MMO paling anyar sing diputer 2023 | Pcgamesn, 12 Game MMO BEST kanggo muter ing 2023: Mbayar, Gratis-kanggo-Play MMORPGS & More – Dexerto

12 Game MMO BEST kanggo muter ing 2023: Mbayar, Gratis-kanggo-Play MMORPGS & More

Contents

Sing dikandhakake, game luar biasa, lan pemain kasual bisa uga asring ngrasakake kepiye fitur siji tartamtu sing bakal ditindakake. Kanthi ton katrampilan urip kanggo milih ing njaba pertempuran, Pemain bisa nganggo gesang petani lan nyewa buruh, lan dadi pedagang kanthi nggunakake rute perdagangan sing beda kanggo nggawe adol sing amba kasebut.

MMO paling anyar sing kudu diputer 2023

Kita wis mbunderake MMOS anyar sing paling anyar kanthi komunitas sing ngrembaka lan jagad immersive sing mung ditemokake ing 2023.

MMO anyar paling anyar: Isabella, antagonis utama ing donya anyar saka dunya nganyari madness sing dihiasi menyang asal-usul

Diterbitake: Sep 15, 2023

Sepisan minangka langka minangka loot loot lotendary, MMO Anyar koyone bakal diluncurake saben wulan liyane. MMO nawakake kebebasan sing ora ana wates ing jagad sing ana ing pirang-pirang pemain, nggawe ing antarane dolanan sing paling ambisi. Saben wong janji karo jagad sprawling, komunitas sing sregep, lan konten sing cukup kanggo umur dawa – utawa paling ora, sawetara taun. Thanks kanggo kenaikan pasar gratis kanggo muter, saiki uga luwih bisa diakses tinimbang sadurunge.

Mmorpg anyar nyekel potensial kanggo dadi game PC paling apik ing pasar, nanging akeh sing paling apik kanggo gagal. Sejarah wis litter karo MMO sing wis wayahe ing sorotan utawa ora nate narik kawigaten, lan dhaptar kita MMO sing paling apik mung kalebu komunitas sing ora bisa dibuwang. Minangka jagad MMORPGS wis ganti, kita uga wis nyakup game karo nganyari lan ekspansi utama sing ngirim konten sing cukup kanggo nggawe wong tuwa maneh. Dadi, saka gaya lan-sorcery sing anyar dianyari kanthi cara RPG sing anyar sing anyar, iki minangka MMO paling anyar sing kasedhiya kanggo muter saiki.

MMO paling anyar yaiku:

Mlebu

Ing wektu iki, ana liyane Shooter Shooter MMO tinimbang lintang ing langit. Oke, sing ora bener, nanging apa sing bisa didaftar saka liyane? Ya, kanggo akeh, iku game adhedhasar skuad. Sampeyan perang nglawan 25 pemain liyane, ngontrol tim nganti sanga prajurit lan yen sampeyan mati minangka salah sawijining karakter, sampeyan ngalih maneh menyang salah sawijining wong liya.

Dhiskis wis ana ing teknis ing Beta wiwit taun 2021, nanging ngrasa pengalaman lengkap banget – sing pangembang terus-terusan ngembangake konten anyar. Paling anyar, update geni sing ditambahake Georgia anyar minangka peta ekstra, bebarengan karo njiwet lan tambahan kanggo gamelan liyane.

XIV FINAL FANTASY

Game XIV Dasar Final Fantasy XIV bisa uga MMO maneh, nanging ekspansi Enggalker dibebasake ing 2021 menehi ambegan sambutan udhara seger. Endwalker dilengkapi kabeh trappings biasa sing bisa diarepake saka ekspansi: tutup level anyar, lan gear. Nanging, Enggwalker njupuk definisi ‘ekspansi’ lan mlaku kanthi, nyetel sampeyan ing perjalanan sing metu saka jagad iki – secara harfiah. Sampeyan bisa ngunjungi lokasi anyar lan sing ora dikarepke ing sekitar lan sekitar Hydaellyn, sadurunge nyetel pandelengan ing bintang kasebut. Uga bisa ngenalake versi lanang sing bisa dimainake saka balapan Viera sing bisa dimainake, uga dadi reaper lan kelas sage sing dramatis ngganti cara nyedhaki pertempuran.

Mesthi wae, sanajan Endwalker saiki wis aktif. Untunge, ekspansi sabanjure, DawnTrail, mung ing sudhut. Kanthi Janji Jobs anyar, lokasi, penjara, lan liya-liyane, nindakake tugas sing hebat kanggo njaga sing anyar lan relevan. Waca Pandhuan Tanggal Fantasi XIV Fantasi XIV kanggo ngerti kabeh sing kita ngerti babagan ekspansi mbesuk.

MMO anyar paling apik: A Spellcaster ngadhepi ing balung ing balung nganggo pedhang lan tameng ing Everwinter

Yen sampeyan durung nate main, nganyari anyar iki bisa dadi wektu sing pas kanggo diwiwiti. Sampeyan bisa uga muter kanthi gratis nganti tingkat 60, sing nawakake pirang-pirang jam gamelan tanpa mbutuhake sampeyan nglampahi senone; Coba deleng dhaptar gratis MMO gratis yen sampeyan pengin ndeleng game liyane. Main gratis

NEVERWINTER

Everwinter terus ngegegake pedunung pemain sing maju lan ninggal nganyari konten sing terus MMO pamuter D & D iki wiwit taun 2013 krasa seger. Ekspanisi paling anyar, NorthDark tekan, dirilis ing November 2022, kanthi kolaborasi karo fantasi novelist geno lan ra Salvatore. Iki njelajah acara ing pinggir Starlight lan glasier, buku loro ing RA salvatore’s Cara trilogi derog. Kedadeyan kasebut bakal ditindakake ing sisih lor-kulon tekan awake dhewe, zona petualangan anyar sing duwe kampanye anyar, penjara anyar, lan pertemuan. Kanthi kabeh iki kanggo njelajah, ora ana wektu sing luwih apik kanggo miwiti nyilem menyang D & D Lore.

MMO anyar paling apik: Terbatas khayalan sing ditampilake ing jagad Aida, ditondoi kanthi kolom verdant sprawling lan menara sci-fi industri, lan konstruk liyane

Menara Fantasi

Dirilis ing China ing wulan Desember 2021 sadurunge teka ing sisih kulon ing wulan iki, Menara Fantasi wis cepet netepake dhewe minangka tokoh utama ing malang MMO. Ing sawetara wulan sing dibebasake, ditemoni minangka pengaruh Genshin sabanjure, lan ing sawetara kasus, pembunuh Genshin Impact. Nalika ramalan kasebut durung preduli sethithik, nanging gampang kanggo ndeleng apa sing dijaluk wong kanggo nggawe perbandingan kasebut. Nanging, menara fantasi terus kanthi tahan bebarengan karo Genshin minangka aksi mbukak mmorpg kanthi estetika anime.

