Liga legenda patch 7.9 Dhaptar Ganti Midseason – RIFT Herald, Patch 7.9 – Leaguet | Liga legenda legenda wiki

Patch 7.9

Contents

Kesehatan :: 500 >>> 350

Liga legenda patch 7.9 Dhaptar Ganti Midseason

Iki wektu kanggo anyar Liga legenda tembelan, lan minggu iki ora mung patch: Iki nganyari Midseason! Ana pirang-pirang perkara kanggo mbongkar minggu iki lan sekumpulan owah-owahan sing apik teka ing rift.

Minggu iki, kita entuk nganyari tank kanggo Maokai, sejuan lan zac, uga akeh barang tank ing game kasebut (lan ngapiki). Ana uga Rift Herald anyar (hoooraaaayyy), lan dhukungan pitakon kanggo mbantu ngrasa posisi luwih akeh.

Sing mung ngerit permukaan apa sing ganti minggu iki. Ing ngisor iki mung pangowahan: Yen pengin luwih konteks, waca cathetan patch lengkap Ing kene. Kanggo ringkesan babagan limang perkara sing paling penting, klik Ing kene.

Nganyari tank

MAOOKAI

Treemotional :: Maokai Vo wis nganyari cocog karo lore. Dheweke wit gila, dudu wit sing sedhih.

Ikon :: Ikon Kemampuan Maokai wis dianyari

Visual Kemampuan :: Animasi Kemampuan Maokai lan efek visual wis dianyari

Kesehatan :: 572.2 >>> 540

Stat wutah kesehatan :: 90 >>> 95

Regen Kesehatan :: 7 >>> 5

Pasif – SAP Magic

SAP Stacking :: SAP Magic ora nggunakake sistem tumpukan

[Anyar] Cooldown :: 30/25/20 detik (ing tingkat 1/6/17)

Waras :: kesehatan maksimal 5/6 / 7/7% (ing tingkat 1/7/13) >>> 10/30/08/70/90/90/9010/130 Flat, ditambah 4.5/5..5/7.5/8.5/9.5/10.Kesehatan maksimal 5 /% (ing tingkat 1/6/9/11/13/15/17)

Threshold :: SAP Magic ora bakal micu yen MAokai ngluwihi 95% kesehatan

Q – Bramble Smash

Jeneng :: Arcane Smash >>> Bramble Smash

Biaya :: 45/50/55/60/65 Mana (ora owah)

Cooldown :: 8/7.5/7/6.5/6 detik(ora owah)

Cast Wektu :: 0.383 detik >>> 0.35 detik

Kerusakan :: 70/115/160/205/250 (+0.4 kekuwatan kemampuan) (ora owah)

Kacepetan Gerakan Slow :: 20 / 27/4 / 41/48% kanggo 1..25 detik

W – bengkong bengkong

Biaya :: 75 mana ing kabeh pangkat >>> 60/65/70/75/80 Mana

Cooldown :: 13/12/11/10/9 Detik (ora owah)

Kerusakan :: 9/10 / 11/19/1% (+ 3% saben 100 daya kemampuan) target) Target kesehatan paling anyar >>> 50/75/100/125/150/125/150/125/150/125/150 (+0.4 kekuwatan kemampuan) warataKerusakan

Duration ROOT :: 1/1.25/1.5/1.75/2 detik >>> 1/1.1/1.2/1.3/1.4 detik

[Updat] E – Sapling Toss

.

Biaya :: 60/70/80/90/100 Mana >>> 60 mana ing kabeh rangking

Cooldown :: 12 detik >>> 11 detik

Duration Sapling: 40/45/50/55/60 detik >> 30 detik

.6 kekuwatan kemampuan) kerusakan rata >>> 45/70/95/120/145 Kerusakan Flat 6/6.5/7/7.5/8% (+ 2% saben 100 kekuwatan kemampuan) target maksimal

Slow :: 50% kanggo 1 detik >>> 35% sajrone 2 detik

[Anyar] Soprining Lemak :: Sapruk sing dibuwang menyang sikat 30/40/50/70 detik lan duwe radius desetasi sing luwih gedhe. Mungsuh sing dicekel ing jeblugan njupuk 100% karusakan tambahan luwih saka 2 detik.

Monster Cap :: Kerusakan Toss Sapling marang Non-Juara Dikirim ing 300 (Kerusakan Sapling sing dikuatake sajrone wektu duwe topi dhewe

[New] r – nimbulaké

Genggeman alam nggawe tembok bumbung gedhe sing alon-alon maju. Saben kerusakan lan akar sing apik banget dadi juara mungsuh mungsuh sing pertama.

Brumbles :: Tembok kasebut dumadi saka limang bradhungan, saben sing bisa mengaruhi juara.

Cooldown :: 120/110/100 detik

Kerusakan :: 150/225/300 (+0.75 Kekuwatan Kemampuan)

ROOT :: 0.6-2.4 detik, skala munggah ing jarak 1000 jarak pisanan sing lelungan

Sejuan

Judul :: Wangsulan mangsa >>> Fury of Lor

Ikon :: Ikon Kemampuan Sejuani wis dianyari

Kemampuan visual :: Animasi kemampuan sejuan lan efek visual wis dianyari

Stat wutah Armor :: 3 >>> 4

Range serangan :: 125 >>> 150

Kerusakan Serangan :: 57.5 >>> 56

Serangan karusakan stat: 3.3 >>> 3

Kacepetan Serangan :: 0.67 >>> 0.625

Stat Stat Speed ​​Speed ​​Stat :: 1.45% >>> 3%

[Anyar] Pasif – Fury of Lor

Frost Waja:Sawise ora ngrusak sawetara wektu, sejuana entuk resistensi bonus lan kekebalan alon. Frost Armor kanthi ringkes sawise sejuan ngusir.

Rintangan bonus :: Resistasi Gelombang Bonus Sejuan, banjur nambah 100 gaman bonus lan tahan bonus tambahan

Mobil COAR :: Sejuni kekebalan kanggo slows nalika Frost waja nyekel

LINGER :: 1/2/3 detik (ing tingkat 1/7/14)

Recharge :: Frost Armor Recharges sawise 9 detik ora ngrusak

Semut :: karusakan saka minion utawa monsters cilik ora bisa ngilangi waja Frost utawa ngganggu wektu mbayar ulang

Icebreaker:Mungsuh sing kaget karo sejuan beku, nyebabake mantra pisanan utawa nyerang dheweke kanggo ngrusak karusakan bonus.

Kerusakan :: 10/1 / 15/20% target sing maksimal (ing tingkat 1/7/14)

Kerusakan Monster :: 400

Q – Assault Artik

Biaya :: 80 2/90/95/100 Mana >>> 70/75/80/90 mana

Cooldown :: 15/14/13/12/11 detik >>> 13/12.5/12/11.5/11 detik

Kerusakan :: 80/12/170/215/260 (+0.4 kekuwatan kemampuan) >>> 60/90/120/150/180 (+0.4 kekuwatan kemampuan)

Duration Knockup :: ~ 0.75 detik >>> 0.5 detik

Knockku :: Sejuan ora suwe ngalahake mungsuh ing target target sing sepisanan

[NEW] W – FRESS WINDH

Sejuan sengket dheweke ing busur, banjur lashes metu ing baris. Kaloro ngrusak karusakan lan aplikasi Frost.

Cooldown :: 10/9/8/7/6 detik

Pisanan hit :: Tawaran 30/35/40/45/50 (+1.5% kesehatan maksimal) Kerusakan ing kerucut, ngetrapake Frost lan nuthuk mburi lan monsters

Tundha kenek pisanan :: 0.25 detik, diwiwiti ing cast

Hit kapindho :: Deals 40/75/110/145/180 (+4.5% kesehatan maksimal) Kerusakan ing baris, nglamar Frost

Penundaan hit kapindho :: 0.75 detik, diwiwiti sawise hit pisanan

Kaya Lucian :: sejuani bisa mindhah kanthi bebas nalika nesu. Loro-lorone swings kasebut bakal nyerang ing arah sing matak, nanging hotbox kasebut ngetutake gerakan sejuan.

[Anyar] e – permafrost

Striken Frosty :: Sejuani lan ing cedhak Melee Sekutu Ndhaptar Frost kanthi serangan dhasar, tumpukan nganti kaping papat. Sejuan bisa cast permafrost ing mungsuh kanthi tumpukan max Frost.

Cooldown :: 1.5 detik

Target cooldown :: 10/9/8 detik (ing tingkat 1/7/14, sing cocog karo breakpoints sisih lor)

Kerusakan: 40/60/80/100/100/120 (+0.3 kekuwatan kemampuan)

Stun Duration :: 1/1.25/1.5/1.75/2 Detik

[Updat] R – Penjara Glicial

Sejuani mbuwang es sing sejati, ngrusak lan nggumunake juara mungsuh mungsuh pisanan. Bolas sing lelungan sadurunge njeblug.

