Kabeh karakter ing Honkai Star Rail Prancis (dhaptar Tier) – Escapist, Honkai Star Rail Tier List: Characters Singapore – Dexerto

Dhaptar Tiar Rail Honkai Star: Best Characters Ranking

Contents

Kanggo pandhuan lengkap kanggo pancing sing paling apik kanggo mriksa sampeyan.

Kabeh karakter ing Honkai Star Rail Prancis (dhaptar Tier)

Honkai: Star Rail kabeh babagan karakter, kanthi daptar tugas sing padhet sing adhem dadi apik banget kanggo jebakan ngelak. Kanthi karakter anyar sing dijadwalake dibebasake bebarengan saben patch saben wulan, daptar tugas kasebut wis akeh lan ora alon-alon! Daftar Tier Tier Iki Tujuane kanggo mbantu sampeyan ngerti sapa sing paling apik ing Honkai: Star Rail Lan saiki minangka patch 1.3. Aku bakal nganyari dhaptar iki saben karakter anyar ditambahake, dadi tetenger iki utawa mriksa maneh mengko!

Honkai: Star Rail Dhaptar Tiar Watak

SS Tier

Imbibor Lunae

Dragon Dan Heng Formulir Imbibor ing Lunae saiki Honkai: Star Rail . Iki minangka karakter paling kuat, Nolak tangga ing karusakan tunggal lan karusakan multi-target. Dheweke pancen keluwen banget, sanajan, mbutuhake telung titik katrampilan saben tekan output karusakan maksimal. Sampeyan kudu mbangun tim compo menyang wong sing cocog karo kabutuhan iki, lan ana sawetara karakter sing nggawe tim sing cocog. Dheweke pancen pantes. Animasi sing paling apik lan output karusakan edan nggawe dheweke dadi karakter paling apik ing game kasebut.

Ndeleng

Apa bisa nyoba kanggo narik ing Banner Aten Honkai: Star Rail?

Yen sampeyan cukup beruntung kanggo narik panen ing Banner Watesan winates saka peluncuran game, sampeyan lagi luck. Sampeyan wis duwe salah sawijining karakter DPS paling apik ing game, lan dheweke durung bisa dicekel minangka bakul karusakan target paling apik ing game kasebut. Dheweke bisa ngreset maneh lan nyerang maneh sawise njupuk unit mungsuh lan duwe pokok sing cocog karo truk sing wis dimasak kanthi lengkap ing SS Tier.

Kafka

Kafka gabung karo Roster ing separo kaping pindho patch 1.2 minangka karakter peternakan niring 5-bintang. Dheweke nggawa kesampasan anyar kanggo sawetara karakter sing matur nuwun kanggo skunet sing fokus ing kerusakan wektu lan ningkatake dot lan kanca-kancane dhewe. Asile minangka bakul kerusakan monster sing mutlak. Kafka tiba-tiba mung ndeleng lan Yanqing kanggo karusakan target tunggal, nanging penyebaran saingan kanggo Dealer Kerusakan Aoe Paling Apik. Iki nggawe dheweke minangka salah sawijining pedagang karusakan ndhuwur. Uncalan kemampuan dheweke kanggo ngaktifake kabeh tim anyar comps fokus ing dot lan sampeyan duwe karakter sing bunder banget.

Blade

Blade minangka karakter anyar 5-bintang anyar sing gabung karo daptar tugas ing tembelan 1.2, nggawe cipratan karo kit sing luar biasa. Dheweke dadi karakter karusakan saka unsur angin lan nyambut gawe hp: sing ngisor HP, luwih akeh karusakan. Iki tegese agul-agul pengin diserang akeh lan nggunakake kabisan kanggo ngilangi hp dhewe kanggo entuk output sing paling rusak. Bakaté yaiku ing endi karusakan sing apik saka karusakan. Sawise nggunakake HP, Blade bakal entuk tumpukan lan ing 5 tumpukan bakal ngluncurake serangan tindakake AOE sing ngrusak kanthi skala karusakan saka nilai HP lan serangan. Iki tegese sampeyan bisa mbangun HP, nyerang, lan crit lan kabeh skala karusakan sing trep banget! Keahliane timbangan output karusakan, lan paling utama yaiku serangan sing kuat sing cocog karo target utama ditambah karo target sing cedhak. Sakabèhé, output karusakan ing ngisor iki mung kanggo nguatake DPS Target (ing E0-Dheweke sejatine ngalahake ing E6), lan dheweke ngalahake Jing Yuan dadi dps target sing paling kuat. Iki nggawe agul-agul salah sawijining karakter karusakan sing paling apik ing Honkai: Star Rail Nganti saiki.

Brownya

Branti minangka tangan sing paling apik ing Honkai: Star Rail Kanggo nglamar buff ngrusak kanggo kanca-kanca. Masangake karo salah siji unit ing ndhuwur lan sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara nomer gedhe. Dheweke uga bisa mbantu karakter karusakan liyane ngluwihi watesan lan terusake karusakan saka karusakan saka dheweke – dheweke mung apik. Yen sampeyan nate njaluk Branda, dheweke pancen bisa digunakake lan nandur modal.

Gepard

Shielder paling apik ing game kasebut, Gepard minangka berkah mutlak thanks kanggo tameng sing gedhe banget sing paling utama kanggo tim kabeh. Dheweke metu saka shielder liyane kanthi adoh lan kudu nandur modhal lan dibangun minangka karakter inti yen sampeyan narik dheweke.