Nanging, beda karo Genshin kanthi milih khayalan sing dhuwur kanggo milih Donya Sci-Fi Neo-Dystopian ing masa depan sing adoh. Sampeyan miwiti minangka wanderer amnesiac sing tangi ing pemukiman manungsa sing manggon ing planet Aida, sawise bencana gedhe sing diusir akeh pedunung. Iki minangka jagad sing apik kanggo langkah, lan kanthi akeh sing bisa ditindakake bareng karo kanca-kanca, gampang banget kanggo ndeleng sebabe wong-wong wis pirang-pirang jam nganti pirang-pirang jam. Ana macem-macem acara lan kegiatan sing dikenalake kanthi rutin, uga raster karakter fantasi sing terus-terusan sing kasedhiya kanggo mbukak kunci, saben efek unik lan macem-macem. Yen jagad Aida wis narik kawigaten, tuntunan leveling fantasi bakal sampeyan tahan sampeyan kanthi apik, bebarengan karo dhaptar tamu sing mbesuk saéngga sampeyan bisa nyimpen kanggo Waifu paling anyar.

MMO anyar: Ilang Ark. Gambar nuduhake karakter sing katon ing pulo sing ngambang ing langit

Ilang Ark

Tukang game ing Korea Kidul wis seneng karo prau wiwit taun 2019, nanging pungkasane nggawe debut ing Kulon ing 2022 Februari. Utamane game aksi pve, kombinasi arkg lan mmo integral kanggo ngatasi gerombolan monsters gedhe saka perspektif isometrik. ARK sing ilang yaiku odyssey sing kalebu malaekat klasik versus veray dalanan, nalika sampeyan pindhah menyang legmen demon kanthi upaya kanggo nuntut eponymous. Kemajuan crita lan tingkat loro dibandhingake karo Final Fantasy XIV, dene urutane critane game wayahe momot luwih akeh tinimbang sing padha karo diablo.

Reputasi Ark sing ilang kanggo awake dhewe; Sawise menang enem penghargaan ing Penghargaan Game Korea 2019, kanthi cepet netepake minangka salah sawijining MMO anyar sing paling populer ing pemandangan global. Sampeyan bisa maca review Ark sing ilang kanggo ngerteni apa sing kita pikirake. Kita uga duwe dhaptar undakan sing paling apik kanggo kelas ark sing paling apik, lan sawetara tips sing migunani babagan njaluk emas Ark. Pungkasane, yen sampeyan pengin level cepet, priksa dhewe saka pass Ark sing ilang lan macem-macem ganjaran lan kulit sing bisa ditemokake ing dalan premium.

MMO anyar paling apik: loro pemain Adipati ing jagad anyar, sing mlumpat ing udhara nalika ngayunake grapyak-anakexe sing isih ana kaya sing ana ing tameng lan pedhang ing siap

Donya Anyar

Setel ing pulo sing diolokir sing ngganggu sawetara wektu sejarah, jagad anyar minangka game slamet sandbox sing kalebu kabeh trappings ing mmorpg klasik. Pulo Aereum wis suwe mikir legenda – yaiku, nganti sampeyan wis dikirim kanthi gaji alam bébas lan mbebayani. Boten kados MMO, World New World ora duwe sistem kelas sing wis ditemtokake. Nanging, sampeyan gratis kanggo eksprimen karo arsenal sampeyan kaya sing dakkarepake, mbentuk karakter sesuai karo PlayStyle sing disenengi. Ana host kabisan sing bisa digunakake uga pedhang, tameng, tameng, lan armames sing luwih modern luwih akeh kaya bledonbuss. Priksa dhaptar gaman senjata paling anyar yen sampeyan lagi krasa dadi pilihan.

Ing gaya kaslametan sing bener, sampeyan bisa nyerang menyang ara-ara samun lan nyiyapake kemah ing pulau, lan kanca bebarengan karo wong liya kanggo mbentuk pakumpulan sing kuat. Sampeyan bisa ngaturake wektu kanggo nemokake rahasia lan sejarah pulo, njupuk akeh reruntuhan lan penjara. Utawa, sampeyan bisa nyelarasake dhewe karo salah sawijining telung fraksi global sing aktif ing pulau, ngembangake wilayah sampeyan lan mbahas saka para penjajah ing perang kolonial sing tetep kanggo mutusake aelerm. Pungkasane, perusahaan sampeyan bakal bisa melu ngalahake pertempuran karo klompok liyane pemain, mula ana akeh tujuan nalika sampeyan wis tekan ing pulo kasebut. Priksa pandhuan anyar World Finner nalika sampeyan nemokake sikil ing AERIERUM.

MMO anyar paling anyar: Loro wanita ngadeg ing pojok tebing ing perang guild 2 mburi naga, siji brandished ax lan pedhang liyane minangka peternakan sing ana ing menara crumbling

Perang Guild 2

Ya, perang guild 2 wis suwene udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara, nanging terus nyedhiyakake pengalaman MMO sing anyar sing njaga seger. Ekspansi paling anyar, mburi naga lan sumunar sorotan ing naga cilik sing misterius lan primordsial sing mrentah sifate siklus, pati, lan nganyari maneh ing Tyria. Crita kasebut disetel kanggo goyangake dhasar sing ana ing jagad iki nalika ngadeg – nanging yen ora cukup, pungkasane Dragons uga kalebu papat Spesialisasi Elit, uga senjata lan waja anyar.

Nalika sampeyan ora sibuk nyimpen jagad iki, sampeyan uga bisa njupuk ing banyu sing mbukak kanthi skiff sing apik banget, salah siji kesepian sore sing ngginakaken mancing utawa kanggo njelajah pihak sing luwih apik kanthi pesta. Sampeyan uga bisa numpak ing mburi penyepakan raksasa lan dikirim menyang perang. Ora, kita ora guyon. Yen sampeyan ora nate mainake perang guild 2 sadurunge, perang guild 2: Pungkasane naga naga mbuktekake manawa iki bakal dadi wektu sing apik kanggo nyilem. Utawa, yen sampeyan dadi pemain lawas, kenapa ora bali lan ngerti apa fitur lan crita anyar sing kudu ditawakake?

MMO anyar paling apik: Alexstrasza kaya sing digambarake ing bentuk manungsa lan dragonic ing sisih wow dragon, minangka kumpul naga bali menyang pulau misteri ing kadohan

Donya Warcraft

World of Warcraft bisa uga dadi behemoth kuno MMO ing perbandingan kanggo jagad anyar lan – minangka review WOW kita kanthi cepet – ekspansi paling anyar. Wilayah paling anyar kanggo ngagem peta Azeroth yaiku Pulo Naga, omah-omah leluhur sing saiki ana ing ancaman saka pasukan sing ora dingerteni. EkOKER DRACTHYR minangka kombo balapan-kelas lan kelas sing bisa diluncurake ing antarane bentuk drombol lan humanoid sing draconic lan humanoid sing draconic lan humanoid, kanthi skhies tanpa ana ing satrune.

Kajaba saka nganyari konten sing biasa, sampeyan bisa nyana saka ekspansi MMO, wow dragonflight nandhani jaman anyar kanggo WOW kanthi dandan sing cocog kanggo pertempuran, lan uga lore. Iki isih dina-dina, nanging dragonflight bisa mbuktekake kebangkitan sing kuat kanggo mbah-mbah genre MMO. Yen sampeyan lagi nyawang maneh menyang jagad Azeroth, priksa manawa dhaptar dhaptar tali sisih wow kita kanggo rundown kelas paling apik, uga sawetara owah-owahan gedhe kanggo sistem talin lan sistem profesi. Pungkasan, kita entuk pandhuan leveling WOW sing ora pati penting kanggo nggayuh Endgame.

