Liga legenda: lol 12.19 cathetan patch – 5 pangowahan paling gedhe, liga legenda patch cathetan: 12.19 nganyari nambah Janna VFX | Pcgamesn

Liga Legenda Patch Cathetan: 12.19 nganyari nambah anyar Janna vfx

Contents

Bugfixes

Liga legenda: lol 12.19 cathetan patch – 5 pangowahan paling gedhe

Liga legenda wis kebak ayun ing ngarep 2023 musim. Mung wingi kita entuk risak lengkap saka preeseason preseason, lan saiki kita wis entuk tembelan anyar sing bakal nyetel nada kanggo Lol mlebu ing musim anyar. Iki minangka tembelan sing menarik, kanthi buff anyar sing bakal teka kaya Blitzcrack lan Rakan, dene karakter liyane wis ngganti loro-lorone lan bocah cilik sing ditrapake kanggo dheweke. Oh, ana sekumpulan kulit mekar kembang anyar. Kanggo risak kabeh owah-owahan gedhe ing Liga legenda 12.19 , mung goleki cathetan tembelan ing ngisor iki.

Nganyari Midscope Syndra

Nganyari midscope syndra pungkasane, lan kabeh kabisan dheweke wis diatur miturut. Nanging takeaway paling gedhe ing kene yaiku pasif anyar, lan nganyarke saben kabisan sajrone wektu. Katon murka digayuh kanthi nyerang juara mungsuh lan leveling, lan splinters kasebut bisa digunakake kanggo versi kemampuan dheweke, nggawe legenda sing luwih serbaguna, kanthi kapabilitas kontrol akeh.

Blitzcrank Buffs

Blitzcrank, wiwitan dirancang kanggo dadi karakter pejuang, wis mapan dadi peran dhukungan sajrone puluhan puluhan lan taun playuhan kompetitif. Nanging kanthi nganyari iki, juara iki bakal bisa berjuang ing fronlines maneh. Kacepetan Serangan Dasar munggah, rasio kacepetan serangan yaiku, kacepetan serangan bonus munggah, lan luwih akeh. Ya, biaya Mana wis tambah akeh, nanging Blitzcrank saiki luwih cukur hp saka mungsuh saka mungsuh lan mbiyantu DPS.

Rakan buffs

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing main karo kekuwatan Kemampuan Rakan luwih akeh tinimbang liyane. Yen sampeyan, Buff iki kanggo sampeyan. Scal pasif AP tambah, lan gleaming quill ap skala, dadi yen sampeyan APAK pamuter AP rajan, sampeyan bisa nggunakake luwih akeh gleaming nalika muter.

Update Janna VFX

Visual Janna wis dianyari kanthi lengkap. Indikator visual anyar wis ditambahake menyang Q sing bakal nuduhake arah kasebut bakal pindhah, nanging saben pamindhahan wis ana sawetara nganyari utawa tambahan. Kanggo umume iki mung estetika, nanging Janna kudu luwih adhem tinimbang sadurunge.

Acara pass berkembang diterangno

Pungkasane acara acara anyar lan toko acara bakal ditampilake ing wiwitan jagad 2022 acara. Sampeyan bakal bisa nemokake kabeh sing ana gandhengane karo acara saka kaca acara sing bakal digandhengake ing sisih ndhuwur Lol klien. Ana macem-macem ganjaran gratis lan premium kanggo ngrampungake acara ing saindenging jagad 2022, lan isih ana akeh token acara kanggo entuk bathi lan ijol-ijolan barang eksklusif. Njaluk dheweke nalika isih bisa! Ditulis dening Dave Aubrey atas jenenge Glhf.

Dhaptar

Liga legenda preseason 2023: 5 owah-owahan paling gedhe

Deleng 5 item

Liga Legenda Patch Cathetan: 12.19 nganyari nambah anyar Janna vfx

Liga Legenda Patch Cathetan: 12.19 Update nambah Anyar Janna VFX: Wong wadon sing nganggo warna putih sing dawa, rambut jambon sing dawa lan ngebur nganggo tangan

Cathetan legenda legenda liga kanggo 12.19 Pembaruan kanthi rinci babagan urip Janna lan Syndra anyar, uga ngenalake kulit mekar sing luwih akeh digoleki ing rereget hit moba.

