Game Pertarungan Paling Laris | Wiki game wiki wiki | Fandom, 10 game paling apik kanggo kabeh wektu – IGN

10 game paling apik sing paling apik ing kabeh wektu

Contents

Kanggo dhaptar iki, kita fokus biasane ing gelut tradisional, tegese sampeyan ora bakal nemokake pegulat, tinju, seni beladiri sing dicampur, utawa game sing adhedhasar olahraga nyata. .

Game Pertempuran Paling Seluler

. Ing ngisor iki minangka sawetara game gelut lest. Ngelingake dhaptar iki ora bakal dijupuk minangka sumber objektif wiwit data penjualan kanggo sawetara francais game liyane sing padha karo para pejuang [1] lan Guilty Gear [2] ora kasedhiya.

Isi

Hasil reged []

Game []

Deleng uga: Dhaptar game video paling dhuwur

Judhul Reged
(Yuta US $)
(ora inflasi)
Rilis
taun
Reged
Minangka saka
(taun)
Ref Reged
(Yuta US $)
(karo inflasi) [3]
Fighter Street II 10,610 1991 2008 [4] 20,377
Fighter Virtua 1680 1996 [5] 3,403
Virtua Fighter 2 1994 2001 [5] 2,369
[6] [7] 1,627
[8] [9] 1,416

Waralaba []

Deleng uga: Dhaptar franchises game video paling gedhe

Waralaba Debut
taun
Reged
(milyar US $)
(ora inflasi)
Ref Reged
(milyar US $)
Pejuang dalan 1987 12.2 [4] 23
1992 5 [10] [11] 8
1993 4. [5] 8

SOFTWARE SALES []

Game []

  1. Super Smash Bros. Ultimate – 31.77 yuta [12]
  2. Fighter Street II – 22.93 yuta [13]
  3. . Kanggo Nintendo 3DS / Wii U – 15.02 Yuta [14]
  4. Mortal Kombat 11 – 15 yuta [15]
  5. Super Smash Bros. Brawl – 13.32 yuta [16]
  6. Mortal Kombat X – 12 yuta [17] [18]
  7. Tekken 7 – 10 yuta [19]
  8. Naga Bola Fighter – 10 yuta [20]
  9. Dragon Ball Xenove 2 – 10 yuta [20]
  10. Fighter Street IV – 9.
  11. Tekken 3 – 8.535 yuta [21]
  12. Street Fighter V – 7.3 yuta [22]
  13. Super Smash Bros. MEEE – 7.
  14. Tekken 5 – 6 yuta [23]
  15. Tekken 2 – 5.
  16. Super Smash Bros. – 5.55 yuta
  17. . kanggo wii u – 5.38 yuta [24]
  18. Pasukan Langsung – 5.12 yuta [25]
  19. Naga Bola Xenove – 5 yuta [26]
  20. Marvel vs. Capcom 3 – 4.9 yuta [27]
  21. Mortal Kombat: Alliance Mati – 3.5 yuta [28]
  22. Turnamen Pokkén – 3.42 yuta [21]
  23. Mortal Kombat (Mortal Kombat 9) – 3 yuta [43]
  24. Arms – 2.66 yuta
  25. Koleksi ulang tahun kaping 30 Fighter Fighter – 2.
  26. Virtua Fighter 2 – 2.5 yuta
  27. Kaadilan Pahlawan Kula 2 – 2.5 yuta [29]
  28. Jiwa Calibur IV – 2.32 yuta [30]
  29. Mati utawa urip 3 – 2.04 yuta
  30. Street Fighter 6 – 2 yuta [1]
  31. Jiwa Calibur 6 – 2 yuta [31]
  32. Marvel vs. CAPCOM: Tanpa wates – 2 yuta [22]
  33. Fighter Street X Tekken – 1.9 yuta [22]
  34. Kombat Mortal: Isi-apus – 1.9 yuta [32]
  35. Ebages Kombat vs DC Universe – 1.
  36. Tekken – 1.79 yuta [21]
  37. KEBALANG 2 – 1,72 Yuta [46]
  38. Virtua Fighter 4 – 1.5 yuta
  39. Fighter Virtua – 1.5 yuta
  40. TAWASAN: Dewa antarane kita – 1.42 yuta [45]
  41. Marvel vs. Capcom 2: Umur Heroes Anyar – 1.4 yuta [22]
  42. Mati utawa urip 4 – 1.2 yuta
  43. Alpha Fighter Street 3 – 1 yuta [22]
  44. Guilty Gear Urge- 1 yuta [33]
  45. [34]
  46. Mortal Kombat: Armageddon – 1 yuta [35]

Waralaba []

  • [36]
  • Super Smash Bros. – 71.74 yuta [37]
  • Bola Bola (Game Pertempuran) – 54.7 yuta [38]
  • Tekken – 54.5 yuta [39]
  • Fighter Street – 51 yuta [40]
  • [41]
  • Soulcalibur – 15 Yuta
  • Marvel vs. CAPCOM – 10 yuta [42]
  • Mati utawa urip – 9.7 yuta
  • FigTA Virtua – 5.5 yuta
  • Roari berdarah – 1.47 yuta

Hardware Arcade []

  • Pejuang dalan Seri – 500,000+ [43]
    • Fighter Street II – 320,000+ [4]
      • Fighter Street II ‘: Juara Edition – 160.000+
      • – 100.000 [44]
      • Fighter Street II: Pahlawan Donya – 60,000+ [45]
      • Fighter Virtua Seri – 110,000+ [5]
        • Fighter Virtua – 40.000+
        • – 40.000
        • Virtua Fighter 3 – 30.000
        • Seri – 94,000+ [46]
          • – 40.000
          • Tekken 3 – 35.000
          • – 19,000
          • [47]
          • Mortal Kombat – 24,000 [47]
          • – 40,000+ [48] [49]