Wolf Silver

Minangka debuffer 5-bintang, siji-target sing fokus, serigala perak wis ngukir papan ing SS Tier ing antarane Honkai: Star Rail Karakter. Dheweke duwe karusakan kuantum ngetik lan nindakake kanthi becik kanggo welth, kanthi bedane utama sing ora duwe pengaruh kemampuan lan luwih saka target target lan karusakan.

Serigala perak uga duwe kemampuan unik kanggo ngaktifake kelemahane pilihan acak saka tim kompos kanggo diselehake ing mungsuh sing dheweke nyerang dheweke. Iki luar biasa yen sampeyan nyuda jumlah unsur sing mlaku ing tim sampeyan. Contone, yen sampeyan mbukak tim lengkap Mono kuantum (sing durung bisa ditindakake), mula dheweke bakal ngetrapake kekirangane kuantum 100% target dheweke cocog karo katrampilane. Sampeyan banjur bisa nggunakake jenis tim sing bakal ngalahake konten ing game kasebut. Serigala perak uga bisa nyuwek resistansi mungsuh lan pertahanan kanthi jumlah karusakan sing akeh kaya Sampo dadi luwih dipercaya lan ngrusak kanggo output luwih akeh.

Gambar liwat hoyoverse.

Luocha

Luocha minangka pinunjul 5-bintang ing Honkai: Star Rail . Output Penyembuhan Luocha cocog karo Bailu, nanging ana rong prabédan sing gedhe, sing nggawe bakul kerusakan sing bisa nyebabake, lan bisa nindakake sebagian sing bisa diremehake kanthi pasif. Skills Luocha ngidini dheweke nambani target adhedhasar serangan, lan dheweke uga entuk tumpukan kembang sing abyss sing banjur dadi micu gratis nalika ana 50% hp. Sing nggawe tujuan sing apik lan pasif sing luar biasa sing bisa dipicu tanpa giliran utawa titik tambahan sing dibutuhake.

Sing paling utama uga ditumpuk kebak sarana migunani-Luocha bakal mbusak 1 mungsuh saka saben mungsuh, kenek kabeh kanthi kerusakan, lan entuk tumpukan kembang sing abyss. Talent pasif Luocha uga kuwat-nalika tekan 2 tumpukan kembang abyss, loro tumpukan digunakake lan lapangan digunakake kanggo nampa penyerang nalika nyerang mungsuh. Kit iki pancen liar, lan Luocha minangka pilihan ndhuwur kanggo pasangan meh kabeh tim yen sampeyan duwe.

S tier

Clara

Clara saiki wis ana ing sier s sinergi sing apik karo Luocha, bisa nggunakake marasake awakmu bisa pulih saben-saben dheweke kontra. Karo robot homie svarog, clara loro tank lan bakul karusakan ndhuwur-notch. Bisa males maneh sawise diserang, dheweke bisa dadi menace mutlak, utamane nalika sampeyan bisa nyedhiyani tameng lan ora nyenengake. Kangge, SVAROG bakal bledosan kanggo Bits sing wani nyoba mogok clara. Yen sampeyan entuk, dheweke kudu nandur modal amarga dheweke bisa dadi tambahan kanggo tim apa wae.

Jing Yuan

Jing Yuan resmi wis dikepung dadi raja multi-target. Agul-bulat metu kerusakan jing yuan dening wates sing signifikan ing target target lan skenario target, tegese dheweke saiki numpuk ing ngisor agul-agul. Nanging, Jing Yuan isih dadi bakul karusakan multi-target paling apik ing game lan gampang salah sawijining karakter sing paling apik! Kanthi kemampuan unik kanggo ngundang entitas sing entuk serangan dhewe ing garis wektu sing cocog karo kabeh mungsuh nganti 10 kali, output karusakan bisa dadi imbang tenan. Yen sampeyan duwe Jing Yuan, mula dheweke kudu nandur modal amarga bisa gampang nggawa tim.

Yanqing

Yanqing minangka target omah siji-target mung langkah ing ngisor iki. Dheweke teka karo siji guwa, sanajan: dheweke kudu ora diganggu kanggo ngatasi kerusakan sing paling akeh. Kajaba sampeyan duwe wong liya ing tim kanggo nyenyet lan nyedhiyani tameng, Yanqing ora bisa nggayuh potensial dheweke. Yen sampeyan duwe tim kanggo narik mati, dheweke mesthi bakal nandur modal yen sampeyan ora duwe utawa butuh DPS utama kanggo tim liyane.

Bailu

Bailu wis dihi dihi dening Luocha minangka penyembuhan paling apik ing game kasebut. Dheweke isih luwih apik tinimbang Natasha, utamane babagan output penyembuhan sing dhuwur lan defibrillator sing bisa digunakake kanggo nyegerake karakter sing sepisan saben perang, sing bisa nggawe kabeh bedane ing perang sing angel.

Welt

Welt duwe Pateni lan Debuff sing paling apik ing game kasebut. Sampeyan ora bisa salah kanthi nggunakake dheweke, lan dheweke bakal cocog karo meh kabeh tim. Dheweke bisa ngunci mungsuh lan ngrusak karusakan imajinasi, sing migunani banget amarga saiki mung pangguna saka jinis iki nganti saiki. Sampeyan ora bisa mbukak investasi ing Welt; Dheweke bakal ngladeni tim sampeyan kanthi apik.

