Liga legenda patch 12.11 cathetan – Tanggal rilis, | Gamewatcher, TFT Patch 12.11 Informasi Tanggal Rilis

TFT Patch 12.11 Informasi Tanggal Rilis

Contents

    Kemampuan cepet tambah dadi 25 saka 15

Liga legenda patch 12.11 cathetan – tanggal release, Bel’veth, pergelajahan saka kekosongan, sain sanes

Liga Legenda Patch 12.11 Cathetan - Tanggal rilis, Bel'veth, Permaisuri sing ora sopan, Skins Lagu Ocean

Mangkene kita bakal nerangake kabeh sing ganti lan ditambah karo liga legenda Patch 12.11.

kaca ing endi iklan kudu katon ->

Lol patch 12.11 kasedhiya saiki ing server Live ing ngisor iki tes saka tes sing biasane rong minggu. Tampilan Cathetan Patch ngungkapake Tanggal rilis ing jejere Juara anyar Bel’veth, Skins song Ocean, lan liya-liyane.

Game Riot nyurung nganyari reguler kanggo MOBA sing populer, yaiku jadwal patch perlu kanggo nglacak nalika sabanjure. The lol patch 12.11 Tanggal Rilis wis disetel dina Rebo, 8 Juni, yaiku nalika owah-owahan sing nggawe server mencet langsung.

Liga legenda patch 12.11

Ing PBE, Pemain bisa nyoba ing sisik anyar ing ngisor iki: Lagu Samudra Nidalee, Segara Seraphine, Lagu Segara Prestise Edition, Lagu Samudera Selapas, lan Bentuk Peperangan Laut Bel’veth.

Liga Legenda Patch 12.11 Cathetan - Tanggal rilis, Bel'veth, Permaisuri sing ora sopan, Skins Lagu Ocean

Liga Legenda Patch 12.11 Cathetan - Tanggal rilis, Bel'veth, Permaisuri sing ora sopan, Skins Lagu Ocean

Lol 12.11 Jadwal Maintenance mesthi dicethakake luwih cedhak. Biasane, butuh wektu 3 jam kanggo patch sing bakal dilebokake ing macem-macem wilayah. Priksa artikel Status Server Liga League minangka cara sing apik kanggo menehi kabar babagan downtime server sing disebabake dening penyebaran patch utawa alasan liyane.

Belaph, pergayaan saka batang

Liga Legenda Patch 12.11 Cathetan - Tanggal rilis, Bel'veth, Permaisuri sing ora sopan, Skins Lagu Ocean

Liga 12.11 Uga ngenalake Bel’veth, pergayaan saka kekosongan, amarga juara paling anyar MOBA. Kanthi tembelan saiki ing Pbe, kita uga duwe tampilan statistik lan kabisan, kaya sing dicritakake dening 20.

Pati ing lavender (pasif):

  • Sawise nggunakake kemampuan, 2 serangan sabanjure Bel’veth wis nambah kacepetan serangan. Kajaba iku, saben Bel’veth njupuk monster utawa juara gedhe, dheweke entuk kecepatan serangan bonus permanen ing bentuk tumpukan lavender. Serangan Bel’veth luwih cepet tinimbang normal lan ora duwe tutup kacepetan serangan, Nanging, serangan dheweke lan efek sing diurangi kanthi cepet.

Bimbing void (q):

  • Bel’veth nyemprotake ing salah sawijining patang arah, ngatasi kabeh mungsuh kanggo kabeh lan ngetrapake efek on-hit. Saben arah duwe clooldown unik dhewe kanthi kacepetan serangan.

Ndhuwur lan ngisor (w):

  • Bel’veth Sillams Dheweke Down, Ngatasi Karusakan, Ngalahake mungsuh, lan mungsuh kalem. Sawise nggodha juara mungsuh, kemampuan iki nyuda q lonceng cooldown ing arah hit juara.

Royal Maelstrom (E):

  • Bel’veth saluran badai saka slashes ing saubenge, entuk pengurangan karusakan lan tambah nyolong. Saben slash nyerang mungsuh kesehatan sing paling murah ing sausane, ngatasi luwih akeh kesehatan sing ilang. Jumlah sisik slashes kanthi kacepetan serangan dheweke.

