Microsoft sarujuk kanggo njaga tugas tugas ing PlayStation sadurunge tuku aktivitas | Microsoft | Guardian, Microsoft kanggo entuk blizzard aktivasi kanggo nggawa kabungahan lan komunitas game kanggo kabeh wong, ing saben piranti – crita

Microsoft kanggo ndarbeni aksi blizzard kanggo nggawa kabungahan lan komunitas game kanggo kabeh wong, ing saben piranti

Pointing menyang Tusles, CMA CEO CEO Sarah Cardelled: “Wis luwih apik, yen Microsoft wis nerusake ulang taun iki sajrone penyelidikan asli. Kasus iki nggambarake biaya kasebut, ketidakpastian lan tundha pihak sing bisa dipercaya yen pilihan obat sing dipercaya lan efektif nanging ora dilebokake ing wektu sing tepat.”

Microsoft sarujuk kanggo njaga tugas tugas ing PlayStation sadurunge tuku aktivitas

Microsoft wis mlebu perjanjian kanggo mesthekake yen Telpon Franchise Game Duty Tetep kasedhiya ing platform Playstation Sony sawise akuisisi Microsoft Blizzard, ujare Sony lan Komisi Perdagangan Federal (FTC).

Kompetisi paling ndhuwur AS mbukak investigation menyang ChatGPT Maker

Tweet saka Phil Spencer, CEO game Microsoft, waca: “Kita seneng ngumumake manawa Microsoft lan @playstation wis mlebu tugas kanggo njaga tugas ing PlayStation. Kita ngarepake masa depan ing ngendi pemain global duwe pilihan luwih akeh kanggo main game favorit.”

Ing Amerika Serikat, FTC wis negesake kesepakatan akuisisi apa maneh main game kanggo nyenengake game utawa duwe lengganan amarga Microsoft bakal duwe insentif kanggo mateni rivals kaya Sony Group.

Nanging, Hakim Jacqueline Scott Corley mrentah ing tanggal 11 Juni: “FTC durung ditampilake manawa bisa narik kawigaten saka Sony PlayStation, utawa sing kepemilikan saka kompetisi lengganan perpustakaan game video lan pasar game awan.”

Kanggo ngatasi uneg-uneg FTC, Microsoft wis setuju kanggo nyebutake lisensi tugas kanggo saingan, kalebu kontrak 10 taun kanthi Nintendo, kontingen ing Penutup Gabungan.

Dina Minggu, Microsoft ora ngumumake durasi karo Sony.

“Wiwit dina akuisisi iki, kita wis setya ngatasi masalah regulator, platform lan pangembang, lan konsumen,” ujare Presiden Microsoft, Brad Smith, ing Tweet. “Malah sawise kita nyabrang garis rampung kanggo persetujuan tawaran iki, kita bakal tetep fokus kanggo njamin telpon saka tugas sing isih kasedhiya ing platform luwih lan luwih akeh tinimbang konsumen sadurunge.”

Microsoft duwe wektu tanggal 18 Juli kanggo ngrampungake transaksi kanthi Blizzard aktif sanajan perusahaan bisa milih ngluwihi wektu mati.

Regulator ing EU wis nyetujoni kesepakatan kanggo Mei, pamindhahan sing nggambarake protes langsung saka Koma lan kompetisi lan panguwasa pasar, sing mblokiraken kesepakatan kasebut ing wulan April. Nanging, CMA ujar tanggal 11 Juni wis disiapake kanggo negosiasi karo Microsoft liwat kesepakatan kasebut.

Microsoft kanggo ndarbeni aksi blizzard kanggo nggawa kabungahan lan komunitas game kanggo kabeh wong, ing saben piranti

Redmond, Cuci. lan Santa Monica, Calif. – Jan. 18, 2022 Kanthi telung milyar wong sing aktif main game, lan diobati dening generasi anyar sing ditanduri hiburan hiburan interaktif, game saiki luwih gedhe lan paling cepet. Dina iki, Microsoft Corp. (Nasdaq: MSFT) ngumumake rencana kanggo entuk aktif Blizzard inc. (NASDAQ: Atvi), pimpinan pangembangan game lan publisher konten interaktif. Akuisisi iki bakal nyepetake wutah ing bisnis game Microsoft ing ponsel, PC, Console lan awan lan bakal menehi blok bangunan kanggo metaverse.

