GTA 5 MOD kanggo gamelan, grafis lan peta | Pc Gamer, 30 mod GTA 5 paling apik kanggo download (2023) | Gaming Gorilla

30 mod GTA 5 paling apik kanggo didownload

Contents

Ing salah sawijining tahap ing dhaptar iki, entri iki sing digandhengake menyang mod Fire ambegan ‘sing ora didhukung maneh. Saiki, nalika mesthi isin nalika mods NEAT ing dalan, proses kasebut nggawe ruangan sing bisa digunakake. Mod Ghost Rider Rider JuliIonib cocog karo Partview iki kanthi apik, ngidini pemain ngisi boots flamer-fire saka pemakrama Marvel Superhero (utawa protagonis film Nicholas Cage, yen sampeyan seneng). Pandu Potongan Ngalahake Potongan, Peluru Plancar Flame-Plame saka bedhil, lan aturake larangan lan / utawa wong lanang sing apik karo rantai sing nyembur. Smokin ‘.

GTA 5 MODS paling apik

Njiwet favorit kita kalebu Overhaul visual, geng geng, kendaraan liar, lan liya-liyane.

  • Game Game
  • Kendaraan
  • Gaman
  • Lokasi
  • Ped lan mod visual

Wiwit diluncurake PC ing taun 2015, maling maling 5 wis dibanjiri ewu mods digawe pangguna. Nyatane, akeh mods (kanthi terus-terusan ditambahake) yen iki kaping lima kita pitu mlayu ing ngembangake dhaptar sing akeh. Kita mesthi nganyari, mula priksa maneh mengko.

Liyane gta 5 lan gta online

Mobil online paling cepet: diuripake
Gawe dhuwit ing GTA Online: $$$
Gta 5 mods: kabeh antik paling apik
GTA 6: Kabeh gosip nganti saiki
GTA 5 Cidra: Telpon ing

Peringatan sadurunge miwiti. Nalika Rockstar nyatakake ora nglarang pemain kanggo modi siji game pamuter, iki dudu kedadeyan GTA kanthi online.

Kanthi pikirane, aja nggunakake mods ing gta online. Nyatane, iku apike supaya ora gabung karo GTA online kanthi mods pamuter siji.

Ngomong babagan nginstal, kita wis nggawe pandhuan sing kapisah lan dianyari babagan carane nginstal mods ing GTA V, dadi priksa manawa sampeyan wis miwiti sadurunge miwiti download mods sing sampeyan temokake ing dhaptar iki. Kanthi kabeh sing ujar, ayo modhèl!

GTA 5 MODS: Game Game Game

Kontrol Komplek

Kontrol Komplek nambah 100 kulit karakter sing unik, 55 kemampuan, rogoelite, mekanika royal perhagadeath lan perang, lan minangka karya luwih saka 1,500 jam pangembangan solo. Singkat: Kontrol Komplek TheAetik Transformasi Pasuryan GTA 5 Secara.

Kanthi gamelan prosedur lan kemajuan permanen, mula ana ing liga dhewe. Iki uga isih dianyari. A laba-lingkungan fitur anyar ing Januari ditambahake 20 kabisan anyar, senjata anyar, lan sistem tandha mungsuh. Marvel ing trailer ing ndhuwur.

Mod Script Hulk

Mod iki negesake nilai hiburan ing mbuwang ati-ati menyang angin lan nyuwek los santos kanggo shreds. Nindakake kaya sing apik banget minangka barang sing kudu dialami, kaya kabungahan sing nyuwil-nyuwil kiriman saka lemah lan main baseball lan / utawa golf karo polisi kapindho ora ana.

Dianyari ing 2018, versi mod anyar iki kalebu fitur-fitur anyar kaya kemampuan menek tembok. Uga priksa iki Model Avengers Hulk kanggo nggawe hulk sampeyan katon luwih apik tinimbang sadurunge.

Ultimate Mod pengareping

Terus terang, iki luwih akeh mod homeland tinimbang Mod Superman, Diwenehi Havoc sing bakal sampeyan lakoni kanthi nggunakake. Nanging nalika bisa uga ora bisa nyonto moralitas Superman, Moderim superMan modtasi ora apikan rekreasi superman. Nduwe model penerbangan sing paling apik, serangan bestik metee, visi laser, tornado mbuwang angin. Malah ngidini sampeyan nggawe kabisat apik kanggo mlebu ing udara, lan mbanting lemah nalika sampeyan ndharat.

Mod Superhot

Superot minangka FPS sing gayane kanthi gampang sing mung wektu mung langkah nalika sampeyan nindakake. Mod Superot Super minangka modifikasi sing ngetrapake mekanik uber-cool iki kanggo gta 5. Alamiah, pertempuran pitunjuk iki ora pungkasan, nanging migunani nalika nyiksa klompok geng utawa yen sampeyan ngusir serangan ing jarak.

Gang lan turf

Gang lan MOD Lucas Vinicius wis suwe, nanging isih thukul lan didhukung dina iki. Iku nambah GTA: Sistem Warfare Gang Andreas ‘ing kabeh jaman PS2-ERA, kamulyan Mini–Game-Game.