MMO anyar paling apik: pesta pahlawan ing gurun sing ireng ing parapet sing madhangi para pengepen kastil ing proses

Gurun Ireng

Kaya akeh MMO Korea Korea, Black Gurun online nampa rilis staggered, diluncurake ing Korea ing taun 2015 banjur luwih dhuwur ing taun 2016. Nalika mesthi ora ana apel sing ora becik nalika dibebasake, remaster gratis ing taun 2018 njupuk ing dhuwur. Ing 2023, Gurun Ireng – ing tembung – apik banget, lan resolusi paling dhuwur, lan resolusi paling dhuwur bisa menehi PC game paling dhuwur kanggo dhuwit.

Pertempuran Gurun Ireng luwih cedhak karo game tumindak tinimbang sing sampeyan temokake ing mmorpg tradisional kaya WOW, meksa sampeyan dadi taktik luwih akeh nalika nerangake posisi lan manajemen stamina lan manajemen stamina. Sampeyan uga ora dikunci dadi siji kelas, lan macem-macem spesialisasi sing kasedhiya ndadekake macem-macem PlayStyle kanthi ora lara. Sampeyan bisa melu ing ongkos pvp skala grand-skala, utawa fokus ing pertanian lan kegiatan kerajinan nalika njelajah jagad sprawling ireng. Nalika gurun ireng bisa mbuktekake banget kanggo pendatang anyar, uga kalebu server sing dirancang khusus kanggo wong anyar sing nyedhiyakake bonus kanggo kesehatan lan ngalami pertumbuhan karakter.

MMO anyar paling anyar: Barbarian Armored saka Exiles Survei Survei Kutha Gurun

Conan Exiles

Akeh game ing dhaptar iki lengkap karo alat Penciptaan karakter sing dirancang kanggo total kecemplung. Conan Exiles dadi siji langkah luwih lengkap karo kalebu slider endowment, saengga sampeyan bisa mlaku menyang jagad iki kanthi aman ing kawruh manawa barbarian lagi nampilake schlong. Sawise dirancang kanthi nggunakake karakter sampeyan menyang inci pungkasan, tugas sing sepisanan sampeyan bisa urip. Avernan Hybania yaiku atos, nanging sampeyan bisa mburu bahan panganan lan kerajinan supaya bisa urip cukup suwe kanggo mbangun papan perlindungan.

Conan Exiles Nggayuh Mekanik Bangunan Sing Apike sing Bisa Ngembangake Patch Cilik menyang Kutha Cilik menyang Kutha Sprawling, Lengkap karo Pertahanan sing dibutuhake kanggo njaga tembok. Skir cilik cilik duwe kapasitas kanggo berkembang dadi perang pengepungan, lan sampeyan uga bisa nggedhekake senjata rudimentary – uga sihir – kanggo mungsuh sing paling apik ing pertempuran sing berorientasi tumindak. Bab paling anyar saka Exiles Conan, umur Sorcery, tekan ing taun 2022, nggawa sistem Battle Pass News bebarengan karo kegiatan headhunting lan luwih akeh gegayuhan nalika mbangun karakter sampeyan.

Iku kanggo ndelok pengalaman bebarengan sing paling gedhe ing PC ing 2023. Yen sampeyan nggoleki kualitas liwat recerncy, dhaptar kita MMO paling apik bakal ngladeni sampeyan kanthi becik, utawa yen sampeyan ok karo pemain sing kurang saka game, kenapa ora priksa game multipliker? Salah siji cara, kita ngajak sampeyan ninggalake game siji-pamuter mung sawetara wektu lan dadi siji kanthi mesin bebarengan Massively.

NAT Symith Yen Nat ora moaling Sumberfreja lan Hoarding ing Starfield, mula dheweke bisa uga ilang ing game roguelike paling anyar, utawa mateni spanduk ing Honkai Star Rail. Aja takon dheweke milih Gapura Baldur sing paling disenengi – sampeyan ora bakal entuk jawaban sing lurus.

12 Game MMO BEST kanggo muter ing 2023: Mbayar, Gratis-kanggo-Play MMORPGS & More

MMO MMORPG 2022

Hiburan / Square Enix / Blizzard Hiburan / Jagex / Dexerto

Ana akeh MMOS ing njaba kanggo para pemain anyar sing bisa ditemokake lan apa sampeyan minangka jagad Veteran Warcraft sing nggoleki babagan sing anyar, utawa sampeyan anyar anyar kanggo genre, ing kene 12 MMO sing paling apik sing bisa diputer ing 2023 lan luwih.

Ora ana kekurangan mmos sing gedhe kanggo muter ing taun 2023, saka epik fantasi XIV XIV ing sekolah lawas sekolah, ana akeh jagad sing nyenengake lan sregep kanggo para veteran genre lan pemain anyar sing padha.

Artikel terus sawise ad

Genre game sing eksposensi kaya iki bisa uga kakehan, nanging kanthi judhul sing paling apik kanggo dipilih, bisa uga angel kanggo mutusake apa sing dianggep saiki MMO.

Artikel terus sawise ad

Nanging sampeyan wis dijamin, nanging dhaptar sing curated 12 saka MMorpg sing paling apik lan dibayar kanggo MMORPG sing paling apik lan dibayar kanggo MMORPG sing paling apik lan dibayar kanggo 2023 lan luwih saka.

Isi

  • Game Mmorpg Paling Mbayar ing 2023
  • Free mmorpgs
  • MMO anyar lan mbesuk

Draensi Mage Fighting ing MMORPG WOW

Nalika Wow tetep dadi salah sawijining MMO sing paling misuwur, ana akeh wong liya sing milih saka 2023.

Mmorpg sing dibayar paling apik ing 2023

Saka MMOS sing misuwur menyang judhul ceruk luwih akeh, iki minangka MMorpgs lan MMO paling apik kanggo didownload ing 2023:

Artikel terus sawise ad

1. XIV FINAL FANTASY

Proyek Sage sing ditampilake ing acdwalker FFXIV

FINAL FANTASY XIV duwe komunitas sing apik, kanthi kelas anyar lan ekspansi anyar sing dirilis: editwalker.

Tekan tanggapan middling nalika pisanan dirilis ing taun 2010, XIV Final Fantasy XIV (umume dikenal FFXIV) dipantara dening para kritikus. Dipuntedahaken mati game lengkap, sampeyan maneh maneh ing musim panas 2013 minangka reborn Realm – revamp lengkap sing nyerang emas karo para penggemar.

Crita XIV Fantasi Akhir minangka bagean integral saka pengalaman, lan kanthi limang ekspansi kanggo ngliwati, iku chock kebak lore. Apa maneh, jagad Eorzea luar biasa, lan pemain diwenehi kebebasan karakter lengkap, kalebu bisa ngalih ing antarane kelas lan 20 proyek sing cocog.

Artikel terus sawise ad

Related:

11 Skins CSGO sing paling larang ing 2023: Knives, AK-47, AWP & More

Artikel terus sawise ad

Nalika loro-loropan kanggo muter lan mbutuhake ragad lengganan, pemain anyar bisa nyilem salah sawijining uji coba gratis sing paling apik ing FFXIV, supaya sampeyan bisa ningkatake gamelan nganti tingkat 60 (tutup tingkat maksimal 90 ). Pemain PVP uga duwe pilihan ing kene, nanging ora ana rahasia ing komunitas sing fokus utama sing ora bisa ditindakake ing konten pight.