Nalika kabeh mripat saiki ana ing liga liga preseason Preseason 2023, isih ana wektu sadurunge kedadeyan kasebut. Kanthi jagad kanthi rame lan bungah banget ing dhuwur, kerusuhan nggawe pangaturan liyane kanthi liga perch 12.19.

Iki kalebu owah-owahan Janna VFX sing harga banget, sing muga-muga bisa nggawe ratu ing tempes katon luwih sithik, lan rework Syndra sing ditunggu-tiwas kanggo para penggemar penghargaan amarga dadi jalur sing luwih agresif.

Pungkasane, ana jinis kulit roh anyar kanggo ngubengi 12.19 nganyari, menehi juara kaya sett, Evelynn, lan Yorik minangka inspirasi jepang anyar. Ana uga kulit prestige kanggo master jungler yi, lan bocah lanang katon apik tenan.

Liga Legenda Patch Cathetan: 12.19 Update Nambah Anyar Janna VFX: Wanita ELF Dijupuk Ing Frost Hovers ing Blizzard kanthi staf biru sing gedhe

Update Janna VFX

Minangka utama Janna, iki minangka bagean paling apik ing 12.19 nganyari. Kabeh kulit tuwa Janna bakal entuk mriksit lengkap, kanthi kulit sing luwih anyar entuk sawetara kualitas penyesuaian urip ing kabisan Q lan R dheweke.

Kulit dhasar Janna, uga dadi ratu, Frost ratu, ramalan, lan kulit sing menang yaiku entuk dhuwit, kanthi jenis fnatised w. Star Guardian, wali saka sands, bewitching, ratu kristal, pedhang cyber, lan prestise cyber halo bakal weruh update sing mateni lan r tornado lan r tornado lan r tornado lan r tornado.

Syndra Rework

Prakiraan lingkungan sing ramah kita ora mung golek rekrut, sanajan. Kit Syndra Dark Syndra Dark wis disuda ing upaya kanggo nggawa dheweke metu saka bayangan lan bali menyang meta.

Tombol kanggo iki minangka pasif anyar dheweke, sing ngidini dheweke nganyarke kabisan nalika dheweke lunga. Iki kanggo menehi para pemain kanthi pangerten yen kekuwatan dheweke terus tuwuh nganti tekan ngendi dheweke bali dadi monster siji sing kita ngerti lan seneng sengit.

Liga Legenda Patch Cathetan: 12.19 Update Nambah Anyar Janna VFX: Infografis sing nuduhake kabeh penyesuaian sing digawe ing lol patch 12.19

Liga Legenda Patch Cathetan: 12.19

Ing ngisor iki minangka juara juara lan nerf, owah-owahan barang, lan kulit anyar saka liga legenda 12.19 nganyari. Priksa manawa mriksa situs web Riot Games ‘kanggo cathetan lengkap.

Penyesuaian Syndra

Stats dhasar

  • Kesehatan Base: 593 ⇒ 563

Pasif – Transcendent

  • Syndra nglumpukake nganti 120 cemlorot murka liwat ngrusak juara lan entuk tingkat. Splinters saka bebendu nambah syndra lan kabisan
  • Mana saka Splinters: Syndra mulihake 20-215 (adhedhasar tingkat 1-18) Mana nalika nglumpukake splinter saka mungsuh
  • Transcended: ing 120 splinters, syndra entuk 15% total A Ap [*] Syndra bisa entuk truth saka cara ing ngisor iki:
  • Ngrusak juara mungsuh kanthi 2 kabisan ing 4 detik (1/2/3 ing tingkat 1/11/18) Splinters (8 kapindho cooldown saben target)
  • Syndra bakal nampa limang splinter bebendu nalika dheweke munggah
  • Mateni merion merion meriam sing ditarik salah siji saka murka
  • Katon anyar: Nalika Syndra nganyarke kemampuan sing bakal nampa lambang kemampuan sing anyar, nganyari