Mbayar Tutup Tutup Material, Geng lan Turf Harga Pemain sing Nggawe Squads Pembunuhan dhewe-dhewe, anggota sing didaftarake dening anggota sing didaftar dhewe, anggota kru sumpah. Kendaraan tim ditugasake kanggo transportasi basis regu, lan serep bisa ditepokake kanthi tanah utawa parachute nalika kedadeyan abot. Asil cocog karo cantik, utamane nalika pirang-pirang perusahaan kasar kanggo daratan sing padha-utawa nalika geng liyane pindhah menyang titik sing dienggo. Apik nalika kedadeyan!

Moderfare Mod

Dadi Kingpin Los Santos kanthi pandhuan gta 5 iki

GTA 5 Cidra: Saben kode ngapusi lan kendharaan kendharaan
GTA 5 Dhuwit: Cara nggawe duwit gedhe
GTA 5 mobil: Kendaraan paling cepet ing game kasebut
GTA 5 Casino Heist: Pinten sampeyan bisa nggawe?
Gta 6: Kabeh gosip ing sak panggonan

Zanzou’s GTA 5 Warfare Mod nambah 20V20 Showdone tempuan militer sing kudu dicritakake.

Skirmish bisa nggabungake tank, Choppers lan kendaraan liyane kanggo kekacauan maksimal bisa nyirami saka Yachts kanggo kabupaten distrik los santos. Ana uga mode kaslametane, sing ana ing pirang-pirang badya sing ora umum. Teka ing ngarep.

Geng Hideouts

Ngomong babagan geng, siji fitur sing ora kejawab saka GTA 5 yaiku maca geng gaya gaya sing wis diresiki. Suwe-suwe sampeyan wis nginstal mod OpenInteriors, geng geng nambahi 10 HQs sing bisa dietir, uga segelintir antagonis-kayata pulisi lan alpipi bendungan.

Poke Ball

Bola Pokemon Go Kaya sampeyan durung nate ndeleng sadurunge, durung kaya apa sing bakal diarepake supaya bisa mbukak ing GTA 5. Bersenjata kanthi enem bal poke, sampeyan ditugasake karo mbuwang ing NPC sadurunge sing di sedot ing njero. Nganti ngremehake tawanan sampeyan bisa uwal, saéngga bisa uga dibutuhake. Sawise digawe sampeyan, dheweke bakal perang karo sisih sampeyan.

Tentara ing limang bintang

Ing jaman GTA kepungkur, entuk tingkat paling dhuwur sing paling dhuwur ngasilake tentara sing diluncurake kanggo mburu sampeyan. Iki dudu kasus ing GTA 5. Oposisi paling ala sing sampeyan bakal ngadhepi yaiku tim swat lan fib kasebut. Mod iki ngidini tentara gabung karo ngoyak maneh, kanthi apik menehi kesempatan kanggo pamuter sing luwih apik kanggo ngrampog kendharaan militer.

Engineer Railroad

Sepur minangka Juggernautsutsuts sing ora bisa dibatalake GTA 5 Semesta, nanging saiki sampeyan bisa nyelehake tutup engineer lan drive e’m, nabrak, lan malah derail ‘!) Kanthi modal Modh. Kabeh ing dhuwur kanggo karusakan utama. Kerjane nganggo tram komuter uga sepur barang.

Felony sing dirungokake & respon sing apik

Nate nyolong wong sing duwe pistol bisu, ora ana saksi, lan piye wae polisi isih ngerti? Mod iki ndadekake sawetara pangowahan sampeyan. Kejahanan liyane mbutuhake saksi sing dienggo ing telpon, lan mod uga mudhun mundhak ing tingkat sing dikarepake.

Skrip misi truk

Pengin cara sah kanggo nggawe urip? Skrip Missions Trak menehi enem proyek nyopir Rig beda kanggo ngrampungake. Sawetara ana wektu sing adhedhasar, liyane fokus kanggo ngirim kargo kanthi rusak. Sampeyan malah duwe kantor truk sampeyan dhewe.

Skrip restaurants

Pengin mangan ing burgershot utawa munggah-n-atom? Naskah restoran sing digunakake nambah kemampuan kanggo snarf dhaharan sing cepet lan kesehatan kanthi sangang restoran sing beda. Navigasi menyang lambang anyar ing peta, ngadeg ing sangisore panah kuning kanthi lawang ngarep, lan sudhut. Mangan mung biaya sawetara duwit, ngisi kesehatan, lan maju jam kanthi setengah jam.

Skrip fly apik

Sampeyan ora bakal katon kaya superman – durung tho nanging sampeyan bisa mabur kaya dheweke. Skrip fly sing apik kanggo sampeyan lelayaran liwat arah udara liyane saka mudhun – tanpa nyolong jet luwih dhisik. Mod kasebut mbutuhake sampeyan nganggo parachute, ironis, sanajan sampeyan ora kudu narik tali. Amarga sampeyan bisa mabur. Mangkene video.

Ragdoll Sederhana

Sampeyan wis ngukum wong tuwa kanthi acak amarga kabeh nggegirisi, asring nglirong, nanging kadang-kadang seneng-seneng mung freak ’em metu kanthi ragdoll sing ringkes [.Net] mod. Mod iki ngidini sampeyan nggawe perangan jeli yen sampeyan pengin (sanajan ing potongan potongan). Minangka cara sing apik kanggo nyenengake sampeyan, utamane sajrone pemandangan eksposisi sing dawa.

