Elden Dering Pandhuan Mbangun (Pve)., Banget Intelligence Elden paling apik: Cara nggawe Mage utawa Sorcerer mbangun | VG247

Banget Elden Cincin Intelligence Best: Kepiye cara nggawe mage utawa tukang sihir

Contents

Ikon radagon bisa ditemokake ing dada ing lantai kapindho parlor ing ngendi sampeyan nglawan serigala radagon abang ing akademi Raya larakaria.

Elden Dering Pandhuan Mbangun (Pve)

Ring Dering Sorcerer Pvice lan Pandhuan ing kelas. Dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe serat serba guna, karakter ing played pisanan, rinci babagan kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo pertengahan lan pungkasan game!

Pandhuan wis anyar kanggo Patch 1.10

Tabel konten

  • Pambuka
  • Sorceries
  • Katalis
  • Senjata Melee
  • Talismans
  • Flask of wonder campuran
  • Armor
  • Target lan alokasi flask flask

Pambuka

Sugeng rawuh ing pandhuanku nalika main sorerer ing Cincin Elden! Pandhuan iki orientasi menyang pve lan bakal nutupi, katalis, gaman melee, talismans, campuran fisika, lan statistik sampeyan kudu golek kabeh barang iki! Rekomendasiku wis fokus marang apa sing sampeyan lakoni ing pertengahan pungkasan ing playthrough pisanan sampeyan (Sejatine nalika pungkasane mbuwang staf meteorite) lan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo ng+.

Kabeh stats lan alokasi flask sampeyan dirancang kanggo ngundhakake kekuwatan serangan (sorceries) lan ngidini sampeyan muter kabeh game. Sampeyan mung bakal ngupayakake senjata melee yen sampeyan pengin.

Minangka ijol-ijolan kanggo kinerja sing luar biasa, sampeyan bakal berjuang karo pertempuran melee sing dawa. Aja salah, sampeyan isih bisa ngilangi mungsuh biasa kanthi becik, nanging sampeyan kudu nglawan mungsuh sing angel banget karo irung lan sampeyan ora duwe flame layung lan stamina Senjata kanggo wektu sing suwe.

Akeh pimpinan boss rumangsa beda karo mbangun sing beda, mula rumangsa seneng kaya sampeyan nindakake tari. Wiwit sampeyan ana ing kadohan, luwih gampang ndeleng serangan lengkap supaya sampeyan bisa entuk kesan yen serangan kasebut kurang murah amarga sampeyan bisa ndeleng gaya lan sih-rahmat.

Sorcery minangka luwih rumit luwih rumit tinimbang kelas liyane lan uga dibangun, sanajan dibandhingake karo iman liyane lan casters adhedhasar arcane liyane. Sakabèhé, Sorcery mung nawakake pengalaman sing beda tinimbang sampeyan bisa uga wis digunakake kanggo, utamane yen sampeyan wis mung nindakake mbangun Melee-Fokus.

Kerumitan sihir

Minangka sampeyan bisa uga wis weruh saka garis gulung cilik, iki minangka pandhuan sing cukup dawa. Bagean saka iku amarga aku pengin luwih rinci babagan playstyle favoritku, nanging luwih akeh gegayutan karo sihir sing luwih rumit tinimbang kelas liyane, dibandhingake karo melee.

Ing pungkasan game, sampeyan bakal duwe luwih saka 50 sorok sing kudu dipilih karo saben sing menehi macem-macem kekuatan lan kelemahane. Yen sampeyan ora ngalami sihir ing game piranti lunak sadurunge, njupuk saka aku, sihir rumit cukup dadi game darmabakti dhewe.

Pve vs PvP Sorceries

Ing game software, cincin elden, goreng umume seimbang kanggo pvp utawa pve, biasane ora loro. Nalika mantra sing padha migunani kanggo PvP lan Pve, biasane ora kanggo alasan sing padha.

Pvp-oriented mantra dirancang kanggo digunakake nglawan mungsuh, lan luwih reaktif sing prigeligasi (utawa paling ora dianggep) dadi slamet dhewe. Akibaté, mantra berorientasi pvp cenderung nawakake linuwih sing luwih gedhe lan bisa uga duwe sawetara kontrol utawa meksa komponen sing asring ora ana gandhengane ing pight.

Kangge, mantra Pve dirancang kanggo digunakake nglawan mungsuh sing ora nganggep kaslametanane dhewe lan duwe pamindhahan sing bisa diramalake. Akibaté, mantra berorientasi ing Gve-Berorial cenderung ngatasi kerusakan luwih akeh nanging bisa dipercaya utawa ora bisa diundangake karo mungsuh (utawa NPC).

Aku ora duwe pengalaman akeh karo PVP saka game software lan dipilih kanggo muter Elden cincin ing mode offline, dadi rekomendasi ing pandhuan iki bakal cocog kanggo pight lan pengalaman pamuter tunggal.

Sorceries

Ing seri Dark Souls, efisiensi maksimum minangka pertimbangan paling penting karo gawe Sorcery. Sampeyan mesthi njaluk takon dhewe “Kepiye carane njupuk mungsuh-mungsuh iki nalika nyilikake jumlah sumber sing dikonsumsi?”

Elden Ring wis pindah adoh saka ide kasebut kanthi macem-macem prilaku mungsuh lan fungsi mantra. Saka piranti lunak duwe seimbang kanthi ati-ati ing saben mantra kanggo ora ana sing apik kanggo saben mungsuh. Sorceries Saiki beda karo beda lan akibat ing cara ing ngisor iki:

  • Wektu Casting / Spammability
  • Kisaran
  • Multi-Target / Aoe
  • Linuwih
  • Output ngrusak
  • Efek bonus
  • Efisiensi FP

Nemtokake mantra sing bakal dieling-eling kabeh babagan maksimal kemampuan sampeyan nalika milih mantra kanggo matak yaiku tumindak lan apa sing paling efektif kanggo mungsuh sing diwenehake. Kanggo nggunakake analogi, ngelingake mantra ing sih-rahmat sing ora bisa digunakake kanggo nyelehake alat ing toolbelt nalika casting mantra luwih akeh babagan nggunakake alat kasebut.

Sorceries Default kanggo digunakake karo bangunan iki

Iki mbangun kita wis nemokake paling ora 7 saka 8 watu memori 8 sing kasebar ing saindenging tanah ing ngisor iki kanthi paling ora ana 9 Slot Memori sing kasedhiya. Aku ora bisa ngerteni Sorcery sing migunani kanggo slot kaping 10, nanging ana ton pilihan supaya aku wis mutusake kanggo menehi saran kanggo slot akhir supaya sampeyan luwih fleksibel.

Komet Azur

Komet Azur minangka sihir sing paling kerusakan lan fp-efisien, nanging duwe sawetara kekurangan utama sing nyegah supaya ora digunakake kanthi rutin.

  • Nduwe wektu istirahat sing ora nyenengake, kajaba sampeyan durung melu utawa ngerti sampeyan duwe ton wektu sadurunge mungsuh bisa nanggapi, sampeyan bisa uga bisa nyerang utawa dipeksa sadurunge castra dhisikan.
  • Ora ana pelacak sing ngluwihi kunci-tombol awal; Target cepet lan Evasive biasane mung kena tik-tik pisanan utawa loro sadurunge mbuwang dalan.
  • Sampeyan ora bisa ngarahake kanthi becik lan bisa uga ora bakal mencet yen target kasebut beda-beda utawa ana sing ngalangi.
  • Kisaran apik standar. Ora ala, nanging ora duwe rong dawane minangka seduluré saka seri Dark Souls. Yen sampeyan pengin luwih suwe, sampeyan kudu nggunakake Sorcer sing diwenehake khusus.
  • Regane 3 memori slot!

Thanks kanggo kabeh kekurangan kasebut yaiku Azur minangka bagean paling ora penting kanggo mbangun, nanging aku isih ora gelem nyerah amarga Biru Laser Beam Go Brrr. Biasane, komet Azur mung kudu digunakake kanggo mungsuh sing gedhe lan / utawa alon kanthi kesehatan. Bisa migunani marang panggedhe, utamane sawise serangan gedhe kanthi ton mburi kaya Malenia, Dewi Scarlet Aeonia Rot.

Priksa manawa sampeyan duwe bar FP sing meh kebak, utawa paling ora cukup sampeyan bisa ngalahake mungsuh sadurunge metu. Sampeyan ora pengin metu saka Mana nalika mungsuh sampeyan mung dadi slamet kesehatan.

Yen sampeyan pancene pengin lunga bananas nalika ngaktifake mantra iki, njupuk Terra Magica minangka slot jahitan 7, nyampur ceramah luh lan golintststone sing apik banget, lan nglengkapi staf goldhoan lancar. Aktifake kabeh lan nonton mungsuh sampeyan wis nyejah menyang jaman saiki. Titik bonus yen sampeyan bisa nggunakake mungsuh sing uga duwe delau sorcer rembulan rembulan rembulan.

Komet Azur diwenehake kanggo sampeyan kanthi prima sing ora sopan Azur ing MT. Gelmir ing Plato Atlus.

Kanggo informasi sing luwih rinci babagan cara entuk komet Azur, priksa pandhuan ing kabeh irung-irah lan lokasi incantions.

Komet

Komet minangka versi paling kuat saka seri Series Shard Series Sorceries. Sejatine padha karo tumbuh jiwa kristal saka seri jiwa peteng, nanging ora kaya jiwane sing peteng, sampeyan ora kudu nggunakake versi sing luwih lemah. Aku wis nyoba nggunakake Cometstone Cometstone ing jejere komet kanggo nyimpen ing FP, nanging pancen ora perlu.

