Minecraft 1.20 cathetan lan cathetan tales patch – pandhuan minecraft – IGN, Minecraft 1.20 Nganyari & Tales Nganyari: Fitur, Tema, lan Kabeh sing Kita Ngerti | Pusat Windows

Minecraft 1.20 Nganyari & Tales Nganyari: Fitur, Tema, lan Kabeh sing Kita Ngerti

Contents

Minecraft wis dadi salah sawijining game paling apik ing Xbox lan PC, lan mung nyetel luwih lengkap karo saben nganyari sukses. Minecraft 1.20 bakal dikemas saka mburi-kanggo-mburi karo fitur anyar lan dandan kanggo para pemain kanggo seneng-seneng, nanging Mojang Studios mung ngumumake dheweke nalika yakin manawa fitur kasebut bakal bisa nyukupi harapan. Kita bakal terus nganyari bagean iki amarga kita sinau luwih lengkap babagan fitur lan tambahan sing bakal ditindakake Minecraft karo tilase & undakan konten Tales.

Minecraft 1.20 cathetan tilase lan tales patch

Ngenteni dawa Patch 1.20 Minecraft. The Nganyari lan Tales Update! Antarane Biome Cherry Blossom Anyar, sing anyar Sniffer mob, lan debut saka Mekanik arkologi Ing Minecraft, update LASTTTS iki janji kanggo nggedhekake pilihan kanggo nggawe lan personalisasi.

Ing kaca iki Pandhuan wiki Minecraft Wiki, Sampeyan bisa nemokake kabeh rincian kanggo Minecraft Patch 1.20 Nganyari lan Tales Nganyari .

Tabel konten:

  • Biome Cherry Blossom Anyar
  • Mobs Anyar: Sniffers lan Camels
  • Fitur Arkeologi Anyar
  • Fitur Armor Trim Anyar
  • Unsur Kerajinan Anyar
  • Kulit gawan anyar

Biome Grove Minecraft Grove

Kayu kayu kembang kayu set.png

Biome anyar anyar wis tekan 1.20 tilase lan tales – ing Biome Grove Biome. Kanthi wit sing unik lan warna pink lan godhong pink lan godhong anyar, sampeyan bakal duwe jeblugan ing wilayah anyar sing apik banget iki!

Kanthi panemuan biome ceri, sampeyan bisa nemokake sawetara jinis blok anyar:

  • Kayu kayu
  • Sapling Tree Cherry

Cereng groves

  • Ditambahake biome granit ceri anyar, karo wit kembang sing apik banget
    • Biom kasebut bisa ditemokake ing gunung, ing papan sing padha karo padengah
    • Saben blok petal saben jambon bisa ngemot nganti 4 kelopak
    • Nggunakake dhaharan balung nalika nambah jumlah kelopak
    • Nambah-sijine petal pink menyang blok sing wis diselehake nambah jumlah kelopak
    • Nyelehake cacahe petals ing blok nalika ditambang

    Snecraft Snefraft lan Camels

    Gambar (155) .png

    Unta Apa mob kewan anyar ditambahake ing nganyari iki! Sampeyan ora mung bisa numpak makhluk sing apik iki, nanging kanthi Kemampuan Dash, Sampeyan bisa nyabrang ing gurun minecraft sing akeh wektu.

    Loro pemain bisa numpak unta, lan mobs sing musuhan ora bisa tekan sampeyan nalika numpak. Sampeyan bisa uga malah mbobot dhewe Unta bayi Kanthi menehi unta dewasa nganggo kaktus.

    Cathetan Patch unta

    • Unta bisa dilengkapi karo pelana lan ditunggangi dening rong pemain
    • Camels Spawn Sacara alami nalika desa ara-araf ngasilake
    • Unta bisa digodha kanthi nyekel kaktus
    • Feed kaktus kanggo unta kanggo nggawe
    • Unta dhuwur
      • Dheweke bisa mlaku liwat pager lan tembok
      • Nalika lungguh, angel gawe uwong yakin kanggo mindhah

      Header Sniffer 22.png

      Aja lali babagan Sniffer! Kewan kuno iki wis punah, nanging saiki kanthi bantuan, bakal sniff metu wiji kakubur lan bisa uga tanduran hiasan unearth unearth kanggo sampeyan nggunakake.

      Njaga mripat kanggo Endhog Sniffer Nalika nyelidiki blok blok Wedhi curiga. Endhog iki kadhangkala bisa ditemokake ing blok wedhi sing curiga karo Alat sikat anyar. Snifflet, lan ngunggahake tentara sing sithik.

      Cathetan Patch Sniffer

      • The Sniffer minangka pemenang swara MOB saka Minecraft Live 2022
      • Sniffers minangka motosan pasif, grapyak
      • Sniff udhara lan sok-sok digali wiji, sing ngasilake wiji obor utawa barang pod
      • Sniffers mung bisa ngilangi slocks suket lan rereget kaya blok
      • Sniffers bisa digodha, lan dikembangke wiji obor

      Endhog Sniffer

      • Bisa ditemokake kanthi nyikat wedhi ing sacedhake segara sing curiga
      • Nalika rong sniff sned dheweke ora langsung nyepetake snifflet; Nanging, endhog sniffer diturunake
      • Nalika diselehake ing jagad iki, endhog sneffer bakal ditetepake sawise sawetara wektu
        • Nalika diselehake ing lumut, endhog bakal ditetepake udakara 10 menit
        • Ing kabeh blok liyane, bakal ditetepake sajrone udakara 20 menit

        Fitur Arkeologi Minecraft

        Pots header.png

        Yen sampeyan duwe flair kanggo ngulandara lan penemuan, Fitur Arkeologi Anyar Ngijini sampeyan nemokake tinggalan tinggal lan obyek liyane sing didhelikake ing sands.

