Game Top Online Coam – Uap 250, Top 250, Top Co-Op Game kanggo Muter Kanca 2023

20 game co-op kanggo muter karo kanca-kanca: 2023 edition

Contents

Cuphead minangka pilihan apik kanggo kursi co-op – sampeyan ora kudu online kanggo seneng Cuphead. Iki ndadekake salah sawijining PC Game Coop Paling Apik ing Simpenan.

Game Co-Op Online

Ndhuwur 150 game paling apik ing kabeh wektu Online co-op, Miturut reviews Gamer.

Peringkat sing disaranake

  1. Steam Top 250
  2. Permata sing didhelikake
  3. Minggu anyar iki
  4. Paling apik saka 2023
  5. Paling diputer
  6. Uap Uap Diverifikasi Diverifikasi
  7. Ranking Custom

Mlebu kanggo Klub 250 Mingguan Edisi lan Entuk Top 30 game minggu dikirim langsung menyang kothak mlebu saben pitung dina! Sinau luwih lengkap.

Trailer

Gerakan, pangkat, judhul, tanggal, platform, tag lan rega

Skor

8.83 98% 1,192,015 Votes
8.74 97% 1.000,0,067 Votes
8.19 89% 7,537,655 Votes

Risers Dina iki

  1. 112 Game Borderlands taun
  2. 1352 akar saka Pacha
  3. 1392 Dipikirake
  4. 161 tim benteng 2
  5. 301 Plateup!
  6. 581 koleksi sonic & kabeh lintang racing racing
  7. 1021 Call of Duty®: Ops Ireng
  8. 1461 Karajanuan Reborn

Entri anyar dina iki

Fallers dina iki

  1. 1412 Master Poker
  2. 171 kiwa 4 mati
  3. 311 Kayu: Game
  4. 591 Angkatan Defense Bumi 5
  5. Gapura Baldur: Edisi Meningkat
  6. 1131 Taman Pico
  7. 1141 Kita kene
  8. 1361 karat
  9. 1371 Glitch Rogue
  10. 1471 Saints Row IV: Dipilih maneh

Mudhun dina iki

Klub 250

Klub 250 minangka kukus 250 anggota, ngumpul kabeh 54 yuta ulasan Saka uap kanggo ngasilake sejarah peringkat game lengkap. Iki minangka pengurangan sabanjure Uap 250 kanthi akeh fitur ambisi lan macem sing direncanakake. Rincian lengkap ana ing bagean babagan kaca Patreon kita.

Gabung karo klub 250 kanggo mung £ 2 saben wulan mbantu kita terus nggawe perbaikan sing mbantu sampeyan golek game sing apik ing uap. Minangka tingkat insentif bonus, tingkat janji sing luwih gedhe dilengkapi sawetara hadiah tambahan, kalebu jeneng, logo lan link ing situs kasebut.

Uap 250

Peringkat kanthi otomatis dianyari paling ora sapisan dina saka data Ulasan Uap Live. Sinau luwih lengkap.

Indikator gerakan nuduhake owah-owahan ing posisi wiwit wingi.

Status Sistem

  • Gawe 24 September 2023 05:28 UTC
  • Kode Sumber, Masalah

Klub 250 Patreon

Klub 250 ngagem kabeh 54 yuta ulasan ing uap kanggo nyedhiyani sejarah peringkat lengkap, dene uap 250 mung katon ing rong dina pungkasan. Klub 250 minangka proyek sing luwih ambisi lan apik nanging larang. Rincian lengkap babagan sawetara dandan sing direncanakake ana ing bagean babagan kaca Patreon.

Coba gabung karo klub 250 dadi kita bisa terus nggawe perbaikan sing mbantu golek game ing uap. Minangka level insentif bonus, tingkat janji sing luwih gedhe dilengkapi hadiah tambahan, kalebu jeneng sampeyan menyang situs kasebut!

Curator Steam Curator

Gabung karo Kukus 250 Komunitas ing Discord saka Web, Desktop, Ponsel utawa kabeh telu sekaligus!

Tindakake kaca Curator Uap resmi kanggo ngakses peringkat game langsung saka steam Steam! Dianyari kanthi otomatis saben dinane.

Kabar Cookie

Uap 250 mung nyimpen cookie sing dibutuhake (yen ana). Nanging, mitra pihak katelu bisa nyimpen cookie tambahan. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi Kita.

20 game co-op kanggo muter karo kanca-kanca: 2023 edition

Game Coop

Duwe game sing wis diputer karo kanca-kanca utawa kulawarga sampeyan bakal bengo lan mboseni? Utawa sampeyan mung nggoleki game pisanan sing tiba ing kategori Co-Op?

