Kode crosshair paling apik kanggo mbantu sampeyan main kaya pros | Loadout, setelan crosshair paling apik kanggo pamula ing Valorant | Mignitas

Setelan Crosshair paling apik kanggo pamula ing Valorant

Contents

Kita menehi katrangan babagan crosshair sing paling apik kanggo miwiti mechaning shooting valororis minangka pamula.

Kode crosshair paling valoror kanggo mbantu sampeyan main kaya pros

Tingkat munggah ing game FPS Hit Riot kanthi kode crosshair sing paling apik sing digunakake dening para pemain pro lan streamers ing Globe.

Valaror Crosshair: Brimstone

Diterbitake: Sep 22, 2023

Apa kode crosshair sing paling apik? Sembarang pamuter valoror sing bisa uga ngerti babagan langkah pertama kanggo nguwasa penembak kompetitif yaiku ngilangi setelan lan golek sing paling apik Valaror Crosshair kanggo dheweke. Nalika sensitivitas mouse minangka kunci kanggo ngeklik kepala, crosshair sing apik bakal mbantu sampeyan ngilangi keruwetan visual, lan bener-bener ngunci target sampeyan.

Kabeh pemain Valorant anyar diwenehi crosshair dinamis standar sing njupuk papan sing cukup ing tengah layar. Nalika iki bisa uga ora cocog kanggo pemain sembrono, aman kanggo ngomong manawa ora salah siji pilihan Valorant Crosshair sing paling apik. Ora apik kanggo muter kompetitif lan nggawe luwih cilik bakal menehi target kanggo game FPS kompetitif. Kelet karo kita nalika nuntun sampeyan liwat pirang-pirang crosshair sing paling apik sing digunakake dening sawetara streamers twitc sing paling gedhe lan lintang Valoron, kayata tarik, tenz, lan boaster. Kita uga bakal dhaptar kode crosshair kanggo saben, dadi sampeyan mung sawetara klik saka nggunakake salah sawijining crosshair iki kanggo sampeyan dhewe ing pertandhingan sing paling anyar.

Cara nyiyapake crosshair Valorant sampeyan

Nalika nerangake nyesuaikan crosshair Valorant ing setelan, sampeyan bakal ketemu karo macem-macem pilihan lan slider sing beda. Saben nindakake macem-macem perkara lan diterangno kaya ing ngisor iki:

  • Werna Crosshair: Ana wolung warna ing kene kanggo dipilih. Saenipun pengin warna sing cerah lan sregep saengga ora bisa dicampur karo desain peta.
  • Garis: Sudhut njaba saka crosshair valoror sampeyan disorot kanthi ireng. Iki mbantu crosshair sampeyan metu saka obyek sing berwarna sing padha, nanging sampeyan bisa mateni yen sampeyan pengin. Yen sampeyan tetep, sampeyan bisa ngganti opacity saka garis kasebut, uga ketebalan.
  • Pusat Dot: Iki menehi pilihan kanggo duwe titik ing tengah crosshair sampeyan. Nalika iki ora perlu, sing luwih seneng crosshair sing luwih gedhe bakal duwe titik pusat kanggo headshots. Kaya outlines, sampeyan bakal bisa ngganti opacity lan kekandelan saka titik yen sampeyan wis aktif.
  • Fade Crosshair kanthi kesalahan murub: Yen iki ana ing sisih ndhuwur crosshair sampeyan bakal sirna yen semprotan gaman otomatis sing nembak mati. Garis iki bakal bali nalika sampeyan mandheg nembak. Setelan iki bisa migunani minangka pangeling visual kanggo nonton pola bedhil recoil minangka pemain anyar.
  • Garis njero lan njaba: Luwih mudhun menu Setelan Crosshair, sampeyan bakal weruh pirang-pirang geser kanggo garis utama lan njaba. Ing kene sampeyan bisa nyetel opacity, dawane, kekandelan, lan jarak kanggo nggawe crosshair sampeyan dhewe. Sampeyan uga bisa milih kanggo nyetel saben dinamik kanggo nyetel loro gerakan lan nembak.
  • Tampilake crosshair pamuter sing spekter: Apik Nindakake Sawetara Shopping Window? Setelan iki bakal ngidini sampeyan ndeleng crosshair tim sampeyan sajrone pertandingan. Yen seneng karo wong sing luwih apik, sampeyan bisa ngapiki ing setelan kasebut, utawa mung nyalin game kanthi ngetik ‘/ cc’ ing obrolan teks.

Nanging, yen sampeyan ora munggah kanggo ngluncurake wektu ngeklik kepala sing larang regane, sampeyan bisa ngimpor siji kanthi nggunakake kode crosshair.

Kode Valoror Crosshair: Model karakter SOVA lan Kamar kanthi garis buah lan emas mencorong kanggo gambar fraktur kabur

Cara ngimpor lan ngekspor kode crosshair sing paling apik

Bali ing patch Valorant 4.05, Game Riot ngenalake fitur anyar sing nggunakake kode sing digawe kanthi otomatis kanggo ngidini para pemain nuduhake setelan crosshair sing valorant gampang.

