Dhaptar Tiar Departis Genshin kanggo karakter sing paling apik | GameRadhar, Tiar Wathin Genshin Impak Tier: Karakter Paling apik | Beebom

Tier Watak Efek Genshin Dhaptar: Karakter Paling Apik

Contents

Xiao minangka tas campuran. Sawetara pemain pancen seneng nggunakake dheweke (lan arep sengit iki), dene sing liyane ngremehake gamelan. Kanggo output karusakan, ora ala; iku sawise iku ala. Skills unsur dheweke apik, nanging bledosan kasebut ora bisa ngrusak dheweke. Nalika dibangun kanthi bener, dheweke bisa nggawe kerusakan kanthi serangan plunging.

Dhaptar Tier Departu Genshin kanggo karakter sing paling apik

Efek Genshin

Kanthi ARC SUMERERER sing wis rampung, bledug wis ngrampungake dhaptar tiar Genshin sawise sawetara owah-owahan seismik. Kajaba saka Dendro Dikunci Tim Anyar lan SuperCharged archetypes sing ana, lan sawetara bintang lima sing paling kuat yaiku sawetara wulan kepungkur. Roster Genshin Impak wis gedhe banget, lan celah ing antarane karakter paling apik lan karakter paling ala uga luwih gedhe tinimbang sadurunge.

Temenan, dampak Genshin dudu game sing paling angel saengga sampeyan ora kudu nggunakake karakter siji, lan ora kudu nglirwakake karakter sing sampeyan seneng banget sanajan ora kuwat banget. Nggawe sampeyan seneng lan kabeh. Sing ngomong, yen sampeyan nggoleki karakter pengaruh Genshin sing paling apik kanggo digunakake, sampeyan ing panggonan sing bener.

KAMPUNG Efek Genshin Links

Paling apik:

Apik:

Paling awon:

Karakter pengaruh Genshin paling apik

Nahida

Dendro langsung dadi salah sawijining unsur sing paling kuat ing Genshin Impak, lan Nahida minangka karakter paling kuat ing unsur kasebut kanthi mil. Amarga dheweke nggunakake pemangkin, sanajan serangan sing normal bisa ngetrapake dendro abot, ora ujar apa-apa saka katrampilan unsur sing gampang digunakake sing luwih gedhe saka bledosan unik. Nahida bisa diputer ing lapangan minangka reaksi utama DPS sing bisa digunakake, utawa sampeyan bisa nyelehake dheweke ing tim mung kanggo nggunakake katrampilan unsur dheweke kanggo dendro off-field. Dheweke wis kuwat banget ing macem-macem tim, lan dheweke mung bakal bisa ngeculake karakter sing bakal teka.

Kaedahara kazuha

Kazuha nyedhiyakake bonus karusakan gedhe kanggo saben karakter sing ora gumantung ing geo, anemo, utawa karusakan fisik, lan bisa ngatasi reaksi sing luwih akeh nalika ndhukung tim lan gusti. Yen sampeyan lagi mlaku pyro, cryo, electro, utawa hydro, ana kemungkinan apik sampeyan pengin Kazuha ing tim sampeyan. Bisa dadi angel kanggo njaluk artefak penguasa unsur kanggo Kazuha, nanging kanthi set Artik Areridik sing ringkih, dheweke bisa dadi tim kabeh kanthi dramatik.

Raiden Shogun

Skills Elemal Raiden nyedhiyakake electro off-fielah, tambah kerusakan bledosan, lan partikel energi, nanging bledosan dheweke pancen bener kanggo fame. Iku mung sawetara detik, nanging luwih saka wektu kanggo raiden kanggo ngatasi karusakan elektro sing gedhe lan regenerasi bagean sing signifikan saka energi tim sampeyan. Raiden bisa nglancarake rotasi tim sampeyan nalika nambah dps, nggawe bagean sing penting saka komposisi akeh. Rilis Dendro uga menehi sarana hiperbloom – mbukak dheweke karo mastery unsur lan nonton kembang dendro sampeyan liwat apa wae.

Yelan

Yelan padha karo Xingqui ing papan kasebut, dheweke menehi papan karusakan hidro nalika serangan karakter aktif sampeyan, nanging dheweke bisa ngrusak kanthi biaya sing kurang. Yelan bledosan uga nggawa buff karusakan ramping menyang karakter aktif sampeyan, nambahi DPS dhewe. Ditambahake katrampilan kasebut bisa digunakake minangka mlayu saka jarak sing dawa kanggo menehi tag swara utawa nyiram ing jagad iki, sing paling nyenengake lan berharga.

Bennett

Jogyly sing diarani minangka Lima-Star sing didhelikake, Bennett bisa nguatake akeh tim karo bledosan unsur, sing ora mung menehi serangan gedhe kanggo sapa wae sing ana ing njero, nanging uga nambani kanthi cepet. Cooldown cekak ing katrampilan unsur kasebut uga ngidini dheweke ngasilake energi pyro kanggo tim sampeyan. Iki nggawe dheweke minangka unit gedhe ing pirang-pirang kasus – sanajan kita ndeleng karakter skala liyane lan ora nyerang – nanging utamane ing tim pyro. Sampeyan bisa njaluk Bennett lan rasi lintang (C1 dheweke pancen berharga) liwat toko Starglitter ing game, supaya mripatmu dikupas nalika dheweke muncul.

Xingqiu

Sadurunge Yelan, Xingqiu meh siji-tangan nggawa kabeh unsur pyro minangka dhukungan hidrah. Pedhang Hidon Unsur Hidur sing diserang ing sadawane serangan normal karakter sampeyan, sing ngrusak kerusakan ing wektu lan ngetrapake reaksi unsur, yaiku cepet-cepet. Xingqiu ora bisa dilalekake ing pirang-pirang tim, lan dhukungan wajib tanpa wates kanggo karakter kaya Hei Tao. Dheweke uga kuwat banget nalika dipasangake karo Yelan, nganti ora butuh pedagang sing luwih rusak ing tim kanthi duo iki.

Zhongli

Zhongli minangka unit pertahanan utama. Skills unsur kasebut nempatake pilar ge sing ngrawat AOE ing wilayah cilik (utawa wilayah gedhe nalika dipasangake karo karakter sing bisa digunakake kanggo nggawe tliti iki kanggo nggawe tameng tank Musuh sing cedhak njupuk karusakan saka kabeh sumber. Bledosane unsur dheweke, sauntara, menehi karusakan sing padhet lan petrifiks kanggo sawetara detik. CEO sing diarani Geo minangka cetha saka kesalahan lan pertahanan sing ndadekake perang meh luwih gampang.

Kamisator Ayaka

AYAKA minangka salah sawijining karakter DPS sing paling konsisten nalika dheweke kalebu cryo infus dheweke diikat dheweke tinimbang kemampuan sing duwe cooldown, lan dheweke bisa nyembur unsur ing kabeh game. Serangan normal lan keterampilan unsur minangka dhasar nanging dipercaya, lan bledosan dheweke bakal nyuwek apa wae. Ayaka nemu tn tarif kritis gratis saka blizzard strayer artifact set lan tim paling apik fokus ing pembekuan mungsuh kanggo nyiyapake berbuka aoe.

Alhaitham

AYAKA minangka salah sawijining karakter DPS sing paling konsisten nalika dheweke kalebu cryo infus dheweke diikat dheweke tinimbang kemampuan sing duwe cooldown, lan dheweke bisa nyembur unsur ing kabeh game. Serangan normal lan keterampilan unsur minangka dhasar nanging dipercaya, lan bledosan dheweke bakal nyuwek apa wae. Ayaka bisa entuk ton saka tingkat kritis sing gratis saka Blizzard Strayer Setel lan tim paling apik kanggo fokus mungsuh pembekuan kanggo nyiyapake Bursts Aoe.

Hu Tao

HE TAO Ganjaran Puteran Agresif. Umume karusakan dheweke ngubengi katrampilan unsur dheweke nyerang serangan kanthi biaya HP, ditambah dheweke luwih ngrusak nalika ana ing ngisor kesehatan sing ringkes. Dheweke dadi pilihan pyro dps sing nyenengake, murni, lan kuat, lan serangan dheweke bisa ndharat sawetara hits gedhe yen sampeyan nyiyapake cair utawa nyiyapake reaksi karo unit dhukungan Xingqiu, Yelan, lan uga Rosaria. Dheweke bledosan unsur nambani dheweke, nggawe salah sawijining pilihan sing luwih aman kanggo tim sing luwih aman, sanajan sampeyan isih pengin shielder kaya zhongli utawa malah yanfei tank.

Xiangling

Kabeh wong bisa njaluk Xiangling mung kanthi ngresiki jembar ing jembar Spirals awal, lan dheweke gampang dadi unit gratis ing game kasebut. Skills Elemenal dheweke, bear sing diselupke guoba, rata-rata paling apik, nanging bledosan dheweke nyembur. Malah tanpa rasi lintang kaping papat, sing dadi durasi burst kasebut, Xiangling bisa ngatasi pyro ngrusak kabeh lapangan, sing mbebasake sampeyan menyang unsur reaktif kanthi karakter sing aktif. Xiangling uga muncul ing toko Starglitter, lan nganti C4, rasi lintang banget larang regane.

Sukrosa

Sukrosa umume dianggep kaya kazuha papat lintang, sing wis pujian sing dhuwur, nanging nduweni kekuwatan sing unik. Dheweke bisa resistansi shredding karo pesawat artefak Vonerer sing nalika nambah keprigelan unsur tim sampeyan, tambah manawa dheweke bisa nggunakake taler sing nggegirisi katalis. Kelompokan lan karusakan pribadi ora kuwat tinimbang Kazuha, nanging Sukrose Shared EM bisa saingan lan malah ngluwihi kahanan ing sawetara kahanan, nggawe dhukungan Anemo sing apik banget ing sawetara tim. Sucroase banget larang regane ing tim Dendro wiwit unsur kasebut gumantung karo penguasa unsur.

Fischl

. Rilis Dendro, lan utamane reaksi sing ngganggu, wis nyurung dheweke ing ndhuwur. Fischl ditrapake banget elektro, sanajan tanpa rasi lintang, mula dheweke bisa micu lan reaksi unsur unsur buil. .

SANGONOMII KOKOMI

Kit Kokomi cukup sederhana, lan ora bisa menehi hasil kritis ndadekake karusakan pribadi, nanging dheweke menehi akeh sarana sing isih entuk beku ing pirang-pirang beku, kalebu beku, kalebu hiperbloom, lan burgeon. Katrampilan dheweke ngetrapake pirang-pirang lapangan, bledosane bisa nambani kabeh tim sampeyan (lan ngrusak karusakan total Artifact Secara ACHE-Hued sing apik, lan dheweke dadi pangguna dhukungan ing Samudra-Hued Set Artifact Millelith lan Tales Singlesing Dragon Slayers katalis. Kokomi uga penting kanggo akeh tim dendro wiwit nggabungake hidro ing lapangan lan penyembuhan, sing cocog karo saiki, ditambahake, dheweke duwe pilihan saka Estato deepwood Kenangan Artifak.

