Kelas Reaper ARK S Gabung karo Fray ing 16 November Pcgamesn

Tanggal rilis Reaper Ark meh ing kene minangka mode lan katrampilan sing diterangno

Wektu bakal nyritakake endi slot reaper menyang dhaptar Ark Tier sing paling apik kanggo kelas paling apik kanggo diputer. Kita uga wis entuk kabeh lokasi sunat Artik lan hadiah supaya sampeyan bisa nglacak kemajuan kumpul sampeyan. Yen sampeyan nggoleki game bebarengan liyane kanggo nyoba, kita wis nyemprotake MMORPG sing paling apik kanggo dipikirake.

Kelas Reaper Ark sing ilang gabung karo fray ing 16 November

Mumbul ing antarane telung mode serangan sing beda, panen kasebut minangka master siluman sing katon akeh serangan maneh.

tanggal 9 November 2022 ing 11:58 PST

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

.

Minangka rinci ing postingan blog Academy Akademi ARK sing paling anyar sing anyar sing mumbul antarane telung mode serangan sing beda: normal, huru-hara, lan persona. Pemain sing njupuk reaper kanggo muter bakal pengin mbangun persona meter, sing menehi akses menyang pirang-pirang kabisan sing fokus kaya ilusi bayangan lan serangan siluman. Yen meter persona kebak, para pemain bisa milih mode Chaos, sing nambah tarif crom, kanthi cepet serangan, lan kacepetan gerakan kanggo winates-wektu.

Ana rong cara utama kanggo mbangun panen kanthi nggunakake sistem ukiran kelas game. Ukiran kelas keluwen wis fokus ing pambentukan meter sing luwih cepet, nambah kekuwatan serangan nalika meter huru-hara wis kebak. Swara liyane, lunar, sing cocog karo serangan sing luwih kuat nalika ing mode persona, nambah kerusakan dhasar kabisan swoop nalika ing mode persona. Kaya kelas liyane, panen uga duwe rong katrampilan kanggo milih:

  • Gereng Lunar: Cadenza nyeluk ajeg buta sing narik ing mungsuh sadurunge dipasrahake kanthi bantuan klone.
  • Eclipse solar: Requiem nyebabake para pemain nyampur menyang bayangan banjur ngirim jeblugan kanggo mungsuh, ngalahake menyang serangan pungkasan.

Kaya sing wis ditindakake kanthi rilis kelas maju sadurunge, bakal ana PowerPass anyar sing kasedhiya kanggo wong-wong sing wis ngrampungake Questline Punika supaya para pemain bisa mlumpat kanthi reaper. Kedatangan Kelas sing nggawa acara Hyper Express.

Reaper kasebut minangka salah sawijining rong kelas anyar sing teka ing mmorpg gratis lan eseman sing apik banget ing RPG sadurunge pungkasan taun. Sabanjure wulan, kelas Advanced Summoner bakal gabung karo Kelas Ark sing ilang loro serangan anyar. Amazon bubar rinci kabeh sing bakal ilang prau sadurunge 2023 ing roadmap konten sing rinci.

Tanggal rilis Reaper Ark meh ing kene minangka mode lan katrampilan sing diterangno

Reaper ARK sing ilang - wanita biru pucat kanthi rambut ungu putih-jintok putih, nganggo busana abang lan dikagem

Tanggal rilis Reaper Ark sing ilang meh ana ing kene, kanthi kelas Lanjut gabung ing patiBlade lan bayangan minangka pilihan katelu kanggo pembunuhan ing game RPG. Reaper nggunakake kemampuan kanggo pindhah menyang rong mode tambahan nalika dheweke gelut – mode persona sing siluman sing ngidini serangan saka bayangan, lan mode kekacauan sing cepet banget sing ngidini sampeyan banter lan bangga.

. Kelas kasebut duwe telung kategori katrampilan – Dagger mateni nggunakake agul-agul sing wis mati, lan katrampilan swoop, lan katrampilan swover sing bisa ditingkat kanthi gampang ing mode persona.