Tingyun

Tingyun minangka versi 4-bintang ing beliru. Dheweke nindakake peran sing cocog karo sing padha, nanging ora cukup kaya ngono. Yen sampeyan ora duwe bray, tingnyun minangka perkara sing paling apik kanggo buffer DPS sing kuwat. Yen sampeyan wis duwe Bronya sanajan lan sampeyan uga bisa uga kudu mbangun dheweke dadi buffer darmabakti kanggo tim kapindho sampeyan nalika ngatasi kenangan sing dilalekake.

Natasha

Siji-sijine karakter liyane Honkai: Star Rail Dadi adoh saka Bailu lan Luocha, Natasha apik banget ing peran dheweke lan mesthi ngajeni investasi supaya bisa nyedhiyani peran sing cukup. Dheweke bakal entuk tugas sing ditindakake lan penting kanggo umume tim yen sampeyan ora duwe healer 5 bintang, ditambah karo dheweke gratis !

Trailblazer Fire

Alternatif tlaga paling apik kanggo Gepard, kanthi tameng tim lan tim Team Team lengkap, Trailblazer Fire duwe kit sing apik lan bakal dadi tim kanthi apik. Kemungkinan sampeyan wis ngrampungake Trailblazer sampeyan kanthi adil, saengga nggunakake dheweke minangka shielder darmabakti lan tangki ora dadi pilihan sing apik, utamane yen sampeyan ora duwe gepard utawa butuh shielder kanggo tim kapindho.

Gambar liwat hoyoverse.

Dan Heng

Dan Heng minangka juara gratis-muter saka karusakan target siji-target. Dheweke saingan yanqing lan ora bisa dicekel, nanging minangka watak gratis, dheweke mesthi bisa entuk tugas lan bakal nggawe pilihan sing apik kanggo mbangun lan nggunakake dps utama yen sampeyan ora duwe Ndhuwur liyane ngrusak karakter 5-bintang.

Luka

Luka minangka karakter 4-bintang sing ditambahake ing separo kaping pindho saka patch 1.2 Sambungake Kafka. Dheweke kabeh babagan dot karo getih sing kuat, lan dheweke duwe mekanik sing kuwat padha karo agul-agul yen dheweke mung kudu nggunakake kapinterane kanggo nguatake serangan dhasar. Iki tegese dheweke kerja kanthi apik ing tim karusakan kanthi pirang-pirang dealer karusakan lan utamane migunani ing tim bebarengan karo Kafka sing paling akeh saka getihen.

Pela

Pela pindhah menyang sier ser kanthi rilis lunae evbibor. Dheweke minangka salah sawijining kanca sing paling apik amarga dheweke ora butuh nggunakake katrampilan dheweke. Dheweke mung bisa fokus kanggo ngasilake nilai skill kanggo lunae Imbiborit sing mbutuhake ton. Pela minangka debuffer sing apik, bisa nyuda resistensi mungsuh karo dheweke lan nggunakake kemampuan kanggo ngilangi buff saka mungsuh. Dheweke isih dadi pilihan sing apik kanggo tim liyane uga yen sampeyan ora duwe wong kaya brayar utawa tingyun sing kasedhiya.

A undakan

Sampo

Sampo minangka legenda. Dheweke ora mung karakter lucu, nanging uga salah sawijining tujuan sing akeh kerusakan, utamane yen sampeyan kabeh bisa ngatasi kemampuane kanggo ngatasi kerusakan. Dheweke tiba ing kapal sing padha karo HEKO, sanajan, nyedhiyakake karusakan multi-target nanging kurang nalika target target kaya panggedhe. Sampo ana ing undakan minangka pertandhingan karo Kafka Thanks kanggo umur anyar Dot Agung. Sampo saiki bisa sumunar ing sandhinge lan minangka pedagang karusakan sing apik ing tim Kafka.

Yukong

Yukong minangka karakter imajiner liyane, dhukungan sing nyerang 4-bintang kanthi sawetara kapabilitas sing paling apik ing game kasebut, saingan saka tingyun lan brown. Khusus Yukong bisa uga bisa ngatasi statistik cabang master sing utama. Loro-lorone tarif uga karusakan krita tambah kanthi jumlah sing signifikan, nalika ngatasi kerusakan kanthi mungsuh ing wektu sing padha. Katrampilan dheweke uga kuwat banget, ngetrapake dana serangan tim sing luwih saka 40% kanggo rong giliran. Kanthi macem-macem jinis buffs ngrusak edan, dheweke bakal dadi tambahan kanggo tim apa wae, lan akeh tugas karusakan utama ing game kasebut bakal tuwuh ing buff.

Asta

Asta duwe buff sing akeh kecepetan tim kanthi kecepatan kanthi pokok, sing bisa dadi tambahan kanggo tim. Asta ana ing kapal sing padha karo Pela, sanajan. Nalika dheweke nawakake sarana sing apik, iku ora luwih apik tinimbang ngrusak karusakan kaya apa sing bisa ditawakake. Sanajan ngono, dheweke dadi alternatif sing migunani yen sampeyan ora duwe karakter kasebut.