Komet bakal dadi sihir sing asring digunakake amarga ora duwe kelemahane kanggo mungsuh sing sampeyan alami ing pve. Iki ngrebut karusakan sing kuwat, duwe sawetara sing apik, bisa nembus liwat mungsuh, duwe wektu casting cekak, lan bisa uga spammed.

SpamMability, ing ngendi sampeyan bisa chain kaping pirang-pirang kanthi berturut-turut tanpa tali, apa sing dadi kompetitif karo mantra liyane ing babagan DPS sing bisa ngatasi kerusakan kanthi castra.

Watesan komet paling gedhe yaiku yen ora menyang omah menyang mungsuh sing apik, saengga ora bisa dipercaya marang mungsuh sing cepet-cepet utawa ngalih. Kajaba iku, nalika kuwat ing pirang-pirang wilayah, iku ora paling apik ing endi wae. Komet akeh banget, jack-of-injeg, master-of-of.

Komet bisa ditemokake ing Akademi Raya Raya Larcaria ing dada ing tembok sing ora duwe ilusi. Lukisan saka Rennala Pandhuan Cara.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan cara nemokake Comet, priksa pandhuan ing kabeh lokasi item ing Akademi Raya Lacaria.

Lintang saka Ruin

Lintang saka Ruin nutupi kelemahane paling gedhe komet. Yen sampeyan ora ilang nembak sampeyan amarga mungsuh kasebut banget utawa cepet, bintang Ruin meh mesthi bisa mencet thanks kanggo sifat-sifat homing. Nganggep manawa kabeh proyek, lintang saka rusak uga ngrusak saben panggunaan tinimbang komet. Nanging, ora bisa dirantai bareng kaya komet, saengga output karusakan mung ana gandhengane nalika karusakan ekstra ngidini sampeyan njupuk target ing cast ing siji utawa sampeyan ora bisa spam.

Lintang saka Ruin mung bisa digunakake nglawan mungsuh sing ora bisa dipercaya karo komet utawa nalika sampeyan butuh karusakan sing luwih sithik saka lintang-lintang kanggo bisa ngalahake FP.

Lintang saka Ruin diwenehake marang sampeyan dening Hidval Sorcerer Lusat sing diilangi ing mburi guwa sing didhelikake ing caelid wetan sing diarani Solraaway. Supaya bisa entuk akses menyang Lusat, sampeyan kudu maju liwat questline Sorceress Sellen nganti dheweke menehi seafbreaker Sellian.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan entuk bintang Ruin, priksa pandhuan ing kabeh sihir legenda lan incanasi.

Sorceries Phalanx

Sorceries phalanx cukup padha karo siji liyane, lan saiki kabeh duwe niche thanks kanggo sawetara rebalancing saka Update 1.07, nanging aku bakal mbedakake nalika semana. Pisanan, aku kepengin ngapa salah sawijining wong sing pantes dadi bagian saka arsenal sampeyan.

Dibandhingake karo mantra liyane ing pembuangan, kabeh orcery phalanx cukup lemah. Keuntungan unik kanggo para mantra iki asale saka kasunyatan manawa sampeyan bisa nyusup, mesthine entuk karusakan sing luwih apik kanggo biaya gratis (+ FP). Pra-casting bisa ditindakake sadurunge pertemuan mungsuh diwiwiti utawa nalika mungsuh sementara ora ana sawetara, sing cenderung kedadeyan akeh karo bos raksasa sing obah, kaya naga.

Aku ora bisa nemokake manawa bisa milih maneh phalanxku ing antarane klompok mungsuh rutin amarga aku ora kepenak, nanging game kasebut ora ngukum sampeyan supaya ora bisa ilang yen dheweke nggawe kontak karo obyek.

Iki ora ateges ora ana kedadeyan sing daklindhungi, aku dilindhungi nganggo pedhang ngambang. Sorceries phalanx pancen apik banget yen sampeyan ngliwati wilayah sing peteng utawa ing endi mungsuh sing ndhelik amarga bakal ngunci mungsuh sampeyan ora mesthi ndeleng. Sanajan dheweke ora nate kenal karo mungsuh sing dimaksud, dheweke isih bakal ngelingake yen mungsuh wis ana.

Sampeyan uga seneng banget yen sampeyan pengin priksa manawa sampeyan ngalahake mungsuh kanthi cepet kaya nalika sampeyan lagi ana ing papan sing angel.

Saiki sampeyan ngajeni sihir phalanx, kita bisa ngomong babagan sing kudu dipilih. Ora perlu duwe luwih saka 1 amarga ora beda karo saben liyane, nanging ora beda karo syarat-syarat babagan kerusakan, biaya, lan keandalan.

Ranking Ngrusak karusakan Biaya Linuwih
1. Carsian (801) GreatBlade (30 FP) GreatBlade (3 Blades)
2. GreatBlade (738) Carsian (24 FP) Glintblade (5 blades)
3. GlintBlade (640) GlintBlade (18 FP) Carsian (9 Blades)

Aku bakal nutupi saben wong sing luwih rinci, nanging ana kasus sing jelas kanggo saben wong. Gunakake CARIAN Phalanx yen sampeyan pengin ngatasi kerusakan maksimal. Gunakake GlintBlade Phalanx Yen biaya FP minangka prioritas utama sampeyan. Gunakake GreatBlade Phalanx Yen Sampeyan Ora Pengin Secrabilitas kanggo Output Kerusakan.

Carian phalanx

Carsian Phalanx nyeluk ton saka lemak cilik. Yen meh kabeh hit, Carian Phalanx nawakake kerusakan sing luwih dhuwur nalika biaya rada kurang saka GreatBlade Phalanx. Kerusakan karsian phanx sing ditangani ora dipercaya sanajan kabeh pedhang kudu nggebug supaya bisa ngluwihi halaks sing luwih gampang ilang yen sampeyan mlaku liwat lawang.

Carsian Phalanx Dikandhani Eksklusif dening Pratinjau Selavis Sawise Sampeyan Ngrampungake Pencarian Pisanan (Menehi Potion Selvis menyang Nepheli Loux, Gideon Ofnir. Preeptor Selavis dumunung ing njero Munggah Selav, West Caria Manor ing Liter Northern.

GreatBlade Phalanx

GreatBlade Phalanx menehi karusakan median nanging biaya sing paling akeh FP, sanajan karusakan iki konsentrasi dadi 3 gaweyan sing luwih gedhe. Amarga mung ana 3 agul-agul lan luwih gedhe, GreatBlade Phalanx nawakake linuwih sing paling gedhe saka ahli sihir phalanx, lan apa sing sampeyan mbayar kanthi biaya FP sing luwih dhuwur.

GreatBlade Phalanx nyelehake saka Bol Ngalahake, Knight Caranian, ing Evergaol Cuckoo ing Linia Kulon.

GlintBlade Phalanx

GlintBlade Phalanx Fires 5 Pedhang. Kauntungan paling gedhe dibandhingake karo 2 liyane yaiku efisiensi. Sampeyan mbuwang 25-40% kurang FP kanggo 80-86% saka karusakan lan linuwih rata-rata.

GlintBlade Phalanx bisa disinaoni kanthi nggayuh gulung Royal House lan menehi wong sing seneng banget, kayata Sorceress Sellen, Miriel, Preeti Suvis, lan banjur tuku sihir.

Gulung Royal House dumunung ing ndhuwur bangunan rusak ing kidul limgrave ing sisih kidul, aristokrat pesky sing sniping sampeyan karo kerikil gamping.

Ranni Dark Moon

Ranni’s Dark Moon kuwat ing 3 wilayah: Kerusakan saben hit, Aoe, lan Range. Iki uga nawakake sawetara efek unik kalebu kemampuan kanggo ngalangi mantra mlebu lan aplikasi sawetara debuff sing migunani sing mbantu kita ngatasi kerusakan luwih akeh. Kerusakan Piagam Kerusakan kanthi nyuda negesi sihir khusus mungsuh kanthi 10%, saengga efek kasebut tahan sihir sing luwih tahan yaiku.

Kelemahan sing paling gedhe saka rembulan rembulan ranni yaiku wektu istirahat sing luar biasa, nggawe ora praktis digunakake asring digunakake ing perang. Umume wektu sampeyan nggunakake minangka 1-2 sing pisanan nalika mungsuh adoh lan / utawa ora nggatekake sampeyan. Sawise debuff wis ditrapake, sampeyan luwih becik ngalih kanggo mantra liyane kanthi DPS sing luwih dhuwur (rusak per detik).

Ana sawetara debat babagan ranni sing peteng Wulan utawa wulan rannala luwih apik, nanging aku mikir rembulan peteng Ranni minangka pilihan sing luwih apik amarga mung ngrampungake karusakan kurang cilik (100), sing biasane ora ana ing kahanan AoE bisa kanthi cepet yen sampeyan bisa nggawe mungsuh entuk Frostbite.

Ranni’s Dark Moon ana ing dada ing ndhuwur, Munggah Rembulan Altar altar ing Libania Southwest. Entuk akses menyang altar cahya rembulan mung bisa diakses ing pungkasan Ranni The Ranni The Withch’s Questline.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan cara ngatasi teka-teki Rahun Chelona lan entuk rembulan peteng Ranni, priksa pandhuan ing kabeh sihir legenda lan incanasi.

Adula MoonBlade

Thanks kanggo efek efek sing nggegirisi, MoonBlade Adula Excels ing urusan klompok mungsuh sing akeh lan nganthi panggedhe sing gedhe banget ing ngendi bisa angel kanggo entuk kunci kunci.

