LEGE HARFE LIGN 2 nyata lan kasedhiya saiki ing Kukus | PCGamesn, Dimensi Lego | Wiki setengah urip | Fandom

Chell digawa liwat portal menyang Ilmu Bukaan, kajawi gandum, sing wis dipasang karo modul anti gravitasi, supaya dheweke bisa mindhah kanthi bebas. Minangka loro terus, lift “ngilangi” Antigravitas Wheatley sing gagal sawise chell nyoba nyoba menyang dheweke, nyelehake menyang bangga tesis lawas. Sawise uwal (lan nemokake inti guwa Johnson wis ngimpor dhewe-dhewe, dheweke bakal nyoba luwih akeh sadurunge pungkasane bisa bali menyang kamar GLADOS. Dheweke nyoba mateni chell kanthi neurotoxin, nanging transfer inti nyebabake dheweke diganti inti ruang. Saklajengipun, Chell lan Wheatley Ketik Gandos Ruangan Punggung wis nyoba ndhelikake, nemokake akeh kothak Mesa lan gateway sing padha karo sing digunakake dening pahlawan. Chell lan Wheatley ENTER, Ninggalake Nilar Nakmati Ora dingerteni.

LEGE HARFE LIGN 2 nyata lan kasedhiya saiki ing Uap

LEGE HARFE LIGN 2 Ngganti Freeman Gordon, Vance Alyx, G-Man, lan sisa penembak valve kanthi blokir cilik, lan saiki wis uap.

LEGE HARFE LIGE 2: Wong cilik Lego sing nyekel bedhil ing game modal game Fallve FPS 2

Diterbitake: Jul 10, 2023

Setengah urip 2 minangka salah sawijining game fps fps kabeh. Dirilis ing taun 2004, lan ngluncurake katup Renaissance sing uga uga 4 mati, warisan HL2 saiki, thanks kanggo FANTEMERS FANS, lan modal setengah urip. Nanging siji iki bisa uga mung njupuk tiket sistem transit ireng – LEGO Half-Life 2 Nguripake saben karakter ing penembake apik, saka Gordon Freeman menyang Alyx Vance lan G-Manis. Yen sampeyan wis kesel ngenteni setengah umur 3, lan pengin mbayangake alam semesta, saji perang lan indiana Jones, setengah urip, sampeyan kudu entuk uap saiki.

. Ngganti model karakter ing Half-Life 2 kanthi versi lego – saka cast tengah menyang warga negara 17, prajurit, lan uga sing nggawe lego sing nyapu. Digunakake bebarengan karo sawetara mod liyane, sing paling penting saka kamera katelu, sampeyan bisa nggawe setengah urip 2 katon kaya game lego sing dilisensi, lisensi. Tampilan Trailer Lego HL2 Mock-up saka Youtuber ‘Ice Smash.

Miniatur YouTube

Saperangan barang sing kudu dieling-eling, nanging. Kaping pisanan, mod iki mung ngganti model karakter ing setengah urip 2, dudu lingkungan kasebut. Kaping pindho, amarga kabeh wong padha sujud ing ukuran Lego-Wong, perspektif ing game lan sawetara interaksi bisa uga ana askew. Nanging, bukti konsep sing apik banget, lan kanthi umur setengah sing ora resmi 2 Remastered bisa uga bisa dadi katalis kanggo modern lego modern. Sampeyan bisa njaluk lego setengah urip 2 ing kene.

Yen sampeyan minangka penggemar setengah urip lan pengin njaluk nostalgia sing bakal ditindakake, priksa sawetara game lawas sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni ing PC. .

Ed Smith sadurunge saka Edge, Wakil, lan Polygon, Ed Gabung PCGAMESN ing 2022. Dheweke nindakake kabeh warta, utamane fallout, setengah urip, lan counter-strike 2.

Ukuran Lego

Ukuran Lego Apa game video dolanan-kanggo-urip sing dikembangake lan diterbitake dening Warner Bros. . Iki nampilake jagad lan karakter saka pirang-pirang waralaba beda, kalebu rong tingkat adhedhasar Portal 2 – siji ing game dhasar (sing nggawe referensi kanggo setengah urip kanthi nyebutake Ireng Mesa) lan level ekstra sing bisa dikunci kanthi tuku paket sing gegandhengan. Paket level kasebut kalebu mintifigure chell, kubik pendamping sing bisa nganyari kanggo nyuda laser lan ngasilake kesehatan pamuter, lan penak senttry sing bisa nganyari, uga pluru lan laser geni lan laser.

