Game Masak Paling Apik ing PC 2023 | PcGesames, Download Game Cooking kanggo Windows – Piranti lunak paling apik & Aplikasi

Download Game Masak Kanggo Windows – Piranti lunak & Aplikasi Paling Apik

Contents

Kita uga kudu dadi salah sawijining dolanan masak paling apik sanajan luwih saka 170 resep-resep Dreamlight Valley sing diputer bagean ing saben aspek saka game kasebut. Masak jajanan ing restoran Remy, nemokake bahan anyar minangka bagean kekancan lan cidra crita, utawa mung adol sawetara panganan sing paling apik kanggo sawetara dhuwit recehan. Nanging dheweke ujar manawa cara kanggo wong liya asring liwat weteng, mula kita mikir apa wae sing ora sampeyan kudu golek usaha, paling apik kanggo tetanggan Disney anyar.

Game Masak Paling Apik ing PC 2023

Game masak paling apik saka simulator manajemen restoran realistis menyang teka-teki RPG Anime, dadi sampeyan bakal nemokake apa-apa kanggo nglelebke untu.

Game Masak Paling Apik: Overcooked 2 - Mouse lan Tresna Tresna ing wong wedok Chef

Diterbitake: Sep 6, 2023

Apa game masak paling apik ing PC? Yen sampeyan pengin ngendhokke lan nggawe karya sing mbanyoni cangkeme utawa tantangan kanca-kanca menyang sawetara kekacauan pawon, jagad masak lan restoran game sing apik ora nguciwani. Kita wis rumah liwat konten saka cacat kiasan PC ing donya kanggo nyirami dhaptar sing paling apik.

Sampeyan ora kudu dadi tangan DAB ing pawon kanggo nggarap spesial koki iki, minangka game PC paling apik kanggo restoran tunas ora kudu njaluk mréntahake marang koki ing kita; Dheweke bisa dadi game manajemen warna-warni, meh akeh babagan pertanian minangka nyiapake, utawa mbutuhake resep resep serius. Dheweke uga bisa dadi cara sing santai, apa sing mbuwang tomat ing kanca sampeyan kanggo nyepelekake sing ora diresiki utawa nyeret omah monster kanggo pemepet sore ing Brigade. Apa wae pengalaman masak sing sampeyan lakoni, ora katon luwih saka dhaptar iki Game Masak Paling Apik ing PC.

Mangkene game masak paling apik ing PC ing 2023:

Game Masak Paling Apik: Sekawan koki nyoba kanggo masak kanthi frantis lan nglayani dhaharan kanggo ngenteni para pelanggan nalika dilereni dening angkat konveyer ing batang

Overcooked 2

Ing overcooked 2, sampeyan main minangka chef kartun sing nyoba kanggo ngrampungake pesenan pelanggan kanthi ngetutake resep nggunakake macem-macem bahan, lan gadget ngubengi pawon. Sederhana, pas? Ora. Diwenehi ‘sing ora dibaleni kanthi angel karo saben level anyar, mula resep-resep susus-bahan ing pawon standar kanggo mirsani maya ing balon udara panas nalika ngatur macem-macem pesenan pizza. Uga tegese akeh kerja lan komunikasi – saéngga tumpukan piring reged ora bisa digunakake lan biaya sampeyan larang regane.

Dibuwang 2 gandha ing unsur platforming game pisanan, kanthi level sing nyembah bagean pawon, teka-teki sing mlumpat, lan uga sabuk conveyor. Kajaba iku, sampeyan bisa mbuwang bahan ing wektu iki, sing nyimpen wektu – kabecikan matur nuwun ing Kraton bawang ora duwe rating higienis panganan. Loro game sing overcooked wis dibanting lan dibebasake kanthi jeneng sing dibukak! Sampeyan mung bisa mangan, lan sawetara level anyar sing ditambahake ing game sing ora diresiki kanthi gratis ing wulan Oktober 2022, dadi luwih akeh pawon lan piring kanggo njelajah tinimbang sadurunge.