Microsoft bakal entuk Blizzard aktivasi kanthi rega $ 95.00 saben saham, kanthi transaksi kabeh awis regane $ 68.7 Milyar, Tenaga Blizzard Blizzard Blizzard. Nalika transaksi ditutup, Microsoft bakal dadi perusahaan game sing paling gedhe ing donya kanthi menehi bathi, konco Tencent lan Sony. Akuisisi sing direncanakake kalebu franchises sing apik saka aktivitasan, Blizzard lan King Studios kaya “Warwatch,” Saliyane kegiatan “” Saliyane kegiatan Global Esports liwat game Liga Utama. Perusahaan kasebut duwe studio ing saindenging jagad kanthi meh 10,000 karyawan.

Bobby Kotick bakal terus dadi CEO Bizzard Blizzard, lan timnya bakal njaga fokus ing upaya nyopir kanggo ngiyatake budaya perusahaan lan nyepetake wutah bisnis. Sawise kesepakatan ditutup, bisnis Aktivitas Blizzard bakal lapor menyang Phil Spencer, CEO, Microsoft Gaming.

“Game minangka kategori sing paling dinamis lan nyenengake ing hiburan ing kabeh platform dina iki lan bakal duwe peran penting kanggo ngembangake platform metaverse,” ujare Satya Nadella, Ketua lan CEO, Microsoft. “Kita nandur modal jero ing konten kelas donya, komunitas lan awan kanggo nyawiji ing jaman anyar game sing nggawe pemain lan pangripta luwih dhisik lan nggawe game dadi aman, klebu lan bisa diakses kabeh.”

“Pemain ing endi wae game Blizzard seneng, lan kita yakin tim kreatif duwe karya sing paling apik ing ngarepe,” ujare Phil Spencer, CEO, Microsoft Gaming. “Bebarengan, kita bakal mbangun masa depan sing bisa main game sing dikarepake, meh padha pengin.”

“Kanggo luwih saka 30 taun tim sing duwe bakat sing duwe bakat wis sukses,” ujare Bobby Kotick, CEO, Blizzard aktif. “Kombinasi bakat kelas blizzard lan belanggang sing luar biasa karo teknologi, distribusi, distribusi, sesanti ambisius lan komitmen sing bakal dienggo kanggo nggawe sukses ing industri sing isih kompetitif.”

Ponsel minangka segmen paling gedhe ing game, meh 95% saka kabeh pemain kanthi global seneng game ing ponsel. Liwat tim gedhe lan teknologi sing apik, Microsoft lan Aktivitas Blizzard bakal nguatake pemain seneng-seneng karo franchises, kaya “Halo” lan “Warcraft,” meh padha pengin. Lan game kaya “bisnis mobile Candy,” bisnis mobile aktifake nggambarake ngarsane sing signifikan lan kesempatan kanggo Microsoft ing segmen sing cepet-cepet iki.

Akuisisi uga Bolssters Portfolio Pass Microsoft Game Kanthi rencana kanggo miwiti game Blizzard Aktivitas menyang pass game, sing wis tekan tonggot anyar luwih saka 25 yuta pelanggan. Kanthi Aktifake Blizzard meh 400 yuta pemain aktif saben wulan ing taun 190 negara lan telung franchises dolar milyar, akuisisi iki bakal nggawe game minangka salah sawijining garis game game ing industri. Nalika cedhak, Microsoft bakal duwe 30 Studios Pembangunan Game internal, kanthi penerbitan tambahan lan kemampuan produksi produksi.

