Lokasi Gobstone Hogwarts Warisan: Endi golek saben | Gamer PC, Lokasi Gobstones Hogwarts Warisan | Loadout

Lokasi Gobstones Warisan Hogwarts Warisan

Gobstone kapindho ana ing candelier ing ndhuwur menara kelas divinasi ing wilayah annex perpustakaan. Pindhah menyang Flame Flame Flame Diskon, Mlaku tangga, lan goleki kanggo ndeleng candelier kanthi istirahat ing ndhuwur.

Gobstones Warisan Hogwarts - ngomong karo Profesor Weasley

Gobstones Warisan Hogwarts minangka salah sawijining koleksi sing sampeyan bisa nemokake ngubengi sekolah ajaib, nanging ing kasus iki, sampeyan ngumpulake siswa pisanan sing diarani Zenobia Noke. .

Sampeyan bisa nemokake Zenobia sawise pesona lan pertahanan pisanan sampeyan babagan pelajaran seni gelap – mung goleki “Gobstones” ing wilayah sing padha. Kanthi mantra aksicio sing anyar sinau, nyekel watu kasebut yaiku cinch, lan sampeyan bisa entuk sawetara tongkat anyar kanggo masalah sampeyan. .

Lokasi Gobstone: Tukang Transfigurasi

Gobstone pertama iki ditanduri ing ndhuwur kursi arched ing plataran transfiguran, ing wilayah wing astronomi. Kepala menyang Transfigurasi Courtyard Flame banjur langsung ndelok ing sisih tengen sampeyan kanggo ndeleng sisih ndhuwur dalan sing ditutupi ing endi burung omah.

Lokasi Gobstone: Kelas Kelas

Gobstone kapindho ana ing candelier ing ndhuwur menara kelas divinasi ing wilayah annex perpustakaan. .

. Mudhun ing dalan lan katon kiwa kanggo ndelok gobstone katelu ing rafter.

. Kepala menyang Gelang Flame Flame, banjur langsung muter lan mlayu mudhun koridor. .

Gobstone sing nomer lima yaiku ing ndhuwur wilayah staircase grand, ing kamar tropi. Pindhah menyang Flo Flophy Flame, banjur mlayu kanthi cara sing cendhak kanggo golek alcove karo waja lan gaman. Siji iki ngaso ing sisih tengen sisih tengen alcove.

Lokasi Gobstone: Kamar Tropi Inner

Sepisan maneh, saka kamar piala Flame Flame, giliran lan sirah ing ruangan trophy dhewe. .

Saiki mung golek gobstones bali menyang Zenobia kanggo ngrampungake nggoleki lan entuk gagang sing mlaku.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

.

Pcgamer

Hey wong, monyet klapa klapa sing ditresnani ing kene yaiku tim editorial pc kolektif, sing kerja bareng kanggo nulis artikel iki! PC Gamer minangka Otoritas Global ing game PC-diwiwiti ing taun 1993 karo majalah, banjur ing 2010 karo situs web iki saiki sampeyan lagi maca. Kita duwe panulis ing AS, Inggris lan Australia, sing bisa maca babagan kene.

Aku ngerti manawa ana wong sing wis dadi wektu kanggo main cyberpunk 2077 saben entuk tembelan, nanging nyata, saiki wis ana

Lokasi Gobstones Hogwarts Warisan: Zenobia bisa katon

Nalika sampeyan njelajah Hogwarts, sampeyan bakal nemoni siswa sing nyenengake sing diarani Zenobia sing pengin sampeyan nemokake sawetara barang kanggo dheweke. Lokasi Gobstones Warisan Hogwarts Warisan ditemokake? Kanggo nylametake sampeyan nyoba kanggo nggoleki, kita wis narik kabeh lokasi kanggo sampeyan.

Lokasi kasebut bakal mbantu ngrampungake tugas sing diwenehake kanggo sampeyan lan uga ngidini sampeyan bisa melu bisa level legacy lan tekan level level sing luwih cepet tinimbang yen sampeyan ora nulungi dheweke. Dadi, njaluk njelajah ing peta warisan Hogwarts.