Q – Sphere Peteng

  • Cooldown: 4 detik ⇒ ​​7 detik
  • Kosting Mana: 40/50/60/70/80 ⇒ 40/45/50/55/60
  • Kerusakan Piandel: 70/105/140/175/210 (+ 65% AP) ⇒ 70/105/140/175/210 (+ 70% ap)
  • Transcended Sphere Dark: Nalika ngumpulake 40 splinters bebendu, Q bakal bisa nyimpen nganti 2 biaya (Cathetan: 1.25 Kapindho cooldown antarane cutts)

W – Kekuwatan Bakal

  • Run, Playthings: Unit non-Sphere sing wis milih Syndra saiki ora bisa mati nalika dikendhaleni Syndra. Sadurunge ana unit sing sithik banget sing bisa mati nalika dijupuk sing wis dicopot
  • Angkatan Diwenehi Pangiriman: Nalika nglumpukake 60 cemlorot murka, W bakal entuk 15% tambahan (+1.5% saben 100 ap) Kerusakan sing bener

E – buyar wong sing ringkih

  • Cooldown: 18/17/16/15/15 detik tanggal 15 detik ing kabeh rangking
  • Stun Duration: 1.5 detik ⇒ ​​1.25 detik
  • Kerusakan Piandel: 85/130/175/220/265 (+ 60% AP) ⇒ 75/1555/195/235 (+ 55% AP)
  • Sudut Scatter: 34 Derajat ⇒ 56 derajat
  • Ruang pribadi: nyuda kemungkinan Q ora nggedhekake target ing jarak cedhak
  • [Dibusak] geni adoh: spheres gelap sawise ngusir lemah, ora ana maneh dadi pluru
  • Transcended buyar sing ringkih: nalika ngumpul 80 cemara saka nepsu, nyebarake kerucut sing kuwat banget (56 derajat ⇒ 84 ​​derajat) lan uga sumunar mungsuh kanthi 70%.25 detik (ditrapake sawise CC dhisikan)

R – Daya Diwenehi

  • Kerusakan saben Sphere: 90/140/190 (+ 20% AP) ⇒ 90/130/170 (+ 17% AP)
  • Pasif Anyar: Daya sing ora diluncurake saiki bakal diwenehake Q – salju sing luwih peteng kanthi kemampuan 10/20/30
  • Daya Diwenehi Transcended: Nalika ngumpulake 100 capture bebendu, kekuwatan sing ora dileksanakake juara ing ngisor iki 15% maksimal kesehatan

Buff Juara

Blitzcrank

Stats dhasar

  • Kacepetan Serangan Dasar: 0.625 ⇒ 0.65
  • Rasio kacepetan serangan: 0.625 ⇒ 0.7

W – overdrive

  • Kosting Mana: 75 ⇒ 85
  • Kacepetan Serangan Bonus: 30/38 / 46/54 / 62% ⇒ 40/53/66/79/92
  • [New] Punch Magical: Serangan sajrone W hasil tambahan 1% target HP maksimal ing karusakan sihir. Menehi nglawan minions lan monsters, karusakan iki tambah kerusakan 60-180 (adhedhasar tingkat).

E – Power Fist

  • Kosting Mana: 25 ⇒ 40
  • Ketukan Duration: 0.9 detik ⇒ ​​1 detik
  • Nggambarake Auto Attack Auto: Gunggung Jumlah AD 200% Jumlah AD (+ 25% AP)
  • [Anyar] Ora ana sing aman: marang Minions lan Monsters, serangan otomatis Blitzcrank sing dipimpin bakal menehi hasil bonus 150% Total AC (+ 125% AP) Kerusakan

R – lapangan statis

  • Tumpukan maksimal saka pasif: 3 ⇒ Unlimited
  • Kerusakan Piandel Saka Tumpukan: 50/100/150 (+ 30% AP) ⇒ 50/100/150 (+ 30/201% AP)
  • Kerusakan Piandel: 275/400/52/525 (+ 100% ap) ⇒ 275/400/525 (+ 125% AP)

Bugfixes

  • Brake anyar: tetep bug ing ngendi kacepetan gerakan Blitzcrank bakal bosok utawa cepet banget

Ekko

Pasif – Resonance Z-Drive

  • Kerusakan Proc Katelu: 30-140 (adhedhasar level) (+ 80% AP) ⇒ 30-140 (adhedhasar level) (+ 90% AP)

