Hogwarts Warisan Troll Begey lan lokasi kasebut | PCGamesn, carane njaluk Troll Begey – Pandhuan Warisan Hogwarts – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

Sing kabeh sing sampeyan butuhake kanggo ngumpulake troll Bogey ing warisan Hogwarts. Yen sampeyan nggoleki barang-barang pencarian utama sing penting, kita bisa mbantu ndarbeni Mandrake Warisan Hogwarts kanggo Profesor Garlick. Sampeyan uga butuh mantra leviosa leviosa sing misuwur, iki mbutuhake perjalanan menyang lokasi degweed dogweed hogwarts lan datakan deathcap kanggo njupuk sawetara bahan penting. Lan yen sampeyan nggoleki pengalaman anyar, dhaptar game PC paling apik duwe kabeh sing dibutuhake kanggo njaga sampeyan nglipur pirang-pirang wulan.

Hogwarts Warisan Troll Begey lan lokasi kasebut

Begy Warisan Hogwarts yaiku sawetara bahan potion sing paling angel kanggo nemokake, dadi kita gampang nggawe sampeyan kanthi menehi tandha ing lokasi troll ing peta.

Hogwarts Troll Troll Begy: troll ngadeg ing ngarep campfire

Diterbitake: Mei 5, 2023

Apa sampeyan goleki Hunt kanggo Hogwarts Warisan Troll Begeys? Ora ana mungsuh sing nggegirisi lan mbebayani amarga troll ing warisan Hogwarts, lan kanthi alesan sing apik. Ora mung trolls ngilangi kolam renang kesehatan ing serangan siji, nanging dheweke uga luar biasa amarga dheweke duwe ewu titik kesehatan dibandhingake karo minion liyane. Yen sampeyan pancen ora kepenak, sampeyan kudu nglawan pirang-pirang mungsuh sekaligus, dadi pertempuran troll angel banget.

Sampeyan pengin supaya ora nemoni trolls kajaba sampeyan wis ngalami troll polos larang regane kanggo nggawe potomi hogwarts sampeyan dhewe. Sampeyan bisa uga kudu ngrampungake tugas Profesor ONI ing sing mbutuhake sampeyan ngumpulake troll Bogey, meksa sampeyan ngalahake troll ing alam b├ębas. Njupuk gelut karo troll ing warisan Hogwarts yaiku cara sing dijamin kanggo ngumpulake lendir viscous, saengga kita wis nyorot lokasi ing game open-donya ing ngendi sampeyan bisa nemokake troll bogey.

Hogwarts Troll Troll Begey: Siswa Slytherin ngadeg ing ngarep tumpukan troll bogey ing suket dhuwur

Sanajan nemoni Trolls bisa uga acak, sejatine dijamin diadili ing lokasi tartamtu ing peta Hogwarts Warisan Hogwarts. Yen sampeyan wis kerja bareng karo Sebastian Slowcy kanggo mbukak kunci luhcy sing ora bisa dibatalake hogwarts, ana kemungkinan apik sampeyan wis nyinaoni wilayah Feldcroft. Kita Highly nyaranake mabur ing pedhang warisan Hogwarts sampeyan kanggo mbukak kunci kabeh lokasi Flame ing wilayah kasebut sadurunge.

Mbukak kunci Floo Flage sekitar Feldcroft ngumumake kabeh lambang ing wilayah kasebut ing peta, kalebu lambang troll lair sing bisa ditemokake ing ngendi sampeyan bisa nemokake monsters sing gedhe. Sampeyan bakal ngerti sampeyan wis tekan lokasi sing bener yen sampeyan bisa nemokake struktur kaya tarub sing digawe saka wit lawas. Pintu troll ngemot dada sing didhelikake ing tenda troll, nanging sampeyan bisa uga nemoni masalah kajaba sampeyan ngresiki wilayah kasebut dhisik.

Feldcroft ora mung panggonan kanggo golek kabeh kursi troll, nyatane, dheweke wis ana ing saindenging peta yen katon cukup. Disebutake Feldcroft luwih dhisik amarga ana kemungkinan kuwat sampeyan bisa uga wis ngunjungi wilayah kasebut lan cedhak karo kastil Hogwarts. Bebas ora bisa mabur menyang lokasi liya, mesthine kanggo menehi tag ing saben flo ing saben wilayah kanggo mbukak kabeh lambang ing saben wilayah.