Apa wae, sampeyan wis mbukak link sing bener. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake 20 game koperasi paling apik, sing anyar lan wis-klasik sing anyar.

Dadi, yen sampeyan wis rampung karo ‘nulis karangan kanggo njaluk panjalukku, priksa salah sawijining game ing ngisor iki. Dhaptar iki kalebu game kanggo kabeh rasa, platform, lan nomer pemain, saka judhul paling gedhe nganti papat game kanggo menang game coop 2-pamuter!

Game co-op?

Istilah iki cekak kanggo ‘game koperasi.’Lan kaya ngono: kanggo muter, sampeyan kudu nyekel kanca utawa sawetara lan tim munggah (i.e., Kerjo bareng) kanggo ngalahake game.

Ana macem-macem game koperasi ing njaba. Sawetara, kalebu game co-op 2022 kudu ditawakake, dirancang minangka petualangan co-op saka wiwitan. Liyane minangka game pamuter sing nawakake mode co-op sing ngapiki urutane critane.

Ing wayah esuk genre game iki, sampeyan bisa muter mung liwat jaringan lokal utawa kanthi plug ing controller utawa mouse tambahan. Kanthi kenaikan internet kanthi kacepetan, game co-op anyar saiki sampeyan bisa main online kanthi kanca utawa wong liya acak.

Apa 2 pamuter co-op?

Game 2 pamuter, ing wangun paling dhasar, nyetel pilihan siji-pamuter videogame, asring kanthi owah-owahan sing luwih gedhe ing plot lan gamelan kasebut. Beda karo setelan gabungan bebarengan game liyane kaya pamuter tinimbang pamuter (PVP) utawa Deathmatch. Nanging, tukang game bisa mbantu saben liyane nalika nglawan cara, kalebu nyandhang senjata api utawa persediaan, tungkak, lan milih tumindak koperasi kaya nyurung pasangan.

‘Butuh loro’ minangka conto game co-op sing bisa dinikmati kanthi nggunakake piranti siji utawa luwih akeh. Beda, game co-op liyane bisa dadi tuan rumah liwat jaringan nggunakake jaringan wilayah lokal utawa jembar. Ing game video tartamtu, loro pemain saka konsol sing padha bisa muter online karo tukang game liyane.

Game apa sing bisa sampeyan lakoni karo kanca?

Ana macem-macem jinis genre game bebarengan, lan ora kabeh dheweke babagan ngrebut kerjasama. Kejabi game co-op, sampeyan uga bisa nemokake:

  • Game Online Multiplayer manawa ewu pemain bisa muter ing wektu sing padha;
  • Pemain Pemain Multiplayer-Player-Player: Sampeyan asring nemokake mode iki ing game balap utawa gelut.

Nggoleki judhul tartamtu kanggo nyoba? Banjur, apa sampeyan nggoleki game co-op co-op ing uap utawa game coop paling apik kanggo konsol sampeyan, priksa dhaptar ing ngisor iki kanggo nemokake game sing sampurna!

Ndhuwur 2 game coop Player kanggo sampeyan

Iku uap agama sampeyan? Banjur sampeyan seneng ngerti yen toko game iki wis akeh pilihan kanggo menehi sampeyan.

Mangkene mung sawetara game co cocog ing uap kanthi ton review positif:

  1. Manungsa: tiba warata – Sampeyan bakal bisa ngenteni nganti pitung pemain liyane kanggo ngatasi teka-teki sing mung bodho;
  2. Mati ing wayah awan – Papat pemain muter minangka slamet lan nyoba ngatasi pamuter kaping lima, pembunuh;
  3. Takdir 2 – Nyilem ing jagad sing mbukak Destiny 2 lan njelajah sistem solar Co-Op gratis;
  4. Overcooked! 2 – Muter nganti telung kanca supaya tetep ora bisa digunakake;
  5. Kiwa 4 mati 2 – Game sing paling penting ing Zombi Survival Co-Op sing paling apik kanggo game koperasi.

Game apa mode Multiplayer?

Lan apa game pamuter sing duwe mode Multiplayer saliyane mode critane? Sing pantes wektu sampeyan?