Cooldown :: 130/115/100 detik >>> 120/100/80 detik

Kekuwatan Rumah Sakit :: Bolas dikuatake sawise lelungan 400 jarak

Kerusakan :: 100/125/150 (+0.4 kekuwatan kemampuan)

Kerusakan sing dikuatake :: 150/250/350 (+0.8 kekuwatan kemampuan)

Stun :: 1 detik, tikel kanggo makarya bolas (trigger – nanging ora dicegah dening target permafroost

Mimpormati Bolas uga ninggalake badai es sing njeblug sawise wektu tundha ringkes.

Durasi badai: 2 detik

Badai alon :; 30% nalika target ing njero

Kerusakan jeblugan :: 150/250/350 (+0.8 kekuwatan kemampuan)

Letupan alon :: 80% sajrone 3 detik

Zac

Zac wis entuk sawetara barang sing adhem kanggo dheweke, utamane nalika nyilem nganggo slingshot laksana. Wangsulan: Dheweke nggunakake sebagian gooey flair kanggo njupuk dalan menyang perang, ninggalake dheweke tanpa apa-apa sing apik tenan yen dheweke ana. Iki minangka masalah sing luwih sempit tinimbang nganyari tank liyane kanggo ngatasi, nanging nggawa luwih saka Zac nganti bar Slingshot sing apik yaiku tujuan sing dirasakake kanthi becik.

Goo ngidini kita nindakake sawetara sing aneh – kesempatan zac durung njupuk kauntungan saka. Kita nggunakake pembaruan iki kanggo menehi ZAC Loro Cara Anyar kanggo Nimbulake Chaos Sawise Dheweke Nggawe Dalan menyang Pertarungan. Senjata Rahasia Zaun ngalahake tengkorak mungsuh bebarengan karo serangan regeng, lan ayo mumbul! menehi kemampuan kanggo nyulik wong sing ngadeg ing ndhuwur dheweke. Piranti anyar iki menehi zac tegese kanggo mburu mungsuh ing paprangan karo kabisan lengket, lengket sing rumangsa dhewe.

Pitchy :: Swara ZAC saiki owah-owahan ing pitch lan kacepetan adhedhasar ukuran saiki

Ikon :: Ikon Kemampuan ZAC wis dianyari

Kemampuan visual :: Animasi kemampuan ZAC lan efek visual wis dianyari

Visual non-kemampuan :: Akeh zac, gerakan, lan animasi Zac uga wis dianyari

Cleanumber :: bunder stats stats kanthi jumlah sing sithik. Pindhah bebarengan.

Pasif – Divisi Cell

Kabeh iki ora owah Nanging kita bakal ninggalake kene minangka refresh!

Nambani GOO PICKUP :: 4% kesehatan

REVIVE COOLDown :: 300 detik

Kesehatan babagan urip maneh :: 10-50% kesehatan, adhedhasar kesehatan sing isih ana

Pembahar pembaharuan wektu :: 8/7/6/5/4 detik (ing tingkat 1/6/14/17)

Kesehatan Bloblet :: 12% kesehatan maksimal ZAC

Rintangan bloblet :: 50% Armor lan sihir Zac

[NEW] Q – Stregging Serang

Lengan zac, ngrebut mungsuh pisanan. Zac banjur nyekel mungsuh sabanjure dheweke nyerang lan mbuwang saben liyane.

Biaya :: 4% kesehatan saiki

Cooldown :: 12/11/10/9/80 detik

Kerusakan :: 50/70/90/110/130 (+0.3 kekuwatan kemampuan)

Slow :: 60% kanggo 0.25 detik

Range serangan bonus :: 100

Kerusakan tabrakan :: 50/70/90/110/130 (+0.3 kekuwatan kemampuan) kanggo kabeh mungsuh ing wilayah tabrakan

W – masalah sing ora stabil

Kabeh iki ora owahNanging kita bakal ninggalake kene minangka refresh!

Biaya :: 4% kesehatan saiki

Cooldown :: 5 detik

Mbalekaken Cooldown :: 1 Kapindho Saben Zac milih Chunk Goo

Kerusakan :: 40/55/70/80/100 Flat, ditambah 4/5 / 7/8% (+ 2% saben 100 daya kemampuan) maksimal (maksimal daya)

E – Slingshot Slingshot Elastis

Biaya :: 4% kesehatan saiki (ora owah)

Cooldown :: 24/21/18/15/12 detik (ora owah)

Wektu metu :: Slingshot laksanaan kanker kanthi otomatis dibatalake sawise ||| 0.9/1.05/1.2/1.35/1.5 detik >>> 0.9/1/1.1/1.2/1.3 detik saluran

Mbalekaken kanggo mbatalake :: Mbatalake mbalekaken slingshots elastis 50% cooldown lan biaya (ora owah)

Kerusakan :: 80/130/180/230/280 (+0.7 kekuwatan kemampuan) >>> 80/120/160/200/240 (+0.7 kekuwatan kemampuan)

Knockup :: 1 detik >>> 0.5 detik

Ekstra goo :: zac nyedhiyakake goo goo kanggo saben juara mungsuh utawa klone sing ditarik dening slingshot elastis, tinimbang sing pisanan (ora owah)

[Anyar] r – ayo mumbul!

Zac squishes dhewe mudhun ing-cast, dadi imun kanggo ngontrol lan nglereni mungsuh ing ndhuwur dheweke nalika ngisi daya.

Cooldown :: 130/115/100 detik

Fisika Puddle :: ZAC Igmun kanggo kontrol akeh nalika ngisi daya (isih bisa ditargetake lan kena pengaruh kanthi kabisan)

Sikil Sikil :: Musuh Ndhuwur Zac Kalem Abang 30/40/50%

Ngisi daya wektu :: Ayo mumbul! dadi kebak sawise 1 detik lan bisa dicekel 1 tambahan.5 detik sawise iku

Dagang Short :: Yen ayo mumbul! dibebasake sadurunge ZAC biaya paling ora 1 detik, Zac ngalahake mungsuh sing cedhak karo release

Casts sing dikuasa kanthi lengkap nyebabake Zac nyedhot kabeh mungsuh sing ngadeg ing ndhuwur dheweke lan nggawa menyang target target.

Daya suwe :: Yen mumbul didakwa kanggo 1 detik utawa luwih scool, Zac scoops mungsuh ing ndhuwur dheweke, dadi ora bisa dipotong lan nggawa menyang lokasi target

Kerusakan :: 150/250/350 (+0.7 kekuwatan kemampuan) kanggo kabeh mungsuh ing wilayah landing

Slow :: 25% kanggo 0.

Item Tamat Anyar

[Anyar] helm adaptif

Nyedhiyakake kesehatan lan tahan sihir. Nambah daya tahan marang calon bola-bali saka mantra sing padha.

Biaya :: 2800 Emas

Damel Damel :: Null Mantle-sihir Mantle + COFL SPECTER: manik rejuvenasi + 1000 emas

Tolak Magic :: 55

Regenerasi kesehatan dhasar :: + 100%

Pengurangan Cooldown :: + 10%

Pasif unik :: njupuk kerusakan sihir saka jampi utawa efek nyuda kabeh karusakan sihir sakteruse saka jampi utawa efek 15% sajrone 4 detik.

Galio Debonair Galio katon apik karo potion mana biru ing pesta

[Anyar] Gargoyle Stoneplate

Nyedhiyakake gaman lan tahan sihir. Entuk resistensi luwih akeh nalika cedhak pirang-pirang juara mungsuh. Kesehatan Bonus Accah, nanging bisa ngrusak karusakan; Health liyane sing diwenehake yen cedhak karo pirang-pirang juara mungsuh.

Biaya :: 2500 emas

Dalane :: Rantai Rain + Negatron Cahung + 980 emas

Tolak Piandel :: 40

Unik Pasif – Kulit watu :: Yen 3+ juara mungsuh cedhak, entuk 13 Bonus Armor lan Piandel Tahan

Unik Aktif – Metalicize :: Sajrone 4 detik, tuwuh ukuran lan entuk kesehatan bonus padha karo 40% kesehatan maksimal, nanging nyuda karusakan kanthi 60%. Yen kulit watu aktif, nambah kesehatan dadi 100%.

Pangaturan Item Kekiatan

Cape Cape Sunfire

Kesehatan Down, Armor Up. Burn radius mudhun. Burns Kerusakan Juara Versi, Munggah Non-Champions.