          1. ↑ HTTPS: // en.wikipedia.org / wiki / the_king_of_fighters
          2. ↑ HTTPS: // en.wikipedia.
          3. Kalkulator inflasi CPI. . Ditampa ing taun 2012-02-22.
          4. ↑ 4.04..Fighter 2street
          5. .05.15.25.3arcade game
          6. ↑ Top 10 game arcade sing paling dhuwur kanggo kabeh wektu. Review Properti Intnectiodual Minnesota – Jilid 3, Sekolah Universota Minnesota Law, 2002 (P.99).
          7. ↑ Horwitz, Jeremy (8 Juli 2002). “Aphy fana?. . https: // wwww.Nyambung.com / 2002/07/08 / teknologi / 08midw.HTML .
          8. ↑ McCanic, Patricia Ann (24 Maret 1994). “Nilai video: Iki game anyar kanggo industri”. . HTTPS: // News.Google.?id = 49wvaaaaaaaataataBaj & sjid = dfwdaaaaaaibaebaj & pg = 4448,11851888 .
          9. ↑ Labs Digital Labs Greerlights Pisanan Film Fitur Animally Pisanan, ‘Panganan!’. PRO nuduh . Cisions (13 Juni 2000). Ditampa tanggal 8 Januari 2017.
          10. ↑ Http: // News.Google.com / koran?Nid = 1320 & Dat = 19950501 & ID = H0RWAAAAAILABAJAJAJAJAJAJAR & SJID = reodaaaaaibaebaj & pg = 3412,181681
          11. ↑ Nintendo ngalih 10 game adol
          12. .013.1Pejuang dalan
          13. ↑ Nintendo 3DS ‘Top 10 Selling Games
          14. ↑ HTTPS: // wwww.Eventhubs.Com / News / 2022 / Oct / 12 / MK11ultimate-paling apik-larangan-franchise /
          15. ↑ HTTPS: // wwww.Nintendo.co..HTML
          16. Ing 166 Pitakonan kanthi cepet karo Fortal Kombat 11’s Ed Boon – 16:43
          17. ↑ HTTPS: // twitter.COM / NOOBDE / STATUS / 141966932384035842?S = 19
          18. ↑ HTTPS: // twitter.com / harada_tekken / Status / 1601849013069750273
          19. .020..COM / DragonBallGames / Status / 1656207541863366656
          20. ↑ 21..121.221.3Tekken
          21. ↑ 22.022.122.222.322.422.
          22. ..COM / Reportaje / Tekken-6
          23. ↑ Nintendo Wii U Top 10 game adol
          24. ↑ Kertas Putih Kertas 2022 Liwat Forum Instalasi
          25. ↑ HTTPS: // twitter.
          26. List Millian Jutaan Jutaan Capcom. Capcom 3: Nasib saka Loro Donya (PS3, X360) – 2.20 Marvel Ultimate Vs. Capcom 3 (PS4, XB1) – 1.50 Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 (PS3, X360) – 1.20
          27. ↑ Kesalahan ing panggilan menyang Cithakan: CITE web: Parameter archiveurl lan Arsiptate kudu loro-lorone utawa loro ototedcook, Dave (2011-04-20). Wawancara Mortal Kombat: Wawancara Ed Boon. Saiki tukang game. Ditampa ing taun 2011-09-06.
          28. ↑↑ HTTPS: // web.Arsip.Org / Web / 20110723162849 / http: // www.Bandainamco.co.Jp / en / ir / finansial / pdf_bnh / en_20090520_1.pdf
          29. ↑ HTTPS: // twitter.com / soulcalibur / status / 1417655554126663680
          30. ↑ Surette, Tim (14 Oktober 2005). Mk: Harga slashes sing ngapusi. Gamepot.
          31. ↑ HTTPS: // wwww.GuiltyGear.COM / GGST / en / News / Post-1636/2.5 Yuta pemain HTTPS: // wwww.Ign.COM / Artikel / Artikel-Gear-Gear-Season-3-Detail-Deteksi-As-It-Heaches-25-Yuta-player-evo-2023
          32. ↑ HTTPS: // wwww.Gematsu.COM / 2023/08 / Granblue-Fantasy-Versus-Sales-Top-One-Yuta
          33. ↑ HTTPS: // wwww.gamepot.COM / Artikel / Mk-Armageddon-Sells-A-A-Yuta / 1100-6163898 /
          34. ↑ HTTPS: // wwww.Tweaktown..HTML
          35. Super Smash Bros.
            • 1999 – N64 – Super Smash Bros. – 5.55
            • 2001 – GCN – Super Smash Bros. MEEE – 7.41
            • 2008 – Wii – Super Smash Bros. Brawl – 13.32
            • 2014 – 3DS – Super Smash Bros. kanggo Nintendo 3DS – 9.64
            • 2014 – Wii U – Super Smash Bros. kanggo wii u – 5.38
            • 2018 – Ngalih – Super Smash Bros. Pokok – 30.44
          36. Dragon Ball
          37. Buku Fact 2022. Bandai Namco. 2022. P. 3 . https: // wwww.Bandainamco.co.JP / File / IR / Integrasi / 2022en_Fact.pdf .
          38. Pejuang dalan
          39. ↑ Kaca 3 – https: // www.Bandainamco.co.JP / CGI-BIN / Rilis / Indeks.cgi / file / tampilan / 10492?Entri_ID = 7280
          40. Sales franchises ↑ CAPCOM
          41. ↑ “Guinness World Records Edition 2008”, Guinness World Cathet Edition Gamer (Cathetan guinness world): p. 77, 2008, ISBN 978-1-904994–3, Buku https: // buku..com / Buku?id = ojqfsmefac, dijupuk taun 2011-04-09, “Jalan Street Street wis adol luwih saka 25 yuta game konsol lan 500.000 unit arcade ngasilake bathi milyar dolar.”
          42. Buku [HTTPS: //.Google.co.UK / Buku?id = hqc0aaaaaaj & q = super + street + pejuang + ii, Toyo keizai shinposha, 1994, kaca 758] – “Penjualan Street Fighter II Turbo ‘sing dituju 4.2 Unit mil, lan nggunakake komersial “Fighter Super Fighter II” ing 100.000 unit ing wektu saiki.”
          43. ↑ Steven L. Kent (2001), Sejarah utama game video: crita ing mburi craje sing ndemek urip lan ngganti jagad iki, Prima, P. .Google.co.UK / Buku?id = c2mh05ogu9oc, njupuk taun 2011-04-09, “Capcom ora bakal ngeculake nomer pungkasan, nanging sawetara wong njaba wis ngira manawa mesin machter luwih saka 60.000 jalan sing didol ing saindenging jagad.”
          44. Tekken
          45. ↑ 47.047.1 Horwitz, Jeremy (8 Juli 2002). “Teknologi: Apathy Mortal?”. New York Times . http: // wwww.Nyambung.com / 2002/07/08 / teknologi / 08midw. . Retrieved 4 Maret 2012 .
          46. ↑ Data Wétan – 2002 Wawancara Tabel Putaran. Shmuplations (20 Desember 2021).
          47. ↑ “kolom pembaca jaban”. Mesin Game (Mencet hiburan, inc.) (259): 22. 1 Mei 1985 . https: // onitama.TV / GameMachine / PDF / 19850501p.PDF # Kaca = 12 .