Yen sampeyan pengin ngerti jawaban ing pitakonan pungkasan, priksa dhaptar game co-op paling dhuwur:

  1. Telpon saka tugas: perang modern II – penembake iki nganggo mode OPS khusus kanthi pengalaman co-op sing apik;
  2. Red Redemption II – Kalebu mode online Mati Mati sing ngidini sampeyan ngukir dalan sampeyan dhewe ing Donya Open of RDR2;
  3. Phasmophobia – Tugas sampeyan bakal mburu setan ing co-op Paranormal iki,
  4. Maling Auto V – Game iki ora kudu introduksi para pemain game amarga tetep dadi salah sawijining game PS5 Coop paling apik;
  5. Cahya sing mati – Perang kanggo slamet wahyu zombie ing co-op pisanan iki kanthi mode multiplier online.

Cara main game co-op

Jawaban cekak yaiku kabeh sing dibutuhake yaiku konsol utawa PC kanthi dipasang game sing cocog. (Sampeyan bisa uga pengin tuku karangan online kanggo nggawe wektu kanggo main game coop. Aja kuwatir, Ibu!)

Minangka platform kasebut, aja kuwatir. Apa sampeyan duwe ps5, xbox, utawa PC, ana game coop 2-pamuter sing kudu dipilih.

PS5: 5 game sing bisa diputer bebarengan

Ayo miwiti karo PlayStation 5. Yen sampeyan duwe, sampeyan bisa mbukak salah siji saka rilis ing ngisor iki sing diarani game coop sing paling apik PS5 kudu menehi:

  • Wangsul – Team karo pemain liyane kanggo mbukak mode crita lan slamet wektu sing ana ing jagad asing sing musuhan;
  • Butuh loro – Game asli iki dirancang kanggo diputer mung dening rong pemain, ora luwih, ora kurang;
  • Elden Ring – Ya, game fantasi sing paling disenengi dilengkapi telung mode coop (driji reresik, effigy emas cilik, lan driji sikil);
  • Tackboy: petualangan gedhe – Sampeyan bisa nyenengake game video platform 3D iki kanthi dhewe utawa ing perusahaan nganti telung pemain liyane;
  • Ora ana langit – Thanks kanggo nganyari gedhe, sampeyan saiki bisa dadi panjelajah 18 planet quintillion kanthi telung wong liya.

Xbox: 5 game co-op kanggo muter ing grup

Lan apa babagan konsol Xbox? Aja kuwatir: Sampeyan bisa milih saka ton rilis yen sampeyan pengin mbuwang sawetara jam karo kanca-kanca.

Iki luwih saka mung tembung. Mangkene limang kothak Xbox coop paling apik kanggo sampeyan muter:

  • Borderlands: Koleksi Ganteng – penembake wong pisanan kanthi mode papat pamuter sing bisa diputer sacara lokal utawa online;
  • Cuphead – Penembak liyane sing diilhami 1930, game iki butuh rong rampung;
  • Koleksi lego marvel – Misi lengkap minangka superhero favorit sampeyan ing game petualangan iki;
  • Monster Hunter: World – Sampeyan bisa menehi band bebarengan karo telung kanca liyane kanggo mburu monsters;
  • Minecraft – Ora ana dhaptar bakal rampung tanpa kothak wedhi sing menehi pengalaman co-op paling apik.

Apa game co-op paling apik kanggo Xbox One?

Apa sampeyan game Xbox siji nggoleki game coop kanggo ngliwati wektu? Yen mangkono, ing ngisor iki pitung game video co-op level paling dhuwur sing kudu sampeyan coba:

  • Cara metu (2 pemain);
  • Seri Borderlands (nganti 4 pemain);
  • Payday 2 (4 pemain);
  • Monster Hunter: World (nganti 4 pemain);
  • Kiwa 4 mati 2 (nganti 4 pemain);
  • Wong Santo Row 4 (nganti 2 pemain);
  • Segara maling (nganti 4 pemain).

Butuh esai ing game coop ndhuwur?

Nyewa panulis kita! Sampeyan bisa entuk pitulung tulisan sing paling apik saka kita!

5 game co-op vr cool

Apa sampeyan main game bejo sing duwe headset VR? Aja mbatesi dhewe menyang petualangan pamuter siji!

Mangkene limang game coop vr paling apik sing bakal nggawa sampeyan menyang jagad liyane:

  • Pedunung: Siji – Dikembangake kanthi eksklusif kanggo VR, ngidini sampeyan ngalami penembak wong sing sepisanan kaya sadurunge ora duwe regu saka kanca;
  • Ngalahake Saber – Yen sampeyan pengin nuduhake gerakan sampeyan lan muter karo saber, game iki kanggo sampeyan (duwe visual neon sing nyenengake, uga!);
  • Star Wars: Skuadon – Iki minangka game sing sampurna kanggo sing seneng ngalami pertempuran ruang ing tangan Star Wars Univers Universe pisanan;
  • Ora ana langit – Sampeyan bisa njelajah 18 planet quintillion bebarengan karo telung kanca ing kasunyatan virtual;
  • Phasmophobia – Ya, game horror hantu sing misuwur iki uga kasedhiya ing VR, mode Multiplayer, lan kabeh!

