Destiny 2 Kampanye Kampanye Kampanye Misi Misi Misi, Destiny 2: Walkthrough Kampanye Kabel | Shacknews

Destiny 2: Walkthrough Kampanye

Contents

Hop ing Sparrow lan nggawe sawetara lemah. Kacepetan ing dalan nganti sampeyan ndeleng sawetara mungsuh sing kudu dikirim saka Destiny 2 Universe.

Destiny 2 Lightfall Kampanye Downfall Walkthrough Misi Misi

Takdir 2 Tastin

Downfall minangka misi katelu kampanye langsir ing Destiny 2. Mengkono Calabat Tentara Calabah wis tekan Neomuna sawise salah sawijining kapal Fleet sing ditabrak menyang kutha. Guardian lan pasukan Sekutu banjur kudu nindakake apa wae sing kudu mungkasi serangan lan nyegah calus ora kena menyang kudung.

Maca ing ngarep nalika kita ngliwati acara mudhun lan menehi tips babagan ngrampungake misi kanthi cepet.

Tujuan Tumbak:

  • Nyusup kapal beteng
  • Kendaraan sabotah Kendaraan Legion
  • Nyusup kapal beteng
  • Mbusak Apotheca
  • Nyusup kapal beteng
  • Numpes mast radial
  • Mbusak Kolosseum
  • Golek cara metu
  • Uwal!

Daya sing disaranake kanggo misi iki yaiku 1650. Tumuju menyang lokasi sing ditandhani ing gapura striders kanggo miwiti misi kasebut.

Nyusupake kapal beteng - DESDY 2 CLEWIGN 2 MISIVE

Nyusup kapal beteng

Tindakake tandha-tandha nggoleki lan numpak menyang kapal Cabal sing tenang. Nalika sampeyan nyedhaki situs kacilakan, sampeyan bakal diadhepi dening Legion Shadow. Ngalahake kabeh, banjur nyekel rampokan saka dada dening alangan.

Tembak shard ing ndhuwur dada kanggo nggawa alangan, banjur sirah ing njero kapal. Saka titik kasebut, mung tindakake spidol liwat bagean kapal sing beda. Ana akeh mungsuh sing luwih jero sing sampeyan lakoni, saengga bisa disiapake kanggo ngadhepi.

Sawise ngalahake gelombang mungsuh sing akeh, sampeyan bakal nemokake hall sing kaya ravine. Mlumpat lan tongkat kabeh menyang mburi liyane, banjur lunga menyang bale menyang Hall kanggo nerusake. Sampeyan banjur bakal teka ing kamar kanthi patung calus sing gedhe lan mungsuh liyane. Pindhah menyang lawang ing sisih tengen kamar Sawise kabeh mungsuh sing dikalahake, banjur njupuk cereng ing saben sisih lawang kanggo mbukak.

Nunggang angkat Grav banjur nerusake menyang bale sabanjure, sampeyan bakal nemokake dalan sing nyambungake dadi dhuwur ing ndhuwur balai ing sisih kiwa. Sampeyan banjur bakal ndeleng lawang ing ngarep; Tembak kabeh telung shards ing sisih kanggo mbukak lawang. Sanalika sawise, sampeyan bakal nemokake papan sing bisa nandur spanduk rally kanggo pertemuan sabanjure.

Kendaraan Sabota - Tastined 2 CLEWIGN 2 MISIVEVALIS

Kendaraan sabotah Kendaraan Legion

Ing pertemuan kasebut, sampeyan kudu nyabotake kendaraan kanthi ngrebut résonansi peteng saka salah sawijining sisih kamar lan nggawa menyang sisih liya ing kamar liya ing kamar sing bisa disimpen dening mungsuh. Sampeyan kudu ngalahake mungsuh sawetara lan ngadeg ing bunder dhisik kanggo nggawe résonansi peteng, lan yen wis rampung, banjur langsung menyang sisih liyane.

Sawise sampeyan wis nyelehake résonansi peteng lan ngalahake mungsuh liyane, Tormentor boss bakal katon.

Ngalahake Tormentor

Ngalahake tormentor

Boss iki padha karo tormentor sadurunge sing wis diadhepi sadurunge. Gunakake pilar ing ruangan kanggo nutupi, lan yen sampeyan wis mbukak, nggunakake kabeh ammo sing abot lan super sampeyan kanthi cepet ngirim bos. Nangkep dada ing lawang, nembak papat shards kanggo mbukak lawang, banjur nerusake bagean sabanjure.

Nyusupake kapal beteng - DESDY 2 CLEWIGN 2 MISIVE

Nyusup kapal beteng

Kanggo bagean sabanjure, sampeyan kudu nggawe parkir nalika sampeyan mlumpat saka platform kanggo platform ing ndhuwur ravine. Sawise tekan mburi dalan, sampeyan bakal nemokake angkat sing bisa ditindakake.

Mbusak Apotheca - Destiny 2 Coklat

Mbusak Apotheca

Sampeyan bakal nemokake kamar sing akeh banget karo drapery ing tengah. Pindhah drapery kasebut kanggo golek shards sing kudu ditembak kanggo mbukak lawang sabanjure. Ana mungsuh bakal ngenteni ing ngarep lawang, mula siyap diserang.

Cetha kabeh mungsuh banjur njupuk shards ing ngarep lawang. Jalur iki bakal nuntun sampeyan menyang angkat grav sabanjure.

Nyusup kapal beteng

Terusake pindhah liwat kamar kloning lan balai sabanjure lan sampeyan bakal nemokake arena sing gedhe banget karo papan kanggo nyelehake spanduk rally.

Numpes mast radial - Destiny 2 CLEWIEGN 2 Misi

Numpes mast radial

Kanggo ngrusak mast radial, sampeyan kudu ngirim rong resine peteng ing monolitiks. Ngilangake gelombang pisanan mungsuh, ngadeg ing bunder lan ngenteni résonansi peteng. Banjur, tangkep résonansi peteng lan dikirim menyang monolith sing ditandhani. .

Mbusak Kolosseum - Destiny 2 CLEWIGN 2 MISIF

Mbusak Kolosseum

Sampeyan banjur kudu ngalahake mungsuh sing isih ana ditambah karo juara mungsuh sing ana ing.

. Entuk Efek Makanan kanthi interaksi karo sumber kasebut banjur ngalahake mungsuh sing isih digunakake kanthi nggunakake kabisan kanthi strand sampeyan.

Sampeyan bakal pungkasane ilang efek lan entuk efek sing wis kesel, lan kaya bos liyane katon.

