Game Co-Op sing paling apik ing genre, game co-op paling apik ing kabeh wektu | Tren Digital

Game co-op paling apik ing kabeh wektu

Contents

Malah ana misi sing mbutuhake siluman yen entuk getih sampeyan. Siji bab Mesthi, ana pirang-pirang misi lan pembahuran sing bakal sampeyan jelas supaya sampeyan ora bakal duwe wektu sing ora pati jelas. Kajaba saka Kemampuan lan Parkour Park, sampeyan uga bakal entuk kabisan khusus, yaiku perawatan kanggo nggunakake perang.

Game co-op paling apik ing genre

Game co-op paling apik ing genre

Sampeyan ora ngerti jinis genre kanca sing bisa ditindakake, mula kita mutusake kanggo nyusun dhaptar game co-op sing diurutake dening genre. Preduli saka rasa sampeyan, sampeyan bakal bisa nemokake sing langsung nalika sampeyan mudhun ing dhaptar.

Elinga yen sawetara game kasebut duwe genre sing tumpang tindih, mula kita wis nempuh genre kasebut, kita mikir sing paling apik. Nyekel cemilan amarga iki bakal sawetara wektu!

Penembak co-op paling apik

Kiwa 4 seri mati

Game co-op paling apik yaiku 4 mati

Nomer maksimal pemain:: 4

Apa kita malah kaget amarga iki kene? Kiri 4 Mati minangka salah sawijining penembak paling apik ing njaba, utamane ing Zombie lan Kasedhiyan Genre. Kajaba iku, macem-macem geran sing akeh game sing apik banget amarga ora bakal nesu. Ana ton misi lan nir kanggo mateni, saengga angel diumbah francais.

Seri ikonin iki duwe sawetara karakter sing bisa dilalekake lan kabeh jinis sing ditindakake, nanging ora ana gamelan tegang sing bakal sampeyan bengok-bengok karo kanca-kanca kanggo bantuan utawa mung teror murni. Sampeyan ora kudu kuwatir babagan leveling munggah utawa kelas, mung ana shoot!

Galactic Rock Rock

Toko Co-Op Rock Rock Rocket Paling apik

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Ya, galaksi jero rock bisa uga wis dirilis udakara setaun kepungkur, nanging minangka salah sawijining penembak co-op sing paling anyar sing bisa sampeyan alami. Sampeyan bakal dadi kerdil ruang sing gelut mati kewan omifikasi ing guwa acak, sing muni!

Ana patang kelas kanggo sampeyan lan kanca-kanca sing dipilih, saben gaman lan peran khusus kanggo tim kasebut. Yen sampeyan nggoleki pengalaman sing nyenengake karo kanca-kanca, sampeyan bisa nyilem galaksi batang batang jero lan mburu sawetara creekies! Apa kita sebutno sampeyan ing crunch wektu? Luwih apik kanggo!

Perang Donya Z

Perang Donya Z

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Perang Donya Z Minangka Franchise wis nggambarake macem-macem media, nanging salah sawijining sing paling apik kanggo metu saka game iki. Manawa, iku game liyane zombie lan ora ana saingan l4d, sanajan iki cedhak. Iki minangka pengalaman riveting sing nggawa sampeyan limang negara sing beda karo wabah zombie sing terus-terusan.

Ana pitung kelas kanggo sampeyan lan kanca-kanca kanggo milih, saben keahlian lan tunjangan kanggo mbukak kunci. Ing saben lokasi, sampeyan bakal bisa entuk persediaan sawise rampung tingkat sing bisa mbantu sampeyan nganyarke senjata utawa mbukak kunci anyar. Apik kanggo dolanan karo kanca amarga ana sawetara mode bebarengan kanggo milih.

Alien: Fireteam Elit

Game Co-Op Alien: Fireteam Elit

Nomer maksimal pemain: 3 pemain

Kabeh wong wis kenal karo film alien, tengen? Barang-barang ireng sing nggegirisi kanthi kepala gedhe lan buntut? Uga, sampeyan kudu golek cara kanggo urip amarga dheweke nyoba mburu sampeyan. Ing Alien: Fireteam Elite Sampeyan minangka laut kolonial karo rong makhara ing dhuwur kapal sing nanggapi telpon sungkowo. Lan prekara-prekara sing ora bakal ditindakake.

Game kasebut cukup ekstensif kanggo kolaborasi Disney, kanthi enem kelas karakter sing kudu dipilih, patang misi crita kanthi telung misi saben, limang tingkat kesulitan sing beda-beda. Yen sampeyan utawa kanca-kanca menyang Sci-Fi, iki minangka game sing apik kanggo urip kasebut!

Payday 2

Payday 2

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Urutan kanggo mbayar maneh: heist, iki njupuk sampeyan lan kanca-kanca 2 taun sawise acara game sadurunge. Maneh, kabeh babagan narik heists lan sugih! Heed iki bisa dadi kuat lan ora winates ing Heists Bank biasa. Nanging, dheweke melu kabeh jinis tumindak pidana – pemilihan pemilihan, distribusi obat, sampeyan jenenge.

Yen sampeyan lan kanca-kanca pengin rumangsa kaya sampeyan ing film mafia, mula game iki bisa nggawe kasunyatan kasebut. Pakaryan siluman lan strategi nalika sampeyan ngliwati tumindak ilegal iki lan ngerti salah sawijining kanca sing bakal nggawe pasangan heist sing apik ing urip nyata.

Vermintide 2

co-op vermintide 2

Max Nomer PLAYER: 4 pemain

Kita lagi nggawe siji ing kategori penembak, ngarep-arep nggunakake luwih akeh senjata ing vermintide 2. Vermintide 2 minangka hack pertama wong lan slash utamane sing diilhami dening game kaya kiwa 4 mati. Nanging, ana macem-macem macem-macem lan peta liyane ing kene, uga mungsuh sing luwih menarik.

Gampang salah sawijining game fantasi warhammer sing paling apik ing sekitar, vermintide 2 sampeyan wis nglawan ratmen, deman lan macem-macem monstrobahan liyane ing macem-macem grim nanging apik banget sing diwenehake. Game mung duwe limang kelas sing kudu dipilih nanging saben wong ndhukung macem-macem dalan karir, sing kalebu kelas sub-kelas.

Game kasebut dirancang karo co-op 4-pamuter nanging sampeyan bisa muter kanthi mung siji utawa loro kanca lan supaya karakter sing dikontrol AI ngisi kesenjangan.

Platform / palu paling apik

Portal 2

Game Co-op Best dening Genre Portal 2

Nomer maksimal pemain: 2 pemain

Aku kudu ngatasi sadurunge, nanging ana mod sing ngidini sampeyan main portal 2 ing co-op nganti 32 pemain. Dadi … yen sampeyan duwe 31 kanca, sampeyan bisa lunga liar. Uga, yen sampeyan duwe luwih saka 30 kanca, kepiye kaya ngono? Muni kaya neraka kanggo aku, nanging dhewe-dhewe.

Anyways, portal 2 minangka salah sawijining game co-op lan platform sing paling apik ing kana kanthi robot sing wicaksana lan teka-teki pinter kanggo ngatasi. Ana alesan kenapa game iki tetep dadi salah sawijining game co-op sing paling legendaris sanajan sawise kabeh wektu TSSI. Banyolan gelap lan teka-teki meksa kenapa aku kelet banget.

Legenda Rayman

GAMES CO-OP GAMES RAYMAN LEGENDS

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Legenda Rayman minangka langkah saka sadurunge lan cocog kanggo kabeh umur nyoba. Yen sampeyan duwe wengi ing kulawarga, mula sampeyan bisa nggawa game iki kanthi becik. Sampeyan ngliwati level sing mbebasake makhluk sing kepepet, ngalahake mungsuh, lan ngempalaken barang.

Nalika sampeyan free makhluk sing kepepet, sampeyan bakal mbukak luwih akeh jagad sing bisa ditemokake. Sampeyan bakal entuk karakter sing bisa dimainake nalika sampeyan nyimpen lan mbebasake uga. Wiwit co-op dibutuhake kanggo ngrampungake level tartamtu, sampeyan ora pengin main game solo iki. Minangka bonus, grafis kasebut cute cute.

Manungsa: tiba warata

Platformer co-op paling apik manungsa: Fall Flat

Nomer maksimal pemain: 8 pemain

Kanthi jeneng kaya manungsa: tiba rata, apa sing diarepake? Pemain njaluk dolanan minangka blokir kaya manungsa sing bisa navigasi liwat level tema sing beda karo teka-teki adhedhasar fisika. Minangka pirang-pirang cara kanggo ngrampungake teka-teki, sampeyan bisa nyedhaki dheweke, nanging sampeyan seneng.