R – chronobreak

  • Kerusakan Piandel: 150/300/450 (+ 150% AP) ⇒ 150/325/500 (+ 175% AP)

Fizz

E – Playful / Trickster

  • Kerusakan Piandel: 70/120/170/220/270 (+ 75% AP) ⇒ 70/120/170/220/270 (+ 90% AP)

Garen

E – Pengadilan

  • Kerusakan mogok kritis: 58% (+ 1% saben 1% Kerusakan Strike Kritikus Bonus) ⇒ 75% (+ 1% saben 1% Kerusakan Dicara Kritikus Bonus

Jinx

Stats dhasar

  • Kerusakan Dasar Attan: 57 ⇒ 59

R – super mega mati roket!

  • Kerusakan dhasar kanggo target utama: 250/400/550 ⇒ 300/450/600

Kai’sa

Pasif – kulit kapindho

  • Kerusakan Proc Bekak 5: 15% (+ 5% saben 100 ap) target kesehatan sing ilang 15% (+ 6% saben 100 ap) saka kesehatan sing ilang

Malphite

W – Thunderclap

  • Kerusakan fisik Cone Aoe: 15/25/35/455/55 (+ 20% AP) (+ 15% waja) ⇒ 15/25/35/55/35/55/355 (+ 30% AC)

R – kekuwatan sing ora bisa dipotong

  • Kerusakan Piandel: 200/300/400 (+ 80% AP) lan 200/300/400 (+ 90% AP)

Nasus

Q – Strike Siphoning

  • Range Attack Dasar: 150 (25 bonus sawetara) ⇒ 175 (50 kisaran bonus)

W – Wither

  • Cepet kacepetan alon: 50% kacepetan gerakan alon (23.5/29.5/35.5/41.5/47.5%) ⇒ 75% kacepetan gerakan alon (kacepetan serangan anyar alon: 35.25/44.25/53.25/62.25/71.25%)

R – murka pasir

  • Ukuran tambah: + 30% Ukuran ukuran ⇒ + 3/35% ukuran (tingkat 6/11/16)
  • [Anyar] Pakar Big: AoE Radius kerusakan Nasus saiki mundhak adhedhasar ukuran
  • Rusak Tandha: Saben 1 detik lan saben 0.5 detik (Cathetan: Kerusakan sakabèhé ora owah)

Bugfixes

  • Ndandani bug ing ngendi kerusakan nasus ing teks wektu ora tumpukan

Nunu

R – nol sing mutlak

  • Kerusakan Piandel: 625/950/1275 (+ 250% AP) ⇒ 625/950/1275 (+ 300% AP)

Rakan

Pasif Pasif – Feyhers Fey

  • Kekuwatan tameng: 30-225 (adhedhasar level) (+ 85% AP) ⇒ 30-225 (adhedhasar level) (+ 95% AP)

Q – Gleaming Quill

  • Kerusakan Piandel: 70/115/160/205/250 (+ 60% AP) ⇒ 70/115/160/205/250 (+ 70% AP)

Ryze

Q – Overload

  • Kerusakan Piandel: 70/90/110/130/150 (+ 50% AP) (+ 2% mana mana) ⇒ 70/90/110/130/150 (+ 55% AP) (+ 2% mana)

W – Rune Penjara

  • Kerusakan Piandel: 80/110/140/170/200 (+ 60% AP) (+ 4% Mana Bonus) ⇒ 80710/140/170/200 (+ 70% ⇒)

Shyvana

W – burnout

  • Kerusakan Piandel saben Obah: 10/16.25/22.5/28.75/35 (+ 10% AD BONUS BONUS) ⇒ 10/16.25/22.5/28.75/35 (+ 15% AD BONUS AD)
  • Kerusakan Magic on-hit: 5/8..25/14.375/17.5 (+ 5% AD BONUS BONUS) ⇒ 5/8.125/11.25/14.375/17.5 (+ 7.5% iklan bonus)