Kuki Shinobu

Kuki rada kecepatan nalika diluncurake, nanging rilis Dendro wis nggawe peran unik minangka penyembuhan elektro sing larang regane. Kuki bisa micu artefak dhukungan kaya tenacity saka millelith lan para nobleste, ticks electant sing nggawe reaksi kaya sing digawe kanthi gampang, lan marasake dheweke cukup kanggo njaga karusakan sing mlebu. Kerusakan pribadi dheweke sacara teknis, nanging kerusakan hiperiban sing ora biasa. Serius, kanthi aplikasi Dendro lan Hydro sing apik, Kuki hiperbloom bakal metu meh kabeh wong sing duwe gelut target siji.

Karakter Dampak Genshin Apik

Xiao

Xiao padha karo hu ing output karusakan kasebut diikat karo kemampuan sing ngurbanake kesehatan, nanging dheweke rumangsa beda banget. Burst dheweke ngowahi kabeh karusakan ing Anemo, nambah dhuwur dhuwur, lan ngidini sampeyan ngatasi serangan plunge sing kuat nalika njupuk kerusakan sing entheng. Malah dibandhingake karo kekuwatan reaksi pyro, Xiao isih cemlorot minangka salah sawijining penyerang aoe sing paling kuat, sanajan dheweke bisa menehi dhukungan kaya Bennett lan Zhongli, lan dheweke pengin paling ora duwe dhukungan anemo kanggo menehi partikel energi. Rilis Fuaruzan pungkasane menehi dhukungan unsur darmabakti, lan nalika angel entuk, Xiao sing didhukung dening Rasiz-Konstelasi Bargazan minangka salah sawijining pilihan sing paling kuat ing pirang-pirang kahanan.

Arataki onto

ITTO minangka DPS sing paling dhisik lan mung siji-sijine DPS sing wis kita deleng, lan serangan muter serangan sing diisi biaya ngidini karusakan sing gedhe sing didhukung dening katrampilan unsur sing kuat. Itto luwih kuwat nalika dipasangake karo Gorou, sing luwih apik dhaptar iki, lan bledosan dhuwur banget menehi karusakan tim Tambahan geo uga ora gumantung karo reaksi unsur. Iki jelas watesan sing bisa mbukak dheweke wiwit geo dibandhingake karo kerusakan fisik kanthi cara sethithik karo unsur liyane, nanging uga migunani ing macem-macem kahanan, lan cukup kuwat kanggo nggawe tim kabeh-geo.

Ganyu

Kekuwatane cryo Ganyu Ganyu sing nembak nggawe dheweke dadi salah sawijining panyerang paling kuat lan paling aman ing game kasebut. Katrampilan dheweke minangka salah sawijining gesang lan bledosan ngrusak kreta kreta ing wilayah sing gedhe, nanging nembak sing dikenani roti lan butter dheweke. Sampeyan ora prelu duwe headhot tanah kanggo ngatasi kerusakan wiwit panah sing diisi panah njeblug. Yen sampeyan nggoleki pejuang sing sejati, utamane kanggo shenanigans mbukak jagad, ora katon maneh.

Veni

Bledosan unsur veni iku apik. Sejatine nyelokaken bolongan ireng cilik sing clumps mungsuh kanggo ngrusak jus Aoe nalika nyebabake reaksi swirl sing ora kaetung. Bledosane kurang efektif ing mungsuh gedhe, lan ora kabeh karakter bisa kanthi efektif nyerang target sing ngambang ing bledosan, nanging nalika veni apik, dheweke mung ora ana gandhengane. Dheweke dadi archon paling lemah kanthi rata-rata, nanging karakter sing paling apik Ing kabeh game Ing skenario sing bener.

Wanderer

Kaya onto, wanderer minangka paket rong in-siji sing kabeh nanging mbutuhake dhukungan tartamtu – ing kasus kasebut, Fihanzan. Ana alesan loro sing dibebasake; Tanpa Faruzan, karusakan lan nilai Wanderer mudhun banget, karo karakter anemo liyane sing umume bisa ngetrapake peran lan banjur sawetara. Nanging dipasangake karo dhukungan sing kuwat kaya Fuaruzan lan Bennett, uga pilihan ceruk kaya Thoma lan Yun Jin sing luwih gedhe sing luwih apik kanggo ngrusak target target lan menehi eksplorasi sing kuwat liwat kemampuan penerbangan. The Wanderer minangka salah sawijining karakter DPS sing luwih unik ing njaba, ora mung amarga dheweke nglayang, lan titi sing pantes saka scaramouche.

Nilu

Nilu minangka karakter paling aneh ing Genshin. Kekuwatan sejati dheweke ana ing versi mekar saka mekar mekar mekar mekar nalika sampeyan muter ing tim sing mung nggunakake karakter Dendro lan Hydro. Iki mbatesi pilihan bangunan tim dheweke luwih gedhe, utamane amarga awake dhewe saka mekar kanthi mekar paling ora kanggo mbukak paling ora siji healer, nanging Nilu pancen kuat ing kahanan sing bener, utamane nalika dipasangake Nahiida. Dheweke luwih unggul ngrusak klompok mungsuh gedhe nanging berjuang skenario target siji. Sampeyan bisa nemokake sawetara ruangan Wiggle ing tim karo Unit Hydro kaya Yelan lan Xingqiu, sing bisa mbantu otot liwat gelut target siji.

Cynno

Cynno minangka panyerapan normal elektro ing lapangan sing meh padha karo gaya Xiao ing babagan gaya dolanan lan bangunan tim, sanajan karusakan pribadi bisa uga rada murah. Sing ujar, matur nuwun kanggo reaksi kaya hiperbloom, karusakan tim dheweke isih bisa saingan. Cynono bledosan ngowahi lan nguatake serangan sing normal nganti 18 detik, saengga sampeyan umume pengin kanca-kancane sing bisa nambah kerusakan lapangan kanggo serangan kasebut kanthi suwe, kaya Fischl utawa Beidou. Tim Dendro uga dibutuhake kanggo Cyno amarga entuk dorongan kerusakan sing gedhe banget amarga reaksi mbebayani amarga serangan cepet, lan keterampilan sing kurang apik. Baizhu minangka pilihan sing paling apik ing kene kanggo duraka dawa saka bledosan.

Yae miko

Yae Miko muter kaya fischl sing dioyak kanthi bledosan sing luwih kuat, sanajan generasi energi lan aplikasi elektro luwih murah. Dheweke nyelehake web saka telung tulapan elektro target otomatis sing bisa direncanakake kanggo karusakan gedhe lan cepet diganti. Yae nyedhiyakake karusakan elektro-lapangan sing konsisten lan dheweke cukup gampang kanggo mbangun thanks kanggo pilihan senjata lan tlapukan sing fleksibel, nanging dheweke uga luwih nuntut bledosan lan bledosan 90-biaya sing stagger.

Kamisiato ayato

Syarikat Kamisterato paling anyar nggunakake karusakan hidro kanggo motong kelompok mungsuh, asring nalika mbahis reaksi elektro kanthi karakter kaya YEE Miko, Beidou, lan Fisowu, lan Fisouu. . Sing ngandika, nyembur hawa sing jembar lan terus-terusan uga menehi sarana ing lapangan, supaya Ayato pas karo akeh tim. Ayato uga entuk manfaat saka Dendro, amarga dheweke dadi pembalap burgeon lan hiperbloom sing gedhe.

Tartaglia

Serangan normal Tartaglia ngganti owah-owahan yen sampeyan nggunakake katrampilan unsur, sing nyemprotake busur kanggo pedhang hidrek sing menehi hasil karusakan hidrat – lan karusakan sing luwih dhuwur tinimbang klompok thanks kanggo tumpukan aoe. Saya suwe sampeyan nggunakake katrampilan iki, saya suwe saya adhem yen sampeyan milih, supaya mainake tartaglia kanthi efektif, sampeyan pengin nggawa dheweke nganggo karakter ing siklus. Dhukungan sing paling apik yaiku karakter kaya Xiangling lan Beidou, sing bisa nggunakake karusakan hidro Tartaglia kanggo micu reaksi.

Tighnari

Tighnari minangka bintang dendro fix dendro sing pisanan.1), level listrik kasebut seimbang ing antarane unit tegese kanggo nuduhake unsur anyar lan siji tegese minangka tambahan sing permanen kanggo game kasebut. Tighnari ora ana ing tingkat Ganyu utawa Hu Tao, nanging serangan kanthi cepet saka nembak Dendro sing dikuasai lan bledosan sing kurang apik nggawe dheweke dadi pilihan sing kuat lan tim cepet-cepet. Katrampilan kasebut uga menehi sampeyan nembak telung sing paling cedhak, sing ngrusak karusakan lan nggawe dheweke cairan kanggo muter, utamane ing skenario target siji.

Jean

Pimpinan de facto Mondstadt minangka salah sawijining karakter sing paling fleksibel ing pengaruh Genshin. Skills Jean bisa nempuh mungsuh lan ngirim luwih cilik kanggo ngrusak kerusakan sing abot, bledosan bisa nambani kabeh mungsuh, lan kemampuan anemo sing bisa digabung karo mungsuh sing disetel kanggo nggawe mungsuh luwih akeh Kerusakan. Dheweke ora cukup ing level Zhongli, nanging Jean minangka pilihan sing apik kanggo meh partai. Dheweke uga duwe rasi lintang sing luar biasa, mula aja kuciwa yen sampeyan mungkasi narik macem-macem salinan ing jangka panjang.

Beidou

Pound Kanggo Pound, Burstum Elemen Beidou minangka salah sawijining sing paling kuat ing game kasebut nglawan pirang-pirang target. Katrampilan dheweke minangka parry sing unik lan marem, nanging karusakan elektro off-field saka bledosan sing bener-bener ngungkuli dheweke. Digabungake karo dhukungan hidro utawa elektro, ditambah karo panyerang normal kanggo micu hits, bledosan Beidou mung bisa menehi karusakan sing cukup kanggo mbusak paling tantangan. Beidou nemu spike sing gedhe banget karo rasi lintang sing nomer loro, dadi nonton dheweke ing buron Starglitter.

Shenhe

Shenhe minangka dhukungan sing bisa ningkatake karusakan sing mung entuk bathi karakter cryo, nanging dheweke Mupangate karakter cryo. Ayaka (utamane .

Diona

Kaya timbangan albedo kanthi pertahanan, Diona bisa nggunakake kabeh artefak hp sampeyan wiwit tungkak tameng dheweke lan kekuwatan dheweke marasake hp. Sanajan dheweke ngremehake meh ora ana karusakan, Diiona bisa nambah akeh pesta kanthi ngasilake tenaga energi, nglindhungi saka serangan sing paling akeh, lan nyuda sampeyan nalika sampeyan kenek.

Yoimiya

. Serangan normal pyro sing dialami cepet lan kuat, lan dheweke dadi mitra sing apik kanggo ndhukung kaya Beidou, Xingqiu, lan Yelan wiwit bisa ngombe mungsuh ing sawetara. Bennett asring dadi kanca paling apik Yoimiya, lan Kazuha ora adoh amarga dheweke ora bisa ngrusak kerusakan mentah amarga reaksi unsur winates dheweke. Ngandika, dheweke uga apik karo Yun Jin, sing nggawe serangan normal Yoimiya luwih kuat, lan ZHONGLI, sing nyegah serangan mungsuh ora ngganggu senar serangan dheweke. Yoimiya ora butuh Sembarang dhukungan tartamtu, sing nggawe tim kasebut cantik fleksibel.