Gamelan bisa uga gampang, nanging dipercaya aku, teka-teki ora. Sampeyan uga nyoba katrampilan kerja lan komunikasi sampeyan. Sampeyan luwih apik duwe kimia karo kanca-kanca, yen ora, iki ora bakal bisa digunakake!

Kita kene

Kita kene

Max Jumlah pemain: 2 pemain

Sakabèhé ana papat game ing seri iki, lan sampeyan pengin muter kabeh. Iki game co-op sing bener lan sampeyan kudu dipercaya pasangan sampeyan nindakake kanthi bener. Sampeyan bakal kapisah ing wektu sing beda karo kamar sing mung kanggo walkie minangka wujud komunikasi.

Nalika sampeyan dipisahake, sampeyan bakal ngadhepi teka-teki sing beda lan mbantu saben liyane ngatasi teka-teki tanpa bisa ndeleng dheweke. Njupuk katrampilan komunikasi akeh ing kene, dadi yen sampeyan kudu sikat, seri iki pancen apik.

Guacamelee! 2

game co-op top guacamelee 2

Nomer maksimal saka PLapisan: 4 pemain

Wong-wong ing saubengé aku wis bosen karo aku ngomong babagan Guacamelee, nanging mung game sing apik banget kanggo aku. Game kasebut adhedhasar Meksiko, lan iku sing bakal daklakoni. Iku akeh banget kesenengan, utamane karo macem-macem wong sing ngisi layar.

Game pisanan bisa diputer ing co-op 2-pamuter nanging sing nomer loro ngidini nganti 4 pemain. Dadi, yen sampeyan duwe klompok karo sampeyan, iku pilihan sing rada jelas. Sampeyan kudu main minangka Luchadors kanthi kabeh kabisan kanggo mbukak kunci nalika sampeyan level busak lan nglawan mungsuh sing warni sing bakal nggawe sampeyan ngeculake basa sing luwih warni.

Game medeni co-op paling apik

Phasmophobia

Game Horror Co-OP paling apik Phasmophobia

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Aku yakin sampeyan ndeleng ndeleng siji mil iki adoh amarga minangka salah sawijining game medeni co-op sing paling populer ing saestu. Dadi wedi karo kanca yaiku sing nggawa kabeh wong bebarengan! Phasmophobia nawakake jumpskares paling apik lan hantu sing katon apik banget saka kabeh budaya. Nambah sawetara rempah-rempah kanggo klambi putih putih, rambut sing dawa.

Ora kanggo sampeyan kudu ngerti apa jinis hantu sing padha karo bukti supaya bisa menang. Ora cukup kanggo ngerti Apa sing dikepengini, sampeyan butuh bukti. Sing mesthi rampung karo wong sing dikorbanake kanggo sababe minangka hantu nganyarke. Ayo dadi muga-muga sampeyan ora!

Alas

Game co-op paling apik kanggo kabeh: alas

Nomer maksimal pemain: 8 pemain

Pertempuran sawetara makhluk cannibalistik sawise slamet mabur mabur kaya ngimpi elek, lan apa sing sampeyan entuk karo alas. Iku game Open-World, saengga sampeyan bisa njelajah lingkungan sing jembar lan serem nalika lagi mangan. Ing mode Multiplayer, kabeh wong njaluk komunikasi liwat walky-bicara lan nyoba supaya bisa urip bebarengan.

Ana macem-macem perkara sing kudu ditindakake lan akeh cara kanggo mbukak, amarga sampeyan kudu mbangun jagad lan tokoh kanthi cara sampeyan. Ora ana misi utawa pencarian sing bakal nyurung sampeyan nindakake perkara, sampeyan nggawe keputusan sampeyan dhewe. Dadi sampeyan bisa mbayangno apa kedadeyan sing apik bisa entuk nalika ngelak lan keluwen sampeyan ing titik kritis sing ora ana gandhengane, nanging manungsa liyane .. bakal kelakon.

Gtfo

Game Horror Top Top GTFO

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Papat sampeyan dipeksa kanggo njelajah komplek lemah sing gedhe banget kanggo ngerti tujuan Warden kanggo nggawe kompleks ing situs kacilakan asteroid. Sampeyan kabeh tahanan lan kudu ngerteni cara kanggo ngrampungake kabeh monsters aneh lan nyenengake sing didhelikake ing ambane kanggo uwal.

Minangka minangka game medeni sing slamet, sampeyan kudu sinau babagan nyoto pasokan, strategi cara kanggo metu, lan pungkasane mateni sawetara makhluk edan iki. Sampeyan bisa uga bisa ngupayakake lan nulungi saben liyane utawa ninggalake kabeh wong kanggo milih awake dhewe. Pilihan sampeyan! Game dibungkus nganggo creep kaya sing paling dhuwur ing ndhuwur, saengga bisa dadi pengalaman sing nggegirisi. Mung matur.

Pacify

Pacify

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Saiki ana telung misi sing kasedhiya kanggo sampeyan muter ing pacengan, saben crita khusus, lingkungan lan monster sing cocog. Ing mode Co-Op, tujuane utama sampeyan yaiku uwal saka omah herba sing kabeh sampeyan kepepet, karo bocah wadon sing nyoba nyekel sampeyan lan njupuk sampeyan.

Ghost kasebut dhewe duwe prekara kapribaden dobel, dheweke bisa dadi apik lan dheweke bisa dadi ala. Tantangan kasebut nglampahi versi jahat saka hantu, nanging nalika game kasebut, hantu kasebut dadi luwih cepet lan luwih pinter. Yen sampeyan rumangsa luwih wani, sampeyan bisa uga duwe pvp karo kanca-kanca ing ngendi kabeh wong nglawan saben liyane kanggo nyamar Ghost lan menang.

Tangis wedi

Best Horror Game Game Best Wedi

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Kita kabeh butuh rasa hormor psikologis ing dhaptar kaya ngono, mula kene kita padha nangis! Game kasebut disetel ing sawijining kutha sing kebak makhluk sing nggegirisi lan sampeyan kudu navigasi kanthi ngluncurake teka-teki lan nglawan monsters kanggo maju. Ing kampanye co-op, sampeyan lan kanca-kanca bakal diputer minangka pulisi sing kudu mungkasi kacilakan protagonist utama wiwit kedadeyan.

Intine, sampeyan bakal lelungan maneh kanthi main kampanye pamuter solo kabeh. Iki minangka perawatan sing menarik yen sampeyan wis main liwat kampanye pisanan. Mesthi wae, ana sawetara prabédan ing pengalaman, ora kabeh sing padha – supaya ora kuwatir lan seneng-seneng!

Rpg co-op paling apik

Ketuhanan: Dosa Asli 2

Game Co-Op Paling Apik Kabeh Wektu: Dosa Asli 2

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan Isometrik RPG kaya ketuhanan: Dosa asli 2 Apa sampeyan bisa ngatur karakter sampeyan dadi apa wae sing dikarepake, sanajan crita asale. Yen sampeyan wis puguh, karakter sing wis digawe, lan sampeyan bisa nganggo game kanthi luwih cepet.

Game kasebut disetel ing jagad Fantasi, saben karakter duwe kabisan sing unik kanggo digunakake ing pertempuran amarga dheweke ngliwati tanah kanggo nemokake bebener ing wiwitan jagad kaya sing dingerteni. Sampeyan wis disetel kanggo entuk jam petualangan menyang game iki, kanthi akeh tujuan lan acak sing kudu ditindakake – tanpa ngerti, srengenge wis surup.

Dewa: Dosa asli 2 ora mung salah sawijining game co-op sing paling apik ing saubenging game video paling apik ing umum.

Monster Hunter World

rpg rpgs monster paling apik

Nomer maksimal pemain: 4

Bisa mburu sawetara monster sing luwih gedhe tinimbang urip sing nyenengake kaya petualangan sing nyenengake, utamane karo kanca-kanca. Yen sampeyan tau main pokemon lan mikir dhewe sing pengin sampeyan duwe versi sing luwih nyata utawa luwih peteng, Monster Hunter World minangka pilihan sing apik. Aku mikir pokemon menyang pipel pipas monster cantik ora bisa dielingi.

Anyways, wektu kanggo nggoleki karo kanca-kanca utawa gabung karo pemain liyane lan nulungi dheweke. Yen sampeyan nggoleki dolanan, sampeyan bisa muter sing nyambung karo para pemain wilayah liyane, Monster Hunter Dunia kene kanggo mbantu kasebut! Game kasebut duwe regu sing kaya guyon ing MMO lan bisa nyambungake sampeyan pemain macem-macem wilayah kanthi gampang.

Warframe

Best Gratis Kanggo Puter Game Co-O: Warframe

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Ora luwih nyenengake tinimbang tangi ing masa depan sing adoh menyang jagad kanthi perang kanthi fraksi sing beda, bener? Warframe minangka campuran penembake, RPG, lan Parkour. Coba metu lan sampeyan bakal entuk apa tegese. Ana unsur-unsur lan pvp, supaya sampeyan bisa muter miturut misi sing sampeyan minat.

