!, Game kanggo muter saiki – Metacritic

Game kanggo muter saiki

Contents

Dadi saya angel saya angel, nalika taun-taun kepungkur, kanggo nerangake game video favoritku. Tembung SIMPLE kaya “World Open World” lan “penembake wong pertama” wis ilang akeh makna asline. “Strategi adhedhasar turnamen” ora nindakake kabeh sing bisa digunakake maneh. .

Game sing apik

В подписках подисаться

Скрыто

Mbukak-mbukak, FPS, Shooter, Survival, AAA judhul, 2D, 3D, ndedonga, semprotan, semprotan, lan game sing bener!

Популярные рекомендации

20 taun 20 иння 2017

«Peperangan Pisanan Pisanan Paling Anyar. Katup kayane seneng peretas, amarga game kasebut diisi. . 8/10 katup plz nganyari anticheat.

«Dene Cyberpunk bisa uga ora ana sing kudu, ing wektu game iki bakal dideleng kanthi banget kanggo kreatifitas sing ditampilake ing pirang-pirang misi kasebut. Nyedhot akeh cara: / »

Рекомендовано 3 иля 2017

«Game sing digawe kanthi apik, komunitas sing apik, lan DLCS sing nggawe akal. . Ubisoft sing apik banget! .8/10 »

Рекомендовано 2 иля 2017

«Katup ora ngrungokake dhasar penggemar, lan Dota 2 ora ana sing istiméwa. Nanging, yen sampeyan bisa ndeleng ngluwihi, mula sampeyan bakal kecanduan kanthi komunitas beracun lan tempur sing kuat. Komunitas 1/10, Game 8/10 »

Рекомендовано 3 иля 2017

«(Tip Pro) Yen sampeyan ndeleng pramuka sing nganggo kupluk sing ana warna pink. Wong lanang iku apik banget. (Tip Tip Over) ing kabeh serius, TF2 minangka game kasual sing sampurna, lan luwih nyenengake kanca-kanca. 9/10 »

20 taun 20 иння 2017

«Singleplayer singlanding, nanging tangi menyang larangan palsu ing online mesthi medeni. Tuku kanggo singleplayer. GTA V: 9.5 GTA Online: 6 -p »

20 taun 20 иння 2017

«Super fun, Disaranake. Salah sawijining game coop paling apik ing njaba, kanthi sevs sing nyoba kanggo ndandani masalah kasebut. Ditaleni saben sawetara wulan, mula tuku maneh.»

Рекомендовано 12 августа 2017

«Sevs sing ngapusi fanbase. Sampeyan ngerti carane kita ing AGG rumangsa. Nanging ora kaya sing paling akeh devs, dheweke macet ing game, lan ora tumindak apa sing salah. Kanthi tembelan 1.3, game iki saiki tenan epik. 8/10 »

20 taun 20 иння 2017

«Seneng banget, nanging mbutuhake paling ora komputer game ing pertengahan kanggo mbukak tarif bingkai sing apik. Yen sampeyan bisa entuk, tuku. ? Apa sampeyan ngguyu aku. 8/10 »

Langkah 30 июня 2017

«Nalika port PC ora sampurna, yen bisa entuk game kasebut nyenengake. LOAD DREAR Pikirane lan polesan, uga kontrol. Sakabèhé, 6/10. Ndandani masalah gfwl, banjur 8/10.»

Game kanggo muter saiki

Temokake game sabanjure kanggo platform apa wae. Filter dening platform, genre, utawa ngeculake taun.

1. Legenda Zelda: Tangis Kraton

12 Mei 2023 • Dipasang E10+

Petualangan epik ing saindenging tanah lan langit hyrule nunggu ing legenda Zelda ™: Tangear Kraton kanggo Nintendo Switch ™. . Ing urutan iki menyang legenda Zelda: Nafas saka alam bébas, sampeyan bakal mutusake dalan sampeyan liwat landskap sampeyan kanthi hyrelule lan pulo sing misterius ngambang ing ndhuwur. ?

2. Enem umur 2: Lampu metu

Cicilan anyar iki ing seri enem umur yaiku jalur buku-buku crita-alas sing bisa nggabungake fiksi fiksi lan basis giliran. Donya pungkasane, lan kaslametané klan cilik sampeyan gumantung karo sampeyan ngatur hubungane karo allah sing isih ana lan para pengikute. Ajaib mesthi mbutuhake kurban. Saiki, wong-wong sampeyan butuh luwih saka sadurunge, nanging biaya luwih dhuwur, uga. ?

3. Gapura Baldur 3

Piala sing wis bali menyang gapura Baldur, kanthi becik kanggo nyirami saka njero. Nasib Faerun ana ing tangan sampeyan. Piyambak, sampeyan bisa nolak. Nanging bebarengan, sampeyan bisa ngatasi. Klumpukne partai sampeyan lan bali menyang kasunyatan sing lali ing dongeng pasrawungan lan ngiyanati, korban lan slamet, lan nggodha kekuwatan mutlak. . Nolak, lan mbalikke pepeteng marang awake dhewe. .

4. Witcher 3: Hunt Wild – Edisi Lengkap

26 Jan 2523 • Dipasang M

Edisi Lengkap kalebu Witcher 3: Hunt liar, kabeh 16 DLC Paket, lan rong paket ekspansi: ati Stone & Darah lan Anggur.

5. Metroid Prime Remastered

Intergalactic Bounty Bounty Samus Aran Nampa Sinyal Sulaya Saka Frigate sing rusak ing orbit sekitar Planet Tallon IV. . Ing kono, Samus nemoni dheweke Nemesis, Meta ridley, sapa sing dioyak menyang lumahing Tallon IV. Iku mung kanggo dheweke kanggo njelajah wilayah sesambungan ing planet, nyelidiki rahasia gelap, lan mungkasi ancaman intergalactic nuding dening phazon. NGALAMI petualangan wong pisanan sing diakoni kanthi kritis kaya ora nate sadurunge karo visual, audio, kontrol, lan liya-liyane.

6. Efek Tetris: Nyambung

Efek TETRIS®: Sambungake nambah ekspansi bebarengan sing apik banget kanggo macem-macem mode siji sing gawe ketagihan sing akeh banget kanggo Efek tetris sing dikenal karo mode Multiplayer lan lokal sing kompetitif lan lokal. . Musik, swara, efek khusus – kabeh, mudhun menyang potongan tetris dhewe, pulsa, nari, lan njeblug ing saben tandhingane lan 10+ mode sing sampeyan lakoni ‘ll pengin ngalami bola-bali. Tantangan kanggo pikiran lan riyaya kanggo kabeh pikiran sehat, efek: Sambungake minangka alesan sing cocog kanggo muter tetris maneh. lan maneh. lan maneh, lan maneh, lan maneh lan maneh lan maneh lan maneh lan maneh lan. GAME LEBAGES PELAJARAN MUNGSA AKSARI ING JAMINAN XBOBE ALOX SALE lan JUA XBOX SERI X | S Serion X | S.

7. Resident Evil 4

Maret 24, 2023 • Dipasang M

. Nem taun sawise acara pendudukan Resident 2, raccoon City Survivor Leon Kennedy wis dikirim menyang desa Eropa sing terpanji kanggo nyelidiki putri presiden AS. Apa sing ditemokake manawa ora ana sing kaya sing diadhepi sadurunge. .

8. Kasus idol emas

. Game kasebut nguji kemampuan sampeyan kanggo nyepetake lan ngrampungake rekonstruksi acara sing dituju menyang sawetara tiwas misterius. Nyelidiki seri pati sing misterius. Jelajahi lokasi sing digambar tangan sing disetel ing abad kaping 18, ing ngendi sawetara pati misterius. Rekonstruksi acara kasebut kanthi mekanik seret lan-drop sing unik. Klumpukaké bukti lisan lan clues visual, banjur aplikasi katrampilan potongan sampeyan kanggo ngerti apa sing kedadeyan lan kepiye korban saben wong mati. Jelajahi misteri sing luwih akeh sing wis pirang-pirang abad. .

9. Turbo overkill

Johnny Turbo kudu ngresiki swarga, kutha cyber overrun kanthi minajaran sing ditambahi ing ngisor AI Control, Syn, sing pengin nggedhekake dominasi donya yen ora mandheg ing kene lan saiki. Wall-Running, Hero-Time, Chain ndeleng ambren, mobil mabur lan akeh boom.

10. Fighter Street 6

Dipunpasang dening RECRIETETERETER RE VERRISTIETER REFORETERTIETTER RECORTER, FIX FIX FTER 6 Pengalaman Suda Tiga Game Game sing nampilake Wisata World, Grounding Ground and Peperangan Hub. Diverse Roster saka 18 pejuang. Play Master Legendaris lan Favorit Fan Anyar Kaya Ryu, Chun-Li, Lukas, Jamie, Kimberly lan liyane ing edisi paling anyar kanthi edition paling anyar iki kanthi spesial sinematik anyar. Fighter Street 6 nawakake sistem pertempuran sing berkembang banget kanthi telung jinis kontrol – Klasik, Modern lan Dinamis – Ngidini kanthi cepet kanggo level skill sampeyan. Fitur komentar Real Time anyar nambah kabeh pertandhingan kompetitif uga panjelasan gampang dingerteni babagan gamelan sampeyan. Gauge drive minangka sistem anyar kanggo ngatur sumber daya sampeyan. Gunakake kanthi wicaksana supaya bisa ngaku kamenangan.

11. Sel mati: Bali menyang Castlevania

Inspirasi ing mburi kabeh bali menyang akar tumindak 2d! Karakter & Setel Gotvania sing ora iso dilupakan. Gateway menyang Bèntèng sing tiba-tiba katon, lan prajurit sing diarani sing diarani Warga njaluk supaya dheweke bisa ngalahake piala sing gedhe. Didhelikake dening Janji Loot anyar tinimbang tugas-tugas moral, sampeyan mogok liwat latar lan koridor saka benteng Gothic kanggo nemokake lan mateni Dracula sing misteri iki. Hordes of Minions sing gaib nalika sampeyan maju liwat DLC paling gedhe, kalebu rong level, telung bos lan crita anyar!

12. Xenoblade BHRONICCION 3: Gelombang Pass Ekspansi 4 – Tebus

Apr 25, 2023 • Dipasang t

Setel sadurunge acara Xenoblade BAB 3, gabung karo karakter anyar lan akrab ing skenario crita asli sing nyambung kabeh telung cicilan ing seri Xenoblade BAB. Mbesuk Tetened uga duwe mekanik perang anyar, kayata Combo Unity, ing ngendi rong karakter bisa nyerang.

13. Diablo iv

Ketemu produsen sampeyan – Lilith wis bali menyang Santau, nimbali ritual sing peteng sawise Eons ing pambuwang. . Legion nggawe legenda lawas duwe papan suci sing digawe dening malaekat lan demit, lan kutha-kutha lan kekauan, nyebar ing saindenging negara kanggo mbentuk budaya donya lan peradaban. . Dhemit sing dikuwatkan lan satwa liar ing tanah kasebut ora dicenthang, kaya kutha-kutha sing nggegirisi ing sudhut peteng nyoba slamet maneh. Kultus kapribaden sing sregep kanggo tuntunan saka iman, nanging keraguan duwe perasaan manawa pengabdian kasebut salah. Wangsulane Lilith wis nggawa gelombang budaya lan ibune sing anyar, nanging preduli saka Dogma, kabeh pandonga tetep ora dijawab. . Wedi banget, nesu tanpa nindhes, hari sing ditindhes, [kabeh digawa kanthi kasar lan ora bisa ditindakake dening dheweke ana. Ora bisa ditindakake piala kaya pepeteng bali menyang papan suci, sing wani ngadhepi ancaman iki. Nanging apa nasiit sing ditunggu ing tanah sing ditumpes kanthi pengarep-arep, ora sopan, lan kaadilan?

