurake Telpon saka tugas: perang modern II sing dirilis tanggal 12 April, 2023 lan mungkasi tanggal 13 Juni, 2023. [1] [2] [3] [4] [5]

Isi

    • 1.1 Multiplayer
      • 1.1.
        • 1.1..1 peta inti
        • 1..1.
        • 1.1.1.
        • 1..1 misi
        • 1.7.2 serangan
        • 1.8.1 dhaptar lagu

        Ringkesan []

        Peta Multiplayer []

        Peta inti []

        Pelayo

        Alboran hatchery

        Ulasan GamePot Extlert

        Warzone 2 musim 3 cathetan cathetan: intervensi, sniper siji-shot, owah-owahan gerakan, luwih akeh

        Operator Warzone 2 Season

        Warzone 2 musim 3 pungkasane ana ing kene, kanthi nganyari nggawa senar sniper intervensi klasik, rampokan, gerakan utama owah-owahan, lan buffs senjata lan nerf. Mangkene cathetan patch lengkap ngilangi kabeh anyar ing update Wangzone 2 Mangsa.

        Warzone 2 musim 2 reloaded nggawa konten anyar lan owah-owahan kualitas utama ing Al Mazrah lan Yaiku Musim iki, nanging nganyari musim 3 iki bisa uga saya ganti game.

        .

        Artikel terus sawise ad

        Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Warzone 2 musim 3 kalebu cathetan patch lengkap.

        Artikel terus sawise ad

        • Warzone 2 musim diwiwiti tanggal
        • Warzone 2 musim 3 senjata anyar
        • Warzone 2 musim 3 bedhil snipers snipers siji
        • WARZONE 2 MANAYA 3 MANCAPE Patch Cathetan

        .

        Warzone 2 musim 3 tanggal & wektu

        Pembaruan Warzone 2 Season 3 bakal teka Rebo, 12 April, 2023. Nganyari bakal teka udakara 10 am pt / 1 pm lan / 6 pm bst, Kaya sing dikonfirmasi dening Blog Musim Mangsa 3.

        Campur tangan & Sertifikat Cronen teka ing Warzone 2 musim 3

        Rifle Sniper Intervensi ing Warzone 2 Musim 3

        .

        .

        Diarani Fjx Imperium Wektu iki ing sekitar, senapan sniper tumindak legendaris bisa dikunci ing musim 3 perang pass lan kudu sampurna kanggo cepet ing al Mazrah lan Ashika Island.

        Artikel terus sawise ad

        The Tukang Kayu . Rifle Pertempuran minangka “bedhil semi-otomatis Chambered ing 6.8 murka lan dirancang kanggo shooting jarak lan output karusakan sing luar biasa.”

        Artikel terus sawise ad

        Kangge, para pemain bisa nyana rong pistol anyar kanggo teka kanthi musim 3 nganyari nganyari.

        Warzone 2 musim 3 bedhil snipers snipers siji

        Sevs wis ngonfirmasi manawa bedhil sniper siji-bedhil bakal bali minangka bagean saka nganyari warzone 2 musim 3. Sawise sukses st. Acara Dina Patrick bakal pungkasane bisa mudhun mungsuh sing dilapisi, nanging mung ammo sing njeblug.

        Artikel terus sawise ad

        Kanthi kecepatan jinis ammo, nyana bedhil sniper siji-shot mung digunakake dening pemain sing paling trampil amarga sampeyan kudu menehi akun kanggo nglamar lan wektu lelungan kanthi jarak sing dawa.

        WARZONE 2 MANAYA 3 MANCAPE Patch Cathetan

        Global

        Musim anyar wis teka, lan kanthi – konten anyar lan nganyari game game spanning perang modern II lan warzone 2.0. Favorit Fight Alejandro lan Valeria wis bali kanggo ngrampungake skor. Mode anyar kalebu Kuburan Massive, Gunfight lan cranked wis teka, bebarengan karo peta Multiplayer anyar. Musim 03 Apa Game Sopo!

        Artikel terus sawise ad
        Artikel terus sawise ad

        Kanggo nelusuri masalah sing paling anyar, waca Papan Trello resmi.

        Ricochet anti-ngapusi

        • Sadurunge wulan iki, tim anti-cheat-cheat ™ ngucapake deteksi lan alat kanggo nglawan tukang ngapusi, kalebu ing rangking play. Deleng rincian lengkap ing blog resmi ing kene.

        • Blackcell minangka Bundle Pass Peperangan lan Pro sing digabung karo barang liyane. Blackcell minangka penawaran premium sing nyedhiyakake nilai sing luar biasa – supaya bisa digunakake ing game loro. .
        • Kanggo Pemain Nggolek alternatif kanggo Mbuwang Manual Pertempuran Token Manual, kita wis nambah pilihan otomatis. Pemain uga bisa milih kanthi manual entuk dhuwit token perang kanthi manual lan nglampahi nalika nindakake musim sadurunge.

        Ana isih pilihan kanggo mbukak kunci Sektor Pertempuran kanthi manual, lan para pemain bisa ngalih ing antarane pathing otomatis lan manual nalika musim, sing apik kanggo wong-wong sing ora bisa ditampa apa-apa sawise entuk favorit.

        Acara

        • Trofi Hunt Limited-Time-Time
          • . . .
            • Multiplayer
              • Tropi nyelehake saka saben pamuter unik. .
              • Operator lan AI Combatants nyelehake tropi nalika ngilangi
              • Tropi uga bisa ditemokake kanthi ngrampok.
              • Tropi dijupuk saka pertandhingan liwat cara ing ngisor iki:
                • Aman ing stasiun upload
                • Cocog kamenangan
                • Operator lan agen nyelehake trofi nalika mateni. . Tropi kudu diklumpukake lan aman ing stasiun upload, utawa dijupuk kanggo ditambahake menyang bank sampeyan.
                • Gaman blueprints
                • Kulit kendaraan

                Progression

                Progress wis dianyari kanggo musim 03:

                Artikel terus sawise ad

                • Prestige 10: Dikunci ing Tingkat 500
                • Prestige 11: Dikunci ing Tingkat 550
                • Prestige 12: Dikunci ing Tingkat 600
                • Prestige 13: Dikunci ing Tingkat 650

                Tantangan

                • Bukak Kunci New Senjata Kanggo Musim 02 Gaman Pasang Pertempuran:
                  • ISO Hemlock – Entuk 20 Kills Longshot kanthi Senapan Serangan Serangan
                  • KV Broadside – Entuk 10-bedhil sing mateni nganggo bedhil
                  • Dual kodachis – entuk 20 mateni karo gaman melee
                  • Camo lan penguasaan anyar kanggo Cronen Squall lan Imperium Cron lan FJX
                  • Tantangan stickerbook prestise anyar anyar

                  Gaman

                  • Rifle Sniper Fjx Imperium
                    • Karusakan sing direkayasa ing paling apik, personel anti-personel, sniper-tumindak Sniper-Ati sniper interven ing kahanan sing tegang kanthi hard-harding .408 babak.
                    • Bedhil cronen perang bedhil
                      • Bullpup, bedhil semi-otomatis Chambered ing 6..

                      Gegaman gegaman

                      .g., Gancaran kamera lan overlays HUV). . Kita rumangsa bakal nyebabake ekspansi ing lampiran playstence sing bakal ngaktifake spektrum playstles sing luwih amba kanggo Explosive ammo, sing ngidini bedhil sniper tumindak kanggo mudhun pemain ing siji. Nalika kita kepala musim 03 reloaded, kita bakal tetep dadi mripat sing cedhak karo gaman, peralatan, gamstreaks liyane mekanik liyane, kanggo njamin urutane critane game sing adil, nyenengake.

                      Artikel terus sawise ad
                      Artikel terus sawise ad

                      Cathetan: Pembaruan sing ana ing ngisor iki sing duwe pengaruh tartamtu sing didaptar kanggo waja mung ana ing Warzone 2 lan dituduhake: “Warzone 2.0 mung “

                      Ing konteks owah-owahan ing ngisor iki – nalika regane karusakan waja minimal ditambahake ing gaman utawa lampiran, iku tambah efektifitas. .