COOP paling apik 2022

Apa yen sampeyan duwe pc?

Kanggo kabeh tukang game PC ing antarane sampeyan, sampeyan uga dijamin. Ora ana kekurangan game coop lokal sing paling apik. Sing padha karo game video co-op online, uga!

Butuh sawetara conto saka game PC sing paling apik 2 pamuter? Mangkene pitung judhul sing pantes diarani sing paling apik:

  • Butuh rong (2 pemain);
  • Minecraft (nganti 30-40 pemain);
  • Lembah stardew (2 nganti 4 pemain);
  • Aja keluwen bebarengan (2 nganti 4 pemain);
  • Puas (2 nganti 4 pemain);
  • Halo: Koleksi Kepala Master (2 nganti 4 pemain);
  • GALACTIC GALACTIK (2 nganti 4 pemain).

7 Pc game co-op sampeyan bisa muter ing siji komputer

Kepingin weruh apa game coop paling apik kanggo muter ing komputer? Wonder ora ana maneh! Mangkene pitung game co-op 2022 kudu nawarake manawa sampeyan bisa nikmati ing mode kerjasama lokal utawa kursi:

  • Legenda Rayman (2 nganti 4 pemain);
  • Speedrunner (2 nganti 4 pemain);
  • Overcooked! utawa overcooked! 2 (2 nganti 4 pemain);
  • Butuh rong (2 pemain mung);
  • Cara metu (2 pemain mung);
  • Terus ngomong, lan ora ana sing njeblug (2 nganti 4 pemain);
  • Pati mati (2 nganti 4 pemain).

13 game co-op paling apik ing kabeh wektu

Saiki, ayo njaluk apa sing sampeyan tekan kene kanggo 13 game coop paling apik ing kabeh wektu. Kita wis digawe kanthi apik kanggo nggawe dhaptar iki kanggo mesthekake yen kita nyaranake judhul krim–kanggo-potong kanggo sampeyan lan kanca-kanca.

Ora ana masalah ing taun rilis, game ing ngisor iki wis dadi klasik genre co-op. Dheweke dijamin nggawa sampeyan sing apik game Co-op – lan ton nyenengake!

coop paling apik

Cuphead

Platform: Microsoft Windows, Xbox One, MacOS, Nintendo Switch, PlayStation 4

Jumlah pemain: 1-2

Asring dubbed minangka salah sawijining game coop paling apik ing kabeh wektu, Cuphead Nduwe kabeh: plot diabolis, urutane critane game – lan mesthi, kesempatan kanggo muter karo kanca!

Ing game run-and-gun iki, sampeyan lan kanca sampeyan bakal main kanggo Cuphead lan Migman, loro sadulur sing kudu berjuang kanggo mbayar utang marang Iblis dhewe. Game kasebut diilhami dening 930 -30 kartun – lan wis dadi acara TV animasi dening Netflix ing 2022!

Cuphead minangka pilihan apik kanggo kursi co-op – sampeyan ora kudu online kanggo seneng Cuphead. Iki ndadekake salah sawijining PC Game Coop Paling Apik ing Simpenan.

Yen sampeyan wis rampung game dhasar, aja nelpon maneh: Ana DLC sing bakal sampeyan seneng yen sampeyan seneng banget. Cuphead: Kursus Paling Apik Nambah misi tambahan lan karakter sing bisa dimainake anyar, ms. Chalice.

Terus ngomong lan ora ana sing njeblug

Platform: Microsoft Windows, MacOS, Linux, PlayStation 4, Ngalih Nintendo, Xbox One

Jumlah pemain: tanpa watesan

Kepiye babagan ngrampungake teka-teki minangka tim ing kahanan sing dhuwur? Yen sampeyan mikir persiyapan iki ora muni sing menarik, pikir maneh. Ana alesan sing apik kenapa Terus ngomong lan ora ana sing njeblug ana ing antarane game co-op 2022 wis ana ing saham!

Mangkene kepiye carane. Siji wong duwe bom, dene liyane ora weruh. Liyane kudu golek cara kanggo nyebar bom sadurunge mbledhosake manual – lan countdown ora entuk akeh wektu. Dadi, nyiyapake diskusi kanthi cepet, adrenalin!