Malah ana misi sing mbutuhake siluman yen entuk getih sampeyan. Siji bab Mesthi, ana pirang-pirang misi lan pembahuran sing bakal sampeyan jelas supaya sampeyan ora bakal duwe wektu sing ora pati jelas. Kajaba saka Kemampuan lan Parkour Park, sampeyan uga bakal entuk kabisan khusus, yaiku perawatan kanggo nggunakake perang.

Warframe gampang salah sawijining game co-op gratis sing paling apik kanggo muter.

Gapura Baldur

Baldur

Nomer maksimal pemain: 6 pemain

Yen sampeyan pengin pengalaman sing luwih akeh guet lan naga, gapura Baldur minangka pilihan sing apik kanggo kasunyatan sing lali. Kejabi, ana macem-macem versi game sing sampeyan pilih, sing paling anyar yaiku Gerbang Baldur 3.

Dadi nggawe karakter sampeyan lan miwiti petualangan! Ing game sing luwih anyar, sampeyan bisa uga malah bisa nggunakake wong liya kanthi online yen sampeyan ora duwe kanca sing cukup utawa mung ngrasakake petualang eksturous. Elinga yen Gerbang Baldur 3 saiki nindakake sistem pertempuran basis basis, sing beda karo versi sadurunge.

Sims co-op paling apik

Overcooked

Game simulator co-op paling apik

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Ahh, kekacauan masak karo kanca-kanca. Paling ora wektu iki sampeyan ora kudu ngresiki kekacoan kasebut! Nanging, sampeyan bisa uga kudu ngresiki emosi sing isih ana ing antarane awakmu dhewe, amarga sampeyan nyoba masak lan nylametake jagad iki.

Yen sampeyan wis rampung karo game pisanan, mesthi ana 2, lan yen sampeyan wis rampung, mula mesthi ana ekspansi sing bisa sampeyan lakoni. Ana macem-macem acara lan ekspansi sing nambahi lan crita kanggo sampeyan milih.

Nyebrang Kewan: Horizons anyar

Kewan kewan co-op paling apik: cakrawala anyar

Nomer maksimal pemain: 8 pemain

Kewan nyebrang nalika pandemi, lan sanajan wis tiwas wiwit saiki, isih ana masarakat sing padhet sing wis ditangkep. Nyebrang kewan minangka salah sawijining alasan Nintendo Low kaya Hotcakes. Donya sing nggumunake lan npcs kewan manawa bisa narik kawigaten.

Sampeyan bisa ngatur pulau karo kanca-kanca, saben wong duwe omah cilik sing lucu banget. Kita entuk banding kasebut, sanadyan. Seneng kanggo mlayu menyang jagad liyane lan mbangun dhewe adhedhasar kepiye carane katon. Yen sampeyan ora ngitung menyang sawijining pulo karo kanca-kanca, sampeyan uga bisa ngunjungi dheweke uga!

Lembah Stardew

Co-op Games Ningkat dening Genre Stardew Valley

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Cenderung ing sawah lan urip sing sepi bisa uga mundur lan kanca-kanca butuh. Mesthi wae, tanpa kudu nindakake kabeh karya sing nyata-urip sanadyan. Sing paling apik babagan lembah stardew (lan aku ora bisa mati) yaiku duwe barang kanggo kabeh wong.

Sing nggawe salah sawijining game co-op sing paling santai ing kanca-kanca. Sampeyan bisa uga bisa ngupayakake telpon kanggo wong-wong mau lan ngobrol nalika cenderung menyang peternakan utawa pertambangan ing peteng.

Co-op cover em up

Lurung-lurung nesu 4

Co-op Beat EPS UPS Lurung-lurung saka Rage 4

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Ayo ngomong yen sampeyan mungkasi wektu kerja sing elek, utawa kedadeyan sajrone awan lan sampeyan duwe akeh nesu batin kanggo ngeculake. Iki minangka dalan nesu mlebu. Mung nyeluk kanca kanggo game cepet lan njaluk bantuan ing salah sawijining game paling apik ’em up co-op. Mbusak lurung-lurung lan nesu ing wektu sing padha nganti 90-an inspirasi soundtrack, saestu efektif.

Sampeyan lan kanca-kanca bakal ngresiki crita ing wektu, saengga dadi barang sing apik kanggo macem-macem mode kanggo sampeyan milih – mode arcade, mode Pertempuran Boss, lan mode Pertempuran. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa uga mesthi bisa mlebu ing Dlcs uga.

Scott Pilgrim vs World

Game Co-op Scott Pilgrim vs World

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Yen sampeyan nggoleki soko ing sisih quirky sing isih bakal ngidini sampeyan ngeculake frustrasi, sampeyan bisa menehi Scott Pilgrim vs World. Game kasebut wis entuk kultus kanggo alesan – aneh, nyenengake lan disetel kanggo nglipur lan kanca-kanca sajrone pirang-pirang jam.

Misi sampeyan yaiku ngalahake kabeh pacar pacar pacar bisa rampung kanthi tentrem. Macem-macem kapribaden ing game iki yaiku titik liyane, saliyane gelut boss pumping adrenalin. Liwat bareng karo wong lanang, kanggo katresnan!

Ibu russia getih

Ibu russia getih

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Ibu Rusia Bleeds wis judhul hardcore ing awake dhewe, lan game ora kanggo ati-ati. Apa dielingake, duwe sawetara basa sing atos, getih, gore, lan kabeh barang sing diobong kanggo nggawe kulawarga cidra Kristen ing frasa Alkitab. Oalah, sampeyan nggunakake senjata bedhil, senjata melee utawa malah gundhul kanggo ngalahake mungsuh sampeyan.

Sawise ngalahake, mungsuh sampeyan bakal ngakoni ing lantai lan sampeyan bisa nyusut jarum suntik kanggo menehi kekuwatan luwih akeh. Muni kaya penyakit sing bakal kelakon, nanging carane game kerja. Ana mode liyane kanggo sampeyan lan kanca-kanca uga bisa berjuang, mula seneng-seneng lan ora kesusu banget!

Game Survival Co-Op

Aja keluwen bebarengan

Game Survival Co-Op Terbaik DON

Nomer maksimal pemain: 6 pemain

Nyoba game kaslametan bisa dadi kekancan persahabatan ing bukuku. Utamane amarga sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye saben wong ditanggepi ing kahanan urip utawa pati! Aja keluwen minangka installment paling anyar saka seri slamet oderness iki, lan bakal nggawe tes kekancan sing apik ing antarane kanca-kanca.

Sampeyan ora ngerti apa sing bisa njaluk sampeyan ing pepeteng, lan apa sing bisa sampeyan mati saka – kadhemen? Flu? Keluwen? Ya, aku rumangsa yen wis suwe sampeyan ngerti sampeyan lan kanca-kanca bisa tahan ing ara-ara samun!

Ora ana langit

game co-op paling apik ing kabeh wektu ora ana wong

Nomer maksimal pemain: 32 pemain (PC), 8 pemain (konsol)

Eksplorasi lan perjalanan ora ana pungkasane ing game iki amarga disetel ing jagad iki sing digawe kanthi proseser. Ana patang prekara sing kudu ditindakake game iki minangka pengalaman sing menarik: Jelajahi, Pertempuran, Urip, lan Perdagangan. Kabeh kene yaiku asing lan aneh, sing nggawe pengalaman sing metu saka donya yen sampeyan nggoleki planet kanggo uwal menyang.

Tujuan lan misi sakabehe sampeyan yaiku kanggo nemokake misteri ing Atlas, sing ana ing tengah Galaxy. Tim sampeyan bakal disambut dening kabeh jinis tanduran asing, kewan, lan makhluk sing metu kanggo nyerang sampeyan. Nalika sampeyan ngliwati, macem-macem planet malah duwe gelut beracun lan lingkungan sing bisa mateni sampeyan, supaya waspada!

Mati ing wayah awan

Mati ing wayah awan

Nomer maksimal pemain: 5 pemain

Siji wong minangka pembunuh, papat liyane kudu berjuang kanggo urip. Mati ing wayah awan bisa nyebabake tendensi psikopati ing wong liya, lan sampeyan bakal ngerti kepiye carane bisa entuk. Iki sampeyan nemokake salah sawijining kanca sing bisa mateni sampeyan yen duwe kasempatan.

Sekawan slamet mung siji misi, yaiku kanggo ndandani generator lan bisa mlaku maneh nalika ngindhari pembunuh. Mesthi wae, ora gampang kaya muni. Pembunuh kasebut dilengkapi sensasi super sensasi lan bisa ngomong ing endi generator lan slamet yaiku. Kajaba iku, gumantung saka pembunuh sing sampeyan pilih wiwit mbantah beda duwe kemampuan khusus sing beda. Akeh njerit bakal nyurung.