E – napas geni

  • Serat otomatis nglawan mungsuh sing ditandhani kanggo ngrusak swara: 3.75% saka kesehatan maksimal target 3.5% saka kesehatan maksimum target
  • Kerusakan :: 60/100/140/180/220 (+ 30% Ad) (+ 70% AP) ⇒ 60/100/140/180/140/180/140 (+ 90% AD) (+ 90% AC)
  • Dragon mbentuk karusakan ekstra :: tambahan 100-160 (adhedhasar level) (+ 30% AC) (+ 30% AP) ⇒ Tingkatan 75-135 (+ 30% AD) (+ 30% AC) (CATETAN: Iki saliyane kanggo Kerusakan Dasar)

Sona

Q – Hymn of Valor

  • Kerusakan dhasar: 40/70/100/130/160 ⇒ 50/80/110/140/170

E – lagu saka Celerity

  • Power Chord Slow: 40% (+ 4% saben 100 ap) ⇒ 50% (+ 4% saben 100 ap)

Tahm Kench

Q – Basa lash

  • Kerusakan Magic: 80/130/180/230/280 (+ 70% AP) (+ boneka) (adhedhasar level)) (+ 30% kesehatan) ⇒ 8030/180/230/280 (+ 90% AP) (+ Tresna 10-60 (adhedhasar level)) (+ 3% kesehatan bonus)

W – Abyssal nyilem

  • Kerusakan saben tumpukan: 100/135/17040/205/240 (+ 100% ap) ⇒ 100/135/17040 (+ 125% ap)

Twitch

Pasif – Venom agawe

  • Kerusakan saben tumpukan: 1/2/3/4/5 (adhedhasar level) (+ 2.5% AP) ⇒ 1/2/3/4/5 (adhedhasar level) (+ 3% AP)

E – ngrusak

  • Kerusakan Piandel Per tumpukan: 35/50/65/65/65/65/65 (+ 35% bonus) (+ 33% ap) ap ⇒ 35/50/65/80/85 (+ 35% iklan bonus) (+ 35% AC) )

Udyr

Q – cakar liar

  • Minions: Kuah wilding awaken saiki bakal entuk minimal 40-160 Kerusakan adhedhasar level saiki serangan kilat

Nerf juara

Master Yi

Stats dhasar

  • Nyerang karusakan wutah: 2.5 ⇒ 2.2

Gaya E – Wuju

  • Kerusakan True Bonus: 30/35/40/5/45/45/45/45 (+ 35% BONUS AD) ⇒ 30/35/40/5/5/50 (+ 30% iklan bonus)

Rek’sai

Stats dhasar

  • Kerusakan Dasar Attan: 64 ⇒ 61

Item

Eclipse

  • Kerusakan serangan bonus: 55 ⇒ 6
  • Lethality: 18 ⇒ 12

Nganyari vfx

Janna

  • Ditambahake petunjuk visual anyar menyang Q Janna sing bakal nuduhake ALIESS sing bakal ditindakake
  • Dhasar Janna: Lengkap Overhaul
  • JANNA Tempest: padha karo dhasar
  • Hextech Janna: Overhaul lengkap
  • Frost Ratu Janna: Lengkap Overhaul
  • Kasedhiya Janna: Overhaul lengkap
  • Ramalan Janna: Overhaul lengkap
  • Janna FNATIC: padha karo basa, nanging kanthi adat w
  • Star Guardian Janna: Nambah efek dampak kanggo nganyari Cilik Q lan Tornado, VFX anyar VFX ing R
  • Pedhang suci Janna: Nambah efek pengaruh kanggo nganyari Q And Tornado, New Healing VFX ing R
  • Bewitching Janna: Nambah efek dampak kanggo nganyari / nganyari Tornado, New Healing VFX ing R
  • Wali saka Sands Janna: Nambah efek pengaruh kanggo nganyari Q And Tornado, New Healing VFX ing R
  • Perdukung Ratu Janna: Nambah Efek Dampak kanggo Q, VFX New Healing R
  • Crystal Wungu Janna: Nambah efek dampak kanggo Q, vfx anyar sing anyar ing r
  • Cyber ​​Halo Janna: Nambah Efek Efek TO Q, New Healing VFX ing R
  • Prestige Cyber ​​Halo Janna: Nambah efek dampak kanggo Q, anyar VFX ing R