Transaksi kasebut tundhuk karo kahanan nutup adat lan ngrampungake review peraturan lan aktivisi Blizzard blizzard. Kesepakatan kasebut samesthine bisa nutup ing taun fiskal 2023 lan bakal dadi akurat kanggo penghasilan non-GaAp saben saham. Transaksi kasebut wis disetujoni dening papan direktur Microsoft lan Aktivitas Blizzard loro-lorone.


Goldman Sachs & Co. LLC wis ngladeni minangka penasihat finansial menyang Microsoft lan Simpson Thacher & Bartlett Llp dadi saran legal. Allen & Company LLC tumindak minangka penasehat finansial kanggo ngaktifake bizzard lan skadden, arps, meager & flom llp dadi saran legal.

Rincian Webcast

Ketua Microsoft lan CEO Satya Nadella; Bobby Kotick, CEO, Blizzard aktivasi; CEO, Microsoft Game, Phil Spencer; lan Microsoft Pejabat Keuangan Amy Hood bakal dadi host webcast kanggo para investor lan media ing Jan. 18, 2022, ing 6 a.m. Wektu Pasifik / 9 a.m. Wektu Wétan Babagan transaksi iki.

  • S.: (877) 407-0666 (ora ana sandhi)
  • Internasional: + 1-201-689-8023 (ora ana sandhi)
  • WebCast: https: // aka.Telpon ms / ms-investor

Ana bakal ngrekam panggilan konferensi sing kasedhiya sawise telpon nganti Jumuah, Jan. 28, 2022, ing 5 P.m. Wektu Pasifik. Kanggo ngakses rekaman kasebut:

  • S.: (877) 660-6853
  • Internasional: +1 (201) 612-7415
  • ID Konferensi: 13726291

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kiriman blog saka Phil Spencer, CEO, Microsoft Gaming. Perumpamaan sing gegandhengan uga kasedhiya. Kanggo b-ruling b-rol lan audio berlian, hubungi [email dilindhungi].

Fakta Cepet ing Game

  • Industri game $ 200 + milyar paling gedhe lan paling cepet kanggo hiburan hiburan.
  • Ing 2021, total jumlah rilis game video munggah 64% dibandhingake karo 2020 lan 51% pemain ing U.S. dilaporake mbuwang luwih saka 7 jam saben minggu muter console, PC lan mobile.
  • 3 milyar wong global game, sing dikarepake tuwuh dadi 4.5 Milyar dening 2030.
  • Luwih saka 100 yuta tukang game, kalebu luwih saka 25 yuta anggota Xbox Game, main game Xbox ing antarane konsol, PC, ponsel lan tablet saben wulan.

Babagan Microsoft
Microsoft (nasdaq “MSFT” @MicRosoft) mbisakake transformasi digital kanggo jaman awan cerdas lan pinggiran cerdas. Misi kasebut yaiku nguatake saben wong lan saben organisasi ing planet kanggo entuk luwih akeh.

Babagan Aktivisi Blizzard

Misi kita, kanggo nyambung lan melu jagad liwat hiburan epik durung nate luwih penting. Liwat komiko bosok ing franchises game video kita bisa ngaktifake atusan jutaan wong kanggo ngalami kabungahan, nyenengake lan prestasi. Kita ngaktifake sambungan sosial liwat lensa nyenengake, lan kita njaluk tujuane lan teges liwat game kompetitif. Game video, ora kaya media sosial utawa hiburan liyane, duwe kemampuan kanggo ngilangi alangan sing bisa nyandhet toleransi lan pangerten. Ngrameke bedane ana ing inti budaya lan mesthekake bisa nggawe game kanggo pemain macem-macem latar mburi ing taun 190 negara game kita diputer.

Minangka anggota Fortune 500 lan minangka perusahaan komponen S & P 500, kita duwe rekaman trek sing luar biasa kanggo ngirim pemegang saham sing luwih saka 30 taun. Sukses sing terus-terusan wis ngaktifake perusahaan kanggo ndhukung inisiatif Tanggungjam Tanggung jawab Corporate sing diikat langsung menyang franchises kita. Minangka conto, endowment tugas kita wis mbantu golek pagawean luwih saka 90.000 veteran.