Yen sampeyan pengin ngekspor setelan crosshair, sampeyan mung kudu nggoleki panah munggah ing ndhuwur profil crosshair sampeyan. Ngengingi iki bakal nyalin kode referensi kanthi otomatis menyang clipboard sampeyan.

Yen sampeyan pengin ngimpor setelan crosshair wong liya, sampeyan kudu mencet panah mudhun mudhun ing sisih ndhuwur profil Crosshair lan input kode referensi kanthi otomatis sing cocog kanggo ngetrapake setelan sing bener.

Kode Crosshair Valoror paling apik

Kode crosshair paling apik yaiku:

  • Aspas ‘Crosshair
  • Crosshair Boaster
  • Crosshair Demon1
  • Crosshair Derke
  • Crosshair hiko
  • Crosshair IITZTIMMY
  • Crosshair Leo
  • Crosshair Mimi
  • Crosshair Nats
  • Crosshair Scream
  • Crosshair Shroud
  • Crosshair tarik
  • Crosshair Tenz
  • Yay’s Crosshair
  • Crosshair Zmjjkk

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake kode crosshair sing paling apik sing digunakake dening streamers lan pemain pro padha. Nalika iki dadi crosshair sing apik lan diuji lan dites sing bakal sampeyan ing trek sing bener, aja wedi ngapiki supaya nggawe pointer sing sampurna.

Kode crosshair paling apik: Aspas

Kode Crosshair Aspas Valorant

Salah sawijining perhiasan sing dilantik saka juara 2022-menang kanthi banter, Erick ‘Aspas’ Santos terus-terusan nuduhake kenapa dheweke minangka salah sawijining pemain duelist sing paling apik ing jagad iki.

Crosshair Aspas mesthi ing sisih sing luwih cilik, nanging tambahan tapel wates mesthekake yen ora ilang ing kekacauan saka gunfight.

Kode crosshair paling apik: Boaster

Kode crosshair boaster valorant

Sawise nyebabake kamenangan LAN-Back-back-back-in 2023 lan VCT Master 2023, Jake ‘Boaster’ Howlett ‘Boaster’ ora ana gandhengane ing jagad saiki.

Crosshair Boaster meh padha karo ASPAS, sanajan rada gedhe. Kajaba iku, boaster nggunakake Dot Crosshair ijo nalika dheweke entuk sniper. Yen, kaya kita, sampeyan ora duwe mripat kanggo retlane Aspas, banjur selehake ing siji iki.

  • Werna: Cyan
  • Garis: Ing / 1/1
  • Pusat Dot: Ing
  • Pusat Dot Pusat Opacity: 1
  • Kebaliran Dot Pusat: 4
  • Garis Inner: 0/0/0/0
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; s; 1; p; c; 5; u; ff2b52f; o; 1; d; 1; 0; 1; 1; c; c; 1; o; 1

Kode crosshair paling apik: Demon1

Demon1 Kode Crosshair Valaror

Mazanov maksimal ‘Mazanov wis ing luh ing 2023. Minangka bagéan saka squad jenius ala sing aman ing kabeh kemungkinan ing kabeh rintangan ing VCT Masters Tokyo, Demon1 tenan wis dadi demit ing server.

Crosshair setan mesthi ora kanggo wong sing angel nglacak crosshair, ndeleng kaya mikroskopis iki. Nanging yen golek sirah mungsuh, ngerti yen sampeyan bakal ngresiki.

Kode crosshair derbe valororior

Kita ngerti apa sing sampeyan pikirake: ‘Enteni, Apa ora crosshair iki?’Inggih, nanging uga Valoror Crosshair sing juah dening Superstar FNATICA’ Derbe ‘Simitev.

Yen sampeyan nggoleki vouches babagan kualitas crosshair iki, mula sampeyan duwe rong jets paling apik ing jagad iki. Dadi manawa kudu nyoba. Kode impor bisa beda, nanging crosshair dhewe padha karo.

  • Werna: Putih
  • Garis: Ing / 1/1
  • Pusat Dot: Ing
  • Pusat Dot Pusat Opacity: 1
  • Kebaliran Dot Pusat: 2
  • Garis Inner: 0/0/0/0
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; s; 1; p; u; ffa500ff; o; 1; d; 1; f; 0; 1l; 0; 1O; 1; 1 0; 1f; 0; s; 1

Valorant Crosshair: Hiko

Kode crosshair hiko valorant

Spencer ‘Hiko’ Martin nawakake crosshair valarit liyane kanggo nambah campuran, nanging iki unik amarga nggunakake garis-garis sing larang banget. Iki bakal cukup kanggo mbantu sampeyan ngrampungake syhouet saka mungsuh sampeyan nalika njaga crosshair sampeyan katon ing lingkungan, tanpa nambah keruwetan visual sing akeh banget kanggo crosshair.

