Mbangun | Wonteland 3 wiki, Wasteland 3 mbangun: katrampilan paling apik kanggo pesta sampeyan | Pcgamesn

Wonteland 3 mbangun: katrampilan paling apik kanggo pesta sampeyan

Contents

Brawler bisa mateni kanthi kombinasi sifat lan katrampilan sing cocog.

Mbangun Kanggo basseland 3 minangka kombinasi peralatan sing dioptimalake kayata katrampilan, senjata, waja, lan trinket, lan trinket, lan trinket sing nemtokake set playstyle tartamtu utawa nyorot kekuwatan alam tartamtu. Kaca iki nampilake dhaptar Westeland 3 Bangunan sing digawe dening Tim Fixtralife, uga wis digawe pangguna sing dikirim.

Wonteland 3 mbangun

Pandhuan Nggawe Snipy Gawe: Sniper DPS Dhuwur

. Nggunakake bedhil sniper lan pistol (akeh kaya penembak jitu ing X-com bakal) kanggo milih kepala kanthi gampang. Cara nggawe bangunan iki, kalebu apa gaman apa sing bakal digunakake, apa katrampilan sing bakal ditindakake lan sing dibutuhake kanggo njupuk. Yen sampeyan wis nggoleki sniper mbangun banjur priksa siji iki!

Nuntun pandhuan mbangun rocketeer: nyenengake njeblug

Pandhuan 3 Basselsts 3 – Recon Rocketeer Mbangun. Nggunakake roket lan pistol nindakake mungsuh kanggo Smithereens. Cara nggawe bangunan iki, kalebu apa gaman apa sing bakal digunakake, apa katrampilan sing bakal ditindakake lan sing dibutuhake kanggo njupuk. Yen sampeyan wis nggoleki orane rusatan sing abot, banjur priksa iki metu!

Pandhuan mbangun ilmuwan submori: bedhil ‘nganggo gaya

Pandhuan 3 Basselst view – Bangunan Ilmuwan Sumber. Nggunakake bedhil submori khusus kanggo mbuwang mungsuh ing peluru unsur. Cara nggawe bangunan iki, kalebu apa gaman apa sing bakal digunakake, apa katrampilan sing bakal ditindakake lan sing dibutuhake kanggo njupuk. Yen sampeyan wis nggoleki mbangun bedhil submori banjur priksa siji iki!

Pandhuan mbangun bedhil: Kepemimpinan Aoe

Wonteland 3 Pandhuan – Shotgun Sarjun Mbangun: Gunakake bedhil kanggo nyirnakake mungsuh kanthi tikus, kabeh nalika ngambah kanca. Cara nggawe bangunan iki, kalebu apa gaman apa sing bakal digunakake, apa katrampilan sing bakal ditindakake lan sing dibutuhake kanggo njupuk. Yen sampeyan wis nggoleki bedhil bedhil banjur priksa siji iki!

Pandhuan Nggawe Fuer Drunk-Fu: Melee Kritik

. Cara nggawe bangunan iki, kalebu apa gaman apa sing bakal digunakake, apa katrampilan sing bakal ditindakake lan sing dibutuhake kanggo njupuk. Yen sampeyan wis nggoleki mbangun MEEE banjur priksa iki metu!

Pandhuan Nggawe Heavy: Guns Big!

Guide 3 Besteland 3 Pandhuan: Heavy Bangkal: Nggunakake bedhil mesin abot lan peluncur roket kanggo nyebul telek urip saka saben mungsuh. Cara nggawe bangunan iki, kalebu apa gaman apa sing bakal digunakake, apa katrampilan sing bakal ditindakake lan sing dibutuhake kanggo njupuk. Yen sampeyan wis nggoleki mbangun bedhil, kanthi kepemimpinan, banjur priksa iki metu!

Pandhuan Pembenuan Firstarter Fantastic: Dominasi Flamethrower

Wonteland 3 Pandhuan mbangun: Mbangun Firstartter Fantastic: Nggunakake flamethrower kanggo dominasi kabeh lapangan. Cara nggawe bangunan iki, kalebu apa gaman apa sing bakal digunakake, apa katrampilan sing bakal ditindakake lan sing dibutuhake kanggo njupuk. Yen sampeyan wis nggoleki mbangun pyro banjur priksa siji iki!

Luwih akeh sing bakal teka!

Luwih akeh mbangun!

Komunitas mbangun kanggo basseland 3

Nuduhake gaweyan mbangun kanthi nambahake ing ngisor iki!

