Inti armored vi fires saka rubicon | Situs Web resmi (en),

Kebijakan pangolahan data pribadi

Inti armored 6

Kabeh Warta kita langsung menyang kothak mlebu sampeyan!

Langganan newsletter kita lan tetep gaul karo produk lan layanan kita.

Kebijakan pangolahan data pribadi

Sesuai karo peraturan 2016/679 saka 27 April 2016, jeneng jeneng, jeneng lan alamat email digunakake dening Bandai Namco Eropah Eropa supaya bisa ngirim buletin lan informasi babagan kegiatan bandai Namco Eropah. Pangolahan iki adhedhasar idin sampeyan. Data iki tetep nganti sampeyan mbatalake idin lan dimaksudake kanggo departemen Bandai Namco Eropah sing tanggung jawab kanggo ngatur hubungan karo pangguna. Sampeyan duwe hak kanggo ngakses lan mbusak ing latar sing sah lan sisih tengen portabilitas ing kabeh data, uga hak ngrumusake pandhuan khusus babagan komunikasi data sampeyan sawise mati sampeyan. Hak kasebut bisa ditindakake kanthi nggunakake link langganan ing buletin utawa email. Yen ana pasulayan, sampeyan bisa nyebutake prakara kasebut menyang Komisi Nationale lan Des Libert├ęs [Komisi Perlindungan Data Nasional Prancis]. Informasi wajib ditandhani nganggo asterisk. Yen sampeyan ora menehi informasi iki, ora bakal bisa ngirim sampeyan newsletter sampeyan. [Kabijakan pangolahan data pribadi]