Kopi sing apik, paling ndhuwur nganggo krim sing disebat, disiram, irisan oranye, raspberry, lan macaron pink, ing game masak tycoon

Espresso Tycoon

Salah sawijining judhul masakan sing luwih populer ing Uap saiki, espresso Tycoon – prediksi – simulator toko kopi. Pawarta sing apik yen sampeyan kaya aku lan bisa urip kopi luwih saka panganan.

Kaya umume game liyane ing dhaptar iki, espresso Tycoon nyabrang, nanging concoctions manajemen, nanging concoctions warni lan enak sampeyan bisa nggawe birces, kudu ngolok-olok-omben masak, macaroon, utawa kue lan perawatan manis liyane.

Espresso Tycoon wis nampa review rave sing wis dibebasake ing wulan Juni 2023, lan ana demo uap gratis yen sampeyan apik menehi nyoba sadurunge tuku. Yen mung aku bisa nindakake kopi saben dinane.

Game Masak Paling Apik: Pilihan woh seger, anggur lan minyak, rempah-rempah, lan lading ing pawon. Drumstick Ayam mentah ana ing pojok ndhuwur

Masakan Simulator

Njupuk seni masak kanthi serius, masak simulator minangka game masak pertama sing ngidini sampeyan nyiapake, irisan, lan dadu ing papan kerja ing pawon sing paling dhuwur. Mode Karir ngidini sampeyan tuwuh reputasi lan katrampilan kuliner sampeyan mbukak kunci bahan anyar lan resep ing dalan. Utawa, yen sampeyan luwih seneng nyepak maneh lan ngenthengake tekanan kanthi mode kothak wedhi, sampeyan bakal entuk akses menyang kabeh resep lan bahan sing bisa sampeyan lakoni.

Simulator Masak bisa nambah katrampilan masak, amarga pawon sing wis dipatui kanthi lengkap lan peralatan sing nyoba kemampuan masak sampeyan. Akeh Simulator Masak yaiku Berbasis Fisika, sing nambah tingkat ketegangan sanajan flip burger dhasar – kemungkinan kanggo ngaco banget tanpa telas.

Game Masak Paling Apik: Teh Gelembung Stroble sing enak wis disiapake ing Gog Cook Depani 3

Cook, ngladeni, enak! 3?!

Cicilan katelu saka seri Game Masak Popular rampung ing access awal. Wektu iki sampeyan bakal lelungan ing truk panganan kanggo melu ing Kejuaraan Nasional Foodtruck, sing luwih fokus ing panganan sing luwih gedhe kaya Ramen, lan Polinine – Masakan QuéBécois.

Kita seneng banget karo mode hawa hawa anyar, sing nggawe salah sawijining game sing paling santai iki kanthi ngilangi watesan wektu lan supaya sampeyan masak kanthi cepet.

Game Masak Paling Apik: Masak Karo Remy ing Disney Dreamlight Valley

Lembah Dreamlight Disney

Valley Dreamlight nyembur menyang pemandangan kasebut minangka salah sawijining hits kejutan ing taun kepungkur. Malah ing negara akses awal awal, lembah impen wis entuk papane minangka salah sawijining game Disney sing paling apik, lan salah sawijining game sing paling apik, uga.

Kita uga kudu dadi salah sawijining dolanan masak paling apik sanajan luwih saka 170 resep-resep Dreamlight Valley sing diputer bagean ing saben aspek saka game kasebut. Masak jajanan ing restoran Remy, nemokake bahan anyar minangka bagean kekancan lan cidra crita, utawa mung adol sawetara panganan sing paling apik kanggo sawetara dhuwit recehan. Nanging dheweke ujar manawa cara kanggo wong liya asring liwat weteng, mula kita mikir apa wae sing ora sampeyan kudu golek usaha, paling apik kanggo tetanggan Disney anyar.

