Kepiye Golek Treasure Kanthi Revian ing Warisan Hogwarts – Kabeh Spells | Warisan Hogwarts | Gamer Tuues┬«, Warisan Hogwarts | Revolusi mantra – carane entuk / sinau – gamewith

Revian Revian Hogwarts Eja – Cara njaluk / sinau

Kaca Rekoio ing warisan Hogwarts ana ing kategori sing padha karo kaca pandhuan lapangan lan kaca mabur, nanging uga beda. Sampeyan bisa uga weruh manawa kaca Rekovio sing dilacak ing game, amarga saben wong nyedhiyakake sethithik babagan masalah gedhe sing ngerti lan ngenali ing game Open-World, utawa koleksi tawon ing dusun susu adoh saka kastil. Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti babagan hogwarts Warisan Revian.

Kepiye Golek Treasure Kanthi Revian ing Warisan Hogwarts

World Widding minangka papan sing gedhe, lan kanthi akeh gangguan banget, mula asut, sanajan asta bisa uga ora kejawab bandha aneh. Untunge, ahli sihir bisa nggunakake sihir kanggo nggawe sing jelas yen ana ing mripat sing bakal kliwat. Halaman iki bakal ngrembug cara nggunakake Ejaan Revelio kanggo nemokake obyek sing berpurretable ing lingkungan – kalebu Chest Treasure – lan kepiye sinau mantra Revelio ing Warisan Hogwarts.

Sampeyan

Sampeyan bakal sinau Revian sawise ngrampungake minigame sajrone nggoleki “dalan menyang Hogwarts.

Cara Sinau Revian ing Hogwarts Warisan

Untunge, minangka salah sawijining mantra penting, sampeyan ora bisa Miss Revelio. Sampeyan bakal sinau sajrone nggoleki game pisanan, Dalan kanggo Hogwarts. Mung ngrampungake minigame belajar jambatan kanthi mencet Tombol sing beda-beda ing sadawane dalan sing bentuke nalika nuntun kursor karo lan sampeyan bakal sinau Revian.

Reviewi Cast ing sembarang wektu kanggo ngirim pulsa energi ajaib,

Reviewi Cast ing sembarang wektu kanggo ngirim pulsa energi ajaib,

sing bakal nyorot obyek sing berinteraksian (biru) lan bandha (emas), sanajan liwat lantai lan tembok!

(1 saka 2) Reviewo Cast ing sembarang wektu kanggo ngirim pulsa energi ajaib,

Reviewi Cast ing sembarang wektu kanggo ngirim pulsa energi ajaib,

sing bakal nyorot obyek sing berinteraksian (biru) lan bandha (emas), sanajan liwat lantai lan tembok!

Review Cast ing sembarang wektu kanggo ngirim pulsa energi ajaib, sing bakal nyorot obyek sing berinteraksi (biru) lan bandha (emas), sanajan liwat lantai lan tembok! (tengen)

Cara Nggoleki Perbrangan karo Revisi ing Hogwarts Warisan

Sawise sampeyan wis sinau babagan Revian sampeyan bisa ngilangi wektu kanthi mencet ing D-Pad. Casting Revian bakal ngirim pulsa sihir sing nyorot obyek sing luwih rutin (biru) lan bandha (emas), nggawe akeh, luwih gampang golek obyek kasebut nalika sampeyan njelajah.

Sampeyan ora butuh baris ing obyek kasebut kanggo Revian kanggo mbukak, nuduhake obyek lan tembok. Diwenehi, ora nuduhake sampeyan kanggo nggayuh obyek kasebut, dadi yen ana dalan sing didhelikake utawa ora langsung (mbok menawa sampeyan kudu nindakake platform, utawa ngrampungake teka-teki kanggo nggayuh bandha?) Sampeyan bakal munggah kanggo sampeyan kanggo ngerteni cara nggayuh kekarepan sampeyan. Sing ujar, ngerti endi bandha, utamane bisa nemokake, utamane yen sampeyan kudu nggunakake obyek sing berinteraksi kanggo nggayuh, sing uga bakal dicethakake.

Revian uga bakal mbukak macem-macem koleksi, kaya [Kaca Pandhuan lapangan], Lan wiwit Revian minangka instruksi instrumental, teka-teki teka-teki, lan nemokake koleksi, ora ana sebab sing apik kanggo mung spam nalika sampeyan njelajah. Malah kanggo bandha sing ora didhelikake, yen dheweke nyorot emas nggawe luwih gampang ditemokake.

Kepiye carane nggawe warisan Reveli Hogwarts

Cara Sinau Revian Ejaan ing Warisan Hogwarts (Harry Potter). Pandhuan kalebu efek mantra, ing ngendi sinau, kepiye mbukak kunci lan kahanan kanggo nganyarke.