Skrip radio mobile

Game GTA tansah ana stasiun radio sing apik, nanging nguciwani manawa sampeyan mung bisa ngrungokake nalika ana ing kendharaan utawa salah sawijining omah. Skrip Radio Mobile bisa ngrungokake lagu favorit kanthi sikil. Bayangake telpon sampeyan teka karo garbu.

Skrip pengontrol kendaraan

Sampeyan nyopir mobil ing GTA 5, nanging saiki sampeyan bisa ngoperasikake kanthi skrip pengontrol kendharaan. Pop hood lan batang, sinyal giliran, giliran lampu bahaya lan malah lampu interior. Aku ngerti paling akeh swara kosmetik, nanging ana sawetara game nyata ing game, kayata kemampuan kanggo ninggalake mesin sing mlaku lan lawang sisih driver, migunani kanggo cepet kanggo cepet. Sampeyan uga bisa milih kontrol Cruse supaya sampeyan ora kudu nyandhet ing pedhal gas terus sajrone drive dawa. Mangkene video.

GTA 5 mods: kendaraan

Ana akeh lan akeh lan akeh saka mod mobil kanggo gta 5, ya, ora kaget. Ana sawetara sing apik kanggo motor, helikopter, lan pesawat uga mung ana reams mobil.

Kita wis milih sawetara pilihan sing lucu lan ora nyenengake ing kene kanggo nyenengake. Nanging, yen ana mobil sing sejatine sampeyan bisa nyetir game, kemungkinan ana sing diunggah ing kendharaan 5mods.

Paket Kendaraan lucu 1 & 2

Aja salah aku, aku seneng kapal pesiar ing salah sawijining Audi Audi Audi 9F, nanging aku sebagian kanggo nyemprotake dalan ing camppervan portabel portabel Walter putih, utawa nyuwek dalan gedhe WAGON ALAX DOF. Iki lan liya-liyane ngenteni wong-wong sing seneng lelungan luwih saka tujuan.

Paket Lengkap Vanillaworks

Paket lengkap vanillaworks nambah Massive Jumlah kendaraan ekstra menyang game dhasar. Bike, Mobil olahraga, Formula 1 Mobil, Humtues, Truk, Mobil Rally, Mobil Klasik, sanajan bis sekolah kuning. Iku kudu kanggo penggemar mesin nganggo gembong lan mesin. Nanging, cathetan, vanillaworks mbutuhake sawetara mods tambahan sing diinstal menyang fungsi, kadhaptar ing deskripsi mod.

1964 Aston Martin DB5 Vantage

Ora ana mods kendaraan sing apik banget ing GTA V, kabeh nyoba nggawe rekreatif saben imajinatif mobil kanthi nyata model sing bisa. Nanging yen aku bisa menehi saran sampeyan mung ndownload mung siji, bakal dadi rekreasi sing apik banget ing mobil James Bon James Ikon Ikon Ikon Ikon. Ora teka karo kursi ejector, sedhih.

Millennium Falcon

Mod sing gampang sing nggawa periode paling cepet ing perang bintang menyang GTA V. Rawuh kanthi tongkat-cemlorot sing realistis lan tampilan kutipan lengkap.

Rider Knight

Penggemar Rider Knight bakal seneng ngeling-eling omongan, nyopir dhewe, firebird Pontiac ora bisa dingerteni. Mod Ksatria Rider nggawa Kitts Kanggo Urip ing Los Santos. Nimbali Kitts, nindakake turbo ngundhakake, nyetir rong rodha, lan ngrungokake dheweke ngomong. Malah kalebu versi Kittain Kertas Kittain saka seri sing isih umur 2008. Mangkene katon luwih cedhak.

Rider Ghost

Ing salah sawijining tahap ing dhaptar iki, entri iki sing digandhengake menyang mod Fire ambegan ‘sing ora didhukung maneh. Saiki, nalika mesthi isin nalika mods NEAT ing dalan, proses kasebut nggawe ruangan sing bisa digunakake. Mod Ghost Rider Rider JuliIonib cocog karo Partview iki kanthi apik, ngidini pemain ngisi boots flamer-fire saka pemakrama Marvel Superhero (utawa protagonis film Nicholas Cage, yen sampeyan seneng). Pandu Potongan Ngalahake Potongan, Peluru Plancar Flame-Plame saka bedhil, lan aturake larangan lan / utawa wong lanang sing apik karo rantai sing nyembur. Smokin ‘.

GTA 5 MODS: Senjata

Kaya kendaraan, ana oodles lan oodes mods senjata kanggo gta 5. Kaya ing ndhuwur, kita wis milih sawetara pilihan senjata sing nyenengake lan bodho kanggo dhaptar ing kene nanging ana pilihan sing luwih nyata ing kategori senjata ing 5mods.

Skrip bedhil gravitasi

Sijine umur setengah umur 2 ing gta 5 karo skrip bedhil gravitasi. Nglengkapi bedhil stun, ngarahake babagan apa wae, lan terus tombol e, lan sampeyan bakal bisa ngangkat lan ngrampungake target, saestu, tenan adoh. Dianggo ing mobil, NPC sing ora ana, lan obyek liyane. Sampeyan bisa nonton ing tumindak ing kene.

Skrip Cannon Mobil

Sampeyan wis nembak mobil ing GTA 5, nanging sampeyan wis nate Mobil nembak? Kaya, metu saka bedhil sampeyan? Skrip Meriam Mobil ngganti peluru nganggo mobil, supaya sampeyan ngobong aliran mobil lan truk kabeh, amarga ngapa neraka ora? Iku Los Santos. Papan iku liar.

