Dhaptar Game Submarin Paling Apik | Game Top ing Genre Simulator Kapal Selam, Game Kapal Selam Paling Apik ing PC 2023 | Pcgamesn

Game kapal selam paling apik ing PC 2023

Paul Kelly: Panuntun Panuntun ing PCGamesn, PK biasane nantang ngenteni wektu respawn ing liga ing gapura bundur 3, utawa nglawan sistem sing disunting ing Starfield. Dheweke tresna karo roti panggang, sanajan nggawe dheweke rumangsa lara. Kabecikan butters menehi tol sing abot, siji sing gelem mbayar.

Game simulator kapal selam paling apik ing kabeh wektu

Iki minangka dhaptar Game simulator kapal selam paling apik ing kabeh wektu kanggo konsol utawa sistem, kalebu gambar seni panutup nalika kasedhiya. Game SIM Selinim sing dirating iki diarahake kanthi popularitas, dadi mung game simulator kapal selam paling gedhe ing ndhuwur dhaptar.

Sajarah kabeh jinis genre kasebut, Sim Kapal Selam iki dianggep paling apik ing genre kasebut. Daftar iki kalebu kabeh game simulator kapal selam sing tantangan sing nate nate nemoni rak-rak, mula ora kudu duwe sims kapal selam sing luwih jelas utawa anyar. Yen sampeyan luwih seneng nindakake pertempuran ing langit tinimbang ing segara, sampeyan kudu mriksa game simulator PS3 PLAVER.

Dhaptar iki duwe game kaya Silent Service, Silent Hunter III lan liya-liyane. Yen sampeyan pengin mangsuli pitakon, “Apa game simulator kapal selam paling apik?”Lan” Apa game simulator kapal selam paling gedhe ing kabeh wektu?”Banjur dhaptar iki kanggo sampeyan.

Game kapal selam paling apik ing PC 2023

Apa sampeyan sawise simulasi, utawa tumindak murni, gabung karo lelungan liwat jerone nalika kita ngliwati game kapal selam paling apik ing PC 2023.

Game kapal selam paling apik ing PC

Diterbitake: Juli 31, 2023

Apa game kapal selam paling apik ing PC? Game simulator kapal selam wis populer ing taun 90-an, nanging yen sampeyan nggoleki game kapal selam anyar, pilihan sampeyan luwih winates. Yen sampeyan gelem ngliwati kabeh gangguan sing nggawe sawetara klasik ’90an kaya bisu, layanan bisu, lan Aces saka jeren ing jero, banjur dadi kekuwatan kanggo sampeyan. Nanging, yen sampeyan nggoleki game PC modern sing luwih akeh karo kapal selam, dhaptar iki akeh sing akeh banget saka battaran.

Game kapal selam teka sawetara macem-macem bentuk lan bentuk sing beda, kanthi tujuan kanggo ngrampungake minutiae operasi saben dina ing kapal militer lan ndharat serangan torpedo sing sampurna. Kapal selam luwih akeh tinimbang nglelebke kapal liyane, sanajan, nggunakake sumber daya, panggunaan strategis sumber daya, lan posisi sing apik yen sampeyan pengin bali kanthi aman. Gabung karo sawetara game kapal selam paling apik kanggo muter ing PC saiki, saka game PC, lan Multiplayer Titans kanggo ngakses FTL-Sinta awal.

Mangkene game kapal selam paling apik:

World of Whips

Dheweke ngomong yen ora bakal kelakon, nanging kapal selam saiki kasedhiya ing World Battler perang naval kanggo muter. Sawise diuji kanthi dhasar pamuter ing operasi ‘teror saka jero’ wargaming sing ditindakake kanggo nggawa kapal selam menyang game utama kanthi mekanik, lan pertempuran peran.

Saiki ana limang kapal selam sing kasedhiya ing perlindungan perang sing wis ditindakake saka kekuatan wiwit dibebasake ing taun 2015, nggawe salah sawijining game WW2 paling apik kanggo penggemar pertempuran Angkatan Laut.