14. Kemah & wit

Mar 14, 2023 • Dipasang E

. Nomer ing saindhenging kothak ngandhani carane akeh tenda sing kudu diselehake ing saben baris lan kolom, nanging ati-ati: Kemah ora bisa ndemek saben liyane. Saben level mung siji solusi unik, dadi butuh wektu lan rencana kanthi ati-ati. Nalika sampeyan maju liwat game, sampeyan bakal nemoni Grids sing luwih gedhe lan level sing luwih tantangan sing mbutuhake sampeyan duwe strategi dhewe. Ajak kanca-kanca kemah kanggo melu ing mode Multiplayer lokal, ing ngendi nganti 4 pemain bisa kerja bareng kanggo ngatasi teka-teki.

15.

Mecut pistol minangka tumindak irama sing ora bisa dipotong. Lelungan liwat peluru sinematik neraka sing dibahas dening soundtrack breakneck kanggo dadi legenda pahlawan aksi pokok.

16.

Feb 22, 2023 • Dipasang E10+

Minangka game sabanjure ing waralaba, Book II mbangun crita sing diwiwiti kanthi quill ing lumut asli. Ing lampahipun perjalanan iki, totoan luwih dhuwur tinimbang sing bisa digunakake kanggo nylametake jagad lumut lan mungkasi aturan sing ora ana artine Arcane. Sekutu Anyar, Kanca lawas, lan jagad iki bakal menehi pitulung, nanging ing pungkasan, sampeyan dhewe sing bisa ngangkat kanthi nylametake jagad iki, lan bebarengan, mundhak legenda. [Polyarc]

17. Persona 4 Emas

Persona 4: Golden minangka versi remama PS2 Klasik Shin Megami Tensei: persona 4.

18. Laut lintang

29 Agustus, 2023 • Dipasang E10+

. Crita prequel sing disetel ing alam semesta Messenger, nyritakake anak loro saka solstice sing bakal nggabungake kekuwatan Srengenge lan rembulan kanggo nindakake gangguan gerani sing penting kanggo The edi. Janji Sabotase Tutul ing saben sistem, segara bintang tujuane kanggo moderasi RPG klasik ing syarat-syarat pertempuran, crito, crita lan interaksi karo lingkungan sing apik lan lingkungan sing nyenengake, nyenengake sing nyenengake. Kunci Bahan: * Ndanakake Pertempuran Berbasis. Game pertempuran kalebu input pamuter aktif sajrone Animasi Attai (Hits wektu), serangan kombinasi karakter, lan strategis pilihan kanggo ngalangi mungsuh nalika lagi nyerang mungsuh utawa mantra. Kanggo pengalaman sing luwih immersive, ora ana pertemuan utawa transisi acak kanggo misahake perang, lan ora nggiling. . * Traversal sing ora dijaga. Nglangi, menek, mlumpat, mlumpat utawa nyingkirake nalika sampeyan mlaku liwat jagad pandhuane sing bebas saka gerakan basis tilas klasik. * Crita prequel sing disetel ing alam semesta Messenger. Welasan karakter asli lan ARCS sing bakal nggawa sampeyan ing perjalanan sing apik. Kadhangkala epik, kadhangkala bodho, lan kaping pirang-pirang emosi, laut sing ditindakake dening RPG tugas kanggo njelajah petualangan lan kekancan klasik, nanging uga bisa diarepake saka corak lan prastawa sing ora dikarepake sing sampeyan ngarepake saka produksi sabotase. * Lampu Dinamis lengkap lengkap-otomatisake pipeline sing digawe khusus ngidini kanggo nggawe jagad sing narik ati-ati sing urip kanthi nyurung watesan game seni 2d Pixel-seni. * Perawatan sabotahe ing genre RPG adhedhasar basis. Saben sistem wis jero banget kanggo nggawe pengalaman sing mbayar klasik retro, nalika nindakake sawetara unsur supaya bisa nawarake pengalaman modern gratis iritasi lan urutan sing dawa banget.

Art Polygon kanggo 50 game video paling ndhuwur 2022, kanthi ring Elden, Vampire slamet, Tukang warga negara, lan kasus idola emas njupuk papan ndhuwur

Dadi saya angel saya angel, nalika taun-taun kepungkur, kanggo nerangake game video favoritku. Tembung SIMPLE kaya “World Open World” lan “penembake wong pertama” wis ilang akeh makna asline. “Strategi adhedhasar turnamen” ora nindakake kabeh sing bisa digunakake maneh. Malah “Metroidvania,” portmanteau digawe khusus kanggo nuduhake pirang-pirang wektu desain desain, asring dilengkapi cascade asterisks, guwa, lan parenthetis.

Nanging mesthine, video game ‘sreget bakal dicelup yaiku bagean saka apa sing ndadekake dheweke seneng banget. Kaya bentuk seni sing pantes, dheweke mbutuhake kencorisasi tetep, lan kategorisasi maneh, mung kanggo nglacak saben corak lan giliran evolusi labyrinthine. Lan ing taun 2022, luwih saka taun liyane, aku mbuwang tanganku lan ngidini aku ngupayakake ing kekacauan kasebut.

Sawetara game paling apik ing 12 wulan pungkasan: Roguelite rong tombol babagan strategi meta kemajuan karakter meta; a cidra-meets-management-manajemen-sim babagan agama sing diatur lan kamar echo; Paean adhedhasar Dice menyang kekuwatan komunitas sing uga minangka lamas novel visual kanggo barang-barang sing ilang kanggo nguber kasugihan.

Kanggo aku, iku erasure iki, reinterpretasi, lan penguatan genre sing nemtokake dhaptar ing ngisor iki. The game video saka 2022. Nanging isih: Aku gumun karo pirang-pirang game liyane sing duwe bantahan sing kuwat kanggo slot ndhuwur kasebut. Minangka studio mbanting, ide, lan bakat pangembang terus-terusan menyang cakrawala anyar, nanging ora bisa digunakake kanggo medium sing paling apik ing sawetara imajinasi sing nitahake – lan yen pola kasebut bakal entuk asterisks, Caveats , lan parenthetis kanggo nerangake.

. -Mike Mahardy, Editor Senior, Ulasan

Kepiye carane Polygon Top 50 karya

Sajrone wulan kepungkur, staf poligon milih, debat, lan mundur dhewe menyang seri kompromi sing 50 game 2022. Sembarang game video sing dirilis ing taun 2022, dianyari ing 2022, utawa nggayuh relevansi budaya sing anyar ing taun 2022 layak kanggo dhaptar iki. . 30 minangka cutoff kanggo nimbang, tegese Warhammer 40k: Darktide layak (lan pancen ana ing dhaptar) nanging Suns Tengah wengi Marvel, sing kita seneng banget, lan Benteng Dwarf‘Versi uap, sing nggawe salah sawijining game video sing paling penting sing luwih apik sing luwih apik, ora. Dheweke bakal layak kanggo inklusi ing peringkat akhir taun kanggo 2023.

50. Kekebalan

Kekebalan paling dialami kanthi mung ngerti apa sing sampeyan pilih kanggo ngluwihi misteri tengah: Apa sing kedadeyan karo aktris ala Marissa marcel?

Pemain mbuktekake misteri iki kanthi nonton klip film, latihan, lan potongan sinematik liyane saka telung film fiksi kasebut. Nggulung maneh liwat cuplikan kasebut kanthi sengaja digawe kanggo nyuarakake rasa kerja ing editor flatbed lawas (iki paling apik sing dialami karo umpan balik Force), sing menehi kreta sing paling apik. KekebalanPrestasi teknis saestu tenan yaiku para pemain bisa ngupayakake ing antarane klip kanthi secara harfiah ngeklik apa wae ing fokus kamera meh bisa digawa menyang klip liyane sing ngemot obyek liyane. Magical obah ing antarane klip kanthi cara iki, lan sampeyan bakal langsung miwiti kanggo nglacak lan kru lan siksa sing menehi getar Chekhovian.

Kekebalan . Nalika cara semi-acak critane bisa ninggalake sawetara tema sing luwih jero amarga bisa nemokake apa sing tenan ndhelikake Kekebalan minangka pengalaman sing ora ana ing taun iki. Clayton Ashley

Aku ora bisa njaluk misteri sing alon-alon, neurotis sing ora ana ing sirahku

Kekebalan .

49. Poinpy

Poinpy saka game mobile saka Devolver Digital lan Netflix, Poinpy. Nduwe gaya seni 2D sing berwarna lan poinpy katon kaya dinosaurus sing mlumpat

Digawe dening Downwell Pangembang Ojiro Fumoto, Poinpy Apa platformer-platformer sing ora serius ing ngendi sampeyan slingshot manuk ijo sing sithik ing upaya kanggo ngumpulake woh kanggo monster sing luwe. Game mobile sing gratis kanggo pelanggan Netflix, Poinpy asale saka garis dawa saka platformer seluler sing telas, kaya PAPI Langsung utawa Langsung Doodle. Iki exudes saka Polandia kanthi becik apa wae sing wis diputer ing genre kasebut, lan ngramal sawetara platform paling apik ing game ing taun iki. Iki minangka pengalaman sing nyenengake lan lancar lan salah sawijining rekomendasi kanggo wong sing golek game sing ora bisa diabengi nanging nantang. -Ana diaz

Poosip Netflix bisa didownload

Poinpy kasedhiya ing Android lan iOS.

48. Ninykin

Protagonis astronut saka Kin cilik kasebut nyebabake klompok makhluk titular ing wilayah kasebut ing kamar mandi omah

Ninykin takon, “Apa yen pikmin digawe pungkasan-’90s langka tinimbang awal-2000-in 2000-an-0s Nintendo?”Iku kumpul-a-thon ing urat saka Banjo-kazooie, Nanging kanthi gamelan seri kontrol tentara kaya overlord utawa, ya, pikmin. Tujuan sampeyan – minangka wong sing ukuran gedhe – yaiku kanggo njelajah omah manungsa lan ngempalaken barang-barang rumah tangga kanggo nggawe kapal angkasa. Muni menowo?

NinykinGagasan ora asli, nanging gaya eksekusi lan gaya visual nggawe kesenengan sing mutlak. Critters Little sing sampeyan ngontrol (Tinnular Tinular mbantu sampeyan ngatasi teka-teki kanthi kabisan sing unik. Nanging bagean paling apik saka Ninykin Apa iku wis gratis saka pertempuran; Ora ana mungsuh utawa panggedhe kanggo tiba. Tujuane mung kanggo njelajah jagad gigir iki lan ngumpulake barang. Asil minangka game video sing paling tentrem lan meditatif aku wis main ing saindenging taun, lan siji sing dakkarepake kanggo mbesuk yen aku rumangsa seneng banget. -Rya Gilliam

Game Paling Apik ing Pass Game Xbox

Ninykin kasedhiya ing Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

47. Monster pamburu munggah: sunbreak

Garangolm bengok ing sawetara kewan sing luwih murah ing pamburu monster mundhak: sunbreak

Taun kepungkur Monster Pamburu mundhak minangka tambahan sing dawa kanggo francais sing dawa, lan ekspansi musim panas iki, Sunbreak, Dibangun ing Yayasan sing padhet kanggo nggawa monsters anyar, luwih akeh monsters kanggo judhul, uga sawetara lokasi sing apik banget.

Ing review kita, kita dikritik Sunbreak amarga ndhelikake kakehan barang anyar ing mburi monsters lawas, menowo. Nanging cacat kasebut ora njupuk adoh saka game sing ditambahake SunbreakMacem-macem gerakan lan bos anyar. Munggah wirebug sing luar biasa entuk sawetara upgrade utama ing ekspansi, nggawe mobilitas sing luwih penting saka pertempuran.