Ing taun 2022, FFXIV 6.2 tembelan, memori kakubur ditambahake lokasi anyar sing dikenal minangka pulo sanctuary. Cocog kanggo sing nggoleki jangkah sing luwih santai lan penggemar game kaya nyebrang kewan utawa disney lembah bakal langsung ing omah ing kene, amarga bisa mbangun, ngumpulake irisan swarga.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kanthi desain swara lan seni sing apik, ora ana wektu sing luwih apik tinimbang saiki kanggo mlumpat ing XIV Fantasi Akhir.

Fitur Key FFXIV

  • Daya tuku-muter & langganan
  • Kasedhiya ing PC / Mac / Playstation
  • Salah sawijining uji coba gratis kanggo nawarake kanggo mmorpg
  • Macem-macem kelas lan kerja kanthi kebebasan kanggo ngalih
  • Donya gedhe kanggo njelajah
  • Konten fokus ing Gve (sanel sanadyan PVP kasedhiya)
  • Crito sing immersive
  • Komunitas Gedhe
  • Perumahan Pemain

2. World of Warcraft

Batuan mlarat ing dragonflight

World of Warcraft terus ing dhaptar MMO Top wiwit dibebasake ing taun 2004.

Mbok manawa salah sawijining MMORPG sing paling kondhang ing dhaptar iki, World of Warcraft wis jeneng rumah tangga wiwit taun 2004. Dina iki, terus nggawa penggemar saka saindenging jagad, nampilake sawetara karakter sing paling apik ing game saka seneng saka Khadgar, lan Tyrande Whisperwind. Pemain diangkut ing jagad khayalan dhuwur kanggo ngalami ekspansi sanga-total nalika melu ing guo lan crita, penyu-pvp, duels, lan peparat donya.

Artikel terus sawise ad

Nalika Wah ora nyoba gratis, luwih cilik dibandhingake karo Final Final Final Final Final Final Final Final Final Final Final Final Fantasy 14, Mung Ngidini Pemain kanggo Nemu Pemain kanggo Nemu Tataran 20 Tingkat Paling Anyar (Tingkat Max 70). Kajaba iku, saben karakter sing digawe uga dikunci menyang kelas tartamtu sing sampeyan pilih. Sanajan iki, desain kelas WOW bisa uga paling apik ing game, kanthi saben duwe spesialisasi kanggo fokus ing gamelan kasebut kanthi akeh kelas kasebut.

Artikel terus sawise ad

Wow mesthi ditarik menyang pemain sing duwe akeh wektu gratis kanggo nggiling jumlah mata uang, reputasi, nanging pemain sacara kasual isih bakal njelajah jagad iki lan jagad iki.

Artikel terus sawise ad

Ekspansi saiki, Dragonflight, tekan pungkasan taun kepungkur ing Nopember 2022. Nggawa barang-barang sing cedhak karo omah ing Azeroth, pemain njelajah pulau nagaime ing jejere balapan playan anyar: Drachthyr. Apa maneh, sanajan ana kelas Pahlawan sing dikunci balapan anyar kanggo balapan draconic sing anyar iki, sing dikenal minangka evoker – kelas kaya Mage sing nggunakake spesialisasi basis DPS kanggo wong sing seneng karo para mantra, lan nomer loro sing caters kanggo wong sing luwih seneng spek kanggo nyengkuyung pesta.

Artikel terus sawise ad

Nalika Petualang Jelajahi Istri Naga, dheweke bisa nundha menyang langit lan ngluncurake trafik lan kanthi skill pamundang anyar lan dipasang kanggo nambah katrampilan Gunung), utawa mung minangka sing anyar cara kanggo nglacak tanah kasebut. Kanthi rilis Dragonflight, ora ana wektu sing luwih apik kanggo menehi gegaman lan ngisi perang.

Artikel terus sawise ad

Fitur Kunci Key Warcraft

  • Buy-to-Play & Langganan Fees / Trial Gratis Kasedhiya
  • Pilihan lan Pvp Pilihan sing apik banget
  • Salah sawijining komunitas MMO paling gedhe ing donya
  • Diwatesi siji kelas saben karakter
  • Jangkoan Exile, area wiwitan sing apik sing nuduhake pemain anyar
  • Wektu Chromie Nganggo Pemain sing duwe pengalaman karakter maksimal ing 8 ekspansi kasebut
  • Wow Klasik mlaku podo karo game utama, supaya para veteran lan pemain anyar ngalami game kasebut nalika dibebasake

3. The Elder Scrolls Online

Sinitude Ditampilake ing Elder Scrolls Online MMO

Elder Scrolls Online MMORPG ngidini pamuter njelajah lokasi loro anyar lan apik, kayata kesepakatan saka Skyrim.

Yen sampeyan pengin muter salah sawijining seri RPG crita sing apik banget karo wong liya, ora katon luwih saka sepuh sing sepuh online. Liwat lifecy, pangembang Zenimax wis mbukak luwih akeh sudhut ing Tamriel kanggo njelajah. Nampilake kabeh lonceng lan bisik-bisik bakal nyana saka judhul gulung sepuh, saka balapan Khajiit menyang dalanan Khajiit menyang dalan sing apik banget kanggo nemokake bareng karo wong-wong sing seneng karo wong liya sing ana ing kene.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Sanajan gaya grafis bisa uga umure game, luar biasa kanggo ndeleng sing seneng banget lan lokasi liyane saka seri kasebut dadi gaya grafis modern luwih akeh tinimbang game asli.

Ora kaya FFXIV lan World of Warcraft, pertempuran ESO ora target-target, sistem sing nampilake agensi pamuter lan ngontrol luwih akeh babagan cara pamuter. Kaya game utama, sampeyan bisa target lan mbukak ing paprangan kanthi jabatan gratis. Tekan tombol serangan kanggo luwih suwe lan sampeyan bakal nyerang abot, utawa ora mlebu saka mungsuh sampeyan kanthi blok sing wis ditemtokake.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kanthi kesempatan omah pamuter fenomenal lan kemampuan kanggo mbengkongake kelas game kanggo pilihan khusus (pengin pahlawan sing uga nggunakake mantra? Sampeyan bisa nindakake iku!) – sampeyan bisa nggawe karakteristik karakter sing unik kanggo sampeyan. Gulung sepuh online uga nggunakake PvP kanthi beda tinimbang akeh mmorpg liyane. Nalika rampung pilihan, iku langsung menyang dalan utama liwat peperangan Alliance, sing ndeleng telung fraksi VIE kanggo ngontrol ing pertempuran gedhe ing cydodiil sing apik. Apa maneh, MMORPG nampa ekspansi anyar, Kepulauan Tinggi, bali ing taun 2022, nyedhiyakake pemain anyar utawa bali kanthi akeh kanggo nglelebke untune.

Sing ora kabeh, kaya ing wulan Juni 2023, Necrom, ekspansi paling anyar, bakal teka. Njupuk pemain ing Semenanjung Telvanni ing dununge daedric apocrypha, bakal dadi kelas anyar, arcanis, sing energisi “Arcane Energies, rune kuno, lan toms kuna”.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

The Elder Scrolls Online Key Fitur Online

  • Model Tuku Tuku kanggo muter kanthi Mupangat Lengganan tambahan karo ESO Plus (uga mbutuhake PlayStation Plus / Xbox Live Gold)
  • Kasedhiya ing PC / Mac / PlayStation / Stadia / Xbox
  • Perumahan Pemain
  • Dunia sing apik lan immersive kanggo njelajah dhewe utawa karo kanca-kanca
  • Kabeh balapan sing kasedhiya ing seri utama
  • Kebebasan kanggo nggawe kelas sing dikarepake
  • Pvp sing langsung mlebu crita utama

4. Donya Anyar

Pemain nglawan klompok mungsuh ing World Mmorpg anyar

World New njupuk pemain menyang pulo Aernum.