Game Masak Paling Apik: Chef goreng sawetara bahan ing wutah ing alas. Game teka-teki-telung pertandhingan ana ing ngisor

Brigade Chef Brigade Battle

Kita wis nyakup game anime iki kanggo gaya seni sing apik lan rpg twist ing game masak. Sampeyan kudu mburu lan nyekel bahan-bahan sadurunge mulih menyang pawon – luwih akeh masak sing sampeyan gabung karo dolanan masak sing nyenengake iki Pubzler masak 3-inspirasi 3 kanggo menang kontes kanggo panganan sing paling apik.

Battle Chef Brigade uga game crita, nampilake kampanye siji-pamuter lan bebarengan lokal, kanthi macem-macem tantangan lan mode tawaran sing ora enak kanggo game sing nyenengake.

Game Masak Paling Apik: Chef Ghost iku kepiye bisa ngunjungi pasuryan saka dheweke menyang selas tokoh bayangan kanthi tengkorak kidang kanggo sirah

Kunjungan munckies

Adoh saka game masak konvensional, guinan Munckies minangka game platform 2D ing ngendi taruhan paling apik ing slamet yaiku kanggo nggawe lan resep-resep sing sampurna kanggo entuk nutrisi sing bisa ditindakake. Iku kaya ngono yaiku bahan-bahan kasebut yaiku mungsuh sampeyan. Dadi Slay Sawetara dhemit brokoli lan uap nganti tekan mengko.

Sanajan wiwitane dirilis ing akses awal lan mung diluncurake sawetara wulan kepungkur, dungeon Munkies wis entuk bintang Michelin sing wis entuk bintang Michelin saka Review uap, lungguh ing ndhuwur peringkat masak paling apik.

Game Masak Paling Apik: Pemandangan sing paling dhuwur saka restoran, karo wong ing pawon mirsani mangan

Chef: Game Tycoon Restaurant

Game restoran tycoon iki kurang saka masak lan luwih akeh babagan game manajemen, lengkap karo koki sing bisa disesuaikan lan macem-macem pilihan gaya kanggo eatery anyar sampeyan. Ana akeh resep-resep ditambah karo produsen resep, supaya sampeyan bisa ngrusak tema lan tema menu dhewe, ngidini sampeyan paling apik ing burger – yen perkara sampeyan.

Nalika sampeyan maju, sampeyan bakal mbukak kunci katrampilan lan ngembangake menu, lan jagad bakal menehi reaksi marang pilihan sampeyan. Iku kabeh babagan ngimbangi biaya piring sampeyan lan nyediakake pelanggan layanan kualitas bakal ngasilake. Iku cukup tantangan, nanging asile regane.

Game Masak Paling Apik: Sawetara Pelanggan ngenteni panganan minangka koki lan server sing ora ana gandhengane

Masak mlayu

Game manajemen wektu lan restoran karo kampanye crita Kooky dikirim minangka Cook Dash nggunakake gaya animasi lawas lan desain tingkat sing bisa dirembug kanggo njaga sampeyan. Masak mlayu ngganggu kangelan nalika maju nanging minangka salah sawijining game sing luwih santai sing bisa dipateni.

Game Masak Paling Apik: Loro Ikon Mouse ngeklik cookie minangka Tracker Progression obah ing sisih tengen

Cookie Clicker

Ditampilake minangka salah sawijining game idle paling apik kanggo PC, cookie clicker nindakake apa sing dikandhakake ing timah kasebut. Dadi, yen sampeyan mlebu barang-barang sing dibakar lan pengin nglampahi sawetara wektu ngeklik cookie raksasa kanggo entuk penghargaan, cookie clicker is a free free.

Game baking iki gumantung karo klik sampeyan kanggo maju, kanthi saben klik entuk cookie. Luwih maju, sampeyan bisa nyewa bandhane cookie-nggawe bunga cookie. Mung ana siji tujuan nyata – cookie.

Game Masak Paling Apik: Pamuter yaiku ngukur sawetara glepung menyang bokor baja. Saiki dheweke duwe 150 gram ing mangkuk lan sithik ing scoop

Bakeri Simulator

Game Baking Realistis, Simulator Bakery, mbutuhake sampeyan nguwasani kabeh katrampilan sing dibutuhake kanggo dadi master baker virtual, kalebu obat-obatan sing bisa ditindakake, lan nyoba navigasi mesin fisika sing ora jelas.