Kesehatan :: 500 >>> 425

Kerusakan Burn :: 26-43 (ing tingkat 1-18) >>> 12-29 (ing tingkat 1-18)

Kerusakan Bonus / Monsters / Monsters :: + 50% >>> + 200%

Burn radius :: 400 >>> 325

Cindia BAMI

Burn radius mudhun.

Burn radius :: 400 >>> 325

Enchantment: cinderhulk

Burn radius mudhun. Burns Kerusakan Juara Versi, Munggah Non-Champions.

Burn burn :: 9-43 (ing tingkat 1-18) >>> 12-29 (ing tingkat 1-18)

Kerusakan Bonus / Monsters / Monsters :: + 100% >>> + 200%

Burn radius :: 400 >>> 325

Visage Roh

Kesehatan mudhun. Piandel nolak. Gegayuhan Bonus Up.

Kesehatan :: 500 >>> 425

Tolak Magic :: 55 >>> 60

Penyembuhan Bonus Ditampa :: 25% >>> 30%

Sapi canggih

Piandel tahan mudhun.

Tolak Piandel :: 30 >>> 25

Piring wong mati

. Armor munggah. Kerusakan mung mbuwang ing stack momentum momentum.

Kesehatan :: 500 >>> 425

DreadNought :: Gain nganti ||| 12.5 tumpukan momentum >>> 20 tumpukan momentum per detik nalika obah

Alon-alon :: Nggumunke alon-alon ora ana durya sajrone durasi

Papan punggung :: serangan dhasar nalika ing ngisor tumpukan momentum ora nuruti tumpukan saiki kanggo ngatasi karusakan. Nanging, dheweke nyuda tumpukan momentum kanthi 15 kanggo ora ana efek bonus.

Omong randuin

Kesehatan mudhun. KRIT STRIKE Rusak rusak. Kekuwatan alon aktif nanging durasi.

Biaya :: 2900 emas (ora owah)

Dalan Mbangun :: Mail Buta + Warden + 900 Gold >>> Ruby Crystal + Ruby Crystal + Transstal + 1 Bahan Kristal + 1000 Emas

Kesehatan :: 500 >>> 350

Pengurangan Kerusakan Strike Kritis :: 10% >>> 20%

Aktif :: All Slow Sederhana Sehat dening ||| 35% suwene 4 detik >>> 55% sajrone 2 detik

Waja Waja Waja

Angin pasif jantung pemanasan ing ambang ngisor lan regenerasi kesehatan luwih akeh.

Warmog pasif jantung

Ambang aktifitas :: 3000 kesehatan total >>> 2750 total kesehatan

Regenerasi kesehatan :: Kesehatan 3% per detik >>> 5% max kesehatan per detik

Cooldown sawise ngrusak :: 8 detik >>> 6 detik

[NEW] Dheweke nyoba :: Keruntangan Minion mung nempatake ati pemunahan ing 3 detik

[Update] kudung Banshee

Saiki Item Mage! Kesehatan Dibusak, Power Kemampuan ditambahake.

Biaya :: 2450 >>> 2500

Damel Dalam :: Coklat Negatron + Negatron Cahaya + 530 Emas >>> Fiendish Codex + Mull-sihir Mantle + Mantel Wand + 500 emas

[Anyar] kekuwatan :: 70

Tolak Piandel :: 70 >>> 45

Kesehatan :: Ora ana kesehatan maneh

Regenerasi Kesehatan :: Ora ana maneh rezeki kesehatan

Unik Pasif :: Menehi tameng Ejaan sing mblokir kemampuan mungsuh sabanjure. Tameng iki nyegerake sawise ora ana karusakan saka juara mungsuh suwene 40 detik. (ora owah)

[Upding] Scepter Abyssal

Saiki Item Tank! Health ditambahake, kekuwatan kemampuan sing dicopot.

Biaya :: 2750 Emas >>> 2800 Emas

Dalan Mbangun :: Fiendish Codex + Negatron Cuncul + Aman Emas + 695 Emas >>> CO COILL SPESPER + CLEAK CLEAK + 880 Emas

[Anyar] kesehatan ::00 300

[Anyar] Regenerasi kesehatan dhasar :: + 100%

Tolak Piandel :: 50 >>> 65

Pengurangan Cooldown :: 10% (ora owah)

Kemampuan Power :: Ora ana kekuwatan kemampuan maneh

Pasif Unik :: Juara-Juara ENYEY CONSEMY NANGGAL 10% Kerusakan MAVIP (ora owah)

[Update] Angel Guardian

Saiki barang karusakan fisik! Kerusakan serangan ditambahake. Tolak sihir dibuang.

Biaya total :: 2400 (ora owah)

Dalan mbangun :: Rantai ranting + jam Negatron + 880 Emas >>> B. F. Pedhang + kain Armor + 800 Emas

[Anyar] karusakan serangan: 40

Tolak Magic :: ora bisa menehi tahan sihir

Pasif Unik :: Sawise njupuk kerusakan Matah, mulihake ||| 30% kesehatan maksimal lan 30% mana maksimal sawise 4 detik stasis (300 kapindho) >>> 50% saka stasis maksimal sawise 4 detik cooldown)

Gage Sterak

BASA RASA BASA BONUS BONUS. Lifeline Shield saiki timbangan kesehatan bonus, dudu kesehatan.

Kesehatan :: 400 (ora owah)

Kerusakan Dasar Attack :: + 25% >>> + 30%

Unik pasif – liflinine :: kanggo njupuk paling ora 400-1800 karusakan (adhedhasar level) sajrone 5 detik, entuk tameng kanthi cepet kanggo ||| 30% kesehatan maksimal kanggo 3 detik >>> 75% kesehatan bonus sajrone 8 detik.

Fury Fury :: Nalika LifeLine Trigger, Tanduran Ukuran lan Kekuwatan, Entuk ||| + 25% Kerusakan Serangan Dasar Tambahan >>> Kerusakan Serangan Serangan Base Tambahan

[Update] Shield Doran

Ora bisa nyuda karusakan saka serangan dhasar utawa jampi target siji. Saiki regenerasi kesehatan sawise njupuk karusakan saka juara mungsuh.

Biaya :: 450 emas >>> 400 emas

Kesehatan :: 80 (ora owah)

Regenerasi kesehatan :: +6 regenerasi kesehatan sing rata saben 5 detik (ora owah)

Pengurangan Rusak Flat :: Ora ana maneh nyuda karusakan saka serangan dhasar utawa garis target tunggal

[Anyar] Shield Slam :: Serangan dhasar Deal +5 Kerusakan

[Anyar] Pasif unik :: Rein 20 kesehatan luwih saka 10 detik sawise ngrusak juara mungsuh

Barang lifesteal

Agul-agul saka raja sing rusak

Biaya :: 3300 emas >>> 3400 emas

Tari Pati

Kerusakan serangan :: 75 >>> 80

Kerusakan DEFERRED :: 15% >>> 30%

The Daya

Kerusakan serangan :: 75 >>> 80

Ravenous hydra

Kerusakan serangan :: 75 >>> 80

Barang-barang mogok kritis

Pinggiran tanpa wates

Biaya :: 3600 Emas >>> 3400 emas

Zeal

Biaya :: 1300 Emas >>> 1200 emas

Kircheis shard

Biaya :: 750 emas >>> 800 emas

Kerusakan Proc :: 40 >>> 50

Badai Runaan

Damel Mbangun :: Zeal + Recurve Bow + 300 300 Emal >>> Zeal + Dagger + Dagger + 800 Emas (biaya total 2600 emas)

Kerusakan sing dienggo :: Ora ana maneh karusakan

Kerusakan Bolt Sekunder :: 25% karusakan serangan total >>> 40% karusakan serangan total

FireCannon Rapid

Gabungan biaya :: 550 emas >>> 600 emas (Owah-owahan biaya komponen barang komponen (total biaya 2600 emas)

Kerusakan Juara :: 50-160 (ing tingkat 1-18) >>> 50-120 (ing tingkat 1-18)

[NEW] Kamar :: Serangan dadi gedhe 25% luwih cepet

Statikk Shiv

Gabungan Biaya :: 550 >>> 600 (Owah-owahan biaya komponen barang komponen (total biaya 2600 emas)

Kerusakan Juara :: 50-120 (ing tingkat 1-18) >>> 60-160 (ing tingkat 1-18)

Kerusakan bonus vs Minions :: + 120% (110-264 karusakan total) >>> + 65% (99-264 total karusakan)

Penari phantom

Biaya total :: 2550 emas >>> 2600 emas

Gabungan biaya :: 650 emas >>> 800 emas

Item Armor Penetrasi

Bisik pungkasan

Peneturan Armor :: 45% Armor Bonus >>> 35% waja

Salam Gusti Dominik Salam

Biaya :: 2700 Gold >>> 2600 Emas

Peneturan Armor :: 45% Armor Bonus >>> 35% waja

Kerusakan Slayer Slayer Giant :: 15% >>> 20%

Pangeling-eling Mortal

Biaya :: 2700 Gold >>> 2600 Emas

Peneturan Armor :: 45% Armor Bonus >>> 35% waja

Cleaver ireng

Armor Shred saben tumpukan :: 5% >>> 4%

Maksimum Shred :: 30% >>> 24%

Dhukungan Barang & Pencarian

Entuk cukup emas saka item dhukungan kanggo mbukak kunci efek anyar.