Scriptaber Lightsaber Lightsaber Silkteam v2 & Lampu Lampu

Gabungan, pak lan skrip silikam silkteam ora mung nambah pirang-pirang model sing apik kanggo game, dheweke uga nambah pertempuran sing efektif. Iki kalebu kemampuan kanggo mbuwang lampu-lampu sampeyan, bebarengan karo sakepel kekuwatan kaya kekuwatan mlumpat lan meksa kick, sanajan ora ana kilat, sanajan ora ana kilat.

Swara gun realistis

Aku mesthi waspada “realisme”, amarga apa sing dianggep wong sing realistis bisa beda-beda gumantung saka pemahaman lan kahanan. Nanging apa realistis utawa ora, ora ana pitakonan sing mod miturut Xenort nggawe kabeh gaman ing GTA V Swara GTA V akeh, luwih apik. Iki ora mung nambah swarane senjata individu nalika dipecat, nanging uga kaya gema swara, swara mengaruhi, lan uga swarane NPC ragdolls. Minangka tambahan penting kanggo GTA V.

Senjata alternatif

Yen realisme dudu tas sampeyan, banjur senjata alternatif bisa uga luwih akeh. Mod iki nambahake larik … Esclectic Melee Senjata menyang game dhasar. Kisaran kasebut saka sawetara abad pertengahan sing ora apik kaya pondho lan longsword, kanggo senjata mookeshift kaya tandha dalan lan saxophones. Dadi, yen sampeyan nemokake pangkalan GTA V sing nawakake sethithik sing diwenehake, senjata alternatif bakal ngurutake manawa pronto.

GTA 5 MODS: Lokasi

Sirkuit nurdurgring-nordschleife

Ditambahake sekumpulan mobil cepet menyang GTA V lan pengin ing endi wae kanggo nyoba dheweke? Sampeyan bisa nindakake luwih ala tinimbang rekreasi sing rinci banget babagan nurburgurgring sing kondhang. Lokasi lokasi iki kalebu loro trek Grand Prix sing luwih cilik lan sirkuit Nordschleife sing luwih gedhe, menehi akeh ruangan kanggo fleksiun sampeyan.

Mbukak kabeh interiors

Mlaku-mlaku menyang bangunan bisa uga ora katon kaya tambahan nanging mod iki nambah lawang fungsional lan interior kanggo kabeh bangunan ing peta. Ketoke kalebu sawetara konten sing wis diwiwiti kanggo GTA5 uga. Ana luwih saka 50 interiors anyar kanggo sampeyan kanggo njaluk minangka modter Newtheft anyar yaiku sumber daya sing apik kanggo nggawe video utawa shoouts sing cocog.

Sawise jam sp

Sawise jam SP MOD SP nggawa update titular titular GTA online menyang mode singleplayer GTA 5. Sawise diinstal, Pemain bisa milih dekorasi lan DJ ing klub ing wektu nyata kanthi ngaktifake menu ing resepsi, nanging ora bisa ningkatake papan sing padha karo kampanye bebarengan. Sing meh mesthi ana sing apik.

Morevoer, sawise jam SP ngidini sampeyan upload lan main musik khusus kanggo pameriksa sing darmabakti. Priksa Franklin goyangake bumane kanggo tarian siji Drake (lagu yen ora bagean saka soundtrack GTA 5 ing ndhuwur.

Spasi Maling Grand

Spasi Grand Maling Grand Ngangkut Pemain saka GTA 5 Urban Sprawl menyang kosmos ing ndhuwur. Saiki, nggumunake anter jemput ruang, 11 planèt, telung bulan lan urip asing. Iki andhap-tapi kudu nyadari potensial, proyek open-sumber kerja iki bisa dadi kothak wedhi sing bisa digunakake iki bisa dadi kothak wedhi sing bisa digunakake, amarga ngisi riset urip kanthi fiksi ilmiah kanggo efek ilmiah.

Rock Raven

Plancongan Rock Rock Plops Pulo Anyar ing peta sampeyan. Aja rencana liburan sampeyan durung, sanajan wis dikuwasani karo militer. Ana pacu, rong helik, teluk kapal submarine, lan akeh prajurit.

Safouse mewah

PAD FRANKINE apik, nanging sampeyan kudu ngilangi gaya urip sampeyan nganti sewelas nganggo safe mewah sing direncanakake Marlow. Nampilake parkir cukup 30 mobil lan sepedha pirang-pirang helik, omah gedhong, lan pengawal bersenjata, safanehouse iki bakal nggawe kingpin sing sejatine. Malah kalebu Paparazzi.

Loader Yankon Lor

GTA 5 diwiwiti ing iklim frigid saka Yankton North Yankton, sawise sampeyan wis disina kanggo Los Santos kanggo paling akeh game. Yen sampeyan pengin ndhaptar ing jadwal sampeyan dhewe, loader North Yankton minangka versi pelatih asli iki sing dilengkapi karo lurung-lurung-lurung salju nalika sampeyan seneng.

GTA 5 MODS: ped lan mod visual

World World

World World Ngembangake Dinamisme Los Santos. Iki nambah acara lan skenario anyar kanggo nggawe pupe sesambungan karo saben liyane lan jagad liyane. Sawetara conto kalebu kerjane kendaraan, taksi kerja, carmaker lan geng dandan. Iki ndadekake Los Santos rumangsa luwih urip tinimbang sing wis ditindakake, sing ora ana artine.

