FAQ | Wo Long: Dinasti sing tiba, ohообществ Steam: Wo Long: Dinasti sing tiba

Wo dawa

Contents

Fitur iki mung kasedhiya kanggo pangguna kanthi hak akses khusus. Nuwun sewu.

Wo dawa

Mangga nginstal codec VP9 kanthi nginstal Ekstensi Video “VP9” saka toko Microsoft sing kasedhiya ing kaca Web ing ngisor iki:
HTTPS: // Aplikasi.Microsoft.com / store / detail / vp9-vetteensi / 9n4d0msmp0pt

Ora ana swara nalika nggunakake kertu swara AE5Plus utawa AE7 (Steam® / versi Microsoft Store)

Mangga ngaktifake “mode langsung” ing tab puter maneh layar setelan blaster swara.

Dianyari 05.26.2023
Kita wis ngonfirmasi manawa ora bisa ngetokake nganyari paling anyar. Priksa manawa nganyari paling anyar ditrapake.

Masalah layar layar, kayata rendering flickering utawa rusak (steam® / versi Microsoft Store)

Nalika bisa uga manawa masalah kasebut ana ing sisih aplikasi, nganyari kanggo driver paling anyar bisa mutusake masalah iki. Mangga deleng situs web produsen kertu grafis kanggo versi driver paling anyar.

Informasi Produk

Apa mode lan spesifikasi game kanggo saben platform?

Platform endi sing kasedhiya kanggo versi fisik?

PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Serion X | S lan Xbox siji.

Yen aku tuku versi PlayStation®4, bisa nganyari menyang PlayStation®5? Apa sing padha ditrapake kanggo versi Xbox One?

Yen sampeyan tuku salinan fisik versi PlayStation®4, sampeyan bisa nganyarke tanpa biaya tambahan kanggo versi Digital PlayStation®5.
Xbox One versi fisik minangka pangiriman pinter sing didhukung. Gumantung ing sistem sampeyan, sampeyan bisa entuk versi Xbox One lan Xbox Series X | S ora ana biaya tambahan. Versi digital yaiku Xbox muter ing ngendi wae kompatibel, mula tuku siji versi ngidini akses menyang Xbox One, Xbox Series X | S lan Microsoft Store Versi.

Bisa nyimpen data saka PlayStation®5 versi ditindakake menyang versi PlayStation®4? (liwat server Cloud)

Ya, bisa. Kanggo PlayStation®5 utawa PlayStation®4 versi, data bisa digawa kanthi milih menu Judul> Sistem> Ngatur salib. Kanggo seri Xbox X | s, Xbox siji, lan Microsoft Store versi, kanthi otomatis diselarasake ing méga. Salib simpen antarane produsen hardware sing beda ora didhukung.

Bakal versi PC nawakake dhukungan DLS?

DLSS lan Xess direncanakake supaya didhukung kanthi nganyari kirim.

Dianyari 05.26.2023
DLSS, Xess lan FSR2 saiki didhukung. Priksa manawa nganyari paling anyar ditrapake.

Apa framire bakal dicopot kanggo versi PC?

Bakal mbukak kanthi maksimal 120 FPS. (Ora didhukung ing versi demo pungkasan.)

Bakal uap dek didhukung?

Iku uap dek unsupported.

Dianyari 05.26.2023
Kanthi nganyari paling anyar, Dek Steam saiki didhukung. Priksa manawa nganyari paling anyar ditrapake.

Apa Dhukungan Game 120Hz vrr?

120Hz mung didhukung dening Versi Store Store Store Store lan Microsoft. VRR ora didhukung.

Apa item ing game yaiku Mahkota Zhurong lan Mahkota Gonggong kasedhiya ing tanggal mengko kanggo PC, Xbox, PlayStation Versi?

Dheweke mung kasedhiya minangka DLC bonus kanthi tuku. Saiki ora ana rencana kanggo nawakake game.

Versi demo

Kepiye cara Bonus Bonus Demo Bonus Cruuching Dragon Dragon Helm bisa dipikolehi ing versi eceran game?

Masalah wis ditemokake ing ngendi informasi sing di resiki ora bisa dipikolehi sawise wektu distribusi demo pisanan, mula barang kasebut bakal disebar menyang kabeh wong sing wis nyimpen data saka demo sing kapisan. Nyuwun sewu kahanan iki.