[Upload] baris duwit receh kuno

Duwit receh kuno ora ana emas nalika mati saka minion sing cedhak. Coin kuno saiki nyebabake minion kanggo nyelehake dhuwit recehan sing bisa dijupuk kanggo emas utawa mana.

Wahoo! :: Unik pasif – sih:Minions mungsuh sing dipateni dening sapa wae kajaba sing duwe duwit receh kuno duwe kesempatan kanggo nyelehake salah siji emas utawa duwit receh makan kanggo dijupuk pangguna duwit receh. (Mikir jiwane throgram. Sawise siji jinis duwit receh wis dirampok, dunsa sabanjure dijamin dadi jinis liyane.

Dhuwit recehan emas :: 20 Emas kanggo duwit receh kuno, tambah 30 emas kanggo medallion Nomad, talisman munggah, lan mripat oasis

Dhuwit recehan Mana :: 8% saka Mana (minimal 15 Mana)

[NEW] Let’sa Go :: Coin Kuna lan upgrade saiki diwenehake +2 emas saben 10 detik

Ganjaran Nyambung

Pencarian :: Pengajian duwit receh Lengkap kanthi entuk 650 emas liwat pasif lan upgrade kanggo medallion Nomad utawa luwih dhuwur (kemajuan sing disimpen)

Kaisar sampeyan wis bali :: Favorit wis nganyari Sih KaisarIng Rampung Quest, nyebabake takedowns ing juara mungsuh kanggo ngasilake duwit receh sing menehi bonus emas lan Mana

Ndhuwur lan ngluwihi :: Ing Rampung Entuk, Entuk Elixir katrampilankanthi cepet menehi titik skill nalika dikonsumsi. (Sampeyan isih duwe maksimal 18 titik skill saben artine tegese sampeyan bakal ngrampungake leveling kabisan ing level 17.) Elixir dikonsumsi kanthi otomatis yen ora ana ruang persediaan.

Garis Relic

Ganjaran Nyambung

Baterei ShieldIng Rampung Entuk, Menehi tameng permanen kanggo 250 (+5 saben level)sing regenerasi metu saka pertempuran. Ngukum Minions Nyepetake Regenerasi.

Garis Edge Eventhief

Ganjaran Nyambung

Kudu cepet-cepet :: penghormatan wis nganyari kanggo penghormatan ratu ing Ratu rampung, nyebabake procs kanggo nambah kacepetan gerakan dening 50% kanggo 1 detik

Mekanik Tribute

Peneliti :: Biaya Tribute mung bisa nyoba sapisan 1.25 detik

Penalty minion :: Minions pungkasan mateni penghormatan kanggo ||| 12 detik, nyegerake Kills Minion 2.> 6 detik, tumpukan saben MINION Mateni. (Pangeling-eling: paukuman iki mung mengaruhi pinggiran lan frostfang

Frostfang

Base Mana Regen :: 75% >>> 50%

Kemampuan Daya :: 15 >>> 20

Tuntutan Frost Ratu

Base Mana Regen :: 75% >>> 50%

Kemampuan Daya :: 50 >>> 60

Mripat saka waters

Regen Base Regen :: 100% >>> 50%

Kemampuan Daya :: 25 >>> 35

Kejelasan Kontribusi

Tampilan kontrol akeh

Wacan iku nyenengake :: Nalika juara wis dikendhaleni, jeneng efek status ngganti Summoner utawa Jeneng Juara ing ndhuwur bar kesehatan nganti entek rampung

Icon Aja pracaya :: Ikon kontrol akeh wis dianyari!

Pungkasane stats game

Sekawan statistik anyar wis ditambahake ing pungkasan layar game kanggo kesenengan sing padus!

Coba mbukak aku liwat :: Curus sing diilangi ing awake dhewe (pinten karusakan sampeyan suda utawa diblokir dhewe liwat kabisan lan tameng)

Art of War :: Kerusakan Dealt Kanggo Objektif (Kerusakan Dealt kanggo Monsters lan Struktur Epik)

Goleki cakrawala :: Kerusakan sing ditangani nganti turret (. Kerusakan sing ditangani kanggo turrets.)

Ora tau ndeleng komin ‘:: skor visi (ngukur kepiye sumbangan visi lan penolakan sampeyan)

Tahan: Skor kontrol wong (durasi kabeh ngontrol akeh sing ditrapake ing game) * Iki butuh luwih akeh wektu ing toko. Goleki ing tembelan ing mangsa ngarep!

Umpan item sing aktif

Tau kepingin weruh kepiye carane sampeyan nggunakake barang-barang sampeyan? Wonder ora ana maneh, amarga kita menehi nomer kanggo nglacak jawaban kanggo pitakonan kasebut. Gloat ing, Kanca.

[*] Sumpah Knight: Kerusakan redirected lan penyembuhan ditampa

[*] Mikael’s Campuran: Pembersihan sukses

[*] Redemption: Penyembuhan rampung lan ngrusak

Ejaan Atribusi VFX

Bisa dadi hard kanggo nyritakake, lan kanthi mangkono ngapresiasi, sapa sing nggawe summoner utawa barang summoner tartamtu ing target. Owah-owahan iki nambah dalan VFX cilik saka Caster kanggo kastena.

Pati Vfx

Pati lawas VFX saya alon banget lan ora pati cetho. Kita pengin pemain (lan pamirsa) bisa langsung dingerteni nalika sekutu utawa mungsuh mati, mula kita nganyari VFX dadi akeh snappier. Iki luwih komunikasi karo aliran tujuwan.

HUD Item Aktif

Bagean aktif (cast cast cast cast cast cast cast cast cast cast. Ngemot kekuwatan lan efisiensi emas … nalika digunakake. Owah-owahan iki nambah wates sing luwih kenthel lan luwih penting kanggo barang-barang sing bisa diaktifake, ngelingake sampeyan kanggo njupuk kauntungan lengkap kayata panebusan, lan agulane raja sing rusak.

Rift herald

RIFT Herald duwe visual anyar, gaya gelut anyar, lan bisa ditimbulake wreak havoc ing turrets.

Pertemuan

Wektu spawn :: 10 menit (ora owah)

Kerusakan Serangan :: 119-361 (adhedhasar level) >>> 100-250 (adhedhasar level)

Kacepetan Serangan :: 0.667 >>> 0.5

Range serangan :: 150 >>> 250

Cadence Opening Mripat :: Saben ||| 3 detik >>> 10 detik, suda 2.5 detik saben serangan juara

Titik Buta :: Mripat Rift Herald menehi 12% kesehatan maksimal minangka karusakan (ora owah)

Sinau pelajaranku :: RIFT Herald ora bakal mbukak mripat ing ngisor 15% kesehatan

Saka pit :: RIFT Herald bisa mlaku ing njaba jugangan tanpa kelangan eggro

Dheweke sabar :: RIFT Herald luwih sregep menyang target sing apik lan leashing

Ganjaran Emas :: 50 (Ish) Global Emas >>> 25 kanggo pembunuh dheweke

[Anyar] Leeroy :: Ing wiwitan perang, mlaku-mlaku herald lan ngisi daya, nuthuk mungsuh sing diluncurake lan ngrusak kanggo ngrusak dobel

[New] ENRAGE :: Ing ambang kesehatan tartamtu, olèh angin gedhe kanggo serangan sing tundhuk kerusakan ing kerusakan ing tumpeng ing ngarepe dheweke

Ganjaran kasebut

Anyar :: RIFT Herald dijupuk ing Mripat saka heraldNalika mateni. Sembarang anggota tim sing mateni herald bisa ngangkat, sementara ngganti trinket.

