Game Anime Lengkap 2023 Dhaptar Lengkap – GameCan, Top 12 Game Anime Paling Anyar 2023 – Crypt

Ndhuwur 12 Game Anime Paling Anyar Anyar 2023 kanggo PS5, PS4, PC lan Ngalih

Contents

Game kasebut nampilake sawetara panyerapan babagan asline, kalebu gamelan sing luwih polesan sing yakin kanggo mréntahaké wong anyar lan penggemar sing ana.

Game Anime Paling Anyar 2023

Pengin muter game anime sing apik banget adhedhasar seri favorit? Priksa dhaptar iki game anime paling apik ing Uap lan platform liyane.

Dening Justin Fernandez 17 Juli 2023 Juli 17, 2023

game anime paling apik siji potongan odyssey

Game anime paling apik saka 2023 kaya merution lan unik minangka film Jepang, TV, lan Manga Seri sing diilhami dening.

Dadi, apa sampeyan dadi penggemar pejuang anime, novel visual, JRPG, utawa jinis liyane sing nyilihake kanggo adaptasi anime, kita entuk game sing bakal sampeyan tresnani.

Ing dhaptar iki, kita bakal nyorot Game Anime Paling apik ing uap, PlayStation, Xbox, lan Ngalih Nintendo.

Priksa manawa mriksa maneh ing mangsa ngarep kanggo ndeleng rekomendasi game anime anyar!

Tabel konten nuduhake

Siji Piece Odyssey

Platform: Windows, PS5, PS4, Xbox Serion X / S

Nyepak dhaptar game anime paling apik, kita duwe siji potongan, RPG anyar adhedhasar seri manga lan anime sing populer.

Ing kono, sampeyan ngetutake Monkey Pirate sing misuwur.D.Luffy lan kru kupluk jerami amarga padha ngliwati jagad anyar sing golek petualangan.

Prekara-prekara sing bakal mandheg nalika dheweke dadi kapal ing pulo tropis kanthi mungsuh anyar, bandha, lan kejutan.

Assuming Kontrol Saben Anggota Crew, sampeyan bakal njelajah pesona pulau kanthi pasukan alam nalika ngrencanakake uwal.

Neptunia: Sisters vs Sisters

Platform: Windows, PS5, PS4

Setel ing World Gamindustri, Neptunia: Sisters vs Sisters Tindakan RPG karo hack n ‘slash tempur.

Pusat ulang crita ing calon dewi, papat sadulur enom sing nuduhake petualangan anyar sing wani kanggo nylametake jagade saka piala.

Nalika sampeyan navigasi liwat gerombolan mungsuh-mungsuh sing mbebayani, sampeyan bakal bisa ngilangi misteri ing mburi fenomena sing nggumunake aneh.

Game iki apik kanggo penggemar anime sing seneng karo karakterisasi karakter, dungeon-nyusup, lan mekanika jrpg sing kuat.

Scarlet Nexus

Platform: Windows, PS5, PS4, Xbox Serion X / s, Xbox siji

Scarlet Nexus minangka salah sawijining game anime sing paling apik kanggo pemain sing nyandhang pertempuran lan sistem kemajuan.

Ing kono, sampeyan main minangka anggota tenaga kerja sing gaib nglawan mutan ala sing ngrancang nyerang lan nggunakake otak manungsa ing setelan futuristik.

Wise-wicaksana, game kasebut sithik ing saindenging papan kasebut nanging bisa ngupayakake jagad sci-fi nggunakake lingkungan atmosfer lan efek visual sing bisa dicekel.

Kajaba iku, karakter bisa sinau kemampuan anyar liwat wit keterampilan, mbukak kunci anyar sing paling anyar sing ora mung katon apik nanging rumangsa kaya marem kanggo narik.

Demon Slayer: The Hinokami Babad

Platform: Windows, PS5, PS4, Xbox Serion X / s, Xbox siji

Sapa wae sing ora bisa entuk slayer setan cukup kanggo milih pejuang Hinokami, pejuang 3D adhedhasar adaptasi anime saka seri manga.

Game kasebut kanthi rapet ing mangsa musim pertama saliyane adaptasi film Demon Slayer: Kimpetsu no Yaiaba film: sepur mugen.

Ing kono, sampeyan nganggep kontrol Tanjiro Kamadad nalika dheweke gabung karo corak Slayer lan perang nglawan nalika nyoba ngaktifake adhine.

Nalika crita kasebut nempatake penekanan sing gedhe kanggo njelajah, uga Mode Versus MULTIPLAYER ing endi pemain bisa nggunakake raster saka 18 karakter.

Doki Doki CLUB ILI!

Platform: Windows, PS5, PS4, Xbox Serion X / s, Xbox One, Ngalih, Mac

Ing wiwitan, Klub Sastra Doki Doki katon kaya sampeyan novel dating visual sing apik, lengkap karo bocah-bocah wadon anime ing seragam sekolah sing cocog.

Nanging, sing luwih sampeyan nyilem crita, luwih lengkap sampeyan bakal ngerti perkara sing ora nyenengake lan cheery nalika katon.

Pungkasane, prekara-prekara sing apik, gumantung saka karakter sing sampeyan kenal, nyebabake telung endhase utama.

Yen sampeyan muter pisanan, sampeyan nyaranake milih Doki Doki Klub Doki Doki Plus, versi sing ditambahi sing kalebu upgrade visual lan konten anyar.

Tales saka muncul

Platform: Windows, PS5, PS4, Xbox Serion X / s, Xbox siji

Sabanjure ing dhaptar game anime paling apik yaiku tales, RPG tumindak sing dikembangake lan diterbitake dening Bandai Namco.

Crita kasebut ngetutake rong karakter sing beda-beda sing teka saka jagad nentang, jagad abad pertengahan DAHNA lan jagad Lanjut Rena.

Bebarengan, pasangan kasebut nyingkirake lelungan kanggo nggawa loro-lorone lan mungkasi wong sing ngrasakake wong Dahnan.

Kaya game Tales sadurunge, muncul nggunakake sistem gerakan gerakan linear sing negesake ngindhari, nglacak, lan nindakake serangan sing ngrusak karo partai sampeyan.

Efek Genshin

Platform: Windows, PS5, PS4, Ngalih, iOS

Efek Genshin wis thukul popularitas saka kekuwatan struktur gratis, kanthi pertempuran sing didorong, lan tugas sing apik.

Pengembang / Publisher Mihoyo uga nindakake proyek sing apik ndhukung game post-bukak kanthi nganyari lan nganyari anyar.

Nalika sampeyan ngakoni kaya sing dikarepake kaya sing dikarepake, sawetara karya sing paling rame bisa dibanting kanthi mbuwang sawetara duwit lan sithik luck.

Pungkasan, Genshin Impact ndhukung crossplay ing PC, Konsol, lan Ponsel, ngidini sampeyan nyoba macem-macem kombinasi lan golek sinergasi sing paling apik.