Kompatibilitas VR minangka alesan liyane iki minangka salah sawijining game co-op 2022 wis ana ing saham. Yen sampeyan muter ing VR, siji wong kudu nganggo headset nalika wong liya nyoba ngatasi teka-teki.

Lembah Stardew

Platform: Microsoft Windows, MacOS, Linux, PlayStation 4 / Vita, Ngalih Nintendo, Xbox One

Jumlah pemain: nganti 4

Game Co-O metu ing taun 2016, nanging entuk popularitas antarane penggemar co-op minangka salah sawijining game co-op paling apik ing uap mung.

Lembah Stardew Apa game pertanian klasik sampeyan dibungkus ing paket gaya visual 8-bit. Sampeyan warisan kebon ing lembah stardew, lan saiki sampeyan bakal dadi sukses.

Nalika persiyapan bisa uga gampang, game iki bisa gampang ngeculake sampeyan kudu nyewa panulis disertasi amarga sampeyan wis lali babagan tugas amarga ora suwe. Kajaba iku, sampeyan bisa ngajak nganti telung pangguna liyane kanggo main online karo sampeyan!

Dadi, yen sampeyan nggoleki game PC 2-pamuter paling apik utawa mung game rpg sing nyenengake kanggo main online bebarengan, wenehake Lembah Stardew kasempatan.

Cara metu

Platform: Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4

Jumlah pemain: 2

Cara metu minangka salah sawijining game petualangan Multiplayer sing dikandung lan dirancang dadi 2 game coop 2 saka wiwitan. Ora ana mode pamuter siji: sampeyan mung bisa muter loro, dadi lokal utawa online.

Tujuan sampeyan ing game yaiku mbantu Leo lan Vincent, loro karakter utama, break metu saka pakunjaran. Kaya sing sampeyan ngarepake, ora bakal diarepake – lan saengga petualangan pamuter wiwit!

Manungsa: tiba warata

Platform: Windows, MacOS, Linux, PlayStation 4/5, Ngalih Nintendo, Xbox Serion X | S / siji

Jumlah pemain: nganti 8

Nggolek game kanggo nggawe sampeyan ngguyu kanthi teka-teki sing konyol? Banjur platform iki kanggo sampeyan – minangka salah sawijining online Game Co-O online PC nawakake yen sampeyan nggoleki petualangan sing apik banget! Sampeyan bisa nyoba muter solo utawa ngajak nganti pitung kanca kanggo nuduhake ngguyu karo sampeyan.

Kabeh pemain njupuk peran Bob, nanging sampeyan bisa ngatur tampilan karakter kasebut. Tugas sampeyan? Entuk saka titik wiwitan menyang garis rampung – lan nggunakake fisika kanggo nggawe cara!

Minecraft

Platform: Windows, macos, linux, xbox 360 / siji, ngalih nintendo, PlayStation 3/4 / vita

Jumlah pemain: Variabel

Sampeyan ora bisa nyusun dhaptar strategi strategi game lan ora kalebu Minecraft! Game Video kothak wedhi iki wis dadi paling laris wiwit dibebasake ing taun 2011 – lan seruhan kaya Legenda Minecraft lan Penjara Minecraft.

Ora ana tujuan sing jelas sing kudu digayuh ing game kasebut. Lan sing nggawe apik tenan. Sampeyan bisa njelajah macem-macem peta kanthi dhewe utawa karo kanca liwat server utawa online. Pamilik konsol uga bisa nikmati co-op split-layar kanthi telung minecrafters liyane.

CATASTRONOUT

Platform: Microsoft Windows, Xbox Series X | S / siji, PlayStation 4, Ngalih Nintendo

Jumlah pemain: 2 nganti 4

Siap kanggo tim munggah kanggo nyekel kapal sampeyan? Yen mangkono, nyiyapake urutane critane game sing cepet – lan Invaders Alien! Sampeyan kudu nindakake ndandani darurat, secara harfiah mateni kebakaran, ngrusak, klon kanca, lan liya-liyane.

CATASTRONOUT dudu salah sawijining online game PC sing kasedhiya: Iki game co-op. Nanging iku kauntungan, dudu kejutan – iki ndadekake game sing cocog kanggo main sajrone pesta utawa nalika sampeyan lagi nyumerepi kanca-kanca.

Overcooked!

Platform: Windows, MacOS, Linux, Ngalih Nintendo, PlayStation 4/5, Xbox Serion X | S / Siji

Jumlah pemain: nganti 4

Ana rong game ing waralaba iki, Overcooked! lan Overcooked! 2. Nanging, sekuel, minangka asil dandan sing penting kanggo game asli. Dadi, yen sampeyan nggoleki game co-op sing nyenengake, pilih urutan.