Sinau informasi luwih lengkap babagan aktifitas Blizzard lan kepiye kita nyambung lan melu jagad liwat hiburan epik babagan situs web perusahaan, www.Aktivitasblizzard.com

Pernyataan sing maju

Presentasi iki ngemot pernyataan sing maju kanthi makna “Aman Pelaburan” saka 100 pelabuhan Peramalan Amerika Serikat taun 1995 babagan Microsoft lan Aktivitas Blizzard sing diusulake, kalebu statement babagan keuntungan saka transaksi kasebut, wektu sing diantisipasi transaksi lan produk lan pasar saben perusahaan. Pernyataan sing maju iki umume diidentifikasi kanthi tembung “Percaya,” “prédhiksi,” “ngarepake,” “ngira,” pengin, “” Strategi, “”, “” “” Rencana, “” bisa, “” bakal, “” bakal, “” bakal terus, “” bakal terus asil, “lan ekspresi sing padha (utawa versi negatif saka tembung utawa ekspresi). Pernyataan sing maju yaiku ramalan, ramalan lan pernyataan liyane babagan acara sing mbesuk sing adhedhasar pangarepan lan asuhan saiki lan, minangka asil, tundhuk risiko lan ora yakin. Akeh faktor sing bisa nyebabake acara sing nyata beda-beda gumantung saka pernyataan sing maju ing presementasi iki, kalebu nanging ora diwatesi: (i) risiko kasebut bisa uga ora bisa dirampungake kanthi tepat ing wektu utawa sing bisa mengaruhi Bisnis Blizzard Aktivitas lan rega saka saham umum Bizzard Blizzard, (II) Gagal bisa nyukupi kahanan kasebut, kalebu penerapan pemeriksaan Blizzard lan panrima pamarentah tartamtu lan Perangkat lunak peraturan, (III) kedadeyan apa wae acara, pangowahan utawa kahanan liyane sing bisa nyebabake perjanjian penggabungan, (IV) efek saka pengumuman utawa pendhapat ing bisnis aktif, asil operasi lan bisnis umume,(v) Resiko Transaksi sing diusulake ngganggu rencana lan operasi saiki utawa kesulitan Microsoft lan potensial ing pangadilan, (VI) risiko sing ana gandhengane karo operasional bisnis sing aktif saka operasi bisnis sing aktif saka operasi bisnis Blizzard VII) asil saka proses legal sing bisa ditanggungake marang Microsoft utawa nglawan Blizzard sing ana gandhengane karo perjanjian Microsoft utawa transaksi, lan teknologi, lan (IX ) Kemampuan Microsoft kanggo ngetrapake rencana, ramalan, lan pangarepan liyane babagan bisnis Aktivitas Blizzard sawise ngrampungake gabung sing diusulake lan ngerti kesempatan tambahan kanggo tuwuh lan inovasi. Kajaba iku, waca Dokumen sing Microsoft lan Aktivitas Bizzard Bizzard karo SEC ing Formulir 10-Q, 10-Q lan 8-K. Iki filing kasebut ngenali lan ngrampungake risiko penting lan kahanan sing ora yakin sing bisa nyebabake acara lan asil beda-beda kanthi materi saka statement maju. Pernyataan maju ngarep-arep bisa ngomong kaya tanggal sing digawe. Para pamaca ora ngeling-eling ora bisa ngilangi pernyataan maju, lan Microsoft lan Aktivitas Blizzard nganggep ora ana katrangan sing maju, apa ana informasi anyar, acara mbesuk, utawa liya.