Gula Gear Usaha

Platform: Windows, PS5, PS4

Gear Gear Usaha minangka judhul paling anyar kanggo metu saka sistem arc lan wis cepet nyetel standar game paling apik kanggo game anime sing paling apik.

Drawing utama game yaiku gaya seni teduh sing sempit, bebarengan karo sistem arc teknis lan teknis dikenal kanggo nyuntik menyang saben judhul.

Yen sampeyan wis ngetutake studio, sampeyan bakal ngerti rai sing kenal kaya Sol Badguy, Mei, lan KY KISKE, bebarengan karo jack anyar seneng lan jack-o ‘.

Gamelan-wicaksana, Guary Guilty Guilty Kontrol lan muter kanthi lancar kaya sing bakal dienalake sombos lan transisi tahapan anyar.

Super Robot Wars 30

Platform: Windows, PS4, Ngalih

Dirilas kanggo ngrameke ulang tahun 30 taun, Super Robot Wars 30 yaiku entri katelu ing JRPG sing dawa kanggo nampa rilis kulon.

Nampilake macem-macem karakter lan robot adhedhasar macem-macem anime mech kayata Gundam Gundam lan kode geass.

Pertempuran gantian antarane fase sekutu lan mungsuh, kanthi pemain nemtokake tumindak sadurunge nindakake serangan kasebut.

Sanajan desain adhedhasar game, nindakake tugas sing apik kanggo njaga sampeyan kanthi animasi, dialog ekspresif, lan upgrade kanggo pilot lan mesin sampeyan.

Pahlawanku keadilan 2

Platform: Windows, PS4, Xbox One, Ngalih

Pahlawanku Akademi kula minangka salah sawijining sifat anime sing paling sukses lan wis ndeleng sawetara adaptasi video video sing dirilis wiwit dadi populer ing sisih kulon.

Iki nggawe pangerten sing dianggep minangka potensial saka shonen babagan wong sing duwe superpower sing ngubengi alasan kanggo nglawan siji liyane.

Kaadilan Pahlawanku 2 minangka sekuel menyang pejuang 3d asli lan ngenalake tugas sing luwih gedhe saka karakter sing dikenalizis saka anime / manga.

Animasi perang yaiku top-top, kontrol gampang sinau nanging angel kanggo nguwasani, lan 2 mode crita supaya sampeyan ndeleng perspektif Pahlawan lan Villain.

Naruto menyang Boruto: Striker Shinobi

Platform: Windows, PS4, Xbox One

Ana pirang-pirang game Naruto sing dirilis sajrone pirang-pirang taun, ngasilake sawetara game anime sing paling apik uga sawetara stinker.

Nanging, francais wis ana ing gulung sing bubar, nyelehake hits mburi kanthi ribut Ninja 4 lan Naruto menyang Boruto: Shinobi Striker.

Game kapindho yaiku sing wis dipilih kanggo kalebu ing kene mung kanggo kasunyatan kasebut luwih anyar lan nampilake tampilan sing apik banget sing ora bisa ditemokake ing sembarang sing sadurunge.

Ing kono, tim nganti papat bisa gabung kanggo saingan pemain liyane kanthi nggunakake senjata berbasis ninja kanthi nggunakake senjata berbasis ninja nganggo kamar kanggo dolanan kanggo PlayStyles.

Art Art Online: Fatal Bullet

Platform: Windows, PS4, Xbox One, Ngalih

Art Art Online: Bullet Fatal minangka penembak wong katelu / RPG tiga adhedhasar seni pedhang online sing populer lan anime.

Diparingi minangka penerus 2016, sadarapan berita, bisa ditindakake ing donya mbesuk yen wong-wong wis nyemprotake ing game video.

Crita kasebut ngetutake klompok karakter nalika dheweke kepengin banget karo Kasunyatan Mmorpg sing diarani Gun Gun online.

Ora kaya instalasi sadurunge, peluru fatal ngidini sampeyan ngatur karakter sampeyan lan nggunakake macem-macem senjata api lan gaman melee.

Naga Bola Fighter

Platform: Windows, PS4, Xbox One, Ngalih

Uga dikembangake dening Sistem Arc, Figh Dragon Bola milih francais anime sing apik dadi pejuang 2D freenetic pantes saka seriSeSake.

Kaya sing dikarepake, iki kalebu kabeh cidra visual saka DBZ alam dbz bebarengan karo sistem busur sing béda visual visual studio dikenal.

Karakter digawe ing 3D kanthi tekstur sprite overlaid 2D, menehi tampilan tangan sing digambar tangan sing unik sing katon apik banget.

Narik combos sama minangka dramatis lan mesem nalika para pemain ngumpul tim telu pejuang sadurunge perang nglawan CPU lan pemain liyane.

Dragon Quest Xi S: Echoes umur sing angel

Platform: Windows, PS4, Xbox One, Ngalih, 3DS

Dragon Quest XI minangka cicilan paling anyar ing francais sing wis suwe lan nglangi minangka wong enom minangka wong enom sing nemokake dheweke dadi pahlawan reinkarnated.

Bersenjata karo kawruh iki, dheweke negesake petualangan ajaib menyang tanah sing aneh ing ngendi dheweke nemoni karakter lan misteri saka jaman biyen.

Nalika crita biasane pusat ing perjalanan pahlawan, para pemain uga nglampahi wektu karo partai, katrampilan honing, lan nggawe peralatan anyar.

Game kasebut nawakake nomer usnts sisih, game mini, lan konten sisih liyane sing bakal tetep sampeyan sibuk kanggo munggah satus jam.

Serangan ing Titan 2

Platform: Windows, PS4, PS Vita, Xbox One, Switch

Anime liyane sing paling populer sing ora perlu introduksi, nyerang Titan wis diwakili ing game, kanthi rilis paling anyar diserang ing Titan 2.

Crita kasebut sawise judhul hack-and-slash ing Titan: swiwi kebebasan, sing pisanan dirilis ing Jepang bali ing wulan Februari 2016.

Pemain njupuk peran pahlawan sing jenenge gabung karo perang kamanungsan kanggo mbuwang titans sing nggegirisi sepisan lan kabeh.

Game kasebut nampilake sawetara panyerapan babagan asline, kalebu gamelan sing luwih polesan sing yakin kanggo mréntahaké wong anyar lan penggemar sing ana.

Psycho-Pass: Kabahagiaan Prentah

Platform: Windows, PS4, PS Vita, Xbox siji

Seri psycho-pass pantes nggoleki yen sampeyan seneng karo anime sing disetel ing jagad Dystopian ing ngendi wong berjuang kanggo nyekel kabebasan sing larang regane.

Kabahagiaan wajib disetel ing Jepang ing ngendi pamrentah wis ngetrapake piranti lunak kanggo ngawasi saben aspek warga.

Sampeyan main minangka inspektur polisi sing nggayuh teknologi iki kanggo nglacak penjahat lan ngrampungake kasus adhedhasar anime asli.

Nalika penggemar bakal nyenengake kabeh referensi kanggo seri, pendatang anyar bisa uga gampang ngerti fitur kasebut kanthi karakter anyar.

