Marvel Snap Decks Tier Dhaptar (2023 September) – Molalytics, Marvel Snap Decks | Taktik Kanthong

Karang meluncak paling apik

Contents

Tetep dirungokake nalika nganyari dhaptar tier iki luwih akeh wektu.

Marvel Snap Decks Tier Dhaptar (20 September)

Marvel Snap Decks Tier Dhaptar (20 September)

OTA wis metu sing wis ngganti akeh babagan dhaptar Tier. Salajengipun, revonna raksek bakal metu minggu ngarep, sing uga bisa ngganti cara luwih akeh. Nalika dhaptar undhak-undhakan saiki ora cocog, mula isih ana referensi sing apik. Aku bakal bali minggu ngarep kanggo nganyari dhaptar undakan karo OTA lan kertu anyar.

Mangkene recap cepet saka OTA yen sampeyan durung ndeleng.

  • Kolektor
    [Old] 2/2 – Yen kertu mlebu tangan sampeyan saka ngendi wae (kajaba dek), +1 kekuwatan.
    [Ganti] 2/2 -> 2/0
  • King Shadow
    [Old] 3/3 – Ing mbukak: Setel kabeh kertu ing kene kanggo daya dhasar asli.
    [Ganti] 3/3 -> 2/3
  • Lady Sif
    [Old] 3/4 – ing mbukak: Buwang kertu paling dhuwur saka tangan sampeyan.
    [Ganti] 3/4 -> 3/5
  • Spider-Ham
    [Old] 2/2 – On mbukak: Ngrampungake kertu sing ora lopur ing tangan sampeyan menyang babi, njaga kekuwatan lan biaya.
    [Ganti] 2/2 -> 1/1
  • Kucing Ireng
    [Old] 3/7 – Yen sampeyan mungkasi giliran nganggo tangan sampeyan, copot.
    [Ganti] 3/7 -> 4/9

Kabeh sing diomongake, ayo mlebu ing Daftar Tier.

Tabel konten

  • Kolektor Loki – S
  • Shuri Sauron – S
  • Gelombang Evo dhuwur – s
  • Cerebro 3 – a
  • Monyet miracle – a
  • Hela – a
  • Deadpool ngrusak – A
  • Planet Hulk – A
  • Brood abs – a
  • Gelombang Gelombang – A
  • Surfer Negatif – A
  • Shuri Nimrod – A
  • Discard – a
  • SERA MIRACLE – A
  • Lockjaw – a
  • Negatif – a
  • Thanos terus – a
  • Electro ramp – a
  • THANOS Numpes – B
  • Darkhawk lan Kanca – B
  • Cerebro 2 – B
  • Galactus – B
  • Ongoing – B
  • Ing mbukak – b

Penafian

Umumé, dhaptar tier iki pengin nutupi meta nalika nerangake. Pemendek tangga tangga beda banget karo penaklukan, saengga sawetara dek sing dirating luwih murah bisa luwih apik luwih apik ing rangking.

Kridit kanggo sworo seru.penggemar kanggo gawe dek lan gambar sing asem saka situs web.

Pungkasan, ana akeh archetypes dek liyane sing bakal kita lakoni “Tier 4” utawa “Tier 5.”Kita mutusake ngilangi dek iki amarga akeh utamane seri 3 mung dek utawa ora cukup kanggo dilebokake ing dhaptar iki.

Kolektor Loki – S-Tier

Marvel Snap kolektor kolektor

Decklist Kolektor Loklist:

eyJOYW1lIjoiTmV3IERlY2siLCJDYXJkcyI6W3siQ2FyZERlZklkIjoiUXVpbmpldCJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiS2l0dHlQcnlkZSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiU25vd2d1YXJkIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJTY2FybGV0V2l0Y2gifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlRoZUNvbGxlY3RvciJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiQW5nZWxhIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJDYWJsZSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiSmVmZlRoZUJhYnlMYW5kU2hhcmsifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlNlbnRpbmVsIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJBZ2VudENvdWxzb24ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6Ikxva2kifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkRldmlsRGlub3NhdXIifV19
  • 1-biaya: Kitty Pryde, Quinjet, Snowguard
  • 2-Biaya: Angela, Kabel, kolektor, Jeff, Wargigging Scarlet, Sentinel
  • 3-biaya: Agen Coulson, Loki
  • 5-Biaya: Dinosaurus Sétan

Katrangan:

Kanthi rilis Loki, dek kolektor minangka banjir Meta. Loki ngidini sampeyan entuk ton regane metu saka efek generasi kertu acak, sing sinergasi kanthi apik karo Dino lan kolektor.

Dek ora kudu nggoleki Loki ing giliran 3.

Nanging, rencana game yaiku nyoba lan kurva kertu sing kuwat kaya Angela lan Kolektor. Dadi 3 lan 4 digunakake kanggo ngasilake kertu luwih, lan sampeyan bisa main Loki 4 utawa 5. Nalika mateni 6, sampeyan banjur nggunakake tangan anyar saka diskon kertu kanggo nyoba lan rampung game.

Ganti:

Umumé sampeyan mung bisa mbukak kertu generasi kertu sing diduweni. Malah kertu kaya Agen 13 lan Maria Hill sampurna.

Kertu Tech kaya Shang-Chi, King King, lan Legion kabeh bisa dimainake, nanging ing pangilon, sampeyan uga bisa milih ora nglakokake kertu teknologi. Yen mungsuh duwe Loki, sampeyan bisa yakin yen ora bakal nggambar menyang kertu teknologi, utamane yen mbukak Chavez.

Shuri Sauron – S-Tier

Marvel Snap Shuri Zero

Shuri Zero Decklist:

 ">"> ">"> ">"> ">"> ">">.>> "> ": ": ":. Sx7iknhcmrezwzzjzmi6ilplcm8ik7iknhcmrezwmuzjzci6ikxpljiqjiqjji_iknhcylzkjudiipklijyxk9pze1hcnkivl9pze1hcnkivl9pze1hcnki__p Iknhcmrezjzzjzci6ilnodxjpin0seyyjdynrrrbwfznrbwfmqqiiiiiiqswqiq_hlshvsayj9lixkli2hlshvsayj9li2hlshvsayj9ljiqiqx2x0 =
  • 1-biaya: Sunspot, nemula, nol, ebony mangga
  • 2-Biaya: Waja, kadal kadal
  • 3-biaya: Sauron
  • 4-biaya: Shuri, Typhoid Mary
  • 5-Biaya: Tugas, Tengkorak Abang
  • 6-biaya: She-hulk

Katrangan:

Dhaptar iki umume ora owah-owahan saiki. Marang umume dek, sampeyan mung butuh kertu kunci kanggo menang matchup.

Shuri uga bisa nggunakake dek Loki. Loki Dekak ​​ora biasane mbukak shang-chi (nanging kadhangkala dheweke nindakake), nanging yen dheweke ora bisa dipercaya, sampeyan meh ora duwe.

Yen Deck Loki mlaku panas, sampeyan ora bisa ngetrapake, nanging yen sampeyan nggambar potongan kunci, sampeyan mesthi bisa ngetrapake game paling apik yen sampeyan milih LANES sing pas.

Ganti:

Kertu kaya Sesanti lan Kitty Pryde bisa digunakake kanggo nggawe dek iki kurang rawan kanggo kertu teknologi, lan sampeyan bakal ngethok paket Sauron (bebarengan karo Mantu Tyron utawa Mawy) kanggo cocog karo kertu kasebut.

Amerika Chavez uga bisa ngganti dheweke-hulk supaya luwih bisa narik Shuri.