Baizhu

Bizhu nyedhiyakake luwih saka nambani supaya tim sampeyan isih urip, lan sanajan tameng dheweke ringkih, cukup kuwat kanggo nyegah serangan kanggo ngganggu sampeyan lan nyegerake kanthi cepet. Baizhu rada ora bisa digunakake kanggo lima lintang, nanging tukang ngrebut Dendro kanthi tliti lan dheweke nindakake tugas kanthi becik. Yen dheweke duwe ceruk, bisa mbebayani kanggo Cyno, pasangan sing apik kanggo dokter ula iki.

Yaoyao

Yaoyao kanthi fungsi bintang papat, mung dheweke duwe aplikasi dendro sing luwih apik sajrone bledosan, utamane ing Aoe. Kalorone yaiku penyembuhan Dendro sing skala HP lan duwe karusakan pribadi, lan uga bisa njaga karakter sampeyan kanthi sehat.

Rosaria

Rosaria minangka salah sawijining karakter sing bisa ningkatake tingkat kritis tim sampeyan, lan keterampilan unsur backstabbing minangka celah sing paling cedhak. Burstone Elemenal menehi Cryo Aoe kanggo Pyro lan Hydro nggawa muter, lan digabung karo bonus kritik, iki nggawe kabeh-bunder.

Keqing

Kanthi akses menyang karusakan fisik lan elektro kanthi cepet, Keqing cukup gampang dibangun lan mesthi seneng main. Sampeyan bisa nggunakake katrampilan kanggo nindakake slash teleport sing ngowahi kerusakan kanggo elektro, utawa sampeyan bisa nyingkirake stiletto sing dibuwang kanthi jeblugan elektro, biasane kanggo micu resistensi fisik mungsuh. Electro entuk buff gedhe kanthi ngeculake dendro lan mbebayani, lan serangan cilik sing cepet kanggo Keqing sampurna kanggo agravasi spamming.

Output karusakan pribadi Gorou kanthi luar biasa, sanajan ana investasi sing dhuwur, nanging dheweke nambah kerusakan kanggo pertahanan karakter geo kaya ITTO lan ALBEDO sing ora bakal peduli. Mbukak dheweke kanthi mbayar ulang energi lan pertahanan lan sampeyan bakal duwe unit dhukungan penting kanggo akeh tim geo.

Yun Jin

Yun Jin minangka unit dhukungan sing luwih apik banget sing nyenengake urip ing bayangan Bennett – sing dadi luwih akeh unit dhukungan kudu seimbang karo dheweke liwat spesifik, nanging yen sampeyan pengin apik. Yun Jin prasaja kanggo mbangun minangka dhukungan wiwit dheweke mung butuh bunch pertahanan lan pembunuhan energi, lan celonone bledosan unsur celonone celonone saka serangan normal.

Kaeya

Elemen kreta kaeya ​​lan kerusakan serangan dhasar sing dhuwur ndadekake dheweke nggawa fisik sing prayoga, dene cooldown cek cendhak ing kemampuan kasebut cocog karo peran dhukungan. Dheweke apik nalika dipasangake karo unit pyro utawa hydro wiwit ketrampilan lan bledosan off-field bisa ngetrapake cryo kanthi becik nalika urusan karusakan sing diurmati. Kaeya minangka salah sawijining unit sing luwih apik saka freebies awal sing sampeyan lakoni, mula aja ragu-ragu kanggo nandur modal.

Thoma

Thoma Burst menehi tameng cilik saben serangan karakter saiki, nanging nalika iki apik kanggo nyerang serangan, ora menehi tawaran akeh saka mobil. Thoma uga kaget banget HP kanggo shielder hp-skala, saengga sarana sakabèhé diwatesi. Nanging, Dendro wis menehi peran unik minangka penganjur burgeon sing ngidini sumunar burst, sanajan mbangun kanggo para penguasa unsur ndadekake tameng sing wis rapuh malah flimsier.

Dudu karakter dampak sing ala

EULA

Eula minangka salah sawijining perjanjian karusakan fisik sing darmabakti, nanging apa sing ditindakake ing reaksi unsur sing digawe ing daya mentah lan serangan cairan. Skills Elekal dheweke bisa nyuda pertahanan fisik mungsuh, priming kanggo serangan bledosan sing kuat sing nyemprotake pedhang sing nyingkirake sawise ngisi sawetara detik.

Kirara

Kemampuan transformatif kirara ngasilake tameng lan ngidini dheweke ngubengi kothak cilik kanggo sawetara detik, kanthi kerusakan cepet kanggo mungsuh sing ditindakake. Iki sejatine cukup kuat ing tim Bloom Nilu, lan migunani kanggo eksplorasi mbukak lan menek uga menek. Dheweke bledosan duwe Multiplayer ngrusak sing apik banget, nanging skala serangan kasebut diatasi dening fokus Kirara ing Gedung HP. Kirara’s Shield Cantik Tanky, mula dheweke dadi pilihan pertahanan sing apik sing uga bisa nyiarke.

Albedo

Salah sawijining bintang lima sing paling disuda, albedo bisa pas karo tim sing meh kabeh. Skills Elekal nambah Kerusakan Geo Gratis ing serangan sampeyan, lan bakat menehi tim sampeyan kabeh benjata unsur. Iki nggawe kit dheweke ora rata, amarga geo ora pengin penguasa unsur, nanging uga menehi kasus panggunaan akeh. Albedo uga bisa nggunakake kabeh artefak pertahanan sing sampeyan bisa stabil wiwit timbangan karusakan kanthi pertahanan. Gumantung saka carane sampeyan mbangun, bledosan bisa uga kuwat uga. Jack bener saka kabeh perdagangan sing ora kudu dilalekake, utamane yen sampeyan wis nampa spindle cinnabar senjata gratis, yaiku salah sawijining pilihan paling apik ing Albunto.

Mona

Sampeyan bisa uga wis ndeleng Mona ing sawetara porpon sing sumunar nomer karusakan raksasa, lan ana alesan kanggo kuwi. Bledosan unsur dheweke ora mung nggawe mungsuh luwih angel ngrusak wektu sing cendhak, uga paling angel, nggawe Mona: Mesin wombong. Dheweke pancen apik karo cryo karakter kaya Ganyu wiwit efek status beku bisa ngluwihi boost karusakan sing diwenehake dening bledosan, utawa karakter pyro sing bisa ngupayakake bledosan dhewe. Kasedhiyan sing diwenehake dening katrampilan unsur dheweke migunani.

SAYU

Suyu minangka versi sing luwih ringkih, Jean papat lintang, nanging dheweke isih dadi penyembuhan sing bisa nggunakake pesawat artefak Vonerer, lan luwih saka cukup kanggo titik ing akeh tim. . Skills Rolling Suyu bisa diolehake karo elektro utawa hydro kanggo micu reaksi dendro, lan minangka cara sing cepet lan gampang kanggo ngubengi jagad sing mbukak, nganti saiki dheweke dadi tambahan.

Barbara

Barbara padha karo Qiqi ing kabeh kit kasebut kanthi marasake awakmu. Katrampilan lan bledosan dheweke ora bisa dirasakake kerusakan, saengga dheweke bisa mencet mungsuh sing nggunakake laut archact set uce, kit dheweke cukup regane. Nanging, dheweke uga bisa nggunakake gelap sing nyenengake Naga Slayers katalis kanggo ningkatake serangan saka karakter liyane, lan aplikasi lapangan hydro off berharga khusus ing sawetara tim dendro anyar. Barbara apik banget ing tim Nilu amarga kerusakan pihak mekar sing abot, ditambah sampeyan bisa nglengkapi artifak papat lintang sing murah kaya pangasingan utawa instruktur kanggo dhukungan.

Wong lelungan

Wisatawan saiki duwe akses menyang Anemo, Geo, Electro, lan Dendro, karo Dendro umume dadi paling apik amarga akeh sing rusak amarga reaksi unsur. Geo kurang undergowered lan elektro ngrasa banget sing apik banget, nanging lelungan Anemo uga bisa dilengkapi yen sampeyan ora duwe pilihan anemo liyane. Nanging sanajan opsi dendro liyane, Wisatawan dendro isih dadi kanca sing padhet, mung ora dadi pilihan pisanan sampeyan.

Yanfei

Serangan Puteran Yanfei sing katalis gaya banget padha karo Ningguang, lan cara kencanane lan bahan bakar sing diisi serangan kasebut uga wis digabung karo klee. Kemampuan Yanfei aran gedhe kanggo nggunakake lan serangan sing diisi kaya truk nalika sampeyan wis suwe, supaya yen sampeyan nggoleki panyerang pyro nanging durung ana pilihan sing apik banget. Lan yen sampeyan mbukak rasi lintang kaping papat, sampeyan bisa uga nggawe HP kanggo shielder sing ora ana ing ngisor iki.

Qiqi

Segara Artifact Secara Artifakt Sets minangka durhung gedhe kanggo qiqi dheweke amarga dadi penyembuhan sing berlebihan kasebut dadi karusakan pasif sing apik. Qiqi nyedhiyakake penyembuhan luwih saka wong liya, mula dheweke supaya sampeyan tetep urip ing konten sing paling ngukum. Dheweke isih duwe masalah energi lan ora entuk karusakan ing kemampuan krime dheweke, nanging Qiqi minangka pilihan sing luwih apik saiki.

Shaganoin heizou

Hizou minangka pangguna katalis lanang pisanan ing dampak Genshin, lan gaya dolanan Melee sing unik ndadekake dheweke ngadeg saka akeh spellcasters ing game. Hizou bisa kanthi cepet ngetrapake anemo kanthi serangan sing normal kanggo micu reaksi kaya electro-engkeh, lan bledosan nyata menehi karusakan ing burst, lan bledosan sing nyata menehi karusakan lan panglompokan entheng. Minangka unit anemo, dheweke luwih ngrusak tinimbang sing seneng karo sukrosa lan kazuha, nanging isih bisa ningkatake tim nalika ngatasi kerusakan.

Ningguang

Akeh karakter papat lintang sregep kanggo peran DPS utama, lan Ningguang minangka favorit lawas. Kanthi bledosan kanthi cepet, katrampilan kanthi utilitas, lan serangan sing kuat, Ningguang luwih kuat nalika dipasangake karo karakter geo kaya albedo utawa zhokli. Mbukak rong karakter geo mbisakake résiko partai guru, lan Geo minangka unsur sing ora netral, saengga sampeyan bisa ngisi tulisan sampeyan kanthi karakter pokok kaya Bennett tanpa ngganggu reaksi unsur.

Layla

Dibandhingake karo Diona, layla nyedhiyakake sarana pertahanan sing kurang – kanthi total penyembuhan – ijol-ijolan kanggo ngrusak pribadi. Kerusakan lan aplikasi cryo dheweke relevan, nanging mung nalika sampeyan duwe tameng sampeyan, sing sampeyan kudu cukup hp kanggo njaga tameng, lan supaya bisa nyingkirake kerusakan skala. Layla adoh saka ora bisa digunakake, nanging sclit Scaling nyengsemake dheweke migunani.