7 Maret

7 Maret minangka shielder katelu lan pungkasan ing game kasebut nganti saiki Gepard lan Trailer Fire. Dheweke nyedhiyakake tameng sing cukup gedhe, nanging nggunakake katrampilan lan mung bisa ditrapake kanggo siji bolo sekaligus, nggawe saluran kanggo energi tim kanggo njaluk tameng. Sampeyan uga bisa mbangun dheweke minangka tank kanthi tangki cahya sing bener, lan dheweke nambah kasempatan kanggo mungsuh dheweke dadi tameng, mula bisa mlaku kanthi apik. Dheweke uga dadi mitra sing sampurna karo Clara: sijine tameng ing Clara lan nonton mungsuh nyerang dheweke lan mangan karusakan retaliation.

HIMEKO

HIMEKO minangka pedagang karusakan multi-target sabanjure ing mburi Jing Yuan, Dadi yen sampeyan ora duwe Yuan Yuan dheweke bisa njupuk peran kasebut lan bakal menehi karusakan yen sampeyan nandur modal. Kekurangan kasebut dheweke ora duwe karusakan target siji dibandhingake karo Jing Yuan, saengga bisa dadi angel kanggo dadi pedagang kerusakan solo ing tim, lan dheweke bisa uga kudu dipasangake karo bakul karusakan target siji.

Qingque

Kanthi rilis patch 1.1 lan tambahan serigala perak, Qingque bakal bancar karo jeren amarga yen sampeyan bisa masangake serigala perak, dheweke dadi pilihan DPS utama sing luwih apik. Yen sampeyan ora duwe, Qingque minangka mitra paling apik kanggo serigala perak. Debuff lan kemampuan perak kanggo ngetrapake kelemahane jinis tim acak ndadekake paling ora rong karakter kuantum sing cocog lan kompokan kuwat kanggo digunakake karo qingque.

Qingque pancen menarik, dheweke seneng banget kanggo muter, nanging dheweke duwe rngian kerja sing bisa dirusak lan bisa uga kena kaya ton bata utawa mung nyemplung mungsuh. Nalika dheweke pancen kuwat, acak saka output karusakan dheweke tegese DPS dheweke umume umur pertengahan sing dibandhingake karo karakter liyane.

Pancing

Pancing minangka pedagang karusakan siji-target sing apik nanging luwih elek tinimbang dan heng kabeh aspek. Yen sampeyan butuh pedagang karusakan utama kanggo tim sekunder lan ora duwe pilihan sing luwih apik, pancing apike cantik.

B Tier

Sushang

Sushang minangka pedagang karusakan siji-target siji, nanging luwih elek tinimbang lan pancing nalika ana ing output karusakan dheweke. Kaya ngono, ora ana sebab banget kanggo nandur modal dheweke, liyane yen sampeyan seneng karo mungsuh mbanting mungsuh karo bokong ayam buta.

Serval

Serval minangka pilihan 4 bintang kanggo Dealer Rusak Multi-Target, nanging mung minangka pilihan sing gratis kanggo main amarga dheweke pancen ringkih lan squishy dibandhingake karo alternatif 5-bintang. Dheweke uga konco HEKO lan luwih dhisik saka Sampo ing babagan DPS multi-target. Nanging yen sampeyan butuh pedagang karusakan multi-target lan ora duwe jing yuan, himeko, agul-agul, utawa clara, dheweke bisa ngisi peran kasebut kanthi apik.

Gambar liwat hoyoverse.

C tier

Trailer Fisik

Trailblazer Fisik uga ora isin banget ing DPS Target, nanging ana pilihan 4-bintang sing luwih apik ing Serval lan Sampo lan Sampo lan akeh, luwih apik tinimbang alternatif 5-star kaya Jing Yuan. Ing bentuk iki, dheweke ora larang, dadi tongkat nggunakake dheweke minangka geniBlazer Fire.

Herta

Liyane saka meme sing apik banget lan apik banget kanggo nindakake pusingan, Herta nyedhiyakake output karusakan sing sithik lan bakal berjuang ora ana sing ndhukung sampeyan, apa sing dadi dhukungan sing apik kanggo dheweke.

Arlan

Arlan dadi tangan siji saka karakter paling ala ing game kasebut. Ora mung ngrusak banget, nanging dheweke uga kudu nggunakake HP kanggo ngrusak, sing ngganggu kanggo nyangga lan ora efisien banget kanggo nambani. Aku meh ora nggunakake US lan mbuwang sumber daya sampeyan.

Iku kabeh karakter ing Honkai: Star Rail Minangka patch 1.3 Ranked. Aku bakal nganyari dhaptar iki nalika setengah kapindho patch 1.2 tetes lan kita entuk karakter anyar kanggo nyoba! Ing sawetoro wektu, kenapa ora priksa lengkap pandhuan lengkap kanggo menehi saran babagan ngrampungake konten, nyetel comps, lan liya-liyane.