Elinga yen Hiko uga milih kesalahan nembak ing crosshair iki, sing kudu mbantu sampeyan master semprotan bedhil sing akeh. Kaya Shroud, Hiko ngalihake barang-barang sing asring, nanging iki minangka crosshair sing paling asring digunakake.

  • Werna: Putih
  • Garis: Ing / 0.15/1
  • Pusat Dot: Mati
  • Garis Inner: 1/5/2/2
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Off / On
  • Kode Impor: 0; c; 1; s; 1; p; o; 0.15; f; 0; 0L; 5; 0o; 2; 0a; 1; 0E; 0.25; 1b; 0

Valorant Crosshair paling apik: Iitztimmy

Kode crosshair iitztmy Valorant

Timotius ‘iitztimmy’ an minangka salah sawijining target sing paling misuwur ing kana. Duwe pensiun saka propet Pro, dheweke nyebar wektu ing pirang-pirang game motret gratis sing paling apik ing kana.

Yen crosshair iki ora kanggo rasa sampeyan, mula sampeyan bisa nemokake koleksi iitztimmy saka crosshair sing umume digunakake ing kene.

Kode Crosshair Valoror paling apik: Leo

Kode crosshair Leo Valorant

Ana wong nelpon ambulans, nanging ora kanggo aku! Udhara valertir crosshair sing digunakake kanthi nggunakake Aimerter Leo ‘Leo”s minangka salah sawijining favorit ing dhaptar, lan sing bakal disaranake menehi wektu kanggo sampeyan mbukak server.

Kanthi Crosshair iki, sampeyan uga bisa duwe taun breakout ing lobbies peringkat, amarga Leo wis ana ing tahap donya.

  • Werna: Putih
  • Garis: Mati
  • Pusat Dot: Mati
  • Garis Inner: 1/3/2/0
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; s; 1; p; h; 0; 0L; 3; 0v; 4; 0A; 0; 0; 1; c; 0; s; c; 0;.64

Kode Crosshair Valoror paling apik: Mimi

Kode Crosshair Mimi Valorant

Ngadhepi tukang game VCT Game lan veteran game FPS Thanks kanggo cs sing dihiasi CS: GO CARER, Michaela ‘Mimi’ Lintup dianggep minangka salah sawijining pemain Fe / mi.

Kita wis duwe penggemar Crosshair Mimi, lan sejatine dhaptar iki sing paling cedhak karo sing digunakake ing game kita dhewe. Kaya ngono, nemu sorot kita.

  • Werna: Cyan
  • Garis: Ing / 0.25/1
  • Pusat Dot: Mati
  • Garis Inner: 1/4/2/2
  • Garis njaba: 1/2/0/11
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; p; c; 5; u; 896413ff; o; 0.25; s; 0; m; 1; 0l; 4; 0O; 0a; 1; 0f; 0; 1T; 1; 1; 1; 1.0; 1m; 0; 1f; 0

Kacilakan crosshair paling apik: Nats

Kode crosshair Nats Valaror

TEAM Cairan Star Ayaz ‘Nats’ Akmetshin minangka salah sawijining pemain sentinel sing paling penting ing njaba. Terkenal kanggo kepribadian lurking, ‘tikus’ nggunakake desain klasik sing apik kanggo crosshair.

  • Werna: Ijo
  • Garis: Ing / 1/1
  • Pusat Dot: Mati
  • Garis Inner: 1/2/1/2
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; s; 1; p; c; 1; o; 1; 0t; 1; 0O; 0O; 0; 1; c; 1; 1;

Crosshair Valorant: Scream

Kode Crosshair Screor Screerorant

Apa sampeyan bisa ndeleng? Sampeyan bisa uga yen sampeyan squint. Crosshair Valorory iki kanggo minimalis. Yen sampeyan salah sawijining pemain sing luwih milih mung duwe titik pusat, banjur Adil ‘benrlitom’s Crosshair bisa dadi siji kanggo sampeyan.

Dot Pusat Pusat Scream cukup cilik kanggo akurasi pineti, nanging aja wedi ukur yen sampeyan tetep kelangan sajrone perang.

Crosshair Valorant: Shroud

Kode crosshair Shroud Valorant

Akeh pemain sing pengin entuk target kriting wis ngowahi setelan game ing Michael ‘Shroud’ Grzesiek sadurunge. Untunge kanggo sampeyan, mantan Professional CS: Valorahan crosshair pamuter ora nyasar adoh banget saka gawan sing digunakake dening akeh pemain paling apik ing donya

Shroud asring ngalihake crosshair, nanging iki sing paling umum digunakake dening mantan sentinels wong lanang, lan sing ditawakake nalika nggunakake ‘!printah crosshair ing chatting twitch.