Kaveh

Yen sampeyan ora duwe Nilu utawa Alhaitham, sampeyan bisa ngetren dramatis Versi sing luwih ringkih liwat kaveh. Kabisanipun ngidini mekar dendro sing kuwat sing bisa dirusak ing printah, lan bledosane ngidini serangan normal ditrapake dendro, mula dheweke dadi sopir sing apik ing tim hiperbloom utamane. Sing ngandika, dheweke adoh banget tinimbang mitra limang bintang, lan ilang nganti papat lintang liyane ing pirang-pirang kahanan.

Diluc

Diluc minangka salah sawijining karakter DPS DPS lawas, lan sawise kabeh wektu iki, dheweke isih dadi pilihan sing padhet. Bledosane duwe cooldown cekak lan gedhe Aoe, keterampilan dheweke gampang spam kanggo micu penyihir layung layung, lan tingkat kritis banget kanggo nggawe dheweke nggawe gampang dibangun.

Klee

Klee minangka monster cilik cilik sing bisa cocog utawa malah ngluwihi output pilro rusak Diluc kanthi play sing cocog. Dheweke dadi pangguna katalis sing unik sing nyalonake bom cekak kanthi serangan otomatis lan katrampilan unsur zaps burst zaps karo laser pyro orbit. Sing ujar, serangan chunky dheweke wis biasa, lan pertahanan dheweke miskin ndadekake marasake utawa nglindhungi.

Faruzan

. Ing pangkalan, dheweke angel main kanthi efektif amarga wektu nganti maksimal, generasi energi sing kurang, lan syarat energi sing dhuwur banget, mbutuhake rotasi energi sing gedhe banget lan janggal. Ing rasi lintang maksimal, dheweke prakteke karakter sing beda-beda, nyedhiyakake buff sing luwih gedhe lan nindakake tugas sing luwih apik. Faruzan duwe langit-langit sing dhuwur nanging nindakake kanthi rata-rata kanthi rata-rata kanthi lantai ngisor, mula dheweke pangkat pangkat murah ing dhaptar iki.

COJOI

. Skills Boomerang dheweke menehi rong hits karusakan dendro lan bledosan nggawe dendro alit cilik. Skills kasebut ora ala ing vakum, nanging amarga watesan sing unik ing kemampuan dheweke, Collie ora bisa ngetrapake dendro sing asring, sing mbatesi dheweke reaksi kanthi cepet. Collie ora ala, lan dheweke dadi pilihan nomer loro kanggo tim dendro dobel, nanging dheweke umume milih luwih ringkih tinimbang wong lelungan.

NOELLE

Noolle bisa ngatasi karusakan, marasake tim sampeyan, lan menehi tameng sing pas, nanging dheweke ora unggul ing peran kasebut. Kerusakan dheweke adoh banget, tameng dheweke luwih ringkih tinimbang Diona, lan dheweke marasake dheweke kurang sithik. Ngandika, dheweke minangka unit sing dijamin, lan dheweke bakal entuk sawetara kahanan sing angel.

Chongyun

Dipasangake karo sawetara karakter sing dipilih kaya shenhe utawa bennett, chongyun bener-bener apik. Bab iku, dheweke aktif banget ing tim liyane. Deleng, Skills Elemen dheweke nyelehake lapangan sing ngowahi serangan melee saka kabeh wong kanggo ngrusak (kanthi sawetara infus), lan iki bisa mbuwang bangunan sampeyan. Chongyun mbukak sawetara sinergis cryo lan bledosan ngemas, nanging dheweke kudu digunakake tinimbang wong sing kaya kaeya.

Cukur

DPS ora luwih gampang tinimbang cukur, karusakan fisik sing nggawa bledosan unsur nambah kacepetan serangan. Kemampuan elektro Razor bisa micu reaksi superconct sing penting kanggo resistensi fisik sing luwih penting, saengga kit kasebut kanthi jelas dibangun kanthi karusakan fisik. Yen sampeyan mung pengin ngayun pedhang gedhe lan kenek tenan angel – lan nyeluk serigala kilat – cukur bisa uga kanggo sampeyan, sanajan dheweke bisa duwe kekuwatan amarga dheweke ora duwe kekuwatan kanggo ngrusak karusakan fisik.

Lisa

Kemampuan kanggo nyuda pertahanan mungsuh sing kejiret ing bledosan dheweke bener-bener kuat, nanging sarana dheweke diwatesi. Stat penguasa unsur dheweke asring ora ana gunane, keterampilan dheweke mbutuhake persiyapan, lan saliyane saka Pertahanan sing Shred, bledosan bisa angel kanggo nggunakake. Sing ngandika, Dendro minangka boon sing akeh banget, ora mung amarga bisa takon kanthi cepet, nanging amarga dadi bledosan kanthi cepet lan bisa nyebabake pemicu agama.

Karakter Gelang Genshin Paling Awet

Dehya

Kemampuan pertahanan unik Dehya tinimbang tameng normal, karusakan pribadi dheweke ing unit papat lintang, lan aplikasi Pyro off-field dheweke wis sithik. Dheweke janggal kanggo muter, utamane nalika mlumpat (bisa uga ora bisa ngilangi beku) kanthi total mbatalake bledosan, lan gampang diganti ing saben kahanan.

Mika

Fisik minangka jinis karusakan sing paling ringkes ing dampak Genshin, saengga bisa unit dhukungan darmabakti, Mika, uga luar biasa. Buffs sing diwenehake yaiku bocah cilik lan ora konsisten, lan uga kanthi pirang-pirang rasi lintang, dheweke ilang menyang unit buffing umum.

Candace

Candace mung karakter ing dampak Genshin sing bisa menehi serangan normal hidr-infus, nanging nalika dheweke unik, dheweke ora kuwat banget. Dheweke bledosan uga ngrusak karusakan serangan normal ing ndhuwur infus hidro, nanging bonus karusakan nempatake candace ing ngisor iki jin. Candace ngaktifake sawetara gimik reaksi sing menarik, nanging kaya infus cryo Chongyun, kemampuan dheweke ora cocog karo umume tim lan bisa uga sabotase strategi sing bisa dipercaya. Dheweke migunani dheweke mlumpat ing C6, nanging tetep kurang sakabehe.

Dori

Dori minangka pangguna Claymore sing bisa nambani kanca nalika ngasilake energi rata. Kerusakan pribadi dheweke luar biasa, nganti saiki ora ana gunane statistik nyerang dheweke, lan keperluan uga diwatesi ing papan liya. Penyembuhan sing paling apik ing pengaruh Genshin populer amarga apa sing ditawakake salawase, lan aplikasi Elektrik sing kurang, lan karusakan energi sing luwih ringkih tinimbang Kuki, ing kabeh kasus.

Kujou Sara

Kaya Bennett, Sara bisa nambah serangan saka karakter liyane, nanging dheweke luwih angel digunakake lan biasane dadi baterei elektro kanggo mbungkus burst unsur (bener banget). Dheweke uga duwe rasi lintang, kanthi c2 dheweke nggawe dheweke kurang apik lan dheweke C6 nggawe buff luwih migunani kanggo karakter elektro. Pre-C6, dheweke minangka seprapat Bennett.

Aloy

Susah, kabeh sing ditinggal saka gadget dheweke bali ing cakrawala sing dilarang ing kulon, dheweke ora bisa digunakake ing teyvat. Skills Elemal dheweke apik banget lan duwe cooldown dawa, lan nalika bledosan dheweke ngrusak krenjang cryo sing diurmati, dheweke luwih ala tinimbang uga Chongyun ing saben skenario.

Amber

Amber minangka karakter pertama sing sampeyan entuk ing dampak Genshin, mula ora kaget amarga dheweke ora kuwat banget. Dummy Taunt Diselehake dening Skills Elemal Dheweke ora suwe utawa ngatasi kerusakan, lan padha karo bledosan dheweke. Dheweke duwe sawetara peran ceruk minangka poplier pyro, nanging amber ilang saben unit pyro liyane ing meh saben cara sing bisa dibayangake.

Xinyan

Skill Xinyan nggawe tameng pyro sing bisa nglindhungi kabeh karakter, nalika bledosan ngrusak karusakan fisik ing wilayah cilik. Dheweke bisa diputer minangka dps utama utawa karakter dhukungan bledosan karo sarana Shield, nanging tanpa rasi lintang sing angel dheweke pas karo umume tim. Shield dheweke ringkih, bledosan ora menehi ukuran kanthi apik, lan uga kanthi rasi lintang sing durung nate unggul ing salah sawijine peran kanggo skala sing dibagi.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Kayu austin

Freelance Freelance kanggo seneng PC Gamer, Eurogamer, IGN, Illustrasi Olahraga, lan liya-liyane nalika ngrampungake gelar jurnalisme, lan dheweke karo Gamardar + wiwit taun 2019. Dheweke durung ngerti yen jabatane minangka panulis staf mung kanggo kolom destiny-karier, lan dheweke terus nggunakake rusa kanthi fokus ing warta lan fitur-fitur.

Cyberpunk 2077 DEV resmi mateni teori Elon Musk HALO: “Sapa sing ora duwe omong kosong iki?”

Game Devs Reaksi kanggo biaya sing dianyari Unity lan njaluk ngapura: Sawetara “seneng banget,” liyane isih kuwatir kanggo masa depan lan ndeleng mesin sing beda

Gugur House of Ucher Review: Sukses Meets Ahs ing Miniseries Many-Spanite

Tier Watak Efek Genshin Dhaptar: Karakter Paling Apik

Tier karakter defak genshin (1)

The Centerpiece Impact Genshin ora cocog karo koleksi karakter sing sugih. Sawetara wong duwe pasir sing sedhih, dene liyane duwe kapribaden sing metu. Sawetara ana sing nggegirisi, dene sawetara surem, kurang, utawa keset. Pemain kaya karakter Genshin ora mung amarga set katrampilan nanging uga amarga awake dhewe meh padha karo kapribaden wong, lan uga sing ndadekake sawetara wong sing misuwur banget?. Umumé, ora ana karakter sing apik utawa ala ing game kasebut anggere sampeyan seneng, nanging yen sampeyan wong sing njupuk game kanthi tenanan, lan kepengin dadi wong sing ora ana, iki minangka pengaruh genshin Dhaptar Tiar Watak ing versi 3.8 kanggo mbantu sampeyan mbangun komposisi tim sing paling apik.

Dhaptar Tiar Genshin Impact Dianyari

Genshin Impact S-Tier karakter

Karakter dampak S-Tier Genshin yaiku sawetara karakter sing paling apik ing game kasebut lan bakal mbantu sampeyan level munggah lan ngresiki jubin ndhuwur jurang. Dheweke nambah jumlah sing ora waras kanggo tim nalika digabung karo karakter liyane, utawa biasane dhewe. Mangkene kabeh karakter S-enier ing dampak Genshin.

1. Bennett

Yen sampeyan takon pemain Genshin babagan karakter dhukungan paling apik ing game, Bennett bisa uga ana sing bakal ana ing pikiran. Bennett minangka karakter porder lan pedhang sing bisa menehi urut karusakan sing apik, aplikasi pyro kanggo mbantu ngupayakake tim, buff pesta, lan nambani yen kurang. Ukuran kemampuan sing marem lan ngrusak statip saka HP.