Karat

Barang-barang Swarga Open Open-World Paling Anyar

Nomer maksimal pemain: Gumantung ing server sampeyan, nanging kita mung bakal ujar 8 pemain supaya bisa ditrapake

Iki minangka game kaslametanan dunia, lan bisa uga luwih akeh babagan Side Realistis dibandhingake karo game Co-Op ing bagean dhaptar iki. Sampeyan kudu ngerti carane bisa urip ing ngarsane kewan liar uga kendaraan NPC acak kanthi cepet kanggo nyerang sampeyan. Apa kita sebutake bagean tartamtu ing donya sampeyan lagi radioaktif? Ya, sampeyan bisa gampang mati yen sampeyan menyang papan sing salah karo salah.

Anyways, sampeyan kudu njaga ing keluwen lan ngelak ing antarane pirang-pirang perkara liyane. Karat minangka game mung siji-sijine kanggo alesan. Sampeyan pancene butuh pitulung, lan paling apik yen sampeyan duwe kanca kanggo mbantu sampeyan.

Cahya sing mati

game co-op paling apik ing wektu mati

Nomer maksimal pemain: 4 pemain

Wiwit Techland bubar ngluncurake Mati Light 2, kenapa ora ngrameke muter game pisanan? Lampu sing mati nyetel bar slamet zombie lan minangka salah sawijining sawetara sing ngenalake konsep nir sing cepet-cepet menyang campuran.

Ing Co-OP, sampeyan ngrampungake kampanye lan njelajah jagad Harran sing rusak, lan yen sampeyan kesel, ana mode liyane kanggo nyoba nggawe pengalaman sampeyan luwih migunani. Malah, entheng, entheng isih dadi salah sawijining game co-op sing paling apik lan sing kudu menehi inspirasi kanggo sampeyan duwe kanca karo kanca-kanca.

ICARUS: Cohort pisanan

Icarus First Cohort Survival Co-OP

Max nomer pemain: 8 pemain

Icarus metu bali ing wulan Desember 2021 lan langsung dirampok karo akeh pemain amarga syarat sistem sing dhuwur. Nanging nalika spek sing dibutuhake kanggo main game pancen dhuwur, game mesthi katon bagean kasebut lan urutane critane critane critane ora isin.

Game ICARUS ditindakake ing planet asing ing ngendi bebaya ngubengi saben pojok. Lan ing endi lingkungan kasebut bisa uga bakal mateni sampeyan minangka satwa. Sanajan sampeyan bisa muter Icarus Solo, game kasebut banget dirancang karo co-op ing pikiran. Game kasebut cantik paukuman kaya, dadi sampeyan ora pengin langsung mlebu.

ICARUS minangka game basis sesi, tegese sampeyan mung bisa nggunakake jumlah winates ing planet sadurunge kudu bali menyang pangkalan ing orbit. Tanpa klompok kanca sing konsisten sing bisa melu sampeyan ing petualangan sampeyan kemungkinan kasempatan ing Icarus diwatesi.

Game Racing Co-Op

Kru

Kru

Nomer maksimal pemain: 8 pemain

Ngerti sampeyan motor sadheads metu, nggawe mobil sampeyan bisa uga salah sawijining perkara sing paling penting dibandhingake karo awake dhewe. Dadi liar ing kru, ngatur mobil sampeyan, ngumpulake bagean awak lan kinerja nalika sampeyan bisa adaptasi karo macem-macem terrain sing sampeyan bakal nyopir.

Sing ora kabeh, sampeyan bakal dadi ikatan karo kanca-kanca kanthi mlayu saka pulisi, njupuk konvoi utawa mung balap kosong. Paling ora ing game, apa wae kacilakan ora bakal nyebabake sampeyan ciloko fisik.

Forza Horizon 5

Game racing co-op paling apik kanggo 5

Nomer maksimal pemain: 72 pemain

Minangka salah sawijining game balap paling apik ing njaba, ora mungkin ora kalebu cakrawala forza paling anyar ing dhaptar. Sampeyan bisa balapan karo sawetara mobil sing apik banget ing kabeh sing nggumunake mujur mexican kanthi rinci babagan kabeh detail – mung sing ora bisa ditindakake yaiku ambune aspal lan karet sing diobong.

Ing gulung forza paling anyar, sampeyan bakal bisa njelajah peta paling gedhe sing durung ana ing film fiksi sing mbukak. Malah ana sistem cuaca lan set game mini-Multiplayer kanggo sampeyan lan kanca-kanca kanggo nyoba kasebar ing peta. Seneng-seneng lan numpak!

Mario Kart

Game Racing Co-Op Mario Kart

Nomer maksimal pemain: 8 pemain

Game legenda iki ora bakal bisa ditinggalake nalika game co-op utawa multipliker. Tau. Iku bakal dadi angkara sengit. Judhul sing wis dirungokake kabeh lan kabeh wis main paling ora sepisan.

Kajaba iku paling anyar ing seri Mario Kart – Mario Kart 8 Deluxe wis nuduhake sawetara perbaikan sing apik lan isih dadi salah sawijining game Mario sing paling dhuwur sing duwe. Game kasebut gampang digayuh nanging angel dikuasai, iku cara paling apik kanggo dilebokake.

Wreckfest

Wreckfest

Nomer maksimal pemain: 8 pemain

Yen ora ana game racing normal, kepiye babagan sing luwih cilaka? Wreckfest minangka game racing Derby Derby ing ngendi meh kabeh bisa ngrusak. Ana sawetara fitur urutane critane game sing kasedhiya ing game nanging sing paling disenengi yaiku Racing lan Demolisi Banger.

Racing Banger minangka game racing sing biasane diantemi sampeyan ing film olahraga lan demo Derby iku persis – Pemain sing nyopir mobil lan nabrak menyang saben liyane. Iku muni kaya bodho, tanpa biaya tambahan lan ngrusak urip nyata, dadi apa ora?

Game strategi co-op paling apik

Total Perang: Telung Kraton

Game Strategi Co-Op Jumlah Perang: Telung Kraton

Nomer maksimal pemain: 2 pemain

Nglasifikasikake Total Perang: Telung Kraton minangka game strategi sing khas sampeyan ora adoh, dadi yen sampeyan pengin nyoba game strategi sing bener iki minangka pilihan sing apik. Ana wong liya ing total Perang Seri uga yen sampeyan lan pasangan sampeyan krasa ambisi. Kaya sing nembe dirilis Total: Warhammer 3. Game minangka game strategi adhedhasar giliran kanthi taktik nyata-nyata sing digunakake.

Gagasan kabeh yaiku kanggo njupuk tanah kanggo dadi pimpinan pokok saka China. Ana 12 fraksi sing sampeyan kudu ngyakinake, ngalahake ing paprangan, utawa ngancam piye wae supaya bisa netepi aturan sampeyan. Ya, sampeyan bakal mungkasi sirah kanggo kanca kanggo ndeleng sapa sing bakal dadi pamarentah pokok!

Spasi Endless

GAMES COO-OPLESS paling apik

Nomer maksimal pemain: 8 pemain

Game Strategi Berbasis 4x ing ngendi pemain bisa ngontrol peradaban umur-umur kasebut, sing tuwuh pengaruhe lan nganakake tanah liya. Ana 10 beda peradaban kanggo sampeyan lan kanca-kanca kanggo milih, dadi sampeyan manawa sampeyan bakal nemokake barang sing cocog karo rasa sampeyan.

Ana patang kahanan kamenangan sing kudu sampeyan elinga: Ekonomi, Diplomatik, Pengacara, lan Supremasi. Cara sampeyan ngatur kekaisha kanggo nyukupi syarat kasebut kanggo entuk kemenangan, amarga ana akeh cara kanggo entuk, nanging sampeyan bakal nggawe umat sampeyan bakal nandhang sangsara? Kabeh iki sampeyan nalika sampeyan saingan karo wolung kanca lan kerajaan.

Kanggo raja

Kanggo raja

Nomer maksimal pemain: 3 pemain

Game iki khusus duwe konsep sing menarik, amarga campuran saka tabletop RPG lan genre rogolelike. Kaya ing, Permadeath minangka barang lan ora ana sing bisa ditindakake kanggo mungkasi. Iku mung nggawe game kasebut luwih cerah, amarga sampeyan kudu nggawe strategi kanggo tetep urip.

Telung sampeyan kudu lelungan liwat rawa-pekerjaan, badai sing dhuwur, segara dhuwur, lan alas gelap kanggo nemokake kabeh kekacauan lan mungkasi. Nglengkapi kanthi apik lan rencana cara, kabeh dalane gumantung saka slamet sampeyan!