Ana uga sawetara tambahan sing nyenengake, kaya co-op mburu kanthi AI, ing ngendi ana karakter khusus crita bisa uga melu sampeyan ing mburu. Kanggo pemain solo, iki mbantu nggawa aspek sosial game metu – sanajan sampeyan “sosialisasi” nganggo komputer. Lan jeblugan nyata yen AI sampeyan bakal ilang mung kanggo bali nunggang kewan galak kanggo mbantu sampeyan target.

Cara sing Sunbreak bisa dadi slogan kanthi jembar kanthi sawetara tontonan sing katon nalika nglawan cast monsters anyar. Nggunakake wirebugku kanggo mbuwang rock raksasa diramis saengga aku bisa numpak ing Naga Dracula minangka urutan urutane yaiku urutan urut kanggo aku, ing setaun dikempalken karo wektu game sing luar biasa. -Rya Gilliam

Monster pamburu munggah: Sunbreak apik – yen sampeyan sabar sabar

Monster pamburu munggah: sunbreak kasedhiya ing Nintendo Switch lan Windows PC.

46. Pembersih serial

Perspektif sing paling dhuwur saka lingkungan lan gudang kutha kanthi catwalks lan garansi ing mesin serial

Pembersih serial Hones ing aspek favoritku game siluman: gratifikasi obah sing ora katon liwat papan sing ora kalebu sampeyan, nanging kekuwatan printah sing ora ana gandhengane. Pemain nganggep peran punggawa tukang clearers kejahatan sing salah ngrayakake taun anyar lan ngeling-eling sajrone dekade bebarengan. Tarik terus-terusan menyang game stealth-action 2017 Serial Cleaner minangka dandan sing asli ing saben cara, dagang mekanika pop-art sing disederhanakake kanggo perspektif wong katelu lan gaya seni sing dipengaruhi pakaryan Basquiat Jean-Michel lan counterculture ’90an.

Saben level nandheske sawetara pendekatan lan tantangan dinamis, dadi perwira polisi kanthi cepet, sampeyan bisa cepet-cepet mundhak, sistem kamera hack supaya sampeyan bisa ngilangi layon badan-badan dismember lan medookers sing nggegirisi sadurunge ora bisa ngilangi wong-wong mau uga. Musik game mupangat pujian lan pengen puji-pujian tartamtu, kirim post-BOP jazz, boom-bap hip-hop, grunge post-punk Tantangan wayahe wayahe. Pembersih serial muter lan ngrasa kaya mashup saka Game Goose Untitled lan Manhunt, omah-omah sing ora bisa dipercaya karo biyen kanthi kaseratan sing terakhir. Kanggo perbandingan kasebut dhewe, kanthi gampang kaya salah sawijining pengalaman game sing paling disenengi ing taun. –Toussaint Egan

Peringkat 9 game siluman paling apik

Pembersih serial kasedhiya ing windows windows.

45. Ghostwire: Tokyo

Akito narik inti saka mungsuh ing Ghostwire: Tokyo

Minangka game aksi pertama sing paling langka ing Jepang sing metu saka Jepang, Ghostwire: TokyoStruktur ngrasa rada kenal, nanging desain pertempuran lan desain lingkungan menehi manawa sawetara game sing bisa cocog.

Arang banget seneng-seneng mlaku-mlaku ing sekitar Tokyo, ndeleng ing saindenging jagad ing saubengé lan narik intine mungsuh nalika ngegemake tangan sing unik. Wis luwih saka nem wulan wiwit dolanan, lan aku isih bisa ngrasakake efek “sworo seru” nalika ngrebut inti. Pancen kuwatir yen direktur game ngiwa trafik liwat produksi, lan rada aneh nalika dolanan rampung dirilis minangka eksklusif Playstation Microsoft diterbitake Microsoft, nanging Ghostwire: Tokyo nggawe kasus sing kuwat kanggo ngganggu sampeyan saka kabeh sing nganggo gaya unik lan akeh kapercayan. -Matt Leone

Ghostwire: Tokyo ngrasa kaya game sing ditetepake dening perspektif

Ghostwire: Tokyo kasedhiya ing PlayStation 5 lan PC Windows.

44. Titik Tina’s Wonderlands

Header pandu kelas cilik Tina's Wonder

Karo Titik Tina’s Wonderlands, Rasa kaya pangembang Borderlands pungkasane nyaman, lan asil ngomong kanggo awake dhewe. Wonderlands Apa romp sing nyenengake liwat jagad inspirasi tabletop-rpg, kanthi njiwet cilik sing nggawe ripples gedhe ing Formula “diablo ketemu bedhil”. Sampeyan bisa nggabungake rong kelas karakter sing ora ana gandhengane, nglacak overworld gaya gaya game, lan tuang puluhan jam menyang Endgame “Chaos” fenomenal “. Liwat kabeh, Gearbox Sampeyan gelem ngakoni manawa kita ora ana ing kene kanggo nitah, utawa malah narasi sing koheren, lan sentimen kasebut kanthi crita sing cocog – ora butuh banget kanggo ngurbanake, kabungahan, utawa kepuasan mesmized, rampokan sing wis entuk. -Mike mahardy

Tinin Tina’s Wonderlands ambegan aneh, urip anyar menyang franchise stale

Titik Tina’s Wonderlands kasedhiya ing PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

43. Aku dadi exocolonist remotonis

Cast I IS minangka exocolonist remotonis ngadeg pundhak menyang pundhak lan katon ing kamera

Game-umur iki bisa nggawe tulisan sing apik kanthi urutane critane game dek-builder sing responsif lan stellar Dina Groundhog mekanik. Sampeyan main minangka kolonis ing planet manca, tuwuh saka umur 10 nganti 20. Pilihan sampeyan – saka apa sing kudu dipatoni, apa bisa sinau utawa njelajah, sapa sing dadi pacar lan romance – ora owah-owahan buse. Sampeyan bakal ngadhepi tantangan, kaya satwa liar lan ancaman liyane sing ana. Saben Playthrough mbesuk menehi kasempatan kanggo ngganti asil gedhe lan cilik, kaya sing sampeyan temoni, lan uga sing urip lan mati.

Nalika mekanik bangunan dek nyenengake, aku digambar ing kabeh crito lan cast game sing apik. Saben playthrough nggawa aku rada nyedhaki misteri kenapa planet kasebut ana ing jampi wektu gelung. Game uga ora bisa digunakake, kanthi pirang-pirang karakter romantis, kalebu pirang-pirang karakter poly – lan aku mbayangake aku bakal terus muter nganti aku wis ngrokok saben wong. -Nicole Clark

Kepiye aku dadi exocolonist remotonist mbangun sistem peringatan sing luwih apik

Aku dadi exocolonist remotonis kasedhiya ing Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, lan Windows PC.

42. Rollerdrome

Wong ing skate roller lan boilersuit abang ngarahake bedhil, nalika mabur ing udhara, kabeh ing gaya seni cel

Disetel ing negara polisi fasis, Rollerdrome bisa tagihan minangka pesawat penembak arena ing skate roller. Liyane wis nyebutake “skater pro Tony Hawk kanthi bedhil.”Aku kene kanggo ngandhani yen nembak peluncur grenade nalika mudhun saka backflip 360 rotasi seneng-seneng kaya neraka, ora ana sing diarani.

Protagonis wolung roda kita, Kara Hassan, minangka fokus paling anyar kanggo acara kasunyatan getih, ing endi skater dibuwang menyang arena kebak ramps, menara, lan pengawal keamanan bedhil. Sampeyan trick kanggo entuk peluru liyane; Sampeyan nglampahi peluru sampeyan kanggo mateni wong lanang sing luwih ala; sampeyan seneng ruang sing anyar kanthi nindakake trik liyane. Iki minangka gelung sing nyenengake, kanthi tepat, tegese kanggo ngganggu sampeyan saka pesen sing luwih wiyar kabeh: hiburan kasebut, sing didandani kanthi efektif, bisa ngganggu awake dhewe. -Mike mahardy

RollerDrome minangka jeblugan yen sampeyan ora mikir banget babagan

Rollerdrome kasedhiya ing PlayStation 4, PlayStation 5, lan Windows PC.

41. Dorfromantik

Kutha Bucolic ing Dorfromantik

Wis pirang-pirang puluh taun, game bangunan kutha umume babagan ngrancang seni rencana Perencanaan Urban, saengga ambegan udhara seger Dorfromantik mung ora prihatin dhewe kanthi bagean “Perencanaan”. Sampeyan diwenehi tumpukan jubin hexagonal sawise macem-macem biomes: alas, kali, dataran, kutha. Sampeyan mung bisa nyelehake kothak ing ndhuwur tumpukan, nanging yen sampeyan bisa sukses biomes, sampeyan bakal entuk luwih akeh jubin, sing ngidini sampeyan tetep ing negara Zenlike of Settling Not-Catan. Sampeyan bisa nindakake keruwi kanggo nggambarake rencana lan kelet ing. Sampeyan bakal, pungkasane, gagal. Nanging ana goroh DorfromantikPengajaran paling gedhe: Gagal? Hei, kedadeyan ing kabeh kutha sing apik. -Apa Notis

Minimalisme sing duwe Dorfromantik bakal nyolong jiwa sampeyan

Dorfromantik kasedhiya ing Nintendo Switch lan Windows PC.

40. Horizon Dilarang West

Aloy Perched ing Kayu Kayu Dhuwur ing ndhuwur Lembah Kali Misty ing Horizon sing dilarang kulon ing PS5

SEQUEL kanggo 2017 PostAPOCALAPTIC Horizon Zero Dawn wis siji taun paling apik. Horizon Dilarang West njupuk akeh sing nggawe game pisanan sing apik lan menehi pemain luwih bisa digunakake karo: liyane pamukiman, senjata, lan traversal. Diwiwiti rada alon, lan bisa nggunakake sawetara kanggo ngenalake sawetara gadget kreatif sing luwih kreatif – nanging luwih apik lan luwih apik amarga sampeyan mbukak luwih akeh alat kanggo arsenal sampeyan. Ing pungkasan, Aloy bisa ngluncurake Pagunungan, nglangi segara sing paling jero, lan njelajah Landmark Amerika ing sisih kulon pesisir. Donya terbuka sing apik banget iki kaya hadiah, lan gampang klelep kanggo njelajah saben pojok sing apik banget. Kangge, tulisan karakter lan bangunan ing jagad iki ngucapake peradaban kanthi becik. -Nicole Clark

Horizon Dilabden West ora ana gandhengane karo etos luwih akeh

Horizon Dilarang West kasedhiya ing PlayStation 4 lan PlayStation 5.

39. Pokémon Scarlet lan Violet

Pelatih Pokémon nitih Miramon ing jagad abang Pokémon Scarlet lan Violet

Lagi nakal. Lagi bejat. Mesthi dheweke ora nindakake akeh babagan francais kaya sing Liyane Game Pokémon sing metu taun iki. Dereng, Pokémon Scarlet lan Violet wis kabukten ora bisa dilalekake. Donya Open Full – A pisanan kanggo seri – iku nyenengake kanggo ilang. Uploaded saka Pokémon sing kasedhiya apik banget, campuran favorit saka game kepungkur bebarengan karo pendatang sing bener-bener inspirasi. Leveling Pokémon kasebut luwih saka angin tinimbang, matur nuwun kanggo dandan sing cocog karo kualitas sing gampang mati lan gampang mati. Kanggo kabeh kesalahane, Scarlet lan Violet Pungkasane Emblematic saka Bebener kaya lawas minangka game video: Ana sing bisa nggawe sampeyan pengin sirah liwat tembok lan isih nyenengake af. -Apa Notis

Pokémon Scarlet lan Violet luwih apik ing co-op

Pokémon Scarlet lan Violet kasedhiya ing Nintendo Switch.