Brigade Chef Brigade Battle

Platform: Windows, PS4, Ngalih

Saklajengipun, kita duwe Brigade Peperangan Chef, game sing njupuk inspirasi saka anime lan gabung sisih pinggul kanthi teka-teki masak sing kalebu kothak sing cocog.

Pemain njupuk peran chef sing aspir jenenge Mina nalika mlebu kompetisi masak kanggo mbuktekake hakim sing regane lan wah karo panganan sing enak.

Gamelan pamisah antara tingkat platforming ing ngendi sampeyan mburu bahan kanggo nggabungake dadi piring lan game mini masak.

Game kasebut nyedhiyakake akeh ruangan kanggo eksperimen karo rasa sing beda kanggo nyukupi palet sing beda-beda.

Phoenix Wright: Trilogi Ace Attorney

Platform: Windows, PS4, Xbox One, Ngalih, 3DS, iOS, Android

Pengacara Ace dianggep minangka salah sawijining seri game anime sing paling apik, lan sampeyan bisa milih telung entri pertama ing koleksi sing diulang maneh.

Crita kasebut ngetutake pengacara Titular Phoenix Wright bebarengan karo para kanca, amarga nyelidiki kasus hukum lan mbela klien ing pengadilan.

Saben-saben fungsi kaya teka-teki multi-lapisan sing mung bisa diatasi kanthi ngempalaken bukti, saksi-seksi uji coba, lan nganalisa paseksine.

Nalika seri kasebut paling misuwur amarga tulisan eccentik lan tulisan sing wicaksana, uga nindakake proyek sing apik kanggo nglakokake urutane critane critane detektif.

Danganronpa 2: Sugeng kentekan

Platform: Windows, PS4, PS Vita, Ngalih, Linux, iOS, Android

Game anime paling apik sing pengin disorot ing Sorotan 2: Golek Sampeyan ora kentekan, entri standing ing seri Petualangan Novel Visual.

Ing kono, sampeyan ngontrol Hajime Hinata, calon mahasiswa kanthi impen kanggo nekani akademi puncak ngarep-arep lan dadi salah sawijining murid utama.

Nanging, sawise sawise rawuh, Hajime nemokake awake dhewe mlebu ing misteri sawise kelas mlebu menyang pulau tropis dadi gurune pink.

Sapa sing ngerti babagan francais bakal ngerti kepiye carane crita Zany Dangonronpa nalika isih golek cara kanggo njaga pemain sing melu.

Sampeyan bakal seneng uga

Game warni paling apik

Game ngetik paling apik

Playstation Plus Game Miles Morales

Game video paling apik sing luwih apik tinimbang sing asli

Mateni game video paling apik sing luwih apik tinimbang 2023 asli
Justin Fernandez

Minangka penggemar game indie lan triple-game, Justin nemu kabungahan kanggo nemokake lan nuduhake permata sing didhelikake kanthi tukang game liyane. Saliyane nglaporake babagan judhul paling anyar lan paling gedhe, dheweke ngatur saluran media sosial.

Gingingscan minangka sing didhukung. Yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki, kita bisa uga entuk komisi cilik.

Ndhuwur 12 Game Anime Paling Anyar Anyar 2023 kanggo PS5, PS4, PC lan Ngalih

12 Game anime mbesuk anyar

Siapke kanggo perjalanan sing nyenengake menyang jagad anime kanthi kompilasi game anime sing paling dhuwur ing taun 2023 lan luwih. Saka Tindakan RPG kanggo novel visual, game iki janji bakal memikat para penggemar karo crito sing ora nyenengake, visual sing nggumunke, lan mekanik gamia sing unik, lan mekanik gamia sing unik. Gabung karo kita nalika njelajah game manga sing paling apik sing bakal diluncurake ing taun-taun sing bakal teka.

Tabel konten

1. Naruto X Boruto: Ultimate Storm Ninja Sambungan

Rilis: 2023
Konsol: PS5, Xbox Serion X, PS4, XB1, PC, Ngalih

Pungkasan, minggu kepungkur dheweke mbukak gamelan kanggo Koleksi Storm Ninja, game Naruto lan boruto sing wis ditindakake wiwit taun kepungkur. Dheweke ngumumake manawa game saiki wis teka kanggo kabeh konsol, kalebu PC kepungkur lan Sabanjure Generasi, lan uga ngalih Nintendo. Sanajan trailer dibungkus karo adegan, ganti game, lan macem-macem karakter, penengah mesthi, naruto awake dhewe. Ndelok!

2. Pahlawanku Rabu

Rilis: 2023
Konsol: PS4, XB1, PC, Ngalih

Sawetara sampeyan bisa uga eling taun kepungkur nalika pangembang HERO AKU HERO ngumumake game Royale Pertempuran adhedhasar seri. Nanging, wiwit saiki, wis ana keraguan kanggo apa isih dikembangake. Paling taun kepungkur, ana sawetara betas kanggo game, nanging ora ana nganyari liyane sing diwenehake. Uga, yen sampeyan penasaran, game isih trek. Bandai wis ngonfirmasi manawa game online 24-pamuter kanthi apik lan bakal dirilis ing pungkasan taun iki. Bakal kasedhiya ing PC, ngalih, lan konsol generasi sadurunge.

3. Honkai: Star Rail

Rilis: 2023
Konsol: PS5, PS4, PC, Ngalih

Nomer telu ing dhaptar kasebut ora ana honkai: Star Rail. Iku, tanpa mangu, rilis game mobile paling gedhe saka 2023 nganti saiki. Minangka perbandingan apa sing wis digawe dening para pangembang, mula impacak, sanajan bisa main game sing luwih apik, muter maneh, lan grafis tinimbang pengaruh genshin ing sawetara aspek. Yen sampeyan nggoleki owah-owahan jangkah utawa istirahat saka dampak Genshin, Honkai kasedhiya kanggo piranti seluler, uga konsol pc lan playstation. Paling apik, kabeh gratis kanggo muter lan bakal dirilis sajrone kira-kira sewulan.

4. Anonim; Kode

Rilis: 8 September 2023
Konsol: PS4, PC, Ngalih

Kode anonim, sing wis dadi luwih saka rong taun kanggo versi iki, pungkasane disetel dibebasake ing PC, ngalih, lan PlayStation 4. Tanggal rilis awal dijadwalake tanggal 8 September iki. Kanggo ngrameke warta sing nyenengake iki, trailer anyar kanggo game kasebut, kanthi irah-irahan ngasilake, wis diumumake.

5. Seni Pedhang Online: Kelingan pungkasan

Rilis: Oct 6, 2023
Konsol: PS5, Xbox Serion X, PS4, XB1, PC, Ngalih

Bandai Namco bubar ngrilis trailer anyar kanggo Art Pedhang Online: Kelingan pungkasan, Showcencasing urutylic Flight of SCT RPG Petualangan. Yen sampeyan lagi anyar kanggo dolanan, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo main minangka karakter utama saka seri Pedhang online Anime Antime, kanthi khayalan saka jagad iki. Game kasebut disetel kanggo dirilis tanggal 6 Oktober, 2023, lan bakal kasedhiya ing PC lan konsol.