Informasi tambahan lan ing endi bisa nemokake

Hubungane karo transaksi kasebut, Aksian Blizzard, Inc. bakal mbukak bahan sing relevan karo sec, kalebu statement proxy babagan jadwal 14A. Sawise cepet sawise ngajokake statement Proxy definitif karo SEC, Blizzard Activision bakal ngirim pernyataan proxy definitif lan kertu proksi kanggo saben saham sing milih kanggo transaksi kasebut. Investor lan hak keamanan Blizzard diaktifake kanggo maca bahan kasebut (kalebu amandemen utawa suplemen sing ana gandhengane karo transaksi sing ana gandhengane karo sec nalika kasedhiya amarga bakal ngemot informasi sing penting Blizzard aktivasi lan transaksi kasebut. Pernyataan proxy definitif, pernyataan proksi awal lan bahan liyane sing relevan sing ana hubungane karo transaksi kasebut (nalika kasedhiya), lan dokumen liyane sing diajukake kanthi gratis ing situs web sec (http: // www.sec.GOV) utawa ing situs web Aktifake Blizzard (https: // investor.Aktivitas.com) utawa kanthi nulis kanggo ngaktifake bizzard, hubungan investor, 3100 taman ing Boulevard, Santa Monica, California, 90405.

Blizzard aktivisi lan tartamtu saka direktur lan petugas eksekutif lan anggota manajemen lan karyawan liyane bisa dianggep dadi peserta ing projian saka pemegang prakiraan Blizzard aktivasi kanthi ngormati transaksi kasebut. Informasi babagan direktur lan petugas eksekutif lan kepemilikan saham umum Bizzard aktif ing Jadwal 14A sing diajokake karo SEC tanggal 30 April 2021. Ngrampungake sekuritas blizzard aktif wiwit wiwit jumlah sing dicithak proksi proksi Bizzard, pangowahan kasebut wis ditindakake utawa bakal dibayangke babagan owah-owahan sekedhik ing Formulir 4. Informasi babagan identitas peserta, lan kapentingan langsung utawa ora langsung ing transaksi kasebut, kanthi holdings keamanan utawa digunakake, bakal disetel ing statement proxy lan bahan liyane sing bakal diajukake karo transaksi.

Kanggo informasi luwih lengkap, penet mung:

Microsoft Media Hubungan, Majelis Majelis Kanggo Microsoft, [dilindhungi email]

Kanggo informasi luwih lengkap, analis lan investor keuangan mung:

Brett Iversen, Manajer Umum, Hubungan Investor, (425) 706-4400

Napa Microsoft pengin tuku Blizzard aktifitas lan bakal entuk kesepakatan?

Activision’s biggest game is Call of Duty</p>
<p> “Lebar =” “/></p>
<p>Kesepakatan iCrosoft kanggo ndarbeni aksi blizzard dirampungake supaya bisa maju sawise nampa persetujuan awal ing Inggris.</p>
<p>Kompetisi lan Pasar Pasar (CMA), sing sadurunge mblokir gabung £ 54 milyar, ujar babagan pemancaran Microsoft sing ditangani babagan keprihatinan kasebut.</p>
<p>Ing syarat-syarat proposal paling anyar, sing dikirim ing wulan Agustus, Microsoft sarujuk kanggo game streaming game kanggo game aktif kanggo game buta Ubisoft.</p>
<p>“CMA wis ngenalake prihatin sing diwatesi kanthi kesepakatan anyar. Microsoft wis ngetrapake obat-obatan maju, sing disimpulake CMA kanthi sakterusane kudu ngatasi masalah kasebut, “Kompetisi Pengendahan sing ujar dina Jumuah 22 September.</p>
<p>Nanging kenapa Microsoft supaya kepengin banget kanggo tuku aktifitas blizzard ing papan pisanan?</p>
<h2><span id=Game apa sing digawe Blizzard aktif?

BigGie minangka telpon saka tugas utawa cod. Penembak pertama militer minangka salah sawijining game sing paling populer ing planet lan tansah dadi bungah nalika versi anyar dibebasake.