38. Logam: hellsinger

Nembak dhemit ing logam: hellsinger

Ayo, iku Doom Plus Guitar Pahlawan! Apa sing ora disenengi? Penembak wong sing duwe irama menehi pedhang lan ton bedhil, banjur tugas sampeyan mateni demonstran. Dasar, muter kaya rebo sing anyar, ing kaslametan kasebut yaiku kontingen gerakan tetep. Yen sampeyan pengin ngatasi karusakan sing migunani kanggo mungsuh, sampeyan kudu barisake nembak kanthi ngalahake. Logam: hellsinger Mung bisa digunakake kanggo banging sirah dibandhingke kanthi royalti logam abot, kalebu Alissa White-Gluz (Trivium), lan Takoning Serjian (Sistem Down). -Apa Notis

Logam: Hellsinger nempatake ing neraka

Logam: hellsinger kasedhiya ing PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Serion X.

37. Warisan Rogue 2

Layar pilihan pewaris ing Warisan Rogue 2

Warisan Rogue 2 minangka prayaan pahlawan lan bedane. Saben ahli waris anyar nggawa rasa unik kanggo roguelite sing ditindakake, mesthekake yen ora ana loro kelainan sing padha: siji Valkyrie bisa nggunakake mungsuh, nalika keturunan ranger bisa nyeret ing antarane platform kanthi intensitas flatulent.

Ing cara iki, Warisan Rogue 2 ora biasa seger kanggo roguelite, sijine ing antarane para raga kaya Sel-sel mati, Mateni spire, lan Hades. Ing genre sing biasane njaluk pemain ngetutake path disk utawa ngembangake katrampilan sing konsisten, Warisan Rogue 2 nyengkuyung sampeyan kanggo nemokake kabungahan nalika main kaya pahlawan sing ora yakin marang rintangan sing ora mesthi. Iku mung apik ing bledosan cendhak kaya ing sesi marathon, lan ora bakal mandheg-mandheg. –Ryan Gilliam

Warisan Rogue 2 Harnesses Chaos dadi lan tanpa wates Roguelite

Warisan Rogue 2 kasedhiya ing Ngalih Nintendo, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Serion X.

36. Pasang surut sing sampurna

Bocah-bocah ngobrol ing ngarep sekolah tinggi ing pasang surut

Pasang surut sing sampurna yaiku game video pertama Meredith Gr Gr Gran, nanging ora cedhak karo pacelathon pisanan menyang crito. Dikenal kanggo webcomicic sing ati-ati Pie Octopus, Gran minangka master ing nailing karukunan lan janggal nyawane dhewe. Kerjane Gran rampung dadi pangilon kanggo para pamirsa – ngrasa kabeh wong bisa nemokake sepotong awake dhewe ing pakaryane. Pasang surut sing sampurna ora beda, njupuk loro sikil geng lan kasepen saka remaja lan preteens ing wiwitan taun 2000an. Nanging Pasang surut sing sampurna‘Remaja, Mara, wis urusan karo kasusahan, sing urip ing pulo terpenced sing gegandhengan karo daratan mung dening feri.

Gran Ngrawat Emosi Utama Mara Ora Luwih Apik Mara, asring dramatis, kanthi humor lan ikhlas, sanajan ing Ombak sing sampurna Momen paling peteng. Game Pixel titik-lan klik ora kudu duwe tujuan pungkasan. Luwih akeh masalah kanggo manggon sepatu Mara amarga dheweke nganggep jagad fisik saka digital siji – apa wae remaja ing taun 2000-an bakal ngerti mung kanggo tujuan pamilihan utawa ruangan chatting. –Tukang kayu nicole

Rasa Remaja Remaja Octopus Pie Remaja ing game video debut dheweke

Pasang surut sing sampurna kasedhiya ing windows windows.

35. Liga legenda (mangsa 12)

Sawetara league karakter legenda saka musim 12 muncul saka batal kasebut menyang kamera

Banding sing tahan Liga legenda minangka salah sawijining titik crita jangka panjang sing paling apik ing game, lan siji sing dibahas mung amarga kepiye dipercaya. Nanging luwih saka sepuluh taun, Liga isih bakal kuwat minangka game sing kompetitif kanggo muter dhewe utawa (luwih apik) karo kanca, lan musim 12 wis dadi salah sawijining usaha sing paling kuat.

Game kasebut wis nambah limang juara anyar – Zeri, Renata Glas, Bel’veth, Nilah, lan K’sante – lan nganyari udang sing wis ditunggu-tunggu dawa (kalebu udy sing dirambah). Nanging apa sing ana ing babagan musim iki yaiku kanthi terus-terusan fleksibel, ing saben posisi. Luwih saka musim sadurunge, taun iki Liga Rasane kaya saben gaya lan juara lan juara sing apik kanggo kamenangan, lan kabeh iku luwih nyenengake.

Saiki ana 162 Juara Playable ing Liga. Ing pirang-pirang musim kepungkur, Meta dadi kaku ditetepake, rumangsa sampeyan kudu muter Juara sing bener (utawa jinis juara) utawa risiko kanthi kerugian. Nanging taun iki, beda. Game kasebut seimbang kanthi cara sing nggawe gaya dolanan lan juara sing nyenengake, dadi musim sing nyenengake lan bisa uga dadi Kejuaraan Dunia sing paling apik, nglereni cathetan sing paling unik sing diputer ing acara pungkasan sing nyenengake. Uga, Lil NAS X digawe presiden Liga legenda. Apa sing ora disenengi? –Pete Volk

Liga legenda bisa uga luwih gampang

Liga legenda kasedhiya ing PC lan Windows PC.

34. Gran Turismo 7

Pemandangan Kursi Pemandangan Pisanan Wong Gran Music Rally Mod Music

Yen sampeyan ora, paling ora, mbukak kanggo mobil tresna, Gran Turismo 7 ora bakal nggawe gaweyan kanggo tresna sampeyan. Ana tentrem ing game, jarang ing game video iki sing gedhe lan larang, yaiku fokus Zen sing nyengkuyung pemain supaya bisa melu kanthi ringkes lan jero. Yaiku sihir Gran Turismo, waralaba sing ngandhani kesenengan langsung mung golek mobil ing dalan, uga dadi pembalap sing luwih apik, kanthi ngupayakake saben mobil sing sampeyan kumpulake. Gran Turismo 7 yaiku game hobbyist, sing luwih saka game video paling apik, ngelingi manawa hobi apa wae ora nggawa sampeyan, nanging apa sing sampeyan lakoni. -Joshua Rivera

Gran Turismo 7 Apa Gadis Game Balap – kanthi cara liyane saka siji

Gran Turismo 7 kasedhiya ing PlayStation 4 lan PlayStation 5.

33. Splatoon 3

Inklings lan octology ing dalan kutha ing karya seni saka Splatoon 3

Splatoon 3 nuduhake yen isih nyenengake kanggo drench mungsuh kita nganggo cat. Penembak freenetik, ink-fueled saka Nintendo bali kanggo cicilan katelu taun iki, lan bali menyang kita minangka sing jelas. Kanthi refresh menyang mode co-op op opening salmon mbukak, lan introduksi perang gombang telung cara ing saben tim gelut kanggo nutupi kursus kanthi warna, Splatoon 3 mbuktekake manawa bocah-bocah cumi kasebut isih duwe trik sing apik banget. Game kasebut ora adoh banget saka game sadurunge, nanging ngenalake kampanye siji-pamuter siji sing anyar lan rada jembar karo owah-owahan sing penting banget. Jupuk kabeh unsur-unsur kasebut lan mbuwang karakter sing paling disenengi kaya sing dipotong, lan sampeyan entuk game sing dirasakake seger nanging akrab. -Ana diaz

Splatoon 3 minangka platform media sosial sing apik

Splatoon 3 kasedhiya ing Nintendo Switch.

32. Dongeng pagelaran: Requiem

Amicia nyonceng suket dhuwur lan ngarahake crossbow ing mungsuh sing cedhak sajrone awan ing dongeng: Requiem

Tonis iki kanggo mencet kultus Tale Plague: Kesasar Masang francais ing liga kanthi siluman Hidup sing ora disengaja. Ing Requiem, Amicia umur 15 taun kudu sepisan maneh lan nglawan tentara sing kepungkur tentara Prancis. Dheweke, ibune, lan kanca Lucas nggoleki obat kanggo seduluré Hugo, sing nggawa kutukan getih sing dingerteni minangka macula. Nalika dheweke nandhang susah, kutukan macul banjir kabeh kutha kanthi gerombolan sing nggawa pageblug agawe.

Kaya sing dijanjekake, Requiem duwe tikus luwih saka sadurunge, lan amicia kudu nggunakake dheweke kanggo ngrampungake teka-teki lingkungan game. Tinimbang wit Perk tradisional, game kasebut nanggapi cara muter, nambah poin kanggo “prudence,” “AGRESION,” utawa “oppastisme,” mbukak kunci katrampilan sing relevan. Paling kabeh, RequiemHorror rakyat nggegirisi lan evocative – ngluwihi tikus utawa medeni penderitaan manungsa. Taun iki aku main Elden Ring, sing nyekel karakterku nglawan monsters medeni nanging ngidini aku tambah kuwat, lan Dewa perang ragnarök, sing sijine aku ing sepatu saka dewa kanthi kapak sing kuat. Amicia mung prawan karo sling lan nesu-nesu ngadhepi kekerasan militia. Aku ditarik karo rasa wedi lan dheweke bakal rampung. –Nicole Clark

Kisah Wutah: Requiem minangka conto kultus kultus kaping 2019

Dongeng pagelaran: Requiem kasedhiya ing Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows PC, lan Xbox Serion X.

31. Stray

Kucing ngenteni bar kanthi telung robot humanoid ing gambar saka alangan

Sing studio Bluetwelve bisa sukses nangkep inti kulawarga sing paling nggegirisi kewan yaiku prestasi towing dhewe. Manawa pangembang uga bisa nyulamake catness ing petualangan Dystopian kanthi cara sing terang, lali karo perkara liyane. Stray bisa makarya kanthi protagonis. Nanging karo break Breakby Tabby Star, mula.

Ing tingkat mekanik, Stray yaiku platformer kanthi unsur-unsur-unsur eksplorasi lan puzzle. Ana momen bebaya, kaya nalika ngepang zurks invasif ngoyak protagonis feline mudhun saka sempit utawa semprotan sempit. Lan ya, kucing bisa mati, ing raos video-game-to-respawn. Nanging tikaman utama game kasebut yaiku yaiku dadi kucing Lan, sanajan apa sing nyorot, top-topper, Perabotan-KAMPUNG-KAMPUNG-KAMPUNG bisa uga menehi saran, minangka anané sing apik, migunani kanggo nggoleki Tiam sing ditinggalake saka Purgatory Neon sing ditinggalake. -Mike mahardy

Stray minangka karya saka Kucing Sly, lan iku Triumph

Stray kasedhiya ing PlayStation 4, PlayStation 5, lan Windows PC.

30. Penyambung Ninja Remaja: Dendam Shredder

Potret Vernike TMNT Shredder's Vernon Lokasi ing Babagan 6

Penyambung Ninja Remaja: Dendam Shredder iku game sing mesthi mbengung.