Iki ngrusak jumlah sing apik banget lan bisa uga bisa dadi spammed, nanging luwih cendhek asring nggunakake asring digunakake nalika wektu-wektu istirahat ndadekake target sing luwih cilik lan luwih cepet. Ora cukup kuat minangka komet ing babagan karusakan target siji, saengga asring njupuk luwih saka siji hit kanggo ngalahake mungsuh biasa.

Adula MoonBlade uga ditrapake Frost lan bisa dadi pilihan sing apik kanggo digunakake ing panggedhe nalika sampeyan ora duwe wektu cukup kanggo ngrampungake rembulan peteng Ranni kaping pirang-pirang, nanging isih pengin nggawe Frostbitten.

Sakabèhé, aku nyaranake nggunakake MoonBlade Adula nalika sampeyan bisa, nanging aja gampang banget. Ngalih menyang sihir kanthi sawetara sing luwih dawa (lan bali menyang kisaran) yen sampeyan ora yakin manawa sampeyan bakal bisa ngrampungake cast kasebut tanpa kenek.

Drops MoonBlade Adula saka Ngalahake Adula Glintstone Adula Ing Wulan Midang ing Southwest LiNnia. Dheweke bakal njaga lawang menyang Katedral Manus Celes.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan tekan lampu rembulan, priksa pandhuanku ing Ranni Ranni The Ranni The Ranni The Ranni The Ranni The Witch questline lan umur bintang pungkasan.

Sorceries alternatif kanggo mbangun

Nganyari 1.07 Ditawakake Rebalancing Utama kanggo Sorceries, Dadi Ora Ana Pilihan Sing Apik Kanthi Luwih Apik, Tingkat Sorceries sing Luwih Apik, Luwih Apik Pebble, lan Golf Glintstone, lan Glintstone ARC.

Meh kabeh sihir game saiki saiki ngrusak sing cocog karo biaya FP, wektu aktif, lan guneman sakabehe. Ing tembung liyane, faktor kasebut minangka perdagangan kanggo output karusakan. Sorceries situasional luwih akeh ngatasi karusakan luwih akeh. Luwih akeh FP dhuwit, luwih akeh karusakan cenderung bisa urusan.

Sing ujar, ana ton Sorceries sing ana ing njaba lan isih luwih apik tinimbang wong liya kanthi mratelakake panemume, mula aku wis kalebu dhaptar Sorceries sing dirasa kanggo sotong kanggo sorot,

  • Meteorite (saka Astel) utawa ndedonga udan lintang (kanggo mungsuh gigantic)
  • Cometstone Cometshard, Golf Golf, utawa Shard Spiral (kanggo efisiensi FP)
  • Penguasaan loretta utawa keprigelan loretta (kanggo luwih dawa)
  • Sling rock (kanggo karusakan fisik)
  • Comet wengi (tinimbang lintang ruin)
  • Meriam haima (luwih gedhe AOE)
  • Terra Magica (kanggo karusakan pra-cast tambahan)
  • Formulir sing ora katon (nggawe game luwih gampang)
  • Sorcerial Kristal (kanggo slot memori liyane)
  • Sorceries Magma (Kanggo Geni)

Yen sampeyan nemoni masalah kanggo mutusake mantra pungkasan saka kabeh alternatif kasebut, aku duwe sawetara cathetan:

Sorceries Magma
Sorceries Magma saka MT. Gelmir cukup kuat lan mesthi kompetitif karo, yen ora luwih unggul kanggo, sinceries Glintstone lan GlintBlade Sorceries sing digawe dening para sarjana ing Akademi Raya Raya lan Caria Manor. Dheweke cenderung regane kurang saka FP nalika urusan sing padha utawa luwih akeh.

Timer-off saka Sorceries Magma yaiku mbutuhake iman sing kudu dicelehake, mula ing dhaptar pertama sampeyan, sampeyan kudu nyerahake stat liyane kanggo njupuk, lan angel kanggo mbenerake stats sing bakal ditindakake mung migunani kanggo bagean cilik saka kabisan sadurunge sampeyan mencet cap caps.

Aku nyaranake fokus ing iman leveling menyang wiwitan Ng + supaya sampeyan bisa muter kanthi irah-irahan kasebut.

Sorcerian Crystalia
Sorcerie Crystalian padha karo versi “Toko merek” saka Golf Gamping lan Sorceries Saiki sing Disaranake ing Pandhuan iki. Dheweke ngatasi karusakan sing kurang nanging ora larang regane FP utawa ora mbutuhake luwih saka 1 slot memori dibandhingake karo 2-3 kanggo para pihak sing disaranake.

Yen luwih seneng duwe akses menyang akeh tenaga sekaligus, nimbang nggabungake sorcery kristal tinimbang. Torrent Crystal padha karo komet azur, belurasi kristal padha karo ngedegake lintang-lintang, lan kristal sing apik banget ora beda karo rembulan adula ing istilah.

Priksa manawa nggunakake Staff (Rotten) Staff Crystal yen sampeyan rencana nggunakake Sorceries Crystalia.

Sorceries khusus kanggo mungsuh Gigantic
Ana sawetara orceries sing sejatine mung apik kanggo mungsuh gigir, sing asring sampeyan ora nemoni. Sorceries iki kalebu ngedegake udan lintang, meteorit (saka Astel), lan teknis uga badai salju.

Sorceries iki apik nglawan mungsuh gigir amarga karusakane seimbang-seimbang-seimbang-seimbang amarga dheweke luwih angel tujuane, mula dheweke bakal angel ngganggu wong kanthi lengkap, sing bisa ditindakake kanthi raksasa mungsuh sing obah alon kaya naga.

Wiwit mungsuh buta ora umum lan Komet Azur biasane nindakake kerja sing cukup, aku ora mikir banget kanggo nggunakake kabeh wektu, nanging sampeyan bisa ngatasi jumlah karusakan kanggo mungsuh sing rame-rame.

Sorok Sinep
Letter Loretta lan Pengawasan Loretta luwih gedhe tinimbang Sorceries liyane, sanajan sorceries purnama sing dawa uga ora ana akeh kesempatan sing dibutuhake, sanajan mesthi ditindakake salah sawijine Kapan sampeyan nemokake sihir purnama purnama ora cukup.

Khususé, nggunakake salah sawijining irung sing apik banget penting kanggo perang bos pungkasan.

Efek Buff
Aku ora dadi penggemar efek buff amarga aku ora seneng milih, nanging teknis ana. Aku pengin nuding wangun sing ora katon khusus sanajan amarga nggawe game luwih gampang minangka umume mungsuh ora sok dong mirsani sampeyan nganti sampeyan nyerang utawa ngadeg ing jejere.

Nalika sampeyan kudu ngisi mantra ing Cincin Elden

Ngisi daya Charging minangka fitur anyar ing Elden Ring ing ngendi sampeyan bisa nyekel R1 / rb luwih suwe kanggo ningkatake output karusakan saka jampi utawa keterampilan tanpa biaya FP tambahan. Boost karusakan ora akeh, nanging cukup kanggo njupuk sawetara mungsuh ing tunas siji nalika ora bisa. Kajaba nyatakake khusus, mantra mung ngatasi kerusakan tambahan yen wis kebak; Ana meh ora entuk manfaat kanggo mung setengah ngisi mantra.

Ngisi daya ora nyebabake karusakan (DPS) nambah santai kanggo mantra bali maneh kajaba mantra entuk fungsi tambahan kaya sing luwih suwe. Umume wektu, mung entuk manfaat sing nyata yaiku luwih efisien karo FP sampeyan nalika nambah karusakan bakal bisa njupuk mungsuh ing 1 sing kurang saka sampeyan nggunakake versi sing ora dikepengini.

Katalis

Scepter Regal Caranian

Scepter Regal Caranian nawakake skala Sorcery Sorcery sing paling dhuwur tanpa staf sing paling ngrusak nomer loro. Uga nambah kerusakan sing ditangani dening rembulan purnama rennala lan rembulan ranni.

Aku mikir babagan Scepter Regal minangka staf paling apik ing Gegayuhan iki, sanajan ana sawetara alternatif sing bisa dipikirake, utamane yen sampeyan bisa weteng-off perdagangan sing signifikan.

Scepter Regal Caranian bisa dituku saka Finger Reader Enia ing Pagunaran Partai minangka Pengetan Ratu Moon Purnama.

Staff Golf Lusat

Staff Golf Lusat nawakake udakara 10% luwih kerusakan amarga skiper regal Carrian kanthi biaya 50% (!) Konsumsi FP liyane, nggawe staf sing paling ngrusak ing game kasebut. Iki makarya kanthi mekanik dening staf mung duwe skala sihir sing luwih apik dibandhingake karo staf liyane lan mung siji-sijine efek saka staf kasebut yaiku biaya mundhak.

Iki minangka pilihan populer amarga nawakake kerusakan paling akeh, nanging aku mikir manawa biaya sing akeh biasane negesake regane, utamane ing panggedhe. Kadhangkala sampeyan bakal entuk manfaat saka karusakan ekstra yaiku nalika FP ora masalah, sing bisa kedadeyan ing PVP yen sampeyan bisa ngalahake mungsuh sampeyan sadurunge sampeyan ‘Re entuk asring nyegerake flasks sampeyan.

Sampeyan bisa nyuda biaya sing digandhengake karo Talisman Bladstone Lusat kanthi nglengkapi Talisman Blade Hiddstone Utami utawa Nggunakake Cerulean Sing Hidd Roatel luh ing flask lusat sampeyan banjur mung nggunakake staf glintatanto sing apik nalika sampeyan ora nggunakake FP, nanging loro pilihan kasebut Ayo karo perdagangan dhewe, dadi aku ora mikir yen wis messing ing Pve.

Staff Golf Lusat bisa ditemokake ing dada ing Solavia, kutha Sorcery, ing Caelid. Supaya bisa ngakses dada, sampeyan kudu ngalahake SWordstress Nox lan Boss Mini NOX.