RoboCop

GTA v Mods sing nambah karakter sing apik ing game kasebut ora mesthi apik, nanging model RoboCop iki nyata minangka salah sawijining sing paling apik sing dakdeleng. Iki minangka rubocop super-detailed Robocop taun 1987, lengkap karo pistol otomatis-9 (sanajan susah ora holster ing jero sikil). Yen sampeyan pengin luwih saka RoboCop-imbo Los Santos, kenapa ora download rekreasi apik iki Sepeda robocop, uga model sing ana gandhengane Ed-209.

John Wick: Bab 2

Apa sampeyan pengin nyuwek lurung-lurung ing Los Santos minangka Guns Legendaris Man John Wick? Mesthi wae sampeyan nindakake. Dheweke narik ati. Pancen ora ana sing cocog kanggo mobil lan game bedhil tinimbang mobil lan wong sing duwe bedhil. Sampeyan bisa uga duwe pasangan kanthi apik karo modhot ing dhaptar kita uga kanggo tujuan sing meh gusti. Wick.

Kylo Ren & Vader Darth

Mesthi sampeyan mbutuhake model pamuter sing tepat kanggo nggunakake lampu kasebut ing bagean mods Weapon kita. Yen sampeyan ora jinis sisih peteng, sampeyan uga bisa nemokake Lukas Skywalker, Yoda, utawa Han Solo.

Angsa amba

Kita ora perlu nerangake siji iki, bener?

Kapal Planet Express lan raja singa

Injil Apik, Kabeh Wong! Saiki sampeyan bisa nggawe siklus lan mabur kapal ekspres planet saka Carturama Cartoon sing dibatalake. Rawuh kanthi turet beng bengok lan ora mbutuhake poop nibbler kanggo nggunakake mesin.

Lan nalika kita ngremehake memori kartun populer, kenapa ora mbuwang Timon singa lan PUMBA dadi campuran? Mrmarco1003 Pack King King sing Lion nambahake pasangan uga Ed, Shenzi, Banzai, Kiara, Nala, Scar, Mufasa, lan RaFiki. Simba ana ing njaba wong diwasa lan SMP.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

30 mod GTA 5 paling apik kanggo didownload

GTA VI V paling apik kanggo download

Nanging, iku ing jejere titik; Mods mesthine bakal luwih gedhe lan nggawe gamelan luwih apik.

Nanging, kanthi pirang-pirang mods sing kudu dipilih, angel kanggo ngerti ngendi arep miwiti lan sing nyenengake.

Dadi, kita wis nggawe dhaptar 30 Mod GTA V paling apik kanggo nggawe rasa ora sabar kanggo sampeyan.

Kita wis nyinepake kabeh saka lapangan Force menyang Bachelen Pads, saengga bisa liwat dhaptar lan miwiti nginstal sawetara mods GTA v sanalika sampeyan wis siyap. Seneng-seneng!

30 Mods GTA V paling apik

Dhaptar GTA V iki Mods lan tokoh sing wis kasebut ing ngisor iki wis disusun saka macem-macem sumber ing saindenging Web, kayata game radar, Fandom Spot & GTA-5 mods.

Iki minangka 30 Mod GTA V paling apik:

30. Samsung Galaxy Note 7 [BOMM]

GTA 5 MODS paling apik - Bom Samsung Galaxy Note

Miwiti dhaptar yaiku Samsung Galaxy Note 7 Bom Mod.

Yen sampeyan nggoleki ngguyu lan pengin ngalih bom lengket normal sampeyan kanthi njeblug Galaxy Note 7, mula iki mod kanggo proyek kasebut.

Pancen lucu banget lan bakal ngguyu tanpa mangu-mangu.

29. Radio Mobile

GTA 5 MODS paling apik - Radio Mobile

MOD ing dhaptar ing dhaptar ngidini pemain GTA V mesthi duwe lagu favorit karo sampeyan ing kabeh wektu.

The Radio Mobile Mod mesthekake manawa lagu-lagu sampeyan tetep karo sampeyan ora preduli apa sing kedadeyan ing game kasebut, amarga mlaku-mlaku, ngantem pejalan pejuang, negesake pulisi lan kegiatan liyane sing mbutuhake musik latar mburi sithik.

Iki minangka mod cilik kanggo mbandhingake karo wong liya ing dhaptar, nanging siji sing bisa nambah pengalaman gta v.

28. Planes Angry

GTA 5 mods - pesawat Angry

Iki minangka versi sing resik saka mod pesawat nesu, sing ngemot malware mbebayani.

Versi anyar apik banget nanging uga ngganggu neraka yen sampeyan nemokake ing mburi sing ditampa.

Sejatine, saben pilot pesawat tunggal iku metu kanggo njaluk sampeyan, lan dheweke bakal nindakake apa wae sing dibutuhake kanggo nasibe.

Sampeyan kanggo numpak numpak yen sampeyan nginstal mod gta v iki.

27. Ambah Valley Safehouse

GTA 5 MODS - Valley Amallehouse Marlowe

Teka ing nomer rong puluh pitu yaiku mod Marlowe Valley.

Mod iki ngidini sampeyan ngowahi Lembah Marlowe dadi safe rahang sing gedhe banget.