Ing Overcooked! 2, Siap rampungake restoran restoran sing tambahi. Tahap kasebut huru-hara lan cepet – lan ora-AT-kabeh kanggo ngrampungake!

Muter GEM GEMA BEST ORLIE 2022 karo kanca-kanca, sampeyan bisa ngulungake pengontrol lan tim kanthi pribadi utawa njaluk online.

Duwe console? Mula, sampeyan bisa ndeleng Overcooked: Sampeyan bisa mangan Antarane game co kanggo PlayStation 5 lan Xbox X / S. Iku game kompilasi sing kalebu kaloro Overcooked! Lan seku.

Unspost

Platform: Microsoft Windows, MacOS, PlayStation 4, Xbox Series X | S / One, Nintendo Switch

Jumlah pemain: nganti 8

Yen sampeyan nggoleki game co-op Multiplayer sing bisa dimainake mung lokal, Unspost kudu ing dhaptar sampeyan kanggo nyoba. Ora ana mode pamuter siji utawa mode online: sampeyan bisa nikmati yen sampeyan lan kanca-kanca nyumerepi wong liya.

Ing Unspost, sampeyan bakal nemokake sampeyan ing akeh karakter sing digawe saka ai. Tujuan sampeyan? Temokake pemain liyane ing wong akeh ing wong akeh – lan pukulan karakter bot kanggo mbukak yen ana robot!

Operasi: Tango

Platform: Microsoft Windows, Xbox Series X | S / siji, PlayStation 4/5

Jumlah pemain: 2

Yen sampeyan dadi penggemar plots hely-tema, Operasi: Tango minangka salah sawijining game coop online paling apik sampeyan bakal kesandhung. Sisih paling apik? Iki dirancang kanggo Play Co-O: butuh rong kanggo ngrampungake.

Ing Operasi: Tango, Siji pamuter bakal njupuk peran peretas, dene sing liyane bakal dadi agen kasebut. Sampeyan kudu ndelok saben misi – lan simpen jagad iki ing proses kasebut!

Yen sampeyan pengin main online karo kanca sing ora duwe game iki, tim pangembangan sampeyan wis dijamin. Sampeyan bisa ngajak dheweke melu gratis!

Fling nganti rampung

Platform: Microsoft Windows, MacOS

Jumlah pemain: Nganti 4 pemain sacara lokal – 8 pemain online

Kepiye babagan game racing kanthi corak koperasi? Ing Fling nganti rampung, Sampeyan lan kancane ditata kanthi tali sing lentur sajrone balapan!

Sampeyan bisa nggunakake supaya bisa nggawe fisika mbantu sampeyan alangan. Utawa bisa dadi mudhun sampeyan. Apa sampeyan bakal ngatur supaya menyang garis rampung – lan metu pemain liyane?

Fling nganti rampung minangka salah sawijining game sing paling nyenengake ing uap sampeyan bisa muter kanthi akeh cara. Sampeyan bisa milih muter solo utawa nglancarake game co-op lokal. Utawa, sampeyan uga bisa nggunakake online kanthi online!

Phasmophobia

Platform: Microsoft Windows

Jumlah pemain: nganti 4

Dianugerahi judhul game debut paling apik 2020, Phasmophobia minangka salah sawijining game PC horthror sing paling apik. Kasedhiya mung ing Windows, uga ndhukung VR. Dadi, yen sampeyan duwe headset VR, iki kudu diputer.

Game kasebut dhewe mbaleni investigasi Paranormal lan Hunting Ghost. Sampeyan kudu ngumpulake bukti kegiatan paranormal sing bisa nggunakake peralatan khusus. Nyiapake rasa wedi lan medeni psikologis!

Kiwa 4 mati 2

Platform: Microsoft Windows, Xbox 360, MacOS, Linux

Jumlah pemain: nganti 4

Kiri 4 Mati 2 minangka entri paling tuwa ing dhaptar iki, kanthi taun rilis 2009. Nanging iku Prajanjian kanggo Status: Wayahe wis nuduhake manawa salah sawijining salah sawijining sing paling apik kanggo nggunakake PC Hormor Game.

Iki minangka game slamet slamet zombie kanthi kabeh tandha. Nduweni pirang-pirang mode, kalebu realisme sing mateni pamuter.

Minangka kemampuan co-op, sampeyan bisa ngliwati kabeh kampanye kanthi telung pemain liyane. Ya, dudu mode co-op sing dicenthang ditambahake minangka pemikiran!

