Jadwal Terminal Overload & Senjata Terminal – Destiny 2 | Shacknews, rotasi rotasi rotasi, meja loot, hadiah, lan tombol | Loadout

Rotasi Rotasi Destiny 2, meja loot, hadiah, lan tombol

Ing dina sing sampeyan pengin peternakan peternakan nganggo senjata kanggo gulung dewa, mbukak nggunakake tandha kegiatan ing Neomuna. Ngluncurake nggunakake simpul iki bakal menehi kesempatan sing luwih dhuwur kanggo nemokake pemain liyane sing wis ditindakake.

Jadwal Terminal Overload & Senjata Terminal – Destiny 2

Jadwal Terminal Overload & Senjata Terminal - Destiny 2

Jadwal lengkap babagan kakehan terminal ing neomuna kalebu gegaman sing ditarik dina iki ing Destiny 2.

8 Maret 2023 12:35 PM

Aktivitas kakehan terminal ing jadwal saben dinane ing Destiny 2. Saben dina, liwat rotasi telung dina, gaman lan lokasi bakal beda. Kanggo sing ngoyak gaman gulung dewa, pertanian ing dina tartamtu gampang matur nuwun kanggo ngenteni cekak ing antarane tetes.

Cathetan: Senjata kakehan terminal ora bisa digawe. Mung gaman neomuna sing bisa digawe yaiku:

  • Babak Robin (Cannon Tangan)
  • Spiral phyllotactic (pulsa)
  • Loop Iterative (Fusion Fusion)
  • Volta Bracket (Sniper Rifle)
  • Dimepotrechoid (Pelancar Granat Heavy)