R – pesta tanpa telas:

    Pasif: Saben serangan kaloro nglawan target sing padha karo karusakan sing bener, tumpukan tanpa wates. Takedowns marang monsters lan juara epik Ninggalake ing mburi potongan karang. Monsters epik saka batang kaya selehake selehake Herald lan Baron Nashor khusus, Void Void Coral.

Ing jejere pangowahan sing kudu ditindakake ing Liga Legenda ‘.11, hotfix kanggo patch sadurunge direncanakake supaya bisa urip kanthi cepet, janji karo Taliyah lan Anivia kajawi buffs kanggo yuumi, kled, lan liya-liyane.

Liga 12.11 Pratinjau patch saiki urip, ngumumake owah-owahan sing akeh kanggo macem-macem barang lan Juara, kalebu Duskblade, Riftmaker, Xin Zhao, Apheli, liyane.

Zeri uga ana ing baris kanggo nampa pirang-pirang buff kanggo ngrusak lan cooldowns kanthi biaya mobilitas lan sarana.

Lol 12.11 imbangan juara

Aphelios – Buffed

Hitman lan Seer (Pasif):

    Kacepetan serangan bonus tambah dadi 7.5/15/22.5/30/37.5/45% saka 6/8 / 18/14 / 30/36%

Merek – nerfed

Blaze (pasif):

    Kerusakan Burnis Pasif Kurang Nganti 2.5% kesehatan maksimal luwih saka 4 detik saka 3% kesehatan maksimal luwih saka 4 detik

Caitlyn – diganti

Piltover Peacemaker (Q):

    Kerusakan fisik diganti dadi 50/90/130/170/210 (+ 125/15 / 145/205% AD) saka 50/90/130/170/210 (+ 130/170/190/190/190/190/190/190/190/190/190/190/190/190/170% AD )

90 kaliber net (e):

    Kerusakan Piandel tambah dadi 8030/180/230/280 (+ 80% AP) saka 70/110/150/190/230 (+ 80% AP)

Fizz – diganti

    Wutah Kesehatan Kurang nganti 106 saka 112

Gragas – Buffed

Laras Gulung (Q):

    Kerusakan tambah dadi 80/120/160/20040 (+ 80% AP) saka 80/120/160/200/240 (+ 70% AP)

Awak slam (e):

  • Cooldown suda kanggo 14/13.5/13/12.5/12 detik saka 16/15/14/14/12 detik

Gwen – nerfed

Mist (W):

    Bonus Armor & MR Dene Nalika Ing njero Kesalahan mudhun nganti 12/14/16/18/20 (+ 5% AP) saka 20 (+ 5% AP)

Skip ‘n slash (e):

  • Cooldown dibalekake kanthi serangan pisanan mudhun nganti 50% saka 60%

Irelia – buffed

Bladesurge (q):

  • Nambani tambah dadi 9/10 / 11/13% iklan saka 7/8 / 9/1 / 11% AD

Duet Flawless (E):

  • Cooldown suda 16/15/14/14/12 detik wiwit taun 18/16.5/15/13.5/12 detik

Kayn – Nerfed

Rapat slash (Formulir Darkin) (Q):

  • Kerusakan mudhun menyang 65% iklan (+ 5% (+ 5% saben 100 AD) target kesehatan maksimal) saka 65% iklan (+ 5% (+ 5%.5% saben 100 Ad 100 AD BONS) target

Kog’Maw – Nerfed

Cukur cukur (q):

    Kacepetan serangan bonus pasif mudhun nganti 10/15/20/25/30% saka 15/20/25 / 30/5 / 35%

Bio-arcane Barrage (w):

  • Kerusakan kesehatan maksimal %% mudhun nganti 3/3.8/4.6/5.2/6% saka 3/4 / 5/16 / 7%

Lee Sin – Buffed

  • Iklan Base Tambah 68 saka 66

Serat Gelombang Sonic / Resonasi (Q):

    Kerusakan tambah dadi 55/80/105/130/155 saka 50/75/100/125/150

LILLIA – nerfed

  • Kesehatan basa mandhiri nganti 625 saka 650

Ngimpi Laden Bow (Pasif):