                      »Senapan Serangan«

                      • ISO Hemlock
                        • Karusakan torso ngisor suda
                        • M13B
                          • Rampung sirah rada sithik
                          • Kerusakan Torso Suda tambah
                          • Kerusakan Torso Upper Luwih Dhewe
                          • STB 556
                            • Kerusakan Headshot tambah
                            • Kerusakan sikil tambah
                            • Kerusakan Torso Suda tambah
                            • Kerusakan agêng
                              • Karusakan headshot mudhun

                              • FTAC Recon
                                • Kacepetan gerakan tambah
                                • Kerusakan sikil semi-otomatis Semi tambah
                                • Kerusakan Minimal Armor Minimal Sithik Sithik tambah | Warzone 2.0 mung
                                • Kerusakan Torso Up Torso semi-otomatis
                                  • Dadi-14
                                    • Kacepetan gerakan tambah
                                    • Kerusakan Minimal Armor Minimal Sithik Sithik tambah | Warzone 2.0 mung
                                    • Taq-v
                                      • .
                                      • Kerusakan sikil semi-otomatis semi-otomatis mundhak

                                      »Handguns«

                                      • Basilisk
                                        • Kerusakan waja minimal dikurangi | Warzone 2.0 mung

                                        »Gunungan Mesin Cahya

                                          • Kerusakan sirah dikurangi
                                          • .0 mung
                                          • Kerusakan Torso Up Torso semi-otomatis
                                          • Kerusakan Torso Sederhana semi-auto semi-otomatis
                                          • Rpk
                                            • Rusak cedhak-tengah rada sithik

                                            »Rifles Marksman«

                                              »Bedhil Submachine«

                                              • Penyembuhan pinggul hapmachine nyebarake akurasi tambah
                                              • Bas-p
                                                • Kabeh kisaran karusakan saya tambah
                                                • Kerusakan waja minimal ditambahake ing mode pemutero-auto semi | Warzone 2.0 mung
                                                • Sub
                                                  • Kerusakan Kaki Burth
                                                  • Wektu geni ing antarane nembak mudhun
                                                  • Mx9
                                                    • Sprint menyang kecepatan geni tambah
                                                    • Vaznev-9k
                                                      • Karusakan headshot mudhun
                                                      • Vel 46

                                                        Lampiran

                                                        Amunisi

                                                        Artikel terus sawise ad

                                                        • Basilisk
                                                          • .
                                                            • Kerusakan waja maksimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                            • .0 mung
                                                            • Amunisi njeblug wis ditambahake ing wit kemajuan MCR-300
                                                            • .300 Blackout (kabeh jinis)
                                                              • Kerusakan Headshot tambah
                                                              • Akurasi Hip Spreads Nalika rawan tambah
                                                              • Recoil awal tambah sethithik
                                                              • Kerusakan jangka panjang mudhun
                                                              • Kerusakan agêng-jangko tambah
                                                              • .
                                                              • Panganiaya Recoil tambah

                                                              . Intine, owah-owahan ing ngisor iki nambah macem-macem lampiran statistik nalika nyuda downssides sing nyebabake asil sakabehe kanggo tingkat daya lampiran.

                                                              Artikel terus sawise ad

                                                              • Tong minyak abot
                                                                • Paukuman kacepetan iklan rada suda
                                                                • Penalty penalty muzzle suda
                                                                • Mupangate iklan kecepatan tambah saya tambah
                                                                • Hukuman karusakan Rangka
                                                                • Hip Hip Hipurasi Akurasi Hip kanggo Shotguns mudhun nalika obah lan nembak

                                                                BAPOD

                                                                • Penalty kacepetan iklan suda

                                                                Laser

                                                                Majalah

                                                                • Majalah gedhe
                                                                  • Guns Mesin Cahya (global)
                                                                    • Penalti penalti lan gerakan dikurangi
                                                                      • Penalti penalit suda
                                                                        • Penalti penalit suda
                                                                        • 50 bunder drum
                                                                          • Penalti penalit suda
                                                                          • 60 majalah babak
                                                                            • 60 majalah babak
                                                                              • Penalti penalit suda
                                                                              • 45 Majalah Babak
                                                                                • Penalti penalit suda
                                                                                • 3 Majalah Babak
                                                                                  • Penalti penalit suda
                                                                                  • Penalti penalit suda

                                                                                  Majalah cilik

                                                                                  Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

                                                                                  • Sprint menyang kecepatan geni tambah
                                                                                  • Fennec 45
                                                                                    • Fennec Double TOCKE MOD (Mupangat saka Majalah Magazine Cilik)
                                                                                      • Kerusakan tambah
                                                                                      • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.
                                                                                      • Modal Tunggal Tunggal (Mupangat saka Majalah Magazine Cilik)
                                                                                        • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.
                                                                                        • Wektu antarane nembak tambah

                                                                                        Genggeman mburi

                                                                                        • Basilisk
                                                                                          • Akimba basilisk
                                                                                            • Kerusakan waja maksimal ditambahake | Warzone 2.0 mung

                                                                                            • Saham abot
                                                                                              • Iklan mindhah penalti kacepetan suda
                                                                                              • Entuk entuk manfaat stabilitas tambah

                                                                                              Umum

                                                                                              • Blueprints
                                                                                                • Pro-Tuning ora bisa dicopot maneh saka kabeh lampiran nalika ngganti blueprint pro-diraik
                                                                                                • Mitigasi karusakan sing njeblug saiki uga ditrapake kanggo waja | Warzone 2.0 mung
                                                                                                • Efek Pati saiki katon nalika mateni AI
                                                                                                • Penundaan geni nyilem suda

                                                                                                Upgrade lapangan

                                                                                                Peralatan

                                                                                                • Granat gas ora kudu mbedakake mungsuh mungsuh
                                                                                                • Claymore | Warzone 2.
                                                                                                  • Kerusakan Armor dikurangi
                                                                                                  • Siji hit mateni radius nglawan para pemain sing wis susun
                                                                                                  • Kerusakan Armor dikurangi
                                                                                                  • Kerusakan Armor suda karo pemain sing canggih utawa rereg

                                                                                                  • Ngurangi sawetara layar goyang kanggo jeblugan amal
                                                                                                  • Juggernaut saiki kudu ndeleng layar tablet nalika nandur utawa netepake bom
                                                                                                  • Bom Drone | Warzone 2.0 mung
                                                                                                    • Ora bisa mudhun maneh pemain sing susun
                                                                                                    • Kerusakan Armor dikurangi

                                                                                                    Kendaraan

                                                                                                    • Nambah geser musik sinematik anyar menyang mburi ngarep, sing bakal ngidini para pemain ngontrol musik UI, game intros / outros / outros, lan urutan sinematik kanthi kapisah nalika gamelan
                                                                                                    • Macem-macem refinam kanggo sikil lan occlusion

                                                                                                    Sosial

                                                                                                      • .
                                                                                                      • Ngerti wong sing durung ngalami tugas tugas: warzone 2.0? .
                                                                                                      • Rekrut lan rekrutmen bisa entuk hadiah kanggo ngrampungake tantangan bebarengan
                                                                                                        • .

                                                                                                        UI / UX

                                                                                                        • Jeneng pamuter saiki katon ing dhaptar Squad saka Pertandingan Royale Pertempuran Royale
                                                                                                        • Nambah kemampuan kanggo pratinjau tracer lan efek pati sing bisa nganggo blueprints senjata

                                                                                                        Ndandani global global

                                                                                                        • Ndandani masalah sing ora nolak tuning ing serangan saham serang-60 kanggo badai FSS, FTAC Recon, lan torrent torrent
                                                                                                        • Jeneng ammo sing ora bener ing spw 40mm He lan KL40-m2 peluncuran grenade underbarrel
                                                                                                        • Launer Underbarrel Lingkungan lan Masalah Kompatibilitas Lampiran
                                                                                                        • Tetep .
                                                                                                        • Pemicu P890 tetep sing ora dilengkapi kanthi bener
                                                                                                        • Ndandani katrangan tingkat bukak kunci sing salah ing wit kemajuan sp-x 80
                                                                                                        • Ndandani masalah karo kemajuan .50 gs lan tantangan camo bada
                                                                                                        • Ndandani masalah sing ndadekake pamuter macet ing kendharaan luwih ora
                                                                                                        • Ndandani masalah sing ngidini para pemain metu kendharaan lan ninggalake peta ing wilayah tartamtu
                                                                                                        • Ndandani masalah nyebabake flares ing chopper abot kanggo masang dhuwur
                                                                                                        • Ndandani masalah nyebabake trek perang supaya ora jelas saka pemain ing perubahan kapal patroli sing disusun yen driver mati
                                                                                                        • Ndandani masalah nyebabake bolts crossbow sing ora bisa ngrusak rodha
                                                                                                        • Ndandani sawetara masalah sing nyegah tambang kluster ora rusak kanthi sumber sing beda
                                                                                                        • Ndandani masalah sing nyegah waja ora digunakake nalika DDos aktif

                                                                                                        Artikel terus sawise ad

                                                                                                        • Ndandani bug sing kadang bakal nyegah pemain nggunakake tameng serik ora dipateni dening pembebal
                                                                                                        • Ndandani masalah ing ngendi pemain bisa uga nglumpukake pamuter liyane minangka wujud sedhih
                                                                                                        • Ndandani masalah sing ngidini para pemain bisik, milih bisu, laporan utawa pamblokiran, lan tambahake kanca saka leaderboard ing pungkasan pertandhingan
                                                                                                        • Ndandani masalah nyebabake statistik sing disasarake ing papan scoreboard ing Multiplayer
                                                                                                        • Ndandani masalah sing mengaruhi pelacak tantangan kaping pindho ing UI
                                                                                                        • , .Senjata 50 GS lan LA-B 330 wis nggawe tantangan senjata camo sing ora bener
                                                                                                        • Ndandani masalah sing ngidini paket Perk khusus kanggo diowahi nalika dolanan

