Murloc – Wowpedia – Pandhuan wiki sampeyan menyang World of Warcraft, Murloc | Wowwiki | Fandom

Murlocwow

Contents

Murlocs Bayi diarani minangka tadpoles. [27] Dheweke kurang musuhan tinimbang wong diwasa, lan ana uga sing diklumpukake karo balapan liyane minangka pets lan kanca. Murlocs Bayi biasane tetep cedhak karo wong diwasa, nanging kadang bisa ditemokake ing clams gedhe, kayata pesisir wétan durarot utawa ing krasaang liar. [28] [29] Sajrone November, suku squigglefin rahasia Murlocs asring ngirim tadpoles enom kanggo njelajah, ngulandara lan miwiti dongeng. [30]

Murloc

Pantai Hunter, Hunter Demon, [1] Forager, Huntsman, Nightcrawler, Shaman, Shaman, Tidehunter, Tidehunter, Tidehunter, Tidehunter, Tidehunter
Paladin, Knight Pati
Hunter, Mage, Imam, Rogue, Warlock, [2] Pahlawan

Murlocs (dikenal gmmmlmrmrgmg [4] utawa Mmmurlok [5] Ing basa kasebut) minangka bipedal, umpanooid bipedal, amphibious biasane manggon ing pinggir pantai, lakeshores, lan karia.

Murlocs cenderung manggon ing pamukiman pesisir sing akeh banget, lan ora umum kanggo nemokake individu sing ngumbara adoh banget saka kompatriot. Miturut BranzebeBeBeBeBeBeard, Murlocs luwih pinter tinimbang balapan liyane sing dipikirake supaya ora ngerti sapa wae. [6]

Isi

  • 1 Sejarah
    • 1.1. Pambuka
    • 1.2 Latar mburi
    • .3 Perang Katelu
    • 1.4 Donya Warcraft
    • 2.1 enom
    • 2.2 Piandel
    • 2.3 intelijen
    • 2.4 varian lan keturunan
    • 3.1 basa
    • 3.2 Agama
    • 3.
    • 3.4 wilayah, desa lan suku
    • 3.5 cathetan budaya
    • 5.1 minangka pet kanca
    • 5.2 liyane
    • 6.1 Popularitas
    • 6.2 Inspirasi
    • 8.1 taktik
    • 8.2 Iman
    • 8.3 desa
    • 8.4 tukang bangunan

    Sejarah []

    Bagean iki stub.

    Murloc Raid 2

    Pambuka []

    “Yen ngadhepi produk budaya unggul teknologi, cemeng ora ditampilake karakteristik penasaran saka budaya ing spesies humanoid.”

    Murlocs minangka balapan AZeroth sing kuna sing berkembang kanggo urip ing lingkungan akuatik Azeroth. [8] Adhedhasar sawetara akun lan clues, saiki wis dipercaya manawa Murlocs (utawa, luwih tepat, para leluhur) bisa trolls sadurunge tanggal. . [9] Miturut Dwarven Explorer BronvebeBeard, Murlocs dipercaya turunan saka gorlocs, sing giliran dadi turunan dadi turunan kuno kuno sing ora dingerteni. [6]

    Ana sawetara sing percaya yen Murlocs anyar kanggo Azeroth. [10]

    Latar mburi []

    Sejarah Murlocs ‘wis ana ing misteri. Iki amarga ora mung kanggo kasunyatan manawa makhluk iki muncul ing tlatah Azeroth, nanging amarga Murlocs Shun Mortals, [9] Toleransi cilik, yen ora nate ujar, yen ngomongake basa dhewe. [9] Ing jaman saiki, makhluk iki wis obah kanthi tliti saka papan dununge segara lan manggon ing wilayah Lordaheron sing luwih akeh lan liyane. Pamindhahan iki ing tanah wis nyebabake dheweke adaptasi menyang tlaga banyu seger lan kali. [11] Sawetara titik kanggo kasunyatan manawa infilasi laboratis sing tetep ing dalam ing jagad iki bisa dadi gaweyan sing koordinasi. Apa perusahaan iki wis ditindakake kanthi ketat dhewe yen durung dingerteni. Ing sawetara taun kepungkur, Naga Naga saiki wis miwiti nglanggar saka banyune, nyebabake para sejatik-sejarah kanggo nggawe spekulasi Murlocs ‘Murlocs’ alon-alon menyang tanah. Sawetara uga bisa ngira manawa Murlocs bisa uga bisa digunakake ing konser karo amfibia sing salah; Naga bisa uga ora dadi penghubung wengi sing lurking ing segara sing katon ora ana ngisor ing jagad iki. Sawetara pratondho saka Murlocs dhewe negesake kemungkinan para pria yaiku kanggo nyembah utawa nikah bisa turu, utawa paling nunggu turu, lan luwih ngganggu, lan Murlocs ‘Muncul minangka indikasi babagan awak sing luar biasa. [9]

    Miturut sawetara crita lawas, Murlocs munggah saka segara Azeroth. [10]

    Perang katelu []

    Bagean iki uneg-uneg konten Warcraft III: Raja saka Chaos utawa ekspansi Tahta beku.

    Murlocs uga ora tanggung jawab kanggo wujud horde saiki. Serangan Murlocs ing tribe Troll Darkspear sing nyuwil saka Orcish Warishief (nalika waylai ing pulo Darkspear) lan para prajurit kanggo nyembah Naga Zar’jira lan banjur mbentuk darksper lan Gerombolan sing tahan nganti saiki. Alli-mutlian troll-orc iki bakal nggawe jantung horde modern.

    Vekampment Murloc cilik dumunung ing sisih kidul Braah, cedhak karo kemah Blackrock. Iki diserbat dening Pangeran Arthas lan lemak. [12]

    Klompok Murlocs sing manggon ing cedhak Hearthglen dijupuk tandha petani. [13]

    World of Warcraft []

    Bagean iki uneg-uneg konten Cataclysm.

    . [14] Murlocs jero uga katon ngladeni Naga ing Lady Naz’jar kalorone dalane Vashj’ir lan ing tahta pasang.

    Bagean iki uneg-uneg konten Legion.

    Suku Bilgefin Murlocs rusak dening Legion sing kobong lan digunakake nglawan Vrkul saka Morheim. [15] Ana Murlocs sing luwih rusak, suku Felfin, ing pesisir sing rusak.

    Bagean iki uneg-uneg konten Peperangan kanggo Azeroth.

    Murlocs Terusake Ngawula Naga ing Ratu Azshara. Miturut King MRGL-MRGL, Naga wis ngilangi budak Murloc dhewe lan ngusir kabeh suku Murloc kanggo digunakake minangka komponen Murloc sing digunakake minangka komponen gaib lan ejaan, uga nggunakake eksperimen ajaib. Dheweke uga ngaku manawa Murlocs wis mlayu saka segara segara kanthi banyu sing nggumunake lan ora kuwat, nanging ora ngerti apa sing nyebabake. [17]

    Biologi []

    Murloc Raid 1

    Murlocs duwe badan bulbous, cangkem gedhe sing diantrekake larik tlapukan sing cetha, tangan lan sikil sing digakop, [18] kulit sing dilapisi slime, lan bisa ambegan ing jero banyu. .5 ft. nganti 6 ft, dheweke ngadeg kanthi rata-rata mung 4 ft. [20]

    Badhak wadon cenderung rada gedhe tinimbang lanang, nanging. [21] Gumantung saka macem-macem, Murlocs bisa uga ora kuwatir karo kodhok utawa iwak; Murloc ijo sing apik, umpamane, nduweni warna sing padha karo kodok wit Kuba.

