Legenda Apex – Pandhuan peace – GameSpot, Shards Hirex legenda Apex – Pandhuan Legenda ApEx – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

  • Pati Hammer Heirloom
  • “Aku ngarep-arep njaluk tangan sampeyan.”Intro quip

Pandhuan Apex – Pandhuan Heirloom

Mangkene carane entuk heirloom ing legenda APEX lan sing kasedhiya saiki ing game kasebut.

Tanggal 25 April 2022 ing 12:47 PM Pdt

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Heirlooms ing legenda ApAx minangka barang kosmetik melee khusus sing bisa dilengkapi kanggo mbukak kunci serangan melee lan pemriksaan melee sing unik. . Mangkene pandhuan lengkap kanggo legenda kasebut duwe pusaka, kepiye bisa ndarbeni, lan apa sing bener.

Apa pusaka?

Heirloom ing legenda APEX minangka barang kosmetik khusus sing menehi legenda individu: animasi melee khusus. Pusaka ora menehi legenda kanthi cepet utawa luwih kuat Serangan Melee; iku mung animasi khusus. Legenda uga bakal nahan barang pusaka yen dheweke nyingkirake gamane. Kajaba iku, pusaka teka karo spanduk puser sing unik lan intro quip.

Ora ana caption sing diwenehake

Setsloom Heirloom bisa dipikolehi ing salah siji rong cara, sanajan pilihan sing luwih cepet lan potensial mung kasedhiya kanggo wektu winates. Saiki, set hirloom merek anyar ditambahake menyang legenda APEX sajrone acara koleksi. Acara koleksi kasebut biasane mbukak rong minggu lan duwe 24 barang kosmetik khusus sing kasedhiya kanggo tuku langsung utawa bisa diluncurake liwat kothak loot khusus. Tuku kabeh 24 item ing koleksi kasebut kanthi otomatis mbukak pusaka kanthi otomatis.

Dene barang ing acara koleksi biasane dituku langsung utawa digawe kanthi murah kanggo entuk kabeh (nganggep sampeyan ora duwe utawa pengin nggunakake logam kerajinan) bakal tuku kothak loot. Kothak kasebut biasane regane 700 dhuwit recehan saben bungkus, sing meh entuk dhuwit recehan luwih gedhe lan bisa entuk diskon 10% kanggo dadi kabeh barang sing bakal ditindakake Njupuk dhuwit 16,800├ępe, utawa kira-kira $ 168.

Nanging, nomer kasebut bisa fluktuasi – Respawn bubar diwiwiti kalebu kalebu bundle ing acara koleksi sing ngidini sampeyan tuku akeh acara apex eksklusif sing luwih murah tinimbang tuku saben bungkus, lan acara koleksi ulang tahun (kaya acara koleksi ulang tahun) t ngisi dhuwit akeh kanggo saben pak. Dheweke ora tabungan gedhe (ing kasus acara ulang tahun, minangka conto, tuku kabeh 24 paket luwih cedhak karo $ 140). Dadi bakal larang banget preduli; Nanging, cara paling cepet kanggo njaluk barang pusaka nalika luwih dhisik ing game kasebut.

Kepiye Shards Bisa

Cara liya kanggo njaluk item pusaka yaiku mbukak pak Apex lan entuk 150 Shards Hirloom. Heirloom Shards diwenehake ing set 150 shards, jumlah sing dibutuhake kanggo entuk siji heirloom set. Kabeh barang pusaka bisa dipikolehi kanthi cara iki sawise muter acara koleksi lan kolam renang umum, nanging entuk 150 shards heirloom yaiku prekara sing murni. . Dadi, sampeyan bisa ngilangi kabutuhan kanthi cara tuku 500 packing Apex, sing regane 1000 dhuwit recehan apex saben bungkus $ 500. Pemain sing duwe Heirloom sing kasedhiya ora bisa entuk shards luwih akeh nganti tekan heirloom anyar.

Kabeh pusaka saiki kasedhiya

Wraith

Ora ana caption sing diwenehake

  • Kepulauan Kunai
  • Banner Water sing ora wedi
  • “Sampeyan ngerti apa sing katon – golek aku.”Intro quip

Bloodhound

Ora ana caption sing diwenehake

  • Pusaka cokotan manuk gagak
  • Hound Banner Pose
  • “Aku ngurmati wong-wong sing wis wungu, dudu sing tiba.”Intro quip

Ora ana caption sing diwenehake

  • Kaget Sticks Hirloom
  • Kaget Sticks Banner
  • “Priksa yo awake dhewe – utawa ngrusak yo dhewe.”Intro quip

Pathfinder

Ora ana caption sing diwenehake

  • Sarung tangan tinju pusaka
  • “Apa sampeyan ndeleng sepira gedhene? . Apa sampeyan ngrungokake?”Mateni Quip

Octane

Ora ana caption sing diwenehake

  • Pusaka kuping kupu kupu
  • Spin lan Flick Banner Pose
  • “Mlayu banter. Hit cepet. Menang cepet.