                                                                                                        • Prasetel keybind
                                                                                                          • . Saperangan prasetel kasedhiya: Default, yaiku perang modern modern 2 & Warzone 2 standar, Klasik sing diilhami dening Warzone 1 keybinds awal lan bisa nyuda jumlah keybinds lan bisa migunani kanggo aksesibilitas. Prasetel keybind bisa ditemokake ing KBM, ing sisih ndhuwur tab Keybind.
                                                                                                          • Ratcheting gyro
                                                                                                            • Ratcheting Gyro minangka setelan anyar sing ngidini pamuter mateni gyro menyang reposisi pengontrol kanthi mencet tombol tartamtu, tanpa mengaruhi prilaku asli. Sawetara tumindak bisa digunakake kanggo mateni gyro lan reposisi pengontrol. Setelan iki dijaluk masyarakat kanggo nambah pengalaman gyro tujuane. Ratcheting Gyro bisa ditemokake ing pengontrol, ing tab Lanjut kanthi kabeh setelan sing darmabakti kanggo gyro.

                                                                                                            .0

                                                                                                            Patch cathetan rinci ing bagean ing ngisor iki mengaruhi kabeh warzone 2..

                                                                                                            Peta

                                                                                                            Pulo Ashika

                                                                                                            • Kapal kargo lan sawetara kapal selam saiki wis ana ing njaba port.

                                                                                                            Gamelan


                                                                                                            Kabeh peta | Kabeh mode

                                                                                                            • Mobil piring tempered
                                                                                                              • Nganyarke operator plate plate pamuter kanggo nambah efisiensi piring waja.
                                                                                                                • Pamuter saiki padha karo 2 piring waja sing kuwat, mudhun saka 3
                                                                                                                • Bisa ditemokake ing benteng lan rampokan
                                                                                                                • Bom Drone Balancing
                                                                                                                  • .
                                                                                                                  • Chopper Heavy
                                                                                                                    • Ngaktifake maneh kendharaan iki ing mode ing ngisor iki:
                                                                                                                      • Duos
                                                                                                                      • Trios
                                                                                                                      • Quads
                                                                                                                      • Lokasi Ngadangke Kalung Gas iki bakal beda ing antarane Pertempuran Royale lan DMZ.
                                                                                                                      • Pertempuran Royale:
                                                                                                                        • Salah siji saka limang lokasi sing bisa ditimbulake bakal mbuwang komplong gas gas sing abot.
                                                                                                                        • .
                                                                                                                        • Topeng gas
                                                                                                                          • Mask gas wis diwenehi buffer sethithik nalika pamuter teles ora dilebokake utawa dijupuk. Iki kudu mbantu nyekel kahanan sing bakal telat bisa langsung sawise diturunake.
                                                                                                                          • Intergasi
                                                                                                                            • Mudhunake wektu mbutuhake interogasi nganti 3 detik, mudhun saka 5
                                                                                                                            • Nambahake wektu sih-rahmat yen pemain mudhun langsung bisa ngilangi sawise sukses.
                                                                                                                              • Iki njamin regu mungsuh bakal pinger paling ora sapisan, nganti kaping telu sajrone wektu sih-rahmat.

                                                                                                                                • Apik sistem sing bakal ngidini para pemain nglereni utawa liwat obyek kayata Windows.
                                                                                                                                • Dandan UAV Advanced
                                                                                                                                  • Pemain mungsuh lan penggapat AI saiki bakal katon beda nalika nggunakake UAV sing maju
                                                                                                                                  • Posisi Banner Killstrak
                                                                                                                                    • Posisi gandrung pembunuh sing ditampilake ing layar wis dipindhah maneh ora tumpang tindih maneh karo retis pamuter.

                                                                                                                                    Mbecike bug

                                                                                                                                    • Ndandani masalah sing ngidini para pemain bisa klip ing bedhil Sentry.
                                                                                                                                    • .
                                                                                                                                    • Masalah tetep ing ngendi serangan mortar ora nindakake karusakan sing cukup kanggo target AI, nggawe supaya bisa mateni.
                                                                                                                                    • Drawis Recon / Bom saiki bakal mati yen pemain terus dadi pungkasan.
                                                                                                                                    • Ditambahake Babagan Babagan kanggo Stim Pistol / Rebreather. Saiki stim pistol / rebeture bisa diturunake sawise wis diuripake.
                                                                                                                                    • Ndandani pirang-pirang masalah sing disebabake dening para pemain sing duwe pistol dhewe lan pistol stim dilengkapi.
                                                                                                                                    • Ndandani masalah kanthi UI asimilasi sing bisa nyebabake sawetara jeneng utawa nomer anggota skuad kanggo katon ora bener.

                                                                                                                                    Patch cathetan rinci ing bagean ing ngisor iki eksklusif kanggo perang Royale, sing kalebu nanging ora diwatesi ing Pertempuran Royale, Mini, Mini Royale, ora ana Mini Royale, Unthinged, lan liya-liyane.

                                                                                                                                    Pulo Ashika

                                                                                                                                    Kanggo nganyari reguler babagan dhaptar lagu lan acara liyane sing dijadwal, priksa Papan Trello Warzone Darmabakti.

                                                                                                                                    Telpon saka tugas ®: perang modern ® ️ ii & warzone ™ 2.0 Season 03 Cathetan Patch Reloaded

                                                                                                                                    Tim Play WZ ditingkat sing diamati manawa lampiran kasebut, ora diwatesi dening perke sing kadhemen, duwe pengaruh sing signifikan ing play kompetitif, utamane nalika neliti maneh.

                                                                                                                                    • Killstreaks
                                                                                                                                        • Kelompok Mesin
                                                                                                                                        • Drone bom
                                                                                                                                          • Chat Teks global

                                                                                                                                          SR (Rating Skill)

                                                                                                                                            • Kita nambah sr sing entuk tonggak tonggak awal kanggo nyiram distribusi Pemain SR nampa sajrone pertandingan kasebut.
                                                                                                                                            • Tutupan sing dianyari:
                                                                                                                                              • Top 40: 10
                                                                                                                                              • Ndhuwur 30: 20
                                                                                                                                              • Ndhuwur 20: 30
                                                                                                                                              • Ndhuwur 5: 50

                                                                                                                                              . Wigati dimangerteni tonggak plancongan ora kadhaptar ing ndhuwur tetep ora owah.

                                                                                                                                              • .
                                                                                                                                              • Ndandani masalah sing ngidini para pemain entuk rock nalika kedadeyan gulag.
                                                                                                                                              • Ndandani masalah sing kadhangkala nyebabake gambaran TRIOS TRIOS kanggo Loop

                                                                                                                                              DMZ

                                                                                                                                              Mbecike bug

                                                                                                                                              • Ndandani masalah ing tombol kunci ireng ing kompleks Koschei mung ngeculake kahanan sing digunakake lan ora pristine / ora digunakake
                                                                                                                                              • Ndandani masalah sing mateni boss vulture luwih dhisik bakal nyebabake lawang menyang Stairwell ora bakal mbukak kunci sing rumit ing Komplek Koschei
                                                                                                                                              • Ditambahake callout nalika nuduhake nalika bos badhak yaiku kesehatan regenerasi

                                                                                                                                              Selasa 16 Mei

                                                                                                                                              Global

                                                                                                                                              • GS Magna
                                                                                                                                                • Kerusakan Armor Tutup Rentang sing cedhak dikurangi | Warzone 2.
                                                                                                                                                • Akimba:
                                                                                                                                                  • Kerusakan Armor Tutup Rasa Suda | Warzone 2.
                                                                                                                                                  • .0 mung
                                                                                                                                                  • Pengepungan FTAC
                                                                                                                                                    • .0 mung
                                                                                                                                                    • X13 Auto
                                                                                                                                                      • Kerusakan Armor Tutup Rentang sing cedhak dikurangi | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                      • Akimba:
                                                                                                                                                        • Kerusakan Armor Tutup Rasa Suda | Warzone 2.
                                                                                                                                                        • .0 mung

                                                                                                                                                        Mbecike bug

                                                                                                                                                        • .
                                                                                                                                                        • Ndandani masalah kanthi efek visual sing ilang ing blueprint beracun ing tracer pack: racun bundle.
                                                                                                                                                        • Ndandani masalah nyebabake layar kedhip nalika mriksa blueprints Pertempuran pass yen pilihan otomatis dipilih.
                                                                                                                                                        • Ndandani masalah nyebabake pemain tetep macet ing “profil online Fetching” nalika nyoba mriksa kabar sosial.
                                                                                                                                                        • Ndandani masalah nyebabake sandhangan toko sing ora bisa digunakake ing ngisor tab “Senjata”.
                                                                                                                                                        • Ndandani masalah nyebabake klien beku nalika milih pilihan “Unvite kanggo partai” nalika pemain liyane wis ana ing pesta kasebut.
                                                                                                                                                        • Ndandani masalah karo prilaku menu nalika navigasi gaman blueprintes.
                                                                                                                                                        • Ndandani masalah sing nyegah pemain ora mbukak kunci operator Gromsko sanajan rapat syarat kasebut.
                                                                                                                                                        • .
                                                                                                                                                        • Drill Hellscream 40mm
                                                                                                                                                          • Ndandani masalah kanthi animasi reload ing Taq-V lan Taq-56

                                                                                                                                                          Sadurunge tetep

                                                                                                                                                          • Ndandani masalah nyebabake menu perang pass dadi ora tanggung jawab nganti pamuter bali menyang menu utama.
                                                                                                                                                          • Ndandani masalah karo tutorial sing bakal nyebabake menu kanggo beku nalika pamuter nemoni tip “Opening panel Global” tip.