Staff Staff Azur

Staff Golf Azur nawakake skala sorcery rada kurang saka tawaran Regal Carrian nanging nawakake wektu casting suda kanthi biaya kanggo nambah dhuwit FP kanthi 25%. Wektu casting suda asale saka staf sing menehi 40 dexterity eksklusif kanggo kacepetan casting. Yen dipasangake karo Talisman Ikon Radagon, sampeyan bisa max ing kacepetan Casting tanpa kudu nandur modal titik kanthi ketagangan.

Kaya-kaya karo Staff Golf Lusat, sampeyan bisa nglengkapi Talisman lading glintstone sing paling gedhe kanggo nyuda biaya FP sing tambah, nanging entuk manfaat saka talisman suda amarga efek konsumsi FP yaiku luwih apik kanggo staf iki.

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, perdagangan ora cangkir, nanging aku mikir staf iki kudu dipikirake yen sampeyan pengin duwe wektu sing paling cepet utawa ora duwe reaksi paling cepet. Umumé, casting luwih cepet bisa mbantu nggawe game luwih gampang, utamane nalika nglawan mungsuh kanthi akeh kesehatan, kaya panggedhe, amarga tegese sampeyan bakal mbuwang wektu sing rawan sajrone saben bukaan utawa isih bisa ngilangi Serangan mungsuh sampeyan sabanjure yen sampeyan rada alon kanggo ngerti sampeyan duwe bukaan.

Staff Golf Azur dumunung ing pungkasaning gendheng sing dibuntun ing Akademi Raya Lacaria.

Yen sampeyan pengin info liyane babagan cara golek staff staff Azur, aku nyaranake mriksa pandhuan kabeh lokasi item ing Akademi Raya Lacaria.

Staff Crystal lan Staff Cabang Roten

Staff kristal lan staf kristal sing rusak kanthi efektif kajaba staf kristal sing rusak bisa nyerang abang kanthi serangan sing ana ing antarane loro yaiku kosmetik. Staves Crystal iki nawakake skala sorcery sing meh padha karo panemaran Regal sing padha (367 vs 373 ing +10), nggawe alternatif apik yen sampeyan ora bisa nggunakake kelingan kanggo tuku scepter regal.

Staves Kristal uga ngundhakake kerusakan sing ditangani dening Sorceries Crystalan sing luwih kuat kalebu Crystal Crystal, Kristal torrent, lan Crystal Rilis. Ora ningkatake kerusakan sing ditangani dening kristal bledosan utawa barage kristal bisa uga ora krikian.

Ana sawetara kahanan sing bisa dak pikirake ing ngendi sampeyan pengin nimbang nggunakake salah sawijining staves kristal:

  • Sampeyan wis milih nggunakake pirang-pirang tenaga kristal, kemungkinan tinimbang komet azur. Sawise kabeh, Crystal torrent biasane mung nyimpen comet merek azur.
  • Sampeyan ora bisa entuk scepter regal saka Cartival amarga sampeyan ora bisa tuku saka Enia lan ora pengin ngatasi perdagangan lan staves glintai azur.
  • Sampeyan luwih seneng munculé staves kristal. Aku ngerti sawetara sampeyan bakal nyeluk aku iki kanggo iki, nanging beda-beda, bedane karusakan ing pilihan kasebut cukup sithik sing katon cukup bener kanggo nggunakake siji staf liyane.

Staff Crystal bisa ditemokake ing dada ing guwa glintstone akademi ing ngisor akademi Raya Lacaria. Dalan ing dada ana ing mburi tembok sing didhelikake.

Staff Staff Rotten nyelehake saka krama sing rusak sing nggunakake staf kristal busuk. Dheweke bisa ditemokake ing separo kapindho dungeon, Elmael, brace Haligtree.

Senjata Melee

Senjata (apa sing sampeyan gunakake ing tangan tengen) bakal luwih milih luwih becik, sanajan sampeyan pengin nggawe manawa nggunakake senjata kanthi kapinteran kanthi nggunakake awu perang kanggo ngganti karepaman senjata.

Kajaba iku, aku menehi saran supaya bisa nyukupi senjata sing duwe syarat kekuatan lan keteksteritas sing ana ing ngisor 20 amarga sampeyan ora bisa nglampahi luwih akeh tinimbang sampeyan nganti nggawe headway sing adil menyang ng + nalika syarat statis diwiwiti ora relevan. Ing bagean iki, aku mung bakal nyorot sawetara senjata sing apik kanthi skala kanthi alami kanthi intelijen.

Pungkasan, aku pengin negesake manawa aku ora mikir prabédan kanggo ngrusak output ing antarane senjata kasebut kabeh ana akibat. Umume wektu, sampeyan bakal ngejar mantra, utamane nglawan mungsuh sing luwih angel ing endi masalah output ngrusak, mula pilih senjata sing paling nyenengake digunakake utawa sampeyan mikir katon paling apik.

Moungveil

Akeh tukang sihir nganggep Katana iki minangka senjata sing paling apik kanggo intelijen sing dibangun ing cincin elden lan gaman sing kuwat sanajan kanggo mbangun caster. Timbangan kanthi apik karo intelijen, duwe katrampilan sing gampang digunakake, lan katon apik banget. The MoonVeil uga ngilangi getihen, nanging aku ora nyaranake manawa ana akeh mungsuh sing beda-beda utawa tahan sampeyan lan ora Gunakake getihen.

The MoonVoil nyelehake saka Ngalahake Magma Wymrm ing mburi trowongan Gael (ora guwa gaol) ing wates antara limraid.

Glintstone Kris

Yen sampeyan nggoleki senjata sing luwih nggumunake wong sing nggumunake Lilin Candlestick, sampeyan bisa digunakake ing jiwa sing peteng 3, ora katon luwih saka Kris Golf! Iku keris, saengga nampilake disetel animasi sing padha minangka lilinch sarjana sing digunakake kanggo.

Diwasa biasa cukup ringkih, nanging glintststone Kris nggawe iki kanthi skill sing unik ing ngendi sampeyan mbakar gaweyan sing canggih sing kuat (R2 / r2) kanggo stab lunging khusus! Skills iki misale jek efektif banget kanggo nyuda lan njaga para pengawal uga.

Kaya dene keris, glintststone Kris uga menehi karusakan sing luwih kritis tinimbang senjata liyane, saengga becik diwenehi tangan ing kahanan kasebut minangka senjata sekunder. Sampeyan ngrampungake karusakan kritis kapan sampeyan nindakake animasi Khusus (utawa frontstab) animasi mungsuh mungsuh sing rawan.

Elinga yen bedane kritis karusakan ing antarane Kris Golf lan MoonVeil cukup cilik, lan sampeyan kudu luwih cepet kanggo nindakake bebarengan kanthi rekomenduan sing dakkandhakake.

The Glintstststststststststststststststststststststststone Kris diwenehake marang sampeyan kanthi sorcen ing mburi questline dheweke yen sampeyan melu dheweke.

Pedhang Knight Carsian Knight

Aku ndeleng pedhang Carrian Knight minangka salah sawijining lemah ing antarane rembulan lan glintstststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststststone. Minangka pilihan sing apik yen sampeyan seneng karo dhasar lan ora pengin ngatasi apa-apa sing apik banget utawa rumit. Kemampuan kasebut duwe 3 Tiar Campuran kanthi nomer telu sing duwe akeh luwih akeh.

Pedhang satriau CARIAN dumunung ing dada sing digawa dening kafilah ireng ing Litnia Kulon sing bisa ditemokake ing antarane papat belang papat belang lan reruntuhan Kingsrealm.

Pengecualian Dolar Dark

Gerbang Dolar minangka salah sawijining senjata legenda ing Cincin Elden (sampeyan butuh kanggo prestasi armasi legendaris). Iki minangka versi valden dering ring bordsword. Wektu iki, saka piranti lunak wis milih kanggo ngimbangi syarat kekuatan senjata saengga bisa digunakake minangka caster sing ora kaya ing njaba game sing kudu digunakake kanggo nggunakake njaba.

Wigati dimangerteni manawa Greatword Rembulan Dark banget luwih abot tinimbang kabeh pilihan sing wis daklajahi ing kene lan bisa uga salah sawijining senjata paling abot sing bakal sampeyan temenan kanthi soracer umum. Yen sampeyan duwe daya tahan sing cukup kanggo nyandhang waja saiki, sampeyan bakal kudu level ketahanan kanggo njaluk rasio beban sing cocog.

Gedhe Dolar Dolar minangka Ganjaran Sampeyan Kanggo Ngrampungake Ranni’s Ranni sing mungkasi ing Katedral Manus.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan entuk gelut gelap rembulan, priksa pandhuan babagan cara ngrampungake ranni ranni ranni ranni ranni ranni.

Wing Astel (Pedhang sudhut mlengkung)

Wing Astel rada ora konvensional minangka gegaman wiwit secara harfiah swiwi bug ruang-empan-raksasa, nanging dianggep minangka pedhang sudhut mlengkung, nanging dianggep minangka pedhang sudhut mlengkung lan duwe animasi, lan shotels, saengga wis rampung ing antarane pedhang lurus lan keris ing istilah swing, jangkoan, lan karusakan saben swing.

Swiwi Astel tenan sumunar nalika keterampilan sing langka sing diarani Nebula, sampeyan wis pirang-pirang awan ing Stardust sing njeblug kanthi sukses. Iku cukup kanggo ndeleng lan aku banget menehi saran supaya senjata iki.

