Hadiah Haedrig | Diablo Wiki | Fandom, Diablo 3 mangsa 28 tanggal miwiti, segel, potion, podi legendaris, lan Ganjaran | Pcgamesn

Diablo 3 mangsa 28 tanggal miwiti, segel, potong legendaris, lan hadiah

Mangkene diablo 3 mangsa 28 tanggal lan wektu:

Hadiah Haedrig

Hadiah Haedrig yaiku sistem ganjaran telung-bagean sing menehi hadiah kanggo pamuter kanthi pesawat lengkap kanggo pahlawan. Sistem iki ditambahake ing Patch 2.4 lan nampilake ing musim limang lan saben mangsa sawise iku.

Haedrig wis nonton sampeyan, lan pajeg tumindak sampeyan, dheweke wis ngirim hadiah sampeyan.

Isi

Latar mburi []

Rampungake Bab II, III, lan IV saka Perjalanan Musim bakal menehi pitunjuk marang para pemain kanthi telung hadiah saka Eamon Haedrig. Saben hadiah ngemot sawetara potongan saka salah sawijining set kelas musim. Pemain mung bisa mbukak kunci siji kelas kanthi cara iki saben musim liwat hardcore lan non-hardcore.

Rong potongan sing ora ana 6 dianugerahi saben bab 2, 3 lan 4.

Kajaba iku, pesawat sing bakal ditampa pamuter bakal gumantung ing kelas karakter sing lagi diputer nalika mbukak saben hadiah Haedrig. Kanggo ngumpulake pesawat lengkap, Pemain kudu mbukak kabeh telu ing karakter sing padha.

Ulasan GamePot Extlert

29 September 2021

Ganjaran kepungkur []

Mangsa Kelas
5 Kemungkinan bumi Eri saka invoker Mantel bayangan Garb raja kethek Sandhangan jade Firebird’s Finesh Firebird
6 Warisan Raarkor Armor Akkhan Perwujudan Marauder Mantra Inna Hauntimassa Haunt Opus magnum delsere
7 Bebendu saka limbah Warisan Roland Inti Inti Sandhangan sewu badun HellToothtooth Harness Unsur Tal Rasha
8 Telpon King Abadi Golek cahya Dendam natalya Uliana Stratagem Semangat saka arachyr Arcana Amazing Vyr
9 Kemungkinan bumi Eri saka invoker Mantel bayangan Garb raja kethek Grace saka Inarius [1] Sandhangan jade Firebird’s Finesh Firebird
10 Warisan Raarkor Armor Akkhan Perwujudan Marauder Mantra Inna Shroven Master Pestvence [1] Hauntimassa Haunt Opus magnum delsere
11 Bebendu saka limbah Warisan Roland Inti Inti Sandhangan sewu badun Balung rathma HellToothtooth Harness Unsur Tal Rasha
12 Telpon King Abadi Golek cahya Dendam natalya Uliana Stratagem Avatar trag’oul Semangat saka arachyr Arcana Amazing Vyr
13 Kemungkinan bumi Eri saka invoker Mantel bayangan Garb raja kethek Grace saka Inarius Sandhangan jade Firebird’s Finesh Firebird
14 Warisan Raarkor Armor Akkhan Perwujudan Marauder Mantra Inna Shroud Master POASTILENE Hauntimassa Haunt Opus magnum delsere
15 Warisan Roland Inti Inti Sandhangan sewu badun Balung rathma Unsur Tal Rasha
16 Telpon King Abadi Golek cahya Dendam natalya Uliana Stratagem Avatar trag’oul Semangat saka arachyr Arcana Amazing Vyr
17 Kemungkinan bumi Eri saka invoker Mantel bayangan Garb raja kethek Grace saka Inarius Sandhangan jade Firebird’s Finesh Firebird
18 Warisan Raarkor Armor Akkhan Perwujudan Marauder Mantra Inna Shroud Master POASTILENE Hauntimassa Haunt Opus magnum delsere
19 Bebendu saka limbah Inti Inti Sandhangan sewu badun Balung rathma HellToothtooth Harness Unsur Tal Rasha
20 Telpon King Abadi Golek cahya Dendam natalya Uliana Stratagem Avatar trag’oul Semangat saka arachyr Arcana Amazing Vyr
21 Kemungkinan bumi Eri saka invoker Mantel bayangan Garb raja kethek Grace saka Inarius Sandhangan jade Firebird’s Finesh Firebird
22 Aegis saka Valor Gear of Dreadlands Pola saka keadilan Masquerade Karnival Burning Regalia Mundunugu Kudung typhon
23 Bebendu saka limbah Warisan Roland Inti Inti Sandhangan sewu badun Balung rathma HellToothtooth Harness Unsur Tal Rasha
24 Telpon King Abadi Golek cahya Dendam natalya Uliana Stratagem Avatar trag’oul Semangat saka arachyr Arcana Amazing Vyr
25 Kemungkinan bumi Eri saka invoker Mantel bayangan Garb raja kethek Sandhangan jade Firebird’s Finesh Firebird
26 Armor Akkhan Perwujudan Marauder Mantra Inna Hauntimassa Haunt Opus magnum delsere
27 Bebendu saka limbah Warisan Roland Inti Inti Sandhangan sewu badun Balung rathma HellToothtooth Harness Unsur Tal Rasha
28 Gerombolan sangang puluh simun Aegis saka Valor Gear of Dreadlands Pola saka keadilan Masquerade Karnival Burning Regalia Mundunugu Kudung typhon
29 Mantel bayangan Garb raja kethek Grace saka Inarius Sandhangan jade Firebird’s Finesh Firebird