Babagan penulis

Alex Berry

Alex Berry minangka kontributor freelance ing escapist. Alex wis nulis babagan game kurang saka setahun nanging kanthi tenang. Sawise makarya ing marketing minangka peran utama dheweke, dheweke ora ana wong liya kanggo nulis kanthi kreatif. Jangkoan dheweke kisaran saka lucu njupuk game paling anyar kanggo konten pandhuan kabeh. Alex minangka jack kabeh perdagangan nalika dolanan, muter meh kabeh judhul anyar sing nuduhake janji. Saka RPG kanggo penembak, kabeh cara menyang game olahraga, sanajan dheweke duwe papan sing alus kanggo RPG basis banjur miwiti lelungan ing Pokémon Abang ing bocah game asli. Alex duwe gelar master ing bisnis lan kepenak karo ekonomi game online, asring mbuwang wektu kanggo nggedhekake wektu kanggo nggedhekake kasugihan ing game iki (nanging dheweke kudu nindakake ing urip nyata tinimbang).

Dhaptar Tiar Rail Honkai Star: Best Characters Ranking

Screenshot Rail Rail Honkai Star

Hoyoverse

Duwe karakter paling kuat ing Honkai Star Rail ing tim sampeyan ing game kasebut bakal mbantu sampeyan entuk kauntungan gedhe. Yen sampeyan pengin ngerti apa karakter sing kudu dibayar ing tim sampeyan, dhaptar tiar tier Honkai Star Rail kita bisa menehi informasi sing dibutuhake.

Yen sampeyan pengin slamet konten sing paling tantangan ing Rail Star HoYAi sing bakal sampeyan kudu duwe karakter sing paling kuat ing sisih sampeyan. Nalika saben pejuang ing game kasebut migunani ing paprangan, sawetara mung mung kudu milih pilihan sing cocog karo tim komp.

Artikel terus sawise ad

Mangkene dhaptar Rail Honkai Star Rail Honkai sing nampilake saben karakter sing bisa dimainake saiki kasedhiya ing game.

Artikel terus sawise ad

Isi

  • S-Tier Honkai Star Rail karakter
  • Karakter Rail Star A-Tier Honkai
  • B-tier Honkai Star Rail karakter
  • C-Tier Honkai Star Rail karakter

Dhaptar Karakter Rail Honkai paling apik

Peperangan Pertempuran Rail Honkai

Karakter Ril Star Honkai paling apik migunani banget.

Ana total 29 karakter sing saiki kasedhiya ing Honkai Star Rail, Kanthi luwih akeh amarga dibebasake ing nganyari anyar. Nalika isih dina-dina, ngerti karakter ril bintang paling apik ing Honkai bakal nggawe petualangan liwat lintang sing luwih lancar.

Disaranake ndeleng dhaptar Tiar Rail Honkai bintang sadurunge muter spanduk saiki, amarga bisa mbantu sampeyan ngirit mata-mata lapisan pasang pas lan bintang Rail Pass. Penting kanggo nyathet manawa peringkat kasebut bakal ganti minangka nganyari lan karakter anyar ditambahake, dadi priksa manawa sampeyan menehi tandha ing kaca iki lan mriksa kanthi rutin.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mangkene peringkat dhaptar Tier saben karakter sing kasedhiya ing Honkai Star Rail Dadi sampeyan bisa nyelehake tim sing paling kuat bebarengan.

S-Tier Honkai Star Rail karakter

Brownya

Potret layar saka Branti saka Rail Honkai Star

Brownya minangka pilihan dhukungan sing apik ing tim apa wae.

BRLYA bisa tumindak minangka peran dhukungan gedhe ing tim apa wae comps thanks kanggo serangan angin, lan kemampuan sing kuwat sing bisa nambah kekuatan kancane. Kanthi kesrukapan serangan dheweke menehi sekutu tambahan lan giliran tempur, dheweke bisa pasangan kanthi pejuang kanthi cepet kaya ngene.

Priksa pandhuan khusus kanggo kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan bintang lintang Honkai sing dibangun.

Artikel terus sawise ad

Loucha

Gambar loucha ing Rail Star Honkai

Loucha bisa nyedhiyani debuff gedhe ing paprangan.

Loucha minangka salah sawijining karakter paling anyar sing ditambahake ing Rail Honkai Star Rail lan 5-bintang iki minangka pejuang sing serbaguna. Dheweke dadi pangguna imajinasi sing bisa nggunakake kabisan kanggo mungsuh debuff, uga bisa nambani sekutu sing nggawe dheweke dadi pilihan dhukungan sing apik ing tim komp.

Artikel terus sawise ad

Kanggo risak lengkap babagan loucha sing paling apik, priksa pandhuan darmabakti.

Kafka

Honkai Star Rail Kafka

Kafka bisa tumpukan karusakan ing perang.

Kafka minangka karakter lampu 5-bintang sing bisa tumpukan kerusakan kanggo mungsuh ing pertempuran. Kerusakan sakabehe sajrone wektu ora bisa ngeculake tumpukan serangan sing ngrusak ing mungsuh supaya dheweke dadi DPS sing padhet utawa pilihan sub-dPS sing ana ing tim apa wae.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan bisa mriksa pandhuan mbangun Kafka Paling apik ing kene.

Blade

Potret layar Blade ing Honkai Star Rail

Blade minangka unit DPS sing apik.

Blade minangka pangguna angin sing kuat sing bisa ngatasi karusakan Aoe sing apik sing ndadekake dheweke dadi pilihan DPS sing apik banget ing Honkai Star Rail. Buruh path mobil 5-bir iki bisa dadi pasukan agawe ing paprangan utamane yen dipasangake karo penyembuhan sing apik.