  • 1. Sing wis disimpen data saka demo pisanan sing dirilis ing wulan September;
  • 2. Sing wis ngresiki tahap pertama “desa clamity” ing demo pungkasan lan wis nindakake data sing disimpen menyang versi eceran game.

Sing wis puas salah sawijine syarat-syarat bisa entuk “helm naga” crouching ★ 4 “kanthi milih menu Gendéka Pertempuran> Pangiriman ing versi eceran game.

  • Item “Cruching Dragon Helm ★ 4” minangka hadiah sing diwatesi kanggo versi demo, nanging bisa entuk item “Cruching Dragon Helmet ★ 1” ing game lengkap.

Multiplayer online

Apa jinis multiplier online sing kasedhiya.

  • 1. Rekrutmen: Muter Koperasi kanthi 3 pemain (kalebu dhewe)
  • 2. Co-op: Nganti 3 pemain (kalebu dhewe) bisa muter bareng karo kanca utawa nyetel sandhi.
  • 3. Serangan: Nyerang misi pemain liyane minangka mungsuh utawa diserang dening mungsuh
  • Ing menu Pilihan, Ngidini pemain online kanggo nyerang bisa diaktifake utawa dipatèni.

Iku crossplay ing Multiplayer online bisa?

  • 1. PlayStation®5, PlayStation®4
  • 2. Xbox Serion X | S, Xbox siji, Microsoft Store
  • 3. Steam®

Apa bisa nunjukake tujuan ruangan nalika recruiting kanggo Multiplayer?

Rincian Game

Sepira sampeyan bisa sesambungan karo Generals (Cao Cao, Liu Bei, Sun Jian, Etc.)?

Kanggo saben misi, ana generasi sing bisa dipilih kanggo ngancani sampeyan.

Apa crita nganti pemberontakan tilut kuning? Apa terus ngluwihi?

Crita kasebut terus mbahas pemberontakan serban kuning. Kanggo ndeleng sejatine crita, mangga muter game kanggo ngerteni.

Bisa nahan katrampilan bisa ditransfer saka siji gaman menyang jinis liyane sing padha?

Seni beladiri ora bisa ditransfer. Efek khusus gegaman bisa diganti.

Bisa nggawe karakter bisa diganti mengko? Bisa dituduhake dening kode karakter kaya ing Nioh?

  • 1. PlayStation®5, PlayStation®4
  • 2. Xbox Serion X | S, Xbox siji, Microsoft Store
  • 3. Steam®

Bisa sawetara swara swara dipateni?

Suara individu ora bisa dipateni, nanging bisa ngontrol volume bgm, efek lan swara swara.

Apa ana barang sing bisa digunakake utawa cara kanggo muter game kanthi tansah moral utawa nol?

Iki ora didhukung. Sampeyan bisa uga dianggep kanggo nganyari.

Dianyari 05.26.2023
Iki saiki bisa kanthi nganyari paling anyar. (Saka menu gendera Pertempuran, pilih persiapan perang, banjur disiplin utama kanggo ngganti setelan kasebut.) Priksa manawa update paling anyar ditrapake.

Apa ora ana cara kanggo ngindhari bukak maneh Wizardry maneh karo rangking Morale Reset ing saben misi?

Ora ana cara kanggo mbukak kunci rangking Moral, lan kudu saya tambah akeh. Gumantung saka jumlah bendera perang sing diangkat ing saben bab, bisa suplemen kanggo nambah titik rangking Morale sing ditampa sawise ngalahake mungsuh.

Apa ana layar utawa timer mriksa sepira cepet sampeyan ngrampungake panggung?

Sampeyan bisa mriksa wektu sing paling cendhak kanggo saben misi saka menu rekaman. Ora ana wektu sing kasedhiya kanggo dituduhake sajrone kabeh game lan loading.

Bisa hud kasebut bisa diatur?

Ora, iki ora didhukung.

Apa konten sing padha bakal ditawakake kanggo Uap lan PC minangka kanggo versi konsol?

Sejatine konten sing padha bisa diputer. Kabar sistem vengeance sistem sing ora seger ora didhukung kanggo Steam®, Xbox Serion X | s, Xbox siji lan Microsoft Store amarga spesifikasi server.