  • Kerusakan Debu Ngimpi Kurang Nganti 6% (+1.2% saben 100 ap) target kesehatan maksimal saka 6% (+1.5% saben 100 ap) target kesehatan maksimal

Master Yi – Nerfed

  • Hp saben level suda nganti 100 saka 106

Gaya Wuju (E):

  • Kerusakan basa mudhun nganti 30/35/40/45/50 saka 30/38/46/54/62

Nunu & Willump – Diganti

    Penyembuhan marang non-juara dadi 65/95/125/1555555555 (+ 90% AP) (+ 10% kesehatan bonus) saka 65/95/15555/185 (+ 70% (+ 708 (+ 70%) (+ 6 70%) Kesehatan)

Barrage salju salju (E):

  • Cooldown diganti dadi 14/13/12/11/10 detik wiwit 14 detik

Olaf – diganti

Berkerker nesu (pasif):

    Ambang regane maksimal kanggo nyolong umur tambah 30% kesehatan maksimal saka 22.5% kesehatan maksimal

    Wektu minimal ing antarane Casts mudhun menyang 2.5 detik saka 3 detik

Angel metu (w):

  • Cooldown tambah 16/15/14/14/12 detik saka 16/14.5/13/11.5/10 detik
  • Armor & SRAVE Pasif & MRIVEADE nganti 10/20/30 saka 10/25/40

Rakan – buffed

Gleaming Quill (Q):

  • Penyembuhan tambah dadi 30-115 (Tingkat 1-18) wiwit 18-90 (Tingkat 1-18)

Entrance Grand (W):

  • Cooldown suda 16/14.5/13/11.5/10 detik wiwit taun 18/16.5/15/13.5/12 detik

Tari Pertempuran (E):

    Biaya Mana mudhun nganti 40/45/50/55/60 saka 60/70/80/90/100

Rengar – nerfed

  • Dasar HP mudhun nganti 620 saka 655

Sensai goleki (r):

  • Cooldown Nambah dadi 110/100/90 saka 110/90/70

Ryze – Buffed

Eja fluks (E):

    Kerusakan tambah nganti 60/80/100/120/140 (+ 35% AP) (+ 2% Mana Bonus) saka 60/80/100/120/140/120/140/120/140/1201 (+ 2% AC)

Samira – Buffed

    Wutah iklan tambah dadi 3.3 saka 3

  • Kerusakan tambah dadi 0/5/10/15/20 (+ 85/80 / 95 / 105/15 AD) saka 0/5/10/15/20 (+ 80/90/110/110/110/120/110/120/120

Senna – diganti

Abs Absolute (Pasif):

  • Tingkat Dolar Wraith Drop Saka Minions Senna Kills Tambah nganti 8.333% saka 2.166%

Tindikan peteng (Q):

    BSLOWOWED nyuda 15% (+ 10% saben 100 iklan bonus) saka 20% (+ 10% saben 100 iklan bonus)

Swain – nerfed

RAVENOUS FLOCK (Pasif):

  • Penyembuhan pendhudhuk 3/4 / 5/6% saka 3.5/4.5/5.5/7%

Visi Empire (W):

  • Ambagam Magic suda nganti 80/115/150/185/220 (+ 55% AP) saka 80/120/160/200/240 + (70% AP)

Demonik Ascension (R):

  • Penyembuhan saben obah derente nganti 15/27.5/40 (+ 18% AP) saka 15/30/45 (+ 20% AP)

Sylelas – buffed

Kingslayer (w):

    Cooldown suda nganti 12/10.5/9/7.5/6 detik saka 13/11.25/9.5/7.75/6 detik

Abduct / Culik (E):

  • Cooldown suda kanggo 13/12/11/9 detik saka 14/13/12/11/10 detik

Tahm Kench – Buffed

Rasa sing dipikolehi (Pasif):

  • Kerusakan Piandel Bonus Tambah 8-60 (Tahap 1-18) (+ 4% kesehatan bonus) saka 8-60 (level 1-18) (+5).5% Kesehatan Bonus)

Lash (q):

  • Marasake awakmu tambah tambah nganti 10/15/20/25/30 (+3/3.5/4/4.Kesehatan 5/5% ilang saka 10/12.5/15/17.5/20 (+3/3.5/4/4.Kesehatan 5/5% Ilang)
  • Kekuwatan tameng nambah 650/800/950 saka 500/700/900