Nalika ing mode normal, tolok sampeyan bakal ngisi wektu lan nalika sampeyan duwe katrampilan ing mungsuh. Sawise kebak, sampeyan bisa mencet tombol kanggo mlebu mode persona, nimbali khayalan bayangan kanggo ngganggu musuh lan nggawe siluman sauntara. Sajrone negara iki, sampeyan entuk kacepetan obah 30% lan ora bisa dideleng mungsuh kajaba mung sajrone patang meter saka sampeyan. Sampeyan bakal tetep ing siluman nganti geleng-suku utawa sampeyan nyerang, sanajan gerakan lan katrampilan ngadeg bakal njaga sampeyan stealthy. Nalika sampeyan tetep ing mode persona, sampeyan bakal tumpukan saben detik nganti limang kali sing nambah karusakan katrampilan Swoop kanthi 25% saben tumpukan.

Yen sampeyan ora pengin ngrangkul bayangan, sampeyan bisa terus gelombang nalika sampeyan gondhe sampeyan diisi ngupayakake louge huru-huru-huru-huru-ara-ara-ara-ara lan katrampilan sing sampeyan kenek. Sawise kebak, sampeyan bakal pindhah menyang mode Chaost, entuk tingkat kromo tambahan 15%, 10% cepet mindhah, lan kacepetan serangan 10% sajrone sangang detik. Nggunakake katrampilan bayangan utawa ngepet mungsuh kanthi katrampilan keris bakal ngreset durasi, ngidini sampeyan bisa tetep ing mode Haos anggere sampeyan tetep gelut. Sawise wektu entek, sampeyan bakal dibalik menyang tolok persona lengkap.

Sampeyan uga bakal duwe pilihan kanggo nggunakake rong ukiran kelas kanggo nambah kabisan. Keluwen ngukir fokus ing mode Chaos, nyebabake sampeyan ngisi daya haos sampeyan ngukur 30% luwih cepet lan ngupayakake kekuwatan serangan nganti 25% ing wektu Chaos. Utawa, ukiran swara lunar ngganti tumpukan paningkatan Swoop kanthi buff rata, menehi sampeyan nganti 160% karusakan bonus saka persona ing level telu.

Katrampilan Reaper Ark sing ilang lan ukiran

Katrampilan keris

  • Nightmare . Gunakake skill maneh lan teleport target sing ana ing antarane sampeyan lan ora ana alangan. Pindhah kacepetan + 10% kanggo 2S sawise teleportasi.
  • Shadow Vortex – Klumpukne Kekuwatan lan tarik mungsuh kanggo sampeyan, karusakan sing nuwuhake. Gunakake skill maneh kanggo ngirim jotosan sing cilaka, karusakan sing kuat.
  • Nyekel Roh – Tindakake thrust cepet kanggo ngrusak karusakan, banjur Dart 4 meter ing arah sing padha lan ngirim salah siji serangan akhir sing ngalahake mungsuh kanggo ngrusak.
  • Spinning Dagger – Pindhah 5 meter maju nalika mbuwang keris ing saubeng√© kanggo ngrusak karusakan, mula banjur slash ing kebangkrutan kanggo ngrusak.
  • Blade Blade – Nindakake 2 serangan thrusting sing cetha kanggo ngrusak karusakan. Gunakake katrampilan maneh kanggo ngirim 2 luwih akeh tikel kanggo ngrusak. Hoes Airborne diluncurake menyang udhara.
  • – hack edan ing ngarep sampeyan, nyerang kaping 4 kanggo [peteng].
  • Penari phantom – muter menyang lokasi target lan pindhah 5 meter nalika slash kanggo karusakan. Gunakake katrampilan maneh kanggo mindhah liyane 5 meter nalika nyurung mungsuh lan nyerang karusakan.
  • Pati scythe – Cepet mindhah 3 meter menyang lokasi target lan slash ing foes 2 kaping kerusakan. Gunakake skill maneh kanggo nindakake slash liyane lan ngrusak karusakan, nuthuk mudhun.