Skins lan kromas

  • Prestige Roh Blossom Master Yi
  • Semangat mekar aphelios
  • Semangat mekar sakaus
  • Semangat mekar evelynn
  • Semangat mekar master yi
  • Roh Blossom ngrampungake
  • Semangat mekar soraka
  • Syndra Syndra Syndra
  • Spirit Blossom Tristana
  • Semangat mekar yorick

Kromas ing ngisor iki bakal dirilis patch iki:

  • Semangat mekar aphelios
  • Semangat mekar sakaus
  • Semangat mekar evelynn
  • Semangat mekar master yi
  • Roh Blossom ngrampungake
  • Semangat mekar soraka
  • Syndra Syndra Syndra
  • Spirit Blossom Tristana
  • Semangat mekar yorick
  • Crystal Rose Akshan (Tiffany & Co.)
  • Crystal Rose Swain (Tiffany & Co.)
  • Crystal Rose Zyra (Tiffany & Co.)

Lauren Bergin Diedeg ing Atine Sanctuary, Lauren Nduwe Obsesi Sehat karo Diablo 4 Vilidin, Lilith. Biyen nampilake editor ing Dexerto, dheweke dibajak dhuwit kanggo liga legenda amarga dheweke duwe rong derajat. Aduh.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Liga legenda patch 12.19 Cathetan: Syndra Mid-Scope, “off-meta” buffs

Nganyarake Syndra Midscope

Game kerusuhan

Liga legenda patch 12.19 mlaku, lan karo jagad sing ana ing mburi rerusuh kita nggoleki musim 13. Sevs tetep gampang nganyari iki kanthi nganyari pertengahan Syndra sing bakal urip bareng karo sawetara buff Meta minangka pendhudhuk preseason: Iki cathetan patch lengkap.

Rerusuh kanggo nggawe musim 13 awal ing lol Patch 12.19, ngirim sawetara update sing direncanakake sadurunge diluncurake gedhe mengko ing taun.

. Apa ana sing ngucapake alasle blitzcrank?

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mangkene apa sing bakal ana ing patch 12.19, kalebu cathetan patch lengkap lan nalika nganyari nganyari.

Syndra lan Talon ing TFT Set 6.5

Syndra lan Talon minangka loro saka telung unit Debonair sing ora nerf ing tembelan TFT 12.5b.

Nalika lol patch 12.19?

Liga legenda patch 12.19 primed kanggo urip 5 Oktober 2022, bener ing jadwal.

Patch Mayor nomer loro taun 2022 bakal miwiti muter server Oceanic ing 10am Aest, kanthi rollout ing saindenging jagad njupuk papan ing saindenging dina.

Mangkene wektu kunci:

  • 3am pt (na)
  • 5am ​​GMT (Euw)
  • 3am cet (Eune)
  • 8am KST (Korea)

Ana sawetara jam mudhun nalika patching diwiwiti, lan antrian matchmaking bakal dijupuk offline udakara telung jam sadurunge.

Artikel terus sawise ad

Apa sing ganti ing patch 12.19?

Update Skala Syndra Mid-Scopes Urip

Syndra tiba metu saka Mid Lane Meta Amarga Durability Updany ing liga legenda, nanging nganyari pertengahan pertunjukan ing plato 12.19 kudu ambegan urip anyar menyang Mage.

Artikel terus sawise ad

Robongan gelap gela Soverign kalebu reimagining lengkap saka pasif, transcendent. Dheweke saiki kudu nabrak slamet kanthi ngrusak mungsuh utawa leveling, lan splinters kasebut bakal mlaku menyang kabisan Mage.

Upgrade iki splinter luwih kuat. Saka bisa nyimpen rong biaya Q, bal-balan sing peteng, nglakokake mungsuh kanthi kekuwatan, tetep khayalan Syndra scaling ing game urip.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Dhukungan Blitzcrank

Glitzcrank Blitzcrank sing wis ditemtokake kabeh butuh kanggo ngayunake perang.