                                                                                                                                                          • Ndandani masalah nyebabake efek visual listrik sing ora disengaja sajrone boss Raid.

                                                                                                                                                          Warzone 2.0

                                                                                                                                                          Mbecike bug

                                                                                                                                                          • Ndandani masalah sing ngidini para pemain ngasilake peralatan mathi sing luwih dhuwur tinimbang sing ditujokake kanthi bola-bali kanthi bola-bali kanthi bola-bali sing kalebu perke.

                                                                                                                                                          Peperangan Royale

                                                                                                                                                          Mbecike bug

                                                                                                                                                          • Ndandani masalah nyebabake anggota regu sing ngilangi kanggo nampa penghapusan mungsuh sing durung ditemtokake dening anggota regu live.
                                                                                                                                                          • Ndandani masalah sing nyegah pitulung saka nglacak kanthi bener ing papan scoreboard ing game.
                                                                                                                                                          • Ndandani masalah sing ngidini para pemain libal kanggo muter play kanggo nggunakake fitur pesta.
                                                                                                                                                          • Ndandani masalah sing ngidini pemain sing ora aktif tetep ing pertandhingan kasebut.

                                                                                                                                                          Mbecike bug

                                                                                                                                                          • Ndandani masalah nyegah misi fraksi lotus putih kanggo “milih 1 senjata ing penyebaran” saka nelusuri kanthi bener.
                                                                                                                                                          • Ndandani masalah nyebabake mati ngeculake barang tartamtu kayata sensor deg-degan kanggo nyuda pengurangan cooldown sing gedhe banget lan XP.
                                                                                                                                                          • .

                                                                                                                                                          Rebo 10 Mei

                                                                                                                                                          ! Terus maca kanggo ndeleng kabeh rincian lan pangaturan sing teka ing musim iki ing perang modern II lan Warzone 2..

                                                                                                                                                          Acara

                                                                                                                                                          • Acara musiman yaiku tindakake menyang tantangan Camo sing populer ing musim 02. Lengkapi siji senjata tantangan kanggo mbukak kunci kamuflase anyar kanggo saben gaman ing kategori kasebut.
                                                                                                                                                          • Rampungake kabeh sepuluh kanggo entuk camo anyar kanggo saben senjata kategori senjata, ditambah pesona senjata khusus sing nuduhake sampeyan nguwasani tropi sing dibalekake.
                                                                                                                                                          • Tantangan kanggo acara iki kalebu:
                                                                                                                                                            • Senapan Serangan: Entuk 250 pembunuhan
                                                                                                                                                            • Shotguns – Entuk 30 Operator Hipfire Kills
                                                                                                                                                            • LMGS: Entuk 50 operator mateni nalika dipasang
                                                                                                                                                            • Rifles Marksman: Entuk 25 Opening Operator Longshot
                                                                                                                                                            • Handguns: Entuk 50 operator mateni
                                                                                                                                                            • Peluncur – Entuk 40 Operator Kills

                                                                                                                                                            • ! Nalika pemain ora bisa nampa tropi / token / token sing wis aktif maneh, dheweke isih bisa nggunakake hadiah ing tab acara ing game.

                                                                                                                                                            Peta

                                                                                                                                                            • Alboran Hatchery (6v6)
                                                                                                                                                              • Entuk kabeh Intel ing Blog Peta khusus.

                                                                                                                                                              • Kertu panggilan
                                                                                                                                                                • Ndeleng favorit, item sing dilacak lan diduweni
                                                                                                                                                                • Deleng kertu panggilan saka mode game tartamtu
                                                                                                                                                                • Pratinjau Mastery Card saka Musim Khusus

                                                                                                                                                                Gamelan

                                                                                                                                                                • Optik Hybrid ora glint maneh nalika ing mode ALT sing kurang
                                                                                                                                                                • Efek tracer saiki bisa ditrapake liwat menu Kustomisasi Kulit Lampiran
                                                                                                                                                                • Penundaan gegaman tundha tundha ing ngisor iki mudhun 30%
                                                                                                                                                                • Nyepetake geser dhisikan tambah 6%

                                                                                                                                                                Gaman

                                                                                                                                                                Nspeksake Handgun Ftac Drawing Anyar

                                                                                                                                                                • FTAC THEEGE: Handgun
                                                                                                                                                                  • . Secondary sing dipercaya kanggo keterlibatan sing cedhak.
                                                                                                                                                                  • Ndih Via Liwat Tantangan Game: 50 Operator Geni Hip Kills Kanthi Handguns

                                                                                                                                                                  Nspeksake genggeman gs magna anyar

                                                                                                                                                                  • GS Magna: Handgun
                                                                                                                                                                    • Otomatis otomatis lengkap .50 gs duwe kekuwatan sing cukup kanggo mungkasi sapa wae sing cukup bodho kanggo nyabrang dalan sampeyan. Tekan pemicu lan ayo iki .50 cal ngomongake awake dhewe.
                                                                                                                                                                    • .

                                                                                                                                                                    • Lintang mbuwang
                                                                                                                                                                      • Alternatif sing nyenengake, katrampilan dhuwur kanggo piso sing mbuwang, lintang mbuwang nuntut akurasi luwih akeh saka wong liya. Nalika hits sing kurang akurat ora bakal nyebabake mateni, iki luwih akeh dibayar ganti kanggo kapasitas ammo lan kemampuan penyebaran cepet.
                                                                                                                                                                      • Nambah indikator kanggo mbukak kunci lintang mbuwang ing tab LOUDING

                                                                                                                                                                      Gegaman gegaman

                                                                                                                                                                      Pisanan mundhakaken

                                                                                                                                                                      • .

                                                                                                                                                                      Cepet lan cepet mudhun

                                                                                                                                                                      • Cepet lan Cepet Cepet Cepet Ditambah kanthi seragam, saéngga penyebaran peralatan sing luwih cepet – sing luwih apik kanthi cepet.

                                                                                                                                                                      Kerusakan Armor

                                                                                                                                                                      . Nilai kasebut bakal mbantu nyuda wektu sing bakal mateni.

                                                                                                                                                                      Kerusakan minimal wis disesuaikan utawa ditambahake kanggo sawetara gaman kanggo nambah panguripan kanthi luwih dawa. Delengen gaman ing ngisor iki kanggo rincian:

                                                                                                                                                                        • .0 mung
                                                                                                                                                                        • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                        • .
                                                                                                                                                                        • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung

                                                                                                                                                                        »Bedhil Submachine«

                                                                                                                                                                        • Bas-p
                                                                                                                                                                          • Headshot ngrusak multiplier mudhun
                                                                                                                                                                          • Kerusakan maksimal tambah
                                                                                                                                                                          • Rangkaian maksimal tambah
                                                                                                                                                                          • Kerusakan ing tengah-tengah tambah
                                                                                                                                                                          • Rangkaian sing adoh banget tambah
                                                                                                                                                                          • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                          • Kerusakan minimal tambah
                                                                                                                                                                          • Wektu animasi pisanan ‘
                                                                                                                                                                          • Sub
                                                                                                                                                                            • Kerusakan Bursa Minimal Minimal Minimal tambah | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                              • .
                                                                                                                                                                              • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.
                                                                                                                                                                                • Range karusakan maksimal suda

