FAQ | Multifikasi, Multifaus: Requirement Sistem PC |

Mulai Multifa: Tetep Sistem PC Pandhuan, Tips

Contents

Musim 2 Peperangan Pass bakal dilanjutake liwat 25 Juni 2023, yaiku nalika beta mbukak dijadwal kanggo nutup. Sajrone wektu iki, misi saben dina bakal terus ditambahake pemain kanggo entuk poin pertempuran, nganti game dijupuk offline tanggal 25 Juni. .

Pitakonan Paling Sering

Videogame Fighter Gratis-kanggo-Play, Platform kanthi karakter lan universal legenda sing terus-terusan, macem-macem mode online kalebu 2-based tim. 2 format lan musim kapenuhan konten sing diisi.

Apa Platform yaiku Multifaes?

Multifikasius kasedhiya kanggo PlayStation 5 lan PlayStation 4 konsol, Xbox Serion X | S, Xbox One Console lan PC.

Platform PC endi sing kasedhiya kanggo multiesus?

Multifikasius kasedhiya ing PC liwat Steam lan Toko Game Epik.

Karakter sing kasedhiya ing MultifaS?

Multifayard nampilake Roster karakter sing apik kanggo nggunakake utawa bersaing nglawan, bebarengan karo bakat bakat kabeh bakat kabeh nyilih swara kasebut. Para pejuang anyar bakal ditambah karo MultifaSing minangka bagean saka nganyari konten musiman. Kanggo informasi luwih lengkap babagan daptar tugas, riko MultiSus.COM / ROST.

Apa jinis mode sing duwe multifa?

MultifikasiSus ngenalake basis basis 2 vs. 2 format kanthi penekanan sing kuwat kanggo urutane critane game koperasi online. Game kasebut uga nawakake 1 vs. 1 pertandhingan, 4-pamuter gratis-kabeh, co-op vs. A.Aku. Pertandhingan, mode rangking, Queue sing silit, mode arcade, lobbies online khusus, laboratorium (mode Praktek), Tutorial lan pertandhingan lokal sing ndhukung nganti papat pesaing. Mode anyar bakal terus ditambahake ing MultifaSing minangka bagean saka nganyari konten musiman.

Pira regane multiesus?

MultifaSus minangka game gratis kanggo main kanthi tuku game.

Apa multifa duwe play-play lan salib?

Ya. Multifa MultiSus duwe dhukungan cross-play lan cross-kemajuan ing kabeh platform.

Ora MultifaDus duwe netcode rintback?

Ya. MultifaDus duwe netcode rintangan server adhedhasar server kanggo ndhukung game online.

Sing ngembangake multifing?

Pemain pertama game ngembangake multiesus.

Sing nerbitake multifa?

Warner bros. Game Publishing Multifa.

Kepiye emas entuk ing Multifa? Lan apa sing digunakake kanggo?

Emas minangka jinis mata uang game ing MultifaTInds sing mung bisa entuk kanthi main game. Ora bisa dituku kanthi dhuwit nyata. Emas digunakake kanggo mbukak macem-macem jinis konten game, kalebu karakter, Perks lan toasts.

Kepiye gleamium sing dipikolehi ing Multifa? Lan apa sing digunakake kanggo?

Gleamium minangka jinis mata uang game ing Multifa sing mung bisa dituku kanthi dhuwit nyata liwat PlayStation, Xbox lan PC (Uap lan Epik Game) Toko Online. Gleamium bisa digunakake kanggo mbukak macem-macem jinis konten ing game pilihan, kalebu karakter, varian karakter (kulit) lan barang kosmetik. Tuku Gleamium opsional lan ora dibutuhake kanggo aspek game.

Apa item sing dikunci nganggo Gleamium menehi mitra sing duwe kauntungan ing MultifaSus?

Ora. Kabeh barang sing dikunci nganggo gleamium opsional. Dheweke ora mengaruhi urutane critane game utawa kemajuan game lan ora menehi kauntungan ing game kasebut.