Game kapal selam paling apik: kapal selam ing segara

Waters kadhemen

Penerus spiritual iki kanggo Red Storm Rising yaiku game kapal selam sing paling anyar sing bener nalika pertempuran diwiwiti. Sampeyan minangka komandan sub nuklir subur karo nyegah karusakan sing dijamin minangka perang kadhemen. Patrolling ing antarane Labrador lan Benents SEAS, pakaryan kanggo perang kapal perang Soviet, nyegat convoy, lan ngirim pasukan pasukan khusus ing jero mungsuh mungsuh. Kanggo nindakake iki, sampeyan duwe barisan kira-kira 40 kapal sing dilengkapi kabeh saka torpedo sing dipandu kabel lan pluru pelayaran menyang Tech Sonar Modern.

Waters kadhemen nindakake tugas sing hebat kanggo ngelingake sampeyan yen sampeyan dadi prayer, lan sampeyan asring entuk tetes ing kapal mung kanggo nemokake loro kapal liyane wis nglacak sampeyan saka dawa, Lan sampeyan saiki duwe rong torpedo kanggo Dodge. Matur suwun, sampeyan bisa ngontrol gedhe ing sub, nggawe gerakan lan rasa sing tepat kayata dipikirake lan nglakokake ing perang panas.

Game kapal selam paling apik: kru saka kapal U katon ing cakrawala

Uboat

Campuran manajemen kru wong sing nomer telu kanthi tumindak wong pisanan, uboat nyerang strategi lan tumindak mabuk mabuk lan tumindak sing bisa disenengi lan hardcore penggemar kapal selar lan hardcore lan hardcore. Pakaryan sampeyan minangka komandan U-prau WW2 yaiku Tw2: Nindakake pesenan sing diwenehake kanggo sampeyan saka kriogsmarine HQ, lan njaga kru lan kapal lan kapal sing sehat lan sesambungan.

Sing nggawe game kapal selam iki yaiku sampeyan bisa mlebu ing prajurit lan mlaku-mlaku ing kapal lan saji paukuman – yen sampeyan bisa nindakake cooke Sarapan Kobongan.

Iki wis nyiyapake lelayaran menyang banyu sing durung diwaca saka uap awal kanggo wektu saiki, lan, kaya ngono, isih akeh kewan omo sing ora becik. Isih, game selamasan paling apik ing dhaptar iki bakal muga-muga bisa numpak minangka pangembang jero banyu Studio terus ngetrapake fitur-fitur anyar kaya kampanye.

Game Kapal Selamai Paling Apik: Kapal Selam ing Art ARCTIC Waters

Silent Hunter 3

Nalika nerangake kabeh game kapal selam kabeh-nyithak sing nyemplungake sampeyan kanthi lengkap babagan pangareping sub, angel ngalahake Silent Hunter 3. Sampeyan bisa milih sawetara kampanye sing beda utawa misi patroli dinamis, lan kabeh janji kanggo nyelehake sampeyan nalika perang nalika perang. Diwenehi U-Boat ing wiwitan perang nggawe sampeyan rumangsa predator Apex, amarga sawetara mungsuh sing dilengkapi kanggo ngatasi teknologi anyar; Nanging, dening 1944, tugas sampeyan meh ora mungkin amarga kapal mungsuh wiwit nggawa pengiring lan dhukungan pesawat.

Ana macem-macem kapal selam sing sampeyan bisa dhawuh, lan saben wong ngrasa b├ęda lan wakil saka wektu sing paling gedhe sampeyan bakal berjuang, saka kapal sing paling cepet ing taun 30-an kanggo ngrampungake karusakan ing wektu sing dawa kisaran lan nggawa beban sing luwih abot.

Apa sampeyan milih, ngarepake disambut dening rincian nyata ing ngendi wae. Sampeyan bisa pindhah ing antarane kabeh stasiun sing beda-beda ing sub kasebut kanggo ndeleng kru ing tumindak, nanging uga ana setelan kamera njaba, strategi, lan sinar iklan cinematic, lan sinetatik sing bisa diakses. Ngomong babagan, Hunter bisu 3 Nggawe setelan realisme sing bisa diatur amarga sampeyan wis luwih biasa kanggo kontrol, supaya sampeyan bisa nggawe pengalaman kanthi lengkap. Iki bisa dadi salah sawijining game lawas ing dhaptar iki, dadi yen sampeyan lagi versi modern, bisu 4 uga diputer.