Isi

  • 1 plot
    • 1.1 sinopsis
    • .2 Bungah ketemu sampeyan
    • 1.3 Gegurangan-bumi, pungkasane yaiku Tri, lan dimensi pungkasan
    • 1.4 Ilmu Alama

    Plot []

    Sinopsis []

    Ing tengah-tengah Lego Multiverse, Minion Robot X-P0 Temokake jagad sing diarani Foundation Foundation Perdana, sing Vortech wis pirang-pirang taun kanggo nggoleki. Donya iki ngemot timbal lan diwenehi kanggo nemokake unsur dhasar, gabung wektu lan papan dhewe sumebar ing urutan biyen, sing bisa digabung ing sawijining univerane. Nalika X-P0 suara ora pisung, dheweke diusir menyang jagad vorton. Sayange, awak dhewe ora bisa ngatasi ukuran luwih akeh, meksa dheweke mbukak vorteks kanggo pirang-pirang jagad beda-beda, njupuk villa kanggo mbantu kanggo unsur-unsur kasebut.

    Kangge, ing DC, Lord of Rings, lan film film LEGO, Robin, FRODO, lan Metalbeard saben ora ngerti salah sawijining unsur, lan ditarik menyang Varts sing digawe dening Vortech. Batman, Gandalf, lan Wyldstyle kabeh mlumpat sawise dheweke, kanggo saben liyane sadurunge pungkasane ndharat ing Vorton. Dibantu X-P0, telu nggunakake gerbang ngasilake portal kanggo lelungan liwat Worlds ing Multides kanggo nggoleki limang tombol sing ilang sing menehi limang unsur-unsur-unsur dhasar, ngarep-arep golek kanca sing ilang lan mandheg Rencana Vortech saka sukses.

    Bungah ketemu sampeyan []

    Tahap kaping pitu game, “Bungah ketemu sampeyan,” Bungah ing Pusat Pengayaan Ilmu Tekan, Sawise X-P0 ngandhani para pahlawan manawa salah sawijining unsur dhasar minangka salah sawijining unsur-untu sing enak lan lembab, “lan kawruh kasebut katon katon ing kabeh ai. . . Dheweke nggunakake kekuwatan saka limang Keystones sing beda kanggo ngrampungake tes sing ora mungkin, sing diarani glados “mbeling.”Nalika lagi lelungan liwat kamar tes, Wheatley nemokake, ora sengaja nuntun menyang kamar sadurunge dheweke pungkasane mlebu ing ruangan Glados. Dheweke nyeselake dheweke, lan nalika terus dadi luwih apik, dheweke luwih akeh frustasi. Pungkasane, dheweke nyelehake menyang ruangan incinerator ing ngisor iki, ing ngendi dheweke mateni insorerator lan golek kue. Dheweke nggawa dheweke maneh lan ngancam maneh, sadurunge lunga lan glados takon, “Napa kudu tansah ninggal aku?”

    Glindos lan Turret Kewan King ditampilake ing tingkat wolu, Riddle-Bumi, kanthi glados sing ngowahi ruangan ing Kraton MINAS TIRI Tengah-bumi. Ing tembunge, yen dheweke ora bisa nggawa pahlawan menyang kamar uji coba, dheweke bakal nggawa kamar tes kanggo dheweke.

    Sawise tingkat kaping patbelas, pungkasane yaiku Tri, pahlawan lelungan liwat pirang-pirang universal kanggo nggoleki cara kanggo mungkasi vortech kanggo kabecikan. Ngelingi yen glados dumunung ing jagad ing tengah-bumi, dheweke njaluk tulung, sing ditanggapi, “ujare menyang inti moralitasku. Oh, sing bener – dicopot lan diganti karo inti moral.”Dheweke banjur nuduhake inti kanggo nyetir titik titik, lan wyldstyle, njupuk kauntungan, nerusake ganti karo inti moral maneh sadurunge bisa nggawa klompok serbat kanggo mateni. Batman nggawe kesepakatan karo dheweke – dheweke mung bakal nggawe bali inti amoralisasi yen dheweke setuju mbantu lan bali menyang vorton. Ora let suwe, pahlawan nggawa dhokter saka dhokter sing mangkono dheweke bisa ndandani X-P0 sing rusak, lan glados ngaku manawa AI dheweke bakal ndandani lan inti inti dheweke. (Dheweke langsung muncul saran iki.)

    Glados mbantu para pahlawan golek cara kanggo nggawe perdana ing Yayasan, lan nggunakake roket roket kanggo mbantu nglawan Vortech, uga mbantu nggawe piranti kanggo mbantu para pahlawan. Sajrone kridit, glados ngrancang informasi babagan Chell lan miwiti nulis pesen menyang dheweke, kanthi bentuk lagu sing diarani Sampeyan ora bakal ngerti. .