6. Tanpa wates Nikki

Rilis: 2023
Konsol: PS5, PS4, PC

Nomer enem ing dhaptar, kaya sing dilaporake dening IGN, minangka game resmi saka Nikki game, sing wis dikembangake wiwit awal taun iki. Game iki ditindakake ing alam semesta sing padha karo Dewi Sneaky, nanging kanthi corak-game simulasi busana sing mbukak. Tanpa wates kene tujuane kanggo nawakake pengalaman konsol kanggo mobile sing nyata. Nalika trailer kasebut nyedhiyakake sekutu apa sing bakal teka, kita isih ngenteni tanggal rilis. Priksa manawa, utamane yen sampeyan kepengin weruh game sing kasedhiya ing PC, konsol Playstation, lan piranti seluler.

7. Eternights

Rilis: Q, 2023
Konsol: PS5, PS4, PC, Ngalih

Sabanjure ing dhaptar yaiku Eternites, kombinasi unik saka post-apokaliptik dating lan game tumindak. Proyek iki menehi tandha-usaha pisanan perusahaan ing genre iki. Ing Eternite, sampeyan miwiti lelungan kanggo golek katresnan ing tengah-tengah jagad sing diisi pati lan ora yakin. Nalika trailer kasebut nyedhiyakake seksi apa sing bakal diarep-arep, pancen angel kanggo ujar tartamtu. Nanging, game kasebut dibebasake ing PC lan Playstation eksklusif sajrone kira-kira sewulan.

8. UFO Robot Grendizer: Riyaya Wolves

Rilis: 2023
Konsol: PS5, Xbox Serion X, PS4, XB1, PC, Ngalih

Nomer wolung ing dhaptar yaiku UFO Robot Sedhus, pangembang sing padha ing mburi game sisberia sing populer lan akeh judhul liyane. Game petualangan gelut iki wis entuk perhatian minangka salah sawijining rilis sing paling nyenengake sajrone 12 wulan kepungkur. Katon nggambar inspirasi saka Dragon Ball Kakarot ing babagan grafis lan urutane critane. Nanging, ana bedane, utamane ing setting, sing muter ing papan dolanan Jepang Jepang. Coba deleng trailer kanggo njupuk apa sing bakal diarepake. Game iki samesthine bakal dibebasake ing PC, ngalih, lan konsol saiki lan sabanjure.

9. Nasib / Samurai Snable

Rilis: 2023
Konsol: PS4, XB1, PC, Ngalih

Loro saka perusahaan game Internet sadurunge, ana sawetara liyane sing ngumumake proyek sing signifikan kanggo 2023. Salah sawijining proyek kasebut yaiku RPG RPG Nasib / Samurai Snable.”Game iki diumumake sawetara wulan kepungkur lan diterangake minangka gaya novel gaya visual gaya anime. Serangan minangka titik entri dadi seri anyar. Kanggo entuk ide sing luwih apik apa sing bakal diarepake, sampeyan bisa nonton trailer kasebut. Miturut Koi, game bakal kasedhiya ing PlayStation 4, Xbox One, PC, lan Nintendo Switch.

10. Fault: Tenaga meneng

Rilis: 2023
Konsol: Pc

Nggawe debut ing uap liwat demo lan pungkasane teka ing pungkasan taun, kita duwe game sing diarani kesalahan: meneng gumantung. Novel visematik iki kalebu unsur petualangan titik-lan klik lan disetel udakara limang taun sadurunge acara lelaran sadurunge. Perlu dielingake sing salah sing salah, game sing dibebasake persis 10 taun kepungkur, miwiti seri iki. Trailer nampilake visual lan urutane critane game sing luwih nyenengake.

11. Era sailing

Rilis: Q2, 2023
Konsol: PS5, PS4, PC, Ngalih

Era sailing wis kasedhiya ing uap wiwit Januari taun iki. Sampeyan bisa uga nyoba demo utawa nyilem menyang game lengkap. Iku petualangan RPG siji-pamuter siji sing nggambarake inspirasi sing abot saka banyu sing durung diwatesi. Mung sasi kepungkur, banyune durung rampung kanggo piranti seluler, nanging Era sailing nawakake pengalaman sing luwih santai kanthi konten sing akeh. Nemtokake mekanika trek otomatis lan dalan crita sing apik banget. Coba deleng trailer kanggo entuk game. Era sailing disetel kanggo dibebasake ing switch Nintendo lan playstation, karo versi PC sing bakal teka ing taun iki.

12.Three Kingdoms Zhao Yun

Rilis: Q3, 2023
Konsol: Pc

Salah sawijining rilis sing ora cocog yaiku telung kerajaan: Zhao Yoon, karya pisanan saka para pangembang ing Kuetec Mono Bandai. Tindakan RPG iki nawakake eksplorasi sing akurat saka telung kerajaan jaman ing saindenging jagad semi-mbukak, padha karo game kaya Diablo. Pemain nganggep peran saka jenderal sing misuwur saka Teluk Leo utawa Dinasties Rancham, kayata Xiaoya Yoon. Salah sawijining aspek sing unik saka game yaiku kemampuan kanggo ngetrapake perang ing jaran, sing ngeling-eling seri Warrior Dinasti. Telung Kraton: Zhao Yoon dibebasake pc ngluncurake kadang ing kuartal kaping telu saka 2023.

Iki minangka 13 game anime sing paling anyar kanggo 2023. Muga-muga dhaptar iki mbantu sampeyan nemokake game anime sing sampurna kanggo sampeyan. Komentar ing ngisor iki lan supaya kita ngerti sing paling disenengi kanggo muter!

Aku abrar khan, siswa ilmiah lan penggemar teknologi. Aku seneng njelajah gadget paling anyar lan nulis ulasan ing TVS, monitor game, laptop, telpon liyane. Aku uga ngatur sinaump.com, situs web ing ngendi aku blog babagan pendhidhikan.

30 Game anime sing bakal teka ing taun 2023

Yen sampeyan penggemar anime, mula sampeyan ora mangu-mangu penggemar kabeh sing wis ditindakake ing jagad game kanthi judhul gaya lan gaya anime sajrone sawetara taun kepungkur. Gaya video gaya iki wis thukul banget, lan ing 2023, akeh jinis game sing bakal teka.

# 30 Pembunuhan Sonic Hedgehog

Platform: PC
Tanggal Tanggal: 31 Maret 2023

Sonic The Hedgehog pungkasane bakal ngliwati Renaissance sing penggemar wis njaluk. Antarane judhul penggemar, “Frontiers” anyar dheweke wis tekan taun kepungkur, lan judhul mbesuk karo kabeh “Superstars,” sampeyan bisa ngrasakake.

