Fallout 4 modding | Vault-TEK Labs | Fandom, Cara Mod Fallout 4 – Cara Miwiti Karo Fallout 4 Moding – GamePur

Cara Mod Fallout 4 – Cara Miwiti Kanthi Modhisi 4 FALLOUT 4

Manajer mod sing paling apik lan paling disenengi yaiku Amanzer 2. Pangguna Vorteks bakal duwe wektu hard kanggo mo2 amarga vorteks minangka platform seret lan gulung. Vorteks watesan kanggo nutupi plugin 254 Ceiling Ceiling. MO2 nyambut gawe babagan masalah kasebut kanthi pilihan ‘Configure Profil’, sing nyetak macem-macem profil mod. Sampeyan bisa nggawe akeh profil sing pengin kanggo macem-macem lingkungan kayata: Miami, Winter Nuklir, Arroyo (TBA), London (TBA), Wyoming (TBA). Mo2 ngidini sampeyan gampang ngalih ing kabeh lingkungan kasebut / bakal abot ing plugin. [1]

FALLOUT 4 MODDED

FALLOUT 4 MODDED kasedhiya ing PC, Xbox, lan PS4.

Mods Running []

Supaya bisa mbukak mods PC ing Fallout 4 Sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki: [1]

Menyang C: Utawa F: / Pangguna / [profil sampeyan] / Dokumen Kula / Game / Fallout 4

  • Bukak file sing jenenge Fallout4.INI ing Notepad
  • Temokake sveresourcedatadirsfinal =
  • Nganyarake item baris kanggo maca:
  • Ngirit lan Metu
  • Bukak file FallOut4prefs.INI ing Notepad
  • Gulung menyang sisih ngisor kanggo nemokake bagean [peluncuran]. Tipe BenableFilEselection = 1 ing ngisor [peluncur].

Layar wutuh

Ing PC, sawetara pangguna ngalami kerugian mode layar lengkap. Dheweke bakal bisa ndeleng layar game babagan udakara setengah ukuran layar. Iki kedadeyan nalika F4S wis diinstal ing komputer, sumber modder kanggo modding. Instal katon ngganti pref layar ing Fallout4prefs.File Ini.

Kanggo pangguna uap, ana rong (2) file file kanggo fallout4prefs.Ini sing kudu dianyari: [1]

C: / Dokumen / Game / Fallout 4 / Falllout4prefs.INI
F: / File File (X86) / Kukus / Steamapps / Umum / Fallout 4 / Fallout4 / Falllout4prefs.INI

bmaximizewindow = 1
BBorderless = 1
layar bfull = 0
Isize H = 1080
Isize w = 1920

Uga priksa manawa param├Ęter modding ing ngisor iki dibayangke ing saben FalLout4prefs.File Ini:

Man Managers Mod []

Manajer mod sing paling apik lan paling disenengi yaiku Amanzer 2. Pangguna Vorteks bakal duwe wektu hard kanggo mo2 amarga vorteks minangka platform seret lan gulung. Vorteks watesan kanggo nutupi plugin 254 Ceiling Ceiling. MO2 nyambut gawe babagan masalah kasebut kanthi pilihan ‘Configure Profil’, sing nyetak macem-macem profil mod. Sampeyan bisa nggawe akeh profil sing pengin kanggo macem-macem lingkungan kayata: Miami, Winter Nuklir, Arroyo (TBA), London (TBA), Wyoming (TBA). Mo2 ngidini sampeyan gampang ngalih ing kabeh lingkungan kasebut / bakal abot ing plugin. [1]

Mo2

Priksa manawa maca babagan pindhah.

