Distrik Disney Lembah Lembah: Panganan sing disenengi lan carane Feed – GameSpot, Cara Feed kewan & panganan sing disenengi ing Valley Dreamlight – Charlie Intel

Kepiye feed kewan & panganan sing disenengi ing Lembah Dreamlight Disney

Contents

Terwelu ditemokake ing Tentrem tentrem. Yen lagi kasengsem ing panganan, dheweke bakal mlayu saka sampeyan mung rada lan mumbul. Tindakake dheweke lan sampeyan bakal weruh dheweke mlayu lan nindakake maneh. Tindakake tindakake lan supaya wong-wong mau mumbul kaping telu lan dheweke bakal bisa menehi sampeyan mangan ing mandeg kaping papat.

Disney Dreamlight Valley Crys: Panganan sing disenengi lan cara menehi panganan

Saben kewan duwe panganan sing disenengi, nanging ora mesthi jelas apa bakal.

tanggal 19 Oktober 2022 ing 7:43 pm PDT

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Valley Dreamlight Disney nyedhiyakake persahabatan sing akeh kanggo berney lan karakter piksel, nanging ana macem-macem makhluk liyane sing pengin sampeyan perhatian – utawa luwih spesifik, panganan sampeyan. Kasebar ing saben biom ing game yaiku kriting sing bisa dipakani, lan nindakake supaya entuk hadiah kaya barang kosmetik lan shards impen. Saben wong krimon beda banget, amarga kabeh padha duwe metode tartamtu kanggo njupuk dheweke lan panganan sing disenengi sing bakal menehi hadiah sing luwih apik. Mangkene kabeh info kasebut ing salah sawijining papan kanggo sampeyan.

Kepiye cara nyedhaki saben critter lan apa sing kudu dipakani

Bajing

Bajing ditemokake ing Plaza. Ora kaya sawetara kewan ing biomes mengko, critters cilik kasebut umume bisa mbukak sampeyan lan ngenteni sampeyan mangan nalika dheweke luwe.

Klik kanggo unmute

  • Miwiti:
  • Pungkasane:
  • Autoplay
  • Loop

Pengin kita ngelingi setelan iki kanggo kabeh piranti sampeyan?

Mangga nggunakake Browser Video HTML5 kanggo nonton video.
Video iki duwe format file sing ora bener.
Nyuwun sewu, nanging sampeyan ora bisa ngakses konten iki!

Mangga ketik tanggal lair kanggo ndeleng video iki

Kanthi ngeklik ‘Enter’, sampeyan setuju karo GameSpot
Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan

Saiki muter: 8 Cara Disney Lembu Dreamlight beda karo nyebrang kewan

Panganan sing disenengi: Kacang

Terwelu

Terwelu ditemokake ing Tentrem tentrem. Yen lagi kasengsem ing panganan, dheweke bakal mlayu saka sampeyan mung rada lan mumbul. Tindakake dheweke lan sampeyan bakal weruh dheweke mlayu lan nindakake maneh. Tindakake tindakake lan supaya wong-wong mau mumbul kaping telu lan dheweke bakal bisa menehi sampeyan mangan ing mandeg kaping papat.

Panganan sing disenengi: Wortel

Penyu segara

Penyu segara ditemokake Pantai DazzLle. Yen dheweke luwe, sampeyan bakal bisa nyedhaki dheweke, ing endi wae bakal ndhelikake ing cangkang. Mung ngadeg kanthi ringkes nganti dheweke bali metu lan ngidini sampeyan menehi panganan.

Panganan sing disenengi: Seaweed

Racun

Racun ditemokake ing Alas Valor. Kritik kasebut kanthi cepet lan angel kanggo njaga, nanging yen lagi luwe, dheweke bakal njagong ing salah sawijining papan lan mandengake sampeyan saka kadohan. Iki minangka kesempatan kanggo mindhah nyedhaki dheweke kanthi tenang lan alon-alon, mung mlaku-mlaku nalika katon santai. Yen sirahe munggah lan nggolek kanthi ati-ati, dheweke bakal mbukak saka sampeyan maneh. Pungkasane, sampeyan bakal cedhak cukup kanggo njaluk pituduh kanggo feed bugger cilik.