Gelombang Evo dhuwur – S-enier

Gelombang evo martvel dhuwur

Decklist:

eyjoyw1liwikuitmv1ierly2silcjyxjkti6w3siq2fyzerzlzkuitmjblmj9lhssiqkblzkiqkliqkliqkliqkliqkblzljijiiqxkliqkliqkljijiiq x7iknhcmrezjzjzjzjzmizcizmzzuagvcywj5stgfuzfnoyxjrin0syyjdiiiiiqqiiiiiiqlhklkieq2fyzerlzklkiam22fyzerlzklkiam22fyzerlzklkiq22 bkxhzcj9lhssiq2fyzerlzlzlkiisglnieev2b2x1dglvlvbmfqiq2fyzerlzlkikuq_stin1dfq ==
  • 1-biaya: SunSpot, Nebula, Misty Knight
  • 2-Biaya: Waja, jeff
  • 3-biaya: Badai, ombak, siklus
  • 4-biaya: Évolusioner dhuwur, wesi lad
  • 6-biaya: Dokter Doom, Hulk

Katrangan:

Dek evo dhuwur iki ora sinergis banget, nanging nduweni kertu sing apik nalika uga duwe matchup sing cocog menyang Loki. Yen Loki Salin Kartu Vanilla Lok, ora apik kanggo dheweke, nanging isih bisa diurus.

Badai lan gelombang ana kanggo ngganggu bebungah kaya Loki sing ora bisa muter kanthi gampang. Ngrampungake karo hulk gedhe uga efektif banget.

Ganti:

Shang-chi utawa Cosmo bisa ngganti wesi lad. Sampeyan uga bisa ngganti badai yen sampeyan pengin.

Cerebro 3 – S-Tier

Marvel Snap Cerebro 3

Decklist:

eyjoyw1liwikuitmv3erly2silcjdyxjkcasi6w3siq2fyzerzlzlkioq2fzdcj9lhkljidtgmqiiun0gtwqqiiAun0swqqiiijhlkzwzwzmvm Qmfieuxhbmrtagfyayj9lhssiq2fyzerlzlkii2vudhluzwifsx7iknhcmrezwzzjzzjzzjzzjiSwqqiiindsxjbivin0suyxjdzxjdynjdzxjdynjbivin0syyjdynjdzxjdynjbivin0s Vmswqiiijnexnexn0axf1zsj9lhsj9lhsJ9lhssiq2fyzerlzlkiis2lsb1vbmdlzkfsx7iknhcmrezbgin1dfq ==
  • 0-biaya: Wasp
  • 1-biaya: BASA
  • 2-Biaya: Jeff, Scarlet Witch, Sentinel
  • 3-biaya: Cerebro, Mystique, Magik, Kerbumahan, Bayangan King
  • 4-biaya: Shang-chi
  • 5-Biaya: Valkyrie

Katrangan:

Cerebro 3 munggah minangka dek Meta wiwit sawetara pemain njupuk 1 tanpa wates. Dek kasebut bisa ngalahake Loki Dek, amarga dek iki nggunakake potongan sinergi supaya bisa digunakake ing kertu kasebut.

Dek iki uga nganggo 4 teknologi kertu sing efektif karo LOKI:

  • Killmonger kanggo Quinjet
  • King Shadow kanggo Angela / Kolektor / Uskup
  • Shang-chi lan valkyrie kanggo kertu daya gedhe

Kekuwatan utama dek iki yaiku ora rawan karo kertu teknologi sing lakon. Yen mungsuh sampeyan Loki nyalin kertu teknologi, dek sampeyan isih aman.

Ganti:

Wasp bisa uga diganti karo 3 kertu daya liyane. Mung babagan 3 kertu daya sing murah bakal bisa mlaku.

Mirkey Miracle – S-Tier

Marvel Snap Monkey Mirkey

Decklist:

eyjoyw1lijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKm_gcmir7iknhcmrezjzjzjzjzjxvxvxvxcnhssiq2fyzlzklkiq2fyziqblkikuqxjtb3iifsx 7Knhcmrezjzjzzci6ikfuz4fuz2vsysj9lhssiq2fyzerlzlzlzlkunjrgmxxjrgmxjbyswqiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiJdyxjd9in0seyJuag9yin0seyjdy Jkrgvmswqioiiggaxnob3Aifsx7iknhcmrezwmuzwzjzci6iknj9lhbmtlesj9lhbm22fyzlkizfuzuzvc3rlcij9xx0 =
  • 0-biaya: Wasp, yellowjacket
  • 1-biaya: Kitty Pryde
  • 2-Biaya: Angela, Luke Kage, Armor, Mysterio
  • 3-biaya: Uskup, hit-monkey, thor, hulk buster
  • 5-Biaya: Jane Foster

Katrangan:

Dek iki dituduhake dening Dinner Makan Malam Second Glenn Jones. Dek iki katon gaya dek hit-monkey, nanging tanpa SERA utawa mumbul. Kanthi nggunakake kertu 0-biaya sing murah kaya Yellowjacket, Wasp, lan Mjolnir, kenek-monyet bisa entuk kekuwatan banget.

Dek iki bisa ditindakake kanthi apik, amarga kertu mung bisa nyalin sing apik banget yaiku hit-monkey. Saben kertu liyane yaiku biasa kanggo nyalin.

Nanging, dek iki bakal diroboh kanthi gelombang. Dhaptar Monkey liyane kaya mumbul lan Sera isih bisa muter ombak, nanging dek iki ngalami.

Ganti:

BASA minangka tambahan sing menarik kanggo dek iki, nanging bisa dadi anti-synergistic karo Jane Foster. Muter Jane Foster 3-daya pancen nggegirisi.

Hela – A-tier

Marvel Snap Hela

Hela decklist:

eyJOYW1lIjoiTmV3IERlY2siLCJDYXJkcyI6W3siQ2FyZERlZklkIjoiSW52aXNpYmxlV29tYW4ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6Ik1hZ2lrIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJDcnlzdGFsIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJJcm9uTGFkIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJNb2RvayJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiSXJvbk1hbiJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiSW5maW5hdXQifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkxpdmluZ1RyaWJ1bmFsIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJPbnNsYXVnaHQifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkhlbGEifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkFtZXJpY2FDaGF2ZXoifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkdpZ2FudG8ifV19
  • 2-Biaya: Wong wadon sing ora katon
  • 3-biaya: Magik, kristal
  • 4-biaya: Wesi bocah
  • 5-Biaya: Manungsa Iron, Modok
  • 6 + -kon: Hela, Amerika Serikat, Amerika Chavez, Tribunal sing urip, Giganto, Infinaut

Katrangan:

Hela minangka dek liyane sing katon garing karo dek Loki. Rencana game isih padha. Sampeyan duwe rong rencana dhasar:

  • Wanita sing ora katon dadi Modok -> Hela.
  • Magik dadi Iron Man + Onslow + Tribunal sing urip

Ana kertu teknologi sing kurang ing meta, dadi dek kaya iki bisa sumunar. Sanajan sawetara dek isih cocog karo shang-chi utawa bayangan raja, kertu kasebut ora bisa ditindakake kaya dek iki. Nanging, yen sampeyan mbukak menyang enchantress utawa rogue, sampeyan bakal duwe wektu sing ala.

Ganti:

Elektro bisa ngganti kristal, nanging dheweke muter luwih akeh menyang Iron Man + Combo ONSLAhlah tinimbang Hela. Crystal mbantu sampeyan muga-muga bisa narik kawigaten, kaya main ing 3 ora ngrusak kurva ing kombinasi sampeyan. Dheweke uga nggambar kertu tambahan sing Modok bisa mbuwang hela.

Deadpool ngrusak – A-enier

Marvel Snap Deadpool ngrusak

Deadpool ngrusak decklist:

eyjoyw1likuidw5kzwzpbmviiq2fyzhmiolt7iknhcmrezjzjzj2ikrlywrgmswqi6iknhmjzjzjzjzjzjzci5syikzvmi6ikzvmi6ikzvmi6ikzvmli5seyj Dyxjkrgvmswqiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifsx7iknhcmuifsx7iknhcmrezwzjzjzjzjzzjzi6ikrlyxrobg9Rin0seysbkbysbkbdxsbklwqiiiiiiqiiiqii2_fyz3lzklki_J1C3RlCiy 9lhsiq2fyzerzlzklkio21hc3rlciij9lhsiq2fqki_iknhcmrezmi7iknlyikroin1dfq =dfq =dfq ==
  • 1-biaya: Deadpool, X-23
  • 2-Biaya: Forge, carnage, Wolverine
  • 3-biaya: Killmonger, Venom, Deathlok, Hulk Buster
  • 5-Biaya: Tugas Tugas
  • 6 + Biaya: Knull, Pati

Katrangan:

Deadpool katon paling apik kanggo X-23 lan bisa uga paling kuat ngrusak archetype saiki. Ngrusak X-23 kaping pirang-pirang ngidini sampeyan ngrusak deadpool kanthi duwe energi tambahan kasebut. The Buff kanggo Forge uga nggawe Deadpool Ancaman medeni nalika digabung karo Tugas Tackmaster.