Efek Bennett Genshin

Mbukak bennett kanthi kewajiban sing ora duwe sisik mati HP bakal nambah kapabilitas penyembuhan lan serangan kanggo nambah output karusakan saka tim kasebut.

2. Xiangling

Efek Genshin Xiangling

Xiangling minangka salah sawijining karakter pisanan ing game lan dikenal kanthi kerusakan dhuwur. Sing padha isih ana saiki, kajaba sawetara karakter pyro wis diganti dheweke. Xiangling nggawe karusakan pyro sing terus-terusan lan apik; Mula, dheweke apik minangka karakter lapangan utawa sub-DPS. Dheweke apik banget karo reaksi sing bisa digunakake kanggo nggunakake bocah utawa Ayato bakal mbantu sampeyan entuk sing paling apik.

Dheweke fleksibel karo artefak lan duwe rasi lintang sing paling apik ing game kasebut, lan uga minangka salah sawijining pedagang kerusakan sing paling apik sing digunakake ing jurang. Sakabèhé, Xiangling wis fleksibel Pyro FL fleksibel karo pemain sing kurang lan dhuwur sing bisa digunakake ing dampak Genshin.

3. Hu Tao

Hu Tao minangka unit Pyro paling apik ing game kanggo rong sebab – dheweke ngrawat karusakan sing ora sopan karo reaksi sing ora isin lan rasi lintang C1 dheweke ndadekake stamina. Kemaharan skill pyro HU TAO lan serangan sing normal serangan pyro ngrusak Sorban bagean HP dheweke. Dheweke kerja paling apik karo unit kayata xingqiu utawa yelan sing ngatasi lan ngetrapake karusakan hidro sing terus-terusan lan tetep.

Dhaptar karakter karakter pengaruh sing cocog karo Tier

Bangunan Hu Tao prasaja – sampeyan prioritasab tingkat lan crit ngrusak senjata lan artefak sampeyan bisa. Setel artefak paling apik kanggo Hu Tao yaiku penyu sihir cemlorot lan gaman paling apik yaiku, tangan mudhun, staf Homa. Sawetara alternatif gratis kanggo tunas pati lan blackcliff.

4. Ganyu

Ganyu minangka unit DPS / sub-DPS ing dampak Genshin. Keperluan dheweke ana ing skill serangan sing diisi “Panah Frostflake” ing ngendi dheweke ngrawat karusakan AOE sawise cocog karo mungsuh. Skills Elemen Dheweke Apik Kanggo Tuku Wektu Kanthi Ngganti Fokus Musuh, Lan Burst Elemental “Shower Sale. Uga bisa ngrusak kreta kanthi 20% yen sampeyan lagi ana ing njero kisaran bledosan.

Impak Ganyu Gemanshin

Iki nggawe dheweke dadi karakter sing apik kanggo digunakake ing pesta karo karakter cryo liyane kayata Ayaka. Konstelasi Ganyu uga bisa nggempur output lan dhukungan kanthi signifikan. Masangake karo blizzard strayer artifact set lan ora ana mungsuh sing ana kesempatan.

5. Ayaka

Ayaka minangka salah sawijining unit cryo paling apik ing game. Dheweke dadi DPS lan bisa ngatasi kerusakan edan nalika digunakake nganggo senjata, artefak, lan komposisi tim. Dheweke apik ing komposisi beku. Cara paling gampang kanggo mbangun dheweke bakal nggunakake Strayer Blizzard. Sanajan, yen sampeyan wis duwe tarif kromen sing apik kanggo dheweke, kita bakal menehi saran supaya 2pc Nobleresse oblige lan strayer blizzard 2PC.

Efek Ayaka Genshin - Genshin Impact List Charcyer Tier

Kanggo katrampilan dheweke, dadi karakter DPS, karusakan utama saka bledosan unsur “Seni Kamisato. Sampeyan bisa mbukak pandhuan Ayaka kanggo mbangun sing paling apik, gaman, lan liya-liyane.

6. Raiden Shogun

Raiden Shogun minangka salah sawijining unit elektro paling apik ing dampak Genshin. Nalika dheweke dudu karakter DPS khas (sanajan dheweke bisa dadi yen dibangun kanthi bener), dheweke biasane diarani “baterei” amarga nyedhiyakake energi kanggo tim kasebut. Dheweke cocog minangka sub-dps lan dhukungan.

Efek Raiden Shogun Genshin

Kanggo kemampuan dheweke, Skills Elemal dheweke ngrawat elektro ngrusak saben 0.9 detik lan bledosane unsur ngeculake slash sing kuat, menehi karusakan akeh. Sakabèhé, dheweke minangka salah sawijining karakter sing paling apik ing dampak Genshin lan pantes S.

. Yae miko

Efek Yee Miko Genshin

Miko minangka utusan rubah ing dampak Genshin, karakter elektro sing nggunakake katalis. Dheweke biasane dadi karakter dhukungan nanging sawetara wong nggunakake dheweke minangka DPS. Tiga unsur dheweke telung turrets sing ngatasi karusakan elektro sing terus-terusan, lan pungkasane, bledosan unsur udan sing bisa ngrusak karusakan. Sakabèhé, dheweke minangka unit gedhe sing pantes saka sir ing dhaptar karakter karakter dampak Genshin.

8. Kadehara Kazuha

Sajrone rilis kasebut, Kazuha ora njupuk jagad Genshin kanthi badai, nanging pemain enggal diwiwiti kanthi nyata ing game kasebut. Skills Elemenal Dheweke Chihayaburu mbantu mungsuh-klompok klompok, nyerep unsur sing kena pengaruh, lan ngeburake padha.

Dhaptar karakter karakter pengaruh Kazua Genshin

Saben-saben Swirls Kazuha, gunane pasif kabeh anggota pesta A 0.04% Bonus karusakan unsur saben titik penguasa unsur unsur sing dheweke dibuwang sajrone wolung detik; Mula, sampeyan kudu mbangun Kazuha kanthi jumlah gedhe kanggo entuk sing paling akeh. Pasif pasif liyane dheweke wis entuk biaya stamina nalika nyiram.

9. Wanderer

Wanderer minangka Anemo lan pangguna pangguna lan salah sawijining mung sawetara karakter ing dampak Genshin sing bisa mabur kanthi nggunakake kemampuane. Skills unsur kasebut ngidini dheweke kanthi bebas nglewati lan nyerang Anemo Slashes Air-Air nanging duwe stamina bar dhewe. Bledosan unsur wanderer minangka tendhangan sing ngeculake seri karusakan anemo.

Impak Genserer Genshin

. Dheweke uga apik kanggo njelajah lan uga dadi karakter DPS sing bisa dibayar. Mula, dheweke minangka salah sawijining karakter pengaruh Genshin sing paling apik ing S-enier.

10. Nahida

Nahiida aka allah kawicaksanan minangka S-Tier Archon. Kanggo wiwitan, keterampilan dheweke bisa ngiket lan nyerang Dendro marang mungsuh lan reaksi sing ana ing mungsuh uga bakal kedadeyan. Burst Elemental Casts Domain Dendro sing mbantu sampeyan nindakake reaksi dendro.

Dhaptar karakter karakter pengaruh Nahiida Genshin

Kejabi, dheweke uga bisa maca pikiran wong ing jagad mbukak kanthi nggunakake katrampilan unsur dheweke, sing adhem. Salah sawijining cara sing paling apik kanggo mbangun Nihida yaiku maksimalake statistik mastery unsur dheweke. Kejabi, yen sampeyan uga pengin menehi jumlah karusakan dendro, coba kenangan 4pc 4pc.

11. Alhaitham

Alhaitham, sing sadurunge dikenal minangka “Dendro Keqing” minangka salah sawijining karakter lanang sing paling apik ing dampak Genshin. Dheweke nggunakake pedhang lan minangka karakter dendro sing nduweni playstyle sing unik, tawaran karusakan kanthi teken lan sawetara senjata sing bebas muter lan umume gampang dibangun. Dheweke bisa ngasilake karusakan sing diwenehake kanggo sampeyan nggunakake mirangan kanthi bener.

Efek Genshin Alhaitham

Kejabi, dheweke uga ora butuh investasi abot nanging ing bakat, lan sampeyan bakal apik karo C0 amarga isih akeh karusakan. Dheweke uga misuwur minangka cara hiper, tegese dheweke ora mbutuhake reaksi unsur dadi aset sing migunani ing tim kasebut. Kabeh, dheweke minangka salah sawijining karakter sing paling apik sing bisa narik pengaruh Genshin.

12. Albedo

Albedo minangka unit geo sing kuwat, bisa uga salah sawijining unit sing paling apik sawise zhongli. Skills Elemen mbantu dheweke nindakake karusakan AOE saben telung detik. Timbangan kerusakan iki saka statistik pertahanan; Mula, nggunakake senjata adhedhasar pertahanan kayata spindle cinnabar penting kanggo dheweke. Bledosan unsur dheweke, uga bledosan (?) sing ngatasi jumlah geo sing akeh banget.

Efek Genshin Albedo Genshin

Dheweke uga bisa mbantu ngrampungake bledosan karakter geo ing tim kasebut lan ngundhakake penguasa unsur tim kabeh, nggawe dhukungan lan karakter sub-dps yen sampeyan duwe karakter geo liyane.

13. Zhongli

Zhongli ora butuh introduksi. Yen sampeyan lagi pamula lan zhongli’s Banner wis muncul, njaluk dheweke amarga bisa menehi nilai sing apik kanggo tim kasebut. Kabisan shielder sing paling kuat ing game lan tank. Perisai iki uga bisa digunakke nalika nggunakake karakter sing nyaosake HP dheweke kanggo karusakan tambah kaya Xiao lan Hu Tao.

Efek Genshin Zhongli

Sisih paling apik babagan Zhongli uga bisa digunakake minangka sub-DPS. Skills unsur dheweke nyelehake pilar lan tameng, dene bledosane ora ngeculake meteor ing pasuryane mungsuh, pancen ngrusak dheweke. Sakabèhé, dheweke ditumpaki salah sawijining karakter sing paling apik ing dampak Genshin.

14. Yelan

Yelan minangka pangguna gandhewaan nganggo visi hidro; Nggunakake lan mangertos dheweke lan kemampuane cukup sederhana. Kaping pisanan, katrampilan unsur dheweke ngidini dheweke mlaku kanthi cepet lan ngiket mungsuh kanthi benang biru, sing banjur ngrusak karusakan kanthi kasar. Dene kanggo bledosan, kerjane kaya xingqiu, kajaba kaya projectile lan cocog karo mungsuh apa wae.

Yelan Genshin Efek

Yelan minangka dhukungan utawa karakter sub-DPS sing bisa nindakake kerusakan sing apik nalika ngetrapake hidrah kanggo mbiyantu reaksi unsur. Dheweke paling apik digunakake karo HU TAO sing bisa nggawe sawetara kerusakan sing akeh banget. Ora kanggo nyebut, yelan uga unik banget.