Game Game Studio ‘New World MMORPG adhedhasar pamimpan Amerika, kanthi pemain sing mlebu ing tanah sing ana ing misteri kanggo nemokake rahasia.

Kanthi waja lan gaya unik amarga setelan 1600-an, jagad nggabungake iki kanthi pengalaman sing dhuwur banget kanggo pengalaman pamuter khusus, amarga sampeyan nglawan manungsa NPC sing wis rusak dening pulau Mistik, sumber daya mistis.

Nalika njelajah lan ngrampungake lore ing jagad iki, sampeyan bakal bisa melu ing Dungeon, Pvp sing ana ing antarane 25 lan 50 pemain sing dikontrol, lan uga mode PVPve kaya ngontrol mungsuh lan ngempalaken sumber daya tim sampeyan.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Jagad anyar kebak katrampilan ing sekitar pertempuran lan aspek non-tempur game, menehi macem-macem macem-macem kaya sing sampeyan alami kanthi bebas njelajah senjata lan sifat sing beda.

Fitur Kunci Donya Anyar

  • Model tuku-kanggo-dolanan
  • Akeh mode game sing beda kanggo saben jinis pamuter, saka dungeon pve khas menyang PVP, lan uga pvpve
  • Perumahan Pemain
  • Skills kaya kemah, masak, engineering, lan kulit kulit
  • Pasar-Run Player
  • Telung fraksi kanggo nggabungake mupangat sing gumantung saka wilayah sing dikontrol

5. Gurun Ireng

Potret layar Korsair

Gurun Ireng duwe sawetara pilihan pangaturan karakter paling jero ing njaba.

Gurun Ireng Abyss Mutiara dikenal ing saindenging Komunitas MMO minangka bisa mmorpg paling apik ing pasar. Envelope kasebut di-push malah luwih ing taun 2018, nalika gurun ireng Remastered nggawa luwih akeh kesetiaan lan dandan audio.

Gurun ireng bener-bener mbukak, menehi kabebasan lengkap kanggo nindakake apa wae sing dikarepake, kapan wae pengin. Crita game, nalika nglipur, diluncurake lan angel kanggo ngetutake – nanging macem-macem fitur liyane tegese sampeyan ora nate kurang.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Sing dikandhakake, game luar biasa, lan pemain kasual bisa uga asring ngrasakake kepiye fitur siji tartamtu sing bakal ditindakake. Kanthi ton katrampilan urip kanggo milih ing njaba pertempuran, Pemain bisa nganggo gesang petani lan nyewa buruh, lan dadi pedagang kanthi nggunakake rute perdagangan sing beda kanggo nggawe adol sing amba kasebut.

Kustomisasi karakter ing ara-ara samun ireng uga ora ana wates, supaya sampeyan ngilangi kabeh aspek petualang, mudhun menyang tekstur lan dawa rambut. Kelas anyar kanthi rutin dibebasake, kanthi rawuh paling anyar sing dadi Maugu, panyerang basis melee sing nggunakake pesona foxspirit kanggo nyerang mungsuh dheweke. Gurun ireng uga menehi adoh saka panggunaan kode sing bisa ditebus, tegese sampeyan bisa nyolong barang kanggo ngulandara sampeyan minangka sing anyar dibebasake.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Fitur Kunci Online Gurun

  • Model Tuku-Kanggo-Play (kanthi nyoba gratis 30 dina)
  • Kasedhiya ing PC / PlayStation / Xbox / iOS / Android
  • Grafis berkualitas tinggi sing ora bisa dicithak ing genre kasebut
  • Penciptaan lan kustomisasi karakter sing kuwat
  • 25 Kelas sing kudu dipilih (sanajan ana sing dikunci gender)
  • Unik njupuk kelas khas, kaya corsair berbasis nautical
  • Pertempuran adhedhasar tumindak lengkap sing gumantung karo target
  • Perang pvp gedhe
  • Aktivitas kaya tani, fishing, sailing, lan dagang

6. Perang Guild 2

Klompok pemain gedhe sing nglawan mungsuh ing perang guild 2 mmo

Perang Guild 2 minangka salah sawijining MMOS sing paling grapyak ing njaba.

Perang guild 2 langsung ana salah sawijining MMO sing paling apik saiki. Nalika sing nggoleki MMORPG kanthi grafis paling apik bisa uga kuciwa, sistem lan crita gamelan unik sing unik lan crita sing dipasang ing ndhuwur liyane. Game luar biasa bisa diakses, tegese sampeyan ora diukum kanggo teka ing game ing 2023 minangka pemain anyar, utawa apa sampeyan bali sawise istirahat.

Penciptaan karakter menehi pilihan sing beda sing mengaruhi unsur game sing cilik lan luwih gedhe, saka waja wiwitan sampeyan kanthi cara sampeyan bakal ngalami konten inti game. Milih bakal digedhekake minangka bangsawan minangka manungsa, utawa apa sampeyan ora seneng karo prayaan minangka corn (ya, iku sejatine pilihan!).

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kajaba saka ekspansi, game uga ngeculake konten anyar ing musim anyar ing musim, diarani jagad urip ‘- iki nambahake pencarian anyar, dunia, lan wilayah menyang jagad game. Kisah Urip Musim Malah Malah Malah sementara – tegese pemain anyar ing game saiki ora bisa ngalami.

PVP guild 2 2 pvp luar biasa bisa diakses, lan nyenengake kanggo muter. .

Artikel terus sawise ad

Pertandingan lan kelas game minangka ndhuwur, kanthi fokus abot kanggo nggunakake mekanik Dodge kanggo nari-nari mungsuh lan tetep urip.

Artikel terus sawise ad

Guild Wars 2 Fitur Utama

  • Model Tuku-Kanggo-Play (konten ‘inti’ uga gratis kanggo muter!)
  • Crita sing hebat sing muter konten musiman kanthi bentuk ‘jagad urip’
  • Bisa diputer kanthi santai dening wong sing kurang wektu kanggo ngaturake
  • Balapan unik, kayata sylvari ‘sylvari’
  • Pilih latar mburi karakter sampeyan liwat pirang-pirang pitakon lan pengalaman konten khusus kanggo jawaban kasebut
  • Kemampuan kanggo nggarap pemain liyane sajrone game tanpa perlu kanggo mbentuk pihak ing ‘Acara dinamis’
  • World vs World Play njupuk Pvp malah luwih, atusan atusan pemain nglawan saben liyane amarga padha kanggo ngontrol tanah kasebut
  • Konten Donya Open-Donya Ekstra Kaya teka-teki Langsung kanggo mbukak kunci Prestasi lan Ganjaran

Mmorpg gratis ing 2023 kanggo download

Nalika mmorpg ing ndhuwur minangka sawetara sing paling apik sing bisa dibayar kanggo muter, ana sawetara FREATY Free MMO sing bisa didownload:

1. Ilang Ark

Mage ing Lost Ark MMORPG

Mekanika pertempuran gaya diablo Ark sing ilang luar biasa.