* Screenshot sing dijupuk saka versi pembangunan.

  • Kooi tecmo amerika
  • Inggris (AS)
  • Inggris (UK)
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Español
  • 日本語
  • 简体 中文
  • 繁體 中文

Wo dawa

Senjata “Saber ‘wayang” lan “etika,” sing wis diawasi kanthi diawasi dening “ngapusi P”, bakal dibebasake. Senjata kolaborasi iki bakal kasedhiya kanthi gratis kanthi ngetrapake nganyari gratis sing bakal disebar ing wektu sing padha karo DLC Vol.2 dijadwal kanggo diluncurake tanggal 27 September.
Mangga kesempatan iki kanggo nikmati jagad “ngapusi P” ing “Wo: Dinasti sing tiba”.

Saber wayang
Wayang ing kasunyatan nyata, ora dingerteni, senjata iki digawe kanthi bledosan boneka prajurit prajurit.
Iku kapercayan umum yen wayang ora duwe jiwa lan kanthi mangkono ora bisa nyirnakake luh utawa nyritakake goroh. Ing dimensi aneh, nanging ora kaya ngono. Boneka ora bisa nahan awake dhewe saka sembarang mungsuh sing ora ana gandhengane, nalika tetep nangis lan ngapusi sing ndhelikake view mekanik.

Etik
Senjata pertahanan dhiri dipujam dening wayang saka jagad sing adoh, jenis, pedhang iki minangka payung modern kanthi jelas nuduhake kesiapan Wielder kanggo nyerang.
Status lan kamulyan sosial siji nyata ora mung ing kamar bal ing kamar, nanging uga ing paprangan. Bearers saka pedhang eksotis iki njaga po miss ing loro tahap kasebut.

Wo: Dinasti sing tiba
Kepiye pinanaka PC ing dina iki?
Apa mikir babagan tuku lan muter nanging Heck Ulasan Online babagan kinerja PC medeni
“卧龙 苍天 陨落 (Wo Long: Dinasti sing tiba)” 100% 白金 白金 成就成就 指南 指南

本 篇 旨 在 同 同 为 的 的 朋友, 内容内容 文本 均均 为 原创, 引载引载 注明! 相较于相较于 注明 作, 部分相较于 过于过于, 尽尽 过于可能, 制作尽 可能可能 描述, 制作制作 易, 单跑图截图 标记 就 花 二十 二十 来 二十 二十, 支持 的 点 赞 ~ ღ (‘ᴗ ᴗღღღ `(‘ ᴗ · `如 纰漏, 细节细节 详, 欢迎欢迎!

Pandhuan dinasti 100% Prestasi
Pandhuan lengkap kanggo entuk kabeh prestasi ing Dinasti sing tiba
虽然 本作本作 白金神作, 但 还是 来 写 个 个! 毕竟 仁 王 两 代 都 首发 写 了!

WING: Dinasti sing tiba 2023 ►Nip 7 Gendéra Peperangan Zhonguan Review Gamelan # 17

Woe: Dinasti sing tiba 202323 ►Boss Sun Jian Game # 10

Woe: Dinasti sing tiba 2023 ► Kabeh panji lan Boss Bo Kai Game game 5

Woe: Dinasti sing tiba 202323 ► 1Sboss Zhu Bonglay # 11

关于 的 的 问题, 应该应该 帧数帧数 高, 建议建议 成 60 英伟达 成控制 里面, 找到 的 的 EXE 在 最大 的 的 那里 那里 为 60 帧 的 那里 设置 为 为 和 显卡显卡, 帧数 低 的 用其实 还是 显卡 占 没有 没有 切回 任务 任务 任务 任务 任务 任务, 找到 卧龙 的 EXE 然后 右键 的 详细 信息 然后 右键 Wolong.Exe 设置 优先级 为 高, 即即 提高 帧数 和 显卡 占, 当然当然 方法, 当然 比较 简单 的 方法, 你你 次 玩玩 要 要要, 还还 设置, 还还 个个, 可以 让 你 不 用 次 次 都 用 管理Windows 器 优先级 在 Windows 工资 里面 找到 注册 表 编辑器 然后 找到 的 的 目录 hkey_

Klik kanggo nggunakake Telpon Klik kanggo njaluk bantuan
, Мижали, qpanсталлы и жуки
WINGGA: Detail Update Dinasti sing tiba. 1.140

■ Pangaturan

· Digawe pangaturan munggah menyang jumlah Morale Poin sing bisa dipikolehi sajrone pertempuran karo mungsuh ing perang perang opsional “Crouching Dragons ‘Fierce Rumble’.”