Panganan sing disenengi: Blueberries

Buaya

Buaya ditemokake ing Glade kapercayan. Dheweke nggegirisi akeh, nanging kaya racun, dheweke bakal mandheg lan nonton sampeyan saka kadohan nalika lagi luwe. Yen sampeyan ndeleng dheweke ngadeg lan glancing kanthi ati-ati, iku isine isine. Pindhah alon-alon menyang wong-wong mau nalika sirahe mudhun, banjur mandheg nalika miwiti maneh. Pungkasane, dheweke bakal nempel ing lemah lan ngenteni sawetara.

Panganan sing disenengi: Lobster

Sunbirds

Sunbird ditemokake ing Plato Sunlit. Dheweke cepet-cepet ngubengi wilayah kasebut kanthi cepet, nanging ora ana sing dibutuhake kanggo nyedhaki dheweke sajrone sampeyan bisa ngatur supaya bisa terus-terusan.

Panganan sing disenengi: Saben variasi warna saka Sunbird duwe panganan favorit sing unik. Ndeleng ing ngisor iki.

  • Emerald Sunbird – Green Passion Lily
  • Emas Sunbird – Sunflower
  • Anggrek sunbird – bromeliad pink
  • Red Sunbird – Bromelliad Abang
  • Turquoise Sunbird – Pink Househe

Rubah

Rubah ditemokake ing Heights Frosted. Dheweke dadi makhluk sing lagi luwe nalika lagi luwe, mula dheweke bakal mbukak sampeyan lan babar pisan kanggo sampeyan ngetutake. Nguber wong-wong mau ing ngendi wae, sampeyan bakal suwe, lan dheweke bakal bisa menehi sawetara grub.

Panganan sing disenengi: Sturgeon putih

Ravens

Ravens ditemokake ing Lands Lugget. Corvids iki bisa dipikirake kanthi gampang lan mikir babagan bisnis dhewe, lan entuk perhatian ora angel banget. Nyedhaki dheweke alon-alon, banjur ngenteni mabur ing bunder sing mriksa sampeyan sadurunge sadurunge pungkasane netepake lan supaya sampeyan mangan panganan lima bintang.

Panganan sing disenengi: Sembarang panganan lima bintang

Kanggo luwih akeh ing Valley Dreamlight Bloney, priksa 20 tips kanggo pamula.

Produk sing dibahas ing kene padha dipilih kanthi mandiri dening editors kita. GameSpot bisa uga entuk bagean saka pendapatan yen sampeyan tuku apa-apa sing ditampilake ing situs iki.

Entuk tips berita utawa pengin hubungi kita langsung? Email Berita @ GameSpot.com

Kepiye feed kewan & panganan sing disenengi ing Lembah Dreamlight Disney

terwelu karo wortel ing lembah impen

Ing Lembah Dreamlight Disney, sampeyan bisa nemokake ton critters lan kewan sing bisa menehi hadiah yen panganan kanthi bener. Dadi, ing ngisor iki pandhuan sing gampang diwenehake panganan sing bisa sampeyan lakoni panganan sing beda-beda.

Ing Lembah Dreamlight Lembah Disney, sampeyan bakal nemokake macem-macem kewan sing beda-beda ngubengi lembah. Sampeyan ora mung bisa sesambungan karo dheweke, nanging uga menehi panganan. Nanging, sampeyan kudu mesthekake yen panganan sing disenengi. Yen panganan kanthi barang sing pas, sampeyan bisa entuk hadiah saka kewan-kewan kasebut kayata kristal, shards wengi, shards impen, potongan memori, wiji, lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Saben kewan direkayasa kanggo milih jinis panganan tartamtu, lan tugas sampeyan kanggo nyekel teges sampeyan bakal nggawe sudhut ilmu panganan kewan.