Katrampilan bayangan

  • Distorsi – Nelpon peteng saka papan sing bengkok kanggo mindhah 10 meter maju, karusakan kanggo mungsuh sing kejiret ing dalan kasebut. Ngrusak karusakan ing dalan ing dalan sampeyan nalika kebangkrutan. Nglirwakake tabrakan karo petualang lan wali.
  • Telpon piso – Nimbulake agul-agul reaper ing lokasi target, nyerang kerusakan peteng kanggo radius 3 meter. Foe mindhah kacepetan suda sementara. Pedhang reaper narik mungsuh amarga ngrusak karusakan lan njeblug, ngrusak karusakan peteng. Deliff Kacepetan Gerakan bisa ditumpuk nganti kaping 5, nyebabake rasa wedi ing mungsuh kanggo tumpukan maksimal.
  • Badai bayangan – Pindhah 2 meter maju lan nyiksa gegaman sampeyan kanggo ngrusak, banjur nyeluk bintingan sing bisa ngethok lan irisan musuh kanggo ngrusak 10 hits. Gunakake Flurry nganti pungkasan kanggo mindhah 6 meter maju lan ngrusak karusakan. . Hoes Airborne diluncurake maneh menyang udhara nalika kenek lan ngalahake maneh.
  • Bayangan dobel – Nimbulake klone bayangan ing lokasi target sing tahan 6-an. .
  • Keder ireng – ndhelikake awakmu ing mburi peteng ing lokasi target lan mungsuh serangan nalika sampeyan mindhah. Nalika katrampilan aktif, kabeh karusakan sing mlebu -20%. . Nglirwakake tabrakan karo petualang lan monsters nalika obah.
  • Trap Shadow – Nimbali trap bayangan ing posisi sampeyan saiki, banjur pindhah mundur 6 meter, mbuwang bayangan sing ngganggu musnah ing radius 3 meter, sing nggumunake kanggo 2s.

Katrampilan Swoop

  • Merek sing mencorong – ilang ing udhara lan pindhah nganti 8 meter menyang lokasi target sadurunge nyerang, ngrusak karusakan lan ngluncurake mungsuh udara.
  • Rage Spear – Klumpukne Energi Bayi Abang lan tikaman kanggo ngrusak karusakan lan lumpuh musuh ing sawijining radius 8 meter.
  • Tari Fury – Klumpukne energi bayangan abang kanggo cepet maju, ngrusak karusakan. Ngrusak karusakan ing alangan udhara. Tindakake slash liyane kanggo ngrusak nalika sampeyan bali menyang posisi sampeyan.
  • Silent nesu – Langsung 3 meter mundur lan klumpukne energi peteng kanggo motret dhewe, slash mungsuh kanggo ngrusak lan nuthuk mudhun nalika sampeyan pindhah. Nglirwakake tabrakan karo petualang lan monsters normal nalika obah.

Ukiran keluwen

  • Tingkat 1 – huru meter + 30%. Atk. Daya + 12% nalika meter huru-hara wis kebak.
  • Tingkat 2 . Atk. Power + 18% nalika meter huru-hara wis kebak.
  • Tingkat 3 . Atk. Daya + 25% nalika meter huru-hara wis kebak.

Ukara swara lunar

  • – Kerusakan Swoop + 120% tinimbang efek paningkatan swoop sing tumpukan saben 1s nalika pindhah menyang mode persona.
  • Tingkat 2 – karusakan swoop + 140% tinimbang efek paningkatan swoop sing tumpukan saben 1s nalika pindhah menyang mode persona.
  • Tingkat 3 – Kerusakan Swoop + 160% tinimbang efek paningkatan swoop sing tumpukan saben 1s nalika pindhah menyang mode persona.

The Reaper teka ing Arkesia bebarengan karo rong acara adhedhasar kemajuan kanggo ngasilake level item karakter sampeyan. Pisanan yaiku Powerpass Pudika dianugerahi sawise ngrampungake kancane Punika quest kanca. Acara Hyper Express ngidini sampeyan nemtokake siji karakter ing daptar tugas sampeyan ing antarane level level 1302 lan 1445 kanggo entuk dhuwit gedhe kanggo level leveling lan honser kanggo mbantu umur 1445.

Wektu bakal nyritakake endi slot reaper menyang dhaptar Ark Tier sing paling apik kanggo kelas paling apik kanggo diputer. Kita uga wis entuk kabeh lokasi sunat Artik lan hadiah supaya sampeyan bisa nglacak kemajuan kumpul sampeyan. Yen sampeyan nggoleki game bebarengan liyane kanggo nyoba, kita wis nyemprotake MMORPG sing paling apik kanggo dipikirake.

Ken Allsop Ken pengin muter kabeh, nanging mesthine bakal bali maneh ing Diablo 4, Lembah Dreewlight, FFXIV, utawa Terraari maneh. Dheweke tresna rpg, jiwa, lan roguelikes, lan ora bakal mandheg ngomong babagan monster buru lan kaya naga.