Artikel terus sawise ad

Kanggo rundown lengkap saka bledug bintang paling apik ing rel Star Rail, priksa pandhuan kita ing kene.

Ndeleng

Gambar sing dideleng ing Star Honkai Rai

Seele minangka DPS sing paling kuat saiki kasedhiya ing game.

Salah sawijining unit DPS sing paling kuat yaiku Honkai Star Rail isin. WiDer Kuantum iki luwih unggul ing Ngirim Target DMG lan bisa ngilangi pertemuan non-gampang. Yen dipasangake karo karakter dhukungan sing tepat, dheweke bisa dadi kekuwatan sing ora bisa dibatalake ing paprangan.

Artikel terus sawise ad

Priksa pandhuan khusus kanggo kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Rail Star Honkai Honkai.

Wolf Silver

Gumur Gelang Chewing Wolf Chewing

Serigala perak duwe kabisan debuff gedhe.

Wolf Silver minangka watak paling anyar kanggo gabung karo Star Rail Honkai ing 1.1 nganyari versi. Dheweke dadi anggota Hacker Stellaron lan hacker sing luar biasa sing wis nguwasani katrampilan ‘aether Editing’ sing bisa nyiksa data kasunyatan.

Artikel terus sawise ad

Skill paling gedhe ing perak yaiku implan kelemahane sing bakal nambah kelemahane mungsuh adhedhasar tim saiki. Dheweke uga bisa bug mungsuh sing bakal kecepatan, serangan, utawa pertahanan, kanthi arsenal katrampilan sing efektif hacker ing sembarang hacking ing tim komp.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan bisa mriksa pandhuan bangunan lengkap kanggo Wolf Silver ing kene.

Gepard

Gambar Gepard, karakter es

Gepard minangka unit pertahanan gedhe ing tim apa wae Comp amarga bisa nglindhungi kanca-kancane kanthi efektif. Khusus iki sumunar nalika paling gedhe ‘bulwark’ digunakake kanggo nglindhungi kabeh tim saka karusakan lan uga duwe kesempatan kanggo mbeku mungsuh. Kaya Bailu, Gepard uga duwe kemampuan sing bisa urip maneh nanging mung bisa digunakake kanggo awake dhewe. Yen sampeyan pengin ningkatake slamet sampeyan, Gepard minangka pilihan sing paling apik.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kanggo rundown lengkap Gepard mbangun ing Rail Honkai Star, priksa Pandhuan Darmabakti.

Tingyun

Tingun Honkai Star Rail Karya

Tingyun minangka pilihan dhukungan paling apik sing saiki ing Honkai Star Rail.

Tingyun minangka pilihan dhukungan paling saiki sing kasedhiya ing Honkai Star Rail. Kesepakatan dheweke nyerang ‘melodi sing nyenengake’ ngetrapake buff sing apik banget kanggo salah sawijining sekutu nalika nggunakake output DMG kilat kaya Serval sing kuat.

Kanggo rincian lengkap babagan cara nggawe tyariun sing paling apik ing Rail Honkai Star, priksa manawa sampeyan kudu mriksa pandhuan khusus.

Artikel terus sawise ad

Karakter Rail Star A-Tier Honkai

Clara Clara ing Honkai Star RailClara nggawe sub-dps gedhe.

Clara minangka sub-dps sing efektif kanggo kemampuan counter-serangan. Saben-saben pejuang murub iki rusak dheweke nindakake counterattack. Kanthi bantuan saka wali robot dheweke, SVAROG, Clara uga bisa menehi tandha mungsuh supaya bisa ngrusak serangan sing akeh.Priksa pandhuan khusus kanggo kabeh sing sampeyan butuhake babagan mbangun Clara ing Rail Star Honkai.

Artikel terus sawise ad

7 Maret

Gambar tanggal 7 Maret saka Rail Honkai

7 Maret 7th minangka karakter gratis sing kuat.

Pangguna es iki bisa nyedhiyakake pertahanan sing solid ing perang kanthi mungsuh sing kalem lan pembekuan, nalika uga ngrusak sawetara karusakan sing kuat liwat counterattacks. Nalika ora pilihan sub-DPS sing paling apik, 7 Maret isih dadi pejuang sing apik kanggo tim sampeyan utamane minangka salah sawijining karakter sing sepisanan sampeyan entuk ing game kasebut.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan bisa mriksa Pandhuan Gawe 7 Maret paling apik kanggo rincian liyane babagan ICE.

Luka

Potret layar Luka

Luka bisa nyebabake getihen mungsuh.

Luka minangka unit fisik 4-bintang ing Rail Honkai Star, dheweke bisa nanggung status getar kanggo mungsuh kanthi serangan sing apik kanggo nyipta kesehatan ing perang. Luka minangka pejuang sing cukup kuwat babagan dheweke dhewe nanging dheweke pancen cemlorot nalika dipasangake karo Kafka, dadi yen sampeyan duwe karakter ing tangan sing dienggo ing tim sing padha yaiku pilihan sing apik.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Sampeyan bisa nemokake pandhuan darmabakti kanggo BEST LUKA sing paling apik ing game ing kene.

Bailu

Bailu Honkai Star Rail Karya

Bailu minangka karakter penyembuhan stereotypical sampeyan.