Peradaban VI

Peradaban VI

Nomer maksimal pemain: 12 pemain

Game Strategi Berbasis 4x 4x, mung wektu iki luwih nyata lan dibandhingake karo peradaban sing wis munggah lan tiba ing jagad iki dhewe. Tujuane sampeyan yaiku ngembangake peradaban saka awal, liwat pamukiman awal, lan terus kanggo nggayuh dominasi donya (tema umum ing game paling akeh strategi).

Kanggo Mode Multiplayer, sampeyan bakal milih kanca utawa AI sing ngisi peta kasebut. Game iki mbutuhake sabar, utamane yen sampeyan lagi main ing mode Multiplayer amarga butuh wektu. Sawetara faktor sing mengaruhi durasi yaiku ukuran peta, jumlah wong, lan suwene saben wong njupuk tumindak.

Game petualangan co-op paling apik

Butuh loro

Game co-op paling apik ing genre

Nomer maksimal pemain: 2 pemain

Perlu loro kasebut nyebul nalika dibebasake, ora ana pasangan sing ora kaetung lan kanca sing paling apik sing nyoba game minangka cara kanggo ‘tes’ hubungane. Sampeyan bisa gabung karo perkara uji coba hubungan iki, nanging aku umume mikir yen hubungan sampeyan wis diukum, ora ana game sing bisa disimpen.

Kejabi, butuh loro sampeyan bakal nyusut kanthi ukuran boneka lan sampeyan kudu navigasi akeh alangan lan tantangan sing diselehake nalika sampeyan nyoba nggayuh putri. Iku entuk emosi emosi wiwit cerai lan nglirwakake bocah melu, dadi kudu dielingake. Wis menangake accolades lan diakoni minangka salah sawijining game co-op sing paling apik ing kana, dadi iki judhul sing ora pengin sampeyan luput!

Cara metu

game petualangan co-op paling apik

Nomer maksimal pemain: 2 pemain

Menyang soko sing luwih peteng, nanging kurang emosional – metu saka wong loro sing luput saka pakunjaran lan mlaku saka pulisi. Loro sampeyan minangka mitra literal ing angkara lan kudu ngerteni cara kanggo ngilangi penjara lan tetep didhelikake. Sing paling apik yaiku, loro-lorone gumantung saka saben liyane kanggo metu saka kahanan lengket.

Siji wong ngganggu nalika liyane katon metu, lan liya-liyane. Peran kasebut minangka swotfable, kaya ing urip nyata, mula sapa sing pengin ngurus bisa ditindakake. Saben kahanan sing sampeyan temokake bisa diatasi kanthi beda, mula seneng-seneng ngira!

Gta online

Maling Auto Online

Nomer maksimal pemain: 32 pemain

Autoft Grand Maling wis nggawe tandha ing jagad game, saengga bisa dipercaya dhaptar iki minangka game sing apik kanggo main ing co-op utawa multiplier. Wiwit iki minangka game terbuka, sampeyan bebas mlaku lan nyebabake havoc. (Lan nandhang akibat, mesthi).

GTA Online duwe sawetara misi game co-op sing mbutuhake pirang-pirang pemain supaya bisa kerja bareng kanggo maju. Ana uga macem-macem misi, acara, heam, lan liya-liyane kanggo sampeyan kerja lan seneng-seneng.

Spasi Mati 3

Spasi Mati 3

Nomer maksimal pemain: 2 pemain

Sanajan dadi entri sing paling ringkih ing seri kasebut, papan mati 3 minangka salah sawijining game co-op paling apik 2-pamuter. Salah sawijining pamuter njupuk peran Ishak Clarke, protagonis saka rong game pisanan, dene liyane bakal main minangka Watak John Carver.

Padha karo butuh loro utawa cara metu, iki minangka game fokus crita sing bisa diputer wiwit saiki karo kanca. Nanging, ora ana layar pamisah ing kene minangka game mung ndhukung online co-op.

Masang ruang mati 3 ing kategori sing cocog ing dhaptar iki angel. Game minangka bagean sing padha karo medeni medeni lan penembak petualangan. Nanging, ora meh medeni minangka rong entri sadurunge lan kita mesthi ora bakal nelpon game medeni sing langsung. Iku duwe sawetara wektu sing cukup medeni ing kene, sanajan.

Game Sandbox Co-Op

Terraari

Terraari

Nomer maksimal pemain: 8 pemain

Sanajan Terraari wis nampa nganyari pungkasan lan pungkasan ing taun 2020, isih ana pengalaman petualangan-petualangan sing apik – salah sawijining sing paling apik ing genre yen aku jujur. Sampeyan bakal bisa ngliwati sawetara pimpinan pimpinan liar, nggawe sawetara barang sing adhem lan umume mbangun kraton sampeyan.

Ana macem-macem jinis lan barang sing bisa ditemokake yen sampeyan bakal bisa urip kanthi terus-terusan maneh. Nanging, aku ora salah, lan perang bisa angel, lan bagean tartamtu bisa ngganggu supaya bisa ngliwati dhewe!

Minecraft

Game kothak wedhi paling apik Minecraft

Nomer maksimal pemain: 30 pemain

Sapa wae lan kabeh wis krungu saka Minecraft ing wektu iki, lan sanajan katon dolanan bocah kanthi mekanika genus, bisa dadi game angel kanggo njaluk liwat piyambak. Kamungkinan tanpa telas ing Minecraft yaiku apa sing dadi salah sawijining game sing paling apik kanggo main karo kanca-kanca.

Sampeyan bisa nggawe aturan sampeyan dhewe nalika sampeyan main ing antarane saben liyane kaya ‘ora mateni’, utawa ‘mung nggali terowongan tinimbang nggawe kreteg’. Sampeyan bisa muter game mini desain, utawa nyoba kanggo mbangun menara ing pucuk menara liyane. Saestu, sampeyan bisa nindakake apa-apa, lan iku kaendahan kasebut.

Roblox

Roblox

Nomer maksimal pemain: Munggah 100 pemain (bisa nganti 50.000 nanging sampeyan ora duwe akeh kanca, bener?)

Aku wis ujar sadurunge, nanging Roblox saestu dadi platform sing menarik. Sampeyan bisa nemokake macem-macem fitur, kapribaden, lan game sing katon ora telas. Sampeyan bisa nyoba game sing beda karo kanca-kanca, utawa nggawe dhewe. Seneng yen sampeyan wis siyap karo game sing wis digawe kanthi pribadi kanggo nyiksa kanca, nanging yen sampeyan ora, sampeyan mung bisa mbukak game kanthi acak.

Liyane bab sing apik babagan Roblox yaiku sampeyan bisa nggawa kabeh kanca sing bisa sampeyan alami karo sampeyan. Dheweke ujar luwih saka mergo, supaya sampeyan bisa ngetrapake teori kasebut!

Ark: Survival ngalami evolusi

Ark Survival Evolved Co-Op

Jumlah pemain maksimal: 2 Pamuter pamisah layar, 4 Pemain lokal server

Ark diwiwiti kaya pirang-pirang game slamet liyane. Sampeyan wis wuda ing pantai kanthi mung (lan tangan sampeyan) kanggo gumantung. Urutan pisanan bisnis yaiku nglumpukake sumber daya lan nggawe papan perlindungan sadurunge miwiti njelajah kothak wedhi terbuka. Bentenane utama antarane Ark lan akeh game Survival liyane yaiku ing kene jagad sing dienggoni dening macem-macem dinosaurus kabeh lan ukuran.

Sampeyan bisa ngumbara jagad sing apik banget, lan kadang nggegirisi: Survival ngalami kanca ing co-op split-layar utawa nganti telung pemain liyane ing server lokal. Sampeyan bisa muter karo luwih akeh wong tinimbang sampeyan, nanging sampeyan kudu nggawe utawa nemokake server darmabakti. Kanggo pengalaman co-op sing ketat, disaranake nempel lokal.

Valheim

Valheim

Nomer maksimal pemain: 10 pemain

Ana titik nalika game Viking kayane nggawe pengaruh gedhe banget ing industri game amarga pembebasan Assassin’s Creed: Valhalla lan Valheim. Cacat, amarga padha karo game sing apik banget. Ing Valheim, sampeyan lan kanca Viking sampeyan kudu nyoba urip menyang Valhalla dhewe.

Sampeyan bakal ketemu karo kabeh jinis makhluk lan panggedhe ing dalan kanggo ngalahake lan tambah kuwat. Kerajinan minangka unsur penting ing game iki, lan aku wis ndeleng akeh game mbangun sawetara pamukiman sing apik kanggo awake dhewe. Sampeyan bisa njupuk tantangan kasebut karo kanca uga. Mbalik dina nalika kabeh kudu ditindakake wiwit awal!

Pungkasan, kita lagi ing pungkasan game co-op! Muga-muga iki wis kabukten migunani kanggo sampeyan ing telusuran kanggo game Co-Op utawa Multiplayer game kanggo muter karo kanca-kanca. Yen sampeyan seneng genre liyane utawa duwe rekomendasi dhewe, apa aku ngerti ing komentar ing ngisor iki! Kaya biasane, sing penting yaiku seneng-seneng!