          Konten komunitas kasedhiya ing CC-BY-SA kajaba ora nyathet.

          10 game paling apik sing paling apik ing kabeh wektu

          . Capcom 3, Iki pilihan kanggo dolanan paling apik kanggo kabeh wektu.

          Dianyari: Sep 15, 2023 10:18
          Dikirim: Aug 10, 2023 7:02

          Game Pertarungan duwe papan khusus ing jaman biyen lan saiki kanggo game, utamane karo game kaya Fighter Mortal Kombat 1 lan Street Fighter 6 tekan ing 2023. Iki minangka jinis sing mbutuhake pamikir cepet, refleks twitch, lan akeh kawruh babagan sampeyan dhewe lan pilihan mungsuh sampeyan kanggo muter ing tingkat sing dhuwur. Sampeyan asring bisa ngganggu. Nanging sawetara seri sing paling dingerteni ing budaya pop, kayata Street Fighter lan Mortal Kombat, dadi jinis sing padha.

          Dadi kanggo nglayani dhaptar iki, kita wis ngrampungake kritéria khusus: kita wis ngilangi pejuang platform kayata seri Smash Bros sing cukup penting kanggo dhaptar; Kita mung siji game sing makili saben seri, lan nalika warisan bisa main bagean gedhe, dheweke kudu nggunakake mekanika sing kuat lan isih seneng main dina iki. Mangkene dhaptar 10 game gelut ndhuwur.

          10. Mortal Kombat (2011)

          9 Kombat Mortal 9 menehi tandha ing sajarah MK. Iki urip maneh – ora mung crita, nanging kabeh sing ditetepake dening Mortal Kombat sajrone pirang-pirang taun. Puzzle Kombat, Kombat Motor, lan Aneh Aneh-A-Fatalitas kabeh wis dadi pendekatan sing ana back-balan sing fokus ing kombat sing nyata ing ndhuwur kabeh. Iki dadi keputusan sing paling apik kanggo seri kasebut, amarga Mortal Kombat 9 nggawa seri perang legendaris bali saka brinking, lan mekanik redone sing apik banget kanggo nggawe dhasar kanggo dolanan Tindakake.

          Mesthine dudu game gelut sing paling seimbang ing jagad iki, nanging minangka bagéan saka pesona, lan kekurangane ana salah sawijining sebab kenapa para penggemar isih luwih seneng karo Mk9 nganti saiki.

          9.

          Malah mung ngliwati skullgirls ing gerakan bakal ngandhani yen iki dudu game gelut indie rata-rata sampeyan. Nanging ana liyane kanggo tengkorak tinimbang katon. Skullgirl duwe salah sawijining sistem game gelut sing paling apik. Saben karakter duwe ton rute combo sing beda, lan sampeyan bisa main minangka karakter solo kanthi kesehatan lan ngrusak, tim duo sing seimbang, utawa isi kuadal sing luwih ringkih, nanging menehi kauntungan saka pitulung lan combo Ekstensi. Tambah ing desain karakter, gaya seni, lan musik ing ndhuwur urutane critane game silkyl, lan ora ana tengkorak sing isih kaget banget 10 taun mengko.

          8. Virtua Fighter 5 Pameran Ultimate

          Virtua Fighter 5 pertunjukan pungkasan arcade lan konsol pejuang premier premier Sega, nganti Ultimate Showdown game ing mesin Yakuza kanggo konsol modern. Asring aken kanthi pengaruh akeh utawa nggawe genre fighter 3D, Fighter Virtua minangka dhasar kanggo game video. Sing seneng Yu Suzuki (Pencipta Harrier lan Toshihiro Nagoshi (Seri Lawas Yakuza sing fokus) Hantu, Gerakan, Serangan, Serangan, lan karakter sing dadi langsung.

          Fighter Virtua 5 nggambarake puncak desain iki, kanthi urutane critane critane sing isih krasa bener ing oyot, nanging luwih apik saka fighter liyane ing njaba, lan luwih akeh fitur online. Lan sanajan sawetara penawaran pamuter siji wis diilangi saka versi sadurunge Virtua 5, pameran pokok minangka cara paling gampang kanggo muter entri paling anyar ing hardware modern. Kanthi langit-langit sing luar biasa kanggo eksekusi, kayata obah sing mbutuhake windows input kaya siji alangan siji, lan karakter sing bisa ditindakake mung kanggo pameran pejuang 3D lan genre kasebut kabeh.

          7. Naluri pembunuh (Xbox siji)

          Institut pembunuh 2013 Mbuktekake seri kasebut luwih saka Imitator Mortal Kombat. . Mode DOJO minangka alat piwulang sing paling apik sing wis ditampilake dening genre – ora mung mulang sampeyan carane muter naluri pembunuh; Iki mulang sampeyan carane main game gelut, mandeg lengkap, lan dibutuhake maca kanggo sapa wae sing nyoba sinau genre kasebut. Apa maneh, naluri Pembunuh dikempalken karo konten pamuter tunggal, lan ora preduli sampeyan muter, katon apik banget lan duwe soundtrack pembunuh dening Mick Gordon.

          Nanging apa sampeyan lagi njerit bareng karo pengumuman nalika narik combo ultra, landing combo utawa counter breaker sing tepat, utawa mung sinau karakter sing anyar ing mode latihan, naluri pembunuh Perlu nalika isih unik. Saiki yen mung Microsoft bakal ngeculake urutan ..

          6. Marvel Ultimate Vs. Capcom 3

          . Akeh karakter sing rusak kanthi cara sing mung nggumunake, lan bisa nyelehake telu karakter kasebut, saben siji saka telung pilihan sing mbantu, kanthi macem-macem pesenan, nggawe kothak wedhi.