Nulisan sing gegandhengan
Dhaptar mantra Pandhuan mantra lan gagang paling apik

Tabel konten

  • Cara nggunakake Revian
  • Cara Sinau Revolusi
  • Hogwarts Warisan sing gegandhengan

Ikon
Reviewo
Tenang wae Efek
Instan Mbukak obyek sing didhelikake, lan bisa uga ora bisa didhelikake

Revian minangka mantra telusuran sing migunani banget

Revian minangka mantra sing bisa digunakake wiwit wiwitan game sing bisa mbukak teka-teki sing didhelikake, utawa dada bandha sing didhelikake ing tembok. Sampeyan uga migunani nalika nggoleki teka-teki lan dada bandha sing durung dibukak. Iku mantra sing migunani banget supaya nggunakake asring.

Nganyarke Revian

Jeneng bakat Penguasaan Revian (dibutuhake: LV 16)
Efek Nambah sawetara REVIOI

Penguasaan Rekoiode efektif nalika inti Talen wis ora dikunci. Bakal nambah macem-macem sing bisa dideleng sing bisa sampeyan supaya bisa nemokake teka-teki lan dada bandha.

Cara Sinau Revolusi

Dikunci ing tutorial

Revian bisa disinaoni ing tutorial saka Profesor Fig.

Hogwarts Warisan Hogwarts kaca sing diterangno

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan hogwarts Warisan Revian kalebu cara nemokake, pira, lan cara ngumpulake.

Kaca Refavorit Warisan Hogwarts

Diterbitake: 4 Mei, 2023

Kaca Refavorit Warisan Hogwarts minangka salah sawijining akeh koleksi ing Harry Potter RPG, lan bisa uga cukup bingung. Sampeyan bakal bisa nemokake sawetara sanalika sampeyan ngeculake hogwarts sawise intro, lan kaya sing diarep-arep, sampeyan kudu nggunakake Revelio kanggo nemokake, nanging kepiye carane bisa mlaku?

Kaca Rekoio ing warisan Hogwarts ana ing kategori sing padha karo kaca pandhuan lapangan lan kaca mabur, nanging uga beda. Sampeyan bisa uga weruh manawa kaca Rekovio sing dilacak ing game, amarga saben wong nyedhiyakake sethithik babagan masalah gedhe sing ngerti lan ngenali ing game Open-World, utawa koleksi tawon ing dusun susu adoh saka kastil. Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti babagan hogwarts Warisan Revian.

Kaca Refavorit Warisan Hogwarts

Apa kaca Revian Hogwarts Warisan?

Kaca Refavorit Warisan Hogwarts minangka koleksik sing sampeyan mung bisa ndeleng kanthi casting Revian, kanthi tombol R ing PC utawa kiwa ing D-pad ing Controller. Sampeyan bisa uga ndeleng macem-macem jinis siji tanpa ngasta, nanging ora bakal mbukak dhewe nganti sampeyan. Sampeyan kudu cukup cedhak ing kaca, lan mesthekake yen sampeyan ngadhepi kanggo mbukak dhewe.

Cara Nglumpukake Kaca Revian Warisan Hogwarts

Ana total 150 hogwarts warisan Revian liwat Hogwarts, Hogsmeade, lan Highlands. Biasane ditemokake ing cedhak landmark sing ora apik – Contone kalebu sumber ruangan pusat ing Hogwarts, Olivanders Wand Shop ing Hogsmeade ing Highlands. Ngempalaken salah sawijining kaca, sampeyan 80 xp, lan langkah liyane menyang ngupayakake kaca pandhuan lapangan tantangan warisan Hogwarts.

Yen sampeyan nggoleki luwih akeh koleksi, priksa manawa sampeyan maca panuntun kanggo Tombol Daedalian Hogwarts, patung demiguise, lan lokasi gobstone. Kita uga duwe teka-teki nomer lawang sing diterangno, bebarengan karo rincian babagan peta warisan hogwarts lengkap. Utawa yen sampeyan pengin nyoba macem-macem game, iki minangka dhaptar game PC paling apik kanggo perusal sampeyan.

Pencipta Seri Harry Potter, JK Rowling, wis nggawe komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun pungkasan. Warner bros. Nduwe lisensi kanggo nggawe game adhedhasar harry potter. Dene rincian saka kesepakatan kasebut ora dikenal kanthi umum, lan game WB ujar “J.K. Rowling ora langsung melu ing nggawe game “, kaya sing diarani, minangka pangripta lan pemilik IP Harry Potter, dheweke bakal entuk royalti saka dodolan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kesetaraan transgender utawa ngutangi dhukungan, iki minangka rong amal sing penting sing bisa dipriksa: Pusat nasional kanggo AS, lan Mermaids ing Inggris.

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.