Potion Warisan Hogwarts: J. Pippin

Ngendi tuku Hogwarts Legasi Troll Begeys

Yen sampeyan ora perlu ngalahake troll kanggo Profesor ing ONAI, sampeyan bisa nylametake awak kanthi cepet amarga tuku troll Bogey langsung saka J. Toko Potion Pippin ing Hogsmeade. Mung ana jumlah troll bogs ing stok sanajan, supaya sampeyan ora pengin ngilangi toko pemilik kajaba sampeyan kudu mbutuhake sawetara potion sing ora salah. Troll Begey bakal nyetel sampeyan bali 100 galone, nanging rega cilik sing kudu dibayar supaya ora mateni troll.

Sing kabeh sing sampeyan butuhake kanggo ngumpulake troll Bogey ing warisan Hogwarts. Yen sampeyan nggoleki barang-barang pencarian utama sing penting, kita bisa mbantu ndarbeni Mandrake Warisan Hogwarts kanggo Profesor Garlick. Sampeyan uga butuh mantra leviosa leviosa sing misuwur, iki mbutuhake perjalanan menyang lokasi degweed dogweed hogwarts lan datakan deathcap kanggo njupuk sawetara bahan penting. Lan yen sampeyan nggoleki pengalaman anyar, dhaptar game PC paling apik duwe kabeh sing dibutuhake kanggo njaga sampeyan nglipur pirang-pirang wulan.

Pencipta Seri Harry Potter, JK Rowling, wis nggawe komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun pungkasan. Warner bros. Nduwe lisensi kanggo nggawe game adhedhasar harry potter. Dene rincian saka kesepakatan kasebut ora dikenal kanthi umum, lan game WB ujar “J.. Rowling ora langsung melu ing nggawe game “, kaya sing diarani, minangka pangripta lan pemilik IP Harry Potter, dheweke bakal entuk royalti saka dodolan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kesetaraan transgender utawa ngutangi dhukungan, iki minangka rong amal sing penting sing bisa dipriksa: Pusat nasional kanggo AS, lan Mermaids ing Inggris.

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.

Kepiye Entuk Troll Begey

Donya

Nyoba ngrampungake usaha Sidang Profesor Inai kanggo mbukak kunci mantra DEPBOBY ing Warisan Hogwart? Ya, ana kemungkinan apik sampeyan bisa uga kepingin weruh babagan sampeyan bisa nemokake bahan sing dijaluk, Troll Begeys.

Matur suwun, troll Bogey cukup gampang kanggo nyekel, amarga sampeyan bisa milih kanggo tuku luwih murah tinimbang tuku kanthi murah utawa goleki ing wilayah kidul Highlands. Dadi, iki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nemu trolls lan tuku troll bogey ing hogsmeade.

Ngendi tuku troll bogey

Peta Peta Pipti.PNG

Yen sampeyan wis entuk sawetara geleon kanggo ngilangi, troll Bogey bisa dituku saka J. Potions Pippin ing Northwest Hogsmeade. Ditemokake ing Bahan bagean Bahan ing toko, bahan sing ora disengaja iki bakal bisa ngasilake 100 galone saben wong.

Cara Tuku Troll Begey - Hogwarts.png

Cara golek troll Begeys

LOKASI TROLL - Hogwarts Legacy.png

Nanging, yen sampeyan wis kepepet ing Galleons, pilihan paling apik sampeyan bakal mburu trolls lan ngumpulake troll bogey kanthi cara. Trolls bisa ditemokake kanthi tandha ing peta kanthi lambang kaya guwa ing wilayah kayata Feldcroft, Pantai Pantai Cavern, Lake Marunakem, lan liyane.

Assignment Profesor ONI.JPG

Yen sampeyan nggoleki rekomendasi, kita saranake nggoleki trolls ing sisih lor FLEDCROFT utawa wilayah Cavercroft utawa wilayah pesisir, amarga cukup gampang digayuh.

Assignment Profesor ONII.2.jpg

Sawise sampeyan nglumpukake bogey troll, bali menyang Profesor ONAI supaya bisa mbukak kunci.

  • Deleng Pandhuan Profesor ONI ONI kanggo papan balik langkah-langkah lengkap.