Loro-lorone aktifitas lan blizzard wis ing bisnis sajrone dekade, sadurunge digabung ing taun 2013 sawise aktifitas entuk Vivendi. Dheweke duwe waralaba akeh saka COD, kalebu perang, kalebu perang, keliwat lan malah Candy Crush, sawise akuisisi 2016 ing taun 2016 saka game Maker Mobile.

Mangkene sing utama.

Aktivitas

  • Telpon saka tugas
  • BANDICOOT nabrak
  • Spyro
  • Skater Tony Hawk
  • Prototype
  • Pahlawan (pahlawan gitar, dj pahlawan, band pahlawan)
  • Candy Crush

Blizzard

  • Warcraft
  • Diablo
  • Overwatch
  • Starcraft
  • Hearthstone

Iki minangka pemain utama lan akeh IPS sing dilalekake sing bisa diuripake maneh: mikirake upaya King, blur, Gabriel ksidak, angkara sejati, lan bedhil.

Napa Microsoft nyoba tuku Blizzard aktifitas?

Overwatch 2</p>
<p> “Lebar =” 1920 “Dhuwur” = “1080” /></p>
<p>Sawise Dikenal Eksklusif kanggo Piranti lunak (Windows, Kantor, Outlook, Word, lsp) Microsoft saiki duwe driji ing pai – lan game minangka salah sawijining sing paling gedhe, thanks kanggo divisi game Xbox.</p>
<p>Iki bakal cukup kanggo nyoba kanggo nambah salah sawijining penerbit paling gedhe ing donya, kanthi game eksklusif asring mbantu mutusake perang console, lan Microsoft gelut perang sing kalah karo PlayStation 5.</p>
<p>Nanging duwe francais sing populer kayata telpon tugas, overwatch lan Warcraft minangka bagean saka Microsoft stabil banget amarga ana perusahaan sing paling apik ing game “- ing ngendi sampeyan bisa main pilihan gulung saka game” langganan saben wulan murah. Game Microsoft – kalebu Gir Perang, Forza, Halo, lan Minecraft – Kalebet lan Perusahaan seneng nambahi judhul Aktifake menyang platform kanggo nambah nomer pelanggan.</p>
<h2><span id=Apa masalah karo Microsoft BRIZZARD?

Alesan sing dituku wis ditarik kanthi tumindak sah yaiku kompetisi. Kanthi entuk aktivitas blizzard, kritikus, divisi game Microsoft bakal duwe akeh industri, ora adil mbatesi pesaing lan pungkasane mbebayani konsumen.

Ing AS, Komisi Perdagangan Federal (FTC) wiwitane nyoba ngalangi kesepakatan kasebut, milih telu kanggo siji kanggo ngetokake keluhan marang buyoout. Ing Inggris, CMA Asli nyimpulake manawa pamindhahan kasebut pungkasane ngasilake rega sing luwih dhuwur, pilihan sing luwih sithik, lan kurang inovasi kanggo para pemain Inggris.

Kanggo nggedhekake keprihatinan kasebut, Microsoft tabd: Usul seger ing wulan Agustus. Ing syarat-syarat kesepakatan sing diubah, Microsoft ora bakal entuk streaming awan kanggo kabeh game aktif saiki lan mbebasake sajrone 15 taun sabanjure. Nanging, Assasin Creed Caker Ubisoft bakal tumindak minangka pemasok saka game aktif kanggo kabeh panyedhiya layanan game Clouding. Ubisoft bakal menehi ganti rugi Microsoft kanggo Hak streaming mega kanggo game aktifitas liwat pambayaran siji-siji lan liwat mekanisme rega kanthi pilihan sing didhukung kanthi nggunakake rega.

Rintangan Microsoft awal sing kalebu kekurangan ing obat peraturan sing dirancang kanggo njaluk gabungan ing baris kasebut. Buta Tech mlebu tawaran game awan kanthi Boosteroid, Ubitus, lan Nvidia nggawa game game Xbox menyang layanan iki. Uga mlebu hasil sing padha karo Nintendo pungkasan Desember.