Golek cara metu

Aja melu boss amarga kekebalan kanggo kabeh karusakan. Nanging, nggawe panelus ing wilayah sing ditandhani ing arena lan ngadeg ing bunder. Sampeyan bakal miwiti njupuk efek peteng, nanging ora disalahake saiki lan ngenteni Caiatl supaya bisa ngluwari lan ngluncurake tameng munggah.

Uwal! - Tujuan Kampanye Kampanye Misi Destiny 2

Uwal!

Saiki kanthi nambah tumpukan pepeteng, sampeyan mung kurang saka rong menit kanggo uwal saka kapal. Tumuju menyang dalan metu lan langsung numpak sparrow sampeyan. Sampeyan banjur kudu mlayu liwat kursus nalika ngrusak kabeh alangan lan mungsuh ing dalan. .

Priksa video iki dening ZafropSpet nuduhake cara ngrampungake misi mudhun ing Destiny 2:

Destiny 2: Walkthrough Kampanye

Destiny 2: Walkthrough Kampanye

Lengkap lengkap kanggo kampanye sing entheng ing Destiny 2, kalebu informasi ing versi legendaris.

28 Februari 2023 11:45

Destiny 2: Cluesjim duwe kampanye anyar kanggo pemain seneng. Ora kaya misi crita musiman, kampanye iki minangka pengalaman tradisional, kalebu sawetara misi sing nggawa sampeyan menyang lokasi anyar, ndeleng sampeyan ngadhepi Antagonis utama: Kaisar Calus. Kanthi pilihan legendaris kanggo milih, akeh tantangan – lan entuk hadiah – supaya bisa ditemokake kanggo wong-wong sing pengin njupuk seksi lan Pak Kaisar Calus lan defend lelungan, bumi, lan kamanungsan.

Dianyari: 6 Maret 2023 @ 3:19 P.m. Est

Gunakake tautan ing ngisor iki kanggo mlumpat menyang misi lampah sing relevan:

  1. Misi 1: Hubungi Pertama
  2. Misi 2: Ing pengepungan
  3. Misi 3: Downfall
  4. Misi 4: Breakneck
  5. Misi 5: Ing Verge
  6. Misi 6: Ora ana wektu sing ditinggal
  7. Misi 7: Headlong
  8. Misi 8: Ukuran Desperate

Kampanye kasebut ing Destiny 2: Cluesfall bakal duwe rong masalah: Klasik lan legendaris. Iki diwenehi rong kothak kanggo para pemain kanggo milih: Dadi wani lan dadi legenda. Kaya ratu sing tukang sihir, Pemain sing luwih anyar bisa uga pengin milih para veteran, kudu milih legendaris kanggo hadiah, iki pancen nyata kanggo sing kepengin siyap.

Ngrampungake kampanye sing entheng ing legenda bakal menehi hadiah kanthi waja sing cedhak karo tutup daya. Pamuter iki tekan endgame ing ngendi dheweke bisa fokus ing aspek liyane sing entheng kaya golek rahasia, nggawe mbangun, lan main serangan. Kampanye legendaris uga bakal ngasilake modul upgrade, semedi eksotis, lan strand sing endah. Sampeyan uga kudu nyathet yen Playthrough kita ing legendaris, lan pandhuan iki nuduhake. Luwih yakin yen bakal entuk sampeyan ing ngendi sampeyan kudu lunga yen sampeyan lagi main ing klasik.

Misi 1: Hubungi Pisanan

Misi pisanan ing Destiny 2: Lightfall nendhang karo Kaisar Calus, armada piramida, lan saksi teka ing bumi.

  • Tutup daya: 1585 (1600 Disaranake)
  • Modifikasi: legenda (opsional), chaff, galvanized, multiplikitas, mettle

Sawise nonton cinematic mbukak sampeyan bakal bisa mindhah lan miwiti misi ing kapal cabal. Kaya misi crita sing paling crita ing Destiny 2, iki cukup linear. Yen sampeyan ora yakin manawa arep lunga, nggawa hantu lan sampeyan bakal weruh suit layar. Nggawa Ghost sampeyan uga bakal nuduhake sampeyan tujuane.

Objektif: Sabotage The Cabal Fleet

Gambar sing nuduhake tujuan misi ing Destiny 2: Lightfall

Pindhah liwat kapal nganti sampeyan nemoni klompok Cabal. Pesen ing sisih ngisor layar sampeyan bakal ngenalake sampeyan kanggo Blonde Legion Cabal. Sawetara mungsuh iki bakal nggawa bungkus teknologi ing mburi. . Sampeyan bisa njupuk bungkus teknologi kanggo jotosan lan mateni tameng.

Objektif: Entuk akses menyang wilayah sing diwatesi

Gambar sing nuduhake KEETMASTER KEAST KEET ING ING DESTINY 2

Pencet maju saiki, ora nggatekake lawang apa wae sing dikunci lan mbutuhake keycards. Mung mindhah siji-sijine cara sing mbukak lan ngalahake mungsuh ing ngarep sampeyan. Sampeyan bakal pungkasane golek KEETMASTER KEAST THE sing bakal nyelehake KEETT KEETT KEETCAR. Yen sampeyan milih manawa bakal kasedhiya kanggo saben anggota tim sampeyan, lan bisa digunakake kanggo mbukak lawang sing cocog karo sadurunge mblokir dalan sampeyan.

Objektif: Entuk akses menyang jembatan

Gambar sing nuduhake tormentor ing takdir 2: Cluesfall

. Ing kamar sabanjure ana sawetara mungsuh nanging sampeyan kene kanggo minangka tombol penaklukan. Ngalahake supaya bisa nyekel kunci konkon sing bakal mbukak lawang sing cocog.

Objektif: Numpes inti komputer

Gambar sing nuduhake carane ngrusak inti komputer ing kampanye 2 CLEDIBAL

Liwat lawang sing dikunci yaiku inti komputer. Ngalahake mungsuh sing dijaga banjur njupuk elektrods sing mencorong sing protruding saka inti. Sampeyan bakal weruh integritas saka 100 persen lan nalika tekan inti nol bakal dirusak.

Objektif: Temokake Osiris

Gambar sing nuduhake teka-teki lompat cilik ing DESTINY 2: CLINGTALE KONTER USERI MISI

Bagean sabanjure misi biasane navigasi liwat kapal lan njaba. Tindakake dalan lan ngalahake mungsuh sing ana ing dalan sampeyan.

Objektif: entuk akses menyang ruangan reaktor

Gambar sing nuduhake Chalice Keymaster ing Misi Hubungi Pertama saka Destiny 2: Cluesfall

Pungkasane sampeyan bakal nemokake lawang sing dikunci lan mbutuhake keycard chalice. Nguripake sampeyan kanthi bener nalika ngadhepi lawang lan sirah liwat bukune mung sing kasedhiya. Ngalahake cemasmaster chalice banjur bali menyang lawang. Mbukak lan sirah ing njero.