■ Buaya Bug utama

· Ndandani bug sing kadang-kadang kadang game kacilakan nalika pemain nglawan bos Demonized lu nalika sesi multipliker.

· Ndandani bug sing kadang-kadang kadang game kacilakan nalika pemain padha nglawan bos Demonized Danian Wei sajrone sesi multipliker.

· Ndandani bug sing kadang-kadang kadang game bisa nabrak nindakake prosedur tartamtu ing titah karakter.

· Ndandani bug sing nyebabake Boss Yan Liang nganti ora bisa mbaleni tumindak tartamtu.

· Nyambungake bug sing nyegah pemain ora entuk qi asli, lan morale moral nalika ngalahake bos kanthi buta bocah sing buta ing paprangan opsional “crouching dragon.”

· Ndandani bug sing ora sengaja nyebabake pemain mlaku ver1.120 game lan sing mlaku ver1.130 kanggo cocog karo saben liyane ing sesi bebarengan.

Wo: Dinasti sing tiba
Saiki, klik, klik: 2

Cithakan: 19 СЕнтября


– Coop apik apik. Sampeyan bisa muter kabeh game karo kanca (kajaba misi pisanan)

– Crita ora menarik lan angel mlebu amarga ora nerangake akeh (paling ora kanggo aku)
– Kacilakan kaping pindho sajrone playthrough, sing nggawe sampeyan muter maneh misi kasebut supaya isih ana kewan omo
Sawise saiki wis entek
– Kinerja ala
– Sawetara kangelan teka saka mungsuh sing ora perlu tankan
– Rampokan kanthi acak (pribadi con supaya sampeyan bisa uga seneng)

Sakabèhé cukup kanggo aku main minangka jiwa wiwit urutane critane game sing paling penting. 6/10
Cantik nyenengake kanggo dolanan karo kanca

Aja njaluk yen sampeyan ora duwe pc spek sing dhuwur, aku wis nyelehake fps kadang kanthi 3090.

Pilih Email, banjur klik Telpon: 6

Cithakan: 19 СЕнтября

Puterake Nioh utawa Sekiro.

Yen sampeyan wis main loro lan kudu ngeruk gatal kasebut, entuk game iki. Iki bisa ditindakake cukup sawetara jam, nanging ngluwihi slog kasebut. Game pancen luwih gampang tinimbang Sekiro, yen sampeyan kepengin nantang ora bakal ngarep-arep. (Aku ora ngitung angel ng + amarga nantang amarga nambah stats mungsuh amarga faktor utama)

Summon NPC dipeksa sampeyan ing meh kabeh misi lan amarga umume game dirancang babagan sampeyan nggunakake. Ya sampeyan bisa ngilangi dheweke, nanging isih ngganggu saben-saben.

Uga isih ana masalah karo port PC, aku wis duwe layar flickering ing wilayah pungkasan game lan potongan pungkasan ora bisa dimainake, lan framurates bisa mlaku sajrone sawetara gelut.

Pungkasan mungkasi nyelehake sistem RPG Diablo Loot ing game iki, ora ana sing penting lan mbuang wektu sing ora pati penting nalika sampeyan bisa main game kasebut.

Bali menyang Wo We kanggo 2nd DLC 6/2// 두두 dlc 를 위한위한 복귀 6

Wo Long: Dinasti sing tiba – Soaring Dragon, vs Xiahou Brothers // 와룡: 폴른 폴른 – 비룡비룡의, vs 하후 형제
Ещё Никто не посчиталиталиталиталиталиталиталиталитот обзным полезным

Опубликовано: 23 Сентября

80-90% panggunaan CPU ing i5-7600 cukup ora pati ngerti babagan game kasebut, yaiku linear, misi-centric dirancang, jelas yen game durung dioptimu menyang PC, lan isih durung tetep Nganti dina iki.
Apa cpu saya mudhun ing syarat minimal? Manawa, nanging kanggo dolanan sing dirilis ing PS4 iku yakin banget, kanthi tumpukan pikselvomit – ♥♥♥♥♥♥♥ sing nggawe pengalaman sing ora bisa dingerteni, amarga diwenehi syarat minimal sing ora disenengi.