    Asli saka segara, Murlocs mindhah ing tanah wis nyebabake dheweke adaptasi menyang tlaga banyu seger lan kali.

    Murlocs duwe visi banyu ing jero banyu lan bisa ndeleng ing pirang-pirang cacar. [22] Dheweke duwe kelenjar aroma cilik sing ngasilake pheromone mambu sing rusak. Miturut Cannary Cask, “dheweke entuk mambu, lan nalika Murloc Murloc mambu, dheweke kabeh padha edan! Nggawe umpan gedhe kanggo ’em.”Nalika wakil Mosshida dicemprotake ing botol pheromones sing kuat, Murlocs sing cedhak mlebu frenzy kasar lan enggal nyerang lan mateni GNOLL. [23] [24] [25]

    Miturut Apothecary Renzithen, Murlocs nahan gratis, sanajan ora jelas manawa iki disebabake dening ketahananane raja utawa yen wédak, kaya sing ditindhes Scourge. . [26]

    Enom []

    BabyMurLocx900

    Murlocs Bayi diarani minangka tadpoles. [27] Dheweke kurang musuhan tinimbang wong diwasa, lan ana uga sing diklumpukake karo balapan liyane minangka pets lan kanca. Murlocs Bayi biasane tetep cedhak karo wong diwasa, nanging kadang bisa ditemokake ing clams gedhe, kayata pesisir wétan durarot utawa ing krasaang liar. [28] [29] Sajrone November, suku squigglefin rahasia Murlocs asring ngirim tadpoles enom kanggo njelajah, ngulandara lan miwiti dongeng. [30]

    . [31] Nalika isih enom lan ora ana gunane, dheweke digawa ing Murlocs ‘.

    Bayi Bayi duwe waos gedhe, lan uga duwe buntut cilik. Sing terakhir minangka fitur diwasa sing ilang, nglairake spekulasi sing larva Murloc murni akuatik, nanging minangka individu sing tuwuh kanthi bertahap, nggawe dheweke luwih akeh urip ing daratan. Murlocs Baby rawan karo bayi Babi lan gurgling sing dhuwur, asring ing gaya sing-song, lan uga wis ngerti nari.

    Piandel []

    Kanggo pirang-pirang taun iki makhluk enigmatic iki katon mung minangka sihir paling dhasar. . [34]

    Intelijen []

    Murlocs bisa uga katon warni lan gampang kanggo pengamat santai, [8] lan kapinteran sing dianggep wis debat. . . [11] Murlocs bisa uga ora bisu amarga kabeh wong mikir. Sawetara titik titik kanggo kasunyatan manawa infilasi antara antara darat ing jagad iki bisa dadi gaweyan sing koordinasi. Apa perusahaan iki wis ditindakake kanthi ketat dhewe yen durung dingerteni. [9]

    Kajaba iku, D.E.H.T.A. Wakil King MRGL-MRGL ditemokake, sawise dheweke sinau basa, manawa taler musim dingin Murlocs ing tundra Borean ing tundra Lemah “sacara cerdas” “majib”. Apa iki nyata ilmiah, utawa yen dheweke mung dipasang ing spesies Murloc, durung katon. Miturut BranzebeBeBeBeBeBeard, Murlocs luwih pinter tinimbang balapan liyane sing dipikirake supaya ora ngerti sapa wae.

    Varian lan keturunan []

    Budaya []

    “Murloc ora ana wong sing tanpa lemak sing dipercaya.”

    Murlocs ngliwati sejarah kanthi lisan, sing menehi apa sing ora bisa dingerteni yaiku balapan liyane (sanajan sawetara bisa sinau lan ngucapake misteri ing saubengé. [8] Mung nambah kebingungan, Murlocs ora ngukur wektu balapan liyane, saéngga tanggal penting acara penting banget kanggo para sejarawan. [36] Nanging, paling akeh kawruh babagan Murlocs asale saka pengamatan njaba.

    Miturut Thalyss Greyeak, Murloc ora duwe sing luwih terkenal tinimbang jaringe.

    Basa []

    Murlocs ngomongake Nerglish, basa sing dituduhake dening Makrora, sing ora bisa dingerteni karo balapan liyane (sanajan sawetara bisa sinau lan kanthi ganggang). [38] Ana kedadeyan Murlocs sing bisa dadi pidato sing luwih terstruktur, kaya sing wis dibuktekake dening pacelathon Murloc lan tlarine ing Kepulauan Horde. [39] [40] Suku-suku musim dingin dikenal kanggo ngomongake dialek sing cukup kanggo ora bisa digunakake karo sering unclish. [41]

    Agama []

    Murlocs wis dingerteni, kanthi yakin, kanggo nyembah dewa-dewa enigmatik (kadhangkala kalebu Naga). [9] suku rockpool ibadah nyembah neptulon banatun minangka dewa. [42] Nalika Dryad Taryndhrella mati, ing Murloc Murky ngarep-arep yen dheweke mangan pésta iwak ing sikilé Dewi Tide Agung. [43]

    Masakan []

    . . [45] Jeruk ing Nazjatar, Nanging, Murlocs mung mangan telung perkara: kepiting, iwak, lan wong. [46]

    Wilayah, desa lan suku []

    Gobbler TCG

    Murlocs kumpul ing Shoreliner ing suku lan desa. [9] Ing jaman saiki, Murlocs wis nyebar menyang pirang-pirang wilayah ing kraton sisih wétan lan kalimdor. Ing Kalimdor, Murlocs paling umum ditemokake ing Lakes Inland lan tlaga wétan, sanajan sawetara suku-suku nggawe pantai dawa antarane para darkshore. Kajaba iku, bisa uga paling dhuwur kanggo Murlocs Live Quel’Danas sing paling dhuwur. Ing kerajaan wétan, Murlocs bisa ditemokake Terorizy meh kabeh pesisir pesisir lan banyu daratan. Ing Nontrend, Murlocs musim dingin ngidinke ngarsane wong njaba, sanajan kepercayaan kasebut kudu entuk sadurunge siji bener-bener ditampa.