          Sampeyan bisa kanthi kontrol lengkap nalika sampeyan nindakake game siji combo tanpa wates lan takon keputusan urip sampeyan nalika sampeyan macet ngalangi guyon ora duwe kesempatan kanggo mindhah game sabanjure. Sampeyan bisa miwiti game kanthi mixup sing mixup menyang combo pati, mixup karakter mungsuh sampeyan menyang combo pati liyane, lan nggawe salah sawijining kesalahan ing karakter katelu mung nonton tim sampeyan mati menyang lvl.3 x-faktor film. Iku brutal lan ora sopan, nanging perasaan sing kuat kabeh kudu. Cepet, flashy, lan sistem kombo iku ora masuk akal. Bakal entuk perhatian lan nggawa sampeyan kanggo numpak.

          5. King Fighters XIII

          Seri pejuang duwe pirang-pirang entri gedhe, kanthi akeh milih 98 lan 2002 minangka favorit, lan xv nampa akeh katresnan minangka entri paling anyar. Nanging, kanggo dhuwit, kof xiii sing tetep dadi salah sawijining game sing paling apik kanggo kabeh wektu. Seni piksel sing paling rinci, jangkah Play, lan Sistem Combo Hyper Drive Kabeh mbantu KOF Kanggo nggunakake nalika muter. Karakter, pertempuran basis tim, lan animasi sing apik banget supaya iki crita tartamtu ing tahta kasebut.

          4. Naga Bola Fighter

          Ora mung Fighter Bola Bola Akhire minangka game Ball naga, nanging game gelut apik tenan ing sisih tengen dhewe. Wangsulan: Bab ingkang sampeyan bakal sok dong mirsani yaiku presentasi: pancen nggumunake kanggo dideleng, lan swarane haymakers, super gelombang, lan balok energi menehi tindakan sing dibutuhake. .

          Gabungke presentasi kanthi daratan jero karakter karakter penggemar, 3v3 sistem tag, sistem otomatis kombo sing gampang diakses kanthi gampang main game ing memori anyar, kanthi sikil sing kompetitif sing isih tahan dina iki. Lan kanthi woro-woro netcode rollback, Figh Dragon Ball duwe masa depan sing cerah luwih dhisik. Malah kanthi kurang saka netcode stellar, kawruh katresnan sing jelas kanggo bola naga lan genre kasebut liwat saben perang.

          3. Tekken 7

          Tekken wis mesthi dikenal minangka salah sawijining francais game sing paling angel. Gerakan 3D kasebut nambah lapisan kerumitan, ana luwih saka 50 karakter saben luwih saka 100 mindhah dhewe, lan tumindak sing gampang obah mundur kanthi bener. Ambane lan kerumitan kasebut saben padha nuntut amarga entuk piwulang, lan wong-wong sing wis mari, bakal diganjar.

          . . Seni nesu lan DRECE PANJENENGAN Mekanik komah ulang sing nyenengake nanging ora bakal ngalahake play padhet. Lan nalika finisher alon-alon ora owah-owahan apa-apa kanggo gamelan, dheweke nggawe sawetara wektu sing paling dhuwur ing turnamen. Tekken 7 cocog karo keseimbangan kanggo narik kawigaten para pamirsa anyar tanpa ngalaake penggemar hardcore.

          2. Gula Gear Usaha

          Series Gear Guilty wis ngompa game sing luwih apik tinimbang rong puluh taun, nanging Gear Gear Usaha yaiku ing ngendi judhul utama arctian kerja ing pungkasane judhul utama, lan kanthi alesan sing apik. Sregep olahraga netcode rintet paling apik ing bisnis kasebut, sing umume ora ana ing pejuang mainstream sanajan sawetara taun kepungkur.

          Nanging netcode sing apik mung ora dadi pejuang sing apik. Usaha uga nyepetake gamelan teknis sing kondhang, kanthi gampang milih lan ngerti tanpa kelangan ambane utawa bhiné binar pisuhan gonzo. Saben Loro Karakter Seksi – Apa seri Poster Series lan Rushdown Monster Sol Badguy, utawa Goldsing Coffin-Nganggo, Dadi bakal ana jumlah sing gedhe banget kanggo sinau lan nemokake yen sampeyan mung muter Watak Tunggal. Tambah ing kanker Romanch, sing ngidini sampeyan mbatalake tumindak menyang tumindak liyane, lan nyoba duwe kebebasan lan ekspresi pamuter sing meh tanpa wates.

          Gabungke kabeh sing nganggo mode crita sing apik, alat piwulang sing rinci, ton konsep Art lan Kustomisasi Pilihan kanggo mbukak kunci, soundtrack Rockin ‘meh kabeh game sing paling apik banget, lan gampang Delengen kenapa Usaha wis njupuk komunitas game gelut kanthi badai.

          1. Street Fighter III: Serangan 3rd

          Milih game siji kanggo makili francais game sing paling batang sing paling apik yaiku Takon. Sawise kabeh, Fighter Street II pop populerzed genre nalika kenek Arcades ing taun 1991; Lan tegak dalan IV wungu nalika tekan konsol omah ing taun 2009. Nanging Fighter Street III: Serangan kaping 3 yaiku sing khusus. Sampeyan menehi wektu EVO 37, Parry Daigo, lan inspirasi kabeh pemain pemain. Nanging ana luwih akeh tinimbang sing. Pakaryan Sprite isih sawetara animasi sing paling ayu; Latar mburi gaya Ooze; Lan soundtrack Jazz inspirasi fitur sawetara musik paling apik ing game gelut. Malah daptar tugas kasebut, undAraprickreCatiated ing wektu amarga sawetara karakter sing ditindakake saka Street Fighter II lan kepiye aneh saka karakter, terus karo pilihan sing cocog karo PlaySty.

          Nanging sorotan nyata yaiku sistem parres. Keputusan kanggo nggawe serangan, saka hadoukens, kanggo Super Arts parry nambahake ambane tanpa wates kanggo seri sing wis misuwur nalika tetep gampang dipotong lan main kanggo pendatang anyar. Serangan kaping 3 nuduhake apa sing bisa, nggawa seri sing paling penting genre kanthi cepet karo para kontemporer nalika bebarengan mundhak kanggo dhuwur. Sing luwih penting, kabeh iku terus dina iki, sing paling akeh game wiwit taun 1999 ora bisa ujar, lan rilis maneh malah ndhukung netcode rintback. Street Fighter III: Serangan kaping 3, cukup mung, game gelut paling gedhe sing digawe.