Rotasi Overload Terminal & Senapan Senjata

Mar-25 Basso Ostinato Ahimsa Park
Mar-26 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Mar-27 Logika bunder Zephyr concourse
Mar-28 Basso Ostinato Ahimsa Park
Mar-29 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
MAR-30 Logika bunder Zephyr concourse
Mar-31 Basso Ostinato Ahimsa Park
April
Apr-01 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-02 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-03 Basso Ostinato Ahimsa Park
Apr-04 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-05 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-06 Basso Ostinato Ahimsa Park
Apr-07 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-08 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-09 Basso Ostinato Ahimsa Park
Apr-10 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-11 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-12 Basso Ostinato
Apr-13 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-14 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-15 Basso Ostinato Ahimsa Park
Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-17 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-18 Basso Ostinato Ahimsa Park
19 Apr Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-20 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-21 Basso Ostinato Ahimsa Park
Apr-22 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-23 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-24 Basso Ostinato Ahimsa Park
Apr-25 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-26 Logika bunder Zephyr concourse
27 Apr-27 Basso Ostinato Ahimsa Park
Apr-28 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Apr-29 Logika bunder Zephyr concourse
Apr-30 Basso Ostinato Ahimsa Park
Mei
May-01 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
May-02 Zephyr concourse
May-03 Basso Ostinato Ahimsa Park
May-04 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
May-05 Logika bunder Zephyr concourse
May-06 Basso Ostinato Ahimsa Park
May-07 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
May-08 Logika bunder Zephyr concourse
May-09 Basso Ostinato Ahimsa Park
Roulette synchronik Pelabuhan Liming
May-11 Logika bunder Zephyr concourse
Mei-12 Basso Ostinato Ahimsa Park
May-13 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Mei-14 Logika bunder Zephyr concourse
Mei-15 Basso Ostinato Ahimsa Park
Mei-16 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Mei-17 Logika bunder Zephyr concourse
Mei-18 Basso Ostinato Ahimsa Park
Mei-19 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
May-20 Logika bunder
Mei-21 Basso Ostinato Ahimsa Park
Mei-22 Pelabuhan Liming
Mei-23 Logika bunder Zephyr concourse
Mei-24 Basso Ostinato Ahimsa Park
May-25 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Mei-26 Logika bunder Zephyr concourse
May-27 Basso Ostinato Ahimsa Park
Mei-28 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Mei-29 Logika bunder Zephyr concourse
Mei-30 Basso Ostinato Ahimsa Park
May-31 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Juni
Jun-01 Logika bunder Zephyr concourse
Juni-02 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jun-03 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Juni-04 Zephyr concourse
Jun-05 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jun-06 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jun-07 Logika bunder Zephyr concourse
Jun-08 Basso Ostinato Ahimsa Park
Juni-09 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jun-10 Logika bunder Zephyr concourse
Jun-11 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jun-12 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jun-13 Logika bunder Zephyr concourse
Jun-14 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jun-15 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Logika bunder Zephyr concourse
Jun-17 Basso Ostinato Ahimsa Park
Juni-18 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
19 Juni Logika bunder
Jun-20 Basso Ostinato Ahimsa Park
Juni-21 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jun-22 Logika bunder Zephyr concourse
Basso Ostinato Ahimsa Park
Jun-24 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jun-25 Logika bunder Zephyr concourse
Jun-26 Basso Ostinato Ahimsa Park
27 Jun Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jun-28 Logika bunder Zephyr concourse
Juni-29 Basso Ostinato Ahimsa Park
Juni-30 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Juli
Jul-01 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-02 Basso Ostinato Ahimsa Park
Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-04 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-05 Ahimsa Park
Jul-06 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-07 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-08 Basso Ostinato Ahimsa Park
Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-10 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-11 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jul-12 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-13 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-14 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jul-15 Pelabuhan Liming
Jul-16 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-17 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jul-18 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-19 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-20 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jul-21 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-22 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-23 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jul-24 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-25 Logika bunder Zephyr concourse
Jul-26 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jul-27 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-28 Zephyr concourse
Jul-29 Basso Ostinato Ahimsa Park
Jul-30 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Jul-31 Logika bunder Zephyr concourse
Agustus
Aug-01 Basso Ostinato Ahimsa Park
Aug-02 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Aug-03 Logika bunder Zephyr concourse
Aug-04 Basso Ostinato Ahimsa Park
Aug-05 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Aug-06 Logika bunder Zephyr concourse
Aug-07 Basso Ostinato Ahimsa Park