    Cathetan Budaya []

    • Akeh Murlocs dikenal nganggo perhiasan kanggo narik kawigaten pasangan. [47]
    • Yen diancam, Murlocs luwih saka kekarepan kanggo mbantu siji liyane. [8]
    • “Iwak ing aliran” lan “mutiara favoritku” lagu-lagu Murloc sing tarydrella sing ngerti lan nyanyi kanggo murky.
    • Nalika taryndrella seda, mucy ngarep-arep yen dheweke mangan pesta iwak ing sikil saka dewa pasang gedhe lan dheweke duwe omah ing antarane ombak. [32]

    Kacathet [ ]

    Jeneng Peran Gabungan Status Lokasi
    Brglmurgl Anggota Suku Musesfin Suku musim semi Urip Winterfin mundur, Borean Tundra
    Cookie “Kapten” Kepala Cook lan Prokeliminasi Diri nyatakake Juggernaught Defias Persaudaraan Almarhum Ironclad Cove, Deadmines
    Cleaver BmurglBRM Winterfin Cook Suku musim semi Urip Winterfin mundur, Borean Tundra
    Kawan Kanthi cepet entuk kekuwatan lan ukuran amarga shard kristal saka eksodar Suku Ireng Kasalahan Shore Blacksilt, Isle Bloodmyst
    Ergll Kanca Kalecgos Independen Urip Runtuhan Arkkoran, Azshara
    Sir Finley Mrrgglton Petualang sing canggih, wong lanang lan anggota liga panjelajah Liga panjelajah Urip Dreyrgrot, Stormheim
    Nyembah para dewa lawas, banjur dipateni dening Subjugator Kor’ul Wuta taler, pasukan Dewa lawas Almarhum Kolam Renang, Jerofar Ireng
    Glrglrglr Suku musim semi Urip Caverns Winterfin, Tundra Borean
    Gmurgl Tawuran saka goblok ing Hardwenchiding Hidwrenew Suku Saltscale Urip Hardawened Singidaken, Cape of Strangelhorn
    Gobbler Pimpinan pimpinan suku Bluegill Suku Bluegill Kasalahan BlueGill Marsh, Wet
    Keymaster Urmgrgl Jilor glarglrglr Ora dingerteni Kasalahan Caverns Winterfin, Tundra Borean
    Lurgglbr Tawanan ing guwa mangsa Suku musim semi Urip Caverns Winterfin, Tundra Borean
    Mmmrrglgglll Suku Grimscale Kasalahan Alas Emas, Evergong Woods
    Anggota Suku Musesfin Suku musim semi Urip Winterfin mundur, Borean Tundra
    Murgurgula Nyolong [martabat gurf] Suku Siltfin Kasalahan AzuremySt Isle
    Mutanus para pemudha Manifestasi fisik saka ngipi elek Emerald Emerald Nightmare Almarhum Rock Dreamer, Caverners Wailing
    Neptool Kathah saka suku rockpool Suku rockpool Almarhum Red Head, Lands-Lebar
    Icefin lawas Murloc Elder lan bapak saka rotgill Ora dingerteni Urip Pantai Chiillmere, Howling Fjord
    Mripat murk lawas Nyebabake serangan ing wacana kulon Kasalahan Westfall
    Razorspine Edan Murloc nganggo pedhang buta Tribe MIREFIN Kasalahan Dustwallow Marsh
    Uyah-flop Anggota suku rockpool Suku rockpool Ora dingerteni Biyen Shathtershore, Lands
    Cemlorot Pet Of Sedrick Calston Kurang saka Urip Calston Estate, Tirisfal Global
    Spek Pet Of Sedrick Calston Kurang saka Urip Calston Estate, Tirisfal Global
    Squrky Pet saka Grimnur Stonebrand Iesiforge Urip Caverln Cavern, Iesiforge
    Swamp Talker Nyolong pesenan [warchief] saka bengor Ora dingerteni Kasalahan

    Barang Murloc []

    King bagurgle tcg

    Minangka pet kanca []

    Sawetara kanca Murloc wis ditambahake ing game sajrone pirang-pirang taun kepungkur, saben bagean saka promosi khusus, kanthi pet ora kasedhiya maneh yen promosi wis rampung. Kanca sing ditemokake ing game kasebut disorot kanthi wani.

    Murloc kanca

    Liyane []

    • [Costume Murloc], Blizzzcon 2007 Premium.
    • Gunung Blizdard Big], Blizzcon 2008 Premium, nduwe Murloc cilik ing ngarepe karakter pamuter lan nyekeli brazzzcon Banner.
    • Murlocs Bayi ing Kandhang Murloc], Objek [10-30] Apa sampeyan wis tau ndeleng salah sawijining iki?

    Akun liyane []

    Jinx Murloc

    Popularitas []

    . Murloc uga wis digunakake kanggo ngiklanake produk ing njaba Warcraft seri, kayata pariwara Murloc Laut Laut II. Lagu uga wis ditulis, kanthi murlocs minangka subjek, jenenge “Aku Murloc” dening Samwon Dinier. Pemain Korea Jang Min Chul Kadhangkala Nganggo Sandhi Murloc Sawise Menang Game. !NX nggawe plushie Murloc sing bisa dituku ing kene, lan tokoh Vinyl Murloc sing bisa uga tuku filof-alypse, dirilis sajrone Blizzcon 2009, kalebu gelombang perang “Failo” kanggo mbela Blizzcon.

    Murlocs wis nggawa akeh penggemar ing komunitas Warcraft. Iki nyebabake nggawe situs web, fiksi penggemar, video, lan game kaya ing ngisor iki!

    Inspirasi []

    Murlocs bisa uga dadi salah sawijining referensi liyane kanggo H.P. Lovecraft ditemokake ing World of Warcraft. Ing crita dheweke Bayangan liwat innsmouth, Wong sing nemoni balapan hibrida manungsa sing dikenal minangka “sing jero.”Crita kasebut nuduhake manawa dheweke wis urip ing segara sajrone pirang-pirang abad, lan alon-alon maju menyang daratan, ing ngendi dheweke bakal ngaku minangka awake dhewe kanthi nggunakake pesisir. Salajengipun, Murlocs ‘nyembah morsrofe segara iku bisa ngeling-eling “sing jero”‘ ‘nyembah ing Gusti Allah sing jero, Dagon.

    Ing hearthstone []

    Bagian iki ngemot informasi eksklusif kanggo lan dianggep dudu canon.

    • Murlocs minangka jinis minion Hearthstone, kacathet kanggo duwe pirang-pirang minion cilik, murah, sawetara duwe efek sinergi sing kuat karo murlocs liyane.
    • Sawetara murlocs ing Turnamen Grand Ekspansi ditampilake kodok utawa tumpukan. Ora dingerteni manawa iki karakteristik balapan kabeh.
    • HARMT StongebreW nggambarake murlocs ing turnamen agung minangka “Kabeh geared munggah ing piring, clankin ‘babagan mechs fishy-smellin’ mechs”. [49]
    • The Stormheim nggoleki Sir Finley Mrrgglton pisanan muncul ing Petualangan minangka anggota liga titular.
      • Giantfin, Murloc raksasa, dadi bos nomer loro saka wing pihak katelu petualangan, kutha sing rusak.

      Murloc ing Dina Anyar Paket Singkat animasi.

      Ing rpg []

      Bagian iki ngemot informasi saka Warcraft RPG sing dianggep dudu Canon.

      Nerubian3

      Murlocs ngatur menyang suku cilik lan taler sing luwih gedhe. Kulawarga bisa ngrusak suku-suku dadi pasukan gelut yen dibutuhake kanggo serangan. Arang banget, kulawargane bisa melu saben liyane kanggo mbentuk pasukan sing luwih gedhe. [50]

      Taktik []

      Murlocs minangka pejuang pak, luwih seneng ngejar pasukan lawan kanthi nomer gedhe. Nalika dipencet, bungkus kasebut ngilangi lan murlocs mbukak maneh menyang safety banyu, asring ninggalake sekutu. . Pahlawan sing luwih ngerti luwih ngerti.

