Dhaptar Ark Servers – Top Ark Server, Paling Anyar Ark Server 2023 | Pcgamesn

Server Ark paling apik 2023

Contents

Ark squirtle nglakokake telung klompok server – Kluster PVE kanggo saben mods Overhaul sing populer, rasa wedi lan omega, lan kluster pvp. Inti menyang bandingane yaiku kasunyatan manawa ora ana sing ngilangke; Devs ujar yen tujuane yaiku nggawe “kluster ark sing nyenengake, nyenengake, jangka panjang” sing sampeyan bisa njamin manawa kemajuan bakal aman. Bisa dadi papan kanggo pindhah yen sampeyan nggoleki omah ngluwihi server resmi. Minangka dipercaya lan Perlindhungan minangka kunci: Squirtle Nggawe Perlindhungan Pasareye lan DDos Perlindhungan, ditambah “ewu Gigabytes” meh mesthi “langsung dilarang. Priksa tarif lan mod ing situs web.

Dhaptar Ark Servers

Telusuran lan goleki server Ark paling apik kanthi nggunakake dhaptar server bebarengan ndhuwur.

× 26271 Server ditemokake

15 / Sep Alandade X100 PVP Autotek / E.

Setelan Umum Tarif: → Pengalaman X100 → Taming X100 → Farming X100 → Fishing X300 → Cave ngrusak X6 .

[ESP / EU] Alandalus pve x5 ora ana sing ngilangke [.

Informasi X5 Informasi: → Pengalaman X5 → Taming X5 → Ladang X5 → Fishing X5 → Fishing X2 (Item, BLOSS).

1 / Sep Alandalus X25 – (V358.11)

Umum laporan: → Pengalaman X25 → Taming X25 → Pertanian X25 → → Smoken x25 → → karusakan x25 →.

(WG) 5x UK Kluster – Ragnarok .

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) 5x UK Kluster – Purwaning Dumadi.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) 5X Pve UK Cluster – Fjordur -.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) 5X Pve UK Cluster – Crystal i.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) 5x kluster 5x UK – Aberatio.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) Kluster 5x Pve UK – The Cente.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) 5x UK Kluster – yaiku Islan.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) Kluster 5x UK – Exincio.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) 5X Pve UK Cluster – Purwaning Dumadi -.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) 5X Pve UK Klus – Isla Ilang.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) 5X Pve UK Cluster – Valguero .

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) Kluster 5x UK – Scorched .

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) Dox Gampang Inggris – Ragnarok – (v35.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

(WG) Dox paling angel uk – Valguero – (.

Nggolek kluster Ark Pve sing ora bakal ngilangke lan nduweni mod favorit sampeyan? Ora katon maneh! Kita kluster feat.

Ngluwihi 15x-Pvp-Nowipe-uniquedinos-Shop-Orp – (V358.11)

Nganti Ark // Ora Ngilangke Pvp Pvp Unik – Pvp – 6 Wong Suku – Dinos Unik! – Perlindhungan Pemain Anyar – Perlindhungan Raid Raid.

Thugsark-Fjordur [Pve] [3XXP] [3XH] [15.

♣♣♣ Fjordur urip! ♣♣♣ ♣♣♣ Pesen ♣♣♣ Yen sampeyan nggoleki Campuran Pude sing apik lan PVP, Ayo Thug Checkout.

Tek Edge Gaming (Pve) – Genesis: pa.

Nggolek wiwitan sing seger?Kita PC / Kukus, No-Wipe, Kluster Pve. Kabeh peta utama, fjordur, svartalfheim, lan calblus. Tingkat 3X Exp / Harve.

Tek Edge Gaming (Pve) – Genesis: pa.

Nggolek wiwitan sing seger?Kita PC / Kukus, No-Wipe, Kluster Pve. Kabeh peta utama, fjordur, svartalfheim, lan calblus. Tingkat 3X Exp / Harve.

Tek Edge Gaming (Pve) – Fjordur – (.

Nggolek wiwitan sing seger?Kita PC / Kukus, No-Wipe, Kluster Pve. Kabeh peta utama, fjordur, svartalfheim, lan calblus. Tingkat 3X Exp / Harve.