Yen sampeyan lagi berjuang, pandhuan kita bakal mbantu sampeyan nemokake panganan lan pitutur marang saben wong sing luwih seneng.

Fox lan iwak ing FROSTED Lembah Dreamlight Disney

.

Kabeh kewan ing Lembah Dreamlight Disney: panganan sing disenengi

Nganti saiki, sampeyan bisa ngarep-arep golek Wolung macem-macem jinis kewan ing Valley Dreamlight Lembah lan sampeyan bakal bisa ngerteni kabeh.

Artikel terus sawise ad

Iki dhaptar Kewan Lembu Disney Disney kanthi lengkap:

  • Buaya
  • Rubah
  • Terwelu
  • Racun
  • Ravens
  • Penyu segara
  • Bajing
  • Sunbirds (Hummingbirds)

Kanthi kawruh iki, kita saiki bisa ngilangi kewan kabeh lan supaya sampeyan ngerti panganan sing disenengi, uga kanggo goleki:

Artikel terus sawise ad

Kewan Panganan favorit Ngendi golek
Buaya Lobster Glade kapercayan
Rubah Sturgeon putih Heights Frosted
Terwelu Wortel Tentrem tentrem
Racun Blueberries Alas Valor
Ravens Platang laut sing gedhe Lands Lugget
Penyu segara Seaweed Pantai DazzLle
Bajing Peanuts / Apel Plaza
Sunbirds Orange Sunleek Plato Sunlit

Kepiye feed kewan ing Lembah Dreamlight Disney

Saiki sampeyan ngerti apa saben makhluk sing disenengi, sampeyan kudu kuwatir babagan panganan, lan sawetara kewan ora gampang nggawe sampeyan ing game kasebut.

Cara kanggo Feed Buaya ing Lembah Lembah Disney

Salah sawijining makhluk sing luwih angel kanggo Feed, buaya mbutuhake sampeyan entuk wektu sampeyan mung bisa pindhah menyang dheweke nalika sirahe mudhun. Yen wis munggah, sampeyan bakal mbuktekake, mula mung nerusake nalika sirah croc mudhun.

Artikel terus sawise ad

Mbilas lan baleni kanthi sabar lan sampeyan bakal bisa nyedhaki Feed.

Cara Feed Foxes ing Lembah Dreamlight Disney

Wayahe kanggo frolic karo sawetara fox sing nyenengake amarga luwih enom bisa nrima kanggo panganan, dheweke mung pengin sampeyan ngoyak dheweke kanthi luwih dhisik.

Artikel terus sawise ad

Nyedhaki siji, miwiti ngoyak, lan pungkasane bakal mandheg, lan seneng wektu mangan.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Cara Nelusuri Rabbits ing Lembah Dreamlight Disney

Padha karo rubah, terwelu uga seneng olahraga, saengga bisa nyedhaki terwelu kanggo micu nguber, lan mlaku-mlaku sawise sawetara kaping nganti mutusake wortel.

Artikel terus sawise ad

Raccoon seneng karo panganan ing Valley Dreamlight

Feed rakun blueberries sing disenengi.

Cara kanggo feed racun ing Lembah Dreamlight Disney

Siluman liyane dibutuhake kanggo Feed rakun kanthi makhluk wulu tanggung jawab mlayu yen sampeyan nggawe swara banget.

Nyedhaki kanthi ati-ati, kaya sampeyan bakal buaya, lan sampeyan kudu bisa Feed siji ing Lembah Dreamlight.

Artikel terus sawise ad

Cara kanggo Feed Ravens ing Lembah Lembah Disney

Raven tumindak rada beda saka kabeh kewan liyane amarga ora duwe panganan sing ditresnani. Nanging, luwih milih rasa mangan limang bintang, ora preduli apa.