      Sing ngupayakake murlocs menyang banyu diremehake tanpa welas asih. Sanajan penampilan sing nggegirisi lan awake dhewe, Murlocs minangka mungsuh sing cetha lan refleks sharper sing cetha. Alamiah, Murlocs minangka pahlawan sing luar biasa ing jero banyu. Asring banget, nalika klompok Murloc mundur menyang banyu, kanggo nggambar pasukan mungsuh menyang pirang-pirang Murlocs sing ditunggu pirang-pirang. Ing jero banyu, Murlocs nggunakake katrampilan akuatik lan nomer kanggo mutusake pasukan mungsuh.

      Nalika melu perang ing jero banyu, Murlocs Serble saka kabeh arah, nggunakake nomer lan badan sing apik banget. Kaya swarm piranhas, murlocs dart metu saka grombolan lan nyerang kanthi cepet, banjur mundur maneh menyang safety grombolan. Malah tatu sing ora pati penting dianggep minangka hits sing luwih gedhe, amarga serangan swarm sing luwih akeh, sing luwih ringkih mungsuh dadi. Salajengipun, grombolan ora ngidini korban uwal. Kekeliruan sing paling kuat bisa mati lemut lemas utawa getih nalika melu pertempuran banyu kanthi tentara Murloc.

      Ing dharatan, Murlocs ora meh mbebayani. Sanajan ana kedadeyan, umume Murlocs alon lan kikuk ing tanah, sing dilengkapi kanggo para rigor ing jagad garing. Kekuwatan Murloc arang bisa milih daratan sing adoh (kajaba golek banyu gedhe), luwih seneng tetep cedhak karo safety banyu. Nalika dipeksa perang ing dharatan, Murlocs makarya taktik sing padha lan mbukak, nyoba ngrusak mungsuh sadurunge arep mateni. [51]

      Iman []

      Iman Murloc pancen aneh. [52] Sawetara akun nglaporake manawa agama muter peran sing dominan ing masyarakat, sanajan ora ngucapake dewa siji, sing umum (kanggo kawruh, paling ora). Agama kasebut banjur poliistik, animis, lan malah dukun. Dheweke duwe ritual sing nglibatake komunikasi karo segara lan kekuwatane, lan padha nyembah banyu lan entitas sing kuat ing njero. [53] Kemerat Murloc Gabung karo makhluk sing kuat sing urip ing saubengé, lan pantheon sing dinamis, ganti kanggo kalebu makhluk anyar sing ditemoni. . [52] [53] suku wong paus (utawa malah bisa ngunggahake status paus-haline) nganti angka laut raksasa, mula kepercayaan kasebut dadi pusat ing Segara pakurmatan dheweke. [52] suku liyane bisa nyembah penyihir laut Naga nganti dipateni dening hiu, ing wektu kasebut dheweke diganti karo hiu. [53] Makhluk sing cedhak sing menehi nilai-nilai Murloc – kayata hiu sing kuwat utawa iwak sing cepet – dadi simbol urip iman Murloc. Nalika kewan mati utawa pindhah, iman Murloc mutates golek simbolisme anyar ing lingkungane. [54] Ana sawetara sing dikenal kanggo nyritakake ibune jero, perwakilan samodra. Kabeh barang ing banyu yaiku anak-anake. Sanajan Murlocs durung diamati kanggo nyawiji dewa siji, sawetara gosip ngaku yen kabeh Murlocs ngandhani sing diarani “wong sing ana ing jero. .

      Desa

      Desa Murloc kalebu koleksi gubuk mud-lan-twig kasar ditarik tanpa pola. Desa iki biasane ora ana geni, ora ana dalan sing jelas, lan ora ana benteng. Gubuk kasebut mentah lan kosong, lan pemukiman kasebut ora bisa digunakake kajaba cekungan cethek asring ditemokake ing gubuk shaman. Umume gubuk ngadeg ing stilts kanggo nglindhungi saka ombak lan banjir.

      Beda karo exterior primitif, tembok interior paling akeh gubuk Murloc asring dihiasi dihiasi. . Gubuk biasane dibukak ing udara, kanthi pilar kayu cilik kanggo nahan atap. Murlocs turu ing banyu utawa ing tikar tiwas laut laut, sing wis diikat terus-terusan kanggo njaga wujude nanging isih ngeculke kanggo katon jaring persegi cilik. Pancing gaman gaman lan barang liyane ing tembok utawa pilar. [56]

      Artisans []

      Murlocs arang bisa kerja ing logam lan meh ora ndemek geni. Nanging padha cirvers, nanging bisa mlaku, cangkang, karang, utawa kayu dadi apik lan pemandangan lan desain lan desain lan desain lan desain lan desain sing apik banget. Salah sawijining conto kasebut yaiku Piranha Lifelike sing diukir saka karang cekak. Staffs Shaman uga karya seni, ngukir kripik balung lan cangkang uga untu, flippers, lan cakar saka macem-macem makhluk segara sing ora katon dening para penghuni tanah. Murlocs Blacksilcs saka pulo BloodMyst uga dikenal kanggo brahala sing diukir watu.

      Murlocs ora perdagangan barang-barang kasebut, sanajan; Biasane mung perdagangan mung cangkang lan laut lan bahan mentah liyane (ing kasus Murlocs winterfin, clams sing ora bisa dibukak). Sampeyan ngaku manawa dheweke kadang para pamagang penghargaan karo kriya sawise dagang sing apik. [56]

      Cathetan lan trivia []