Lost Ark minangka ARPG MMO, menehi penggemar game kaya diablo lan genre bebarengan dhewe bisa nglawan mungsuh sing apik banget, isometric. Wiwitane dibebasake ing Korea ing taun 2018, lost Ark pungkasane teka ing western Shores awal taun 2022.

Artikel terus sawise ad

Ana enem kelas karakter dhasar sing bakal dipilih, saben wong duwe versi ‘Lanjut’ dhewe (bebarengan karo akeh sing ora dianggep) sing luwih apik kanggo sampeyan kanthi cara sing sampeyan lakoni. Ana pirang-pirang pitung bawana unik kanggo njelajah, kasempatan kanggo lelayaran menyang segara sing dhuwur, lan akeh kursi, lan pvp perang kanggo njaga sampeyan supaya bisa dipilih.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

Saben kabisan bisa ditingkat, luwih ngidini sampeyan nggawe karakter sing cocog karo gaya pribadi sampeyan. Ing samping minangka host katrampilan sing gegandhengan karo sing ora ana gandhengane kanggo nglatih lan nyaring. Ing Arkessia, sampeyan bakal bisa njelajah, ngumpulake lan nglawan konten ing ati sing unik ing genre MMORPG.

Artikel terus sawise ad

Fitur utama Ark

  • Model Gratis-Kanggo-Play (kanthi pilihan kanggo tuku barang ing game)
  • 6 kelas kanggo muter, lan malah luwih subkelas
  • 3 tingkat kustomisasi kanggo saben kemampuan
  • Dungeon, serangan, lan pvp
  • Jembar, umume mbukak donya kanggo njelajah, kanthi wilayah sing kedadeyan kaya dungeon
  • Kapal lan laut Exploration
  • Kustomisasi karakter sing jero
  • Sistem Kerajinan lan Guilds

2. Star Wars: Republik Lawas

Karakter sing nglawan ing Republik Lawas Star Wars MMO

Swtor tetep dadi salah sawijining crita MMO sing paling akeh, helped dening bioware.

Peminat game biowa kaya efek massa lan waralaba naga umur bakal dirasakake ing omah kanthi mmo gratis iki. Nampilake kabeh saka kanca romatisuni, kanggo nyuarakke npcs (kalebu karakter sampeyan dhewe!) SWTOR nyedhiyakake fitur RPG manawa sawetara mmorpg liyane ing dhaptar iki mung bisa ngimpi.

Artikel terus sawise ad

Sapa wae sing golek crita sing nyemplungake ing papan bakal tresna iki nalika njelajah galaksi, kanthi potongan interaktif lan malah nggawe keputusan.

Artikel terus sawise ad

Bisa diputer nganti 60 gratis, lan kanthi kemampuan uga ngalami rong ekspansi pisanan gratis, uga kudu dianggep kanggo model lengganan. Ana sawetara watesan mesthi, nanging sanajan ana, mula bakal ditindakake.

Kanthi kelas 8 game, saben wong duwe crita sing beda kanggo njelajah, lan ora bakal dadi game Star Wars tanpa pilihan kanggo salah siji sisih utawa sisih peteng, lengkap karo owah-owahan sing luwih cedhak lan nyedhaki salah siji saka spektrum.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Star Wars: Fitur Utang Umum

  • Gratis kanggo muter nganti tingkat 60 (kanthi keanggotaan mbayar opsional)
  • Fitur lokasi franchise sing apik kaya Alderan lan Tattooine
  • Kapal sampeyan dhewe!
  • Kanca (sampeyan bisa romantis lan uga omah-omah!)
  • Cutcenes sing Berinteraksi
  • Nyuarakaken kanthi npcs lan karakter utama
  • Cerita beda kanggo saben kelas 8 game

3. Runescape

Posisi-karakter Puter dening landmark Castle ing Gratis MMORPG, Runescape

RuneScape dibebasake maneh ing taun 2001 lan isih dadi 20 taun mengko.

Salah sawijining ogi MMOS, Runescape wis ngliwati owah-owahan gedhe amarga rilis wiwitan – saka ekspansi konten kanggo mrikso visual (lan liya-liyane sing bakal teka!)

Gampang diundhuh lan mbukak ing loro PC, Mac, Linux, lan Ponsel, game kasebut rampung nylametake, ngidini sampeyan milih platform apa wae.

Runescape duwe katrampilan akeh sing mengaruhi kepiye cara nyedhaki lan sesambungan karo jagad Gielinor. Dene sawetara kaya tani, penemuan, lan thieving dikunci menyang anggota, ana luwih saka 15 pemain bebas katrampilan bisa level, saka kayu kanggo mancing.

Pertempuran game uga duwe rong setelan: evolusi pertempuran, lan warisan. Tilas fokus ing macem-macem kabisan sing padha karo MMO liyane ing dhaptar iki, dene warisan mulihake pertempuran kanthi gaya asli saka sadurunge ing urip game. Nalika pilihan iki ngidini sampeyan lungguhan nalika sampeyan klik mungsuh lan karakter sampeyan nindakake kabeh pakaryan, sampeyan ora nate diukum kanggo milih pilihan iki.

Artikel terus sawise ad

Kaloro dandan lan ekspansi sakabehe Devs sing digawe kanggo game, ing jejere Jagex Jageks duwe sawetara fitur sing luwih gampang saka dina iki, kabeh kudu nyoba.

Artikel terus sawise ad

Fitur Kunci Runescape

  • Gratis kanggo muter (karo keanggotaan mbayar opsional)
  • Sekolah lawas, sing njaga visi asli kanggo game urip, kanthi dandan ditindakake liwat jajak pendapat masyarakat
  • Diputer ing ponsel
  • Sistem sing ora ana gandhengane, ngidini sampeyan ngalih ing antarane apa wae sing disenengi
  • Perumahan Pemain
  • Tantangan saben dina cepet kanggo ngrampungake, ngidini sampeyan maju kanthi cepet
  • Pitakon, pitakon sing ditulis kanthi apik sing nyoba ngilangi ‘mateni X sing khas, bukak’ chain
  • Area lan sawetara katrampilan sing dikunci kanggo anggota mung
  • Fungsi salib salib lan crosspay

4. Hawa kanthi online

Gambar kapal sing disesuaikan ing Hawa kanthi online, FREE kanggo muter MMORPG

Pemain duwe akeh pilihan kustomisasi kanggo nggawe pengalaman online Hawa kanthi bener.

Yen sampeyan nggoleki gaya kothak wedhi ing endi bentuk jagad iki ditetepake kanthi lengkap dening masarakat, sampeyan bakal langsung mlebu ing judhul ruang tema ing Inggris, sing saiki wis suwene 19 taun wiwit saiki 23 Kedatangan.

Setel ewu taun luwih dhisik ing jaman saiki, jagad pamilik pamuter iki nampilake eksplorasi, perdagangan, lan perang nalika nyoba njupuk tuntutan ing alam semesta sing akeh. Dene sing golek pengalaman ing ngendi sampeyan bisa njelajah jagad iki minangka karakter sampeyan kaya MMO liyane sing bisa uga kuciwa, Hawa kanthi online tinimbang duwe fitur kothak wedhi sing sabanjure menyang tailspin.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Game, sampeyan mlebu sepatu saka kapsuler, pilot abadi sing nggunakake teknologi saraf kanggo navigasi kapal ing saindenging kapsel ing ruang angkasa saka kapsel ing ruang angkasa – lan liya-liyane, luwih akeh 350!) kanggo mbukak kunci lan kanthi ngatur kabeh, kabeh duwe panggunaan khusus ing saindenging jagad.