Aug-08 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Aug-09 Logika bunder Zephyr concourse
Basso Ostinato Ahimsa Park
Aug-11 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Aug-12 Logika bunder Zephyr concourse
Agustus-13 Basso Ostinato Ahimsa Park
Agustus-14 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Agustus-15 Logika bunder Zephyr concourse
Agustus-16 Basso Ostinato Ahimsa Park
Agustus 17 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Agustus-18 Logika bunder
Agustus-19 Basso Ostinato Ahimsa Park
Agustus-20 Pelabuhan Liming
Agustus-21 Logika bunder Zephyr concourse
Aug-22 Basso Ostinato Ahimsa Park
Agustus-23 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Aug-24 Logika bunder Zephyr concourse
Aug-25 Basso Ostinato Ahimsa Park
Agustus-26 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Agustus 27 Zephyr concourse
Aug-28 Basso Ostinato Ahimsa Park
Agustus-29 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Aug-30 Logika bunder Zephyr concourse
Agustus-31 Basso Ostinato Ahimsa Park
September
Sep-01 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Sep-02 Logika bunder Zephyr concourse
Sep-03 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-04 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Sep-05 Logika bunder Zephyr concourse
Sep-06 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-07 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Sep-08 Logika bunder Zephyr concourse
Sep-09 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-10 Pelabuhan Liming
Sep-11 Logika bunder Zephyr concourse
Sep-12 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-13 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Sep-14 Logika bunder Zephyr concourse
Sep-15 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-16 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Sep-17 Logika bunder Zephyr concourse
Sep-18 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-19 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Logika bunder Zephyr concourse
Sep-21 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-22 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Sep-23 Logika bunder Zephyr concourse
Sep-24 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-25 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Sep-26 Zephyr concourse
Sep-27 Basso Ostinato Ahimsa Park
Sep-28 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Sep-29 Logika bunder Zephyr concourse
Sep-30 Basso Ostinato Ahimsa Park
Oktober
Oct-01 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Oct-02 Logika bunder
Oct-03 Basso Ostinato Ahimsa Park
Oct-04 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Oct-05 Logika bunder Zephyr concourse
Basso Ostinato Ahimsa Park
Oct-07 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Oct-08 Logika bunder Zephyr concourse
Oct-09 Basso Ostinato Ahimsa Park
Oct-10 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Oct-11 Logika bunder Zephyr concourse
Basso Ostinato Ahimsa Park
OCT-13 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
14 Oktober Logika bunder Zephyr concourse
Basso Ostinato Ahimsa Park
Oct-16 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
17 Oktober-17 Logika bunder Zephyr concourse
Oct-18 Basso Ostinato Ahimsa Park
19 Oktober Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Oct-20 Logika bunder Zephyr concourse
Oct-21 Basso Ostinato Ahimsa Park
Oct-22 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Oct-23 Logika bunder Zephyr concourse
Oct-24 Basso Ostinato Ahimsa Park
Oct-25 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
26 Oktober Logika bunder Zephyr concourse
27 Oktober Basso Ostinato Ahimsa Park
Oct-28 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Oct-29 Logika bunder Zephyr concourse
30 Oktober Basso Ostinato Ahimsa Park
31 Oktober Roulette synchronik Pelabuhan Liming
November
Nov-01 Logika bunder Zephyr concourse
Nov-02 Basso Ostinato Ahimsa Park
Nov-03 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Nov-04 Logika bunder Zephyr concourse
Nov-05 Ahimsa Park
Nov-06 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Nov-07 Logika bunder Zephyr concourse
Nov-08 Basso Ostinato Ahimsa Park
Nov-09 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Nov-10 Logika bunder Zephyr concourse
Nov-11 Ahimsa Park
Nov-12 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Nov-13 Logika bunder Zephyr concourse
Nov-14 Basso Ostinato Ahimsa Park
Nov-15 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Nov-16 Logika bunder Zephyr concourse
Nov-17 Basso Ostinato Ahimsa Park
Nov-18 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
NOV-19 Logika bunder Zephyr concourse
Nov-20 Basso Ostinato Ahimsa Park
Nov-21 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Logika bunder Zephyr concourse
Nov-23 Basso Ostinato Ahimsa Park
Nov-24 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Nov-25 Logika bunder Zephyr concourse
NOV-26 Basso Ostinato Ahimsa Park
Nov-27 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Nov-28 Logika bunder Zephyr concourse
Nov-29 Basso Ostinato Ahimsa Park
Nov-30 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Desember
Dec-01 Logika bunder Zephyr concourse
Dec-02 Basso Ostinato Ahimsa Park
Dec-03 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-04 Logika bunder Zephyr concourse
Dec-05 Basso Ostinato Ahimsa Park
Dec-06 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-07 Zephyr concourse
Dec-08 Basso Ostinato Ahimsa Park
Dec-09 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-10 Logika bunder Zephyr concourse
Dec-11 Basso Ostinato
Dec-12 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-13 Logika bunder Zephyr concourse
Dec-14 Basso Ostinato Ahimsa Park
Dec-15 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-16 Logika bunder Zephyr concourse
Dec-17 Basso Ostinato Ahimsa Park
Dec-18 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-19 Logika bunder Zephyr concourse
Dec-20 Basso Ostinato Ahimsa Park
Dec-21 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-22 Logika bunder
Dec-23 Basso Ostinato Ahimsa Park
24 Desember Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-25 Logika bunder Zephyr concourse
Ahimsa Park
Dec-27 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
Dec-28 Logika bunder Zephyr concourse
Dec-29 Basso Ostinato Ahimsa Park
Dec-30 Roulette synchronik Pelabuhan Liming
31 Desember Logika bunder Zephyr concourse