Nanging yen sampeyan pengin twist liyane pamuter liyane ing seri kasebut, entuk Pembunuhan Sonic Hedgehog! Game nampilake sampeyan minangka salah sawijining kanca Sonic sawise dheweke numpak sepur misteri pembunuhan kanggo ulang tahun Amy Rose. Nanging sampeyan bisa ngira, prekara sing katon. Utawa dheweke?

Karo Sonic “Mati,” Sampeyan kudu ngerti bebener! Telusuran kanggo petunjuk, ngelingake saksi, lan golek pembunuh!

# 29 Taktik 5 Persona

Platform: PC Xbox One XSX | S Switch
Tanggal Tanggal: 17 November 2023

Sing ora seneng judhul anime sing apik? Uga, akeh wong, nanging kita ora bakal ngomong babagan “kekurangan budaya.”Yen sampeyan lagi kepengin mlumpat menyang gaya gaya atlus atlus, sampeyan mung kudu ndeleng Persona 5 Tactica!

Game kasebut nempatake spin cilik ing sesanti Anime kanthi nyelehake maling Phantom kanthi gaya “Chibi” Visual. Kita yakin akeh sing bakal nguja.

Nanging ora mung wong sing wis diowahi. Donya ing saubengé duwe rasa unik kanggo sing bakal mbantu njaga luwih seger amarga sampeyan perang mungsuh lan nyoba menang kebebasan!

# 28 sawise

Platform: pc PS4 Xbox siji PS5 XSX | S Switch
Tanggal Rilis: 25 April, 2023

Sawise gambar minangka scroller sisih metroidvusania mbesuk sing kedadeyan ing jagad fantasi sing diarani engardin. Pemain bakal ngetrapake peran petualang sing wani njaluk nemokake rahasia ing jagad iki. Nanging, ing labyrinth kompleks iki, sampeyan bakal ketemu karo kanca anyar bebarengan karo gelut kewan gedhe. Nganti saiki, kita ngerti yen saben wilayah anyar bakal menehi mungsuh sing beda, panggedhe sing tantangan, lan mekanik gamia unik. Untunge, kanthi macem-macem kabisan sing bisa mbukak kunci, sampeyan bakal nggawe prajurit sing unik kanggo mbantu ngresiki tanah kasebut saka mungsuh sing nggegirisi iki. Yen sampeyan seneng karo RPGS sing nggulungake Sisih, mula iki minangka salah sawijining judhul, paling ora ana ing radar sampeyan.

# 27 seni pedhang kanthi cepet

Platform: PC PS4 Xbox siji
Tanggal Rilis: 08 Oktober, 2023

Yen sampeyan wis main francais iki wiwit diwiwiti, sampeyan ngerti manawa crita wis alon-alon dibangun menyang Crescendo sing para penggemar sing wis dijaluk. Pungkasane, ing Pedhang Art Online kelingan, sampeyan bakal entuk climax kasebut minangka Perang Underworld pungkasane kedadeyan, lan kabeh ana ing tanah kasebut.

Nampilake karakter favorit lan pasuryan anyar, sampeyan bakal pindhah menyang jagad virtual maneh lan nyoba nylametake jagad nyata.

Pertempuran, puluhan karakter sing bisa dimainake, lan liya-liyane ngenteni sampeyan! Nanging apa endgame ing kene? Kepiye kabeh bakal ngrampungake dhewe? Sampeyan kudu muter kanggo ngerteni! Dadi apa sing nunggu?

# 26 PHE Ultra Rumble

Platform: Ngalih PS4 XBOX One
Tanggal Rilis: 2023

Apa sampeyan siyap ngluwihi? Siap munggah lan nangis, “ditambah karo ultra!”? Yen mangkono, banjur siyap Pahlawan Ultra Ultra Rumble! Ing game gaya Royale-gaya iki adhedhasar manga / anime hit, sampeyan bakal milih telung pahlawan utawa penjahat sing ana loro pemain liyane lan banjur Adipati karo tim liyane kanggo ndeleng sing bisa metu ing ndhuwur!

Roster kebak karakter klasik saka seri kasebut, lan sampeyan kudu nggunakake quirks kanthi lengkap kanggo wong-wong mau!

Sampeyan bakal milih wong liya kanggo kabeh? Utawa anggota kulawarga trodoki? Utawa sampeyan bakal mbukak villain lengkap kanggo ngalahake kabeh? !

Platform: pc PS4 Xbox siji PS5 XSX | S Switch
Tanggal Rilis: 10 Maret 2023

Apa sampeyan nggoleki RPG gaya sing apik sing nampilake budaya lan sétan kanggo perang? Yen mangkono, iku panjaluk sing spesifik banget. Nanging, Anomali Mato minangka judhul sing netepi kabutuhan!

Sampeyan bakal dilebokake ing kasunyatan saka Mato, sing ngrasakake campuran stylings futuristik karo budaya oriental klasik. Sampeyan bakal main doe lan gram, sing kudu ngelek-ngelajah sétan-sétan kutha lan ngalahake dhemit sing ndhelikake rai mbebayani utawa njupuk ancaman ing njero kutha lan ngerti apa sing nyebabake anomali sing mbebayani.

Kanthi akeh sing kudu dilakoni, sampeyan pengin njelajah saben inci kutha supaya sampeyan ora kejawab!

# 24 ONI: Dalan dadi ONI sing paling kuat

Platform: Switch PS4 PS4 PS4
Tanggal Rilis: 08 Maret, 2023

Apa sampeyan siap perang kanggo hak kanggo diarani salah sawijining sing paling apik ing dermis demam? ONI: Dalan dadi ONI sing paling kuat . Dheweke pengin nggawe jagad sing dirasakake kaya buku crita nanging duwe tumindak sing nyenengake kanggo sampeyan seneng.

. Dheweke dikirim menyang sawijining pulo kanggo nyoba awake nglawan makhluk peteng liyane lan kudu ngalahake wong-wong mau kanggo mbukak kunci kekuwatan luwih akeh. Dheweke uga duwe mitra sing nyedhot jiwane ing kekalahan!

Sampeyan bakal bisa dadi oni?

Platform: PC
Tanggal Tanggal: 12 Januari, 2023

Akeh game nyoba mbantu sampeyan ngrangkul apa sing kaya ing “Times Time,” lan Era sailing Apa liyane ing baris kasebut.

Game kasebut nggawa sampeyan menyang abad kaping 15th-17, lan sampeyan bakal main minangka papat pratelan ing kapal sing beda-beda sing duwe macem-macem impen kanggo njelajah jagad iki lan nggawe asmane. Sampeyan bakal mbangun kapal lan kru lan plancongan ing saindenging jagad kanthi akurat supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing ana ing njero. Ana atusan papan sing bakal dikunjungi, tegese akeh.

Dadi, yen sampeyan siyap nyetel kapal, mlebu game lan ndeleng petualangan apa sing ditunggangi ing cakrawala!