Diablo 3 mangsa 28 tanggal miwiti, segel, potong legendaris, lan hadiah

Diablo 3 musim diwiwiti tanggal meh kene, kanthi upacara anyar sing nawakake bonus khusus kanggo nggunakake segel lan kakuwatan potion legendaris.

Diablo 3 musim diwiwiti - wong lanang sing prihatin-katon bungkus

Diterbitake: 18 Feb, 2023

Iku meh wektu kanggo Diablo 3 musim diwiwiti tanggal, menehi fans akeh supaya dheweke sibuk ing salah sawijining game rpg paling apik ing pc. Nalika Diablo 3 saiki udakara udakara udakara udakara udakara luwih gedhe, utawa sampeyan bakal mbukak bledug luwih cepet tinimbang sing diselehake npc ing firestorm), ana akeh alesan kanggo bali menyang game blizzard lan sikil rampokan sampeyan nalika nyiyapake tanggal release Diablo 4 kanggo teka.

Diablo 3 mangsa diwiwiti tanggal 24 Februari. Musim iki, judhul Rites Sanctuary, bakal urip ing 5pm PST / CET / Kst ing Amerika Lor, Eropa, lan Serves Asia. Blizzard dikonfirmasi tanggal iki kanthi resmi ing musim 28 ing 17 Februari.

Mangkene diablo 3 mangsa 28 tanggal lan wektu:

Server Season 28 Wektu Miwiti
Amerika Utara 24 Februari ing 5pm pst / 8pm
Eropa 24 Februari ing 4pm Cet / 5pm Cet
Asia 24 Februari ing 5pm KST

Diablo 3 musim pungkasan tanggal 19 Februari. Musim panggilan cahya teka ing 5pm PST / CET / Kst ing Amerika Lor, Eropa, lan Serves Asia. Iki menehi sawetara dina mudhun ing musim kanggo ngaso synapscrafting bodo sadurunge musim 28 diwiwiti.

Blizzard janji sawetara “Fitur Anyar Substantial” kanggo musim anyar – judhul ‘upacara Sanctuary’ sawise film rites sing mentas dikenal. Musim anyar uga duwe nganyari kanggo awu primordial, lan pangowahan keseimbangan kanggo macem-macem katrampilan lan barang kelas.

Diablo 3 musim 28 misbyah ritus

Diablo 3 musim 28 rites Sanctuary ndeleng para pemain sing nyengkuyung menyang alas sing diombe kanggo nyelidiki misterius, penemuan Sinister sing diarani . Sampeyan bisa sesambungan karo fitur anyar iki saka level siji, tegese sampeyan bakal bisa nggunakake wiwit awal musim 28 sampeyan.