Yen prajurite klan kaki ora nyawa nganggo motor utawa ing mobil, dheweke wis nggawe daftar dhuwit ing sendhi pizza sadurunge flinging dhewe menyang tumindak nalika nggunakake senjata blanja. Dendam Shredder sregep lan semrawut, nanging ora nate ngganggu, nggawe jeblang mutlak kanggo pirang-pirang game klasik. Cukup cendhak, nanging kanthi pitung karakter sing beda – papat penyu plus April O’Neil, splinter, lan casey Jones – ana akeh nilai kanggo muter-muter tingkat lan nguwasani gerakan karakter. Lan nalika setya marang para preduli, mula moderat, kanthi pertempuran sing luwih marem marang gerombolan prajurit mungsuh lan upgrade karakter kanggo boot. Nostalgia bisa dadi kendharaan, nanging nyenengake murni yaiku bahan bakar. –Tukang kayu nicole

TMNT: Dendam Shredder

Penyambung Ninja Remaja: Dendam Shredder kasedhiya ing Linux, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, PC Windows, lan Xbox One.

29. Fantasi Akhir 14: Endwalker

Cast karakter ing Final Fantasy 14: Enggwalker ing sisih pinggir lan jotosan sing paling gedhe, ethereal

Pangarepan kanggo ekspansi pisanan sawise Shadowbring padha dhuwur, nanging kothak Square isih bisa ngirim. Actwalker tegese kanggo mbungkus Fantasi Akhir 14Crita utama arc, nanging luwih akeh tinimbang sing. Iki nambah karakter sing wis ditresnani, menehi konteks kanggo perkara sing ora dingerteni kita kudu, lan ngelingake manawa, sanajan ana sebabe tetep ngarep-arep.

Actwalker Terus nggawe Fantasi Akhir 14 Game kuwatir bedhil. Aku pengin supaya nyaranake wong-wong amarga ekspansi (utamane sing anyar) dadi apik banget lan ora ana sing pengin dianjurake game sing njupuk 100 jam kanggo ngalahake 100 jam. Nanging, yen sampeyan ana wong sing duwe akeh wektu kanggo mbuktekake, aku ora bisa menehi saran Fantasi Akhir 14 cukup, utamane karo Actwalker Factoring ing. -Julia lee

Fantasi Pungkasan 14: Enggalker Enjewalker

Fantasi Akhir 14: Endwalker kasedhiya ing Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, lan Windows PC.

28. Rakit

Papat karakter NPC sing bisa dibatalake ing rakit

Ing jagad sing ana video rigs semi-rutin babagan rigs buta sing nyoba ngilangi paling ora ana sawetara tong sampah saka segara, Rakit piqued minat. Ing game kothak wedhi slamet slamet iki, sampeyan numpak rakit rudimentary ing segara lan upgrade. Tinimbang mung golek sumber, sampeyan bisa iwak tong sampah ing segara nalika sampeyan ngambang lan dadi barang sing migunani. Game kasebut nyerang keseimbangan sing nyenengake ing antarane kabeh jinis urutane game sing ngluwihi gelung inti saka tong sampah lan nyipta. Sampeyan bisa ngupayakake rakit ing pulo lan njelajah. Ana fishing sing gegandhengan karo ora trash, lan sampeyan bisa mbukak kunci nyilem scuba. Sadurunge, sampeyan kudu nyepelake serangan rutin saka hiu kartunish. Bisa dadi akeh kanggo ngatur kaping, saengga perjalanan sampeyan bakal dilayani kanthi bareng karo kanca-kanca, nanging perjalanan angkatan laut kanthi becik. -Ana diaz

Pandhuan Pemula Raft, tips, lan trik

Rakit kasedhiya ing windows windows.

27. Quarry

Seni Kunci kanggo Quarry, nampilake Cast lan Logo

Game Supermassive wis ngukir papan kanggo awake dhewe kanthi dagang ing tropes medeni – hit breakout Nganti esuke Sijine klompok remaja sing liburan liwat wringer ing kabin gunung sing adoh, lan sanatorium tambang sing ditinggalake, sadurunge gambar Gelap Anthologi sing ditinggalake saka prau ing kutha menyang kuburan gurun. Lan saiki kita duwe Quarry, ADDERNESS ROP ROP sing nggegirisi ing kabeh tradhisi Corny saka salah sawijining setelan horor asli Amerika: camp turu sing adoh.

Selaras karo game sadurunge Supermassive, Quarry Sijine sampeyan ngontrol klompok karakter – ing kasus iki, sangang klujang kutu sing macet ing kemah lan nindakake sing paling apik kanggo urip nalika kedadeyan.

Nalika input pamuter diwatesi meh meh kabeh kanggo mlaku-mlaku, lan acara sing cepet-cepet, yaiku Prajanjian kanggo Kerajinan Supermassive sing bisa Nggoleki Tas Duffel sing bisa nggawe search bagus karo makhluk liyane, sing ora sopan Momentous keputusan minangka narik pemicu. Quarry ana ing endi wae ing antarane film film lan video, lan apik banget kanggo jumlah emas saka loro. -Mike mahardy

Quarry minangka ramper kampus sing direndhem getih, lan Janky

Quarry kasedhiya ing PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

26. Warhammer 40.000: Darktide

A zelot: Pandhita murub dadi akeh wong sing ngrusak kekacauan saka Warhammer 40k: Darktide

Warhammer 40.000: Darktide Pemain Sinta marang pasukan hawa hawa tanpa wates ing kutha tertium. Pahlawan kasebut minangka band tolak – veteran, ogryn, psiker, lan zealot – sing mung zealot – sing mung bisa diluncurake ing kulit untune 4 untune kanggo ngamanake amunisi, miwiti maneh ambune, utawa ndandani Wi-Fi-Kaisar.

Kekuwatan paling gedhe DarkTide minangka pertempuran freetis, kanthi ombak budaya lan kekacaasi hawa-lames ngepetake skuad nalika sniper lan penembak ngetrapake tekanan tambahan saka kadohan. Tahap kasebut uga diberkahi kanthi skala lan bangunan ing World Warhammer 40.000 Setting. Iku nggumunake kanggo mindhah liwat tertium sarang, dibangun kanggo omah pirang-pirang warga. Nolak miwiti cog minuscule ing mesin sing akeh, nanging rauh fantasi tenaga tengkorak heritetic lan ngresiki gelombang kekacauan. Tambah ing soundtrack saka bangers sing mutlak, lan Darktide minangka salah sawijining kejutan sing paling nyenengake ing taun. -Kanggo marshall

Warhammer 40.000: Darktide lunga menyang neraka wiwitan

Warhammer 40.000: Darktide kasedhiya ing windows windows.

25. NBA 2k23

Michael Jordan ing seragam NBA kabeh saka 1985 nganti 1990

NBA 2k23 minangka landmark sing kerja ing game video olahraga, culmination saka 20 taun sing cocog karo konsep visual konsep visual duwe wektu sing dawa: Ayo para pemain ing dina kepungkur. Iki nyetel standar anyar kanggo para pangembang olahraga liyane, sing menehi sejarawan leagues mung kanthi cara sing winates, lan mesthi ora ana immersive minangka mode eras mynba anyar. Pamuter kontrol duwe – apa francais ekspansi mlebu ing Liga ing taun 1988 utawa Karl Malone menang MVP ing taun 1997, loro bisa diarepake ing Simulasi Manajemen PC, dudu judhul konsol sing dilisensi. Lan kanggo saben memori, sampeyan nggawe anew ing eras mynba, ana sing bisa dietung ing mode jardan jordan berkualitas kualitas museum. -Wenehi apik

NBA 2k23 minangka game olahraga sing paling inspirasi ing pirang-pirang taun

NBA 2k23 kasedhiya ing PlayStation 5 lan Xbox seri X, bebarengan karo versi sing sugih ing Nintendo Switch, PlayStation 4, PC Windows, lan Xbox siji.

24. Plateup!

Restoran ing piring munggah! teem karo pelanggan lan karyawan saka perspektif mripat manuk

Roguelite co-op babagan nglakokake restoran yaiku premis sing ana ing omah, lan Plateup! urip nganti pitch. Dolas pisanan utawa sanadyan restoran rumangsa seneng karo kobongan nyata lan ngresiki sawise pelanggan sing ora apik, kabeh lan kanca-kanca padha surak-undhakan.

Nanging Plateup!Katresnan sing nyata nyata ora bisa ngoyak sempurnan restoran restoran dhewe yen sampeyan ngerti sepira tugas sing bisa dianyari kanthi upgrade kanthi ati-ati. Sawise iku, restoran dadi kuil kanggo efisiensi lan mesin dhuwur, lan sing paling apik dadi urusan sing paling dawa sing bisa match. -Austen Goslin

13 sim manajemen paling apik kanggo sink jam lan jam menyang

Plateup! kasedhiya ing windows windows.

23. Tunic

Pedhang protagonis ngangkat pedhang menyang udhara ing tunis, cedhak jembatan watu sing nyebabake mesbèh

Sawetara game nganti oblesscasi sing migunani. Tunic yaiku salah sawijine.

Ana gema saka Myst, Saksi, lan asli Katrangan Zelda Ing pangembang Andrew kroso aksi-petualangan. Uga wis narik perbandingan sing saya gedhe kanggo taun 2012 Fez, Game sing uga menehi basa sing ditulis kanthi unik kanggo mbingungake, narik kawigaten kanggo para pemain ing rahasia sing paling gedhe. Pertempuran kasebut bisa dadi Cloki – utamane nalika musim gelut boss – lan desain tingkat ora mesthi ngidini mundur paling apik. Nanging kekarepan kanggo dipercaya intelijen pamuter, sabar, lan umume kabeh, ngelak amarga panemuan nggawe petualangan sing kuwat ing sisih tengen dhewe. -Mike mahardy

Tunika: Review sing digambarake

Tunic kasedhiya ing saklar Mac, Nintendo, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

22. Jumlah Perang: Warammer 3

Wades Tzarina menyang perang nglawan kekuwatan Khorne kanthi total Perang: Warammer 3

Ana game ambisi, lan ana Game ambisi. Jumlah Perang: Warammer 3 Apa sing terakhir. Peta kasebut luwih gedhe tinimbang sing sadurunge digabungake, lan diluncurake kanthi wolung fraksi fantasi, saben wong liyo lan luwih gedhe tinimbang sing pungkasan. Iki uga banget Aneh, lan nolak kanggo ngaso ing larangan kasebut minangka trilogi strategi sing mbungkus, tinimbang meksa amplop ing endi wae.

Lan saiki uga, iki uga bisa ngenalake salah sawijining proyek sing paling apik, paling gedhe ing kabeh game video (aku ora guyon) karo Empires Abadi, Ekspansi sing nggabungake kabeh telung peta lan saben fraksi sing bisa dimainake saka kabeh trilogi. Kabeh iki nanging bisa ngrusak apa tegese dadi cara “Game kothak”, kanthi crito sing muncul, para pamimpin ngulungake siji liyane, lan jagad gedhe banget, sanajan ing njaba pamuter pamuter. –Mike Mahardy

Perang Perang: Warammer 3 ‘Sandboxmer 3’ Sandbox ‘Game Video’

Jumlah Perang: Warammer 3 kasedhiya ing Linux, Mac, lan Windows PC.

21. Lembah Dreamlight Disney

Warga lembah titular ing Disney Valley Valley lunga dina, karakter kaya tembok-e, Woody, belle, lan ing trotoar

Apa game saka 2022 duwe luwih akeh elevator Lembah Dreamlight Disney? “Campuran kewan lan Lembah Stardew, Ganti kabeh kutha kanthi karakter animasi sing dikasihi, lan nyewa publisher game mayor kanggo nggabungake microtensaksi.”Dadi, kenapa kita ora bisa mungkasi awake dhewe saka pertambangan, fishing, lan tani ing upaya demam kanggo njaga Mickey lan kanca seneng?