Wing Astel dumunung ing dada ing ndhuwur magang pertandhingan ing Kali Ainsel ing sisih insectaid raksasa beda. Supaya bisa nggayuh, sampeyan kudu entuk akses menyang area kali Ainsel lan Nokstella, kutha abadi.

Tameng

Aku durung nate nggunakake tameng saka game software. Rampung banget yen sampeyan pengin nggunakake siji lan bakal bisa dadi alternatif kanggo gaman, nanging aku ora mung dilengkapi kanggo menehi saran kanthi cara sing migunani babagan. Siji-sijine perkara sing dakkandhakake yaiku supaya ora adoh saka musim ngarep amarga meh mesthi mbutuhake luwih saka 20 kekuwatan kanggo digunakake.

Talismans

Apa Talismans sing digunakake karo bangunan iki

Aku menehi saran nggunakake Talisman Graven-sekolah, Talisman Gagit, Ikon Radagon, lan Pesona Scorpion Piandel. Talis kasebut bakal terus-terusan nggedhekake karusakan ing kabeh sihir sampeyan.

Talisman Graven-Sekolah

Talisman iki nyedhiyakake penghasangan kerusakan 4% kanggo kabeh Sorceries, sing entuk bathi kanthi efektif 4%. Ora katon kaya akeh, nanging bisa dadi bedane antara ngalahake mungsuh ing 1 hit tinimbang 2.

Talisman Graven sekolah dumunung ing wilayah rahasia ing Akademi Raya Lacaria.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara nemokake Talisman iki, priksa pandhuan ing kabeh lokasi item ing Akademi Raya Lacaria.

Talisman gedhe

Talisman iki nyedhiyakake penghasangan kerusakan 8% kanggo kabeh tenaga, saengga mung versi talisman graven sing luwih kuat. Boten kados talisis liyane kanthi versi nganyari, sampeyan bisa nglengkapi talismans ing wektu sing padha!

Talisman Kuning bisa ditemokake ing ndhuwur munggah albinauri ing pojok salju salju sing disusun ing sisih kulon ing gunung.

Kanggo mbusak Seal lan ketik, sampeyan kudu ngatasi teka-teki cepet – sijine rong IMPS kanggo nglawan saben liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang nindakake kanthi nimbulake barang imphes.

Ikon Radagon

Talisman iki nambah kacepetan casting sampeyan kanthi menehi 30 ketekunan sing mung ngitung kecepatan casting, sing maksimal ing 70 dexterity. Tambah kacepetan casting bisa uga subtle ing wiwitan, nanging yen sampeyan nyandhang sawetara wektu, banjur njupuk sawetara wektu, sampeyan bakal luwih alon lan wiwit nesu.

Ikon radagon bisa ditemokake ing dada ing lantai kapindho parlor ing ngendi sampeyan nglawan serigala radagon abang ing akademi Raya larakaria.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara nemokake Talisman iki, priksa pandhuan ing kabeh lokasi item ing Akademi Raya Lacaria.

Ikon radagon minangka salah sawijining talismans legendaris ing cincin elden. Sampeyan kudu entuk yen sampeyan pengin ngrampungake prestasi talisis legendaris.

Pesawat kalajengking sihir

Talisman iki nambah kabeh kerusakan sihir sing ditangani 12% (kaya sing ana ing talismans sing digabung) nanging nambah karusakan fisik sampeyan kanthi 10%. Ing seri Dark Souls, iki diarani cincin klurch sihir.

Pesona kalajengking sihir sing diwenehake kanggo para preeptor Seluud sawise menehi dheweke ambune ambar Starlight cedhak mburi questline. Aja menehi ranni The Faring Blade nganti sampeyan wis nampa pesona Scorpion utawa sampeyan ora bisa entuk saka Playthrough iki!

Talismans alternatif kanggo mbangun Sorcerer Pve

Ikon Godfrey

Talisman iki nambah karusakan sing ditangani kanthi ngisi irungnya (lan keterampilan) kanthi 15%. Wiwit rusak racun mung ditrapake ing kahanan tartamtu lan mung cilik sing cilik saka apa sing nawakake kalajengking, aku mung menehi saran kanggo nggunakake karusakan tambahan yen sampeyan ora pengin ngrusak tambahan.

Blade GlintStone Primal

Talisman iki nyuda panggunaan FP kanthi 25% lan nyuda hp jam loro kanthi 15%. Aku mesthi bakal nggunakake staf lusat, nanging aku ora mikir banget.

Wulan Nokstella

Talisman iki apik yen sampeyan pengin akses menyang mantra tambahan nanging ora peduli karo output karusakan.

Dragoncrescrescrest (Great) tali Talismans

Seri Talismans iki nambah negasi karusakan fisik sampeyan saka 10-20% gumantung varian. Yen sampeyan wis nambah slamet, iki minangka pilihan sing apik.

Sih-rahmat ErdTree

Seri Talismans iki ningkatake HP sampeyan (kanthi 3-4%), stamina (dening 6.75-9.6%), lan nglengkapi (kanthi 5-8%), nawakake dandan sing apik kanggo slamet.

Flask of wonder campuran

Ana sawetara pendekatan kanggo nyopot campuran kanggo flask sampeyan saka iwak sing nggumunake gumantung karo prioritas sampeyan. Luwih saka milih barang sing ora ana gunane, ora ana kombinasi sing apik banget, mula aku menehi saran supaya milih 2 sing paling apik kanggo pilihan sampeyan.

Koncoction Disaranake

Aku nggunakake luh retak-shrouding magepokan karo longgar opaline amarga aku milih buff sing dawa sing nambah kaluputan lan pertahanan.

Ya, Bubbletear Opaline mung siji hit, nanging pungkasane nganti tekan sampeyan. Combo iki uga ngidini sampeyan “pre-game” sampeyan sadurunge nglebokake kamar bos supaya aku ora kudu mbuwang bukaan sing larang regane sajrone ngombe.

Luh retak sing paling gaib

Luh piala-Shrouding ngusap kerusakan sihir kanthi 20% sajrone 3 menit. Efek iki cukup kuat lan tahan kanggo mayoritas utawa gelut boss. Ing njaba panggedhe, biasane luwih suwe kanggo mbusak ruangan sing angel lan mesthi suwe kanggo njupuk mungsuh sing angel.

Dropped dening avatar ing Erdree ing dasar Erdreee Minor ing Libania Timur, Lor saka Gereja Sumpah.

Lokasi Teudh Crystal - Luh-Shrouding Crystal

Bubbletear Opaline

Bubbletear Opaline nyuda karusakan sing dijupuk saka serangan sabanjure kanthi 90%. Ora mesthi migunani, nanging biasane mungkasi karusakan luwih saka sampeyan bakal nambani flask layung sampeyan, utamane sajrone perang boss. Saka kabeh luh kristal defensif, aku mikir iki nawakake keseimbangan paling apik antarane efektifitas, linuwih, lan konsistensi.

Boubbletear Opaline diturunake kanthi ngalahake avatar Erdree ing Erdtree Minor ing tengah Peninsula nangis ing Southrave.

Lokasi luh kristal - Opaline Bubbletear

Tangis kristal alternatif

Hardtear Opaline

Hardtear Opaline nyuda karusakan sing ora fisik sing dijupuk (kaya para Pearldrake talismans). Iku alternatif sing apik kanggo gelut ing Boss Bosker sing duwe karusakan sing ora fisik. Aku nemokake luh kristal iki nggawe prabédan gedhe marang bos pungkasan.

Cerulean Tear Hidderi

Nyuda Nyuda Cerulean Ngilangi Konsumsi FP sajrone 7 detik. Iki minangka pilihan sing populer ing antarane tukang sihir amarga sinergis kanthi apik karo komet Azur kanggo menehi sampeyan luwih saka bar FP sing lengkap, padha karo sawetara sips saka flasker cerulean. Aku ora nggunakake asring banget amarga situasional banget. Yen aku duwe wektu kanggo njupuk siping wonder, aku mung bisa nyedhot flask ceruku. Salajengipun, sawetara prekara sing cukup kesehatan lan bakal ngidini sampeyan mencet cukup suwe ing ngendi sampeyan bisa ngilangi Mana kanthi lengkap.

Luh luh kristal intelijen

Luh kristal intelijen-snot nambah intelijen sampeyan kanthi 10 sajrone 3 menit. Utamane mung migunani sadurunge sampeyan mencet 80 intelijen hard topi nanging kurang migunani amarga sampeyan nyedhaki 80 minangka intelijen individu dadi kurang dampak.

Luhur kristal cerulean

Crystal cerulean nangsun saben mulihake setengah saka FP maksimal sampeyan, lan bebarengan bakal ngisi Mana sampeyan. Tangis iki cenderung luwih larang kanggo sampeyan minangka tukang sihir amarga bangunan sampeyan gumantung karo casting.

Priksa pandhuanku ing flasking fisking lan luh luh luh yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap!

Armor

Sorceries ora biaya akeh stamina sing digunakake lan gaman sing ora sampeyan lakoni, saengga mung entuk manfaat sing bisa ditindakake saka tahan tambahan sing bisa luwih cepet sadurunge butuh istirahat, lan aku ‘ d meh ora mikir yen penting.

Ing wektu sing padha, isih mbutuhake ketahanan sing akeh banget kanggo ngedhunake rasio beban rasio sampeyan kanthi cukup kanggo sampeyan dianggep bisa nggawa beban sing entheng nalika ngagem klambi Robe Wizard. Malah saiki, mupangat kanggo mbukak cahya vs beban medium cukup ora pati penting.

Ing mratelakake panemume, bisa nyandhang jubah Wisaya ora bermanfaat amarga sampeyan menehi ton karusakan kanggo bali kanthi ora ana apa-apa. Sawetara helm duwe efek khusus, nanging sampeyan mung bisa nganggo sandhangan sing paling abot. Sampeyan bakal katon ora nyenengake.