Gabung diskusi kaca Kesel karo postingan anon? Ndhaptar!
Aku wis mbukak shit sneaky mati pengin shoplosori bledosan. Sneak serangan roket kills ftw!

Mung miwiti game lan arep nggawe salah sawijining loro karakter pisanan minangka sniper sneaky. Tresna tenan duwe karakter Melee ing Wasteland 2 (Hammer Plasma mrentah!) – apa rencana kanggo nggawe karakter MEEE?

Nresnani mbangun lan aku bakal nyoba shotgun lan snaky sniper saka bat, nanging aku ngerti saka video komposisi sampeyan pancen angel kanggo mesthekake yen sampeyan wis entuk kabeh sing dijamin. Sembarang saran kanggo nggawe mbangun kerja bareng (apa wae sing wis dipasang) utawa luwih akeh pesta mbangun sawetara sing nyenengake kanggo nggawe sawetara ngapiki yen kudu?

Wonteland 3 mbangun: katrampilan paling apik kanggo pesta sampeyan

Nggolek bondho 3 mbangun paling apik? Yen sampeyan dikubur ing game basesland paling anyar, sampeyan bisa uga butuh tangan sing nyenengake kanggo ekspedisi sampeyan ing Colorado Colorado. Sampeyan bisa duwe nganti enem wong ing skuad sampeyan, kalebu loro kanca lan papat rangers. Rangers bisa direkrut saka Ranger HQ kanthi ngrampungake tutorial lan sampeyan bisa bali maneh kanggo nganakake rangers anyar ing game kasebut, mula aja kuwatir yen ana wong sing ora bisa digunakake.

Milih keterampilan 3 sampeyan bisa uga bisa slamet ing wiwitan game, nanging sampeyan ora kudu ngenteni nganti tekan Ranger HQ lan entuk skuad sing pengin investasi. Mesthi wae, kita nemokake manawa sawetara katrampilan luwih apik tinimbang liyane; sing ora bisa urip tanpa, lan sing ora bisa digunakake. Sampeyan uga bisa nemokake wountando 3 kanca ing macem-macem lokasi ing peta sing gelem melu gurun lan entuk katrampilan sing wis dibangun, lan ‘gegaman tartamtu.

Nalika mbentuk kru sampeyan, sampeyan uga kudu mikir babagan katrampilan sing sampeyan butuhake kanggo mriksa priksa tartamtu ing saindenging peta kanggo maju menyang lawang, ngungsi saka perang, utawa ngyakinake a Ngrampungake mungsuh sing wis dilengkapi kanggo njupuk, mundur.

Sapa sing kudu ana ing partai 3 sampeyan?

Nalika mbangun 3 skuad sampeyan, sampeyan pengin duwe macem-macem jinis karusakan, utamane minangka kahanan sing sampeyan alami kanggo telpon kayata gelut gelut, utawa njupuk bired mutasi sing gedhe. Iki dadi kanggo nglawan lokasi, apa sing diuripake ing dalan liwat Dorseys aliran, utawa njupuk kulit pembunuh ing njero lemah terowongan. Nanging, yen sampeyan butuh mbangun sing wis siyap kanggo saben kesempatan, iki sing disaranake lan paling apik ing 3 karakter lan sampeyan kudu ing partai paling gedhe, lan atribut utama sampeyan kudu dibangun.

Wonteland-3-mbangun-gempur-medeg

Medic

  • Skills: Gelang cilik / Alam / Armor Modding
  • Atribut: Koordinasi, kacepetan, intelijen
  • Perks: Hardened, sehat, shot shredder, nanggepi darurat
  • Senjata: Pistol & shotgun

Bangunan koordinasi tegese sampeyan duwe akeh AP kanggo muter, sing sampeyan kudu bisa ngubengi obat lapangan sing ditemtokake. Iki uga tegese sampeyan bakal nimble ing jarak sing dawa, njupuk tembakan sing cedhak, lan mundur kanggo safety. Modifikasi Armor minangka mupangat liyane sing bisa digayuh saka bangunan iki, luwih saka Moding Senjata ing endi mods paling mbutuhake sekitar 10 titik skill.