Kalebet karo safeehouse minangka pirang-pirang helipad, wilayah parkir sing gedhe, lan landasan mung kanggo sampeyan pengin metu kanggo sawetara bahan bakar.

Dadi, yen sampeyan nggoleki pangowahan pemandangan, download mod iki saiki.

26. Mod Player-Player

GTA 5 MODS - Loro mode pamuter

Amarga ora ana pilihan Multiplayer lokal ing GTA V, mod iki kudu yen sampeyan pengin muter nganti papat pemain ing siji piranti tanpa online kanggo nindakake.

Sampeyan mung kudu ndownload lan nginstal mod iki, priksa manawa sampeyan duwe kontrol sing cukup banjur sampeyan apik.

Sing ora seneng bebarengan?!

25. Bedhil gravitasi

GTA 5 Mods paling apik - Gun Gravitasi

Yen sampeyan wis main setengah umur 2 sadurunge sampeyan bakal ngerti kabeh babagan iki.

Mod Gravity Gravity ngidini sampeyan nganakake bedhil gravitasi sing bisa nyebabake kendharaan liwat udhara, kanthi sawetara kekuwatan utawa mung nyekel kendharaan ing hawa yen sampeyan pengin.

Gunakake mod iki yen sampeyan mung pengin ngaco lan duwe luwih nyenengake. Sampeyan bisa mbanting truk, mobil, lan sepedha menyang saben liyane nganti konten sampeyan.

24. Script Hulk sing luar biasa – Hulk Smash

GTA 5 mods paling apik - hulk sing luar biasa

Yen sampeyan seneng mods kaya bedhil gravitasi, mula sampeyan bakal tresna iki.

Mod hulk gta 5 sing luar biasa ngidini sampeyan main minangka kewan ijo sing gedhe dhewe, lan, sampeyan bisa nerak sawise rampike ngrusak apa wae sing bakal ditindakake.

Sing paling apik babagan mod iki yaiku ora ana sing bisa ngalangi sampeyan. Ora ana wawasan hulkbuster, mula isi boots sampeyan!

23. Pokéball

GTA 5 mods - Pokeball

Kanggo kabeh penggemar Pokémon metu, iki kanggo sampeyan.

Mod iki ngidini sampeyan nyekel wong mlaku ing pokéballs sampeyan banjur lebokake supaya bisa maju.

Nanging, ora gampang kanggo nyekel wong sing langsung mati, dadi sampeyan kudu lemes luwih dhisik banjur luwih dhisik banjur dheweke kabeh duweke.

22. Euphoria Ragdoll Overhaul

GTA 5 mods - Euphoria ragdoll overhaul

Mesin fisika ragdoll ora tau apik ing GTA V, utamane yen dibandhingake karo Red Red Red Red, Max Payne 3 lan GTA 4.

Ya, iki mod sing mbenerake. Kanthi nginstall mod Overhaul Euphoria Ragdoll Euphoria, sampeyan bakal weruh fisika game ing game, kayata animasi sing luwih nyata, ndemek visual, lan reaksi.

Iki minangka mutlak kudu duwe kanggo kabeh pemain GTA V, supaya download lan nginstal saiki.

21. Los santos zombie apocalypse

GTA 5 MODS paling apik - Los Santos Zombie.POlYPse

Sabanjure, yaiku mod modbie los Santos, sing dadi los santos dadi ngalamun zombie.

Sawise sampeyan nginstal mod iki, sampeyan kudu bisa kerja kanthi cepet, kanthi mbangun papan perlindungan, rekrut maneh sing slamet, lan njaga kesehatan sampeyan.

Mod iki ora bisa dijupuk kanthi entheng amarga bisa angel angel lan medeni kaya neraka!

20. Mbukak kabeh interiors

GTA 5 MODS paling apik - Bukak kabeh interiors

Biasane ing GTA V, mung sawetara bangunan sing mbukak kanggo masarakat, Nanging, ing Mbukak kabeh interiors Mod ngidini sampeyan milih lan milih bangunan sing pengin mlebu, tanpa watesan.

Napa iki kelangan? Uga, yen sampeyan nindakke blanja, utawa sampeyan pengin sawetara sandhangan anyar, mula sampeyan mung bisa mlaku menyang toko lan goleki.

Ora mung sadean mobil, klub jalur, lan bedhil sing sampeyan winates.

19. Dismemberment

GTA 5 mods - Dismemberment

Iki kanggo kabeh getih lan penggemar guts.

The Dismemberment MOD ngidini sampeyan ngrusak kerusakan maksimal ing korban sampeyan lan nampa Gore Maksimum.

Kepala lan perangan awak bakal mabur ing layar lan ndeleng getih ing endi wae bakal dadi norma.

Download Dismemberment Yen sampeyan dadi perkara sing kaya ngono!

18. Carmageddon

GTA 5 mods - Carmageddon

Mbuwang mobil sampeyan?

Uga, Carmageddon ngidini sampeyan njeblug mobil apa sing pengin sampeyan ing jarak sing cukup, lan kapan wae.

PARNNGET: Sawise sampeyan miwiti ngunekke mobil Willy-Nilly, pulisi kasebut bakal ora ana ing wektu, nanging aja wedi, kaya nalika dheweke bisa jotosan!

17. Cannon kendaraan

GTA 5 mods - meriam kendaraan

Stick karo The, “nggunakake kendharaan tema senjata”, Cannon kendaraan persis kaya ngono, meriam sing murub.