Bakery Simulator ngoperasikake kanthi beda saka game manajemen restoran khas, sampeyan nganggo sumber sumber, mulang sampeyan carane nggawe pirang-pirang roti, lan – cara ngindhari mati. Sampeyan bisa muter demo kanggo sampeyan liwat kaca Uap Bakery Simulator.

Game Masak Paling Apik: Persiyapan Pawon, Lengkap karo Hob, Knife Rak, Pisif, lan Rempah-rempah ing Minecraft Minecraft with Minecrafts Mod

Minecraft

Kanggo Fanatic Stew Fanatics, kita kira-kira Minecraft kanthi gampang nggawe dhaptar game masak paling apik, nanging liyane bisa keluwen kanggo macem-macem macem-macem jinis Makraft. Untunge kanggo kepinginan kulo, kanthi sawetara mods minecraft lan ide pawon sing apik iki sampeyan bisa ndarbeni pawon sing wis apik ing endi sampeyan bisa nyebarke apa wae saka asparagus quiche.

Saperangan Mods nambah ambane kanggo masak ing Minecraft, nanging nyaranake loro kasebut. PAM’s Headrraft nambah luwih saka 275 panganan lan resep kanggo game, lan wit-witan lan metokake sing bakal sampeyan panen bahan. Masak kanggo blokheads bakal mbantu nggawe kekacauan kanthi menehi buku masak sing nuduhake kabeh sing bisa digawe kanthi bahan sing sampeyan alami. Uga nambah kabeh blok sing kudu sampeyan lakoni kanthi pawon sing wis dienggo – oven, sink, kulkas, lsp. – sampeyan ngerti apa sing ana ing pawon.

Saiki pop ing topi chef kasebut lan tuck menyang sawetara nikmat kuliner iki. Yen sampeyan seneng karo wong liya kanggo nggayuh tujuan, iki minangka porsi game co-op ing PC. Yen sampeyan wis dadi penggemar sawetara game kasebut, priksa manawa sampeyan wis siyap kanggo Minecraft 1.20 Tanggal Rilis, lan priksa nganyari Dreamlight Lembah lan karakter anyar sing bisa diarepake.

Kontribusi tambahan dening Danielle Rose.

Gina Lees Gina seneng ngumbara dataran ing Valheim, njelajah sistem sing disunting ing Starfield, lan nirter bintang honkai, lan kritirs bintang liyane ing game medeni. Kagawaké dedikasi kanggo menehi manajemen game, dheweke uga nyakup fantasi Minecraft lan akhir.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Download Game Masak Kanggo Windows – Piranti lunak & Aplikasi Paling Apik

Demam Masak minangka game simulasi sing nyenengake lan nyenengake sing mbutuhake sampeyan nyiyapake panganan sing enak ing restoran lan setelan. Yen sampeyan wis.

  • Windows
  • adhang
  • masak kanggo windows
  • Game Masak
  • Game Masak Kanggo Android

Venba

Venba

Game simulasi pisanan wong

Download gratis kanggo Windows

Venba minangka game kuliner sing nyedhiyakake pemain kanggo nggawe host sajian India sing enak. Alam sing didorong narasi uga ngidini pangguna.

  • Windows
  • Game Petualangan Kanggo Windows 10
  • Game Petualangan Kanggo Windows 7
  • adhang
  • Game Masak

Akademi masak

Game sing apik kanggo kabeh wong masak

Download gratis kanggo Windows

  • Windows
  • adhang
  • masak kanggo windows
  • Game Masak
  • Game Anak kanggo Windows

Masakan Simulator

Masakan Simulator

Ngatur lan Nambah Restoran Sampeyan

Download gratis kanggo Windows

Masakan Simulator minangka judhul simulasi sing dibayar ing ngendi sampeyan kerja ing restoran rating renda, lan tugas sampeyan kanggo ningkatake rating abysmal lan nggawe.