Penulis

Aku nyelehake driji sikil ing kabeh perkara. Aku miwiti nulis lan ora nate katon maneh! Aku bakal nulis babagan apa wae ing srengenge yen sampeyan menehi kesempatan, nanging kesetiaan saiki ana ing budaya nerd. Ndeleng kabeh postingan

Facebook Reddit Twitter Pinterest

Ditulis dening Sarah Paul

Aku nyelehake driji sikil ing kabeh perkara. Aku miwiti nulis lan ora nate katon maneh! Aku bakal nulis babagan apa wae ing srengenge yen sampeyan menehi kesempatan, nanging kesetiaan saiki ana ing budaya nerd.

2 Komentar

JS1Hundred ujar:

Wow, kanggo dhaptar sing kaya ngono, sampeyan wis lali 2 game slamet coop paling apik. Ark: Survival wis evolusi lan ICARUS: Cohort pisanan. Kepiye carane sampeyan ora kejawab loro kasebut?

Thanks kanggo komentar kasebut. Kita mung nganyari dhaptar kalebu Ark, ICARUS lan game liyane. Liyane bakal ditambahake nalika terus nganyari dhaptar kasebut. Iku isih kerja ing proses saiki.

Game co-op paling apik ing kabeh wektu

Mike Colucci

Sadurunge umur Warzone lan Elden Ring, Kanca sing digunakake kanggo njagong ing kursi, njupuk sawetara pengontrol, lan nikmati game co-op sing paling disenengi. Kanthi akeh banget kanggo sebutno lan definisi muddy “Co-op” kanggo navigasi, kita wis nindakake sing paling apik kanggo nyusun game paling sepuluh.

Saka petualangan gulung sisih kanggo taktik kelas militer, game iki mbutuhake katrampilan kerjasama sing dhuwur kanggo metu ing ndhuwur. Kanthi sawetara favorit modern lan sawetara pembunuhan klasik, ing kene 10 game paling apik kanggo kabeh wektu.

Butuh loro

Butuh loro

Trailer

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Serion X | S
Genre Platform, petualangan
Pangembang Hazelight Studios
Penerbit Seni Elektronik
Rilis 25 Maret 2021

Pikirake saben game video sing wis diputer. Terusna; Kita bakal menehi sampeyan nomer loro. Butuh loro, 2021 petualangan co-op-op saka Hazelight Studios, kalebu paling ora siji mekanik saka saben game ing dhaptar kasebut. Saka Tekken-But Gaya Kanthi Bajing Kanggo Rilis Ril Kaya Sonic Hedgehog, Butuh loro menehi game kanggo game kabeh sing bisa dikarepake.

Sampeyan muter minangka Mei lan Cody, sing, sayangé, yaiku loro wong tuwa ing tengah cerai. Anake wadon, wungu, njupuk menyang shed kanggo muter karo boneka sing padha karo wong tuwane. Sawise nyelehake sawetara luh sihir ing boneka, May lan Cody dadi kepepet ing badan cilik. Ing upaya kanggo nggawe maneh ing bentuk manungsa, pasangan sinau kanggo ndandani hubungane karo bantuan Dr. Hakin, buku Hubungan antropomorfik kanthi akeh ngomong.

  • Game layar pamisah paling apik kanggo PC
  • Game multipliker paling apik ing Xbox Series X
  • Game Marvel paling apik ing kabeh wektu

Saben level ing Butuh loro Nyedhiyakake Mei lan Cody karo kekuwatan anyar sing unik sing bisa ditindakake. Kadhangkala, sampeyan bakal muter misi layar pamisah tradisional. Kaping liyane, sampeyan bakal nuduhake layar ing petualangan gulung sisih. Mei lan Cody kudu kerja bareng kanggo ngrampungake macem-macem teka-teki, saka tantangan sambung-dot sing ringkes kanggo nggambar ing sketsa etch-a-sketsa (sing luwih angel tinimbang swara).

Wangsulane Visionari – Josef rego karcis lan hazelight

Mbukak Loro Loro

Mbukak Loro Loro

Trailer

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Genre Platform, Puzzle, Petualangan, Indie
Pangembang Coldwood Investasi
Penerbit Elektronik Kesenian, Elektronik Arts, Inc.
Rilis 09 Juni 2018

Ing Mbukak Loro Loro, Co-Op Pemain Control Control ing Makhluk Benang sing Ora Dikirim ing YARNIES. Kanggo artikel iki, kita bakal nelpon abang lan biru. Nanging, sampeyan bebas ngganti warna lan penampilan apa wae, nanging luwih suwe.

Red Washes munggah ing pesisir sawise badai ngrusak omahe. Red ketemu biru, lan loro dasi ujung-undhang supaya bisa mbentuk jaminan sing ora bisa dibayar. Ing sisih ngisor petualangan co-op, abang lan biru nggunakake saben liyane kanggo ngayun ing antarane alangan, nyepelekake, lan ngrampungake teka-teki kompleks.

Ing latar mburi kabur, Mbukak Loro Loro nderek crita loro bocah sing mlaku saka kulawarga sing nyiksa. Minangka abang lan biru sesambungan karo lingkungan, dheweke bisa nulungi bocah-bocah. Nanging, Abang lan Biru duwe masalah dhewe, kayata kalkun sing dirusak, ngubengi mungsuh utawa nyusup mungsuh awu sing bakal disusupi karo siji sentuhan.

Upaminipun sampeyan nggoleki tantangan tambahan. Mbukak Loro Loro Uga duwe sawetara level tantangan sing menehi hadiah kanggo sampeyan kosmetik kanggo yarnies sampeyan. Saben tantangan nampilake kanca sing anyar sing macet ing kahanan sing tepat, sing luwih angel tinimbang apa wae sing sampeyan alami ing kampanye kasebut. Tantangan kasebut rumit, mula aja nganti bisa ngalahake.

Untravel Loro: Trailer Reveal Resmi | EA Play 2018

Kiwa 4 mati 2

Kiwa 4 mati 2

Trailer

Platform Linux, PC (Microsoft Windows), Xbox 360, MAC
Genre Penembake
Pangembang Valve Corporation, Studai Ketu Rock
Penerbit Valve Corporation
Rilis 17 November 2009

Bali 4 getih Dipunparingi pemandangan game nanging ora nate ngalahake sing sadurunge. Kiwa 4 mati 2 yaiku, lan bisa uga mesthi, game zombie co-op paling gedhe banget. Kanthi mbangun (tanpa overdo) asli Kiwa 4 mati, Sequel menehi pemain apa sing digoleki ing gaya pembunuhan huru-hara, zombie.

“Flu ijo” rubah umume jagad dadi nir lan monsters kaya zombie. Saiki, pelatih, Ellis, Nick, lan Rochelle nyawang tong goreng zombie sing akeh banget kanthi kekebalan alami kanggo njaga. Dheweke bakal muter liwat limang kampanye utama, masing-masing nampilake sawetara bab sing padha karo game pisanan. Kiwa 4 mati 2 Uga nampa sawetara paket DLC, kalebu liwat lan ngorbanake, kanggo nambah co-op.

Yen sampeyan lara dolanan karo kanca-kanca, Kiwa 4 mati 2 Fitur mode sing luwih kompetitif, ngulungake manungsa papat nglawan papat sing kena infeksi khusus. Nalika loro-lorone njaga Kiwa 4 mati 2 Alam Koperasi, kompetitif sing kompetitif yaiku owah-owahan jangkah sing apik banget. Yen sampeyan nggoleki kangelan luwih akeh, coba mode Realisme, uji coba kabeh mekanik game video, nganakake sampeyan ing goreng zombie ing kahanan sing ditindakake.

Kiri 4 Video Cinematic Trailer 2 Mati

Overcooked! Kabeh sampeyan bisa mangan

Overcooked! Kabeh sampeyan bisa mangan

Trailer

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Ngalih Nintendo, PlayStation 5, Xbox Seri X | S, Stadia Google

Genre Simulator, strategi, indie
Pangembang Team17, Game Ghost Town
Penerbit Team17
Rilis 12 November 2020

Yen sampeyan wis nate makarya ing industri restoran, ing ngarep utawa mburi-omah, apa sampeyan sih lan ora muter Overcooked: Sampeyan bisa mangan. Kabeh kenangan pawon sing stres bakal rame bali, lan sampeyan bakal nemokake sampeyan sing paling sibuk lan wengi sing apik banget. Nanging, yen khayal banget minangka perkara sampeyan, mula Overcooked: Sampeyan bisa mangan yaiku dolanan kanggo sampeyan!