Ing meta saiki, Deadpool bisa nindakake apik vs Loki. Dheweke ora duwe kertu kanggo mungkasi sampeyan, lan dheweke mung ngrusak yen nyalin knull lan / utawa pati kanthi Loki. Tanpa mandheg, deadpool sampeyan isih bisa tekan akeh banget kanggo ngatasi.

Nanging, dek kadhangkala mbukak kertu kaya waja utawa kosmo sing bisa ngrusak dina sampeyan. Sampeyan bisa nyoba muter sekitar Cosmo, nanging waja awal ing deadpool sampeyan siksa kanggo dek.

Ganti:

Yen sampeyan ora duwe X-23, katon kanggo nglakokake kertu liyane Nova utawa Bucky Barnes.

Planet Hulk – A-enier

Marvel Snap Dek Planet Hulk

Planet Hulk Decklist:

"data-sheet-us userformat =", "4": "11": 0> ">"> ">"> ">"> ">"> ">. Utaguawdcj9lhssiq2fyzerlzlklkiiqxjtb3iifsx7iknhcmrezjzjzjzjzjzjzjzjzjzjzjzji_niklzklmj.m2fyzerj9lbiV2B2 x1dglvbmfyesj9lhssiq2fyzerlzlzlzlzkuKvlyngvly2gifsx7iknhcmqqiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiJBDWqRin1dfq ==
  • 1-biaya: SunSpot, Nebula, Misty Knight
  • 2-Biaya: Waja, gawe kaget
  • 3-biaya: Magik, Cosmo
  • 4-biaya: Évolusi dhuwur
  • 5-Biaya: Leech
  • 6-biaya: She-hulk, hulk, infinaut

Katrangan:

Aku asale diarani planet dek hulk kaya nggunakake hulks lan wétan bocah wadon, nanging bocah wadon rembulan wis ilang popularitas liwat lech. LEEC penting banget kanggo kertu kaya Shang-Chi utawa Legion kanthi mateni 6 supaya ora diwarisake.

Dek iki minangka titik liyane slam dek padha karo Shuri, nanging bisa uga rada konsisten. Nalika sampeyan asring bisa main kanggo 3 lan apik tinimbang Shuri, Shuri luwih terus main 2 lan apik.

Ganti:

  • Gadis Wulan isih kertu sing sregep kanggo muter kaping pindho ing dheweke utawa malah pindhah menyang hulk kanthi mateni 6 menyang hulk ing 7.
  • Jeff bisa ngganti shocker minangka jeff mung minangka salah sawijining kertu paling apik ing game kasebut.
  • Amerika Chavez uga bisa ditambahake kanggo mesthekake yen sampeyan nggambar kertu 1-biaya, amarga main ing kurva kasebut penting banget kanggo entuk daya tambahan ing papan.

Brood Abs – A-Tier

Marvel sworo seru brood abs dek

Brood Abs Decklist:

 "> eyjoyw1lijzzjrin0swqiiIwqioiq Gb3jnzsj9lhsiq2fyzerlzlzlkiitxklklix5pc3rlcij9lhklzlkhqqbyikfsx7iknhcmreziqwqiSwqio ajjcm9utgfkin0seyjbyxjbkkkkkkkkkkkkkkbiSwinnvcmqbmdnyw4lhbk1fik2lzklisxkbixkjiyxkljyunixx0 =
  • 0-biaya: Wasp
  • 2-Biaya: Forge, Mister Sinister, Jeff
  • 3-biaya: Patriot, brood
  • 4-biaya: Shang-chi, nyerep wong lanang, wesi lad
  • 5-Biaya: Iron Man, Legion
  • 6-biaya: Amerika Chavez

Katrangan:

Dek iki sadurunge dek paling apik ing game nganti Loki metu. Nalika aku mikir sawetara versi dek iki bisa dadi kuwat ing Meta Loki, kamungkinan bakal ngalami owah-owahan abot.

Kertu kaya Shadow-King lan Surfer bisa katon maneh, utawa bisa uga dek luwih akeh dadi luwih murah tinimbang patriot. Salah siji cara, dek iki wis ilang akeh sing popularitas anyar, nanging isih tetep sikil kanggo nggawe nganti tier 1.

Ganti:

  • Penyihir Scarlet digunakake ing dhaptar iki ing jeff ing pesaing twitch pungkasan, lan minangka pilihan anggaran sing solid utawa panggantos yen sampeyan pengin kontrol lokasi luwih akeh.
  • King Shadow Apa kertu teknologi liyane sing kuwat kanggo nambah yen sampeyan lagi mbukak gerakan utawa kolektor.
  • Biru marvel umum kanggo ndeleng liwat wong wesi, lan Armor uga uga tambahan sing umum kanggo dek yen sampeyan ndeleng akeh ngrusak dek. Surfer Perak Apa pilihan padhet liyane kanggo ngganti shang-chi yen sampeyan pengin mbukak waja (wiwit loro duwe anti sinergi).

Gelombang pamindhah – A-enier

Dek gelombang siksa marvel

Gerakan Decklist Apik:

eyjoyw1liwiirgvjayaxiiwixiiIwiq2fyzhmiolt7iknhcmrezjzjzzjzzjzjzci6ikxklmqiianjvmxjblmx7iknhcmx1nikmcm Rezwzjzci6ikfuz2vsysj9lhsiq2fyzerlzklzlkljymphsx7iknhcmssifsx7iknhcmrezzx2fyzerlzklkijikuitb3 Jhbgvzin0seyeyjdyxjkbbvmswqiiiiiiiiiiiiiiiiij24fsx7iknhcmjazjzjzzzjpy2fdagf2zxxjy22niknhcyrryrg9iknhcyrryg9
  • 1-biaya: Nebula, Nightcrawler
  • 2-Biaya: Angela, Kraven, Jeff, Sutra
  • 3-biaya: Gelombang, Spider-Man
  • 4-biaya: Miles Morales
  • 5-Biaya: Legion
  • 6-biaya: Dokter Doom, Amerika Chavez

Katrangan:

Nihan gerakan Angela, Kraven, lan sutra minangka populer, lan isih cukup kuwat. Kanthi Dokter kanggo Doctor Doctor, kita ndeleng dhaptar Gerakan ngethok Kitty Pryde supaya cocog karo gelombang lan siksa.

Ing Meta sadurunge, Darkhawk Delked Delped Decks Decks Saka Game. Saiki Loki Loki minangka dek paling ndhuwur, dek kasebut wiwit bali maneh. Pindhah uga perjuangan nglawan synergy utawa combo decks amarga main rencana “midrange” sing gampang “.

Dek isih apik lan konsisten, nanging sampeyan bakal nemokake luwih asring luwih asring tinimbang sadurunge.

Ganti:

  • Yen sampeyan ora seneng pola play lan siksa, sampeyan bisa ndeleng kertu liyane Kitty Pryde, Stature, Bolt Ireng, lsp.
  • Jean Grey Apa dek kontrol liyane dek iki bisa nggunakake kanthi apik nalika sampeyan duwe kertu sing bisa obah, lan dokter siksa mbantu sampeyan tekan kabeh lokasi.
  • Shang-chi uga bisa nemokake cara ing dek minangka dek sing dhuwur banget bisa ngalahake dek iki.
  • Salju salju Apa liyane tetes awal sampeyan bisa milih mbukak kanggo entuk sawetara saran lokasi.