      Fememurlocmask2011

      • Ana versi alternatif saka Azeroth mrentah dening Murlocs, sing dikenal minangka Azmerloth.
      • Kadhangkala, grumbulan nggawa Murloc menyang Grumbmle Bazaar ing Summit Kun-Lai. Pengawal Pandhen Lokal Lokal mikir manawa grumbulan kasebut nggawa saka pesisir.
      • Murlocs digawa menyang saliyane alternatif lan dadi bagean saka punggawa Lunarfall lan Frostwall Shipyard. [58]
      • Murlocs In duwe getih abang, dene dheweke nggawe kolam getih ijo nalika mateni ing Warcraft III: Raja saka Chaos.
      • Mburu (i.e. Murlocs) Murlocs bisa duwe bathi, amarga Murloc Fins minangka bahan penting ing duduh kaldu sing umum lan mesthine kaya pitik. . . Sampeyan bisa uga kabeh Murlocs nggunakake clams minangka mata uang, minangka Murlocs winterfin. Kajaba iku, penyambungan Murlocs printah sing akeh banget amarga tendensi kasebut kanggo nggegirisi perdagangan pesisir lan lokasi pancing.
      • Lagu kapindho dening Elite Tauren Cantik, “Aku Murloc”, dadi pusat ing saindenging makhluk amfibia lan sifat sing ora nyenengake.
      • Aktor swarane yaiku tracy w. Bush.
      • Sadurunge Droenei diumumake minangka balapan Alliance anyar Perang Salib, . Iki ora dianggep kanthi serius, nanging.
      • Minangka guyon wong gemblung April, ing tanggal 1 April 2005, Blizzard ngganti kabeh avatar ing AS World of Warcraft Forum menyang Murlocs, lan swara serangan Murloc saka game kasebut dimainake ing latar mburi.
      • Dilat Murloc bakal menehi sampeyan visi, biasane saka sampeyan sing diobong dening Murloc Angry Angry.
      • Khadgar duwe tresno kanggo Murlocs, [60] nalika ora seneng karo dheweke utawa ora ngerti apa wae. [61]
      • Fitur Murloc ing Gapura Entri menyang Peta Blizzard ing Overwatch. “Pulo Murloc” uga duwe fitur. World of Warcraft.
      • Murlocs minangka conto balapan sing ora bisa dimainake sing terus-terusan munggah nalika Blizzard internal mbahas balapan sekutu, nanging ing taun 2017 ora direncanakake minangka balapan sekutu. [62]
      • Murlocs asliné digawe sajrone proses pangembangan , Ing endi salah sawijining seniman mikir manawa dheweke butuh luwih akeh creep kanggo dilebokake ing peta, lan kanthi cepet unit Ghoul kanggo nggawe MurLoc pertama.
      • Awal ing pangembangan World of Warcraft, Model Murloc luwih nyata. [65]
        • Gagasan saka fin sing béda-béda fin sing padha karo Raja ing Chaos Model misale jek mung katon ing penampilan resolusi dhuwur, kayata cinematic kanggo Perang Salib lan Warcraft (deleng ing ngisor iki).
      • World of Warcraft kakehan sajrone pembangunan game minangka sawetara wong sing ngeluh. Rob Pardo ing salah sawijining titik duwe departemen swara nggawe swara sulih kanggo ngetrapake game kasebut, nanging iki enggal dibalekake nalika kabeh wong kepengin bali asli. [63]
      • .

      Spekulasi []

      Artikel utawa bagean iki kalebu spekulasi, pengamatan utawa panemu bisa didhukung dening Lore utawa Pejabat Blizzard. Sampeyan ora bakal dijupuk minangka Wakil resmi Lore.

      Yen Brann Bener Babagan Gusti Allah Lembar Kodok Nggawe Gorlocs lan kanthi Murlocs Ekstensi, Bisa uga Krag’wa.

      Wowwiki

      Wiki iki ngemot informasi sing ora akurat lan ora ana. Mangga pindhah menyang HTTPS: // Wowpedia.Fandom.com kanggo informasi game sing luwih akurat lan paling anyar.

      Aja duwe akun?

      Murloc

      • Iki bisa uga kalebu panyuntingan kanggo mbenerake ejaan lan tata basa, nulis ulang bagean kanggo mesthekake, lan nganyarke.

      Murloc

      Fraksi / gabungan

      Kelas karakter

      Pramuka (WRPG); Rogue, Shaman, Murloc, Barbarian, Hunter, Pramuka (Wowrpg)

      Ibukutha Racial

      Pimpinan Ras (S)

      Suku-suku sing luwih gedhe Shlur, Mimmil, Yshmeel, Lilki (RPG)

      Gunung Racial

      HomeWorld

      Basa utami (s)

      Dhuwur rata-rata

      . [1]

      Alignment

      Biasane netral huru; [2] (biyen “mesthi netral ala”) [3]

      ! aka Rwlrwlrwlrwlrwlrwl (spelling blizzard) (Swara MP3, Swara Ogg-Vorbis Lokal) Deleng bagean Info resmi.

      The Murloc yaiku bipedal, amfibious, semi-cerdas, agresif sing manggon ing pinggiran pantai, lakeshores, lan karia. Murlocs duwe badan bulbous, cangkem gedhe sing diantrekake larik tongkat sing cetha, lan kulit sing dilapisi slime. Wong-wong sing nduwe warna saka pirus nganti abu-abu sing peteng, nalika dhuwur beda-beda gumantung saka 3-1 / 2 kaki nganti 6 kaki. Gumantung saka macem-macem, Murlocs bisa uga nyedhaki sing meh padha karo kodhok utawa iwak; Murloc ijo sing apik, umpamane, nduweni warna sing padha karo kodok wit abang.

      Padahal Murlocs cukup anyar ing kraton wétan, tambah akeh dipercaya manawa dheweke pancen balapan kuna Azeroth. Makhluk iki wis obah kanthi tliti saka papan dununge segara lan manggon ing wilayah Lordaeron sing luwih akeh. Pamindhahan iki ing tanah wis nyebabake dheweke adaptasi menyang tlaga banyu seger lan kali. Intelijen sing dianggep wis debat. Sawetara wong mbantah manawa, amarga basa guttucal bisa uga angel ditemtokake, dheweke duwe kapinteran sing winates. Nanging, panggunaan kemampuan perang lan ora ngerti babagan kapinteran perkawis sing rada njajal. [4] Kajaba iku, D.E.H.T.. Wakil King MRGL-MRGL ditemokake, sawise dheweke sinau basa, manawa taler musim dingin Murlocs ing tundra Borean ing tundra Lemah “sacara cerdas” “majib”.

      Murlocs cenderung manggon ing pamukiman pesisir sing akeh banget, lan ora umum kanggo nemokake individu sing ngumbara adoh banget saka kompatriot. Pemain sing pengin melu Murlocs kudu waspada ing saubenge; Makhluk kasebut asring ora bisa ndeleng ing ngisor banyu. Kecenderungan iki, ditambah karo radius AGGO sing gedhe, asring nyebabake tuntunan sing luwih gedhe.

      Murlocs ngatur menyang suku cilik lan taler sing luwih gedhe. . . [3]

      .e. Murlocs) Murlocs bisa duwe bathi, diwenehi fins Murloc minangka bahan penting ing duduh kaldu sing umum. Skala Murloc Slimy asring dikarepake karo kulit pakar kanggo nggunakake sandhangan apik. . Sampeyan bisa uga kabeh Murlocs nggunakake clams minangka mata uang, minangka Murlocs winterfin. Kajaba iku, penyambungan Murlocs printah sing akeh banget amarga tendensi kasebut kanggo nggegirisi perdagangan pesisir lan lokasi pancing.

      Aktor swarane yaiku tracy w. Bush.

      • 1 Sejarah
        • .1 Iman
        • 2.2 desa
        • 2.3 tukang kerja
        • .
        • 13.1 Video

        Ulasan GamePot Extlert

        07 Desember 2022

        08 Oktober 2018

        27 September 2016

        Sejarah Murloc umume ora dingerteni amarga umume kekarepane kalebu tradhisi lisan dhewe, sing dhewe katon repet saka para leluhur. Murlocs Ngomong Nerglish, Basa sing dituduhake Makrura. Ana kedadeyan Murlocs sing bisa dicathet kanthi wicara sing luwih terstruktur, kaya sing wis dibuktekake dening pacelathon sing dianakake dening tukang sihir Murloc lan troro sajrone alangan horde ing pucuk sing rusak. Nanging, paling akeh kawruh sing ditampa saka Murlocs asale saka pengamatan njaba.