Sampeyan bisa nggunakake mod iki kanggo njupuk kendharaan apa wae sing dikarepake, nanging dadi paling efektif nalika diarahake mungsuh sampeyan ing petugas pemadam kebakaran.

Iki sing lucu banget lan bisa didownload kanthi bener.

16. Riplers Realisme

GTA 5 mods - Ripper

Mod gta v iki ngidini sampeyan ngganti cara kabeh gaman ing prilaku.

Sampeyan bisa nambah lampu kilat muzzle, recoil, kepiye granat bisa diluncurake, lan kabeh barang liyane.

Instal mod iki lan sampeyan bakal ngguyu pirang-pirang jam.

15. Mod Penjara

GTA 5 mods - Penjara

Tau fancied nindakake pakunjaran? Mesthi wae, nanging kanthi mod iki, sampeyan bisa ndeleng dhewe babagan apa sing bisa ditindakake.

Sawise sampeyan nginstal Mod Penjara Sampeyan saiki ing sih saka polisi. Sanalika sampeyan sijine sikil salah, sampeyan bakal incarcerated nganti sampeyan ngladeni ukara utawa break metu.

Ing njero, sampeyan bisa mlaku-mlaku ngubengi penjaga lan orane katrangan ing papan kasebut, lan ngobrol karo NPCs yen sampeyan pengin. Nanging kenapa sampeyan? Sampeyan ora yakin, saengga bisu neraka metu lan nyolong sawetara mobil!

14. Spider-Man

GTA 5 mods - Spider-Man

Yup, sampeyan ngira iku … Iki mod sing ngidini sampeyan muter GTA v minangka Spider-Man.

Sawise mod iki diinstal, sampeyan bakal bisa main minangka lingkungan lingkungan sing ramah lan ngayun ing antarane bangunan, web motret, lan mlumpat kaya superhero.

Iki uga apik banget kanggo adil, lan gampang salah sawijining mods GTA V paling apik ing sekitar.

13. GTA V Remastered

GTA 5 mods - Remastered

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo upgrade grafis kanggo GTA V Banjur ngono yen mod kanggo sampeyan.

Sawise nginstal mod Sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan gedhe ing konten grafis sajrone sawetara detik, lan sampeyan bakal mikir kenapa game ora digawe kaya ing wiwitan.

Pangembang saka mod iki wis nindakake proyek sing apik kanggo nambah realisme lan perhatian sakabèhé kanggo rinci.

Sampeyan ora bakal kuciwa nginstal mod iki!

12. Modh Lokal Force

GTA 5 MODS - Kekuwatan

Yen sepi Apa sing sampeyan goleki lan sampeyan pengin kiwa kanggo nindakake perkara sampeyan dhewe, banjur download lan nginstal Lapangan meksa Mod lan iku persis sing bakal sampeyan entuk.

Mod iki nggawe lapangan pasukan ing sekitar sampeyan utawa kendharaan sampeyan lan mbuwang wong sing ana hubungane.

Butuh sawetara wektu? Instal ing Lapangan meksa Mod.

11. Apartemen pamuter tunggal

GTA 5 mods - apartemen pamuter siji

Yen sampeyan butuh ruang sampeyan dhewe, lan sampeyan wis sarjana, mula Apartemen pamuter tunggal Mod apa sing sampeyan butuhake.

Napa sampeyan mung menehi game apa sing ditawakake karo game nalika sampeyan bisa duwe pilihan tambahan 20 omah anyar, lan, kabeh pemain saka game dhasar bisa tuku situs.

Ayo, seneng dhewe!

10. Spasi Maling Grand

Spasi GTA 5 Mods - Spasi Maling

GTA V sing paling sepuluh yaiku Space Space Grand Maling.

Mod iki ngidini para pemain lelungan ing njaba San Andreas menyang jero ruang.

Sampeyan bakal bisa njelajah telung macem-macem bulan lan sewelas planet anyar, nalika uga miwiti dalane crita anyar.

Dadi, yen sampeyan mewah njupuk sawetara extraterrestrials mati ing pasuryan, banjur download gta v mod lan kick bokong!

9. Realisme Dispatch Enhancer

GTA 5 mods - Realisme Dispatch Enhancer

Teka ing sangang sangang ing dhaptar gta v mods paling apik yaiku realisme kiriman enprorer.

Siji iki nambahi ton update anyar babagan polisi lan tumindak ing game kasebut.

Contone, sampeyan bakal bisa ndeleng Peds, owah-owahan ing interiors mobil polisi, dandan ing prilaku polisi lan luwih akeh.

Nyenengake ngaco lan apik kanggo giggle utawa loro.

8. Visual v

GTA 5 mods - Visualv

Padha karo salah sawijining mods sadurunge ing dhaptar, Visual v yaiku mod kanggo sapa wae sing pengin nambah grafis game kasebut.

Nginstall mod iki bakal menehi siklus wektu sing luwih apik, kode rendering tetep, koreksi warna, FOZE volumetrik, panas bayangan sing ana ing kendaraan lan luwih akeh.

Download lan Instal Mod iki yen sampeyan pengin overhaul grafis lengkap.

7. Rider Ghost

GTA 5 mods - Rider hantu

Sing ora seneng karo rider hantu? Dheweke dadi badass kaya ngono!