        Karo Alat sikat anyar Dikenal ing Update 1.20 tilase lan tales, sampeyan bisa nemokake Prabong Pambat Tulisan ing njero blokir Wedhi curiga. Ngumpul patang shards tembikar ing meja kerjane kanggo mbalekake POT Dekorasi Kanthi gambar kuna sing dicet ing.

        Nemokake lan reassembling kabeh panci sing dihiasi sing dihiasi ing rusak kuna bisa uga mung mbukak a Crita sing didhelikake babagan lokasi kasebut, dikubur dening sands lan wektu.

        Sampeyan ora bisa ngatasi tidbits anyar Minecraft Lore Ing papan kuno iki, ora nate ditemokake?

        • Ditambahake barang sikat cagak
        • Ditambahake pasir lan gravel sing curiga
          • Wedhi sing curiga bisa ditemokake ing candhi ara-ara samun, sumur desa lan reruntuhan Samudra sing anget
          • Gravel curiga bisa ditemokake ing sumebar ing sacedhake samodra lan reruntuhan dalan
          • Blok rapuh iki angel banget kanggo ndeleng lan gampang ngrusak, mula ati-ati!
          • Nyikat wedhi utawa kerikil sing curiga karo sikat bakal mbuwang obyek sing wis dikubur
          • Papat jinis template tram Armor bisa ditemokake ing kene
          • Runtuhan dalan bisa ditemokake ing Taigas, salju salju salju, kabeh biomes wutah lawas lan jungles
          • Disc musik anyar bisa ditemokake kanthi nyikat blok sing curiga ing struktur iki
            • Nalika dilebokake ing jukokox, “Relic” dening Aaron CHEROF dimainake
            • Kembang tembiker duwe gambar ing dheweke
            • Gunggunge 20 stard wis disebar ing antarane 5 situs arkeologi: sumur desane, candhi ara-ara samun, reruntuhan segara sing adhem, reruntuhan Samudra sing anget, lan reruntuhan Samudra
            • Dheweke ora bisa digawe, lan ditemokake kanthi nyikat wedhi utawa curiga curiga

            Potongan sing dihiasi

            • Ngrancang patang shrds lemty bebarengan bakal nggawe pot dihiasi kanthi gambar ing saben sisih
            • Barang bata bisa digunakake tinimbang kawetang tembikar ing resep pot sing dihiasi
              • Sisih sing digawe saka barang bata ora bakal duwe gambar
              • Ngengingi pot kanthi tangan tangan, alat tutul sutra, utawa barang liyane bakal ngeculake pot sing utuh

              Trim Armor Minecraft

              Apa sing apik yaiku petualang yen ora bisa nindakake kanthi gaya? Kanthi introduksi saka Template smithing lan Trim Armor Sampeyan saiki bisa nambah sethithik flair ekstra kanggo waja waja dhasar sampeyan.

              Header arker.png

              Goleki jagad iki kanggo template smith sing ora cocog iki, lan nggawa maneh menyang meja pemancar kanggo mbukak kustomisasi unik kanggo meh kabeh jinis waja. Nyemprotake waja nganggo sentuhan beracun, emas, tembaga, lan liya-liyane!

              Trim Armor

              • Sampeyan saiki bisa ngaturake lengen kanthi visual kanthi macem-macem motong unik ing meja SMithing
              • Trim Armor minangka visual kanthi keuntungan urutane critane
              • Trim Armor bisa ditrapake kanggo helm, dada, legging lan boots
                • Kabeh pola trim kanthi visual padha karo lambang item waja, nanging warna isih bakal owah adhedhasar bahan trim
                • Kanggo mriksa pola trim saka berbasik, sampeyan bisa nglayangake persediaan kasebut
                • Runtuhan trail: wayfinder, raiser, shaper, lan trotoan waja host
                • Pillager Outpost: Trim Armor Sentry
                • Piramida Guram: Dune Armor Trim
                • Shipwreck: Pantai Armor Trim
                • Kuil Jungle: Larisan Armor Trim
                • Monumen Samudera: Tukang Armor Trim
                • Kutha kuno: Trim Armor Ward lan Meneng
                • Muncak Woodland: Vex Armor Trim
                • Benteng Benteng: Rib Armor Trim
                • BASA SEMUA: Trim Armor Snout Trim
                • Benteng: Mripat Armor Trim
                • Kota Akhir: Spire Armor Trim
                • Runtuhan dalan ora duwe dada, template smithing ditemokake kanthi nyikat gravel sing curiga
                • Monumen Samudera ora duwe dada, para penjaga sepuh kadang-kadang banjur nyelehake template sing ora suwe yen mati
                • Pola kasebut ditetepake dening template Smith sing digunakake kanggo ngetrapake trim, lan nggambarake pola visual trim
                • Bahan kasebut ditetepake bahan sing digunakake kanggo ngetrapake trim, lan ngontrol warna trim
                • Wesi, tembaga, emas, lapis, emerd, berliam, netherite, redstone, amethyst, kwarsa