Artikel terus sawise ad

Dadi kita bakal nyaranake sampeyan masak platter laut sing gedhe amarga gampang digawe lan mbutuhake bahan sing luwih sithik. Saiki, golek manuk gagak ing tanah sing lali, ngadeg ing ngisor iki, lan aja obah. Sampeyan kudu pungkasane lan ngidini sampeyan mangan sawetara masakan mewah.

Kepiye feed kura-kura segara ing Lembah Dreamlight

Sampeyan ora bisa kantun kura-kura segara ing game, saengga golek siji, ngenteni kanthi secara harfiah metu saka cangkang, lan sampeyan bisa menehi panganan.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kepiye feed bajing ing Lembah Dreamlight Disney

Kewan sing gampang liyane kanggo Feed yaiku bajing amarga dheweke bakal pengin panganan lan bakal ngidini sampeyan entuk bagean saka kacang utawa apel kanggo riyaya.

Cara kanggo feed Sunbirds ing Lembah Dreamlight Disney

Iki wektu kanggo nguber liyane nalika sunbirds minangka kewan liyane sing pengin sampeyan kerja keras kanggo menehi panganan, lan sampeyan kudu ngetutake nganti dheweke wis cukup.

Sawise dheweke, mlaku-mlaku menyang dheweke lan mangan panganan sing disenengi.

Artikel terus sawise ad

Saiki sampeyan minangka feeder kewan master ing Lembah Dreamlight Lembah, priksa pandhuan liyane ing ngisor iki kanggo ndeleng apa sing bisa sampeyan sinau babagan game:

Disney Dreamlight Valley creys ‘panganan favorit, jadwal, lan cara feed kewan

Kewan ing Lembah Dreamlight Lembah Disney Nawakake hadiah kanggo menehi panganan panganan favorit, Lan bisa uga direkrut minangka kanca critter kanggo ngetutake sampeyan ing lebak.

Ana sawetara pembaruan urip kanggo nggawe kewan sing dipakani luwih gampang ing Lembah Dreamlight Disney, nanging isih akeh informasi sing bakal ditindakake minangka jadwal sing disenengi, lan apa panganan sing disenengi.

Kanggo mbantu sampeyan ngilangi tugas DREAMLLLD, lan entuk bathi critter, lan entuk hadiah, kita wis rinci Cara kanggo panganan kewan ing lembah impen bledosan, lan kabeh Panganan lan jadwal favorit Kanggo saben krimon, kalebu bajing, terwelu, kura-kura, racun, buaya, sunbirds, rubok, lan manuk gagak.

  • Bajing panganan, lokasi, lan jadwal
  • Kelinci panganan, lokasi, lan jadwal
  • Kura-kura panganan, lokasi, lan jadwal
  • Racun panganan, lokasi, lan jadwal
  • Buaya panganan, lokasi, lan jadwal
  • Sunbirds panganan, lokasi, lan jadwal
  • Foxes panganan, lokasi, lan jadwal
  • Ravens panganan, lokasi, lan jadwal
  • Sampeyan saiki bisa menehi kriting kaping pirang-pirang dina, nanging iki katon luwih saka yen sampeyan ora sengaja menehi panganan sing ora disenengi, tinimbang cara sing gampang ditarik.

    Sawetara kewan uga luwih skittish tinimbang liyane. Bajing paling gampang kanggo nyedhaki, nalika critter kaya buaya meh mesthi mlayu yen sampeyan miwiti mlaku-mlaku.

    Sampeyan bisa entuk salah sawijining ing ngisor iki Ganjaran Kanggo panganan kewan ing Lembah Dreamlight Lembah Disney:

    • Kristal
    • Shards Ngimpi
    • Potongan memori
    • Motif
    • Shards wengi
    • Bibit

    Kanthi matur nuwun gedhe kanggo ladylightvallnn ing ngimpi subreddit kanggo ngisi sawetara blangko kanthi jadwal lan panganan sing sampeyan kudu ngerti babagan saben jinis critter lan warna ing ngisor iki.