Chaos! :: mripat saluran saka herald kanggo 3.5 detik bakal dirusak kanggo nyeluki herald saka kekuatan minangka sekutu tim sampeyan

Anyar (ISH) :: Mripat saka Herald Menehi Ngecat Kelingan Nalika Ditahan

Duration :: Mripat saka herald kadaluwarsa sawise 4 menit yen ora digunakake

Rift herald bali

Chaaarge :: Nalika nimbali, rift herald bakal mara menyang jalur sing paling cedhak lan miwiti mateni minions lan struktur mungsuh

Kesehatan :: 4,000 – 6.400 (adhedhasar tingkat game rata-rata)

Kacepetan Gerakan :: 425

Kerusakan serangan :: 80-200 (adhedhasar tingkat juara rata-rata kabeh sepuluh pemain)

Serangan dhasar :: 3% kesehatan saiki Herald saliyane iklan dhasar

Turret Leap Serangan :: Nalika RIFT pendekatan Herald tulap, dheweke bakal munggah menyang Mealee Range, Dideleng 150 Kerusakan 25% saka pendhudhukane lan awake dhewe

[New] ENRAGE :: Ing ambang kesehatan tartamtu, mabur Herald munggah kanggo serangan sing ngatasi karusakan serangan serangan dheweke ing tumpeng ing ngarepe dheweke (padha karo panggung sing nemoni dheweke)

Blindspot :: Mripat Rift Herald tawaran 20% kesehatan maksimal minangka karusakan

Stahp :: RIFT Herald bisa kena pengaruh saka pirang-pirang kontrol akeh

Cadence Opening Mripat :: Saben 3 detik

Smash Duchess :: RIFT Herald Cakian Pertahanan Turket Backdoor sanajan ora ana Minions Sekerna sing cedhak

Juara

Tahan sihir saben level

Hooray :: Juara sing ora entuk tahan sihir saben level saiki entuk 0.5 saben level

Mengaruhi juara :: Ahri, anivia, anrie, ashe, aurelion sol, Azir, gundul, elise, jayce, jayce, jinx, kalista, jinx, kalista , Karma, Karthus, Kassadin, Kayle, Kennen, Kindred, Kogmamaw, Leblanc, Lucian, Lulu, Lulu, Missna, Rakze, Rakze, Raki, Sivir, Soivir, Soivir, Soivir, Sona, Soraka, Swain, Syndra, Taliyah, Teeman, Tristana, Titah, Vel’koz, Xayah, XAloo, Zilean, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr, Zyr

Kuburan

Siji bab sekaligus :: Graves ora bisa urip maneh pirang-pirang mantra sajrone animasi serangan dhasar

Nanging kenapa: iki nyegah interaksi sing ora disetel ing ngendi kuburan bisa tetep ana ing macem-macem karusakan lan cepet sajrone serangan cagar

Renecton

Premediasi :: Renekton ora nglirwakake input sajrone wektu cast. Sawise kemampuan wis rampung, dheweke bakal pindhah menyang tumindak sing sabanjure.

Konsolidasi :: macem-macem buffs lan tim sing dilacak ing garis buff (bekas. wektu isih kanggo matak dadu) saiki dilacak ing lambang kemampuan masing-masing tinimbang

Pasif – Raja Narut

Bugfix :: Serangan pisanan Renekton nalika (re) mlebu tempur saiki menehi kanthi bener 5 Fury

Q – cull theek

Bugfix :: Cull The Meek’s Range saiki sisik kanthi bener kanthi efek modifikasi ukuran, ora mung dominus

Bugfix :: Ndandani bug ing ngendi releek sing ora ngupayakake unit sing ora katon

Bugfix :: Ndandani bug ing ngendi Renekton bisa nyerang serangan kaya sing padha karo karusakan sing ditangani

E – Irisan lan Dice

Bugfix :: Ndandani masalah wektu sing ora bisa nyebabake irisan lan dadu supaya ora kena mungsuh renekton liwat

Bugfix :: Ora ana maneh tikak karusakan ekstra

Ryze

Nyuwun pangapunten :: Yen Ejaan Target Flux mati nalika projectile lelungan, FLUX Ejaan isih bakal nyebar menyang mungsuh sing cedhak

Fizz

Munggah apa sing bakal dadi interaksi sing ora sengaja sing ora disenengi karo pasif Maokai sing dianyari.

W – KEDAI SEATTONE

Ora bisa nyiiri sihir iki :: Tukang Kerusakan SEASTONE-Over-Over-Over-Time, kalebu aplikasi dhisikan, ora ana requiren minangka Ejaan Ejaan (cocog karo efek taksi Teeme)

Shen

Munggah apa sing bakal dadi interaksi sing ora sengaja sing ora disenengi karo pasif Maokai sing dianyari.

Q – Senadyan Twilight

Ora bisa nyaor sihir iki :: Watesan Serangan Serangan Serangan ora ana maneh minangka hits mantra

Item

Dirk Pordur

Biaya :: 750 Emas >>> 600 emas

Gabungan Biaya :: 400 Emas >>> 250 Emas

Kerusakan serangan :: 15 >>> 10

Cooldown :: 60 detik >>> 50 detik

Kelingan VFX

Mbuktekake Bunching Barang.

Konservasi piksel :: ngresiki sawetara partikel sing berlebihan

Ngendi aku cincinku :: kelingan vfx ora klip maneh menyang lemah

Jampi Summoner

Teleport

Cukup,: Yen Teleport wis ngeculake layar, bakal goleki unit sing cedhak kanggo target

Hai, Rumble :: Para mantra ora bisa maneh nalika wektu saluran teleport

Modhisi Game Rotating

Star Peteng: Singularitas mlaku saka 5/4/2017 ing 11 am Pt nganti 5/15/2017 ing 11:59 pt. Muter minangka Peteng Star Thresh ing pertandhingan 3v3 ing reruntuhan kosmik, peta anyar nganggo bintang Peteng Thoulourcer lan Chilling Musik Anyar.

[*] Pancing utawa flay sing milih pemain lan scuttler abyss menyang bolongan ireng ing tengah peta kanggo entuk poin

[*] Sampeyan bakal mabur luwih akeh karusakan sing dijupuk, nanging sampeyan ora bisa mati saka kerugian kesehatan

[*] Tim pisanan nganti 100 poin menang bunder, lan tim pertama menang rong putaran menang game kasebut

Sampeyan bisa mbukak rong lambang kanggo mode game iki. Goleki informasi luwih lengkap amarga lintang peteng.

Bugfixes

Mungsuh ngalahake mlayu kanthi efek pamindahan saiki dikunci kanthi bener saka tumindak liyane (bekas. Lampu kilat) kanggo durasi pamindahan

Kerusakan Vilemaw ora bisa nyingkiri kanthi ngadeg ing papan sing spesifik ing tembok

Amumu R – kutukan mummyvfx sedih ora katon ing papan sing salah yen Amums Flash sajrone wektu

Amumu R – kutukan mummyvfx sedih ora tetep ing peta ing salawas-lawase yen Amumu mati nalika ngusir

Redemption ora salah amarga dianggep minangka jiwa kanggo nyuwek dewi

Klone Shaco ora bisa nabrak maneh game yen mati ing banyu mancur ing Aram

Nyanyi Q – Racun Trail Kerusakan saiki mundhak nalika nggawe titik skill liyane, tinimbang nunggu nganti dheweke milih lan bali maneh

Volibear’s W – Frenzy Bonus kacepetan serangan saiki saya mundhak sanalika dheweke nggawe skill liyane, tinimbang nunggu nganti buff tiba lan diantrekake

Ndandani bug kanggo nyegah rakan saka Kalista sing dipercaya W – Sentinel Kerusakan Mark-Mark yen dheweke cepet banget sawise tandhani ditrapake

Ndandani bug sing bisa nyebabake q Q – Sikap Tiger ngrusak wektu ora ana maneh bangga

Kosmik Dawn Rakan Ora Ana Loro maneh Gedhe A Curiga saka awake dhewe sawise kelingan

Kajaba iku, kosmis, rakan ora suwe maneh kanthi wungu nalika kelingan dibatalake

Cosmik Dawn Rakan Rakan Rakan Rakall lan Pati Audio

Splash Cosmic Xayah wis dibalik ing kaca info juara klien Xayah saengga dheweke ora dijamin antarmuka

Ndandani bug MAC sing nyebabake Master Blade Kosmik Yi W – Meditasi lan R – Highlander

Animasi Chanquerir Karma Conqueror tetep (EX. Nalika njupuk spier kristal skarger)

Skins & Chrom bakal

.9!

Bintang peteng kha’zix

Star Star Orianna

Chomas ing ngisor iki bakal dirilis ing tembelan 7.9!

Patch 7.9

Ndhuwur patchnote

Sepur Midseason ninggalake stasiun, saengga lenggah ing papan lan kita bakal ndelok kargo sing ditindakake.