Lokasi Gobstone Hogwarts Warisan Gobstone

Ana total enem lokasi gobstone ing warisan hogwarts. Dheweke ana ing lokasi-lokasi ing ngisor iki, ditemokake sajrone review warisan Hogwarts kita:

Gobstone siji Transfigurasi Pelataran
Gobstone Loro
Gobstone nyilem Kamar Tropi Outer
Gobstone enem Kamar Tropi Inner

Gobstone Siji Lokasi – Tanduran Transfigurasi

. .

Lokasi Gobstones Hogwarts Warisan: The Gobstone bisa katon

Kanggo nemokake gobstones Zenobstones pisanan ing perpustakaan ing Perpustakaan, Kepala menyang tangga spiral kanthi nggunakake flame floo kelas. . .

Kanggo nemokake lokasi gobstones kapindho Zenobstones ing Perpustakaan Annex, Bali menyang Floo Flame Kamar Kelas lan Kepala menyang lantai ing ndhuwur nggunakake tangga spiral. . Nanging, ndelok lan ndeleng candelier ing ndhuwur tangga ing ngendi sampeyan bakal nemokake lokasi gobstone pungkasan ing perpustakaan.

Lokasi Gobstones Hogwarts Warisan: The Gobstone bisa katon

Gobstone Sekawan Lokasi – Menara Ravenclaw

Kanggo nemokake pisanan gobstones zenobstones ing tangga grand, lelungan menyang flo ravenclaw flame. Sabanjure, yen sampeyan ndeleng koridor sing dihiasi nganggo pilar biru, sampeyan bakal bisa ndeleng gobstone sing didhelikake ing salah sawijining pilar.

Lokasi Gobstones Hogwarts Warisan: The Gobstone bisa katon

Lima Lokasi Gobstone – Kamar Tropi Outer

. . Lokasi gobstone bisa ditemokake kanthi langsung kanthi ndeleng kayu ing salah sawijining jendhela gedhe ing lorong iki.

Lokasi Gobstones Hogwarts Warisan: The Gobstone bisa katon

Gobstone pungkasan dumunung ing kamar tropi dhewe, ing salah sawijining rak. .

Lokasi Gobstones Hogwarts Warisan: The Gobstone bisa katon

Kanthi kabeh gobstones sampeyan bisa bali menyang Zenobia lan ngrampungake upaya kanggo entuk hadiah.

Sing nutupi lokasi gobstones warisan Hogwarts. Kanggo panuntun luwih akeh babagan pencarian sisih warisan Hogwarts lan liya-liyane, priksa artikel sing lengkap lan lengkap Hogwarts Walkthrough. Sampeyan mesthi pengin kerja ing salah sawijining warisan Hogwarts sing paling apik kanggo luwih dhisik.

.K. Rowling, wis nggawe pirang-pirang komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun kepungkur.

.K. Rowling ora “langsung melu” ing pangembangan warisan Hogwarts, digunakake karo game “lan game portkey, minangka Warner Bros. label darmabakti kanggo ngluncurake pengalaman anyar sing diilhami dening j.. Crita Asli Rowling. Saiki ora jelas apa dheweke bakal entuk royalti saka adol game, nanging kamungkinan diwenehake adhedhasar awak kerja sing asli.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan hak transgender utawa menehi dhukungan, kita bakal ngajak mriksa pusat nasional kanggo kesetaraan transgender ing AS lan Mermaids ing Inggris.

Luwih saka loadout

Rory Norris nalika ora muter Rail Honkai Star, Nasibe, utawa penembak-penembake liyane, Rory tulisan babagan dheweke evidly. . Tresnane kanggo kabeh perkara rampokan, RPG, lan nggoleki sing nggawa dheweke kanggo miwiti karir minangka wartawan game freelance sadurunge dadi panuntun tuntunan full-time kanggo loadout. . Ana uga kasempatan sing dhuwur yen dheweke nggunakake gelar sejarah kanggo nggawe sawetara sambungan alam b├ębas kanggo sejarah nyata ing game sing kita seneng ing PS5, Xbox, lan Nintendo Switch. Dheweke nggumunake hubungan antara Perang Dingin lan pangembangan videogames ‘bener’ sing pertama, lan cara pengalaman kita nggawe industri game lan kepiye sesambungan karo. .

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. . . Harga sing bener nalika diterbitake.