Tek Edge Gaming (Pve) – Crystal Isl.

Nggolek wiwitan sing seger?Kita PC / Kukus, No-Wipe, Kluster Pve. Kabeh peta utama, fjordur, svartalfheim, lan calblus. Tingkat 3X Exp / Harve.

Tek Edge Gaming (Pve) – Pulo Ilang.

Nggolek wiwitan sing seger?Kita PC / Kukus, No-Wipe, Kluster Pve. Kabeh peta utama, fjordur, svartalfheim, lan calblus. Tingkat 3X Exp / Harve.

Tek Edge Gaming (Pve) – Pulo .

Nggolek wiwitan sing seger?Kita PC / Kukus, No-Wipe, Kluster Pve. Kabeh peta utama, fjordur, svartalfheim, lan calblus. Tingkat 3X Exp / Harve.

Server Filter

Monetize Server Sampeyan

Sistem sumbangan

Server kategori

Babagan Ark

Ing Survival Ark ngalami Pemain kudu slamet ing jagad sing diampol dening dinosaurus lan para pemain manungsa musuhan. Pamuter kudu mundhak nganti mekar lan entuk peralatan sing luwih apik.

Server Ark paling apik 2023

Apa sampeyan nggoleki PVP, kanthi wedi, wedi banget utawa mod liyane, ora katon maneh kanggo dhaptar server Ark paling ndhuwur lan kluster server kanggo melu ing 2023.

Server Ark: Wulu bajingan sing ditutupi dinosaurus ing jejere bangunan sing nuduhake lingkup wong sing unggul

Diterbitake: Jul 28, 2023

Apa server Ark paling apik kanggo gabung ing 2023? Kita wis nulis internet nggoleki ark paling dhuwur: Survers berkembang lan server server kanggo ngrampungake kabeh pengalaman, apa sampeyan nggoleki sawetara pvp pve, papan kanggo muter omega utawa Malah server sing ditandingi kaya Fibercraft, ing ngendi sampeyan bisa tame lan jenis kabeh Dinos Ark sing apik banget karo investasi minimal. Kita uga bakal ngomong babagan server resmi lan apa sing kedadeyan nalika pindhah offline ing wulan Agustus.

Ark: Survival evolusi minangka salah sawijining game dinosaurus sing paling apik lan game sing slamet ing PC; Meta-narasi-narasi sing sayati nyedhiyakake alesan kanggo mbuwang dinosaurus bebarengan karo prasyarat liyane lan malah mita liyane ing kothak wedhi liyane kanthi sistem kerajinan lan kaslametane. Apa sampeyan pengin mbangun menagerie sprawling kanggo awake dhewe utawa mimpin tentara Dino marang pemain liyane, macem-macem pengalaman sing ditawakake, lan sampeyan bakal nemokake macem-macem server sing dioptimalake kanggo saben iki. Waca kanggo dhaptar sawetara server ora resmi sing paling apik lan paling populer, lan risak persis apa sing ditawakake menyang pamuter Ark sing worthning.

Ark paling apik: Survers Bermanen Survival

Iki minangka dhaptar server Ark paling apik kanggo gabung ing 2023:

Server Ark resmi

Studio Wildcard, pangembang Ark: Survival evolusi, ngoperasikake server resmi dhewe kanggo game kasebut, lan iki bisa dipercaya ing antarane sing paling popul. Server Official standar hew kanthi tarif dhasar lan aturan sing paling akeh wektu, sanajan sevs asring ngapiki kanggo nangani akhir minggu utawa preinan – situs kanca sing diarani Dododex bisa menehi tarif paling anyar.

Ana server resmi liyane kanggo mode game lan acara sing beda-beda, server pamula kanthi wipes sing luwih alon, tutup level, lan taler watesan kanthi tarif lan wipes sing luwih cepet. Kabeh kasedhiya kanggo browsing lan ngakses saka menu ing game.

Sayange, server resmi amarga mati kanthi apik nalika prau: tanggal rilis-surveved rol rolin ing tanggal 20 Agustus. Yen kedadeyan, Studio Wildcard wis janji manawa tanggal pungkasan tanggal saka server resmi bakal diunggah kanggo sampeyan dadi host server utawa muter kanthi pamuter, lan kanthi alami, kabeh server sing ora resmi ing ngisor iki bakal dadi ora kena.