                Cathetan plat

                • Tabel Smithing wis dirancang maneh dadi workstation kanggo upgrade peralatan fisik lan modifikasi fisik
                • Bebarengan slot kanggo nggabungake peralatan lan bahan, saiki ana slot sing dibutuhake kanggo jinis item sing diarani template Smithing
                • Templat Smithing Netepake apa upgrade sampeyan bakal nggawe peralatan
                  • Iki nemtokake loro jinis barang sing bisa dianyarake, lan bahan sing bener kanggo ngatur upgrade
                  • Saiki ana rong kategori template smithing: Armor trim lan upgrade upgrade

                  MINECRAFT ENTRAFT GRAFTING New Crafting

                  Kaya-kaya kabeh biomes, mobs, lan mekanik anyar iki ora cukup apik, ana unsur kerajinan anyar sing diluncurake lan tales 1. Nganyari 1.20 Nambah menyang Minecraft, kalebu:

                  Minecraft 1.20 pratandha gantung anyar

                  Tandha gantung yaiku pamblokiran anyar, ngidini sampeyan nggunakake pratandha ing cara anyar lan menarik. Nggunakake kayu lan rantai kanggo nggawe, bisa nyandhang sisih blok, ing obyek sempit (kaya pager), utawa mung nganggo blok, saben gaya visual sing unik dhewe.

                  Gambar (150) .png

                  Tandha Gantung

                  • Tandha gantung minangka versi tandha-tandha normal sing luwih larang
                    • Digawe nganggo 2 ranté lan 6 log api sing paling disenengi
                    • Kerajinan Asil ing 6 tandha gantung
                    • Ing ngisor blok sing bisa nyedhiyani dhukungan ing tengah, kaya blok lengkap utawa pager
                    • Ditempelake ing sisih padhet blok
                    • Dipasang ing sisih utawa ing ngisor tandha gantung liyane
                    • Nanging, pratandha gantung sing duwe bar horisontal ora bakal ora bakal dikirim nalika blok sing ndhukung dicopot

                    Tandha

                    • Tandha teks saiki bisa diowahi sawise diselehake ing jagad iki
                      • Iki bisa ditindakake kanthi sesambungan karo tandha
                      • Tandha karo komponen chatting non-teks ora bisa diowahi
                      • Kanthi gawan, tandha bakal njaluk sampeyan input teks sisih ngarep nalika diselehake
                      • Kanggo ngetrapake teks ing sisih mburi, sampeyan kudu mlaku menyang sisih liyane lan sesambungan karo pasuryan kasebut kanggo nyunting

                      Minecraft 1.20 Kayu Bambu

                      Kayu Bambu minangka pesawat anyar, kanthi kabeh blok / barang sing bisa dilatih kaya kabeh pesawat liyane saiki ing game kasebut, kalebu blok unik kanggo pesawat iki sing diarani blok mosa. Rakit pring uga kasedhiya minangka varian prau sing wis ana ing game!

                      Gambar (153) .png

                      Kayu Bambu

                      • Ditambahake pesawat kayu pring anyar, kanthi kabeh barang sing cocog karo sing cocog karo kerajinan
                      • Blok Bambu bisa digawe saka 9 pring lan bisa diudani kaya kayu liyane
                      • Perlatih pring digawe saka blok saka pring hasil mung 2 plank dibandhingake 4 kanggo log kayu
                      • Nambahake varian “Mosaic” anyar sing unik kanggo pring sing diarani Mosaic Bambu
                        • Bisa digawe nganggo slingboard bambu 1×2 ing jalur vertikal
                        • Sampeyan bisa CAFT STAIR lan variasi Slab Mosaic
                        • Blok Mosaic Bambu ora bisa digunakake minangka bahan pembuatan ing blok kayu liyane sing digunakake, nanging bisa digunakake minangka bahan bakar
                        • Padha tumindak padha karo kapal biasa, nanging duwe tampilan unik kanggo dheweke

                        .

                        Rak buku sing lagi nakal uga minangka bagean saka nganyari 1.20 tilase lan tales ing Minecraft, sing ngidini sampeyan nyimpen buku 1-6 ing njero, kalebu buku sing enchanted lan uga buku lan quills!

                        Gambar (154) .png

                        Kertu Chiseled

                        • Variasi sing anyar, chiseled saka rak buku
                        • Digawe nganggo 6 papan lan 3 papak kayu
                        • Bisa nyimpen buku, buku lan quills, buku sing ditulis, buku sing enak, lan buku pengetahuan
                          • Ngemu nganti 6 buku
                          • Iki bisa ditambahake utawa dicopot saka slot apa wae kanthi target slot tartamtu
                          • Nomer slot buku diwiwiti saka 1 ing sisih kiwa kiwa, lan tambahan saka kiwa-tengen

                          Minecraft 1.20 tilase lan tali kulit standar anyar

                          Screenshot (147) .png

                          7 Kulit gawan anyar wis teka ing Update Minecraft 1.20 tilase lan tales, supaya wong milih avatar sing luwih wakil saka sapa wae. Pribadhi perjalanan Minecraft sampeyan luwih dhisik tinimbang sadurunge!