                                                                                                                                                                                »Senapan Serangan«

                                                                                                                                                                                • Chimera
                                                                                                                                                                                  • .0 mung
                                                                                                                                                                                  • Wektu animasi pisanan ‘
                                                                                                                                                                                  • ISO Hemlock
                                                                                                                                                                                    • Kerusakan maksimal mudhun
                                                                                                                                                                                    • Kasusakan pertengahan mudhun
                                                                                                                                                                                    • Kerusakan minimal mudhun
                                                                                                                                                                                    • Kastov 545
                                                                                                                                                                                      • Ruang karusakan cedhak-tengah mudhun
                                                                                                                                                                                      • Range Kerusakan Mid Ngudhunake
                                                                                                                                                                                      • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                      • Kastov 762
                                                                                                                                                                                        • Kerusakan Armor Minimal Minimal Auto ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                        • Multiplies ekstremer mudhun
                                                                                                                                                                                        • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                        • Lachmann-556
                                                                                                                                                                                          • Rangkaian maksimal tambah
                                                                                                                                                                                          • .0 mung
                                                                                                                                                                                          • Kerusakan Armor Minimal Minimal Auto ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                          • Multipllier torso ndhuwur tambah
                                                                                                                                                                                          • M16
                                                                                                                                                                                            • Rangkaian maksimal tambah
                                                                                                                                                                                            • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                            • Wektu cooldown antarane bledosan mudhun
                                                                                                                                                                                            • Wektu animasi pisanan ‘
                                                                                                                                                                                            • M4
                                                                                                                                                                                              • Kerusakan Armor Minimal Minimal Auto ditambahake | Warzone 2.
                                                                                                                                                                                              • M13B
                                                                                                                                                                                                • Kacepetan iklan tambah sethithik
                                                                                                                                                                                                • Kisaran karusakan tambah
                                                                                                                                                                                                • Akurasi Spread Hip tambah sethithik
                                                                                                                                                                                                • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                                • TAQ-56
                                                                                                                                                                                                  • Range karusakan maksimal suda

                                                                                                                                                                                                  »Brackles Battle

                                                                                                                                                                                                    • Kerusakan Auto-Fire Autor Paling Minimal Tambah | Warzone 2.
                                                                                                                                                                                                    • Kerusakan minimal tambah | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                                    • Wektu animasi pisanan ‘
                                                                                                                                                                                                    • Lachmann-762
                                                                                                                                                                                                      • .0 mung
                                                                                                                                                                                                      • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                                      • Dadi-14
                                                                                                                                                                                                        • Kerusakan Auto-Fire Autor Paling Minimal Tambah | Warzone 2.
                                                                                                                                                                                                        • Multipllier torso ngisor tambah
                                                                                                                                                                                                        • Kerusakan maksimal tambah
                                                                                                                                                                                                        • Kerusakan minimal tambah | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                                        • .0 mung
                                                                                                                                                                                                        • Kerusakan Minimal Armor Minimal Sithik Sithik tambah | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                                        • .0 mung
                                                                                                                                                                                                        • Kerusakan minimal tambah | Warzone 2.0 mung

                                                                                                                                                                                                        Lockwood 300

                                                                                                                                                                                                        • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung

                                                                                                                                                                                                        »Gunungan Mesin Cahya

                                                                                                                                                                                                        • Kerusakan waja minimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                                        • Wektu animasi pisanan ‘
                                                                                                                                                                                                        • Wektu animasi pisanan ‘

                                                                                                                                                                                                        • Njeblug
                                                                                                                                                                                                          • Kecepatan peluru mudhun
                                                                                                                                                                                                          • .
                                                                                                                                                                                                            • .
                                                                                                                                                                                                            • Visibilitas laser mudhun
                                                                                                                                                                                                            • Canted vibro-dot 7
                                                                                                                                                                                                              • Saiki ngalangi inti bp2 inti inti
                                                                                                                                                                                                              • Laser canggih 7mw
                                                                                                                                                                                                                • FenNEc
                                                                                                                                                                                                                  • Fennec Double Tutul Mod
                                                                                                                                                                                                                    • Cadangan Ammo maksimal tambah
                                                                                                                                                                                                                    • Kerusakan waja maksimal ditambahake | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                                                    • Kerusakan waja minimal mudhun | Warzone 2.0 mung
                                                                                                                                                                                                                    • Miwiti ammo tambah
                                                                                                                                                                                                                    • STB 556
                                                                                                                                                                                                                      • Mod
                                                                                                                                                                                                                        • Wektu cooldown antarane nembak mudhun

                                                                                                                                                                                                                        Penyesuaian majalah ing ngisor iki ditrapake kanggo kabeh lampiran gumantung apa sing luwih gedhe utawa luwih cilik kanggo kapasitas majalah basis sing ana gandhengane. Owah-owahan kasebut bakal tegese, kanthi rata-rata majalah kapasitas luwih murah luwih murah, lan majalah kapasitas sing luwih cilik nawakake luwih gedhe.

                                                                                                                                                                                                                          • Paukuman kacepetan iklan mudhun
                                                                                                                                                                                                                          • Mupangate iklan kecepatan tambah saya tambah
                                                                                                                                                                                                                          • Mupangat kacepetan gerakan tambah
                                                                                                                                                                                                                          • Lockshot kt85
                                                                                                                                                                                                                            • Kontrol recoil horisontal mudhun
                                                                                                                                                                                                                            • Kontrol Recoil Vertikal tambah akeh
                                                                                                                                                                                                                            • Kazan-holo
                                                                                                                                                                                                                              • Visibilitas reticle apik
                                                                                                                                                                                                                              • FJX Imperium
                                                                                                                                                                                                                                • Fjx lux-7
                                                                                                                                                                                                                                  • Mupangate kacepetan target target tambah
                                                                                                                                                                                                                                  • Mupangate kacepetan Sprint tambah
                                                                                                                                                                                                                                  • Rib400
                                                                                                                                                                                                                                    • Hukuman kacepetan iklan tambah
                                                                                                                                                                                                                                      • Simpenan Pistol Xrk
                                                                                                                                                                                                                                        • Penalities kacepetan gerakan mudhun
                                                                                                                                                                                                                                        • Xrk bar saham
                                                                                                                                                                                                                                          • Hukuman kacepetan gerakan mudhun
                                                                                                                                                                                                                                          • Hukuman kacepetan gerakan mudhun
                                                                                                                                                                                                                                          • Hukuman kacepetan gerakan mudhun

                                                                                                                                                                                                                                          »Underbarrel«

                                                                                                                                                                                                                                          • Corvus Maskey
                                                                                                                                                                                                                                            • Kacepetan iklan tambah
                                                                                                                                                                                                                                            • Iklan Pellet nyebar
                                                                                                                                                                                                                                            • Reserve Ammo tambah
                                                                                                                                                                                                                                            • Klompok kluster
                                                                                                                                                                                                                                              • Kerusakan Armor Kurang | Warzone 2.
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah sing ngidini macem-macem lampiran sing bisa dilengkapi ing kategori sing padha, ngasilake senjata sing rusak utawa ora fungsi
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah sing nyegah efek pati saka kedadeyan ing mode DMZ lan co-op
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah karo SP-X 80 ing ngendi tingkat penetrasi luwih murah tinimbang sing dimaksud
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah karo malaekat-40 optik ing endi efek lapangan durung rampung

                                                                                                                                                                                                                                              Kendaraan

                                                                                                                                                                                                                                              • Metu kendaraan saiki kurang bisa nyebabake tabrakan karo geometri
                                                                                                                                                                                                                                              • Chopper abot luwih becik ngerteni nalika ana ing papan sing ora bisa ditemokake, lan nyekel geni yen macet
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah ing endi prau patroli sing ora ana gandhengane ora njupuk karusakan tabrakan
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah ing ngendi Rhib mung njupuk jumlah kerusakan tabrakan
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah ing ngendi lampu Helo njupuk karusakan sing gedhe banget nalika kebangkrutan
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah ing ngendi biaya pengeboran bisa nyepak pemain sing ramah saka kendharaan
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah sing nyegah pemain ora ngambah lapangan lapangan sing ora bisa digunakake ing kendharaan

                                                                                                                                                                                                                                              Audio

                                                                                                                                                                                                                                              • Apik Kajelasan Swara Panggang Auto Ascender
                                                                                                                                                                                                                                              • Apike campuran irstrike presisi lan serangan mortir Killstreaks, utamane ing kadohan
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah ing ngendi akeh kakehan kondhisi bisa kedadeyan ing omah ing kamar sing padha karo pamuter

                                                                                                                                                                                                                                              UI / UX

                                                                                                                                                                                                                                              • Nambah indikator kanggo mbukak kunci lintang mbuwang ing tab LOUDING
                                                                                                                                                                                                                                              • Ing menu Camos, jelasake yen Gold lan Platinum kudu dikunci dhisik sadurunge poliatomic bisa maju
                                                                                                                                                                                                                                              • Indikator ditambahake kanggo pirang-pirang kulit sing kasedhiya nalika milih lampiran
                                                                                                                                                                                                                                              • Ing menu loadout, nampilake loading kasedhiya minangka rong larik ing kaca siji tinimbang gulung horisontal
                                                                                                                                                                                                                                              • Ditambahake indikator kanggo acara 2xp pesta aktif lan bonus ditrapake

                                                                                                                                                                                                                                              Mbecike bug

                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah nyebabake pemain ora salah nalika nyoba mantel ing jendela.
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah nyebabake kamera nggedhekake menyang ngendi pemain mati nalika pamuter lagi urip maneh.
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah nyebabake pemain dadi gegaman sing ora bener sajrone ngadeg pungkasan.
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah nyebabake pesen sing nerangake cara entuk operator supaya ora ilang ing menu Pilih Operator.
                                                                                                                                                                                                                                              • .
                                                                                                                                                                                                                                              • .
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah nyebabake acara skor ora katon nalika pamuter nindakake eksekusi.
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah kritis sing bakal nyebabake kacilakan hard kanggo kabeh pangguna Vega Amd.
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah kanggo para pemain sing mung duwe akun uap, kanthi ora menehi hadiah kanggo perang Peperangan CP Stanting maneh ing Pertempuran Phantom.Akun Net.