Objektif: Numpes reaktor kapal

Gambar sing nuduhake carane ngrusak kapal kasebut

Nalika sampeyan mlebu ing kamar, bakal ana radiator, siji ing sisih kiwa lan siji ing sisih tengen. Mateni kabeh ing kamar banjur nembak saben radiator. Nalika loro-lorone ngrusak gaweyan sampeyan wis rampung.

Objektif: Temokake dalan saka kapal

Gambar sing nuduhake objektif saiki ing Destiny 2: Cluesjim

Nyambut gawe liwat kapal. Ora ana sing kuwatir ing kene. Sampeyan mung ing dalan nganti nganyari target sampeyan. Sampeyan bisa uga njupuk shooting sethithik.

Objektif: Entuk akses menyang Teluk Pod

Gambar sing nuduhake kavauust, mratelakake saksi kasebut

Kita wis nunggu wektu iki urip wali kita. Perang liwat kapal nganti entuk kunci kunci penaklukan. Nalika iku, sampeyan bakal nemoni kavaust, mratelakake saksi kasebut. Iki mungsuh Tormentor sing sampeyan deleng kanthi ringkes. Kekalahan kanggo maju menyang Teluk Pod

Objektif: Uwal!

Gambar kanggo POD Cabal ing Destiny 2

Saiki sampeyan lagi ing Teluk Pod, hop menyang pod sing tundhuk lan seneng numpak. Coba elinga wong sing mati nalika sampeyan metu saka pod pod. Tabel wis diuripake, pal.

Objektif: Temokake lan ngluwari Osiris

Langkah pisanan ing neuroma ing Destiny 2: Lightfall

Sampeyan saiki ing Neomuna. Poker ngubengi sethithik nanging njaga swara sampeyan saiki lan sampeyan bisa ndeleng dalan sampeyan lan tetep ing dalan. Sampeyan bakal nindakake gelut cilik ing kene, nanging ora ana gandhengane karo pertemuan pisanan sampeyan kanthi tornmentor.

Objektif: Ngamanake wilayah kasebut

Gambar kanggo Neuroma ing Destiny 2: Lightfall

Mateni kabeh sing sampeyan temokake nganti sampeyan ndeleng sing bisa sesambungan karo sing katon kaya sing subkelas strand anyar. Iku, saengga sesambungan karo lan seneng muter kanthi strand kanggo sawetara wektu.

Objektif: Ngalahake Legion Shadow

Gambar sing nuduhake penjaga njupuk subkelas sing bener ing Destiny 2

Gunakake strand kanggo ngalahake mungsuh ing ngarep sampeyan, ing mburi sampeyan, lan ing endi wae bisa uga. Cukup gampang, lan pancene mung kanggo sampeyan ngrasakake subkelas anyar. Sampeyan bakal nemokake kabisan kanthi mbayar ulang kanthi luwih cepet, mula gunakake kanthi liberal. Pungkasane sampeyan bakal kenek karo delau sing wis kesel, mula sampeyan bakal entuk misi sinematik. Sampeyan wis rampung misi pertama ing kampanye sing entheng.

Misi 2: Ing pengepungan

Misi kapindho ing Destiny 2: Lightfalled duwe pengawal nyoba nglindhungi sebutan sing diarani kudung ing Neomuna.

  • Tutup daya: 1605 (1620 Disaranake)
  • Modifikasi: legenda, chaff, galvanized, multiplikit, mettle

Misi kapindho nasibe 2: kampanye sing entheng diarani ing pengepungan. Luwih cendhek tinimbang sing pertama, nanging kangelan ora ana, kalebu level daya sing disaranake. Ayo digali ing.

Objektif: Tekan kudung

Gambar sing nuduhake wiwitan ing pengepungan ing Destiny 2: Cluesfall

Mlumpat, banjur hop ing sparrow lan kacepetan liwat lurung-lurung ing Neomuna. Yen sampeyan tekan alangan sing ora bisa sampeyan gunakake karo Sparrow, hop kanggo nampa objektif kapindho.

Objektif: Temokake keycards legmen bayangan

Gambar sing nuduhake Bearer kode legion Shadow ing Destiny 2: Cluesfall

Perang liwat mungsuh ing wilayah kasebut nganti sampeyan nemokake bearer kode legion. Iki bakal dadi mungsuh sing paling angel ing wilayah kasebut nanging bakal nyelehake kunci sing rusak nalika mati. Iki bakal nganyari target sampeyan lan njaluk sampeyan nemokake telung luwih. Gunggunge, sampeyan kudu duwe papat keycards, kabeh bisa ditemokake ing wilayah kasebut ing telung tali kode legion sing luwih banter.

Objektif: Priksa alangan kasebut

Gambar sing nuduhake alangan ngalangi pamuter

Sawise sampeyan duwe kunci kunci pungkasan, nggawa hantu supaya sampeyan bisa ndeleng dalan sampeyan, arahake sampeyan menyang alangan sing cedhak. .

Objektif: Defend Ghost

Iki minangka standar kaya. Ghost sibuk hack alangan, dadi sampeyan kudu nglindhungi kanca cilik sampeyan marang telung gelombang pasukan mungsuh.

Pamuter kudu moto barretl sing njeblug kanggo nyuda alangan kapindho ing pengepungan

Tembak tong sing njeblug ing jejere. Wis rampung.

Objektif: Tekan kudung

Pemain dituduhake gelut lurung-lurung ing Neomuna ing Destiny 2: Lightfall

Objektif iki bakal nggawa sampeyan ing pungkasan misi, nanging ana jumlah sing cocog kanggo ditindakake. Iku standar iku, kajaba panggunaan debuff lapangan sing bakal sampeyan tampil. Iki matur nuwun kanggo apa sing diarani Osiris nganggu. Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa karo iki, mula mung eling yen sawetara kabisan sampeyan bakal nerfed. Nglawan dalan menyang mburi misi.

Misi 3: Downfall

Misi katelu ing Destiny 2: Cluesfall bakal ndeleng tukang penjaga sing ngramal beteng Calus, utawa paling ora nyoba.

  • Tutup daya: 1635 (1650 Disaranake)
  • Modifikasi: legenda, chaff, galvanized, multiplikit, mettle

Misi katelu, kaya sing paling, bakal diwiwiti ing Neomuna lan ndeleng wali racing nglawan wektu kanggo mungkasi calus. Nalika kita krungu ing radio saka Osiris, kita kudu ngrusak kapal Radial ing dhuwur ing Ship Calus.