    Disney Dreamlight Valley Pangan, Lokasi, lan jadwal

    Ana limang warna bajing kanggo ngumpulake, kanthi bajing putih dadi paling angel ditemokake. Lagi gampang nyedhaki, Dadi, sampeyan ora duwe masalah kanggo njaluk pitunjuk kanggo menehi panganan, kajaba sampeyan mbukak bug utawa glitch.

    Mangkene panganan favorit, lokasi, lan jadwal kanggo kabeh bajing ing Lembah Dreamlight Disney:

    Werna Bajing Lokasi Panganan sing disenengi Panganan favorit Jadwal
    Bajing ireng Plaza Woh Kacang Selasa, Kamis, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Bajing klasik Plaza Woh Kacang Senin, Kamis, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Bajing abu-abu Plaza Woh Kacang Selasa, Rebo, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Bajing abang Plaza Woh Kacang Senin, Rebo, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Bajing putih Plaza Woh Kacang Minggu (12am – 6am)

    Disney Dreamlight Valley terwabit panganan, lokasi, lan jadwal

    Ana limang warna terwelu kanggo ngumpulake, kanthi calico terwelu sing paling angel ditemokake. Butuh wektu sing sethithik kanggo nyedhaki terwelu, amarga bakal mlayu saka sampeyan kaping pisanan kaping pisanan sampeyan wis cedhak karo siji. Nyedhaki terwelu kaping telune banjur bakal lungguh supaya sampeyan bisa menehi panganan.

    Mangkene panganan sing disenengi, lokasi, lan jadwal kanggo kabeh terwelu ing Lembah Dreamlight Disney:

    Werna Kelinci Lokasi Panganan sing disenengi Panganan favorit Jadwal
    Kelinci ireng Tentrem tentrem Sayuran Wortel Senin, Rebo, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Terwelu coklat Tentrem tentrem Sayuran Wortel Selasa, Rebo, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Calico terwelu Tentrem tentrem Sayuran Wortel Kamis (8am – 2pm)
    Kelinci klasik Tentrem tentrem Sayuran Wortel Senin, Kamis, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Terwelu putih Tentrem tentrem Sayuran Wortel Selasa, Rebo, Kamis (kabeh dina)
    Minggu (12am – 6am)

    Disney Dreamlight lembah penyu panganan, lokasi, lan jadwal

    Ana limang warna kura kanggo ngumpulake, kanthi kura-kura segara ireng sing paling angel ditemokake. Butuh wektu sing sethithik kanggo nyedhaki kura-kura, kaya Sampeyan kudu ngenteni nganti metu saka cangkang. Sawise iku, sampeyan bakal entuk pituduh kanggo sesambungan karo.

    Werna Penyu Lokasi Panganan sing disenengi Panganan favorit Jadwal
    Kura-kura segara ireng Pantai DazzLle Makanan Laut Seaweed
    Kura-kura segara coklat Pantai DazzLle Makanan Laut Seaweed Senin, Rebo, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Kura-kura segara klasik Pantai DazzLle Makanan Laut Seaweed Senin, Kamis, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Kura-kura laut wungu Pantai DazzLle Makanan Laut Seaweed Selasa, Kamis, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Kura-kura segara putih Pantai DazzLle Makanan Laut Seaweed Selasa, Rebo, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)

    Disney Dreamlight Valley Raccoons Pangan, Lokasi, lan Jadwal

    Ana limang warna rakun kanggo ngumpulake, kanthi rakun biru dadi paling angel ditemokake. Ati-ati nalika nyedhaki siji, kaya nalika sampeyan wis cedhak lan katon sampeyan, sampeyan kudu Mung mlaku nyedhaki rakun nalika sirahe. Yen wis cedhak, prompt kanggo Feed bakal katon.

