GTA IV Patch kanggo Windows – download saka Uptown for free, GTA 4 entuk tembelan sing sepisanan sajrone nem taun, nggawe apik karo Windows 8 lan 10 | Pcgamesn

GTA 4 Nampa tembelan pertama ing enem taun, dadi main apik karo Windows 8 lan 10

Priksa dhaptar game lawas sing paling apik kanggo jeblugan videogame saka jaman kepungkur.

GTA IV Patch

Pemain GTA IV bakal welcome Patch GTA IV iki dirilis dening Rockstar. Patch iki ngatasi kesalahan game sing paling umum lan tambahake fungsi anyar.

Ngatasi kesalahan resc10 sing dipeksa miwiti maneh game, nambah jumlah bantalan sing didhukung lan uga kalebu kertu video sing didhukung, uga kalebu kertu video Nvidia 7000 sing didhukung.

Salajengipun, nambah fitur lan pilihan anyar kanggo game. Opsi kualitas gambar lan setelan kinerja ditambahake. Tumindak keyboard lan mouse anyar lan liyane. Yen sampeyan duwe GTA IV, sampeyan butuh tembelan iki.

Yen sampeyan duwe GTA IV kanggo PC lan sampeyan pengin njupuk game sing paling apik tenan, download tembelan resmi lan Gou metu menyang dalan-dalan karo Niko Bellic.

Dideleng dening √°lvaro Toledo dijarwakake dening Tim Pelanggan Uptoment

Informasi liyane

Lisensi Gratis
OP. Sistem Windows
Babagan Utilitas

Gta 4

GTA IV Rilis wolung taun kepungkur, nanging mung entuk patch anyar ing uap, nggawe game apik karo sistem operasi modern, uga ndandani sawetara kewan omo lan ngetokake sawetara optimisasi.

Priksa dhaptar game lawas sing paling apik kanggo jeblugan videogame saka jaman kepungkur.

Tugas angkara sing mbukak -’em-up saiki kudu digarap Windows 8, 8.1 lan Windows 10, lan kudu mbukak kanthi lancar kanggo sawetara korak korak lan dandan kinerja.

  • Kode kesalahan ditambahake “WTV270” kanggo nunjukake masalah karo sambungake Windows Live Sign in Asisten / Game Live Server.
  • Ditambahake Windows 8, 8.1, lan 10 kanggo mriksa OS sing kompatibel.
  • Nambahake Image Image Image ing Konfigurasi Controller.
  • Ndandani bug sing digawe “Metu Komisi” misi sing ora mungkin nalika pigura ngluwihi 60fps.
  • Ndandani bug karo indikasi “panggunaan sumber daya” ing kertu grafis kanthi luwih saka 2GB VRAM.
  • Ndandani bug sing wis diwatesi setelan nalika nggunakake kertu video modern.
  • Ndandani bug kanthi peta Crosshair ing resolusi tartamtu.
  • Ndandani bug karo teks gulung ing “ringkes”.
  • “Ndhaptar LAMPIRAN” Nabrak.
  • Optimisasi kinerja cilik.

Sampeyan bisa mbukak? .

Kirk Mckeand Kirk Mckeand minangka direktur konten kanggo game video ing olahraga sing digambar, lan seneng game siluman kaya sing ora sopan lan Deathloop.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. .

Gta wiki

Dina iki tandha dasawarsa wiwit miwiti wiwitan Maling Auto V. Gta Seri minangka game video paling apik paling apik ing sejarah, gumunggung 180 yuta salinan sing didol 180 yuta sing didol ing saindenging jagad. Apa maneh, wis ngasilake pendapatan global sing meh $ 8 milyar, kanthi jilbah $ 1 milyar sing ditarik $ 1 milyar sing ana ing telung dina kaping pisanan!

Kanggo mengeti tonggak sejarah iki, Gta wiki wis nyemprotake tema kanggo mode tema sing peteng lan cahya ing platform mobile lan desktop kanggo kabeh wulan. Kangge, Gta online .

Kita ngucapake matur nuwun kanggo saben wong sing wis nate melu Gta v, apa muter game utawa kontribusi, ora preduli kepiye utawa katon ora pati penting, kanggo Gta wiki. Pengabdian lan kapentingan sampeyan wis nggawe peran kanggo nggawe installment sing paling akeh banget ing Auto Maling Grand Seri kanggo tanggal.