Ing baris pisanan kita duwe nganyari Maokai, sejniani lan Zac nganyari. Kita nggawe kits luwih béda lan ngasah saben identitas. Kanthi tawak ing pikiran, kita ngrebut kesempatan kanggo mbaleni barang-barang tamat kita lan carane resistansi wis ditindakake ing umum. Kita duwe sawetara barang sing apik ing ngisor iki kanthi barang anyar kaya Gargoyle Stoneplate lan helm adaptif, uga dadi kekuwatan ing barang kaya malaikat juru kunci lan jembar.

Amarga kita babagan topik barang, kita uga pengin nggawe manawa barang-barang karusakan sing apik kanthi cara daya tahan ing ndhuwur. Kita kelangan babagan cara kekuwatan sing ditindakake, nanging kanggo mencet keseimbangan ing ngarep Ad Kita kudu Siphon sawetara kekuwatan saka penetaran Armor menyang barang liyane.

Kita uga nambah nggoleki kanggo ndhukung item wiwitan! Kita pengin ndhukung luwih akeh kamar kanggo interaktif lan migunani ing jalur tanpa mbuwang statistik lan emas mentah. Kita uga nambah kajelasan babagan kepiye ndhukung timnya: Item saiki duwe tracking stat sing luwih rinci, kontrol akeh bisa dikontrol, lan layar mburi-game wis ana stats sing wis diisi!

Paling ora, ora paling dhuwur, rift Herald duwe pertemuan lan hadiah sing anyar. Kapan sing dikalahake, dheweke bisa ditimbulake bengok ing jalur sing paling cedhak – sampeyan luwih nggatekake dheweke ora bakal ana dhasar sampeyan.

Saiki kita wis ngrampungake itinerary, saiki wis sepur iki kanggo muter. Choo choo.

Paul “Aether” Perscheid

Mattias “Gentleman Gustaf” Lehman

Lucas “OKIZILLA” Moutinho

Nganyari Mid-Patch

Sejuan
Pangiriman Frost Owah-owahan Kita Kabeh luwih dhisik.

Bugfix: Ndandani bug sing nyebabake waja Frost supaya ora mecah saka kedadeyan sing bisa diserep dening tameng

Frost Armor Cooldown: [9 detik ing kabeh level] ⇒ 15/12/9 detik ing tingkat 1/7/14

Bugfix: Cooldown saka efek aktif Gargoyle Stoneplate ora suda maneh kanthi nyuda coldown

Warwick

Crash fix tetep dadi masalah kacilakan Warwick nyebabake:

Azir

Bugfix: Ndandani bug sing bisa nyebabake serangan prajurit pasir kanggo kadang-kadang ora ngrusak

Twitch

Bugfix: Venom cask Sepisan maneh kanthi bener nambah tumpukan venom sing agawe amarga kasur njeblug

Mode layar lengkap

Bugfixes: Ndandani sawetara masalah babagan mode layar wutuh, kayata kesalahan langsung, layar Offset, lan frasa capping

Sawetara pangowahan petugas pemadam kebakaran adhedhasar tren Midseason awal. Kita bakal duwe tindakake tambahan ing patch normal yen wis cukup wektu kanggo ngira-ngira kanthi bener ngira-ngerjani Midseasoner wis ndharat.

Sejuan hit lemah sing luwih angel tinimbang diantisipasi. .

CATETAN: Sawetara pangowahan sing pengin ditindakake ora bisa ditindakake kanthi alat sing ngirim fix imbangan cepet. Nyana nganyari liyane enggal karo pangaturan kanggo Frost waja.

W – Mangsa WINTER

Kerusakan hit pisanan: [30/35/40/45/50] ⇒ 20/25/30/35/40
Kerusakan hit kapindho: [40/75/110/145/180] ⇒ 30/65/100/135/170

Nganyari Zac ngenalake mekanika anyar kanggo sinau lan nggawe keputusan anyar. Buffs iki kudu nyuda proses sinau.

Q – Strike Strike

Durasi alon: [0.25 detik] ⇒ 0.5 detik

E – Slingshot Slingshot Elastis

Kerusakan dhasar: [80/120/160/200/240] ⇒ 80/130/180/230/280 (nggawe owah-owahan karusakan asli)

Rift herald

Bugfix: Ndandani bug ing ngendi mbatalake mripat ritual sundel Herald ing mburi 0.25 angin sing kapindho (sadurunge saluran nomer 3 detik sing ora bisa diwiwiti) bisa nyebabake cooldown sing dawa banget, nyegah supaya ora digunakake sadurunge kadaluwarsa

Dhukungan Animasi

Iki ora kejawab babak asli cathetan cathetan supaya kita bakal nelpon ‘saiki. Yen ana sing ngrasakake macem-macem pertandhingan patch, sampeyan ora edan!

  • Annie, Janna, Morgana, Nami, Sona, lan Soraka duwe pangaturan pemandangan game sing digawe kanggo animasi serangan
  • Janna, Nami, lan Sona saiki bakal nggunakake animasi kritik nalika nindakake serangan sing ditindakake
  • Janna lan Nami duwe pangaturan kanggo efek visual visual lan swara swara

Nganyari tank

Nalika umume tank nggawa kekuwatan khusus kanggo meja, MAokai nindakake kabeh sekaligus. Dadi, nalika wong sing bengkong ana ing- utawa ing ndhuwur karo kanca-kancane, dheweke cepet milih. Ing wektu sing padha, ora ana strategi strategi tartamtu utawa tim comp gumantung saka keterampilan tartamtu ing Maokai kanggo sukses. Nalika dheweke luwih ringkih tinimbang tank liyane kanthi rata-rata, dheweke sirna ing bumi.

Nganyari iki babagan netepake strategi lan kahanan sing sampeyan pengin Maokai, uga sing sampeyan ora. Kita padha nyukur kekuwatan kaya sing dibaleni dening Vangefuly Maelstrom lan nyuda Aura karusakan, lan ngganti piranti sing kuat kaya genggeman alam, sing bisa ngunci bunching mungsuh, mbutuhake persiyapan supaya bisa sukses. Kanthi potensial anyar kanggo nuntut lan ngontrol wilayah (ditambah gething sing dijlentrehake kanggo Spellcasters), milih Maokai saiki dadi keputusan sing luwih intirgugga.

Treemotional: Maokai Vo wis dianyari kanggo cocog karo lore. Dheweke wit gila, dudu wit sing sedhih.
Ikon: Ikon kemampuan Maokai wis dianyari
Visual Kemampuan: Animasi kemampuan Maokai lan efek visual wis dianyari
Stat statistik kesehatan: [90] ⇒ 95

Pasif – SAP Magic

SAP TOAP SAP MAGAGE ora nggunakake sistem tumpukan
Cooldown 30/25/20 detik (ing tingkat 1/6/17)

Magic tanpa sembrono saben MAOCAI CASTS Ejaan utawa diserang dening mantra mungsuh, yaiku cooldown SAP Magic

Heal: [3/6 / 7% kesehatan maksimal (ing tingkat 1/7/13)] ⇒ 10/30/08/70/90/110/130 Flat, Plus 4.5/5.5/6.5/7.5/8.5/9.5/10.Kesehatan maksimal 5 /% (ing tingkat 1/6/9/11/13/15/17)

Q – Bramble Smash

Jeneng: [Arcane] ⇒ Bramble Smash
Biaya: 45/50/55/60/65 Mana (ora owah)
Cooldown: 8/7.5/7/6.5/6 detik (ora owah)
Cast Wektu: [0.383] ⇒ 0.35 detik
Kerusakan: 70/115/160/205/250 (+0.4 ap) (ora owah)

Knockback: Musuh cedhak MAokai dikalahake [jarak adoh] ⇒ basis jarak saka Maokai (target sing luwih cedhak maneh)

Kacepetan gerakan alon: [20 / 27/4 / 41/48% kanggo 1.5 detik] ⇒ 99% kanggo 0.25 detik

W – bengkong bengkong

Biaya: [75 Mana ing kabeh pangkat] ⇒ 60/65/70/75/80 Mana
Cooldown: 13/12/11/10/9 detik (ora owah)

Kerusakan: [9 / 10/11 / 13% (+ 3% saben 100 ap) target kesehatan maksimal] ⇒ 50/75/100/125/150 (+0.4 ap) warata Kerusakan

Duration ROOT: [1/1..5/1.75/2 Detik] ⇒ 1/1.1/1.2/1.3/1.4 detik

E – Sapling Toss

Biaya: [60/70/80/90/100 Mana] ⇒ 60 Mana ing kabeh rangking
Cooldown: [12] ⇒ 11 detik
Duration Sapling: [40/45/50/55/60 DEAD] ⇒ 30 detik

Kerusakan: [80/120/160/200/240 (+0.6 ap) Kerusakan rata] ⇒ 45/07/120/145 Kerusakan Flat 6/6.5/7/7.5/8% (+ 2% saben 100 ap) target kesehatan maksimal

Slow: [50% kanggo 1 detik] ⇒ 35% sajrone 2 detik

Saples Saping Lemak Kanggo Nyuda Inten 30/40/50/70 Detik lan duwe radius desetasi sing luwih gedhe. Mungsuh sing dicekel ing jeblugan njupuk 100% karusakan tambahan luwih saka 2 detik.