# 22 Perusahaan Limbus

Platform: PC
Tanggal Tanggal: 27 Februari, 2023

Perusahaan Limbus minangka judhul sing ora wedi nggawa tumindak kasebut lan digawe kaya sing bisa. Game kasebut fokus ing klompok “wong dosa” nyoba ngganti barang kanthi golek bandha suci. Nanging, kanggo nindakake iki, dheweke bakal kudu nglawan skor monsters.

Pertempuran minangka sorotan game, lan saben ngalahake tumindak kasebut yaiku kanthi flashy, nyenengake, lan kasar. Sampeyan kudu nangani karakter sampeyan kanthi ati-ati, chain katrampilan, lan liya-liyane supaya sampeyan bisa ngatasi kabeh “judhul” judhul.

Apa sampeyan siyap kanggo ngerteni apa sing bisa ditindakake dening wong dosa iki?

# 21 legenda pahlawan: tilase dadi reverie

Platform: Switch PS4 PS4 PS4
Tanggal Tanggal: 14 Juli, 2023

. Legenda pahlawan: tilase dadi reverie terus critane wong-wong kaya ngono nalika nyoba nylametake jagade lan mbebasake awake dhewe.

Sampeyan bakal main minangka telung protagonis sing bakal ngrusak nasib kabeh. Nalika sampeyan nindakake, sampeyan bakal perang gamelan taktis sing kuat sing bakal nyoba sampeyan ngluwihi sing sampeyan bakal kelakon.

Plot terus apa kedadeyan sadurunge lan nuduhake ing jagad iki lan kabeh sing manggon ing njero. Apa sing bakal mbukak nalika sampeyan nyilem jero menyang peteng? Muter game lan ngerti!

# 20 hi-fi rush

PLATX: PC XSX | s
Rilis: 25 Januari, 2023

Game sing njupuk jagad kanthi badai nalika ana bayangan sawise acara Xbox, Hi-Fi Rush, asale saka tim ing Bethesda lan nyuwil akeh sing katon, swara, lan pertempuran.

Sampeyan muter wong enom sing ora sengaja entuk pamuter MP3 sijine ing endi jantunge mesthine. Oops. Saiki, dheweke kudu nggabung karo wong liya kanggo njupuk korporat sing ala! Nanging dheweke bakal nindakake kanthi gaya, amarga sistem pertempuran muter musik.

Wektu serangan sampeyan kanggo ngalahake kanggo ngatasi karusakan, lan nyoba dadi master saka ngalahake! Game kasebut akeh tawaran, dadi aja wedi nyoba!

  • Pangembang: Production Toge
  • Platform: Ngalih Nintendo, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
  • Penerbit: Productions Toge, Chorus ing saindenging jagad
  • Tanggal Rilis: 2023

Dadi … sing pengin kopi?

Ticara kopi 2: Kupu-kupu & kupu-kupu minangka judhul khayalan / hubungan sing unik ing ngendi sampeyan barista ing jagad sing ora kabeh karakter sampeyan dudu manungsa. Sampeyan kudu nyambut gawe karo dheweke ora mung ngobrol, nanging kepiye lan apa sing sampeyan diwenehi.

Elinga, minangka barista, tugas sampeyan yaiku kanggo mbantu dheweke lan priksa manawa sampeyan rumangsa gampang lan santai. Tuwung kopi sing apik dadi cara sing dawa.

Temokake apa sing ndadekake saben obah, ngladeni tuwung saka joe sing sampurna, sijine seni kanggo nggawe sumunar! Banjur, iku menyang pelanggan sabanjure.

# 18 mon-yu

  • Pangembang: Pengalaman Inc.
  • Penerbit: Game AKSYS
  • Platform: Ngalih Nintendo, Microsoft Windows

Yen sampeyan pengin rumangsa “game kaya”, mula sampeyan pengin Mon-Yu bisa uga. Ing kene kita duwe judhul cidra buatan wong pisanan (aja kuwatir, isih anime kaya kabeh, delengen gaya seni kasebut!).

Sawise kabeh, sampeyan kudu nggawe lan nggawe bentuk karakter sampeyan, banjur miwiti nggawe tim supaya sampeyan bisa perang ing kursi iki marang para penguasaan kasebut marang sampeyan! Uga sing mateni monsters sing bakal nyoba lan nyegah sampeyan njupuk ing pisanan.

Apa sampeyan bakal bisa nggawe liwat saben penjara? Sampeyan kudu njaluk game lan ngerteni!

# 17 Eternights

Eternights

  • Pangembang: studio sai
  • Platform: PlayStation 4, Microsoft Windows, PlayStation 5
  • Penerbit: Studio Sai, Game Adrenal, Inc.

Lah, game akil “. Yen dudu anime kanggo sampeyan, kita ora ngerti apa.

Amarga ing kalanggeng, sampeyan kudu nyoba lan slamet ing pungkasaning jagad, lan uga slamet ing macem-macem tanggal sing bakal ditindakake ing proses kasebut. Apa bisa uga salah?

Akeh, pungkasane jagad, nanging kita digress. Sampeyan bakal ngetutake dalan karakter utama sampeyan ngerti babagan bagean saka limang katresnan sing disenengi, lan crita karo dheweke bakal ganti gumantung karo sambungake, kalebu menehi katrampilan anyar ing proses kasebut!

Aja lali, pungkasaning jagad iki minangka cara sing cocog kanggo miwiti pacelathon!

Palworld

  • Tanggal Rilis: 2023
  • .
  • Penerbit: Pajak Pair, Inc.
  • Platform: Microsoft Windows

OK, palworld rada … peteng babagan babagan cara ngatasi “nglumpukake titah” estetika, sampeyan wis dielingake.

Amarga ing wiwitan, palworld katon kaya liyane ing Pokemon utawa Digimon. Kajaba ing kene, sampeyan duwe kekuwatan lengkap babagan apa wae sing dikarepake karo “pals” iki. Sampeyan mung bisa urip karo dheweke lan duwe urip sing nyenengake. Apa perang karo dheweke lan ndeleng kepiye sampeyan bisa entuk.

Sampeyan bisa nyelehake supaya bisa mbantu sampeyan saben dinane. Utawa … sampeyan bisa mbiyantu, adol kanthi awis, utawa … mangan. Sanajan katon ing ngendi dheweke nggambar garis ing babagan legalitas.

Oh, lan sampeyan bisa menehi bedhil, apa game iki.

# 15 plushie saka langit

  • Pangembang: fishwind
  • Penerbit: fishwind
  • Tanggal Rilis: 2023
  • Platform: Microsoft Windows

Apa malaikat sing ditindakake nalika tiba saka langit ing ndhuwur? Uga, coba lan bali menyang ngendi tekane, mesthi!

Plushie saka langit iku pancen crita kasebut. Sampeyan bakal ngliwati Fantasi Donya Fantasi sing apik banget sing mung njaluk diteliti, lan ing sadawane ora mung pemandangan sing apik, nanging kabeh monsters lan panggedhe sing bakal nyoba lan mungkasi sampeyan.