  • Werna: Putih
  • Garis: Ing / 1/1
  • Pusat Dot: Mati
  • Garis Inner: 1/6/2/0 (2560 × 1440) utawa 1/4/2/0 (1920 × 1080)
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Off / On
  • Kode Impor: 0; p; o; 1; 0L; 4; 0O; 0; 0A; 1; 1. 0

Valorant Crosshair: Tarik

Kode crosshair tarik Valorant

Yen crosshair jerit isih cilik banget kanggo disenengi, mula sampeyan bisa njupuk godhong saka buku celik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik tarik. The Superstar Streamer lan EX-CS: Pemain Go asring ditemokake nyuwek lobbies kanthi setelan kasebut.

  • Werna: Putih
  • Garis: Ing / 1/1
  • Pusat Dot: Ing / 1/3
  • Garis Inner: 0/0/0/0
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; c; 1; s; 1; p; 1; d; 1; z; 3; 0; 1

Crosshair Valorant: Tenz

Kode Valoror Crosshair Tenz

Crosshair valerantier Tyson ‘Tyson’ Tyson ‘NGO kaya Shroud, kajaba luwih cilik. Siji iki apik yen sampeyan wis entuk dhasar kanggo ngarahake lan sampeyan siap mudhun kanggo bisnis.

  • Werna: Cyan
  • Garis: Mati
  • Pusat Dot: Mati
  • Garis Inner: 1/4/2/2
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; p; c; 5; h; 0; f; 0L; 0O; 0; 1T; 0; 1O; 0; 1O; 0; 1 0; 1f; 0

Valorant Crosshair: Yay

Kode crosshair Yay Valarorant

Gampang pemain Valoror sing paling apik ing donya ing 2022, lan pemenang penghargaan taun kasebut kanggo pamuter PC Esports paling apik, jaccoB ‘Yay’ minangka fenom mutlak.

Yay’s Crosshair mesthi ing sisih sing luwih gedhe, kanthi crosshair abang gedhe kanthi jelas menehi tandha ing papan kasebut – papan kasebut dadi kepala mungsuh.

  • Werna: Abang
  • Garis: Mati
  • Pusat Dot: Mati
  • Garis Inner: 1/20/2/0
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; s; 1; p; c; 7; u; ff0000ff; h; 0; 0; 0O; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1

Kode Valoror Crosshair paling apik: ZMJJKK

Kode crosshair zmjjk valorant

Edward Game ‘Zheng’ ZMJJKK ‘Yongkang lan Operator Mlaku Kaya Sampeyan lan Pandhuan Valoror Crosshair iki – match sing digawe ing swarga.

Nalika milih wong Tionghoa kanggo pemandangan abang sing cukup standar, persiyapan crosshair valoror iki menehi titik putih sing apik nalika sniping. Yen cukup apik kanggo kangkang, cukup apik kanggo kita.

  • Werna: Abang
  • Garis: Mati
  • Pusat Dot: Mati
  • Garis Inner: 1/3/2/2
  • Garis njaba: 0/0/0/0
  • Gerakan / Kesalahan Firing: Mati / mati
  • Kode Impor: 0; s; 1; p; c; 7; u; 000000ff; h; 0; 0A; 0A; 1; 0F; 0; 1; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; c; 0; s; 1.2; o; 1

Crosshair Valorant lucu

Kadhangkala, sampeyan mung pengin fleksibel ing mungsuh sampeyan kanthi cara sing paling apik. Sawetara perkara trompet yen wayahe ‘WTF’ nalika mbukak feed sing mateni, mung kanggo ndeleng dheweke wis digawe dening wong sing mlaku eseman.

Mangkene sawetara favorit kita sing wis ditemokake.

Valoror Crosshair paling apik: portal nether

Portal Nether

Nalika sampeyan ora bakal bisa ditandur siji ing antarane mata ender naga, portal valarortar crosshair apik minangka pilihan sing apik kanggo nuthuk blok wong. Cheers menyang Pangguna Tiktok ‘Jaxsonval’ kanggo nuduhake siji iki.

Valorant Crosshair: Sun

Srengenge

Sing diwenehake dening jaxsonval, crosshair iki bakal ngidini sampeyan nggawe tim mungsuh kaya lintang ing langit wengi.

Crosshair Valorant: Bola Poke

Bal poké

Klasik Kostum ‘Kudu Klik Klasik kabeh’ durung nate bener-bener bener. Ngenteni. Apa tegese ‘dudu tembung kasebut’? Eh, apa wae. Oalah, iki minangka crosshair paling apik kanggo nyekel jett mid-mle. Cheers, Tiktoker ‘Skill879’ kanggo iki.

Valorant Crosshair: Instagram

Instagram

Kita bisa uga wis nyirnakake siji saka Tiktok (Cheers, Skiller879), nanging kadang sampeyan kudu nindakake kanggo gram.

Best Crosshair: Flappy Bird

Burung Flappy

Akeh sing ngelingake rasa nyeri nyoba kanggo navigasi cara liwat kursus laden pipa Flappy. Dene manuk flappy asli wis pirang-pirang taun kepungkur, kita paling ora bisa ngrameke warisan kanthi headshot sing diselehake utawa loro.