Taliyah – diganti

  • Kesehatan basa mudhun nganti 550 saka 570

Benang voli (q):

    Cooldown tambah dadi 7/6/5/4/3 detik saka 6.5/5.5/4.5/3.5/2.5 detik

Bumi sing ora dibangun (e):

  • Saiki nindakake karusakan 150% kanggo monsters

Tembok Weaver (R):

  • Ora bisa maneh dibuwang sajrone 3 detik kanggo ngatasi kerusakan non-proc

Taric – buffed

Tutul Starlight (Q):

    Biaya Mana mudhun nganti 60 ing kabeh rangking saka 65/70/75/80/85

    Cooldown suda nganti 15/14/12/12 detik saka 17/16/14/13 detik

Trydamere – buffed

    Dasar teman ditambah nganti 30/40/50/60/70 saka 25/33/41/49/57

Undian Rage (R):

  • Cooldown DEREEDED DEREED DEPERTOED DEWARTA 12080 detik saka 130/110/90 detik

VEIGAR – Nerfed

    Armor suda 21 saka 23

Horizon Acara (E):

  • Cooldown Nambah nganti 20/18/16/14/12 detik wiwit taun 18/16.5/15/13.5/12

Wukong – nerfed

Trickster prajurit (w):

  • Cooldown tambah dadi 22/19.5/17/14.5/12 detik saka 20/18/16/14/12 detik

Mogok nimbus (e):

  • Kerusakan Monster Kurang nganti 160% saka 180%

Xin Zhao – Buffed

Penentuan (pasif):

  • Penyembuhan tambah dadi 6-74 (level 1-18) (+ 10% AD) (+ 55% AP) saka 6-74 (level 1-18) (+ 55% AP)

Angin dadi kilat (W):

    Biaya Mana diganti dadi 60/55/50/45/40 saka 60

Zeri – diganti

Bathi Burst (Q):

    Kerusakan aktif tambah dadi 8/11/14/17/20 (+ 110/115/120/120% Total Ad) saka 7/9/11/13/15 (+110/112.5/115/1177.5/120% total iklan)

Laser UltriShock (W):

    Kerusakan tambah dadi 10/45/80/150 (+ 150% AD) (+ 70% AP) saka 10/45/80/1180/150 (+ 140% AD) (+ 70% AC)

Surge Surge (E):

    Cooldown suda nganti 22/20.5/19/17.5/16 detik saka 26/24.5/23/21.5/20 detik

Kilat kacilakan (R):

    Cooldown suda nganti 100/85 / 70seconds saka 120/95/70 detik

Lol 12.11 imbangan item ganti

Luka sing apik banget

    Luka sing rada sithik 30% ⇒ 25% suda penyembuhan

Topeng Abyssal

    Rintangan Piandel tambah dadi 35 saka 30

Cindia BAMI

    Biaya biaya mudhun nganti 1000 saka 1100

Agul-agul saka raja sing rusak

  • Lifesteal tambah dadi 8% saka 7%

Bungah Vest

    Kerusakan tambah dadi 4 saka 3

Chakunk Chaüword

    Iklan tambah dadi 55 saka 45 taun

Putrier Chemtech

    Ap tambah 60 saka 55

Makutha saka ratu sing surem

  • Ap tambah 70 (80 ⇒ 90 kanggo barang-barang karya Ornn, Caesura) saka 60

Tari Pati

  • Rasio waras defy dumunung ing iklan bonus 120% saka iklan bonus 140%

Everfrost

  • Durasi Glate Sloffe mudhun kanggo 1 detik saka 1.5 detik

Nelpon eksekutif

    Iklan tambah dadi 20 saka 15

Frostfire gauntlet

    Kesehatan tambah nganti 450 saka 350

Goredrinker

  • Kemampuan Pasif Mitki Tambah menyang 7 saka 5

Knights sumpah

  • Kemampuan cepet tambah nganti 20 saka 10

Kraken Slayer

  • Nggawe Kerusakan True Bonus diganti dadi 50 (+ 40% item bonus) (padha kanggo Ornn karya karya