Game kasebut bakal duwe sawetara bos sing angel banget kanggo sampeyan, saengga sinau saka saben pengalaman lan siyap kanggo ngusir dalan menyang kamenangan! Utawa ora, lan mati banjur diadhepi maneh. Mung matur.

# 14 anonim; Kode

  • Tanggal Rilis: 28 Juli, 2022
  • Pengembang: Mage-X, Chiyo St. Inc.
  • Penerbit: Mage-X, Spike Chunsoft

Saka nitahake Steins: Gapura, anonim; Kode bakal sepisan maneh ing crita pollon, sing nyoba nyimpen jagad sawise pesawat sing mbantu dilebokake ing negara kasebut. Momo prawan misterius lan pertemuan sampeyan wis nyebabake macem-macem kedadeyan sing kedadeyan, lan saiki, kanggo nylametake jagad iki, sampeyan kudu nyimpen maneh kanthi nyata maneh!

Bukak kode jagad lan golek “Pungkasan” kanggo mbukak jagad iki kanggo mbebasake jagad saka acara sing disetel.

? Utawa sampeyan bakal nggawe dheweke luwih elek?

# 13 ONI: Dalan dadi ONI sing paling kuat

  • Penerbit: Enterting Leopard Cloud.
  • Tanggal Rilis: TBA
  • Platform: PlayStation 4, Microsoft Windows, PlayStation 5

ONI: Dalan dadi ONI sing paling kuat minangka game sing duwe corak unik ing sistem perang khas.

Ing kasus iki, sampeyan bakal muter minangka rong karakter utama. Salah sawijining sing mung bisa nyerang awak fisik, sing liyane bisa nyedhot jiwa supaya ora bisa nyerang. Sampeyan kudu nggarap loro kasebut supaya bisa ngalahake mungsuh sing luwih gedhe lan badder.

Utawa, sampeyan bisa mbukak leveling kanthi cara liya. Kalebu barang-barang ngempalaken, mlayu saka monsters, lan liya-liyane.

Jelajahi pulau lan tlatah, lan deleng manawa sampeyan cukup apik kanggo slamet!

# 12 Planet Lana

  • Pangembang: muga-muga
  • Platform: Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Serion X Lan Series S
  • Penerbit: Grup Thunderful, Publisher Thunder

. Planet Lana minangka conto sing apik kanggo game.

Ing game, sampeyan bakal ana ing jagad sing imbangan biyen dadi perkara sing sregep lan langgeng. Nanging saiki? Ora akeh banget, lan “wajar” saiki wis ana ing sekitar sampeyan. Sampeyan kudu mlaku-mlaku ora kanggo perang kanggo jagad iki, nanging mung nyoba lan simpen.

Sampeyan kudu ngatasi teka-teki, ngatasi tantangan, nggawe kanca sing unik lan nggunakake naluri lan kanthi kaping pindho supaya bisa urip kabeh. .

# 11 Proyek Apa

  • Tanggal Rilis: 2023
  • Pengembang: Studio Boreal Mist
  • Penerbit: Studio Mist Boreal
  • Platform: Microsoft Windows

Sugeng rawuh ing proyek APAX, game sing dimaksud kanggo ngurmati klasik lawas-sekolah lan sijine dhewe.

Sampeyan bakal nemokake dhewe ing jagad Iberis. Papan sing pungkasane ngerti katentreman sawise perang dawa. Prekara-prekara sing ana ing papan sing apik, nganti klompok tartamtu nyoba supaya ora seimbang maneh. Saiki, kanthi pepeteng ing break break sepisan maneh, wangsit bakal kalakon dadi rong pahlawan bakal nyoba nyoba lan mungkasi kabeh.

Kanthi grafis gaya anime, lan sistem perang interaktif, sampeyan bakal nemokake proyek kasebut Apa sing paling akeh kanggo nawarake para sing nyenengake RPG.

# 10 persona 3 Portable

  • Pangembang: Atlus
  • Penerbit: Atlus AS
  • Platform: PSP, PSV, PS4, PS5, NS, Xbox One, Xbox Series X / S
  • Tanggal Rilis: 2023 platform modern

Game Persona pisanan kanggo miwiti menyang arah dhewe babagan gaya lan pertempuran, persona 3 portebel yaiku versi PSP game kasebut, lan ora asli. .

Ing kono, “kacilakan” sing nggegirisi wis rampung, kalebu nggawe jam ekstra ing dina sing monsters roam gratis. Klompok sekolah tinggi kudu mandhegake lan nyoba mulihake jagad iki menyang negara sadurunge.

… Sugeng apik karo sing.

# 9 Labyrinth of Galleria: Masyarakat Bulan

  • Pengembang: Piranti Lunak Nippon Ichi
  • Platform: Switch Nintendo, PlayStation 4, Microsoft Windows, PlayStation Vita, PlayStation 5
  • Tanggal Rilis: 2023
  • Penerbit: NIS Amerika, piranti lunak Nippon Ichi

Pengin bujang liyane? Amarga kita duwe kanggo sampeyan karo Labyrinth Galleria: Masyarakat Bulan.

Ing kono, sampeyan minangka roh sing dikenani biaya menyang lemah sing misterius golek potongan seni. Muni gampang, bener? Kajaba, kanthi alami, ana monsters ing njero lemah iki sing bakal nyoba mungkasi sampeyan. Matur nuwun kanthi matur nuwun, sampeyan ora mung kemampuan sampeyan dhewe, nanging tentara sampeyan dhewe “wayang kulit” kanggo milih lan milih kanggo nglawan sampeyan.

Jelajahi The Dungeon, sinau cara nggunakake wayang lan teknik liyane kanggo ngatasi tantangan, lan sinau misteri labyrinth sing bener.

# 8 musim: layang kanggo masa depan

  • Pangembang: studio scavengers
  • Penerbit: Studio Scavengers
  • Tanggal Rilis: TBA
  • Platform: PlayStation 4, Microsoft Windows, PlayStation 5

Oh katon! Liyane “nindakake perkara sing paling gedhe ing pungkasan jagad”! Wektu iki, kita ngomong babagan musim: layang kanggo masa depan, ing ngendi sampeyan bakal njupuk peran wong enom ing peran kanggo sinau luwih akeh sadurunge musim jagad kanthi secara harfiah.

Nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku ing sepeda sampeyan, sampeyan bakal nemoni akeh wong sing unik, lan sampeyan bakal bisa ngrekam kenangan lan urip kanthi macem-macem cara. .

Nanging upaya nyata yaiku ndeleng apa sing sejatine iki, kenapa “musim” sampeyan bakal nyingkirake kabeh, lan apa tegese tenan.

# 7 demonschool

  • Pangembang: Game Necrosoft
  • Penerbit: Game YSBryd
  • Tanggal Rilis: 2023
  • Platform: Ngalih Nintendo, PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox Seri X / S, PlayStation 5

Kita pancen kaget amarga ora ana anime sing jenenge demonschool, kabeh cocog karo estetika.