Iki nempatake tukang sihir AS ing papan sing apik aneh ing endi tumindak sing paling apik katon mung bisa nganggo sandhangan sing luwih abot sanajan ora keganggu karo garbi archetypal kita.

Matur suwun, set waja sing abot ing cincin Elden cenderung katon apik banget, dadi sampeyan ora katon aneh ing waja sing paling gedhe, nanging diwenehi apa sing paling apik kanggo prioritas, aku mung bakal menehi Saperangan rekomendasi ringkes babagan set waja sing dak pikir kanthi apik karo bangunan iki.

CARIAN Knight

Set Carhian Knight Setel Bisa Dianggo Nalika Sampeyan Duwe 15 Ketahanan.

Setel waja Knight CARIAN bisa dijupuk mayit ing kuburan zombie sihir ing akademi Raya larcaria.

Juara Beast

Baja waja kéwan saengga ora kasedhiya nalika sampeyan duwe 30 ketahanan lan nggunakake peralatan sing tepat. Sampeyan kurang saka 0.1 Bobot kiwa sadurunge sampeyan dianggep duwe beban sing abot tinimbang, supaya sampeyan ora bisa ngupayakake talisme kajaba sampeyan ngilangi talis.

Waja juara khas Beast nyelehake saka bernahl bernahl ing farum farula crumbling.

Yen sampeyan pengin mriksa kabeh set Armor ing Cincin Elden, bukak Keberas Lengkap Armor Cincin Elden lengkap lan pandhuan lokasi.

Target lan alokasi flask flask

Statistik saka game software, kalebu elden cincin, nawakake macem-macem stat saben titik gumantung saka pirang-pirang poin sing sadurunge sampeyan nandur modhal ing stat kasebut. Dheweke uga duwe potongan sing alus lan keras ing ngendi sampeyan ngliwati ambang tartamtu, sampeyan bakal entuk bathi saben saben titik tambahan sing ditambahake kanggo stat kasebut.

Kanthi tutup alus, isih bisa larang regane kanggo nyathet poin kasebut, nanging biasane ora migunani nalika nambah stat sing durung tekan tutup, mula sampeyan bisa entuk bathi. Kanthi tutup hard, ana paedah sing sithik kanggo nyabat stat tambahan. Siji-sijine wektu sing pengin diwenehake luwih akeh yaiku yen sampeyan wis entuk kabeh.

Aku bakal nuduhke yen sampeyan ana ing tutup sing alus utawa sregep kanggo tujuan bangunan iki. Iki ora kudu mutmis lan hard tutup alus kanggo statistik sakabehe.

Target Stat 190

Yen sampeyan nindakake kabeh, sampeyan bakal bisa sekitar level 190 nalika sampeyan ngalahake game kasebut. Mangkene statistik sing kudu sampeyan nembak ing pungkasan playthrough pisanan sampeyan kanthi mbangun iki:

  • 60 sregep (hard)
  • 50+ pikiran (alus)
  • 30+ ketahanan (alus)
  • 12 Kekuwatan (alus)
  • 18 dexterity (alus)
  • 80 intelijen (hard)

12 Kekuwatan 12 lan 18 dexteritas adhedhasar syarat kanggo nggunakake MoonVeil katana. Yen luwih seneng nggunakake senjata sing beda-beda, nyathet statistik kasebut supaya sampeyan bisa nyukupi syarat minimal kanggo nggunakake senjata kasebut. Contone, yen sampeyan pengin nggunakake GreatSword Rembulan Dolar, sampeyan pengin milih 16 kekuwatan lan 11 ketekunan.

Kanggo bangunan iki, aku ora nyaranake nggunakake armament sing mbutuhake luwih saka 18 kekuatan utawa ketagangan; Sampeyan pengin kelet nganggo gaman sing bisa gampang tangan. Yen sampeyan milih tameng tinimbang senjata melee, aku ora adoh saka musim ngarep wiwit meh kabeh mbutuhake kekuwatan akeh.

Sampeyan bisa uga mbutuhake ketahanan tambahan yen sampeyan pengin ngowahi mbangun saka gawan sing aku nyaranake amarga umume alternatif luwih abot. Yen sampeyan ora mbutuhake ketahanan tambahan, sampeyan bisa miwiti nggawe pikiran sawise tekan level 190.

Diwiwiti pungkasan game, pra-190

Iki minangka statistik sampeyan kudu njupuk nalika sampeyan kerja menyang bangunan pungkasan lan entuk akses menyang gunung ing raksasa. Dheweke nganggep sampeyan ing tingkat sing luwih murah nalika mlebu ing ng + utawa digunakake kanggo mbangun iki ing ngendi sampeyan ora bisa nggayuh kabeh tutup sing dikarepake.

  • 40 sregep
  • 50 pikiran
  • Tahan 15-20
  • 12 Kekuwatan
  • 18 kekurangan
  • 60 intelijen

Sampeyan bisa uga pengin ketahanan luwih. 15 ora cukup kanggo CARIAN Knight Set, Moonveil, lan Staff. Ora menehi stamina cukup kanggo nemoni mungsuh sing akeh. Aku Highly nyaranake nembak 30 ketahanan sadurunge menyang 60 pikiran.

Ng + Target Stat

Iki minangka tutup hard sampeyan kudu njupuk nalika sampeyan level ing ng+. Nambah iman sampeyan bakal menehi akses menyang irah-irahan tambahan.

  • 60 sregep
  • 60 pikiran
  • 50 ketahanan
  • 12+ Kekuwatan
  • 18+ ketekunan
  • 80 intelijen
  • 18 utawa 30 iman

Saben 4 orceries magma saka mt. Gelmir duwe syarat iman cilik, wiwit saka 10-18. Dheweke ora penting lan yen sampeyan nyoba nggunakake ing Playthrough pisanan, sampeyan bakal ngurbanake sawetara liyane, luwih larang regane. Dheweke minangka cara sing apik kanggo rempah-rempah kanggo ng +, nanging ngrusak geni, sing ana mungsuh sing tahan utawa kekebalan.

Necromancy lan Briar Sorcery duwe syarat iman sing luwih dhuwur, wiwit saka 14 nganti 30, nanging tawaran cara liya kanggo nggawe NG + luwih menarik. Yen sampeyan arep mbukak rute iki, coba mbuwang menyang Pangeran Staf Pati sing ningkatake tenaga lan timbangan kanthi kapinteran lan iman.

Ing 60 pikiran sampeyan mungkasi kanthi apik, 350 FP 350. Sing ujar, entuk manfaat saka 50 FP kasebut cukup diwatesi. Sampeyan bisa nglacak mantra sing ora ana kaya komet luwih suwe, nanging meh kabeh kasus, mungsuh sampeyan bakal dikalahake utawa saluran kasebut bakal diselani. 300 FP ing 50 pikiran wis menehi kamar cukup kanggo entuk manfaat saka sip saka flask sing wis nganyari kanthi lengkap sanajan sampeyan isih duwe istirahat FP.

Kauntungan paling gedhe kanggo tekan 60 pikiran asale saka Cerulean Amber Medallions lan Rune gedhe, loro-lorone kanggo nambah persentase tinimbang jumlah sing luwih dhuwur, sampeyan bakal entuk luwih akeh FP luwih dhuwur.

Ngluwihi 30 ketahanan bakal menehi akeh stamina lan nglengkapi lan nglengkapi sampeyan kanggo spam malah mantra kanggo konten atmur sing paling gedhe ing game kasebut.

Nambah dexterity kepungkur 18 bakal nambah kacepetan caste-casting uga ngundhakake kerusakan sing diatasi dening MoonVeil lan senjata skala liyane, ngidini sampeyan cabang menyang senjata liyane. Mungkasi syarat kanggo gaman utawa pindhah menyang 60, yaiku tutup alus kanggo ketangkasan.

Ora ana paedahane kanggo nambah kekuwatan kajaba sampeyan duwe gegaman sing duwe syarat kekuatan sing luwih dhuwur, kaya hawa ijo rembulan, kaya timbangan.

Sawise sampeyan mencet kabeh tutup hard sing kapacak ing kene, sampeyan bisa nambah kapinteran, semangat, lan pikiran, nanging bakal entuk udakara 4-5 kanggo cocog karo entuk bathi kanggo entuk bathi.

Alokasi Flask Crimson lan Cerulean

Wiwit mungsuh ora bisa mencet sampeyan ing wektu amarga sampeyan adoh banget, sampeyan ora butuh meh kabeh layung sing bisa urip nganti nganti sih-rahmat sing ilang sabanjure. Ing wektu sing padha, sampeyan butuh flasks Cerulean sing cukup FP kanggo ngaktifake kabeh wektu. Aku nyaranake miwiti karo pamisah 50:50 (dadi 7 saben flask) lan nggawe njiwet yen perlu.

Yen sampeyan durung aktif Flasks, sampeyan isih bisa nyoba kanggo 50:50, yen sampeyan ora bisa duwe jumlah sing padha, aku nyaranake duwe flasks Cerulean luwih akeh tinimbang sing layung. Yen sampeyan berjuang golek wiji emas lan tangis suci, priksa pandhuan ing kabeh wiji emas lan lokasi luh suci.

Ing Boss Gelut, sampeyan biasane bisa adoh karo Flasks Cerulean sing luwih sithik nalika sampeyan bisa entuk manfaat saka luwih akeh sing luwih akeh tinimbang sing luwih akeh tinimbang sampeyan nalika nglawan mungsuh normal. Yen aku kelingan kanthi bener, aku ngganti alokasi flaskku kanggo Malenia lan bos sing pungkasan dadi luwih kaya 10 layung lan 4 cerulean flasks.