          Game berjuang lan anyar

          Ana akeh game gelut anyar ing 2023 lan luwih. Fighter Street 6 metu maneh ing wulan Juni lan Mortal Kombat 1 saiki ana ing wektu release kanthi luwih akeh tanggal 19 September. Tekken 8 uga mudhun pipa, kanthi tanggal release tanggal 26 Januari 2023.

          Lan ing kono sampeyan duwe, pilihan kita kanggo 10 game gelut paling dhuwur ing kabeh wektu. Game sing sampeyan pikirake ing dhaptar? Priksa manawa supaya kita ngerti ing komentar ing ngisor iki, lan kanggo kabeh game, sampeyan wis ana ing panggonan sing bener, IGN.

          Dhaptar sing dipilih kanthi sacara kolektif dening: Ronny Barrier, Mitchell Saltzman, Emeka Nwosu, Kate Macpherson, Tate Fiabing, Aaron Smith, Bakal Beker

          Blumbs sing ditulis dening: Ronny Barrier, Mitchell Saltzman, Emeka Nwosu, Tate Fiabing, Aaron Smith, Bakal Borger

          30 game gelut paling gedhe ing kabeh wektu

          Ing kaca iki, sampeyan bakal nemokake prayaan game sing paling apik ing kabeh wektu. Pilihan kita kalebu klasik sing wis dadi tes wektu uga Juggernauts anyar sing entuk papane ing antarane elit kasebut. Kita wis nimbang dhaptar menyang gamelan lan impak sing langgeng luwih saka liya, masang dhaptar fitur lan konten pamuter siji ing backburner. Kita wis kalebu pesaing saka pirang-pirang disiplin, nanging kabeh padha njupuk sing apik kanggo ngatur pengabdian, kompetisi, lan kabeh seneng-seneng sing nggawe genre kasebut kanthi cara dekade.

          Kanggo dhaptar iki, kita fokus biasane ing gelut tradisional, tegese sampeyan ora bakal nemokake pegulat, tinju, seni beladiri sing dicampur, utawa game sing adhedhasar olahraga nyata. Kanthi cara kasebut, ayo padha perang.

          30. Injustus 2

          Platform: PS4 • Xbox siji • PC • iOS • Android / Publisher: Warner Bros. Hiburan / Pangembang Interaktif: Studi / Studi / Rilis: 2017
          Sampeyan bisa uga ora mikir sensasi ultra-kasar kanggo merek-muni karo merek-game DC ‘All-umur kasebut ing Kombat sing dikalahake dening taman kanthi seri. Finisher Gory Elektronik NetherRealm Morphed menyang Tophero Slapstik Slapstik Secara Tophero ing Tenaga 2, nanging nada kasebut bisa kaget banget. Nalika crita pamuter tunggal ora kuwat kaya game pisanan, pertempuran mretheralm luwih polesan, entuk kejaba 2 pengabdus 2 sing dikhususake ing sirkuit kompetitif. Malah sawise pirang-pirang jam brawl super kuning, kita isih nggegem karo glee nalika lampu kilat ngunjungi wektu kanggo smash sirah Superman marang t. rex.

          29. Persona 4 arena ultiimax

          PLATFORM: PS3 • 360 / publisher: Atlus / Pangembang: ARC SISTEM SISTEM, ATLUS / Rilis: 2014
          Nggumunake rong pamirsa ora gampang, nanging atlus bisa milih penggemar persona lan gelut game karo persona 4 arena. Minangka terusan, Ultimax nglereni crita rpg-pengaruhe lan olahan konsep gelut asli, ngasilake gabungan sing apik banget. Iki nyedhiyakake karakter anyar adhedhasar macem-macem mekanik gamelan novel, lan ora dadi skimp ing potongan. Lenggah ing tengah tengah ing antarane genre ing antarane genre, nanging ultimax duwe barang kanggo saben jinis penggemar.

          28. Mati utawa urip 4


          Ing wulan awal Lifespan Xbox 360, konsol kasebut putus kanggo game sing berkualitas kanggo nampilake apa generasi anyar sing bisa narik, lan mati utawa urip 4 cocog karo tagihan kasebut kanthi sampurna. Salah sawijining entri swara sing paling apik utawa urip, entri kaping papat nampilake sistem counter sing jero lan tingkat filidity sing apik banget. Iki uga sing pertama ing seri kanggo nampilake online play (anyar ing taun 2005).

          27. Blazblue: Fiksi Pusat

          PLATFORM: PS4 • Ngalih • PS3 • PC / Publisher: AKSYS GAMES / Pangembang: ARC SISTEM SEMBEAR kerja / Rilis: 2016
          Crita ing game gelut asring dideleng, nanging dongeng rumit ing blazblue minangka bagean gedhe saka bandingane. Fiction Tengah dadi kesimpulan sing marem menyang busur sing dawa, nanging uga dikirim ing ngarep, kanthi 35 karakter sing bisa dimainake ing pertandhingan sing nyengkuyung. Pertandingan teknis sing dhuwur banget kanthi kerumitan, nggawe fiksi pusat dadi entri sing menehi hadiah kanggo pemain sing diapusi.

          26. King Fighters XIII

          PLATFORM: PS3 • 360 • PC • Arcade / Publisher: Atlus / Pangembang: SNK / Rilis: 2011
          Minangka seri game sing paling gedhe ngoper kanggo model 3D lan nggawe input, King of Fighters macet menyang bedhil retro, lan kanggo penggemar hardcore, asil kasebut kanggo awake dhewe ing XIII. Deluge saka suplai sing dicerbut dicampur karo staple seri saka pirang-pirang jinis lompat lan tim telu wong kanggo ngirim salah sawijining pejuang sing paling kompleks, lawas. .

          25. Blade Bushido

          PLATFORM: PS1 / PUBLISI: Square / Developer: Bobot Cahya / Rilis: 1997
          Bushido Blade mangsuli pitakon kasebut, “Sepira suwene sampeyan bakal paling apik” kanthi kajelasan demokrasi: “Bisa uga ora banget.”Game PlayStation nampilake DUOS BATTLING kanggo supremasi, nanging pertempuran tepak sing dhuwur bisa dicopot saka apa wae genre game sing ditindakake. Ing kene, pertempuran bisa kelip-kelip ing lampu kilat-murtad wektu kanggo njaga. .

          24.