Thanks kanggo ‘sena_val tiktok’ kanggo nuduhake siji iki.

Lan iku pilih crosshair sing lucu. Ora perlu dingerteni, kita ora bakal nyaranake njupuk game peringkat kajaba sampeyan dhewe. Nanging nggawe panggunaan sing apik kanggo nglamar klip sampeyan kanggo plester liwat sosial.

Yen sampeyan nggoleki kulit anyar sing mengilap kanggo pujian Valarant sing anyar sing mengilaprani, banjur priksa loro kulit sing paling valoror lan tuntunan pasar terbuka. Muga-muga sampeyan bakal muter enggal.

Setelan Crosshair paling apik kanggo pamula ing Valorant

Kita menehi katrangan babagan crosshair sing paling apik kanggo miwiti mechaning shooting valororis minangka pamula.

26 Sep 22
Pandhuan

Valorant

Valorant bisa dadi game sing kakehan kanggo miwiti. Bagean inti game kasebut bisa mateni mungsuh karo bedhil, lan dadi pemain anyar, bisa uga ora ngerti babagan ngendi. Ngerteni crosshair paling apik kanggo pamuter anyar asring ora klalen. Crosshair sampeyan minangka aspek game sing bakal sukses sampeyan. Ora kepenak lan manteb ing crosshair sampeyan bakal menehi sampeyan kepala wiwit nyampurnakake target sampeyan.

Kita bakal ndelok crosshair paling apik kanggo pamula lan setelan khusus supaya sampeyan bisa nggunakake game kanthi tepat.

Dot Sederhana

Iki bisa dadi crosshair sampeyan yen sampeyan pengin nambah target adhedhasar kepala.

  • Cilik lan ora ngganggu, sing ngidini sampeyan ndeleng ing endi semprotane peluru sampeyan, sing bisa menehi informasi kanggo ngreset semprotan kanggo mateni
  • Tujuan tepat
  • Meksa pamuter kanggo pindhah menyang headshots

Setelan:

Apik Default

Yen sampeyan ora yakin apa sing sampeyan goleki kanggo nambah target lan mung butuh crosshair umum, crosshair iki cocog kanggo sampeyan.

  • Gampang disiyapake
  • Garis mili lan arahake ing tengah kanggo nuduhake sampeyan kudu target
  • Ngidini informasi luwih lengkap babagan semprotan sampeyan
  • Tujuan sing tepat karo bukaan

Setelan:

Bukak bunder

Iki minangka crosshair liyane sing ngidini sampeyan nyampurnakake akurasi kepala sampeyan.

  • Mbukak, kurang distracting
  • Meksa sampeyan kanggo target sirah
  • Bentuk konvensional ngidini sampeyan ndeleng crosshair luwih gampang
  • Isih ngidini sampeyan ndeleng semprotan bullet sampeyan

Setelan:

Klasik

Yen sampeyan pengin entuk informasi babagan carane ngempet karya semprotan nalika uga nglatih akurasi, crosshair iki bakal menehi apa sing sampeyan butuhake.

  • Sithik Sithik Saka Crosshair “Default” “Nggawe Luwih mbukak kanggo menehi informasi luwih lengkap babagan semprotan sampeyan.
  • Kurang ngganggu
  • Visibilitas apik
  • Isih ngidini target sing tepat

Setelan:

Kesimpulan

Kesimpulane, Crosshair bisa disederhanakake ing wiwitan perjalanan lan diowahi karo sing cocog karo sampeyan. Jumlah praktik sing apik kanggo nyampurnakake target nanging miwiti karo sawetara pandhuan ing crosshirs bakal sampeyan ndhisiki game. Aja wedi eksprimen karo setelan lan mlebu ing sawetara kanggo nyoba ide anyar.

Tip liyane sing apik kanggo ngaktifake setelan “Tampilake Crosshair Pemain Spectated.”Mangkono, sampeyan bisa ndeleng game bross ‘silang-game sampeyan kanthi spectate. Valorant uga duwe printah ing game sing ngidini sampeyan nyalin lan nggawe crosshair saka sapa wae sing muncul. Iki apik kanggo pengin nyoba macem-macem crosshair sing bisa uga sampeyan ora mikir.

Saiki kanthi kabeh informasi anyar iki, aja lali manawa Valorant minangka video video lan prioritas sampeyan yaiku seneng-seneng!

Kode crosshair paling apik sing digunakake dening pros (2023): Tenz, Derbe, Aspas, njerit & liya-liyane

Valorant duwe pilihan kustomisasi crosshair sing kuwat lan bisa uga kakehan. Kanggo mbantu sampeyan milih kode crosshair sing paling apik kanggo digunakake, kita wis nyusun crosshirs sing kaya Aspas, njerit, lan sepuluh saiki nggunakake supaya sampeyan bisa ngilangi kewan batin sampeyan.