Pilih ing ngisor iki: 336
WINGGA: Detail Update Dinasti sing tiba. 1.130

■ Fitur tambahan

· Nambahi Subperfield Sub Battlefield “Crouching Dragons ‘Fierce Rumble.”
CATETAN: Iki minangka misi pungkasan ing pamuter gelut pirang-pirang panggedhe ing seri pertempuran.
Bakal bisa diakses liwat menu perjalanan sawise ngresiki sub perang “Cruching Dragons Royale.”
Ing paprangan iki, pojok Morale ilang nalika mati ora bisa ditebus nalika mbaleni mungsuh.
Peperangan iki ora bakal mengaruhi kahanan kanggo entuk tropi / prestasi “perang” lan “mburu kidang sing gedhe,” Judhul sing ana gandhengane kanggo ngalahake perang.

· Nambahi fungsi lemah ing desa sing didhelikake MT. Tianzhushan.
CATETAN: Iki minangka area pemain bisa kanthi bebas ing perang kanthi mungsuh lan nyoba katrampilan.
Sawise nglamar nganyari, Pemain bisa ngakses lemah pelatihan kanthi ngomong karo Taois ing sisih tengen nalika ngetik desa sing didhelikake.

· Nambah fungsi supaya yen ana nilai sing cocog kanggo efek efek khusus dideteksi, game kasebut bakal ngetrapake nilai-nilai kasebut kanggo legitimate kisaran.

■ Pangaturan

· Digawe pangaturan munggah kanggo kemungkinan barang kanthi raralitas paling dhuwur sing ditampilake ing saben tingkat kesulitan.

· Digawe pangaturan munggah (gumantung marang tingkat kangelan) kanggo macem-macem rares peralatan ing lotre, kayata barang sing diisi sawise mungsuh lan dada bandha sing ana ing saben paprangan.
CATETAN: Contone, sawise ngalahake panggedhe lan pamimpin ing naga sing saring, “Barang sing diturunake dijamin duwe langka paling ora 4 ★.

· Digawe pangowahan supaya bisa main perang kaping pindho kanggo kaping pindho lan terus, peralatan sing ditampa minangka hadiah sing jelas bakal dadi barang sing acak tinimbang barang sing luwih acak.
Cathetan: Peralatan kasebut bakal dipilih kanthi lotre saka kategori lan kisaran ing raris khusus kanggo saben paprangan.

· Digawe pangaturan supaya item kasebut dadi tabel pemain sing melu sesi rekrut bakal padha karo wong-wong sing paling gedhe sing digayuh pamuter, preduli angel ing perang sing direkrut.
CATETAN: Contone, yen pemain sing wis tekan tingkat sing angel “jalur soaring naga” nrima rekrutmen “path saka naga croching,” mungsuh bakal nyelehake 6- Peralatan pamuter kasebut.

· Digawe pangaturan munggah kanggo efektifitas berkah saka bakat (sing menehi bonus kanggo tingkat gulung) sajrone sesi rekrut.

· Digawe pangaturan munggah menyang jumlah akunted sing bisa dipikolehi sawise nampa rekrutmen ing ngisor iki:
– Yen pemain sing wis tekan “jalur naga Rising” ngalahake paprangan ing “path saka naga crouching.”
– Yen pemain sing wis tekan “jalur naga sing soaring” ngalahake paprangan ing “path naga crouching” utawa “path of naga sing munggah.”

· Digawe pangaturan munggah menyang jumlah aku sing bisa dipriksa sawise nampa rekrutmen lan ngalahake perang kanthi tingkat 101 utawa luwih dhuwur.

· Digawe pangaturan supaya pemain bakal ora bisa diarepake nganti urutan serangan sing rampung nalika nindakake serangan.

· Digawe pangowahan supaya game bakal ngaso nalika pamuter ndarbeni tomes sing didhelikake.

· Digawe pangowahan supaya paprangan “Crouching Dragons ‘, lan” crouching Dragon’ lan rame-rame “saiki bakal dikategorikaké minangka medan opsional ing menu lelungan.