Surfer negatif – A-enier

Marvel sworo seru negatif

Decklist Negatif Surfer:

"data-lembar-pangguna -format =", "4": "11": 0> ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ":. 7Knhcmrezjzjzci6ikjyb29kin0seyjdyxjbl In0seyjdyngvmswqiianjvmswqioiqqiiiiiqqjmzzxxixx7iknhcmrezmzzjmrpdmcifsx7iknhcyb25nyw4i6iklyb25nyw4i.com
  • 1-biaya: BASA
  • 2-Biaya: ZABU
  • 3-biaya: Ahus, Mystique, Wolfsbane, Brood, Magik, Rogue, Surfer Perak
  • 4-biaya: Mister Negatif, Wong
  • 5-Biaya: Manungsa wesi

Katrangan:

Surfer negatif minangka dek sing fluktuasi kanthi popularitas akeh. Ing meta saiki, dek bisa uga cukup. Nanging, dek isih mbukak kertu sing kuwat yen Loki bisa nyalin. Wong lanang sing duwe 4-biaya utawa Wolfsbane 2-biaya akeh kekuwatan sing Loki bisa narik.

Nanging, dheweke bisa nyalin kertu sing ora ana gunane kanggo dheweke kaya Mistik. Sakabèhé, Dek luwih bisa dimainake tinimbang sadurunge, nanging ora akeh.

Shuri Nimrod – A-tier

Marvel Snap Shuri Nimrod

Shuri Nimrod Decklist:

"data-sheet-userformat =", "4": "11": 0> ">"> ">. 5qmfybmvzin0seyxjbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbfmdlzlk_lsb1vb9Lhsx2sifsxRezwzjmrezwzmrezwmuzzcmrezwzmrezwzmrezwmuzzc Nodxjpin0seyeyjdyxjkbfrgvmswqioijojoiw1yb2qifsx7iknhcmrezzjzjzjzjziqiqiqx2fylaw1abbbdswqiiiijbbbdhaq_hhdmv6in1dfq ==
  • 1-biaya: X-23
  • 2-Biaya: Bucky Barnes, Kagnage, Wolverine
  • 3-biaya: Killmonger, Venom, DeathLok
  • 4-biaya: Shuri
  • 5-Biaya: Nimrod
  • 6-biaya: Arnim Zola, Amerika Chavez, Dodier

Katrangan:

Shuri Nimrod minangka dek liyane dek sing ora bisa sesambungan. Umume kertu uga ora ana gunane kanggo lokok kaleng kajaba sampeyan milih mlayu.

Dek ora mesthi narik Combo (Shuri -> Nimrod -> Wilester), nanging yen sampeyan bisa ngilangi kekuwatan. Jeksa Agung bisa ngetokake kertu sampeyan asring dirusak dening Cosmo utawa Armor dibandhingake karo dek kaya Shuri.

Ganti:

Aku wis ndeleng luwih akeh dek-sari nimrod shuri ora ngindhari tetes awal kaya X-23, Bucky, lan Wolverine. Iki ngidini sampeyan ndhelikake kasunyatan sampeyan ngrusak dek nganti mengko ing game. (Kajaba sampeyan ing conquest)

Tanpa kertu kasebut, sampeyan bisa mbukak potongan “combo” luwih akeh kanggo nyoba lan golek kertu sing pas kanggo narik kombo utama. Aku bisa ndeleng versi Shuri Nimrod iki dadi versi sing luwih apik kanthi wektu liyane.

  • Dilebokake ing: magik, kristal, knull
  • Jupuk: X-23, Bucky Barnes, Wolverine

Discard – A-enier

Marvel Snap discard

Discard Decklist:

" data-sheets-userformat=","4":,"11":3,"12":0>">eyJOYW1lIjoiTmV3IERlY2siLCJDYXJkcyI6W3siQ2FyZERlZklkIjoiTmVidWxhIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJTd2FybSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiTW9yYml1cyJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiV29sdmVyaW5lIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJDb2xsZWVuV2luZyJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiRGFrZW4ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkxhZHlTaWYifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkRyYWN1bGEifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkFic29yYmluZ01hbiJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiTW9kb2sifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkFtZXJpY2FDaGF2ZXoifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkFwb2NhbHlwc2UifV19
  • 1-biaya: Nebula
  • 2-Biaya: Morbius, Wolverine, Swarm, Collecle Wing
  • 3-biaya: Daken, Lady Sif
  • 4-biaya: Dracula, Penyerapan Manungsa
  • 5-Biaya: M.O.D.O.K.
  • 6-biaya: Apocalypse, Amerika Chavez

Katrangan:

Discard minangka dek padhet liyane sing main ing sekitar Shang-chi liwat Dracula. Dene Kertu Anyar, Lady Deathtrike, bisa nglawan Dracula, dheweke ora umum ing meta.

DAKEN wis ngganti badai maneh nalika badai ora larang regane meta iki. Penyerapanan manungsa uga kalebu inklusi kanggo Lembu Neraka minangka cara kanggo nyalin efek sing kuat kaya Daken, Lady Sif, utawa malah swiwi.

SERA MIRACLE – A-enier

Marvel sworo seru mukjizat dek

SERA MIVALE Decklist:

">eyJOYW1lIjoiTmV3IERlY2siLCJDYXJkcyI6W3siQ2FyZERlZklkIjoiTm92YSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiS2l0dHlQcnlkZSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiSW52aXNpYmxlV29tYW4ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkFuZ2VsYSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiSGl0TW9ua2V5In0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJNeXN0ZXJpbyJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiU2NhcmxldFdpdGNoIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJCaXNob3AifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IktpbGxtb25nZXIifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlNoYW5nQ2hpIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJFbmNoYW50cmVzcyJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiU2VyYSJ9XX0=
  • 1-biaya: Kitty Pryde, Nova
  • 2-Biaya: Angela, Scarlet Witch, wanita sing ora katon, Mysterio
  • 3-biaya: Uskup, Hit-monkey, Kerbny
  • 4-biaya: Shang-Chi, Enchantress
  • 5-Biaya: SERA

Miracle SERA isih archetype konsisten, nanging wis mesthi wiwit Nerfs menyang Kitty lan Hit-Monkey.

Kaya Darkhawk, Dek duwe jawaban kanggo macem-macem dek, nanging pertunjukan ora apik tenan kanggo dek iki.

Malah isih, dek konsisten banget lan bisa mbukak kanthi rangking lan conquest.

LockJaw – A-enier

Marvel Snap Lockjaw Deck

LockJaw Decklist:

"data-lembar-panggunaformat =", "4": "11": 0> ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ":. kzxjnyw4ifsx7iknhcmrezwwzrezwzzrezbxtb25nzxiifsx7iknhcmrezzjzzjzzjzzjdmuifsx7NQ2hpin0seyyxjbl Zxzpberpbm9zyxvyin0seyyjddsxjkbbvmswqiiiiiiiiiiiiixnpmnpmnpmnhclozbmv0byzklkiyggoirgqlkiyggijik
  • 0-biaya: Wasp
  • 2-Biaya: Spider-Ham
  • 3-biaya: Lockjaw, mateni, gelombang, spider-man
  • 4-biaya: Shang-chi
  • 5-Biaya: Dinosaurus Sétan, Wawasan
  • 6 + Biaya: Thanos, Magneto, Pati

Thanos Lockjaw sepisan versi lockjaw sing umum sawise nerf menyang evo lockjaw dhuwur.

Dek iki luwih apik ing game rolling sing dhuwur liwat lockjaw lan tanpa wates watu, nanging dek bisa ora konsisten. Sampeyan pancene kudu nggunakake snaps kanthi becik kanggo golek sukses karo dek iki.

Negatif – A-enier

Marvel Snap Dek Negatif

Decklist Negatif:

"data-sheet-userformat =", "4": "11": 0> ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ":. gailymfidsj9lhsiq2fyzerlzklklklkiiqwsbdwxhin0suyxn0sxrnbxjrn0swqioiiiiiiiiiiun0ik15 c3rpcxvlin0seyyjdyxjbkkkkkkkkkkkkyxjragevyxjragf -q2fyzerlzlkikuzklkl22fyzlzlkijis2lhissiq2fyzbixbiKliKlIB9xx0 =
  • 1-biaya: RAST, Kitty Pryde
  • 2-Biaya: Angela, Zabu
  • 3-biaya: Ahat, morph, mistik, hit-monkey
  • 4-biaya: Mister Negatif, Darkhawk
  • 5-Biaya: Manungsa Iron, Jane Foster

Katrangan:

Alasan utama aku nggawa negatif ing dhaptar undakan amarga matchup luwih ok ing Loki. Dene dek kurang konsistensi, sampeyan bisa ngatasi ton yen kertu sampeyan bakal mlaku kanthi becik.