Yen sampeyan durung ngerti, sisa-sisa-sisa-sisa-sisa-sisa bakal dadi remas slamet berkembang, lan bakal kalebu pulo, kaslametan sing paling apik, lan peta DLC non-Canon. Yen sampeyan duwe slamet berkembang sampeyan bakal – mbok menawa kontrovery – kudu tuku munggah kanthi kapisah, sing dijamin kanggo ngisi tanggal 2 taun. Janji kasebut, Nanging, sisa-sisa kasebut bakal ditampa kanthi nganyari, nganyari-urip, owah-owahan imbangan, lan koreksi bug “sajrone pirang-pirang taun teka”.

Sawijining dinosaurus ing ndhuwur loro sing dipasang ing server ARK

Astro Pvp

Astro minangka klompok utama server PVP, hosting sing ora diluncurake sesi ing kabeh peta; Apa Ragnarok, Pulo Kristal, Genesis i II, II, Pulo sing ilang utawa ing endi wae sing sampeyan apik, sampeyan bakal nemokake server Astro sing aktif ing sawijining sekelompok sampeyan. Dheweke ngoperasikake setelan PVP X100 SETTER SO KELASA GAMBAR, lan NGANGGO ING NGANGGO, Rempah-rempah kanthi tetes loot khusus. Telusuri kluster ing situs web.

ARK Server: Dino Glows Ethereal Biru Gantung ing tebing

Elite Ark

Elite Ark minangka Cluster Server Focussed PVP liyane, lan ngaku reputasi kanggo daya saing sing nyebabake panggunaan asring “Ark Youtubers”. Dheweke ujar manawa saben peta host – lan dadi host kabeh 12 saka utama. Rong mode utama ditawakake: enem-pamuter gratis-kanggo-kabeh lan trios, saben setelan kanthi otomatis lan plugin server kanggo ngoptimalake lingkungan sing kompetitif. Elite Ark uga nawakake kothak loot minangka hadiah kanggo logins saben dina lan melu ing masarakat. Priksa syarat-syarat lan kahanan banjur telusur kluster ing situs web.

Server Ark: Roti laser oranye dipecat menyang target ing lapangan sing grasik

Ethereal dominasi

Diadeg ing taun 2012, ethereal Dominion minangka kluster adhedhasar kluster AS sing dawa sing nganggo Pve Server ing kabeh 12 peta utama. Ana uga server acara, malah telung server paling gedhe kanggo mod sing gedhe lan populer. Klompok modifikasi kasebut, kanthi kabeh server sing mbukak koleksi sangang mods Ark sing paling apik kalebu Dinos Kraken, Struktur Super, lan omah lelang. Tarif rada diakses kanggo aksesoris lan nyenengake, kanthi luwih cepet XP, taming, hatching, lan mateng. Populasi biasane apik, utamane sajrone jam kita, lan ana komunitas sing sehat kanthi toko diskar lan game dhewe. Yen sampeyan nggoleki sawetara hawa anyep, priksa kluster ing situs web.

Server Ark: Kabeh habitat wis dibangun ing mburi penyu renang Dino

MTS Ark – Luwih saka Slamet

Diadeg ing 2018, luwih saka slamet, utawa MTS, tuntutan dadi komunitas PVP sing ora resmi ing Ark, kanthi luwih saka 25 server ing operasi. Populasi biasane sehat, utamane ing jam Eropa. Yen sampeyan apik pvp, kita saranake iki kudu dadi telpon port pertama sampeyan – MTS negesake reputasi kanggo daya saing, “lan nggawe ton pangowahan ing bonet kanthi dolanan sing kompetitif Pikiran. Iki kalebu lokasi dhasar (lan dilarang) lan peta peta liyane, keseimbangan ngganti barang lan Dinos, lan alamia setelan server, lan mods. Sampeyan bisa mriksa kabeh ing bagean kluster utama ing situs web.