Sesambungan karo misbyah upacara nggawa menu anyar sing nampilake 26 ikon sing diarani Segel lan telu Kekuwatan Potion Legendaris. Iki minangka buff sing kuat sing bisa ditrapake ing karakter sampeyan nalika mbukak kunci. Sampeyan bisa mbukak kunci kabeh ing akun siji, lan kekuwatan sing ditrapake ing kabeh karakter sampeyan kabeh musim 28.

Diablo 3 mangsa 28 - misbyah ritus

Cara Mbukak Unleksi Altar saka Rites Seals lan Potion Legenda

Supaya bisa mbukak kunci Seals lan Legendaris Potion Potion, sampeyan kudu nyumbang bahan, sumber daya, lan gear menyang misbyah ritus. Slot bisa dikunci kanthi tatanan apa wae, sanajan sampeyan mung bisa mbukak kunci segel sajrone sampeyan wis ngunci segel langsung sadurunge. Biaya mbukak kunci iki munggah ing ngisor grafik tetep, preduli saka tatanan kasebut.

Ing ngisor iki kabeh Gelang Diablo 3 lan Kekuwatan Potion Legendaris:

  • A: Kill Timer Timer Durasi lan Bonus Ganjaran tikel kaping pindho.
  • B: Kolam Refleksi pungkasan kanggo kabeh musim lan ora dicopot dening pati.
  • C: Item ora duwe syarat level.
  • D: +200 karusakan.
  • E: +25% Pengurangan karusakan pluru.
  • F: +Kacepetan Gerakan 25% (Ora Dibuwang).
  • G: .
  • H: Njupuk globes kesehatan menehi tameng kanggo 5% kesehatan maksimal kanggo 7 detik. Tumpukan Max 5.
  • Aku: +.
  • J: Nambah bonus karusakan skill paling dhuwur ing 10%.
  • K: Nambah karusakan ing elit kanthi 20%.
  • L: +Kerusakan 20%.
  • M: Dobel jumlah ambegan sing dipateni.
  • N: Sumber kritis hits hits – Mana: 15, gething: 5, bebendu: 5, bebendu: 3, roh: 5, intine: 5.
  • O: Kaping pindho cache sing paling akeh sing ngeculake saka ngrampungake sounties.
  • P: Kemajuan kemajuan saka Nephalem lan rai sing luwih lengkap dipilih kanthi otomatis sajrone 60 Yard.
  • .
  • R: +Kerusakan 30%.
  • S: Entuk kekebalan kanggo efek ngontrol akeh.
  • Entuk Kasaksian.
  • U: Pets milih napas pati.
  • V: Paket Elit nyelehake siji orb tambahan.
  • W: .
  • X: Pets milih lan salvage barang umum, sihir, lan langka.
  • Y: Nambah kasempatan kanggo Dodge 15%.
  • Z: Ganda kemungkinan nemokake item legendaris sing dituku saka kadala.
  • Potion Aa: Yen sampeyan ngombe potion kesehatan, sampeyan nuduhake salah siji saka telung bunderan runik ing lemah sing tambah karusakan, tambah pengurangan cooldown, utawa nambah biaya sumber daya, utawa tambah biaya sumber daya.
  • Potion AB: Yen sampeyan ngombe potion kesehatan, kabeh mungsuh ing 25 yard menehi karusakan 25% kurang.
  • Potion AC: Yen sampeyan ngombe potion kesehatan sampeyan, entuk kuah acak utawa efek pylon Dimensial.
  • Iklan: Nalika item primal, item primal acak kaping pindho uga.