Kanthi luwih saka 7,000 Sistem solar kanggo njelajah, sing dikenal minangka ‘New Eden’, ana papat Empires sing mrentah: Federasi Gall, lan Republik Gallenun, lan backstory unik dhewe. Malah ana wilayah sing ora diterangke kanggo ngupayakake lan nemokake dalan sing dikalahake.

Artikel terus sawise ad

Sajrone petualangan sampeyan, sampeyan bisa milih pilihan saka macem-macem karir, kabeh ngganti cara sing bakal navigasi New Eden: explorer, industrialis, ahli industri, ahli panganium, lan prajurit bathi. Apa maneh, iki uga cabang menyang profesi dhewe, kanthi pelayoga bisa dadi runner misi utawa pemburu sing paling disenengi, dene prajurit bathi bisa uga ana lengen.

Salah sawijining fitur sing paling unik ing Hawa ora ana latihan keterampilan, fitur sing ngidini kapsuler kanggo nambah katrampilan apa sampeyan lagi main utawa ora bisa digunakake sajrone siji wektu.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Hawa kanthi online uga gratis kanggo muter, sanajan model langganan game Omega ngidini katrampilan dilatih luwih cepet, bebarengan kabeh katrampilan lan kapal sing ora dikunci, pajak murah, lan liya-liyane.

Fitur utama Online

  • Gratis kanggo muter (kanthi model lengganan sing ora mbayar)
  • Swara 7,000 Sistem Star kanggo njelajah
  • Luwih saka 350 kapal kanggo nggunakake lan ngatur
  • Akeh kelas lan profesi kanggo milih
  • ‘Corporations’, fitur sing padha karo Guilds ing MMO liyane, sing bisa Gabung karo wong liya kanggo nggawe pakumpulan lan saingan kanggo papan
  • Latihan Skill ngidini sampeyan pangkat ing wilayah sing dibutuhake tanpa mlebu
  • Pertempuran PVP lan Pve
  • Gaya play kothak wedhi, ngidini sampeyan njelajah, perang, utawa perdagangan ing New Eden
  • Ekonomi sing didorong pamuter: Barang sing dituku biasane sumber utawa digawe dening pemain

5. Blade & Nyawa

Nganyari mesin 2021 anyar sing dituduhake ing Gratis, Blade lan Nyawa

Update Blade & Soul Anyar Unreal 4 Nganyari Urip ing Game.

Blade & Soul dirilis ing taun 2012, lan isih ana salah sawijining MMorpg sing paling apik kanggo saiki. Kanthi crita sing apik lan nyenengake, nggawe karakter jero, lan pertempuran adhedhasar tumindak octane kanthi dhuwur saka kombinasi Flashy kanggo narik, mesthi wae mriksa.

Artikel terus sawise ad

Nampilake campuran seni beladiri lan sihir beladiri, crita diwiwiti karo karakter sampeyan wiwit dadi mahasiswa, sadurunge dadi jagad peteng amarga sampeyan nyoba males sing kalah.

Artikel terus sawise ad

Blade & Soul nampilake pilihan sing dizzy saka 15 kelas – sing paling anyar sing dadi musisi sing teka ing simsian Oktober 2022 saka Update Rusak – Kanggo milih bebarengan 4 balapan sing beda. Nalika saben kelas kasebut dilacak balapan, isih ana macem-macem macem-macem sing dipilih kanggo muter cara sing disenengi.

Artikel terus sawise ad

Mbalik ing wulan September 2021, Game kasebut uga nampa nganyari sing ora dingerteni 4 sing ditunggu-tunggu 4, uga. Nggawe judhul nganti saiki, ora dadi wektu sing luwih apik kanggo ngupayakake lan nyoba agul-agul & jiwa.

BLADE & Fitur Kunci BLADE

  • Gratis kanggo muter model (kanthi toko game)
  • Kustomisasi karakter jero
  • 4 balapan lan 14 kelas kanggo milih (sanajan ana sing dikunci balapan)
  • Tindakan gaya beladiri gaya adhedhasar
  • Mlaku menyang langit kanthi fitur glide

6. Gurune ring online

Screenshot saka Lord of the Rings Online sadurunge bayangan

Yen sampeyan pengin ngalami J.R.R. Donya Tolkien kanggo sampeyan dhewe, gusti ring online minangka pilihan sing apik.

Yen sampeyan isih ora ngerti yen dering episode tenaga saiki, lan sampeyan pengin diangkut menyang jagad dhewe, ora katon luwih saka Lord of the Rings Online. Dibebasake maneh ing taun 2007, MMO isih nampa nganyari ing dina iki – kanthi tambahan paling anyar, sadurunge bayangan, sawise teka ing November 2022.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Game sing bubar ngalih menyang model gratis kanggo muter, tegese sampeyan bisa muter potongan sing apik saka konten MMO umur 15 taun tanpa kudu nyerahake. Sing diomongake, tambahan tambahan konten lan ekspansi mbesuk bakal sampeyan. Ana uga model langganan VIP kanggo nyedhiyakake petualang kanthi kabeh saka slot persediaan tambahan kanggo ‘Server legendaris’, bonus XP saben dina, lan liya-liyane.

Kanthi total pitung balapan lan sewelas kelas, saka elf sing dhuwur menyang sumbu sing gedhe lan bocor, sampeyan bisa mbentuk khayalan karakter sampeyan kanggo sampeyan ndeleng pas.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan minangka penggemar konten Pvp, sampeyan lagi aktif, amarga ana PVMP (Monster Play) sing ana ing player sing ditindhes menyang sepatu, nanging penggemar uga bakal dirasakake ing omah Minangka dheweke njelajah ing tengah-tengah bumi.

Lord of the Tey Features Rings Online

  • A cabang gedhe kanggo muter konten (kanthi ekspansi mbayar sing luwih anyar lan anggota VIP)
  • Pitu kelas, sewelas balapan, lan pilihan pangaturan khusus kasedhiya
  • Konten basis solo lan tim sing dikenal minangka ‘Skirmishes’
  • Mode pvmp ing ngendi sampeyan bisa muter minangka orc lan liya-liyane
  • Perumahan pamuter ing lokasi kayata shire

Mmorpg anyar sing paling anyar lan mbesuk kanggo muter

Apik nggoleki ing ngarep? Kita entuk sawetara MMO sing paling disenengi kanggo njaga minangka informasi anyar diturunake:

Palia

Watak saka Trailer Palia MMORPG

Palia katon apik game game kaya Minecraft, Kewan, Sims, lan MMO kaya WoW.

Nggolek barang sing kurang saka perang-centric, lan luwih santai kanggo muter? Sampeyan wis nemokake karo Palia. Digawe dening Singularity 6, Inc, Palia dijamin dening Ex-blizzard lan game Epik. Kanthi pendekatan masyarakat, penggemar game kaya Lembah Stardew, Sims, lan Disney Dreamlight Vallight, Pemain bisa njelajah jagad terbuka sing apik, para pemain, masak, mbangun , lan perabot omah.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Crita overarching palia fokus marang manungsa, balapan legendaris sing ilang ing “dhuwur saka keagungan lan penguasaan sihir”. Ing kono, sampeyan bakal ngalami crita sing ora berkembang minangka salah sawijine, kanthi kemampuan lan malah romantis minangka cast NPC kanthi warna-warni nalika sampeyan njelajah lan mbangun urip kanggo awake dhewe.