Tukang Kunci

  • Skills: Senjata Otomatis / Ngirim / Bokong Hard
  • Atribut: Koordinasi, Kekuwatan, Kacepetan
  • Perks: Hardened, sehat, Gopher Hunter
  • Senjata: Bedhil & smg

Ing perjalanan liwat pirang-pirang wilayah Colorado, sampeyan bisa nemokake jumlah lawang, peti, lan safes – sing paling bisa dibukak mung dibukak kanthi kunci. Sampeyan bisa tansah ngguyu granat utawa ngluncurake, nanging kunci kunci luwih tenang, lan tegese ngindhari gelut sing ora perlu lan mbuang sumber daya sing larang regane. Bokong sing atos uga minangka katrampilan liyane sing dibutuhake kanggo mriksa penciptaan dialog gatekeeping supaya sampeyan ora nemoni masalah karo geng rowdy lan sombong.

Wonteland-3-mbangun-sniper

Sniper

  • Skills: Senapan sniper / slamet / lengen cilik
  • Atribut: Koordinasi, kesadaran, intelijen
  • Perks: Tandhani Target, presisi sing sarat, konsentrasi
  • Senjata: Sniper & Pistol

Snipers minangka wesuntand sing dibangun 3, lan dipasangake karo lengen Andsmall, bisa adaptasi karo umume kahanan. Akeh rangers sing dilengkapi karo wong-wong whisperer kewan sing dilengkapi marang sniper kewan-kewan sing musuhan ing perang, nanging sampeyan kudu cedhak banget kanggo nyambut gawe, lan uga ora bisa ditindakake dening kewan kesulitan sing luwih dhuwur. Iki uga ora migunani kanthi gampang dilengkapi sniper, amarga macem-macem saka ancaman musuhan, nanging sampeyan bisa nggunakake sawetara perkara katrampilan sing nandur modal ing lengen cilik. Survival uga kudu gedhe kanggo ngatasi jagad iki, lan entuk sampeyan saka kahanan lengket yen sampeyan lagi mlumpat nalika roaming ing kodiak lan skuad sing tatu.

Heavy Gunner

  • Skills: Bedhil / Mekanik / Mekanik / Pecahan
  • Atribut: Koordinasi, Kekuwatan, Kacepetan
  • Perks: Mindhah, kelemahane struktural, handy
  • Senjata: Gun Flumethrower & Gun Mesin abot

‘Bedhil gedhe’ ing Wasteland 3 ora mesthi ngemas punch sampeyan butuh lan kita nemokake flamethrower luwih dipercaya (aja kuwatir penggemar, sing cantik). Mekanik uga kalebu katrampilan liyane kanggo ngliwati traps cilik utawa mesin ndandani kanggo entuk akses menyang kamar. Diposaken roti panggang mung bonus sing apik, yen sampeyan bakal nemoni toaster sing kudu mbayar ulang, DUH. Sampeyan uga pengin mbangun ing tunjangan mekanik, yen sampeyan tekan Handy Priksa manawa sampeyan wis nganakake turrets sing bisa dilengkapi, wong cilik iki ora larang regane.

Wonteland-3-mbangun-pimpinan

Lawkeeper

  • Skills: Senjata / Pemimpin / Kepemimpinan / Kepemimpinan / Kick Ass
  • Atribut: Karisma, kacepetan, koordinasi
  • Perks: Rally, demoralisasi, puncak puncak
  • Senjata: Bedhil & roket

Senjata otomatis minangka sing paling berharga ing pertempuran amarga macem-macem versatility lan output karusakan sing dhuwur, kita uga bisa ngrampungake amunisi liyane tinimbang jinis liyane, tegese kita ora nate mlebu ing perang. Kepemimpinan nambah kasempatan kritis kritis sampeyan lan moral sakabehe, dadi dadi penembake sing ngambang lan fleksibel, pasangan kanthi apik karo SMGS lan bedhil. Kick Ass minangka katrampilan liyane sing bisa nggayuh syarat-syarat dialog sing dikarepake sing bisa nyebabake asil saka kahanan.

Gunslinger / Researcher

  • Skills: Lengan cilik / ilmiah aneh / nerding utawa moderat senjata
  • Atribut: Koordinasi, Kekuwatan, intelijen
  • Perks: Penny PINTER, kesempatan, tutul scrounger

Senjata ilmu lan Gear sing aneh nyedhiyakake macem-macem tunjangan saka granat sing nyusut bahan beku. Mbangun 3 sampah iki bisa diowahi kanthi bedhil otomatis lan lengen cilik, nanging robot hack lan komputer banget, uga mbukak opsi dialog ekstra. Yen sampeyan durung duwe mbangun Ranger utawa Lucia Wesson minangka kanca awal, Joren Pizepi bisa ditemokake ing aspen, lan kabeh katrampilan kasebut wis dilengkapi.