15. Xingqiu

Impak Xingqui Genshin

Ing C6, Xingqiu minangka pelamarator hidroatif sing luwih apik lan luwih apik babagan kerusakan sakabehe tinimbang Yelan, mula ora krasa kelangan ing Yolan. XingQiu bisa nggawa akun yen sampeyan duwe karakter kayata Hu Tao lan pengin mbangun tim vape sing apik kanggo nglawan mungsuh sing kuat utawa ngresiki jurang. Nanging, salah sawijining kontone yaiku biaya energi abysmally dhuwur amarga entuk wektu kanggo ngisi bledosan unsur. Kejabi, dheweke dadi karakter Genshin sing apik.

16. Nilu

Efek Nilu Genshin

Resepsi kanggo Nilu ora apik nganti wong wiwit nggunakake dheweke lan nyadari potensial ing mekar lan hiperbloom. Lan ora mung kit, para pemain koyone seneng karo desain lan karakter umum. Nilu dibangun kanggo digunakake kanggo reaksi bloom amarga pasif dheweke uga padha. Rooster senjata saiki ora beda-beda kanggo Nilu nanging diwenehake sampeyan menehi artefak sing apik kanggo skala HP%, crit, lan penguasa unsur, dheweke bakal entuk gunakake ing jurang. Mung priksa manawa dheweke timbangan kanthi apik karo HP amarga mekar dhewe ora dadi reaksi sing apik amarga ngilangi karusakan ing tim sampeyan.

Genshin mengaruhi karakter A-Tier

Karakter A-Tier yaiku sing apik karo komposisi tim tartamtu nanging ora apik banget. Umume Genshin Efek A-Tier karakter minangka karakter Dhukungan. Mangkene karakter A-Tier paling apik ing dampak Genshin.

1. Yoimiya

Dampak yoimiya genshin

Yoimiya minangka karakter DPS sing cukup gampang dibangun lan nggunakake. Sanajan ora akeh nggunakake dheweke amarga ana karakter pyro sing luwih apik tinimbang game kasebut tinimbang dheweke. Tindakake conto sing bakal ditindakake, amarga output karusakan saka TAO luwih gedhe tinimbang Yoimiya, utamane amarga serangan dheweke ngatasi karusakan sing cipratan, dene sampeyan nyerang kunci ing target tunggal.

2. Yanfei

Dhaptar karakter karakter yanfei Genshin dhaptar

Yanfei uga karakter pyro lan ngalami masalah sing padha karo Yoimiya. Hu Tao minangka karakter pyro sing luwih apik tinimbang dheweke ‘saliyane, karakter sing paling gampang dibangun ing game kasebut lan uga mbutuhake sumber daya sing luwih sithik. Dheweke nggunakake pemangkin, lan diwenehi katalis sing ana ing Genshin, ana sawetara sing bisa pasangan kanthi apik karo Yanfei.

3. Chongyun

Efek Chongyun Genshin

Chongyun minangka watak cryo sing nggunakake Claymore. Yen dibangun kanthi apik, dheweke bisa nindakake ton karusakan kanthi bledosan. Dheweke dadi sub-dps lan digunakake biasane ing comps. Wiwit dheweke dadi karakter papat lintang, dheweke gampang dibangun, duwe pilihan senjata potensial sing bisa ditindakake, lan gampang dimainake. Sakabèhé, kita mesthi bisa ndeleng akun level murah murah, nanging ing sawetara wektu, sampeyan kudu ngeculake dheweke amarga ana pilihan sing luwih apik kayata Ayaka lan Ganyu.

4. Diona

Efek Diona Genshin

Diona minangka pangguna goyang cryo, shielder, lan karakter sing ndhukung sing fokus utama yaiku bledosan unsur lan katrampilan. Kanggo wiwitan, dheweke bisa tumindak kaya baterei cryo, mbayar ulang energi cryo ing pesta kasebut. Kejabi, dheweke uga duwe tameng sing apik, nyuda konsumsi stamina lan nambah kacepetan Attack, lan umume gampang dibangun. Nganti dina iki, dheweke dadi karakter dhukungan sing apik kanggo tim sampeyan ing dampak Genshin.

5. EULA

Dhaptar karakter karakter tier eula Genshin

Eula minangka pangguna cryo claymore lima bintang sing utamane gumantung karo karusakan fisik. Dheweke cocog karo tim superconct karo fischl utawa raiden shogun thanks kanggo katrampilan unsur lan bledosan sing menehi kacepetan serangan sing luwih cepet. Mula, dheweke uga rumangsa luwih cepet sing nggawe dheweke seneng digunakake amarga pangguna Claymore duwe kacepetan serangan sing alon, utawa paling ora apa sing dideleng saka mripat kita. Sakabèhé, dheweke minangka unit sing apik, sanajan ceruk sing apik, amarga karusakan fisik minangka salah sawijining perkara ing game sing ora disenengi.

6. Shenhe

Shenhe dampak genshin

Shenhe minangka pangguna cryo polearmm lima bintang sing biasane digunakake minangka karakter dhukungan ing genshin. Dheweke bisa nyuda cryo lan resistensi fisik mungsuh nalika nindakake kerusakan sing apik dening awake dhewe, nggawe dheweke dadi karakter ceruk sing apik. Kita ujar niche amarga liyane saka tim sing kebak karakter cryo kayata Ganyu lan Ayaka utawa malah Eula, dheweke ora bakal pas karo papan liya. Iki nggawe dheweke dadi karakter A-Tier ing Genshin.

7. Layla

Dhaptar karakter karakter layla genshin

Layla minangka karakter pedhang cryo papat bintang sing adol utama yaiku kemampuan tameng dheweke lan aplikasi cryo sing terus-terusan. Sing luwih fokus ing HP dheweke, Shielding sing luwih kuat sing bakal diwenehake. Kejabi, matur nuwun kanggo aplikasi Crimo dheweke, sampeyan bisa nggawe cair, sing ora adus, utawa comps superconct. Sakabèhé, dheweke dudu karakter sing luar biasa nanging mung pilihan sing apik yen sampeyan ora duwe karakter dhukungan Cryo.

8. Fischl

Efek Genshin Fishin

Fischl, maneh, dhukungan lan karakter DPS Off-Field ing Genshin. Saiki, wong-wong mesthi seneng ndeleng dheweke ing S-Tier nanging kita kudu nyakup dheweke ing A-Tier amarga Raiden Shogun lan YEE Miko unit elektro luwih apik. Sanajan, Fischl nindakake karusakan elektro sing apik lan terus-terusan nalika dibangun kanthi bener. Dheweke paling apik digunakake kanggo kakehan, superconduct, hyperbloom, lan comps agensi.

9. Keqing

Daftar karakter karakter impak karakter Keqing Genshin

Aku pengin sijine keqing ing S-enier, lan aku mikir akeh wong ngremehake output karusakan, nanging Raiden Shogun lan Miko isih luwih apik tinimbang Keqing. Kanggo wiwitan, Keqing minangka salah sawijining karakter elektro lan pedhang ing Genshin sing bisa ngatasi karusakan sing cukup penting. Skills Elemental ngidini dheweke ngeculake jangkar sing ngrusak lan teleport sing padha lan nindakake karusakan slash sing padha lan nindakake. Star of the Show minangka bledosan unsur dheweke sing ngeculake seri slashes kanthi akeh karusakan. Dheweke paling apik digunakake kanthi superconduct, hiperbloom, lan comps tambah akeh.

10. Cynno

Efek Genshin Cynno Genshin

Cynno utawa Jenderal Mahamatra Sumeru nampa resepsi sing apik nalika dheweke wis ngumumake. Masalah karo Cynno Apa dheweke ora banget f2p lan cukup angel dibangun. Dheweke dadi karakter elektro pole lan unit DPS. Sanajan, yen sampeyan mikir sampeyan bisa mbangun dheweke, dheweke bisa ngasuh sawetara nomer edan nalika dibangun kanthi tetep pikiran keprigelan unsur, sing nambah bonus karusakan kritis, sing nambah bonus kritis dheweke. Sakabèhé, Cynno minangka pedagang karusakan sing apik nanging angel dibangun.

11. Jean

Dhaptar Tier karakter Jean Genshin

Jean minangka karakter pedhang anemo lan dheweke dadi jinis bingung sing digunakake. Kanggo wiwitan, katrampilan unsur dheweke bisa nindakake karusakan sing apik lan bisa nambani kabeh anggota partai nanging katrampilan uga duwe mburi sing bakal angel kanggo mateni gerombolan mungsuh. Nyekeli katrampilan kanggo ngumpulake mungsuh mbutuhake wektu lan ora efisien banget. Sanajan ora ana bledosan unsur Jean menehi karusakan sing terus-terusan lan nambani kanthi akeh, nggawe karakter dhukungan sakabehe tinimbang DPS. DESIGN dheweke DOGE.

12. Veni

Efek Genshin Venibel

Venivi minangka anchon anokon, pangguna gandhewo sing nggawe vorteks Anemo sing narik mungsuh lan ngilangi karusakan sing terus-terusan. Pasif dheweke ngidini dheweke ngasilake partikel energi kanggo tim, tumindak dadi baterei. Dheweke bisa dadi karakter S-Tier yen karusakan dheweke luwih apik. Nanging, dheweke minangka unit sing apik banget kanggo ngontrol akeh. Dheweke uga apik kanggo njelajah minangka katrampilan unsur dheweke bisa njupuk dheweke dhuwur.

13. Hiizou

Dhaptar karakter karakter pengaruh ing Heizou Genshin

Hiizou minangka pangguna katalis lan Anemo sing beda karo sisa karakter genshin. Dheweke ora nggunakake katalis nalika perang nanging nggunakake lengen lan sikil. Minangka karusakan, dheweke nuduhake potensial minangka pedagang karusakan sing akeh saka bledosan lan serangan rutin. Dheweke seneng main, gampang dibangun, lan kita bisa ndeleng akeh pemain tingkat rendah kanthi nggunakake pencarian sing angel. Dheweke uga duwe pilihan senjata sing gratis kanggo muter.

14. Xiao

Efek Genshin Xiao Gensh

Xiao minangka tas campuran. Sawetara pemain pancen seneng nggunakake dheweke (lan arep sengit iki), dene sing liyane ngremehake gamelan. Kanggo output karusakan, ora ala; iku sawise iku ala. Skills unsur dheweke apik, nanging bledosan kasebut ora bisa ngrusak dheweke. Nalika dibangun kanthi bener, dheweke bisa nggawe kerusakan kanthi serangan plunging.

15. Ningguang

Dhaptar karakter karakter impak Ningguang Genshin

Ninggalang minangka pangguna anti geo sing umume wong bakal ana ing B-unde; Nanging, kita mikir dheweke isih apik banget minangka bakul kerusakan sakabehe lan nduweni potensial minangka sub-DPS. Skenario panggunaan sing cocog yaiku nggunakake dheweke ing tim geo mono, nanging kanthi katrampilan unsur lan bledosan, dheweke bisa slot dadi paling akeh tim. Katrampilan dheweke ngalangi serangan mungsuh lan projectiles supaya sampeyan bisa ngilangi mungsuh yen sampeyan duwe wong kaya Ganyu utawa Yoimiya.