Bentenane antara hit lan miss ing valorar bisa uga gampang kaya pilihan crosshair sing salah. Sawetara ora ndarbeni target lan sawetara ora nerjemahake Read gaman, supaya sampeyan kudu milih sing cocog kanggo sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Nggawe crosshair sing sampurna bisa njupuk sawetara wektu lan akeh tinkering. Alon-alon nyetel wektu kanggo nemokake pas sing cocog yaiku yen sampeyan pengin nyebabake kekacauan ing bumi.

Artikel terus sawise ad

Nanging, yen sampeyan lagi cepet-cepet, ora ana sing gawe piala kanggo nuntun pandhuan wong liya – utamane tuntunan pro Pro. Mangkene carane sampeyan bisa entuk kode lan setelan crosshair sing paling apik kanggo saluran lintang ESPORTS ESPORTS.

Artikel terus sawise ad

Isi

  • Milih crosshair paling apik
  • Crosshair Valorant paling apik: Pemain Pro
  • Crosshair Valorant paling apik: Streamers
  • Kode Valoror Crosshair

motret in valorant

Yen sampeyan pengin dadi penembak lurus kanthi valorant, sampeyan kudu nemokake crosshair sing bener.

Milih kode crosshair paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan bisa nggawe meh wae crosshair sing bisa sampeyan pikirake kanthi valorant. Alat ing pembuangan pemain ngidini kanggo kustomisasi maksimal kanggo nemokake pas sing kepenak. Nanging, ana sawetara petunjuk umum sing kudu dipikirake:

  1. Sampeyan pengin Werna kontras dhuwur, kaya ijo, dadi sampeyan bisa ndeleng crosshair.
  2. Priksa uga nggunakake nilai Dadi Crosshair sampeyan tetep dadi pusat lan bener.
  3. Pungkasan, sampeyan pengin mateni kesalahan gerakan. Crosshair dinamis ⁠can banget ngganggu, supaya tetep statis bakal mbantu.

Kanthi episode 5 ACT 2, Valorant uga uga ngenalake fitur kasebut kanggo nyetel Custom Warna kanggo Crosshair. Karo ing pikiran, kene apa sing saiki ditindakake. Sampeyan bisa nyalin setelan saka ngisor, utawa nyampur lan cocog kanggo nemokake sing sampurna kanggo sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Elinga yen pros ngganti crosshair sacara rutin, nanging kita bakal nyoba lan tetep anyar.

Crosshair Valorant paling apik: Pros

Crosshair Leo

Leo

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; h; 0; 0L; 3; 0v; 4; 0A; 0; 0; 1; c; 0; s; c; 0;.64
Werna Putih
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 1
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Pancada

Screenshot Pancada

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; h; 0; f; 0L; 3; 0o; 2; 0A; 1; 0f; 0; 1
Werna Ijo
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 4
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Boaster

Screenshot Boaster

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; 0; s; 1; p; 0; 0t; 1; 0O; 0; 1t; 0; 1T; 0; 1O; 0; 1 0; 1m; 0; 1f; 0; a; d; 1; f; 0; s; 0; 1b; 0;.502
Werna Ijo
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 2
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 6
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Aspas

aspas

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; c; 5; o; 1; d; 1; z; 3; f; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1
Werna Putih
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 0
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 4
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 0
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Asuna

Valorant crosshair 100 maling Asuna

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; 0; s; 1; p; 1; f; 0; 0; 0; 0; 1; 1; 1; z; 1; 0L; 0; 1L; 0; s; c; 0; s; 0.75; o; 1
Werna Putih
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 2
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 3
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

crosshair foxz

Crosshair saka Foxz ing Valorant

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; c; 1; s; 1; p; c; 5; h; 0; 0; 0; 0; 1; c; c; 5; 0; s; c; 5;.812; o; 1
Werna Cyan
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Ing
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 3
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Mati
Opacity Line Inner 0
Dawane jero 0
Ketebalan garis jero 0
Offset Line Inner 0
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati

Crosshair suygetsu

gambar fpx suygetsu

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; c; 5; h; 0; d; 1; f; 0; 0; 0O; 0; 0f; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
Werna Putih
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 0
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 3
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair marved

Marved

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; c; 1; h; 0; f; 0L; 0O; 0O; 0A; 1; 0F; 0; 1;
Werna Putih
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 2
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 3
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Nats Crosshair

Crosshair saka Nats ing Valorant

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; c; 1; o; 1; f; 0; 0t; 1; 0O; 2; 0A; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
Werna Ijo
Garis Ing
Outline Opacity 1.00
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 1.00
Kebaliran Dot Pusat 1.00
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1.00
Dawane jero 2.00
Ketebalan garis jero 1.00
Offset Line Inner 2.00
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

crosshair cned

Setelan Valorant CNED Crosshair

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; c; 1; u; 7ffd4ff; 1; d; 1; 0b; 0; 1b; 0; 1
Werna Ijo
Garis Ing
Outline Opacity 1.00
Kelebihan Garis 244.8
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0.00
Kebaliran Dot Pusat 0.00
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1.00
Dawane jero 3.00
Ketebalan garis jero 2.00
Offset Line Inner 2.00
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Demon1