Akeh masalah para kritikus saka eksklusif. Kanggo entuk keuntungan utama saka akuisisi, akeh nganggep Microsoft kudu nggawe judhul mbesuk saka aktifake Blizzard eksklusif kanggo Xbox lan PC, Pembekuan PlayStation.



<p>Sony PS5</p>
<p> “Lebar =” 1500 “Dhuwur =” 1000 “/></p>
<p>Ing babagan sing sadurunge, Microsoft wis ngumumake manawa game pertama Bethesda minangka studio Microsoft – Starfield – ora bakal katon ing PS5. Kayane ora mungkin manawa gulungan gulung sepuh.</p>
<p>Sing ngandika, Microsoft durung narik platform Sony utawa Nintendo wiwit tuku game ing taun 2014. Lan, kanggo bagean kasebut, minangka bagean saka argumentasi, Microsoft wis <u>Ditawakake Telpon Kawasan – Bebungah utama kanggo pesaing – ing platform Sony lan Nintendo sajrone dekade sawise kesepakatan kasebut rampung</u>.</p>
<p>Microsoft Presiden Brad Smith Nggawe Sumpah Ing An <u>Mratelakake panemume kanggo Jurnal Street Wall</u> Ing wulan Desember. Dheweke ujar manawa kesepakatan kasebut apik kanggo tukang game amarga Microsoft minangka “Panggonan nomer telu ing game konsol, macet ing PlayStation Dominan Dominan Sony lan Nintendo”.</p>
<h3><span id=Waca liyane

Apa sing bakal ditindakake Microsoft Blizzard Blizzard tegese kanggo game gedhe kaya World of Warcraft?

Sing njabanake maneh, uneg-uneg saingan Microsoft yaiku francais utama bakal dadi eksklusif kanggo Xbox, utawa digunakake kanggo format liyane kanthi kinerja sing luwih apik.

Malah yen Microsoft bakal terus ngeculake game ing format liyane, para pesainge prihatin manawa dheweke ora bisa saingan karo penawaran pass game, sing mbayar £ 70 utawa luwih kanggo langganan saben wulan sing rata.

Game Blizzard kayata World of Warcraft lan StarCraft, sing durung tau duwe versi konsol, bisa uga diusir menyang Xbox ing wektu, uga.

Apa penggemar Microsoft kanggo ngaktifake bisa maju?

Spyro Reignited Trilogy</p>
<p>“Lebar =” 3205 “Dhuwur =” 2135 “/></p>
<p>Dipuntedahaken senar kamenangan, penggemar mutosostf kanggo ngaktifake katon luwih dhisik. Hakim ing AS vetoed upaya FTC kanggo ngalangi kesepakatan kasebut. Nalika FTC duwe <u>ngluncurake banding</u>, The <u>CMA mungkasi perang legal dhewe</u>.</p>
<p>Kanthi UK Watchdog WARMING TO DEPS DECHISI, Peperangan Grueling Microsoft karo regulator katon wis cedhak.</p>
<p>Pointing menyang Tusles, CMA CEO CEO Sarah Cardelled: “Wis luwih apik, yen Microsoft wis nerusake ulang taun iki sajrone penyelidikan asli. Kasus iki nggambarake biaya kasebut, ketidakpastian lan tundha pihak sing bisa dipercaya yen pilihan obat sing dipercaya lan efektif nanging ora dilebokake ing wektu sing tepat.”</p>
<p>Microsine Vice kursi lan Presiden Brad Smith ujar: “Kita diwanti-wanti dening pembangunan positif iki ing proses pemulihan CMA iki. Kita nampilake solusi sing kita yakin alamat sing isih ana hubungane karo game awan Cloud, lan kita bakal terus kerja kanggo entuk persetujuan.”</p>
<p>Regulator ujar saiki wis mbukak konsultasi ing obat sing diusulake Microsoft, sing bakal mlaku nganti 6 Oktober. Negara-negara sing mateni wis nyetujoni Mega-Gabuh, lan Inggris mung ngalangi.</p>
<h2><span id=Apa tegese kanggo tukang game?