Cara Mod Fallout 4 – Cara Miwiti Kanthi Modhisi 4 FALLOUT 4

carane-kanggo-golek-ilang-kanca-fallout-4

Kaya game Bethesda Bethesda liyane, Fallout 4 duwe reputasi kanthi cepet dadi swarga kanggo moded lan seneng. Minangka alat pangembangan bahaya Bethesda – kitsasi – kasedhiya kanggo para pangtrak umum, mod gratis kanggo mbangun apa wae sing dirasakake ing game kasebut, ngirim rampung kanthi online kanggo wong liya. Untunge kanggo sampeyan, pamuter, mods iki gampang diinstal kaya sing digawe kanggo wong liya kanggo nggawe.

Nginstal Mods saka Bethesda.net

Bethesda dadi pirang-pirang host mods masarakat tartamtu ing server pusat, tumindak minangka repot sing bisa dibukak para pemain kanggo nemokake lan nginstal mod sing bermutu tinggi. Ditampilake ing Fallout 4, Showcase game game iki minangka cara kanggo nglamar pemain kanggo nambah konten khusus kanggo salinan game.

Bagean modb ing Bethesda.net bisa ditemokake ing kategori “mod” menu utama nalika booting game kasebut. Layar iki nampilake mods Komunitas sing paling dhuwur lan populer, lan pilih mods tartamtu bakal nuduhake informasi luwih lengkap babagan apa sing ditindakake. Saka ing kono, mung sawetara tombol tombol, wektu download cendhak, lan urip maneh alus kanggo refresh urutan beban sadurunge bisa muter konten anyar.

Siji mupangat kanggo ndownload mods saka layanan iki yaiku download lan nginstal mod dadi luwih aman. Tinimbang ngunjungi situs pihak katelu utawa rekan kaping telu, Bethesda nawakake krim saka potong masarakat modmasi, lengkap karo segel persetujuan dhewe. Proses Instal Streamline iki uga nyuda kemungkinan moderat sing diinstal kanthi salah, nggawe kemungkinan kanggo mbutuhake REINT REINT FORRESTLE Efektif.

Nginstall mods saka situs pihak katelu

Mesthi wae, ukuran sampel winates Bethesda saka mods paling apik mung nuduhake tip kiasan ing gunung Greater sing luwih gedhe yaiku Fal Flout 4’s Sprawling Adegan. Situs enggo bareng modern pihak sing populer kaya Nexus Mods meh bisa dipikirake kanthi tunyuk, saka patch sing ora resmi lan overhauls kinerja kanthi sendhang kanthi sendok gedhe minangka senjata melee lan ramalan liyane. Yen sampeyan duwe sawetara tingkat teknologi-sungkawa, kita nyengkuyung sampeyan kanggo njelajah apa sing ditawakake situs.

Mods sing diundhuh saka situs kasebut biasane bakal dikompres ing file zip, sing mbutuhake Archiver file kayata Winrar kanggo dibukak. Ing njero Paket Zip iki bakal dadi file esp lan apa wae ing ngisor iki – folder Bahan, folder tekstur, folder Meshes, utawa sok-sok lan folder data sing nyakup. File iki kabeh ana hubungane karo folder data sing ditemokake ing folder 4 FALLOUT 4.

Isi folder kasebut cocog karo bagean ing folder data dhewe, sing bakal klik banjur seret file mod anyar. Contone, yen sampeyan nyeret siji folder Meshes sing ngemot mod File file menyang data ing jejere folder meshes sing ngemot saben bolong ing game kasebut ing kasus overrides utawa overhoul. Iki bakal nginstal file anyar kanthi manual kanthi siji jinis file sing ditambahake.

Aja lali nambah file ESP menyang folder data, amarga iki digunakake kanggo ngatur tatanan beban kabeh mods sampeyan. Ing bagean “Mod menu utama, Pencet T bakal mbukak dhaptar pesenan sampeyan, nuduhake kabeh file ESP sing wis diinstal kanthi prioritas. Yen diaktifake, Mod sing diurutake luwih dhuwur ing dhaptar iki bakal mbukak dhisik, saengga precitas kanggo prioritas ESP ing dhaptar iki adhedhasar kepiye mods utawa file liyane gumantung.