    Mangkene panganan sing disenengi, lokasi, lan jadwal kanggo kabeh rakun ing Lembah Dreamlight:

    Werna Racun Lokasi Panganan sing disenengi Panganan favorit Jadwal
    RACCOON Ireng Alas Valor Epal, woh wohan beri, kacang buncis, lan coconuts Selasa, Rebo, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Raccoon Biru Alas Valor Epal, woh wohan beri, kacang buncis, lan coconuts Blueberries Rebo (4pm – 10pm)
    Raccoon klasik Alas Valor Epal, woh wohan beri, kacang buncis, lan coconuts Blueberries Senin, Kamis, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Rakun abang Alas Valor Epal, woh wohan beri, kacang buncis, lan coconuts Blueberries Senin, Rebo, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    RACCOON Putih Alas Valor Epal, woh wohan beri, kacang buncis, lan coconuts Blueberries Selasa, Kamis, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)

    Disney Dreamlight Valley Pangan, lokasi, lan jadwal favorit

    Ana enem warna buaya kanggo ngumpulake, kanthi buaya jambon lan putih sing paling angel ditemokake. Ati-ati nalika nyedhaki siji, kaya nalika sampeyan wis cedhak lan katon sampeyan, sampeyan kudu mung mlaku menyang buaya nalika wis mudhun. Persis kaya nyedhaki rakun. Yen wis cedhak, prompt kanggo Feed bakal katon.

    Mangkene panganan sing disenengi, lokasi, lan jadwal kanggo kabeh buaya ing Lembah Dreamlight Disney:

    Werna buaya Lokasi Panganan sing disenengi Panganan favorit Jadwal
    Buaya biru Glade kapercayan Cod, herring, cumi, tuna Lobster Senin, Rebo, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Buaya klasik Glade kapercayan Cod, herring, cumi, tuna Lobster Senin, Kamis, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Buaya emas Glade kapercayan Cod, herring, cumi, tuna Lobster Selasa, Kamis, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Buaya pink Glade kapercayan Cod, herring, cumi, tuna Lobster Ana (6am – 12pm)
    Buaya abang Glade kapercayan Cod, herring, cumi, tuna Lobster Selasa, Rebo, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Buaya Putih Glade kapercayan Cod, herring, cumi, tuna Lobster Minggu (6pm – 12am)

    Disney Dreamlight Valley Sunbrds panganan favorit, lokasi, lan jadwal

    Ana limang warna sunbird kanggo ngumpulake, kanthi anggrek orkid sing paling angel ditemokake. Kaya bajing, Sunbirds gampang nyedhaki. Sampeyan mung kudu mlaku-mlaku nganti dheweke lan sampeyan bakal entuk prompt.

    Mangkene panganan sing disenengi, lokasi, lan jadwal kanggo kabeh Sunbirds ing Lembah Dreamlight Disney:

    Werna Sunbird Lokasi Panganan sing disenengi Panganan favorit Jadwal
    Emerald Sunbird Plato Sunlit Kembang Selasa, Rebo, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Emas Sunbird Plato Sunlit Kembang Kembang oranye lan ungu Selasa, Kamis, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Anggrek sunbird Plato Sunlit Kembang Kembang jambon lan wungu Jumuah (9am – 3pm)
    Red Sunbird Plato Sunlit Kembang Kembang biru lan abang Senin, Kamis, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Turquoise Sunbird Plato Sunlit Kembang Kembang ijo lan jambon Senin, Rebo, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)

    Disney Dreamlight Valley Foxes Fokus, Lokasi, lan Jadwal

    Ana limang warna rubah kanggo ngumpulake, kanthi rubah abang dadi paling angel ditemokake. Kaya terwelu, butuh wektu kanggo nyedhaki rubah, amarga bakal mlayu saka sampeyan kaping pindho kaping pisanan sampeyan wis cedhak karo siji. Nyedhaki rubah kaping telune banjur bakal lungguh supaya sampeyan bisa menehi panganan.