                          Torchlowers

                          • Sniffer kasebut bisa sok-sok sniff munggah wiji obor, lan bisa digunakake kanggo nggawe loro sniffers
                          • Wiji obor bisa ditanam ing kebon pertanian lan tuwuh menyang oborflower
                          • Torchlower bisa digawe menyang pewarna oranye

                          Tanduran Pitcher

                          • Sniffer kasebut bisa sok-sok nggrundelake barang pola picer
                          • POD pitcher, nalika ditanam ing kebon pertanian, tuwuh dadi pari pokok
                          • Potongan picer duwe limang tahap wutah
                          • Sawise thukul, potong potger bisa dipanen, ngasilake tanduran piccher rong blok-dhuwur
                          • Tanduran kendi bisa digawe menyang Cyan Dye

                          Peralatan Netherite

                          • Kerajinan peralatan Netherite Saiki uga mbutuhake upgrade template Smithing Cithakan
                          • Nganyarke Shitters Smithing bisa ditemokake kanthi acak ing kabeh dada sisa
                            • Saben sisa ruangan ruangan Treasure bakal ngemot 2 template smithing
                            • Nambah pemain wektu nggunakake peralatan berlian sadurunge Netherite
                            • Nggawe peralatan sing luwih apik kanggo prestasi penting ing kemajuan game
                            • Ngatur Netherite luwih alami menyang sistem kerajinan tablet sing anyar

                            Sensor Sculk Calibrated

                            • Varian Sensor Sculk sing ngidini sampeyan nyaring getaran adhedhasar level frekuensi kasebut
                            • Dheweke ora ditemokake kanthi alami lan mung bisa digawe nganggo 1 sensor sculk lan shards amethyst ing meja kerajinan
                            • Siji Sisih Sensor Sculk Calibrated bisa nampa sinyal redstone minangka input
                              • Kekuwatan sinyal redstone yaiku mung ukuran getar sensor sculk bakal ngrungokake
                              • Dheweke nggunakake sinyal redstone kanggo 10 game pisanan

                              Résonansi getar

                              • Blok Amethyst duwe prilaku anyar nalika diselehake ing sisih ngisor sensor sculk

                                Muni moberbable

                                • Nalika nempatake kepala mob ing blok cathetan, blok cathetan kasebut saiki bakal muter salah sawijining swara sekitar saka mob yen diputer dening pamuter utawa diputer kanthi redstone
                                • Kepala mob bisa diselehake ing ndhuwur blok cathetan tanpa nyolong

                                Kepala Mobi Piglin

                                • Piglins saiki bakal nyelehake sirah nalika dipateni kanthi creeper sing diisi

                                Cathetan Patch lengkap

                                Yen sampeyan pengin maca cathetan patch kanthi lengkap, kalebu macem-macem koreksi bug, sampeyan bisa nindakake kanthi liwat Minecraft Minecraft Minecraft Minecraft Situs Blog Kiriman.

                                .20 “tilase & tales” Nganyari: Fitur, Tema, lan kabeh sing kita ngerti

                                Pembaruan Minecraft sabanjure yaiku babagan ekspresi lan perwakilan pamuter.

                                Gambar awal Minecraft 1.20

                                • Apa Minecraft 1.20 “Tilase & Tales”?
                                • Fitur utama
                                • Fitur liyane & gegandhengan
                                • Fitur Motong & Telat
                                • Rilis jendhela

                                Kanggo luwih saka dekade, Minecraft wis nguasai industri game video lan dendam paling apik. . Saiki, para pemain ngerti rincian pisanan babagan apa sing bakal teka ing sabanjure Minecraft kanthi tekane 1.20 nganyari.

                                Darmabakti kanggo ekspresi pamuter, perwakilan, lan nggawe Minecraft “Minecraft,” Minecraft 1.20 “Tilase & Tales” bisa uga nganyari sing apik kanggo Minecraft ing Xbox, PlayStation, Mindengah, Windows PC, lan piranti seluler. Malah bisa uga ngasilake gelombang dolanan lan hadiah Minecraft sing gedhe. Mangkene kabeh sing ngerti babagan rilis konten sing bakal teka, kalebu fitur apa sing bakal dilebokake lan nalika para pemain bisa ngarep-arep nganyari.

                                .20 “Tilase & Tales”?

                                Dicethakake sajrone minecraft Live 2022, Minecraft 1.20 “Tilase & Tales” Nganyari minangka nganyari konten utama ing ngisor iki 2022.19 “The Wild Update” ngeculake. Mojang Studios wis rinci rinci babagan nganyari wiwitan sing diantisipasi, nanging owah-owahan babagan Studio nyedhaki Minecrafases Rilis tegese siklus pangembangan sing luwih nyenengake lan siklus pembangunan sing luwih menarik.