Ora ana caption sing diwenehake

  • Kakehan Witloom
  • Sampeyan Pancen Tresna Aku Banner Pose
  • “Bungah ndeleng sampeyan kabeh ing cincin. Aja kuwatir, ana akeh ‘mes’ kanggo ngubengi.”Intro quip

Ora ana caption sing diwenehake

  • Hammer Time Banner Pose
  • “Aku ngarep-arep njaluk tangan sampeyan.”Intro quip

Gibraltar

  • Pusaka perang perang
  • Kaya banner rock nuduhke
  • “Yen wis rampung, kabeh bakal ngerti jeneng ‘Gibraltar.'”Intro quip

Bangalore

Ora ana caption sing diwenehake

  • Pusaka baja kadhemen
  • Ora ana bedhil, ora ana masalah spanduk
  • “Muga-muga sampeyan ora wedi njaluk tangan sampeyan” intro quip

Revenant

Ora ana caption sing diwenehake

  • Pusaka kurva manawa mati
  • Ora ana Banner Pose
  • “Sampeyan ora pengin ndeleng iki cedhak, kulit kulit.”Intro quip

Rampart

Ora ana caption sing diwenehake

  • Masalah Solver Heirloom
  • Wrench ing Plan Banner Pose
  • “Aku nggawe barang kanthi tangan.”Intro quip

Wattson

Ora ana caption sing diwenehake

  • Ditangani kanthi care Banner nuduhke
  • “Coba kaya sampeyan, sampeyan ora bisa Kilowatt. putra “intro quip

Kripto

Ora ana caption sing diwenehake

  • Peerloom Biwon Blade
  • “Aku bakal nemokake sampeyan” intro quip

Legenda tanpa Sets Heirloom:

Warta Legenda Apex

  • Kabeh Musim Apex Legenda Musim 13 Kulit Peperangan lan Ganjaran
  • Musim Apex Legenda Musim 13 Cathetan Patch Pungkasane Legenda Kekurunan Nerf
  • + Tampilake Luwih Link Legenda Legenda Appex (1)

Shards Hirex legenda Apex

Raja canyon

minangka jinis mata uang Legenda apex Sing ngidini sampeyan tuku pusaka saka toko pusaka, nanging kepiye carane entuk?

Halaman iki tumindak minangka risak komprehensif saka kabeh cara kanggo golek heirloom shards Ing legenda APEX.

?

Heirloom Shards minangka wangun mata uang ing legenda APPEX sing digunakake khusus ing toko pusaka kanggo tuku barang kosmetik. Heirloom Cost 150 Shards Hirloom menyang Kerajinan Sawise muter sawise acara kasebut dikenalake kanthi rampung, dadi sampeyan kudu nglumpukake nomer sing adil supaya bisa tuku siji sawise pindhah menyang toko game. Nanging carane?

Kepiye cara golek heirloom

Heirloom shards dipikolehi liwat bungkus udara. Iki bisa entuk pirang-pirang cara:

  • Ranking ing Peperangan Pass
  • Leveling munggah
  • Paket tuku kanthi apik karo dhuwit recehan

Saben bungkus bungkus sampeyan mbukak sekitar 1% kemungkinan ngemot 150 shards heirloom. Respawn uga wis nginstal Timer sifat, ing ngendi sampeyan ora bisa mbukak 500 bungkus APEX tanpa entuk shards pusaka, sanajan sampeyan kudu ora kepenak banget kanggo nampa 150 shards ing 500 total bungkus.

Nggolek liyane? Priksa kaca tips lan trik kita kanggo mesthekake sampeyan duwe kauntungan informasi sing dibutuhake kanggo nemoni!

Mangkene carane sampeyan bisa entuk shards pusaka ing legenda APEX

Heirloom shards

Shards heirloom sing arang banget angel entuk, nanging ora mokal. .

Legenda APEX bisa bebas muter, nanging investasi ing sawetara barang bisa mbantu pengalaman game. Skins legenda, gaman unik, bungkus udara, lan barang-barang regane larang, nanging dheweke nambahake nyenengake. Nanging barang pusaka minangka kulit sing paling disenengi ing legenda APEX amarga kekurangan tetes.

Pemain Nglampahi Sasi Nggunakake Game kanggo Mbukak kunci Paket Apex sing Bisa Nampa Ngirim Nanging Ora Ana kemungkinan 1% Ahli Hirloom Shards. .

Gambar kirim blog

Kepiye sampeyan entuk shards pusaka ing legenda APEX?

Ana sawetara cara kanggo njaluk Shards Hirloom, nanging mung main game kasebut paling populer.

. Pamuter legenda APEX sing darmabakti kudu bisa nyandhang barang sing langka kanthi mung muter. Entuk tingkat 500 entuk 198 bungkus. 302 luwih njamin shards heirloom. . Pemain bisa hipotetically entuk mung siji bukaan pack.

Mesthine kanggo notifikasi yaiku yen pamuter duwe kabeh set pusaka lan kulit Prestige, pamuter ora bakal layak kanggo bonus iki nganti set heirloom utawa kulit prestise ditambahake ing game kasebut.

Cara liya kanggo njupuk barang-barang sing langka iki liwat pasang perang. Pass Pertempuran Peperangan Apix duwe 100 isi isi sing mbukak kunci, sing saben musim. Pemain bisa ningkatake kemungkinan kanggo njaluk tetes liwat pass mangsan.

Pungkasan, sing bisa tuku bisa tuku barang-barang kasebut saka game kasebut. Pemain bisa tuku bungkus api saka toko nanging, bisa nyandhang lengen lan sikil. Pusaka legenda APPEX regane 150 Shards Hirloom menyang Kerajinan. Entuk manawa akeh heirloom Shards bebarengan ora mungkin dianggep tarif mudhun.

. Nanging, langka kasebut ndadekake dheweke ngadeg ing legenda Apex.