          Platform: PS4 • Xbox siji • Ngalih • 360 • Mac • Linux • Mac • Arcade • Arcade / Penerbit: Labs / Rilis: 2012
          Akeh game gelut diilhami dening anime, nanging sawetara katon kaya kartun sing urip dadi tengkorak. Sadurunge Figh Dragon Ball malah ngimpi, nglebokake pejuang sing nggumunake visual nyembelake kita karo perang basis tim sing apik lan roster saka pejuang sing digambar tangan. Untunge, kompleks skullgirls nanging tempur sing bisa diapelekake mbuktekake kaendahane luwih saka kulit. Sistem tutorial sing ekstensif anyar dadi taktik maju, lan tumindak cairan sing nggawe tengkorak sing angel kanggo mudhun.

          23. Naluri pembunuh

          Platform: Xbox One • SNES • Game Game • Arcade / Publisher: Nintendo, Nintendo, Rare / Rilis: 1994
          Ing jaman ing endi “Mortal Kombat Vers Street Fighter” sing isih ditindakake ing papan dolanan, langka digawa ing Newkomer kanggo nantang status quo. Visual lan audio pembunuh naluri minangka pikiran sing ana ing wektu kasebut. Mlaku Meter Combo kanggo nyisihake Heights nalika ngumumake kepahmaran ilang pikirane kanthi prestasi sampeyan mesthi marem. Asli bisa uga ora bisa nahan uga para kontemporer, nanging pengaruh kasebut ora bisa ditolak. Kajaba iku, naluri pembunuh saiki minangka pejuang sing dianggep apik sing nggawe model kanggo nganyari manawa akeh pejuang liyane sing ngetutake.

          . Tekken 3

          Platform: PS1 • Arcade / Penerbit: Namco / Pangembang: Namco / Rilis: 1997
          Tekken 3 minangka salah sawijining urutan sing paling nggumunake wektu, goyangake dhasar kasebut supaya daptar tugas luwih anyar tinimbang sing bali. Namco uga nyepetake pertempuran ing pirang-pirang cara utama, kayata mbatesi lompat jotosan lan nambah maneuvers Evasive anyar (sing kalebu sidestepping). Ngukum 10-hit Combos rumangsa Apik Lei Wulu Wulu Wolfing, Gurutera Akeh Peperangan Pertempuran sing dibutuhake lan menehi apa-apa sing ora katon akeh ing pejuang ing wektu kasebut. Prajanjian paling tru ing papan ing sejarah: Tekken 3 isih main banget dina iki.

          21. Soulcalibur vi

          PLATFORM: PS4 • XBOX One • PC / Publisher: Hiburan / Pangembang Bandai Namco Hiburan, Dimps / Rilis: 2018
          Sawise hiatus ringkes sawise ngeculake solid-but-belirang solid-but-bet-belirang, jiwa proyek ngirim bali sing kuat kanggo mbentuk vi soulcalibur vi. Urip maneh sing nggawa sawetara Favorit FaS kanggo nggawe penggemar penggemar sing bakal diluncurake saka seri kasebut, uga luwih apik kanggo milih komponen saka saben entri liyane. Sampeyan ora wedi maju, kanthi teknik pinggiran pemberontakan sing ngganti pacaman saben pertandhingan lan sipat karakter sing apik banget.

          20.

          Platform: PS4 • Xbox siji • PC • iOS • Android / Publisher: Warner Bros. Hiburan / Pangembang Interaktif: Studi / Rilis: 2015
          Kita isih duwe penggemar Kombat Mortal, lan X nuduhake sebabe. Mriyang mung ora bakal nyempurnakake seri klasik, utawa genre kasebut kabeh. Nalika serangan X-ray sing cerah lan fatalitas sing ora ana sing diadegake, MODS lan macem-macem gaya gelut kanggo saben karakter menehi luwih akeh. Mode urip urip uga nambahi dosis gedhe kanggo muter maneh, kanthi skenario sing terus-terusan ganti. Pertandhingan viscal X Mortal Kombat kiwa kita pengin luwih akeh, lan karo Mortal Kombat 11 minggu iki, kita ora ngeluh.

          19. Marvel Ultimate Vs. Capcom 3

          Platform: PS4 • Xbox siji • 360 • 360 • PC / Publisher: CAPCOME / Developer / Rilis: 2011
          Asli katon minangka salah sawijining oversimplification of Marvel vs. Sistem Combo Capcom 2, Marvel vs. Capcom 3 kabukten dadi kewan galak sing kuat. Bersenjata karo salah sawijining macem-macem rosters ing sisih iki smash bros., . Kanthi sawetara kepinteran, sampeyan bisa nggunakake apa-apa. Imbakseimbangan lan kekacau kerja ing sawetara level aneh, dadi game sing njaga tinkering lan penonton sing disimpen lan penonton.

          18. Alpha Fighter Street 3

          PLATFORM: PS4 • Xbox One • Ngalih • PS2 • PS1 • Dreamcast • PSP • GBA • ARCADER: CAPCOME / Developer: 1998
          Gaun Arcade-Goers luwih padha saka pertambangan katelu ing seri kasebut, nanging Fighula Street Street Fighula sing dicoba lan Jenis CapCom kanthi tambahan telung gaya gelut sing diarani “isms.”Bisa nggeret aliran pertempuran alfah dalan Fighter Street: Impen Warriors (A-ism), lan Jalan Fighter II Alpha 2 (V-IS Jalan Fighter II Turbo (X-ism) kanthi cepet , lan pertahanan kanggo saben karakter. Alpha 3 uga nambah strategi pertahanan sing luwih akeh babagan wektu blok sing sampurna.

          17. Super Smash Bros. Pokok

          Platform: saklar / publisher: Nintendo / Pangembang: Bandai Namco, Sora Ltd. / Rilis: 2018
          Nggunakake Ultimate minangka subtitle kanggo entri ing seri sing dawa mbebayani, utamane nalika smash bros. Purists wis ngerti favorit pribadi (ya, sampeyan bakal bisa ndeleng mengko ing dhaptar), nanging bros mbahas paling anyar. entuk istilah kasebut. Nampilake saben karakter sing wis nate muncul ing Smash Bros. lan liya-liyane babagan cara, pokok nggambarake pinunjul seri ing babagan konten. .