Sabanjure, priksa pandhuan mbangun pyromancer kanggo elden cincin. Pandhuan jero-ambane iki bakal nuduhake sampeyan liyane Caster liyane sing dibangun lan mulang sampeyan carane muter lan ing endi unggul!

Elden cincin mbangun panuntun koleksi

Yen sampeyan minangka pemain anyar lan ora yakin carane ngembangake mbangun sing bakal cocog karo kabutuhan utawa yen sampeyan pengin nyoba anyar, deleng koleksi pandhuan mbangun panuntun kanggo cincin elden.

Kabeh bangunan dites kanthi tliti lan bisa digunakake kanggo pertengahan pungkasan ing Playthrough pisanan. Mesthi wae, ana tips babagan carane nggedhekake lan nambah ing NG + yen sampeyan arep muter maneh game kasebut.

Pandhuan Nggawe Spear Lightning Elden (Pve)

Banget Necrancher PVE Necromancan lengkap. Sampeyan mung kudu ngerti nggawe serat serbaguna, kuat, karakter Caster!

Pandhuan Nggawe Necromancer Elden (Pve)

Banget Necrancher PVE Necromancan lengkap. Sampeyan mung kudu ngerti nggawe serat serbaguna, kuat, karakter Caster!

Pandhuan Mbangun Elden Ring Pyromancer (Pve)

Banget Cincin lan Pandhuan Elden lengkap lengkap. Sampeyan mung kudu ngerti nggawe serat serbaguna, kuat, karakter Caster!

Cara Ngrampungake Statistik Watak Sampeyan ing Cincin Elden

Pandhuan iki nerangake babagan carane reseping cincin Elden, ing endi NPC sing bisa ngreset statistik sampeyan lan ngidini sampeyan ngandhani maneh lan golek panganan sing dibutuhake larval!

Penulis ton Pandhuan kelas Swtor kanggo Vulkk.com. Keahlian endonoe lan pengalaman pirang-pirang taun ngidini dheweke ngirim konten sing apik kanggo kabeh komunitas swtor.

Luwih akeh sing nganggep sampeyan bakal seneng

Kiriman sing ditampilake

Aja kantun siji

Kita ngurmati privasi sampeyan. Alamat email sampeyan ora bakal dituduhake utawa didol.

News & Pandhuan Game

Dhukungan Vulkk.com

Kontribusi sampeyan mbantu kita menehi konten sing sampeyan seneng.

Banget Elden Cincin Intelligence Best: Kepiye cara nggawe mage utawa tukang sihir

Nggolek kanggo njupuk mungsuh karo mantra Azur lan mantra liyane? Mangkene carane nggawe kapinteran mbangun kanggo nggawa sampeyan menyang game pungkasan ing Cincin Elden.

Pandhuan dening Panuntun Guide Kelsey Rayner
Dianyari ing Dec. 19, 2022

Pemain sing cerdas ngerti yen sihir mesthi dadi jalur mbangun sing nyenengake ing game fredsoft, nanging ing cincin elden, ing Konselligence Paling Apik duwe pilihan liyane tinimbang sadurunge, kanthi luwih saka 70, kadhangkala luwih gedhe, mantra kanggo muter.

Kanthi mbangun sihir sing bener, sampeyan saiki bisa ngatasi panggedhe kanthi sihir kanthi tanpa rasa ringkih. Uga, tanpa krasa rampung squishy, ​​amarga ayo nyata, angel ora krasa banget ing wektu sing paling apik ing Elden cincin kajaba sampeyan luwih gedhe tinimbang leveled. Kanggo gawe sorfrer, sampeyan kudu nggunakake runes dadi statistik intelijen saka wiwitan lan sajrone dolanan sampeyan. Cepet utawa mengko, sampeyan bakal duwe otak sing cukup kanggo secara harfiah menyang rembulan.

Ing pengalamanku, bangunan intelijen sing digawe kanthi wektu lan taktik kurang penting amarga aku nyuwek bos ing sawetara. Nanging, sampeyan isih pengin njaga panggunaan FP lan sing paling apik kanggo boss, utamane minangka mungsuh game, kaya Malenia, muter-muter ing sacedhake.

Kanggo dhaptar lengkap, iki minangka cincin elden paling apik.

  • Gawe intelijen Elden: Stats
  • Bangunan intelijen Elden: Flask saka Fisiks Wondrous
  • Mbangun Intelligence Elden: Staff Paling Apik
  • Mbangun Konsellensi Elden: Senjata Paling Apik
  • Bangunan intelijen Elden: Talismans
  • Mbangun ELDEN Cincin Intelligence: Jampi
  • Gawe intelijen Elden: Armor lan Gear

Gawe intelijen Elden: Stats

Yen sampeyan pengin tukang sihir sing serius, sampeyan kudu prioritise stats; Intelijen, pikiran, lan sregep, ditambah karo sithik.

  • Intelijen penting banget kanggo nggawe jinis mage iki, amarga peralatan lan spellasing gumantung ing. Akeh sing digunakake karo bangunan intelijen uga bakal, muga-muga, skala karo intelijen. Dadi, titik plowing ing iki yaiku carane entuk paling akeh babagan mantra lan staf, utawa senjata liyane.
  • Pikiran penting, kaya sing ana ing jinis gaib. Nalika sampeyan bakal fokus ing mantra casting lan mungsuh barraging kanthi tenaga, sampeyan bakal pengin duwe akeh pikiran. Kanthi akeh FP ing tutul, sampeyan uga bakal bisa nyerang luwih dawa sadurunge mbutuhake bali lan nggunakake flask.
  • Sregep penting kanggo umume, amarga sing pungkasan sampeyan pengin kanggo bos supaya bisa mencet sampeyan kanthi gampang. Kajaba iku, sampeyan ora bakal bisa ngimbangi karusakan kanthi senjata abot ora dadi prioritas. Dadi, sampeyan butuh bar HP sing dhuwur.
  • Minangka kanggo kelas wiwitan, aku nyaranake milih Astrologir kanggo menehi headstart paling apik karo bangunan iki. Kelas kasebut diwiwiti kanthi statter pikiran lan intelijen sing luwih dhuwur tinimbang liyane, dadi kabeh sing sampeyan butuhake yaiku terus popping titik menyang sing.

Nalika nyedhak game, utawa malah maju, stats sampeyan kudu ngarahake (assuming astrologer Mulai):

Sampeyan ora kudu nindakake statistik kasebut, mesthi wae. Nanging, kanggo umume staf dhuwur lan anjing sing abot, kayata mantra lunar, komet Azur, lan scepter Regal Caranian, sampeyan butuh intelijen ing 60. Ana sing bisa dibangun kanthi mantra sing luwih ringkih, sanadyan, saengga ora bisa dirasakake kanthi tangis larut lan golek bangunan sing cocog karo sampeyan.

Sampeyan uga ora pengin mbukak dalan menyang level 180, kanthi endgame bisa ditindakake kanggo level 120-150; Salah siji cara, kita nyaranake priterizing intelijen, pikiran, lan semangat luwih penting.

Pungkasane, Aja keganggu sadurunge 60 kanggo intelijen. Ngasilake sampeyan entuk saka gaman senjata lan jampur kanthi signifikan sawise titik iki, saengga ora pantes.

Sampeyan uga ora ana artine butuh kanggo nyelehake poin tambahan kanggo kekuwatan utawa ketekunan; Aku duwe sawetara titik tambahan ing saben iki, mula aku bisa nggunakake salah sawijining gaman paling apik Elden, MoonVeil katana. Katana ora dadi utami kanggo mbangun iki, nanging aku nemokake senjata sing apik kanggo nalika aku bosen karo mantra sling. Aku nyilem luwih sethithik ing ngisor iki, ing endi aku nyaranake apa sing bisa ditindakake.

Bangunan intelijen Elden: Flask saka Fisiks Wondrous

Kanggo flask saka fisik sing wonder, sampeyan duwe telung pilihan sing kudu dipilih. Sing pisanan lan paling penting, dadi Luh kristal shrouding. Iki bakal ningkatake serangan sihir.

Banjur, regane golek Luh luh kristal intelijen metu, utamane nalika sampeyan pindhah liwat game pertengahan. Luh bakal ngundhakake intelijen sampeyan sementara, nambah kerusakan serangan sampeyan. Nanging, elinga intelijen kasebut diluncurake kanthi ukuran 80, saéngga luh kristal intelijen ora bisa migunani amarga kapinteran sampeyan bakal nyedhaki 65 lan luwih.

Kanggo game pungkasan, sampeyan pengin ngganti luh intelijen-knot kanggo Cerulean Tear Hidderi. Luh iki banjur bakal negesake kabeh konsumsi FP. Dadi, nalika nyoba nggunakake mantra FP sing dhuwur kayata Komet Azur, iki bakal mlebu ing klac.

Mbangun Intelligence Elden: Staff Paling Apik

Kanggo bangunan iki, sampeyan pengin salah sawijining staf Elden cincin sing akeh kanggo mantra casting. Sawetara staf kanthi dramatis luwih apik tinimbang liyane, lan sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan entuk sing paling apik. Aku nyaranake ngrebut Staff Meteorite kanggo paling saka perjalanan sampeyan ing antarane tanah ing antarane. Staff iki bisa diakses wiwit wiwitan game lan nambah mantra gravitasi, nggawe mantra fisik kaya rock sling kabeh luwih kuat.