                                Tinimbang mbukak herba sing nampilake seni konsep awal, prototipe sing durung rampung, lan janji ambisius, Mojang Studios mung nuduhake rincian lan fitur sing wis rampung. Kanggo pungkasan, Minecraft 1.20 ora duwe jeneng kanthi dibebasake, kanthi studio Mojang ngarahake kerja bareng karo masarakat sadurunge menehi jeneng nganyari luwih cedhak. Mesthi, Mojang Studios wiwit ngungkapake Minecraft 1.20 yaiku “Nganyari & Tales & Tales”. Mojang Studios ngarep-arep supaya ora kejawab, lan kepengin nambahi komunitas ing proses pangembangan luwih saka nganyari sadurunge.

                                Kita ngerti tema umum saka 1.20 nganyari. Mojang Studios lagi fokus ing ekspresi pamuter, perwakilan, lan nggawe minecraft “minefraft.”Iki tegese ningkatake cara pamuter bisa mbangun lan sesambungan karo jagad, sing luwih apik makili macem-macem bagean ing jagad iki ing Minecraft, lan nggabungake fitur-kualitas kualitas akeh sing luwih apik kanggo nggawe Minecraft luwih apik. Kabeh fitur sing diumumake ditujokake ing pilar kasebut.

                                Minecraft 1.20 “Tilel & Tales”: Fitur & Game

                                Minecraft wis dadi salah sawijining game paling apik ing Xbox lan PC, lan mung nyetel luwih lengkap karo saben nganyari sukses. Minecraft 1.20 bakal dikemas saka mburi-kanggo-mburi karo fitur anyar lan dandan kanggo para pemain kanggo seneng-seneng, nanging Mojang Studios mung ngumumake dheweke nalika yakin manawa fitur kasebut bakal bisa nyukupi harapan. Kita bakal terus nganyari bagean iki amarga kita sinau luwih lengkap babagan fitur lan tambahan sing bakal ditindakake Minecraft karo tilase & undakan konten Tales.

                                Minecraft 1.20 “Tilase & Tales”: Fitur Anyar

                                Sajrone minecraft Live 2022, Mojang Studios ngumumake papat fitur sing teka karo tilase & tales nganyari Minecraft. Fitur kasebut kasedhiya kanggo para pemain kanggo nyoba liwat gambar lan pratinjau Minecraft ing sawetara dina, sanajan dheweke ngganti lan berkembang sajrone pemain Mojang sing diklumpukake saka pemain ing fitur kasebut. Konten lan tambahan anyar sing wis teka ing Minecraft liyane 1.20 gambar lan pratinjau mbangun.

                                Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan fitur lan tambahan tambahan sing dikonfirmasi kanggo minecraft 1.20 “Tilase & Tales”:

                                Bangunan & Kerajinan

                                Mangkene kabeh Minecraft 1.20 Fitur sing gegandhengan karo bangunan, kerajinan, lan dekorasi:

                                • Setel Bangunan Bambu. Minecraft raksasa karo macem-macem jinis kayu, sing digunakake kanggo macem-macem blok bangunan. Karo minecraft 1.20, Bambu gabung karo macem-macem kategori, blok bangunan sing migunani.
                                  • Bambu saiki bisa digunakake kanggo nggawe balapan kayu, kalebu papan, lawang, tebing, tangga, pager, gerbang, pager, lan plates
                                  • Bambu uga duwe blok bangunan eksklusif sing dikenal minangka Mosaic Bambu, sing digawe karo rong papan pring lan uga duwe tangga lan varian slat
                                  • Kayu Cherry bisa digunakake kanggo nggawe balapan kayu saka kayu, kalebu plank, lawang, tebing, tangga, pager, gerbang, pager, lan plates
                                  • Bookself sing digawe kanthi fungsi, lan bisa nyimpen nganti enem buku apa wae, kalebu buku, buku lan quill, buku sing ditulis, lan buku sing enak
                                  • Pemain sesambungan karo rak buku kanthi nambah utawa mbusak buku kanthi lengkap ing game, ora liwat menu persediaan khusus
                                  • Rak buku sing digawe digawe kanthi nggunakake enem papan kayu lan telung papak kayu
                                  • Gegayuhan rumpah sing ndhukung dhukungan interaksi risak, kalebu kanggo Pintu rahasia
                                  • Comparator Redstone bisa ndeteksi buku pungkasan sing ditambahake utawa dicopot saka rak buku lan ngirim sinyal redstone
                                  • Tandha gantung kanthi fungsional kanggo tandha-tandha rutin, nanging nampilake tampilan unik
                                  • Tandha gantung digawe nggunakake rong rantai lan enem log sing ditarik saka jinis kayu, ngasilake nganti enem warna sing beda
                                  • Ana telung macem-macem tandha gantung, gumantung karo carane pamuter ing jagad iki
                                  • Tandha gantung sing digantung ing ngisor blok sempit, kaya postingan pager, bakal nyumerepi saka rantai siji sing dadi chain “V” -Shaped
                                  • Kepala Babin gabung karo Raster Mobs sing kasedhiya ing Minecraft, Entuk nalika Piglin dipateni dening creeper sing diisi
                                  • Sirah piglin bakal nyepeling kupinge nalika dipakai dening pamuter nalika mlaku, utawa yen ana redstone
                                  • Nalika para pemain nyelehake sirah mob ing blok cathetan, blok cathetan saiki bakal muter bising sekitar acak saka mob kasebut
                                  • Pemain bakal bisa nggunakake blok cathetan kanggo nggawe kacang buncis saka mob, saka varian kepala mob
                                  • Trim Armor teka ing 11 desain sing beda lan 10 warna sing beda
                                  • Trim Armor ditrapake kanggo saben potongan waja kanthi individu, supaya sampeyan nyampur lan cocog karo konten atimu
                                  • Sampeyan kudu golek template smithing, bahan anyar dibutuhake kanggo upgrade smith supaya bisa ngetrapake trim waja
                                  • Trim waja sing unik bisa ditemokake ing lokasi khusus, kaya trim waja inspirasi piglin sing ditemokake ing bahane nether
                                  • Sampeyan bisa ngganti warna trim waja kanthi nggabungake template smithing karo permata lan ingot kaya berlian, tembaga, lan jaring