Kabeh sampeyan bisa mangan minangka buntel kalebu versi pemisahan Overcooked lan sekuel, Overcooked 2. Ing game kasebut, rong pemain ngontrol sepasang koki kanthi tugas dhasar: nggawe panganan. Nanging, sampeyan ora bakal bisa nindakake apa wae sing padha karo pawon ergonomis. Pesenan ora mandheg, lan ana sing biasane kobong. Sampeyan bakal nyampur, dicampur, masak, ngirim, lan ngresiki piring kanggo para tamu sing keluwen sing ora peduli yen sampeyan kudu nyebat lalu lintas bawang.

Overcooked: Sampeyan bisa mangan nggawe pawon neraka katon kaya betty crocker. Saben level nempatake sampeyan ing pawon anyar kanthi kabeh alangan kanggo ngatasi. Sampeyan kudu koordinasi karo koki liyane kanggo menehi pesenan kanthi cara sing paling efisien. Cukup gampang nalika sampeyan mung nggawe sup, nanging masak cheeseburger ing mburi rong truk semi loro. Isih, Chef Ramsay bakal nemokake alesan kanggo nelpon sampeyan donut.

Overcooked! Sampeyan bisa Mangan – Trailer Pengumuman

Kastil Crashers Remastered

Kastil Crashers Remastered

Trailer

Platform PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Genre Main-muter (RPG), Petualangan
Pangembang Behemoth
Penerbit Behemoth
Rilis 09 September 2015

Sawise para tuntunan piala nyulik papat putri lan nyolong kristal tenung, sampeyan lan kanca-kanca kanggo lelungan ing tanah sing wigati lan maling ngluwari tresna lan ngalahake tuntunan sampeyan. Sampeyan uga bisa nemoni akeh mungsuh lan humor kanggo bahan bakar ngalamun ing dalan.

Kasebar krenjang minangka petualangan ngalahake Side-up kalebu sawetara mekanika RPG. Sampeyan bakal entuk XP lan level munggah karakter sampeyan, negesake skill kanggo salah sawijining papat sifat. Sampeyan nemokake macem-macem toko nalika sampeyan maju liwat kampanye ing ngendi sampeyan bisa tuku potion, senjata, bom, lan pets kanggo mbantu sampeyan nggoleki sampeyan ing nggoleki sampeyan. Ing pungkasan saben bab, Pemain Square nglawan siji liyane ing Deatho Deathmatch kanggo ndeleng sapa sing bakal menang ing ati Putri.

Saben karakter wiwitan uga duwe karusakan unsur unik kaya racun, es, lan geni. Antarane maju game lan DLC, ana 31 karakter sing kasedhiya kanggo dipilih.

Kastil Crashers: Remastered njupuk game dhasar 2008 lan nggawa standar nganti 2015. Minangka 2022, Kastil Crashers Remastered kasedhiya ing kabeh konsol. Sayange, Kasebar krenjang ora platform salib, dadi mung ksatria ing konsol sing padha bisa nyerat bebarengan. Isih, Kasebar krenjang minangka salah sawijining game co-op paling apik kanggo humor, gamelan, lan aksesibilitas.

Crashers Castle – Bukak Trailer – Nintendo Switch

Rampage

Rampage

Trailer

Platform Dos PC, Commodore C64 / 128, Amiga, Amiga, Amstrad CPC, Arcade, ATARI, ATari, 8-bit, Apple II, TRS- 80

Genre Platform, Arcade
Pangembang Bally Midway, Bally Midway
Penerbit Bally Midway, Aktivisi, Data Timur
Rilis 01 Desember, 1986

Kita bakal bali ing wektu iki, kanggo wektu nalika sampeyan mung bisa main game co-op ing arcade lokal, lan regane tumpukan suku. Ing versi 1986 asli Rampage, Nganti telung pemain bisa ngontrol monster sing disenengi. Tujuane yaiku nyebabake karusakan akeh sadurunge militer mungkasi antik kasebut.

Nanging, “monsters” iki dudu monsters kabeh. Dheweke bener-bener manungsa sing wis ganti dadi kewan gaweyan sawise sawetara kacilakan ilmiah. George Morphs menyang Gorilla Monster kaya kongng sawise njupuk vitamin eksperimen. Lizzie tiba ing tlaga radioaktif lan dadi kéwan reptilian buta. Lan Ralph, sawise nggunakake tambahan panganan eksperimen, dadi raksasa wasa.

Wiwit dina Arcade awal, Rampage tindak duwe papat judhul tindakake lan game teka-teki sing diarani Rampage teka-teki Kanggo GameBoy Advance. Ing taun 2009, Warner Bros tuku rampage pangembang game Midway, nganggep hak-hak kasebut Rampage waralaba. Film “Rock” Rock “Rocknson bisa uga ora urip kanthi kamulyan inspirasi, nanging Rampage mesthi bakal nyekel papan khusus ing ati penggemar game co-op.

Rampage (1986, Arcade) – Tingkat 1st

Titik Tina’s Wonderlands

Titik Tina's Wonderlands

Trailer

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Serion X | S
Genre Penembak, peran-muter (RPG), petualangan
Pangembang Piranti Lunak Gear
Penerbit Game 2K
Rilis 25 Maret 2022

Layar pamisah ing penembake wong pisanan? Apa iki, 2005? Ora, iki Titik Tina’s Wonderlands, judhul sing muter saka Borderlands JAMINAN AKSAMAT UNTUK KUCH FANS. Titik Tina’s Wonderlands diilhami dening Serangan ing naga terus, Kampanye DLC singkat sing njupuk pemain ing jero babagan pikiran imajinatif saka NPC sing paling disenengi, Tina Tina. Resep kanggo tambahan kasebut positif banget kanggo pangembang ing Gearbox ngerti dheweke kudu mbukak ide kasebut.

Titik Tina’s Wonderlands ditindakake ing imajinasi Tinina Tinina. Sampeyan muter liwat Bunkers & Badasses (Dungeon & Dragons) Borderlands-Senjata Gaya Sampeyan ngerti lan tresna. Granat sampeyan diganti karo mantra, lan saben karakter teka karo kabisan sing unik lan wit keterampilan kanggo level munggah.

Nalika Titik Tina’s Wonderlands (lan Borderlands Umumé) utamane minangka game pamuter siji, isih ndhukung co-op lokal lan online. Game kasebut gampang kanggo sapa wae sing mlumpat menyang kampanye sawayah-wayah, amarga timbangan mungsuh kanggo nemoni tingkat pamuter tinimbang ora sabar. Contone, yen pamuter level 1 gabung karo pemain level 20, tilas bakal nemoni Tingkat 1 mungsuh nalika sing terakhir bakal nemoni Tingkat 20 mungsuh nalika lagi dolanan. Singkat, sampeyan ora kudu kuwatir yen wis leveled utawa leveled.

Titik Tina’s WONITA – TRAILANY NGGO

Diablo III: Reaper of Souls

Diablo III: Reaper of Souls

Trailer

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 3, Xbox 360, Mac, PlayStation 4, Xbox One
Genre Main-muter (RPG), hack lan slash / ngalahake, petualangan
Pangembang Hiburan Blizzard
Penerbit Hiburan Blizzard, Square Enix
Rilis 25 Maret 2014

Minangka game PC paling laris 2012 (kanthi salinan 12 yuta adol), Diablo III ngemu makutha minangka raja game rpg co-op ndhuwur. Kanthi pirang-pirang paket ekspansi kaya Reaper saka jiwa lan Munggah saka Necromancer, Diablo III Ngramut basis penggemar darmabakti, sabar ngenteni cicilan sabanjure.

Ing Diablo III, Pemain milih salah siji saka pitung karakter gaya RPG, mangga goleki ing ndhuwur kanggo ngalahake Lord of Terror, Diablo, Antagonis sing akrab francais. Sampeyan bakal nemokake gear sing digawe kanthi acak kanggo nguwasani awake dhewe karo tunjangan lan enchantment. Saben kelas kudu sinau kerja bareng Diablo III, semen ing antarane game co-op paling apik ing kabeh wektu.

Kelas ing Diablo III Kalebu karakter kaya dokter penyihir (favorit pribadi), sapa sing bisa mbuwang kanca kanggo mbantu tim kasebut ing paprangan. Sampeyan uga bisa milih kanggo kelas tuntunan unsur utawa nyoba tangan sampeyan ing Demon Demon Demon Gaya Pembunuh Gaya. Yen sampeyan lagi tantangan nyata, sampeyan bisa nyilem Diablo III mode hardcore sing nganggo sistem sing pati. Sawise tekan level 10, sampeyan bisa dadi karakter kasebut menyang karakter hardcore. Nanging, yen karakter kasebut mati, mula iku. Padha tetep mati.