MONION / MONSERTER CAP: Kerusakan Toss Sapling marang Non-Juara Dikirim ing 300

Genggem alam ora ana
Genggeman alam nggawe tembok bumbung gedhe sing alon-alon maju. Saben kerusakan lan akar sing apik banget dadi juara mungsuh mungsuh sing pertama.

Brumbles: Tembok kalebu limang bradhungan, saben sing bisa mengaruhi juara.
Cooldown: 120/110/100 detik
Kerusakan: 150/225/300 (+0.75 Kekuwatan Kemampuan)
ROOT: 0.6-2.4 detik, skala munggah ing jarak 1000 jarak pisanan sing lelungan

MAOKAI SPLANH 1

Charred

MAOKAI SPLANH 2

Totemik

MAOKAI SPLANH 3

Perayaan

Sejuanic minangka plancongan sing mlaku kanggo salah sawijining kabisan sing paling kuat ing game kasebut, nanging bedane kasebut kanthi biaya. Kemampuan dhasar dheweke wis disimpen ing negara sing disiram kanggo ngidini pakunjaran glasial kanggo sumunar. Kita wayah sore metu kanthi ngowahi sawetara kekuwatan pakunjaran glasional dadi barang sing luwih dihirangi kanggo saj kanggo nindakake sisa-sisa kit. (Dhiskusi Nyata, dheweke dadi boneker sadurunge versi trimmed-mudhun isih kuwat ing sisih tengen dhewe.)

Ing babagan apa sing anyar, kita bisa nggunakake tema sejanjordan freljorder lan kavaleri abot. Frost Armor saiki nambahake gunung, brigeran, ngidini sejuani ngurmati perang kanthi ora rampung kanthi slows. Dheweke nyebutake kesepakatan kanggo nyawang kanggo nyepetake nalika nyedhaki fray, nguatake serangan kanggo nerjemahake mungsuh sing rawan karo permeint-and-click Stun. Kanthi kekuwatan sing luwih gedhe ing kabisan dhiri, sejuan tangki kanggo janji fealty nalika tim sampeyan luwih seneng munggah lan pribadi karo mungsuh.

Judul: [Wrath mangsa] ⇒ Nesu ing sisih lor
Ikon: Ikon Kemampuan Sejuani wis dianyari
Visuals Kemampuan: Kahan Kemampuan Sejiraani lan efek visual wis dianyari
Stat wutah Armor: [3] ⇒ 4
Range serangan: [125] ⇒ 150
Kerusakan Serangan: [57.5] ⇒ 56
Serangan karusakan stat: [3.3] ⇒ 3
Kacepetan Serangan: [0.67] ⇒ 0.625
Stat Stat Speed ​​Speed: [1.45%] ⇒ 3%

Pasif – Fury ing sisih lor
Frost Waja: Sawise ora ngrusak sawetara wektu, sejuana entuk resistensi bonus lan kekebalan alon. Frost Armor kanthi ringkes sawise sejuan ngusir.

Rintangan bonus: Rintangan total Frost Frost Sejuan, banjur nambah 100 gaman bonus lan tahan bonus tambahan

Mobil COAR: Sejuni kekebalan kanggo slows nalika Frost waja terus
Linger: 1/2/3 detik (ing tingkat 1/7/14)
Recharge: Frost Armor Recharges sawise 9 detik ora ngrusak

Semut: Kerusakan saka Minions utawa Monsters Cilik Ora Bisa Nolak Frost Armor Notiak Not

Icebreaker: Mungsuh sing kaget karo sejuani beku, nyebabake mantra pisanan utawa nyerang dheweke kanggo ngrusak karusakan bonus.

Kerusakan: Health maksimal 10/15/20% target (ing tingkat 1/7/14)

Q – Assault Artik

Biaya: [80 nganti 80/85/95/100] ⇒ 70/75/8080/90 Mana
Cooldown: [15/14/13/12/11] ⇒ 13/12.5/12/11.5/11 detik
Kerusakan: [80/125/170/215/260] ⇒ 60/90/120/150/180 (+0.4 kekuwatan kemampuan)
Knockup Duration: [~ 0.75] ⇒ 0.5 detik
Area Knockup sejuan ora suwe nuthuk mungsuh ing sekitar target target

W – Mangsa WINTER
Sejuan sengket dheweke ing busur, banjur lashes metu ing baris. Kaloro ngrusak karusakan lan aplikasi Frost.

Cooldown: 10/9/8/7/6 detik

Pisanan hit: Tawaran 30/35/40/45/50 (+1.

Tundha pisanan wektu tundha: 0.25 detik, diwiwiti ing cast
Tawaran Hit kapindho: 40/75/110/145/180 (+4.5% kesehatan maksimal) Kerusakan ing baris, nglamar Frost
Penundaan hit kapindho: 0.75 detik, diwiwiti sawise hit pisanan

Kaya Lucian: sejuan bisa mindhah kanthi bebas nalika nesu. Loro-lorone swings kasebut bakal nyerang ing arah sing matak, nanging hotbox kasebut ngetutake gerakan sejuan.

E – permafrost

Striks Frosty: Sejuan lan ing cedhak Melee Sekutu Ndhaptar Frost kanthi serangan dhasar, tumpukan nganti kaping papat. Sejuan bisa cast permafrost ing mungsuh kanthi tumpukan max Frost.

Cooldown: 1.5 detik
Target cooldown: 10/9/8 detik (ing tingkat 1/7/14, sing cocog karo breakpoints sisih lor)
Kerusakan: 40/60/80/100/100/120 (+0.3 kekuwatan kemampuan)
Stun Duration: 1/1.25/1.5/1.75/2 Detik

R – Penjara Glicial
Sejuani mbuwang es sing sejati, ngrusak lan nggumunake juara mungsuh mungsuh pisanan. Bolas sing lelungan sadurunge njeblug.

Cooldown: [130/115/100] ⇒ 120/100/80 detik
Kekuwatan Range: Bolas dikuatake sawise lelungan 400 jarak
Kerusakan: 100/125/150 (+0.4 kekuwatan kemampuan)
Kerusakan sing dikuatake: 150/250/350 (+0.8 kekuwatan kemampuan)

Stun: 1 kapindho, tikel kanggo mimpordi bolas (pemicu – nanging ora dicegah dening target permafroast (target permafrost)

Mimpormati Bolas uga ninggalake badai es sing njeblug sawise wektu tundha ringkes.

Duration Storm: 2 detik
Badai alon: 30% nalika target ana ing njero
Kerusakan jeblugan: 150/250/350 (+0.8 kekuwatan kemampuan)
Letupan alon: 80% sajrone 3 detik

Sejuani cipratan 2

Rider peteng

Sejuani splash 1

Sabertusk

Sejuan cipratan 3

Tradisional

Zac wis entuk sawetara barang sing adhem kanggo dheweke, utamane nalika nyilem nganggo slingshot laksana. Wangsulan: Dheweke nggunakake sebagian gooey flair kanggo njupuk dalan menyang perang, ninggalake dheweke tanpa apa-apa sing apik tenan yen dheweke ana. Iki minangka masalah sing luwih sempit tinimbang nganyari tank liyane kanggo ngatasi, nanging nggawa luwih saka Zac nganti bar Slingshot sing apik yaiku tujuan sing dirasakake kanthi becik.

Goo ngidini kita nindakake sawetara sing aneh – kesempatan zac durung njupuk kauntungan saka. Kita nggunakake pembaruan iki kanggo menehi ZAC Loro Cara Anyar kanggo Nimbulake Chaos Sawise Dheweke Nggawe Dalan menyang Pertarungan. Senjata Rahasia Zaun ngalahake tengkorak mungsuh bebarengan karo serangan regeng, lan ayo mumbul! menehi kemampuan kanggo nyulik wong sing ngadeg ing ndhuwur dheweke. Piranti anyar iki menehi zac tegese kanggo mburu mungsuh ing paprangan karo kabisan lengket, lengket sing rumangsa dhewe.

Pitchy: Swara Zac saiki owah-owahan ing pitch lan kacepetan adhedhasar ukuran saiki
Ikon: Ikon Kemampuan ZAC wis dianyari
Visual Kemampuan: Kemampuan Zac Efek Visual wis dianyari
Visuals Non-Keluaran: Gerakan, Gerakan, lan Animasi Zac uga wis dianyari
#Cleannumber: mbunderake stats stats kanthi jumlah sing sithik. Pindhah bebarengan.