        Akeh sing dikenal babagan Murlocs gampang diamati dening lelungan apa wae. Kaya sing kacathet sadurunge, Murlocs cenderung kumpul ing kemah ing kemah sing padhet lan desa. Dheweke wis dingerteni, ing kasus tartamtu, nyembah dewa-dewa erizatik (kalebu Naga). Sing paling penting, mayoritas suku Murloc koyone toleransi sethithik kanggo balapan sentient liyane.

        Sanajan wis dikenal karo Elves wengi ing Kalimdor kanggo sawetara wektu, Murlocs cukup anyar ing bawana wétan saka wetan lan Azeroth. Iki dianggep Murlocs bener-bener minangka lomba sing paling kuna ing jagad iki, paling tuwa minangka Naga pisanan, amarga makhluk pertama, amarga makhluk pertama, amarga makhluk serpentine dikenal wis pirang-pirang klompok Murlocs sing dikenal segara sing dikenal minangka Mur’gul.

        Ing jaman saiki, Murlocs dadi tanggung jawab kanthi ora sengaja kanggo horde saiki. Serangan Murloc ing suku Trollish Darkspear sing nyuwil saka Orcish Thrall (ing wektu sing dilayari ing Pulo Darkspear) lan para prajurit kanggo nyingkirake iwak pemuda lan banjur dadi horde sing tahan. Aliansi troll-orc iki bakal nggawe jantung modern Horde, sing ditindhes Tauren, nilar lan getih bisa melu.

        Budaya []

        MurlocandBaby

        Nalika ngadhepi produk budaya unggul teknologi, cemeng ora ditampilake karakteristik penasaran saka budaya ing spesies humanoid.

        Iman []

        Murloc

        Iman Murloc pancen aneh. [5] Sawetara akun nglaporake manawa agama muter peran sing unggul ing masyarakat, sanajan ora ngucapake dewa siji, umum (kanggo kawruh, paling ora). Agama kasebut banjur poliistik, animis, lan malah dukun. Dheweke duwe ritual sing nglibatake komunikasi karo segara lan kekuwatane, lan padha nyembah banyu lan entitas sing kuat ing njero.

        . Padha bisa uga nambah utawa mbusak makhluk kanggo nyembah struktur kanggo nggambarake acara anyar. [6] [5] suku bisa nyembah paus (utawa bisa uga nambah status kanggo ngutus Gusti Allah) nganti ana wong sing percaya, ing endi kepercayaan dheweke ngganti pusat segara minangka pangareping obyek saka penghormatan. [5] Suku liyane bisa nyembah penyihir sea Naga nganti dipateni dening hiu, ing endi dheweke diganti karo hiu. [6] Makhluk sing cedhak sing menehi nilai-nilai Murloc – kayata hiu sing kuwat utawa iwak sing cepet – dadi simbol urip iman Murloc. Nalika kewan mati utawa pindhah, iman Murloc mutates golek simbolisme anyar ing lingkungane.

        Ana sing dikenal kanggo nyritakake ibune sing jero, perwakilan samodra. Kabeh barang ing banyu yaiku anak-anake. Sanajan Murlocs durung diamati kanggo nyawiji dewa siji, sawetara gosip ngaku yen kabeh Murlocs ngandhani sing diarani “wong sing ana ing jero. Nanging, ora jelas manawa iki uga minangka perwakilan samodra utawa yen malah entitas. . [ ]

        Desa

        . Desa iki biasane ora ana geni, ora ana dalan sing jelas, lan ora ana benteng. Gubuk kasebut mentah lan kosong, lan pemukiman kasebut ora bisa digunakake kajaba cekungan cethek asring ditemokake ing gubuk shaman. Umume gubuk ngadeg ing stilts kanggo nglindhungi saka ombak lan banjir.

        Beda karo exterior primitif, tembok interior paling akeh gubuk Murloc asring dihiasi dihiasi. Sawetara nggambarake karang sing apik nalika wong liya ngemot mosaics cangkang lan watu lan liya-liyane duwe tapestri sing apik banget saka laut laut. . Murlocs turu ing banyu utawa ing tikar tiwas laut laut, sing wis diikat terus-terusan kanggo njaga wujude nanging isih ngeculke kanggo katon jaring persegi cilik. Pancing gaman gaman lan barang liyane ing tembok utawa pilar. [9]

        Artisans []

        Murlocs arang bisa kerja ing logam lan meh ora ndemek geni. Nanging padha cirvers, nanging bisa mlaku, cangkang, karang, utawa kayu dadi apik lan pemandangan lan desain lan desain lan desain lan desain lan desain sing apik banget. Salah sawijining conto kasebut yaiku Piranha Lifelike sing diukir saka karang cekak. Staffs Shaman uga karya seni, ngukir kripik balung lan cangkang uga untu, flippers, lan cakar saka macem-macem makhluk segara sing ora katon dening para penghuni tanah. Murlocs Blacksilcs saka pulo BloodMyst uga dikenal kanggo brahala sing diukir watu.

        Murlocs ora perdagangan barang-barang kasebut, sanajan; Biasane mung perdagangan mung cangkang lan laut lan bahan mentah liyane (ing kasus Murlocs winterfin, clams sing ora bisa dibukak). . [9]

        Basa []

        Murlocs ngomongake dialek saka Nerglish (aka murloc) lan biasane ora ana basa liyane. Nanging, ana sing sinau basa liyane supaya bisa ngrebut cangkang lan bahan mentah utawa bahan liyane karo balapan liyane. [10] Dheweke bisa nganggo umum ing sawetara kasus, nanging Nerglish bisa uga diwarisake saka Naga, kaya balik iwak liyane. [ Kutipan sing dibutuhake

        Taktik []

        Murlocattack

        Murlocs minangka pejuang pak, luwih seneng ngejar pasukan lawan kanthi nomer gedhe. Nalika dipencet, bungkus kasebut ngilangi lan murlocs mbukak maneh menyang safety banyu, asring ninggalake sekutu. Sawetara prajurit ndeleng taktik Murloc minangka pengecut. Pahlawan sing luwih ngerti luwih ngerti.

        Sing ngupayakake murlocs menyang banyu diremehake tanpa welas asih. Sanajan penampilan sing nggegirisi lan awake dhewe, Murlocs minangka mungsuh sing cetha lan refleks sharper sing cetha. . Asring banget, nalika klompok Murloc mundur menyang banyu, kanggo nggambar pasukan mungsuh menyang cakar tunggu Murlocs sing didhelikake. Ing jero banyu, Murlocs nggunakake katrampilan akuatik lan nomer kanggo mutusake pasukan mungsuh.

        Nalika melu perang ing jero banyu, Murlocs Serble saka kabeh arah, nggunakake nomer lan badan sing apik banget. Kaya swarm piranhas, murlocs dart metu saka grombolan lan nyerang kanthi cepet, banjur mundur maneh menyang safety grombolan. Malah tatu sing ora pati penting dianggep minangka hits sing luwih gedhe, amarga serangan swarm sing luwih akeh, sing luwih ringkih mungsuh dadi. Salajengipun, grombolan ora ngidini korban uwal. .