Macem-macem Off-Meto mbangun blitzcrank, rekan, luwih

Kanthi jagad 2022 metu saka cara ⁠- bakal bakal diputer ing nganyari sadurunge ⁠- lol Patch 12.19 bakal gumunggung akeh buff Meta ing upaya kanggo nambah peran ing game kasebut.

Artikel terus sawise ad

Sawetara buff sing misuwur kalebu owah-owahan kacepetan serangan kanggo Blitzcrank sing cetha karo alas sing paling ndhuwur uga minangka scaling jalur sing paling apik kanggo rakan sing dadi wong sing ditembak ing sing ditembak.

AP Kai’sa, Twitch, lan Tahm Kench uga nampa pangaturan sing apik, uga crit Garen antara liya-liyane. Nalika ora bakal nolak juara kasebut menyang peran anyar kanthi permanen, mula kudu mbukak kanthi cepet kanggo sawetara sing luwih menarik.

Artikel terus sawise ad

Kai

Kangen ap kai’sa? Iki entuk buffed ing patch 12.19.

Sampeyan bisa nemokake patch lol sing lengkap 12.19 Cathetan ing ngisor iki, adhedhasar PBE saiki. Iki wis ganti nganti nganyari urip ing 5 Oktober, nanging kita bakal tetep nganyari ing kene.

Artikel terus sawise ad

Lol patch 12.

Juara

Blitzcrank

Stats dhasar

  • Kacepetan Serangan: 0.625 ⇒ 0.65
  • Cepet kacepetan saben level: 0.625 ⇒ 0.7

W: overdrive

  • Serangan kacepetan Buff: 30-62% ⇒ 40-92%
  • Mana: 75 ⇒ 85
  • [Anyar] Saiki tawaran 1% MAX HP Kerusakan Magic nalika aktif, tambah 60/90/120/150/180 Nganti Juara Non

E: Power Fist

  • Mana: 25 ⇒ 40
  • [Anyar] Saiki timbangan kanthi 25% ap lan tambah 150% iklan ad + 125% AP nglawan non juara

R: lapangan statis

  • Rasio AP Pasif: 30% ⇒ 30/40/50%
  • Ora maneh ditutupi 3 tumpukan
  • Rasio AP Ultimate: 100% AP ⇒ 125% AP

Ekko

Pasif Pasif: vo-drive resonance

  • Rasio AP: 80% ⇒ 90%

R: Chronobreak

  • Kerusakan: 150/300/450 (+ 150% AP) ⇒ 200/350/500 (+ 175% AP)

Fizz

E: Playful / Trickster

  • Rasio AP: 75% ⇒ 90%

Garen

E: Pengadilan

  • Bonus ngrusak: 58% ⇒ 75%

Jinx

Stats dhasar

  • Serangan serangan: 57 ⇒ 59

R: roket pati super mega

  • Kerusakan dhasar kanggo target utama: 250/400/550 ⇒ 300/450/600

Kai’sa

Pasif: kulit kapindho

  • Rasio Ap Detonasi: 5% Ilang Hp saben 100 ap ⇒ 6% ilang Hp saben 100 ap

Malphite

W: Thunderclap

  • Rasio ap rasio: 20% ⇒ 30%

R: kekuwatan sing ora bisa dipotong

  • Rasio AP: 80% ⇒ 90%

Master Yi

Stats dhasar

  • Serangan karusakan saben level: 2.5 ⇒ 2.2

E: WUJU gaya

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

  • Rasio Kerusakan Sejati: 35% iklan bonus ⇒ 30% iklan bonus

Nasus

Q: Strike Siphoning

Artikel terus sawise ad

  • Range serangan bonus: 25 (150 total) ⇒ 50 (175 total)

W: Wither

  • Kacepetan serangan alon: 50% saka kacepetan gerakan alon ⇒ 75%

R: ngucapake sands

  • Ukuran tambah: 30% ⇒ 30-40%
  • Nasus ngrusak Aoe saiki mundhak adhedhasar ukuran
  • Tingkat tikel: 1 kapindho ⇒ 0.5 detik
    • Karusakan total sing padha