  • Windows
  • Game 3D Kanggo Windows 10
  • Game 3D Kanggo Windows 7
  • Game Grafis 3D
  • Game Grafis 3D Kanggo Windows
  • adhang

Toca Kitchen 2

Toca Kitchen 2

Game masak interaktif kanggo bocah

Download gratis kanggo Windows

Toca Kitchen 2 minangka game masak anak sing populer ing ngendi pemain bisa nyoba nggawe sajian sing beda lan ngladeni tamu. Minangka dolanan masak.

  • Windows
  • Game 3D Kanggo Windows 10
  • Game 3D Kanggo Windows 7
  • Game Grafis 3D
  • Game Grafis 3D Kanggo Android
  • Game Grafis 3D Kanggo Windows

Masak mlayu

Ngawula pelanggan ing balapan nglawan jam

Download gratis kanggo Windows

Koki rpg

Koki rpg

Piksel Art Pencipta Art

Download gratis kanggo Windows

Chef RPG minangka petualangan kuliner sing mbayar kanggo sampeyan ing kanthong kanggo nggawa urip maneh ing restoran lawas Le Sequoia. Iku sejatine diniter sing kondhang ing.

  • Windows
  • seni
  • Art kanggo Mac
  • Art kanggo Windows
  • game seni ayu
  • Game Grafis sing apik kanggo Windows 10

Bakery Bonnie

Game masak kanggo pc kanthi rahasia peteng

Download gratis kanggo Windows

Bakery Bonnie minangka judhul petualangan gratis kanggo PC dening pangembang indie sing dadi jeneng AisLebsoD. Iku game masak babagan bocah wadon sing nganggo cilik.

  • Windows
  • Game Petualangan Kanggo Windows 10
  • Game Petualangan Kanggo Windows 7
  • Bakery
  • adhang
  • Game Masak

Masak simulator vr

Masak simulator vr

Masak VR Kanggo PC

Download gratis kanggo Windows

Masakan Simulator VR minangka game simulasi masak sing dikembangake dening Gameboom VR kanggo PC. Judhul khusus VR iki nawakake pemain pengalaman sing immersive minangka.

  • Windows
  • adhang
  • Game Masak
  • GAMES PC GRATIS
  • GAMES PC GLANFICS PC kanggo Windows

Masak Madness: Demam Restoran

Masak Madness: Demam Restoran

Review masak – review game demam restoran

Download gratis kanggo Windows

Muter game gampang, nanging bisa angel nalika ana sawetara pelanggan sing ngenteni sajian sing beda. Sampeyan kudu ngatur panganan lan.

Truk Makanan Chef ™: Game masak

Truk Makanan Chef ™: Game masak

Truk truk panganan yaiku dolanan masak ing ngendi sampeyan dadi chef truk panganan

Download gratis kanggo Windows

Chef Truk Makanan yaiku Game Masak Gratis Kanggo Windows Dikembangake dening Tilting Point. Sampeyan minangka chef truk panganan lan misi sampeyan yaiku nyiyapake panganan sing enak kanggo.

  • Windows
  • Game Android
  • adhang
  • Game Masak
  • Game Masak Kanggo Android

Masak Kutha: Partai Musim Panas

Masak Kutha: Partai Musim Panas

Masak Kutha: Partai Musim Panas

Download gratis kanggo Windows

Masak Kutha: Partai Musim Panas minangka game masak sing nyenengake kanthi crita veram sing nyenengake. Game iki duwe macem-macem resep, kalebu pembuka, piring utama.

Seneng chef 2

Durung masak liyane sing sampeyan nyelehake klone

Download gratis kanggo Windows

Seneng chef 2 liyane ing baris lomba basis dawa nglawan game jam. Unsurpingly, sampeyan kudu njaga stream pelanggan sing nyenengake nyenengake.

Pot panas kanggo siji

Pot panas kanggo siji

Crita sepi nedha bengi wae

Download gratis kanggo Windows

Pot panas kanggo siji minangka game narasi pisanan babagan urip kuliah. Iki nyritakake crita katresnan, kekancan, memori, lan kesepen, diikat bebarengan karo masak.