        Ing dharatan, Murlocs ora meh mbebayani. Sanajan ana kedadeyan, umume Murlocs alon lan kikuk ing tanah, sing dilengkapi kanggo para rigor ing jagad garing. Kekuwatan Murloc arang bisa milih daratan sing adoh (kajaba golek banyu gedhe), luwih seneng tetep cedhak karo safety banyu. Nalika dipeksa perang ing dharatan, Murlocs makarya taktik sing padha lan mbukak, nyoba ngrusak mungsuh sadurunge arep mateni. [11]

        Miturut Apothecary Renzithen, Murlocs nahan gratis, sanajan ora jelas manawa iki disebabake dening ketahananane raja utawa yen wédak, kaya sing ditindhes Scourge.

        Senadyan iki nyiksa iki bisa mbanting pangkat kanthi Mur’GHOUL: klompok Murlocs underad. [12] [13]

        Mercoc

        Artikel utama: Wilayah Murloc sing dikenal lan desa

        Ing jaman saiki, Murlocs wis nyebar menyang pirang-pirang wilayah ing kraton sisih wétan lan kalimdor. . Kajaba iku, bisa uga Murlocs tingkat paling dhuwur sing manggon ing pesisir ing sisih lor Azshara. Ing kerajaan wétan, Murlocs bisa ditemokake Terorizy meh kabeh pesisir pesisir lan banyu daratan. .

        Subraces Murloc []

        • Gorloc
        • Mur’GHOUL (undead Murlocs)
        • Mur’gul
        • Murloc Murloc Mutloc
        • Murloc Laut jero.Lua ing garis 80: Modul modul ‘: Inlinegfx / img_link_data.JSON ‘ora ditemokake.
        • JINYU (berkembang-subrace) Kesalahan Lua ing Paket.Lua ing garis 80: Modul modul ‘: Inlinegfx / img_link_data.JSON ‘ora ditemokake.

        Suku Murloc []

        Jeneng Murlocs []

        • Mmmrrgglll: Tingkat 9. Kepala Suku Grimscale. Ditemokake ing pesisir kulon sunsail Anchorage.
        • Murgurgula: level 11 dheweke bisa ditemokake ing pantai Kulon stillpine terus ing Azuremyst Isle. Gurf pengin bulu tembelan sing dicelup saka mburi dening dheweke.
        • CruFelfin: level 12. Dheweke bisa ditemokake ngumbara gubuk Murloc ing Kepulauan BloodMyst Southwestern.
        • Slark: Tingkat 15 jarang. Dheweke bisa ditemokake ngumbara pesisir Westfall ing sisih lor.
        • Murkdeep: Tingkat 19, katon nalika ana wong sing cedhak karo klompok Murloc Huts ing Darkshore. Penampilan kasebut didhisiki kanthi pirang-pirang ombak Murlocs Murlocs, pamuter kudu ngalahake supaya dheweke metu saka ambane. Dheweke melu ing nggoleki barang: Murkdeep!
        • Brack: Tingkat 19 Langka. Dheweke bisa ditemokake ngumbara pesisir ing sisih kulon menyang sisih kidul.
        • Cookie: Tingkat 20 Elite. Kapal kapal ing kapal Edwin VanceF.
        • Murk-Mripat Lawas: Tingkat 20. . Dheweke dibutuhake kanggo nggoleki menace pesisir
        • Gobbler: Tingkat 22. Bisa ditemokake ing BlueGill Marsh ing teles teles lan melu cakar uyah saka jero .
        • Mutanus The Devourer: Tingkat 22 Elite. Murloc buta, dheweke dadi beg-bala pungkasan saka guwa sing bisa digunakake lan bisa nglawan 4 Fanglords lan miwiti acara saka NPC sing sampeyan ketemu nalika mlebu ganda gelut. Ndeleng caverns.
        • Gelihast: Tingkat 26 Elite. Dheweke dadi bos ing jero blackfathom.
        • Scargil: Tingkat 30 langka. Ditemokake ing pantai Kulon ing Southshore ing Hillsbrd.
        • Gluggle: level 37 arang. Ditemokake ing reruntuhan sisih lor Camp Base Gram’gol ing Vale Stranglethorn.
        • Burgle Mripat: Tingkat 38 arang. .
        • Swamp Talker: Tingkat 50 nganti 56. Ditemokake ing guwa wetan stonard ing rawa saka kasusahan. Dheweke melu ing nggoleki The Rawa Talker .
        • Icefin lawas: Tingkat 71. Ditemokake ing pesisir chillmere ing howling fjord. Dheweke menehi Trident The Quest of the Putrane .
        • Rotgill: Tingkat 71. Ditemokake ing pesisir chillmere ing howling fjord. Dheweke melu ing ngerjakake trident putra .
        • Burgle

        Murloc Goodies []

        • Tumindak minangka sumber kanggo artikel liyane ing kene WowWiki, nyedhiyakake informasi sing akurat liwat kutipan.
        • Kanggo informasi babagan sumber lan kutipan, mangga deleng Wowwiki: Kebijakan Lore lan Wowwiki: Kutipan.

        World of Warcraft Lore Babagan “Murlocs” [14] saka situs resmi lawas.

        . Iki amarga ora mung kanggo kasunyatan manawa makhluk iki muncul ing gisik Azeroth sing durung bubar (nganti saiki), uga amarga Murlocs Shun Mortals lan arang banget, ujarake apa wae.

        . Padha kumpul ing tali ing suku lan desa. Dheweke wis dingerteni, kanthi yakin bisa nyembah dewa-dewa enigatik (kadhangkala kalebu Naga). .

        Nanging, akun sing anyar kanthi milih individu sing bisa ngumpulake informasi – kanthi spying, nyiapake utawa surreptitiously dipercaya entuk rincian murlocs, wis nggawa rincian sing menarik kanggo sinetron ..

        Pisanan, Murlocs bisa uga ora bisu amarga kabeh wong mikir. Sawetara titik titik kanggo kasunyatan manawa infilasi antara antara darat ing jagad iki bisa dadi gaweyan sing koordinasi. Apa perusahaan iki wis ditindakake kanthi ketat dhewe yen durung dingerteni.

        Uga, balapan Murloc bisa uga luwih tuwa tinimbang sing paling percaya. . . Mesthi wae Murlocs kuno kasebut urip ing jero segara lan mula ora tau dingerteni karo balapan dharatan ing jagad iki.

        Ing sawetara taun kepungkur, Naga Naga saiki wis miwiti nglanggar saka banyune, nyebabake para sejatik-sejarah kanggo nggawe spekulasi Murlocs ‘Murlocs’ alon-alon menyang tanah. .

        Nanging mbok menawa wahyu sing paling nggumunake kanggo entuk upaya kecerdasan sing anyar yaiku iki: Naga bisa uga ora mung sesambungan wengi ing segara sing katon ora ana ing jagad iki.

        Sawetara pratondho saka Murlocs dhewe negesake kemungkinan para pria yaiku kanggo nyembah utawa nikah bisa turu, utawa paling nunggu turu, lan luwih ngganggu, lan Murlocs ‘Muncul minangka indikasi babagan awak sing luar biasa.