Oalah, ing demonkon game video, sampeyan bakal main minangka klompok kanca sing kedadeyan menyang Universitas ing pulo misterius, lan mungkasi perang akeh monsters. Donya game minangka salah sawijine kaelokan lan misteri sing bakal alon-alon dibuwang saben dina.

Ing pertempuran, sampeyan kudu nggunakake macem-macem teknik lan mekanik kanggo senar bebarengan, sinau babagan mungsuh, lan entuk kamenangan. Kabeh nalika sekolah, mbangun kanca lan hubungan sampeyan karo dheweke, banjur njupuk dina sabanjure.

Sampeyan ngerti, kaya sekolah.

# 6 legenda pahlawan: tilase menyang azure

  • Platform: Ngalih Nintendo, PlayStation 4, Microsoft Windows, Potongan Playstation, PlayStation Vita
  • Pengembang: Nihon Falcom, Ph3 GmbH, Artdink
  • Penerblisher: NIS Amerika, Software Nippon Ichive, Clouded Leopard Entertainment Inc.

Finale saka crossbell arc ing kene kanggo ndeleng ing legenda pahlawan: tilase azure!

Ing game, tentrem sampeyan wis perang banget kanggo ing game sadurunge wis teka, nanging kanthi biaya. Amarga kanthi tentrem sing saiki wis menang, pihak-pihak liyane nyoba nggunakake kahanan kanggo nggedhekake lan ngrebut kekuwatan kanggo awake dhewe!

Sampeyan kudu nambah anggota anyar lan luwih lawas bagean dhukungan khusus kanggo mbela sampeyan ing omah, masarakat, lan tentrem dhewe!

Kanthi fungsi pertempuran anyar, lan crita liyane yen sampeyan nyimpen data saka game sadurunge, akeh banget kanggo nyilem karo legenda pahlawan: tilase menyang Azure!

# 5 Fantasi Granblue: Nglewati

  • Tanggal Rilis: 2023
  • Penerbit: Sinises
  • Platform: PlayStation 4, Microsoft Windows, PlayStation 5
  • Pengembang: Sisgames, PlatinumGames

Yen sampeyan dadi penggemar seri Granblue, mula sampeyan bakal seneng Fantasy Granblue: relink. ? Amarga game kasebut nggawe transisi dadi 3D pungkasan, nanging isih njaga perasaan game 2D. Model 3D karakter uga jagad iki wis digawe dadi karya seni sing sejatine bakal nggawe sampeyan luwih seneng yen sampeyan ngirim karakter liwat.

Ngomong babagan Fantasasi Granblu: Relink bakal duwe karakter sing akeh kanggo sampeyan ing pesta sampeyan, lan nalika sampeyan ngliwati macem-macem tanah lan angkatan sampeyan bakal metu lan nyoba nylametake saka ancaman sing luar biasa. Uga ngatasi sawetara misteri utama ing dalan.

# 4 Eiyeuden Babrikat: atusan pahlawan

  • Tanggal Rilis: 2023
  • Penerbit: 505 game
  • Platform: Switch Nintendo, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Seri Xbox X lan Series S, PlayStation 5
  • Pengembang: Kelinci lan Studios Studios, Rabbit & Bear Studios Inc.

Eiyeuden Chronicle: atusan pahlawan diselehake ing saindenging jagad loro lan sihir ing endi kekaisaran siji kekaisaran katon ngontrol kabeh yen dheweke nemokake artefak tartamtu.

Nanging nasib duwe rencana liyane, lan nglumpukake prajurit lan bocah enom kanggo mbantu miwiti usaha sing bakal ngganti kabeh.

Nanging wedi ora, dheweke ora kudu nindakake kabeh, amarga judhul sing nggambarake, dheweke bakal bisa dadi siji 100 pahlawan sing bisa dipilih lan milih kanggo nggawe perang ing skala skala gedhe iki. Siji sing ngerti wong-wong bakal main ora ana sebab liya tinimbang sing sukses proyek kickstarter sukses!

Mangkono, backer luwe kanggo ndeleng apa game kasebut, lan apa sampeyan kudu.

# 3 Kurang Secrifire

  • Pangembang: Susu Piksel
  • Penerbit: Susu Piksel
  • Platform: Switch Nintendo, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Seri Xbox X lan Series S, PlayStation 5

? Kurban yaiku kanggo tim game ing mburi. Dheweke njupuk rps umur 90an lan nyoba nyurung arah sing paling apik.

Kayata nggawe gaya seni sing duwe campuran grafis 2D lan 3D kanggo ngidini skala kaendahan. Uga, sistem pertempuran sing nyampur strategi adhedhasar giliran lan unsur nyata!

Kabeh nalika nggawa crita sing nyoba ngilangi tropis rpg crito lan menehi karakter sing sampeyan pengin ndeleng nganti tekan pungkasane dongeng.

Passion bisa nggawe barang-barang sing apik, lan ngorbanake bisa uga dadi siji conto kasebut.

# 2 segara lintang

  • Tanggal Rilis: 2023
  • Pangembang: studio sabota
  • Penerbit: studio sabotise
  • Platform: Switch Nintendo, PlayStation 4, Microsoft Windows, PlayStation 5

Laut kanggo dadi penghormatan kanggo RPG lawas-sekolah sing mbantu nggawe genre gedhe, nanging uga, maneh reinkenting kanthi macem-macem cara. Kalebu kepiye carane tempur, kepiye carane petunjuk, lan liya-liyane!

Game bakal fokus ing rong karakter kanthi rong set daya sing beda. .

Tambah kasebut, jagad iki expansive lan kebak pitakon lan singgahe supaya kabeh duwe tujuan. Sanajan mung kanggo nggawe sampeyan ngguyu.

Gaya seni ditindakake kanthi tangan lan tujuane nyurung apa game piksel. Dadi coba laut lintang nalika teka, sampeyan bakal ora bakal nesu.

# 1 persona 4 emas

  • Tanggal Rilis: 2023 platform modern
  • Platforms: Switch Nintendo, PlayStation 4, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Serion X lan Series S
  • Pengembang: Atlus, St Studio, IXIT Corporation, Mitra PreApp
  • Penerbit: Atlus, Sega, ATLA AS, SEGA saka Amerika

Aja salah, yen persona 5 metu menyang sistem liyane ing taun 2023, kita mesthi bakal nyelehake ing ndhuwur iki minangka “standar emas” kanggo francais anyar. Nanging uga ora salah, persona 4 emas yaiku mbantu nggawe francais sadurunge wong liya 5, lan yen sampeyan durung nate seneng karo judhul kasebut, persona 4 Emas yaiku sampeyan kudu entuk.

Iki fokus ing grup kanca ing kutha cilik sing diombe dening sawetara pembunuhan acak. Kanca-kanca kasebut bakal mbukak kunci kekuwatan sing luar biasa kanggo nyoba lan mungkasi perkara tartamtu, nalika isih luwih cedhak liwat “crita umur sing apik”.

Aja kuwatir, sampeyan isih bakal nindakake gelut akeh, nanging karakter sing sampeyan sambungake ing kene.