· Digunakake menyang nilai standar ing kothak ing ngisor iki ing Setelan:
– GAMBAR KUNCI-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG INGGRIS
– GAMBAR KUNCI-target sawise ngilangi jotosan kritis ing setelan game
– Kacepetan rotasi horisontal kanggo kamera kunci ing setelan kamera
– Kacepetan rotasi vertikal kanggo kamera kunci ing setelan kamera
Cathetan: Nilai kasebut ora bakal diganti kanggo data sistem sing wis disimpen.

■ Buaya Bug utama

· Ndandani bug sing kadang-kadang kadang-kadang lagging nalika main game ing PC sing dilengkapi 12 utawa 13 generasi intel cpus.

· Ndandani bug sing kadang-kadang kadang game bisa nabrak ing wiwitan ing lingkungan tartamtu nalika jinis skala resolusi disetel menyang AMD FSR 2 kanthi resolusi layar 3840×2160 lan HDR aktif.

· Ndandani bug sing kadang-kadang kadang bakal tarif pigura kanggo mubeng nalika perang karo Demonized Dani WEI nalika nglakokake game ing 120fps.

· Ndandani bug sing nglakokake serangan tindakake sawise ngilangi kritis banget mungsuh lan ngganggu semangat kasebut bakal enggal-enggal mungkasi gangguan roh mungsuh.

· Nyambungake bug sing nyuda Roh mungsuh menyang watesan ngisor ing kahanan tartamtu bakal enggal mungkasi gangguan Roh Musuh.

· Ndandani bug sing nyuda Roh Zhuyan menyang watesan ngisor kanthi serangan tartamtu bakal mungkasi gangguan Roh Sétan.

· Ndandani bug sing ora nyuda Roh Fengxi menyang watesan ngisor kaya bagean sing atos Demon wis dirusak bakal enggal-enggal mungkasi gangguan Roh Sétan.

· Ndandani bug sing nyuda Roh Liu Bei kanggo watesan ngisor nalika dheweke mudhun saka udhara ing pertengahan udara bakal mungkasi gangguan Roh.

· Ndandani bug sing bakal ngidini pamuter nglancarake serangan siji-sisi marang bos zhang liao ing kahanan tartamtu.

· Ndandani bug ing endi pemain sing nglengkapi kéwan gaib Yinglong lan sing HP tiba ing 0 ing kahanan tartamtu bakal ilang setengah saka qi asli.

· Ndandani bug sing nyebabake bagean bingcan sing salah kanggo cemlorot, efek visual sing ditampilake ing mungsuh sing rangking moral luwih dhuwur tinimbang pamuter.

· Ndandani bug sing kadang-kadang kadang game kacilakan nalika bola-bali ngalahaken prajurit Bronze ing perang utama “Pertempuran tentrem Guandu.”

· Ndandani bug ing endi pemain bakal ditarik karo serangan mungsuh nalika sesambungan karo bendera perang ing sub perang “Getun langgeng.”

· Ndandani bug sing duwe prajurit Dian Wei lan konten Xu Chu (nambah konten) minangka kanca sing bakal entuk pihak bakal entuk pihak kanggo entuk piala / prestasi sing apik.”

· Diwenehi manawa para pemain ora bisa entuk tropi / prestasi “sage nelpon nalika tamu nelpon” lan “panci lan potensial kanggo nuntut pertempuran.

· Ndandani bug sing “!”Ikon kanggo toko Studehouse bakal gagal ilang ing kahanan tartamtu.

· Ndandani bug visual ing sawijining efek khusus premium katon duwe nilai rangking sing salah ing layar Rincian Khusus.

· Ndandani bug sing dibutuhake QI asli ora ditampilake ing menu level munggah ing kahanan tartamtu.

· Ndandani bug sing bakal kedadeyan nalika njupuk gaman proyek / mbuwang saka gudang kasebut, ing endi barang sing dianggep ora bener yen efek khusus Ampa sing ditindakake.

· Ndandani bug sing kadang-kadang kadang-kadang melu proyek ing pamuter sing bakal ilang nalika tampilan gear mbusak.

· Ndandani bug ing endi efek khusus “Obangan QI asli” ora bakal bisa digunakake kanggo ngalahake mungsuh ing kahanan tartamtu.