Yen sampeyan nggoleki penyemburan ing Rail Star Honkai, Bailu minangka pilihan paling apik. Uga nyedhiyakake nambani umur sajrone pertempuran, dheweke uga mung siji-sijine karakter ing game sing bisa ngrampungake sekutu. Apa sing ora ana bailu ing karusakan Dheweke mesthi wae kanggo nambani lan dheweke bisa nambah kemungkinan kasempatan sing bisa urip saka tim apa wae.

Artikel terus sawise ad

Priksa pandhuan khusus kanggo kabeh sing sampeyan butuhake babagan bauilu bintang bau Honkai.

Artikel terus sawise ad

HIMEKO

Gambar Himeko ing Honkai Star Rail

Himeko bisa njupuk macem-macem mungsuh sekaligus.

Himeko bisa dadi dps agawe kanthi mbangun sing bener. Kit murup dheweke gedhe kanggo njupuk macem-macem mungsuh ing paprangan, lan dheweke bisa narik serangan sing asring diterusake sing bisa dadi ora larang regane nalika entuk ombak perang. Kanggo ngrampungake kabeh, nalika Himeko ngalahake mungsuh sing didegake maneh energi.

Artikel terus sawise ad

Kanggo risak lengkap saka bangunan sing paling apik kanggo HEKO, priksa pandhuan kita.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Yanqing

Gambar Yanqing saka Rail Honkai Star

Yanqing bisa nambah tarif crem nalika perang.

Kekuwatan paling gedhe Yanqing yaiku kemampuan kanggo nambah pokok crit, ‘ing tengah-tengah’ ‘ing udan’ menehi karusakan lan negesake tarif kanggo ngatasi serangan kanthi rusak potensial beku mungsuh. Yen sampeyan nggoleki dps es utawa sub-dps kanggo tim komp, Yaqing minangka pilihan sing apik.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kanggo rundown lengkap Yanqing mbangun ing Rail Honkai Star, priksa Pandhuan Darmabakti.

Serval

Serval Honkai Star Rail Karya

Serval banget efektif nglawan mungsuh sing ringkih kanggo kilat.

Nglamar debuff kejut kanggo macem-macem mungsuh yaiku sing paling apik Serval, nanging dheweke mung efektif ing lapangan nalika nglawan mungsuh sing ringkih kanggo kilat. Marang apa wae lan output karusakan Serval bakal minimal, mula bakal ana pilihan multi-target sing kasedhiya. Minangka karakter gratis kanggo muter, nanging ora bisa cilaka kanggo menehi dheweke nyoba.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan mikir apa sing dibangun Serval sing paling apik ing game iki, pandhuan kita wis dijamin.

Artikel terus sawise ad

Karakter b-enier ing star star honkai

Qingque

Gambar seni karakter Qingque ing star bintang Honkai

Qingque mbutuhake akeh titik katrampilan supaya bisa efektif ing paprangan.

Aspek sing paling unik babagan Qingque yaiku kemampuan kanggo nambah serangan dhasar dadi obah sing luwih kuat sing ngrusak kabeh mungsuh. Ngramut pangguna kuantum iki kanthi efektif ing paprangan mbutuhake akeh katrampilan supaya para pemain kudu menehi rencana kanthi ati-ati tim Comp. Yen pengin nggunakake Qingque.

Kanggo rundown lengkap saka qingque sing paling apik sampeyan bisa mriksa pandhuan kita.

Artikel terus sawise ad

Sushang

Sushang Mesem ing Honkai Star Rail

Sushang nggawe sub-DPS sing apik.

Yen sampeyan nggoleki bakul karusakan tunggal, SunShang minangka pejuang sing bisa nambah kacepetan sawise mungsuh wis kena karo kelemahane. Ultimate ‘Dawn Herald’ utamane amarga iku giliran tambahan lan buff serangan. Dheweke nggawe sub-dps sing apik kanggo karakter sing luwih jarang kaya ngene.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan bisa nemokake pandhuan bangunan khusus kanggo Sushang ing kene.

Pancing

Pancing ing Honkai Star Rail

Pancing paling efektif nalika nggarap pangguna geni liyane.

Pancing bisa menehi karusakan kanggo mungsuh sing wis ana ing paprangan sing wis diobong karo status pembakaran, saengga bisa nganggo playstyle ing induvial nanging gumantung karo para pengobatan indurasi sing ora cocog karo awake dhewe. Yen sampeyan kepengin duwe tim sing kebak wiwitan wiwitan geni, nanging pancing minangka pejuang sing padhet.

Artikel terus sawise ad

Kanggo pandhuan lengkap kanggo pancing sing paling apik kanggo mriksa sampeyan.

Pela

Gambar saka Pela ing Rail Star Honkai

Pela bisa ngurangi kekuwatan perang mungsuh ing pertempuran.

Kanthi kemampuan kanggo mungsuh debuff lan uga ngilangi buff, Pela minangka dhukungan sing apik sing uga bisa menehi serep sing nyerang. Ultimate Zona Simression ‘dheweke nyuda pertahanan mungsuh dheweke nalika nyerang kerusakan es lan mbusak salah sawijining buff saka target sing bisa mbiyantu nalika nemoni bosok.

Artikel terus sawise ad

Priksa pandhuan khusus kanggo mbangun pela paling apik ing Rail Honkai Star.

Artikel terus sawise ad

Asta

Asta Nggunakake Dheweke Ultimate ing Honkai Star Rail

Asta minangka karakter dhukungan sing apik ing star star Honkai.