Ing dina sing sampeyan pengin peternakan peternakan nganggo senjata kanggo gulung dewa, mbukak nggunakake tandha kegiatan ing Neomuna. Ngluncurake nggunakake simpul iki bakal menehi kesempatan sing luwih dhuwur kanggo nemokake pemain liyane sing wis ditindakake.

. Sanalika sampeyan ndeleng beban area lan jeneng katon ing layar sampeyan, gilir lan sirah maneh ing dada. Sampeyan kudu bisa nyekel dada maneh kanggo dijupuk liyane ing gaman.

Aja manawa kanggo njaga jadwal kakehan terminal iki ditandhani kanggo referensi ing mangsa ngarep. Kita bakal nganyari saben taun kanthi rotasi senjata lengkap lan lengkap supaya sampeyan bisa ngrancang pertanian sampeyan. Kanggo jadwal lan rotasi liyane, temokake ing pandhuan strategi 2 Destiny kita.

Ngalahake saka tanah ing ngisor, Sam Chandler nggawa sawetara hemisfera kidul sing nyambut gawe. Sawise mumbul sawetara universitas, entuk gelar sarjana, lan ngetik industri game video, dheweke nemokake kulawarga anyar ing kene ing Shacknews minangka editor tuntunan. Ora ana sing seneng banget tinimbang ngrancang pandhuan sing bakal nulungi wong liya. Yen sampeyan butuh pitulung karo pandhuan, utawa sok dong mirsani apa wae sing cukup, sampeyan bisa tweet: @samuelchandler

Rotasi Rotasi Destiny 2, meja loot, hadiah, lan tombol

Temokake Rotasi Overload Destiny 2, meja rampasan, lan hadiah, uga kepiye carane entuk kakehan kakehan tombol kanggo entuk Neomuna Lightfall.

Destiny 2 Terminal Overload: Legenda Shadow kneeling ing Destiny 2 NeMuna

Diterbitake: 17, 2023

Overload terminal Destiny 2 minangka kegiatan anyar sing tantangan ing Neamuna anyar, ditambah karo ekspansi sing entheng. Yen sampeyan gelem menehi tantangan kasebut lan ngrampungake kegiatan kasebut, sampeyan pengin ngerti kabeh sampeyan bisa babagan hadiah kanggo entuk lan nalika kasedhiya. Fret ora loot-luwe guardian, kene Destiny 2 Terminal Overload Rotasi, meja loot, hadiah, lan tombol overload terminal Ing siji pandhuan sing gampang.

. Mungsuh ing kakehan terminal saya kuwat, dadi sampeyan kudu entuk tantangan kanggo njupuk tantangan lan entuk senjata kakehan terminasi lan barang meja rampokan. Pandhuan kakehan terminal iki adhedhasar pengalaman kita kanggo nasib 2 CLEATFALLE review kita.

Rotasi Overload Destiny 2

Rotasi Overled Destiny 2 yaiku:

  • Ahimsa Park – Basso Ostinato
  • Zephyr concourse – Logika bunder
  • Pelabuhan Liming – Roulette SyncHornic

Terminal overload, owah-owahan owah-owahan saben dina ing antarane Ahimsa Park, Zephyr Concassourse, lan Liming Harbour ing urutan kasebut. Ngrampungake acara ing saben lokasi nawakake gaman sing beda minangka hadiah.

Yen sampeyan nyoba kanggo nganiaya senjata tartamtu, sampeyan pengin njaga mripat nalika terminal overload tekan lokasi sing dipengini. Contone, yen sampeyan mburu smg vunt synchonic synchronic, ngenteni rotasi overload terminal kanggo tekan pelabuhan limbing. Dina iki, kakehan terminasi bakal ditindakake ing Ahimsa Park lan Selehake Basso Ostinato. Lokasi Potongan rotasi terminal bakal owah ing wektu sing takdir 2 saben dina lan mingguan wektu. Tegese sampeyan bisa njupuk sawetara sing nyegerake neomuna lan sirah menyang lokasi overload terminal sing dianyari amarga kudu muter.