Apa pemain kudu tuku Gleamium kanggo mbukak kunci karakter ing MultifaSus?

Ora. Kabeh karakter bisa entuk liwat game.

Apa pemain kudu tuku Gleamium kanggo mbukak kunci varian karakter (kulit) ing Multifa?

Sawetara varian karakter mung bisa dikunci nganggo Gleamium, sing bisa dituku kanthi dhuwit nyata liwat PlayStation, Xbox lan PC (Uap lan game EPIC) Toko online.

Ora Multidus duwe pass perang?

Ya. Peperangan MultiSusus Ngidini pemain ngrampungake tantangan lan entuk hadiah ing game. Ana pilihan gratis sing mbukak kanggo kabeh pemain lan pilihan premium sing mbutuhake tuku game kanggo melu. Pasti perang anyar bakal kasedhiya ing wiwitan saben musim konten anyar.

Apa barang sing entuk saka eksklusif Peperangan Peperangan Multifikasi?

Item sing ditampa saka pass multifikasi ora eksklusif. Bisa uga ana kesempatan kanggo entuk sawetara barang kasebut ing game mengko.

Kapan bakal mbukak beta multifikasi?

Beta mbukak terbatastifikasi ditutup tanggal 25 Juni 2023 ing 5 P.m. Pdt / 8 p.m. Edt.

Napa nutup beta mbukak multifikasi?

Beta Open Beta MultiSus minangka kesempatan sinau sing penting lan watu kanggo fase game sabanjure. Isih akeh pakaryan sing kudu dilakoni, lan kita duwe tampilan sing luwih jelas ing ngendi kita kudu fokus, khusus ing cadence konten karakter anyar, peta lan mode nyedhiyakake luwih akeh kanggo nyenengake game kasebut, bebarengan karo netcode lan perbaikan match. Kita uga bakal nglereni maneh sistem kemajuan lan ndeleng cara anyar kanggo para pemain kanggo nyambung karo kanca-kanca ing game. Kanggo nindakake cara sing bener, kita bakal nutup Beta Open Multifikasi tanggal 25 Juni, 2023. Minangka bagéan saka proses iki, kita bakal bisa ngetrapake nganyari lan njupuk offline game nalika siyap kanggo peluncuran multifid, sing kita target kanggo wiwitan taun 2024.

Nalika diluncurake Multifa?

Kita target awal 2024 kanggo peluncuran multifa.

Apa Multidus isih kasedhiya kanggo didownload?

MultifaTly dicopot saka toko digital ing 4 April 2023 lan saiki ora kasedhiya kanggo download nalika kita siyap kanggo miwiti game, sing kita targetake kanggo awal taun 2024.

Bakal gleamium isih kasedhiya kanggo tuku?

Gleamium dicopot saka toko digital tanggal 4 April 2023 lan saiki ora kasedhiya kanggo tuku amarga kita siyap kanggo miwiti game, sing ditargetake awal taun 2024.

Apa Multidus kasedhiya antarane saiki lan 25 Juni 2023?

Kanggo sing wis ndownload game kasebut sadurunge tanggal 4 April, 2023, MultifaLust bakal kasedhiya nganti Beta Open ditutup tanggal 25 Juni 2023.

Bakal Mati-warénti MIsi Musim 2 Pertempuran tanggal 31 Maret 20023?

Musim 2 Peperangan Pass bakal dilanjutake liwat 25 Juni 2023, yaiku nalika beta mbukak dijadwal kanggo nutup. Sajrone wektu iki, misi saben dina bakal terus ditambahake pemain kanggo entuk poin pertempuran, nganti game dijupuk offline tanggal 25 Juni. Nanging kanthi tonggon tonggakly Weekly, ora bakal maneh refresh tanggal 31 Maret 2023.

Apa Mangsa Multisus 2 Battle Pass kasedhiya sawise 25 Juni 2023?