Dek ora mungkin tetep nginep ing kene kanggo Long yen ana Métea Laki mati, nanging isih dianggep.

Thanos onoOing – A-enier

Marvel Snap Thanos Ongoing Dek

Thanos Decklist:

"data-sheet-us userformat =", "4": "11": 0>: ">"> ">"> ">"> ":"> ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": Asifsx7iknhcmrezwwzzjzci6ikx1a2vdydllin0seyyyxjrgvmswqiiiiiiiiiixxkmqklqkfiyxxkifsxhjbdyin0seysin0seysin0seyxmfmfmfmfmfmfmfmfmf Qioijwywxrexpzssij9lhssi_2fyzerlzlkiiqmx1zu1hcnzlbcj9lhklmvzc2lzklkhbm9zin0seyjdhj1 bsj9xx0 =
  • 1-biaya: Ant-Man, Ghost
  • 2-Biaya: Lukas Kandhang, Armor, Jeff
  • 3-biaya: Jean Grey
  • 4-biaya: Ka-zar
  • 5-Biaya: Biru Marvel, Profesor X, Valkyrie
  • 6-biaya: Spektrum, Thanos

Katrangan:

Thanos isih katon luwih akeh muter minangka kombinasi alat kontrol lan kekuwatan terus bisa cukup kuwat. Kertu kaya Valkyrie lan Ghost uga bisa mbantu ngatasi dek Shuri sing ndeleng luwih akeh.

Nanging, Dek iki bisa gampang kena mateni mateni, ing endi japan liyane sing ora peduli karo njaga watu urip.

Electro ramp – a-enier

Marvel sworo seru electro ramp

Electro Ramp Decklist:

"data-lembar-pangguna-=", "4": "11": 0> ">"> ">">. Uifsx7iknhcmrezwwzzjzci6ikvszwwn0ccsx7iknhcmrezjzjzjmrezldm7iknhcmrezmjiumanlzklzklzlzlzklzklzlzkl joit2rpbij1lhsiq2fyzerlzklklkiirhjbyxjblmjzzjzzjzqi6ikx.com
  • 1-biaya: Nebula
  • 2-Biaya: Spider-Ham
  • 3-biaya: Electro, Wave
  • 5-Biaya: Dinosaurus Sétan, Sandman, Panther Ireng
  • 6-biaya: Arnim Zola, pimpinan, Dokter Doom, Galactus, Odin

Katrangan:

Gelombang electro electro wis suwe, nanging sing anyar iki dadi cara anyar kanggo mbangun elektro. Dibangun dening irimmm, dek iki nggunakake Galactus minangka salah sawijining cara tambahan kanggo menang. Nalika inklusi Galactus bisa uga ora kaget maneh, dek iki akeh banget sing bisa dimainake kanthi angel kanggo mungsuh.

Nanging, mbatesi lawan menyang siji kertu ora kuwat maneh amarga dek paling dhuwur bisa dimainake ing sandman. Kanthi mumbul lan Sera sing kurang umum, dek iki nyebabake sawetara nilai.

Murni Thanos – B-enier

Thanos-Pati

Thanos ngrusak decklist:

"data-lembar-pangguna-=", "4": "11": 0> ">"> eyjoyw1lijyx7iknhcmrezmi Sx7iknhcmrezwzzjzzzzzjrlyxrlyxrlyxrlyxrlyxjrgbdxjbl CMREZJZCI6ILNOYILNOYLNOYW5NQ2HPINSYSEYJSWJKMJKVMSWISNZFUGMVSWISSXLZLXBMBMR1INDFQ ==
  • 1-biaya: Nova, YONDU
  • 2-Biaya: Bucky Barnes, Kagnage, Wolverine
  • 3-biaya: Killmonger, Venom, DeathLok
  • 4-biaya: Shang-chi
  • 6 + Biaya: Knull, Thanos, Pati

Katrangan:

Thanos ngrusak kurang umum tinimbang sing isih ana, nanging isih merit. Tinimbang alat kontrol, dek iki mung ora bisa ngilangi dek liya nalika duwe sarana liwat watu tanpa wates.

Malah isih dek rawan babagan saben kertu teknologi sing ana kaya Shang-chi, waja-chi, cosmo, raja bayangan, nakal, lsp.

Darkhawk lan Kanca – B-enier

Marvel Snap Deck Deckhawk

Darkhawk lan kanca Decklist:

"data-lembar-pangguna-=", "4": "11": 0>: ">> ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ":":. Wzjzci6ilnwrowrllckhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbiSiS Dyxjkrgvmswqiiijeyxjragf3ayj9lhssiq2fyzerlzlklkii2hhbmdagki2hhbmdagki2iknhcmreznzzjdnzqioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiun 19
  • 1-biaya: Korg
  • 2-Biaya: Spider-Ham, Zabu, Jeff
  • 3-biaya: Killmonger
  • 4-biaya: Darkhawk, Shang-Chi, Kapten Marvel, Enchantress, Geser Rock, Isi Isi
  • 5-Biaya: Legion

Katrangan:

Darkhawk wis rada sithik. Nerf menyang Rockslide cukup atos, lan Loki mung liwat ndhuwur dibandhingake karo dek iki. Nalika dek isih fungsi, sampeyan bakal duwe wektu sing luwih angel ngalahake dek liya.

Sampeyan bisa njaluk sawetara menang ngalahake dek sinergy liyane, nanging Shang-chi lan enchantress ora duwe barang sing kurang berharga dibandhingake karo King Shadow King, Cosmo, lan Armor. Iki nggawe ZABU archetype luwih lemah tinimbang sadurunge.

Ganti:

Daya lan Bolt ireng Mesthi ditambahake menyang dek kanggo menehi kekuwatan menyang papan kanggo ijolan kertu Tech Tech.

Cerebro 2 – A-tier

Marvel Snap Cerebro 2 Dek

Cerebro 2 decklist:

 ">"> "> eyjoyw1lijysxxjzx0ix7iknhcywz yu2luaxn0zx7iknhcmrezwmuzjzci6ikdvb3ikdvb34sx7iknzklkmrezwwqwzzkbdsw QioijNexn0axf1zsj9lhssiq2fyzerlzlklkiiq2vyzwjybyz_iknhcmrezqiiianjvmswfq.s=
  • 1-biaya: Iceman
  • 2-Biaya: Goose, Lukas Kage, Mister Sinister, Scorpion, Spider-Ham
  • 3-biaya: Cerebro, Mistik, Brood, Magik, Badai
  • 5-Biaya: Biru marvel

Katrangan:

Cerebro 2 wis munggah uga ing jaman saiki. Kertu kaya goose lan badai bisa ngunci mungsuh, lan kandhang luke uga mbantu nggawe dek ora bisa diganggu karo barang kaya watu.

Nalika dek ora kuwat kaya dek ndhuwur liyane, isih cukup dek padhet.

Galactus – B-enier

Marvel Snap Galact Galaact

Galactus decklist:

"data-sheet-us userformat =", "4": "11": 0> ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": ": Ikvszwn0cm7iknhcmrezwmuzjzci6ildmuSx7iknhcmrezbzjzqiiiiiiiiiiiiiiiiqiiiiiq_iknhcjiqkliqkliqkliqkkjijiiqw1lcmlzkiqklkiiqw1lcML jyunoyxzleij9lhsiq2fyzerlzlzlzkiKiM8iknhcmrezzzjzjzjdhqiifsx_iknhcmrezgiin1dfq =dfq =dfq =DFQ ==
  • 2-Biaya: Daredevil
  • 3-biaya: Gelombang, Spider-Man
  • 4-biaya: Shuri
  • 5-Biaya: Hobgoblin, Nimrod
  • 6-biaya: Knull, Galactus, Amerika Chavez, Tancur, Pati

Katrangan:

Galactus wis mesthi tiba, lan biasane katon ing gaya gaya electro ramp tinimbang dek dhewe.