· Ndandani bug sing kadang-kadang bisa nggawe manawa para pemain nampa sadurunge nyeret minangka hadiah accolade luwih saka sapisan.

· Ndandani bug sing kadang-kadang kudu nyegah accolads sing dibutuhake nalika ora nambah sawise nampa accolade ganjaran 9 wis entuk rangking Accolade Rechards.

· Ndandani bug sing kedadeyan nalika melu ing paprangan minangka tamu ing sesi rekrut, ing endi gauge ing ndhuwur kepala pemain sing nampi pitulung.

· Ndandani bug sing isih ana sawetara mungsuh kadang-kadang bakal dikerjakake ing lemah sajrone sesi multiplik.

.

· Ndandani kewan omo cilik liyane.

Wo dawa

Fantasi Gelap Anyar Tiga Kraton RPG saka Ninja Tim, Pengembang Nioh.
Toko | Hub | Steamdb | Situs
Pangembang: Koei tecmo game co., LTD. Penerbit: Koei tecmo game co., LTD., CE-asia (Asia)
Genre: Tumindak, Petualangan, RPG
Basa: Inggris, Perancis, Italia, Jerman, Spanyol – Spanyol, Portugis – Brazil, Rusia, Simplified, Traditional, Jepang, Jepang, Korea
Tags: Tumindak (197), kaya jiwa (163), RPG (161), angel (155), Tindakan RPG (143), sejarah (135), hack lan slashlayer (110) , Fantasi (104), Gore (102), kasar (93), JRPG (88), Kustomisasi (88), Kustomisasi karakter (73), wong katelu (59) , Atmosfer (45), protagonis wanita (40)
Babagan: Pemain tunggal, Multi-Player, PVP, PVP online, co-op, prestasi online, Dhukungan pengontrol lengkap, Uap Steam, Leaderboard Steam
Tanggal rilis: Mar 3, 2023
Regane: $ 59.99
Pangguna lawas: 46% Metascore: 79%
Pamilik: 500.000 .. 1.000.000
Pengikut: 98,059
Puncak pemain serentak wingi: 568
Stats YouTube: 50 video anyar sing diunggah wingi.
PlayTime ing 2 minggu pungkasan: 00:36 (Rata-rata) 00:36 (Median)
Total PlayTime: 40:48 (rata-rata) 60:20 (median)

Spy Steam isih ana ing beta, mula ngarep-arep kewan omo.

  • Pamilik
  • Pamirsa (2 minggu) pamirsa Total ->
  • CCU (Saben dina)
  • CCU (Hourly)
  • YouTube Youtube ->
  • Ulasan
  • Liyane kaya iki
  • Related
  • Geografi liwat wektu (bareng)
  • Tag liwat wektu
  • PlayTime (total)
  • PlayTime (2 minggu)

Pamilik data:

Akses diwatesi.

Fitur iki mung kasedhiya kanggo pangguna kanthi hak akses khusus. Nuwun sewu.

Yen sampeyan pengin nerusake, sampeyan kudu ndhaptar utawa mlebu dhisik banjur Back Back Steam Spy Patreon. Goleki janji Indie utawa Pro.

Aja lali nggunakake email sing padha karo Spy uap!

Yen sampeyan wis milih uap ndelok ing Patreon, elinga, bisa uga udakara 15 menit kanggo ngakses hak diakses. Ing paling kasus, sampeyan kudu mlebu maneh uap Spy.

Pamirsa ing 2 minggu:

Akses diwatesi.

Fitur iki mung kasedhiya kanggo pangguna kanthi hak akses khusus. Nuwun sewu.

Yen sampeyan pengin nerusake, sampeyan kudu ndhaptar utawa mlebu dhisik banjur Back Back Steam Spy Patreon. Goleki janji Indie utawa Pro.

Aja lali nggunakake email sing padha karo Spy uap!

Yen sampeyan wis milih uap ndelok ing Patreon, elinga, bisa uga udakara 15 menit kanggo ngakses hak diakses. Ing paling kasus, sampeyan kudu mlebu maneh uap Spy.

Peak Pemain sing cocog saben dina:

Data CCU sopan saka Steamdb. Digunakake kanthi ijin.