Diablo 3 Sean 28 - Tenas Mbukak kunci Kanggo Seals lan Kekuwatan Potion Legendaris, Label kanggo Kajelasan saka A-Z

Mangkene biaya kanggo mbukak kunci saben kekuwatan segel lan legendaris sakteruse ing diablo 3 mangsa 28:

  • SEAL 1: 10 bagean sing bisa digunakake maneh.
  • SEAL 2: 1 berlian sing sampurna (utawa luwih), 15 bledug arcane, 20 bagean sing bisa diatasi.
  • SEAL 3: 1 tombol rift luwih gedhe, 10 napas pati.
  • SEAL 4: .
  • 20 Jiwa Lali, 10 Khanduran Runes, 10 Caldeum Nightshade, 10 Tapestry Perang Arreat, 10 Daging Holid sing rusak, 10 Westmarch Banyu Suci.
  • SEAL 6: 1 Getun Leooric, 1 bokor saka putridness, 1 brahala teror, 1 jantung saka wedi.
  • SEAL 7: Balung Reaper.
  • SEAL 8: 30 Jiwa Lali.
  • SEAL 9: 1,100 getih.
  • SEAL 10: 1 Ruby Royal Ruby, 20 napas pati, cincin Grandeur Royalur.
  • SEAL 11: 1 Emerald Royal sing sampurna, 30 Khanduran rune, 30 caldeum nightshade, 30 tapestry perang perang, 30 daging suci sing rusak, 30 Westmarch Water.
  • SEAL 12: 20 Keys Rift Luwih, 1 hadiah Ramaladni
  • SEAL 13: 1,300 Darah.
  • SEAL 14: Scream Petrified.
  • SEAL 15: Tantangan rift cache.
  • 250 jiwa lali.
  • SEAL 17: 1,400 Darah.
  • SEAL 18: Amulet Nikmat Hellfire Kuno.
  • SEAL 19: Papat tome kaca sing disetel saka kelas.
  • SEAL 20: Ring Puzzle Kuno, 50 Khanduran Runes, 50 Caldeum Nightshade, 50 Tapestry Perang Arreat, 50 Daging Daging Malaikat sing rusak, 50 Westmarch Banyu Suci.
  • SEAL 21: 500 napas pati, 300 jiwa sing lali.
  • SEAL 22: 1,500 getih.
  • SEAL 23: Bisik-bisik rangking pitunjuk 125.
  • SEAL 24: Sembarang senjata sing ditambahi.
  • SEAL 25: Staff.
  • SEAL 26: 1,600 getih.
  • Potion 1: 55 Ashes Primordial 55.
  • 110 Ashes Primordial 110.
  • Potion 3: 165 awu primordial.

Kepiye Entuk Ashes Primordial ing Diablo 3 Musim 28

ing endi entuk awu primordial . Kanthi lunga menyang cemeng ing kutha, sampeyan saiki bisa saltvage item primal kanggo 55 awu primordial. Sampeyan banjur bisa nggunakake iki kanggo mbukak kunci kekuwatan potensial, nanging uga duwe panggunaan sekunder liyane.

Resep Item Primal Anyar wis ditambahake menyang Kanai. Iki ngidini sampeyan nganyarke item legendaris sing ora digawe kanggo item primitif kanggo biaya 100 awu primordial. .

Diablo 3 mangsa 28 - Wings Teror

Diablo 3 musim 28 Wing Teror

Sawise ngrampungake misbyah upacara lan mbukak kunci kabeh 26 segel lan telung potion, sampeyan bakal bisa Mbukak kunci Iklan Seal, sing uga menehi swiwi saka Kosmetik Teror. Iki minangka pesawat sing apik banget kanggo ngobong swiwine kaya sungu sing kudu sampeyan lakoni kanthi apik kanggo rawuh kanggo rawuhe lilith ing diablo 4.

Diablo 3 mangsa 28 Ganjaran

Sampeyan bakal entuk hadiah lan kosmetik perjalanan diablo 3 mangsa nalika sampeyan cara liwat tantangan. Iki kalebu bingkai pet lan potret anyar, tab stash aditif, penundaan anyar, lan set kelas. Mangkene kabeh Diablo 3 Season 28 Ganjaran Perjalanan Musim Panas.

Mangsa 28 Ganjaran Perjalanan

Sampeyan bakal entuk tab Stash tambahan saben musim kanthi ngrampungake undakan penaklukan, nganti maksimal limang.