Destiny 2 tabel lan Ganjaran Loot

The Tabel rampokan tested 2 tabel yaiku:

  • Basso Ostinato – bedhil
  • Logika bunder – Gun Mesin Strand
  • Roulette synchronik – bedhil submori

Senjata kasebut unik kanggo tabel rampasan rampasan terminal, menehi pemain kesempatan kanggo entuk gaman sing kuat kanggo ngrampungake kegiatan iki. Senjata kasebut uga ora bisa digawe, supaya sampeyan pengin nyumerepi gulungake kakehan terminasi gulung sing sampeyan lebokake.

Cara ngrampungake kakehan terminal Destiny 2

Overload Terminasi Destiny 2 minangka kegiatan jinis acara umum ing Neomuna adhedhasar jadwal rotasi saben dina sing melu pemain sing kudu ditindakake dening Vex lan Cabal nyerang kutha kasebut.

Pemain kudu kanggo njupuk kanggo njupuk ancaman iki, apa pemain acak ing zona patroli utawa minangka fireteam kanca sing koordinasi. Sampeyan pisanan pengin mara menyang lokasi kakehan terminal, ditandhani peta kanthi lambang Diamond ungu. Ing kene, sampeyan bakal bisa ndeleng objektif aktif ing sisih kiwa layar.

Sawise sampeyan lan pemain liyane sing cedhak wis ngrampungake tujuan kasebut, sampeyan bakal maju menyang tahap acara nganti bos Final Overload. Kekalahan bos iki lan sampeyan diganjar karo rong dada: Ganjaran dada normal lan bonus termedia key dada sing mbutuhake barang utama sing kudu dibukak. Loot ing dada tambahan iki beda-beda gumantung karo rotasi overload terminal.

Apa sing paling apik kanggo Totty 2 Tombol Overload?

Sampeyan kudu nggunakake tombol Overload supaya bisa mbukak bonus termedia tombol termedia sawise sukses ngrampungake kegiatan kasebut. Mesthi sampeyan wis ngalahake kegiatan iki paling ora sadurunge ngerti detail iki, ora ana rampokan sing angel. Matur suwun, kita entuk pandhuan lengkap babagan cara entuk Tombol Overload Destiny 2 Terminal kanggo mbukak dada iki.

Lan manawa pandhuan kakehan terminasi lengkap, ngrampungake rotasi rotasi rotasi, rampokan rampokan, lan hadiah, uga kepiye carane entuk kunci kakehan . Ngrampungake kakehan terminal minangka wektu sing apik kanggo nguji subkelas 2 sing ora bakal diukum lan entuk pagawean karo kekuwatan pikiran.

Rory Norris nalika ora muter Rail Honkai Star, Nasibe, utawa penembak-penembake liyane, Rory tulisan babagan dheweke evidly. Nyatane, wis main looter Bungie’s Shooter wiwit diluncurake, minangka salah sawijining game sing paling akeh main ing kabeh wektu, kanthi ewu jam sing sugih. Tresnane kanggo kabeh perkara rampokan, RPG, lan nggoleki sing nggawa dheweke kanggo miwiti karir minangka wartawan game freelance sadurunge dadi panuntun tuntunan full-time kanggo loadout. Wiwit saiki, dheweke ditulis atusan pitung sing kalebu kabeh saka favorit lawas kanggo judhul anyar kaya Mirage Creed FC 24 lan Assassin. Ana uga kasempatan sing dhuwur yen dheweke nggunakake gelar sejarah kanggo nggawe sawetara sambungan alam b├ębas kanggo sejarah nyata ing game sing kita seneng ing PS5, Xbox, lan Nintendo Switch. Dheweke nggumunake hubungan antara Perang Dingin lan pangembangan videogames ‘bener’ sing pertama, lan cara pengalaman kita nggawe industri game lan kepiye sesambungan karo. Saiki ilang njelajah alam semesta ing Starfield lan nggawe keputusan sing angel ing Gerbang Baldur 3 nalika ngenteni tugas MW3 menyang Airdrop menyang tangan kita.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.