Menara Fantasi Sandi: Kabeh Kode kanggo Nglumpukake Ganjaran – Milenium, Tower of Fantasy Navia Truck Slaka

Pandhuan Pasang sandhi Navia Luar Nafak Naga

Ing jagad Tower of Fantasy, akeh truk barang lan referensi liyane sing wis ditutup. Kerep banget, sawise serangan dening RAVAGERS yen sistem keamanan kasebut waspada kanggo njaga sumber daya sing ana ing papan sing ditinggalake. Game kasebut banjur takon sampeyan Dekorasi sandhi nggunakake Cryptodimeid asring banget diselehake ora adoh saka papan kasebut.

Menara Fantasi Sandi: Kabeh kode kanggo ngumpulake hadiah kasebut

Truk utawa papan perlindungan sing ditinggalake kanthi alangan biru sing kasebar ing menara fantasi, nanging kunci elektronik, digicodes lan piranti sing dismantling liyane ing dalan sampeyan? Temokake ing pandhuan iki kabeh tembung sandhi sing diwenehake dening Cryptodime.

Ing jagad Tower of Fantasy, akeh truk barang lan referensi liyane sing wis ditutup. Kerep banget, sawise serangan dening RAVAGERS yen sistem keamanan kasebut waspada kanggo njaga sumber daya sing ana ing papan sing ditinggalake. Game kasebut banjur takon sampeyan Dekorasi sandhi nggunakake Cryptodimeid asring banget diselehake ora adoh saka papan kasebut.

Nanging, kadhangkala rumit supaya ngerti pesen sing dikandhani saka robot cilik iki, yaiku, ing pandhuane, sampeyan bisa nemokake kabeh sandhi kanggo truk kanggo truk sing ditinggalake lan piranti sing dibatalake ing Banges, Navia lan Mines Wilayah. dening makutha . Ana papan sing ditinggalake ing wilayah Warren, nanging kita durung teka ing wilayah kasebut; Pramila pandhuan kasebut bakal diowahi sawise wilayah kasebut wis tekan.

Apa ganjaran kanggo mbukak truk sing ditinggalake?

Yen sampeyan bisa mbukak kabeh alangan biru lan lawang ditutup karo digisode, sampeyan bakal bisa nemokake intine ireng, nanging uga intine emas. Soko kanggo para pemain sing nyenengake sing ngelak amarga nimbulake napsu. Nanging, sawetara modul bisa uga durung kasedhiya, dadi sabar lan bali menyang lokasi kasebut sawise wektu sing dibutuhake wis suwe.

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Kabeh sandhi banges

Sajrone ngulandara, kita mung nemokake papan perlindungan kanthi mode pass ing wilayah banges. Iki mapan ing persiapan HT201, gampang digayuh karo rift spasial: Pengungsi de banges. Panggonan iki ana ing sisih kidul wilayah lan luwih tepat ing sisih kidul-musim sing rusak B-03.

Tembung sandhi kanggo mbukak kunci elektronik yaiku: 1647

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Kabeh sandhi NAVIA

Nava teluk nilar truk

Dumunung ing antarane kemah latihan: ketahanan lan rai ruang: alas kaping pitu – sisih lor, sampeyan bisa nemokake truk sing ditinggalake. Nampa NAVIA Bay minangka landmark, sisih kidul lan sisih kulon.

Tembung sandhi kanggo mbukak kunci elektronik yaiku: 2202

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Pulo Cetus nilar truk

Ing sikil Pulo Cetus, mula, sampeyan bisa nemokake truk sing ditinggalake ing pinggir tebing kulon ruang istirahat: Pulo Cetus lan kidul Rencana.

Tembung sandhi kanggo mbukak kunci elektronik yaiku: 3344

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Menara Radio Pulau Rainmaker

Tembung sandhi kanggo mlebu bakal ditemokake ing antena radio tininted abang. Nalika sampeyan munggah ing ndhuwur, sampeyan bakal nemokake dashboard sing mbutuhake tumindak kanggo ngaktifake. Sampeyan bisa nemokake menara iki ing sisih w├ętan basis ravager, nanging uga sisih kulon Boss World CrimeoBot.