Prasaja: Game iki wis dibangun kanthi perawatan perawatan sing asli. Apa sing bisa sukses minangka game mobile liyane sing dienggo, dadi pengalaman muter peran sing lengkap sing cocog karo konsol. Ngendi kita ngarepake game menyang Zig dadi rakus preduli, iku ningkatake kanthi desain sing cerdas lan loman. Lembah Dreamlight Ndadekake sawetara dandan sing cocog kanggo rumus nyebrang kewan, lan duwe tanggalan karakter anyar, kalebu parut Raja singa, uga buzz lan Woody saka crita dolanan. Game kasebut isih ana ing akses awal, lan kita isih kuwatir babagan model bisnis sawise diluncurake resmi (kita wis dibakar sadurunge!), nanging saiki, ana luwih saka sing nyenengake ing taman tema virtual iki kanggo mbenerake tiket. -Kanggo Plante

Aku pengin terus main Lembah Dreamlight Disney, sanajan ana rintangan utama

Lembah Dreamlight Disney kasedhiya ing saklar Mac, Nintendo, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

20. Xenoblade BAB 3

Xenoblade Bbrus 3 Pahlawan mlebu ing Alfeto Valley

Nimbang pirang-pirang cara Xenoblade BAB 3 minangka prestasi towing. Pisanan, iku kesimpulan sing nggegirisi banget kanggo trilogi RPG sing biasane dikenal kanggo ambisi lan jantung, sing pungkasane ndadekake gamelan kasebut minangka puas kaya aspek liyane. Kanggo wong-wong sing kuwatir babagan komitmen wektu, uga dadi petualangan mandeg sing apik banget, sing dianggep mewancholy kanggo nemokake makna ing wektu sing paling apik. Lan, sing paling akeh, saiki bisa uga desainer desainer desainer-long kanggo nggawe saga fiksi ilmiah, filosofis, sajian pisanan nyoba pisanan ing taun 1998 Xenogear. Kepiye carane bisa diputer. -Joshua Rivera

Xenoblade Chronicles 3 taun kanthi tliti

Xenoblade BAB 3 kasedhiya ing Nintendo Switch.

19. Ora ana sing nyimpen jagad iki

Pertempuran Overworld ing ora ana sing nyimpen jagad iki

Ora ana sing nyimpen jagad iki Apa game video cilik aneh, nanging wis nilar tandha ing psyche. Iku game babagan Shopeshifting – Mbukak kunci kekuwatan anyar kanggo mbangun dhewe menyang gaman sing sampurna kanggo proyek kasebut, utawa alat tartamtu sing dibutuhake kanggo ngrampungake teka-teki siji. Iku babagan eksplorasi lan eksperimen. Kuwi lucu lan menarik, lan, luwih penting, luwih cerdas. Ing setaun sing diisi game gedhe, ukuran lan tlatah Ora ana sing nyimpen jagad iki misale jek cilik. Nanging prekara-prekara sing apik banget ing paket cilik, lan aku ora bakal lali karo studio Droints ‘paling anyar kapan wae. –Ryan Gilliam

Ora ana sing nyimpen jagad iki RPG sing bakal tilase

Ora ana sing nyimpen jagad iki kasedhiya ing Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

18. Kultus wedhus

Lambe masak sawetara dhaharan ing senyawa ing cempe lambe

Ing taun banner kanggo sims manajemen, Kultus wedhus ngadeg ing antarane pak – kanthi campuran kunjungan roguelite, ambiguitas religius, lan gaya seni puerile sing menehi cara sing angel. Iki minangka salah sawijining game sing, ing kertas, ora kudu bisa. Nanging ing praktik, saya teles.

Kaya dene cempe sing dikirim saka pati dening wong-wong setan, sampeyan wis diturunake karo bangunan, ningkatake, lan nimbulake kultus ing alas, kanthi tujuan sing mrentahake para allah sing mrentahake. Sampeyan nyebar lapangan, masak dhaharan kanggo para pengikut sampeyan, mberkahi ujar para pengikut supaya entuk sih-rahmat, lan ing sawetara kasus, dipurrahake ing tampilan kekerasan sing mulya. Antarane kabeh, sampeyan pindhah menyang ara-ara samun ing pertempuran mbukak sing menehi pandherek, kabisan, lan boons anyar kanggo nambah kultus sampeyan. Asil minangka aliran kaya fogeloros saka found lan manajemen desa zenlike, kabeh tujuane nuduhake pimpinan apa sing sampeyan alami yen diwenehi kekuwatan mutlak. -Mike mahardy

Kultus wedhus iku game langka: kritik babagan agama sing nyenengake

Kultus wedhus kasedhiya ing saklar Mac, Nintendo, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

17. Kirby lan Tanah sing lali

Art seni kanggo Kirby lan tanah sing lali nuduhake blumbang pink sing nggoleki nggoleki manungsa ing hellscape post

Miturut saklarku, aku wis setya 60 jam menyang game Kirby paling anyar. Aku ngenteni kira-kira 10 jam kasebut sejatine muter. 50 jam liyane wis nyebar ing wolung wulan kepungkur kanthi umur 4 taun, sing ditemokake ing wacan sing paling apik kanggo game favorit pisanan. Aku seneng karo Kirby kanthi apik ing playthrough dhewe, nanging nonton anakku kanthi bertahap sinau ing jagad sing dicethakaké manawa aku wis nawarake dolanan. Puluhan saka knickknacks sing apik banget. Sanctuary Ngarep Kirby, kanthi cafe interaktif, butik, lan téater film. Detail sing ditayangke ing saben level, wigati nalika nggawe game kanggo bocah sing bakal main ing tahap sing padha lan liwat maneh. Minangka wong diwasa, gampang banget kanggo nyathet seni seni lan canggih sing bisa ngrancang game kanggo bocah lan kulawarga. Kirby lan Tanah sing lali minangka pangeling-eling yen nalika Nintendo paling dikenal kanggo nyebrang kewan lan Zelda njupuk budaya populer, penetalan tetep luwih apik tinimbang wong liya kanggo nggawe pamirsa target asli: Bocah-bocah. -Kanggo Plante

Kirby paling gedhe lan pitakonan tanah sing lali, wangsulan

Kirby lan Tanah sing lali kasedhiya ing Nintendo Switch.

16. Bali menyang Pulau Monkey

Guybrush lan kumpulane katon ing jero dada bandha ing pulo monkey

Akeh game nyoba komedi, nanging sawetara sukses. Iku isin banget, wiwit komedi minangka panacea sing sampurna kanggo teka-teki angel. Seri Monkey Pulau Monyet asli ing titik petualangan titik sing nyampurnakake pasangan, boldersing teka-teki kanthi goofy puns, slapstick, lan mung kahanan bodho kosong. Bali menyang Pulau Monkey Pilih ing endi seri kasebut mati taun kepungkur, nginstal karakter sing padha – yaiku Paramour Pirate Guybrush ThreePwood, paramour sing seneng karo Elaine Marley, Pirate Nemesis Nemesis, nanging sampeyan ora kudu main game sadurunge Kanggo ngguyu bebarengan karo siji iki. Wangsul dikempalken karo gags squeaky sing resik, lan sanajan ana gags sing bakal nyuda pengaruh saka pagelaran stra swara, yen sampeyan kudu nggawa mop, yen sampeyan butuh mop, don ‘ T nyoba nyilih siji. Nggawe siji saka ngeruk, diwiwiti kanthi kunjungan menyang wit gagang mop. Cabangé cocog banget kanggo nggawe nangani mop, sawise kabeh. -Madya Myers

Bali menyang pulo monkey kanthi manteb ing DNA sing kuwasa

Bali menyang Pulau Monkey kasedhiya ing Linux, Mac, Nintendo saklar, PlayStation 5, Windows PC, lan Xbox Serion X.

15. Norco

Kutha industri kanthi rai kaya sing kaya ing NorCo

Norco Jujur amarga akeh alasan: Apik banget saka Louisiana kidul, crita fiksi ilmiah lan Dystopian, lan kritik sing cetha saka blight Industri Minyak. Digawe dening geografi Robot, Norco minangka interpretasi saka Noreco, Louisiana – kutha nyata sing jenenge kanggo New Orleans Refining Company, omah kanggo komplek manufaktur. Minangka petualangan titik-lan klik, Norco Unravels alon-alon kaya karakter utama, Kay, bali menyang omahe bocah-bocah nalika seda ibune. Iki kabeh crita realisme gaib karo unsur misteri, nanging isih mantep kanthi raos kasunyatan – dudu genre sing gampang dienggo. Tulisan tulisan lan lingkungan sing sederhana, bebarengan karo mekanik peta pikiran sing unik sing tumindak minangka dhaptar karakter lan notebook mental, ngutus crita sing cepet-cepet sing isih metu saka kabeh kamar sing mandheg. -Nicole tukang kayu

Mekanik-Mind-Map-Map Noro minangka alat narasi sing apik ing petualangan sci-fi sing stellar

Norco kasedhiya ing PC lan Windows PC.

14. Mario + Rabbids Sparks Hope

Mario nembak blaster laser kanthi mungsuh ing Mario + Rabbids ngarep-arep

Seri rabbids + rabbids bisa gampang dadi grab awis. Nanging, padha karo karya taktik sing lunga menyang toe-to-toe karo xcom, lambang geni, lan titans liyane saka genre. Taun iki Sparks saka pangarep-arep – SEQUEL nganti 2017 Peperangan Raya – mbuktekake. Sparks saka pangarep-arepGimmick inti (“apa yen mario nanging bedhil”) tetep padha karo forebear, nanging nambah sawetara dandan. Tombol kene yaiku introduksi Aksesoris sing dikirimake sing diarani Sparks, sing nggawa tingkat ambane sing apik banget kanggo toolkit game. Opsi Gerakan Cairan nggawe sampeyan bisa ngontrol karakter sing sah Mario, tinimbang prajurit XCOM sing nganggo kosmetik kerajaan jamur. Paling apik, skrip pancen lucu. Mung ana siji-sijine kekurangan: Dhiskusi Rabbids. Lan ora, ora bakal mandheg aneh. –Eri notis

Mario + Rabbids ngarep-arep minangka salah sawijining spinoff Mario sing paling gedhe

Mario + Rabbids Sparks Hope kasedhiya ing Nintendo Switch.

13. Neon Putih

Mlumpat liwat salah sawijining tingkat putih Neon. Demon sing digambarake ana ing sudhut kiwa ngisor layar. Tingkat ditampilake ing grafis 3D. Lantai katon kaya banyu, lan bangunan kasebut ing latar mburi komplek ing latar, kanthi akeh pilar

Yen sampeyan ngamuk karo kanca, kancane, utawa pinunjul liyane, ana kemungkinan amarga game iki. Neon Putih wis nate ngoyak Chase kanggo papan leaderboard ndhuwur, lan nguatake pentinge milliseconds, amarga kadang, millisecond kabeh sing dibutuhake kanggo kanca sing luwih dhuwur tinimbang kanca sing luwih dhuwur tinimbang kanca sing luwih dhuwur tinimbang kanca sing luwih dhuwur tinimbang kanca.

Pangembang Ben Esposito Of Matrix sing diarani Neon Putih “Smoothie” inspirasi, sing narik akeh saka peta surfing counter-mogok sing gesekan amarga saka gravitasi defising setengah peta lan gempa gempa. Neon Putih uga, kanthi cara cilik nanging penting, game kertu bangunan dek. Yen iki lancar, mula bisa dadi bagian sing padha, tangy, marem, lan uga netes, amarga ing wektu sampeyan bakal maca paragraf iki, kanca sampeyan wis entuk skor maneh. Iku Neon Putih bisa dadi elegan lan prasaja, nalika uga nyipt bangkekan sing kuat lan bangkekan bangkekan, cukup prestasi kanggo game babagan mlumpat saka siji platform liyane. Game video bisu kaya neraka. Ayo dadi lancar. -Mike mahardy

Kepiye Neon White nggawa bali Chase Leaderboard

Neon Putih kasedhiya ing Nintendo Switch lan Windows PC.