Game kapal selam paling apik: punggawa saka uboat ing dek

Wolfpack

Simmarine kapal selam selam pisanan iki cocog kanggo interiors U-Boat sing rinci kanthi meticulously. Wolfpack ana ing uap awal Akses nanging dikembangake kanthi Komunitas Game Submarine khusus, Subsim, kanggo nggawe game kapal selam paling apik. Luwih Apik, Wolfpack minangka salah sawijining game co-op karo kapal-kapal selam saiki, ngidini sampeyan lan kanca-kanca kanggo nganggep peran sing beda-beda ing kapal lan patroli ing santai.

Kabeh kedadeyan ing wong pisanan, mula ora ana tampilan njaba utawa setan mekanika manajemen kru kanggo ngganggu sampeyan kanthi cepet nyingkirake dhewe ing tugas. Kekurangan sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan lakoni kanggo Wolfpack, dadi yen sampeyan ora ngerti dalan sampeyan ing njero U-prau lan kepiye carane bisa kanggo sampeyan.

Game kapal selam paling apik: miring potong kapal selam

Barotrauma

Ora kabeh game kapal selam paling apik yaiku game simulasi, lan barotrauma 2d Cheos Chaos Multiplayer, Monsters Alien, lan manajemen kapal gaya FTL yaiku bukti. Ing barotrauma, sampeyan ngrancang kapal selam sampeyan lan mateni kanggo mburu kabeh monsters laut Alien Alien. Dene Barotrauma bisa diputer kanthi temenan, paling apik ing co-op, ing endi kesalahan sampeyan bakal bal-balan menyang gulung, bencana komik.

Kathahan kerumitan melu sub sampeyan tanpa njeblug ing geni, saengga ora angel mbayangake kanthi cepet lan dramatis kedadeyan nalika laut monsters melu. Siji conto koordinasi sing kurang lan sampeyan bisa uga ora sengaja banjir saka kapal selam saka kapal-kapal selam, siram menyang jaws anglerfish sing gedhe banget, sing bisa nyebabake diskusi suara.

Game kapal selam paling apik: tampilan saka njero kapal selam futuristik

Subnautica

Dene dolanan Survival Seafaring Seafaring, sampeyan nggunakake akeh wektu ing seafloor ing seafloor ing seafloor ing submersibib. Tujuan sampeyan luwih asor tinimbang mungkasi penyerang Soviet ing banyu sing adhem utawa ngangkang. Nanging, sampeyan kudu urip sawise nabrak-landing ing planet asing segara. Tantangan kasebut njupuk sampeyan saka wiwitan sing asor, ing ngendi sampeyan ora duwe Kelp Kelp ing POD Uwal, kabeh cara nggawe dasar riset mini lan ing njero banyu. Yen sampeyan lagi wae miwiti, priksa pandhuan subnautica kita kanggo njaluk bantuan karo peta, sumber daya, lan liya-liyane.

Lan ing kono sampeyan duwe, bunder saka kapal selam selaras sing paling apik sing sampeyan lakoni saiki. Yen sampeyan anyar menyang pemandangan kapal selam, game iki bisa nggumunake ing wiwitan, nanging kelet lan golek komunitas sing semangat, lan sampeyan bakal cepet-cepet ngangkang. Yen sampeyan pengin seneng SIM militer nanging sengit teles, kenapa ora nyoba tangki paling apik kanggo ukuran?

Paul Kelly: Panuntun Panuntun ing PCGamesn, PK biasane nantang ngenteni wektu respawn ing liga ing gapura bundur 3, utawa nglawan sistem sing disunting ing Starfield. Dheweke tresna karo roti panggang, sanajan nggawe dheweke rumangsa lara. Kabecikan butters menehi tol sing abot, siji sing gelem mbayar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.