          16. Naga Bola Fighter

          PLATFORM: PS4 • XBOX One • Ngalih • PC / Publisher: Hiburan / Pangembang Bandai Namco / Rilis Sistem Arc / Rilis: 2018
          Fighter bisa dadi salah sawijining game sing luwih anyar sing dirilis ing dhaptar iki, nanging kita yakin ing panggonane lan jujur ​​ora bakal kaget ndeleng papan sing luwih dhuwur yen kita miwiti dhaptar iki. Game Game Bola Bola Naga Bola Ayo, nanging Fighterz gampang. Bebarengan karo minangka game gelut sing hebat banget, nindakake pemurupan sing apik banget lan ningkatake visual saka bahan sumber. Iki nemokake papan lengen ing sirkuit kompetitif, lan karya ARC sistem mung nambah game post-rilis.

          15. Fury Fury: Tandhani asu ajag

          PLATFORM: PS4 • 360 • PS2 • Pilih • PC • PC • iOS / publisher: SNK / Developer: 2001
          Minangka SEND-off sing cocog karo Sembarang Siri sing bisa dijaluk, tandha serigala mungkasi mlayu fury sadurunge sadurunge lempitan dadi Raja Series, cathetan sing apik banget. Iku nampilake posisi pelanggaran taktik (t.O.P) Sistem, sing njaluk milih milih apa dheweke pengin powered-up (lan entuk akses menyang gerakan super anyar) nalika kesehatan dhuwur, medium, utawa sithik. Iki meksa sampeyan nggawe gambit sadurunge pertandhingan sanajan diwiwiti: Apa sampeyan pengin nggawe awal, utawa nyimpen kamar kanggo mbalek maneh klac? Ora gumantung banget karo gimiks sing rumit; Pejuang iki ora wedi ngadeg kuat ing dhasar.

          14. Fighter Virtua 5


          Fighter Virtua mesthi duwe reputasi minangka salah sawijining pejuang 3D sing paling teknis sing metu, lan ora ana sing bisa dibuktekake luwih saka Virtua 5 Fighter 5. 17 pertemaran kasebut imbang, sugih ing obah, lan saben sing dibutuhake pola pikir sing beda kanggo ngontrol. Iki minangka salah sawijining pejuang sing menehi hadiah kanggo nggunakake wektu kanggo ngerti nuansa saben karakter, lan wektu pangiriman pamindhahan lan animasi. Sampeyan ora bisa tombol mbiyantu liwat iki.

          13. DepallerKers III

          PLATFORM: PS1 • SATUN • Arcade / Publisher: Capcom / Pangembang: CAPCOM / Rilis: 1997
          Seri bertema medeni iki minangka akeh karya CAPCom iki kanthi pahlawan sing nggumunake sing nggumunake kaya film kaya Frankenstein lan DraCula. Karakter terus obah, meh ngisi layar kanthi animasi (lan asring hicar) sing berkualitas tinggi). Thanks kanggo sistem Force Dark, para pemain bisa nggunakake bagean super kanggo nindakake film khusus sing winates, kayata tentara sasquatch of Pals. Nalika seri kasebut wis ora ana, karakter kalebu Morrigan lan B.B. Hood asring melu roster ing seri liyane.

          12. King Fighters 2002 Cocokake Unlimited

          Platform: PS4 • Xbox siji • Ngalih • 360 • XBox • Xbox • PC • Arcade / Publisher: Eolith / Rilis: 2005
          Kanggo King of FIGHTERS 2002, EOLith bali menyang dhasar kanggo sawetara pertempuran telung-telu sing dadi entek sing paling polesan ing seri kasebut. Ing wektu, KOF 2002 kalebu saben karakter saka kabeh game pejuang sadurunge, menehi nomer pemilik makan sing ora ana gandhengane. Roster sing nggumunake iki nggawe KOF 2002 banget maneh, amarga pemain ekspresimen karo tim sing beda lan kudu sinau macem-macem interaksi ing antarane kabeh pejuang. Malah dasawarsa lan setengah mengko, pertandhingan tanpa wates isih tetep dadi judhul kerajaan kasebut.

          . Capcom vs. SNK 2: Tandhani Millennium 2001

          Platform: PS2 • Xbox • Gamecube • Dreamcast • Arcade / Publiser: Capcom / Pangembang: Capcom / Rilis: 2001
          Seri Capcom, kurang-Kelayon-misuwur-misuwur kanthi nyembah minangka prayaan game gelut. Ora mung daptar tugas kasebut nglaporake sapa sing duwe wong loro sing paling dihormati ing genre kasebut ing wektu kasebut, nanging DNA banget minangka huruf katresnan. . Pengin nyiyapake dalan combos adat alfah fighter fighter? Pilih alur A-alur. Pengin tandha-tandha serigala mung mbela lan meter samurai shoding? Pindhah menyang k-alur. Sistem rasio uga ngidini sampeyan nggunakake karakter sing paling apik, nggawe pejuang kanthi kustomisasi sing staggering.

          10. IV Jalan Super IV: Arcade Edition

          Platform: PS3 • 360 • PC • Arcade / Publisher: Capcom / Pangembang: Capcom, DimPS / Rilis: 2010
          Nalika wiwitane diluncurake, Street Fighter IV pancen tanggung jawab kanggo Mainurgence Game Fighting. . Kanthi pilihan karakter sing apik, ditambah karo ngimbangi njiwet sing poles menyang tempel pangilon, iki minangka cara sing mesthi kanggo ngalami salah sawijining pejuang modern sing paling berkeblaratif.

          09. Samurai SHODOD II

          PLATFORM: PS4 • Xbox One • Ngalih • 360 • Wii • Wii • CD Pocket Neo • PC • ARCADE: SNK / Developer: 1994
          Timbang ing 202 MB ing cartridge geo Neo Geo, Samurai bali 2 minangka sekuel sing dibangun kanthi bebas saka game asli, menehi pangembang Snk luwih akeh kebebasan kanggo inovasi. Owah-owahan kalebu langkah pamindhahan sing luwih maneka warna sing kalebu kemampuan kanggo ngilangi senjata mungsuh, dodge muter, lan parry. Kemampuan kasebut digabungake kanggo nggawe strategi unik, karo pemain sing nggoleki jendhela kanggo mbatalake mungsuh utawa ngirim serangan sing kuat. SNK terus ngompa game sing gelut, nanging ora ana sing bisa diwenehake intensitas ing tingkat sing padha karo Samurai SHODDED II.