  • Wali Sanctuary: Rampung level 70 Neffer cepet kanggo nyiksa xiii kangelan sajrone limang menit.
  • Gem Uripku: .
  • Kabeh sing dak lakoni yaiku menang: Rampung loro kontan musim iki.
  • Kanggo mateni: Mateni Azmodan ing level 70 ing 30 detik kanggo nyiksa x kangelan.
  • Slaed Streed ing Torment X kangelan. Gobin bandha ing njaba Nefalem bakal mbukak portal kanggo Domain Sing Gred, Wikipedia.
  • Njupuk sampeyan ana: Tekan tingkat rift luwih gedhe 60 solo. Keystones sing luwih gedhe bisa dipikolehi saka Guardian Rift Nefalem Nefalem.
  • Power Amplification: Gunakake Cube Kanai kanggo nambah item legendaris kuno kanthi permata 50+ permata.
  • ReconFiguration kubik: Gunakake kuku Kanai kanggo ndandani barang legendaris.

Season 28 Kelas Kelas Hadiah Haedrig Set Ganjaran

Rampungake Bab 2, 3, lan 4 saka Perjalanan Musim Ganjaran Sampeyan Kanthi Telung Harga Haedrig. . Sampeyan mung mbukak kunci siji kelas sing dijamin ing saben mangsa, lan Setel sing sampeyan tampa gumantung saka kelas sing lagi diputer nalika mbukak saben hadiah Haedrig.

Kaya ngono, sampeyan pengin nggawe manawa mbukak kabeh telu ing karakter sing padha yen sampeyan pengin mesthekake sampeyan ngrampungake set kelas lengkap. Mangkene set sing diwenehake hadiah Haedrig ing musim 28:

  • Barbarian – gerombolan sangang puluh loro
  • Crusader – Aegis saka Valor
  • Demon Hunter – Gears of Dreadlands
  • Monk – pola keadilan
  • Dokter Penyebrakan – Regalia Mundunugu
  • Wisaya – Typhon Typhon
  • Necromancer – Masquerade Karnival Burning

Diablo 3 mangsa 28 - Kabeh Ganjaran Kelas sing ditawakake Haedrig

Season 28 Pencipta musiman

Mangkene kabeh penjajah bali kanggo Diablo 3 mangsa:

  • Demon kacepetan lan butuh kacepetan (hardcore) – Ngrampungake rift Nefalem ing tingkat maksimal ing siksa X sajrone 2 menit.
  • – Tingkat telung permata legendaris kanggo level 65.
  • Mode Boss lan Donya Loro (Hardcore) – Mateni bos ing ngisor iki ing tingkat maksimal ing Torment X sajrone 20 menit wiwitan game.
  • ! lan lintang-lintang nyempurnakake (hardcore) – Mateni 350 utawa luwih monsters ing acara dada sing dikutuk ing tingkat 70 ing atos x kangelan.
  • Taun perang lan dinasti (hardcore) – Ngubungi tingkat rift 55 solo tanpa bonus enem set kelas ing ngisor iki.

Musim 28 Ganti Kosmetik

Tekan akhir perjalanan ing musim 28 entuk rong hadiah kosmetik anyar: The Taennin pet lan pigura potret palsu. Sampeyan uga bakal entuk kasempatan kanggo entuk hadiah sing kasedhiya sajrone musim 16, kalebu swiwi Lempo.

Diablo 3 mangsa 28 - graakhic sing nuduhake potret hunter paling anyar lan Taennin Petiny

Diablo 3 Roti Patch Patch

Diablo 3 Patch 2.7.5 Urip tanggal 21 Februari ing 11:30 AM PST / 2:30 PM Est / 7:30 PM GMT / 8:30 PM CET. Mangkene cathetan tembelan kanggo wiwitan musim 28:

Pangowahan Skill Monk

Kombinasi Skill Pasif:

  • Saben generator Roh sing digunakake nambah karusakan generator roh liyane kanthi 100% sajrone 10 detik.

Skill gelombang kripit:

  • Saben kenaikan katelu uga ngagem mungsuh ing 11 yard, nyuda kacepetan gerakan kanthi 30% lan kacepetan serangan kanthi 20% sajrone 10 detik.
  • Rune Concussion: Musuh sing kena delaji gelombang crippling 20% ‚Äč‚Äčkurang rusak 10 detik.
  • Wave Wave Rune: mungsuh sing kena gelombang crippling njupuk 10% karusakan tambahan saka kabeh serangan sajrone 10 detik.