Gina Lees Gina seneng ngumbara dataran ing Valheim, njelajah sistem sing disunting ing Starfield, lan nirter bintang honkai, lan kritirs bintang liyane ing game medeni. Kagawaké dedikasi kanggo menehi manajemen game, dheweke uga nyakup fantasi Minecraft lan akhir.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.

Pandhuan 3 Best Best Best

Temokake sing paling apik kanggo karakter sampeyan kanthi nggunakake pandhuan iki kanggo besundland 3.

Temokake sing paling apik kanggo karakter sampeyan kanthi nggunakake pandhuan iki kanggo besundland 3.

Nggawe karakter ing Wonteland 3 saiki nyenengake amarga macem-macem katrampilan, quirks, lan tunjangan. Cherry ing ndhuwur yaiku distribusi atribut, sing ngidini kanggo tuning sing pungkasan.

Pandhuan iki bakal menehi sawetara sing paling apik kanggo Wonteland 3 sing bakal cocog karo gaya PlayStyle, saka taktis sniping lan karusakan sing njeblug kanggo brutal Brawling. Ana bangunan sing paling optimal kanggo karakter sampeyan.

Sniper mbangun

Sniper mbutuhake presisi ekstrem lan karusakan kritis sing dhuwur, amarga sapa wae sing seneng karo tempur dhuwur-macem. Iki mbangun dadi cocog karo tujuan kasebut lan liya-liyane.

Pembunuh Kambing minangka latar mburi paling apik kanggo jinis bangunan iki amarga 5% bonus sing ana ing kasempatan hit kritis.

Atribut
Atribusi
Poin
Sesambungan 2
Luck 1
Kesadaran 10
Kekuwatan 1
Kacepetan 1
Intelijen 5
Karisma 1
Katrampilan paling apik
  • Bedhil sniper – Nambah senapan sniper hit kasempatan nganti 30%.
  • Sneaky shit – Nambah resepsi nganti 10% lan inisiatif nganti 40%.
Quirk paling apik
  • Pati – Entuk nganti 3 APA ekstra.
Tunjangan paling apik
  • Konsentrasi – Nambah kasempatan hit 10%.
  • Lampu metu – Nambahake Kerusakan Serangan Sneak kanthi 200%.

Mbangun Rifle Assault

Pemain sing pengin ngatasi karusakan sing ora apik nalika tetep aman kudu nimbang pembentukan bedhil serangan karo katrampilan sing efektif lan status tahan status.

Pilih Stoner Latar mburi kanggo mbangun iki supaya bisa nambah kabeh resistensi efek status kanthi 10%.

Atribut
Atribusi
Poin
Sesambungan 6
Luck 3
Kesadaran 3
Kekuwatan 3
Kacepetan 2
Intelijen 2
Karisma 2
Katrampilan paling apik
  • Senjata otomatis – Nambah kasempatan bedhil serangan serang kanthi 30%.
  • Pitulungan cepet – Nambah EXEX EXEESTIF UFEAL DENGAN 30%.
Quirk paling apik
  • DOOOMDDAY PRETPER – Nambah resistensi efek status kanthi 35%.
Tunjangan paling apik
  • Tutul kaping pindho – Hit kapindho mesthi dadi hit kritis.
  • Pemicu seneng – menehi tambahan 3 ap kanggo mungsuh sing wis mati sapisan saben giliran.

Mbangun Brawler

Brawler bisa mateni kanthi kombinasi sifat lan katrampilan sing cocog.

Iki mbangun gumantung banget kanggo nyepetake kacepetan lan combo kritis. Latar mburi paling apik ing kasus iki Mesin Seksi, amarga nambah kacepetan tempur dening 0.2 poin.

Atribut
Atribusi
Poin
Sesambungan 8
Luck 1
Kesadaran 1
Kekuwatan 2
Kacepetan 2
Intelijen 4
Karisma 3
Katrampilan paling apik
  • Brawling – Nambah kacepetan tempur lan senjata berseratan kena kasempatan 30%.
  • Pimpinan – Ngidini nginstal mods senjata.
Quirk paling apik
  • Circus freak – Nambah kacepetan tempur lan resistensi kritis 25%.
Tunjangan paling apik
  • Combo Agawe – Gunggunge combo kasempatan kritik combo.
  • Flurry saka bledosan – Kabeh serangan serangan biaya -1 AP.

Healer / Dodo

Penyembuhan utawa medika minangka kanca sing penting sing bakal nambani lan urip maneh sekutu.

Iki mbangun gumantung banget babagan kemampuan penyembuhan lan penyembuhan sing maju, sing mbutuhake Bookworm Latar mburi sing menehi bonus pengalaman 5%.