16. NOELLE

Efek Genshin Nowle

Liyane sing ndedakake karakter Geo Genshin. . Dheweke nggunakake lempung lan biasane dianggep minangka bakul karusakan sing cukup moderat. Nanging, ngerti carane nggunakake dheweke penting kanggo nggawa paling akeh saka tameng, penyembuhan, lan kemampuan serangan geo. Mbangun dheweke karo C6, njaluk Bennett, gunakake tameng dheweke, lan ngilangke kabeh mungsuh. Nalika tameng dheweke ora apik kaya zhongli, bisa uga ana gandhengane. Ora lali, kemampuan marasake dheweke cukup migunani lan nggawe dheweke dadi karakter sing apik kanggo pemain Genshin pamula.

17. Arataki onto

Efek ATATAKI ITATO GENSHIN

Itto uga dadi karakter geo lan nggunakake Claymore. Dheweke dianggep minangka pilihan sing ramah banget lan output karusakan, nalika dibangun kanthi apik, bisa ngilangi nomer edan. Masalah karo ITTO yaiku bledosane unsur dheweke mbukak, lan nalika dheweke bisa ngrusak, dheweke ora bisa njupuk akeh amarga HP.

18. Yun Jin

Impak Genshin Yun Jin

Yun Jin minangka karakter geo, pangguna poloarm, lan pilihan sing cocog kanggo sing pengin karakter tameng sing uga nindakake kerusakan geo sing apik. Sifat tameng dheweke cukup kuwat, lan nalika dipasangake karo artefak impen opulent, bisa ngrusak kerusakan sing dihormati. Pasif dheweke luwih nambah karusakan serbuk normal ing pesta kasebut. Sakabèhé, dheweke dadi desain karakter Genshin sing apik banget lan uga ndhukung dhukungan.

19. Mona

Impak Mona Genshin

Mona minangka karakter hidr lan pangguna katalis sing paling apik bisa dadi sub-DPS. Sampeyan bisa uga ndeleng wong liya nggunakake bledosan Mona sadurunge nindakake kerusakan edan lan amarga bledosan nabrak karusakan saka karakter liyane ing pesta sampeyan. Dheweke uga dadi pelamar hydro Hydroator matur nuwun kanggo katrampilan unsur dheweke. Sing ujar, yen sampeyan wong anyar kanggo Genshin lan mung entuk Mona, lan duwe karakter DPS sing apik sing bisa nukokake mungsuh, sampeyan bakal luwih cepet.

20. Bocah

Efek Kanak-kanak Genshin

Salah sawijining 11th Harbingers yaiku ing dhaptar karakter karakter Genshin kita kanggo sawetara sebab. Bocah minangka karakter hidr lan pangguna gandhewo kanthi output karusakan sakabehe. Bocah iku unik amarga bisa nggunakake loro hidro loro kaya loro keris lan gandhewo, sing duwe loro burst burst unsur unik loro. Salah sawijining sebab kenapa bocah minangka karakter A-Tier yaiku amarga katrampilan unsur dheweke cooldown, sing ngowahi busur dadi rong keris, lan nganti 30 detik. Katrampilan kasebut duwe cooldown nganti 45 detik, sing meksa sampeyan nggunakake busur.

21. Sangonomia Kokomi

Efek Genshin Kokomi

Kokomi minangka karakter hidro lan pangguna katalis. Kemampuan utama yaiku kanggo ngobati anggota pesta lan aplikasi hydro kanggo mungsuh. Skills elemen dheweke ora ilang nalika sampeyan ngalih karakter lan dheweke terus nambani anggota pesta. Iki nggawe dheweke dadi karakter sing apik kanggo digunakake ing beku comps karo Ganyu lan Ayaka. Nanging saliyane nambani lan migunani ing beku comps, dheweke ora akeh nggunakake, nggawe karakter “cukup” sing apik “nanging ora luar biasa kanthi cara apa wae.

22. Kamisiato ayato

Ayato Genshin Efek

Kamisterato Ayato minangka karakter pedhang hydro lan sedulur tuwa Ayaka. Skills Elemen dheweke ngidini dheweke ngeculake seri slashes cepet sing katon apik banget. Bledosane unsur dheweke kaya ganyu nanging hydro, lan nambah kerusakan serangan normal kanthi hidro. Masalah karo Ayato yaiku dheweke tegese dadi DPS lan karakter ing lapangan, lan sampeyan ora bisa nindakake reaksi amarga dheweke mbutuhake luwih saka enem detik wektu lapangan.

Genshin Impak B-Tier karakter

Karakter B-Tier yaiku sing bisa ngrusak karusakan sing apik nanging umume metu saka karakter sing padha lan nandhang sangsara. Salah siji cara, dheweke isih ora apa-apa lan bisa tumindak minangka penggantine sing cocog kanggo karakter S lan A Tier ing Genshin.

1. Diluc

Diluc Genshin Impact

Salah sawijining karakter pisanan ing dampak Genshin sing ngalami creep daya masakan yaiku diluc. Wiwitane, dheweke minangka salah sawijining karakter DPS PYRO paling apik nanging HE Tao enggal njupuk makutha. Salah siji cara, dheweke isih bisa dadi pedagang karusakan sing apik lan bisa digunakake kanggo reaksi lsporise utawa nyawiji.

2. Klee

Efek Kaey Genshin

Klee uga dadi salah sawijining korban creep daya genshin, sanajan masalah utama karo dheweke yaiku kacepetan serangan alon dadi pangguna sing katalis. Dheweke bisa ngasorake sawetara nomer edan yen dibangun kanthi bener, nanging karusakan dheweke isih ora cedhak karo karakter kayata Hu Tao, Yanfei, utawa malah Xiangling.

3. Kaeya

Kaeya, kaya karakter sing paling akeh genshin, diwiwiti kanthi apik nganti Liunye tiba lan Ganyu duwe spanduk sing luwih dhisik. Sadurunge, dheweke dianggep minangka karakter cryo sing apik, thanks kanggo aplikasi cryo sing paling utama lan terus-terusan kanggo superconct lan beku comps. Sanajan ora akeh sing nggunakake dheweke, thanks kanggo karakter kayata Ayaka lan Ganyu.

4. Qiqi

Efek Genshin Qiqi

Komunitas Genshin Impact sengit karo Qiqi, lan nalika bagean saka alesan bisa uga amarga dheweke dadi karakter sing paling umum nalika kelangan 50-50-an, alesan liyane. Salah sawijining sebab utawa saben alesan supaya ora nggunakake dheweke amarga dheweke banget apes, kanthi mung siji sing dadi kapabilitas unsur sing menehi kapabilitas healing. Liyane saka iku, dheweke dadi karakter sing apik banget. Sanajan sampeyan bisa nyoba mbangun Qiqi karusakan fisik lan dheweke kudu prayoga.

5. Rosaria

Dampak rosaria genshin

Rosaria minangka sub-DPS Crypo lan karakter polarmer. Nalika skills unsur dheweke ora akeh migunani, bledosan unsur dheweke bisa nindakake karusakan awal sing serius lan terus-terusan ngetrapake mungsuh kanggo mungsuh ing sacedhake. Sanajan tekan serangan utama sing njaluk mungsuh-langkah klompok, bisa uga kanthi nggunakake beku comps karo Kazuha lan Kokomi.

6. Mika

Efek Mika Genshin

Mika minangka karakter sing paling anyar lan uga unik. Dheweke dadi karakter cryo lan nggunakake craarm kanggo ngrusak kringet. Dheweke paling apik digunakake minangka karakter dhukungan minangka keterampilan unsur nambah kacepetan serangan lan kacepetan sprint kabeh anggota partai, lan bledosan unsur kabeh anggota pesta sing apik banget.

7. Beidou

Dampak Beidou Genshin

Beidou minangka elektro lan pangguna lombok. Titik Beidou’s Selle yaiku bledosan kaya nggunakake suda utawa malah mandhegake karusakan nalika nglamar elektro menyang mungsuh. Katrampilan dheweke ngidini dheweke nglumpukake lan ngasilake kabeh karusakan saka mungsuh lan ngetrapake elektro kanggo dheweke, nggawe dheweke dadi tambahan tim superconct. .

8. Kujou Sara

Rasa kaya ngono, Sara ditambahake menyang game kasebut yaiku kanggo ningkatake output karusakan ing Raiden Shogun. Sara minangka pangguna elektro sing duwe sawetara Multiplier sing apik ing bledosan elemental dheweke. Dheweke bisa ngatasi karusakan sing apik nalika dibangun kanthi bener lan uga bisa mbantu nambah kerusakan anggota partai, utamane bisa digunakake kanthi apik karo raiden shogun (menehi karusakan 60% 60% kritik 60%). Sanajan ngono, kit dheweke bisa bingung ing wektu lan bisa uga ana sirah kanggo mbangun dheweke kanthi becik.

9. Kuki Shinobu

Efek Kuki Shinobu Genshin

Kuki Shinobu uga dadi conto, pedhang Genshin sing adol utama yaiku kanggo ngobati lan ngetrapake elektro kanggo mungsuh. Sadurunge Sumeru, dheweke pancen ora pas karo meta, nanging saiki dheweke pancen gampang kanggo reaksi burgeon lan hiperbloom; Sanajan, kita uga weruh dheweke digunakake ing mbebayani lan cepet-cepet reaksi. Titik liyane yaiku kemampuan penyembuhan dheweke, nanging kabeh, ana karakter elektro sing luwih apik sing bisa luwih apik tinimbang Shinobu; Dadi, kita nyaranake nggunakake kajaba sampeyan pancen seneng karo desain Kuki.

10. Faruzan

Efek Fuarhan Genshin

Faruzan minangka watak gedhe, sanajan ceruk sing apik. Dheweke dadi pangguna gandhewo lan dhukungan / DPS karakter, bisa ngontrol, lan nyuda resistensi Anemo mungsuh. Sanajan dheweke ora menehi ukuran kanthi apik babagan output karusakan, dheweke paling apik digunakake minangka karakter dhukungan amarga dheweke uga menehi bonus Anemo kanggo kabeh karakter anemo ing pesta sampeyan. Mula, kasus panggunaan paling apik kanggo dheweke yaiku nalika digunakake karo karakter kayata Xiao, Heizou, utawa DPS Jean.

11. Sukrosa

Sucrose minangka pangguna katalis liyane Ananem lan sawetara titik sing adol akeh, lan nambah output karusakan saka karakter liyane saengga ngundhakake masser unsur. Sanajan entuk akeh, sampeyan kudu mbukak rendang, lan recharge energi yaiku masalah karo dheweke. Kabeh, dheweke dadi karakter dhukungan sing apik, nanging Kazuha minangka pilihan sing luwih apik ing dhaptar tiar Genshin kita.

12. SAYU

Deput Sayu Genshin

Suyu minangka anemo, katalis sing apik banget kanggo njelajah lan marasake awakmu. Dheweke uga unit buffs karo Viridectizent venerer nanging duwe syarat energi blurting higharge kanggo ngisi bledosan lan menehi nilai kanggo tim sing paling penting kanggo dheweke nindakake. Saklawasé saben karakter anemo metu, sing ora nggawe unit anemo sing nyenengake.