    Ilmu Aperture []

    Chell digawa liwat portal menyang Ilmu Bukaan, kajawi gandum, sing wis dipasang karo modul anti gravitasi, supaya dheweke bisa mindhah kanthi bebas. Minangka loro terus, lift “ngilangi” Antigravitas Wheatley sing gagal sawise chell nyoba nyoba menyang dheweke, nyelehake menyang bangga tesis lawas. Sawise uwal (lan nemokake inti guwa Johnson wis ngimpor dhewe-dhewe, dheweke bakal nyoba luwih akeh sadurunge pungkasane bisa bali menyang kamar GLADOS. Dheweke nyoba mateni chell kanthi neurotoxin, nanging transfer inti nyebabake dheweke diganti inti ruang. Saklajengipun, Chell lan Wheatley Ketik Gandos Ruangan Punggung wis nyoba ndhelikake, nemokake akeh kothak Mesa lan gateway sing padha karo sing digunakake dening pahlawan. .

    Trivia []

    • Sajrone kridit, glados sing nyanyi lagu anyar sing ditulis dening Jonathan Coulton, sing diarani “.”Pesen lagu ing permukaan yaiku babagan GLADOS ‘Nonton Urip sawise inti moral dheweke diganti, sanajan bisa uga katon sarkastik, kayata garis” aku monster.”Uga misale jek nggawa kesepian, kayata ing baris” Aku bisa mikir sebab-sebab kenapa sampeyan ora nate teka kanggo aku.”[1]
    • Chell bisa dimainake, kalebu ing paket level Petualangan 2 portal. Iki tandha pisanan ing pamuter bisa ndeleng raine tanpa nggunakake portal, uga ekspresi rai.
    • Sajrone pimpinan pimpinan, Glayos ganggu karo H..L. 2001: odyssey ruang; Glados, ora ngerti sapa dheweke, takon yen fasilitas penelitian Mesa ireng dikirim dheweke.
    • Macem-macem karakter duwe interaksi karo chell, kayata coklat doc saka Bali menyang masa depan nggumunake bedhil portal dheweke, superman mbandhingake Glangos menyang Brainiac, utawa K.Aku.T.T. Saka Rider Knight takon dheweke yen dheweke duwe pengalaman sing ala karo AI ing jaman kepungkur.
    • Minifigure Chell’s LEGE adhedhasar model, desain visual sing adhedhasar aktris swara al√©sia glidewell. GlideWell uga katon kaya ing trailer E3 sing gegandhengan. [2]
    • .
    • Game utama misale jek pirang-pirang konsisten – disetel sawise acara Portal 2, amarga glados isih online lan nyritakake Chell kanthi ora langsung, sanajan Wheatley bali ing fasilitas dheweke. .

    Mod Setengah Urip 2 Dadi PC Klasik dadi Game Video Lego Paling Apik

    Loro karakter ing potongan saka potongan saka LEGE Half-Life 2 mod

    Ing meh 20 taun wiwit setengah urip 2 ngeculake apa sing bisa ditindakake dening para penembak wong, mula wis dimodded babagan kabeh bentuk sing sampeyan bayangake. Saka konversi kasunyatan virtual lengkap lan strategi nyata game kanggo remaster sing digawe kanggo entuk jempol saka katup, katon ora ana watesan kanggo umur setengah urip, lan bisa uga.

    Ketik mod paling anyar kanggo njupuk petualangan seminal Semoro Freeman Gordon Freeman lan corak kanggo awake dhewe kaget. Lan bentuk kasebut, uh, plastik lan dibunderaké?

    Minifig LEGO mlayu ora adoh saka gabungke prajurit ing lego setengah umur 2 mod

    Amarga lingkungan kasebut ora bisa digunakake, uga tegese kabeh ukuran ukuran (uga supersized kanggo lego, cilik kanggo manungsa) dadi peminjam-esile kaya sing ditarik lan didhelikake luwih gedhe Street.

    “Trailer resmi” dilebokake ing saluran YouTube Smrely nuduhake mod ing tumindak, digabungake karo mod kamera wong sing kapisah sing bisa katon kaya versi setengah urip saka 15 taun kepungkur. Nanging aku, kanthi trauma sing ditambah. Trailer malah nambah lempung Media LEGO Old Lires Splash kanggo langkah sing apik, sing ngirim aku luwih mudhun ing wormhole nostalgia.

    Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

    Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

    Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit

    . Ngatur setelan kabar sampeyan.

    • Seni Elektronik Tindakake
    • Wong Pertama Tindakake
    • Setengah Urip 2 Tindakake
    • Mod tindakake
    • Mods tindakake
    • PC Tindakake
    • PS3 Tindakake
    • Pemain tunggal Tindakake
    • Katup ngetutake
    • Dalanan Perusahaan Tindakake
    • Lunak Piranti Lawuh
    • Vivendi Games Tindakake
    • Xbox Tindakake
    • Xbox 360 Tindakake

    Sugeng rawuh ing tindakake!

    Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

    Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.