                                  Gambar Armor Trim:

                                  Donya & Mobs

                                  Mangkene kabeh Minecraft 1.20 Fitur sing gegandhengan karo jagad lan mobs (minus sniffer, sing rinci ing ngisor iki):

                                  • Unta. Mob sing anyar yaiku mangkat menyang pasamunan ing Minecraft 1.20 minangka Gunung Alternatif kanggo Jaran sing dipercaya, Babi Quirky, lan Strider LAVA-Dibuwang.
                                    • Camel pasif pasif lan aja ngancam ancaman kanggo pemain
                                    • Unta ditemokake ing desa ara-ara
                                    • Unta duwe animasi lan prilaku unik, kalebu kanggo nyelehake lan ngadeg
                                    • Unta cukup dhuwur yen umume musuhan ora bisa nggayuh pemain sing nunggang
                                    • Camel uga cukup dhuwur kanggo mlaku-mlaku pager
                                    • Unta ndhukung pemadam loro-pamuter, sing pertama kanggo Gunung Minecraft
                                    • Tinimbang mlumpat sing dhuwur, unta duwe kemampuan “Dash” sing ngidini dheweke bisa ngilangi sawetara blok kanthi kacepetan sing luar biasa
                                    • Unta bisa mlaku alon-alon utawa sprint
                                    • Pemain bisa nggawe unta kanthi nggunakake blok kaktus
                                    • Unta wangkal, lan cenderung ngeculake lan nolak ngadeg
                                    • Pusat arkeologi ngubengi blok wedhi sing curiga, sing bisa ditemokake ing sekitar omah lan sumur desa
                                    • Pemain bisa nggawe alat sikat anyar, sing bisa digunakake kanggo nyapu blok wedhi sing curiga supaya bisa nemokake barang, alat, lan shards pottery sing didhelikake
                                    • Pamilik pottery minangka barang anyar kanthi pola sing unik sing bisa digawe menyang panci
                                    • Pot hiasan bisa digawe nganggo nggunakake bata lan shards tembikar (yen sampeyan pengin pola), lan nggawe dekorasi sing apik
                                    • Endhog sniffer uga bisa ditemokake liwat arkeologi, sing bisa dicenthang menyang snifflets
                                    • Biomes Cherry Gomes yaiku biomes sing luwih cilik sing bisa ditemokake ing lapangan suket lan biomes

                                    Gambar Arkeologi:

                                    Gambar Biome Cherry Grove:

                                    Minecraft 1.20 “Tilase & Tales”: Fitur liyane lan sing gegandhengan

                                    Karakter standar anyar

                                    Minecraft 1.20 Foodet Diakoni winates ing wayahe, nanging ana fitur liyane sing ana gandhengane karo nganyari konten sing bakal teka utawa bisa uga teka bebarengan karo sing wis dikonfirmasi dening Mojang Studios. Salah sawijining fitur kasebut minangka tambahan pitung karakter gawan anyar kanggo melu Steve lan Alex. Karakter standar anyar saiki kasedhiya kanggo pamuter kanthi nganyari kaya Minecraft: Edition Bedrock 1..50, lan nggawe Minecraft luwih lengkap kanggo pemain mung miwiti.

                                    Karakter kalebu makne, effe, noor, kai, eri, srengenge, lan zuri, kanthi saben karakter duwe penampilan lan karakteristik unik. Mojang Studios uga bakal nggunakake kabeh pitung karakter anyar ing trailer lan bahan pemasaran.

                                    The Sniffer

                                    Siji Fitur Ekstra sing teka karo Minecraft 1.. Pemain bisa entuk tangan ing sniffer ing minecraft anyar 1.20 gambar lan pratinjau. Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan sniffer:

                                    • Sniffer minangka mobsif pasif, lan ora ana bebaya kanggo pemain utawa mobs liyane
                                    • Ing alam semesta Minecraft, sniffer minangka mob sing dawa sing ilang saka overworld taun kepungkur
                                    • Pemain bisa urip maneh punah punah kanthi nemokake endhog sniffer ing situs arkeologi
                                    • Endhog sniffer kudu diasat sadurunge bisa nyekel sniff bayi sing nggumunake
                                    • Sniffers tuwuh dadi gedhe, lan ditandhani kanthi snout lan suket suket
                                    • Sniffers ora bisa dicekel utawa digodha dening pemain
                                    • Sniffers Tresna Tanduran, lan Bisa Mimpin Pemain kanggo wiji tanduran kuno sing bisa ditanduri menyang plantlife anyar
                                    • Pisanan sing dikonfirmasi tanduran kuna yaiku oborflower, tanduran hiasan
                                    • Wiji Torchflower uga bisa digunakake kanggo jenis sniffers

                                    Gambar Sniffer:

                                    Minecraft 1.