          08. Guilty Gear Xrd

          Platform: PS4 • PS3 • PS3 • PC / Publisher: Sistem / pangembang: Sistem ARC: Rilis: 2014
          Seri Gear Guilty wis suwe dikenal amarga nguciwani sistem arcane, lan gabungan angel, nanging XRD nemokake imbangan sing luar biasa ing tumindak sing ora apik banget lan sibuk banget. Gumeluh gaya seni anime sing ora pati real engine lan daptar tugas sing terus-terusan ngerti babagan mekanika anyar lan pendekatan sing ana ing game gelut, lan malah limang taun dadi siklus urip Sing paling apik minangka permata makutha ing sistem pangembang arcore katerat katalog.

          07. Tekken 7

          Platform: PS4 • Xbox siji • PC • Arcade / Penerbit: Bandai Namco Hiburan / Rilis: 2017
          . Bandai Namco terus nganyari lan nambah seri kanthi kamera sing luwih dinamis lan mengisoré, sistem nesu sing ditambahi, lan daptar tugas sing paling disenengi. Nalika mode crita nawakake kesimpulan saingan sing ora rata-rata ing antarane Heihachi lan Kazuya Mishima, kanthi gerakan sing luar biasa kanggo sinau lan nguasai saben pejuang.

          06. Marvel vs. Capcom 2: Umur Pahlawan Anyar

          PS3 • PS3 • 360 • PS2 • Xbox • Dreamcast • iOS • Arcade / Publisher: CAPCOM / pangembang: 2000
          Genre gelut ora ana wong liya kanggo mashing francais sing beda kanggo nggawe game kanthi macem-macem casts, nanging Marvel vs. Capcom 2 bisa uga salah sawijining usaha sing paling ambisi kanggo pit superhero saka karakter game video. Saben 55 karakter kasebut kanthi nggunakake animasi kanthi apik lan sampeyan bisa muter karo telung wektu kanggo narik kombinasi sing diisi layar sing ana modern, sing diakuan. Sampeyan uga ngenalake kita menyang “Musik Menu Aku pengin sampeyan numpak”, sing saiki wis macet ing sirah sampeyan. Sampeyan welcome.

          05. Soulcalibur

          Platform: 360 • Dreamcast • iOS • Arcade / Publisher: Namco / Pangembang: Jiwane proyek / Rilis: 1998
          Kaya game gelut klasik, soulcalibur wiwitane dirilis ing arcades. Nanging, pejuang berbasis Namco dadi sinonim dadi sinonim karo port peluncuran stellar sing sejatine entuk visual sing sadurunge arcade. Fans nglawan kanthi katresnan karo Merdeka Gerakan wolung arah wolung-arah soulvalibur lan sistem combo soulvalibur, lan macem-macem, pertempuran fokus senjata. Malah dina iki, Soulcalibur isih rumangsa beda, mula ora mung game Dreamcast paling apik ing kabeh wektu, nanging salah sawijining game gelut sing paling apik, uga.

          04. Mortal Kombat II

          PS3 • PS3 • 360 • PS1 • Setel • Sega 32x • Genesis • Sistem Sega Master • PC • Arcade / Publisher: 1993
          Kombat fana pisanan entuk kasarasan kanggo kekerasan sing paling dhuwur, nanging Sequel menehi kapercayan minangka pejuang. Ana isih akeh wektu sing ngageti lan fatalitas sing nggegirisi, nanging kabeh wis didhukung kanthi mekanika pertempuran sing melu. Iki uga diisi karo rahasia, kalebu alternatif cidra kanggo ngrampungake mungsuh, kayata kabisan lan kekancan, sing dadi pemain playon ing Arcades.

          03. Fighter Super Street II Turbo

          PLATFORM: PS4 • Xbox One • Ngalih • 360 • Wii U • PS2 • Xiga • PC • PC • PC • PC • PC • PCCOME: CAPCOM / Rilis: 1994
          Fighter Super Street II Turbo yaiku Culminasi String saka jalur tambahan klasik kanggo pejuang klasik Capcom, nambah jinis kombo anyar lan ngenalake Jenis Combo anyar sing jenenge Akuma. Fighter Street II akeh cara titik referensi primordial kanggo genre, lan versi iki minangka wangun sing paling olahan sing paling olahan. Minangka prajanjen kanggo relevansi, isih main kanthi kompetitif ing Evo – ora ala kanggo game sing luwih tuwa tinimbang para pemain.

          02. Super Smash Bros. MEEE

          Platform: GameCube / Publisher: Nintendo / Pangembang: Hal Laboratorium / Rilis: 2001
          Super Smash Bros. Ora nggunakake mekanika game tradisional, lan minangka salah sawijining kekuwatan paling gedhe. Sing, lan nampilake sawetara karakter game video paling gedhe ing kabeh wektu kabeh mashed dadi siji brawler sing nyenengake. Kita muji Bros smash., nganggo utawa tanpa barang, amarga ana mung sing nyukupi babagan ngontrol link lan nggunakake dheweke kanggo ngirim mario mabur ing platform ngambang kanthi serangan smash sing sampurna. Melee ngadeg dhuwur minangka entri sing paling cepet lan paling cepet ing seri kasebut kanthi titik sing malah telung konsol mengko, isih dadi turnamen turnamen.

          01. Street Fighter III: Serangan Katelu

          Platform: PS4 • Xbox siji • PS3 • 360 • Xbox • Dreamcast • PC • Arcade / Publisher: Capcom / Rilis: 2000
          Kepiye sampeyan bisa nambah fenomena ing saindenging jagad lan breakthrough genre kaya Street Fighter II? Kanthi ngetrapake teknik sing bihakan wiwit game momentous (kayata teknologi sing obah lan spesial sing apik) kanggo nggawe cukast sing sampurna, banjur mbuwang katalis. Yen sampeyan wani menehi resiko kabeh kanthi mencet luwih cepet nalika serangan kira-kira bisa ndharat, sampeyan bisa ngowahi momentum kanggo nikmat sampeyan. Uncalan ing sawetara animasi sprite sing nyelehake rahang, sing soundtrack sing nyilih saka genres genre, lan cast sing nyawiji favorit lan weirdos, lan sampeyan duwe strike jalur iii: game gelut paling apik ing kabeh wektu.

          Artikel iki wiwit muncul ing masalah Mei 2019 informer.