    Nunu

    R: nol sing mutlak

    • Rasio Ap Ap, 250% ⇒ 300%

    Rakan

    Pasif: Feey Wulu

    • Rasio AP: 85% ⇒ 95%

    P: Gleaming Quill

    • Rusak rasio AP: 60% ⇒ 70%

    Rek’sai

    Stats dhasar

    • Kerusakan Serangan: 64 ⇒ 61

    Ryze

    P: Overload

    • Rasio AP: 50% ⇒ 55%

    W: Penjara Rune

    • Rasio AP: 60% ⇒ 70%

    Shyvana

    W: burnout

    • Rasio iklan bonus per detik: 20% ⇒ 30%
    • SCALENT karusakan bonus: 5% iklan bonus ⇒ 7.5% iklan bonus

    E: napas geni

    • Kerusakan ing-hit: 3.75% Max Hp ⇒ 3.5% Max Hp
    • AD lan AP SCALING ING BASA E: 30% AD + 70% AP) 40% AD ⇒ 90% AP
    • Kerusakan Basis Naga Bentuk: 100/115/130/145/1/160 ⇒ 75/90/105/120/135

    Sona

    P: Hymn of Valor

    • Kerusakan: 40/70/100/130/160 ⇒ 50/80/110/140/170

    E: Lagu Celerity

    Syndra

    Bebarengan karo nganyari pertengahan, nomer Syndra wis tweak ing papan. Kemampuan dhasar dheweke uga padha, kanthi pasif transcendent sing anyar dheweke mengaruhi kemampuan dheweke amarga entuk tumpukan luwih akeh.

    Artikel terus sawise ad

    Sampeyan bisa nemokake katrangan lengkap babagan nganyari pertukaran pertengahan Syndra lan kepiye carane nyirami fungsi bebendune ing kene.

    Artikel terus sawise ad

    Stats Base:

    • Kesehatan Base: 593 ⇒ 563

    P: Sphere peteng

    • Cooldown: 4 detik ⇒ ​​7 detik
    • Kosting Mana: 40-80 ⇒ 40-60
    • Rasio AP: 65% ⇒ 70%
    • Nalika kumpul 40 splinters bebendu, Q bakal nyimpen nganti 2 biaya

    W: pasukan karsane

    • Radius Sphere Pickup: 400 ⇒ 500
    • Nalika nglumpukake 60 cemlorot murka, bakal menehi tambahan 15% (+1.5% saben 100 ap) Kerusakan sing bener

    E: buyar lemah

    • Cooldown: 18-15 detik tanggal 15 detik
    • Stun Duration: 1.5 detik ⇒ ​​1.25 detik
    • Kerusakan: 85-265 (+ 60% AP) ⇒ 75-235 (+ 55% AP)
    • Sudut Scatter: 34 Derajat ⇒ 56 derajat
    • Nalika ngumpul 80 cemlorot murka, 70% alon (1.25 Durasi kapindho, ditrapake sawise CC wiwitan) ditambahake, uga kenaikan ukuran ukuran 56 derajat ⇒ 84 ​​derajat

    R: Daya sing diluncurake

    • Kerusakan saben Sphere: 90-190 (+ 20% AP) ⇒ 90-170 (+ 17% AP)
    • Daya sing ora dibelikake saiki bakal maringi slang-olehan kemampuan tambahan 10-30
    • Nalika nglumpukake 100 capture bebendu, kekuwatan sing ora dileksanakake juara ing ngisor kesehatan 15% maksimal

    Tahm Kench

    P: Lash basa

    • Rasio AP: 70% ⇒ 90%

    W: nyilem Abyssal

    • Rasio AP: 100% ⇒125%

    Twitch

    Pasif: Venom agawe

    • Rasio AP saben tumpukan per detik: 2.5% ⇒ 3%

    E: Kontaminasi

    • Rasio AP saben tumpukan: 33% ⇒ 35%

    Udyr

    Q: cakar liar

    • Kerusakan minimal kanggo Minions: 40-160 (adhedhasar level saiki) saben moging moging

    W: Wesi Mantle

    • Minion Healing: 50% ⇒ 60%

    R: badai wingborne

    • Kerusakan Minions: 40/55/70/85% ⇒ 50/60/70/80

    Item

    Eclipse

    • Lethality: 18 ⇒ 12
    • Kerusakan Serangan: 55 ⇒ 60