Musim 2 perang musim 2 bakal mungkasi tanggal 25 Juni 2023, magepokan karo penutupan beta mbukak.

Yen pemain mbusak Multifa, apa bisa nginstal maneh game sawise 4 April, 2023?

Kanggo pemain sing wis ndownload game kasebut sadurunge 4 April, 2023, dheweke bakal bisa ndownload maneh Multifaate saka sistem kasebut sawise game dicopot saka toko digital tanggal 25 April 2023.

Yen pemain duwe macem-macem wis diinstal, apa ana mode game sing kasedhiya sawise 25 Juni 2023?

Sing wis ndownload Multidaus sadurunge 4 April, 2023 bakal duwe akses offline winates menyang ruangan pelatihan (dikenal minangka lab) lan pertandhingan lokal, sawise game dijupuk offline tanggal 25 Juni, 2023. Kajaba iku, kabeh karakter lan barang kosmetik bakal dikunci sementara sawise beta mbukak nutup para pemain kanggo seneng offline. Wigati dimangerteni, kabeh mode lan fitur online ora bakal kasedhiya sajrone awan iki, nganti game bali taun ngarep.

Apa ana update game MultiSusus tambahan sawise tanggal 25 Juni 2023?

ALL nganyari pangguna MultifIdes Daegara tanggal 4 April 2023, lan kita bakal njupuk game ing tanggal 25 Juni 2023, amarga kita siyap kanggo diluncurake, sing kita targetake awal 2024.

Apa sing bakal kedadeyan sadurunge utawa tuku konten ing game sawise beta mbukak ditutup?

Kabeh kemajuan lan konten utawa dituku sadurunge 25 Juni 2023 bakal ditindakake nalika multifa bali ing awal 2024. Iki kalebu gleamium sing ora digunakake, token pass perang, tiket karakter lan barang-barang ing game liyane.

Bakal maju lan konten sing ditampa sawise 25 Juni 2023 nindakake menyang diluncurake Multifa?

Kemajuan lan konten sing ditampa sawise 25 Juni 2023 ora bakal bisa diluncurake. Sajrone dina kaping pindho ing tutup beta mbukak tanggal 25 Juni lan diluncurake ing awal taun 2024, game kasebut bakal dadi offline lan fitur online ora kasedhiya. Nanging pemain bakal duwe akses offline winates menyang ruangan pelatihan (dikenal minangka lab) lan pertandhingan lokal, lan kabeh karakter lokal bakal dikunci kanggo para pemain ing jendhela iki.

Barang-barang kosmetik sing kasedhiya sawise beta mbukak ditutup tanggal 25 Juni 2023?

Kabeh karakter, varian lan rajin karakter bakal dikunci lan kasedhiya kanggo para pemain seneng sajrone wektu offline ing antarane penutupan beta mbukak ing awal 2024. Wigati dimangerteni, lambang lan lencana profil ora kasedhiya sajrone wektu iki.

?

Pengumuman saka Penutupan Beta Open Beta Multifikasi Ora ngganti kabijakan utawa istilah sing ditawakake ing toko (s) sing ditawakake ing bungkus sing dituku utawa bundel Gleamium dituku. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kaca Dhukungan Pelanggan kanggo PlayStation, Xbox, uap lan game EPIC. Kajaba iku, Refunds ora kasedhiya minangka asil penutupan beta mbukak. Nanging, kabeh kemajuan lan dituku sadurunge beta mbukak ditutup tanggal 25 Juni 2023 bakal ditindakake nalika multifa bali taun ngarep.

Apa owah-owahan sing bakal ditindakake minangka bagean saka diluncurake Multifa?

Kita rencana fokus ing sawetara wilayah, kalebu cadence konten karakter, peta lan mode anyar; netcode lan perbaikan matchmaking; nganyari sistem kemajuan; lan luwih akeh. Kita bakal duwe rincian tambahan kanggo nuduhake nalika nyedhaki.