                                    Ana akeh fitur tambahan sing durung diumumake maneh kanggo Nganyari & Tales Update, nanging uga ana sawetara fitur sing durung kasebut utawa ora teka kanthi nganyari konten sing caket. Mangkene apa sing kita ngerti babagan pemotong fitur utawa fitur sing ora teka karo Minecraft 1.20 “Tilase & Tales”:

                                    • Fitur sadurunge ngethok kaya revisi alas Birch durung kasebut minangka bagean Minecraft 1.20, sanajan arkeologi bakal teka
                                    • Nalika wiwitan dikonfirmasi manawa ora ana biome sing dianyari karo Minecraft 1.
                                    • Fireflies ora teka ing Minecraft 1.20, Sanajan Studi Mojang isih dianggep kanggo nganyari mangsa ngarep
                                    • Keselurangan pertempuran antara Minecraft: Java Edition lan Minecraft: Edition Bedrock ora tekan Minecraft 1.20, sanajan Mojang Studios pengin ngirim perbaikan parity iki ing nganyari mangsa ngarep
                                    • Ora ana sebutno Minecraft kanthi Ray Nelusuri menyang Xbox Series X utawa S kanthi nganyari iki, sanajan ana fitur ing Minecraft Pemain Minecraft ing Xbox Serion X | S

                                    Minecraft 1.20 “Tilase & Tales”: Rilis jendhela

                                    Swara patang wulan sing misahake rilis Minecraft 1.19 “Pembaruan liar” ing awal wulan Juni saka woro-woro Minecraft 1.20 “Tilase & Tales” ing pertengahan Oktober, ninggalake akeh pemain sing nggumunake nalika nganyari konten sabanjure bisa diarep-arep. Iki ing awal, bisa dingerteni manawa Mojang Studios ora duwe tanggal rilis sing tepat kanggo para pemain sing bisa ngenteni, nanging kita entuk jendhela rilis sing amba nalika ana tilase & Tales Update kudu teka.

                                    Minecraft 1.20 “Tilase & Tales” disetel kanggo ngeculake ing sawetara titik ing 2023. Mojang Studios ora menehi jendhela umum ngluwihi, nanging kita ngarepake nganyari bakal rampung lan dibebasake sadurunge musim panas rampung. Sadurunge wektu kasebut, Mojang Studios bakal terus ngumumake lan nguji fitur-fitur anyar kanggo nganyari, kanthi komunitas Minecraft terus menehi umpan balik kanggo mbantu para studio kasebut. .20 bakal dibebasake.

                                    Yen sampeyan kepengin melu ing pangembangan Minecraft 1.20 “Tilase & Tales,” fitur pisanan wis ana ing tangan pemain. Minecraft: Minecraft Edition lan Minecraft: pemain edition Java saiki bisa nyoba sawetara sakepel minecraft eksperimen 1.20 Fitur liwat pratinjau Snapshots lan Minecraft.

                                    Dianyari 29 Maret 2023 – Dianyari Kanthi Jeneng “Tilase & Tales” resmi.

                                    Minecraft 1.20 Rilis nganyari utama: Ngerti tilut lan tali anyar, tanggal tanggal lan liya-liyane

                                    Minecraft 1.. Ngerti fitur-fitur anyar, tanggal tanggal lan luwih akeh.

                                    Dening: ht tech

                                    Minangka dina gedhe kanggo para penyayang minecraft. Sadurunge dina iki, legenda Minecraft kasedhiya kanggo kabeh platform utama ing konsol lan PC. Multiplayer platform salib minangka strategi-strategi-spesifikasi-anyar spinoff by Mojang. Nanging yen sampeyan peduli karo game asli, sampeyan kudu ngerti yen Minecraft 1.20 nganyari utama ora adoh banget. Liwat Minecraft Live lan macem-macem gambar, kita wis ndeleng apa sing dianyari, sing diarani taler lan tales, bakal nggawa menyang meja. Nanging nalika Mojang luwih misuwur mung nuduhake fitur sing wis rampung, kita ora ngerti sejatine nganyari iki. Dadi, ayo padha goleki kabeh sing kita ngerti lan apa tanggal release bisa uga katon.

                                    Minecraft 1.20 nganyari: Fitur Anyar

                                    . Sampeyan bisa njelajah cara anyar kanggo nggawe jagad virtual, mobs anyar kaya sniffer, lan nemokake biome biome lan budaya sing beda-beda. Kajaba iku, Versi Minecraft 1.20 ngenalake sawetara dandan sing cocog karo kualitas sing bisa nyenengake game lan aksesibilitas game.