13. Tighnari

Efek Tighnari Genshin

Tighnari minangka dendro, karakter gandhewo, lan paling apik digunakake minangka karakter DPS. Sanajan dheweke ora salah sawijining DPS paling kuat ing game, dheweke duwe trik sing nyenengake ing lengen klambi. Kanggo wiwitan, bledosane unsur bisa pangalihan geni mungsuh, lan timbangan keterampilan unsur ing statistik unsuré, ngoptimalake karusakan. Nanging, akeh kaya Yoimiya, biasane mung target mungsuh siji, sing nggawe dheweke dadi tokoh DPS sing ala ing Genshin.

14. Yaoyao

Dhaptar karakter karakter impak Yaoyao Genshin

Yaoyao minangka karakter dendro, Polarm sing utamane migunani kanggo dhukungan. Dheweke bisa nglamar dendro terus-terusan kanggo mungsuh sing terus-terusan, ngidini sampeyan ngaktifake karakter lan nindakake reaksi, lan ing wektu sing padha nyedhiyakake healy liwat bledosan lan katrampilan. Dheweke bisa tumindak minangka wong lelungan dendro sing luwih apik, lan iku kabeh dheweke bakal dheweke. Yen ora, gamelan dheweke bisa tardy lan rata-rata paling apik. Karakter dheweke minangka salah sawijining paling apik, sanajan.

15. Baizhu

Efek Genshu Genshu

Salah sawijining karakter dendro sing paling diantisipasi saka Liuyye ora apik banget nalika diluncurake. Baizhu minangka dendro, pangguna katalis lan dheweke dadi penyembuhan sing apik kanthi kerusakan sing apik lan tameng sing apik banget, bisa uga ana limang bintang lima bintang kanthi katalis? .

16. Kaveh

Impact Gelenshin Kaveh

Kave minangka dendro, pangguna lombok, lan karakter DPS. Dheweke ngrawat karusakan dendro kanthi reaksi unsur. Watak iki mbutuhake energi kanggo mbangun pokok sing bisa digunakake kanggo micu intine Dendro Hyperbloom, nanging game sakabehe rada lemah lan rata-rata paling apik.

17. Gorou

Dhaptar karakter karakter pengaruh gorou genshin

Gorou minangka karakter geo, bow sing tegese digunakake minangka karakter dhukungan. Dheweke nambah karakter bonus pertahanan lan geo. Iki tegese karakter kaya Noelle lan Zhongli bisa nggunakake karusakan lan pertahanan kanggo ngrebut nomer karusakan sing apik tenan. Kejabi, Gorou mung minangka bakul kerusakan rata-rata, lan iki ndadekake dheweke dadi watak sing apik banget.

Genshin Impact C-Trier karakter

Karakter C-Tier cantik meh ing dhaptar tier karakter genshin iki. Yen karakter sing kalebu ing C-Trier, ateges ana alternatif sing luwih apik tinimbang game kasebut. Nanging, iki dhaptar Tier karakter C-Tier ing Genshin.

1. Dehya

Dhaptar karakter karakter dehya genshin

Dehya minangka pyro, pangguna Claymore kanthi gaya gelut unik. Sadurunge diluncurake, dheweke nuduhake asil sing nyenengake kanthi kerusakan lan pasif, nanging hojoverse mutusake kanggo nerf dheweke sing mendhem. Kanggo ngrampungake, dheweke nggawe karakter spanduk standar, lan ora ana sing pengin narik dheweke. Dehya bisa nggawe DPS sing layak isih durung ngalami output karusakan lan creep daya sakabehe.

2. Thoma

Efek Thoma Genshin

Thoma pancen apik banget. Dheweke dadi pyro, pangguna polarmer sing nggunakake tameng lan ditrapake pyro terus menyang mungsuh. Saiki, masalah ing kene yaiku aplikasi pyro sing terus-terusan amarga cenderung ngrusak reaksi liyane. Pyro duwe Multiplayer Murah 2x dibandhingake kanggo ngetrapake pyro pisanan banjur nggunakake hidro. Yen sampeyan nganggep iki, Yanfei minangka pelamar lan shielder sing luwih apik tinimbang Thoma.

3. Cukur

Efek Genshin Razor Genshin

Razor dudu karakter sing ala, nanging saiki, ana karakter sing ngluwihi output karusakan. Dheweke isih cukup ing Superconduct lan Comps gratis. Nanging, dheweke duwe statistik pertahanan sing kurang lan kaya akeh karakter, bledosane ora tetep sawise sampeyan ngalih. Kabeh, dheweke dadi karakter Genshin sing apik kanthi output karusakan sing apik, lan mesthi bakal mbantu pendatang anyar luwih cepet.

4. COJOI

Dhaptar karakter karakter pengaruh campu Genshin

COII AKA The Dendro Amber minangka karakter dhukungan rata-rata, nanging desain sing apik banget. Dheweke nandhang lara amarga amber, aku.e., output karusakan ing ngisor. Sanajan bledosane unsur dheweke pancen sopan lan bisa mbantu sampeyan nindakake reaksi dendro kanthi gampang. Isih, miturut statistik, Wisatawan Dendro katon luwih apik amarga syarat energi lan biaya bangunan.

5. Candace

Candace Genshin Impak Daftar Tier

Candace minangka salah sawijining karakter pasamunan Sumeru sing pisanan ngenalake pemain. Dheweke, maneh, rata-rata paling apik amarga output karusakan sing ora ana. Skills Elemental minangka tameng sing sampeyan bisa menet terus kanggo nyerep karusakan ing mungsuh. Dheweke nimbali bledosan hydro kanggo kabeh karakter partai lan nambah persentase serangan kasebut. Iki ora bisa digunakake karo AYATO lan mula ceruk banget, nggawe dheweke dadi karakter sing apik banget. Senajan, desain-wicaksana dheweke katon karakter lima bintang.

Karakter Genshin Impact D-Tier

Karakter D-Tier ing dhaptar tier iki langsung langsung lan ora nggawa nilai sing cukup kanggo kalebu ing tim kasebut.

1. Amber

Efek Genshin Amber

Output karusakan sakabehe Amber ora apik, lan meh kabeh pemain ngalih dheweke nalika entuk karakter anyar. Meh kaya dheweke bakal diganti.

2. Xinyan

Tier karakter karakter XINYAN Genshin

Xinyan, karakter maneh, karakter sing kurang ajar. Output karusakan dheweke ora apik lan ora skala sing akeh. Dheweke uga tameng nanging ora padha karo tanky lan istirahat kanthi gampang. Kabeh, kita ora bakal nyaranake nggunakake dheweke.

3. Aloy

Impact Genshin Aloyhin

Aloy minangka hadiah saka gegayutan kanggo kolaborasi karo Sony ing Bukak Efek Genshin resmi. Kanggo wong sing ora dingerteni, dheweke dadi karakter saka Horizon Series ing PlayStation. Ing Genshin, dheweke ora duwe panggunaan sing apik, uga dheweke ora duwe pedagang karusakan utawa dhukungan, nggawe karakter D-Tier.

4. Lisa

Dhaptar karakter karakter lisa Genshin

Lisa duwe akeh konsep nanging salah sawijining konsep utama yaiku kacepetan serangan alon lan kepiye carane pindhah saka mungsuh. Skills Elemental dheweke, sing paling kerusakan, kudu dianakake sajrone umur limang detik kanggo ngeculake karusakan sing apik.

5. Dori

Dori Genshin Dori

Dori mung langsung, bisa uga salah sawijining karakter sing paling lemah ing dampak Genshin. Dheweke dadi karakter elektro, nggunakake Claymore, lan dianggep minangka dhukungan dhukungan. Dibandhingake karo dheweke, nggunakake Fischl mung nggawe rasa akeh. Wong uga katon sengit marang pribadine, sing ora ana masalah karo.

6. Barbara

Dhaptar Tier karakter defak Genshin

Barbara dudu karakter sing ala; Iku mung dheweke ora melu karakter liyane utawa ora dibutuhake. Pasif lan Konstelasi Chakrehane Karakter Hydro lan ing njaba, dheweke ora duwe panggunaan akeh. Mbangun dheweke yen sampeyan ora duwe karakter hidro utawa penyembuhan.

Artikel sing disaranake

Genshin Impact 4.1 tanggal lan wektu Countdown

Genshin Impact 4.1 Tanggal Tanggal & Wektu (Countdown Timer)

Impak Genshin 4.1 karakter, peta, lan liya-liyane

.1 spanduk: kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Genshin Impact 4.

Pandhita Genshin 4.1 Total Primogems

Genshin Impact 4.1 primogems: kene jumlah total

Genshin Impact 4.2 Beta Recruitment

Genshin Impact 4.2 beta: Tanggal aplikasi & cara aplikasi

Kanggo lintang-lintang sing sumunar ing ambane Genshin 4.1

Genshin Impact 4.1 Kode Livestream: Entuk Primogems Gratis

19 Komentar

Lists Tier umume kanggo dolanan apa wae sing apik banget amarga wong sing duwe pengalaman pribadi lan rumangsa luwih angel tinimbang kemampuan pamuter.

Thrifty Mona ujar:

Dhaptar teir iki kayane mbukak sawetara prinsip sing durung suwe nalika ngadili kelipbang.
Dina-dina iki, 95% saka undakan sing luwih gedhe mudhun ing panggunaan sing ora normal, kanthi eksplorasi utawa katrampilan bakat dadi 5% pungkasan.
Penempatan sing dhuwur saka pirang-pirang karakter geo uga aneh amarga dianggep minangka unsur sing paling lemah kanggo wektu sing suwe, mula reaksi dendro lan reaksi dendro / electro / hydro sing kudu dipindhah adoh luwih dhuwur. Isih seneng banget kanggo ndeleng dhaptar sing beda-beda sapisan.

Ing dosa sing ana ing Barbra ing tingkat paling murah, dheweke duwe penyembuhan sing apik banget lan dheweke gratis! ditambah dheweke bisa nambani nalika mungsuh ora ana sing ora kaya para penyembuhan liyane

Xingqiu ing b ujar:
Xingqiu minangka karakter paling apik nomer loro ing game ..
Furry_luver ujar:

Bruh Itto ing A- Tier. Dheweke dadi s- gampang. Aku wis bisa ngatasi karusakan 220K karo keputusan saka Gorou, albedo, lan zhongli. 220k ngrusak Crits terus. Ora kanggo nyebutake Ushi sing aku bisa ngatasi masalah meh 500k.

Sapa wae sing ora main game.. Mung ninggalake
Ora ana sing main kaeya? ?
Informasi Klasifikasi ujar:

Sampeyan wis reged xiao kanthi ujar playStyle yaiku tas campuran nanging sampeyan bisa ngomong manawa kanggo saben karakter ing game sing gumantung saka wong sing diputer. Uga Xiao Dadi rawan minangka gampang ndandani karo Jean, Barbara, Bennett utawa Healer liyane. Lan ora wanderer kaya rawan amarga bisa mabur? Uga Xiao ora tau digawe kanggo swirling sing ora ateges hes joget mung amarga ora bisa. Aku ora ngerti carane nggawe alesan sing digawe dening Anemo sing cocog kanggo ndhukung luwih akeh sing didhukung kanthi tier redo