Apa karakter lan mode anyar sing ditambahake kanggo multifa minangka bagean saka peluncuran kasebut?

Pemain bisa nyana macem-macem konten, fitur, mode lan nganyari liyane. Kita bakal duwe katrangan lengkap kanggo nuduhake nalika nyedhaki.

Kepiye carane bisa narik kabar babagan nganyari multiesus?

Kanggo nganyari, priksa saluran sosial lan komunitas multifaus, kalebu Twitter (@multiverus), Instagram (Multifultidgame) lan Facebook (Multifaus), uga MultidaSus.Situs web. Kanggo pitakon dhukungan pelanggan, bukak WBGAMESPTORT.com.

Isih golek pitulung?

Bali ing awal 2024

  • Pemain pertama game

Multifa Multifaus Bros. Entertik. Dikembangake dening pamuter pisanan game. Kabeh karakter DC lan unsur sing gegandhengan yaiku merek dagang DC © 2021. Wektu Petualangan, Steven Universe, Rick lan Morty lan kabeh karakter lan unsur sing gegandhengan karo © & ™ Cartoon Network. Tom lan Jerry, Scooby-doo lan kabeh karakter lan unsur sing gegandhengan © & ™ Turner Hiburan co. Lan Warner Bros. Entertik. Game Thrones lan Kabeh Karakter lan Unsur sing gegandhengan © & ™ HOME Box Office, Inc. Gremlins, Gremlins, Tuning LOONEY, SHIP Space: Warisan anyar, raksasa wesi lan kabeh karakter lan unsur sing gegandhengan karo © & ™ sing gegandhengan Bros. Entertik.

Warner bros. Logo Games, WB Shield: ™ & © Warner Bros. Entertik. (S23)

  • Aja adol info
  • Kebijakan Privasi
  • Katentuan Pangginaan supados langkung
  • Pilihan AD

Mulai Multifa: Tetep Sistem PC Pandhuan, Tips

MultifaLessus dudu salah sawijining game sing nuntut hardware, nanging kudu mriksa manawa hardware ketemu. Pandhuan kalebu syarat sistem minimal lan sing disaranake minimal lan game.

Nganyari pungkasan: 04 Agustus 2022

Multifa bisa mbukak sanajan ing PC sing umur sawetara taun. Iki amarga syarat sistem game ora dhuwur banget. Ing kene sampeyan bakal nemokake, antara liya, informasi babagan syarat sistem minimal lan disaranake.

Multifayard: Syarat Sistem Pc Paling Anyar

  1. Sistem Operasi: Windows 10 64-bit
  2. Prosesor: Intel inti i5-2300 2.8 ghz / amd fx-8350 4.0 ghz
  3. Kertu grafis: 1 GB Geforce GTX 550 TI / Radeon HD 7770 utawa luwih apik
  4. Ram: 4 GB
  5. Ruang Disk: udakara 50 GB

Multifayard: Persyarat Sistem PC

  1. Sistem Operasi: Windows 10 64-bit
  2. Prosesor: Intel inti i5-3470 3.2 GHz / AMD Ryzen 3 1200 3.1 ghz
  3. Kertu grafis: 2 GB GForce GTX 660 / Radeon R9 270 utawa luwih apik
  4. Ram: 8 GB
  5. Ruang Disk: udakara 50 GB

Gabung karo komunitas game

Gabung karo komunitas game

Entuk e-buku versi pandhuan iki:

Pandhuan & Walkthroughs Game

Aplikasi mobile gratis kanggo sampeyan.

Kanggo iPhone lan iPad

Sampeyan ora diidini nyalin gambar, teks utawa info saka kaca iki.

Situs iki ora ana gandhengane lan / utawa disengkuyung dening Warner Bros. Hiburan Interaktif utawa Pemain Pertama. Kabeh logo lan gambar sing nduweni hak cipta dening pamilike.

Hak Cipta © 2000 – 2023 gry-online s.A. Kanggo Gamesan..