12. Signalis

Tembok overhead wong katelu saka karakter anime sing ngarahake pistol laser ing rong androidid sing nyekel cleavers ing kantor medis sing peteng

Penerus spiritual kanggo seneng karo bukit sing bisu lan piala ala dadi puluhan. Ora langka nalika ana sing ora mung dadi prinsip inti saka klasik horor sing surem, nanging pungkasane bisa menehi perbandingan kasebut kabeh kanggo crita kabeh. Signalis Apa kabeh-larang banget: Game Hiburan Silvery Cyberpunk Slamet Katelu sing Gerkes.

Minangka review Polygon sing kacathet, game nggambar inspirasi saka seneng game slamet klasik, anime sing diakoni Ghost ing cangkang lan Neon Genesis Evangelion, tulisan H.P. Lovecraft, lan uga lukisan saka Arnold Böcklin lan eugen bracht, sintesis nilai kasebut dadi mayit banget babagan horror sing apik banget lan mbobot. Lelungan mudhun ing jero ruangan menyang weteng sing ditinggalake ing kanca sing ilang yaiku belahang sing ana ing alam béda-balan sing nggegirisi kanthi kukul sing nggegirisi. Signalis mbuktekake dhewe, wektu lan wektu maneh, dadi luwih saka jumlah pengaruh, lan karya medeni sing slamet ing sisih tengen dhewe. –Toussaint Egan

Signalis minangka sesuatu sing sampurna kanggo penduduk piala lan gunung sing bisu

Signalis kasedhiya ing Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

11. Hortikultur aneh

Cathetan ing meja ing hortikultur aneh, nggunakake kapinteran liyane

Ing Hortikultur aneh, sampeyan adol tanduran. Sanajan tanduran bisa uga katon biasa, dheweke uga, ana tanduran sing nggawe wong wani, lan liya-liyane sing ngapusi dheweke tiwas. Sawetara iku tegese nambah fokus utawa ngrusak mungsuh sampeyan. Iku game prasaja sing ditindakake kanthi rinci babagan rinci. Ing Nganggo Toko Tanduran Iki, Kisah ACCultal Strange, Liwat Gosip lan Tanduran Pelanggan ditemokake liwat Peta Game. Hortikultur aneh cekak – butuh luwih saka limang jam kanggo ngrampungake – nanging minangka salah sawijining game sing luwih kaget sing dak lakoni ing taun iki. –Tukang kayu nicole

Hortikultur aneh, game babagan adol tanduran, minangka salah sawijining game sing paling apik ing taun iki

Hortikultur aneh kasedhiya ing Mac, Nintendo Switch, lan Windows PC.

10. Dewa perang ragnarök

Kratos nempelake lengen ing Atreus nalika ngadeg ing alas ing Gusti Allah perang Ragnarok

Dewa perang ragnarök wis sawetara sepatu angel kanggo diisi. Dewa perang (2018) Reinvened Salah siji Mainheadss paling gedhe ing game video, dadi karakter sing nggumunake sing mbantu mbantu game kanggo menang game poligon taun kepungkur. Iki catapult ing bar kaunggulan, dadi salah sawijining game sing paling apik ing dekade, lan kabeh wektu.

Ragnarök yaiku, kanthi pirang-pirang cara, kaya apik. Lan ing sawetara papan, luwih apik. Nanging amarga nyoba nindakake akeh, utawa bisa uga amarga 2018Kualitas sing kaget kaya ngono, Ragnarök mung bisa scramble liwat bar yen sadurunge sadurunge gampang nyebul kepungkur.

Yen 2018 yaiku perjalanan kratos dadi bapak lan bapak lan bapak sing nyata, Ragnarök yaiku babagan ensemble karakter sing nyoba kanggo terus-terusan bebarengan sajrone akhir jagad. Fokus ora maneh ing Kratos wektu iki, nanging wutah emosional sing anyar banget kanggo kain crita kasebut. Nonton dheweke sinau kanggo nyebut awake dhewe kanthi cara sing bisa dirasakake nalika umur patang taun kepungkur, nanging ing Ragnarök dheweke dadi fide Bona “bapak apik” – utawa, paling ora, dheweke nyoba paling apik. Lan karo jagad iki ambruk, kita ndeleng Kratos ora mung bisa nulungi kabeh sekutu dheweke, nanging nyiyapake emosional kanggo menehi kabeh kanggo masa depan anake.

Nulis game sok-sok kesandhung – utamane karo humor – nanging ora nate mbukak wektu asli antarane wong tuwa lan bocah. Iku dinamis sing game AAA wis nyoba dijupuk pirang-pirang taun saiki, lan Dewa perang (2018) wis dadi conto sing sumunar wiwit dibebasake. Ing paling cara isih ana.

Isih, Ragnarök njupuk akeh – kalebu crita saka game asli uga petualangan anyar – sing dadi studio sing luwih murah bakal gampang keselak. Lan durung, studio Santa Monica isih nggawe terusan sing pantes menyang salah sawijining game sing paling apik sing wis digawe, lan sing cocog karo sing kudu dirayakake. -Rya Gilliam

13 prekara sing kudu sampeyan ngerti sadurunge miwiti dewa perang perang

Dewa perang ragnarök kasedhiya ing PlayStation 4 lan PlayStation 5.

9. Simulator Powerswash

Powerswash Simulator - Pamuter nggunakake cuci kakuwatane kanggo ngresiki sepur lokomotif buta ing ara-ara samun

Wis pirang-pirang taun, aku kepengin weruh klip Internet mobil sing puas, mobil trotoar, kabeh wektu, aku ora bakal ngerti perdamaian sing kurang ajar. Uripku diganti ing salawas-lawase Simulator Powerswash teka pemandangan. Aku langsung meksa kanca kanggo melu aku kanthi scrubbing lingkungan virtual kanthi jet banyu sing ganas. Uripku wis luwih apik wiwit saiki.

Apa sampeyan wis ngupayakake perlindungan saka doomscrolling sing nggegirisi saben dinane? Apa sampeyan pengin lancip kisut pesky kasebut ing otak sampeyan? Game iki kanggo sampeyan, lan uga kabeh wong sing ngerti. (Nganti enem wong bisa muter bebarengan, lan sing duwe kanca luwih akeh tinimbang biyen?) Ngresiki mobil reged, backyards karo wangi lan swingsets, omah-bokong, helikopter, truk monster, lan luwih akeh. Ngendhokke pundhak kasebut. Supaya rasa nyeri awak kanthi cuci sing apik. -Nicole Clark

PowerWash Simulator minangka game hawa vibes anyarku

Simulator Powerswash kasedhiya ing Windows PC, Xbox One, lan Xbox Serion X.

8. Pokémon Legenda: Arceus

Nunggang Wydeer liwat kali

Kanthi sejarah franchise minangka grand lan stoed minangka Pokémon, bisa dadi hard kanggo nggawe cipratan gedhe. Game video wis kira-kira 25 taun, lan rpg utama duwe luwih saka rumus standar game based ing ngendi kita njelajah lan nyekel cast monsters sing warni. Karo Pokémon Legenda: Arceus, Game Freak njupuk francais ing arah sing wani lan nyegerake sing bisa digunakake ing perang lan nyekel. Uga takon apa tegese dadi pelatih Pokémon.

Ing wiwitan game Pokémon, utawa ing film, kita mesthi bakal sinau babagan jagad Pokémon. Kita dikandhani manawa makhluk sing kuat iki urip bebarengan karo mitra, lan saingan karo saben liyane ing pertempuran sing luwih gedhe ing antarane pokémon lan pelatih. Legenda: Arceus rampung saka konsep iki kanthi njupuk papan ing wektu sejarah ing saindenging Pokémon durung nggabungake karo populasi umum, lan ing endi wong rata-rata wedi karo Pokémon. Kita, pamuter, duwe wektu saka masa depan, lan nganti dadi salah sawijining jembatan pertama ing antarane kutha-kutha sing padha lan monsters sing ora ana ing pager.

Pokémon Legenda: Arceus ora mung menarik; Uga nampilake template sing hebat kanggo game open-donya. Ing njero, sampeyan bisa milih lan milih macem-macem wilayah kanggo njelajah. Iki nyampur eksplorasi kanthi monster sing angel kanthi ngidini kita nyelinep lan nyekel Pokémon kanthi pucuk bal poké siji. Ngluwihi, game kasebut diisi karo flururis sing duwe cara dhewe kanggo njaluk kita mikir babagan pokémon kanthi macem-macem cara. Apa iki njaluk kuldi ditendhang, ndeleng Pokémon urip ing lingkungan sing alami, utawa tumindak sing gampang kanggo nemoni salah sawijining mitra sing mripat, Pokémon Legenda: Arceus minangka salah sawijining game Pokémon sing paling apik, lan sebabe ing dhaptar iki saiki. -Ana diaz

Pokémon Legenda: Arceus minangka eksperimen sing ora apik

Pokémon Legenda: Arceus kasedhiya ing Nintendo Switch.

7. Marvel Snap

Foto game Swara Marvel, nampilake lokasi ing hub lan ONSLAALT, lan macem-macem kertu, ing iPhone

Ana wayahe, bisa uga ing babak kaping lima Marvel Snap, Yen sampeyan ngerti carane game bisa, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng wektu lan ruang lan ndeleng masa depan sing sampeyan main game iki kanggo wektu sing suwe. Mungkin, ing wektu iki, sampeyan bakal sumpah dhewe lan mbusak app, amarga wedi karo obsesi digital liyane. Utawa, sampeyan bakal grin ing jenius elegan saka battle kertu mobile nomer loro, lan nyilem langsung ing. Marvel Snap wis retak kode game kertu sing bisa diakses, nggawe game sing bisa diakses, cepet, lan cokotan sing bisa ngatasi dawa lan kerumitan ing paling game sing cocog karo gesek ing Tiktok. Manawa nalika ngrameke keterampilan game kertu kasebut uga apik banget: ing aturan back-back lan plancong cendhak, isih menehi pemain paling apik sing bisa diwenehake: nuduhake kertu kertu sing apik sing bisa diwenehake: nuduhake kertu anyar sing mbukak otak, nggawe dheweke mesem lan ujar, “Aku duwe ide kanggo dek.” -Joshua Rivera

Marvel Snap tap ing nostalgia, dudu dompet sampeyan

Marvel Snap kasedhiya ing Android, iOS, lan PC Windows.

6. Pentiment

Screenshot Andreas Maler ing jogan saka pentiment RPG hiburan hiburan hiburan hiburan hiburan sing ora trampil

Pentiment luwih anget, lucu, lan luwih kepenak tinimbang elevator sing nggumunake. Aku ngelingake sampeyan luwih dhisik amarga aku wedi yen aku bakal kelangan sampeyan. Deleng, sampeyan main minangka Artis Traveling Andreas Maler ing abad kaping 16. Sampeyan netepake toko ing biara Bavarian lan nglampahi sabanjure 10-15 jam (nyebarake 25 taun) nggawe kanca lan mungsuh, lan keputusan sing mateni kabeh wong ing sacedhake. Ora ana swara sing tumindak, ora ana tempur, lan ora cara nyata kanggo “menang.”Sampeyan mung ngomong.

Pentiment bisa muni rada kaya kerja ing omah, lan peringatan sing adil, sawetara jam pisanan yaiku kandhel – salah sawijining mekanika game minangka pilihan kanggo maca kaki. Nanging apa wae sing menehi game iki, mula sampeyan entuk sepuluh. Karakter ing kutha sing apik banget, nggambarake gaya, yaiku kontradiksi, kaya wong nyata. Dheweke bisa welas asih lan mbiyantu, nanging ing obrolan sing padha, kanthi ati-ati lan mbebayani. Kendahan lan mbutuhake shift, lan prilaku bisa mengaruhi wong-wong sing padha karo wong sing dikasihi. Amarga game kasebut ing generasi, kita bisa ndeleng kepiye urip desa kasebut dadi sejarah, lan kepiye sejarah dadi ora kleru utawa dilalekake kanthi bener utawa dilalekake.