6 game co-op anyar kanggo nyoba ing 2022

Lan apa yen 13 klasik kasebut ing ndhuwur ora cocog kanggo sampeyan? Apa yen sampeyan kudu ndeleng rilis anyar ing antarane game co-op 2022 kudu ditawakake?

coop anyar

Kita wis ditutup sampeyan! Mangkene dhaptar digawe kanthi meticulotik saka game co-op anyar sing sampeyan kudu nyoba ing taun 2022.

Dadi, midhamake tugas kertas refleksi lan nyilem menyang enem game iki. Lan aja lali ngajak kanca-kanca kanggo nuduhake petualangan karo sampeyan!

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Platform: Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox Serion X | S / siji

Jumlah pemain: nganti 2

Salah sawijining game lego paling anyar, Lego Star Wars: The Skywalker Saga, kene kanggo menehi kesempatan kanggo ngulandara ing film telung skywalker saga. Sampeyan bakal bisa milih ing antarane 300+ karakter sing bisa dimainake lan njelajah 23 lokasi planetwide.

Yen sampeyan minangka penggemar perang Star, iki minangka salah sawijining 2 game game sing paling apik kanggo nawakake. Sanajan wis dielingake, mangkono: nerangake karo co-op lokal mung. Dadi, ora ana ing antarane game CoP Multiplayer sing bisa diputer karo kanca kanthi online.

Titik Tina’s Wonderlands

Platform: Microsoft Windows, PlayStation 4/5, Xbox Serion X | S / siji

Jumlah pemain: nganti 4

Rilis seger saka penerbit piranti lunak gearbox, Titik Tina’s Wonderlands minangka borderlands spin-off nampilake jagad fantasi. Jagad iki diilhami dening Game Role-muter. Dadi, yen sampeyan uga penggemar D & D, sampeyan bakal seneng Titik Tina’s Wonderlands!

Game kasebut dhewe minangka penembake wong pisanan kanthi unsur RPG. Ing Titik Tina’s Wonderlands, Sampeyan bisa ngatur karakter lan ningkatake dheweke nggunakake enem kelas karakter.

Titik Tina’s Wonderlands minangka salah sawijining game coop sing teka karo mode co-op online lan lokal. Dadi, sampeyan bisa seneng kanthi nggarap online utawa kanthi pribadi!

Lampu Mati 2 Tetep Manungsa

Platform: PlayStation 4/5, Microsoft Windows, Xbox Seri X | S / One, Nintendo Switch

Jumlah pemain: nganti 4

Cahya sing mati, Salah sawijining game co-op paling apik ing taun 2010, bali kanthi terus-terusan! Setel 22 taun sawise acara game sadurunge, Lampu Mati 2 Tetep Manungsa ngajak sampeyan mlumpat menyang jagad endi virus zombie.

Ing Lampu Mati 2 Tetep Manungsa, Kabeh peradaban wis ilang, simpen kanggo sawetara sing slamet. Tujuane sampeyan yaiku kanggo nylametake kutha – lan slamet mayhem. Sampeyan bisa ngajak kanca ing petualangan iki – lan deleng apa sing dadi slamet sing luwih apik zombie sing luwih apik tinimbang sampeyan.

coop anyar

Multifa

Platform: Microsoft Windows, PlayStation 4/5, Xbox Serion X | S / siji

Jumlah pemain: nganti 4

Nggolek pejuang platform sing apik ing antarane game coop anyar? Sampeyan wis nemokake siji! Multifa Ngijini sampeyan main co-op online lan lokal ing macem-macem mode, saka tim 2v2 kanggo tag-tim.

Pesona utama saka Multifa Apa karakter sing bisa dimainake. Dheweke kabeh favorit sampeyan, saka Rick lan Morty menyang Superhero DC lan Game Karakter DRESS. Sampeyan uga bakal ngerteni sawetara peta!

Plateup!

Platform: Microsoft Windows

Jumlah pemain: nganti 4

Yen sampeyan seneng simulator restoran nanging wis nyoba kabeh judhul gedhe, Plateup! nunggu sampeyan lan kanca-kanca! Salah sawijining PC sing paling apik kanggo 2-pamuter PC wis nawarake, ngidini sampeyan main ing mode co-op online lan lokal, utawa ora bisa digunakake.

Persiyapan kasebut gampang: sampeyan mbukak restoran kanggo klien sing luwe. Apa sampeyan bakal bisa nggawe franchise kuliner sampeyan menyang kerajaan sukses?