Tarik Kawicaksanan:

  • Rune Foresight: Saben hit katelu uga nambah karusakan kabeh serangan sampeyan kanthi 15% sajrone 10 detik.

Cara satus ajur:

  • Rune Assimilation: Saben mungsuh mencet karo hit katelu nambah karusakan 5% sajrone 10 detik.

Diablo 3 mangsa 28 - Lea nyekel tangane menyang candhi dheweke mikir

Owah-owahan Item

Barbarian

  • Horde saka sangang puluh gajih (6-potongan bonus): frenzy transaksi 2,000% tambah saben tumpukan.

Demon Hunter

  • Chanon Bolter: Grup Spike Sampeyan Ngguyu Musuh Kanggo Dheweke lan Deal 150-200% Kerusakan. Mungsuh bisa dicegah sapisan saben 10 detik.
  • Demati Demati: Saben jeblugan saka spike trap bakal ngrusak kabeh mungsuh maneh sawise 1 detik lan menehi karusakan ing 150-200%.
  • Slayer Natalya: Nambah kerusakan trap spike kanthi 10 -15%.
  • Dendam Natalya (2-potongan bonus): spike trap ngatasi 100% sing tambah akeh kanggo para mungsuh sing kena pengaruh Caltrops. Spike trap saiki kanthi cepet nyegerake biaya, ora ana sumber daya maneh, lan saben detonasi mulihake 2 disiplin.
  • Dendam Natalya (4-potongan bonus): bledosan spike trap bakal mbesuk mungsuh sing kena pengaruh mungsuh sing paling cedhak. Nyelehake trap spike geran 75% Rusak ngrusak. Duration bonus iki mesthi padha karo jumlah traps sing wis ditemtokake ing sawetara detik.
  • Vengeance Natalya (6-potongan bonus): spike trap ngatasi karusakan 10.000%, lan saben jeblugan berturut-turut saka reaksi chain sing deban saka reaksi chain dendam bakal menehi hasil 25% luwih akeh tinimbang jeblugan sadurunge.
  • Gear of Dreadlands: Keahlian utama sampeyan bakal nambah 27.500% karusakan.
  • . Bonus Shadow 2-potongan bonus ora ana trafik spike maneh.
  • Coil Trag’OUL: trad Spike entuk rune buyar, dikirim kaping pindho kanthi cepet, lan menehi hasil 150-200% karusakan.
  • .

Monk

  • Pola keadilan (6-potongan bonus): ngengingi kanthi cepet nalika nyapu angin aktif nambah ukuran angin sing nyapu lan nambah kabeh karusakan 20.000.
  • Sandhangan ewu badai (4-potongan bonus): Dashing mogok mbuwang 25 roh nanging mbalekaken biaya nalika nindakake.

Necromancer

  • Masquerade Karnival Burning (6-Piece Bonus): Tunangan balung menehi karusakan 9,000%. Simulancrums entuk bonus triple iki.

Dokter Penyihir

  • Roh Barrage: Manitou Rune: Nelpon Spesialisasi sing nglayang sampeyan, bolong roh sing ora ana mungsuh kanggo mungsuh 6,000% 14,000% 10 detik.

Wisaya

  • Veil Typhon (6-potongan bonus): Hydras Deal 4,000% karusakan kanggo saben kepala hipar.

Aja dingerteni manawa sawetara detail kasebut bisa uga owah nalika musim terus, nanging kita bakal tetep sampeyan kanthi warta paling anyar sing kita entuk.

Coba deleng sing paling apik diablo 3 yen sampeyan ora yakin carane miwiti. Yen ora, kita entuk luwih akeh game sing paling apik kaya Diablo ing PC yen sampeyan nggoleki sing anyar.

Ken Allsop Ken pengin muter kabeh, nanging mesthine bakal bali maneh ing Diablo 4, Lembah Dreewlight, FFXIV, utawa Terraari maneh. Dheweke tresna rpg, jiwa, lan roguelikes, lan ora bakal mandheg ngomong babagan monster buru lan kaya naga.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.