Diablo III: Reaper of Souls Opening Cinematic

Pelangi Tom Clancy Six Drege

Pelangi Tom Clancy Six Drege

Trailer

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Serion X | S, Stadia Google

Genre Penembake, taktik
Pangembang Ubisoft Montréal
Penerbit Hiburan Ubisoft
Rilis 01 Desember 2015

Game Tom Clancy? Ing dhaptar babagan game co-op? Ya, apa game co-op, yen ora ana sing mbutuhake kerja sama, koordinasi, komunikasi, lan strategi? Kabeh wong sing dibungkus Pelangi Tom Clancy Enem 16: Pengepungan.

Penembak taktik taktik taktik iki minangka loro tim nglawan saben liyane, panyerang lan para pembela. Defenders duwe siji menit kanggo nyiyapake pertahanan nalika penyerang nggunakake drone kanggo ngetokake peta, goleki operator mungsuh, traps booby, lan langkah-langkah buduh.

Sawise makhluk bunder, para penyerang duwe salah sawijining pirang-pirang tujuan kanggo ngrampungake, kalebu ekstraksi hostage lan bom drefer. Pemain ora bisa respawn, saengga puteran uga mungkasi nalika kabeh operator ing salah sawijining tim mati. Kanggo operator kasebut, sampeyan bisa milih saka 67 karakter sing beda, saben kanthi kabisan lan gaman sing unik.

Akeh Pengepungan operator katon ing taun 2022 Pelangi enem: ekstraksi, Pemain Pemain Pitangan CO. Pelangi enem: ekstraksi diilhami dening a Pengepungan LTM sing diarani Chimera Operasi ing 2018, padha karo kepiye carane Titik Tina’s Wonderlands metu saka Borderlands DLC.

Pelangi Tom Clancy Enem 16: Pengepungan Game Game (Pejabat)

Monster Hunter: World

Monster Hunter: World

Trailer

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One
Genre Main-muter (RPG), Petualangan
Pangembang CAPCOM
Penerbit CAPCOM
Rilis 26 Januari 2018

Apa game co-op sing paling apik kanggo dhaptar wektu lengkap tanpa ana sing resume saka resume Capcom? Nalika Residen ala olahraga sawetara mekanika co-op, ora ana sing fokus karo tim Monster Hunter World. Sanadyan sampeyan ora kudu main karo mitra, Monster Hunter World dadi eksponensial luwih apik nalika nganti papat hunters Square nglawan kewan unsur raksasa.

Minangka pamburu ing “jagad anyar,” Iki tugas sampeyan kanggo ngupayakake menyang ara-ara samun lan njupuk monsters mbebayani kanggo sinau lan perlindungan. Nalika Monster Hunter World Ora nampilake statistik RPG tradisional, sampeyan bisa ngatur kanthi gampang lan gaman sampeyan kanggo mbangun karakter sing sampurna.

Kanggo muter bareng, kanca ngirim undhangan nalika hosting sesi pribadi. Dheweke uga bisa nggawe lan gabung karo skuad kanggo nyepetake proses kasebut. Nanging, karakter tingkat rendah ora bisa melu jagad dhuwur. Matur suwun, karakter tingkat dhuwur bisa menehi skala menyang kanca rendah.

Nalika petunjuk ing palico sampeyan, palico (kanca prajurit sing dikirimake kaya sampeyan) mbantu sampeyan ing paprangan. Ing kelompok loro, loro pemain kasebut minangka palicos teka bebarengan karo dheweke. Nanging, skuad pamuter papat kudu nglawan monsters dhewe tanpa bantuan kanca wulune.

Monster Hunter: World – Wawancara Game Ps4 | E3 2017

Rekomendasi Penyunting

  • Game paling apik kaya Jackbox
  • Game teka-teki paling apik ing kabeh wektu
  • Game snes paling apik ing kabeh wektu
  • Game Star Wars paling apik ing kabeh wektu
  • Game Co-op paling apik kanggo 2023

Mike Colucci

Michael Colucci minangka penggemar game video urip sing adhedhasar metu saka wilayah Greater Boston. Dheweke dadi salah sawijining nggoleki nggoleki saben ..

Apa Honkai: Star Rail duwe Co-OP?

Loro karakter anime kanthi ati sing mencorong

Teka saka tim sing padha sing nggawa kita Efek Genshin, Honkai: Star Rail nuduhake akeh sing padha karo mega-hit kasebut. Sing paling jelas yaiku gaya seni lan mekanika Gacha, nanging apa kemampuan kanggo main co-op? Sawise sampeyan nambah kanca ing dhaptar kanca, apa game iki supaya sampeyan bisa nulungi kanca-kanca lan njelajah jagad bebarengan? Ayo goleki kepiye, lan ora bisa, mbantu kanca-kanca ing Honkai: Star Rail.
Ana co-op ing honkai: lintang sepur?

Kasunyatan sedih, ora kaya Genshin, ora ana mekanik langsung ing Honkai: Star Rail supaya sampeyan lan nomer kanca kanggo gabung. Sing njaluk pitakon kasebut, sanajan, apa sing duwe dhaptar kanca. Ya, nalika sampeyan ora bisa langsung nulungi, utawa dibantu, dening kanca, ana cara sampeyan bisa nulungi.
Cara nggunakake karakter dhukungan kanca
Sapa wae sing ditambahake menyang dhaptar kanca sampeyan bakal bisa dipilih kanggo nimbali karakter dhukungan kanggo melu pesta sampeyan. Ana sawetara watesan kanggo sistem iki, sanajan. Kanggo siji, sing Dhukungan Dhukungan mung bakal nempel sampeyan kanggo wektu sing ditemtokake, lan mung bisa digunakake ing calyx lan garansi karat. Kajaba iku, karakter dhukungan sing sampeyan lakoni bakal ditarik ing tingkat sampeyan, tegese sampeyan ora bisa nyilih unit sing luwih murah kanggo nggawa sampeyan nemoni pertimbangan.

Game Mario paling apik ing kabeh wektu, rangking

Mario twirls tutup ing ngarep kutha Donk anyar ing Super Mario Odyssey

Seri Nintendo Super Mario dadi monumasi kanggo medium game video sing bisa uga mikirake plumber MANACHIOEED nalika sampeyan krungu “Game Video” sing disebutake. Saka dina-dina paling awal yaiku “Jumpman” Battling Donkey Kong, kanggo petualangan paling anyar ing switch Nintendo, kanggo tampilan film paling anyar ing Super Mario Bros. Film, Mario terus-terusan dadi salah sawijining karakter paling gedhe ing game video. Dheweke dadi karakter ikonik kaya game video sing ora ana gandhengane minangka bintang kasebut, lan kita nyoba pangkat.

Kanggo dhaptar kita, kita duwe rong kritéria utama. Pisanan, game kudu dadi platformer – 2D utawa 3D. Iki ngilangi game olahraga Mario, seri Mario Kart, main peran, lan kabeh partai Mario. Kapindho, Game kudu duwe Mario dhewe minangka karakter timbal. Iki ngilangi Super Mario lan Mario Super 2: Pulo Yoshi. Pungkasane, kita ditinggalake 20 game. Ora ana sing ala, nanging kita kudu menehi jeneng sing kalah. Kita uga milih ngilangi tingkat sing ilang lan tinimbang Super Mario Bros. 2 minangka game kapindho definitif ing seri kasebut.

Game video paling apik kanggo kabeh wektu

Leon parres saka rantaian chainaw ing penduduk ala 4

Ana akeh game klasik saka jaman biyen sing angel kanggo para pemain anyar kanggo ngalami. Luwih adoh ing wektu kita entuk saka rilis game iki, luwih angel bisa entuk game kasebut nanging uga hardware sing dibutuhake kanggo muter. Siji-sijine iku minangka alangan utama sing dadi adoh saka dolanan akeh sing nganggep minangka sawetara sing paling gedhe. Lan uga ora mupangat grafis, kontrol, lan mekanik.

Remak nawakake kasempatan anyar kanggo ngalami sawetara game kepungkur sing paling pengaruh, uga menehi penggemar asli cara cara anyar kanggo muter kabeh maneh. Sing paling apik njupuk apa sing nggawe game sing apik banget sadurunge lan modern kanggo pamirsa saiki tanpa kelangan cemara sing ajaib. Iki dudu proses sing gampang, nanging ing ngisor iki game sing bisa narik.

Nganyarke Gaya Urip SampeyanTren Digital mbantu para pamaca tetep tab ing jagad teknologi kanthi cepet kanthi kabeh warta paling anyar, nyenengake produk paling anyar, editorial sing paling anyar, editorial sing paling anyar, editorial sing apik banget, lan siji-jenis.

  • Portland
  • New York
  • Chicago
  • Detroit
  • Los Angeles
  • Toronto
  • Karir
  • Pariwara karo kita
  • Makarya karo kita
  • Bhinéka & Gawan
  • Katentuan Pangginaan supados langkung
  • Kebijakan Privasi
  • Aja adol utawa nuduhake informasiku
  • Ngatur pilihan cookie
  • Ruangan Pencet
  • Peta Situs