Dadi, kanggo sampeyan sing nindakake, utawa kanggo sapa wae sing penasaran, Rider Ghost Mod ngidini sampeyan mainake GTA v minangka wong lanang, utawa memedi, awake dhewe lan ngobong sapa wae sing mlebu.

Mod iki gampang nanging efektif. Download saiki lan upgrade gaya sampeyan!

6. Psikokinetik

GTA 5 mods - psychokinetic

Apa ora kelangan supaya bisa ngontrol barang kanthi pikiran?

Uga, saiki sampeyan bisa, mung download lan nginstal Psikokinetik Mod kanggo GTV V lan sampeyan bakal duwe kekuwatan kanggo njupuk obyek, kaya mobil utawa wong, lan sregep liwat udhara tanpa menehi bendungan.

Sapa wae sing mikir saka Jean Grey saka X-Men saiki?

5. Tsunami

GTA 5 mods - tsunami

Teka ing nomer lima ing dhaptar gta v mods paling apik yaiku Tsunami Mod.

Ora ana sing pengin ngrungokake tembung “tsunami” kapan wae, liyane pemain gta v sing wis didownload lan nginstal mod tenan.

Sampeyan ngidini sampeyan nglelebke kabeh kutha Los Santos lan ngalami kerusakan saka safety lan kenyamanan pesawat pribadi, prau utawa kapal selam pribadi, nalika wong liya nandhang sangsara.

Muni kaya nyenengake? Download Tsunami lan pasrahna.

4. Blade Runner

GTA 5 mods - Blade Runner

Yen sampeyan dadi penggemar Blade Runner lan sampeyan ora bisa ngenteni cyberpunk 2077 kanggo dibebasake, mula sampeyan butuh mod iki ing urip sampeyan.

Nginstall mod iki bakal nambah dial mlebu, nganti kontras ing antarane warna, lan nambah efek lampu game sakabèhé.

Dadi, yen sampeyan sawise estetika Bladerunner Bladerunner klasik banjur njaluk ndownload mod mod iki!

3. Wakil Kutha

GTA 5 MODS - Wakil Kutha

GTA Wakil Kutha minangka salah sawijining game GTA sing paling apik ing kabeh wektu lan nahan papan ing gata pamuter sing paling akeh.

Dadi, yen wakil kutha apa sampeyan wis nate Wakil Kutha: Remastered Mod minangka apa sing sampeyan goleki.

Sawise diinstal, bakal menehi Miami Fiksi sing apik banget lan nggawe kabeh katon kaya ing Wakil Kutha.

Uga, ana dalan sing dipetakan kanthi bener, generator mobil, lampu lalu lintas sing kerja, lan misi anyar.

Opo sing mbok enteni?! Download saiki.

2. Dadi wong wesi

GTA 5 mods - dadi wong lanang

Tau pengin takon tony stark yen sampeyan bisa nyilih salah sawijining wong lanang sing cocog karo sedina utawa sedina?

Uga, saiki sampeyan ora kudu. Sampeyan mung kudu ndownload lan nginstal Manungsa wesi Mod lan sampeyan apik kanggo pindhah.

Sampeyan bakal bisa nggunakake kabeh sing cocog karo warna wesi sing kudu ditawakake, kalebu thratter sing ngundhakake lan balok repulsor, uga bisa mabur nalika sampeyan pengin.

Mod gta v iki mung mung luput ing papan paling ndhuwur kanthi smidgen.

1. Paradise Natural Gangster

GTA 5 mods - Gangster Natural

GTA V Mod paling apik yaiku modal Gangsters Paradise Gangsters.

Yen sampeyan lagi moderat sing bakal nambah grafis GTA V, mula iki tanpa takon babagan mod sing paling apik kanggo nindakake tugas kasebut.

Naturalisi asline dirancang kanggo nggawe GTA V katon cedhak karo kidul California, lan para pangembang nindakake tugas sing hebat banget, sing paling ora.

Nawakake resolusi 4K lan ngrampungake estetika GTA V!

Ringkesan

Muga-muga sampeyan seneng karo dhaptar 30 Mod GTA V paling apik.

Dheweke mesthi sawetara mods duraka ora?!

Kanggo mesthekake yen sampeyan ora bakal kakehan kanthi pilihan, disaranake miwiti nomer 1, 2, 5 lan 7.

Wenehi nyoba lan banjur pindhah menyang liyane. Sekeca!

Mangkene cepet recap saka 30 mods GTA V paling apik:

  1. Paradise Natural Gangster
  2. Dadi wong wesi
  3. Wakil Kutha
  4. Blade Runner
  5. Tsunami
  6. Psikokinetik
  7. Rider Ghost
  8. Visual v
  9. Realisme Dispatch Enhancer
  10. Spasi Maling Grand
  11. Apartemen pamuter tunggal
  12. Modh Lokal Force
  13. GTA Remastered
  14. Spider-Man
  15. Mod Penjara
  16. Riplers Realisme
  17. Cannon kendaraan
  18. Carmageddon
  19. Dismemberment
  20. Mbukak kabeh interiors
  21. Los santos zombie apocalypse
  22. Euphoria Ragdoll Overhaul
  23. Pokéball
  24. Script Hulk sing luar biasa – Hulk Smash
  25. Bedhil gravitasi
  26. Mod Player-Player
  27. Ambah Valley Safehouse
  28. Planes Angry
  29. Radio Mobile
  30. Samsung Galaxy Note 7 [BOMM]