                                                                                                                                                                                                                                              Ops khusus

                                                                                                                                                                                                                                              AtomGrad Raid

                                                                                                                                                                                                                                              Episode Atomgrad Raid 03 kasedhiya!

                                                                                                                                                                                                                                              • Sawise nelusuri Alex, Gaz ngilangi kanggo netepake Commons karo Laswell lan nyedhiyani exfil. . Kanthi Hadir lan warehead sing ilang isih ana ing longgar, saben menit. RAID RAID EPISOD 03 kanggo mbukak kunci Alex minangka operator.

                                                                                                                                                                                                                                              Koperasi

                                                                                                                                                                                                                                              Misi anyar: Defender: Port Hafid saiki kasedhiya!

                                                                                                                                                                                                                                              • . Ora bakal dadi tugas sing gampang: Sawise sampeyan ngilangi baris pertahanan pertama, sampeyan kudu ngali lan mbela marang pirang-pirang ombak sing tambah akeh pasukan mungsuh.

                                                                                                                                                                                                                                              Mbecike bug

                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah ing ngendi operator sing ora dikunci kanthi ora dikunci kaya sing dikunci
                                                                                                                                                                                                                                              • Ndandani masalah ing ngendi pemain bisa nggunakake pistol sing urip maneh kanggo urip maneh sanajan lantai

                                                                                                                                                                                                                                              Multiplayer

                                                                                                                                                                                                                                              Dhaptar dhaptar

                                                                                                                                                                                                                                              • Ngadepi
                                                                                                                                                                                                                                                • Pisanan debut ing perang modern 3, Faceoff wis bali!
                                                                                                                                                                                                                                                • 3v3 Mateni, dominasi, tim Deathmatch ing peta gunfight
                                                                                                                                                                                                                                                • Killstreaks lan Nganyarke lapangan dipateni
                                                                                                                                                                                                                                                • Gunfight O.S.P. (Ing pengadaan situs)
                                                                                                                                                                                                                                                  • Varian Gunfight ing ngendi pemain sing dienggo nganggo tangan lan kudu ngumpulake gamane saka tembok lan lantai. Nangkep pistol cepet lan push utawa golek senjata sing luwih kuat sadurunge melu!
                                                                                                                                                                                                                                                  • Raksasa sing kena infeksi
                                                                                                                                                                                                                                                    • Mode sing kena infeksi sampeyan tresna ing skala peta perang. Liyane pemain, sing luwih akeh infeksi, luwih nyenengake! Pemain sing kena infeksi kasebut diowahi karo parachute. Nalika setengah slamet wis diusirake upamane UAV wiwit mburu para pemain isih! Seneng mburu!

                                                                                                                                                                                                                                                    Umum

                                                                                                                                                                                                                                                    • Pemain ora bakal dianugerahi “siji nembak siji” kanggo mateni mateni karo bledosan bom kreteg
                                                                                                                                                                                                                                                    • Katrangan Mode Gunfight kanggo luwih jelas babagan kahanan win
                                                                                                                                                                                                                                                    • Ngilangi lampiran laser saka kabeh beban gunfight
                                                                                                                                                                                                                                                    • Aktif meter meter oksigen ing Multiplayer inti
                                                                                                                                                                                                                                                    • Setel pemain mungsuh lan gendera lembur supaya bisa nuduhake tunjangan pratinjau nalika countdown pra-match aktif ing Gunfight

                                                                                                                                                                                                                                                    Pertandhingan pribadi

                                                                                                                                                                                                                                                    • Setel urutan rotasi zona gulung kanggo “linear”
                                                                                                                                                                                                                                                    • Ati-nilai pilihan “SpectTating” supaya luwih deskriptif apa sing diwakili
                                                                                                                                                                                                                                                    • Setel watesan babak gawan kanggo 6 ing telusuran lan ngrusak
                                                                                                                                                                                                                                                    • Setel watesan babak standar kanggo 6 kanggo bedhil
                                                                                                                                                                                                                                                    • Mbusak pilihan “Tutup Tolak Paket” “kanggo mode game sing ora ndhukung killstreaks
                                                                                                                                                                                                                                                    • Nganyari watesan skor kanggo tlatah dadi 60 poin
                                                                                                                                                                                                                                                    • Nambah Imperium FJX lan Squall Croall minangka senjata sing bisa dipilih ing pilihan sing relevan kanggo siji ing kamar, infeksi, lan bedhil, lan gunfight

                                                                                                                                                                                                                                                    Puteran rangking

                                                                                                                                                                                                                                                    Fitur tambahan

                                                                                                                                                                                                                                                    • Temokake pesta: Pemain pemain pemain Multiplayer bisa nggunakake fitur ‘golek partai’ kanggo nemokake squadmates skill sing padha sadurunge nggoleki pertandingan.
                                                                                                                                                                                                                                                        • Gaya komunikasi ing-game: Ora ana pilihan, swara, ping mung, lan teks
                                                                                                                                                                                                                                                        • Language Utama: Pilih 3 Preferensi Basa: Inggris (en), Prancis (FR), Jerman (de), Italia (ES)
                                                                                                                                                                                                                                                        • PlaySticyle: Kompetitif wis dipilih wis dipilih lan tetep bakal dikunci kanggo golek pesta.

                                                                                                                                                                                                                                                        Mbecike bug

                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah ing ngendi entuk ddosed nalika nyekel jelvelin bakal nyegah kunci
                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani pirang-pirang masalah sing nyegah widget perk tinimbang nganyari kanthi bener ing kabeh utawa ora ana sing cocog
                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah karo tim sing ora bisa diwenehake marang pemain sing ngilangi pemain liyane kanthi aktif “Survivor”
                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah ing ngendi referensi camo sing ora bener ditrapake kanggo gaman yen pamuter terus mlaku ing gunfight
                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah ing ngendi ora ana wates sing bisa diatasi
                                                                                                                                                                                                                                                        • Sambungake Unintended Exploits ing mercusuar Pelayak lan himelmatt ekspo

                                                                                                                                                                                                                                                        Pertandhingan pribadi

                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah ing ngendi bot ora ngilangi yen “Force Respawn” ditembak

                                                                                                                                                                                                                                                        Warzone 2.0


                                                                                                                                                                                                                                                        Patch cathetan rinci ing bagean ing ngisor iki mengaruhi kabeh warzone 2.0 Konten Sebahaken Pertempuran Royale, Mupurgence, Plunder, lan DMZ.

                                                                                                                                                                                                                                                        Peta

                                                                                                                                                                                                                                                        • Sandstorm ing pinggiran al Mazrah tumuju menyang kutha Al Mazrah.
                                                                                                                                                                                                                                                          • Operator kudu nyuda visibilitas suda ing wilayah kasebut.
                                                                                                                                                                                                                                                          • Efek obfuskasi visual saka sandstorm wis suda banget ing play rangking.*
                                                                                                                                                                                                                                                          • Lokasi Hangat Spawn tambahan wis ditambahake ing wilayah Oasis ing sisih lor-kulon peta.

                                                                                                                                                                                                                                                          Kabeh peta | Kabeh mode

                                                                                                                                                                                                                                                          • UAV
                                                                                                                                                                                                                                                            • UAV pings saiki mung bakal metu saka pamuter sing ngaktifake pembunuh.
                                                                                                                                                                                                                                                            • .
                                                                                                                                                                                                                                                            • Nggunakake 3 UAV isih bakal nganyarke sinyal menyang UAV sing maju.

                                                                                                                                                                                                                                                            Kanthi UAV saiki kasedhiya ing kabeh stasiun tuku, kita pengin ngimbangi kekuwatan supaya padha karo seimbang kanggo solo amarga dheweke liwat quads. Kita rumangsa, kaya kabeh Killstreaks, The Killstreak, mula para pemain ngrungokake “Overmy UAV Overhead”, dheweke ngerti manawa jumlah radius sing ana ing kabeh mode.