Atribut
Atribusi
Poin
Sesambungan 2
Luck 1
Kesadaran 2
Kekuwatan 2
Kacepetan 2
Intelijen 2
Karisma 10
Katrampilan paling apik
  • Pitulungan cepet – ngidini 100% marasake awakmu nalika urip maneh sekutu.
  • Pimpinan – Nambah lapangan stripping 100%.
Quirk paling apik
  • Poindexter – Nambah katrampilan bonus kanthi 1 saben rong level munggah.
Tunjangan paling apik
  • Terapi fisik – Nambah kasempatan kanggo sekutu Buff, nalika urip maneh.
  • Overhealing – Nambah konsumen 25% karo saben penyembuhan kanggo 3 giliran.

Mbangun gaman abot

Ing kene sampeyan bisa nggunakake combo bedhil mesin abot lan bahan bedane kanggo tumindak panas sing panas.

Pilih Njelajah Latar mburi, amarga nambah output karusakan kanthi 15%.

Atribut
Atribusi
Poin
Sesambungan 4
Luck 1
Kesadaran 6
Kekuwatan 6
Kacepetan 2
Intelijen 1
Karisma 1
Katrampilan paling apik
  • Bedhil gedhe – Nambah kasempatan bedhil mesin abot kanthi 30%.
  • Bledosan – Nambah karusakan sing njeblug kanthi 50%.
Quirk paling apik
  • Pyromaniac – Nambah Kobongan lan Kerusakan Letupan 25%.
Tunjangan paling apik
  • Nyebar – Ningkatake busur sing nembak bedhil mesin abot kanthi 35%.
  • Blast Radius – Nambah Kerusakan Aoe kanthi 40%.

Mbangun Melee

Kerusakan Melee bisa dadi excruciating ing Wonteland 3 Yen diwenehi distribusi sifat sing tepat.

Mbangun iki nggunakake loro-lorone, gaman, sing entuk kerusakan 10% ekstra kanthi bantuan Senjata Lethal Latar mburi.

Atribut
Atribusi
Poin
Sesambungan 6
Luck 1
Kesadaran 1
Kekuwatan 6
Kacepetan 5
Intelijen 1
Karisma 1
Katrampilan paling apik
  • Melee Combat – Nambah senjata kethap lan bledosan kena kasempatan 30%.
  • Bledosan – Ngijini sampeyan ora disarmo tambang lan traps.
Quirk paling apik
  • Blunderer – Nambah kabeh karusakan melee 15%.
Tunjangan paling apik
  • BloodSport – Nambah kasempatan hit kritis kanggo mungsuh sing nggegirisi lan buta.
  • Hack’n’slash – Nyedhiyakake serangan bonus gratis sawise rong hits berturut-turut kanthi senjata bledug.

Flamethrower OP Mbangun

Mungsuh sing kobong ing bungkus yaiku akeh nyenengake. Ora mung iki seneng-seneng, uga kuwat banget.

Pilih Murid saka logam Latar mburi supaya bisa nambah output karusakan flamethrower sampeyan 15% lan ngobong kabeh detik.

Atribut
Atribusi
Poin
Sesambungan 4
Luck 2
Kesadaran 2
Kekuwatan 7
Kacepetan 1
Intelijen 4
Karisma 1
Katrampilan paling apik
  • Diposaken roti panggang – Nyedhiyakake akses menyang unsur pemanasan, sing nambah kerusakan geni kanthi 25%.
  • Bedhil gedhe – Nambah kasempatan flamethrower kanthi 30%.
Quirk paling apik
  • Pyromaniac – Nambah karusakan geni saka flamethrower kanthi 25%.
Tunjangan paling apik
  • Toasted – ngilangi status status pembakaran kanthi otomatis kanggo mungsuh sabanjure.
  • Teroris – Nyuda kasempatan kenek kabeh mungsuh kanthi 15%.

Iki minangka sing paling apik kanggo Wonteland 3, Lan yen sampeyan nggoleki cara kanggo muter karo kanca-kanca ing mode Co-Op, banjur priksa Pandhuan co-op iki. lan elinga gameskinny kanggo luwih Wonteland 3 Pandhuan.

Babagan penulis

Serhii Patskan

Sergey wis dadi freelancer ing industri game video luwih saka limang taun, nulis kanggo macem-macem publikasi ing saindenging jagad. Game sing paling disenengi yaiku MTG, Jiwa Peteng, Diablo, lan Dewa: Dosa Asli.