Demon1

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; o; 1; 0t; 1; 0L; 3; 0o; 2; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1
Werna Putih
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Mati
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 3
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Derke

Setelan Valoror FNIKA A Valoror Teor

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; u; ffa500ff; o; 1; d; 1; f; 0; 1l; 0; 1O; 1; 1 0; 1f; 0; s; 1
Werna Putih
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Ing
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 2
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Mati
Opacity Line Inner 0
Dawane jero 0
Ketebalan garis jero 0
Offset Line Inner 0
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosssi Skrossi

Screenshot skrossi

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; c; 8; u; c0c0c0ff; 1; d; 1; 1; 0; 1; c; 0; o; 1;
Werna Abang
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 3
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Yay’s Crosshair

Optik yay crosshair

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; c; 7; u; ff0000ff; h; 0; 0; 0O; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1
Werna Putih
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 0
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 4
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 0
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Daun Crosshair

godhong crosshair valorant sing paling apik

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; c; 8; u; u; ff99fff; h; 0; b; 1; 0O; 1; 0; 1L; 0; 1O; 0; 1 0; 1m; 0; 1f; 0
Werna Putih
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 0
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Ing
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 6
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 3
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Campuran Campuran

Valorant G2 Mixell Crosshair

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; 0; s; 1; p; 1; f; 0; 0O; 0O; 0; 0; 1; O; 1; d; 1; 0b; 0; 1b; 0; s; s; 0.359; o; 1
Werna Ijo
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Ing
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Mati
Opacity Line Inner 0
Dawane jero 0
Ketebalan garis jero 0
Offset Line Inner 0
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Scream

Setelan Crosshair Screen Scream

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; c; 5; o; 1; d; 1; z; 0; 0; 0t; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; c; 6; s; 0.949; o; 1
Werna Cyan
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Ing
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 3
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 1
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 1
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Shahzam

sentinels shahzam valorant crosshair

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; c; 1; o; 1; f; 0; 0L; 5; 0A; 0.5; 0f; 0; 1b; 0
Werna Ijo
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 0.5
Dawane jero 5
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 3
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Tenz

Valorant Tenz Crosshair

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; c; 5; h; 0; 0v; 0; 0A; 0; 1L; 0; 1L; 1; 1. 1; 1. 2; 1A; 1; 1; 0; 1f; 0; s; c; 5; o; 1
Werna Cyan
Garis Mati
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 4
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Wardell

Setelan Pro Valorant Crosshairs paling apik

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; h; 0; 0t; 1; 0O; 0o; 1; 0F; 0; 1; o; 1
Werna Putih
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 4
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 1
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Zeek

Winner Valorant VCT Aced Zeek Crosshair

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; u; 003300ff; 1; d; 1; 0; 0A; 0; 0A; 0; 0. 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; c; 0; s; 1.417; o; 1
Werna Putih
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 0
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 2
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair f0rsaken

Prx f0rsaken valarant crosshair

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; s; 1; p; c; 8; u; 000000ff; o; 1; 0; 0. 0; 0A; 0O; 0O; 1; 0f; 0; 1T; 1; 1L; 1; 1G; 1; 1O; 0; 1; 0; 1; c; 0; O; 1; 1
Werna Putih
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 1
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 3
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 1
Ketebalan garis njaba 1
Offset Line Outer 4
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Krongga

Babad

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; c; 7; o; f; f; 0; 0l; 0v; 2; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
Werna Abang
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 2
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 2
Tampilake garis njaba Mati
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Zmjjkk

Zmjjkk

“>

Detail Crosshair Setelan
Kode 0; p; 0; p; u; 000000ff; 1; d; 1; z; 0; 0; 0; 0O; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0O; 1; 0f; 0; 1b; 0
Werna Putih
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Ing
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 4
Ketebalan garis jero 0
Offset Line Inner 0
Tampilake garis njaba Mati
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Valorant paling apik: Streamers

S1MPLE’s Crosshair

Potret layar sing nampilake S1MPLE

“>

Detail Crosshair Setelan
Werna Ijo
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 5
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 2
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Kyedae’s Crosshair

Screenshot sing nampilake Kyedae

“>

Detail Crosshair Setelan
Werna Kuning Kuning (#FFFFCC)
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 0
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 4
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 0
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Ninja

Ninja Streamer Twitch

“>

Detail Crosshair Setelan
Werna Cyan
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 0
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 0
Kebaliran Dot Pusat 0
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 7
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 3
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair Shroud

Setelan Crosshair Stribur Crosiron Valorant

“>

Detail Crosshair Setelan
Werna Putih
Garis Mati
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Mati
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 2
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 5
Ketebalan garis jero 2
Offset Line Inner 0
Opacity Line Outer 0.35
Dawane garis njaba 2
Ketebalan garis njaba 2
Offset Line Outer 10
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair hiko