Malah versi iki nggunakake Combo Nimrod Shuri Nimrod kanggo nambah kekuwatan tambahan kanggo dek. Galactus mesthi ora ana cedhak potensial lawas, nanging sampeyan isih bisa nyolong sawetara menang karo dheweke.

Galaktus temtunipun nandhang sangsara luwih akeh ing ngendi mungsuh sampeyan bisa sinau apa sing sampeyan lakoni, dadi aku ora menehi rating dheweke banget dibandhingake karo dek liya.

Ongoing – B-enier

Marvel sworo seru terus

Decklist Ongoing:

">eyJOYW1lIjoiZXBpYyBvcmthIG9uZ29pbmcgZGVjayIsIkNhcmRzIjpbeyJDYXJkRGVmSWQiOiJBbnRNYW4ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkxpemFyZCJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiTHVrZUNhZ2UifSx7IkNhcmREZWZJZCI6Ik1vam8ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkNvc21vIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJNckZhbnRhc3RpYyJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiSmVhbkdyZXkifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlN1cGVyU2tydWxsIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJLbGF3In0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJJcm9uTWFuIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJPcmthIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJTcGVjdHJ1bSJ9XX0=
  • 1-biaya: Ant-Man
  • 2-Biaya: Lukas Cage, Mojo, Lizard
  • 3-biaya: Mister Fantastic, Cosmo, Jean Grey
  • 4-biaya: Skrull Super
  • 5-Biaya: Iron Man, Klaw
  • 6-biaya: Spektrum, Orka

Katrangan:

Ing jaman kepungkur, terus-terusan gumantung marang Profesor X lan ngrusak kanggo menang game, nanging saya suwe saya suwe.

Kanthi ngeculake jean abu-abu, terus-terusan kenceng saiki duwe kahanan menang sing beda. Sampeyan ngunci mungsuh menyang jalur karo Jean Grey lan Cosmo, lan sampeyan menang jalur liyane kanthi orka utawa spektrum.

Nalika dek ora apik banget, isih cukup kompetitif kanggo diputer, lan kanthi dhukungan luwih akeh, bisa uga ndeleng dek munggah dhaptar Tier.

Ing mbukak – b-enier

On-reveal

Ing Decklist Decklist:

"data-sheet-us userformat =", "4": "11": 0> ">"> ">"> ">"> ">.>>">.>> ">">. | Iifsx7iknhcmrezwwzzci6ikryrRyrG9lhssiq2fyzlzkunjwfnlbdsx7Ignhcmrezzj 3jwaw9u6ilnj3jwaw9u6ilnj3jwaw9u6ilnj3JWaw9uIn0sey Jyxjkrgvmswqiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_bssipsiq2fyzerlzlzlzlzlzlklk9lhklzk9lhklzk9lhklj9lzkljiver0seyjdyxj25n1dfq1n1dfq2 =
  • 1-biaya: SunSpot, Iceman
  • 2-Biaya: Kalajengking
  • 3-biaya: Wolfsbane, Wolfsbane, Storm
  • 4-biaya: Wong
  • 5-Biaya: Tiger putih, panther ireng
  • 6-biaya: Arnim Zola, Dokter Doom, Odin

Katrangan:

Dek iki luwih jujur ​​4 dek undakan, nanging aku mikir kudu kalebu paling ora siji dek sing luwih akeh anggaran luwih ramah kanggo pemain sing luwih anyar. Dek ora nggunakake pirang-pirang kertu 3, lan ora duwe kertu 4 utawa 5.

Nalika dek iki ora apik dibandhingake karo wong liya, bisa uga isih bisa menang sawetara game.

Metodologi

Kita wis nyoba paling apik kanggo ngevaluasi bebek kasebut adhedhasar sawetara faktor kunci:

  • WINALL WIN%: Iki katon kanggo ndeleng mung sepira kerepe menang. Ora masalah yen sampeyan mung menang 1 kotak game yen menang% 70%. Sampeyan bisa mung nggawe game spam menyang tanpa wates.
  • Konsistensi: Konsistensi cukup angel kanggo nemtokake sworo seru amarga mekanika sworo seru. Sampeyan bisa terus mundur lan nggawe manawa apa dek sampeyan pancen kuat, sanajan angel narik. Malah isih bisa nanggung rencana game sing padha bola-bali mudhun menyang menek sing luwih lancar.
  • Fleksibilitas: Kanggo sworo seru Marvel, keluwesan cukup padha karo “faktor kaget.”Dek luwes yen sampeyan duwe macem-macem pilihan sing ora bisa ditrapake kanggo mungsuh sampeyan ora bisa ngatasi / prédhiksi. Iki tegese sampeyan ora mesthi enak 1 gameplan saben game, nanging bisa adaptasi adhedhasar kahanan kasebut.

CATETAN: Kanggo nomer kaya win%, kita kepengin duwe sumber kredit kaya sworo seru.penggemar lan Marvelsnap.Pro kanggo statistik lan nelusuri.

Kesimpulan

Iki mbungkus dhaptar tali Marvel kita kanggo musim “Loki kanggo kabeh wektu”.

Tetep dirungokake nalika nganyari dhaptar tier iki luwih akeh wektu.

Sugeng apik ing pendakian sampeyan lan snap!

Yen sampeyan durung nate, priksa manawa sampeyan kudu mriksa sumber daya liyane kanggo swiwine Marvel. Iki bisa mbantu sampeyan ing ngendi wae ing trek koleksi.

Sugeng apik ing game sampeyan, lan matur nuwun kanggo maca!

DI TULIS KARO

AlanLube

AlanLube minangka tukang strategi veteran sing dabbles utamane ing macem-macem TCG kayata ati, deg-degan, lan getih. Prestasi dheweke kalebu menang macem-macem kualifikasi juara nasional, Pro Qualifierifers tur, lan paling sepisanan dadi 9 papan rampung ing 2023 Daging lan Darah Kejuaraan AS. Sampeyan bisa nemokake konten strategi tambahan saka saluran YouTube, AlanLube.

Karang meluncak paling apik

Entuk Super-Powered kanthi Pandhuan Snap Compreh sing komprehensif, kalebu pilihan kanggo kabeh saka Rangking Pro

Screenshot saka Deadpool, Venom, lan Wolverine Munggah menyang Pandhuan Kanggo Marvel Snap Pandhuan

Diterbitake: Sep 22, 2023

Nalika nerangake Marvel Snap Decks, Ana akeh pilihan kanggo cara nyetel. Isih, kanthi kombinasi sing ora kaetung ing antarane kertu liwat daptar tugas, bisa uga angel ngerteni apa sing cocog karo kertu sing paling kuat lan bisa dimainake. Mangkene kita mlebu, kanthi rinci Decklists Snap Marvel.

Yen sampeyan pengin njaluk tangan ing game kertu komik iki luwih cepet tinimbang mengko, priksa pandhuan download Marvel Snap kita, utawa yen sampeyan pengin ndeleng pikirane ing paket lengkap, deleng Tiar Marvel Snap. Utawa, yen sampeyan pengin nyimpen jagad kanthi cara liya, njupuk browsing game sing paling apik kanggo para pahlawan.

Marvel Snap Decks

Kanthi saben game kertu, ana kemungkinan combos potensial kanggo narik mungsuh. Ora ana macem-macem, kanthi gelar jengkel paling apik sing dibangun kanthi cara khusus kanggo nyumerepi sinergi, kertu khusus, utawa kombinasi manawa kemungkinan kamenangan. Kita wis mutusake pamisah rekomendasi dadi dek pemula, kanggo sing isih digunakake kanggo format, lan sing paling apik Marvel Snap Deck Mbangun Kanggo njupuk pemain kanca kanthi online.

Miniatur YouTube

Dek Starter Marvel Snap

Kita kabeh miwiti dek wiwitan sing padha ing swarane Marvel, nampilake sawetara kertu dhasar sing kuat nanging sawetara efek sing kuat. Nalika iku dudu sing paling ala ing jagad iki, iku cocog karo kertu kaya Hulk lan nistha kanggo Odin lan Gamora nalika sampeyan milih Ganjaran minangka Efek Peperangan. Untunge, kabeh pertempuran awal bakal nglawan bot, supaya sampeyan bisa nggunakake set biasa-biasa nganti sampeyan mbukak komponen sing dibutuhake kanggo rekomendasi dek pamaruan.