Kita padha ing salawas-lawase

Platform: Microsoft Windows, PlayStation 4/5, Xbox Serion X | S / siji

Jumlah pemain: 2

Kita padha ing salawas-lawase Cepet fame minangka salah sawijining game co-op sing apik ing uap, lan ora tanpa sebab. Iki game co-op-mung: sampeyan ora bisa muter dhewe. Sampeyan bakal mbutuhake partner nyambungake online – lan nganggo mikropon.

Ing Kita padha ing salawas-lawase, Sampeyan lan kancane bisa dipenjara ing Rock Castle. Sampeyan kudu ngatasi teka-teki bebarengan. Lan nindakake iku, sampeyan kudu dadi mata lan kuping saben liyane.

Apa game co-op 2021-22?

Yen sampeyan duwe wektu lan tegese mung nyoba siji Game Koperasi, sampeyan pengin dadi hit sing yakin. Sampeyan pengin kudu cocog karo wektu lan dhuwit – lan dadi kabungahan sing luwih gedhe kanggo main bebarengan.

Nanging sing endi The paling apik ing game co-op 2022 wis ana ing saham? Kita wis nyawang rilis paling anyar lan dienggoni siji game 2021. Urutane game lan desain sing siji-sijine diakoni kanthi macem-macem penghargaan – lan sampeyan bakal seneng saben detik muter!

paling apik

Butuh loro – game sing menang penghargaan

Platform: Microsoft Windows, PlayStation 4/5, Siri Xbox X | S / One, Nintendo Switch

Jumlah pemain: 2

Ing Butuh loro, Sampeyan bakal njupuk peran Mei lan Cody; Loro manungsa dadi boneka. Saben karakter duwe kabisan khusus – lan ora bisa ngrampungake tingkat tanpa bantuan liyane.

Butuh loro Tumindake Antarane Game Crita Co Op CoP Thanks kanggo Campuran Tandha saka macem-macem Mekanika Genre Game, Crita Nggabung, lan Game Co-Op-Mung.

Nanging ora mung njupuk tembung kita. Butuh loro minangka salah sawijining game coop anyar kanthi macem-macem luput. Iki menang sangang penghargaan nganti saiki:

  • Penghargaan Golden Joystick 2021: Game multipliker paling apik;
  • Awards Game 2021: Game Multiplayer Paling Apik, Game Kulawarga Paling Anyar, Game Taun;
  • Pangembang Developer Pangembang FULLS 2022: Desain paling apik;
  • Penghargaan Dice Dice kaping 25 (2022): Prestasi Pinunjul ing Desain Game, Game Taun;
  • Akademi Game Akademi Akademi Inggris (2022): game Multiplayer, properti asli.

Apa Drawline Drawline Drawate?

Tetep kalem! Salah sawijining panulis bakat bakal nggawe kertas pribadi kanggo sampeyan kanthi lampu kilat!

Game kanggo main bebarengan online

Game Multiplayer online iki cocog kanggo muter karo kanca-kanca, ing ngendi wae bisa uga!

Kasedhiya saringan

Voucer game layak 7

Fitur Online Nintendo Lilis

Platform

Kasedhiyan

Jinis game

Edisi

Watak utawa seri

Regane

Rating ESRB

Ora. pemain

F-Zero ™ 99

Splatoon ™ 3

NBA 2K24 Edition Kobe Bryant

FAE FART

Mythforce

Samba de Amigo: Partai Central

Scarlet Pokémon ™

Pokémon ™ Violet

Drive lego® 2k

Fortnite

Pokémon Unite

Wong lanang

Olahraga Nintendo Switch ™

Mario Kart ™ 8 Deluxe

Mario Kart ™ 8 Deluxe – Kursus Booster

Monster Pamburu mundhak

Rega Saiki: $ 15.99 Reguler Reguler: $ 39.99

Super Smash Bros.™ Ultimate

Kewan Crossing ™: New Horizons

SuperStars Mario Party ™

Antarane kita

Nintendo 64 ™ – Nintendo Ngalih Online

SISTEN SUPERI SUPERI ENTERS ™ – Nintendo Ngalih Online

Nintendo Entertainy System ™ – Nintendo Ngalih Online

Sega Genesis ™ – Nintendo Ngalih Online

Babagan Nintendo

Toko

Pesenan Toko Nintendo Kula

Nyokong

  • Ngalih Nintendo
  • Akun Nintendo
  • Sistem liyane
  • Ndandani
  • Daur-ulang Produk Nintendo

Wong tuwa

Komunitas

Kebijakan

© Nintendo. Game minangka properti sing nduweni. Nintendo of America Inc. Markas ana ing Redmond, Washington, USA