Server Ark: Watak lenggah ing mburi dinosaurus sing mabur

Divisi kidul

Adhedhasar ing Spanyol nanging server operasi ing loro Spanyol lan Inggris, South Divisi nawakake server PVP lan Pve, miturut kabeh peta inti, utamane sajrone jam puncak Eropa. Ana uga komunitas sing sehat karo luwih saka 500 pemain ing dhukungan, dhukungan sing sehat, lan acara rutin kalebu Roulette item ing game. Priksa situs web luwih akeh.

Server Ark: Dino biru lan wungu sing nembak laser sing padhang saka cangkeme

Squirtleark

Ark squirtle nglakokake telung klompok server – Kluster PVE kanggo saben mods Overhaul sing populer, rasa wedi lan omega, lan kluster pvp. Inti menyang bandingane yaiku kasunyatan manawa ora ana sing ngilangke; Devs ujar yen tujuane yaiku nggawe “kluster ark sing nyenengake, nyenengake, jangka panjang” sing sampeyan bisa njamin manawa kemajuan bakal aman. Bisa dadi papan kanggo pindhah yen sampeyan nggoleki omah ngluwihi server resmi. Minangka dipercaya lan Perlindhungan minangka kunci: Squirtle Nggawe Perlindhungan Pasareye lan DDos Perlindhungan, ditambah “ewu Gigabytes” meh mesthi “langsung dilarang. Priksa tarif lan mod ing situs web.

Server Ark: Survei Dino Habitat

Fibercraft

Fibercraft minangka salah sawijining telung kluster server Ark sing dioperasikake dening stigmotopia, lan salah sawijining kluster utama Server sing ditetepake – Dinos bisa diobong lan bro condong kanthi cepet kanggo basis 1000X. Pengalaman sing beda banget saka game dhasar lan malah saka 5-50x Server, kanthi meh kabeh merata Ark lan ngolah rampung ing wektu sing sithik utawa ora ana. Kanggo akeh proses, nambah nilai kanggo output lan kanthi mangkono rasa ketegangan kanggo kabeh game sing bagean inti saka banding kasebut. Nanging, yen sampeyan pengin muter dolanan Dino Dino Ark kanthi gesekan minimal, Fibercraft kanggo sampeyan, lan populasi sing cukup stabil ing akeh server sing kaya ngono. Priksa kluster Fibercraft ing situs web ing kene.

Kepiye aku melu server Ark?

Mangkene Cara Gabung karo Ark: Survival Evolusi Swara liwat Steam:

  • Temokake alamat IP server lan nyalin.
  • Bukak klien Ark Steam, banjur klik ‘tampilan’ banjur ‘server’.
  • Klik tombol ‘Favorit’ banjur klik ‘Tambah Server’.
  • Tempel Alamat IP, banjur klik ‘Tambah alamat iki kanggo favorit’.
  • Miwiti game, banjur klik ‘Gabung Ark’ saka menu utama.
  • Klik menu gulung mudhun sesi banjur pilih ‘Favorit’.
  • Sampeyan kudu ndeleng server sing sampeyan tambah – Klik lan gabung.

Mangkene carane gabung karo Ark: Survival evolusi liwat epik:

  • Saka menu utama Ark, klik ‘Game Lokal’ banjur ‘Tunggal-Player’.
  • Gawe karakter lan gabung sesi kasebut.
  • Entuk informasi sambungan server ing format [IP server: port] lan nyalin.
  • Bukak konsol kanthi tombol ‘TAB’.
  • Ketik ‘Bukak [server IP: port]’ banjur pencet Ketik kanggo nyambung menyang server.

Saiki sampeyan ngerti server Ark sing paling apik kanggo melu ing taun 2023, kenapa ora ndelok dhaptar mods sing paling apik kanggo ngatur game? Sampeyan bisa ngatur akeh utawa sithik sing dikarepake, nanging mesthi bakal mbantu ngliwati wektu sadurunge tanggal rilis Ark 2 rilis.

Richard Scott-Jones Kaya A A A A A A A A, Dadi Alamiah Game Favorit Dheweke Peteng Jiwane. Dheweke minangka game strategi, total Perang Warna, lan Game Warhammer Nerd. Takon babagan wektu sing takdir 2 wektu dolanan.