Marvel Snap Deck Pemula

Yen sampeyan isih bisa ngangkut karo game kertu superhero iki, mula bisa nyoba salah sawijining pamula Marvel Snap Deck. Kita wis milih sing bisa digunakake kanggo ide konsep kaya sing nyaman, kombinasi, lan efek karusakan, lan kabeh kasedhiya ing kolam renang (level koleksi 1-214). Sawise sampeyan duwe kepala gagasan kasebut, sampeyan kudu yakin manawa nyoba mbangun dek sampeyan dhewe, nanging yen sampeyan ora, golek cara luwih saka sawetara resep-resep dek Marvel sing paling apik sing bisa digunakake.

Gambar khusus ONSLAUT, KA-ZAR, lan kertu Marvel Biru kanggo Pandhuan Decks Marvel Snap

Efek Ongoing 101

Decklist: Antman, Gadis Bajing, Nightcrawler, Hawkeye, Watcher, Mister Sanister, Punisher, Kapten, Ka-Zar, Iron Man, Mantan Biru, ONSLAULT

Efek sing isih angel ditangani nalika terus ngganti game sawise sampeyan muter, mula ora kaget manawa dek sing dibangun ing konsep kasebut minangka salah sawijining kolam renang sing paling apik. Ana akeh kombinasi ing kene, kanthi Kazar nyedhiyakake booster saka bocah wadon bajing – lan bajing dheweke – uga Antman, Nightcrawler, lan Watcher. Biru Marvel luwih akeh ngetrapake kekuwatan serangan saka kabeh pahlawan kanthi siji, lan yen sampeyan main ing InslAx ing lokasi sing padha, sampeyan bisa ngundhakake dobel iki.

Ing efek mbukak 101

Decklist: Hawkeye, Rocket Racoon, Mantis, Nightcrawler, Angela, Kabel, Scarlet Withch, Wolfsbane, Groot, Tiger Putih, ODIN

Orientasi ing sekitar sekumpulan sing kuat kanggo efek kasebut, dek iki gampang dibangun nganggo kertu sampeyan bisa milih saka kolam renang pisanan (Ganjaran kanggo level koleksi 1-214). Gimik utama ing kene yaiku nyiyapake efek ing rong lokasi nalika nyoba golek Odin kanggo dolanan game pungkasan sing kuat. Efek Odin ngidini kanggo efek sing bakal kedadeyan maneh ing lokasi sing sampeyan lakoni ing ngendi, sing bisa ningkatake macan sing gedhe banget, menehi tiger sing gedhe banget, utawa titik tenaga macan liyane, utawa titik tenaga macan liyane.

Gambar Adat Adat, Blade, lan Kartu SIF Lady kanggo Pandhuan Decks Marvel Snap

Efek karusakan 101

Decklist: Malaikat, Nova, Blade, Kagnage, Wolverine, Wolverine, Lady Sif, Pedhang Master, Enchantress, Klaw, Spider-Woman, Apocalypse

Iki minangka raksasa saka telung pamula decks kita, nanging uga pesawat kasebut kanthi ngimpi sing mutlak kanggo mungsuh sampeyan, kanthi efek karusakan ing Lady SIF lan Blade sing bisa ngupayakake Four Points kanggo saben wektu Rusak, aku wis ndeleng combos sing mungkasi blumbang planet sing kuwat karo luwih saka dobel. Masangake kemampuan iki kanthi kemampuan enchantress kanggo nutup efek, lan wanita spider-nuding poin kekuwatan mungsuh, lan ana akeh game pungkasan sing ditarik ing kene.

Marvel sworo seru gelar

Kanthi kertu saka kolam loro lan telu, pakir perantara kasebut luwih saka dewi pemula, nanging duwe strategi sing luwih gampang dingerteni tinimbang meta Meta.

Gambar khusus saka karusakan 101 Marvel Dek karo Deadpool lan pahlawan liyane

Deadpool Deadpool diri

Decklist: Bucky Barney, Kargo, Deadpool, Deadpool, Deeplok, Forge, Hulk Buster, Nova, TaskSmaster, Gelombang, Hobgoblin

Ora mung deadpool salah sawijining hitters paling gedhe ing kantor kothak, nanging dheweke minangka salah sawijining mesin regenerasi paling liar ing kabeh Marvel sworo seru. Kanthi efek sing nggawa pahlawan maneh ing tangan kanthi kekuwatane tikel kaping pindho, sing ana sawetara giliran bisa dadi Deadpool dadi salah sawijining kertu sing paling penting ing game kasebut. Cocog karo Nova, sing ningkatake para pahlawan kanthi salah sawijining titik kekuwatan sawise karusakan, lan transformasi mangsa nalika dijupuk, sampeyan bisa nggawe bidang sing ora ngerti.

SERA Mistik Sera

Decklist: Amerika Chavez, Ant Man, Angela, Bishop, Colling Wing, Dracula, MAXIMUS, MYSTERTIO, Mistik, Sera

Mbangun dek ngubengi kombo ing antarane SERA lan Mistik minangka cara sing apik kanggo nyemprotake karo snap Marvel Snap. Sera ngidini kanggo nimbali simpap kanthi efek sing terus-terusan sing mbatalake siji titik energi saka biaya kertu ing tangan sampeyan. Mistik nggawe kaya dheweke nindakake film lan dadi mimi sing luar biasa, nyalin efek sing terus-terusan sing sampeyan lakoni. Tets iki kanggo total -2 kanggo biaya energi ing tangan sampeyan, sing ora bisa muni, nanging dipercaya yen aku ujar manawa.

Gambar Pahlawan Wong Wong Marvel Snap Deck Pahlawan Kalebu Wong lan Spektrum

Spektrum Wong

Decklist: Ant-Man, Armor, Coloss, Cosmo, ebony Maw, Goose, Lizard, Mystique, Mister Fantastic, Quinjet, Wong

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, njupuk kepala kombinasi kertu penting kanggo nemokake cara game iki, lan ana sawetara cara sing luwih apik kanggo nindakake iki tinimbang antarane wong lan spektrum. Efek Wong pancen cukup prasaja ing babagan kasebut nyebabake efek ing lokasi sing bakal ditindakake kaping pindho. Gabungke iki kanthi spektrum ing reveal sing ditambah karo rong daya power, sampeyan bisa entuk Pahlawan sing gampang kanggo Pahlawan.

Ana trik liyane kanggo dek iki uga, kanthi akeh pemain sing milih kalebu macem-macem pahlawan efek sing bisa mbantu ngontrol lapangan. Sing paling apik saka Bunch Fantastic, Goose, lan kadal kadal, nanging uga apike kanggo nyakup salinan ant-wong kanggo entuk manfaat saka kontrol saka kontrol lapangan kanthi tambahan.

Dek Meta Snap Muna Paling apik

Yen sampeyan kakehan pahlawan kanggo main karo pamula, aja kuwatir, kita entuk gelar paling apik kanggo njupuk play online. Minangka luwih akeh kertu, kita bakal bali kanggo nganyari decklists sworo seru iki kanthi paling gedhe saka set superfine superfine.

Gambar adat marvel snap dek dek karo pati lan deadpool

Karusakan dhewek

Decklist: Bucky Barney, Kargo, Deadpool, Pati, DeadpoLok, Hulk Buster, Kerbongeng, Tugas, Tasksmaster, Gelombang

Dek iki wis popping efek kertu sing nggunakake karusakan dhewe minangka cara kanggo njupuk kertu mungsuh, nambah poin sing dipateni, lan nimbali entitas sing kuat. Efek pati ndadekake dheweke main ing lapangan luwih gampang kanthi ngisi titik energi sing kurang kanggo saben kertu rusak kanggo saben kertu rusak ing game, lan kanthi efek kamikai saka Deadpool, hood, venom, lan kanthi gampang bisa metu ing kahanan sing endgame. Sampeyan uga kudu ujar yen sampeyan duwe Knull, sampeyan kudu main ing dek iki, ngoper hood kanggo raja kanthi ireng.

