Jambon Bukak Kunci Times – Rilis Times ing Wilayah, GTA: Wektu Rilis Trilly dikonfirmasi | Pcgamesn

GTA: Wektu rilis Trilogi dikonfirmasi

Yen sampeyan penasaran apa sing dibebasakeake GTA: Wektu Mbukak kunci Wektu ing wilayah sampeyan, panulis Rockstar Intel Ben wis nggawe peta zona wektu sing apik ing Twitter:

‘Grand Theft Auto Trilogy’ Kunci kaping – nalika sampeyan bisa muter ing wilayah sampeyan

PlayStation 2 Trilogi Auto Grand ResFt Wangsul suwene pungkasan. Rockstar pungkasane menehi rekaman lengkap babagan telung klasik telung ps2 Game, kalebu , GTA Wakil Kutha lan Gta san andreas. Game kasebut dianakake ing harga sing luar biasa ing antarane komunitas game lan netepake apa game sing bakal ditindakake, saengga jeblugan saka jaman biyen sing bakal luwih nyenengake kanggo trilitas sing luwih dhuwur tinimbang sadurunge. Yen sampeyan pengin muter Trilogi Auto Grand ResFt sanalika bisa, sampeyan ana ing panggonan sing bener. Trilogi GTA Ing wilayah sampeyan.

GTI TROLION Kunci kaping ing saben wilayah

Ing ngisor iki kita bakal mecah nalika Trilogi Auto Grand ResFt kudu kasedhiya ing wilayah sampeyan. Bisa uga ana sawetara prab├ędan ing antarane platform, nanging iki minangka peluncuran resmi kanggo Trilogi GTA. Kaping ing ngisor iki yaiku kanggo 11 November kajaba nyatakake.

  • PST: 7am
  • EST: 10AM
  • GMT: 3pm
  • Cet: 4pm
  • MSK: 6pm
  • IST: 8:30 pm
  • CST: 11pm
  • JST: 12am Nov. 12
  • AEDT: 2am Nov. 12
  • . 12

Sampeyan bisa uga salinan fisik bakal kasedhiya sadurunge versi digital ing Jepang, Australia, lan New Zealand, saengga kudu dipikirake. .

Ditulis dening Dave Aubrey atas jenenge Glhf.

Dhaptar

5 game video Multiplayer anyar kanggo muter musim panas iki

Deleng 5 item

GTA: Wektu rilis Trilogi dikonfirmasi

Game Rockstar wis dikonfirmasi yen persis sampeyan bisa muter Maling Auto: Trilogi – Edition Definitif. Pengembang wis nganyari bagean dhukungan saka situs web kasebut kanggo ngeja nalika versi remasterter Mosting Maling Auto III, Wakil Kutha, lan San Andreas bakal urip ing zona wektu sampeyan.

Kaya sing sadurunge dilaporake, GTA Trilogation cuplikan Lumah ing YouTube lan reddit sadurunge bukak kunci bukak bukak. Yen sampeyan wis nggawe iki tanpa ndeleng sembarang tukang ngrusak, sampeyan ora suwe.

Nalika GTA: Prelousuri Trilogi Wis Ditanggung liwat Toko XBOX, utawa Toko Playstation, Pemain Pc kudu ngenteni suwe. Rockstar wis ngonfirmasi manawa sampeyan ora bisa ndownload GTA: Remasters Trilym nganti Day. Yen sampeyan nindakake pre-order Game liwat peluncur Rockstar, sampeyan bakal entuk $ 10 OFF produk regane regane $ 15 utawa luwih. Elinga diskon kadaluwarsa tanggal 16 Januari 2022.

GTA: Wektu ngeculake

The GTA: Wektu release Trilogi yaiku 7am PST / 10AM Est / 3pm GMT tanggal 11 November 2021. Rockstar negesake manawa iki bakal padha ing kabeh platform, sanajan kita ujar, sawetara pangguna PlayStation wis nglaporake manawa bisa main awal.

Yen sampeyan penasaran apa sing dibebasakeake GTA: Wektu Mbukak kunci Wektu ing wilayah sampeyan, panulis Rockstar Intel Ben wis nggawe peta zona wektu sing apik ing Twitter:

Yen sampeyan pengin milih trilogi anyar, sampeyan kudu pindhah menyang rockstar launcher. Rockstar wis grand maling Auto III, Wakil Kutha, lan San Andreas ing Kukus, saengga mung papan sing sampeyan bisa muter game ing PC nalika nulis.

Miniatur YouTube

Kita uga bubar nemokake manawa trilogi GTA duwe span luwih dhuwur tinimbang abang mati mati abang 2, cukup aneh. Rockstar wis nggawe 3 telung game kanthi tekstur r├ęsolusi sing luwih dhuwur, jarak sing luwih gedhe, efek sing apik, lan “sistem lampu sing dibangun maneh”. Sampeyan uga bakal nemokake studio kasebut wis nganyari game PC anyar kanthi kontrol gaya GTA 5-gaya lan kualitas perbaikan urip, mula saiki sampeyan bakal bisa miwiti maneh Missions Gagal.

Yen sampeyan nggoleki game open-donya, sampeyan bisa ngetutake tautan kasebut.

IAIN HARRAM MANTER Wakil News Editor Saiki Nulis Kanggo Gamradar. .

. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.