                                                                                                                                                                                                                                                            • Morke mortir
                                                                                                                                                                                                                                                              • Jumlah pluru sing mudhun sajrone serangan mortir wis dirampungake 25%.
                                                                                                                                                                                                                                                              • Pings sing obong
                                                                                                                                                                                                                                                                • Dipatèni kemampuan kanggo ping mungsuh liwat asap utawa banyu.

                                                                                                                                                                                                                                                                Pulau Ashika | Kabeh mode

                                                                                                                                                                                                                                                                • Tuku Stasiun Tuku
                                                                                                                                                                                                                                                                  • .

                                                                                                                                                                                                                                                                  Kualitas Urip

                                                                                                                                                                                                                                                                  • Ping katon kanggo penonton
                                                                                                                                                                                                                                                                    • Mbusak pemain sing ningkatake pamuter urip saiki bakal bisa ndeleng pings pemain langsung.
                                                                                                                                                                                                                                                                    • Gangguan antrian partai
                                                                                                                                                                                                                                                                      • Pemain ora bakal diganggu nalika navigasi paling menu nalika antrian pimpinan partai kanggo match.
                                                                                                                                                                                                                                                                        • Munggah lan mudhun panah wis ditambahake ing minimap kanggo mbantu para pemain nemokake kranjang ammo.
                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tuku Pilihan Barang Stasiun
                                                                                                                                                                                                                                                                          • Kursor pemilihan saiki bakal gawan kanggo miwiti pilihan “Gear”.
                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tuku Jeneng Loadout Station
                                                                                                                                                                                                                                                                            • Pemain saiki bakal ndeleng jeneng loadout khusus nalika navigasi stasiun Tuku kanggo tuku gaman.
                                                                                                                                                                                                                                                                            • Kompas nomer ping
                                                                                                                                                                                                                                                                              • Pemain ping lambang ing kompas saiki bakal ditampilake kanthi nomer anggota regu sing padha.
                                                                                                                                                                                                                                                                              • Ikon Tablet Killstrak
                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tablet Killstreak sing Aprootable ing lemah saiki bakal duwe lambang sing nuduhake jinis Killstreak sing diaktifake.
                                                                                                                                                                                                                                                                                • Visibilitas lambang Kontrak
                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Nalika pemain duwe kontrak aktif, saiki bakal bisa ndeleng kontrak liyane ing peta TAC minangka lambang abu-abu.
                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Pemain ora bakal krungu obrolan jarak maneh nalika mbukak menyang match.
                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Pilihan otomatis Ammo sing ana
                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Pemain saiki bakal milih amunisi kanggo miwiti tumpukan dhisikan ing tas ransel sing kompatibel karo senjata loadout sing aktif.
                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Meter level oksigen
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Pemain saiki bakal bisa ndeleng garis mlengkung, abu-abu katon menyang tengah UI sing nuduhake tingkat oksigen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                        Mbecike bug

                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah sing nyebabake sawetara kontrak kontrak ing njero wilayah sing ora bisa diakses.
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • .
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah ing ngendi sampeyan ngisi chopper abot nalika ana kulit sing beda tinimbang sing dipilih kanggo nyebabake masalah fisika.
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah ing endi bahan bakar chopper abot kadhang ilang sadurunge ana sing duwe wektu kanggo nggayuh.
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Ndandani masalah ing ngendi UTV bisa ngambang tanpa wates ing bagean kali tartamtu.
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Reviving pemain mudhun nalika sepur luwih konsisten
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Masalah Muter / Navigasi Tetep
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Masalah tabrakan tetep sing ngidini para pemain mlebu wilayah sing ora bisa diakses tanpa kunci
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tetep kendaraan / navigasi masalah
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Jeksa Agung bisa ngetokake lampu langka
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Masalah tabrakan peluru tetep

                                                                                                                                                                                                                                                                                        Peperangan Royale

                                                                                                                                                                                                                                                                                        Patch cathetan rinci ing bagean ing ngisor iki eksgrester kanggo perang Royale, sing kalebu nanging ora diwatesi kanggo perang Royale, Resurgence, ramper, lan kabeh varian saben masing-masing.

                                                                                                                                                                                                                                                                                        Dhaptar dhaptar

                                                                                                                                                                                                                                                                                        .

                                                                                                                                                                                                                                                                                        Mode

                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Puteran rangkingMode anyar!
                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Kanggo sing pengin mbuktekake dheweke minangka pemain Royale perang paling gedhe ing njaba, utawa kanggo wong-wong sing nimbang dalan sing dawa menyang judhul Judhul Warzone ™ ing kene!
                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Kanggo risak lengkap playon sing cocog kalebu Frentiet Syterset, Breakdown Sy Sr, Dicethik lan Ganjaran Musiman, lan liya-liyane, priksa bagean Puteran Ranked ing ngisor iki.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          PLAY PLAY (BETA)

                                                                                                                                                                                                                                                                                          Play Musim Rangking Warzone 03 (Beta) minangka wektu adoh kanggo kabeh pemain sing wis tekan level 45.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          . Ngalih, Pemain Bisa Nyana 1: 1 Setelan Sinkronisasi ing antarane muter Warzone World World.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          Pungkasane, tujuan karo play rangking yaiku ngirim sistem play sing kompetitif lan adil, kabeh nalika usaha kanggo njamin pengalaman sing konsisten ing kabeh mode Royale Battle. Kanggo nggayuh iki, play rangking (beta) diluncurake kanthi larangan game awal supaya bisa nambah umpan balik lan data sing penting kanggo plancongan lengkap ing musim 04, lan luwih.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          Cocog karo Hurchet

                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Peta
                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Al Mazrah
                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Efek obfuskasi visual saka sandstorm wis suda banget ing play rangking.*
                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Mode
                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Peperangan Royale
                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Ukuran Squad
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Trios
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Count pamuter maksimal
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • 150
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Game Umum
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Dipatèni
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Kit entri gulag
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Paket Redeploy
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Macem-macem bunderan
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Perlindhungan Spawn
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Suda 2.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Gaman / Peralatan
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Dipatèni
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Riot Shield
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Acara
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Dipatèni
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Dijual Geni
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Restock
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Kendaraan
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Dipatèni
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Kendaraan Tanah Tuhan
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Kendaraan banyu tungkak

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      SR (Rating Skill) & Divisi

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Tes dhewe marang kanca-kanca lan nglacak kemajuan kasebut kanthi sr sing katon (rating skill) sing nemtokake papan sampeyan ing 8 divisi katrampilan.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Kabeh pemain miwiti musim kompetitif pisanan ing tembaga aku karo 0 sr.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Pemain Entuk SR Adhedhasar Kinerja sing cocog, kanthi SR sing dianugerahi mateni, bantuan, lan regu liyane.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Risak: golek sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Mateni lan mbiyantu
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Pemain entuk SR sajrone saben pertandhingan saben wektu entuk mateni utawa nulungi, kanthi mateni lan mbiyantu dianggep kanggo nyengkuyung kerja ing antarane squadmates.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Pemain uga bakal nampa sawetara SR saben wektu Squadmate bakal mateni, sanajan ora menehi kontribusi kanggo mateni.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Kanggo entuk hadiah kanthi tentuh ing game, Sr mundhak sajrone saben pertandhingan adhedhasar jumlah skuad sing isih urip:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • 21+ Sisa Sisa: +5 sr saben mateni / nulungi, +2 SR saben regu mateni
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • 3 – 20 squad tetep: +7 sr saben mateni / ngewangi, +3 SR saben mateni regu
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • 1-3 sisa squad: +15 sr saben mateni / nulungi, +7 SR saben regu mateni
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Kajaba iku, pemain entuk SR adhedhasar penempatan pungkasan ing pungkasan pertandhingan:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Top 40: +5 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Top 30: +10 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Top 20: +20 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Top 10: +30 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Ndhuwur 5: +45 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • 3RD: +60 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • 2: +80 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Pemain bakal bisa ndeleng lan nglacak SR entuk liwat mateni, asmed, Squadmate Unassisted, lan plancongan ing game game tracker sing katon.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tracker SR bakal katon nalika urip utawa nembangake skuad lan mesthi nampilake SR sampeyan dhewe kanggo pertandhingan saiki.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Yen tim sampeyan ngilangi, tracker SR bakal didhelikake nalika nembangake skuad mungsuh, lan sing wis di entuk target SR sampeyan bakal ditampilake ing laporan tumindak.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Ing wiwitan saben pertandhingan, bayaran penyebaran diadili saka total sr, sr.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Sing luwih dhuwur divisi katrampilan & undakan, luwih dhuwur biaya penyebaran. Iki mesthekake yen saben divisi kasebut nambah pangarepan lan pamuter kudu ngluwihi pangarepan kasebut kanggo maju.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Pemain kudu entuk jumlah SR iki ing game ing ngisor iki yen pengin maju menyang divisi katrampilan sabanjure utawa undakan. Gagal entuk biaya penyebaran bakal nyebabake pemain sing kelangan kanggo match kasebut.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Bronze I-III: Ora biaya penyebaran
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Perak i: -10 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Silver II: -14 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Perak III: -18 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Emas i: -23 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Emas II: -28 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • III emas: -33 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Platinum i: -39 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Platinum II: -45 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Platinum III: -51 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Diamond I: -58 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Diamond II: -65 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Diamond III: -72 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Layung i: -80 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Layung ii: -90 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Layung iii: -100 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Ididescent: -110 SR + 10 SR saben 500 SR ing ndhuwur 10,000, nganti biaya penyebaran maksimal saka -210 sr.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Bronze – Divisi wiwitan
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Perak – 900 sr
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Emas – 2,100 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Platinum – 3,600 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Diamond – 5,400 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Crimson – 7500 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Iridescent – 10.000 SR
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Perunggu liwat pemain layung diwiwiti saka undakan keterampilan ing ngisor iki rampung ing musim sadurunge.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Pemain iridescent lan ndhuwur 250 bakal diwiwiti ing berlian i.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Ndhuwur 250 leaderboard & Divisi