Kasirangan Liandry

  • Kerusakan ngobong karusakan mudhun nganti 50 (+ 6% AP) (+ 4% kesehatan maksimal) (padha kanggo ornn karya masterwork)

MAW saka Malmorus

  • Lifeline Cooldown Nambah 75 detik saka 60 detik

Morellonomicon

    AP tambah 90 saka 80

Pangeling-eling Mortal

    Tatu sing rada sedhih nganti 25% saka 30%

Pemanen wengi

    Kemampuan cepet tambah dadi 25 saka 15

Oblivion Orb

    AP tambah 35 saka 30

Omong randuin

  • Waja tambah nganti 90 saka 80

Riftmaker

  • AP Kurang nganti 70 (90 kanggo Ornn Masterwork Item, ipat ICATHIA) saka 80

Visage Roh

  • Rintangan Piandel tambah 50 saka 40

Sunfire Aegis

    Kesehatan tambah nganti 450 (600 kanggo Ornn karya karya, Formefire) saka 350

Thornmail

    Kerusakan Gerbang Bonus 10 (+ 20%) kanggo panyerang saka 10 (+ 10% Armor BONUS)

Turbo Chttank

    Kesehatan tambah nganti 450 saka 350

Umbur Glaive

  • Blackout Cooldown tambah nganti 40 detik saka 35 detik

Konvergensi Zeke

  • Waja tambah 35 saka 25

Lol 12.11 Sistem diganti

Turrets njaba

  • Kerusakan Kurang menyang 162-344 (menit 0: 00-13: 30) (cathetan: menara menehi karusakan ing 120% karusakan ing juara) saka 167-391 / li>

Lol 12.11 bugfix & pangowahan qol

  • Ndandani bug ing ngendi Qiyana Q – Edge of iXTAL sing ora ana gandhengane kanggo mungsuh (* bug iki kudu dirampungake nanging amarga tingkat reproduksi sing kurang, kita ora bisa 100%. Kita bakal njaga ati-ati kanggo bug iki menyang tembelan 12.11)

12.11 Tanggal Rilis

TFT Patch 12.11 seni Dragonand resmi

TFT Patch 12.11 Game Art / Riot Official

TFT Patch 12.Tanggal 11 Tanggal Rilis pungkasane wis dicethakake, bebarengan karo kabeh owah-owahan ing tembelan anyar.

Taktik Taktik minangka Auto-Battler adhedhasar Liga MOBA sing populer ing legenda. Pemain tuku juara, mbangun barang, lan ngembangake komposisi tim lan strategi ing ngarep-arep ngalahake mungsuh ing perang. Kaya liga liga, TFT nampa patch anyar kanthi asring nambah juara anyar, sipat, barang, lan konten anyar liyane ing game kasebut.

Game Riot wis ngumumake tembelan TFT 12.11 bakal urip tanggal 8 Juni 2022. Server asring mudhun kanggo pangopènan babagan wektu nganyari bakal urip, dadi pemain bisa ngenteni nalika sadurunge bisa miwiti nikmati tembelan anyar. Nganyari server iki bisa uga mengaruhi liga liga liga biasa, nanging pemain bisa mriksa apa utawa server aktif utawa ora kanthi mriksa kaca Status Layanan Riot Game.

Yen ngono, sampeyan ora kejawab esuk iki, iki minangka benang siji-sijine warta paling anyar ing Dragonlands! �� pic.Twitter.com / q4ppe1lzcu

– Taktik TeamFight (@TFT) 23, 2022

TFT Patch 12.11 Informasi Tanggal Rilis

Rilis dhisikan patch teka karo sekumpulan pangowahan, kalebu distribusi tahap tahap anyar, owah-owahan barang, lan sekumpulan juara anyar ing jejere Dragonlands set anyar. Kanggo pemain sing seneng kosmetik tememagan naga anyar sing bakal teka, dheweke bisa tuku supaya entuk endhog, juru kunci anyar, lan liya-liyane kanggo 1295 Rp.

Pemain bakal entuk akses menyang sawetara sing wis nganyari sawise mbebasake nganyari tanggal 8 Juni. Kajaba iku, pangowahan bisa digawe menyang tembelan sawise diluncurake, dadi pemain TFT kudu njaga kanggo kabeh konten anyar sing bakal ditindakake.