Pasif – Divisi Cell

Kabeh iki ora owah Nanging kita bakal ninggalake kene minangka refresh!

Nambani GOO Pickup: Kesehatan 4% Max
REVIVE COOLDown: 300 detik
Kesehatan ing Revive: 10-50% kesehatan, adhedhasar kesehatan sing isih ana
Pembahar pembaharuan Wektu: 8/7/6/5/5/5 detik (ing tingkat 1/6/14/17)
Kesehatan bloblet: 12% kesehatan maksimal ZAC
Rintangan bloblet: 50% Armor lan Piandel Zac

Q – Strike Strike
Lengan zac, ngrebut mungsuh pisanan. Zac banjur nyekel mungsuh sabanjure dheweke nyerang lan mbuwang saben liyane.

Cooldown: 12/11/10/8/80 detik
Kerusakan: 50/70/90/110/130 (+0.3 kekuwatan kemampuan)
Slow: 60% kanggo 0.25 detik
Range serangan bonus: 100
Kerusakan tabrakan: 50/70/90/110/130 (+0.3 ap) Kanggo kabeh mungsuh ing wilayah tabrakan

W – masalah sing ora stabil

Kabeh iki ora owah Nanging kita bakal ninggalake kene minangka refresh!

Biaya: 4% kesehatan saiki
Mbalekaken Cooldown: 1 Kapindho Saben Zac milih Chunk Goo

Kerusakan: 40/55/70/80/100 Flat, ditambah 4/5 / 7/8% (+ 2% saben 100 daya kemampuan maksimal (maksimal Maksimum)

Biaya: 4% kesehatan saiki (ora owah)
Cooldown: 24/21/18/15/12 detik (ora owah)

Wektu metu: Slingshot langka kanthi otomatis mbatalake sawise [0.9/1.05/1.2/1.35/1.5] ⇒ 0.9/1/1.1/1.2/1.

Mbalekaken On Batal: Mbatalake mbalekaken slingshots sing apik banget 50% cooldown lan biaya (ora owah)
.7 ap)] ⇒ 80/120/160/200/240 (+0.7 kekuwatan kemampuan)
Knockup: [1 detik] ⇒ 0.5 detik

Goo ekstra: Zac nyebarake goo kanggo saben juara mungsuh utawa klone sing ditarik dening slingshot elastis, tinimbang mung siji (ora owah)

R – ayo mumbul!
Zac squishes dhewe mudhun ing-cast, dadi imun kanggo ngontrol lan nglereni mungsuh ing ndhuwur dheweke nalika ngisi daya.

Cooldown: 130/115/100 detik

Fisika Puddle: ZAC Igmun kanggo kontrol akeh nalika ngisi daya (isih bisa ditargetake lan kena kanthi kabisan)

Sikil sikil: Musuh ndhuwur zac diluncurake 30/40/50%

Ngisi daya wektu: Ayo mumbul! dadi kebak sawise 1 detik lan bisa dicekel 1 tambahan.5 detik sawise iku

Daya Short Short: Yen mumbul! dibebasake sadurunge ZAC biaya paling ora 1 detik, Zac ngalahake mungsuh sing cedhak karo release

Casts sing dikuasa kanthi lengkap nyebabake Zac nyedhot kabeh mungsuh sing ngadeg ing ndhuwur dheweke lan nggawa menyang target target.

Daya dawa: Yen mumbul dikenani biaya kanggo 1 detik utawa luwih scool, Zac scoops mungsuh ing ndhuwur dheweke, dadi ora bisa dibantah lan nggawa menyang lokasi target

Kerusakan: 150/250/350 (+0.7 ap) Kanggo kabeh mungsuh ing papan landing
Slow: 25% kanggo 0.5 detik kanggo kabeh mungsuh ing wilayah landing

Item Tamat Anyar

Anyar Helm adaptif
Nyedhiyakake kesehatan lan tahan sihir. Nambah daya tahan marang calon bola-bali saka mantra sing padha.

Tank wis berjuang kanggo ngatasi jinis karusakan tenung, khusus pertemaran magia kaya Ryze utawa Cassiopeia sing nyandhak mantra sawise mantra menyang mungsuh. Amarga magah bledosan wis cukup cooldowns – lan arang banget ngrusak tangki tangki siji, tank kurang bisa mati tinimbang sing rusak. Pertempuran Mages – kanthi rendah rendah – mbengkongake pola kasebut kanthi terus ngancam tank saindhenging perang.

Iki godhong tank saya krasa rada kurang saka Pak sing kasedhiya ing Pertempuran Mages. Kita ora bisa nada barang-barang MR, nanging ora nyebabake tangki ora bener. Nanging, kita ngenalake helm adaptif supaya bisa nangkep sawetara kamar ambegan kanggo terus-terusan. Tanks wis duwe barang sing dirungokake karusakan saka sumber fisik, kanthi barang kaya omong Randuin utawa beku sing beku mbantu dheweke ing badai. Helm adaptif minangka barang sing padha kanggo ngrusak sihir sing mlebu.

Damel path: Mantle Mantle + COFL SPEPER + REJUVENTATION AYE BEAD + 1000 Emas
Regenerasi kesehatan dhasar: + 100%
Pengurangan Cooldown: + 10%

Unik Pasif: njupuk karusakan sihir saka jampi utawa efek nyuda kabeh karusakan sihir sregep saka jampi utawa efek 15% sajrone 4 detik.

Anyar Gargoyle Staneplate
Nyedhiyakake gaman lan tahan sihir. Entuk resistensi luwih akeh nalika cedhak pirang-pirang juara mungsuh. Kesehatan Bonus Accah, nanging bisa ngrusak karusakan; Health liyane sing diwenehake yen cedhak karo pirang-pirang juara mungsuh.

Rong jinis tumpukan tumpukan juara: pejuang, lan tank. Tanks mlebu kabeh babagan daya tahan, saengga bisa nglindhungi, ngganggu, lan mbahas perjuangan sajrone perang. Pejuang, ing sisih liya, pengin milih kekiatan nanging pungkasane peduli karo karusakan uga.

Iki nyelehake barang-barang daya tahan murni ing papan sing aneh. Yen dheweke nyedhiyakake tungkak mentah sing akeh banget, dheweke bakal nggawe pejuang banget. Ing tangan liyane, yen ora nyedhiyani cukup, tank mangan karusakan sekitar ing timFights kanggo rumangsa aman nindakake tugas. Kita ngenalake gargoyle stoneplate kanggo menehi tank – lan bisa uga para pejuang sing wis mudhun ing siji-siji – pilihan kanggo dipindahake kanggo teamfights tanpa nggawe duel.

Dalan Mbangun: Rantai ranting + Negatron Cahung + 980 emas
Unik pasif – kulit watu: yen 3+ juara mungsuh cedhak, entuk 13 Bonus Armor lan Piandel Tahan

Unik Aktif – Metalicize: Sajrone 4 detik, tuwuh ukuran lan entuk kesehatan bonus padha karo 40% kesehatan maksimal, nanging nyuda karusakan kanthi 60%. Yen kulit watu aktif, nambah kesehatan dadi 100%.

Pangaturan Item Kekiatan

Kesehatan minangka stat sing umum, nggawe sampeyan tank. Rintangan rada luwih cetha, menehi turbail luwih saka siji jinis karusakan. Banjur ana efek unik ing saben item, sing luwih spesifik. Ing wayahe, kita mikir barang-barang sing nyedhiyakake kesehatan lan resistensi sing tiba banget kanggo tujuan umum.

Umume barang-barang kasebut dipérang nilai stat kira-kira 50/50 antarane kesehatan lan resistensi. Wiwit kesehatan statitis minangka statis sing umum, sing menehi taneman sing paling apik. Kita pengin jinis karusakan sampeyan supaya bisa dadi keputusan kanthi sengaja, mula kita lagi njupuk barang-barang umum supaya luwih diarahake ing jinis karusakan sing ditindakake. Ing tembung liyane: kurang kesehatan, resistensi liyane efek unik.

Cape Cape Sunfire
Kesehatan Down, Armor Up. Burn radius mudhun. Burns Kerusakan Juara Versi, Munggah Non-Champions.

Sunfire Cape wis dadi paling ndhuwur sing tuku kanggo sawetara wektu, lan ora angel kanggo ndeleng sebabe. . Kita ngasah identitas minangka barang “meksa” kanthi nyurung (nuwun) kekuatan liyane dadi karusakan ing non-juara – kanthi biaya potenensi.