Tukang game sing wedi karo Microsoft bakal nganyarake janji kanggo nggawe game aktifitas kasedhiya bisa uga prihatin babagan pembangunan anyar.

Pamilik PlayStation, utamane, bisa uga wis ragu-ragu babagan jaminan Microsoft kanggo njaga cod ing konsol Sony sajrone 10 taun. Nyatane, Microsoft wis nuduhake yen ora kasengsem kanggo nggawe komitmen kasebut. Ngandika Dasawarsa akeh wektu kanggo Sony nggawe saingan cod, Signaling manawa wis siyap narik karpet saka ing ngisor pesaing kasebut sanalika deal Timer metu.

UK uga mbuwang ragu-ragu babagan rencana Microsoft kanggo nambah game aktif menyang platform game liyane, kalebu konsol Nintendo.

Ing tawaran kanggo mutusake regulator, raksasa Tech wis nyerang tawaran berforsi tinggi nggawa PC Xbox Aktifake, kalebu cod lan overwatch, kanggo platform saingan. Dheweke nyakup kontrak 10 taun kanthi layanan dolanan kalebu Nvidia GeForce saiki, lan pesaing sing luwih cilik kayata Boosteroid lan Ubitus. Uga ana hubungane karo Nintendo ing Desember.

Yen Microsoft kelangan bandingane, mula mesthi bakal diaktifake kanggo ngamanake lisensi sing padha karo distributor iki. Minangka perusahaan kasebut nyopot game saka Geforce saiki ing taun 2020 lan durung mulihake, kanthi jelas duwe salah medial babagan dolanan awan.

Kangge, Deal Nintendo Microsoft kaya Layanan Lip kanggo Regulators. Perusahaan Jepang digandhengake karo judhul sing ramah kulawarga kayata Mario, lan wis entuk game overwatch aktifitas. Mulane dheweke rumangsa seneng karo Nintendo. Uga ora ngalihake swarane ngagem kekuwatan komputasi kanggo mbukak game COD paling anyar.

Kabeh sing dikandhani, aktifitas bakal duwe insentif sing padha kanggo ngupayakake nintendo, mesthine gabungan gabungan loro.

Sing duwe blizzard aktivitas?

Saiki, Blizzard Aktivitas isih mandhiri, perusahaan umum didol dening para pemegang saham. Campuran konglomerat finansial lan manajer aset nyekel totoan ing buta game, kalebu Warren Buffett’s Berkshire Hathaway, Vanguard Group, Fmr Llc lan Blackrock.

Perusahaan game adhedhasar AS diadegaké ing taun 2008 ngetutake gabung aktifitas lan Vivendi. Sing terakhir yaiku divisi game saka Vivendi Media Prancis Vivendi, sing diduweni Blizzard Entertainment lan Warcraftal Warcraftaler.

Aktivitas Ngambah ROOT ing taun 1979, nalika diadegake klompok tilas ATari Pengembang. Asli diarani Arts Computer, Inc, tim ngganti jeneng perusahaan kasebut menyang portmanteau “aktif” lan “televisi”. Mangkono, aktivis lair.

Aktivisi Blizzard CEO Bobby Kotick njupuk reins ing taun 1991 sawise tuku perusahaan stake taun sadurunge. Kotik orchestrasi Gerum karo Vivendi game ing taun 2000-an, sing nyebabake pembentukan Blizzard aktif, lan nggawe CEO pertama perusahaan.

Dina iki, perusahaan kasebut dumadi saka limang unit bisnis: Publisher aktifitas; Hiburan blizzard; King, sing dipikolehi ing 2016, game liga, lan studio Blizzard aktivasi.

Ndhaptar gratis kanggo terus maca

Ndhaptar kanggo buletin eksklusif, komentar babagan crita, ketik kompetisi lan rawuh acara.