Nalika ora tanggal rilis wis ditemtokake, kita bakal nganyari sampeyan ing kene amarga luwih akeh informasi sing dicethakake.

Artikel terus sawise ad

Fitur Kunci PALIA (luwih adoh)

  • Bangunan lan Dekorasi
  • Kagiyatan kayata mancing, masak, ngolah kebon (kanthi luwih dicethakaké)
  • Npcs menyang beach lan romance
  • Narasi Donya sing Dikembang

Liga legenda mmo

Peta lengkap Raunterra, jagad liga legenda

Bakal liga legenda legenda mmo paling akeh saka runeterra?

Salah sawijining MMO sing paling diantisipasi, nanging uga sing ngerti babagan sithik, liga legenda ‘MMO bisa sukses. Uga kaya-kaya kaya rerusuh sing nyoba motter mmo khas, sawise nyatakake yen ora kabeh wong bakal seneng mutusake karo desain game.

Artikel terus sawise ad

Uga katon kaya serangan disetel dadi salah sawijining fitur game paling penting.

Artikel terus sawise ad

Minangka informasi luwih diwartakake, kita bakal nganyari sampeyan ing kene, lan liwat ing Hub darmabakti kita.

Dadi, sampeyan duwe. Sing dhaptar Mmorpgs lan MMO paling apik kanggo ndownload lan muter ing 2023 lan luwih. Nggolek rekomendasi luwih akeh babagan game kanggo muter genre sing beda? Priksa dhaptar ing ngisor iki:

Entuk update paling anyar babagan kedadeyan ing ruang MMORPG. Kita nutupi News MMO lan Warta Industri Umum.

Pratinjau tahta lan Liberty pratinjau pasca 30 konten ing bagean loro saka serat produser

Dhampar Cliff Assassin Mmorpg Mmorpg

Produser Eksekutif Jongok Ahn bali karo bagean kapindho surat sing menehi tampilan ing jero konten lan tantangan nunggu pemain sawise entuk level 30. Ahn diwiwiti kanthi matur nuwun kanggo komunitas kanggo kapentingan lan dhukungan sing terus. Dheweke uga nulis ulang komitmen NCSoft kanggo ngirim pengalaman sing ora cocog lan bermutu tinggi ing ngisor kritik [. ]

Quinfall mbukak mlebu kanggo tes beta tertutup lan tim uji coba anyar

Tavern Mmorpg MORMALMAL

Teknologi Vawraek ngundang komunitas game video kanggo melu tes beta tertutup saka fantasi sing tertutup dibiayai lan ambegan khommbig, quinfall. Studio kasebut ngrancang nyepak ing Playest ing taun iki lan ngundang komunitas kanggo mlebu liwat forum resmi. Kanggo sing durung krungu game kasebut, janji bakal dadi [.

Teknologi teknologi unalitas negesake biaya kanggo biaya runtuh sing apik banget

Sadurunge minggu iki, teknologi perdasan iki pungkasane nanggapi backlash sing ditampa saka biaya runtuh kesatuan anyar. Perusahaan kasebut menehi keputusan sing umum lan janji bakal nggawe owah-owahan kanggo kabijakan kasebut kanthi upaya kanggo nyenengake Komunitas Komunitas Game Development Video. Perusahaan iki saiki wis mbatesi owah-owahan biaya kontroversial lan njaluk ngapura. ]

Mithril Studio ngumumake proyek crawler pertama-wong sing anyar kanggo crawler ‘

Screenshet Game Skeleton Project Crawl Skeleton

Peteng lan luwih peteng durung diluncurake nanging wis entuk kompetisi ing bentuk crawl project, sing mbesuke wong sing bakal teka saka pengangkutan mither studio. Game kasebut diterangake minangka game ekstraksi pvpve ing ngendi pemain bakal njupuk monsters sing nggegirisi ing upaya kanggo nemokake artefak sing ora ana regane lan entuk senjata legendaris. Nyekel yaiku dheweke bakal [. ]

Hawa Galaxy Conquest minangka game strategi 4x sing anyar ing Q4 2023

Seni Kunci Galaxy Conquest

Salah sawijining presentasi Keynote Game CCP game ing akhir minggu fanfest 2023 yaiku pengumuman game strategi 4x gratis sing anyar sing diarani Hawa Galaxy Conquest. Kaya sing sadurunge, game mbesuke janji kanggo nyemplungake pamuter mobile ing alam semesta sing luar biasa minangka pemain njelajah anyar ing New Eden, lan nglawan Epik, lan nglawan Epik. ]

Valheim paling anyar fixing keybinding lan stasiun bug stasiun kerajinan

Valheim lan Ngombe Brain Animasi Omah

Wesi Gate Studio Studio wis nggulung nganyari Fixer-Upper kanggo Valheim sing ngatasi masalah kanthi stasiun keybindings lan kerajinan slamet. Dene masalah kasebut katon sithik, dadi sumber frustasi kanggo pemain nalika saiki. Ikatan keyboard lan tikus saiki kudu nyimpen lan mbukak Ekstensi Stasiun kanthi bener kudu nganyari kanthi bener. [. ]

Ireng Gurun Online nuduhake perang anyar versi mawar

Perang online gurun ireng saka Art Art

Mutiara Abyss Gearings kanggo perang gedhe ing gurun ireng online amarga studio nuduhake Perang mbesuk Mmorpg ing video mawar paling anyar. . Perang mawar bakal [. ]

Ekspansi Hawa Online Havoc paling pungkasan pungkasane ngidini para pemain kanthi pirates

EVE Seni Kunci Online Hawa

Kanthi Hawa Fanfest 2023 Saiki kanthi lengkap, ana wutuh pengumuman online Hawa ing angin, kalebu ekspansi sabanjure Sci-Fi MMO 29. Ekspansi wis dijadwalake dibebasake tanggal kaping 14 Nopember lan bakal dibangun ing sistem perang fraksi sing bubar dibalekake kanthi ngidini para pemain menyang malaékat cartel lan fraksi pirate guristas. Ya, [. ]

Gabungan Microsoft-Accivision pungkasan pungkasane entuk persetujuan awal saka Inggris CMA

overwatch 2 pahlawan pahlawan kiriko donuts cinematic isih

Kompetisi Inggris lan investigasi sing wis ana investigasi sing dawa panguwasa ing gabungan Microsoft-ABK katon kaya pungkasane bakal bisa milih ing Favorit Microsoft. Sawise akeh ado, agensi reguler wis menehi persetujuan awal kanggo $ 69 milyar deal sawise Microsoft sarujuk kanggo nyusunake kesepakatan kanggo menehi hak-hak streaming awan sing ana ing Ubisoft kanggo kabeh aktivisitas sing ana ing Ubisoft. ]

Game CCP ngumumake proyek FPS ONLE FPS liyane sing diarani Wengi Vanguard

Potret layar Tanpa Situs

Hawa online duwe sejarah sing dawa kanggo nyoba nggabungake unsur penembake wong liya menyang alam semesta. Konsep njelajah planèt ing alam semesta anyar Eden Semesta anyar wis dadi bagean saka visi Game CCP pirang-pirang taun, nanging upaya sadurunge durung mencet tandha. Salah sawijining usaha kasebut yaiku Debu 514, gaya PlayStation 3 eksklusif sing diluncurake ing [. ]