Mengko menyang game, sanadyan, aku nyaranake ngalih menyang Staff Golf Lusat utawa Scepter Regal Caranian (utawa gantian antarane loro). Staff Staff Azur uga pilihan sing sregep yen sampeyan wis cepet-cepet, nanging staf lusat ngatasi sekitar 10% kerusakan luwih akeh tinimbang iki. Iki uga kanthi biaya sing luwih akeh, nanging kanthi cukup pikiran lan mantra sing bener kanggo saben nemokke, Lusat bisa uga bisa nindakake tugas sing luwih apik.

Minangka kanggo Scepter Regal Carsian, ora ana sing bisa digunakake nalika nggunakake iki, lan bakal mantra rembulan rembulan rembulan. Kanggo kerusakan ekstra, pilih lusat, nanging ing conto liyane, aku saranake nggunakake scepter Regal Caranian. Kita nerangake carane njaluk tangan kabeh papat staf kasebut, lan liya-liyane, ing pandhuan kita ing kene.

Mbangun Konsellensi Elden: Senjata Paling Apik

Nalika aku rumangsa nyampur mantra nganggo tindakan cilik karo aksi melee – sing paling akeh wektu – aku ngrampungake awu perang sing ringkes karo MoonVeil katana. Katana Katan iki bisa ngatasi kerusakan fisik lan tenung, nyebabake pembentukan getih, duwe keterampilan senjata sing bisa ngrusak, lan statis sampeyan bakal bisa digunakake.

Senjata liyane kanggo nimbang kanggo mbangun sing luwih fokus Melee yaiku Wing Astel, Ditemokake ing reruntuhan IAL Istana ing Kali Ainsel. Gunakake teleporter ing Renah Renna, banjur sisih kidul nganti sampeyan nemokake patung sing gedhe. Dodo karo pedhang wis cedhak. Wing Astel kurang kuat tinimbang The MoonVeil katana, nanging nduweni kauntungan sing nembak nembak serangan sihir nalika sampeyan ngisi serangan sing abot nalika sampeyan ngisi serangan fp. Awu perang (sing regane FP) nggawe bintang maya sing njeblug sawise sawetara detik, ngrampungake karusakan sing luwih dhuwur yen sampeyan ngagem setan Spellblade.

Bangunan intelijen Elden: Talismans

Minangka kanggo talismans, pilihan sampeyan ana ing njaba Ikon Radagon, lan gumantung saka gelut maju, nanging ing ngisor iki sawetara sing kudu digayuh kanggo bangunan intelijen.

  • Ikon Radagon – Talisman iki bakal mlebu ing clactch paling akeh wektu, amarga bisa nyuda wektu sing dibutuhake kanggo tukang sihir. Jampi kaya komet Azur, mantra rembulan, utawa malah prawan loretta bisa njupuk menit sing panas, saéngga lambang radagon mbantu banget.
  • Shard of alexander – Yen sampeyan lagi ngrancang nggunakake MoonVeil katana ing sembarang, duwe katrampilan senjata sing migunani sing dikenal minangka cahya rembulan sing cenderung, sing ngrusak karusakan poundo sing signifikan. Shard of of the Alexander Talisman bakal ngundhakake kekuwatan serangan saka katrampilan sampeyan! Utawa, ana CARIAN FLEPREED CREST, sing nyuda jumlah FP sing digunakake dening katrampilan sampeyan.
  • Talisman massa – Talisman iki bakal ngundhakake kabeh soreng kanthi 8%. Iki bisa uga kaya jumlah sing sithik, nanging kanggo karusakan ekstra yen sampeyan tekan softcap intelijen, iki bisa nggawe mantra kabeh sing luwih kuat.
  • Dragoncrest Statshield – Yen, kaya aku, sampeyan sengit ngalahake utawa njupuk karusakan nalika sampeyan sling saka ADAR, The Dragoncrest Thevercrest nglawan mungsuh sing paling angel. Talisman menehi resistensi 20% karusakan fisik – mula, ora bakal migunani nglawan mungsuh nggunakake mungsuh.
  • Wulan Nokstella – Sawetara mantra, kaya Komet Azur, mbutuhake pirang-pirang slot memori sing dilengkapi. Minangka tukang sihir, sampeyan pengin akeh sing bisa. Wulan Nokstella bakal ngunggahake slot memori kanthi loro – dadi, yen sampeyan butuh rong slot kanggo cocog karo mantra pungkasan, iki minangka talisman kasebut.
  • Heirloom Stargazer – Yen sampeyan pengin nggunakake staf utawa mantra kanthi syarat sing dhuwur banget, Hirdazer Starloom cocog kanggo digunakake nalika sampeyan level karakter sampeyan. Talisman nyedhiyakake +5 intelijen, saengga sampeyan bisa nggunakake seneng-seneng Staff Golf Azur ing level 47, utawa komet Azur ing level 55.

Mbangun ELDEN Cincin Intelligence: Jampi

Ana pirang-pirang mantra sing bisa sregep ing Elden cincin sing paling apik kanggo nglengkapi wae sing cocog karo wilayah sing sampeyan lakoni kanthi apik utawa bos sing sampeyan lakoni, tinimbang duwe daptar tugas.

Mangkene segelajah pilihan sing paling apik kanggo tukang sihir / Intelligence Mage ing Cincin Elden, kanggo petualang ing saindenging jaba lan kanggo gelut boss.

  • Sling Rock – Ejaan apik sing bisa digambar awal game lan digunakake nganti pungkasan game. Siji iki pancen migunani kanggo mungsuh sing kobong sing tahan kanggo sihir, amarga kasunyatane bisa ngrusak karusakan fisik.
  • PELETTAON GOLDTUSE – Jampi iki cocog kanggo njupuk mungsuh nalika sampeyan mlaku-mlaku ing antarane. Iki entuk sawetara sing apik, dadi sampeyan asring bisa njupuk mungsuh sing luwih lemah tanpa menehi tandha dhisik. Pebble Glintstone dudu mantra paling apik kanggo gelut boss, amarga aku nemokake mung ora ngatasi kerusakan sing cukup, nanging iki minangka mantra liyane sing dienggo.
  • Longbow Loretta – Yen sampeyan bisa entuk wayahe kanggo nyisihake mungsuh, lahar lorretta cocog kanggo ngatasi jumlah karusakan sing signifikan ing jarak sing dawa. Kanggo jampi sing padha sing butuh luwih suwe kanggo ngisi daya, Putaran loretta minangka pilihan liyane sing apik sing bubar dibanting.
  • Lintang saka Ruin – Lintang saka Ruin murub pirang-pirang mungsuh ing mungsuh kanthi pelacakan luar biasa, nggawe utamane migunani kanggo mungsuh-mungsuh pungkasan sing isih akeh. Waca: Malenia.
  • Rembulan purnama rennala, lan rembulan peteng ranni – Jampi iki cukup secara harfiah dadi bulan sementara sadurunge nembak rembulan ing target sampeyan. Dheweke wis entuk Aoe, mungsuh debuak sing apik, lan rembulan peteng Ranni sanajan ngrusak kerusakan Frost. Mung rugi yaiku mantra kasebut jelas nggunakake akeh FP.
  • Komet Azur – Aku bakal jujur, aku ora seneng karo jampi iki, lan iku ora pati cetho. Nanging, isih bisa ngatasi karusakan sing akeh banget kanggo mungsuh-mungsuh sing bentuk laser, lan rumangsa salah 60+ intelijen sing duwe 60+ GAMBAR TANPA 60+ Intelligence Mupangate Ngrampungake 60+ Intelligence Mupangati Tanpa Keju Iki Boss.e. Rennala.
  • Meteorite Azelf – Yen sampeyan perang karo Astel, naturalborn saka ora ana, aku njaluk ngapura yen sampeyan biasane kudu nindakake maneh ing salju salju kanggo njupuk jampi iki. Meteoritti sing Astel mbuwang sampeyan sajrone perangane saiki bisa dadi sampeyan kanggo mungsuh liyane; Maneh, dheweke ngrusak sing gedhe, duwe AoE gedhe, lan luwih gedhe nglawan mungsuh sing luwih gedhe. Tim mantra iki karo staf meteorite kanggo ngunggahake ahli gravitasi, lan sampeyan bisa ngatasi mungsuh gedhe.
  • Ngalahake Udan Stars – Perkira sing butuh banget kanggo entuk wektu mantra legenda iki kanthi bener, nanging pasukan sing luar biasa kuat yen sampeyan nindakake. Ngalahake Udan Udan Nggawe Awan Gedhe sing udan darat ing wilayah sing amba. Proyek ora mesthi nggebug, nanging yen nindakake, dheweke ngrusak lan njaga mungsuh sing ora bosen ora obah.

Gawe intelijen Elden: Armor lan Gear

Intine, sampeyan kudu milih apa wae waja sing ngidini sampeyan paling ora muter medium. Luwih becik, sampeyan pengin waja paling abot lan paling proteksi, nanging iki ora kabeh lan mungkasi kabeh ing cincin elden. Aku pribadi kanggo Pesawat alberich, sing dadi sorcerer sing apik banget sing bisa ngrampungake ing Leyndell, ibukutha kerajaan.

Pilihan liyane sing bisa digunakake kanggo waja, sing dudu sing paling abot nanging cocog karo getar sing luwih apik kanggo mbangun iki, kayata:

  • Ratu ing Purnama Purnama – Entuk hadiah kanggo ngalahake Rennala, Ratu saka rembulan purnama ing Raya Lacaria Academy.
  • Spellblade Set – Loot kanggo mayit rogier Sorcerer ing tahan bunder nalika ngliwati. Iki kedadeyan ing pungkasan questline Ranni kanggo kita.

Utawa, njupuk gander ing blackflame mbangun lan kekuwatan mbangun, kanggo ndeleng apa liyane sing kudu dicoba. Kita uga duwe pandhuan lengkap kanggo tanah ing antarane ing Walkthrough sing elden!

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!