Nyusup kapal beteng

Gambar sing nuduhake lokasi kanggo spanduk rally ing Destiny 2: Cluesfall

Hop ing sparrow lan cepet sampeyan ing dalan nganti sampeyan dipeksa dening lapangan suppression. Gunakake spanduk rally kanggo ndhuwur amunisi lan kabisan, banjur siyap perang nglawan sawetara Cabal. Bisa dadi rada angel karo sawetara mungsuh sing angel, nanging barang-barang standar. Yen sampeyan tekan alangan, cathet kanggo motret energi ing sisih tengen lawang kanggo mbukak.

Sawise sampeyan lagi maju. Dalan kasebut bakal pisah, nanging konversi supaya ora ana cara sing salah. Sampeyan bakal tetep objektif iki cukup suwe, saengga terus obah liwat kapal lan ngalahake apa sing ana ing ngarepe sampeyan. Kajaba saka njupuk dhuwit luwih akeh kanggo mbukak lawang, utawa mbukak munggah menyang angkat sing wenky grav. Tip Pro: Pencet terus nalika sampeyan lagi aktif ing grav lan sampeyan biasane bakal nggawe sisih liyane kanthi aman. Njupuk timku sawetara nyoba ngurutake.

Kendaraan sabotah Kendaraan Legion

Wilayah perang ing ngendi penjaga kudu sabotahe kendaraan legion ing mudhun

Mangkene sampeyan sinau mekanik utama misi iki. Sampeyan kudu ngatasi energi. Perang liwat mungsuh nganti sampeyan bisa ngupayakake kanthi rondan sing peteng, banjur nggawa menyang mburi ruangan lan simpenan.

Ngalahake tormentor

A tormentor ngoyak wali ing Destiny 2: Lightfall

Tormentor minangka mungsuh angel mung ditepungi nganggo Lightfall. Sampeyan kudu ngalahake sekumpulan ing saindenging kampanye, lan wis duwe yen sampeyan wis nggawe iki. Goleki poin sing cemlorot ing awak lan target, nanging strategi sing paling apik kanggo tim karo macem-macem wali yaiku duwe wong liya sing ngganggu tormentor kasebut nalika karusakan tim liyane (utawa loro). .

Nyusup kapal beteng

Nuduhake Guard Jalan kudu ditindakake Destiny 2: Cluesfall

. Tembak kemunci ing salah siji sisih ing jejere ganjaran dada sing wis dirampok. Sirah liwat lan sampeyan bali ing dalan. Ora suwe sampeyan bakal bisa mlebu menyang angkat liyane.

Mbusak Apotheca

Cabal Legion Shadow Ing sawetara jinis POD sadurunge dipasang ing Neomuna

Ora ana sing khusus kanggo kene, mung pertemuan cilik karo sawetara sing dijupuk. Mbusak kabeh mau banjur mbukak lawang kanggo bali menyang tujuan asli.

Nyusup kapal beteng

Wilayah Peperangan Akhir ing Misi Downfall saka Destiny 2: Cluesfall

Ora akeh kanggo nerangake ing kene. Terusake lan tujuane bakal enggal nganyari maneh.

Numpes mast radial

Mast radial lan wali nggunakake résonansi peteng kanggo ngrusak

Sampeyan bakal mlebu kamar gedhe kanthi mast radial ing tengah. Mekanik sing padha ing muter kene kaya sing wis sampeyan lakoni sadurunge. Sampeyan kudu nglawan gelombang mungsuh supaya sampeyan bisa ngupayakake kanthi rondangan sing peteng, banjur simpenan menyang lokasi sing ditandhani. Sampeyan bakal ngadhepi sawetara mungsuh sing angel banget, mula luwih wicaksana nginep ing sisih njaba ruangan lan ngresiki sadurunge sampeyan pindhah menyang résonansi peteng. Tetep cedhak karo tim sampeyan yen sampeyan lagi legenda minangka pati kamungkinan lan sampeyan bakal pengin wong-wong sing bisa urip kanthi cepet supaya bisa ngusapi.

Uwal!

Guardian nyoba uwal ing misi mudhun saka Destiny 2: Lightfall

Hop ing sparrow lan sirah sampeyan kanggo metu. Sampeyan bakal surup kanthi mungsuh kabeh, mulane aja wedi ngilangi sparrow lan nimbali wong anyar tinimbang duwe jotosan nalika sampeyan nunggang. Yen kanca-kancane mudhun, meh ora bisa ditindakake, yen sampeyan bisa nggawe pungkasan misi sadurunge wektu urip maneh lan sampeyan ngilangke. Sawise sampeyan metu, sampeyan wis rampung saiki. Seneng sinematik.

Misi 4: Breakneck

Misi kaping papat ing DESTINY 2: CLEARFFT bakal Waca Pamuter Madhepi ing Vex.

  • Tutup daya: 1655 (1670 Disaranake)
  • Modifikasi: legenda, chaff, galvanized, multiplikit, mettle

Minangka misi wiwit pemain bakal bali ing Neamuna, nanging misi iki bakal weruh para wali njupuk vex kanggo pisanan ing kampanye sing entheng.

Copot vex saka reaktor neptunia

Musuh cyclops ing takdir 2 sajrone kampanye sing entheng

Cepet ing Sparrow sampeyan nganti sampeyan ndeleng sawetara vex sing kudu mateni. Kanggo umume vex gampang ditangani nanging njaga kanggo siklus lan mungsuh mungsuh; Dheweke bisa ngatasi kerusakan gedhe. Umumé aturan sing apik kanggo mindhah alon-alon lan njaga mungsuh ing ngarepe sampeyan.

Perang liwat sawetara pertemuan sing sepisanan karo vex. Sampeyan bakal bisa ndeleng loro siklik lan Wyverns, nanging loro bisa diatur yen sampeyan butuh wektu lan perang saka posisi sing mupangati. Sawise sampeyan jelas, ing objektif sabanjure.

Temokake bangunan reaktor

Objektif saiki sing ditampilake ing layar sajrone nasibe 2: Kampanye sing entheng

Nalika sampeyan teka ing teka-teki lompat sing ringkes banget, sing mbutuhake sampeyan nyabrang ing antarane bangunan, sok dong mirsani manawa lawang sampeyan kudu tekan diblokir dening alangan. Priksa manawa sampeyan “Delengen” lan sesambungan karo strand sing cedhak. Iki bakal ngidini sampeyan nggunakake granat sampeyan kanggo ngaktifake kemampuan grumbple sampeyan. Langsung menyang ngendi sampeyan pengin nyedhaki, banjur aktifake granat kanggo masang titik grap lan narik dhewe menyang tujuan sampeyan.

Ketik bangunan reaktor

Lawang sing kudu ditembak bakal dibukak sajrone misi breakneck saka takdir 2: Cluesfall

Yen tekan lawang sing ditutup kanthi dalan ing sisih liyane, njupuk. Aku ora bakal ngandhani sepira wektu tim lan aku ngginakaken cara kanggo mbukak, utawa nggambarake manawa ana bug, sadurunge kita nembak lan ambruk. Sawise mlebu, siyap ngadhepi ruangan sing kebak vex, kalebu Wyvern. Wilayah perang cilik, dadi tetep cedhak lan gunakake tingkat ndhuwur kanggo kauntungan sampeyan. Senjata abot lan kemampuan super sampeyan kudu dibuwang ing kene.

Tekan reaktor

Gambar sing nuduhake objektif saiki ing misi breakneck saka Destiny 2: Cluesfall

Jarak cendhak sampeyan bakal nemokake WYvern liyane ing ruangan cilik, nanging siji iki luwih gampang ditangani tinimbang sing terakhir. Siji iku mudhun, sirah liwat vents lan maju. Yen sampeyan nemokake sawetara circuiting cekak, mateni, banjur njupuk conflux Sawise Shield dicopot saka ndhuwur. . Iki bakal dadi sawetara menit sabanjure misi kasebut.

Pungkasane sampeyan bakal njupuk Conflux lan Calixte Spesialisasi, Ward Stands Finality. . Sampeyan kudu ngrusak karusakan kanggo nyegah tameng puteran, utawa pindhah menyang pertunjukan mbukak. Wangsulan: Bab ingkang utama ing kene yaiku tetep aman lan ora ngidini awake dhewe kepunjulen karo mungsuh sing luwih cilik. Mung ngresiki kamar lan ngrusak karusakan sing bisa.

Numpes parasit energi vex

Parasit Vex ditampilake ing langit-langit nalika misi breakneck saka Destiny 2: Lightfall

Deleng langit-langit lan sampeyan bakal weruh parasit energi vex sampeyan kudu ngrusak. Sawetara nembak kudu nindakake trick kasebut. Malah bakal duwe dalan kanggo nggawe dheweke angel.

Nyedhaki terminal

Terminal sing kudu sesambungan supaya bisa urip maneh reaktor ing misi breakneck

Sampeyan saiki bisa nyedhaki terminal lan urip maneh reaktor kanthi sesambungan karo. Minangka hantu, sing rumangsa gampang banget, nanging ganjaran sampeyan uga.

Temokake cara metu saka bangunan

Gambar sing nuduhake penjaga navigasi tingkat ing misi breakneck

Gawe dalan liwat bangunan, njupuk mung siji-sijine sing bisa. Sawise tekan kamar kanthi luwih akeh, objektif sampeyan bakal nganyari.

Uwal Bangunan

Tip alat ing layar nuduhake pamuter cara nggunakake poin grpple ing takdir 2: Cluesfall

Nglawan dalan liwat mungsuh ing ruangan iki banjur terus maju ing dalan sing mbukak. Sampeyan bakal diwenehi kesempatan kanggo ngaktifake subkelas sing subcland sampeyan, lan sampeyan kudu nggunakake kemampuan grappe kanggo navigasi.

Ngilangake Tormentor

A guardian ngatasi kerusakan ing mungsuh Tormentor ing Destiny 2

Ana loro siksa ing kamar iki lan sekumpulan mungsuh sing luwih cilik karo dheweke. Tombol karo Tormentor ing spasi cilik yaiku supaya bisa obah. Ngerti sampeyan arep menyang ngendi, sampeyan bisa lunga, lan aja nganti padha nutup sampeyan. Tutup ing antarane sampeyan lan dheweke. Yen sampeyan bakal mbukak, karusakan deal karo gaman menyang titik sing ringkih, utawa nggunakake abot lan kemampuan sampeyan. . Sing luwih dawa para obor, luwih becik dheweke bakal entuk sampeyan utawa anggota tim sampeyan.

Uwal Bangunan

Penjaga nggawe dalan metu saka bangunan nalika misi breakneck ing Destiny 2: Lightfall

Saiki manawa para obor mati, sirahe ing bolongan. Gegelake dalan ing dalan lan nalika sampeyan wis kesel, njupuk hadiah saka dada lan ngrameke misi liyane rampung.

Misi 5: Ing Verge

Misi kaping lima ing DESTINY 2: CATETAN DIPANGGUH ING SUKAN.

  • Tutup daya: 1675 (1690 Disaranake)
  • Modifikasi: legenda, chaff, galvanized, multiplikit, mettle

Ing Verge minangka misi ing ngendi para wali bakal njelajah subkelas sing bener. Jinis kaya istirahat cilik saka fokus utama sing ngoyak calus lan seksi, nanging ana akeh pertempuran ing misi sing luwih cendhek iki.

Tindakake strand

Guardian melu cabal sajrone misi verge saka Destiny 2: Cluesfall

Langsung sampeyan kudu prihatin karo wong sing nganggo cabal. Iki minangka gelut cilik nanging sampeyan bakal weruh nalika sampeyan mindhah lan moto sampeyan bisa ndeleng dalan strand ing sadawane lemah. Sampeyan bisa ngetutake yen sampeyan pengin, nanging terus arah sing padha karo dalan sampeyan. Mung menyang ngendi cabal lan ngilangi dheweke.

Kepala kanggo Latar Latihan

Loro wali ing sparrows mara menyang latar latihan ing Destiny 2: Cluesjim

Hop ing Sparrow lan nggawe sawetara lemah. .

Goleki Source Strand

Strand ing dalan minangka bagean saka misi verge saka Destiny 2: Cluesfall

Nglawan mungsuh sampeyan liwat mungsuh kanthi nggunakake subkelas gawan utawa strand sampeyan sing kasedhiya kanggo sampeyan. Pertempuran ing kene ora angel, mula coba sawetara gerakan anyar lan ndeleng kepiye cara strand. Sampeyan pengin entuk bathi supaya bisa digunakake kanggo sisa kampanye kasebut.

Pateni alangan vex

Guardian nggawa sel energi kanggo mateni alangan vex ing verge

Yen tekan alangan vex, sampeyan kudu nggawe simpenan telung sel energi menyang console sing cedhak kanggo mateni. Ngalahake mungsuh ing wilayah kasebut, pilih sel energi nalika ngeculake, lan simpen. Sel energi bakal mudhun saka ganas hidras. Sawise rampung, sampeyan bali menyang dalan kanthi rong tujuan sing kudu dadi siji.

Kepala kanggo Latihan Latihan & Nyabrang Chasm

Penjaga nggunakake strand kanggo nyabrang chasm gedhe sajrone DESTINDY 2: CLEARFFT

Miwiti mateni vex sing sampeyan deleng ing ngarep sampeyan. Yen sampeyan ndeleng kasempatan kanggo tukar bali menyang subkelas sing bener, tindakake lan maca tip babagan cara nggawe kasuksesan kanthi cepet. Sampeyan bakal nggunakake kemampuan grong sampeyan kanggo nyandhang kesenjangan sing gedhe lan tujuane.

Ngrusak oracles

Resi Vex Ditundha ing udhara sing kudu dirusak nggunakake tangles sajrone DESTINDY 2: CLEWED

Sampeyan bakal ana ing wilayah saiki sing duwe loro lan apa sing diarani game, sanajan katon beda karo oracles sing digunakake kanggo ndeleng. . Gunakake strand kanggo grand menyang target, banjur sampeyan mabur, gunakake melee sampeyan. Iki bakal nggawe tangle sing sampeyan banjur bisa ngusir lan mbuwang kanggo ngrusak salah sawijining oracles vex. Mung terus nindakake iki nganti kabeh wis ilang.

Kepala kanggo Latar Latihan

Latar Latihan saka Misi Verge saka Destiny 2: Cluesfall

Pindhah ing sadawane dalan lan objektif iki bakal ditindakake sajrone sawetara detik. Sawise teka, ing ngisor iki minangka dhaptar tujuan misi sing kudu sampeyan luhur:

  • Ayo latihan sing bener diwiwiti
  • Anget karo strand
  • Numpes minotaur
  • Mbuwang Vex Offenses

Ing wektu iki misi tujuan kasebut ora ana artine. Sampeyan mung nggunakake strand kanthi macem-macem cara kanggo ngalahake mungsuh. . Laku kanthi strand. Siji-sijine bagean sing bisa lelungan sampeyan sethithik yaiku sampeyan kudu mbukak kesalahan Vex. Gunakake grumbple ing mungsuh lan banjur melee nalika sampeyan nyedhaki kanggo nggawe tangle, banjur buwangen ing sadawane vex kanggo ngrusak dheweke. Iki bakal nurunake tameng-tamotan saka minotaours supaya sampeyan bisa ngalahake.

Ngalahake pikiran

Boss Pikiran Inquisitor saka Misi Verge saka Destiny 2: Cluesfall

Pikiran kasebut minangka minotaur gedhe karo tameng sing angel. Kanggo mbusak tameng, sampeyan kudu ngalahake hydras sing mbebayani. Hydras iki bakal duwe cara kanggo dheweke, mula dheweke gampang golek. Dheweke uga hydras, sing gedhe lan seneng njupuk sampeyan, dadi sampeyan bisa uga ngerti.

Sawise sampeyan liwat pisanan saka kesehatan kesehatan pikiran sing pisanan, tameng kasebut bakal nggawe serep lan sampeyan bakal ngadhepi minotour kuantum sing kudu dipateni. Mateni wong-wong mau bakal maneh suda maneh Shield supaya sampeyan bisa njupuk bagean kesehatan liyane.

Rampung perang

Ganjaran Ganjaran nyebar ing saindenging lemah sawise ngalahake pikiran penyelidikan

Kanthi mung sawetara kesehatan sing ditinggal ing pikiran, sampeyan bakal kelangan kemampuan sing luntur, nanging mung sawetara wektu. Yen sampeyan entuk bali, sampeyan bakal bisa ngrampungake bos iki lan nyuda kesehatan pungkasan kanggo ngrampungake misi kasebut.

Misi 6: Ora ana wektu sing ditinggal

Misi kaping enem ing Destiny 2: Clingjall ndeleng kekuwatan sing disaranake malah luwih. Modifier tetep padha.

  • Tutup daya: 1685 (1700 Disaranake)
  • Modifikasi: legenda, chaff, galvanized, multiplikit, mettle

Wiwitan misi iki wis Calus nutup ing kudung, sing ora apik. Iki balapan kanggo njaluk sadurunge ing saksi anyar.

Temokake kudung

Guardian sing obah liwat bale nalika ora suwe misi saka Destiny 2: Cluesfall

Nggawe dalan liwat fasilitas lan ngirimake sanak sampeyan nemokake. Sampeyan kudu gampang kanggo njaga mungsuh ing ngarep sampeyan, dadi ora edan lan terus maju. Mung bledosan nalika tetep aman.

Nyelidiki piranti suppression & golek sumber strand

Sumber Strand saka Destiny 2: Kampanye Lightfall

Ana piranti suppression sing nyebabake masalah lan Osiris bakal enggal-enggal bisa nggunakake strand kasebut kanthi nggunakake strand kasebut. Sampeyan bakal gelut mungsuh nalika sampeyan nemokake strand. Ora bakal angel banget amarga bakal ditandhani nganggo payo ing HUD sampeyan. Mung tetep mateni Cabal nganti sampeyan nemokake, banjur sesambungan kanthi strand kanggo ngganti subkelas anyar sampeyan.

Gunakake super kanggo ngrusak suppressor

Lapangan suppression sing mung bisa dirusak nggunakake strand ing Destiny 2: Lightfall

Saiki sampeyan duwe strand, nggunakake super kanggo ngrusak piranti suppression. Kemampuan super strand minangka siji-sijine sing bisa ngrusak lapangan suppression, sing game nganggo tip alat. Sawise sampeyan nindakake iki, sampeyan bakal kesel (kedadeyan asring) lan sampeyan bakal kelangan kabisan kanthi strand sampeyan.

Push maju lan sampeyan bakal ngetik area kanthi cabal sing tegese bisnis, kalebu tank goliath. Iki bisa nyoat, nanging sampeyan bisa nemokake luwih akeh ing wilayah kasebut lan nggunakake kabisan kanggo nggawe karya mungsuh sampeyan kanthi cepet.

Maju menyang Wikipedia

Tank drake ing misi kiwa kiwa saka Destiny 2: Lightfall

Saiki bagean sing nyenengake. Hop menyang tank drake lan wiwit mbanting mungsuh ing wilayah kasebut. . Mung priksa manawa yen tank sampeyan uga ngrusak sampeyan sadurunge sadurunge njeblug.

Numpes suppressor

Lapangan suppression ditampilake sajrone Destiny 2: Lightfall

Sawise bisnis tank iki kabeh wis rampung, sampeyan kudu miwiti kerja ing sikil maneh. Sampeyan bakal ngadhepi rong lapangan suppression, sing bisa digunakake maneh kanthi nggunakake kemampuan super strand sampeyan. Sampeyan uga bakal ngadhepi karo tormentor liyane. Kita Ninggalake Jeneng Asli Saka Pandhuan Kita Amarga Bisa Ngeculake Barang Kanggo Sing Bisa Nemokake Destind Lore.

Maju menyang kolong

Guardian nyopir tank drake ing wektu sing ditinggalake saka takdir 2: Cluesfall

Bali menyang tank drake lan miwiti mbedakake. Mung ana siji dalan sing bisa, mula motret lan terus maju. Ora ana sing nuntun sing dibutuhake ing kene, mung seneng-seneng.

Maju menyang Veil & Pendekatan Rohan

Sakumpulan loot ing lemah sajrone mriksa misi saka wektu kiwa

Yen sampeyan lagi dipeksa saka tank drake sampeyan, sampeyan bisa ngumpulake hadiah banjur banjur navigasi liwat perangan sempit. Yen sampeyan nemokake Rohan, sampeyan bisa ngomong karo dheweke.

Ngalahake Val Bho’kaurl

Boss Cabal sing jenenge Val Bho

Sampeyan wis entuk bos sing amba ing kene sing kudu ditangani. Sampeyan bakal duwe kabisan kanthi strand sampeyan supaya sampeyan bisa nggunakake supaya bisa mlaku lan supaya ora kepenak. Sawise mbusak bagean kesehatan Boss Cabal iki, sampeyan bakal entuk target sing kudu ditunggu sadurunge bisa bali menyang perang boss.

  • Numpes suppressor
  • Numpes kabeh tank

Sawise iku ora ana cara, sampeyan bisa bali kanggo ngalahake Val Bho’kaURL. Tetep urip lan ngrusak kabeh kemampuan sampeyan lan gaman abot. Iki minangka pungkasan misi, mula ora ana tunjangan kanggo nyimpen apa-apa mengko.

Pendekatan rohan

Pungkasane ora ana misi kiwa saka Destiny 2: Cluesfall

Nalika perang wis rampung, lunga menyang rohan kanggo ngrampungake misi kasebut.

Misi 7: Headlong

Misi kaping pitu ing Destiny 2: Cluesjid bakal dadi kekuwatan maneh, nanging isih milih pemain ing -15 kanggo papan sing disaranake.

  • Tutup daya: 1725 (1740 Disaranake)
  • Modifikasi: legenda, chaff, galvanized, multiplikit, mettle

Misi headlong saka takdir 2: kampanye entheng minangka nomer loro sing pungkasan, lan bakal nguji pengawal lan kemampuan kanggo nggunakake subkelas sing anyar.

Kepala menyang Pelabuhan Limbing

Guardian nyopir manuk cilik ing Neomuna ing Destiny 2

Hop ing sparrow lan kacepetan liwat lurung-lurung ing Neomuna. Ora ana sing kudu dilakoni kajaba nyopir lan ngrungokake Osiris. Sampeyan bisa uga ora bisa ngliwati mungsuh siji sing sampeyan lakoni.

Tindakake sumber energi sing strand

A wali nyedhaki sumber energi sing strand ing Destiny 2: Lightfall

Sawise sampeyan entuk tujuan anyar, sampeyan bakal bisa ngilangi sparrow sampeyan lan ndeleng sumber energi sing bener ing sisih dalan. Sesambungan kanggo ngaktifake subkelas sing bener, mula bisa digunakake ing vex kanthi jarak adoh. Pancen dudu perang sing ala, lan yen sampeyan bakal weruh lawang kanthi alangan vex ing ngarepe. . Sawetara bakal cemlorot, lan sawetara bakal luwih peteng. Saiki, deleng mungsuh mungsuh sing ditabrak. Sawetara cemlorot lan ana sing ora. Lawang kita duwe lambang sing mencorong, lambang peteng, banjur lambang liyane sing mencorong. Iki tegese kita kudu nembak hawa sing mencorong, banjur hindpy normal, mula liyane sing mencorong bisa mbukak lawang. Sistem sing tepat digunakake kaping pirang-pirang sajrone misi iki, supaya elinga.

Objektif iki bakal njupuk sampeyan sawetara wektu, nanging ide utama bakal pindhah menyang arah sing sampeyan letuh lan mateni mungsuh ing dalan sampeyan. Sampeyan uga bisa nggawa hantu lan deleng arah sing kudu diluncurake, nanging biasane ditandhani kanthi mungsuh. Sampeyan ora kudu nemoni masalah sing arep lunga.

Nggambarake latihan sampeyan strand

Gambar sing nuduhake objektif lan misi misi saiki saka misi headlong ing Destiny 2: Cluesfall

Nalika sampeyan terus liwat misi Osiris bakal miwiti ngobrol babagan strand lan kepiye cara pengawal bisa ngontrol luwih apik. Bebener iku sampeyan mung kanggo kulo lan strand bakal mbukak nalika crita kasebut. Terus nyambut gawe nganggo level nggunakake hantu kanggo ngaktifake waypoints nalika sampeyan ora yakin ing ngendi lunga.

Ngalahake vex

A wali nggunakake strand kanggo ngalahake vex ing Destiny 2: Lightfall

Kanthi kabeh refleksi babagan cara, wektu kanggo ngrusak vex lan ngrungokake swara sing marem karo wong-wong mau. Sampeyan uga bakal nampa fragmen sing bener ing titik kasebut. Sinau tip alat supaya sampeyan ngerti apa sing kudu dilakoni, banjur praktek ing vex sing miskin.

Program Latihan Osiris Lengkap

Penjaga nyiapake perang wyvern sing mbebayani ing takdir 2: kampanye sing entheng

. Osiris mulang sampeyan kabeh babagan strand, saéngga ati-ati kanggo tips alat sing bisa ditrapake ing ngendi game njaluk sampeyan nggunakake kemampuan sing bener. Iki bakal nyelehake alangan ing dalan sing dirancang kanggo nggunakake apa wae upaya kanggo mulang ajar.

Sawise sampeyan mlebu radiasonde, menehi perhatian marang tujuan sampeyan ing sisih kiwa ndhuwur. Ing paling kasus, sampeyan kudu mateni sawetara vex sadurunge lawang ing ngarepe sampeyan bakal mbukak. Sampeyan uga kudu ngatasi kamar ing tembok ing tembok utawa alangan raksasa nyapu lan ngancam arep mateni sampeyan. Bagean kabeh iki kabeh babagan gerakan sing efektif kanthi strand.

Perang pungkasan bakal nglawan Wyvern sing mbebayani, lan wong gemblung iki bisa angel. Ora kanggo sebutno, ana alangan sing nyapu sing bakal ngoyak sampeyan ngubengi arena. Sampeyan kudu tetep pindhah, menehi hasil karo iklan, lan nyelehake rusak ing bos. Ora angel banget yen sampeyan minangka veteran pertempuran ing Destiny 2, nanging bisa langsung turu kanthi cepet supaya driji sikil sampeyan.

Hubungi Nimbus

Rampok ing saindenging lemah sawise misi headlong ing Destiny 2: Lightfall

Misi wis rampung ing wektu iki. Ora ana sing kudu objektif, nanging ing kene kita. Entuk rampokan sampeyan banjur menyang misi pungkasan sing entheng.

Misi 8: Ukuran Desperate

Misi wolulas ing Destiny 2: Clamfall mbungkus kampanye kanthi pertunjukan utama.

  • Tutup daya: 1735 (1750 Disaranake)
  • Modifikasi: legenda (opsional), chaff, galvanized, multiplikitas, mettle

Misi langkah sing nekat yaiku sing dawa diisi kanthi tempur lan wektu sing nyenengake. Sampeyan bakal pengin kekuwatan kira-kira 1735 yen sampeyan lagi nindakake kampanye legendaris, amarga tutup daya. Mungsuh mencet hard ing kene, mula wis siyap kanggo scrap.

Kepala menyang Komplek Irkalla

Guardian nunggang sparrow ing neomuna

Hop ing sparrow lan numpak cekak. Cara kita miwiti paling akeh misi ing lightfall, dadi ora ana gunane kanggo nindakake kanthi beda kanggo finansial.

Ngrusak bedhil anti udara

Bedhil anti udara ing Destiny 2: Lightfall

Sampeyan lagi kanggo nindakake perang sing cocog kanggo nyepak barang ing kene. Ngalahake cabal sing bakal dibuwang sampeyan nganti sampeyan bisa sesambungan karo console sing cedhak. Sampeyan kudu mateni alangan supaya sampeyan bisa njupuk tong bledosan lan jotosan bedhil anti udara pertama. Saka ing kono sampeyan tekan platform sing luwih dhuwur, lan sampeyan kudu graput kanggo mlebu. Sanadyan padha, kajaba, kajaba mung mungsuhe rada angel lan prekara luwih apik. Mateni Tormentor kanggo ngakses konsol, banjur jotosan bedhil anti udara nomer loro.

Gontret aman

Turrets sing kudu aman minangka bagean saka langkah-langkah sing nekat ing Destiny 2: Lightfall

Yen sampeyan mlebu ing wilayah sabanjure, sampeyan bakal weruh rong turret. Sampeyan kudu mbusak mungsuh saka sak saubenge lan priksa manawa dheweke tetep duwe. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku mesthekake yen ora ana Cabal sing isih urip cedhak karo turrets.

Numpes tangki mungsuh

Nguasa tank kanthi serangan orbital ing Destiny 2

Sampeyan bakal duwe relik sing ditandhani ing peta sing bisa sampeyan pilih. Nyekel lan arahake ing tank lan geni. Iki bakal nelpon ing serangan orbital sing bakal langsung ngrusak tank kasebut. Sampeyan bakal mbaleni kaping pirang-pirang iki, nanging sampeyan uga kudu njaga kontrol turrets kasebut. Perkara bisa entuk akeh angel ing kene, supaya gunakake lemah sing dhuwur lan tetep ing perang.

Gabung karo Caiatt

Selfie karo caiatl ing takdir 2: Cluesfall

Iki luwih padha, kajaba sampeyan bakal duwe sekutu cabal kanggo mbantu sampeyan, kalebu caiatt. Terus gelut lan nglukis tank tank nelpon ing serangan orbital. Ora ana sing apik ing kene, mung apik.

Siapke kanggo STAND & DEFEND VAULD

Penjaga nggawe pungkasan karo caiatl ing Destiny 2

Maneh, ora ana sing sampeyan durung nindakake. Iki pancene luwih saka perang sing padha, kajaba sampeyan wis bali menyang tembok sing nggawe tahan terakhir sampeyan. Sejatine pungkasane ngadeg, aku seneng nggawe mine karo Caiatt. Uga, nglawan mungsuh Tormentor luwih seneng karo caiatl lan tentara dheweke.

Sirah menyang kudung

Arena ing ngendi wali bakal perang calus ing lightfall

Sirah mung siji-sijine arah sing bisa sampeyan nganti tekan arena. Cetha yen sampeyan bakal gelut ing kene. Entuk wektu kanggo sinau saka ndhuwur kanggo njaluk tata letak, banjur terus lan siyap kanggo bos sing terakhir.

Ngalahake calus

Bos pungkasan nglawan calus ing Destiny 2: Lightfall

Wolung misi kasebut nyebabake perang nglawan Calus, nanging pancen wis pirang-pirang taun. Penjaga wis ngadhepi nglawan Calus kakehan, utawa paling ora kudu ngenteni omongane. .

Calus ‘Bar Bar Calus dipérang dadi loro. Sampeyan bakal bisa ngrusak dheweke langsung lan kudu nglakoni. Tetep ing njaba arena sabisa, Mbusak platform banjur njupuk saka dheweke. Sawise sampeyan nyuda bagean pertama kesehatan, tormentor bakal ngasilake sing kudu ngalahake. Tindakake nalika tetep cedhak karo tim sampeyan nalika mati. Sampeyan kudu entuk cepet kanggo nyegah ngilangke.

Ing ngisor bar kesehatan Calus ing sisih ngisor layar sampeyan tameng. Kanthi Tormentor mudhun, njupuk tameng kanthi nggunakake karusakan, banjur bali kanggo mangan calus sing dietake roket utawa apa wae sing sampeyan hard. Yen sampeyan ora abot, tujuane kanggo ngatasi hits kritis.

Sawise ngalahake Calus, sampeyan kudu nglakoni maneh. Dheweke dagang ing bedhil kanggo sawetara lading gedhe, lan sampeyan bakal dipeksa ing tengah arena. Warta sing apik yaiku dheweke ora duwe kesehatan sing ditindakake pisanan. Tetep cetha saka serangan sing bisa ngilangi komisi kanthi cepet, lan menehi karusakan kaya sing bisa. Calus kudu tiba, lan kampanye sing entheng bakal rampung.

Lan sampeyan wis tekan pungkasan kampanye sing entheng. Muga-muga sampeyan nguciwani narasi, seneng lelungan lan tantangan, lan wis mlaku kanthi sawetara rampokan sing sopan. Sampeyan bakal nemokake liputan sing terus-terusan, musim defiance, lan kabeh konten ing mangsa ngarep ing Pandhuan Destiny 2.

Bill lan Sam minangka panulis loro Shacknews sing nangani akeh nasibe 2 konten. Minangka pamburu lan Warlock utama, padha bisa nutupi lemah kanthi apa wae sing kedadeyan ing Destiny 2 saiki. Apa sing ora ngerti dheweke bisa ngerteni thanks kanggo baris kabeh kanca sing Destiny 2.