Tembung sandhi kanggo ngaktifake dashboard yaiku: 5972

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Kabeh Sandi Mahkota Muncul

Quay gubuk

Ing njero pesisir Crescent, sampeyan bisa nemokake papan perlindungan ing pesisir ing ngarep Lumina. Bakal gampang ditemokake, amarga beteng cilik njaga papan perlindungan kasebut. Yen sampeyan wis ngalami masalah kanggo nemokake safehouse iki, elinga iku sisih lor ing dunya Boss Boss Lucia Arena.

Tembung sandhi kanggo mbukak kunci elektronik yaiku: 3594

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Penggemar piranti sing dismantling

Ora adoh saka ruang angkasa: Parlemen lan sisih lor hub transportasi, sampeyan bisa nemokake infrastruktur sing ditinggalake. Ing sisih ndhuwur banget, sampeyan bakal ngenteni piranti sing dibubarake. Kanggo luwih gampang, njupuk rel sing diselehake ing sisih, amarga pendakian kasebut mesthi suwe.

Tembung sandhi kanggo mbukak piranti yaiku: 4753

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Piranti bubar lumina

Wektu iki, sisih kidul Lumina, sampeyan bisa menek liner kanggo nemokake piranti sing dibubarake. Sampeyan kudu ngliwati gisik kidul supaya gampang digayuh.

Tembung sandhi kanggo mbukak piranti yaiku: 7268

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Lumina Refuge

Ing kapal sing rusak banget, lumina, papan perlindungan bakal duwe alangan biru. Iku ing sisih ndhuwur tebing ing sisih lor, ing endi pontoon diselehake.

Tembung sandhi kanggo mbukak kunci elektronik yaiku: 1024

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Kabeh sandhi Warren

Data dipikolehi, pandhuan bakal dianyari karo kabeh sandhi isih!

Mung sawetara dina peluncuran menara fantasi, sawetara karakter game wis diwiwiti kanggo mbukak kabisan rahasia, sing nggumunake yen wis diantisipasi dening para pangembang. Iki kedadeyan karo maehe, bisa mabur karo palu gedhe!

Pandhuan Pasang sandhi Navia Luar Nafak Naga

Pandhuan Pasang sandhi Navia Luar Nafak Naga

Ing Menara Fantasi, Wilayah Navia duwe truk sing dikunci kanthi kenceng, dilindhungi kanthi sistem sandhi. Sawetara kode lawang kasebut gampang kokain, dene sing liyane mbutuhake eksplorasi supaya bisa nglacak pitunjuk lan nemokake kode kasebut. Iki Sandi Luar Negeri Navia NAABIA NAIN Pandhuan bakal ngandhani gabungan nomer sing sampeyan kudu ngetik ing keyboard supaya sampeyan bisa ngasilake ganjaran … babagan barang sing ora dikepengini.

Apa Menehi Menara Fantasi Navia Pintu?

Pandhuan Pasang sandhi Navia Luar Nafak Naga

Tower of Fantasy Navia Truck 1 lawang

Truk iki dumunung ing area sisih lor-kulon NAVALA, koordinat kira-kira (-648.3, -845.1). Sadurunge kita ngulungake kode kunci elektronik kanggo sampeyan ing piring salaka, sampeyan kudu ngerti manawa diwenehi tandha-teki iki ing ngarep sampeyan. Lan sethithik ing ndhuwur, amarga kothak memori sandhi ing ndhuwur truk. Pitunjuk ujar ing ngisor iki:

“Angka pisanan lan kapindho padha, nomer telu lan kaping papat uga padha; angka katelu luwih gedhe tinimbang digit kaping pindho 1.”

Kaya sing sampeyan ngerteni, iki mbutuhake eksperimen, nanging ora ana sing bisa dingerteni dhewe ing sawetara nyoba. Isih, Iki Menara Pintu Door Navia Luar Navia: 3344. Nggawe pangerten lengkap yen sampeyan mikir babagan petunjuk.

Ing njero Truk ana jinis i pasokan polong sing ngemot nava navia poin navia poin x10, EXP X3,702, lan nukleus ireng X20, lan inti ireng. Dudu haul sing paling gedhe, nanging inti kasebut mesthi tampi.

Aja lali mriksa tuntutan fantasi menara liyane ing freemmostation.com, kalebu tembung sandhi lawang saka makutha Mahligala lan Warisan salju salju, daftar resep masak, lan liya-liyane.

Yen sampeyan ngeklik link lan mlebu kanggo dolanan, kita bisa nampa komisi cilik. Maca kabijakan afiliasi.