    Mangkene panganan sing disenengi, lokasi, lan jadwal kanggo kabeh rubah ing Lembah Dreamlight:

    Werna Fox Lokasi Panganan sing disenengi Panganan favorit Jadwal
    Rubah ireng Heights Frosted Bass, Crab, Salmon, Tilapia Sturgeon putih Selasa, Rebo, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    Fox Biru Heights Frosted Bass, Crab, Salmon, Tilapia Sturgeon putih Selasa, Kamis, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Rubah klasik Heights Frosted Bass, Crab, Salmon, Tilapia Sturgeon putih Senin, Rebo, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Rubah abang Heights Frosted Sturgeon putih Setu (2am – 8am)
    Fox putih Heights Frosted Bass, Crab, Salmon, Tilapia Sturgeon putih Senin, Kamis, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)

    Nganyarake Update September September Disney Disney yaiku kene! Sampeyan saiki bisa njaluk Belle lan Beast kanthi ngrampungake ing sisih kulon lan pangeran sing nyamar goleki. Dongeng isih ana ing lembah supaya sampeyan bisa nerusake crita liwat kenangan sing lali. Sampeyan uga bisa duwe omah pamuter lan ngatur perabotan. Yen sampeyan isih nyekel ing dalane crita, priksa manawa sampeyan ngrampungake nggoleki blizzard sing gedhe kanggo mbukak kunci Olaf, bebarengan nggawa loro lan Nala menyang Lembah. Kanggo luwih akeh pitulung, priksa dhaptar resep kita, kepiye nganyarke omah, ganti warna omah, kritik panganan lan kode penebusan. Pungkasane, aja lali ngunjungi dhaptar karakter lan saiki kanggo ndeleng sapa sing bisa ngunjungi lembah sabanjure!

    Disney Dreamlight Valley Ravens panganan, lokasi, lan jadwal

    Ana limang warna manuk gagak kanggo ngumpulake, kanthi manuk gagak coklat dadi sing paling angel ditemokake. Ravens bakal mbunderake sampeyan ing ndhuwur sampeyan nalika nyedhaki, nanging kaya kura-kura, apa sing kudu dilakoni yaiku ngenteni supaya bisa nyedhaki siji lan pituduh kanggo Feed bakal katon.

    Mangkene panganan sing disenengi, lokasi, lan jadwal kanggo kabeh ravens ing Lembah Lembah Disney:

    Werna Raven Lokasi Panganan favorit Jadwal
    Raven Biru Lands Lugget Jajanan 3-bintang Jajanan 5-star Selasa, Kamis, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Manuk gagak coklat Lands Lugget Jajanan 3-star Jajanan 5-star Selasa (6pm – 12am)
    Lands Lugget Jajanan 3-star Jajanan 5-star Senin, Kamis, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)
    REVEN RED Lands Lugget Jajanan 3-bintang Jajanan 5-star Senin, Rebo, Jumuah (sedina)
    Minggu (12am – 12pm)
    Raven Putih Lands Lugget Jajanan 3-bintang Jajanan 5-star Selasa, Rebo, Setu (sedina)
    Minggu (12pm – 12am)

    Kanggo luwih akeh pitulung ing Disney Dreamlight Valley, priksa kaca ing mangsa ngarep lan kode penebus, lan resep-resep.

    Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

    Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

    Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

    Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
    Topik ing artikel iki

    Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

    • Disney Dreamlight Valley Tindakake
    • Gameloft Tindakake
    • Manajemen tindakake
    • Nintendo Switing Tindakake
    • PC Tindakake
    • PS4 Tindakake
    • PS5 Tindakake
    • Kothak wedhi Tindakake
    • Xbox siji
    • Xbox Serion X / S Tindakake

    Tindakake kabeh topik ndeleng 5 liyane

    Sugeng rawuh ing tindakake!

    Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

    Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

    Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

    Penulis Guides Senior

    Jessica minangka panulis panulis saka Irlandia Lor sing seneng njerit TV dheweke. Asring ing film medeni, sok-sok ing winasan bertahan. Yen ora ngrusak tali swara, Jessica seneng naksisi babagan persediaan dheweke ing RPG, lan ilang ilang ing dalan sing mbukak.