                                    Laptop tablet mobiles

                                    OnePlus Nord 2 8GB RAM

                                    • Sierra Grey
                                    • 8 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    • Cemlorot lintang
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    • Ireng
                                    • 6 GB RAM

                                    • Titanium Ireng
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    Acer Aspire 5 A515 57G laptop

                                    • 16 GB RAM

                                    Asus Vivobook 15 x515JA BQTOP3W3WS

                                    • Perak Transparent
                                    • 8 GB RAM
                                    • 512 GB SSD

                                    Lenovo ideapad 3 15iml05 81wb012din laptop

                                    • 8 GB RAM
                                    • 256 GB SSD

                                    HP Pavilion 15 EC2004Ax

                                    • Bayangan ireng
                                    • 512 GB SSD

                                    • Ireng
                                    • 6 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    Lenovo tab m10 ditambah karo gen 3rd

                                    • Badai abu-abu
                                    • 6 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    • Glowing grey
                                    • 4 GB RAM
                                    • Panyimpen 64 GB

                                    • 3 GB RAM
                                    • 32 Panyimpen GB

                                    Atraksi paling gedhe yaiku Temah Biome Cherry. Iki minangka biome alas sing diisi karo wit kembang pink. . Supat lan Log Cherry uga bisa ditemokake ing kene.

                                    Uga maca: nggoleki smartphone? .

                                    .20 nganyari minangka mobi sniffer. Iki menang swara mob ing minecraft Live 2022 lan ngalahake Tuff Golem lan rascal. Iki minangka mobi kuna sing pertama sing ditambahake ing game kasebut. Mobs sing ramah iki ora bisa digodha utawa taram. Dheweke nggeret udhara lan sok-sok digali wiji.

                                    Fitur Arkeologi uga minangka tambahan gedhe kanggo game. Ana papat barang anyar sing bakal ditindakake game iki. Pisanan yaiku sikat sing bisa digunakake kanggo nggunakake barang. Kapindho minangka pasir sing bisa ditemokake ing candhi ara-ara samun lan sumur desa. Nyikat wedhi sing curiga kanthi sikat bakal mbuwang obyek sing wis dikubur biyen.

                                    Minecraft 1.20 nganyari: Tanggal rilis

                                    Nalika ora ana tembung resmi sing wis ditampa ing sekitar tanggal pembebasan kanggo nganyari, tren bersejarah nuduhake manawa nganyari Minecraft sing teka ing wulan Juni. Dadi, 20 Juni kamungkinan nalika pemain bakal ngalami nganyari anyar.

                                    Tindakake Tech Tech kanggo berita lan ulasan teknologi paling anyar, uga tetep nganggo ing Twitter, Facebook, Google News, lan Instagram. Kanggo video paling anyar, langganan saluran YouTube.

                                    Tanggal Diterbitake: 19 Apr, 17:38 IST

                                    Sale

                                    Laptop tablet mobiles

                                    OnePlus Nord 2 8GB RAM

                                    • 8 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    • Cemlorot lintang
                                    • 6 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    • Gunung geni ireng
                                    • 8 GB RAM

                                    • Jade Green
                                    • 8 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    • Ireng
                                    • 6 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    • Abu-abu arang
                                    • 4 GB RAM

                                    Samsung Galaxy Tab S8 Plus

                                    • Salaka
                                    • 8 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    Samsung Galaxy Tab S7 Fe 128GB

                                    • Ireng Ireng
                                    • 6 GB RAM
                                    • Panyimpen 128 GB

                                    • Charcoal Ireng
                                    • 8 GB DDR4 RAM
                                    • 512 GB SSD

                                    Lenovo ideapad slim 3 15iml05 81wb0158in laptop

                                    • 4 GB RAM

                                    • 8 GB RAM

                                    • Salaka alami
                                    • 8 GB DDR4 RAM
                                    • 512 GB SSD

                                    Kisah sing gegandhengan

                                    Sabanjure artikel diwiwiti

                                    Download aplikasi HT kanggo maca
                                    Tech lan crita liyane:

                                    Kategori

                                    Telpon kanthi rega

                                    Telpon Ponsel

                                    Topik Trending

                                    Trending carane

                                    © 2022 HindustTanim Tech

                                    Seksi Ndhuwur

                                    • Warta
                                    • Mobile
                                      • Warta mobile
                                      • Ulasan Ponsel
                                    • PC laptop
                                      • Laptop / pc berita
                                      • Ulasan PC laptop
                                    • Werearles
                                      • Warta Barang
                                      • Ulasan Kambing
                                    • Game
                                      • Warta Game
                                      • Ulasan Gaming
                                    • Tv
                                      • Warta TV
                                      • Ulasan tv
                                    • Gadget
                                      • Finder mobile
                                      • TABLET FISHER
                                    • Nyaranake
                                      • Nyaranake mobile
                                      • Nyaranake laptop
                                    • Mbandhingake
                                      • Perbandingan Ponsel
                                      • Tablet perbandingan
                                    • Foto
                                    • Video
                                    • Crita web
                                    • Carane
                                    • Liyane
                                      • Acara Samsung
                                      • Kanggo sampeyan
                                      • Peralatan Omah

                                    Jelajahi TECH

                                    • Babagan awake dhewe
                                    • Hubungi kita
                                    • Peta Situs
                                    • RSS
                                    • Katentuan Pangginaan supados langkung
                                    • Kebijakan Privasi

                                    Hak Cipta © HT Media Limited
                                    .