Dilapisi ing ndhuwur wong iki minangka pacelathon saka iman sing durung nate weruh ing game, lan arang banget ing seni populer. Agama ayu lan rawan korupsi, layanan negara lan cudgel paling kuat. Utawa kanggo nyelehake kanthi gampang: iman apa sing digawe. Pas, mulane Pentiment. –CHRM Plante

RPG anyar obsidian kebak pilihan sing angel, fallout

Pentiment kasedhiya ing Windows PC, Xbox One, lan Xbox Serion X.

5. Fortnite

Telung karakter saka Fortnite kanthi ati-ati mlaku liwat metallic goo. Salah sijine yaiku Spider Gwen saka Spider-Man, sing katon kaya robot, lan liyane nganggo klambi hip kanthi kendel

Apa sampeyan ngerti Goku ing game iki? Lan dheweke duwe bedhil? Isih Juara POP Cultural Non Seequiturs, Fortnite Apa sing kedadeyan nalika kabeh konten lan fandom mung siji-sijine jinis ekspresi sing penting. Nanging ing taun 2022, dadi game video sing luwih apik tinimbang saiki, utawa paling ora siji sing saiki bisa menang kanthi rutin, thanks kanggo mode Zero Gampang sing diturunake FortniteSkill Skill Ceiling kanthi mbusak pambangunan rintangan manik saka game perang Royale. Dijupuk magepokan karo sawetara kemajuan meter sing bener-bener sing terus-terusomi pemain kanthi hadiah, Fortnite wis uga wis ngrampungake papan minangka salah sawijining game sing paling apik kanggo main-main ing njaba. Napa muter game sing luwih akeh kulit tinimbang penembake? Wangsulan kasebut tetep gampang kaya biasane: isih salah sawijining ruang digital paling apik kanggo mlebu karo kanca lan nyumerepi. -Joshua Rivera

Mode Zero Benteng Fortnite minangka titik entri sing sampurna kanggo game

Fortnite kasedhiya ing saklar Android, iOS, Mac, Mac, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

4. Vampire slamet

Mungsuh grapukan karakter pamuter ing vampire slamet

Saka kabeh game ing taun iki, gedhe lan cilik, Vampire slamet netepake 2022.

Ing wiwitan taun, sadurunge miwiti tanggal rilis pungkasan, Vampire slamet Dianyari meh saben minggu kanthi konten anyar. Saben dina Setu utawa Minggu, aku bakal muter menyang PC, ngarep-arep ana sawetara prestasi kanggo ngumpulake, rahasia anyar kanggo ditemokake, utawa senjata anyar kanggo mekar. Ing setaun ing ngendi normal normal katon bali – nanging durung ana – Vampire slamet dadi upacara kanggo mbantu menehi tandha minggu.

Nanging aku ora ngatur kanggo log 100 jam ing versi PC Vampire slamet Kanthi mung muter kanggo prestasi. Kabeh game ing dhaptar iki, Vampire slamet minangka salah sawijining sing mung bakal bisa diputer kanggo seneng-seneng, kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake kanthi ribut sing bisa saya lakoni sawise aku wis kesel kabeh konten. Ing game kaya Dewa perang, Elden Ring, malah malah Ninykin, Kabeh dolanan saya berorientasi. Nanging kabungahan Vampire slamet iku murni lan infèksius.

Swara taun, aku ndeleng bungah amarga dolanan sing kejiret kanthi tembung tutuk ing antarane kanca lan rekan kerja. SeeMingly saben minggu, palar anyar munggah ing dhaptar kanca-kanca uap sing nuduhake yen pungkasane mlumpat menyang Vampire slamet. Lan sajrone minggu-minggu iki, aku bakal nonton skyrocket jam.

Vampire slamet yaiku panganan sing kepenak. Iki mbutuhake konsentrasi sing sampurna supaya sampeyan melu sampeyan nalika mbebasake sampeyan ngrungokake podcast utawa nonton video. Lan cara berkembang saka game $ 3 indie cilik kanthi konten sing winates ing wulan Januari nganti $ 5 game sing dikempalken kanthi pirang-pirang jam konten sing ana ing Xbox lan PC nggumunake. Iki minangka salah sawijining crita sing paling gedhe ing kabeh wektu, malah saestu seneng banget Mateni spire lan Hades.

Ing salah sawijining dolanan dolanan paling apik sing wis suwe, dikempalken karo game wong bakal eling sajrone pirang-pirang taun, nggumunake manawa proyek cilik cilik iki wis kabukten kanggo kabeh. –Ryan Gilliam

Vampire sing slamet bisa uga sedina ngadeg ing sadawane Hades lan rogog kaya greats

Vampire slamet kasedhiya ing Mac, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.

3. Kasus idol emas

Pembunuhan dumadi ing kasus idola emas, sing kalebu pembakaran spontan

Gampang dibandhingake Kasus idol emas karo Wangsul saka OBRA DINN. Saben game misteri disetel ing Sejarah Alternatif Sisister sing dikuasai dening kedadeyan gaib. Gaya seni kasebut diilhami dening game retro saka wiwitan komputasi, lan masing-masing nggunakake sistem isi kosong kanggo ngeculake web kompleks pati mistik.

Nanging mbandhingake, nalika digawe pujian, aja nganti Idol Emas sumunar kanggo mupangat dhewe. Misteri sing sepisanan katon luwih murah tinimbang OBRA DINNYa, muter liwat 11 bab sing ora ana kekurangan seda kasar. Nanging ana wektu sing entheng nalika nyadari kepiye carane bisa menehi komentar saben jeneng lan pitunjuk, kaya ing fiksi Whodunit sing paling apik. Lan nalika game kasebut ora ndhelikake manawa ana artefak kuno sing kuat ing play, wahyu babagan kepiye pamilik meriad kanggo nggunakake iku kabeh tiba ing papan.

Lan saben potongan game ndhukung rasa tetep ora kepenak. Gif piketelated saben pemandangan mung cukup kanggo imajinasi, lan saben skor sing ana gandhengane. Lan nalika prasaja, kabeh ndhukung ramalan sampeyan dhewe, lan ora ana bab – malah Undhang-undhang Akhir Komplek – Rasa ora bisa dirampungake saka keterampilan sing ladu dhewe. Idol Emas ahli kanthi ndhukung sampeyan liwat nyoba lan kesalahan karya detektif, sanajan aku mikir yen aku wis entuk ide sing adoh banget ora bisa uga bisa. Nalika misteri paling apik nggawe pengamat rumangsa kesucian kanggo ngrampungake awake dhewe, Idol EmasPayoff Culmined ing epilog sing apik banget, sing menehi kesempatan kanggo pungkasane, gaya pootot, sanajan pamirsa mung aku. -Chelsea Stark

Game teka-teki sing kudu dimainake 2022 minangka misteri pembunuhan piksel

Kasus idol emas kasedhiya ing windows windows.

2. Tukang warga negara

Pemandangan sistem obrolan basis warga Sutter Citizen

Sampeyan ngadhepi dina anyar minangka turu, kanthi kesadaran sampeyan mlebu menyang badan robotic sing diduweni dening perusahaan sing diarani essen-arp. Sampeyan kurang ing “obat” sampeyan kudu urip, dibangun kaya “ngrencanakake.”Iki carane perusahaan meksa sampeyan dadi urip saka servitudude sing ora bisa dingerteni.

Ing Tukang warga negara, Sampeyan nemokake urip anyar ing mripat Erlin, ketemu wong, njupuk proyek aneh, lan golek cara kanggo urip. Saben esuk nyepak nganggo gulung sakepel saka dadu – gulungan iki ndhaptar kemungkinan sukses kanggo tumindak sing dijupuk. Nglampahi dadu sampeyan kanthi wicaksana.

Kaya fiksi ilmiah sing akeh banget, Tukang warga negaraKisah minangka kiasan sing elegan kanggo urip kontemporer. Main Tukang warga negara ngelingake aku babagan insulin sing ora cetha. Iki nggawe aku mikir babagan nggarap pandemi, minangka prekara, sanajan wong-wong ing saubengé dadi wong lara nalika jam tangan, awan. Iku digawe saka pirang-pirang taun gaji kanggo mbayar. Ing Tukang warga negara, Kaya ing urip, Scarcity mengaruhi pilihan. Yen sampeyan kudu urip, apa sampeyan bisa milih sing nawakake sampeyan? Iku uga babagan golek cara kanggo nggawe urip sing apik, ora preduli tantangan. Sapa sing bakal nandur modal? Sampeyan bakal tetep utawa ninggalake?

Iku akeh game kasempatan minangka game babagan mung kepiye carane. Lan minangka salah sawijining 2022 paling apik. -Nicole Clark

Tukang warga negara nggunakake mekanika tabletop kanggo ngowahi format Sci-Fi RPG

Tukang warga negara kasedhiya ing Mac, MAC, Nintendo Switch, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Serion X.

1. Elden Ring

Pandhuan Ring Elden: Lokasi Petani Rune

Elden Ring Apa game langka sing rumangsa cocog kanggo wayahe. Nalika tekan 2022 Februari, umur limang taun wiwit dibebasake Napas saka alam bébas, Enem taun wiwit game Darks sing terakhir sing pungkasan katon kanggo seri siji langkah saka sukses utama, lan liya-liyane, kita bener, kita bener, kita bener-bener, kita bisa ngalami. Lan ing wayahe budaya sing sampurna kasebut, kanthi gunung hype ing mburi, fripsware bisa ngeculake game sing pantes saben inci.

Elden RingUrutane critane game kasebut dhewe rumangsa kaya asil development alchemy pangembangan misterius. FromSoft njupuk logam dhasar game liyane (eksplorasi Freiform saka Napas saka alam bébas, pertempuran saka Bloodborne lan jiwane peteng, jagad sing dikempalken Skyrim) lan olahan, sadurunge ilang mudhun, nyampur karo jupuk sihir, lan ngowahi kabeh dadi emas.

Nanging kanggo mbatesi Elden Ring mung mbandhingake sing bakal disservice kanggo game lan mupangat dhewe. Tempurane apik banget, tepat, lan nuntut, kabeh bisa njaga saben pilihan senjata setengah rolas lan gaya muter. Donya terbuka sing dirancang kanthi logam nawakake para pemain meh ora instruksi, nanging sukses kanthi kabecikan kanggo njelajah. Apa sing nggumunake lan digawe kanthi ati-ati ing bathi kanthi organik, unik (lan para panggedhe sing njaga dheweke) tuck ing cellars sing didhelikake, utawa mungsuh sing angel banget minangka pratinjau kekuwatan sampeyan, saben wayahe ing Lands ing antarane ngrasa kaya diselehake kanthi tujuan sing paling akeh. Lan saben pelajaran utawa hadiah anyar kaya alesan sing sampurna kanggo nglampahi pirang-pirang jam liyane sing njelajah lan gelut.

2022 minangka taun sing ora apik kanggo game. Nanging ing taun game sing apik, Elden Ring isih ngadeg ing ndhuwur kompetisi minangka soko khusus. Sawise kabeh, apa maneh sing bisa sampeyan sebut nalika game iki surem, gedhe, opaque, lan tantangan uga kedadeyan dadi salah sawijining fenomena budaya pop paling gedhe, lan salah sawijining game sing paling apik sing dirilis ing memori anyar? -Austen Goslin

Elden Dering paling apik, game sing paling ora bisa diawat, lan angel

Elden Ring kasedhiya ing PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, lan Xbox Series X.