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Ndhuwur 250 Divisi Divisi Kanggo Warzone, peringkat paling dhuwur ing 250 rangking pemain ing saindenging jagad ing papan pamimpin game sing bisa dideleng kabeh pemain.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • 250 paling ndhuwur bakal aktif wiwit dina 1 saben musim.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Pemain bakal nduweni kanggo paling ndhuwur 250 lan katon ing leaderboard nalika ngluwihi 10,000+ Sr. 250 pemain paling dhuwur kanthi paling ndhuwur ing ndhuwur 10,000 bakal tetep ing papan lan saingan kanggo papan 1st ing sisa musim iki.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Rangkalan & Ganjaran

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Play Joins Warfare Modern 2 Multiplayer Ranking play kanggo ngirim pengalaman tugas sing kompetitif sing paling apik, kanthi macem-macem ganjaran sing kasedhiya kanggo pemain ing Bukak lan musim sawise musim.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Ganjaran sing ora dikunci bisa digunakake ing perang modern 2 lan nelpon tugas saka Tugas: warzone ™ 2.0. Mbukak kunci apa sing ditawakake mode kanggo nampilake pangkat lan katrampilan ing endi wae sing sampeyan lakoni.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Rank & Ganjaran Rank
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Kapisah saka sr lan divisi skill pamuter rangking. Rangking tetep ing musim kanggo ngrameke perjalanan pamuter liwat karir play rangking.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Kabeh pemain diwiwiti ing rangking 1 lan bisa maju kanggo pangkat 50.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Pemain nambah pangkat kanthi entuk lintang. Saben pertandhingan duwe kemampuan kanggo menehi penghargaan telu (3) lintang gumantung ing penempatan match. Entuk bintang sing cukup kanggo nggayuh sabanjure.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Lintang sing dianugerahi dening penempatan:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Ndhuwur 25: 1 Star
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • 10: 2 bintang
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • 1st Panggonan: 3 bintang
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Pangkat 5: Kulit kendaraan sing ditingkat lan ora bisa digunakake karo GMC Hummer EV.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Peringkat 10: ‘Emblem Sweat Apik
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Peringkat 15: ‘Ilang lengkap’ stiker
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Peringkat 20: Pesona senjata ‘bot kolektor’
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Peringkat 25: Emblem ‘Drop’ panas ‘
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Peringkat 30: ‘Ranking Play Thin Tracker’ layar bedhil sing nampilake pamuter WARZONE PLAY WIN Win Gotal.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Stiker ‘bot patroli’
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Peringkat 40: ‘Rangking Demon’ Delable gedhe
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Pangkat 45: Pesona Senjata ‘Frying’
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Peringkat 50: Veteran ‘Emblem Veteran & Kulit Kanggo Gunakake Karo Operator Cdl lanang & Wanita ing loro fraksi.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Saliyane rewards rangking, saben musim play rangking bakal menehi pemain kesempatan kanggo entuk hadiah winates wektu eksklusif.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Liwat musim 02, pemain bisa entuk hadiah ing ngisor iki:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tantangan Penempatan
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Rampung ‘Top 15’ 25 kaping: ‘Salty’ gedhe
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Rampung ‘Top 5’ kaping 10: Pro Jeksa Agung ngetokake Blueprint Chimera
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Rampung kaping 1: Pesona senjata ‘crowned’
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Entuk 25 mateni utawa bantuan: ‘Stiker pesaing 03
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Entuk 100 Killsor Mbantu: ‘Ranking Play Season 03’ Layar layar
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Entuk 500 kills utawa pitulung: ‘Mangsa 03 Ranket’ Camo Veteran
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Ing pungkasan saben musim, Pemain bakal dianugerahi Ganjaran Divisi Divisi sing paling dhuwur sing makili divisi sing paling dhuwur.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Ganjaran divisi musiman
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Saben musim play rangking bakal duwe set divisi sing diwenehake ing pungkasan musim kanggo ngrameke divisi katrampilan paling dhuwur kanggo musim iki.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Rewards Musim 03 kaya ing ngisor iki:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Ndhuwur 250: ‘Season 03 Top 250’ Senjata, Emblem, lan Card Calling Card
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Iridescent: ‘Season 03 GAMBAR IRIDIDES’, Lambang, Lambang, lan Card Card
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Crimson: ‘Musim 03 Senjata lan Emblem layung
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Diamond: ‘Musim 03 Senjata Senjata lan Emblem
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Platinum: ‘Season 03 Gaman lan Emblem Senjata Platinum
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Emas: ‘Musim 03 Gantung Gantung lan Emblem Emas
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Perak: Lambang
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Bronze: Lambang

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Fitur integritas kompetitif

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • SQUAD BACKOUT / MATCH Batal: . Yen akeh banget regu sing digawe sadurunge pertandhingan diwiwiti, kita bakal bali kabeh wong menyang lobi kanggo golek pertandhingan sing luwih apik.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Suspension & penalti: Pedhot saka pertandhingan awal bakal nyebabake penalti Sr lan penundaan matchmaking. Sambungan bola-bali bakal nyebabake penalti SR sing luwih dhuwur lan penundaan sing luwih dawa.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Pangapuran SR: Yen tamunan matchmade sambungan sajrone dolanan, sampeyan ora bakal kelangan sr kanggo match kasebut. Sampeyan isih bisa entuk SR yen sampeyan bisa entuk luwih saka biaya penyebaran.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Perlindhungan demokrasi lan divisi: Saben-saben sampeyan dipromosikake kanggo divisi anyar, sampeyan bakal entuk 3 game pangayoman demok ing ngendi sampeyan ora bakal kelangan sr. Sawise game kasebut wis liwati, yen sampeyan bakal kelangan SR sing biasane sampeyan bakal ditabuh, kita bakal ditabuh, kita bakal ditabuh sampeyan ing lantai SR divisi (emas bakal dadi luwih akeh) kanggo menehi sampeyan luwih akeh kesempatan sadurunge bakal diobati.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Watesan SR Pesta: Kanggo njamin keadilan lan keseimbangan cocog karo divisi katrampilan sing luwih dhuwur, pemain ing bagean tartamtu mung bisa partai karo pemain ing saubenging saiki SR. Pamuter kanthi divisi katrampilan paling dhuwur ing pesta kasebut nemtokake watesan SR sing digunakake yaiku
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Iridescent (kalebu ndhuwur 250) & layung: Bisa pesta karo pemain ing 1 divisi skill
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Bisa pesta ing 2 bagean skill
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Bronze – Platinum: Bisa pesta tanpa watesan

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Fitur tambahan

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Temokake pesta: .
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Fitur iki kalebu saringan pilihan ing ngisor iki:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Gaya komunikasi ing-game: Ora ana pilihan, swara, ping mung, lan teks
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • PlaySticyle: Kompetitif wis dipilih wis dipilih lan tetep bakal dikunci kanggo golek pesta.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Streaks Panas: Menang game play rangking kanggo entuk geni virik sing katon ing ngisor lambang pangkat ing lobi lan dolanan. Ngluwihi tilas menang kanggo maju geni. Kemenangan Kemenangan kadaluwarsa nalika sampeyan ngilangi utawa sawise 72 jam tanpa muter pertandingan play rangking. Bukak gulung lan kompetisi bakal ngerti panas bakal teka.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • WZ ditingkatake lambang rangking bakal ditambahake ing profil sosial ing ngendi profil sampeyan dideleng ing perang modern 2 lan telpon tugas: Warzone ™ 2.0.