Asta minangka astronom tim ing stasiun Herta Spasi. Dheweke pangguna geni sing nderek path harmoni. Asta bisa nyedhiyani macem-macem buffs menyang kancane ing pertempuran sing nggawe dheweke dadi pilihan dhukungan sing apik yen sampeyan butuh karakter kanggo ngisi peran kasebut.

Dheweke uga bisa dipikolehi kanthi gratis ing game, kanthi nggunakake tutorial mekanika gacha game saengga dheweke dadi karakter dhukungan kanggo para pemain anyar sing digunakake.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan nggoleki risak lengkap saka mbangun Asta sing paling apik, sampeyan bisa nemokake pandhuan ing kene.

Artikel terus sawise ad

Natasha

Natasha ing Honkai Star Rail

Natasha bisa nambani kancane ing star star Honkai.

Natasha minangka pejuang fisik ing Rail Honkai Star sing nderek dalan sing akeh. Dheweke minangka karakter dhukungan sing bisa menehi banter lan nambani sekutu kasebut ing paprangan.

Dheweke mung siji saka telung penyembah sing saiki ana ing game, lan pemain bisa entuk gratis supaya dheweke dadi pilihan sing apik kanggo tim yen sampeyan durung bisa narik Bailu utawa Loucha kanthi spanduk.

Artikel terus sawise ad

Kanggo rundown kabisan Natasha, sampeyan bisa mriksa pandhuan mbangun ing kene.

Sampo

Gambar saka Sampo, karakter Angin ing Rail Star Honkai

Sampo nggunakake macem-macem debuff kanggo ngrusak mungsuh ing paprangan.

Sampo minangka angin sing ana angin sing luwih unggul ing mbangun pojokan ketrampilan sajrone pertempuran lan dheweke dadi sub-dps karo ngatasi unit target kaya Himeko. Kemampuan Talent Sampo uga menehi dheweke kanthi kasempatan 65% kanggo nglamar angin sing ditrapake – efek dot sing berturut-turut cocog karo mungsuh kanggo 3 giliran.

Artikel terus sawise ad

Priksa pandhuan khusus kanggo mbangun Sampo Best ing Rail Honkai Star.

Artikel terus sawise ad

Arlan Arlan ing honkai bintang ril

Ing meta saiki, Arlan mung ora cocog karo karakter DPS liyane. Arlan mesthi dadi pejuang sing kuwat nanging tetep tim kabeh ing Honkai Star Rail mung penting banget lan ora ana gandhengane lan ora bisa dirasakake.

Serangan ketrampilan Arlan ora bisa digunakake lan ora duwe penyembuhan utawa dhukungan sing ana ing antarane dheweke, ana pilihan DPS sing luwih apik sing kasedhiya ing Meta.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan mikir persis cara mbangun arlan, sampeyan bisa mriksa pandhuan kita ing kene.

Artikel terus sawise ad

Karakter C-Tier ing Sint Rail Honkai

Dan Heng

Teh ngombe teh Dan Heng

Dan Heng Excels ing serangan target siji.

Dan Heng minangka salah sawijining karakter pisanan Trailblazers ketemu ing game tanggal 7 Maret, lan kaya Maret, dheweke bisa tetep efektif karo bangunan sing bener. Dheweke luwih unggul ngatasi karusakan tunggal lan uga bisa nglereni mungsuh kanthi serangan keterampilan, sanajan iki ora kuwat kaya unit DPS liyane ing meta saiki.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan mikir babagan apa sing paling apik lan Heng Banget ing game, pandhuan sampeyan wis dijamin.

Herta

Gambar Herta ing Rail Star Honkai

Perjuangan Herta ing Boss lan Pertempuran Elit.

Nalika Herta bisa kanthi gampang nahan dheweke ing pertemuan dhasar, dheweke berjuang ing perang bos amarga dheweke bisa diuripake ing ngisor iki nganti 50%, katrampilan liyane uga kudu dadi syarat sing padha digunakake lan iki, sayangé, nggawe Herta angel menehi saran kanggo perang sing luwih angel lan konten endge.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Priksa pandhuan khusus kanggo Best Herta Damel ing Rail Star Honkai.

Yen sampeyan mikir persis cara mbangun arlan, sampeyan bisa mriksa pandhuan kita ing kene.

Trailblazer

Watak utama star ing Honkai

Protagonis utama protagonis Honkai Star Rail luwih kuat tinimbang sing sampeyan pikirake.

Protagonis utama protagonis Honkai Star Rail, The Trailblazer bisa duwe 2 Formulir Game: Psychiical lan Fire nanging Fire, nanging Fire Fire paling optimal. Sawise sampeyan ngunci trailblazer Fire, karakter nulis dhewe bisa menehi hasil DMG sing sopan ing paprangan, uga lebokake tameng menyang partai kabeh. Dheweke bisa uga ora dadi pilihan sing kudu dipilih nalika sampeyan entuk karakter nanging ora ngremehake kepiye protagonis iki bisa dadi.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Dadi, sampeyan duwe, iku karakter Rail paling apik ing Honkai sing ditingkat liwat dhaptar Tier. Priksa manawa sampeyan mriksa kaca ril tilase Honkai kanggo kabeh warta lan nganyari paling anyar.