Sera Nol Summons

Decklist: Angela, Uskup, Carmimus, Lizard, Mysteri, Mysteri, Crossbones, Sera, Tasksmaster, Typhoid Mary, Zero

SERA minangka salah sawijining kertu paling kasedhiya ing rancangan sworo seru Marvel, kanthi efek sing nyuda biaya energi energi ing tangan sampeyan. Gabungke iki kanthi nol, trap sing nduwe kertu sing bisa ngilangi efek sabanjure sing digunakake, lan sampeyan bisa nemokake kanthi cepet ing posisi sing ana ing papan. Tambah ing Tugas Tugas kanggo entuk manfaat saka sundel sing kuat lan sampeyan kanthi apik kanggo njupuk mungsuh.

Screenshot Patriot lan Drones Marvel Dek karo Gambar Patriot, Ka-ZAR, lan Ulton

Patriot, drone, lan klon

Decklist: biru marvel, debrii, ka-zar, Mister Sinister, Misty Knight, Mystique, Servon, Shocker, Shocker, Shocker, Shocker, Wasp

Dek iki nggabungake rong strategi kapisah kanggo nggawe salah sawijining Marvel sing paling populer ing meta saiki. Separuh pisanan saka dek ing ngisor dek iki ana ing Sinergi Antarane Patriot, kanthi efek nambah titik-titik kertu kanthi ora ana siji-sijine titik kanggo pahlawan sing mung duwe Miwiti, lan sawetara kertu sing katon ringkes kaya Wasp, Misty Knight, lan Shocker. Yen kabeh sing ora cukup, biru Marvel uga nggawe tampilan ing sawetara sing ditetepake, nambah titik kekuwatan kanggo muter kanthi siji.

Bagéan kapindho strategi sakabehe Dek iki yaiku ing ngerangi lapangan dolanan kanthi token murah – Kita nelpon wong-wong sing luwih apik kanggo tembung sing luwih apik, iki kalebu kertu asli nanging digawe kanthi efek saka pahlawan liyane, kaya token ing Yu-gi-oh!. Kertu kaya Ultron, Debri, lan Bajing Gadis bisa kabeh nggawe token, lan token iki uga nampa dapur-rempah-rempah pekerjaan saka MAIL Biru lan Kaz-ar. Kanggo rasa pungkasan ing dek sing luar biasa iki, tambah salinan ONSHART, sing mbuwang dek iki menyang wilayah OP kanthi mangu-mangu efek sing isih ditindakake.

Ngrusak

Decklist: Nova, Armor, Bucky, Bucky, Colossus, Colossus, Decklok, Deathlok, Kerbongik, Warpath, Hobgoblin, tukang ngrusak

Iki minangka salah sawijining triker mantu sing apik kanggo njaluk sirah, kanthi akeh efek sing bisa ditindakake mung yen sampeyan muter combos cerdas. Ana macem-macem ide ing muter ing kene, saka nggunakake Green Goblin lan Hobgoblin menyang lokasi sing ana ing sisih mungsuh sampeyan nalika nyuda titik-titik daya sakabehe. Banjur ana efek karusakan kaya dek deadpool, nanging rasa sing ditambahake, nanging rasa sing bisa ngrusak minangka monolith pungkasan game sing bisa ngluwihi lokasi sing luwih gedhe.

Wakanda ing salawas-lawase

Decklist: Korg, Okoye, Scorpion, Electro, Burheart, Nakia, Killmonger, Enchantress, Wong, Panther Ireng, Odin

Kanthi panther ireng saiki ngilangake cakar menyang meta sworo seru, akeh pemain padha mbangun dek ing lambang Wakandan. Kanthi Synergy antarane panther ireng ing Dek Dek muni lan dek lan nyandhang kekuwatan kaya Nakia lan Okoyle, uga tingkat listrik ing pesawat iki bisa nyirami.

Pati aero

Decklist: Nova, hood, yondu, bucky Barnes, carnage. Mysterio, deathlok, mateni, ombak, aero, magneto, pati

Sanajan meh kabeh kertu kasebut minangka bagean saka game wiwit Marvel sworo seru, dek pati Aero mung mundhak liwat rangking wiwit lengkap. Dhaptar Dek iki njupuk sawetara ide dhasar saka archetype karusakan lan gabung karo kekuatan gelombang lan gabungan aero.

Gambar Adat kanggo Pandhuan Gesang Marvel karo Hit-Monkey, Bast, Kartu Beast

Monyet kewan galak

Dhaptar: The Hood, Ant-Man, Bast, Iceman, Korg, Angela, Hit-Monkey, Black Widow, Beast, Falcon, Mysteri, Mysteri, Mysteri, Mysteri, Mysteri, Mysteri, Bishop

Kedatangan Hit-Monkey ing Marvel Snap minangka boon kanggo bouncing, kanthi akeh combos sing bisa digunakake ing antarane kethek, kewan, bau. Gagasan ing kene yaiku kanggo njaluk kertu biaya kanthi awal, nggawa maneh menyang tangan sampeyan karo kewan, lan muter luwih akeh sing bisa urip lima utawa enem – kapan wae dolanan monkey – kanggo nggawe sing paling akeh rong bonus daya kanggo saben kertu diputer. Tambah ing Mysterio, sing hit-monkey registrasi minangka telung kertu kapisah, lan bisa uga bisa cepet banget.

Galull Galactus

Dhaptar: yondu, wolverine, daredevil, gelombang, gelombang, shang-chi, Spider-man, hobgoblin, Galactus, pati

Yen sampeyan wis cukup duwe Knull lan Galactus ing koleksi sampeyan, mula sampeyan kudu muter dek sing nggabungake loro. Idea ing kene yaiku supaya siji jalur mbukak nalika ngisi kertu rega sing luwih dhuwur, sadurunge nggunakake gelombang kanggo njaluk Galactus kanggo mateni papat electro kanggo njaluk wong lima. Salah siji cara, muter pungkasan sampeyan kudu ditambahake ing jalur Galactus, kanthi raja ing ireng soaking kabeh poin daya saka kertu sing ana ing lokasi Galactus numpes. Mbuwang pati, lan bakal dadi perjuangan kanggo mungsuh sampeyan kanggo outmanoeuvre sampeyan.

Miniatur YouTube

Dhuwur evo lockjaw

Dhaptar: wasp, lockjaw, kilmang, thor, jubilee, evolusi dhuwur, dokter Doom, Odin, Amerika, Amerika, Amerika Serikat, Hulk, Magneto

Nalika lockejaw Thanos Demoos bisa uga metu saka Meta Dina iki, evolusi dhuwur menehi pupu panelusur anyar. Hulk luar biasa ing dek iki, kanthi kekuwatan dhasar 16 nyedhiyakake sampeyan ngliwati rong giliran pisanan, lan amarga biaya dek iki, sampeyan meh mesthi nindakake. Cukup Jubile, LockJaw, lan Wasp, sampeyan bisa ngisi lokasi kanthi kertu rega kanthi patang, sadurunge nggawa hitters sing luwih abot lan enem.

Ing kono sampeyan duwe, pilihan kanggo pamula sing paling apik lan meta Melvel Snap Decks. Kanggo nggawe sawetara ruangan kanggo game ing telpon, deleng Cara Mbusak Aplikasi ing iPhone lan Mbusak kontak ing iPhone.

Luwih saka taktik kanthong

Connor Christie Connor minangka panulis lan fiendasi budaya kanthi pengalaman pengalaman kanggo wargamer lan fix digital. Nalika dheweke ora nggawe crafting Gelang Gelang, sampeyan bisa nemokake teka-teki sing dioleh ing Candy Crush, nimbali ing Yu-Gi-OH! Link Duel, utawa mburu kode roblox seger. Wiwit tekan Taktik Pocket, dheweke wis Jepang kanggo nutupi Yu-Gi-Oh! WCS, nalika uga nulis akeh ulasan Game Nintendo paling anyar. Pendapat game ahli kasebut yaiku lembah stardew isih mung dolanan pertanian sing diputer ing taun 2023.