100 Pencerik Hiko Valorant Crosshair

“>

Detail Crosshair Setelan
Werna Ijo
Garis Mati
Outline Opacity 0
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Ing
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 1
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Ing
Opacity Line Inner 1
Dawane jero 2
Ketebalan garis jero 1
Offset Line Inner 3
Opacity Line Outer 1
Dawane garis njaba 5
Ketebalan garis njaba 2
Offset Line Outer 4
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Crosshair tarik

Tarik

“>

Detail Crosshair Setelan
Werna Putih
Garis Ing
Outline Opacity 1
Kelebihan Garis 1
Pusat Dot Ing
Pusat dot pusat 1
Kebaliran Dot Pusat 2
Crosshair layang karo kesalahan sing nembak Mati
Tampilake Garis Inner Mati
Opacity Line Inner 0
Dawane jero 0
Ketebalan garis jero 0
Offset Line Inner 0
Opacity Line Outer 0
Dawane garis njaba 0
Ketebalan garis njaba 0
Offset Line Outer 0
Kesalahan Gerakan Mati
Kesalahan murub Mati

Kode Valoror Crosshair kanggo para pemain pro

Nyalin saben setelan siji-siji bisa dadi tugas sing apik lan mbuwang wektu. Yen sampeyan pengin nyimpen sawetara wektu, langsung nyalin pamuter favorit utawa kode crosshair stroshair sampeyan bakal becik.

Mangkene rundown kabeh kode crosshair Valorant kanggo sawetara pemain & streamer pro sing wis disebutake nganti saiki:

Artikel terus sawise ad

“>

Jeneng pamuter Kode crosshair
“>Asuna “> 0; p; o; 1; 0t; 1; 0l; 2; 0a; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1
aspas 0; p; c; 5; o; 1; d; 1; z; 3; f; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1
“>Boaster “> 0; s; 1; p; c; 5; o; 1; d; 1; f; 0; 0; 0; 1T; 0; 1T; 0; 1T; 0; 1 1o; 0; 1A; 0; 1f; 0; s; c; 1; o; 1
Babad 0; p; c; 7; o; f; f; 0; 0l; 0v; 2; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
“>cned “> 0; p; h; 0; f; 0L; 0O; 0; 0A; 1; 0f; 0; 1; 0; 1
Demon1 0; p; o; 1; 0t; 1; 0L; 3; 0o; 2; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1
“>Derke “> 0; s; 1; p; u; ffa500ff; 1; d; 1; f; 0; 1l; 0; 1O; 1; 1; 1; 1; 1m; 0; 1f; 0; s; o; 1
“>f0rsaken “> 0; s; 1; p; 1; 0t; 1; 1; 0A; 1; 1l; 1; 1; 1; 1; 0; 1m; 0; 1f; 0; s; c; 0; o; 1
foxz
0; s; 1; p; c; 5; u; ffff00ff; o; 1; d; 1; 0; 1; 0; 1
“>Hiko “> 0; p; c; 1; h; 0; d; 1; z; 1; 1; 0f; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1m; 0; 1f; 0
“>Jinggg “> 0; s; 1; p; c; 1; o; 1; 0t; 1; 0O; 0O; 0; 1; c; 5; c; 5
Godhong 0; p; c; 8; u; u; ff99fff; h; 0; b; 1; 0O; 1; 0; 1L; 0; 1O; 0; 1 0; 1m; 0; 1f; 0
Leo 0; s; 1; p; u; ffff00ff; 1; 0t; 1; 0. 0; 0A; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
“>Marved “> 0; p; c; 1; h; 0; f; 0L; 3; 0O; 0A; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
nat 0; s; 1; p; c; 1; u; ffff00ff; 1; 0T; 2; 0A; 1; 0F; 0; 0F; 0; 0 0
“>Scream “> 0; s; 1; p; c; 5; o; 1; d; 1; z; 0; 0; 0t; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; S; c; 6; s; 0.949; o; 1
“>Shahzam “> 0; p; c; 1; o; 1; f; 0; 0L; 5; 0A; 0.5; 0f; 0; 1b; 0
“>Shroud “> 0; p; h; 0; 0L; 5; 0O; 0; 0A; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1
“>Tenz “> 0; s; 1; p; c; 5; h; 0; m; 0; 0O; 0O; 0; 1; c; 4; 1
“>yay “> 0; p; h; 0; f; 0L; 0O; 0; 0A; 1; 0f; 0; 1;
Zmjjkk 0; p; 0; p; u; 000000ff; 1; d; 1; z; 0; 0; 0; 0O; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0O; 1; 0f; 0; 1b; 0

Nalika entuk kode crosshair kanggo para pemain liyane, kita bakal nggawe manawa nganyari tabel kanthi pas.

Dadi, kanggo kabeh crosshair sing paling apik! Nggolek kanggo dominasi ing bumi? Coba deleng pandhuan valorant liyane: