Mod Top ing Rimworld Nexus – Mod lan Komunitas, Top 55 Rimworld Mods 2023

Ndhuwur 55 Rimworld Mods 2023

Contents

Ana akeh mods ing rimworld sing mbantu sampeyan ngganti skenario lan wektu urutane critane game.

Ndhuwur 30 file sajrone rong minggu kepungkur:

Kustomisasi Pelajaran Miwiti ing Mod Kanggo Rimworld Alpone 12.

Uploaded: 11 Agustus 2015
Nganyari pungkasan: 23 Agustus 2015

Kustomisasi Pelajaran Miwiti ing Mod Kanggo Rimworld Alpone 12.

Uploaded: 31 Aug 2017
Nganyari pungkasan: 25 Feb 2020

Pungkasane ngira manawa bakal nggawa mod iki kanggo pangguna non uap. Dadi mod iki nyuda ukuran kamar sing dibutuhake kanggo ukuran realistis sing luwih apik. Iki uga kanggo wong sing seneng dhasar sing luwih cilik. Mod iki disaranake dening Gwazi Magnum. Uga ngemot kamar nyata Liteistik

Uploaded: 31 Aug 2017
Nganyari pungkasan: 25 Feb 2020

Pungkasane ngira manawa bakal nggawa mod iki kanggo pangguna non uap. Dadi mod iki nyuda ukuran kamar sing dibutuhake kanggo ukuran realistis sing luwih apik. Iki uga kanggo wong sing seneng dhasar sing luwih cilik. . Uga ngemot kamar nyata Liteistik

Uploaded: 29 Jun 2014
Nganyari pungkasan: 18 Agustus 2021

** 100% Hasil saka Program Ganjaran Nexus Modern Donasi Kanggo Amal Kewan. ** AG sing minangka mods vanila kanggo rimworld sing luwih apik! Nambah Fitur Kosmetik lan Game Game kalebu mekanika katun lan kain sing ditambahi, tanduran anyar lan resep, pilihan sing akeh warna lan warna-warni, lan liya-liyane!

Nganyari pungkasan: 18 Agustus 2021

** 100% Hasil saka Program Ganjaran Nexus Modern Donasi Kanggo Amal Kewan. ** AG sing minangka mods vanila kanggo rimworld sing luwih apik! Nambah Fitur Kosmetik lan Game Game kalebu mekanika katun lan kain sing ditambahi, tanduran anyar lan resep, pilihan sing akeh warna lan warna-warni, lan liya-liyane!

Uploaded: 21 Mar 2020
Nganyari pungkasan: 07 Jan 2023

Editor kanggo pakurmatan manungsa ing peta lan kanggo Crashlanding (kolonis, mungsuh, Mati Pawn).

Uploaded: 21 Mar 2020
Nganyari pungkasan: 07 Jan 2023

.

Uploaded: 06 Mar 2014
Nganyari pungkasan: 26 April 2015
Pengarang: Tim Pembangunan Armory Proyek

Armory Proyek Nggawe Senjata saka Saben, Era, Game lan Movie. Nanging ing tangan sepisanan kanthi grafis lan swara vanilla rimworld. Nanging kita uga ngeculake paket addon kanthi pangowahan grafis lan swara. Proyek kasebut kanggo nambahake gaman kanggo rimen sing bisa ditindakake wiwit gaman senjata abad pertengahan nganti senjata sci-fi menyang senjata sci-fi kanggo senjata dunia nyata saiki. Iku

Ndhuwur 55 Rimworld Mods [2023]

Nerd bear

Rimworld minangka game simulasi manajemen koloni kanthi inklusi fiksi ilmiah. Liwat intelijen lan strategi, sampeyan kudu njamin kaslametan ing jagad anyar.

.

.

Dadi kolonis ing game iki, sampeyan ngatur swasana ati, kabutuhan, lan kecanduan liyane. Luwih seneng kanthi nambahake 42 paling apik 42 mods kanggo game!

  • Mods Rimworld paling apik
    • 55. Romance Rasional 2
    • . Etika sing bisa dipercaya (Qee)
    • 53. Paket Kompetbilitas Mods
    • . Vanilla sing ditambah – Senjata api
    • 51. Turbin angin M-13
    • 50. Go njelajah
    • 49.
    • 48. Worlds Sparkling
    • 47. Penjual kanggo lemes
    • . Xenohunjangan – Xenos Gen-Spliced ​​ing Rim
    • 45.
    • 44. 1-2-3 kapribaden
    • .
    • 42. Multiplayer
    • 41. Roman rasional RF
    • 40. Bocah, sekolah lan sinau
    • 39. Vanila ditambahi
    • . Blueprints
    • 37. Rambute pria
    • 36. Jaket Kewan
    • 35. Hospitality
    • .
    • 33. Kepemimpinan Colony
    • 32. Manager Koloni
    • 31. Tab kewan
    • . Kacepetan cerdas
    • 29. Psikologi
    • 28.
    • 27. Kewan logika
    • 26. Goleki kula
    • 25. Lampu tembok
    • 24. Amazon Challenge
    • 23. Jaman pertengahan
    • . Pertunjukan kasunyatan slamet
    • . Dubs kebersihan ala
    • . Kamar sing realistis
    • 19. Miwiti kanthi ora apa-apa
    • 18. Rimworld sihir
    • 17. Donya Peteng
    • 16.
    • 15. Randompok
    • 14. Gelembung Interaksi
    • 13. Side Sedermat
    • 12. Rattle pati
    • .Worldedit 2.0
    • 10. Angkat lan haul
    • 9. Ngirit kapal 2
    • .
    • 7. Edb disiapake kanthi ati-ati
    • .
    • 5. Reality Grim
    • . Werna swasana warna warna
    • 3. Hangover saka neraka
    • 2.
    • . Rimatomics

    Mods Rimworld paling apik

    55. Romance Rasional 2

    Romance Rasional 2 minangka nganyari mod asli sing nambah pilihan sing luwih romantis lan hubungan kanggo rimworld.

    Mod Romance Romance Romance Asli minangka tambahan kanggo game, nyedhiyakake pilihan lan kegiatan hubungan sing luwih akeh kanggo para pemain. Nanging, ana tansah kamar kanggo dandan.

    RR 2 anyar saka bengkel uap minangka langkah utama, nambah dhukungan kanggo polyamory lan menehi peran sing luwih penting ing game strategi.

    Yen sampeyan nggoleki pengalaman rimworld sing sugar liwat game dhasar, romance rasional 2 mod minangka download penting.

    Penting kanggo dicathet yen RR 1 lan 2 duwe macem-macem Pencipta; Sawetara pemain bisa uga luwih seneng lingkup mod asli, sing katon ing dhaptar kita.

    54. Etika sing bisa dipercaya (Qee)

    Etika sing bisa dipercaya (Qee)

    Qee Nambah kegiatan ilmiah kanthi moral kanggo rimworld.

    Apa sampeyan pengin sampeyan bisa clonis rimworld favorit sampeyan? Utawa bisa uga sampeyan pengin eksprimen karo manipulasi genetik kanggo nggawe pawn sing sampurna.

    Ya, saiki ana mod kanggo! Etika sing bisa dipercaya nambah manipulasi kloning lan pajak menyang game, menehi cara anyar kanggo mbangun koloni sampeyan kaya ilmuwan sosiopat

    Versi sing dianyari iki nambah integrasi kanggo sistem Etika lan ide ideologi Sim Colony.

    53. Paket Kompetbilitas Mods

    Paket Kompetbilitas Mods

    Paket iki Ngemot dhukungan kanggo sawetara mods lan umum, owah-owahan dewekan kanggo game dhasar sing nggawe mods luwih apik.

    Salah sawijining tantangan nggunakake mod yaiku dheweke asring bisa konflik karo saben liyane, nyebabake kesalahan lan kacilakan.

    Mangkene Paket Kompatibilitas Mods mlebu.

    Mod iki nambah kompatibilitas antarane rimworld lan pilihan mods sing beda-beda, luwih gampang nggunakake pirang-pirang mods tanpa konflik sing ngalami.

    Kajaba iku, pack uga kalebu sawetara bug lan dandan kinerja sing dadi pilihan sing apik minangka download mandiri, uga.

    52. Vanilla sing ditambah – Senjata api

    Senjata api vanila sing ditambah

    Vanilla sing ditambah – Senjata api Nambah gaman, tekstur, swara anyar, lan owah-owahan imbangan.

    Mod iki nambah 80 jinis senjata api anyar kanggo game anyar, menehi cara anyar kanggo kolonawan sampeyan kanggo njupuk mungsuh sampeyan.

    Lan kabeh tektur mung 1024 × 1024, sampeyan bisa yakin manawa bedhil anyar sampeyan bakal katon apik.

    Mod vanila sing ditambahi uga kompatibel karo Combat lengkap, dadi sampeyan ora kudu kuwatir babagan masalah kompatibilitas nalika sampeyan muter rimworld.

    51. Turbin angin M-13

    M 13

    Turbin angin anyar iki ngasilake kekuwatan luwih akeh tinimbang sing ditindakake.

    Mod iki nambah turbin angin anyar kanggo game sing ngasilake energi luwih akeh, supaya luwih gampang njaga koloni sampeyan mlaku kanthi lancar.

    .

    50. Go njelajah

    Go njelajah

    Go njelajah Nambah acara Rimworld Random Random.

    Bukak njelajah minangka mod kanggo rimworld sing nambah acara acak anyar kaya nandur kutha-kutha kuna utawa nemokake kapal angkasa sing ditinggalake.

    Pencipta mod Pengeta pengin nambah petualangan lan eksplorasi sing luwih gedhe minangka tukang game sing main game. Saben acara adat minangka narasi narasi-wicaksana lan maringi hadiah kanggo koloni sampeyan.

    Salah sawijining perkara sing apik babagan rimworld yaiku pangerten macem-macem lan eksplorasi sing ditawakake. Saben game beda, thanks kanggo acara acak sing bisa kedadeyan.

    Iki tegese sampeyan ora ngerti apa sing bakal kelakon, lan iku bagean gedhe sing nyenengake. Kita Highly nyaranake mod sing nambah kualitas unik iki.

    49.

    Editor karakter

    Mod editor karakter iki Ngidini pemain kanggo ngatur unit koloni.

    Mod iki penting kanggo pamuter rimworld sing pengin ngatur pengalaman game.

    Kanthi editor karakter, sampeyan bisa ngganti penampilan kolonma kanggo cocog karo pilihan pribadi sampeyan.

    Sampeyan uga bisa ngganti sandhangan lan judhul kanggo menehi tampilan sing luwih unik. Kajaba iku, mod ngidini sampeyan ngganti kabisan kolonat kanggo cocog karo tujuan sampeyan kanthi luwih apik.

    Apa sampeyan pengin nggawe penjajah luwih apik ing kumpul, gelut, utawa katon luwih apik, mod editor karakter wis dijamin.

    Mods kaya iki minangka mods Rimworld sing paling apik amarga tingkat kontrol sing diwenehake.

    48. Worlds Sparkling

    Worlds Sparkling

    Seneng rimworld kanggo luwih akeh jam kanthi pemlahan mini iki Worlds Sparkling.

    .

    Mangkene Mods mlebu. Worlds Sparkling minangka mod sing ngenalake sawetara barang sing luwih canggih, senjata, lan bangunan tanpa nyimpang saka game vanilla.

    Mod uga kalebu dandan-tandaman-urip-urip sing kalebu kerajinan, panyimpenan, kewan peternakan, lan liya-liyane.

    Worlds Sparkling minangka cara sing apik kanggo nambah rempah-rempah anyar ing pengalaman rimworld sampeyan.

    47. Penjual kanggo lemes

    Penjual kanggo lemes

    Mod iki nggawe luwih gampang target lan ngumpulake sumber daya bijih.

    Mbangun dhasar sampeyan ing rimworld minangka usaha sing tantangan lan maringi.

    Penjual minangka kualitas mod gratis sing ndadekake pengalaman kasebut malah luwih lancar. Minangka cara sing apik kanggo entuk aliran sumber daya sing tetep tanpa mikir banget.

    Sing paling apik, mung nganggep jubin sing cedhak, sing nuduhake informasi luwih akeh tinimbang pamuter kudu entuk akses, ora kaya sawetara mod pertambangan liyane.

    Amarga iki, kita ora nimbang mine kanggo floating sing ngapusi.

    46. Xenohunjangan – Xenos Gen-Spliced ​​ing Rim

    Xenohawans Gen Xenos ing rim

    Xenohawah yaiku mod sing nambah papat balapan vanila-grapyak anyar kanggo rimworld.

    Saben balapan anyar adhedhasar dhasar Kolonis Dasar; Saben bisa dipilih minangka unit wiwitan.

    Pemain uga bakal nemoni pendatang anyar kasebut ing game kasebut minangka mungsuh, nganakake, utawa pengungsi. .

    Kita ora bisa nyingkirake jumlah balapan Xenohaws Xenohawans Tambah menyang Game Dasar Tanpa Nyambungake Kanthi Klasik Game Game, kaya Rimworld bisa luwih remot maneh.

    45. Hugslib

    .

    Mod hugslib ndandani sing Nyedhiyakake database ing ngendi mod bisa mbukak bebarengan .

    Mod iki nyedhiyakake kontrol perpustakaan tambahan, penerbit log, tambahan jendhela log, lan liya-liyane. .

    Hugslib gedhe kanggo . Dadi, yen sampeyan wis siyap ndownload mod liyane saka dhaptar iki, priksa manawa sampeyan bisa download Hugslib First!

    . 1-2-3 kapribaden

    Crita sing paling apik kalebu karakter sing jero, lan mod kapribaden 1-2-3 minangka cara paling apik kanggo Tambah Flair Organik Organik Kanggo Gamelan Rimworld Sampeyan.

    Ana telung modul sing kalebu ing mod iki sing mengaruhi gamelan tanpa ngganggu.

    Sejatine, titik mod iki yaiku kanggo masing-masing kolonis dadi karakter sing luwih unik, kalebu carane mikir, ngobrol lan tumindak.

    Iki ditindakake dening Mod sing nambah profil multi-lapisan kanthi luwih saka siji yuta kombinasi.

    , .

    Mod iki uga duwe tambahan, Kalebu Alignment RPG nambahi sing nambahake kapribadi Enneagram kanggo Alignments D & D.

    43. Prosthetics sing Dikembangaké lan Teknik Organ

    Mod iki minangka tambahan sing sampurna kanggo pamuter sing pengin kasempatan nggawe super-kolonawan karo Peningkatan Sci-Fi Kuat.

    Multiplayer minangka salah sawijining modsfor sing paling apik kanggo game amarga ngidini sampeyan main game karo kanca-kanca.

    Nggunakake mod iki, sampeyan bisa ngubengi lan nindakake tumindak kriminal sing beda karo wong sing paling apik ing sekitar sampeyan.

    Uga kompatibel karo Royalti lan duwe 98 persen fitur kajaba kanggo jeneng koloni.

    .1 lan 1.2 Versi Rimworld. Sampeyan bisa muter karo akeh pemain sing pengin sampeyan ing mod iki; Nanging, disaranake dening para pencipta mod ora nindakake kanthi luwih saka 8 pemain sekaligus.

    .

    Roman rasional RF

    .

    Roman rasional RF Ngijini sampeyan ngembangake raos lan orientasi romantis ing njero piwulang koloni Amarga kita percaya manawa sekedhik bisa njaga sampeyan motivasi kanggo main pirang-pirang jam.

    .

    Iku kompatibel karo 1..

    40.

    . Ngidini para pemain duwe anak lan nambah kehamilan kanggo game.

    Nanging, mod iki ora kalebu realisme amarga bocah-bocah lair kaya umur 15 taun, sing apik lan ala gumantung karo cara ndeleng perkara.

    Pil kontrol lair uga bisa digawe kerajinan, lan miturut kabijakan obat game kasebut, siji pil tahan 5 dina.

    .

    Sampeyan bisa mbangun papan lan tabel ing endi bocah-bocah entuk pendhidhikan lan sinau katrampilan saka penjajah sing menehi rasa ing jagad iki.

    Ya, Pendidikan iku Game penting amarga sampeyan pengin warga sing migunani lan dudu sing mung nggunakake sumber daya.

    39.

    Vanila ditambahi

    . Mod iki mbantu sampeyan nemu pengalaman kanthi pengalaman sing luwih jero lan macem-macem.

    , Kalebu waja lan gaman sing ditambahi, perabotan anyar, tanduran sing luwih apik lan masak, kewan liyane, lan akeh buku.

    Mod iki minangka tambahan sing apik kanggo game, sing bisa nambah gamelan sing ngidini para tukang game ngalami interaksi anyar, pertempuran gedhe, lan tampilan game anyar.

    . Blueprints

    Blueprints

    .

    Nanging, mod blueprints Ngijini sampeyan njupuk blueprints saka bangunan sing wis dibangun lan nggawe luwih cepet.

    .

    Ora mung kuwi, nanging sampeyan uga ngidini sampeyan ngganti warna tembok, bahan tembok, lan pirang-pirang aspek liyane bangunan kasebut, menehi rasa khusus kanggo fraksi wektu sing dienggo.

    37. Rambute pria

    Kadhangkala game dhasar ora bener-bener nindakake keadilan kanggo fitur karakter ing game, lan mod iki tackle kanggo ngatasi.

    Sampeyan bisa nggunakake rambut lanang kanggo nambah pilihan gaya rambut anyar kanggo kolonis.

    .

    . Pop munggah wedhus utawa rock sideburn.

    Apa sampeyan milih, kita yakin manawa sampeyan bakal duwe karakter adat ulang.

    36. Jaket Kewan

    Jaket Kewan

    Ana akeh mods sing digunakake kanggo nambah tampilan, mikir, lan prilaku saka alas sampeyan.

    .

    Ing game dhasar, kabeh kewan katon padha. .

    !

    35. Hospitality

    Hospitality

    Game vanilla kanthi sedhih ora duwe penjajah sing padha karo saben liyane. Kajaba iku, sampeyan ndeleng pengunjung Faksi liya ngunjungi koloni, workaround, banjur bali menyang omahe.

    .

    Nanging, Hospitality katon kanggo ngganti kabeh. Tukang game bisa ngembangake hubungan lan kekancan karo pengunjung.

    Nggunakake mod iki, sampeyan bisa nglampahi persahabatan lan kesahmarga kanggo para pengunjung kanthi nawakake dheweke kanggo nggabungake fraksi sampeyan, wenehake kamar lan menehi kasur.

    Nggabungake karo mod romantis lan hubbahubba, prekara sing cukup digawe panas.

    34. Akal sehat

    Rimworld nggunakake AI kanggo ngontrol pawn lan kolonis ing game, nanging masalah ing kene yen pindah ora pati cerdas kanggo ngerti apa sing kudu ditindakake.

    Adhedhasar AI, biasane pungkasane nindakake perkara sing ora dikarepake.

    Pangerten umum mbenerake masalah iki minangka Iki nambahake bundle tumindak anyar sing pengin ditindakake, kayata ngresiki ruangan saben dina.

    Sampeyan bisa ngaktifake lan mateni pangerten tartamtu kanthi mung siji klik. Mod kasebut menehi kendhali luwih akeh lan ngidini manajemen keenya sampeyan kanggo njamin kepatuhan utawa timbal kanggo ngrampungake huru-hara.

    33. Kepemimpinan Colony

    Kepemimpinan Colony

    Mod iki minangka tambahan anyar kanggo rimworld, sing menehi game iki realisme iki. Nggunakake pimpinan koloni, sampeyan bisa introduce institusi pimpinan ing koloni.

    Sawise sampeyan ngaktifake mod iki, koloni sampeyan bisa dadi demokrasi ing ngendi wong-wong milih pimpinan utawa diktator ing endi aturan siji kanthi wedi lan ugutan.

    Para pemimpin duwe kualitas liyane, kayata inspirasi wong liya lan mengaruhi swasana ati. .

    .

    32. Manager Koloni

    Manager Koloni

    Manager Koloni .

    Sampeyan bisa nemtokake tugas sing beda-beda ing kolonis liyane ing mod iki, kayata alas iki, ngempalaken kewan, mburu, lan pakaryan produksi, lan dheweke bakal bisa digunakake minangka manajer.

    Sampeyan bisa nemtokake tugas utawa nyetel kahanan ing saben wilayah lan aja kuwatir kanthi manual departemen kasebut.

    Mod iki nyenengake kanggo muter amarga menehi pengalaman pimpinan koloni sing kuat lan tes katrampilan manajemen.

    31. Tab kewan

    Ing rimworld, ana pirang-pirang jinis kewan; Sawetara digunakake minangka pet nalika liyane mburu. Ing kasus kasebut, penting banget kanggo duwe informasi babagan kewan sampeyan.

    Tab kewan Ngijini sampeyan supaya cathetan kabeh kewan, kayata jeneng, panggung life, umur, jender.

    Sampeyan bisa kanthi gampang nglacak sari butchery Fameny kanthi mung ngeklik tab kewan.

    Mod iki uga ngidini sampeyan ngganti jeneng pets sampeyan uga! Menehi kapribaden pets lan jeneng nalika njaga tab ing kewan, mesthekake dheweke wis diantemi kanthi becik lan tuwuh kaya ngono.

    Iku ora mung kanggo ngatur wong, nanging kewan kaya sing penting.

    30. Kacepetan cerdas

    Kacepetan cerdas

    Nalika main game strategi simulasi, sawetara pemain entuk panganan kanthi cepet kanthi cepet. Mod kacepetan cerdas ngidini sampeyan ndandani masalah wektu lelungan wektu sing alon.

    . , Sampeyan bisa nyepetake wektu lan nyetel jangkah game dhewe.

    Nggunakake mod iki, sampeyan bisa nyepetake game kanthi X2 lan alon-alon game dening X0.5. Sampeyan uga bisa nyepetake acara mung yen sampeyan wis ngenteni nunggu.

    29. Psikologi

    Psikologi

    Iki minangka salah sawijining mods paling apik kanggo game. GAME GAMES ora duwe identitas tartamtu lan kapribaden independen ing pangkalan, uga ora ngelingake jenenge.

    Nanging, mod psikologi menehi kolonat dadi ambane.

    Iki ngidini kolonawan sesambungan karo saben liyane, ngrembug sawetara topik, mbentuk panemu babagan wong liya, lan akeh kegiatan liyane.

    .

    28. Pertempuran lengkap

    Pertempuran lengkap

    Combat Mod Lengkap Banget ngganti kursus pertempuran ing game kasebut. Moto persentase vanilla diganti karo model balistik sing bisa pluru bisa mabur. Mod kasebut uga nyegerake tameng lan armor.

    Cedera lan getih sing luwih grafis uga bisa dikenalake ing mod iki, nggawe game luwih anyar nanging menarik lan nyenengake.

    Pertabungan lengkap yaiku mod kanggo kabeh sing golek sawetara tumindak ing kerajaan.

    .

    Kewan logika

    Mod iki bisa digunakake kanggo kewan kanthi gaya sing padha karo pangerten umum kanggo manungsa. .

    .

    Mod iki uga menehi pilihan darurat darurat kanggo kewan sing bisa nemtokake kewan sing kudu diobati dening dokter.

    Ora mung kewan sing migunani nanging ora butuh akeh.

    .

    Kita wis ngganti prilaku kolonis nggunakake mods, nanging apa kewan? Goleki kula ngganti prilaku kewan lan nggawe dheweke luwih migunani kanggo sampeyan.

    Sampeyan kudu nglatih kewan-kewan sampeyan carane mburu sadurunge bisa nindakake buah kanggo sampeyan. Sawise dilatih, kewan sampeyan bakal bisa mburu sampeyan dhewe.

    Mod iki uga menehi ngontrol babagan prediksi bakal mburu. .

    Kajaba iku, sawetara kewan kayata kucing nggawa hadiah kanggo sampeyan. Hadiah kanggo pimpinan, yaiku sing dikarepake para pemain game, sawetara penghargaan ing urip.

    25. Lampu tembok

    Lampu tembok

    Lampu tembok Mod ngidini sampeyan nghias bangunan kasebut, kayata omah sampeyan ing koloni, kanthi nggawe tembok kanthi warna-warni.

    Lampu kasebut pas ing tembok, lan uga bisa ngilangi kabutuhan nggunakake lampu bohlam sing njupuk papan ing bangunan sampeyan.

    Sampeyan bisa nggunakake lampu sing beda kanggo nambah kaendahan koloni sampeyan.

    .

    Nanging ing sisih sing cerah (pirsani apa sing ditindakake), sampeyan ora butuh ruang tambahan kanggo lampu.

    24. Amazon Challenge

    Amazon Challenge

    Dirancang kanggo wanita, tantangan Amazon minangka mod sing ngidini mung wanita ing wong-wong wadon sing bisa urip ing koloni.

    Kabeh wong ing koloni kudu dipateni utawa diusir. Pria amarga pengunjung diijini ngunjungi koloni, nanging ora disambut kanggo urip utawa procreate.

    .

    Mod kasebut mbutuhake langkah siji-sijine kanthi ngilangi panganan lan banyu kanggo wong lanang, sing bisa nyebabake pati yen tamu tetep luwih suwe.

    Sampeyan ora kudu kuwatir babagan wong-wong mau saka keluwen amarga wanita sing angel iki bisa uga luwih dhisik.

    23. Jaman pertengahan

    Jaman pertengahan

    Kadhangkala kita bisa bosen main game sing padha karo fitur, peta sing padha, lan liya-liyane.

    Ana akeh mods ing rimworld sing mbantu sampeyan ngganti skenario lan wektu urutane critane game.

    Jaman pertengahan minangka conto sing .

    .

    Saiki mundhakké lan busur nalika kolonawan sampeyan miwiti ekspedisi mburu abad pertengahan lan luwih akeh.

    22.

    Pertunjukan kasunyatan slamet

    Yen sampeyan pengin duwe luwih nyenengake lan pengin ngatur pertunjukan kasunyatan ing rimworld, dadi dadi.

    Ngijini sampeyan dadi produser pertunjukan kasunyatan, saéngga sampeyan njupuk 10 kolonis lan tuan rumah acara kasebut.

    Sampeyan nulungi kontestan kanthi nuntun babagan drama, sing bakal nemtokake cara penghapusan.

    Sawise 5 dina, salah sawijining kontestan bakal diilangi, lan ndhuwur 2 bakal kontes kanggo babak pungkasan.

    Ya, nyenengake, menarik, lan kudu digoleki! Kita durung nate ndeleng mod kaya iki.

    21. Dubs kebersihan ala

    Dubs kebersihan ala

    Ing game dhasar Rimworld, siji bab sing ora ana, lan sing ora ana jamban.

    Dubs kebersihan ala ngidini nggawe sistem kebersihan ing game kasebut. Sampeyan kudu nggawe sistem keganggu lan plumbing supaya kolonawan sampeyan ngresiki.

    Loro saka sistem limbah lan jamban, mod iki uga menehi fitur tambahan kayata bak panas, banyu banyu, lan adil.

    Ningkatake gaya urip saka koloni lan kolonis sampeyan kanthi nggawa panggunaan banyu sing inovatif lan ngetrapake SOPS higienis.

    20. Kamar sing realistis

    Kamar sing realistis

    Minangka kolonawan kumpul menyang jagad anyar sing nggoleki urip sing luwih apik, dheweke duwe pangarepan tartamtu babagan barang-barang, lan ukuran kamar ora ana sing istiméwa.

    Kamar sing realistis ngidini sampeyan nggawe kamar luwih realistis lan kompatibel tanpa nganggu penjajah liyane.

    Mod kasebut nggawa rasa minimalis kanggo game kanthi njamin ukuran kamar sing luwih cilik tanpa kompromi ing kualitas kamar sing wiyar.

    .

    19. Miwiti kanthi ora apa-apa

    Miwiti kanthi ora apa-apa

    Lair kadhemen lan wuda, mod iki ndadekake game tenan. . Rimworld sihir

    Rimworld Magic njupuk sistem pertempuran ing game sabanjure. Ing mod iki, 12 Kelas sihir lan 6 kelas gelut anyar dikenalake, masing-masing kanthi set kabisan lan pangembangan dhewe.

    Wit-witan kelas bisa level munggah kelas kanthi wacana wektu.

    .

    Sampeyan bisa ngontrol AI angel miturut tingkat panglipur dhewe. Apik banget kanggo manggon ing jagad gaib.

    17. Donya Peteng

    Donya Peteng

    Yen sampeyan nggoleki skenario sing tantangan ing game kasebut, Dark World minangka salah sawijining mods paling apik.

    Ing mod iki, ana skenario ing endi pemain mesthine ing slumber sajrone 2 dekade kanggo nyekseni sesuk anyar.

    Nanging, sing ora tau kelakon minangka sistem slumber lan pemain tangi sawise patang abad.

    Sampeyan ora duwe wong tuwa lan para pinituwa karo sampeyan kanggo nuntun sampeyan, lan sampeyan kudu ngadhepi jagad anyar sampeyan.

    .

    . Ayo masak- skenario sing rusak

    Ayo

    Yen sampeyan seneng nonton Breaking Bad, mula mod iki mesthi kanggo sampeyan.

    Kaya acara kasebut, ayo masak – skenario sing rusak ndeleng sampeyan kerja ing laboratorium karo loro ahli kimia liyane sing pengin ngetrapake kawruh majeng ing perdagangan obat sing potensial.

    Nanging, ora kaya acara kasebut, sampeyan bisa mbangun kekaisaran go-jus dhewe.

    Nanging sadurunge iku, sadurunge sampeyan bisa padhang saka perdagangan obat sing ora sah, sampeyan kudu ngumpulake sumber lan mesthekake sampeyan duwe area sing bisa didol.

    .

    15. Randompok

    Tambah sawetara suspense lan kasenengan kanggo dolanan . Mod kasebut Ngijini sampeyan ngontrol sawetara aspek saka pandhawa nalika njupuk wong liya kanthi acak.

    Contone, yen sampeyan pengin nambah semangat gelut saka alas tanpa ngganggu aspek liyane, sampeyan bisa nindakake kanthi gampang.

    .

    14.

    Rattle pati

    Yen sampeyan wis mriksa jog sosial sampeyan, sampeyan bakal nemokake kolonawan sampeyan nggawe pacelathon.

    Biasane sampeyan kantun obrolan kasebut nalika sampeyan sibuk nindakake barang liya, lan sampeyan ora bisa mriksa jog sosial sampeyan kanthi interval.

    , .

    Fitur iki bisa ditambahake utawa dicopot kapan wae tanpa ngganggu file sing wis disimpen.

    13. Side Sedermat

    Side Sedermat

    Yen sampeyan pengin pawira nggawa luwih saka siji gaman sekaligus, entuk .

    Mod kasebut ngidini sampeyan lan piawon kanggo nggawa melee lan bedhil geni ing wektu sing padha. .

    .

    Ing kahanan kasebut, mod iki sampurna. Iku ora mung nambah kapasitas kanggo nggawa senjata luwih akeh, nanging uga nggawe tempur dinamis.

    12. Rattle pati

    Rattle pati

    Sing wis main rimworld bakal kenal yen butuh wektu lan kerja keras kanggo nglatih pari lan ngembangake hubungan sing apik.

    Gabungan ing rimworld bisa mbebayani banget, lan butuh mung siji sing ditembak kanthi permanen kanggo ngilangi pandang sampeyan amarga sawetara ciloko banget.

    . Nanging, nambah mod rattle mati ngidini ngluwari pawula kanthi cepet.

    .

    11..0

    Worldedit 2.0

    Rimworld iki mbantu sampeyan nggawe jagad iki sing anyar. Apa sampeyan pengin ngganti suhu, biome, utawa udan, kabeh kasedhiya ing WorldedIt ..

    Ora mung iku, nanging sampeyan uga bisa ngganti jinis batuan, gunung, lan guwa.

    .

    Sampeyan uga bisa milih lan jeneng pimpinan ing fraksi sing nembe digawe.

    Kajaba iku, mod iki uga mbantu sampeyan nggawe utawa mbusak pamukiman lan pilih bagian sekedhik kanggo pemukiman lan obyek sampeyan ing peta, kayata kemah Bandit lan barang stash.

    Singkat, sampeyan manggon ing jagad sing digawe dhewe kaya Shakespeare ing play!

    10. Angkat lan haul

    Makarya pancen padha karo sideshon. Njupuk barang siji sing ora mung nggawe pawn sing kurang efisien nanging uga ngganggu kanggo nonton dheweke kerja kanthi cepet.

    Minangka sideshery sing gampang ngidini pindah duwe macem-macem gaman ing wektu, lan haul mod Ngidini piala duwe akeh barang ing persediaan kaya sing dikarepake.

    Mod iki nyedhiyakake akeh kasedhiyan nalika nambah efisiensi pawira lan nyemplungake ing game kasebut.

    9.

    Ngirit kapal 2

    Tujuan saka rimworld vanilla yaiku nggawe kapal lan lelungan adoh saka planet ing papan. 2 Ngijini kita nggedhekake gamelan kanthi nambah corak ing game.

    Ing game iki, sampeyan kudu mbangun kapal angkasa, njupuk kolonis kanthi sampeyan ing kapal, lan tambahake barang wajib.

    Ora mungkasi ana sing kudu lelungan menyang jagad sing adoh ing kapal, ninggalake koloni sampeyan ing tangan fraksi sing dadi sekutu sampeyan.

    Sajrone lelungan ing papan, sampeyan bakal nemoni kapal liyane, lan sampeyan kudu nglawan sawetara wong-wong mau.

    Nanging yen sampeyan kesel kabeh, sampeyan bisa bali menyang koloni kapan wae amarga jantung dadi ing omah ing pungkasan dina.

    8. Z-Tingkat Beta

    Z-Tingkat Beta

    Nalika kebangkrutan ing tanah anyar, sampeyan duwe cita-cita kanggo mbangun bangunan multi; Nanging, ora mungkin ing game vanili amarga sampeyan mung bisa mbangun bangunan siji-crita.

    Z-Trafs Beta mod ana ing tahap Beta, mula ngarep-arep duwe kewan omo, nanging bakal diurutake. ?

    Mod kasebut mbantu sampeyan mbangun lantai tambahan ing jero ruangan utawa ndhuwur lemah kanggo nggedhekake panyimpenan.

    Kajaba iku, uga bakal duwe rangus gunung 3d bebarengan karo sistem pertahanan lan panyimpenan lan bangunan sing luwih efisien kanggo njamin slamet saka koloni sampeyan.

    . Edb disiapake kanthi ati-ati

    Edb disiapake kanthi ati-ati

    Sawetara wong bisa frustasi nalika sampeyan duwe kemampuan sing sithik kanggo mbangun koloni, sawetara cadangan kanggo mbuwang, lan ora ana ing koloni sampeyan.

    Faksi liyane bisa gampang nyerang sampeyan nalika kolonis sampeyan ora ngerti carane nyekel piso.

    Iki nggawe game angel kanggo amatir.

    Nanging, EDB disiapake kanthi ati-ati menehi sampeyan kepala wiwit ngidini sampeyan ngatur sifat-sifat karakter sampeyan lan kolonis liyane.

    Sampeyan bisa ngeset kapabilitas miturut kesulitan sing sampeyan kepenak.

    6. Apotekis

    Apotekis

    Kanggo nambah gamelan rimworld, akeh mods sing kasedhiya sing bisa ngganti fitur, kapabilitas, lan prilaku saka pandhuane lan kewan.

    Nanging, apoteker Ngijini sampeyan ngganti kursus obat ing koloni sampeyan.

    .

    Iki uga ngganti cara dokter ing koloni sampeyan ngatur sing cilaka kanthi nambah 4 beda level kanggo.

    .

    5. Reality Grim

    Reality Grim

    Ing game, prilaku karakter adhedhasar AI. .

    Dheweke terus nyoba kanggo mitra sanajan ditolak kaping pirang-pirang romantis.

    Kajaba iku, aja lali kepiye dokter cerdas sing nylametake urip kanthi lisan amarga tumindak sing ora sopan.

    Nanging, kasunyatan sing diolah menehi rasa realisme ing game kasebut. Pawn lan kolonawan sampeyan luwih cenderung tumindak kaya manungsa kanthi nggunakake mod iki.

    Dheweke pindhah saka mitra lan luwih ngucapke matur nuwun kanggo apa sing ana ing saliyane akeh perkara liyane.

    4. Werna swasana warna warna

    Warna swasana warna warna

    Sing wis main mod dhasar game bakal ngerti manawa ngatur swasana jajanan kolonis minangka bagean penting saka game kasebut.

    Werna swasana warna warna Ngijini sampeyan mriksa swasana saben pawn adhedhasar warna.

    .

    Ngawasi kanthi gampang lan kanthi efisien karo mod iki.

    . Hangover saka neraka

    Kanthi Hangover saka Alam Neraka, sampeyan duwe tantangan sing apik ing ngarep nalika sampeyan tangi karo patang penjajah liyane sing uga ngalami hangover kaya sampeyan lan aja eling apa-apa sing kedadeyan.

    Kajaba bir, ora ana teknologi, lan sampeyan kudu slamet karo 4 pawulan liyane.

    Kabeh karakter ing mod iki duwe 80 persen kemungkinan diwiwiti kanthi sipat kapentingan kimia.

    Ngembangake semangat kanggo bir karo permata iki.

    2. Mlaku lan Gun

    Pawn ora bisa obah nalika njupuk, sing nggawe pertempuran sing mboseni sithik. , .

    Iki minangka tambahan sethithik kanggo mod dhasar, nanging kanthi drastis ngganti kursus perang lan pertempuran ing game kasebut.

    1. Rimatomics

    . Sampeyan ngidini sampeyan mbangun lan ngoperasikake tanduran nuklir ing game.

    .

    Sawise diinstal, sampeyan bakal bisa ngoperasikake reaktor nuklir lan nggawe senjata sing beda saka wong-wong mau, kayata railguns, laser energi dhuwur, lan malah coil tesla flippin ‘. Piye carane iku?!

    Sampeyan bisa uga kasengsem ing ngisor iki:

    • Sing paling apik ora ana mods langit
    • Elder Gulung Paling Apik III: Morrowind Mods
    • Red Red Red Red Red Red Medemption 2 Mods
    • Mods Doom 1993 paling apik
    • GTA 4 MODS paling apik
    • Mods Crusader Kings 2 Mod

    Senin 17 Januari 2022

    .56mm Meningkat Patrol Rifle CR6920 Series Colt 1911 Emas Emas Pistol ACP kanthi G10 G10 G10 G10 Goelless Colt 1911 Klasik Pistol Colting Lengkap Colting Model Biru Biru 380 Polisi ACP 380 Pistol Colt Pocket positif 32 PL Polisi Trade-ing Revolver Colt Ar-15 5.56mm Carro Carbine kanthi lampu kilat sing paling apik, saham 4 posisi lan Rampung ireng rampung (1 saka 500) Colt 1911 Warisan .38 Pistol stainless super ukuran lengkap kanthi gulung gulung Cocog Colt 1911 Warisan .38 super full-Ukuran Pistol Blill kanthi Ukuran Gulung Beretta Bu9 Nano Beretta Nano Fde Beretta Nano Rosa Frame Beretta 1301 Taktis Beretta 1301 Taktik Bandar Laut 1301 Taktis Taktis Grip Le Beretta A400 XTreme Plus Kryptek Praith Beretta A400 XTreme Plettree Mostrita A400 Xtreme Apx nggawa Fde Beretta Apx Carry ODG Beretta Apx nggawa Wolf Grey Beretta Apx Centurion Beretta Apx Centurion Combat Beretta Apx Centurna Apx Target Beretta Apx Target Beretta M9A3 FTE lan Black Beretta M9A3 FDEM9A3 Black lan Green Beretta M9A3 Black and Grey Beretta M9A1_22 Beretta M9_22LR Beretta 96A1 Berettaer Beretta 92FSR_22 Beretta Sidha 212fsr_22 Sniper Inox Beretta M9A3 Ijo lan Ireng Bereta PX4 Ijo Kompak Fde Beretta PX4 Kompak Grey Storm Beretta PX4 Nggawe Beretta PX4 Storm Compact Beretta PX4 Storm Kompak Nggawe Ribal Storm SD Type SD Type SD Jenis Benelli Super Ireng U22 3 12 GA 26 12 “RealTree Max-5 ShotGun 10307 Bentuli M2 Lapangan 12GA 3 “26” Gore Otomatis Shotgun 3 + 1 Semi-Auto Shotgun 11146 Benelli M1014 Auto Limited Edition 12GA 3 “18.5 “Black 5 + 1 Semi-Auto Shotgun 11701 Benli etos 20GA Nikel-Plotèt 28” ShotGun 10472 Simpenan 22 30 “Simpenan Green Flating Rifle Jrw616 Sako 85 / s LH 6.5 Creedmoor Carbonlight NS DM SS BUSA 20.4 “1: 8” bedhil JRSC202482 Sako 85 FinnLight 300 WSM Ukuran Ukuran 13.5 “Barrel 1:11” Twist Rifle JRSFL41 Sakakal 85 Klasik 6.5 Creedmoor 24 “1: 8 Beret82 Beret82 Beretta A400 XCEL MULTINERGET BENELLI Super Ireng Eagle 3 dadi.S.T. 12 Ga 26 “Bumi Ireng 12101 Benelli Ethos Lapangan 28GA 26″ Satin Walnut Silvers Ukur-bedhil Ireng 2803 Benelli M2 Lapangan 20GA 3 ” 26 “RealTree Max-5 3 + 1 Semi-Auto Shotgun 11098 Benliz M2 lapangan 20GA 3” 26 “Realtree Max-5 3 + 1 Semi 85 Sako 85 Klasik 6.5 Creedmoor 24 “1: 8 corak bedhil Jrcl82 Sako 85 FinnLight 300 WSM ukuran ukuran SM 24..5 Creedmoor Carbonlight NS DM SS BUSA 20.4 “1: 8” Senjata JRSC202482 Sako TRG 22 308 20 “Spoter JRSW616 Benelli M2 Field-5 LH 85 Semi 85 Carbon Wolf ..4 “Barrel 1:10” Laras corak bedhil bigis JRSF315 Benelli Ethos 20GA Nickel-Plated Satin Walnut 28 “ShotGun 10472 Benelli M1014 ADA 3” 18..5 Creedmoor 22.4 “bedhil JRS2C82 Sako S20 Hunter .300 WIN MAG 24 “BBL 1:11” Benel JRS20h331 Benelli R1 bengok .30-06 Ireng sintetik 11771 Beretta A300 Outlander Sintetis Mallard Beretta A400 XCEL MULTULAN BERETTA A300 Outlander M9A3 BLADS STORM Subcompact Beretta Apx Target Beretta APX RDO Beretta Apx Kompak Fde Nano Sniper Grey Bueletta Bu9 Nano Beretо 828u DOVACK Masalah Benelli Ethos Beretta A400 XTreme Plus Review Beretta 92x Review Kinerja Bereta M9A3 Beretta U22 Berreta U22 Berreti 92 Saretta M9Super 90 Baretta M9 Berret Nano Beretta A300 Benelli 12101 Beretta Neos Benelli M2 Vs Benelli Etrafeltro Tenelli Benelli Montefeltro Camo 20 GA Situs Web Karetta Storm Ethos Benelli 11715 Beretta Apx Rdo Supernova Taktis Taktik A400 XTRMERT U22 Aksesoris Beretta 98 ​​Benelli 362 – Beretta 963 Benelli 96A1 BENELLI 96A1 BENELLI 96A1 BENELLI 828U Masalah

    • Ndhuwur 15 Mod Mods Yakuza 0 Paling Anyar [2023]
    • 20 Top Hitman 3 Mods [2023]
    • Ndhuwur 10 Top Wointeland 3 Mods [2023]
    • Ndhuwur 15 modern Warframe paling apik [2023]