Masakan Diary®: Game Restoran

Masakan Diary®: Game Restoran

Diary Masak: Game Restoran

Download gratis kanggo Windows

Manajemen wektu lan h Diary masak game simulasi wis dirating minangka salah sawijining game paling apik ing Android lan IOS. Ing game iki, sampeyan main minangka chef lan ngatur.

Lutong Bahay: Lola

Lutong Bahay: Masakan Omah Lola

Cook Food Filipino ing game iki

Download gratis kanggo Windows

Lutong Bahay: Masakan Ngarep Lola minangka Game Simulasi Dikembangake dening Indie Pengembang Senshi.Labs. Iku Game Masak sing nampilake Piring Filipino Ikon. Iku.

  • Windows
  • adhang
  • Game Masak
  • Game Masak Gratis
  • Pendidikan kanggo Windows 7

Star Chef: Game masak

Star Chef: Game masak

Aplikasi gratis kanggo Windows, Miturut 99GAMES Online Pvt Ltd.

Download gratis kanggo Windows

Star Chef: Game masak minangka game simulasi masak. Sampeyan pemilik restoran. Restoran sampeyan ora pati gedhe, nanging kondhang lan dikasihi.

  • Windows
  • adhang
  • masak kanggo windows
  • Game Masak
  • Game Masak Gratis

Chef: Game Tycoon Restaurant

Chef: Game Tycoon Restaurant

Game manajemen restoran

Download gratis kanggo Windows

Chef: Restoran Tycoon Game minangka game manajemen restoran ing pamuter wiwit dadi tukang masak sing asor ing restoran cilik lan bisa maju menyang.

  • Windows
  • Game Kustomisasi Watak
  • Game Kustomisasi Watak kanggo Windows
  • Game Manajemen
  • Restaurant

10 Game Masak Paling Apik ing PC & Kukus ing 2023

10 Game Masak Paling Apik ing PC & Kukus ing 2023

Dadi chef master tanpa ngilangi kringet kanthi main game pawon kasebut.

Proses nyiyapake sajian minangka ritual penting kanggo saben wong diwasa sing tanggung jawab. Sawetara wong percaya yen katrampilan sing bisa disinaoni lan dadi praktek, dene liyane yakin yen bakat sing sampeyan duwe utawa ora. Apa wae sisih tengen, sampeyan bakal setuju, mula mayoritas bakal setuju yen ngentekake 7 jam seminggu ing ngarep kompor ora nyenengake. Kaya daftar omah liyane, bisa uga ora mung atos nanging uga kurang. Untunge, ora ngono karo game masak PC. Malah nalika ora miturut rencana utawa resep, sampeyan ora mbuwang bahan panganan.

Apa game masak paling apik ing uap?

Kita wis bisa nemokake macem-macem judhul. Mula, dhaptar kita game masak paling kalebu sing bakal ngendhokke sampeyan sawise dina kerja, uga sing bakal nggawe driji sikil sampeyan.

Seri sing overcooked

Ayo miwiti salah sawijining game masak PC sing paling populer ing pasar. Kontrol sing gampang sinau lan grafis sing apik banget, grafis sing lucu nggawe overcook! Seri katon bisa dicekel. Sanadyan ora bakal diapusi, amarga ana perwujudan babagan pawon neraka kudu rumangsa kontestan. Manawa, bisa uga ora duwe Gordon Ramsey sing njerit, nanging duwe aspek stres liyane.

Langsung saka pesenan, tekanan wektu, lan posisi sing ora cocog kanggo siyap, masak, stasiun cuci piring nggawe tes sing bener lan kerja sama kerja. Malah nalika peran kasebut diparengake, strategi sing wis diadegake bisa mudhun saluran amarga kontol pawon sing obah. Wenehi francais iki kanthi tuku salah sawijining installment utawa overcooked! Sampeyan mung bisa mangan, sing kalebu loro game kanthi visual 4K sing ditingkatake, tingkat tambahan, koki, trofi, piala, lan prestasi.

Muni kaya tuwung sampeyan? Sampeyan bisa uga seneng game lokal / kursi co-op liyane.