        Yen kedadeyan kasebut, Murlocs sing misterius lan rada ora diremehake bisa uga katon pisanan ing donya sing luwih elek.

        Aku Murloc []

        . .

        Popularitas []

        Jinx Murloc

        Murlocs wis nggawa akeh penggemar ing komunitas Warcraft. Iki nyebabake nggawe situs web, fiksi penggemar, video, lan game kaya ing ngisor iki!

        Kajaba iku, J!NX nggawe plushie Murloc sing bisa dituku ing kene.

        Ing sisih liya, ana klompok penggemar sing ora bisa ndeleng Murlocs mbesmi sepisan lan kabeh saka pasuryan Azeroth. Pamuter iki cenderung dadi aliansi kaya sing dikarepake luwih asring tinimbang ora.

        Media []

        Log Hearthstone Murloc Yule Log

        Dening Hearthstone Liburan saka Blizzard Entertainment! Nov 24, 2016

        Trivia []

        • Sadurunge Droenei diumumake minangka balapan Alliance anyar Ekspansi sepisanan, Perang Salib, Murlocs minangka pilihan sing dibanting kanggo balapan karakter pemain anyar.
        • Murlocs angel kanggo para pemain anyar kanggo mateni amarga kemampuan kanggo nggunakake potion lan nomer sing apik.
        • Pengumuman / komentator / komentator / komentator / komentator / komentator gischwind perski nindakake kesan Murloc sing apik: GC 2008 – Swara WOW Murloc (saka takon kanggo nindakake versi ing Gamescom 2008).

        Inspirasi []

        • Murlocs minangka salah sawijining macem-macem referensi kanggo H.P. Lovecraft ditemokake ing World of Warcraft. Ing crita dheweke Bayangan liwat innsmouth, Wong sing nemoni balapan hibrida manungsa sing dikenal minangka “sing jero.”Crita kasebut nuduhake manawa dheweke wis urip ing segara sajrone pirang-pirang abad, lan alon-alon maju menyang daratan, ing ngendi dheweke bakal ngaku minangka awake dhewe kanthi nggunakake pesisir. Salajengipun, Murlocs ‘nyembah morsrofe segara iku bisa ngeling-eling “sing jero”‘ ‘nyembah ing Gusti Allah sing jero, Dagon.

        Cathetan []

        1. ^ Fraksi peteng, pg 10
        2. ^Lands of Misteri, pg. 139
        3. ^ ABManual monsters, pg. 63
        4. ^Warcraft III – Manual, pg. 139-140
        5. ^ abcdFraksi peteng, pg. 11
        6. ^ abcLands of Misteri, . 134
        7. ^Fraksi peteng, . 88
        8. ^Lands of Misteri, pg. 140
        9. ^ ABLands of Misteri, pg. 136
        10. ^, pg.
        11. ^, pg. 180
        12. ! (Gerombolan)
        13. !
        14. ^ Hiburan blizzard. Murlocs (diarsip saka situs AS resmi lawas). Web.Arsip.org. Diarsip saka tanggal asli 2010-11-07. Ditampa ing taun 2012-04-06.
          . Murlocs (diarsip saka situs AS resmi lawas). Web.Arsip.. Arsip saka tanggal 2010-06-24. Ditampa ing taun 2012-04-06.

        Link njaba []

        Polygon.Com Hearthstone Murlocs Star ing Video Liburan Heartwarming dening Colin Campbell Nov 25, 2016, 3:00 PM

        .Video Lonceng Org Murloc

        Alliance Murloc Wow Rip

        Download 225 Digawe APR 30, 2021 dianyari 30 April 30, 2021 Sumber 2 negara sing ditundha

        Bundel iki ditandhani minangka Ditundha. Durung diteliti dening anggota staf.

        Kaya

        Reaksi: Stefan.K, themurlocscout, lich134 lan 2 liyane

        . Nyuwek nggunakake HTTPS: // www.HiveworkShop.com / Threads / WowTowc3conv.332260.

        Kanthi nglangi animasi nglangi, animasi bosok, sikil, spat, swara pati lan kabeh barang sing ditambahake.

        .01.2021 – Uploaded
        01.01.2021 – Ditambah versi berwarna tim tim

        Alliance Murloc (Model)

        Klebu tekstur 2 poligons 4,050 filename Alliance Murlock Final Ora ana warna tim.MDX Ukuran 516.35 KB Uploaded Apr 30, 2021 dianyari 30 April 30, 2021

        Alliance Murlock Werna Tim (Model)

        Kalebu tekstur 3 poligons 4,050 Filenen Alliance Murlock Warna Tim Akhir.MDX Ukuran 585.01 KB Uploaded Apr 30, 2021 Dianyari ora

        Footman16

        Gabung karo 14 Jul 14, 2012 pesen 3,113

        Aku mikirake tim tulang belakang wee bit bakal katon luwih apik, waja sing berwarna tim iku rada meh nggoleki imo. Mungkin mung spines lan bunder wee ing waja sing bakal luwih apik

        Reaksi: Stein123

        Rasa

        Rasa

        Gabung 13 Desember 2018 Pesen 2,224

        Sumber

        Aku mikirake tim tulang belakang wee bit bakal katon luwih apik, waja sing berwarna tim iku rada meh nggoleki imo. Mungkin mung spines lan bunder wee ing waja sing bakal luwih apik

        Ya bisa uga katon luwih apik karo tc ing tulang belakang tinimbang waja. Aku kesusu banget ngowahi tekstur maneh sanajan, Murloc iki luwih akeh tes test kanggo ndeleng kepiye WowTowc3conv nyambut gawe.

        Kaya

        Reaksi: ML777, Deepstrasz lan Footman16

        Footman16

        Footman16

        Gabung karo 14 Jul 14, 2012 pesen 3,113

        Sumber

        Ya bisa uga katon luwih apik karo tc ing tulang belakang tinimbang waja. Aku kesusu banget ngowahi tekstur maneh sanajan, Murloc iki luwih akeh tes test kanggo ndeleng kepiye WowTowc3conv nyambut gawe.

        Ah cukup, aku isih bakal menehi saran bisa uga ngalihake ing sawetara titik

        Kaya

        Reaksi: Stein123 lan RumGoodman

        Loki18

        Loki18

        Gabung karo 16, 2013 Pesen 274

        ��

        . Skuadron dikutuk dening penyihir segara dadi Murlocs lan dheweke mburu banjir utawa golek sorress sing bisa mbalikke nyiksa penyihir lan mburu penyihir

        Reaksi: EMEINSGOOTHAN

        Murlocman

        Murlocman

        Gabung karo 17, 2021 pesen 3

        Sumber

        ! iku katon apik kanggo aku. matur nuwun akeh

        Lich134

        Lich134

        Gabung karo tanggal 17, 2020 pesen 156

        cute banget
        Nggawe horde uga luwih apik.

        Utas padha

        �� Tandha 3D Skier wis dianyari! �� Saiki ndhukung MDX1100 sing kudu ndandani akeh masalah nalika ndeleng Mod HD ing panampil 3d. Kita nyengkuyung sampeyan mriksa dhewe lan laporake masalah sing sampeyan temokake ing papan diskusi situs Situs.

        .
        Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan terus nggunakake cookie.